توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازگشت افشین قطبی به پرسپولیس
Mehdi Bayern
25-06-2008, 19:18
اعضا هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در نشست امروز خود بر بازگرداندن افشین قطبی به عنوان سرمربی فصل آینده تیم فوتبال این باشگاه تاکید کردند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، جلسه اعضا هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ظهر امروز در محل این باشگاه برگزار و مقرر شد مذاکرات برای بازگرداندن افشین قطبی به عنوان سرمربی تیم فوتبال این باشگاه آغاز شود.
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس بر حضور افشین قطبی به عنوان سرمربی فصل آینده این تیم تاکید کرد. همچنین مقرر شد افشین پیروانی از روز شنبه به عنوان مربی کار آماده سازی بازیکنان پرسپولیس را آغاز کند.
M E H R D A D
25-06-2008, 19:31
اینها هم دیگه شورش را در آوردن یکبار می گن می ره یکبار هم می گن بر می گرده
بی نظمی در فوتبال به این می گن
فکر نمیکنم تحت هیچ شرایطی برگرده
من با این دوستمون توتی موافقم قطبی به هیچ شرایطی برنمیگرده این آقای علی آبادی دیده مردم ازش متنفر شدن با اوردن مصطفوی و برکنار کردن کاشانی تنها راهی که دیده میشه خودشو تو دل مردم جا کنه همین بوده که افشین قطبی رو دوباره بکنه سرمربی پرسپولیس !!
مگه به خواست مدیراس؟!
قطبی خودش نمیخواد برگرده
L . F . C
25-06-2008, 20:33
من که میگم عمرا برگرده
ولی خدا کنه برگرده
L . F . C
25-06-2008, 20:37
براي تسويه حساب
مدير برنامه هاي قطبي در باشگاه پرسپوليس حاضر شد
خبرگزاري فارس: مديربرنامه هاي سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس امروز در دفتر باشگاه حاضر شد و با اعضاي جديد هيئت مديره ديدار كرد.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه پرسپوليس، امروز نماينده افشين قطبي به محل باشگاه مراجعه كرد و مراحل انجام تسويه حساب قطبي انجام شد.
با توجه به شرايط موجود تسويه حساب كامل با سرمربي سابق انجام شد و قطبي ديگر هيچ طلبي از سرخ پوشان ندارد.
امروز همچنين در جلسه هيئت مديره در خصوص احتمال بازگشت قطبي به پرسپوليس بحث و تبادل نظر انجام شد.
Arastoo 10
25-06-2008, 23:53
بيچاره تو اين يه فصل اونقدر بهش سخت گذشت كه فكر نكنم حالا حالاها به ايران برگرده
ولي اگه برگرده خيلي خوشحال ميشم
من با این دوستمون توتی موافقم قطبی به هیچ شرایطی برنمیگرده این آقای علی آبادی دیده مردم ازش متنفر شدن با اوردن مصطفوی و برکنار کردن کاشانی تنها راهی که دیده میشه خودشو تو دل مردم جا کنه همین بوده که افشین قطبی رو دوباره بکنه سرمربی پرسپولیس !!
خدا كنه به خاطر اينم شده يه جوري قطبيو برگردونن تا شايد وضع تيم يه خورده از اين حالت " درحال ويراني " در بياد خسته شديم اينقدر اين وضع نا به سامان رو ديديم البته اگر نظر منو بخواهيد محاله همچين اتفاقي بيفته
Iker Casillas
26-06-2008, 01:04
من که خیلی دلم میخواد برگرد و پرسپولیس رو قهرمان کنه
ولی مطمئن باشید به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی بر نمیگرده
Amir Argentina
26-06-2008, 01:26
با اینکه خیلی دوست دارم برگرده ولی گمون نکنم قطبی برگرده
البته افشین در بهترین موقع خداحافظی کرد
در اوج
Juventus FC
26-06-2008, 08:07
اگه قطبی بیاد قهرمان آسیا می شویم.
اگه قطبى برگرده پرسپوليس خيلى خوب ميشه :13:
Elbimbo deoro
26-06-2008, 10:17
امیدوارم برنگرده اصلا مگه دیوونس برگرده
حیف قطبی بیاد ایران حالا تو هرتیمی میخواد باشه
امروز من شنیدم قطبی گفته برنمیگردم پس برگشتنش منتفیه!!!
arash_2000
26-06-2008, 14:10
اینا همش بازار گرمی می خوان خودشونو محبوب کنن:53:
arash_2000
26-06-2008, 14:12
با این امکاناته مسخره ایران کجا بیاد؟امکان نداره بیاد
همه پرسپولیسی ها دوست دارن برگرده ولی برگشتنش تقریبا محال آخه اگر می خواست برگرده که نمی رفت:-?
HaMeD BaXfOOt
02-07-2008, 22:28
به نظر من دیگه نمیاد به فوتبال ایران
من که میگم عمرا برگرده
ولی خدا کنه برگرده
عمرا اگه برگرده مگه از جونش سير شده چه حرفي !!!!:17:
Ferguson
02-07-2008, 23:11
عمرا اگه برگرده مگه از جونش سير شده چه حرفي !!!!:17:
وقتی دارن مبلغ یک میلیارد و خورده ای برای بازگشتش می دن چرا نیاد ؟ این مبلغ رو تیم ها عربی هم بهش نمی دن . اونم برگشت به یک تیمی که اینقدر در نزد هواداراش محبوبه و ......
