توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایران، امارات، دو کره و عرستان در یک گروه ( سال 86-87 )
Elbimbo deoro
27-06-2008, 12:51
ايران با امارات، دو كره و عربستان همگروه شد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران با امارات، كره جنوبي، كره شمالي و عربستان در چهارمين مرحله مقدماتي جام جهاني همگروه شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم قرعهكشي مرحله چهارم مقدماتي جام جهاني 2010 دقايقي پيش در كوآلالامپور برگزار شد.
تيم ملي ايران براي صعود به مرحله پاياني مسابقات با تيمهاي ملي امارات، كره جنوبي، كره شمالي و عربستان همگروه شد.
گروه بندي تيم ها در مرحله چهارم مقدماتي جام جهاني 2010 به ترتيب زير است:
گروه a:
استراليا
ژاپن
بحرين
ازبكستان
قطر
گروه b:
كره جنوبي
ايران
عربستان
كره شمالي
امارات
Rossonery
27-06-2008, 12:55
سلام
خب گروه هم سخت و هم اسونی هست.بازیهای جذابی میتونه داشته باشه.
راستی امیدوارم این عرب ها حکایت 2002 رو درنیارن
به نظر من قرعه ی خوبیه .
البته اگه بچه ها خوب استفاده کنن .:wagfinger1:
Amin-TopGoal
27-06-2008, 13:01
فکر می کنم اگه استرالیا تو گروهمون بود بهتر میشد.
مراسم قرعه کشی هم خیلی مزخرف برگزار شد. این آسیایی ها اصلا سلیقه ندارن :-l
Barcelonistas
27-06-2008, 13:08
نظر من درست بود.فقط به جای قطر امارات شد.
قرعه ی خوبی بود.فقط عربا میتونن مشکل درست کنند.کره هم مثل قبل نیست.ضعیف شده.
به هر حال کره است دیگه.
راستی آقا امین میتونی قرعه کشیو برامون بذاری.
adsl ندارم.مرسی.
به نظر نمی آید گروه بدی باشد:-?
hamed s.s topiran
27-06-2008, 13:16
گروه سختی است ولی میشه عبور کرد
MamadMunchen
27-06-2008, 13:19
اَه ! دوست داشتم با استراليا هم گروه ميشديم :-w
گروه سختي به ما خورد ! جلو عربستان كه هميشه مشكل داشتيم ولي خوشبختانه از اون طرف جلو كره هميشه خوب بوديم . تو گروه ما سه تا تيم تراز اول وجود داره ( ايران خودمون رو هم تراز اول حساب كردم :loudlaff: ) اما گروه يك فقط استراليا و ژاپن .
البته تو فوتبال حرفه اي اين چيزا اصلا معني نداره :wagfinger1:
Clemenza
27-06-2008, 13:20
از اول مشخص بود که توی یک گروه 3 تا قدرت اول آسیا می افتادند و در یک گروه دو تیم. من که فکر می کنم ما سوم میشیم و با سوم اون گروه بازی می کنیم بعدم میریم با نیوزیلند بازی می کنیم و میریم جام جهانی و کلی خوشحال می کنیم. یعنی دقیقاً 19 بازی:13: و لیگ کلی داغون میشه. تیمی که سوم شه در این گروه ها از تیم های امریکای جنوبی هم بیشتر بازی برگزار می کنه و داغون میشه. جداً امیدوارم سوم نشیم. من که فکر نمی کنم گروه خوبی باشه. راستی آقا امین مگه قرعه کشی چطور بود؟ گرچه آسیا که نگفته معلومه وضعش خرابه و بی سلیقه هستند.
بدک نیست میشه با بردنشون تو خونه بالا بریم.
خب گروه تقریبا سختیه!
امیدوارم بتونیم صعود کنیم
اگه تو اون گروه میفتادیم بدتر بود!:5:
دوره قبل گروهمون زیادی آسون بود ولی الان معلوم میشه هر کی چند مرده هلاجه(اگه درست گفته باشم!)
Barcelonistas
27-06-2008, 13:38
خداراشکر با این بحرینی های خدانشناس نیفتادیم.واقعا کثیفن.تو بازیه الکیم وقت کشی میکنن.
