PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::: اخبار باشگاه سپاهان اصفهان :::

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

labkhande_ejbari20
18-05-2009, 12:22
[Only registered and activated users can see links]
خبر ورزشی

labkhande_ejbari20
18-05-2009, 12:45
مجید بصیرت در گفتگو با ایپنا:</SPAN>
درگیری لفظی من با طاهری شایعه است/ عقیلی در سپاهان می‌ماند

سرپرست تیم فوتبال سپاهان اصفهان ضمن تکذیب درگیری لفظی‌اش با بیژن طاهری گفت: "دلیلی ندارد با طاهری درگیر شوم. برخی افراد با ساختن این شایعات قصد تخریب سپاهان را دارند."
سرپرست تیم فوتبال سپاهان اصفهان ضمن تکذیب درگیری لفظی‌اش با بیژن طاهری گفت: "دلیلی ندارد با طاهری درگیر شوم. برخی افراد با ساختن این شایعات قصد تخریب سپاهان را دارند."
مجید بصیرت در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، در رابطه با تاکیدش در خصوص حضور بازیکنان ملی پوش سپاهان در اردوی تیم ملی خاطرنشان کرد: "این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد، چرا که ما به بازیکنان ملی پوش خود با توجه به این که یک دیدار بین المللی با الاتفاق پیش رو داریم نیاز مبرم داشته و آنها باید کنار ما باشند."
وی با اشاره به توافق با کادر فنی تیم ملی کشورمان برای حضور ملی پوشان سپاهان دراردوی این تیم براي دیدار با الاتفاق اظهار داشت: "در توافقاتی که با منصور پورحیدری انجام شد، حاج صفی، بنگر و عقیلی در حال حاضر همراه با سایر بازیکنان تیم سپاهان، خود را برای دیدار با الاتفاق آماده می‌کنند."
وی با رد خبر اخراج محسن بنگر از تمرینات این تیم اذعان داشت: "نمی‌دانم این خبرها از کجا نشات می‌گیرد، اما طاهری با بنگر مشکلی نداشته و وی در حال حاضر در تمرینات پا به پای سایر بازیکنان به تمرین می‌کند."
سرپرست تیم فوتبال سپاهان در رابطه با خبر مذاکرات عقیلی با مسئولان پرسپولیس نيز گفت: "عقیلی در حال حاضر یک بازیکن آزاد محسوب می‌شود، ولی با مذاکراتی که با او انجام شده وی از تمایلش برای تمدید قرارداد با سپاهان خبر داده است. عقیلی بازیکن بسیار ارزنده‌ای است و ما تمام تلاش خود را برای تمدید قرارداد با او انجام می‌دهیم."
بصیرت در خصوص وضعیت توافق این باشگاه با امیر قلعه‌نويی خاطرنشان کرد: "تقریباً تمامی مقدمات جهت حضور وي در راس کادر فنی سپاهان صورت گرفته و او پس از بازگشت از امارات برای توافقات نهایی به اصفهان سفر خواهد کرد
خبرگزاری ورزش ایران

خبر ورزشی

عقيلي: برنامه نامناسب ليگ به سپاهان لطمه زد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: برنامه ريزي نامناسب ليگ برتر از جمله دلايل ناكامي تيم ما در آسيا بود. به گزارش خبرگزاري فارس، هادي عقيلي امروز در كنفرانس خبري قبل از ديدار تيم هاي سپاهان ايران و الاتفاق عربستان به عنوان كاپيتان تيم سپاهان حاضر شد و اظهار داشت: فكر مي كنم نتيجه نگرفتن سپاهان در مسابقات جاري ليگ قهرمانان آسيا يك اتفاق بود اگر چه برنامه ريزي هاي نامناسب ليگ برتر و حضور متعدد بازيكنان تيم ما در تيم ملي تاثيرات منفي داشت.
وي افزود: حضور چند بازيكن كليدي تيم سپاهان در تيم ملي عاملي شد كه نفرات كليدي تيم ما نتوانند چندان در كنار همديگر تمرين كرده و هماهنگ شوند.
عقيلي تاكيد كرد: بارها مقابل تيم هاي عربستاني بازي كرده ايم و حتي تجربه شسكت دادن تيم هاي الشباب و الاتحاد را نيز داريم. اگر در مسابقه رفت مقابل الاتفاق 10 نفره نمي شديم بدون شك آنها را مي برديم اما 10 نفره شدن عامل ناكامي سپاهان در عربستان بود.
وي درباره شرايط خود براي فصل آينده عنوان كرد: قرادادم با باشگاه سپاهان به پايان رسيده، اما برخلاف مطالب منتشره من تاكنون با هيچ تيمي مذاكره نكرده ام. گزينه اول من سپاهان است و در صورت توافق به فعاليتم در اين تيم ادامه خواهم داد.
انتهاي پيام/

