PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماجرای هیزم تر آقای ساکت و تیم های پایتخت

pendar
27-06-2008, 20:06
ماجرا در نوع خودش جالب است : به عنوان کسی که سالهاست در تهران زندگی می کنم بسیار کم پیش آمده که صحبتم با یکی از هواداران تیم های بزرگ پایتخت به لیگ کشیده شود و چند کنایه و اتهام و دشنام (قربتا الی الله !) به آقای ساکت در حرف هایش نشنوم . اساسا متوجه نمی شوم این آقا چه هیزم تری به این دوستان فروخته که این طور بی خیال دشنام ها و اتهام های بزرگ حواله اش می کنند ؟ شما طرفدار فلان تیم هستی و تیمت با سپاهان بازی کرده و برده یا باخته است ، بسیار خوب ، اما کجای این قضیه به تو حق می دهد که مدیر عامل باشگاهی را ، که با سیاست های درست باشگاهش را چنان هدایت کرده که به نایب قهرمانی آسیا برسد و یکی از قطب های فوتبال ایران شود و برای ورزش کشور افتخار هدیه بیاورد ، این طور مورد تهمت و توهین قرار بدهی ؟ قضیه زمانی فاجعه بودنش را نشان می دهد که این حرف ها را نه فقط از دهن عوام که گاهی از دهان تحصیلکردگانی میشنوی که منطقا باید قبل از زدن هر حرفی برایش دلایل مستند و محکم پیدا کرده باشند . دوستان چنان از "مافیا" بودن سپاهان و ساکت و خریدن همه به طور بدیهی حرف میزنند که انگار این حرف ها در دادگاه ثابت شده است ! باشگاه سپاهان باشگاهیست که برخورداری مالی نسبتا خوبی دارد ؟ بسیار خوب ، اما واقعا این مقدمه برای رسیدن به آن حرف ها و اتهام های شرم آور کافیست ؟ کشورهایی هستند دوستان که در آن ها آدم را به خاطر این طور بی دلیل اتهام زدن به دیگران و این اتهام ها را دستمایه توهین به آن ها کردن به زندان می اندازند . ما در ایران زندگی می کنیم ، کشوری که مردمش استعداد غریبی در شایعه بافی و شایعه پراکنی دارند ، اما گاهی کمی به میزان اخلاقی بودن این حرکات فکر کردن هم بد نیست . نظر شما چیست ؟

Amin-TopGoal
27-06-2008, 20:56
اینکه ساکت سپاهان رو به اینجا رسونده حرفی نیست اما بیشتر دوستان شاید به خاطر اخلاق نوع حرف زدن و برخوردش باهاش مشکل دارن!

منم بعضی مواقع باهاش بهم میزنم مثل جریان سرباز احمدی و صحبتهاش تو نود که اصلا به نظرم منطقی نبود و فقط میخواست رفع تقصیر کنه. اما در کل معتقدم مدیریتش خوب بوده

Lionel-Bojan
27-06-2008, 21:12
منم با امین کاملا موافقم به طور مثال یادتونه بعد از قهرمانی پرسپولیس چه حرفایی زد . چه طور ممکنه یه ملت بگن وقت اضافه درست بود اما این اقا بگه نه من باید فیلم بازی رو بفرستم afc .

Old Trafford
27-06-2008, 21:14
من که به هیچ وجه منلاوجوح:dباهاش ندارم
برای مثال : بحث در مورد وقت اضافه,سر بازی پرسپولیس :54:

pendar
27-06-2008, 21:22
اشتباه نشه دوستان ، منم موافقم که ساکت مثل هر آدم دیگه ای ایرادها و نقطه ضعف هایی داره ، اما اتهاماتی که من درباره ش شنیدم واقعا به این که مثلا در مورد داوری حرفی زده که شاید نباید می زده ارتباطی نداشته . تهمت خریدن آدم ها و مافیایی بودن و توهین کردن بحثش جدا از این ماجراهاست . گذشته از اون میخوام ببینم ساکت مگه توی فوتبال ما اولین یا تنها کسیه که به داور حتا به ناحق اعتراض میکنه ؟ چرا فقط اونه که این طور با این حجم گسترده بهش افترا زده میشه و توهین میشه ؟

HaMi.News
27-06-2008, 21:31
توی مدیر بودن و مسولیت پذیری ساکت حرفی نیست . عالی کار کرده . ولی یه خصلت خیلی بد داره که باعث شده تنفر ازش زیاد شه همون جریان سرباز احمدی و مشکلات اخیر بازیهای پرسپولیس و استقلال تو اون شهره . تا الان بازی نبوده که اونجا و اون استان به جنجال کشیده نشه . بشینین یکی یکی مرور کنین . از تونل ورزشگاه نصف جهان بیگر تا ............ سرباز احمدی

TheSpecialOne
27-06-2008, 21:50
من با حرف زدن این آدم مشکل دارم. همش سعی میکنه فدراسیون رو بتوپه تا اینجوری یه کاری کنه که فدراسیون به سپاهان محل بده.

RealMadrid7
27-06-2008, 22:04
وقتی ملت بخوان به یه نفر فش بدن چششون رو میبندن و هرچی بخوان میگن.من تو این که آقایه ساکت بهترین مدیر ورزشیه کشوره هیچ شکی ندارم.کافیه یه نیگا به وسعت باشگاه سپاهان بندازید.تعداد رشته های مختلفی که دارن فعالیت میکنن و بعضی هاشون هم در بخش بانوان هم تیم دارن.هندبال سپاهان که سوم آسیا شد.تیمه فوتبالش که تو رده بندیه آسیایی بهترین تیم آسیا بود یه مقطع و چند سال پیاپی تو لیگ قهرمانان بازی کرد و نائب قهرمان آسیا هم شد.ثبات مدیریتی فوق العاده ای که تو باشگاه وجود داره.واقعا جمع کردنه این همه رشته و موفق نگه داشتنشون تو سطح کشور و قاره کاره هر کسی نیست.

از لحاظ طرز صحبت هم خیلی با شخصیت صحبت میکنن ولی خوب بعضی وقتایه چیزایی میگن که هوادارایه حریف خوششون نمیاد و رو اون حساب هرچی میخوان میگن که اصلا درست نیست.

pendar
27-06-2008, 22:10
توی مدیر بودن و مسولیت پذیری ساکت حرفی نیست . عالی کار کرده . ولی یه خصلت خیلی بد داره که باعث شده تنفر ازش زیاد شه همون جریان سرباز احمدی و مشکلات اخیر بازیهای پرسپولیس و استقلال تو اون شهره . تا الان بازی نبوده که اونجا و اون استان به جنجال کشیده نشه . بشینین یکی یکی مرور کنین . از تونل ورزشگاه نصف جهان بیگر تا ............ سرباز احمدی

دوست من ، باز تکرار میکنم که ساکت مثل هر آدم دیگه یی در کنار امتیازاتش ایرادهایی هم داره که میشه منطقی در موردشون حرف زد . اما این ایرادات ربطی به تهمت هایی مثل مافیایی بودن و خریدن بقیه و توهین کردن بر اساس این تهمت ها نداره . این ها حرف های سنگینی هستن که معمولا بدون مدرک کسی ازشون حرف نمیزنه . جدای از اون ، من کاری به احساسات شخصی آدم ها ندارم ، هر کسی میتونه از هرکس دیگه یی متنفر یا عاشقش باشه ، اما واقعا نمی فهمم چطور حادثه ای که در حاشیه یه مسابقه اتفاق میفته میتونه منجر به متنفر شدن کسی از مدیر عامل یه باشگاه بشه . ما ملتی شدیدا احساساتی هستیم و کافیه یه چیزی احساساتمون رو تحریک کنه تا دم دست ترین آدم رو به عنوان محکوم سرچوب کنیم اما گاهی منطقی نگاه کردن هم بد نیست . یه آدم بی عقل و وحشی و در ضمن "ناشناس"-به گواهی نیروی انتظامی- توی یه بازی یه ترقه پرت میکنه که تصادفا به چشم یه سرباز میخوره و از بینایی محرومش میکنه . اتفاق نفرت انگیزی که ریشه توی فرهنگ پایین ملتمون و از جمله تماشاچیهای فوتبالمون داره . مدیر عامل باشگاهی که این اتفاق توی شهرش افتاده این ماجرا رو صریحا محکوم میکنه اما موضع خودش رو داره . هر کسی میتونه نسبت به این موضع انتقاد داشته باشه اما بحث تنفر فکر کنم نیاز به دلایل بیشتری داره .و باز در مورد این جمله که " تا الان بازی نبوده که اونجا و اون استان به جنجال کشیده نشه " احتمالا میشه بیشتر فکر کرد . بارها و بارها مسابقات توی تهران به درگیری و خسارت دیدن استادیوم و فحاشی و مجروح شدن آدم ها و نابود شدن اتوبوس های واحد منجر شده ، اما من هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم در مورد تهران این طور حرف بزنم . ریشه این قضایا رو جایی دیگه باید جستجو کرد دوست من . منصف باشیم . . .

Clemenza
27-06-2008, 22:37
من خودم شخصاً بهش فحش ندادم. اما ازش بدم یاد. قضیه هیزم تر نیست. یه آشناهایی داشتم که یه چیزهایی برام تعریف کردند. اما برای من مثل جلا فتوحی می مونه. کسی که در جلوی پرده خیلی قشنگ حرف می زنه. حالا قبل از جریان اون سرباز بی نوا سر انتقال عمادرضا حرف های بی پایه اساسی می زد. اما چون خوب حرف می زنه کمتر به این توجه میشه که حرف های خوبی نمی زنه.

Mohsen_Bar3lona
27-06-2008, 22:52
ماجرا در نوع خودش جالب است : به عنوان کسی که سالهاست در تهران زندگی می کنم بسیار کم پیش آمده که صحبتم با یکی از هواداران تیم های بزرگ پایتخت به لیگ کشیده شود و چند کنایه و اتهام و دشنام (قربتا الی الله !) به آقای ساکت در حرف هایش نشنوم . اساسا متوجه نمی شوم این آقا چه هیزم تری به این دوستان فروخته که این طور بی خیال دشنام ها و اتهام های بزرگ حواله اش می کنند ؟ شما طرفدار فلان تیم هستی و تیمت با سپاهان بازی کرده و برده یا باخته است ، بسیار خوب ، اما کجای این قضیه به تو حق می دهد که مدیر عامل باشگاهی را ، که با سیاست های درست باشگاهش را چنان هدایت کرده که به نایب قهرمانی آسیا برسد و یکی از قطب های فوتبال ایران شود و برای ورزش کشور افتخار هدیه بیاورد ، این طور مورد تهمت و توهین قرار بدهی ؟ قضیه زمانی فاجعه بودنش را نشان می دهد که این حرف ها را نه فقط از دهن عوام که گاهی از دهان تحصیلکردگانی میشنوی که منطقا باید قبل از زدن هر حرفی برایش دلایل مستند و محکم پیدا کرده باشند . دوستان چنان از "مافیا" بودن سپاهان و ساکت و خریدن همه به طور بدیهی حرف میزنند که انگار این حرف ها در دادگاه ثابت شده است ! باشگاه سپاهان باشگاهیست که برخورداری مالی نسبتا خوبی دارد ؟ بسیار خوب ، اما واقعا این مقدمه برای رسیدن به آن حرف ها و اتهام های شرم آور کافیست ؟ کشورهایی هستند دوستان که در آن ها آدم را به خاطر این طور بی دلیل اتهام زدن به دیگران و این اتهام ها را دستمایه توهین به آن ها کردن به زندان می اندازند . ما در ایران زندگی می کنیم ، کشوری که مردمش استعداد غریبی در شایعه بافی و شایعه پراکنی دارند ، اما گاهی کمی به میزان اخلاقی بودن این حرکات فکر کردن هم بد نیست . نظر شما چیست ؟

دوست عزیز دقت کن.تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها.شما تعصبی نظر نده.در اینکه ساکت یکی از بهترین مدیران ورزشی ایرانه شکی نیست و کارش هم قابل تقدیره...ولی در اینکه خیلی جاها با حیله و کلک رای دادگاه ها و کمیته های انضباطی مختلف رو به سمت خودش و سپاهان عوض کرده شکی ندارم.این حرف رو روی حساب دارم میزنم نه روی چیزی که مثلا استنباط کردم.اگه حرف منو باور نمیکنید میتونید برید از خود آقای شاه حسینی بپرسید.آقای شاه حسینی قبل از اینکه رئیس کمیته ی انظباطی باشه نزدیک به 10 سال قاضی و دادستان دادگستری شهرستان دامغان و شاهرود بوده و ازین جهت میتونم بگم رابطه ی نزدیکی بنا به دلایلی باهاش دارم یا بهتره بگم خانوادتا داریم.مدرک من خوده آقای شاه حسینی هست...بگذریم ولی فقط میخوام در مورد این موضوع یک مثال از صحنه سازی های این جناب ساکت رو براتون بگم...

جریان عماد رضا و شکایت انصاریفرد ازین بازیکن رو که حتما همتون یادتون هست.انصاریفرد یادمه یه جا توی برنامه ی 90 گفت فردا قراره حکم کمیته انظباطی بیاد که من مطمئنم رای به سود ما خواهد بود.حالا بماند که چه حوادثی رخ داده بود و پرونده به کجا کشیده شده بود(فقط همینقدر بدونید عماد رضا زمان ثبت قرار داد با سپاهان که در دفتر تربیت بدنی استان اصفهان انجام شده در دوبی به سر می برده... )ولی روزه اعلام حکم آقای ساکت با مدارک جدید پای به دادگاه میذارن.مدارکی از قبیل بلیط هواپیما ، زمان پرواز عماد رضا از عراق و نشست در اصفهان و... و کلی دیگه ازین جور مدارکی که همتون میدونید توی مملکت ما به بهترین نحو میشه خیلی قشنگ همش رو طی 1 ساعت جعلی جمع آوری کرد.شاید شما بگید اون مدارک درست بوده.ولی این پرونده 35 روز ر جریان بوده.چرا توی این 35 روز خبری نشد همین روز آخر که به بن بست خورد این همه مدرک یهو رو شد؟این سوالات تجربی هست و ارزش قانونی نداره که بشه از طریقش رای دادگاه رو برگردوند .می دونم هرچی بگم باور نمی کنید.ولی آقای شاه حسینی با اینکه از تخلف سپاهان و ساکت در این پرونده مطمئن بوده اما نتوانست رای رو با توجه به مدارک موجود بر علیه سپاهان بده.و سر جریان سرباز احمدی هم جناب ساکت فکر کرد که بازم با اون ...مثقال مدرکی که جمع کرده میتونه پرسپولیس رو هم متهم کنه.حالا هواداران سپاهان میگن که چرا ما با ساکت مشکل داریم.آقا سر جریان سرباز احمدی جناب ساکت از رایی که بر علیه سپاهان صادر میشه مطلع و ازینکه تیمش قطعا با کسر امتیاز و جریمه ی مالی مواجه میشه مطمئن بوده ولی برای اینکه این وسط از پرسپولیس هم امتیاز کم بشه و چون پرسپولیس هم توی کورس قهرمانی بود و دل آقا خنک بشه ، واسه همین مدرک جمع کرده که هواداران پرسپولیس هم مقصرند تا بتونه این وسط یه چیزی هم از پرسپولیس بکنه ولی خدا رو شکر شروع دعوا توی دوربین های تلویزیونی معلوم بود که از کدوم طرف بود و فرهنگ هواداری با این پرونده معلوم شد که کجای ایران بالاست...بعد از کسر امتیاز 5 امتیازی از سپاهان بازم کاشانی از خودش بزرگی نشون داد و یک نامه نوشت برای کمیته انضباطی مبنی بر این که 5 امتیاز رو به سپاهان برگزدونید(اگرچه نامه بی تاثیر بود) ولی کاشانی با این کارش به ساکت فهموند که چیزایه دیگه ای هم بغیر از قدرت طلبی و جاه طلبی توی دنیا وجود داره...

یادتونه 2 سال پیش بود استقلال رفته بود اصفهان حاشیه و دعوا شده بود اونجا؟امیر حسین صادقی یه حرف خیلی قشنگی زد که من هنوز دارم باهاش حال میکنم.صادقی در جواب این سوال که مقصر توی این حواشی کی بود به گزارشگر 90 گفت: شما خودتون قضاوت کنید چرا هر تیمی میاد اصفهان چه پرسپولیس چه استقلال چه تیم های دیگه(یک بار دعوای خفننی هم بازکنان پاس توی لیگ 83 باسپاهانی ها داشتن) اینجا حاشیه درست میشه؟ اگه ایراد از ماست چرا میریم شهرستان های دیگه حاشیه نداریم؟یا اگه داریم به این شکل اینجا نیست. چرا فقط توی اصفهان این مشکل رو داریم؟...این سوال قشنگی بود که خیلی دوست دارم جناب ساکت به اینا جواب بده...دوستان اصفهانی ناراحت نشن ولی واقعیتیه که وجود داره.بخواید یا نخواید جناب ساکت مدیر خوبی هست ولی یه ضرب المثل معروف هست که میگه: در همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه و این ضرب المثل برای جناب ساکت در قضیه ی سرباز احمدی صدق کرد...شما اگه حرف های منو قبول ندارید می تونید از خود جناب شاه حسینی حضورا بپرسید من مدرک ازین واضح تر نداشتم رو کنم...

شما دارید میگید آقای ساکت با نایب قهرمان کردن سپاهان به فوتبال مملکت خدمت کرد.خب...حالا ببینم اینکه شما فیلم یک بازی رو بفرستید Afc برای اینکه اونا نظر بدن که آیا وقت اضافه درست گرفته شده یا نه این واسه فوتبال ما بد نیست؟ این آبرو ریزی نیست؟کجای دنیا همچین کارای مضحکی میکنن؟خودتونو بذارین جای کارکنان ای اف سی.نمیگید اینا چیرا اینجورین؟نمیگید این کارا در شان فوتبال ایران نیست؟ میگید یا نمیگید؟!!!تازه جالب اینجاست که فقط اضافه هم همش درست بوده.پنالتی هم واسه پرسپولیس نگرفته...دیگه چیو میخواسته بفرسته نمیدونم.اینش باز آبرو ریز تره...

چیزی که مسلمه اینه که اگر چه جناب ساکت ظاهرا مدیریت خوبی داشته ولی پشت پرده ی این موفقیت مطمئنم چیزایی هست که هیچ کدومتون از دیدنش لذت نمی برید.حتی شما هواداران سپاهانی عزیز...و السلام

حالا بازم سنگ ساکت جونو به سینه بزنید.

Amin-TopGoal
27-06-2008, 23:01
اوف چقدر نوشتی ها :d

من به شخصه دوست ندارم مافیا بازی و کارهای پشت پرده رو قبول کنم( هر چند قبول دارم که نمی تونه نباشه ) اما اولا مطمئن از کشورهای دیگه کمتره دوما دوست دارم اگرم مافیایی هست من ازش بی خبر باشم و همین ظاهر دوست داشتنی فو.تبال رو ببینم و لذت ببرم.

Mohsen_Bar3lona
27-06-2008, 23:06
من دوست نداشتم اینا رو بگم...ولی بعضی ها فکر میکنن مدیر عاملشون صاف و ساده ترین مدیر عامل دنیاست...خواستم هم گفته باشم چرا هواداران پایتخت از ساکت خوششون میاد

HaMi.News
27-06-2008, 23:09
به نظر من از وقتی لیگ فوتبال ایران حرفه ای شد مسیر فوتبال ایران تغییر کرده . اصلا رویکردها به فوتبال عوض شده . یه نمونه کوچیکش همین هاشم بیگزاده واقعا آدم حالش دیگه از این فوتبال بهم میخوره یه خبر رو خبرگزاری فارس نیوز امده . به خدا من که خودم روانی خبر گذاشتن و اینچیزها هستم حالممممممممممممممم بهم خورد. اصلا دلم نخواست این خبر رو بخونم چه برسه بزارم اینجا .

Rossonery
27-06-2008, 23:10
سلام
ماشاءالله محسن جان.رکورد رو زدی!:dخب باشه میشینیم میخونیم ولی اگه به اندازه ی یه خط تو ذهنم خلاصش کنم ها؛کلت رو کندم:dببینم؛اراجیف که ننوشتی؟!ها:d

HaMeD BaXfOOt
27-06-2008, 23:12
البته هر مدیر عاملی سیاست خودشو پیش میبر و به تعداد هواداراش مربوت میشه چون اگه تیمهایی مثل استقلال و پرسپولیس مدیر عاملاشون حرف درست یا غلطی بزنن به خاطر طرفدارای زیادشون هیچ کس نمیتونه نظر بد بده چون فردا روزی با انتقاد طرفداران بیشمارشون روبرو هستن . منم برای سپاهان آرزوی موفقیت میکنم .

HaMi.News
27-06-2008, 23:14
وقتی ملت بخوان به یه نفر فش بدن چششون رو میبندن و هرچی بخوان میگن.من تو این که آقایه ساکت بهترین مدیر ورزشیه کشوره هیچ شکی ندارم.کافیه یه نیگا به وسعت باشگاه سپاهان بندازید.تعداد رشته های مختلفی که دارن فعالیت میکنن و بعضی هاشون هم در بخش بانوان هم تیم دارن.هندبال سپاهان که سوم آسیا شد.تیمه فوتبالش که تو رده بندیه آسیایی بهترین تیم آسیا بود یه مقطع و چند سال پیاپی تو لیگ قهرمانان بازی کرد و نائب قهرمان آسیا هم شد.ثبات مدیریتی فوق العاده ای که تو باشگاه وجود داره.واقعا جمع کردنه این همه رشته و موفق نگه داشتنشون تو سطح کشور و قاره کاره هر کسی نیست.

از لحاظ طرز صحبت هم خیلی با شخصیت صحبت میکنن ولی خوب بعضی وقتایه چیزایی میگن که هوادارایه حریف خوششون نمیاد و رو اون حساب هرچی میخوان میگن که اصلا درست نیست.

دوست عزیز شما تو مجموعه سپاهان نیستین !! من الان براتون یه مثال به عینه میزنم که واقعا پیش امده .
گفتین هندبال داداشه من عضو تیم ملی نوجوانان و جوانان و امید جمهموری اسلامی ایرانه اولین باری که دعوت شد تیم ملی نوجوانان تو اردوی آخر خط خورد بهترین پخش کشور تو مسابقات نوجوانان و پدیده بازیهای لیگ 1 انتخاب شده بود ولی خطش زدن یکی از همین تیم سپاهان رو بردن بجاش که به عنوان توریست رفت فقط واسه فیلم برداری . !!! خوب چرا اینجوری شد ! مربی تیم ملی مربی تیم سپاهان بود . بیشتر موفقیت ها از نفوذهایی که دارن به وجود امده الان بازیکنن تیم های پایه شون کلا یکی 10 تا شناسنامه دارن . همین حاج صفی یادتون رفته چه جنجالی به پا شد سر سنش ! از اینها بگذریم من بازم میگم مدیریت رو قابل دارم نفوذش هم قبول دارم و لحن گفتاری و با کلمات بازی کردنش رو به هیچ وجه منلوجه قبول ندارم .

HaMi.News
27-06-2008, 23:18
دوست من ، باز تکرار میکنم که ساکت مثل هر آدم دیگه یی در کنار امتیازاتش ایرادهایی هم داره که میشه منطقی در موردشون حرف زد . اما این ایرادات ربطی به تهمت هایی مثل مافیایی بودن و خریدن بقیه و توهین کردن بر اساس این تهمت ها نداره . این ها حرف های سنگینی هستن که معمولا بدون مدرک کسی ازشون حرف نمیزنه . جدای از اون ، من کاری به احساسات شخصی آدم ها ندارم ، هر کسی میتونه از هرکس دیگه یی متنفر یا عاشقش باشه ، اما واقعا نمی فهمم چطور حادثه ای که در حاشیه یه مسابقه اتفاق میفته میتونه منجر به متنفر شدن کسی از مدیر عامل یه باشگاه بشه . ما ملتی شدیدا احساساتی هستیم و کافیه یه چیزی احساساتمون رو تحریک کنه تا دم دست ترین آدم رو به عنوان محکوم سرچوب کنیم اما گاهی منطقی نگاه کردن هم بد نیست . یه آدم بی عقل و وحشی و در ضمن "ناشناس"-به گواهی نیروی انتظامی- توی یه بازی یه ترقه پرت میکنه که تصادفا به چشم یه سرباز میخوره و از بینایی محرومش میکنه . اتفاق نفرت انگیزی که ریشه توی فرهنگ پایین ملتمون و از جمله تماشاچیهای فوتبالمون داره . مدیر عامل باشگاهی که این اتفاق توی شهرش افتاده این ماجرا رو صریحا محکوم میکنه اما موضع خودش رو داره . هر کسی میتونه نسبت به این موضع انتقاد داشته باشه اما بحث تنفر فکر کنم نیاز به دلایل بیشتری داره .و باز در مورد این جمله که " تا الان بازی نبوده که اونجا و اون استان به جنجال کشیده نشه " احتمالا میشه بیشتر فکر کرد . بارها و بارها مسابقات توی تهران به درگیری و خسارت دیدن استادیوم و فحاشی و مجروح شدن آدم ها و نابود شدن اتوبوس های واحد منجر شده ، اما من هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم در مورد تهران این طور حرف بزنم . ریشه این قضایا رو جایی دیگه باید جستجو کرد دوست من . منصف باشیم . . .

تا حدودی با حرفاتو موافقم چون منطقی هستن . کلا این روزها ادمی که با دلیل بخواد حرفشو ثابت کنه خیلی کم گیر میاد . یا اخرش به فحش میکشه یا .......... حالا بگذریم .
ببین الان من یه مثال میزنیم ... !
مدیر عامل باشگاه استقلال همه میشناسیمش .. الان همه میدونن حاجی چی میکنه کارش چیه ؟؟ کلا با زیر بمش آشنا هستن !! مثه دفتر نقاشیه یه پسر اول دبستانی هم میتونه بیبینه و بخونه و بفهمه و لذت ببره ... ولی مدیریت ساکت مثه کتاب فیزیک یا شیمی اول دبیرستان هست ... بده به یه پسر کلاس اولی هیچی ازش نمیفهمه ... به این حرف یکم فکر کنین متوجه میشین منظوره من رو

Clemenza
27-06-2008, 23:20
اوف چقدر نوشتی ها :d

من به شخصه دوست ندارم مافیا بازی و کارهای پشت پرده رو قبول کنم( هر چند قبول دارم که نمی تونه نباشه ) اما اولا مطمئن از کشورهای دیگه کمتره دوما دوست دارم اگرم مافیایی هست من ازش بی خبر باشم و همین ظاهر دوست داشتنی فو.تبال رو ببینم و لذت ببرم.
مثل حرف صدر بود. یادته در جام جهانی 2006 که نصیرزاده از این حرف ها میزد صدر همینو گفت؟ منم حرفت رو قبول دارم. اما مثل محسن میگم نگید که ساکت خیلی گله. اصلاً مدیریت توش مسائلی از این دست هست. ربطی هم به استقلال و پرسپولیس و سپاهان و ... اینا نداره. بعضی ها فکر می کنند چون ساکت تو سپاهانه اینو میگن. در صورتی که واقعاً فرقی نمی کرد. چرا به ذوب آهن چنین چیزهایی نمی گن؟ من واسه تیم فنی سپاهان خیلی ارزش قائلم اما ساکت نه!!!! در هر صورت از بحث منطقی این دوست عزیزمون Pendar هم ممنونم

pendar
27-06-2008, 23:26
دوست عزیز من محسن ، من متاسفانه به این ضرب المثل " تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها " معتقد نیستم . معتقد بودن به این ضرب المثل یعنی تایید غیر مستقیم شایعات بی دلیل و مدرکی که مردم کوچه و بازار زمزمه می کنند و این دقیقا یعنی ریشه فاجعه . من ترجیح میدهم به جای بها دادن به شایعات به خاطر تکرارشان در دهان مردم به دنبال حرف هایی باشم که پشتشان دلیل و مدرک مستند وجود دارد . من ارتباط شما را با شاه حسینی و حرفهایی را که ظاهرا به استناد او نوشته اید نه تایید می کنم نه تکذیب . مسئله من اساسا این نیست . مسئله من اصولا این طور متمرکز شدن توام با فحش و ناسزا و تهمت روی یک نفر است . فوتبال ما درست مثل هزار چیز دیگرمان مملو از عیب و نقص و بی فرهنگیست . حتا در صورت درست بودن حرف هایتان ، شما که فکر نمی کنید مدیر عاملین بقیه باشگاه ها و سایر اهالی فوتبالمان پرهیزکارانی هستند که می شود پشت سرشان نماز خواند ؟ فوتبال ما چقدر گذشتن کمیته انضباطی را از خطاهای آشکار بازیکنان تیم های بزرگ و اهالی باشگاه هایشان دیده باشد خوب است ؟ چشم پوشی از فحاشی ها در زمین و چاقو کشیدن در لابی هتل ها و لات بازی مربیان تیم های بزرگ در جریان و پیش و پس از بازی در فوتبال ما عادتی بسیار قدیمیست . اگر بنا به مرور گذشته فوتبال کشورمان و بذل و بخشش های کمیته انضباطی باشد احتمالا بسیاری پیش و بیش از ساکت ضرر خواهند کرد . باز تکرار می کنم که هر کس اشتباهات و ایرادات خودش را دارد اما اگر بنا به این طور تخریب شخصیت آدم ها باشد مطمئن باشید کسی جان سالم از این ماجرا به در نخواهد برد . ترور شخصیت - و نه نقد - مدیر عاملی که کارنامه موفق باشگاهش پیش روی ماست با عباراتی مثل " من اطلاع شخصی دارم " و " من شک ندارم " روشیست که راه به جای خوبی نخواهد برد دوست من . از چیزهایی که همه می دانیم و قابل استنادند حرف بزنیم . هر مدیر عاملی پیش از هرچیز به دنبال تامین منافع باشگاهش است و ممکن است در این مسیر کارهای نادرستی هم مرتکب شود . از این لحاظ ساکت با ابوالفتحی یا کاشانی تفاوت چندانی ندارند اما این همه دشنام و جوسازی برای تنها یک نفر چرا ؟ منصف باشیم دوست من ، حتا شده کمی . . .