ARG MUTD
27-06-2008, 13:56
خطرناكترين تيم , عربستان هست
بايد از اولين بازي تا آخريش خيلي جدي و با غيرت بازي كنيم
اينشاا... موفق ميشيم:72:
گروه خوبیه
ژاپن که مثه اروپا بازی میکنه و فکر کنم اگه توی گروهمون بود ، رفت و برگشت ما رو میزد
استرالیا هم قویه
راستی چرا میگید گروه 1 همین دو تیم رو داره ؟ ازبکستان رو دست کم گرفتید ؟
عربستان هم خیلی قوی شده
کره یکم ضعیف شده
توی یک گروه 3 تا قدرت اول آسیا می افتادند و در یک گروه دو تیم. من که فکر می کنم ما سوم میشیم و با سوم اون گروه بازی می کنیم بعدم میریم با نیوزیلند بازی می کنیم و میریم جام جاهانی و گلی خوشحال می کنیم. یعنی دقیقاً 19 بازی:13: و لیگ کلی داغون میشه. تیمی که سوم شه در این گروه ها از تیم های امریکای جنوبی هم بیشتر بازی برگزار می کنه و داغون میشه. جداً امیدوارم سوم نشیم. من که فکر نمی کنم گروه خوبی باشه. راستی آقا امین مگه قرعه کشی چطور بود؟ گرچه آسیا که نگفته معلومه وضعش خرابه و بی سلیقه هستند.
فقط امیدوارم ازبکستان سوم نشه اونور که اگه بشه کلاهمون پس معرکس
ولی خوب گروهمون میتونست از اینم سخت تر باشه
Amin-TopGoal
27-06-2008, 14:22
ل قرعه کشی رو یه زنه انجام داد. بعدشم اصلا جدول رو با دراومدن اسمها نشون نمیدادن. فقط اخرش جدول کلی رو پخش کردن. اصلا به پای قرعه کشی های یوفا نمی رسه. حالا بی خیال مهم قرعه ایران بود که اینطوری رقم خورد. امیدوارم صعود کنیم.
TheSpecialOne
27-06-2008, 14:39
ایشالا بریم جام جهانی.
خوب شد با ژاپن و استرالیا هم گروه نشدیم. ولی خ.ب گروهمون سخت تر از گروه دیگست.
Iker Casillas
27-06-2008, 14:49
به جام جهان که سعود میکنیم ولی تا اون موقع جونمون بالا میاد:13:
@li_K@K@
27-06-2008, 14:49
خیلی دوست داشتم کره جنوبی ,کره شمالی و امارات تو گروهمون بیفتن که خوشبختانه همین طور شد ولی عربستان اصلا, این عربستان هر وقت می خواد بره جام جهانی واسه ما برزیل میشه ولی تو جام جهانی فقط میره آبرویه آسیا رو ببره
Clemenza
27-06-2008, 15:02
خب گروه تقریبا سختیه!
اگه تو اون گروه میفتادیم بدتر بود!:5:
دوره قبل گروهمون زیادی آسون بود ولی الان معلوم میشه هر کی چند مرده هلاجه(اگه درست گفته باشم!)
فقط قسمت حلاجه غلط بود.:evilgrin:
Totti10hr
27-06-2008, 15:16
فکر می کنم اگه استرالیا تو گروهمون بود بهتر میشد.
مراسم قرعه کشی هم خیلی مزخرف برگزار شد. این آسیایی ها اصلا سلیقه ندارن :-l
ل قرعه کشی رو یه زنه انجام داد. بعدشم اصلا جدول رو با دراومدن اسمها نشون نمیدادن. فقط اخرش جدول کلی رو پخش کردن. اصلا به پای قرعه کشی های یوفا نمی رسه. حالا بی خیال مهم قرعه ایران بود که اینطوری رقم خورد. امیدوارم صعود کنیم.