خبرگزاري فارس،

Mahmata
18-05-2009, 21:38
قابل توجه آقایون خبر بذار!
اول که سلام و خسته نباشید و دستتون هم درد نکنه
بعد هم لطف بفرمایید و اخبار مربوط به نقل و انتقالات (مربی و بازیکن و ....) رو توی اون تاپیک اخبار نقل و انتقالات بذارید لطفاً.
از این به بعد گذاشتن اخبار نقل و انتقالات در این تاپیک جرم به حساب میاد.:D و بلافاصله حذف خواهند شد.
مراعت بفرمایید لطفاً.:72:

Mahmata
19-05-2009, 20:24
خودم تركيب را انتخاب كردم
طاهري: كاظمي به بازيكنان تيمش پول مي‌داد

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال سپاهان گفت: برخلاف برخي مطالب منتشره درباره كاظمي بايد بگويم كه وي به بازيكنانش كمك مالي مي‌كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بيژن طاهري در نشست مطبوعاتي پس از ديدار تيم‌هاي سپاهان اصفهان و الاتفاق كه منجر به پيروزي 3 بر صفر سپاهان شد اظهار داشت: بازي خوبي را شاهد بوديم. برخلاف اينكه همه فكر مي‌كردند ما بي‌انگيزه بازي كنيم، اما با قدرت به ميدان رفتيم و به خاطر آبروي سپاهان اين بازي را با پيروزي پشت سر گذاشتيم.
وي ادامه داد: من 4 سال شاگرد فرهاد كاظمي بوده ام، اما كاظمي بعد از بازي قبلي مقابل الشباب به تهران رفت و ما ديگر در مورد تركيب تيم با او صحبت نكردم و خودم تيم را به زمين بازي فرستادم و در مقابل الاتفاق هدايت كردم.
طاهري افزود: قبل از آغاز بازي بنگر به دليل اينكه در تركيب 11 نفره نبود قهر كرد و از ورزشگاه بيرون رفت و من خوشحالم كه عزيززاده كه به جاي او بازي كرد يك گل به ثمر رساند.
مربي سپاهان اظهار داشت: هادي اصغري و حسين پاپي در تمرينات هفته گذشته خوب تمرين كردند. من به آنها اعتماد كردم و در تركيب قرارشان دادم و خوشحالم كه جواب اعتمادم را با گلزني‌ دادند.
طاهري تأكيد كرد: براي مربي بعدي سپاهان آرزوي موفقيت مي‌كنم. سپاهان تيم خوب و استخوان‌داري است و از اين به بعد بازي‌هاي اين تيم را پيگيري خواهم كرد و اميدوارم با قهرماني ذوب‌آهن در جام حذفي سپاهان يك بار ديگر آسيايي شود.
وي در مورد شايعاتي كه اين روزها درباره مربيان متخلف مطرح مي‌شود خاطرنشان كرد: خدا را شاهد مي گيرم در 4 سالي كه با كاظمي كار كرده‌ام گاهي اوقات اين مربي به خاطر مشكلات بازيكنان به آنها پول هم داده، اما نمي توانم حرف هايي را كه در مورد اين مربي عنوان مي شود را بپذيرم. من آنها را تكذيب مي‌كنم.
منبع: فارس نیوز

labkhande_ejbari20
20-05-2009, 12:38
با تصميم هيات مديره باشگاه
25 درصد از مبلغ قرارداد بازيكنان و كادر فني سپاهان كاسته شد
خبرگزاري فارس: بنا بر تصميم اعضاي هيات مديره باشگاه سپاهان 25 درصد از مبلغ قرارداد بازيكنان و كادر فني اين تيم كاهش يافت.