وقتی دارن مبلغ یک میلیارد و خورده ای برای بازگشتش می دن چرا نیاد ؟ این مبلغ رو تیم ها عربی هم بهش نمی دن . اونم برگشت به یک تیمی که اینقدر در نزد هواداراش محبوبه و ......
من كاري به صحت مبلغ ندارم ولي بعضي موقع ها عوامل چون آبروي كاري سلامت و امنيت رواني به دور از تشنج و غيره بر تمام اين پولها مي چربه يادمون نره آقايان مرزبان و استيلي چه بلايي سر اين قطبي بيچاره اوردن و چقدر پشتش زدن با اين شرايط برگشتنش محاله ولي از قديم مي گن محال امكان داره
یعنی واقعا فکر می کنید میاد؟ من که بعید میدونم. همچین چیزی غیر ممکنه. کم اذیت شد؟
منم فكر مي كنم نمياد ولي من كمترين چيزي كه ياد گرفتم از قطبي اين بود كه در هر حالتي بايد اميد داشت و ناميد نشد يادم نرفته كه 6 - 7 هفته مونده به پايان ليگ ما 7 امتياز از سپاهان كم داشتيم همه گفتن پرسپوليس تموم شد قطبي گفت نه و ديديم كه همين اميد در دقيقه 96 به نتيجه نشست
Lionel-Bojan
03-07-2008, 00:09
منم فكر مي كنم نمياد ولي من كمترين چيزي كه ياد گرفتم از قطبي اين بود كه در هر حالتي بايد اميد داشت و ناميد نشد يادم نرفته كه 6 - 7 هفته مونده به پايان ليگ ما 7 امتياز از سپاهان كم داشتيم همه گفتن پرسپوليس تموم شد قطبي گفت نه و ديديم كه همين اميد در دقيقه 96 به نتيجه نشست
با این حرفت کاملا موافقم . قطبی بت امید بود . فکر کنین گفت امید امید امید امید تا دقیقه ی 96 . فوق العاده نیست . این اعتماد به نفس از کجا اومده خدا ؟:-o
ولی من میگم میاد فقط به خاطر ما ها که اینجا نشستیم وتایپ میکنیم .
Ferguson
03-07-2008, 11:10
من كاري به صحت مبلغ ندارم ولي بعضي موقع ها عوامل چون آبروي كاري سلامت و امنيت رواني به دور از تشنج و غيره بر تمام اين پولها مي چربه يادمون نره آقايان مرزبان و استيلي چه بلايي سر اين قطبي بيچاره اوردن و چقدر پشتش زدن با اين شرايط برگشتنش محاله ولي از قديم مي گن محال امكان داره
دقیقا یکی از دلایلی که احتمال برگشتش رو زیاد می کنه همین موضوعی هست که بهش اشاره کردی . دیگه اقای مرزبان و استیلی وجود نداره که قطبی رو بخوان اذیت کنن و قطبی با حقوق بالا و اختیار تام و محبوبیت بالا می تونه توی پرسپولیس ادامه بده .
ballackgermany
03-07-2008, 13:29
ایشالا میاد
دقیقا یکی از دلایلی که احتمال برگشتش رو زیاد می کنه همین موضوعی هست که بهش اشاره کردی . دیگه اقای مرزبان و استیلی وجود نداره که قطبی رو بخوان اذیت کنن و قطبی با حقوق بالا و اختیار تام و محبوبیت بالا می تونه توی پرسپولیس ادامه بده .
دوست عزيز شايد اون دو نفر ديگه حضور فيزيكي نداشته باشند ولي كن سايه اون دو نفر و علي آقاي پروين كه تازگي ها از استيل آذين راحت شده و سايش دوباره رو باشگاه ما افتاده ميتونه از حضور فيزيكي شون هم خطرناك تر باشه چون ديگه كاشاني وجود نداره كه بخواد دفاع كنه
L . F . C
03-07-2008, 14:44
توافق نهایی با قطبی حاصل شد
13 تير 1387 14:27
توافق نهایی با افشین قطبی حاصل شد و اگر مشكل خاصی پیش نیاید، به زودی با وی قرارداد خواهیم بست.
به گزارش پایگاه اینترنتی باشگاه پیروزی تهران، عضو هیئت مدیره این باشگاه،با اعلام این خبر گفت: آخرین گفتگوها با قطبی،بسیار موفقیت آمیز بود و با وجودی كه هنوز قراردادی میان دو رف امضا نشده، اما قرار است وی به تهران بیاید و در باشگاه با مسئولان قرارداد امضا كند.
فرخزادی، در بخش دیگری از سخنان خود افزود: پس از گفتگو با نیكبخت، وی دوساله تمدید و شنبه پانزدهم تیر نیز آن را ثبت خواهد كرد ؛ ضمن اینكه موانع ادامه همكاری حسین كعبی و حسن رودباریان با تیم پیروزی تهران برطرف شده است.