HaMeD BaXfOOt
27-06-2008, 23:32
دوست عزیز من محسن ، من متاسفانه به این ضرب المثل " تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها " معتقد نیستم . معتقد بودن به این ضرب المثل یعنی تایید غیر مستقیم شایعات بی دلیل و مدرکی که مردم کوچه و بازار زمزمه می کنند و این دقیقا یعنی ریشه فاجعه . من ترجیح میدهم به جای بها دادن به شایعات به خاطر تکرارشان در دهان مردم به دنبال حرف هایی باشم که پشتشان دلیل و مدرک مستند وجود دارد . من ارتباط شما را با شاه حسینی و حرفهایی را که ظاهرا به استناد او نوشته اید نه تایید می کنم نه تکذیب . مسئله من اساسا این نیست . مسئله من اصولا این طور متمرکز شدن توام با فحش و ناسزا و تهمت روی یک نفر است . فوتبال ما درست مثل هزار چیز دیگرمان مملو از عیب و نقص و بی فرهنگیست . حتا در صورت درست بودن حرف هایتان ، شما که فکر نمی کنید مدیر عاملین بقیه باشگاه ها و سایر اهالی فوتبالمان پرهیزکارانی هستند که می شود پشت سرشان نماز خواند ؟ فوتبال ما چقدر گذشتن کمیته انضباطی را از خطاهای آشکار بازیکنان تیم های بزرگ و اهالی باشگاه هایشان دیده باشد خوب است ؟ چشم پوشی از فحاشی ها در زمین و چاقو کشیدن در لابی هتل ها و لات بازی مربیان تیم های بزرگ در جریان و پیش و پس از بازی در فوتبال ما عادتی بسیار قدیمیست . اگر بنا به مرور گذشته فوتبال کشورمان و بذل و بخشش های کمیته انضباطی باشد احتمالا بسیاری پیش و بیش از ساکت ضرر خواهند کرد . باز تکرار می کنم که هر کس اشتباهات و ایرادات خودش را دارد اما اگر بنا به این طور تخریب شخصیت آدم ها باشد مطمئن باشید کسی جان سالم از این ماجرا به در نخواهد برد . ترور شخصیت - و نه نقد - مدیر عاملی که کارنامه موفق باشگاهش پیش روی ماست با عباراتی مثل " من اطلاع شخصی دارم " و " من شک ندارم " روشیست که راه به جای خوبی نخواهد برد دوست من . از چیزهایی که همه می دانیم و قابل استنادند حرف بزنیم . هر مدیر عاملی پیش از هرچیز به دنبال تامین منافع باشگاهش است و ممکن است در این مسیر کارهای نادرستی هم مرتکب شود . از این لحاظ ساکت با ابوالفتحی یا کاشانی تفاوت چندانی ندارند اما این همه دشنام و جوسازی برای تنها یک نفر چرا ؟ منصف باشیم دوست من ، حتا شده کمی . . .
:-?:-O:^O:-??

pendar
27-06-2008, 23:32
و دوست من ، چیزهایی هم در مورد فرهنگ هواداری که ظاهرا معلوم شده در کجای ایران بالاست زده ای که به گمانم در موردش حرف نزنیم بهتر است . این مقایسه مقایسه خوبی نیست دوست من و بحث را به جدل خواهد کشاند . ریشه اساسا جای دیگریست . ریشه در بی فرهنگی عمومی ملتیست که متاسفانه تا این حد هم ادعای فرهنگ چند هزار ساله دارد . بگذریم . . . و ممنون از نظر همه دوستان . . .

pendar
27-06-2008, 23:36
:) سرطان عزیز ( کاش اسمت را بنویسی که با اسمت صدایت کنم) ، می شه لطفا در مورد این هفت هشت تا شکلک خوشکل یه کمی توضیح بدی ؟ محض تنویر افکار عمومی ! :d

HaMi.News
27-06-2008, 23:39
من پیشبینی یه دعوا رو تو این تاپیک میکنم تا به موقعش ! نشده تا الان بحث بشه اخرش به دعوا و بستن شدن تاپیک نکشه ...:d فعلا که خدا رو شکر خبر نیست ولی ....

pendar
27-06-2008, 23:41
اینم بگم که اگه گاهی لحنم تند میشه عذر میخوام از همه دوستان . هدف کلا صحبت کردنه به روش درست و منطقی . چیزی که کلا این روزها کم پیدا میشه . موفق باشید . . .

pendar
27-06-2008, 23:43
/:)دعوا ؟!!! من کلا اهلش نیستم !

HaMeD BaXfOOt
27-06-2008, 23:44
:) سرطان عزیز ( کاش اسمت را بنویسی که با اسمت صدایت کنم) ، می شه لطفا در مورد این هفت هشت تا شکلک خوشکل یه کمی توضیح بدی ؟ محض تنویر افکار عمومی ! :d
حامد. البته 7 8 تا نبودو 4 تا بود. در مورد این شکلکا موضوع اینه که شما زیاد تعصب داری و فکر کنم مشکلتون همین باشه . انسان باید واقیعت هارو قبول کنه چون از قدیم میگن حقیقت همیشه تلخه.

pendar
27-06-2008, 23:53
حامد جان ، باور کن تعصبی در کار نیست . چند بار تکرار کنم که ساکت مثل تمام آدم ها ایراد داره ؟ من معتقد به هیچ آدم علیه السلامی در فوتبالمون نیستم . اما ایراد منطقی گرفتن یه چیزه و له کردن شخصیت با توهین و افتراهای بدون "دلیل و مدرک" یه چیز دیگه . کاش همه اهل قبول کردن همه حقیقت باشیم نه فقط اون تیکه ش که مطابق میلمونه . کاش . . .

Mohsen_Bar3lona
27-06-2008, 23:56

دوست عزیز ساده حرف بزن.ساده...محاوره وساده بگو چون مطلبت قشنگ تر ادا میشه.

ترور شخصیت؟ چرا ترور شخصیت؟ یعنی اگه من به واقع آدم بد اخلاقی هستم و یکی بیاد پیش تو از بد اخلاقی های من برات بگه میشه ترور شخصیت؟ چرا ترور؟ چرا ازین واژه استفاده کردی؟ من ساکت رو اونجوری که واقعا هست براتون توصیف کردم.نه کمتر نه بیشتر.بچه ها میدونن عادت ندارم تعصبی پست بزنم و مثلا چون استقلالی یا پرسپولیسم بیام شمشیر بکشم روی گردن ساکت.درسته هر مدیر عاملی ممکنه برای موفقیت تیمش هر کاری کنه ولی نه کارایی که الآن امثال مافیا در کشور هایی مثل ایتالیا دارن کاراشونو جلو می برن.کارایی انجام میشه که تعریف نشده است در کشور و فرهنگ ما.امین حرف قشنگی زد.گفت ما توی این زمینه هر قدر هم که بد باشیم از کشور های دیگه بهتریم.چرا بی خودی فرهنگ و اصلالتتون رو می برید زیر سوال؟ چرا تا یکی حرفی میزنه میگید : اینم از ایرانی بودنشه؟ مگه ایرانی چشه؟درسته توی مملکته ما حرف حرفه زیاده و مطبوعات و رسانه ها و هواداران هر کاری رو میتونن با بازیکنان ومربیان تیماشون بکنن و آیا ما در این زمینه حتی گوشه ی ناخون کشور هایی چون اسپانیا یا ایتالیا یا همین امارات بغل خودمون ، هستیم؟ اگر ما بی ثباتیم پس اونا چی هستن؟
مگه ما بدمون میاد یه تیم از ایران بره آسیا و به اسم یک ایرانی مقام بیاره؟ بخدا اگه بدمون بیاد.ولی دوست داریم با عدالت بره این موفقیت رو کسب کنه.این قضیه مثل این میمونه که یک دونده ی ایرانی بره المپیک طلا بگیره.کلی خوشحال میشیم.بعد چند روز میگن طرف دوپینگی بوده.چه حالی میشید؟حالتون بهم نمیخوره؟ من وقتی این مسائل رو فهمیدم از فوتبال متنفر شدم باور کنید.امین میگه دوست دارم فوتبال رو همینجور که هست ببینم بدون آگاهی از پشت پرده باور کنید منم اینجوری دوست دارم.نه اینکه از اول یک بازی مثلا توی لیگ ایتالیا توی ذهنم بچرخه که آیا ممکنه توی این بازی داور رشوه گرفته باشه یا داور مخفیانه برای این بازی چیده شده باشه؟!!!...اینا ذهن آدم رو خراب میکنه.درسته کارنامه ی سپاهان واقعا پر بار و مثبه ولی به چه قیمتی؟ به قیمت بی ارزش شدنه ارزش ها؟ چیزی نگیم که به قول شما ترور شخصیت میشه؟ ایول بابا...این فوتبالو باید گل گرفت که توش کسی حریف یک آدم 1 متر و 70 سانتی نمیشه.بعد اسم طرف رو مدیر موفق هم میذاریم.منم سپاهان رو به عنوان یه تیم ایرانی دوست دارم و براش ارزش قائلم ولی برای کسی که بی قانونی مرتکب میشه پشیزی ارزش قائل نیستم...

سعی کنید بجای قلبمه سلمبه حرف زدن 2 جمله ساده اما حرف حساب بزنید...شاد باشید

HaMi.News
27-06-2008, 23:56
حامد جان ، باور کن تعصبی در کار نیست . چند بار تکرار کنم که ساکت مثل تمام آدم ها ایراد داره ؟ من معتقد به هیچ آدم علیه السلامی در فوتبالمون نیستم . اما ایراد منطقی گرفتن یه چیزه و له کردن شخصیت با توهین و افتراهای بدون "دلیل و مدرک" یه چیز دیگه . کاش همه اهل قبول کردن همه حقیقت باشیم نه فقط اون تیکه ش که مطابق میلمونه . کاش . . .

پندار عزیز خوب حرفه تو قبول ولی چرا پشت سره مدیر عامل شموشک نوشهر حرفی نیست ؟ چرا پشت سره کاشانی نبود ؟ کاشانی هرچی میشد ملت رو در جریان میذاشت . ولی همیشه یه ضرب المثلی هست که میگه پشت سره آدم های بزرگ همیشه حرف هست . چه راست و چه دروغ . :-? ولی مطمن باش ساکت به این ذلالی هم که فکر میکنی نیست . دلیل و مدرک میخوای برای تا برات رو کنم ! :1:

pendar
28-06-2008, 00:21
محسن عزیز ، فکر نکنم "قلمبه سلمبه" نوشته باشم و حرفم هم بسیار ساده است : تکرار اتهاماتی که در هیچ دادگاهی ثابت نشده و هیچ مدرک مستندی هم ( که برای همه و نه تنها شما روشن باشد ) در موردش وجود ندارد کار صحیحی نیست . یک جمله بیشتر نیست و پیچیده هم نیست دوست من ، هست ؟ جالب است که شما حتا از خود ساکت هم گذشته " کارنامه پربار سپاهان " را هم به قیمت " بی ارزش شدن ارزش ها " می دانید ! تکرار شایعات چیزی را ثابت نمی کند دوست من .
در مورد فرهنگ اصیل ایرانیمان هم صحبت مفصل است . می شود بعدها تاپیکی زد و در موردش حرف زد . نظر من با شما احتمالا متفاوت است .
اما به دور از هر تعصبی باز تکرار می کنم : اتهام تبانی و رشوه دادن و گرفتن و خریدن آدم ها اتهام سنگینیست که نیاز به مدرک دارد . اگر حواسمان باشد که حتا بسیار کوچکتر از این اتهام ها را هم بدون دلیل مشخص در جمع تکرار نکنیم نیاز به گل گرفتن هیچ چیز نخواهیم داشت دوست من . حرف حساب یعنی حرفی که پشتش منطق و مدرک هست نه حرف های درگوشی و نقل قول های شخصی . کاش همه اهل حرف حساب باشیم . موفق باشید .

pendar
28-06-2008, 00:34
پندار عزیز خوب حرفه تو قبول ولی چرا پشت سره مدیر عامل شموشک نوشهر حرفی نیست ؟ چرا پشت سره کاشانی نبود ؟ کاشانی هرچی میشد ملت رو در جریان میذاشت . ولی همیشه یه ضرب المثلی هست که میگه پشت سره آدم های بزرگ همیشه حرف هست . چه راست و چه دروغ . :-? ولی مطمن باش ساکت به این ذلالی هم که فکر میکنی نیست . دلیل و مدرک میخوای برای تا برات رو کنم ! :1:

به خدا منتظر مدرکم تا با هم بریم در خونه ساکت هردو !

mahtab
28-06-2008, 00:39
دوست عزیز دقت کن.تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها.شما تعصبی نظر نده.در اینکه ساکت یکی از بهترین مدیران ورزشی ایرانه شکی نیست و کارش هم قابل تقدیره...ولی در اینکه خیلی جاها با حیله و کلک رای دادگاه ها و کمیته های انضباطی مختلف رو به سمت خودش و سپاهان عوض کرده شکی ندارم.این حرف رو روی حساب دارم میزنم نه روی چیزی که مثلا استنباط کردم.اگه حرف منو باور نمیکنید میتونید برید از خود آقای شاه حسینی بپرسید.آقای شاه حسینی قبل از اینکه رئیس کمیته ی انظباطی باشه نزدیک به 10 سال قاضی و دادستان دادگستری شهرستان دامغان و شاهرود بوده و ازین جهت میتونم بگم رابطه ی نزدیکی بنا به دلایلی باهاش دارم یا بهتره بگم خانوادتا داریم.مدرک من خوده آقای شاه حسینی هست...بگذریم ولی فقط میخوام در مورد این موضوع یک مثال از صحنه سازی های این جناب ساکت رو براتون بگم...

جریان عماد رضا و شکایت انصاریفرد ازین بازیکن رو که حتما همتون یادتون هست.انصاریفرد یادمه یه جا توی برنامه ی 90 گفت فردا قراره حکم کمیته انظباطی بیاد که من مطمئنم رای به سود ما خواهد بود.حالا بماند که چه حوادثی رخ داده بود و پرونده به کجا کشیده شده بود(فقط همینقدر بدونید عماد رضا زمان ثبت قرار داد با سپاهان که در دفتر تربیت بدنی استان اصفهان انجام شده در دوبی به سر می برده... )ولی روزه اعلام حکم آقای ساکت با مدارک جدید پای به دادگاه میذارن.مدارکی از قبیل بلیط هواپیما ، زمان پرواز عماد رضا از عراق و نشست در اصفهان و... و کلی دیگه ازین جور مدارکی که همتون میدونید توی مملکت ما به بهترین نحو میشه خیلی قشنگ همش رو طی 1 ساعت جعلی جمع آوری کرد.شاید شما بگید اون مدارک درست بوده.ولی این پرونده 35 روز ر جریان بوده.چرا توی این 35 روز خبری نشد همین روز آخر که به بن بست خورد این همه مدرک یهو رو شد؟این سوالات تجربی هست و ارزش قانونی نداره که بشه از طریقش رای دادگاه رو برگردوند .می دونم هرچی بگم باور نمی کنید.ولی آقای شاه حسینی با اینکه از تخلف سپاهان و ساکت در این پرونده مطمئن بوده اما نتوانست رای رو با توجه به مدارک موجود بر علیه سپاهان بده.و سر جریان سرباز احمدی هم جناب ساکت فکر کرد که بازم با اون ...مثقال مدرکی که جمع کرده میتونه پرسپولیس رو هم متهم کنه.حالا هواداران سپاهان میگن که چرا ما با ساکت مشکل داریم.آقا سر جریان سرباز احمدی جناب ساکت از رایی که بر علیه سپاهان صادر میشه مطلع و ازینکه تیمش قطعا با کسر امتیاز و جریمه ی مالی مواجه میشه مطمئن بوده ولی برای اینکه این وسط از پرسپولیس هم امتیاز کم بشه و چون پرسپولیس هم توی کورس قهرمانی بود و دل آقا خنک بشه ، واسه همین مدرک جمع کرده که هواداران پرسپولیس هم مقصرند تا بتونه این وسط یه چیزی هم از پرسپولیس بکنه ولی خدا رو شکر شروع دعوا توی دوربین های تلویزیونی معلوم بود که از کدوم طرف بود و فرهنگ هواداری با این پرونده معلوم شد که کجای ایران بالاست...بعد از کسر امتیاز 5 امتیازی از سپاهان بازم کاشانی از خودش بزرگی نشون داد و یک نامه نوشت برای کمیته انضباطی مبنی بر این که 5 امتیاز رو به سپاهان برگزدونید(اگرچه نامه بی تاثیر بود) ولی کاشانی با این کارش به ساکت فهموند که چیزایه دیگه ای هم بغیر از قدرت طلبی و جاه طلبی توی دنیا وجود داره...

یادتونه 2 سال پیش بود استقلال رفته بود اصفهان حاشیه و دعوا شده بود اونجا؟امیر حسین صادقی یه حرف خیلی قشنگی زد که من هنوز دارم باهاش حال میکنم.صادقی در جواب این سوال که مقصر توی این حواشی کی بود به گزارشگر 90 گفت: شما خودتون قضاوت کنید چرا هر تیمی میاد اصفهان چه پرسپولیس چه استقلال چه تیم های دیگه(یک بار دعوای خفننی هم بازکنان پاس توی لیگ 83 باسپاهانی ها داشتن) اینجا حاشیه درست میشه؟ اگه ایراد از ماست چرا میریم شهرستان های دیگه حاشیه نداریم؟یا اگه داریم به این شکل اینجا نیست. چرا فقط توی اصفهان این مشکل رو داریم؟...این سوال قشنگی بود که خیلی دوست دارم جناب ساکت به اینا جواب بده...دوستان اصفهانی ناراحت نشن ولی واقعیتیه که وجود داره.بخواید یا نخواید جناب ساکت مدیر خوبی هست ولی یه ضرب المثل معروف هست که میگه: در همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه و این ضرب المثل برای جناب ساکت در قضیه ی سرباز احمدی صدق کرد...شما اگه حرف های منو قبول ندارید می تونید از خود جناب شاه حسینی حضورا بپرسید من مدرک ازین واضح تر نداشتم رو کنم...

شما دارید میگید آقای ساکت با نایب قهرمان کردن سپاهان به فوتبال مملکت خدمت کرد.خب...حالا ببینم اینکه شما فیلم یک بازی رو بفرستید Afc برای اینکه اونا نظر بدن که آیا وقت اضافه درست گرفته شده یا نه این واسه فوتبال ما بد نیست؟ این آبرو ریزی نیست؟کجای دنیا همچین کارای مضحکی میکنن؟خودتونو بذارین جای کارکنان ای اف سی.نمیگید اینا چیرا اینجورین؟نمیگید این کارا در شان فوتبال ایران نیست؟ میگید یا نمیگید؟!!!تازه جالب اینجاست که فقط اضافه هم همش درست بوده.پنالتی هم واسه پرسپولیس نگرفته...دیگه چیو میخواسته بفرسته نمیدونم.اینش باز آبرو ریز تره...

چیزی که مسلمه اینه که اگر چه جناب ساکت ظاهرا مدیریت خوبی داشته ولی پشت پرده ی این موفقیت مطمئنم چیزایی هست که هیچ کدومتون از دیدنش لذت نمی برید.حتی شما هواداران سپاهانی عزیز...و السلام

حالا بازم سنگ ساکت جونو به سینه بزنید.

فوق العاده. لذت بردم خوندم.خوشحالم که طرفدارای پرسپولیس اینقدر فوق العادند ودرک بالایی دارند.

kia_007
28-06-2008, 00:45
حرمت امام زاده به متولیشه
آقای ساکت به طرز وحشتناکی در زمان باخت فرا فکنی می کنه نمونش بازی آخرشون با پرسپولیس...

mahtab
28-06-2008, 01:33
در کارخانه های صنعتی 3 در صد از کل در امد به مالیات به امور ورزشی اختصاص میابد. حالا شا فرض کنید 3 درصد از کل در امد فولاد مبارکه به ساکت داده شود با این پول کسی که کمترین سواد مدیریتی داشته باشد می تواند موفق باشد.
در ضمن موضوع یاد شده یک قانون است
ثانیا در هر دوره از فدراسیون اقای ساکت ادمهای خود را دارد ( مثال اقای تاج)ثالثا به دلیل استعفای اقای شاه حسینی توجه کنید
این نوشته ها از طرف masih71 بود

kia_007
28-06-2008, 02:00
به دلیل استعفای اقای شاه حسینی توجه کنید

اشاره خوبی بود:fkr:

Alessandro
28-06-2008, 02:22
آقای مصطفوی خوب حال سپاهانی ها و به خصوص ساکت رو گرفت.

این ساکت دیگه خیلی مغرور شده بود.

امسال جام نگرفتند خیلی خیلی خوب شد

pendar
28-06-2008, 03:18
جالب است واقعا ، کار از ایراد به بعضی کارهای ساکت و ستودن مدیریتش شروع شد و دارد به انکار کل کاراکترش و تردید در مورد کل موفقیت های تیم سپاهان می رسد و همه این حرف ها هم البته که منطقیست ! این انگار همان چیزیست که موضوع کل تاپیک در موردش نوشته شده بود و لابد من این وسط آدم متعصبی هستم که حتا یک کلمه هم در مورد استقلال و پرسپولیس ننوشته ام !
مهتاب خانم ، اولا تنها پول داشتن شرط موفق شدن برای هیچ کس نیست ، این را به کسی که از او نقل قول کرده ای بگو و اگر مثال هم خواست میتوانی تیم استیل آذین را مثال بزنی که هنوز ماجرایش کهنه نشده و باز می توانی به او بگویی که کمی در مورد این جمله عجیبش فکر کندتا شاید به نتایج متفاوتی برسد . دوما ، ظاهرا هیچ فایده ای ندارد که من باز بگویم : حرف اگر بی دلیل و مدرک باشد اسمش فقط شایعه و نتیجه اش فقط لطمه بیشتر زدن به یک فرهنگ خوگرفته به بازی کردن با حیثیت آدم ها بر اساس شایعات است . پس حتما حق با کسیست که از او نقل قول کرده ای که تاج به همین سادگی و فقط بر اساس یک جمله روی هوا آدم ساکت و سپاهان است ! حقیقتا ملت غریبی هستیم .
در مورد ماجرای شاه حسینی هم بد نیست دوباره مصاحبه اش را مرور کنی . قول نمی دهم ولی شاید به اسم های دیگری مثل شیث و دایی و جباری و قهرمانی و آیت اللهی هم بر بخوری و واقعا فکر کن اگر آن حرکات شرم آور در هواپیما یا آن لگد واضح در زمین چمن را یکی از بازیکنان سپاهان مرتکب شده بود یا زده بود چه به روزش می آمد . فکرش را که می شود کرد ، نیست ؟

ambordastghofli
28-06-2008, 03:29
حرمت امام زاده به متولیشه
آقای ساکت به طرز وحشتناکی در زمان باخت فرا فکنی می کنه نمونش بازی آخرشون با پرسپولیس...

قبول کن که از دست دادن قهرمانی در ثانيه های آخر خيلی سخت هست. :29:

اين خبر نگار های ايرانی هم که تا بازی تموم ميشه ميپرن تو سر يارو ميکروفن رو ميکنن تو دهنش. اين رو بايد قبول کنی که در آن شرايط ساکت خيلی عصبی بود، همينطور سيد صالهی.

تازه من الان هر چی فکر ميکنم يادم نمياد ساکت چه حرف بدی زد در آن بازی. اگه ميشه بگين ما هم بفهميم که چی گفته که شما اينقدر ازش دلخور هستيد.:wagfinger1:

HaMi.News
28-06-2008, 07:02
در کارخانه های صنعتی 3 در صد از کل در امد به مالیات به امور ورزشی اختصاص میابد. حالا شا فرض کنید 3 درصد از کل در امد فولاد مبارکه به ساکت داده شود با این پول کسی که کمترین سواد مدیریتی داشته باشد می تواند موفق باشد.
ثانیا در هر دوره از فدراسیون اقای ساکت ادمهای خود را دارد ( مثال اقای تاج)ثالثا به دلیل استعفای اقای شاه حسینی توجه کنید
این نوشته ها از طرف Masih71 بود

بیشتر این کارخانه به خاطر فرار از مالیت میان یه تیم میگیرن که خیالشون راحت باشه .

HaMi.News
28-06-2008, 07:03
به خدا منتظر مدرکم تا با هم بریم در خونه ساکت هردو !

بابا ای ول خونه ساکت هم بلدی ؟ :5:

Elbimbo deoro
28-06-2008, 08:34
آقا شاید باورتون نشه ولی منم میگم این ساکت واقعا ساکته ولی درعوض آب زیرکاهه ،انقزه پارتی مارتیا اینا دارد که نگو ، اصلا برا همینس که فامیلیش ساکتس

fadaye sepahan
28-06-2008, 09:41
این نوشته ها از طرف Masih71 بود
اولا اینکه خانومی 3درصد نه و 1 درصد!!
دوما :اگه یکم به فعالیت های سپاهان نگاه کنید میبینین سپاهان الان داره برای کارخونه و خودش کسب درآمد میکنه !
شما ها اصلا میدونین سپاهان امسال با دو دوره حضور تو جام باشگاهها و حضور تو جام باشگاههای جهان چند میلیارد به جیب زد(نوش جونشون ن ن)
سپاهان با تشکیل سپاهان نوین که فقط 400 میلیون براش هزینه داشت میخواست این تیم رو 12 میلیارد بفروشه این یعنی حدود 2000% سود....
هرچند الان هم که بصورت داخلی فروختش بازم سودش رو داشت
سپاهان داره پولی که دراورده میخوره
درضمن شمایی که از آقای تاج حرف میزنین اگه یه اصفهانی تو فدراسیون هست که الان اصلا دیگه سپاهانی نیست و همیشه هم اینو میگه شما مهندس علی آبادی رو دارید که دیروز تو برنامه زنده تلوزیونی ورزش و مردم صراحتا گفت من طرفداره سرخابی هستم .....
حضور تیم سپاهان نوین تو لیگ برتر گواه بر این مدعاست که سپاهانیا فقط با پول موفق نمیشن .. خیلی چیزهای دیگه هست مثل مدیریت که خیلیا ازش بیخبرن
شماها یی که اسم از مدیران دیگه میارین هیچ میدونستید ساکت مدیریت 60-70 تیم رو بعهده داره؟ نه فقط یه تیم فوتبال.... این جاست که شایستگی ها پیدا میشه ....

pendar
28-06-2008, 10:48
بابا ای ول خونه ساکت هم بلدی ؟ :5:

نه ولی پیدا میکنیم خوب :1:

SASAN
28-06-2008, 12:14
آقا تایپیک بیهوده درست کردی ، همه قبول داریم که بعد از صفایی فراهانی بهترین مدیر اقتصادی ورزشی ایران ساکته ! اگه نمره فراهانی 20 باشه ، نمره ساکت 12 است و بقیه هم همه زیر 5 هستند ! صفایی فراهانی یکی از بزرگترین مدیران اقتصادی ورزشی جهانه ! به هر حال اینو قبول داریم و هیچ هیزم تری هم به ما نفروخته ، اما با توجه به اطلاعاتی که از ایشون داریم ، میبینیم که دروغ زیاد میگه و با مردم روراست نیست ! درست بر خلاف استاد صفایی قراهانی !

sammy
28-06-2008, 12:22
وقتي تيمي مثل پرسپوليس كه سالي يه مدير عوض ميكنه
چه دليلي داره هواداراش بيان به مديريت سپاهان توهين كنن ؟؟؟

من از اين كه ميبينم از موفقيت سپاهان خيلي ها به هم ميريزن خيلي خوشحالم
از اينكه ميبينم كسي چشم ديدن موفقيت سپاهان رو نداره ولي مجبوره ببينه واقعا حال ميكنم

راستي يه خبر واسه اصفهانيا
استيل آذين داره مياد كاشان . تا تو فصل 88-89 بتونيم 4 تا تيم تو ليگ برتر داشته باشيم.!!