به گزارش باشگاه خبري«توانا»، تيم سپاهان در هشتمين دوره مسابقات ليگ برتر ايران و در ليگ قهرمانان آسيا نتوانست عملكرد خوبي از خود نشان دهد و به همين دليل هيات مديره باشگاه اصفهاني تصميم گرفت تا سقف 25 درصد از مبلغ قرارداد بازيكنان و كادر فني را كاهش دهد.
اين تصميم بنا بر مفاد موجود در قرارداد بازيكنان لحاظ شده و هيات مديره روز گذشته اين تصميم را نهايي كرد تا در خصوص بازيكنان و كادر اعمال شود.
خبرگزاري فارس

Mahmata
20-05-2009, 16:56
فيرات:
چرخابي گفت دايي تجربه مربيگري سپاهان را ندارد

خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال سپاهان با نوشتن نامه اي پاسخ چرخابي را داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين چرخابي پس از جدايي انگين فيرات از سمت مربيگري سپاهان صحبت هايي را عليه اين مربي انجام داد و مدعي شد كه اين مربي دانش بالايي براي هدايت سپاهان نداشته است. همين اظهارات پاسخ فيرات را به مربي اصفهاني در پي داشته است.
فيرات در واكنش به اظهارات چرخابي نامه اي به به خبرگزاري فارس ارسال كرده كه متن نامه را زير مي خوانيم:

شنيده‌ام كه حسين چرخابي درمورد من و دايي صحبت كرده ‌است.
وي عملكرد بد سپاهان را به شرايط فيزيكي نامناسب و انتخاب بد بازيكنان تيم ربط داده است.
اول از همه آكادمي ورزش را با رشته تخصصي فوتبال در آلمان به پايان رساندم. پس از آن مدرك مربيگري‌ام را در آلمان اخذ كردم. در دنيا همه مي‌دانند كه اين بهترين آموزشي است كه كسي مي‌تواند كسب كند. مي‌توانيد از من انتقاد كنيد اما انتقاد از دانش من درباره آموزش فيزيكي خنده‌دار است. حتي نمي‌دانم كه آيا افرادي مثل چرخابي مدركي مثل مدرك من را داشته باشند يا نه.
چرخابي قبلاً همچنين نشان داده است كه حتي نمي‌داند كه فوتبال با 11 بازيكن انجام مي شود (آناليز او از سپاهان) ، اما اينجا مسئله‌اي وجود دارد. در تمام مدت آمادگي من در فصل گذشته با سپاهان 5 بازيكن با تيم ملي بودند (رحمان، عقيلي، بنگر، طهماسبي و حاج صفي) و پس از اينكه من اجازه دادم بازيكنان آسيب ديده مانند نويدكيا و كريمي به بازي برگردند و سپاهان انتقالاتي مانند خطيبي و الونگ را انجام داد. اينها 9 بازيكني هستند كه فصل گذشته با من نبودند و بيشتر آنها در ميان 11 نفر اصلي در اين فصل بازي كردند. چگونه عملكرد من در فصل گذشته مي‌تواند روي اين بازيكنان تأثير گذاشته باشد؟ خدا به ما عقل داده تا فكر كنيم و پس از آن لب به سخن باز كنيم.
درمورد انتقالات: از عقيلي و عماد پرسيدم كه گفتند آنها بازيكنان بدي هستند، ما رحمان احمدي و طهماسبي را مستقيماً از تيم ملي به خدمت گرفتيم چگونه آنها مي‌توانند بازيكنان بدي باشند در حالي كه در تيم ملي بازي مي‌كنند؟
آرماندو را به خدمت گرفتيم. او تجربه زيادي با تيم‌هاي بزرگي دارد او بازيكن بدي است؟ خداوند به ما عقل داده كه فكر كنيم و سپس حرف بزنيم.
او درمورد علي دايي هم صحبت كرد و گفت؛ دايي تجربه كافي براي سرمربيگري سپاهان را ندارد. كسي كه با سايپا قهرمان شده و سرمربي تيم ملي ايران بوده، تجربه زيادي براي سپاهان ندارد؟ اين چيزي فراتر از يك شوخي است.
آقاي چرخابي لطفاً بيشتر از اين صحبت نكن زيرا مردم به تو خواهند خنديد. حتي اگر برخي تو را تشويق كنند كه درباره من و علي دايي صحبت كني.
اميدوارم سپاهان موفقيت بزرگي در سال‌هاي آينده كسب كند. زمان خوبي در اين تيم داشتم و دوستان بسيار زيادي پيدا كردم. مردم آنجا مهربان هستند. اما اول از همه نياز دارند كه به سرمربي خود اعتماد داشته باشند. 5 يا 6 سرمربي در 2 سال علامت خوبي نيست. بهترين آرزوها را براي فوتبال ايران دارم.
انگين فيرات
مربي سابق تيم ملي و باشگاه سپاهان
منبع:فارس نیوز