100 درصد موافقم
مزخرف ترين مراسمى بود كه تو عمرم ديده بودم:-&:-&:-&
كل مراسم كه 4 دقيقه طول نكشيد:10:
اما خيلى دلم ميخواست با قطر هم همگروه بشيم
به هر حال اميدوارم صعود كنيم
اگه استرالیا به جای عربستان بود بهتر میشد .:d
MamadMunchen
27-06-2008, 15:32
اما خيلى دلم ميخواست با قطر هم همگروه بشيم
كاش با قطر همگروه ميشديم , حسن پارتيمون ميشد :loudlaff:
RealMadrid7
27-06-2008, 15:37
:-t:-t
گروهه خفنیه.البته ما معمولا تا زور بالا سرمون نباشه خوب کار نمکنیم:D
با عربستان و کره تو ایران که فک نمیکنم مشکلی داشته باشیم.ولی بیرونه خونه شاید جلویه کره به مشکل بر بخوریم ولی عربستان رو فک کنم مشکلی باش پیدا نکنیم.
کلا امیدوارم در نهایت به جام جهانی صعود کنیم.در واقع تا حدود زیادی مطمئنم که علی دایی راحت تیم رو به جام جهانی میرسونه.
به امید موفقیت همیشگی ایران و ایرانی:13:
TheSpecialOne
27-06-2008, 15:51
آقا روز آخر با کره تو سئول بازی داریم. نباید بزاریم کار به بازی آخر برسه
Mohsen_Bar3lona
27-06-2008, 16:09
نمیتونیم بریم جام جهانی...با این تیم ملی...بریم بوق بزنیم بهتره
البته از نظر فنی مشکل نداریم.بازیکنا یکمی افت کردن که نگران کننده است...
siya_paul
27-06-2008, 16:39
ایشالله به عنوان تیم اول صعود میکنیم:iran:
Prison Break
27-06-2008, 16:41
سلام
تو گروه خوبی افتادییم
اون یکی گروه سخت تره
ولی دوست داشتم استرالیا بیاد ولی عربستان نیاد
به هر حال برای ما هیچ چیزی سخت نیست
به امید موفقیت تیم ایران:13:
واي كه چه قدر دست علي دايي واسه قرعه كشي خوبه...گروه نسبتآ اسوني داريم اميدوارم به راحتي صعود كنيم...به اميد رسيدن ايران به جام جهاني بدون دردسر با كمك خدا و مردم و علي دايي...
باز هم خورديم به امارات...:-?
Valencia
27-06-2008, 17:28
سید بندی چجوری بود؟
djmohsen
27-06-2008, 18:27
be nazare man iran too khob gorupi oftade va too gorupesh aval mishe:13:
HaMeD BaXfOOt
27-06-2008, 18:34
خداییش گروه خوبیه . اگه استرالیا هم بود رویایی میشد و حادثه ملبورن.... گروه خوبیه بابا میریم بالا ناراحت نباشید بچها
ITALIANO
27-06-2008, 19:51
گروه ما همچین هم بد نیست.
اگر یه بتونیم از این 8 بازی 15 یا 16امتیاز کسب کنیم صعودمون مسجل خواهد شد.
ما می تونیم در مقابل کره شمالی و امارات رفت و برگشت رو ببریم که این میشه از 4 بازی 12 امتیاز.
اگر بتونیم یه 3امتیاز از 4تا بازی باقی مانده بگیریم خیلی راحت میتونیم صعود کنیم.
پ ن:ای کاش با تیم های بحرین ، قطر ، کره شمالی ، امارات هم گروهی می شدیم:1:
sasuke89
27-06-2008, 20:00
جای شکرش باقی که با استرالیا و ژاپن تو یک گروه نیافتادیم...کره که سرحالی قبلیش رو نداره...در مورد عربستان همین وضع صدق میکنه...البته وضع خود ما هم بهتراز اینها نیست
قرعه میتونست از این راحت تر هم باشه اما از اونجایی که کار راحت به ما نیومده و اصلاً ضعیف کشی تو خونمون نیست،خیلی قرعه خوبیه :d من که خیلی امید دارم به صعود :13:
ما می تونیم در مقابل کره شمالی و امارات رفت و برگشت رو ببریم که این میشه از 4 بازی 12 امتیاز.