Elbimbo deoro
03-07-2008, 14:47
توافق نهایی با قطبی حاصل شد
پس از گفتگو با نیكبخت، وی دوساله تمدید و شنبه پانزدهم تیر نیز آن را ثبت خواهد كرد .
اگه قطبی برگرده نیکبخت ثبت نمی کنه
فعلا خبرا از ثبت نيكبخته ولي اگر ثبت نكنه واسه ما واقعا بهتره چون جز اختلال كار ديگه اي ازش بر نمياد
Ferguson
03-07-2008, 16:23
دوست عزيز شايد اون دو نفر ديگه حضور فيزيكي نداشته باشند ولي كن سايه اون دو نفر و علي آقاي پروين كه تازگي ها از استيل آذين راحت شده و سايش دوباره رو باشگاه ما افتاده ميتونه از حضور فيزيكي شون هم خطرناك تر باشه چون ديگه كاشاني وجود نداره كه بخواد دفاع كنه
ولی دیگه اون قدرت و نفوذ گذشته رو ندارن و از طرف دیگه قطبی هم الان خیلی خیلی محبوب تر و مورد حمایت هواداران هست . در هر صورت مثل اینکه امپراطور قرار برگرده . یار گیری هم که عالی کردیم و ....... به امید اتحاد تمام پرسپولیسی ها و قهرمانی پرسپولیس در باشگاه های اسیا :13:
منم با تو موافقم و اميد وارم سايه اين سه نفر نتونه كاري به موفقيت ما داشته باشه و به اميد خدا و قطبي بتونيم حداقل دو تا جام از سه جامو بگيريم
Loverboy
03-07-2008, 16:36
خیلی بد میشه اگه این خبر حقیقت داشته باشه . مطمئنا نمیتونه پرسپولیسو جمع و جور کنه مثل پارسال و حیف شد که برگشت چون اگه نتونه کاری بکنه اون شخصیتی که تو ذهن همه هست از بین میره ولی باید ببینیم چی پیش میاد .
تبريك دوستان پرسپوليسي تبريك ديگه موقعيت بهتر از اين نمي شه بهترين ها امسال تو اين پرسپوليس اومدن واقعا عاليه "راستي ما اينجا شكلك دست نداريم؟" :29:(گريه شوق )
چه خوب شد امسال عقلشون رسيد و دوساله امضا كردن تا مثل قرار داد امسال اينقدر ما حرص نخوريم بيچاره مصطفوي اينقدر پشتش حرف زديم خدايا ما رو ببخش :smil4337dd8b9eb25:
محمد چرا نمي تونه جمع كنه الان بهترين موقع تو تاريخ پرسوليسه بهترين بازيكنا بهتريمن مربيا ديگه مگه ما چي ميخواييم
بعدشم افشين چه قهرمان بشه چه بره ليگ يك هميشه محبوب ماست
King_Of_BOYS
03-07-2008, 17:14
چرا برنگرده؟ برمیگرده میگید نه این شاهرگ من. اگه نیومد خودم شاهرگم رو میزنم.
تو فوتبال ايران اين كار خيلي خطر ناكه محمد چون مسئولاي ما امشب مي خوابن صبح نظرشون يه چيزيه شب يه چيز ديگه بيخودي جونتو واسه اين چيزا به خطر نيانداز
دنيا رو مي بينيد تا چند وقت پيش خبراي بد داشت منو ميداد دست بهشت زهرا حالا خبراي خوب يا خدا
Loverboy
03-07-2008, 17:25
قطبی به احتمال زیاد موفق میشه ولی من از یه چیز نگرانم . اونم اینه که اگه خدایی نکرده نتونه مثل پارسال نتیجه بگیره تو اذهان مردم از محبوبیتش کم میشه . آخه فوتبال ایران کثیفه و شخصی مثل قطبی حیفه که تو این فوتبال خراب بشه .
Ardalan Club
03-07-2008, 17:28
مرسی محمد جان با نظرت کاملا موافقم
محمد جان در كثيفي فوتبال ايران كه شكي نيست ولي قطبي اينقدر محبوبه كه اگر زيونم لال بريم ليگ 2 بازم قطبي براي ما محبوب مي مونه
فقط خدا نکنه که نتیجه نگیره. محبوبیتش یه روزه از 100 به 0 میرسه. فوتبال ایران این مدلیه. خدا اون روز رو نیاره
AmiR Ho3iN
03-07-2008, 17:31
منم با بازگشت افشین قطبی موافقم
Loverboy
03-07-2008, 17:34
محمد جان در كثيفي فوتبال ايران كه شكي نيست ولي قطبي اينقدر محبوبه كه اگر زيونم لال بريم ليگ 2 بازم قطبي براي ما محبوب مي مونه
عزیزم این نظر تو هستش . کاش همه مثل تو فکر کنن ولی اینجوری نیست . من خودم اگه قطبی نتونه پرسپولیس رو خدایی نکرده به جایی برسونه بازم دوستش دارم .