labkhande_ejbari20
20-05-2009, 17:11
اين آقا يادش رفته كه مي‌خواست با من عكس يادگاري بگيرد
طاهري: محسن بنگر تا ساعت 3 نصف شب چت مي‌كند!
خبرگزاري فوتبال ايران - محسن بنگر مدافع ملي‌پوش سپاهان در بازي مقابل الاتفاق عربستان حضور نداشت چرا‌كه بيژن طاهري اين بازيكن را به دليل عدم حضور در تمرينات كنار گذاشته بود. بازي نكردن بنگر باعث شد كه او مصاحبه‌اي را عليه طاهري و همچنين فرهاد كاظمي انجام دهد و حاشيه‌هايي به وجود بيايد.
طاهري در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران ابتدا در خصوص بازي نكردن بنگر درديدار مقابل الاتفاق مي‌گويد: «روز جمعه تمرينات تيم ملي تمام شد ولي محسن بنگر بدون اينكه از من اجازه بگيرد تا روز دوشنبه در تمرينات سپاهان شركت نكرد. او به من گفت كه در مورد غيبتش با مجيد بصيرت سرپرست تيم هماهنگي‌هاي لازم را به عمل آورده در شرايطي كه مسئوليت فني با من بود و به بنگر گفتم كه بايد از من اجازه مي‌گرفت. با اين شرايط به بنگر اجازه تمرين كردن دادم ولي گفتم كه نمي‌توانم از تو استفاده كنم چون حميد عزيز زاده در تمرينات بسيار آماده نشان داده بود و حقش بود كه در تركيب ثابت قرار بگيرد. من نمي‌توانستم بازيكني كه در تمرينات آماده بود را از تركيب اصلي بيرون بگذارم و بنگر را جايگزين او كنم كه در تمرينات غيبت داشت.»
طاهري ادامه مي‌دهد: «روز بازي مجيد بصيرت و همچنين اعضاي كادر فني اصرار داشتند كه بنگر در تركيب ثابت قراربگيرد و حتي به من گفتند كه اگر او بازي نكند از تيم ملي خط خواهد خورد. حتي يكي از اعضاي كادر فني به من گفت كه بنگر قرار است اگر در تركيب نباشد عليه فرهاد كاظمي مصاحبه كند درحالي كه به نظرمن اين موضوع منطقي نيست و او بايد عليه من مصاحبه مي‌كرد.»
وي بنگر را يك بازيكن ضعيف دانسته و مي‌گويد: «آنهايي كه به خوبي مسائل فني فوتبال را درك مي‌كنند مي‌دانند كه من غيرمنطقي حرف نمي‌زنم. بنگر در طول اين فصل ضعيف‌ترين بازي‌ها را به نمايش گذاشت و با اشتباهات خود و همچنين اخراج ‌هاي بي‌مورد بارها باعث عدم نتيجه‌گيري سپاهان شد. واقعا نمي‌دانم فوتباليستي كه تا ساعت 3 نصفه شب پاي كامپيوتر مي‌شنيدند و چت مي‌كند چگونه مي‌خواهد به فوتبال بازي كردن فكر كند و سئوال من اين است كه آيا چنين بازيكني بايد به تيم ملي دعوت شود؟»
وي در مورد صحبت‌هاي بنگر كه گفته باشگاه بعد از كنار رفتن فرهاد كاظمي نبايد از طاهري استفاده مي‌كرد تاكيد مي‌كند: «واقعا جالب است كه اين بازيكن براي مسئولان باشگاه سپاهان هم تعيين تكليف مي‌كند. بهتر است همه بدانند كه من با درخواست محمدرضا ساكت مديرعامل سپاهان به اصفهان رفتم تا در بازي با الاتفاق عربستان هدايت تيم را برعهده بگيرم.»
طاهري در پايان حرف‌هايش مي‌گويد: «بنگر در مصاحبه‌هايش گفته كار به جايي رسيده كه من او را از سپاهان كنار گذاشتم. در جواب حرف‌هاي اين آقا بايد بگويم كه بهتر است گذشته‌ها را فراموش نكند زماني كه با شلوار گرمكن به ورزشگاه شهداي نوشهر مي‌آمد تا از من عكس يادگاري بگيرد.»