اگر بتونیم یه 3امتیاز از 4تا بازی باقی مانده بگیریم خیلی راحت میتونیم صعود کنیم.
چیز دیگه ای نمی خوای؟:D:loudlaff: بعدشم هیچ فرقی نمی کنه:D:26::قلیون:
Clemenza
27-06-2008, 22:58
واي كه چه قدر دست علي دايي واسه قرعه كشي خوبه...گروه نسبتآ اسوني داريم اميدوارم به راحتي صعود كنيم...به اميد رسيدن ايران به جام جهاني بدون دردسر با كمك خدا و مردم و علي دايي...
باز هم خورديم به امارات...:-?
مگه علی دایی قرعه کشی کرده. مگه سرمربی تیم ها می تونند قرعه بردارند؟ حرف هایی می زنیا. اون دفعه هم دایی سرمربی نبود و قرعه برداشت.
:-t:-t
کلا امیدوارم در نهایت به جام جهانی صعود کنیم.در واقع تا حدود زیادی مطمئنم که علی دایی راحت تیم رو به جام جهانی میرسونه.
منم امیدوارم که صعود کنیم اما اصلاً مطمئن نیستم که علی دایی راحت تیم رو به جام جهانی برسونه.
خوب عربستان و کره هم مثل ما روی این 12 امتیاز حساب باز می کنندها.:1:
آخه مهدی عزیز، قرعه کشی فوتبال که مثه کشتی نیست!:d
سیدبندی داره:d
اگه علی دایی لج بازی نکنه و همه ستاره ها رو دعوت کنه حتما صعود میکنیم .
Hassan_Bar3lona
28-06-2008, 02:30
با قرعهكشي چهارمين مرحله مقدماتي جام جهاني
ايران با امارات، دو كره و عربستان همگروه شد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران با امارات، كره جنوبي، كره شمالي و عربستان در چهارمين مرحله مقدماتي جام جهاني همگروه شد.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم قرعهكشي مرحله چهارم مقدماتي جام جهاني 2010 دقايقي پيش در كوآلالامپور برگزار شد.
تيم ملي ايران براي صعود به مرحله پاياني مسابقات با تيمهاي ملي امارات، كره جنوبي، كره شمالي و عربستان همگروه شد.
گروه بندي تيم ها در مرحله چهارم مقدماتي جام جهاني 2010 به ترتيب زير است:
گروه A:
استراليا
ژاپن
بحرين
ازبكستان
قطر
گروه B:
كره جنوبي
ايران
عربستان
كره شمالي
امارات
یه سوال ببخشید چندتا تیم صعود میکنن من فکر میکنم دوتا باشه این طور نیست؟
MamadMunchen
28-06-2008, 09:13
یه سوال ببخشید چندتا تیم صعود میکنن من فکر میکنم دوتا باشه این طور نیست؟
از هر گروه دو تا تيم مستقيم ميرن جام جهاني تيمهاي سوم دو گروه با هم يه بازي پلي آف برگزار ميكنن و با نماينده اقيانوسيه مسابقه ميدن تا برن جام جهاني .
از هر گروه دو تا تيم مستقيم ميرن جام جهاني تيمهاي سوم دو گروه با هم يه بازي پلي آف برگزار ميكنن و با نماينده اقيانوسيه مسابقه ميدن تا برن جام جهاني .
اون وقت نماینده ی اقیانوسیه کیه؟یعنی چه تیمیه؟:-??چیزی اعلام شده؟
Elbimbo deoro
28-06-2008, 11:53
استرالیا جز آسیاس ولی نیوزلند و اینا هست که اونا باید تو پلی آف با نماینده ای از آفریقایی آمریکایی جایی بازی کنه لابد
parham_terry
28-06-2008, 11:55
فکر کنم نیوزلند باشه
L . F . C
28-06-2008, 12:55
خبري خوش براي اينتراخت و تيم ملي ايران
مهدوي كيا آماده بازگشت به ميادين شد
خبرگزاري فارس: ستاره ايراني تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت پس از پشت سر گذاشتن دوره نقاهت بدون مشكل در تمرينات آماده سازي پيش از فصل تيمش شركت ميكند.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از بيلد، مهدي مهدوي كيا كه از اواخر فصل گذشته بوندس ليگا، دچار مصدوميت شد و نتوانست در خدمت فرانكفورتي ها و تيم ايران باشد، در خلال دوره تعطيلات تابستاني، به معالجه خود پرداخت و با سفر به ايران فشار خستگي را از تن خارج كرد.