Seyed
28-06-2008, 12:32

دوست عزيز اگر هم تيم هاي پايتخت جنگ رواني بر عليه جناب آقاي محمد رضا ساكت درست كرده باشند علتش خود ايشون و بازيكنانشون است من خودم اين صحنه هيچ وقت از ذهنم پاك نمي شه كه آقاي ساكت تو همين برنامه نود رسما گفت : كه پرسپوليس با خريدن داور قهرمان شد يا با گرفتن دست پيش براي جلوگيري از پس افتادن گفت : با اين كه نمي خوام از ارزش هاي قهرماني پرسپوليس كم كنم ولي اونا لايق قهرماني نبودن و سيد صالحي كه مثلا ادعا دينداري مي كنه گفت : كه اصلا اين پرسپوليس تو اين جام چيكار كرد ما زحمت كشيديم ولي پرسپوليسي ها بهرشو بردن حالو خوبا مسابقات پرسپوليس همه پخش زنده بود و تو بازي سپاهان همه ديدن سپاهانيا از دقيقه 60 / 12 نفري دفاع مي كردن پس ببينيد اگر جنگ رواني و دشنامي رد بدل مي شه مسئولش خود آقاي ساكته نه كسي ديگه

pendar
28-06-2008, 12:34
آقا تایپیک بیهوده درست کردی ، همه قبول داریم که بعد از صفایی فراهانی بهترین مدیر اقتصادی ورزشی ایران ساکته ! اگه نمره فراهانی 20 باشه ، نمره ساکت 12 است و بقیه هم همه زیر 5 هستند ! صفایی فراهانی یکی از بزرگترین مدیران اقتصادی ورزشی جهانه ! به هر حال اینو قبول داریم و هیچ هیزم تری هم به ما نفروخته ، اما با توجه به اطلاعاتی که از ایشون داریم ، میبینیم که دروغ زیاد میگه و با مردم روراست نیست ! درست بر خلاف استاد صفایی قراهانی !

دوست خوب من ، گاهی بد نیست در مورد موضوعاتی که خیلیها فکر میکنن کاملا بدیهیه اما ریشه ش فقط توی یک مشت شایعه ست دقیقتر صحبت بشه . ساکت پسرخاله من نیست و خود من هم ایراداتی بهش دارم که اگه بحثش پیش بیاد میگم ولی اگه دوباره موضوع تاپیک رو بخونی میبینی که زده شدن این حرف ها لازم بود . بازی کردن با حیثیت آدم ها - و نه نقدشون - بر اساس شایعات ، اخلاق بدیه که باید از سر ما بیفته . حالا میخواد این آدم ساکت باشه یا یه سیاست مدار یا یه آدم کاملا معمولی . راهش هم شاید همین حرف هاییه که ماها باهم میزنیم . ممنون دوست من . . .

SASAN
28-06-2008, 12:36
وقتي تيمي مثل پرسپوليس كه سالي يه مدير عوض ميكنه
چه دليلي داره هواداراش بيان به مديريت سپاهان توهين كنن ؟؟؟

من از اين كه ميبينم از موفقيت سپاهان خيلي ها به هم ميريزن خيلي خوشحالم
از اينكه ميبينم كسي چشم ديدن موفقيت سپاهان رو نداره ولي مجبوره ببينه واقعا حال ميكنم

راستي يه خبر واسه اصفهانيا
استيل آذين داره مياد كاشان . تا تو فصل 88-89 بتونيم 4 تا تيم تو ليگ برتر داشته باشيم.!!
من یکی که لیگ ایران برام اصلا اهمیتی نداره ! که بخوام موفقیت سپاهان رو ببینم یا نبینم ! در ضمن اصلا هم طرفدار پیروزی یا استقلال نیستم .

pendar
28-06-2008, 12:44
دوست عزيز اگر هم تيم هاي پايتخت جنگ رواني بر عليه جناب آقاي محمد رضا ساكت درست كرده باشند علتش خود ايشون و بازيكنانشون است من خودم اين صحنه هيچ وقت از ذهنم پاك نمي شه كه آقاي ساكت تو همين برنامه نود رسما گفت : كه پرسپوليس با خريدن داور قهرمان شد يا با گرفتن دست پيش براي جلوگيري از پس افتادن گفت : با اين كه نمي خوام از ارزش هاي قهرماني پرسپوليس كم كنم ولي اونا لايق قهرماني نبودن و سيد صالحي كه مثلا ادعا دينداري مي كنه گفت : كه اصلا اين پرسپوليس تو اين جام چيكار كرد ما زحمت كشيديم ولي پرسپوليسي ها بهرشو بردن حالو خوبا مسابقات پرسپوليس همه پخش زنده بود و تو بازي سپاهان همه ديدن سپاهانيا از دقيقه 60 / 12 نفري دفاع مي كردن پس ببينيد اگر جنگ رواني و دشنامي رد بدل مي شه مسئولش خود آقاي ساكته نه كسي ديگه

دوست من ، هر بازیکنی ممکنه تحت فشار حرف هایی بزنه که درست نباشه ، من حرف های سیدصالحی رو تایید نمی کنم . همین طور با این نظرت موافقم که سپاهان از وقتی ویرا مربیش شد اصلا اون سپاهان قبلی نبود و شدیدا محافظه کارانه بازی می کرد و یکی از علت های قهرمان نشدنش هم دقیقا همین بود . اما حرف هایی که از ساکت نقل قول کردی فقط برداشت های خودته دوست من نه حرف های ساکت . من هم اون برنامه نود رو دیدم . در عین حالی که ساکت مسلما اولین و تنها آدمی نیست که بعد از باخت تیمش به قول اون دوستمون فرافکنی میکنه ، حتا به فرض این که به ساکت انتقاد کنیم که اون حرف هاش درست نبوده - که میتونه انتقاد درستی هم باشه - دلیل نمیشه که بهش تهمت رشوه دادن و خریدن آدم ها و تبانی رو بزنیم ، میشه؟ موضوع صحبت من دقیقا همینه .

the cat
28-06-2008, 13:04
این آقای ساکت با همه دعوا داره اون بار پای تلفن داشت با 90 صحبت میکرد نزدیک بو عادل رو بخوره:-o

pendar
28-06-2008, 13:11
این آقای ساکت با همه دعوا داره اون بار پای تلفن داشت با 90 صحبت میکرد نزدیک بو عادل رو بخوره:-o

من که شخصا خوردن عادل رو به کسی توصیه نمی کنم چون جدای از این که احتمالا اصلا خوشمزه نیست شدیدا ممکنه آدم بعدش به خاطر سوء هاضمه کارش به بیمارستان بکشه ! من همون ساندویچ ژامبون رو ترجیح میدم ! :49:

the cat
28-06-2008, 13:15
من که شخصا خوردن عادل رو به کسی توصیه نمی کنم چون جدای از این که احتمالا اصلا خوشمزه نیست شدیدا ممکنه آدم بعدش به خاطر سوء هاضمه کارش به بیمارستان بکشه ! من همون ساندویچ ژامبون رو ترجیح میدم ! :49:
:10::10::10:ولی فکر کنم آقای ساکت گشنش بود:10::10::10:

pendar
28-06-2008, 13:38
:10::10::10:ولی فکر کنم آقای ساکت گشنش بود:10::10::10:

ممکنه ! ولی باور کن سلیقه ش بهتر از این حرف هاست ! در ضمن خرج بیمارستان بعدش هم اونقدر هست که یه اصفهانی به خاطرش ریسک نکنه ! :d

mahtab
28-06-2008, 14:19
جالب است واقعا ، کار از ایراد به بعضی کارهای ساکت و ستودن مدیریتش شروع شد و دارد به انکار کل کاراکترش و تردید در مورد کل موفقیت های تیم سپاهان می رسد و همه این حرف ها هم البته که منطقیست ! این انگار همان چیزیست که موضوع کل تاپیک در موردش نوشته شده بود و لابد من این وسط آدم متعصبی هستم که حتا یک کلمه هم در مورد استقلال و پرسپولیس ننوشته ام !
مهتاب خانم ، اولا تنها پول داشتن شرط موفق شدن برای هیچ کس نیست ، این را به کسی که از او نقل قول کرده ای بگو و اگر مثال هم خواست میتوانی تیم استیل آذین را مثال بزنی که هنوز ماجرایش کهنه نشده و باز می توانی به او بگویی که کمی در مورد این جمله عجیبش فکر کندتا شاید به نتایج متفاوتی برسد . دوما ، ظاهرا هیچ فایده ای ندارد که من باز بگویم : حرف اگر بی دلیل و مدرک باشد اسمش فقط شایعه و نتیجه اش فقط لطمه بیشتر زدن به یک فرهنگ خوگرفته به بازی کردن با حیثیت آدم ها بر اساس شایعات است . پس حتما حق با کسیست که از او نقل قول کرده ای که تاج به همین سادگی و فقط بر اساس یک جمله روی هوا آدم ساکت و سپاهان است ! حقیقتا ملت غریبی هستیم .
در مورد ماجرای شاه حسینی هم بد نیست دوباره مصاحبه اش را مرور کنی . قول نمی دهم ولی شاید به اسم های دیگری مثل شیث و دایی و جباری و قهرمانی و آیت اللهی هم بر بخوری و واقعا فکر کن اگر آن حرکات شرم آور در هواپیما یا آن لگد واضح در زمین چمن را یکی از بازیکنان سپاهان مرتکب شده بود یا زده بود چه به روزش می آمد . فکرش را که می شود کرد ، نیست ؟
استیل اذین تیم نا موفقی نبود چون در اولین دوره حضورش تونست تا پلی اف بیاد.مسلما پروین اطلاعات زیادی از مدیریت نداره.من اونقدر اطلاعات دارم که یه جمله الکی نگم.مثل اینکه مصاحبه اقای شاه حسینی را دقیق نخوندی.و این جمله را ندیدی که گفته بود سپاهان سو گلی فداسیون.حرکت شرم اور در هواپیما در حیطه کاری کمیته انظباتی فوتبال نیست.فکر کنم منظورت از لگد واضح در زمین لگد بنگر به قوطی اب بود. حالا الفاظی که به کار بردبماند که در تصاویر تلوزیون مشخص بود.

mahtab
28-06-2008, 14:28
اولا اینکه خانومی 3درصد نه و 1 درصد!!
دوما :اگه یکم به فعالیت های سپاهان نگاه کنید میبینین سپاهان الان داره برای کارخونه و خودش کسب درآمد میکنه !
شما ها اصلا میدونین سپاهان امسال با دو دوره حضور تو جام باشگاهها و حضور تو جام باشگاههای جهان چند میلیارد به جیب زد(نوش جونشون ن ن)
سپاهان با تشکیل سپاهان نوین که فقط 400 میلیون براش هزینه داشت میخواست این تیم رو 12 میلیارد بفروشه این یعنی حدود 2000% سود....
هرچند الان هم که بصورت داخلی فروختش بازم سودش رو داشت
سپاهان داره پولی که دراورده میخوره
درضمن شمایی که از آقای تاج حرف میزنین اگه یه اصفهانی تو فدراسیون هست که الان اصلا دیگه سپاهانی نیست و همیشه هم اینو میگه شما مهندس علی آبادی رو دارید که دیروز تو برنامه زنده تلوزیونی ورزش و مردم صراحتا گفت من طرفداره سرخابی هستم .....
حضور تیم سپاهان نوین تو لیگ برتر گواه بر این مدعاست که سپاهانیا فقط با پول موفق نمیشن .. خیلی چیزهای دیگه هست مثل مدیریت که خیلیا ازش بیخبرن
شماها یی که اسم از مدیران دیگه میارین هیچ میدونستید ساکت مدیریت 60-70 تیم رو بعهده داره؟ نه فقط یه تیم فوتبال.... این جاست که شایستگی ها پیدا میشه ....
به نظرت کاخانه فولاد 1 درصد مالیات می ده؟هزینه هایی که در طول این چند سال برا ی سپاهان نوین کردند را بعلاوه 400 ملیون کن ادم پولدار می تونه سرمایه گذاری کنه نه ادم بی پول.اگه مهندس علی ابادی راد اشتیم به خاطره پول ندادن 6 امتباز ازمون کم نمی کردند.

fadaye sepahan
28-06-2008, 14:35
استیل اذین تیم نا موفقی نبود چون در اولین دوره حضورش تونست تا پلی اف بیاد.مسلما پروین اطلاعات زیادی از مدیریت نداره.من اونقدر اطلاعات دارم که یه جمله الکی نگم.مثل اینکه مصاحبه اقای شاه حسینی را دقیق نخوندی.و این جمله را ندیدی که گفته بود سپاهان سو گلی فداسیون.حرکت شرم اور در هواپیما در حیطه کاری کمیته انظباتی فوتبال نیست.فکر کنم منظورت از لگد واضح در زمین لگد بنگر به قوطی اب بود. حالا الفاظی که به کار بردبماند که در تصاویر تلوزیون مشخص بود.
اول:مثه اینکه شما مصاحبه شاه حسینی رو دقیق نخوندی چون شاه حسینی از لفظ نورچشمی استفاده کرده نه سوگلی!! که ما اگه نورچشمی فدراسیونیم که نیستیم (البته اگه به ما علاقه دارن اشکال نداره ) . شما سازمان رو دارید
دوم اینکه استیل آذین الان دیگه تیم استان ماست
و سوم اینکه از نظر شما لگد زدن به بطری آب از بیرون زدن از ورزشگاه و فحش های ناموسی که اون زارع به نیمکت سپاهان آخر بازی فینال داد زشت تره؟!

RealMadrid7
28-06-2008, 14:37
میدونید چیه؟کلی بخوام بگم اینه که آقای ساکت و مجموعه ی سپاهان به دلیل اینکه میخوان خودشون رو به ورزش و فوتبال کشور تحمیل کنن و به یه قطب قدرتمند تبدیل بشن و به این دلیل که بازیکنا و مسئولین سپاهان از حقه خودشون دوست ندارن راحت بگذرن به همین خاطر مورد غصب سرخابی ها قرار گرفتن.سرخآبی ها دلشون میخواد وقتی تیمی جلوشون میبازه بازیکنایه اون تیم بیان بگن ما کوچیک تر و حقیر تر بودیم و برد رو به شما تبریک میگیم که واقعا شایستش بودید.اگه زمانی بازیکن بیاد دردلش رو بگه میشه آدمی که دچار مشکله اخلاقیه.

درینکه کمیته ی انضباطی و شاید خیلی از عوامل فدراسیون خیلی فرق بین سرخآبی ها و سپاهان قائل میشن فک نکنم شکی داشته باشید.مثال همون بازیه سپاهان-پرسپولیس و قضیه ی معروف اون سرباز.یه اتفاقی 1 ساعت قبل از بازی افتاده(که دلیلش هم ضعف نیرویه امنیتی بوده)بعدش رو اون حساب میان سپاهان رو 5 ماه آواره ی شهرهای متخلف میکنن.حالا کسر امتیاز هیچی ولی این محرومیت از بازی خانگی و بدون تماشاگر واقعا واس خودش نوبری بود.
اتفاقی که تو بازی آخر افتاد و هجوم پرسپولیسیا به داخل زمین(که از لحاظ امنیتی بسیار خطرناک بود)چه عاقبتی واسه پرسپولیس داشت؟هیچی اشد مجازات واسه پرسپولیس یه بازیه بدون تماشاگر بود که اونم قراره به مناسب جشن عاطفه ها بخشیده بشه.

اگه بخوام درینباره حرف بزنم یکی دو روزی باید بنویسم.به همین بسنده میکنم و منتظر آینده میشیم.

Lionel-Bojan
28-06-2008, 14:39
عزیزم همه چیز قرار نیست ثابت بشه مثلا ثابت نشده که پلیس ایتالیا قسمتی شون جزو مافیا هستند ولی یه چیز کاملا معلومه . تو اینکه علی ابادی ساکت تاج مصطفوی کفاشیان جزو مافیای فوتبال ایران هستن اصلا شک نکن . تو مغز خودتو میبینی ؟ مشخصا نمیبینی پس این دلیل نیست که دیوونه ای . همه چیز رو نباید دید یا حداقل نمیذارن که ببینی .

pendar
28-06-2008, 14:40

مهتاب خانم ، هزار بحث حاشیه ای کنار موضوع اصلی که من در تاپیک مطرح کردم می شود نوشت و ساعت ها در مورد آن ها حرف زد . مثل این که نگاه کوچکی به وضعیت استیل آذینی که دیگر وجود ندارد شهادت میدهد که این تیم " موفق " است یا نه ، یا این که در مورد این بحث کنیم که پول داشتن به تنهایی باعث موفقیت است یا نه ،یا این که رفتار زشت شیث یا لگد جباری عاقبتشان به کجا رسید ، یا این که در برابر دو تیم بزرگی که اساسا متعلق به سازمان تربیت بدنی و فدراسیون هستند چقدر منطقیست که سپاهان را نور چشمی این سازمان بدانیم یا هزار بحث دیگر .
مسئله اصلی اما شدیدا ساده است : تهمت زدن به آدم ها بدون دلیل و مدرک و تنها بر اساس شایعات و حرف های درگوشی و خصوصی کار اخلاقی و درستی نیست . کافیست این نکته ساده و بدیهی را بپذیریم و رعایت کنیم ، خواه این سوژه ساکت باشد یا هرکس دیگر . باور کنید کار سختی نیست .

fadaye sepahan
28-06-2008, 14:41
به نظرت کاخانه فولاد 1 درصد مالیات می ده؟هزینه هایی که در طول این چند سال برا ی سپاهان نوین کردند را بعلاوه 400 ملیون کن ادم پولدار می تونه سرمایه گذاری کنه نه ادم بی پول.اگه مهندس علی ابادی راد اشتیم به خاطره پول ندادن 6 امتباز ازمون کم نمی کردند.
خانومی این یه قانون همه تیمهای صنعتی فقط 1 درصد از درامدشون صرف هزینه های ورزشی میشه که شامل همه تیمهاش میشه ...
سپاهان نوین تو 4 سال فقط 1 میلیارد هزینه کرد (این حقیقته چرا میخواین کتمانش کنین)
علی آبادی خودش صراحتا تو برنامه ورزش و مردم گفت من طرفداره سرخابی هستم اگه هم ازتون امتیاز کم کردن که علی آبادی نکرده ! اونو afc زحمتش رو کشیده

pendar
28-06-2008, 14:45
عزیزم همه چیز قرار نیست ثابت بشه مثلا ثابت نشده که پلیس ایتالیا قسمتی شون جزو مافیا هستند ولی یه چیز کاملا معلومه . تو اینکه علی ابادی ساکت تاج مصطفوی کفاشیان جزو مافیای فوتبال ایران هستن اصلا شک نکن . تو مغز خودتو میبینی ؟ مشخصا نمیبینی پس این دلیل نیست که دیوونه ای . همه چیز رو نباید دید یا حداقل نمیذارن که ببینی .

اتفاقا دقیقا برعکس ، وقتی پای حیثیت آدم ها در بینه همه چیز باید دلیل داشته باشه و ثابت بشه . وگرنه مطمئن باش اصولا سنگ رو سنگ بند نمیشه .

fadaye sepahan
28-06-2008, 14:47
راستی sammy ما هم سپاهانشهری هستیما
خوبش اینه که وقتی تو سپاهانشهر راه میری اسم تمام مغازه ها و بنگاهها و ... همه سپاهانه
4 تیمه شدن اصفهان رو بازم تبریک میگم

Clemenza
28-06-2008, 15:16
آقای مصطفوی خوب حال سپاهانی ها و به خصوص ساکت رو گرفت.

مصطفوی؟ مگه مصطفوی چی کار کرد؟

fadaye sepahan
28-06-2008, 15:50
مصطفوی؟ مگه مصطفوی چی کار کرد؟
احتمالا منظورش مصاحبه ای بود که دیشب تو برنامه ورزش از نگاه دو کرد
وای که چه خنده دار بود کلی خندیدم چه فک میزد :10:چه گیری داده بود به شجاعی ... :5::10:حتی از نقل و انتقالات باشگاشونم خبر نداشت ...
ولی تاج خوب جوابش رو داد .........

Amin-TopGoal
28-06-2008, 15:56
من مخالفم. دین ما میگه تا چیزی ثابت نشده همه پاکن. یعنی اصل بر برائت همه ست. حالا اگه واسه این حرفات که علی آبادی و ... مافیا هستن مدرک داری رو کن.

تاپیک داره خوب پیش میره لطفا با مسائل حاشیه ای و مسخره کردن این و اون به بیراهه نبریدش. حداقل بزارید این یکی تاپیک سالم بمونه. بقیه تاپیکها که ...

Lionel-Bojan
28-06-2008, 16:07
بله به طور پیشفرض همه پاکن . من اگه برای حرفام مدرک داشتم که الان اینجا نبودم . سینه ی قبرستون بودم . امین جون یه طوری حرف میزنی انگار نمیدونی تو این مملکت چه خبره ! مدرک همیشه در دسترس نیست ولی یه چیزایی مثل همین مسئله مثل روز روشنه . رفتن قطبی و ماجرای نسبت دادنش به خاندان سلطنتی یه نمونه از کار های این ادمهای کثیف هست . علی اباد ی مهندسی چی داره که شده رئییس تربیت بدنی ؟ این اقا نمیدونه ورزش چیه ؟ یه طوری حرف میزنید انگار یه هیئت ناظر به کار این اقایون رسیدگی میکنه . نه یکی به من بگه کی به اینا رسیدگی میکنه ؟ مشخصا کسایی که گذاشتنشون تو این سمت ها . بودجه ی فدراسیون کجا میره که ما نمیتونیم یه سرمربی مثل متسو بیاریم . چرا برای این فوتبال خرج نمیکنن ؟ نگو پول ندارن که همه میدونیم روزی چندتا بشکه ی نفت صادر میشه . در ضمن این مسائل کاملا مرتبط با موضوع تاپیکه .

30yamak
28-06-2008, 16:45
وای که چه خنده دار بود کلی خندیدم چه فک میزد :10:چه گیری داده بود به شجاعی ... :5::10:حتی از نقل و انتقالات باشگاشونم خبر نداشت ...
ولی تاج خوب جوابش رو داد .........حتما با این تعصب قصد دارید این تاپیک را به سرانجام برسانی و پاسخ طرفداران تیمهای ریشه دار سرخابی را بدهید.
(تا چند سال پیش وقتی پرسپولیس و استقلال در اصفهان بازی داشتند خوده شما و پدرهایتان پرچم های قرمز و آبی بدست میگرفتید.)

تیم های پرسپولیس و استقلال به نام مردم ایران و در اختیار دولت هستند و نحوه اداره و مدیریت کاملا متفاوتی با تیم های صنعتی و شخصی دارند
اگر یک تیم صنعتی ای نتواند مثل سپاهان از تیم و مدیریش حمایت کند جای سوال پیش میاد ، چون با هر پیروزی و قهرمانی ، این شرکت سپاهان است که بدین وسیله تبلیغ کرده.
اما پیروزی و قهرمانی پرسپولیس و استقلال موجب شادی اکثریت مردم ایران میشه و این وسط چه کالایی و چه اسمی به غیر از نام این دو تیم ریشه دار تبلیغ میشه ؟

و اینکه یک شخص مثل ساکت در جایگاه مدیر باشگاه صنعتی سپاهان با صحبتهایش قصد دارد این شادمانی همه گیر را با بی تفاوتی به ارق ملی و به قیمت بی اعتبار تر کردن فوتبال کم اعتبار ایران در AFC ، کمرنگ و حتی بی رنگ نماید (به دلیل مسائل و فشارهای سودجویانه صنعتی و نه فوتبال) ، بی تردید موجب بی مهری مردم قرار خواهد گرفت.
هیچوقت اکثریت اشتباه نمیکنند و این تاپیک هم که از تعداد قلیلی از سپاهانی ها تشکیل یافته قادر نخواهد بود این تصویر ناخوشی که از ساکت در ذهن ها بجا مانده (که مدیریت موفق او را هم تحت شعاع قرار داده) را تغییر دهد

مطمئن هستم که اگر روزی ساکت از میز مدیریت صنعتی سپاهان کنار رود (یا برعکس ، تیم سپاهان خصوصی شود) هیچوقت این صحبتها را تکرار نمیکند چون انگیزه مالی و فشار صنعتی ای پشتش نیست ، و به جای ورود به حیطه هایی خارج از مهارت خود به مدیریت اقتصادی خودش ادامه میدهد.

خوشحالی ما از قهرمانی پرسپولیس و استقلال ریشه در پیروزیه فقیر شده در برابر غنی شده دارد. (اندکی از سرعت قطب کشی کاسته شد)
(و نیز شاید کمتر کسی از قهرمانی تیم های خصوصی و شخصی ای همچون استقلال اهواز خرسند نشود.)

حالا دوستان خوب سپاهانی ما جواب صحبت های با مدرک را بدهند تا بعد به بی مدرک ها برسیم.:wagfinger1:

the cat
28-06-2008, 17:05
اینجا کسی به سپاهان توهین کنه با خودم طرفه من درسته اصفهانی نیسم ولی عاشق سپاهانم:13:

30yamak
28-06-2008, 17:11
اینجا کسی به سپاهان توهین کنه با خودم طرفه من درسته اصفهانی نیسم ولی عاشق سپاهانم:13:
واقعا منطقی بود ... ما همه قانع شدیم :51: (چه مدت است که به این حالت دچار هستید؟ بنظر میاد امسال شدیدتر شده :27:)
:D:kap::D

Lionel-Bojan
28-06-2008, 17:41
دوستان سپاهانی بنده رامبو نیستم که طی یک سری عملیات کاماندویی از ساکت مدرک جمع کنم . اقایون خدا رو نمیشه دید پس بگیم وجود نداره . به خدا همه چیز نیاز به دیدن نداره . خب مشخصه کسی که عضو مافیاست نمیاد به همین راحتی مدرک دست این و اون بده .

pendar
28-06-2008, 18:27
حتما با این تعصب قصد دارید این تاپیک را به سرانجام برسانی و پاسخ طرفداران تیمهای ریشه دار سرخابی را بدهید.
(تا چند سال پیش وقتی پرسپولیس و استقلال در اصفهان بازی داشتند خوده شما و پدرهایتان پرچم های قرمز و آبی بدست میگرفتید.)

تیم های پرسپولیس و استقلال به نام مردم ایران و در اختیار دولت هستند و نحوه اداره و مدیریت کاملا متفاوتی با تیم های صنعتی و شخصی دارند
اگر یک تیم صنعتی ای نتواند مثل سپاهان از تیم و مدیریش حمایت کند جای سوال پیش میاد ، چون با هر پیروزی و قهرمانی ، این شرکت سپاهان است که بدین وسیله تبلیغ کرده.
اما پیروزی و قهرمانی پرسپولیس و استقلال موجب شادی اکثریت مردم ایران میشه و این وسط چه کالایی و چه اسمی به غیر از نام این دو تیم ریشه دار تبلیغ میشه ؟

و اینکه یک شخص مثل ساکت در جایگاه مدیر باشگاه صنعتی سپاهان با صحبتهایش قصد دارد این شادمانی همه گیر را با بی تفاوتی به ارق ملی و به قیمت بی اعتبار تر کردن فوتبال کم اعتبار ایران در Afc ، کمرنگ و حتی بی رنگ نماید (به دلیل مسائل و فشارهای سودجویانه صنعتی و نه فوتبال) ، بی تردید موجب بی مهری مردم قرار خواهد گرفت.
هیچوقت اکثریت اشتباه نمیکنند و این تاپیک هم که از تعداد قلیلی از سپاهانی ها تشکیل یافته قادر نخواهد بود این تصویر ناخوشی که از ساکت در ذهن ها بجا مانده (که مدیریت موفق او را هم تحت شعاع قرار داده) را تغییر دهد

مطمئن هستم که اگر روزی ساکت از میز مدیریت صنعتی سپاهان کنار رود (یا برعکس ، تیم سپاهان خصوصی شود) هیچوقت این صحبتها را تکرار نمیکند چون انگیزه مالی و فشار صنعتی ای پشتش نیست ، و به جای ورود به حیطه هایی خارج از مهارت خود به مدیریت اقتصادی خودش ادامه میدهد.

خوشحالی ما از قهرمانی پرسپولیس و استقلال ریشه در پیروزیه فقیر شده در برابر غنی شده دارد. (اندکی از سرعت قطب کشی کاسته شد)
(و نیز شاید کمتر کسی از قهرمانی تیم های خصوصی و شخصی ای همچون استقلال اهواز خرسند نشود.)