خبرگزاري فوتبال ايران

هواداران باشگاه فولاد مبارکه سپاهان روز جمعه 1 خرداد در دیدار برگشت مسابقه فینال جام حذفی با حضور پرشور خود در ورزشگاه فولاد شهر و با شعارهای کوینده و پرشور خود، شاگردان منصور ابراهیم زاده را برای قهرمانی در این رقابت ها یاری کنند.......

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان افتخار آفرینی تیم ذوب آهن را افخار خود و متعلق به کل ورزش استان می داند . به همین منظور از همه هواداران همیشه وفادار و متعصب تیم باشگاه فولاد مبارکه سپاهان می خواهیم تا در روز جمعه 1 خرداد ماه و در دیدار برگشت مسابقه فینال جام حذفی باشگاه های ایران که تعیین کننده قهرمان این رقابت هاست، ورزشگاه فولاد شهر را با حضور پرشورشان مزین کنندو با شعارهای کوبنده و پرشورشان به شاگردان شایسته منصور ابراهیم زاده اجازه کسب هیچ نتیجه ای به جز قهرمانی را ندهند.به یاری خدا این جام در اصفهان ماندگار می شود و باز هم اقتدار فوتبال خطه اصفهان برای همه ایرانیان به اکران در خواهد آمد.
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان

مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه بازیکنان تیمش با دل‌شیر و تمام توان برابر راه آهن شهرری به میدان می روند، تاکید کرد به سادگی نمی گذارند جام از اصفهان خارج شود.
سعید آذری در گفتگو با خبرگزاری مهر، در مورد دیدار برگشت این تیم برابر راه آهن شهرری در ورزشگاه فولادشهر اصفهان گفت: ذوب آهن تیم قدرتمندی است و صددرصد در این بازی برای جبران شکست دور رفت و پیروزی به میدان می رود. البته بازیکنان ما به قول آقای قطبی با دل شیر و تمام توانشان در این دیدار بازی خواهند کرد و اجازه نمی دهند به این سادگی‌ها جام از اصفهان خارج شود.
وی در ادامه با اشاره به اتفاقاتی که در بازی رفت رخ داد و عکس مستندی که در مورد خطای هند مهاجم راه آهن در یکی از روزنامه‌ها به چاپ رسیده بود، افزود: متاسفانه در دیدار رفت مهاجم حریف با دست توپ را حمل و سپس دروازه ما را باز کرد. خداداد افشاریان آن صحنه را ندید اما کمک داور می توانست خطای هند مهاجم حریف را اعلام کند که این اتفاق نیفتاد و ما یکبار دیگربه خاطر اشتباهات سهوی داوران متضرر شدیم.
مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان همچنین خاطرنشان کرد: در این مدت هیچ وقت به داوری‌‎ها اعتراض نکردیم و همیشه به جامعه داوری و مسئولان کمیته داوران احترام گذاشتیم ولی نمی توانیم بیش از این ساکت بمانیم تا حقمان خورده شود و پس از آن داور بگوید اشتباه کرده یا صحنه را ندیده است.
وی با بیان اینکه نتیجه دور رفت و مسائل دیگر قابل جبران است به غیر از اشتباهات داوری، اضافه کرد: در بازی آخر لیگ مقابل فولاد گل صحیح ما نادیده گرفته شد که همان یک گل می توانست سرنوشت قهرمان لیگ را عوض کند اما ما هیچ صحبتی علیه داوری نکردیم. البته اگر قرار است تیم‌هایی که علیه داوری‌ها صحبت نمی کنند، متضرر شوند ما هم شیوه خود را عوض می کنیم و با روی آوردن به جنجال سازی‌ها، حقمان را می گیریم.
آذری با بیان اینکه مسئولان این باشگاه هم می توانند جنجال سازی کنند اما احساس و اعتقادشان این است انجام چنین کارهایی در فوتبال اصلا زیبا نیست، تاکید کرد: امیدوارم آقای عنایت در انتخاب داور بازی برگشت فینال جام حذفی دقت کافی داشته باشند و برای این دیدار حساس و بسیار مهم، داور و کمک داوران شایسته ای را انتخاب کنند، گرچه ما به آقای افشاریان احترام می گذاریم و اعتقاد داریم وی خیلی تلاش کرد در بازی رفت قضاوتی بدون اشتباه داشته باشد و در آن صحنه، کمک داور باید هند مهاجم حریف را اعلام می کرد.
وی با بیان اینکه مشکل بوجود آمده برای خلعتبری در بازی رفت هم باعث شد ارنج تیم ما ساعتی پیش از آغاز مسابقه به هم بریزد، اضافه کرد: قطعا با اضافه شدن خلعتبری به ترکیب تیم ما در بازی برگشت، باقدرت تمام در این دیدار به میدان رفته و با شکست راه آهن عنوان قهرمانی رقابت های جام حذفی را از آن خود خواهیم کرد.
مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان در پایان گفت: مردم اصفهان جدا از تمام مسائل و تعلقات، در مجموع عرق، علاقه و تعصب خاصی به تیم‌های شهر خودشان دارند، به همین دلیل در بازی برگشت از حمایت تمام تماشاگران فوتبالدوست اصفهانی که شامل هواداران دو تیم ریشه دار ذوب آهن و سپاهان می شود، برخورداریم و تلاش می کنیم با حمایت آنها ضمن شکست دادن راه آهن هم افتخار بزرگی را برای ذوب آهن رقم بزنیم و هم باعث افتخار سپاهانی ها می‌شویم.
دیدار برگشت فینال بیست و دومین دوره رقابتهای فوتبال جام حذفی روز جمعه اول خردادماه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار خواهد شد. دیدار رفت تیم های راه آهن و ذوب آهن با یک گل به سود راه آهنی ها به پایان رسید.