هافبك 30 ساله اينتراخت، در سالهاي گذشته هر گاه كه وارد ايام تعطيلات تابستاني شد، يا گرفتار مصدوميتهاي سنگين و يا موظف به همراهي تيم ايران در مسابقات ملي بود؛ اما امسال در شرايطي كه از ناحيه كمر و زانو مصدوميت داشت، نتوانست در 4 بازي ملي ايران در راه مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي حاضر شود و 4 هفته را در تعطيلات سپري كرد.
مهدوي كيا توانست دوره آماده سازي تمرينات و فيزيوتراپي را زير نظر بيورن رايتدل، فيزيوتراپ مجرب انجام دهد و گفته مي شود كاملا دوره نقاهت را پشت سر گذاشته و با آمادگي در تمرينات شركت مي كند.
روزنامه آلماني پيش بيني كرد مهدويكيا با برخورداري از چنين شرايطي، نبرد جدي خود را براي كسب مكاني در تركيب اصلي اينتراخت فرانفكورت آغاز كند.
اين نشريه در عين حال به اظهارات هافبك سابق هامبورگ اشاره و از قول وي عنوان كرد: بايد كاملا از لحاظ بدني آماده باشم تا بتوانم قدرتم را نشان دهم. براي اين منظور حتي اگر 90 درصد هم آماده باشم، كافي نخواهد بود.
L . F . C
28-06-2008, 12:58
سرمربي تيم ملي ژاپن: در قرعه بدي قرار نداريمتاكاشي اوكادا سرمربي تيم ملي ژاپن اعتقاد دارد كه تجربه، كليه طلايي موفقيت براي صعود به جام جهاني خواهد بود.به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از پايگاه خبري Afc، ژاپن كه در گروه اول با تيم هاي استراليا، بحرين، ازبكستان و قطر همگروه است در ديدار اول خود روز ششم سپتامبر دوباره به مصاف حريف خطرناكي كه به نام بحرين خواهد رفت.
بنابراين گزارش، سرمربي تيم ملي ژاپن بعد از قرعه كشي روز جمعه گفت: فكر نمي كنم كه قرعه بدي براي ما بود همه در اين مرحله تيم هاي خوبي هستند و چيزي به اسم حريف ضعيف نداريم.
وي افزود: ما در مرحله اول با بحرين بازي كرديم و اين بار بايد اشتباهات قبلي را جبران كنيم استراليا را مي شناسيم و با ديدن فيلم هاي ازبكستان و قطر با آنها هم آشنا خواهيم شد البته من به تجربه اعتقاد دارم و فكر مي كنم با تجربه ها در اين مرحله موفق مي شوند.
وي در پايان يادآور شد: با اين وجود فكر مي كنم كه ما تجربه و قدرت لازم را براي صعود داريم./ز
قرعه ی خیلی خوبی بود خوشبختانه به نظر من اگه این عربا تبانی بازی در نیارن میریم بالا 2 تا کره نسبتا ضعیف تر شدن امارات که چیزی نیست فقط عربستان:-& خطرناکه
خیلی خوشحال شدم که با استرالیا نیفتادیم :دی
Barcelonistas
28-06-2008, 14:20
100% نماینده ی اقیانوسیه زلاندنو است.
نماینده استرالیا هر کی باشه امسال مسیرمون نسبت به پارسال آسون تره ! پارسال خدا بهمون کمک کرد !