فكر مي كنم كه خيلي ها اين نظرو داشته باشند چون محبوبيت قطبي كه فقط به دليل قهرماني نيست كه به خاطر ادبياتش اميدواريش منطقي بودنشه و اگر زبونم لال كاريم نتونه بكنه كه محاله ولي بازم محبوبيتش حفظ ميشه شايد يه ذره كم بشه ولي از بين نمي ره
.داری اشتباه میکنی مگه پروین کم برای این تیم زحمت کشید. 1 فصل که نتیجه نگرفت عاقبتش اون شد. حالا الان بهش میگن خطر.
آخه خطره مثلا همين استيلي كم زحمت نكشيد ولي با يه حسودي و سنگ اندازي داشت خطر بزرگي واسه قهرماني مي شد
Loverboy
03-07-2008, 17:42
به هر حال آرزوی موفقیت براش دارم و امیدوارم که همیشه محبوب ایرانیان باقی بمونه
آخه خطره مثلا همين استيلي كم زحمت نكشيد ولي با يه حسودي و سنگ اندازي داشت خطر بزرگي واسه قهرماني مي شد
هیچ وقت پروین رو با استیلی مقایسه نکن. در کل اسطوره پرسپولیس پروین است. که به اون وضعیت انداختنش.
Hossein505
03-07-2008, 17:47
تبریک تبریک
منم نگفتم پروين بده يا خطر ناكه فقط گفتم سايه عوامل بيرونيپرسپوليس از حضور فيزيكيشون خطرناكتره وگرنه من خودم پروينو خيلي دوست دارم
ballackgermany
03-07-2008, 17:53
پرسپولیس زلزله !!!
فکر کنم همه خوشحال شدن.ایشالا که نتیجه می گیره
سخنگوی باشگاه پرسپولیس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، گفت : افشین قطبی امروز در دبی قرارداد خود را به مدت دو سال با نماینده این باشگاه امضا كرده و قرار است ، جمعه شب برای ثبت این قرار داد به تهران بازگردد.
فرخزادی افزود : باشگاه پرسپولیس شرایط قطبی را پذیرفته و امیدوار است ،تمدید قرارداد قطبی به نفع پرسپولیس باشد .
وی افزود : بر اساس توافق انجام شده بین باشگاه پرسپولیس و افشین قطبی ، قرار است یك مربی برزیلی به همراه افشین پیروانی دستیاران وی در پرسپولیس باشند.
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تهران تاكید كرد : قرارداد واحدی نیكبخت در روز های آینده ثبت خواهد شد و مشكلی از این بابت وجود ندارد .
فرخزادی تصریح كرد : همه بازیكنان جذب شده به پرسپولیس بنا بر نظر قطبی بوده است و ایشان به زودی به تهران خواهند آمد .
سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره نظر قطبی برای ادامه كار با افشین پیروانی هم گفت : آمدن پیروانی به پرسپولیس هم با هماهنگی قطبی بوده است .
Lionel-Bojan
03-07-2008, 18:32
تبریک ولی یه سوال افشین که اصلا فکر اومدن به پرسپولیس رو نداشت چه جوری بازیکناش و دستیاراش رو انتخاب کرده ؟
ببخشید من یه سوال داشتم اگر قطبی سرمربی بشه نیکبخت میره؟
واقعا اگر نیکبخت بره خیلی بد میشه البته من افشین رو به نیکبخت ترجیح میدم ولی نیکبختم اگر بود خیلی خوب بود!!!
Arsenal-4ever
03-07-2008, 19:17
عـــــــــــــــــــــجب
پس این همه مدت همه ما سر کار بودیم !!!!!!!!!!
آقایون با هماهنگی افشین براش دستیار انتخاب کردن-بازیکن گرفتن-تمدید کردن و ...
و در نهایت 30 میلیون هوادار رو بازی دادن !
فوتبال ايرانه ديگه برو حالشو ببر يه عمر سر كار بوديم البته اين اولين باريه كه سركاريمون به نفعمونه و چيز بدي در انتظارمون نيس
افشين امپراتور چشم حسوداشم کور
Mehdi Bayern
03-07-2008, 19:38
اگه برنمیگشت بهتر بود شاید نتونه مثل قبل موفق بشه اینطوری از چشمه هوادارایه پیروزی میوفته مثل پروین یا قلعه نوعی
چرا همتون مي گيد نتونه الان كه وضع از پارسال خيلي بهتره هرچي عوامل منفيه رفته كنار هر چي مثبته اومد پرسپوليس چرا موفق نشه؟
Hassan_Bar3lona
03-07-2008, 19:48
.داری اشتباه میکنی مگه پروین کم برای این تیم زحمت کشید. 1 فصل که نتیجه نگرفت عاقبتش اون شد. حالا الان بهش میگن خطر.
پروین 1 ادم بی منطق بود با مصاحبه هایی که همش بوی حاشیه و توهین میداد/:)
پروین 1 ادم بی منطق بود با مصاحبه هایی که همش بوی حاشیه و توهین میداد/:)
به خاطره همین است که میگم وای به حال قطبی. قصد طرفداری از پروین را ندارم ولی او یک اسطوره است و با یک فصل نتیجه نگرفتن به این روز افتاده.
به خاطره همین است که میگم وای به حال قطبی. قصد طرفداری از پروین را ندارم ولی او یک اسطوره است و با یک فصل نتیجه نگرفتن به این روز افتاده.