saeed_cris
20-05-2009, 20:55
کسر 25 درصد از قرارداد سپاهانی‏ها

باشگاه سپاهان اصفهان از کسر 25 درصد از قرارداد بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه به علت ناکامی در مسابقات لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا خبر داد.

به گزارش مهر، بنا به تصمیم هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان تا سقف 25 در صد از قرارداد بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه به دلیل ناکامی در رقابت‌های لیگ برتر و کسب نکردن سهمیه آسیایی در این رقابت‌ها و همچنین به دلیل صعود نکردن از مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به مرحله حذفی، کسرمی شود.

تیم فوتبال سپاهان در مسابقات هشتمین دوره لیگ برتر به جایگاه چهارم دست یافت و در مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های جام حذفی با شکست برابر پرسپولیس، وداع زودهنگامی با آن مسابقات داشت.

زردپوشان اصفهانی همچنین در گروه D مرحله مقدماتی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا هم نتایج قابل قبولی را کسب نکردند و با کسب جایگاه سوم، از راهیابی به مرحله حذفی آن مسابقات بازماندند.

از سوی دیگر محمد بن همام رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامه ای از حمایت ساکت از وی به سبب پیروزی مجدد در انتخابات کنفدراسیون فوتبال آسیا قدردانی کرد.

در بخشی از این نامه آمده است:" پیام و حمایت صمیمانه جنابعالی به سبب پیروزی اینجانب در انتخابات اخیر AFC مایه دلگرمی، مسرت و خوشنودی بود. مصرانه خواستار تداوم حمایت و همکاری‌های شما در سایر مراحل فعالیت در کنفدراسیون فوتبال آسیا هستم. برای شما و باشگاه بزرگ سپاهان ایران آرزوی بهترین موفقیت ها را دارم."

منبع ([Only registered and activated users can see links])

saeed_cris
20-05-2009, 23:02
با كاظمي و طاهری مشكلي نداشتم
بهادراني : سپاهان از اول فصل درگیر حاشیه بود

تيم سپاهان از اول فصل پر از حاشيه و جنجال بود و هر مربي هم كه آمد نتوانست اوضاع تيم را سر و سامان بدهد ، انشاءالله آينده وضعيت بهتر خواهد شد