Lovelorn
28-06-2008, 15:38
فکر کنم بتونیم صعود کنیم.....:-?:smil4337dd8b9eb25:
L . F . C
28-06-2008, 16:47
بن همام خطاب به دايي:
كار ايران براي صعود به جام جهاني دشوار است
خبرگزاري فارس:رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا در ملاقات با سرمربي تيم ملي ايران گفت: در اين مرحله براي صعود به دور نهايي جام جهاني 2010 كار سخت تري را پيش روي داريد.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت AFC، محمد بن همام عصر روز جمعه و دقايقي قبل از آغاز مراسم قرعه كشي جام جهاني در دفترش با دايي ملاقات كرد.
رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا با تبريك به علي دايي براي صعود تيم ملي ايران گفت، از ديدن جوانان لايق آسيايي كه كار مربيگري را بدست گرفته اند، خوشحال است.
رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا در اين جلسه خطاب به دايي اظهار داشت: خوشحالم كه در كار مربيگري با انگيزه بوده و تلاش زيادي به كار بستيد، البته در دور نهايي كار سخت تر خواهد بود چون هر 10 تيم مدعي صعود هستند.
وي ادامه داد: موفقيت شما مربيان آسيايي براي ما خوشحال كننده خواهد بود. حضور و موفقيت مربيان آسيايي در عرصه هاي بين المللي از اهداف ماست و كنفدراسيون تلاش خواهد كرد تا مربيان آسيايي بيشتري فرصت بروز توانايي هاي خود را پيدا كنند.
بن همام با اشاره به برخي از مشكلات در فوتبال آسيا اشاره كرد و گفت: تحول در ليگ باشگاه ها را مهمترين زمينه پيشرفت در فوتبال آسيا مي دانيم و اميدواريم در آينده اي كوتاه بتوانيم ليگ قابل قياسي با ليگ هاي اروپا داشته باشيم.
بن همام همچنين تاكيد كرد: فدراسيون فوتبال ايران تضمين كرده است تا تاريخ مقرر شرايط لازم باشگاهي كه مهمترين آن تجاري كردن باشگاه هاست را به وجود آورد. گمان ما اين است كه همه چيز با جديت در ايران پيش مي رود. اميدواريم تلاش هاي فدراسيون ايران با توجه به قولي كه داده اند تا پيش از آغاز بررسي مجدد به نتيجه برسد. پايان امسال زمان ارزيابي نهايي و بعد تصميم گيري نهايي براي حضور كشورها در ليگ قهرمانان خواهد بود.
دايي نيز در اين جلسه گفت، ليگ حرفه اي آسيا توجه مسئولان ايران را به باشگاهداري بيشتر از قبل كرده است و روند خصوصي سازي باشگاه ها در حال شكل گيري است.
وي خاطر نشان ساخت، تلاش هايي در ايران آغاز شده است تا زمينه سرمايه گذاري خصوصي در فوتبال را به وجود آورد.
نكته جالب در مورد سرمربى تيم ملى
دايى به همه رقباى ايران گل زده است
تيم ملى در راه صعود به جام جهانى بايد از شهريورماه امسال حريفانى همچون كره جنوبى، كره شمالى، عربستان و امارات را پيش روى خود ببيند و با عبور از سد آنها بليت سفر به آفريقاى جنوبى در جام جهانى ۲۰۱۰ را ok كند. نكته جالب در مورد همگروههاى تيم ملى موفقيت على دايى در مصاف با تمام رقباى ايران است. سرمربى تيم ملى كشورمان در مقام بازيكن به هر چهار تيمى كه با ايران همگروه شده اند گل زده و طعم تلخ ناكامى را به كام آنها چشانده است. دايى در جام ملتهاى آسيا سال ۹۶با درخشش بى نظير خود ۴ گل به كره جنوبى زد تا در شكل گيرى تلخ ترين ناكامى اين تيم در جام ملتها نقش اساسى ايفا كند (آن ديدار با حساب ۶-۲ به سود ايران تمام شد) همچنين وى در پيكارهاى مقدماتى جام جهانى ۹۴ آمريكا هم با ۲ گلى كه وارد دروازه كره شمالى كرد، زمينه پيروزى كشورمان را فراهم نمود. سرمربى كنونى تيم ملى ۳ مرتبه هم در پيكارهاى مقدماتى جام جهانى و جام ملتهاى آسيا دروازه عربستان را گشوده است. وى همچنين در پيكارهاى مقدماتى جام جهانى ۲۰۰۲ هم گل بسيار زيبايى را در ابوظبى وارد دروازه امارات كرد كه تا مدتها آرم شبكه هاى تلويزيونى عربى حوزه خليج فارس بود. البته اميدواريم در پيكارهاى مقدماتى جام جهانى اتفاقاتى رقم بخورد كه على دايى سابقه برترى مقابل بزرگان همگروه خود در هيبت يك سرمربى را هم پيدا كند.