حالا دوستان خوب سپاهانی ما جواب صحبت های با مدرک را بدهند تا بعد به بی مدرک ها برسیم.:wagfinger1:

بابا سیامک جان یه کم یواشتر ، توی یه پست هرچی حرف داشتی انگار که زدی !
اما جدای از شوخی بذار چند تا چیز رو بگم : اولا این حرف هایی که زدی و انگار شدیدا توی دلت مونده بود اصولا ربطی به موضوع تاپیک نداشت ، نه این که نباید میزدی ها ولی میشه یه تاپیک زد برای هرکدوم که موضوع ها با هم قاطی پاتی نشن .
دوما من جدای از ماجرای کری خوندن ، به هر دوتیم بزرگ پرسپولیس و استقلال احترام میگذارم . همه این تیم ها جزئی از فوتبال کشورمون هستن و شرط پیشرفت فوتبالمون رقابت درست همه این تیم ها با همه . اما این وسط به نظرم بعضی از حرف هات در مورد سپاهان بدجوری رنگ و بوی تعصب داره و منطقی نیست ، جدای از بحث هایی که یه کم خنده دارن مثل پیروزی فقیر بر غنی ! یا تبلیغ شرکت سپاهان (؟) منطقا تو هم میدونی که سپاهان الان یکی از قطب های انکارناپذیر فوتبال ایرانه و طرفدارای خودش رو هم داره که روز به روز بیشتر میشن . سپاهان تیمیه که شایسته احترامه و این انکار ناپذیره .
سوما تصویر ذهنی شما از ساکت یا هرکس دیگه کاملا به خودت مربوطه . من گمونم حرفم رو ده ها بار در مورد موضوع تاپیک تکرار کردم و با مراجعه به نوشته هام دقیقا منظورم رو میتونی بفهمی . بحث تعداد هم اساسا این جا مطرح نیست . به حرف هام فکر کن لطفا فقط دوست من ، همین .

mahtab
28-06-2008, 18:32
خانومی این یه قانون همه تیمهای صنعتی فقط 1 درصد از درامدشون صرف هزینه های ورزشی میشه که شامل همه تیمهاش میشه ...
سپاهان نوین تو 4 سال فقط 1 میلیارد هزینه کرد (این حقیقته چرا میخواین کتمانش کنین)
علی آبادی خودش صراحتا تو برنامه ورزش و مردم گفت من طرفداره سرخابی هستم اگه هم ازتون امتیاز کم کردن که علی آبادی نکرده ! اونو afc زحمتش رو کشیده
من گفتم 3 در صد مالیات. اگه واژه ها برات مهمهafc نه و fifa پول نداشتیم که ازمون کم کردند.گه علی ابادی با ما بود این اتفاق نمی افتاد. ولی من ناراحت شدم که شاه حسینی 3امتیاز از شما کم کرد.

pendar
28-06-2008, 18:34
دوستان سپاهانی بنده رامبو نیستم که طی یک سری عملیات کاماندویی از ساکت مدرک جمع کنم . اقایون خدا رو نمیشه دید پس بگیم وجود نداره . به خدا همه چیز نیاز به دیدن نداره . خب مشخصه کسی که عضو مافیاست نمیاد به همین راحتی مدرک دست این و اون بده .

مسلما ماها هیچ کدوم رمبو نیستیم اما آخه دوست من ، منظورت دقیقا چیه ؟ یعنی میشه همینجوری راحت هر نسبتی رو به هر کس داد بی دلیل ؟ آخه اینجوری فکر نمی کنی خودت که عاقبت کار یه همچین جامعه ای با این طرز رفتار به کجا میرسه ؟ در مورد مثال هات هم یه کم بیشتر فکر کن دوست من ، خدا یا عقل رو اگه نمیشه دید برای هر دو به اندازه کافی "دلیل" وجود داره . دلیل دوست من ، دلیل محکم ، صحبت فقط همینه و فقط همین دلیل داشتنه که حرف منطقی رو از شایعه جدا میکنه . . .

HaMeD BaXfOOt
28-06-2008, 18:50
من الان برای شما یه دلیل منتقی میارم که آقای ساکت زیاد هم اهل منطق نیست . برنامه نود رو که داشتن در مورد وقت اضافه بازی صحبت میکردن دقیقا نشون میداد که این بازی بیش از 7 دقیقه وقت اضافه داشته ولی آقای ساکت همین جوری میگفت که بازی 3 دقیقه بیشتر نداشته و من فیلم رو به afc میدم تا اونا قضاوت کنن . پس عزیز من این نمونه بارز یک دندگی و به منطقی آقای ساکت رو نشون میده. ایشون موضوع به این تابلویی رو قبول ندار بد میخواد موضوعات سنگینتر از این رو با منطق جواب بد؟:-O

pendar
28-06-2008, 19:01
من الان برای شما یه دلیل منتقی میارم که آقای ساکت زیاد هم اهل منطق نیست . برنامه نود رو که داشتن در مورد وقت اضافه بازی صحبت میکردن دقیقا نشون میداد که این بازی بیش از 7 دقیقه وقت اضافه داشته ولی آقای ساکت همین جوری میگفت که بازی 3 دقیقه بیشتر نداشته و من فیلم رو به Afc میدم تا اونا قضاوت کنن . پس عزیز من این نمونه بارز یک دندگی و به منطقی آقای ساکت رو نشون میده. ایشون موضوع به این تابلویی رو قبول ندار بد میخواد موضوعات سنگینتر از این رو با منطق جواب بد؟:-o

حامد جان به خدا سرگیجه گرفتم از بس موضوع تاپیک رو تکرار کردم :53:
بابا ساکت توی اون برنامه نود حرفش منطقی نبود ؟ بسیار خوب ، تازه شده مثل هشتاد نود درصد اهالی فوتبال ایران که بعد باخت تقصیر رو گردن زمین و آسمون میندازن . اونوقت این دلیل میشه بهش فحش بدیم که مافیائیه و رشوه میده و همه رو میخره ؟ بابا ایول . . .

HaMeD BaXfOOt
28-06-2008, 19:13
حامد جان به خدا سرگیجه گرفتم از بس موضوع تاپیک رو تکرار کردم :53:
بابا ساکت توی اون برنامه نود حرفش منطقی نبود ؟ بسیار خوب ، تازه شده مثل هشتاد نود درصد اهالی فوتبال ایران که بعد باخت تقصیر رو گردن زمین و آسمون میندازن . اونوقت این دلیل میشه بهش فحش بدیم که مافیائیه و رشوه میده و همه رو میخره ؟ بابا ایول . . .
آقای ساکت هم داره راهارو پله پله میره تا میرسه به رشوه و مافیا . یک مثل قدیمی هست که میگه تخم مرغ دزد شتر دزد میشه . به مثل من دقت کن:-?

pendar
28-06-2008, 19:19
آقای ساکت هم داره راهارو پله پله میره تا میرسه به رشوه و مافیا . یک مثل قدیمی هست که میگه تخم مرغ دزد شتر دزد میشه . به مثل من دقت کن:-?

:-o آهان ! پس باید این حرف ها رو زد چون شما حدس میزنی در آینده رشوه هم بده ، نیست ؟ انصافا ایول داره این منطق !

30yamak
28-06-2008, 20:09
بابا سیامک جان یه کم یواشتر ، توی یه پست هرچی حرف داشتی انگار که زدی !
اما جدای از شوخی بذار چند تا چیز رو بگم : اولا این حرف هایی که زدی و انگار شدیدا توی دلت مونده بود اصولا ربطی به موضوع تاپیک نداشت ، نه این که نباید میزدی ها ولی میشه یه تاپیک زد برای هرکدوم که موضوع ها با هم قاطی پاتی نشن .

من عذر میخوام که طوری نوشتم که شما چنین احساسی را از نوشته هایم برداشت کنید :girl_sigh:

دوما من جدای از ماجرای کری خوندن ، به هر دوتیم بزرگ پرسپولیس و استقلال احترام میگذارم . همه این تیم ها جزئی از فوتبال کشورمون هستن و شرط پیشرفت فوتبالمون رقابت درست همه این تیم ها با همه . اما این وسط به نظرم بعضی از حرف هات در مورد سپاهان بدجوری رنگ و بوی تعصب داره و منطقی نیست ، جدای از بحث هایی که یه کم خنده دارن مثل پیروزی فقیر بر غنی ! یا تبلیغ شرکت سپاهان (؟) منطقا تو هم میدونی که سپاهان الان یکی از قطب های انکارناپذیر فوتبال ایرانه و طرفدارای خودش رو هم داره که روز به روز بیشتر میشن . سپاهان تیمیه که شایسته احترامه و این انکار ناپذیره .

ولی کسانیکه بنده را میشناسند میدانند که مطلقا تعصب ندارم
و این نوشته های شما نه در راستای پست قبلی من بود و نه اینکه در جهت پاسخ دادن به آن.
شما حرف خودتان را تکرار کردید و اصل موضوع بحث بنده که برای توجیه کردن این رفتار جناب آقای ساکت بود را متوجه نشدید (که باز هم حتما ایراد از بنده است).
رقابت سالم این نیست ، در جاهایی از طرف سپاهان و در جاهایی هم از طرف سرخابی ها.
بنده از ایجاد قطب های جدید صحبت نکردم و بحثم قطب کشی بود.
اگر قطب کشی ادامه داشته باشه و همچنان بر علیه تیم های ریشه دار و توانا اقدام کنیم ، فردا شموشک هم میتواند قطب جدید فوتبال ایران شود.

سوما تصویر ذهنی شما از ساکت یا هرکس دیگه کاملا به خودت مربوطه . من گمونم حرفم رو ده ها بار در مورد موضوع تاپیک تکرار کردم و با مراجعه به نوشته هام دقیقا منظورم رو میتونی بفهمی . بحث تعداد هم اساسا این جا مطرح نیست . به حرف هام فکر کن لطفا فقط دوست من ، همین .

اگر بخواهیم به این شکل قضاوت کنیم ، پس باید بگوییم که فحش و ناسزایی که به ساکت میدهیم فقط به خودمان مربوط است و با این حساب موضوع تاپیک (که بارها مجبور به تکرارش شدی) کاملا بی معنی میشه و باید همینجا بحث رو مختومه اعلام کرد.

به طور خلاصه بنده سعی کردم دلیل این رفتار ساکت را بیان کنم و بگویم که هرکس دیگری هم اگر در موقعیت او بود مجبور به انجام چنین اعمالی میشد.. ولی متعاسفانه شما نوشته هایم را متعصبانه تعبیر کردید و کاملا رنگی خواندید.

kia_lazio
28-06-2008, 20:19
من خودم پرسپولیسی ام واز دیدن ناراحتی سپاهانیها خیلی حال کردم. چون چند سال بود که داشتن حال ما رو میگرفتن. اونایی رو که به خاطر بازی برتر از ما بردید هیچ. نوش جونتون.
ولی بقیه: سر قضیه عماد رضا که یادت هست؟ تمام روزنامه ها هم نوشتن. خیلی از سایتهای ورزشی هم نوشتن که حق با پرسپولیس بوده. حتی شاه حسینی هم گفته بود که به نتایجی دال بر صحت ادعاهای باشگاه پرسپولیس دست پیدا کرده. اما یهو بهداز چند روز اعلام کردن که باشگاه سپاهان بی تقصیره! چرا؟ چون همون موقعی بود که فیفا به فدراسیون ایران گیر داده بود بابت تعلیق. به همین خاطر از بالا(منظور فدراسیون) دستور دادن که این پرونده رو ببندین تا اوضاعمون خرابتر نشده. چون اگر ادعای پرسپولیس صحت پیدا میکرد باید قهرمانی رو از سپاهان پس میگرفتن. اینو همه ایران قبول دارن حتی تمام ورزشی نویسان.
دوم اینکه باخت 4-1 پرسپولیس به سپاهان رو که یادته؟ هیچکدوم از تماشاگرای پرسپولیس به سپاهان بی احترامی نکردن. نگو نه چون خودم استادیوم بودم. بر عکس تمام انتقادات متوجه خود باشگاه پرسپولیس بود. هیئت مدیره پرسپولیس هم هیچ اعتراضی نکرد. اما قهرمانیه امسال پرسپولیس رو به یاد بیار. دیدی بازیکنای سپاهان چجوری جلوی دوربینهای صدا و سیما حرف زدن؟ جوری حرف میزدت که انگار تمام کاپ های جهان حق سپاهانه. درسته شاید شاید قهرمانی تو لیگ حق شما بود به خاطر تعدد بازیها و خستگی شما. اما شانس با شما نبود درست ولی این جوانمردیه که اینجوری تمام ایران رو زیر سوال ببرید؟ باید بپذیرید که بعضی موقعا اونجور که یه تیم دوست داره اوضاع جلو نمیره. درضمن پرسپولیس امسال واقعا حقش قهرمانی بود. اگه اون شش امتیاز کم نمیشد( ضربه روحی بزرگی به پیکره تیم بود از این نظر والا از شما هم سه تا کم شد)یا اون اختلافات داخلی مربیان. تازه بعد از بازی آقای ساکت میاد اونجوری حرف میزنه.
اینارو گفتم که بدونی علت تنفر مردم(نه همه مردم بلکه تعصبیا) از آقای ساکت نه خود ایشونه بلکه به خاطر مجموع حوادثیه که گفتم. والا ایشون هیچ هیزم تری به پرسپولیس یا استقلال نفروختن. هرچی بوده صدقه سریه درایت ایشون و پشتیبانیه شرکت فولاد مبارکه است. چیزایی که پرسپولیس و استقلال ندارن. یکی دیگه از دلایل ناراحتی مردم هم همینه. چون حرفاشون بر علیه تربیت بدنی به علت ناتوانی در هدایت این دو باشگاه به جایی نمیرسه به شکل دیگه ای اعم از مخالفت با باشگاههای دیگه بروز میدن.علت اصلی ناراحتی اینه نه شخص ساکت یا کاشانی یا مصطفوی یا هر کس دیگه. امیدوارم منظور منو بفهمی.
و الا ایران به داشتن باشگاههایی مثل سپاهان و مدیریت موفقش افتخار میکنه. و مردم هم یه همچین چیزی رو برای تیمشون چه پرسپولیس و چه استقلال میخوان.

pendar
28-06-2008, 20:23
سیامک جان ، تا جایی که میگی قواعد رقابت صحیح کلا توی فوتبال ایران گاهی رعایت نمیشه موافقم باهات ، اما بعدش یه کم باز داری به نظرم اشتباه میکنی . لطمه زدن به هر تیمی چه پرسپولیس چه سپاهان چه شموشک کار درستی نیست اما کسی بر علیه "تیم های ریشه دار" اقدامی نکرده ، سپاهان اگه قطب شده فقط و فقط به خاطر شایستگیش بوده نه هیچ چیز دیگه . بگذریم از این بحث تا وقتش . . .
اما در مورد ساکت من گفتم : " تصویر ذهنی هر کس مربوط به خودشه " . من میتونم تصویر ذهنیم رو تا ابد تو ذهنم داشته باشم اما اگه خواستم پیش چهار نفر دیگه ازش حرف بزنم باید براش دلیل داشته باشم . گمونم منطقا باید تو هم موافق این دیدگاه باشی ، نیست ؟ اگه آره که تو این مبحث مشکلی با هم نداریم. . .

kia_lazio
28-06-2008, 20:27
جناب پندار لطفا مطالب منو هم بخونید. منتظر جوابت هستم.

pendar
28-06-2008, 20:30
من خودم پرسپولیسی ام واز دیدن ناراحتی سپاهانیها خیلی حال کردم. چون چند سال بود که داشتن حال ما رو میگرفتن. اونایی رو که به خاطر بازی برتر از ما بردید هیچ. نوش جونتون.
ولی بقیه: سر قضیه عماد رضا که یادت هست؟ تمام روزنامه ها هم نوشتن. خیلی از سایتهای ورزشی هم نوشتن که حق با پرسپولیس بوده. حتی شاه حسینی هم گفته بود که به نتایجی دال بر صحت ادعاهای باشگاه پرسپولیس دست پیدا کرده. اما یهو بهداز چند روز اعلام کردن که باشگاه سپاهان بی تقصیره! چرا؟ چون همون موقعی بود که فیفا به فدراسیون ایران گیر داده بود بابت تعلیق. به همین خاطر از بالا(منظور فدراسیون) دستور دادن که این پرونده رو ببندین تا اوضاعمون خرابتر نشده. چون اگر ادعای پرسپولیس صحت پیدا میکرد باید قهرمانی رو از سپاهان پس میگرفتن. اینو همه ایران قبول دارن حتی تمام ورزشی نویسان.
دوم اینکه باخت 4-1 پرسپولیس به سپاهان رو که یادته؟ هیچکدوم از تماشاگرای پرسپولیس به سپاهان بی احترامی نکردن. نگو نه چون خودم استادیوم بودم. بر عکس تمام انتقادات متوجه خود باشگاه پرسپولیس بود. هیئت مدیره پرسپولیس هم هیچ اعتراضی نکرد. اما قهرمانیه امسال پرسپولیس رو به یاد بیار. دیدی بازیکنای سپاهان چجوری جلوی دوربینهای صدا و سیما حرف زدن؟ جوری حرف میزدت که انگار تمام کاپ های جهان حق سپاهانه. درسته شاید شاید قهرمانی تو لیگ حق شما بود به خاطر تعدد بازیها و خستگی شما. اما شانس با شما نبود درست ولی این جوانمردیه که اینجوری تمام ایران رو زیر سوال ببرید؟ باید بپذیرید که بعضی موقعا اونجور که یه تیم دوست داره اوضاع جلو نمیره. درضمن پرسپولیس امسال واقعا حقش قهرمانی بود. اگه اون شش امتیاز کم نمیشد( ضربه روحی بزرگی به پیکره تیم بود از این نظر والا از شما هم سه تا کم شد)یا اون اختلافات داخلی مربیان. تازه بعد از بازی آقای ساکت میاد اونجوری حرف میزنه.
اینارو گفتم که بدونی علت تنفر مردم(نه همه مردم بلکه تعصبیا) از آقای ساکت نه خود ایشونه بلکه به خاطر مجموع حوادثیه که گفتم. والا ایشون هیچ هیزم تری به پرسپولیس یا استقلال نفروختن. هرچی بوده صدقه سریه درایت ایشون و پشتیبانیه شرکت فولاد مبارکه است. چیزایی که پرسپولیس و استقلال ندارن. یکی دیگه از دلایل ناراحتی مردم هم همینه. چون حرفاشون بر علیه تربیت بدنی به علت ناتوانی در هدایت این دو باشگاه به جایی نمیرسه به شکل دیگه ای اعم از مخالفت با باشگاههای دیگه بروز میدن.علت اصلی ناراحتی اینه نه شخص ساکت یا کاشانی یا مصطفوی یا هر کس دیگه. امیدوارم منظور منو بفهمی.
و الا ایران به داشتن باشگاههایی مثل سپاهان و مدیریت موفقش افتخار میکنه. و مردم هم یه همچین چیزی رو برای تیمشون چه پرسپولیس و چه استقلال میخوان.

ممنون دوست من از منصف بودنت ، هدف بحث شاید دقیقا همینه که تعصبیا به قول تو بفهمن که عوض فحش دادن به دم دست ترین آدم که طبیعتا ساکته برن سراغ ریشه های واقعی مشکلات تیمشون و با توهین کردن و تهمت زدن خودشونو خالی نکنن . همین . باز هم ممنون .

fadaye sepahan
28-06-2008, 22:10
حتما با این تعصب قصد دارید این تاپیک را به سرانجام برسانی و پاسخ طرفداران تیمهای ریشه دار سرخابی را بدهید.

خیلی جالبه اگه حرفی بر علیه شما زده بشه بده ! اخه! تاپیک به سرمنزل مقصود نمیرسه!
اما داداش من اینو بدون که ما کاری به کاره کسی نداریم اما اگه کسی پا رو دم ما گذاشت باید واسه جوابشم بشنوه...
اگه دیدی ما واسه آقا مصطفوی نظر نوشتیم واسه اینه که رفیق خودتون آقا alex گفته بود که مصطفوی خوب جواب سپاهان رو داد خواستم جواب مصطفوی رو بش یاداوری کنم ...
درضمن باید اینو بت بگم که کارخونه فولادمبارکه داره خصوصی میشه خصوصی شدن کارخونه یعنی خصوصی شدن تیم...
درضمن باشگاه سپاهان و شخص آقای ساکت به قدر کافی واسه ایران اعتبار کسب کرده (یادتون نره ما هنوز که هنوزه تیم اول آسیا هستیم)
داداش عرق رو اینجوری مینویسن
دیگه گذشت اون زمونی که هرکی رو میدیدی ازش میپرسیدی آبی هستی یا قرمز ... که اگه طرف لطف میکرد میگفت تیم ملی
اما الان این رسم شکسته شده الان طرفدارای آبی و قرمز روز به روز کمتر میشن و هوادارای شهرستانی ترجیح میدن تیم شهر خودشون رو که روش غیرت دارن حمایت کنن به این میگن عرق ...
بازم میگم ساکت بهترین مدیره اون فقط سپاهان رو نداره 60-70 تا تیم رو مدیریت میکنه مثلا تو بهبهه مسائل سپاهان باید میرفت کویت برای تیم هندبال و ....
درضمن بابا چقد فرافکنی میکنین که ابی و قرمز گدا هستن اگه گداان تقصیر خودشونه ..خوبه تو این چند روز پولهایی که پاشون ریختن لو رفته هااا
سپاهان الان داره از اون چیزی که دراورده میخوره ما تیم ساختیم فروختیم خداتومن سودشو خوردیم تا کور شود هدرآنکه نتوان دید
ما رفتیم جام باشگاههای آسیا و جهان چندین میلیارد درآوردیم نوش جونمون
داداش جون به این میگن مدیریت که از 11 سال پیش بفکره ساخت سپاهان نوین افتادیم و الان سودشو خوردیم

30yamak
29-06-2008, 03:51
fadaye sepahan ([Only registered and activated users can see links]) عزیز روی صحبت بنده با pendar ([Only registered and activated users can see links]) بود.
چون همانطور که فبلا گفتم از شمایی که فقط تعصب دارید (تعریف تعصب را هم که نوشتم) هیچ چیز عاید ما و این تاپیک نخواهد شد.
پس اجازه بده یک آدم منطقی این بحث را مدیریت کنه.

fadaye sepahan
29-06-2008, 10:03
fadaye Sepahan ([Only registered and activated users can see links]) عزیز روی صحبت بنده با pendar ([Only registered and activated users can see links]) بود.
چون همانطور که فبلا گفتم از شمایی که فقط تعصب دارید (تعریف تعصب را هم که نوشتم) هیچ چیز عاید ما و این تاپیک نخواهد شد.
پس اجازه بده یک آدم منطقی این بحث را مدیریت کنه.
نه عزیزه من روی صحبت تو با همه طرفدارای سپاهانه ! اگه فقط میخواستی با پندار حرف بزنی میتونستی تو یه پست خصوصی باش تبادل نظر کنی .. حالا که تو ملا عام حرفاتو زدی باید از همه جواب بشنوی داداش من
شما هرچی میخوای داری به سپاهان و ساکت میگی پس جوابشم بگیر داداش
اره که ما رو سپاهان تعصب داریم خوبشم داریم عشق ماست مگه میشه بشینیم و شما هرچی میخوای بی دلیل و منطق بار ما کنی
درباره پرونده عمادرضا هم که یکی از دوستان مطلبی گفت باید بگم من واقعا در عجبم از حرفاتون ... خود شخص شاه حسینی چند روز پیش توی رادیو برنامه همیشه با ورزش گفت هیچی ثابت نشد حالا من نمیدونم شما چطور کشف کردید ... شما در قبال حرفایی که میزنید مسئولید (حرف بی دلیل رو فردا پس فردا باید جواب داد)

Seyed
29-06-2008, 11:45
دوست من ، هر بازیکنی ممکنه تحت فشار حرف هایی بزنه که درست نباشه ، من حرف های سیدصالحی رو تایید نمی کنم . همین طور با این نظرت موافقم که سپاهان از وقتی ویرا مربیش شد اصلا اون سپاهان قبلی نبود و شدیدا محافظه کارانه بازی می کرد و یکی از علت های قهرمان نشدنش هم دقیقا همین بود . اما حرف هایی که از ساکت نقل قول کردی فقط برداشت های خودته دوست من نه حرف های ساکت . من هم اون برنامه نود رو دیدم . در عین حالی که ساکت مسلما اولین و تنها آدمی نیست که بعد از باخت تیمش به قول اون دوستمون فرافکنی میکنه ، حتا به فرض این که به ساکت انتقاد کنیم که اون حرف هاش درست نبوده - که میتونه انتقاد درستی هم باشه - دلیل نمیشه که بهش تهمت رشوه دادن و خریدن آدم ها و تبانی رو بزنیم ، میشه؟ موضوع صحبت من دقیقا همینه .

دوست عزيز منم نمي گم كه بهش اين تهمتا وارد اونايي كه اين تهمتا رو زدن كار بسيار ناشايستي انجام دادن ولي بر عكسشم صادقه قبول كنيد اونم كار اشتباهي كرد چون تهمتايي كه به ما زد البته همرا سيد صالحي دل همه طرفداران پرسپوليسو شكوند ولي بازم ميگم هركي كه اون تهمتا رو به ايشون زده كار بسيار ناشايستي انجام داده

من که شخصا خوردن عادل رو به کسی توصیه نمی کنم چون جدای از این که احتمالا اصلا خوشمزه نیست شدیدا ممکنه آدم بعدش به خاطر سوء هاضمه کارش به بیمارتان بکشه ! من همون ساندویچ ژامبون رو ترجیح میدم ! :49:
منم با هات موافقم يه بار علي دايي اومد فردوسي پورو بخوره يه ماه مشكل مزاجي پيدا كرد مي فهمي كه؟/؟/؟

Mahmata
29-06-2008, 14:38
ماجرا در نوع خودش جالب است : به عنوان کسی که سالهاست در تهران زندگی می کنم بسیار کم پیش آمده که صحبتم با یکی از هواداران تیم های بزرگ پایتخت به لیگ کشیده شود و چند کنایه و اتهام و دشنام (قربتا الی الله !) به آقای ساکت در حرف هایش نشنوم . ...

آقا برای من هم پیش اومده
پیش چند نفر از بچه های اهل ... صحبت سپاهان و ساکت شد، دیدم داره چششون در میاد.
ما ایرانیا که آدمای بافرهنگی هستیم نباید با دیدن ترقیهای یه نفر این جوری حسادت کنیم و آتیش بگیریم .

Seyed
29-06-2008, 14:51
آقا برای من هم پیش اومده
پیش چند نفر از بچه های اهل ... صحبت سپاهان و ساکت شد، دیدم داره چششون در میاد.
ما ایرانیا که آدمای بافرهنگی هستیم نباید با دیدن ترقیهای یه نفر این جوری حسادت کنیم و آتیش بگیریم .

استاد جان كدوم ترقي ترقي در دروغگويي در تهمت ناروا زدن بازم ميگم من كار ديگرانو تاييد نمي كنم ولي اون اهل مهلتون اگر تهمت نمي زنند هرچي ميگن حق داره

30yamak
29-06-2008, 14:52
دادش من !!
اگر دنبال به به و چه چه هستی باید در سایت سپاهان آنرا جستجو کنید ...اینجا داریم ساکت را نقد میکنیم. چون خوده شما (طرفدار) تاپیکش را زدید.
اگه قرار نیست حرف بشنوی و یا تحمل حرف شنیدن را نداری ، خب دلیل تاپیک زدن و نظر و حرف کشیدن از مردم چیه !؟

حداقل اینه که معنی ارق ملی را میدانم و اشتباه نوشتم. (با مسخره کردن نظر دهندگان در این تاپیک چه نیتی داری خدا میدونه).

به هر حال بنده منظورم را از نوشته هایم گفتم و اگر متوجه آن نشدید حتما ایراد از من بوده (شاید هم ایراد از ارق بود) ، متاسفانه شما فقط قسمت های زرد نوشته ها را خواندید و به کل مطلب توجه نکردید.
یکبار دیگه کپی کردم :
به طور خلاصه بنده سعی کردم دلیل این رفتار ساکت را بیان کنم و بگویم که هرکس دیگری هم اگر در موقعیت او بود مجبور به انجام چنین اعمالی میشد.. ولی متعاسفانه شما نوشته هایم را متعصبانه تعبیر کردید و کاملا رنگی خواندید.