حالا منم با تو موافق شدم چون فكر نمي كردم كه مردم اينقدر بي وفا باشند واقعا حالا وي به حال قطبي اگر نتيجه نياره
Ferguson
03-07-2008, 21:57
همونطور که 2 تا بازی پشت سر هم باختیم و رفتیم سوم . 4 تا خوردیم از اهواز و ........ ولی بازم افشین محبوب موند . امسالم هیچ اتفاقی نمی یفته مطمئن باشید . امپراطور به نظر من الان خیلی محبوبیتش از پروین اون زمان که زوری خودشو انداخته بود به پرسپولیس بیشتره . شما جو ندین :d قطبی کارشو می کنه و محبوب هم می مونه .
موفق باشید
IMPERATOR
03-07-2008, 22:09
افشین جان بیا که منتظرتم
Iker Casillas
03-07-2008, 22:16
1.دلم میخواد بیاد
2.نمیخوام بیاد
3.یک رو به خاطر این گفتم که واقعا یکی از بهترین مربی هاست:72:
4.دو رو گفتم به خاطر اینکه میترسم بیاد قهرمان نشیم از محبوبیتش ذره ای کم بشه:27:
5.انشاالله که بیاد و پرسپولیس رو قهرمان کنه:13:
HaMeD BaXfOOt
03-07-2008, 22:30
قطبی که حالا اومد صد در صد چنتا از بازیکنای پرسپولیس میرن . از جمله نیکی
مهم ترین چیز اینه که تو نود هم گفت:
<<اگه تو پرسپولیس بمونم قول قهرمانی آسیا میدم >>
واقعا عاشق این اعتماد به نفسشم
من از اومدنش حمایت میکنم!
اگر قطبي بگيم قهرمانيم قهرمانيم بي برو برگرد بعد كم بودن او 7 امتياز نسبت به سپاهان و گفتن با قاطعيت كه قهرمان مي شيم من فهميدم قطبي هر چي بگه درسته
Hassan_Bar3lona
04-07-2008, 00:12
بازگشت افشین امپراتور و خرید ابراهیم توره :خوش یمن ترین سیزده برای پرسپولیس... مصطفوی پاتك شدیدی به فتح الله زاده زد!
[Only registered and activated users can see links]
تقویم روی میز از روز سیزدهم برج حکایت می کند اما هیچ خبری از نحسی و بد یمنی نیست ، پنچشنبه آخرین روز کاری هفته بهترین زمانی بود که پرسپولیس می بایست عقب افتادن در رقابت نقل و انتقالات را جبران می کرد ، حسین هدایتی در هتل الحیات دبی و محمود خوردبین در تهران دو ماموریت ویژه داشتند اولی می بایست مردی را بر می گرداند که هنوز دلیل شفافی برای خروجش عنوان نشده است و دومی قصد داشت یک شاه ماهی شکلاتی صید کند.
تا اواسط روز خبرهای ضد و نقیضی از باشگاه پرسپولیس مخابره می شد اما با کمر رنگ تر شدن نور خورشید به یکباره همه چیز رنگ واقعیت به خود می گیرد.
مرد متمول هیات مدیره سر انجام با افشین قطبی به توافق رسید و این خوش ترین خبری بود که از امارات به ایران آمد و بلافاصله ابراهیم توره مهاجم سنگالی پیکان که پیش از این مورد توجه امیر قلعه نویی قرار گرفته بود با کلاه سفید نقاب دارش وارد ساختمان هیات فوتبال تهران شد تا قرار داد یکساله ش را به امضا برساند.
سیزدهم برج بود اما فقط اخبار خوب برای هواداران پرسپولیس مخابره می شد و آنها بعد از مطلع شدن از این دو خرید سر از پا نمی شناختند.
امپراتور آنها برگشته و این بهترین حادثه ممکن برای آنها محسوب می شود.
لحظه ای که افشین ایران را ترک می کرد کاملا مشخص بود روزی باز خواهد گشت اما ئه به این زودی . آخرین سکانسی که از قطبی به جا مانده بود به ساعاتی بر می گشت که جام در هیاهو بیش از یکصد هزار نفر به تیم او اهدا شد و جوی خارق العاده در تمامی ایران بر قرار.
اما چند روز بعد اخباری با این مضمون منتشر شد؛
افشین به دلایل خانوداگی از ایران رفت.
قطبی امکانات پرسپولیس رابرای تکرار قهرمانی و حضور مقتدرانه در آسیا مکفی نمی دانست، پس رفت .
امپراتور دوست نداشت تابوی ساخته شده از او در ذهن هواداران پر شور که در سخت ترین روزهای لیگ هفتم حتی برای ثانیه ای پشتش را خالی نکردند خراب شود ، از ان رو ان قدر زود رفت که حتی جشن قهرمانی را هم ندید.
افشین رفت اما ...
زمانی که در بین دو نیمه بازی ایران و امارات خبرنگار سیما به سمت او آمد باز هم با صبوری و رویی گشاده در مورد دلایل رفتنش گفت اما دست به روی هیچ کدام به عنوان اصلی ترین گزینه نگذاشت تا هر کسی به ظن خود یکی را به دیگری ارجحیت بدهد و عنوان کند قطبی به خاطر" آن " دیگر در وطن نماند.