Clemenza
30-06-2008, 10:53
نماینده استرالیا هر کی باشه امسال مسیرمون نسبت به پارسال آسون تره ! پارسال خدا بهمون کمک کرد !
منظورت از پارسال دور قبله؟:-o
زنده باد برو بچ ایران
:kap::kap::kap::kap:
منظورت از پارسال دور قبله؟:-o
بله منظورم ! دور قبلی بود :d
Clemenza
30-06-2008, 17:06
بله منظورم ! دور قبلی بود :d
به نظرت دور قبل شانس آوردیم و این دور آسون تره؟
Hassan_Bar3lona
30-06-2008, 17:25
برنامه بازی های تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد
تيم ملي فوتبال ايران در مرحله چهارم مقدماتي جام جهاني 2010 در رياض با عربستان ديدار مي كند.
به گزارش فارس، مراسم قرعهكشي مرحله چهارم از مقدماتي جام جهاني 2010 در كوآلالامپور برگزار شد و ايران با قرار گرفتن در گروه b، بايد با امارات، عربستان، كره جنوبي و كره شمالي ديدار كند.
طبق برنامه اعلام شده، تيم ملي ايران در اولين مسابقه خود در روز شانزدهم شهريور ماه با تيم ملي عربستان ديدار می كند.
گروه بندی مسابقات از این قرار است:
گروه a: استراليا، ژاپن، بحرين، ازبكستان، قطر
گروه b: كره جنوبي، ايران، عربستان، كرهشمالي، امارات
برنامه كامل اين رقابتها به شرح زير است:
شنبه 16 شهريور
گروه a:
بحرين- ژاپن
قطر- ازبكستان
گروه b:
عربستان- ايران
امارات- كره شمالي
چهارشنبه 20 شهريور
گروه a:
ازبكستان- استراليا
قطر- بحرين
گروه b:
كره شمالي- كره جنوبي
امارات- عربستان
چهارشنبه 24 مهر
گروه a:
استراليا- قطر
ژاپن- ازبكستان
گروه b:
كره جنوبي- امارات
ايران - كره شمالي
چهارشنبه 29 آبان
گروه a:
قطر- ژاپن
بحرين- استراليا
گروه b:
امارات- ايران
عربستان- كره جنوبي
چهارشنبه 23 بهمن
گروه a:
ازبكستان- بحرين
ژاپن- استراليا
گروه b:
كره شمالي- عربستان
ايران- كره جنوبي
هشتم فروردين سال 88
گروه a:
ژاپن- بحرين
ازبكستان- قطر
گروه b:
ايران - عربستان
كره شمالي - امارات
چهاردهم فروردين 88
گروه a:
استراليا - ازبكستان
بحرين - قطر
گروه b:
كره جنوبي - كره شمالي
عربستان - امارات
دهم خرداد 88
گروه a:
قطر - استراليا
ازبكستان - ژاپن
گروه b:
امارات - كره جنوبي
كره شمالي - ايران
نوزدهم خرداد 88
گروه a:
ژاپن - قطر
استراليا - بحرين
گروه b:
ايران - امارات
كره جنوبي - عربستان
بیست و ششم خرداد 88
گروه a:
بحرين - ازبكستان
استراليا - ژاپن
گروه b:
عربستان - كره شمالي
كره جنوبي - ايران
سلام به نظر من بدتر از اين نمي شد جون بازهم مثل هميشه با دو تيم عربي افتاديم بخصوص اماراتيها كه اينجا خيلي به خود مي نازن ومارو دست كم كرفتن فكر كنم مثل هميشه راه طولاني داشته باشيم
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1