شما در قبال حرفایی که میزنید مسئولید (حرف بی دلیل رو فردا پس فردا باید جواب داد)
تا الان که آن شخصی کسی که خیلی حرف ها رو زده از نظر شما اصلا مسئول نیست.

fadaye sepahan
29-06-2008, 15:10
دادش من !!
اگر دنبال به به و چه چه هستی باید در سایت سپاهان آنرا جستجو کنید ...اینجا داریم ساکت را نقد میکنیم. چون خوده شما (طرفدار) تاپیکش را زدید.
اگه قرار نیست حرف بشنوی و یا تحمل حرف شنیدن را نداری ، خب دلیل تاپیک زدن و نظر و حرف کشیدن از مردم چیه !؟.
نه داداش من . ما که با هم دعوا نداریم قبلا هم گفتم ما قبل از اینکه زرد یا قرمز و ابی باشیم سه رنگ هستیم اونم سه رنگ سبز و سفید و قرمز ...من اگه چیزی گفتم جواب رفیقتون بود که اینجوری بحث مصطفوی رو پیش کشید
در ضمن من به شخصه با تمام احترام و علاقه زیادی که به محمدرضا ساکت دارم اون حرفایی که در برنامه 90 زد رو تایید نمیکنم
هرچند هنوز هم دوسش داریم
به هر حال طریقه حرف زدن شما از جمله اینکه (من میخوام ببینم اگه سپاهان خصوصی باشه بازم ساکت موفقه یا نه! یا اینکه بعضیا میگن ما وقتی دیدیم سپاهانیا گریه کردن حال کردیم ) درسته؟؟؟؟
شما قصد انتقاد سالم ندارید شما میخواین ساکت و سپاهان رو به چالش بکشید
در ضمن داداش گلم من اصلا قصد استهزا نداشتم عرق صحصیحش اینجوریه خواستم یاداوری کنم

Seyed
29-06-2008, 15:18
نه داداش من . ما که با هم دعوا نداریم قبلا هم گفتم ما قبل از اینکه زرد یا قرمز و ابی باشیم سه رنگ هستیم اونم سه رنگ سبز و سفید و قرمز ...من اگه چیزی گفتم جواب رفیقتون بود که اینجوری بحث مصطفوی رو پیش کشید
در ضمن من به شخصه با تمام احترام و علاقه زیادی که به محمدرضا ساکت دارم اون حرفایی که در برنامه 90 زد رو تایید نمیکنم
هرچند هنوز هم دوسش داریم
به هر حال طریقه حرف زدن شما از جمله اینکه (من میخوام ببینم اگه سپاهان خصوصی باشه بازم ساکت موفقه یا نه! یا اینکه بعضیا میگن ما وقتی دیدیم سپاهانیا گریه کردن حال کردیم ) درسته؟؟؟؟
در ضمن داداش گلم من اصلا قصد استهزا نداشتم عرق صحصیحش اینجوریه خواستم یاداوری کنم

كاش يه مقدار از منطق شما رو آقاي ساكت يا اون آواتنارتون داشت و با بخت مقابل يك تيم هزار تا وصله به عالم و آدم نمي چسبوندن و تهمت دروغ نمي زدند

Elbimbo deoro
29-06-2008, 18:25
آره مخصوصا فینال لیگ تو خونمون همه لنگی بودن فقط من:27:
زنده باد سپاهان :kap:

وقتی دهنت رو بازمیکنی و در مورد هوادران محبوب ترین تیم آسیا حرف مینی باید بفهمی که حق توهین نداری خانوم شله زرد ( این درجواب حرفت اگه ادامه ندای ادامه نمیدم ، یر به یر)

HaMeD BaXfOOt
29-06-2008, 18:42
آره مخصوصا فینال لیگ تو خونمون همه لنگی بودن فقط من:27:
زنده باد سپاهان :kap:
راست میگه خداییش . دیگه به تیمهای پایتخت توهین نکنیااااا:7:

fadaye sepahan
29-06-2008, 20:51
راست میگه خداییش . دیگه به تیمهای پایتخت توهین نکنیااااا:7:

یعنی چی دیگه به تیممهای پایتخت توهین نکن !!
اگه بنا به رفتار درسته باید بگی به هیچ تیمی توهین نکن نه فقط تیمهای پایتخت !!

Seyed
29-06-2008, 21:25
اصلا چرا وقتي حرف زدن منطق لطافت هست بايد به سراغ توهين برويم اصلا توهين چه معنايي داره

pendar
30-06-2008, 13:44
دوستان ، من فکر می کنم بشه موضوع رو جمع کرد ، خوشحالم که بدون اوقات تلخی به نتایجی رسیدیم ، نتیجه ای که ظاهرا بیشترمون باهاش موافقیم اینه که آقای ساکت در عین این که از موفقترین( و حتا شاید موفقترین) مدیر ورزشی کشوره ایراد هایی هم (مثل هر آدم دیگه یی) داره که بعضی از دوستان در موردش حرف زدن ، اما اون چه که مسلمه اینه که تهمت زدن و توهین به این آدم و هر آدم دیگه یی کار غیر اخلاقی و زشتیه و ریشه توی جاهای دیگه یی داره (همونطور که دوستمون kia اشاره کرد ) ، کاش همه بتونیم توی رفتار خودمون و بقیه از همین الان جلوی این حرکات زشت رو که فقط به بیمارتر شدن فوتبال کشورمون میرسه بگیریم . ممنون از همه دوستان به خاطر شرکت توی بحث . . .

mahtab
30-06-2008, 13:57
بحث خیلی خوبی بود. بدون دعوا و جدل و دشمنی. از شما هم ممنون که همچین تاپیکی زدی.

Hassan_Bar3lona
30-06-2008, 14:25
:-Lاسم این یارو میاد همچین حالم 1 جوری میشه حالت --وع بهم دست میده:wagfinger1:مسالم که تیماش 2 تا شدن بدتر شد ولی حال میکنم تیم دومش میره دست 2 بادش میخوابه مقداری :5:

pendar
30-06-2008, 15:37
ما همه از اول توی این بحث بنامون بر رعایت ادب و منطقی صحبت کردن بوده ، گمونم موفق هم شدیم . من بنا ندارم دیگه چیزی اینجا بنویسم اما دوستانی که ظاهرا هنوز طرز درست حرف زدن رو یاد نگرفتن میتونن همزمان هم به یه کلاس اخلاق و هم به یه دکتر خوب برای درمون حالات مزاجیشون مراجعه کنن یا حتا باز رژیم غذاییشون رو چک کنن شاید چیز بدی خوردن که باعث تهوعشون شده که هیچ هم بعید نیست . من باز هم از همه دوستانی که طرفدار تیم های مختلفن ولی نشون دادن که ما میتونیم درست با هم حرف بزنیم تشکر میکنم . . .

Clemenza
30-06-2008, 15:46
میگم حال شما مطمئنی که این هیزم تر آقای ساکت فقط واسه ی تیم های تهرانیه؟ و تیم های شهرستانی همه فقط میگن به به چه مدیر موفقی؟

pendar
30-06-2008, 16:06
میگم حال شما مطمئنی که تین هیزم تر آقای ساکت فقط واسه ی تیم های تهرانیه؟ و تیم های شهرستانی همه فقط میگن به به چه مدیر موفقی؟

نه ، ولی مهم ذات عمل تهمت زدن و توهین کردنه که زشت و غیراخلاقیه ، حالا کار هر کس که باشه .

Clemenza
30-06-2008, 16:42
نه ، ولی مهم ذات عمل تهمت زدن و توهین کردنه که زشت و غیراخلاقیه ، حالا کار هر کس که باشه .
اما هم عنوان تاپیک هم این بحث هایی که من شاهدش بودم بیشتر این رو نشون میده که شما می خوای بگی تهرانی ها هستند که با ساکت مشکل دارند اونم به خاطر این که سپاهان یه رقیبه واسشون و چون هیچ مدرکی هم نیست پس ...
من گفتم تیم فنی سپاهان واقعاً خوب و قابل احترامه. اما .... اما بگذریم دیگه

pendar
30-06-2008, 17:59
اما هم عنوان تاپیک هم این بحث هایی که من شاهدش بودم بیشتر این رو نشون میده که شما می خوای بگی تهرانی ها هستند که با ساکت مشکل دارند اونم به خاطر این که سپاهان یه رقیبه واسشون و چون هیچ مدرکی هم نیست پس ...
من گفتم تیم فنی سپاهان واقعاً خوب و قابل احترامه. اما .... اما بگذریم دیگه

نه دوست من ، من اساسا مخالف کشوندن بحث به اصفهانی-تهرانی هستم و منظورم هم در موضوع به هیچ وجه این نبوده ، من نوشتم تیم های پایتخت و میدونیم که این دو تا تیم با این که متعلق به شهر تهران هستن از تمام ایران طرفدار دارن و جالبه که بدونی اتفاقا بسیاری از اون توهین های شرم آور رو من از دهن طرفدارانی شنیدم که اصلا تهرانی نیستن . اگه همچین سوءتفاهمی پیش اومده من اصلاح میکنم . . .

30yamak
30-06-2008, 23:24
هرچند هنوز هم دوسش داریم

ممنون دوست عزیز (این جواب و پست شما واقعا لذتبخش تر بود) ... بنده هم به همان مقدار که شما از صحبت های آن دوستمون که از مصطفوی نقل قول کرده بودند ناراحت شدم ، ولی دلیل ایراد گرفتنم به شما فقط به این دلیل بود که این بخش ماله شماست و نباید جواب آتش را با آتش داد.

ولی همچنان دانستن این موضوع که آیا ساکت در یک مجموعه خصوصی موفق باقی میماند ، حداقل برای بنده بسیار جذابه ؟

Hassan_Bar3lona
01-07-2008, 00:53
وقتی دهنت رو بازمیکنی و در مورد هوادران محبوب ترین تیم آسیا حرف مینی باید بفهمی که حق توهین نداری خانوم شله زرد ( این درجواب حرفت اگه ادامه ندای ادامه نمیدم ، یر به یر)

:29:امشب خوابم نمیبره :29:

the cat
01-07-2008, 09:40
آقایون استقلالی به خصوص پرسپولیسیا اصلا میخوام بدونم شما اینجا چی کار میکنین:3ztzsjm: اصلا این بخش مربوط به شما نیست خودتون بخش خاص خودتون دارین:6: خوش اومدین بفرمایین برین سر کارو بار خودتون الکی هم تو انجمن حاشیه نندازین که چی میاین اینجا:7:/:)

ambordastghofli
01-07-2008, 10:21
آقایون استقلالی به خصوص پرسپولیسیا اصلا میخوام بدونم شما اینجا چی کار میکنین:3ztzsjm: اصلا این بخش مربوط به شما نیست خودتون بخش خاص خودتون دارین:6: خوش اومدین بفرمایین برین سر کارو بار خودتون الکی هم تو انجمن حاشیه نندازین که چی میاین اینجا:7:/:)

بيخيال بابا. ما امديم با هم دو کلم حرف بزنيم و بحث راه بندازيم نه اينکه همه سپاهانی ها يه جا و همه پرسپليسیا يه جا.
اينجوری زياد مزه نميده. مگه نه؟

البته بحث باشه ولی توهين به کسی نشه لطفاً.:72:

fadaye sepahan
01-07-2008, 11:59
بيخيال بابا. ما امديم با هم دو کلم حرف بزنيم و بحث راه بندازيم نه اينکه همه سپاهانی ها يه جا و همه پرسپليسیا يه جا.
اينجوری زياد مزه نميده. مگه نه؟

البته بحث باشه ولی توهين به کسی نشه لطفاً.:72:
دمت گرم داداش ما هم همینو میخوایم
اما اگه تونستیم؟!!!!:301:

fadaye sepahan
01-07-2008, 12:02
ممنون دوست عزیز (این جواب و پست شما واقعا لذتبخش تر بود) ... بنده هم به همان مقدار که شما از صحبت های آن دوستمون که از مصطفوی نقل قول کرده بودند ناراحت شدم ، ولی دلیل ایراد گرفتنم به شما فقط به این دلیل بود که این بخش ماله شماست و نباید جواب آتش را با آتش داد.

ولی همچنان دانستن این موضوع که آیا ساکت در یک مجموعه خصوصی موفق باقی میماند ، حداقل برای بنده بسیار جذابه ؟
من که قبلا هم جواب این سوال رو دادم فولاد الان یه موسسه غیر انتفاعی و نیمه خصوصی شده ایشالا کم کم کارخونه خصوصی میشه و دیگه این حرف و حدیث ها تموم میشه
در ضمن برای فهمیدن این سوال میتونین عملکرد ساکت رو با بقیه مدیران صنعتی مقایسه کنید!
یا وقتی که سپاهان نوین رو با اون هزینه کم آورد لیگ برتر!!

HaMeD BaXfOOt
01-07-2008, 17:12
حالا تو پسر داییش هستی یا پسر عمه ساکت هستی که اینقدر طرفداریشو میکنی؟

kia_lazio
01-07-2008, 17:53
درباره پرونده عمادرضا هم که یکی از دوستان مطلبی گفت باید بگم من واقعا در عجبم از حرفاتون ... خود شخص شاه حسینی چند روز پیش توی رادیو برنامه همیشه با ورزش گفت هیچی ثابت نشد حالا من نمیدونم شما چطور کشف کردید ... شما در قبال حرفایی که میزنید مسئولید (حرف بی دلیل رو فردا پس فردا باید جواب داد)[/quote]

عزیز من بپا یه موقع شیرت خشک نشه!!! خیلی خیلی داری تند میری. قبل از اینکه بریم سر قضیه عماد رضا یه چیزی رو بگم. چطوره که سر لو رفتن پولهایی که به سرخابی دادن حرف مطبوعات و رسانه ها رو قبول داری ولی اون موقع که تمام روزنامه ها نوشتن که سر قضیه عماد رضا حق پرسپولیس رو خوردن حرفشون تهمت و ... میشه؟ اولا هیچ پول درست و حسابی به ما ندادن. اینو خود کاشانی گفت. ثانیا سر قضیه عمادرضا میتونی به آرشیو روزنامه خبر ورزشی و نود و جهان فوتبال و ... مراجعه کنی. یا اخبار ورزشی چند روز قبل از اعلام حکم کمیته انضباطی رو ببینی که اونجا خود شاه حسینی گفت که مدارک دال بر صحت ادعاهای پرسپولیس بدست ما رسیده. جناب پروفسور مواظب باش سر فوتبال یه موقع فشار خونت بالا نره سکته کنی. یه خورده منطقی باش. اون همه مقامی هم که آوردین انقدر زیادیتون کرد که امسال بالا آوردین و پرسپولیس با اون بی تعصبی به قول شما قهرمان لیگ شد. تویی که میگی پرسپولیس و استقلال بی تعصبن امسال با قهرمانی در لیگ و جام حذفی ثابت کردن که حرفای شما تهمت و ... است.طرفدارای پرسپولیس رو میتونی از روی مسابقاتی که به ورزشگاه اومدن امسال با سالهای قبل مقایسه کنی ببینی بیشتر شدن یا کمتر.
اینو بفهم که من مسئولیت هر چیزی رو که میگم قبول میکنم. ما سپاهان با طرفدارای منطقیشو خیلی دوست داریم. همینطور پرسپولیس و استقلال رو.در ضمن خواهشا فقط درباره آقای ساکت صحبت کنید تا کار به اینجاها نکشه به خودمم اینو میگم.

kia_lazio
01-07-2008, 17:59
راستی تیمتون هم که تو رده بندی جهانی 14 پله سقوط کرد.:10: نگی اینم تهمته.
سال بعد ما جای شما رو میگیریم.:13:

Mahmata
01-07-2008, 18:02
سلام علیکم
دوستان بیایید و انصافا این ساکت بیچاره را رها کنید و به موضوع مهمتری پرداخته و خود را خدای ناکرده با دوسه تا پست بیهوده راهی جهنم نکنید.:301:
موید باشید.

Clemenza
01-07-2008, 18:09
سلام علیکم
دوستان بیایید و انصافا این ساکت بیچاره را رها کنید و به موضوع مهمتری پرداخته و خود را خدای ناکرده با دوسه تا پست بیهوده راهی جهنم نکنید.:301:
موید باشید.
mahmata به نظرم یه تحولی در تو رخ داده. خیلی باحال شدی:33:

King_Of_BOYS
01-07-2008, 21:56
به نظرم منفور ترین ادم کره زمین ساکته. به خدا اگر جلوی دستم بود با همین دستام خفش میردم.

Joga Bonito
01-07-2008, 22:10
بحث بسیار بسیار زیبایی بود از صحبتهای آقای پندار لذت بردم از دوستی هم که ایشون رو به فوتیران دعوت کردند تشکر می کنم، کلا تو این فروم همچین بحثهایی اصلا سابقه نداشته!

Elbimbo deoro
01-07-2008, 22:16
بحث بسیار بسیار زیبایی بود از صحبتهای آقای پندار لذت بردم از دوستی هم که ایشون رو به فوتیران دعوت کردند تشکر می کنم، کلا تو این فروم همچین بحثهایی اصلا سابقه نداشته!

البته ولی بحث وقتی جذاب تر میشه که شوما موضعت رو نشون بدی عزیزم
منتظر اظهارات گرانمایتون هستیم حضرت والا

pendar
01-07-2008, 22:24

ما مخلصیم ، راستش کاملا اتفاقی اینجا رو پیدا کردم و به نظرم تمرین صحبت با مخالف بدون این که کار به کتک کاری بکشه لازمترین تمرین برای ما ایرانیهاست کلا از جمله خود من !

Mahmata
01-07-2008, 22:28
به نظرم منفور ترین ادم کره زمین ساکته. به خدا اگر جلوی دستم بود با همین دستام خفش میردم.

سلام علیکم
1- فرموده اید که جناب ساکت منفرهستند. جناب آقای خطیب(ملقب به محبوب دلها) لطفا نظرتان را بیشتر بسنجید و بعد بگویید.
2-فرموده اید که میخواهید جناب ساکت را با دستانتان (زبانم لال) خفه کنید. ما مطمئنیم که اینگونه افکار پلید نشات گرفته از فیلمهای امروزی هالیوود و... که به خورد بعضی از جوانان جاهل مملکت ما میدهند.
.
موید و بر اعصابتان مسلط باشید.

pendar
01-07-2008, 22:29

آقا اعصاب نداریا ! کلا مواظب دستات باش یه کاری دستت ندن !

Joga Bonito
01-07-2008, 22:41
شوما موضعت رو نشون بدی
امسال (پارسال؟)فکر کنم کلا روی هم 5 تا فوتبال از باشگاههای ایران رو هم ندیدم!

راستش کاملا اتفاقی اینجا رو پیدا کردم و به نظرم تمرین صحبت با مخالف بدون این که کار به کتک کاری بکشه لازمترین تمرین برای ما ایرانیهاست کلا از جمله خود من !

ولی یه یارویی(:دی) می گفت تو pf به شما گفته بیاید... بگذریم.
این که میگم سابقه نداره بخاطر اینه که اینقدر بچه مچه اینجا زیاد هست که من تعجب می کنم چطور تا اینجا این تاپیک رو به .... (منظورم فنا هست) ندادند. وگرنه کلا تو فرومهای دیگه از این بحثهای سطح بالا زیاد هست و دیدم.

ویرایش: اشتب شد یه نفر دیگه بود، معذرت.

pendar
01-07-2008, 23:00
ولی یه یارویی(:دی) می گفت تو pf به شما گفته بیاید... بگذریم.[/color]
.

:-? انصافا هیچ یارویی با من در مورد اینجا حرف نزده بود ، اگه همچین یارویی هست بد نیست آشنا بشیم کلا ! من آدرس اینجا رو توی سایت کانون هواداران سپاهان دیدم اومدم عضو شدم ، در ضمن من یه مشکل اساسی با این شکلک ها دارم ، یه لبخند ساده بی شیله پیله پیدا نمیشه توشون ! همه شون یا پوزخندن یا نیشخند یا زهرخند یا قهقهه یا خنده های منظور دار دیگه ! یا هست و من نمیدونم ، هان ؟

HaMeD BaXfOOt
01-07-2008, 23:02
سلام علیکم
1- فرموده اید که جناب ساکت منفرهستند. جناب آقای خطیب(ملقب به محبوب دلها) لطفا نظرتان را بیشتر بسنجید و بعد بگویید.
2-فرموده اید که میخواهید جناب ساکت را با دستانتان (زبانم لال) خفه کنید. ما مطمئنیم که اینگونه افکار پلید نشات گرفته از فیلمهای امروزی هالیوود و... که به خورد بعضی از جوانان جاهل مملکت ما میدهند.
.
موید و بر اعصابتان مسلط باشید.
عزیزم کتابی حرف میزنی؟
من که کلی از این نمایش شما لذت بردم دمت گرم:10:

Elbimbo deoro
01-07-2008, 23:21
من فروم سپاهانیا رو دیدم اونجا یه نفر آدرس فوتیرانو داده بود و گفته بود که بخش جدیدی واسه سپاهان راه اندازی شده و از این طریق سپاهانیا با فوتیران آشنا شدند pendar درست میگه

Mehdi
02-07-2008, 00:09
در ضمن من یه مشکل اساسی با این شکلک ها دارم ، یه لبخند ساده بی شیله پیله پیدا نمیشه توشون ! همه شون یا پوزخندن یا نیشخند یا زهرخند یا قهقهه یا خنده های منظور دار دیگه ! یا هست و من نمیدونم ، هان ؟

این هم یک لبخند ساده و بی شیله پیله خدمت شما دوست عزیز: :labkhand:

fadaye sepahan
02-07-2008, 07:13
درباره پرونده عمادرضا هم که یکی از دوستان مطلبی گفت باید بگم من واقعا در عجبم از حرفاتون ... خود شخص شاه حسینی چند روز پیش توی رادیو برنامه همیشه با ورزش گفت هیچی ثابت نشد حالا من نمیدونم شما چطور کشف کردید ... شما در قبال حرفایی که میزنید مسئولید (حرف بی دلیل رو فردا پس فردا باید جواب داد)

عزیز من بپا یه موقع شیرت خشک نشه!!! خیلی خیلی داری تند میری. قبل از اینکه بریم سر قضیه عماد رضا یه چیزی رو بگم. چطوره که سر لو رفتن پولهایی که به سرخابی دادن حرف مطبوعات و رسانه ها رو قبول داری ولی اون موقع که تمام روزنامه ها نوشتن که سر قضیه عماد رضا حق پرسپولیس رو خوردن حرفشون تهمت و ... میشه؟ اولا هیچ پول درست و حسابی به ما ندادن. اینو خود کاشانی گفت. ثانیا سر قضیه عمادرضا میتونی به آرشیو روزنامه خبر ورزشی و نود و جهان فوتبال و ... مراجعه کنی. یا اخبار ورزشی چند روز قبل از اعلام حکم کمیته انضباطی رو ببینی که اونجا خود شاه حسینی گفت که مدارک دال بر صحت ادعاهای پرسپولیس بدست ما رسیده. جناب پروفسور مواظب باش سر فوتبال یه موقع فشار خونت بالا نره سکته کنی. یه خورده منطقی باش. اون همه مقامی هم که آوردین انقدر زیادیتون کرد که امسال بالا آوردین و پرسپولیس با اون بی تعصبی به قول شما قهرمان لیگ شد. تویی که میگی پرسپولیس و استقلال بی تعصبن امسال با قهرمانی در لیگ و جام حذفی ثابت کردن که حرفای شما تهمت و ... است.طرفدارای پرسپولیس رو میتونی از روی مسابقاتی که به ورزشگاه اومدن امسال با سالهای قبل مقایسه کنی ببینی بیشتر شدن یا کمتر.
اینو بفهم که من مسئولیت هر چیزی رو که میگم قبول میکنم. ما سپاهان با طرفدارای منطقیشو خیلی دوست داریم. همینطور پرسپولیس و استقلال رو.در ضمن خواهشا فقط درباره آقای ساکت صحبت کنید تا کار به اینجاها نکشه به خودمم اینو میگم.

1- من هیچ وقت به روزنامه ها اطمینان نکردم فقط صدا و سیما! منظورم از منبع خبری مسئله پولهایی که تو جیب سرخابی ها ریختن تلوزیون بود که اگه دیده باشی خود علی آبادی مصاحبش پخش شد
2-در باره عمادرضا هم که گفتم خود شاه حسینی اون مسائل روتو رادیو گفت که ماله چند هفته پیشه
3- نه استاد! ما فشارمون سر این چیزا بالا نمیره تو بپا با یه جام که گرفتین رو دل نکنی
4- معمولا عادمهای عاقل به جدیدترین خبرا روی می آرن و تو حال زندگی میکنن !!

fadaye sepahan
02-07-2008, 07:21
راستی تیمتون هم که تو رده بندی جهانی 14 پله سقوط کرد.:10: نگی اینم تهمته.
سال بعد ما جای شما رو میگیریم.:13:
خیلی جالبه که خودت تو پست قبلت میگی دیگه فقط از ساکت حرف بزنیم و خودت حرف خودت رو نادیده میگیری:loudlaff: کسی که به حرف خودش هم اهمیت نده...:1:
درضمن شما که حتی تو رده بندی هم نیستید در این باره حرف نزنید ... اصلا شما تاحالا جز 60 تیم برتر بودید؟؟؟
تا همین جاشم ما خیلی خیلی تو رده بندی ازتون جلوییم
اینم که میگید سال دیگه جای مارو میگیرید باشه عزیز من ما که بخیل نیستیم اشکال نداره پا جای پای ما بزارید البته ما سال دیگه رده 96 نیستیم با رتبه 20- 30 حال میکنیم

Clemenza
02-07-2008, 09:03
امسال (پارسال؟)فکر کنم کلا روی هم 5 تا فوتبال از باشگاههای ایران رو هم ندیدم!

ایول جوگا جون مثل خودمی:26:

pendar
02-07-2008, 10:15
این هم یک لبخند ساده و بی شیله پیله خدمت شما دوست عزیز: :labkhand:

آقا دستت درد نکنه :labkhand:

kia_lazio
02-07-2008, 20:01
1- من هیچ وقت به روزنامه ها اطمینان نکردم فقط صدا و سیما! منظورم از منبع خبری مسئله پولهایی که تو جیب سرخابی ها ریختن تلوزیون بود که اگه دیده باشی خود علی آبادی مصاحبش پخش شد
2-در باره عمادرضا هم که گفتم خود شاه حسینی اون مسائل روتو رادیو گفت که ماله چند هفته پیشه
3- نه استاد! ما فشارمون سر این چیزا بالا نمیره تو بپا با یه جام که گرفتین رو دل نکنی
4- معمولا عادمهای عاقل به جدیدترین خبرا روی می آرن و تو حال زندگی میکنن !!

1-اولا تاحالا کدوم یکی از حرفای علی آبادی درست بوده که این دومیش باشه؟ واسه همینه که همه مردم باهاش مخالفن. کاشانی گفت که علی آبادی منو از پرسپولیس انداخت بیرون. توی تلویزیون هم پخش شد. اما علی آبادی مثل آب خوردن دروغ گفت و فرمودن که نه من اصرار کردم ایشون بمونن.
2- چرا از صحبتات معلومه که فشارت بالا میره. ما قبلا هم خیلی جام گرفتیم. مطمئن باش بیشتر از شما جام گرفتیم که با یک جام رودل نکنیم.
3-بله آدمهای عاقل به جدیدترین خبرها روی میارن.باز هم میگم وقتی به یه آدم زیر دست میگن حرفاتو پس بگیر وگرنه دیگه تو فوتبال جایی نداری( که بنده خدا شاه حسینی الان دیگه جایی تو فوتبال نداره چون بهش گفتن استعفا بده) اونم مجبور میشه یه مصاحبه به قول شما جدید جدید انجام بده و حرفای قبلیشو رد کنه. حالا هی بگو الان اینجوری گفت. پس فردا یه جور دیگه گفت و ...
در ضمن اگر هم من اون خبر مربوط به سقوط سپاهان تو آسیا رو نوشتم خواستم بگم که اینو تلویزیون گفت. فردا یه موقع از دهنه پرسپولیسیا شنیدی نگی که چرت و پرت میگید شما با سپاهان دشمنید. یا اگه تو روزنامه ها خوندی بگی من حرف روزنامه ها رو قبول ندارم. به همین خیال هم بمونید که 20-30 بشید. اینو آینده مشخص میکنه. منتظر روزهای جدید باش.

fadaye sepahan
03-07-2008, 10:55
نترس داداش من ما خبرای سپاهان رو زودتر از شما میفهمیم و پیگیری میکنیم لازم نیست پرسپولیسیا به ما بگن
در باره شاه حسینی : ما که تا حالا دیدیم کسایی که از سمتشون میرن کنار همه چیز رو افشا میکنن چون دیگه فشاری روشون نیست
در باره کاشانی: حق با شماست من بعد از ساکت و صفایی فراهانی کاشانی رو دوست دارم و میدونم چه ظلمی بش شد
توی این مملکت چیزی که حرف اول رو میزنه سیاسته! فوتبال ما درگیره سیاست شده
بخاطر همین سیاست کثیف سپاهان نوین رو فروختن

sepahan_zard
03-07-2008, 15:16
ميدونم سوزش از كجاست ! آقاي ساكت برترين مدير ورزشي ايران درود بر تو باد .
حتما يه سر بزن
[Only registered and activated users can see links]

Seyed
03-07-2008, 15:26
ميدونم سوزش از كجاست ! آقاي ساكت برترين مدير ورزشي ايران درود بر تو باد .
حتما يه سر بزن
نمي خواستم مطرح كنم ولي ميشه گفت وكمجنبه ترين مدير كه با يه باخت به جاي قبول كردن انواع فرا فكني ها و تهمت هاي كه مي خواد مي گه

kia_lazio
04-07-2008, 01:30
نترس داداش من ما خبرای سپاهان رو زودتر از شما میفهمیم و پیگیری میکنیم لازم نیست پرسپولیسیا به ما بگن
در باره شاه حسینی : ما که تا حالا دیدیم کسایی که از سمتشون میرن کنار همه چیز رو افشا میکنن چون دیگه فشاری روشون نیست
در باره کاشانی: حق با شماست من بعد از ساکت و صفایی فراهانی کاشانی رو دوست دارم و میدونم چه ظلمی بش شد
توی این مملکت چیزی که حرف اول رو میزنه سیاسته! فوتبال ما درگیره سیاست شده
بخاطر همین سیاست کثیف سپاهان نوین رو فروختن

راست میگی فشاری روش نیست.اما میدونی اگه اینو بگه آبروی تمام سازمان میره. و اونو در مقابل تمام پرسپولیسیها قرار میده؟ اونوقت مردم باهاشون دشمن میشن؟ اونوقته که...