اما حالا که برگشته به راستی کدام نقیصه مرتفع شده که او چمدانش را برای پرواز تهران اماده می کند؟ چشمانمان را برای لحظه ای می بندیم و مجددآ دلایل خروج او را مرور می کنیم :
بانو یوروم ، عدم امکانات، بودجه نا مطمئن، تحولاتی که انجام نگرفته و باید به فعلیت برسد تا او بماند.
احتمالا چند دلیل کوچک دیگر هم وجود داشت که قطبی در لابه لای مصاحبه های پر تعدادش به آنها اشاره کرد اما امروز کدامیک از انها لباس واقعیت پوشیده؟
شاید مهمترین تغییر به جابه جایی کاشانی مرتبط شود اما هیچ عقل سلیمی نمی تواند قبول کند مشکل قطبی حبیب کاشانی بود چرا که انها رابطه ای مافوق مدیر عامل و سر مربی داشتند.
از لحاظ مالی پرسپولیس چه مقدار متحول شده که او می تواند رویاهایش را در آن جستجو کند؟
آیا مبلغ قرارداد جدید او که قرار است در طول دو فصل بگیرد ان قدر با پیشنهاد مالی کاشانی متفاوت بود که قطبی راضی به قبولش شده؟ این هم بعید به نظر می رسد.
هنوز یادمان مانده که کاشانی قبول کرده بود برای آن خانم کره ای همراه قطبی خانه ای در دبی تهیه کند تا دیگر دلیلی برای خروج افشین نماند اما باز هم او رفت. بنابراین این شرط هم چندان برای بازگشت او معقولانه نیست.
اما مهمترین بخش حرف های قطبی در جایی نهفته بود که او عنوان داشت در صورت ماندن من عده ای می بایست بروند که ترجیح دادم من نباشم تا انها بمانند.
آن عده چه کسانی بودند؟ مامانی، شیث، استیلی ؟؟؟
با ضرس قاطع نمی توان خروج این افراد را دلیلی محکم برای بازگشت افشین تلقی کرد اما به غیر از این مورد چه تغییری صورت پذیرفته که افشین برگشته است؟
شاید او دوست نداشت یک فصل دیگر صورتش را با سیلی سرخ نگه دارد و هر وقت دوربین به سمتش می آید هر گونه اختلافی را با استیلی تکذیب کند.
شاید دست او دیگر میلی نداشت تا بر گردن حمید حلقه بزند و او را برادر خود معرفی کند.
اولین حرف های قطبی بعد از توافق در دبی این است؛" پیروانی را می شناسم و می دانم از مربیان خوش نام در فوتبال ایران است" اما قطبی علاقه ای به جنگ مجدد ندارد و بازگشت خود را منوط به استخدام یک دستیار برزیلی می کند و این یعنی افشین نفر سوم خواهد شد.
پنجشنبه سیزدهم تیر ماه نه تنها روز نحسی نبود بلکه پرسپولیس یکی از ستون های موفقیت احتمالی خود را بنا کرد. بازگشت سر مربی قهرمان و خرید ابراهیم توره که پاتک دیپلماتیکی بود به اردوگاه آ بی و شاید این تسویه ای باشد با انها که بیک زاده و عباس فر را تور زده بودند و هرگز تصور نمی کردند با به تور افتادن توره این چنین از سوی جبهه قرمز با انها مقابله به مثل شود.
اصلا اين چه سنتيه كه ميگن 13 نهسه واسه چي نهصه اونم يه عدد از اعداد خداست تازه 13 ما روزاي خوبي توش قرار داشته مثل همين امروز با اين همه خبر خوب كه دارم سكته مي كنم يا بارندگي هاي امروز تو تالبستون يا ميلاد حضرت علي كه اونم 13 رجبه اين همه روز خوب سيزدهمه
راستي شروع ماه رجب و اعيادشم تبريك مي گم
Ferguson
04-07-2008, 15:38
به گزارش شبکه خبر، در حالی که قرار بود امشب افشین قطبی، دبی را به قصد تهران ترك كند، مدیر برنامه های قطبی به خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت: با توجه به پیدا نشدن پرواز در هیچ از شركت های هواپیمایی امارات، ایران ایر و ماهان، احتمال سفر آقای قطبی به تهران، در حدود یك درصد است.
مهرداد تیموری افزود: افشین قطبی با نخستین پرواز، دبی را به سمت تهران ترك خواهد كرد، ولی هنوز موفق به دریافت بلیت از شركت هایی هواپیمایی داخلی نشده ایم.
مدیر برنامه های قطبی تاكید كرد: قرارداد قطبی در دبی به صورت شفاهی به ثبت رسیده و قرار است در تهران نهایی شود.
تیموری گفت: در سفر آینده، افشین قطبی تنهاست و همسرش وی را همراهی نمی كند.
MoHaMad.Divar
04-07-2008, 16:20
به تمام پرسپولیسی ها تبریک میگم
چون مربی بسیار خوب و فهمیده ای دارید
همین..