Lionel-Bojan
04-07-2008, 02:01
اگه هنوزم دنبال مدرکی باید بگم این تاپیک رو ببند و وقت خودت رو تلف نکن . یه روزی رو گذاشتن برای اینکه تاپیک تو , تو اون روز اون بالا باز بشه و اونجاست که کل ملت ایران راجع به هیزم تر (!) اقای ساکت پست میزنن . اخ چه روزیه اون روز...:26:

fadaye sepahan
04-07-2008, 13:55
راست میگی فشاری روش نیست.اما میدونی اگه اینو بگه آبروی تمام سازمان میره. و اونو در مقابل تمام پرسپولیسیها قرار میده؟ اونوقت مردم باهاشون دشمن میشن؟ اونوقته که...
نه داداش من اونوقتم هیچی نمیشه شاه حسینی رفت که رفت ... مسئولای این مملکت به دشمنی من و تو اهمیتی نمیدن ...

Mostafa_61
05-07-2008, 10:45
سلام به همه هواداري فوتبال
من خودم طرفدار تيم پرسپوليس هستم ولي هميشه تيم سپاهان و مدير بسيار موفقش رو ستايش كردم .
وقتي سپاهان به فينال آسيا رسيد بسيار خوشحال شدم و احساس غرور از اينكه تيمي از مملكتم به اين در جه از موفقيت رسيده و واقعا از ته دل دعا براي قهرمانيش كردم .
اينكه يه تيم بتونه چند سال ثبات مديريتي داشته باشه در نتيجه گيري تيم بسيار مهمه چيزي كه نه در استقلال وجود داره و نه در پرسپوليس و از اين بابت بايد به گردانندگان اين تيم بسيار خوب ابراني تبريك گفت اما :
از آخرين مصاحبه بازيكنان و مديريت سپاهان بعد از بازي با پرسپوليس اصلا خوشم نيومد
اونجايي كه سيد صالحي با گفتن اين جمله كه پرسپوليس هر وقت مثل ما نايب قهرمان آسيا شد... و يا مديريت باشگاه كه اتفاقات بوجود اومده تو بازي رفت و ارتباط دادن اين قضيه با جمع آوري مستنداتي در مورد تكرار چنين قضيه اي در تهران اون هم فقط براي اينكه با ارائه اونها كسر امتياز از پرسپوليس اونها رو قهرمان كنه و نه بخاطر هم دردي با حادثه ديدگان جايي تاسف داره
به اميد موفقيت چهار نماينده ايران در آسيا

Ferguson
05-07-2008, 11:25
سلام

در مورد ساکت حرف زیاد زده می شه . توی همه روز نامه ها و ..... به نظر من ساکت از نظر مدیریتی کارش عالیه اما در زمینه شخصیتی متاسفانه خیر . ایشون همیشه انواع و اقسام تهمت ها رو به دروغ به همه می زنن و این شده کار همیشگیشون . دیگه از بازی پرسپولیس سپاهان چیزی نگم بهتره . از ماجرای وقت اضافه و تا ادعای ایشون در مورد گوش دادن به صحبت های داور با کارشناسان که می خواسته برای توجیه کارهاش از اون ها کمک بگیره . کاری که مافیا به زور انجام می ده . :loudlaff: یا جدیدیترین دروغش مال دیشب و شبکه 2 بود . در حالی که همه می دونن عماد رضا با سپاهان تسویه کرده و حتی با پرسپولیس داخلی بسته این اقا دیشب توی برنامه شبکه 2 می گفت نخیر چنینی چیزی نیست . من نمی دونم و ......
سازمان لیگ پارسال خیلی با سپاهان راه اومد تا به این تیم فشار نیاد اخرشم این اقا اومد گفت از قصد تیم مارو خسته کردن و ..... خلاصه مثال زیاد هست بری این جور حرف های ایشون . کلا ساکت از لحاظ کارکرد مدیریتی عالی هست اما شخصیت نا متاسفانه :-?

موفق باشید

MBeckham
05-07-2008, 11:50
سلام

در مورد ساکت حرف زیاد زده می شه . توی همه روز نامه ها و ..... به نظر من ساکت از نظر مدیریتی کارش عالیه اما در زمینه شخصیتی متاسفانه خیر . ایشون همیشه انواع و اقسام تهمت ها رو به دروغ به همه می زنن و این شده کار همیشگیشون . دیگه از بازی پرسپولیس سپاهان چیزی نگم بهتره . از ماجرای وقت اضافه و تا ادعای ایشون در مورد گوش دادن به صحبت های داور با کارشناسان که می خواسته برای توجیه کارهاش از اون ها کمک بگیره . کاری که مافیا به زور انجام می ده . :loudlaff: یا جدیدیترین دروغش مال دیشب و شبکه 2 بود . در حالی که همه می دونن عماد رضا با سپاهان تسویه کرده و حتی با پرسپولیس داخلی بسته این اقا دیشب توی برنامه شبکه 2 می گفت نخیر چنینی چیزی نیست . من نمی دونم و ......
سازمان لیگ پارسال خیلی با سپاهان راه اومد تا به این تیم فشار نیاد اخرشم این اقا اومد گفت از قصد تیم مارو خسته کردن و ..... خلاصه مثال زیاد هست بری این جور حرف های ایشون . کلا ساکت از لحاظ کارکرد مدیریتی عالی هست اما شخصیت نا متاسفانه :-?

موفق باشید

ایول گل گفتی منم با نظرت موافقم

Seyed
05-07-2008, 12:00
سلام

موفق باشید

اين حرف هاي قبلا مال من بود و متأسفانه همه در برابرش موضع گيري كردن ولي ديديد كه اين فقط نظر من نيست نظر خيلي از دوستان است چون آقاي ساكت درسته از لحاظ مديريتي خوب هستند ولي شخصيت ايشون ايجاب مي كنه بعد هر باخت شروع به فرافكني بكنند و به عالم و آدم فوش بدن و تهمت بزنند

fadaye sepahan
05-07-2008, 12:16
سلام به همه هواداري فوتبال
من خودم طرفدار تيم پرسپوليس هستم ولي هميشه تيم سپاهان و مدير بسيار موفقش رو ستايش كردم .
وقتي سپاهان به فينال آسيا رسيد بسيار خوشحال شدم و احساس غرور از اينكه تيمي از مملكتم به اين در جه از موفقيت رسيده و واقعا از ته دل دعا براي قهرمانيش كردم .
اينكه يه تيم بتونه چند سال ثبات مديريتي داشته باشه در نتيجه گيري تيم بسيار مهمه چيزي كه نه در استقلال وجود داره و نه در پرسپوليس و از اين بابت بايد به گردانندگان اين تيم بسيار خوب ابراني تبريك گفت اما :
از آخرين مصاحبه بازيكنان و مديريت سپاهان بعد از بازي با پرسپوليس اصلا خوشم نيومد
اونجايي كه سيد صالحي با گفتن اين جمله كه پرسپوليس هر وقت مثل ما نايب قهرمان آسيا شد... و يا مديريت باشگاه كه اتفاقات بوجود اومده تو بازي رفت و ارتباط دادن اين قضيه با جمع آوري مستنداتي در مورد تكرار چنين قضيه اي در تهران اون هم فقط براي اينكه با ارائه اونها كسر امتياز از پرسپوليس اونها رو قهرمان كنه و نه بخاطر هم دردي با حادثه ديدگان جايي تاسف داره
به اميد موفقيت چهار نماينده ايران در آسيا
دوست من ممنون که منطقی نظرت رو دادی
اما قبول کن که سید تو اون موقع اصلا در شرایط خوبی نبود بلاخره هیچ بازیکنی بعد از اون بازی نمیتونست تو شرایط خوبی باشه حتی بازیکنای پرسپولیس که قهرمان شده بودن هم همینطور بودن
فحش هایی که زارعی به نیمکت سپاهان داد گواهه

Ferguson
05-07-2008, 15:06
اما قبول کن که سید تو اون موقع اصلا در شرایط خوبی نبود بلاخره هیچ بازیکنی بعد از اون بازی نمیتونست تو شرایط خوبی باشه حتی بازیکنای پرسپولیس که قهرمان شده بودن هم همینطور بودن
البته مثل اینکه نیمکت سپاهان قبل از اون فحش های زارعی با حرف هایی از قبیل دیگه تمومه و جام مال ما شده و......... روی اعصاب زارعی راه رفتن . هر چند کار زارعی هم مسلما درست نبود. ولی ........

fadaye sepahan
06-07-2008, 09:27
البته مثل اینکه نیمکت سپاهان قبل از اون فحش های زارعی با حرف هایی از قبیل دیگه تمومه و جام مال ما شده و......... روی اعصاب زارعی راه رفتن . هر چند کار زارعی هم مسلما درست نبود. ولی ........
من که تاحالا در این باره چیزی نشنیده بودم تا اونجایی هم که خودم دیدم همین که گل و زدن یه هو زارعی به سمت نیمکت سپاهان دوید
تازه اگه هم همچین حرفایی بوده که اصلا حرف بدی نبوده:-??
درضمن مصاحبه بلافاصله بعد از بازی با بازیکنا ممنوعه اون موقع سید اصلا در شرایط خوبی نبود

Lionel-Bojan
06-07-2008, 09:51
من که تاحالا در این باره چیزی نشنیده بودم تا اونجایی هم که خودم دیدم همین که گل و زدن یه هو زارعی به سمت نیمکت سپاهان دوید
درضمن مصاحبه بلافاصله بعد از بازی با بازیکنا ممنوعه اون موقع سید اصلا در شرایط خوبی نبود
نه ! فقط اگه پرسپولیسا چیزی بگن بده . این کار جالبیه که روحیه بازیکن حریف رو که سمت نیمکت تضعیف کنیم . به هر حال اینم یه راهه . :wagfinger1:
در مورد صحبت های سید هم که حرفی نمونده . سید کاملا درست میگفت . بذارین یه قسمتشو بگم دوره هم بخندیم یه ذره فضای تاپیک عوض بشه :
سید در حال عصب : 7 دقیقه که سهله اگه پرسپولیس تو این 7 دقیقه گل نمیزد میکردنش 10 دقیقه نمیشد 12 دقیقه همینطوری زیاد میکردن تا پرسپولیس قهرمان بشه . :117::wagfinger1::34:

Seyed
06-07-2008, 12:32

دوست عزيز تازه اگر كه فوشي هم داده شده باعث آبرو ريزي خودش شده ولي با اون مصاحبه اون آقا يا به قول شما سيد كه فكر نمي كنم هيچ كدوم از سادات به اين حد واضح تهمت بزنند اومد و با مصاحبش داشت قهرماني ما رو زير سوال مي برد كه به لطف خدا همه شاهد همه چيز بودند و نشد ولي كن كسي كه عصبانيه نبايد به خودش اجازه بده كه مصاحبه كنه

اگر ممنوعه براي بازيكنام ممنوعه پس ايشون ببخشيد ولي بيخود كردند كه اون زمان در كمال عصبانيت مصاحبه كردند

fadaye sepahan
06-07-2008, 15:25
وقتی میگن مصاحبه بعد از بازی ممنوعه یعنی اینکه تو اون لحظه هیچ گزارشگری حق نداره با بازیکن مصاحبه کنه.... تو اون لحظه بازیکن واقعا تحت فشاره و دوست داره یجوری خودشو خالی کنه بخاطر همینه که گزارشگرا نباید مصاحبه کنن در ضمن سید خودش هم گفت که حرفایی که زده جالب نبوده به یا اینکه حداقل اونجا جاش نبوده که من هم باش موافقم به هر حال ما هوادارا سید رو با تمام وجود دوست داریمدرباره زارعی هم باید بگم اون با اون فحش هایی که داد (که بعدا که از بصیرت پرسیدن زارعی چی گفت ؟ بصیرت فقط گفته امیدوارم حرفایی که زد سر زن خودش بیاد )نه تنها آبروی خودش رو برد که حرمت نیمکت ما رو شکست و اگه سید قهرمانی شما رو زیر سوال برد زارعی حرمت ما رو پس میشه گفت این به اون در

Lionel-Bojan
06-07-2008, 16:08
یعنی منظورت اینکه سید در جواب حرکت زارعی اون حرفا رو زد ؟
یه سوال از سپاهانیا : بچه ها به نظر خودتون حرفاش خنده دار نبود ؟ خدایی راست بگین .

30yamak
06-07-2008, 16:20
دقیقا دفاعی که در مورد سید صالحی میتوان نوشت ، در مورد زارعی هم صدق میکنه. (و برعکس)
پس در نتیجه هر دو بازیکن اشتباه کردند.

ولی اینجا صحبت های سید صالحی را همه مردم ایران شنیدند ولی صحبت های زارعی و نیمکت سپاهان را فقط خودشان شنیدن. (همون بهتر که خودشون فقط شنیدند)

Seyed
06-07-2008, 18:35
وقتی میگن مصاحبه بعد از بازی ممنوعه یعنی اینکه تو اون لحظه هیچ گزارشگری حق نداره با بازیکن مصاحبه کنه.... تو اون لحظه بازیکن واقعا تحت فشاره و دوست داره یجوری خودشو خالی کنه بخاطر همینه که گزارشگرا نباید مصاحبه کنن در ضمن سید خودش هم گفت که حرفایی که زده جالب نبوده به یا اینکه حداقل اونجا جاش نبوده که من هم باش موافقم به هر حال ما هوادارا سید رو با تمام وجود دوست داریمدرباره زارعی هم باید بگم اون با اون فحش هایی که داد (که بعدا که از بصیرت پرسیدن زارعی چی گفت ؟ بصیرت فقط گفته امیدوارم حرفایی که زد سر زن خودش بیاد )نه تنها آبروی خودش رو برد که حرمت نیمکت ما رو شکست و اگه سید قهرمانی شما رو زیر سوال برد زارعی حرمت ما رو پس میشه گفت این به اون در

1- من پاسخ ها شخص شم رو منطقي ميدونستم ولي با اين جمله اي كه لطف فرموديد در بالا ذكر كرديد "اين به اون در " فهميدم كه نه تمام منطق شما در يك لحظه ممكنه از بين بره همون طور كه منطق آقاي ساكت بعد باختشون مقابل تيم ما از بين رفت تازه اگر هم فرض كنيم كه زارعي اون حرف ها رو زده كه اگر زده واسه اونم متأسفم دليل نمي شه كه زحمت تمام يك تيم رو زير سوال ببرند.

2- تازه اين ممنوع بودن مصاحبه علاوه بر اين كه شامل گزارشگرا ميشه شامل بازيكنانم ميشه يعني آقاي صالحي حق اينو به هيچ وجه من الوجوه نداشتند كه مصاحبه كنند پس ايشون هم از حد خودشون تعارض كردن

fadaye sepahan
07-07-2008, 10:06
یعنی منظورت اینکه سید در جواب حرکت زارعی اون حرفا رو زد ؟
یه سوال از سپاهانیا : بچه ها به نظر خودتون حرفاش خنده دار نبود ؟ خدایی راست بگین .
من نظر شخصی خودم رو میگم: من شاید از صحبتهای ساکت ناراحت شدم چون ساکت یه مدیره و بار مدیر موفق رو به دوش میکشه اما به هیچ وجه از صحبتهای سید ناراحت نشدم اصلا هم خنده دار نبود شاید اگه خودتون رو میذاشتین جای اون یکم کمتر بش انتقاد میکردید واقعا فشردگی امسال سپاهان رو خود ما هم تاثیر گذاشته بود دیگه چه برسه به بازیکنا . باور کنید اینو بدون هیچ تعصبی گفتم حتی میتونم اینو به جرات بگم ناراحتی ای که ما از از دست دادن قهرمانی داشتیم با صحبت های سید یکم کم تر شد به هر حال هر بازیکنی دوست داره یجور خودشو از فشار خالی کنه یکی فحش میده یکی مصاحبه میکنه یکی وسط بازی از ورزشگاه میزنه بیرون یکی به بطری لگد میزنه یکی ....
...................
سیامک جان اصل عمل زشته نه پخش شدن یا نشدنش هرچند مردم حرفارو حتی بهتر از رسانه ها رد و بدل میکنن
1- من پاسخ ها شخص شم رو منطقي ميدونستم ولي با اين جمله اي كه لطف فرموديد در بالا ذكر كرديد "اين به اون در " فهميدم كه نه تمام منطق شما در يك لحظه ممكنه از بين بره همون طور كه منطق آقاي ساكت بعد باختشون مقابل تيم ما از بين رفت تازه اگر هم فرض كنيم كه زارعي اون حرف ها رو زده كه اگر زده واسه اونم متأسفم دليل نمي شه كه زحمت تمام يك تيم رو زير سوال ببرند.

2- تازه اين ممنوع بودن مصاحبه علاوه بر اين كه شامل گزارشگرا ميشه شامل بازيكنانم ميشه يعني آقاي صالحي حق اينو به هيچ وجه من الوجوه نداشتند كه مصاحبه كنند پس ايشون هم از حد خودشون تعارض كردن
عزیزه من این به اون در مصداق خودمونی قانون سوم نیوتنه
در باره مصاحبه هم باید بگم مقصر اصلی خود اون رسانه بود و من گفتم هر بازیکنی تو اون لحظه میخواد خودشو خالی کنه اصلا اگه اینطور نبود که مصاحبه رو ممنوع نمیکردن

Mostafa_61
07-07-2008, 11:49
خدمت دوستان عزيزم
فكر نمي كنم اين موضوع (حرفهاي سيد صالحي بعد از بازي آخر ليگ كه ظاهرا در ليست مازاد سپاهان هم قرار داره) كه مال 2 ماه پيشه تا اين اندازه ارزش داشته باشه كه بخواهيد در موردش حرف بزنيد .
ضمنا در مورد آقاي ساكت هم هر چقدر دوا كنيد چيزي درست نميشه چون فاصله ما از اينجا تا آقاي ساكت خيلي زياده
مگه درمورد علي دايي نمي گن كه خيلي زود موضع گيري و سريع داغ ميكنه (همه ميگن ، ضمن اينكه فردوسي پور خودش تا حالا دوبار رو در رو به دايي گفته ) تازه دايي در مورد هر چيزي كه بر خلاف ميلش باشه موضع تهاجمي و نه تدافعي مي گيره ولي آيا بعد از اين همه كه بهش گفتن تغييري در رفتارش داده (دايي به داور خودمون تو بازي دوستانه با يه تيم خارجي هم گير داده كه چرا اين كار كردي و اون كار و نكردي و... ) ؟
ولي مهمتر از همه اينا اينه كه سپاهان با مديريت ساكت در جام باشگاه هاي آسيا و دايي با تيم ملي در مقدماتي جام جهاني موفق باشن .
آمين .

Seyed
07-07-2008, 12:04
اين سپاهان حالش خوبه اول عماد رضا رو از دست دادن بعدم صالحيو اگر اينجوري پيش برند كه آسيا بيچاره ميشن كه

fadaye sepahan
07-07-2008, 13:04
اين سپاهان حالش خوبه اول عماد رضا رو از دست دادن بعدم صالحيو اگر اينجوري پيش برند كه آسيا بيچاره ميشن كه
عمادرضا هنوز تکلیفش مشخص نیست اگه هم رفت مشکلی نیست
سید هم با توافق خودش و تیم میخواد بره بخاطر پدر و مادرش دیگه نمیتونه بیاد اصفهان واقعا دلمون براش تنگ میشه خداکنه بمونه اما اگه هم نموند همیشه تو یاد ما هست
ما بجای این بازیکنا اصغری و طهماسبی رو گرفتیم که عملکردشون بهتر نباشه بدتر از اونها نیست
تازه ما محمود کریمی رو داریم که هیچکی جاشو نمیگیره محمود با یه قصل بازی 9 تا گل تو لیگ زد این آمار خیلی خوبیه

fadaye sepahan
08-07-2008, 11:30
اشتباه هاي رئيس سازمان تربيت بدني در جلسه با روساي هيات هاي فوتبال

1- فکر مي کنم آخرين باري که يک تيم ايراني موفق به کسب مقام قهرماني در رقابت هاي باشگاهي آسيا شد به اوايل انقلاب برگردد يا نهايتاً دو سال بعد از انقلاب اين قهرماني به دست آمده است.

توضيح؛ پاس در سال 1370 با مربيگري فيروز کريمي قهرمان آسيا شد. [Only registered and activated users can see links]

2- مي خواهيم راه جديدي را آغاز کنيم و نگاهي به اندازه بزرگي فوتبال و بزرگي 40 ميليون جوان ايراني داشته باشيم.

توضيح؛ براساس آماري که سازمان ملي جوانان پس از آمارگيري سال 1385 اعلام کرد در ايران 24 ميليون و 400 هزار جوان 15 تا 29ساله زندگي مي کنند. [Only registered and activated users can see links]

3- متاسفانه در تيم ملي مي بينيم بازيکني توپ را روي سينه اش کنترل مي کند اما توپ هفت متر جلوتر پرت مي شود. در بازي ايران مقابل امارات چند بار ديدم که نامجومطلق توپ را در اختيار داشت اما از پشت اسماعيل مطر توپ را از او مي گرفت.

توضيح؛ مجيد نامجومطلق سال 1376 از تيم ملي خداحافظي کرده و در زمان خداحافظي نامجومطلق احتمالاً اسماعيل مطر نوجواني 10ساله بوده است. [Only registered and activated users can see links]

4- شما برويد بازي اسپانيا و پرتغال را نگاه کنيد که چگونه بازيکن اسپانيايي که يک متر و 60 سانتي متر قد دارد موفق مي شود.

توضيح؛کوتاه قدترين بازيکن هاي اسپانيا هم ژابي هرناندز، داويد سيلوا و بويان کرکيچ يک متر و هفتاد سانتيمتر قد دارند. [Only registered and activated users can see links]

5- مردمي که بازي هاي تيم ملي را مي بينند برايشان مهم نيست که با ديدن اين بازي لذت ببرند. آنها تنها براي موفقيت تيم ملي شان دعا مي کنند، حتي شايد خيلي از آنها ندانند که کدام تيم ايران است و کدام تيم عربستان.

توضيح؛ به ما حق بدهيد که با اشتباه هاي رئيس سازمان تربيت بدني اين بند آخر را هم به عنوان اشتباه او ذکر کنيم.[Only registered and activated users can see links]

علي آبادي ماه قبل هم دليل تاکيد بر استفاده از نام پيروزي به جاي پرسپوليس را اين گونه عنوان کرده بود؛ «مردم ما از شعار استقلال، پيروزي [Only registered and activated users can see links] ، جمهوري اسلامي خاطره خوشي دارند.»

Seyed
08-07-2008, 18:38
به به رئيس سازمان تربيت بدني يه كشور اينقدر آمارش دقيق و جالبه خيلي باحاله از همه باهال ترش همون استقلال پيروزي جمهوري اسلامي بود فردا اگر بخواد سپاهانم نام ببره ميگه استقلال پيروزي سپاهان پيرزن خفه مي كنيم آب حوض مي كشيم ...

kia_lazio
08-07-2008, 21:55
من که بارهای بار گفته بودم این آقا سیستم فوتبال ایران رو گند زده و کاملا فکر کرده فوتبال یه چیزیه که هر کس با هر نوع سوادی میتونه این فوتبال رو اداره کنه. واقعا این آقای علی آبادی میخواست بشه رئیس فدراسیون فوتبال؟

Seyed
08-07-2008, 22:39
فيفا تا حد زيادي به داد فوتبال ايران رسيد وگرنه اگر ايشون رئيس فدراسيون فوتبال مي شد كه وضع ما از ايني كه الان بودم بدتر بود و فكر كنم الان در رده 1100 "اشتباه چاپي نيست " هم قرار نداشت

Spyro
08-07-2008, 22:47
ژابي هرناندز
آقا درست بنویس
ژاوی هرناندز
Xavi hernandez
در ضمن ژاوی 1 متر و 72 سانتی متر قدشه !

sadam
08-07-2008, 23:03

فقط فتح الله زاده

fadaye sepahan
08-07-2008, 23:53
ایشالا که زودتر این دولت تموم میشه اینا هم میرن خونشون .....:13::13:

Mostafa_61
09-07-2008, 08:07

فقط فتح الله زاده

منظورت دكتره :d

Clemenza
09-07-2008, 08:24
راجع به علی آبادی حرفی نزنیم بهتره. معلوم الحاله. این اشتباه ها رو هم خونده بودم. عمادرضا هم که تمدید کرد با سپاهان

pendar
09-07-2008, 10:39
فيفا تا حد زيادي به داد فوتبال ايران رسيد وگرنه اگر ايشون رئيس فدراسيون فوتبال مي شد كه وضع ما از ايني كه الان بودم بدتر بود و فكر كنم الان در رده 1100 "اشتباه چاپي نيست " هم قرار نداشت

متاسفانه مصیبت اینه که در واقع پشت پرده الان هم همین آدم رییس فدراسیونه . باید دعا کرد زودتر دوره این دوستان محترم تموم بشه که هیچ تپه یی رو از اقتصاد تا ورزش آباد نکرده نگذاشتن و امیدوار باشیم بعدیها بتونن خرابکاریهاشونو در تمام قسمتهای مختلف از جمله ورزش تا حدودی جبران کنن .

Seyed
09-07-2008, 11:22
متاسفانه مصیبت اینه که در واقع پشت پرده الان هم همین آدم رییس فدراسیونه . باید دعا کرد زودتر دوره این دوستان محترم تموم بشه که هیچ تپه یی رو از اقتصاد تا ورزش آباد نکرده نگذاشتن و امیدوار باشیم بعدیها بتونن خرابکاریهاشونو در تمام قسمتهای مختلف از جمله ورزش تا حدودی جبران کنن .

منم با شما موافقم ولي سعي كن موازين سياسيو تا حدي غير مستقيم تر بيان كنيد در ضمن دوره دوستان به اضافه اين يك سال به احتمال 99/99 درصد 4 سال بعدشم ادامه داره پس بايد يه اميد ديگه واسه آباداني ورزش پيدا كنيم

fadaye sepahan
09-07-2008, 15:26
منم با شما موافقم ولي سعي كن موازين سياسيو تا حدي غير مستقيم تر بيان كنيد در ضمن دوره دوستان به اضافه اين يك سال به احتمال 99/99 درصد 4 سال بعدشم ادامه داره پس بايد يه اميد ديگه واسه آباداني ورزش پيدا كنيم
نه! اینطور نمیشه . البته اینجا جای بحث سیاسی نیست اما من بتون قول میدم این دولت کارش تمومه .. بابا اینا از داخل دارن می پاشن .. همه به هم ریختن

Seyed
09-07-2008, 19:11
درسته اينجا جاي بحث سياسي نيست ولي اگر دولت كانديد بشه مطمئنا راي مياره چون راي شهرستاني ها رو داره به هر حال اميد وارم كه مشكل ورزش كشور حل بشه چه اين دولت باشه چه نباشه

fadaye sepahan
09-07-2008, 22:41
درسته اينجا جاي بحث سياسي نيست ولي اگر دولت كانديد بشه مطمئنا راي مياره چون راي شهرستاني ها رو داره به هر حال اميد وارم كه مشكل ورزش كشور حل بشه چه اين دولت باشه چه نباشه
بتون قول میدم حداد عادل کاندید میشه و به لطف بعضی چیزا....(که خودتون بهتر میدونین) رای میاره
کدوم شهرستانی داداش من الان همه بدبختیا مملکت ماله شهرستانیاست
اگه یادت باشه انتخابات قبلی اینا نفر دوم بودن همین که رای تهرانو خوندن زدن جلو که امسال فک نکنم رای تهرانو هم داشته باشن

Seyed
09-07-2008, 23:12
فداي سپاهان جان اگر مي خواي اين بحثو ادامه بدي پيام خصوصي بزن چون اينجا جاش نيست فقط همين بس كه سفر هاي استاني قطعا در محبوبيت تأثير كافيو داشته

به هر حال اميد هر ايرانيه كه ورزش كشور به بهترين شكل پيشرفت كنه

sepahan_zard
10-07-2008, 20:02
ضرب المثل نون به هم قرض دادن رو شنيدين ؟ قضيه پرسپوليس و فدراسيونه كه 20 ميليون جريمه ميشه 300 ميليون كمك ميگيره ! واقعا تا كي ما بايد شاهد اين نا عدالتي ها در دولت دروغ نما باشيم ؟ 1 سال يا 5 سال ؟
هواداراي گل سپاهان اين سايت يادشون نره

Seyed
10-07-2008, 20:21
ضرب المثل نون به هم قرض دادن رو شنيدين ؟ قضيه پرسپوليس و فدراسيونه كه 20 ميليون جريمه ميشه 300 ميليون كمك ميگيره ! واقعا تا كي ما بايد شاهد اين نا عدالتي ها در دولت دروغ نما باشيم ؟ 1 سال يا 5 سال ؟

يه سوال مهم داشتم خدمتتون شما معني اين ضرب المثلي كه گفتيد مي دونيد آخه شما كه معني اين ضرب المثل ها رو نمي دونيد واقعا چرا به كار مي بريد كه مسخره اين و اون بشيد اين ضرب المثل واقعا چه ربطي به جريمه و كمك مالي 400 ميليوني كه اونم از دروغ هاي بزرگ فدراسيون فوتبال داشت يه ذره تو معني الفاظي كه به كار مي بريد فكر كنيد بعد پست بديد خواهشا

Ferguson
10-07-2008, 23:00
اینو بدون . تیمی که تا 2 روز پیش 5 تا 5 تا از پرسپولیس می خورد و تو عمرش یه قهرمانی لیگ برتر به زور داشت . فقط به خاطر نا عدالتی و خرج پول های کلان تونست خودشو از این منجلاب در بیاره .پس بهتره راجع به نا عدالتی , اونم در این زمینه صحبت نکنی . شما از نظر مالی همه جوره 2 برابر ما تامین هستید .

Seyed
10-07-2008, 23:45
اینو بدون . تیمی که تا 2 روز پیش 5 تا 5 تا از پرسپولیس می خورد و تو عمرش یه قهرمانی لیگ برتر به زور داشت . فقط به خاطر نا عدالتی و خرج پول های کلان تونست خودشو از این منجلاب در بیاره .پس بهتره راجع به نا عدالتی , اونم در این زمینه صحبت نکنی . شما از نظر مالی همه جوره 2 برابر ما تامین هستید .
اينو كاملا با فرگوسن موافقم ما يه باشگاه دولتي هستيم كه هيچ نوع منبع در آمدي نداريم اگر قرار باشه كه فدراسيون هم به ما كمك نكنه ميشه بفرماييد ما بايد به بازيكنا چي بديم به جاي حقوق شما شركت فولاد اصفهان صاحبتونه و درآمدتونو اون كارخونه به اون بزرگي مي ده ما كه تيممون به جايي وا بسته نيست كه بخواد پول در بياره تازه خيلي از اين كمكايي كه شعار ميدن الكي فك كردي كاشاني واسه چي رفت چون با همين دروغ گويي هاي سازمان ورزش مقابله كرد

fadaye sepahan
11-07-2008, 14:38
اينو كاملا با فرگوسن موافقم ما يه باشگاه دولتي هستيم كه هيچ نوع منبع در آمدي نداريم اگر قرار باشه كه فدراسيون هم به ما كمك نكنه ميشه بفرماييد ما بايد به بازيكنا چي بديم به جاي حقوق شما شركت فولاد اصفهان صاحبتونه و درآمدتونو اون كارخونه به اون بزرگي مي ده ما كه تيممون به جايي وا بسته نيست كه بخواد پول در بياره تازه خيلي از اين كمكايي كه شعار ميدن الكي فك كردي كاشاني واسه چي رفت چون با همين دروغ گويي هاي سازمان ورزش مقابله كرد
عزیزم حرف ما اینه که چرا علی آبادی و مدیران سرخابی هی میگن باشگاههای صنعتی بودجشون از ما بیشتره؟!
همین آقای علی آبادی نبود که نامه به ریاست جمهمری نوشت که بودجه این باشگاهها رو کم کنن؟
چرا از ریخت و پاشهایی که تو دو تیم سرخابی میشه کسی حرف نمیزنه؟ مگه خودشون نگفتن استقلال 4 میلیارد فقط برای نقل و انتقالات گرفته ؟
چرا باید به زن قطبی که حتی بلد نیست فارسی هم حرف بزنه باید به عنوان روابط بین الملل 300 هزار دلار بدن؟ و به خوذ قطبی 800 میلیون دلار ؟
مگه همینا نبودن که قبل از اومدن قطبی از این که سپاهان به فیرات 400 هزار تا داده بود اعتراض میکردن؟
داداش گلم اینا حرف من نیست خود مصطفوی هفته پیش تو برنامه ورزش و مردم گفت . امیدوارم موضع نگیرید

Scouser
11-07-2008, 14:49
كه 20 ميليون جريمه ميشه 300 ميليون كمك ميگيره
خوب منبع درامد پرسپولیس همین سازمانه دیگه
از کجا پو بگیرن پس...
بدزدن؟

Clemenza
11-07-2008, 15:01
اتفاقاً سپاهان از اون تیم های پولداره. تو این که شکی نیست. اگه هست بگین. استقلال و پرسپولیس هم اتفاقاً جزو بدبختی هاشونه که مال سازمانند. نه می تونند رو منبع درآمد حساب کنند و مشکلات دیگه ... تازه هر چی هم بشه مثل همین حرف شما میگن تیم سازمانند. بدبختی های مالی این دو تیم که دیگه عیان بوده. تا حالا اومدن در باشگاه سپاهان رو پلومب کنند؟ بازیکن ها مشکل حقوق داشتند؟ تازه میگین اینا که مال سازمانند؟ هنوز هم هر دو تیم کلی به مجموعه ورزشی آزادی بدهکارند.

fadaye sepahan
11-07-2008, 15:01
دوست من جوابتو تو یه جمله میگم
سپاهان رو با بقیه تیمهای صنعتی مقایسه کن!!!!

fadaye sepahan
11-07-2008, 15:12
اتفاقاً سپاهان از اون تیم های پولداره. تو این که شکی نیست. اگه هست بگین. استقلال و پرسپولیس هم اتفاقاً جزو بدبختی هاشونه که مال سازمانند. نه می تونند رو منبع درآمد حساب کنند و مشکلات دیگه ... تازه هر چی هم بشه مثل همین حرف شما میگن تیم سازمانند. بدبختی های مالی این دو تیم که دیگه عیان بوده. تا حالا اومدن در باشگاه سپاهان رو پلومب کنند؟ بازیکن ها مشکل حقوق داشتند؟ تازه میگین اینا که مال سازمانند؟ هنوز هم هر دو تیم کلی به مجموعه ورزشی آزادی بدهکارند.
اما قبول کنین وقتی سازمان متصدی این باشگاههاست خیلی مزیت های دیگه هم براشون داره
نمونش همین کمپ استقلال !
توی کشور ما همه از بی ورزشگاههی می نالن تو بعضی از استانها اصلا ورزشگاه درست حسابی نیست بعد آقایون میرن برای تیم استقلال کمپ اختصاصی میزن
ورزشگاه نقش جهان از بی بودجه بودن سالهاست که توش کار نمیکنن اما آیا آقای علی آبادی با نقش جهان توجه کرد؟ به نظر شما اگه سپاهان مال سازمان بود الان نقش جهان کامل نبود؟
اگه سپاهان ماله سازمان بود الان آقای علی آبادی سپاهان نوین رو میفرستاد یه استان دیگه به بهونه این که هر استان دو تا تیم بیشتر نمیتونه داشته باشه !
نه داداش من شما ها بیشتر از این که از سازمان ضرر ببینید( که دارید میبینید و تحت سیاسیت های کثیف دولت قرارگرفتید و من امیدوارم زودتر سرخابی خصوصی بشه ) بیشتر سود میکنید
علاوه بر این سازمان به شما کمک غیر مستقیم هم میکنه ... سازمان با ضرر رسوندن به تیم های دیگه باعث کمک به شما میشه

mahtab
11-07-2008, 15:19
باور کن ضررش خیلی خیلی بیشتر از سودشه.ما دائم باید حرص بخوریم که فلان بازیکن پول نگرفته میخواد بره فلان مربی پولشو میخواد داره میره به فیفا شکایت کنه دارن میان در باشگاه را پلمپ کنند دارن میان مدیر عامل را ببرند. و کلی مشکلات دیگه.

fadaye sepahan
11-07-2008, 15:36
باور کن ضررش خیلی خیلی بیشتر از سودشه.ما دائم باید حرص بخوریم که فلان بازیکن پول نگرفته میخواد بره فلان مربی پولشو میخواد داره میره به فیفا شکایت کنه دارن میان در باشگاه را پلمپ کنند دارن میان مدیر عامل را ببرند. و کلی مشکلات دیگه.
فعلا که خداروشکر وضه تیم از نظر مالی خیلی خوبه . تواون دیگه بحثی نیست مصطفوی هم قضیه 12 میلیارد بدهی رو فقط شایعه اعلام کرد
اما بحث ما سر مزیت های دیگه ای هستش که سازمان یرای استقلال و پرسپولیس قرارداده
که تو پست قبلی توضیح دادم

EMPERATOUR
11-07-2008, 15:37
چرا باید به زن قطبی که حتی بلد نیست فارسی هم حرف بزنه باید به عنوان روابط بین الملل 300 هزار دلار بدن؟ و به خوذ قطبی 800 میلیون دلار ؟

فداي سپاهان جان اول اينو بگم كه بعضي وقتا واسه بدست آوردن بعضي جيزا نياز يه پولايي پرداخت بشه پس نمي شه گفت نبايد به زن قطبي مي دادن

دوم ببخشيد كل بودجه كشور 800 ميليون دلار يعني معادل 800 ميلارد تومان هست؟:17:

fadaye sepahan
11-07-2008, 16:05
فداي سپاهان جان اول اينو بگم كه بعضي وقتا واسه بدست آوردن بعضي جيزا نياز يه پولايي پرداخت بشه پس نمي شه گفت نبايد به زن قطبي مي دادن

دوم ببخشيد كل بودجه كشور 800 ميليون دلار يعني معادل 800 ميلارد تومان هست؟:17:
:1: اوه اوه چه اشتباهی کردم شرمنده:d0s69thbefhifftitrz 800 هزار دلار
ولی عزیزم بهتر نبود این پول رو صرف چیزهای مفید تری میکردن ؟ مگه نه اینکه این هم پول بیت الماله و حق مردم
چطوره که وقتی تیم های صنعتی پول خرج میکنن اونم برای ساخت بازیکن اینقدر تو بوق و کرنا میکنن که آی داد آی بیداد بدوئید که پول بیت المال رو خوردن .. اما اینها برای مسئولان چیز مهمی نیست؟

Seyed
11-07-2008, 16:11
من كاري به اون استقلالي ندارم ولي به نظر همه پرسپوليسي ها هيچ كس از افشين قطبي براي ما مفيد تر نبود 800 ميليون كه هيچي اگر پول داشتيم 800 ميليارد هم واسه همچين مربي خوب و باشخصيتي كم بود بعدشم شما بيشترين هزينه ها رو كرديد مگه عماد رضا نبود ما 320 ميليون بهش پيشنهاد كرديم ولي سپاهان چيزي پيشنهاد كرد كه نتونست ازش بگزره پس سر هزينه بيت المال شما ديگه نمي تونيد هيچ حرفي بزنيد چون خرج ها شما از همه بيشتره

fadaye sepahan
11-07-2008, 16:36
من كاري به اون استقلالي ندارم ولي به نظر همه پرسپوليسي ها هيچ كس از افشين قطبي براي ما مفيد تر نبود 800 ميليون كه هيچي اگر پول داشتيم 800 ميليارد هم واسه همچين مربي خوب و باشخصيتي كم بود بعدشم شما بيشترين هزينه ها رو كرديد مگه عماد رضا نبود ما 320 ميليون بهش پيشنهاد كرديم ولي سپاهان چيزي پيشنهاد كرد كه نتونست ازش بگزره پس سر هزينه بيت المال شما ديگه نمي تونيد هيچ حرفي بزنيد چون خرج ها شما از همه بيشتره
عزیزم اگه به مصاحبه های عمادرضا توچه کنید میفهمید که پولی که پرسپولیس بش پیشنهاد داده بود خیلی بیشتر بوده
اما اگه توجه کنی میبینی که زن قطبی هزینه اضافی گرفته !
اگه هم اینطوریه که هرچی هر قدر دلش بخواد خرج کنه پس دیگه هیچ کس حق نداره راجع به باشگاههای صنعتی حرف بزنه ...!

Seyed
11-07-2008, 16:42
عزیزم اگه به مصاحبه های عمادرضا توچه کنید میفهمید که پولی که پرسپولیس بش پیشنهاد داده بود خیلی بیشتر بوده
اما اگه توجه کنی میبینی که زن قطبی هزینه اضافی گرفته !
اگه هم اینطوریه که هرچی هر قدر دلش بخواد خرج کنه پس دیگه هیچ کس حق نداره راجع به باشگاههای صنعتی حرف بزنه ...!

قبلا اين بحث بيان شد كه ممكنه براي بدست آوردن بعضي چيزا هزينه هاي غير معقولي داده بشه و شايد هزينه همسر قطبي از اين قبيل باشه در ضمن بالا گفته بودي كه زن قطبي فارسي بلد نيست چرا شده روابط عمومي مي خواستم بگم كه اون شده روابط بين الملل و بخاطر زبان دونستنش اين سمتو بهش دادن

در ضمن صحبت در مورد هزينه ها توسط خودتون شروع شد نه ما و اينم بگم تو تيتر همه روزنامه نوشته بود عماد رضا بخاطر پول هنگفت پيشنهادي سپاهان رفت و گرنه هيچ احمقي پول بيشتر و باشگاه صاحب نام ترو ول نمي كنه بياد يه باشگاه با پول كمتر و گمنام تر

fadaye sepahan
11-07-2008, 17:10
قبلا اين بحث بيان شد كه ممكنه براي بدست آوردن بعضي چيزا هزينه هاي غير معقولي داده بشه و شايد هزينه همسر قطبي از اين قبيل باشه در ضمن بالا گفته بودي كه زن قطبي فارسي بلد نيست چرا شده روابط عمومي مي خواستم بگم كه اون شده روابط بين الملل و بخاطر زبان دونستنش اين سمتو بهش دادن

در ضمن صحبت در مورد هزينه ها توسط خودتون شروع شد نه ما و اينم بگم تو تيتر همه روزنامه نوشته بود عماد رضا بخاطر پول هنگفت پيشنهادي سپاهان رفت و گرنه هيچ احمقي پول بيشتر و باشگاه صاحب نام ترو ول نمي كنه بياد يه باشگاه با پول كمتر و گمنام تر
خوب پس اگه اینطوریه چرا شما ها از پولهای سپاهان حرف میزنید ما هم برای بدست آوردن چیزهایی که میخوایم پول خرج میکنیم
من هم گفتم روابط بین الملل نه روابط عمومی! زن قطبی نه فارسی بلده نه انگلیسی
یعنی تو کشور خودمون این همه آدم تحصیل کرده تو این زمینه ها داریم باید این سمت رو بدیم به ایشون؟
صحبت در مورد هزینه رو ما شروع نکردیم مگه ما بیکاریم خودمون رو مورد سوءظن قراربدیم؟!
خونواده عمادرضا الان سالهاست تو اصفهانن و حاضر نشدن برن تهران
(من نمیدونم این حرفم تا چه حد صحت داره اما از یکی از رئیس پلیس های اصفهان شنیدم که عمادرضا یه دختر اصفهانی رو گرفته) با این حساب این حرفا درسته
تازه خود عمادرضا گفته پدر و مادرش نذاشتن از اصفهان بره و همینطور همسرش
خودشم صریحا اعلام کرده پولی که پرسپولیس بش می داده بیشتر بوده
عمادرضا با همین باشگاه گمنام( به قول شما) دوباره به تیم ملی عراق دعوت شد
عمادرضا با همین باشگاه گمنام بهترین بازیکن جام باشگاههای جهان شد
عمادرضا با همین باشگاه گمنام تو ایران مطرح شد
عمادرضا با همین باشگاه گمنام مدال نایب قهرمانی آسیا رو انداخت تو گردنش
عمادرضا با همین باشگاه گمنام ....

Clemenza
11-07-2008, 19:32
نه داداش من شما ها بیشتر از این که از سازمان ضرر ببینید( که دارید میبینید و تحت سیاسیت های کثیف دولت قرارگرفتید و من امیدوارم زودتر سرخابی خصوصی بشه ) بیشتر سود میکنید
علاوه بر این سازمان به شما کمک غیر مستقیم هم میکنه ... سازمان با ضرر رسوندن به تیم های دیگه باعث کمک به شما میشه
این رو دیگه بد اومدی. با ضرر رسوندن به تیم های دیگه؟

Seyed
11-07-2008, 19:53
راست ميگه كدوم ضرر رسوندن به تيم هاي ديگه ميشه لطف كنيد مثال بزنيد مثلا به باشگاه شخيص شما چه ضرري نشونده

در ضمن درباره همسر قطبي گفتم واسه بدست آوردن قطبي لازم بود به اون اين پستو بدن

ARTESHE SORKH
11-07-2008, 20:14
اما قبول کنین وقتی سازمان متصدی این باشگاههاست خیلی مزیت های دیگه هم براشون داره
نمونش همین کمپ استقلال !
توی کشور ما همه از بی ورزشگاههی می نالن تو بعضی از استانها اصلا ورزشگاه درست حسابی نیست بعد آقایون میرن برای تیم استقلال کمپ اختصاصی میزن
ورزشگاه نقش جهان از بی بودجه بودن سالهاست که توش کار نمیکنن اما آیا آقای علی آبادی با نقش جهان توجه کرد؟ به نظر شما اگه سپاهان مال سازمان بود الان نقش جهان کامل نبود؟
اگه سپاهان ماله سازمان بود الان آقای علی آبادی سپاهان نوین رو میفرستاد یه استان دیگه به بهونه این که هر استان دو تا تیم بیشتر نمیتونه داشته باشه !

با سلام خدمت دوست خوبم.
من فقط چنتا جمله میگم خوب روشون فکر کن و بعد جواب بده(البته با انصاف و وجدان)

اول اینکه فقط ازت خواهش می کنم برو از کسایی که تو فوتبال سری دارن بپرس اقای شاه حسینی واسه چی از سمت خودش استعفاء داد و کی اراییو که میداد تو کمیته استیناف باطل میکرد؟

میشه راجب اون سربازی که زدید کورش کردید و واسه همیشه از دیدن یک لحظه صورت پدر و مادرش محروم شد خبری بهم بدید؟اقای ساکت طفلک چقدر بنده خدا تلاس کرد که ...
(فقط میتونم بگو متاسفم)

Ferguson
11-07-2008, 21:08
دوست من جوابتو تو یه جمله میگم
سپاهان رو با بقیه تیمهای صنعتی مقایسه کن!!!!
منم خیلی کوتاه جوابتو می دم :

هر وقت از تیمتون مثل ما به خاطر مشکلات مالی و نا توانی در پرداخت طلب بازیکنان 6 امتیاز کم شد . اونموقع بیا و از نظر مالی تیم سپاهان رو با پرسپولیس مقایسه کن . اینو جدی گفتم . تو هم جدی بگیر .

fadaye sepahan
11-07-2008, 22:35
راست ميگه كدوم ضرر رسوندن به تيم هاي ديگه ميشه لطف كنيد مثال بزنيد مثلا به باشگاه شخيص شما چه ضرري نشونده

در ضمن درباره همسر قطبي گفتم واسه بدست آوردن قطبي لازم بود به اون اين پستو بدن
منم میدونم باید برای جلب رضایت قطبی این کارو میکردن اما حرف ما اینه چطور این آقایون قبل از این کار از خورده شدن حق مردم توسط تیمهای صنعتی حرف میزدن و همه جا رو پر کردن و خبرشم به ریاست جمهوری رسید اما حالا با همین دلیل ساده انتظار دادید ما بگیم راست میگی لازم بود حالا اشکال نداره 300 میلیون حق مردم رو بدید واسه زیر لفظی ... نه عزیزه من این خبرم باید مثله خبرهای دیگه به بالا دستا برسه و همه بفهمند کجا حق مردم خورده میشه ...

fadaye sepahan
11-07-2008, 22:35
منم خیلی کوتاه جوابتو می دم :

هر وقت از تیمتون مثل ما به خاطر مشکلات مالی و نا توانی در پرداخت طلب بازیکنان 6 امتیاز کم شد . اونموقع بیا و از نظر مالی تیم سپاهان رو با پرسپولیس مقایسه کن . اینو جدی گفتم . تو هم جدی بگیر .
عزیزم شما هم هروقت به خاطر بی مسئولیتی نیروی انتظامی و مسئولان برگزاری بازیها ازتون 3 امتیاز کم شد و 3 ماه آلاخون والاخون این شهر و اون شهر شدید در این مورد حرف بزنید
من که با کسی شوخی ندارم عزیزم منم جدی گفتم

fadaye sepahan
11-07-2008, 22:37
با سلام خدمت دوست خوبم.
من فقط چنتا جمله میگم خوب روشون فکر کن و بعد جواب بده(البته با انصاف و وجدان)

اول اینکه فقط ازت خواهش می کنم برو از کسایی که تو فوتبال سری دارن بپرس اقای شاه حسینی واسه چی از سمت خودش استعفاء داد و کی اراییو که میداد تو کمیته استیناف باطل میکرد؟

میشه راجب اون سربازی که زدید کورش کردید و واسه همیشه از دیدن یک لحظه صورت پدر و مادرش محروم شد خبری بهم بدید؟اقای ساکت طفلک چقدر بنده خدا تلاس کرد که ...
(فقط میتونم بگو متاسفم)
منم سلام میکنم عزیزم
اتفاقا این دوتا سوالی که کردی با هم رابطه دارن
تو از سرباز احمدی حرف زدی که یک ماه تمام تیتر اول روزنامه ها بود و همه از اون حرف میزدن و همه رقمه مورد لطف قرار گرفت و حتی جانباز به حساب اومد و باشگاه هم تا تونست بش کمک کرد
من از مسلم داوری برات میگم که تو بازی فینال جمجمش رو شکستن و اونو هم از دیدن محروم کردن .
حق دارین اگه ازش خبر نداشته باشین چون مهم نبود ... اصلا مهم نیست سر هوادارای سپاهان چی بیاد ... فقط هرچیز که به نفع سرخابی باشه رو باید قاب گرفت زد تاق دیوار...
حالا برات میگم چی شد شاه حسینی استعفا داد :
روزی که به پرونده بازی فینال رسیدگی کردن پرونده مصدومهای سپاهان رو باز گذاشتن و اون موقع نظری ندادن
خوب حقم داشتن با این کاری که سر هوادارای ما آوردن کمتر از محرومیت ما نصیب شما نمیشد ... اما چطور شاه حسینی میتونست از پرسپولیس کسر امتیاز کنه؟ با این همه هوادار چه میکرد؟ وقتی دید داره گندش در میآد ترجیح داد بره تا بلکه با رفتن اون این پرونده از یادها بره ...

fadaye sepahan
11-07-2008, 22:38
این رو دیگه بد اومدی. با ضرر رسوندن به تیم های دیگه؟
من که قبلا توضیح دادم
آره عزیزم
3 ماه بازی خارج از خونه بدون تماشاگر برای ما و از اون ور برگزار شدن همه دیدارهای سرخابی با تیمهای تهرانی در خانه ظلم به ماست
اختصاص دادن پول ورزشگاه های شهرستان ها برای ساخت کمپ اختصاصی برای سرخابی ظلم به ماست
قانون جدید دو تیمه بودن استانها و در پی اون فرستادن سپاهان نوین به دسته 1ظلم به ماست
و خیلی چیزهای دیگه..

Ferguson
11-07-2008, 23:05
عزیزم شما هم هروقت به خاطر بی مسئولیتی نیروی انتظامی و مسئولان برگزاری بازیها ازتون 3 امتیاز کم شد و 3 ماه آلاخون والاخون این شهر و اون شهر شدید در این مورد حرف بزنید
من که با کسی شوخی ندارم عزیزم منم جدی گفتم
عجب :1: خوب این چه ربطی به حرف من داشت ؟ شما متوجه منظور نشدی مثل اینکه . بنده این مورد رو در ادامه صحبت هام برای به اثبات رسوندن این موضوع که وضعیت مالی سپاهان خیلی بهتر از پرسپولیس هست گفتم .

پ.ن : در مورد این موضوع هم که پرسپولیس و استقلال بازی با تیم های تهرانی رو در داخل خونشون انجام می دن اصلا چیز عجیبی نیست . ببینم وقتی شما با ذوب اهن بازی می کنید . و حتی اون تیم هم میزبان هست . کجا بازی می کردید باهاش فصل پیش ؟ حالا این اتفاق داره برای پرسپولیس و استقلال هم می یفته . منتهی چون تیم های تهرانی بیشتر هستند اون دیگه به ما ربطی نداره . اون ها حتی اگه ورزشگاه هم داشته باشند . باز نمی تونن میزبان ما باشن . پرسپولیس مثل سپاهان نیست که طرفداراش به 10 یا 20 هزار نفر ختم بشه . این تیم توی همون شهر خودتونم یه عالمه طرفدار داره . نکنه می خوای 100 هزار جمعیتو ببرن تو ورزشگاه 200 نفری پیکان شهر یا ؟ ......... :17:

پ.ن 2 : متاسفانه تیم سپاهان این چند وقته نه تنها با استفاده از خرج پول های کلان ( یکیش عماد رضا 370 هزار دلار داد سپاهان . ما می خواستیم 320 میلیون تومان بدیم . قبلا هم که جوون بود 600 هزار دلار بهش داد که تیم های عربی نخرنش . ) بلکه با انجام کار های ناشایست اخلاقی از سوی مدیریت و تماشاگرانش داره به لیگ ضربه می زنه . مطمئن باش هر کجا هر اتفاقی بیفته که مدرک باشه تیم ها محروم می شن . اون اقایی هم که شما می گی هوادار سپاهان بوده و کور شده . یک اشتباه است و چنین چیزی وجود نداشته و این قضیه به دلیل خصوصیات اخلاقی همیشگی اقای ساکت ( دروغ گویی ) به صورت یک شایعه پراکنده شده . ما خودمون به خاطر یک وسط زمین پریدن تماشاگران بعد از بازی باید 2 تا بازی بدون تماشاچی بازی کنیم . حالا کسی رو کور کنیم و هیچی نشه ؟ :17:

arash_2000
11-07-2008, 23:42
عجب :1: خوب این چه ربطی به حرف من داشت ؟ شما متوجه منظور نشدی مثل اینکه . بنده این مورد رو در ادامه صحبت هام برای به اثبات رسوندن این موضوع که وضعیت مالی سپاهان خیلی بهتر از پرسپولیس هست گفتم .

پ.ن : در مورد این موضوع هم که پرسپولیس و استقلال بازی با تیم های تهرانی رو در داخل خونشون انجام می دن اصلا چیز عجیبی نیست . ببینم وقتی شما با ذوب اهن بازی می کنید . و حتی اون تیم هم میزبان هست . کجا بازی می کردید باهاش فصل پیش ؟ حالا این اتفاق داره برای پرسپولیس و استقلال هم می یفته . منتهی چون تیم های تهرانی بیشتر هستند اون دیگه به ما ربطی نداره . اون ها حتی اگه ورزشگاه هم داشته باشند . باز نمی تونن میزبان ما باشن . پرسپولیس مثل سپاهان نیست که طرفداراش به 10 یا 20 هزار نفر ختم بشه . این تیم توی همون شهر خودتونم یه عالمه طرفدار داره . نکنه می خوای 100 هزار جمعیتو ببرن تو ورزشگاه 200 نفری پیکان شهر یا ؟ ......... :17:

پ.ن 2 : متاسفانه تیم سپاهان این چند وقته نه تنها با استفاده از خرج پول های کلان ( یکیش عماد رضا 370 هزار دلار داد سپاهان . ما می خواستیم 320 میلیون تومان بدیم . قبلا هم که جوون بود 600 هزار دلار بهش داد که تیم های عربی نخرنش . ) بلکه با انجام کار های ناشایست اخلاقی از سوی مدیریت و تماشاگرانش داره به لیگ ضربه می زنه . مطمئن باش هر کجا هر اتفاقی بیفته که مدرک باشه تیم ها محروم می شن . اون اقایی هم که شما می گی هوادار سپاهان بوده و کور شده . یک اشتباه است و چنین چیزی وجود نداشته و این قضیه به دلیل خصوصیات اخلاقی همیشگی اقای ساکت ( دروغ گویی ) به صورت یک شایعه پراکنده شده . ما خودمون به خاطر یک وسط زمین پریدن تماشاگران بعد از بازی باید 2 تا بازی بدون تماشاچی بازی کنیم . حالا کسی رو کور کنیم و هیچی نشه ؟ :17:
واقعا این sepahan هر چی داره به عنوانه یه سرمایه دار داره بازیکن میگیره فک میکنی کدوم باشگاه با سرمایه زیاد تیم بسته؟

fadaye sepahan
11-07-2008, 23:44
نه عزیزه من این که دلیل نمیشه چون هوادارای پرسپولیس تو مثلا ورزشگاه کرج جاشون نمیشه باید برن آزادی
این موضوعیه که تو همه دنیا هست و وقتی تو یه استان دوتا تیم که یکی پرطرفدار و یکی کمتره بازم دلیل نمیشه میزبان و مهمانی رو بر هم بزن و باز هم باید تو کرج برگزار شه (این قانونیه که همه جا هست و کاری به کم یا زیاد بودن هوادار نداره)
درباره سپاهان و ذوب آهن باید بگم که تشبیه از این بدتر نمیشد این میشه مثل استقلال و پرسپولیس چون هر دو تو یه ورزشگاه بازی میکنن
در باره عمادرضا دیگه توضیح نمیدم پست های قبل رو بخون
واقعا برای شما متاسفم که حتی نمیدونین این اتفاق برای مسلم داوری افتاده و اون الان بیناییش رو از دست داده و یک چشمش رو تخلیه کرده ما تو وبلاگمون ازش یه مصاحبه گذاشتیم و تو رو به خاطر نفی مصدومیت این جوون به خدا واگذار میکنم
متاسفم از این که نه تنها از این جوون کسی حرفی نمیزنه که مصدومیت و از دست دادن چشمش رو یک دروغ تلقی میکنید (این خود شمایید که دارید دروغ میگید امیدوارم پیش خدا پاسخگو باشی ...)
اگه چیزی اتفاق نیوفتاده بود پرونده رو باز نمی ذاشتن (ما هیچ وقت تو این پرونده کوتاه نمی آیم )

Ferguson
11-07-2008, 23:49
واقعا این sepahan هر چی داره به عنوانه یه سرمایه دار داره بازیکن میگیره فک میکنی کدوم باشگاه با سرمایه زیاد تیم بسته؟
مشخصه دیگه ارش جان . سپاهان اصفهان .

fadaye sepahan
12-07-2008, 00:06
مشخصه دیگه ارش جان . سپاهان اصفهان .
آره آرش جان .سپاهان اصفهان
آخه میدونی ما به فیرات یک میلیارد دادیم
به زن فیرات هم 300 میلیون
تا حالا هم 6 تا بازیکن لیگ برتری گرفتیم
سفرمونم که این دورو اطراف و کشورای همسایه که نرفتیم ما رفتیم اسپانیا

Ferguson
12-07-2008, 00:09
نه عزیزه من این که دلیل نمیشه چون هوادارای پرسپولیس تو مثلا ورزشگاه کرج جاشون نمیشه باید برن آزادی
این موضوعیه که تو همه دنیا هست و وقتی تو یه استان دوتا تیم که یکی پرطرفدار و یکی کمتره بازم دلیل نمیشه میزبان و مهمانی رو بر هم بزن و باز هم باید تو کرج برگزار شه (این قانونیه که همه جا هست و کاری به کم یا زیاد بودن هوادار نداره)
درباره سپاهان و ذوب آهن باید بگم که تشبیه از این بدتر نمیشد این میشه مثل استقلال و پرسپولیس چون هر دو تو یه ورزشگاه بازی میکنن
در باره عمادرضا دیگه توضیح نمیدم پست های قبل رو بخون
واقعا برای شما متاسفم که حتی نمیدونین این اتفاق برای مسلم داوری افتاده و اون الان بیناییش رو از دست داده و یک چشمش رو تخلیه کرده ما تو وبلاگمون ازش یه مصاحبه گذاشتیم و تو رو به خاطر نفی مصدومیت این جوون به خدا واگذار میکنم
متاسفم از این که نه تنها از این جوون کسی حرفی نمیزنه که مصدومیت و از دست دادن چشمش رو یک دروغ تلقی میکنید (این خود شمایید که دارید دروغ میگید امیدوارم پیش خدا پاسخگو باشی ...)
اگه چیزی اتفاق نیوفتاده بود پرونده رو باز نمی ذاشتن (ما هیچ وقت تو این پرونده کوتاه نمی آیم )
اخه عزیزم . مسئله اینجاست که یک سری تیم ها مثل سایپا و پیکان و ... اصلا طرفدار ندارن که بخواد بازی ها تو ورزشگاه خودشون انجام بشه و تازه ما این موضوع رو با خارج هم مقایسه بکنیم . بازی پرسپولیس و سایپا . پرسپولیس و پیکان و ........ اگر توی ورزشگاه های سایپا و پیکان و .. انجام بشه . هر چی تماشگار بشینه رو صندلی طرفدار پرسپولیس هستند و همون توشویقات و حس میزبانی هم به تیم ما دست می ده . فقط تنها فرقش با انجام بازی در ازادی اینه که امنیت کل به هم می ریزه و ...........