تبریک به خودم و همه هواداران عاشق پرسپولیس به امید قهرمانی این تیم محبئب در اسیا انشا الله
يه سوال قهرمانمون سپهر حيدري چي شد من نفهميدم هيچ خبري ازش نيست؟
منم بازگشت امپراطور رو تبریک میگم
TheSpecialOne
04-07-2008, 17:05
بازگشت افشین مبارک باشه!!
ولی من واسه خودش نگرانم. همین ما ها اگه 2 تا باخت پشت سر هم بیاره میگیم اخراجش کنین!
خدا كنه كه اينطور نباشه البته اين فصل كه هوادارا واسه قطبي هيچي كم نظاشتن خدا كنه امسال هم چيزي كم نزارند
Arastoo 10
05-07-2008, 01:07
من باورم نميشد
فقط اينو فهميدم كه خدا خيلي باحاله
اينم خود قطبي گفته بود كه "خدا پرسپوليسو دوست داره" و اين همين الان هم به حقيقت پيوست و تمام سنگ اندازي ها و مشكل تراشي ها موجب مشكل براي موفقيت سال آينتده نشد خدايا با صميم قلب ازت متشكرم :27::smil4337dd8b9eb25:
Amin-TopGoal
05-07-2008, 12:33
وقتی افشین رفت بعضی ها گفتن قطبی رفت چون ریش نداشت، قطبی رفت چون فامیل نمی دونم چی چیه سلطنتی بود، قطبی رفت جون ...
امروز که دوباره قطبی رو تو فرودگاه امام نشون داد ندیدم ریش گذاشته باشه!
به هر حال اینم از اون منطق های کسایی بود که همه چیرو رو دوست دارن مطابق میل خودشون نشون بدن.
اينا فقط يه سري بهانه است كه در موقعيت هاي مختلف به راحتي تعغير پذيره امروز فاميل سلطان فردا فاميل رئيس جمهور
به نظرم قطبی با استیلی و کاشانی مشکل داشت و با رفتن این دو به پرسپولیس بازگشت ، امیدوارم که موفق بشه و به تیم ملی هم راه بیابه تا تیم ملی رو هم قوی تر کنه ولی ....
همه میدونیم که مصطفوی مشکلات زیادی داره و .... :d
Amin-TopGoal
06-07-2008, 09:48
هنوز حتى سى دقيقه هم از زمان پرواز افشين قطبى از دبى نگذشته. وارد سالن فرودگاه مى شويم. مى دانم كه دست كم، يك ساعت بايد منتظر بمانيم. ازدحام عجيبى است. از چهره هايى كه در سالن حضور دارند، مى توان متوجه شد كه نمى دانند قرار است قطبى بيايد. سرشان به كار خودشان گرم است و حتما براى ورود مسافرانشان انتظار مى كشند. در ميان آنها چند چهره جديد مى بينيم. چند نفرى دوربين به دست و چند تا هم خبرنگار. به آنها نزديك مى شوم. درباره افشين قطبى صحبت مى كنند و از حضور دوباره او خوشحال به نظر مى رسند. تابلوى اطلاعات پرواز نشان مى دهد كه تا ساعت ۱۵:۲ بايد منتظر باشيم. هرچه چشم مى گردانيم خبرى از مديران پرسپوليس نيست! همچنان منتظريم … هواپيما بالاخره روى باند مى نشيند. درست سر وقت. پانزده دقيقه طول مى كشد تا مسافران خود را به سالن داخلى برسانند. مصطفوى و هدايتى كه نمى دانيم تا اين لحظه كجا ايستاده بودند دوان دوان و همراه با مسؤولان روابط عمومى باشگاه به استقبال قطبى مى روند. عكاسان و خبرنگاران هم مى روند تا به آنها برسند اما فقط عكاس و تصويربردار صدا و سيما اجازه ورود مى گيرند. ما هنوز منتظريم. مردم به محض ديدن افشين قطبى خود را به او مى رسانند و محاصره اش مى كنند. همه گوشى هاى موبايل شان را به دست گرفته اند تا شايد در آن شلوغى بتوانند چندتا عكس از افشين قطبى شكار كنند.
مديران پرسپوليس هم به فاصله حداقل ۲۰ مترى از قطبى ايستاده اند و واكنش هاى مردم را تماشا مى كنند. قطبى هم با صبر و حوصله به سوالات مردم و طرفدارانش جواب مى دهد. لبخندش همان لبخند هميشگى است اما پوست صورت اش كمى برنزه شده. بيست دقيقه اى از ورودش به سالن گذشته و ما هنوز منتظريم. مدير روابط عمومى باشگاه مى آيد و رو به ما مى گويد: «لطفا آرام باشيد. قطبى الان مى آيد. آن وقت مى توانيد خيلى كوتاه با او صحبت كنيد.» بالاخره موفق مى شوم كمى جلوتر بروم. افشين قطبى را مى بينم كه تند راه مى رود و ازميان عكاس ها به اين سمت مى آيد. خانواده اش همراه او هستند. با همه احوالپرسى مى كند و به عكاسان كه مى رسد شوخى اش مى گيرد. همان طور كه با لبخند و حركات سر جواب ابراز احساسات مردم را مى دهد دوربين يكى از عكاس ها را مى گيرد و عكاسى مى كند!