در مورد عماد رضا هم که پست های قبلیت رو خوندم . چیزی نداشت .

در مورد اون اقا هم که می گی کور شده . باشه بذار حسابشو پای خدا . اون منبع و Press معتبری هم که باهاش مصاحبه کرده :17: یک وبلاگ بیشتر نبوده که مال خودتونه . شما هم اصلا کوتان نیاین تو پرونده ها . به هیچ وجه :17:

موفق باشی

Ferguson
12-07-2008, 00:26
آره آرش جان .سپاهان اصفهان
آخه میدونی ما به فیرات یک میلیارد دادیم
به زن فیرات هم 300 میلیون
تا حالا هم 6 تا بازیکن لیگ برتری گرفتیم
سفرمونم که این دورو اطراف و کشورای همسایه که نرفتیم ما رفتیم اسپانیا
اقا تیم ما هم خیلی کم خرجه . با 9 هزار تومن هادی اصغری ( اقای گل مشترک لیگ ) رو خریدیم . با 2 هزار تومن بهمن طهماسبی رو . 5 هزار تومن عماد رضا تمدید . 7 تومنم عقیلی . بقیه مربی های کله گندمونم همشون رو هم 30 تومن گرفتن . رحمان احمدی و صابر میر قربانی و ... هم مجانی توپ می زنن . دیدی ما چه کم خرجیم ؟

arash_2000
12-07-2008, 00:40
اقا تیم ما هم خیلی کم خرجه . با 9 هزار تومن هادی اصغری ( اقای گل مشترک لیگ ) رو خریدیم . با 2 هزار تومن بهمن طهماسبی رو . 5 هزار تومن عماد رضا تمدید . 7 تومنم عقیلی . بقیه مربی های کله گندمونم همشون رو هم 30 تومن گرفتن . رحمان احمدی و صابر میر قربانی و ... هم مجانی توپ می زنن . دیدی ما چه کم خرجیم ؟
اخی بمیرم واقعا که این تیم کم خرجه حیف نبود از جامه باشگاها حذف شد قهرمان لیگم نشد؟:34:

Lionel-Bojan
12-07-2008, 00:48
دیگه بحث زن قطبی رو واسه چی وسط کشیدید اصفهانیای عزیز . هر روزنامه ای هر چرتی دلش میخواد مینویسه شما هم باور میکنید و ازش تو کل استفاده میکنید . گیریم که به قطبی 2 ملیارد دادن . که چی ؟ بهترین مربی حال حاضر فوتبال ایرانه . حقشه . کار میکنه پول هم میگیره . من نمیدونم دیگه این چه صیغه ای خرج تیمها رو به رخ هم میکشید و باهاش کل میکنید . اصلا موضوع این تاپیک کله ؟!

fadaye sepahan
12-07-2008, 02:22
در مورد اون اقا هم که می گی کور شده . باشه بذار حسابشو پای خدا . اون منبع و press معتبری هم که باهاش مصاحبه کرده :17: یک وبلاگ بیشتر نبوده که مال خودتونه . شما هم اصلا کوتان نیاین تو پرونده ها . به هیچ وجه

موفق باشی
آخه دادش من فکر کردی برنامه نود میاد با هاش مصاحبه کنه ؟! نه هیچ کس به فکر اون جوون نیست ...
حمید شایسه فرد یکی از خبرنگارای خوب اصفهان هستش که حداقل اون این مصاحبه رو هرچند کوچیک انجام داد ...

Lionel-Bojan
12-07-2008, 02:29
حالا که موضوع کله بزار ما هم بگیم .
من تو قلب طرفدارای سپاهان زندگی میکنم . یعنی یونارت که تقریبا چسبیده به نقش جهان . اما تو این 7-8 سالی که اینجام بی فرهنگ تر از اصفهانیا ندیدم . رو تیمتون تعصب دارید که دارید دیگه چرا توهین میکنید . این سوال من از هم محله ای های گلمه . من سر همین موضوع سپاهان و پرسپولیس کتک خوردم . اینجا حق نداری تیمی به جز سپاهان داشته باشی وگرنه کتک میخوری . اینا یه مشت.... نمیدونم چی بگم !
در ضمن حق مردم جاهایی خورده میشه که پول قطبی توش گمه .! 800 هزار دلار قطبی جز حق مردمه .؟! حق مردم بشکه هایی که...لا اله الا الله...
به صحبتهای مصطفوی در مورد تیمها توجه نکنید . خود همین اقا حق مردم رو میبلعه چه برسه به خوردن . دیگه باید این کله گنده ی مافیا رو شناخته باشید .

fadaye sepahan
12-07-2008, 03:22
آخی آره منم شنیده بودم خوب ایشالا که مشکل تیمتون حل شه ما که تیممون خیلی پولداره آخه سازمان دستش درد نکنه خیلی در حق ما لطف داره خدا عمرشون بده قول داده برامون یه کمپ اختصاصی هم بزنه . دست خونواده هامونم تو باشگاه بند میکنه
ما قرارداد خلیلی (اون یکی آقای گل مشترک) رو با کلی پول تمدید کردیم . 6 تا بازیکن لیگ برتری گرفتیم . زارع هم قرارشده بگیریم بفرستیم دسته 1 بعد دوباره بگیریمش اونم کلی خرج بر میداره
بدهی هم که بالا بیاریم سازمان تقبل میکنه (واقعا مردم دوستن)
من که نفهمیدم چطور با وجود اینکه ما به عمادرضا بیشتر پول میدادیم اومد پیش شما .. مهره مار دارین حضرت عباسی
.................................................. .............................
بچه ها بیخیال بگذریم از این بحث ها ...:301:
مبلغ قراردادو کی داده کی گرفته

fadaye sepahan
12-07-2008, 03:42
حالا که موضوع کله بزار ما هم بگیم .
من تو قلب طرفدارای سپاهان زندگی میکنم . یعنی یونارت که تقریبا چسبیده به نقش جهان . اما تو این 7-8 سالی که اینجام بی فرهنگ تر از اصفهانیا ندیدم . رو تیمتون تعصب دارید که دارید دیگه چرا توهین میکنید . این سوال من از هم محله ای های گلمه . من سر همین موضوع سپاهان و پرسپولیس کتک خوردم . اینجا حق نداری تیمی به جز سپاهان داشته باشی وگرنه کتک میخوری . اینا یه مشت.... نمیدونم چی بگم !
در ضمن حق مردم جاهایی خورده میشه که پول قطبی توش گمه .! 800 هزار دلار قطبی جز حق مردمه .؟! حق مردم بشکه هایی که...لا اله الا الله...
به صحبتهای مصطفوی در مورد تیمها توجه نکنید . خود همین اقا حق مردم رو میبلعه چه برسه به خوردن . دیگه باید این کله گنده ی مافیا رو شناخته باشید .
ببین داداش من منم یه جورایی مثله توام اما من اصفهانی نیستم شیرازیم چند سالی میشه که اومدیم اصفهان . با وجود اینکه به شهرم خیلی علاقه دارم اما به جرات میگم اصفهانی ها خیلی با فرهنگ ترن
تا اونجایی که میدونم هر شهری یه قسمتش ارازل اوباشن تو اصفهان هم اونطرفاش
تو نباید همه اصفهان رو با اونها مقایسه کنی
تا وقتی که من شیراز بودم هم یه همچین چیزایی رو میدیدم
اما عزیزه من نمیدونم چرا میگی قلب سپاهان اونجاست و دلیل نمیشه که چون تو از چند نفر کتک خوردی همه هوادارا بی فرهنگ باشن مثله اینکه ما بگیم چون هوادارای ما اومدن تهران کتک خوردن همه تهران بی فرهنگن
درباره پولی که به قطبی دادن من بازم میگم نوش جونش هر کی هرچقدر دوست داره خرج کنه اما الان موضوع فرق داره . طرف صحبت ما قطبی نیست یا زنش . طرف ما اونهایی هستن که قبل از این حرف از حیف و میل شدن بیت المال میزدن و الان با این وضع پیش اومده حتی علی آبادی هم به این دو تیم هشدار داده ...

Lionel-Bojan
12-07-2008, 03:52
هوادارای شما کتک خوردن چون اون زمان که نقش جهان راه افتاده بود دم در ورزشگاه پرچم قرمز پاره میکردن . پس چرا فولادیا یا ابادانیا که میان کتک نمیخورن ؟ باید دید باهاشون چی کار کردید که اینکار رو کردن ؟ اون زمان که نقش جهان اره افتاده بود من میرفتم ورزشگاه ولی اگه قرمزا دسته جمعی نمیرفتن 100% تلفات میدادن . انگار میدون جنگ بود . در ضمن اصفهانیا کاملا بی فرهنگ تر از تهرانیا هستن . اون از وضع رانندگیشون که دیگه...اون از وضع فوتبال...اون از وضع ادرس پرسیدن... مثل اینکه من 18-19 ساله دارم اینجا زندگی میکنم .!
در ضمن دیگه همه میدونن که هفتون - یونارت - زینبیه و...عشق تیم سپاهانن یعنی تماما زرد . برای همینم بهش میگم قلب . اما جدا قلب کثیفیه !!!!!!!!!!

fadaye sepahan
12-07-2008, 04:08
هوادارای شما کتک خوردن چون اون زمان که نقش جهان راه افتاده بود دم در ورزشگاه پرچم قرمز پاره میکردن . پس چرا فولادیا یا ابادانیا که میان کتک نمیخورن ؟ باید دید باهاشون چی کار کردید که اینکار رو کردن ؟ اون زمان که نقش جهان اره افتاده بود من میرفتم ورزشگاه ولی اگه قرمزا دسته جمعی نمیرفتن 100% تلفات میدادن . انگار میدون جنگ بود . در ضمن اصفهانیا کاملا بی فرهنگ تر از تهرانیا هستن . اون از وضع رانندگیشون که دیگه...اون از وضع فوتبال...اون از وضع ادرس پرسیدن... مثل اینکه من 18-19 ساله دارم اینجا زندگی میکنم .!
در ضمن دیگه همه میدونن که هفتون - یونارت - زینبیه و...عشق تیم سپاهانن یعنی تماما زرد . برای همینم بهش میگم قلب . اما جدا قلب کثیفیه !!!!!!!!!!
من نمی تونم از اصفهان دفاع کنم و اصلا اون طرفا که تو میگی تا حالا نرفتم
اما نظر خودم رو میگم که من بعد از شهر خودم -اصفهان رو واقعا دوست دارم و از نظر من مردم فوق العاده با فرهنگ و با سیاستی هستن
وضع رانندگی رو که نگو اصلا قبول ندارم پاتو بزار شیراز تا بفهمی رانندگی بد به چی میگن...
درباره فولاد و آبادانیو اینا که میگی باید بگم شاید تاحالا هیچ تیمی رو اینطور رقیب خودتون ندیدید ..چرا فولاد رو مثال میزنی؟؟ استقلال رو مثال بزن که از هر استقلالی بپرسی میگه وقتی میرن ورزشگاه هوادارای پرسپو.لیس چه کارایی که نمیکنن . دعواهای سرخابی همیشه تو ورزشگاه آزادی بوده . همینطور پاره کردن پرچم . پس همه بی فرهنگن؟

Mostafa_61
12-07-2008, 07:05
ميدونين مشكل ما ايراني ها ( چه تهراني ، چه اصفهاني و چه هر جاي ديگه ) چيه ؟
ظرفيت و جنبه ما خيلي كمه و جالب اينجاست كه خيال مي كنيم با شعور تر از ما ، متمدن تر از ما ، معتقدتر از ما ، كار بلدتر از ما و .... كسي نيست .
اگر كار اشتباهي از ما سر بزنه ميگيم تو اون لحظه واجب بوده كه اين كار رو انجام بديم و هزارو يك جور بهونه ديگه .
فكر ميكنيد مثلا اگه بگيد اصفهانيها اينجورين يا تهرانيها اونجورين خيلي كار خوبي كردين .
هميشه براي اصلاح ، آدم بايد از خودش شروع كنه نه از بغل دستيش ( البته قصد جسارت به هيچ كدوم از دوستان رو ندارم )
وقتي ما ايراني ها از هر فرهنگ و شهري براي خودمون احترام و ارزش قائل نمي شيم چه انتظاري از يه خارجي و بيگانه مي تونيم داشته باشيم
تموم دنيا با ما چپ افتادن و تازه تو اين اوضاع و احوال خودمون هم هواي خودمون رو نداريم .
بيايد براي سر بلندي ايران ( نه اصفهان و تهران ) قدم برداريد .

Lionel-Bojan
12-07-2008, 10:58
من در مورد یه عده ادم وحشی که دور منو گرفتن نظر دادم مشخصا ادمهای نقطه به نقطه ی این شهر با هم فرق میکنن . خصوصا بالای شهر اصفهان که من تا حالا هیچی ازشون ندیدم .

Seyed
12-07-2008, 11:47
اگر داريد درباره فوتبال كشور صحبت مي كنيد حق نداريد كه به مردم يه شهر توهين كنيد همه كه مثل هم نيستند هر نفر با نفر بقل دستيش فرق مي كنه دليل نمي شه كه چهارتا آدم وحشي كه اسمشون فقط آدمه يه كار مي كنه كه به اسم همه مردم نوشت اگر اينطوري باشه پس بايد بگيم همه عربا از جمله نعوذ بالله پيامبر هم وحشي هستند نبايد بگيم كه مردم يه جا وحشيند بايد بگيم اونايي كه اين كار ها رو مي كنند وحشي اند

Ferguson
12-07-2008, 12:31
آخی آره منم شنیده بودم خوب ایشالا که مشکل تیمتون حل شه ما که تیممون خیلی پولداره آخه سازمان دستش درد نکنه خیلی در حق ما لطف داره خدا عمرشون بده قول داده برامون یه کمپ اختصاصی هم بزنه . دست خونواده هامونم تو باشگاه بند میکنه
ما قرارداد خلیلی (اون یکی آقای گل مشترک) رو با کلی پول تمدید کردیم . 6 تا بازیکن لیگ برتری گرفتیم . زارع هم قرارشده بگیریم بفرستیم دسته 1 بعد دوباره بگیریمش اونم کلی خرج بر میداره
بدهی هم که بالا بیاریم سازمان تقبل میکنه (واقعا مردم دوستن)
من که نفهمیدم چطور با وجود اینکه ما به عمادرضا بیشتر پول میدادیم اومد پیش شما .. مهره مار دارین حضرت عباسی
.................................................. .............................
بچه ها بیخیال بگذریم از این بحث ها ...:301:
مبلغ قراردادو کی داده کی گرفته
اره واقعا . خوش به حالتون . فقط من موندم شما که اینقدر پولدارید و سازمان بهتون کمک می کنه . چه جوری نتونستید طلب یک بازیکن رو سر موقع بدید که 6 امتیاز ازتون کم نشه . موندم چه جوری همیشه بازیکناتون چک هاشون برگشت می خوره . خدا رو شکر بازیکنای تیم ما . هم سر موقع پولشونو می گیرن و هم اینکه بدهی های میلیاردی هم نداریم . بلاخره هر چی باشه ما تیممون صنعتی هست دیگه ...... پس فولاد مبارکه چیکارست ؟ تا اون هست غمی نداریم که . بوناچیچ یه عالمه پول گرفت ازمون دیگه . خدا این فولادو از ما نگیره . بعد راستی یا فوتبال کلا نگاه نکن . یا سواد در سطح خوندن و نوشتن رو داشته باش بعد فوتبال ببین . تیم ما 370 هزار دلار داد به عماد رضا و باهاش تمدید کرد . ولی تیم شما 340 میلیون تومان می خواست بده . 370 هزار دلار بیشتر از 320 میلیون تومان هست . خب ؟ افرین .

پ.ن : جوک سال : یک تیم صنعتی به نام فولاد مبارکه سپاهان . هزینه کمتری داره نسبت به تیم های پرسپولیس و استقلال . این هزینه هایی که تا الان شده همه می دونن سپاهان تا قرونه اخرشو می ده . ولی پرسپولیس و استقلال نمی تونن بدن و به بدهیه ای میلیاردیشون اضافه می شه .

پ.ن 2 . : این موضوع به قدری برای من روشن هست که اصلا حتی یک ذره هم بهش شک ندارم و علت نقل قول های این طور پست ها هم روشن کردن افکار عموم هست . چون مثل اینکه طرفدارای سپاهان هم مثل خود اقای ساکت هستند :17:

موفق باشید .

Lionel-Bojan
12-07-2008, 12:32
اگر داريد درباره فوتبال كشور صحبت مي كنيد حق نداريد كه به مردم يه شهر توهين كنيد همه كه مثل هم نيستند هر نفر با نفر بقل دستيش فرق مي كنه دليل نمي شه كه چهارتا آدم وحشي كه اسمشون فقط آدمه يه كار مي كنه كه به اسم همه مردم نوشت اگر اينطوري باشه پس بايد بگيم همه عربا از جمله نعوذ بالله پيامبر هم وحشي هستند نبايد بگيم كه مردم يه جا وحشيند بايد بگيم اونايي كه اين كار ها رو مي كنند وحشي اند
اینکه چیز مشخصیه . من که تموم این افراد رو انالیز نکردم . ولی در کل گفتم افراد این محله ها وحشی اند و بیشتر طرفدار سپاهان . درسته که همشون نیستن ولی اینطور که من میبینم بیشترشون هستن و فقط چندتا نیستن . البته خوب هم به وضع بد مالیشون مربوط میشه و هم به موقعیت جغرافیایی محلشون .

fadaye sepahan
12-07-2008, 15:47
اینکه چیز مشخصیه . من که تموم این افراد رو انالیز نکردم . ولی در کل گفتم افراد این محله ها وحشی اند و بیشتر طرفدار سپاهان . درسته که همشون نیستن ولی اینطور که من میبینم بیشترشون هستن و فقط چندتا نیستن . البته خوب هم به وضع بد مالیشون مربوط میشه و هم به موقعیت جغرافیایی محلشون .
من هم خیلی در باره اونورا چیزهای زیادی شنیدم اما اونجا جز مردم ضعیفی که به فکر لقمه شبشون هستن چیز دیگه ای نیست
تو میدونستی محرم نویدکیا هم مال هفتونه ؟ اما واقعا از این بشر با اخلاق تر دیدی؟
حتی با تمام ثروتی که داره پدر و مادرش حاضر نشدن از اونجا بیان . خودش هم هنوز تقریبا اونجا زندگی میکنه (چون خیلی رفت و آمد داره) اونجا مردم شریفی داره
امیدوارم یه روزی برسه که همه مردم ما تو رفاه باشن /:)
راستی خودت بچه کجایی؟

fadaye sepahan
12-07-2008, 15:55
راستی یه خبر خوب واسه خودمون :
فولاد مبارکه 70% خصوصی شد ایشالا 30 % دیگه هم خصوصی میشه (به امید خدا)که دیگه حرفی تو هزینه ها نباشه :d0s69thbefhifftitrz
آقای فرگوسن من دیگه جواب ای جور پست های شما رو نمیدم چون نتنها دردی رو دوا نمیکنه که ممکنه این وسط درگیری ایجاد شده
ما همه ماله یک کشوریم دلیل نداره بخاطر یه تیم از داخل درگیری داشته باشیم در صورتی که چیزی به من و تو نمیرسه
ما که چاکره همه بچه های فوتیرانم هستیم شیش دونگ

Lionel-Bojan
12-07-2008, 16:02
من تو یونارت زندگی میکنم ولی بچه ی اصفهان نیستم . بیشتر جاهای اصفهان زندگی کردم مثل اپادانا یا جی یا بزرگمهر ولی اینجا چیزه خاصیه . وقتی سپاهان بازی مهم داره مینوبوس میارن پر میکنن میرن فولاد شهر . و وقتی بازی شروع میشه دیگه هیچکی تو خیابون نیست .
البته این تعصب نه چندان جالب تو بعضی از تیم های بزرگ مثل من یو یا رئال ( به خاطر مسائل سیاسی زمان پادشاه سابق فرانکو) یا رنجرز و سلتیک هم دیده میشه . خصوصا من یو که کلاب های مخصوص خودشون رو دارن و اگه بری اونجا و بلد نباشی سرود تیمشون رو بخونی حسابی کتک میخوری . عموم انگلیس زندگی میکنه و اطلاعات باشگاه های انگلیسی هم از اونه . در کل منظور بدی نداشتم . من چیزیو که دیدم گفتم .:d0s69thbefhifftitrz

fadaye sepahan
12-07-2008, 18:20
من در مورد یه عده ادم وحشی که دور منو گرفتن نظر دادم مشخصا ادمهای نقطه به نقطه ی این شهر با هم فرق میکنن . خصوصا بالای شهر اصفهان که من تا حالا هیچی ازشون ندیدم .
داداش بزار من یه توضیح راجع به اصفهان بدم تا کسایی که اصفهانی نیستن نگن اینجا دیگه چه جور جایی که بالاشهرش ...:301:
اصفهان بر عکس شهرهای دیگه که شمالشون منطقه خوبیه و عموما مردم مرفه تر اونجا هستن جنوبش بالاشهر حساب میشه و هرچی به جنوب شهر نزدیک بشی وضع مردم بهتر میشه
اونجاهایی که لیو میگه همون شمال شهر ماست
راستی من امروز یه چیز دیگه هم فهمیدم محمود کریمی هم مال اونجاست از بچگی با محرم هم محله ای بودن
از حق نگذریم دوتا بازیکنای ما که واقعا با اخلاقن مال اونجا هستن :d0s69thbefhifftitrz

اینم یه عکس از محرم هنوزم سوار دوچرخش میشه :d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz

راستی تو که قبل گفته بودی یونارت میشینی من منظورم این بود مال کدوم شهری؟

ARTESHE SORKH
13-07-2008, 00:31
منم سلام میکنم عزیزم
اتفاقا این دوتا سوالی که کردی با هم رابطه دارن
تو از سرباز احمدی حرف زدی که یک ماه تمام تیتر اول روزنامه ها بود و همه از اون حرف میزدن و همه رقمه مورد لطف قرار گرفت و حتی جانباز به حساب اومد و باشگاه هم تا تونست بش کمک کرد
من از مسلم داوری برات میگم که تو بازی فینال جمجمش رو شکستن و اونو هم از دیدن محروم کردن .
حق دارین اگه ازش خبر نداشته باشین چون مهم نبود ... اصلا مهم نیست سر هوادارای سپاهان چی بیاد ... فقط هرچیز که به نفع سرخابی باشه رو باید قاب گرفت زد تاق دیوار...
حالا برات میگم چی شد شاه حسینی استعفا داد :
روزی که به پرونده بازی فینال رسیدگی کردن پرونده مصدومهای سپاهان رو باز گذاشتن و اون موقع نظری ندادن
خوب حقم داشتن با این کاری که سر هوادارای ما آوردن کمتر از محرومیت ما نصیب شما نمیشد ... اما چطور شاه حسینی میتونست از پرسپولیس کسر امتیاز کنه؟ با این همه هوادار چه میکرد؟ وقتی دید داره گندش در میآد ترجیح داد بره تا بلکه با رفتن اون این پرونده از یادها بره ...

اولا" که امیدواریم خدا شفا بده اون بنده خدارو ولی دوست خوبم طفلک نه تو تهران و نه تو اصفهان مصدوم شده بود.یه شهری اطراف اصفهان که الان اسمش تو ذهنم نیست.
بنده خدا ساکت طفل معصوم خیلی سعی کرد یجوری مدرک جور کنه حتا اومد گفت که شیشه ماشین خبرنگارارو عمه نازنینش شکونده نه هوادارای مهربان سپاهان(طفلک سرباز احمدی)
خلاصه اقای شاه حسینی بهشون یک هفته وقت داد ولی دید ای بابا پس کجا رفتن؟چی شد مدرک؟
بعدشم بعلت تهمت ناروا بدجوری واسه ساکت حکم برید،یدونه هم علیه عقیلی حکم داد...

می دونی چی شد بعدش؟

اخی بمیرم طفلک اقای تاج حس ناسیونالیستیشون گل کرد (به به چقدر با وجدان) رای باطل کردن...
اقای شاه حسینی به اندازه کافی بعد این ماجراها مصاحبه کرده.پیشنهاد می کنم اول خوب مطالعه کن بعدش بیا اینجا حرفهای ساکتو تکرار کن دوست خوبم.

rozhina
04-08-2008, 22:40
توی بازی فینال طرفدارهای پیروزی تا تونستند سر طرفدارهای سپاهان سنگ ریختند و فحش دادند. اگر این اتفاق تو اصفهان افتاده بود باشگاه سپاهان را ده سال محروم میکردند. ولی چون طرف باشگاه پیروزی بود دریغ از یک اظهار تاسف! بهرحال قهرمانی را که حق مسلم سپاهان بود گرفتند دادند به پیروزی ولی بازم خدا را شکر چون اگه باخته بودند قطعا ما را قتل عام میکردند.

sepahan_zard
06-08-2008, 17:49
توی بازی فینال طرفدارهای پیروزی تا تونستند سر طرفدارهای سپاهان سنگ ریختند و فحش دادند. اگر این اتفاق تو اصفهان افتاده بود باشگاه سپاهان را ده سال محروم میکردند. ولی چون طرف باشگاه پیروزی بود دریغ از یک اظهار تاسف! بهرحال قهرمانی را که حق مسلم سپاهان بود گرفتند دادند به پیروزی ولی بازم خدا را شکر چون اگه باخته بودند قطعا ما را قتل عام میکردند.

بلاخره يه فرقي بايد بين تيم بزرگ ( البته بدون داشتن عنوان در آسيا ) پرسپوليس و سپاهان باشه ..انتظار داري فدراسيون تيمي كه از لحاظ مالي داره تقويتش ميكنه رو به يه تيم صنعتي بفروشه ... نه در هر صورت حق با پرسپوليسه حتي اگه ما رو بكشن....