اين بار چشمش به جوانى مى افتد كه پيراهن قرمزى بر تن دارد و مشغول عكس گرفتن از قطبى است البته با موبايلش. قطبى هم با هيجانى عجيب رو به او مى گويد: «تى شرت قشنگى پوشيده اى.» به محوطه فرودگاه مى رسيم. افرادى كه آنجا هستند به سمت قطبى مى روند و خوشامد مى گويند. چيزى نمانده كه او در ميان ازدحام گم شود اما مديران باشگاه او را به سمت اتومبيل هدايت مى كنند. قطبى سوار ماشين سمندى مى شود كه انتظارش را مى كشد. شيشه اتومبيل پايين است. دو عكاس سرشان را داخل ماشين مى كنند و همچنان عكس مى گيرند. افشين قطبى به سختى شيشه را بالا مى كشد و براى آنكه دل آنها را نشكسته باشد، لبخند مى زند و برايشان دستى تكان مى دهد. ماشين راه مى افتد. جالب است كه قطبى به عقب برگشته و دستى ديگر تكان مى دهد و ... تمام!
امضاى قرارداد و حضور در كارگران
افشين قطبى بعد از استراحتى چند ساعته در هتل، همراه با مدير برنامه هايش و نماينده پرسپوليس، وارد باشگاه مى شود. هنوز ظهر نشده. داريوش مصطفوى در محل باشگاه انتظار او را مى كشد. همه دور يك ميز مى نشينند. چند دقيقه اى احوالپرسى و خوش و بش و بعد هم چند ساعت صحبت جدى و مذاكره. مانعى وجود ندارد. روند صحبت ها مثبت است. پيش نويس قرارداد كه قبلا توسط باشگاه آماده شده روى ميز، مقابل قطبى است. افشين قطبى كه قبلا تمام شرايط اش را گفته و تأييد مديران پرسپوليس را هم از آنها گرفته قرارداد را امضا مى كند تا همه چيز رسميت پيدا كند. قرار بود بعد از آن هم براى ثبت قرارداد راهى هيات فوتبال شود اما فرصتى براى اين كار نيست. قطبى با همان ماشين سرخ رنگى كه سال گذشته هم در اختيارش بود باشگاه را به مقصد كارگران ترك مى كند. آنجا پرسپوليسى ها انتظارش را مى كشند.
بازگشت به دبى
او دوباره خيلى زود رفت. سفرش يك روزه بود و پرسپوليسى ها اين را مى دانستند حتى قراردادش را هم ثبت نكرد و مدير برنامه هايش مى گويد اين كار ظرف امروز و فردا توسط باشگاه انجام خواهد شد.
افشين قطبى هم بامداد امروز دوباره به دبى بازگشت البته با هماهنگى مديران باشگاه. قرار است در مرخصى ۸-۷ روزه اى كه گرفته، دستياران ايرانى اش برنامه هاى فنى او را پياده كنند تا قطبى بعد از انجام كارهاى شخصى اش بار ديگر به تهران برگردد البته اين بار، همراه با دستيار برزيلى اش.
ایران ورزشی
sasuke89
06-07-2008, 10:02
دم مصطفوی گرم که امپراطور رو به لانه عقابها برگردوند...انشاالله سال دیگه با افشین هم تو آسیا و هم تو ایران شاخ هستیم!!!!
Juventus FC
06-07-2008, 10:04
بدون شک قطبی بهترین مربی ایرانی در جهان است.
Valencia
06-07-2008, 10:41
بايد آفرين گفت به باشگاه پرسپوليس كه شرايط قطبي رو قبول كرد و اين مربي حرفه اي رو به ايران آورد
با اين شرايط فكر مي كنم به نتيجه خوبي برسيم(در آسيا)
آخه قطبي بيخودي حرف نمي زنه
به نظرم قطبی با استیلی و کاشانی مشکل داشت و با رفتن این دو به پرسپولیس بازگشت ، امیدوارم که موفق بشه و به تیم ملی هم راه بیابه تا تیم ملی رو هم قوی تر کنه ولی ....
همه میدونیم که مصطفوی مشکلات زیادی داره و .... :d
كاشانيو نمي دونم ولي مي دونم با خيلي ها مشكل داشت كه خودشم گفته بود " براي اين ميرم كه خيلي ها مخالف من هستن و اگر من بمانم آنها بايد بروند پس اگر من بروم بهتر است تا چند نفر بروند" و به اين ميگن فداكاري و البته سياست داشتن
arash_2000
06-07-2008, 15:03
الان وقته این حرفا نیست فقط باید حمایت کنیم:6:
موافقم من كه از اول ميگم الان بايد به جاي نفوس بد زدن و اينكه كي چرا رفت چرا اومد بايد به فكر حمايت از قطبي و قهرماني پرسپوليس كبير باشيم :2:
Ferguson
09-07-2008, 11:17
اقایون امپراطور از کی میاد سر تمرین ؟
قراره بعد مرخصي يه هفته اي كه داشت و رفت دوبي از اوايل هفته آينده برگرده سر تمرين البته اين اعلام رسمي باشگاهه و اميدوارم كه هرچه زود تر بياد
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1