ایلنا: هافبك تيم فوتبال سپاهان با اشاره به بازي اين تيم مقابل الاتفاق عربستان گفت : گرچه این دیدار يك بازي تشريفاتي محسوب مي‌شد اما ما تمام تلاش خود را انجام داديم تا از حيثيت فوتبال خود و سپاهان دفاع كنيم و در نهايت توانستيم سه بر صفر پيرزو شويم.
فرشاد بهادراني در گفت ‌و گو با ايلنا افزود : تيم سپاهان از اول فصل پر از حاشيه و جنجال بود و هر مربي هم كه آمد نتوانست اوضاع تيم را سر و سامان بدهد ، انشاءالله آينده وضعيت بهتر خواهد شد.
وي ادامه داد : امسال برخلاف فصل‌هاي قبل ، مسائل حاشيه‌اي اطراف تيم خيلي زياد بود البته هر تيمي در مقطعي دچار برخي مسائل حاشيه‌اي مي‌شود اما اين مسائل زود گذار خواهد بود ، اميدوارم در فصل آينده با سرمربي جديد كار خود را با موفقيت ادامه دهيم.
هافبك تيم سپاهان اضافه كرد : با آمدن فرهاد كاظمي باوجود اينكه زياد بازي نمي‌كردم اما هيچ‌گاه از دست او ناراحت نبودم و هر گاه اين مربي اجازه بازي به من مي‌داد با تمام وجود در خدمت تيم بودم . خود آقاي كاظمي مي‌دانست هر وقت بازي كنم عملكرد قابل قبولي دارم ، اما با اين حال در بسياري از مسابقات در تركيب اصلي نبودم البته در اين بين هيچ‌گونه اعتراضي به تصميم مربيان نداشتم . بالاخره شرايطی پيش مي‌آمد كه كادر فني صلاح مي‌دانستند از بازيكن ديگري استفاده كنند.
بهادراني گفت : من برخلاف ادعاي بنگر ، هيچ‌گونه مشكلي با بيژن طاهري نداشتم و ديروز هم فيكس بازي كردم.
وي افزود : من قراردادم با تيم سپاهان به پايان رسيده اما اينكه فصل آينده در چه تيمي بازي خواهم كرد هنوز مشخص نيست.

hamedss
21-05-2009, 05:53

31 سال سن و 13 بار تعويض پيراهن!

مطمئن باشيد بازيكني كه تا سن 27 سالگي 9 بار اقدام به تغيير باشگاه و تعويض پيراهن كرده باشد، يك جاي كارش اشكال دارد، شما در كل فوتبال دنيا ببينيد آيا بازيكني پيدا مي‌شود كه با 27 سال سن 9 بار تغيير باشگاه داده باشد؟

"جواد سلطانی"

اگر اشتباه نكرده باشيم در پائيز سال 84 و هنگام حضور ادسون تاوارس برزيلي در راس كادر فني سپاهان بود كه او ضمن كنارگذاردن رسول خطيبي از مديريت باشگاه خواست تا بازيكن نامبرده حتي تا شعاع 50 كيلومتري محل تمرينات سپاهان هم حضور پيدا نكند، چه رسد به حضور دوباره در جمع بازيكنان و انجام تمرين. در همين گير و دار و به هنگام برگزاري يكي از مسابقات خانگي سپاهان نوين(تيم دوم سپاهان) در رقابت‌هاي ليگ دسته دوم كشور، ادسون تاوارس به اتفاق مهدي تاج نايب رئيس فعلي فدراسيون و رئيس هيات مديره سابق سپاهان براي تماشاي بازي و ارزيابي بازيكنان سپاهان نوين در ورزشگاه پير تختي اصفهان حضور يافت و خطاب به خبرنگاري كه كنارش بود گفت:«من يك سوال از شما دارم. خطيبي چند سال دارد؟» آن خبرنگار پاسخ داد:«27 سال» تاوارس بلافاصله پرسيد:«اين بازيكن با اين سن و سال تا به حال چند بار تغيير پيراهن و باشگاه داشته است؟» خبرنگار جواب دقيقي نداشت. تاوارس ادامه داد:«من مي‌دانم تراكتورسازي، ماشين‌سازي، بانك تجارت، شهرداري تبريز، ذوب‌آهن، پاس، هامبورگ آلمان، استقلال و سپاهان!!»

و بعد به اين موضوع اشاره كرد:«مطمئن باشيد بازيكني كه تا سن 27 سالگي 9 بار اقدام به تغيير باشگاه و تعويض پيراهن كرده باشد، يك جاي كارش اشكال دارد، شما در كل فوتبال دنيا ببينيد آيا بازيكني پيدا مي‌شود كه با 27 سال سن 9 بار تغيير باشگاه داده باشد؟»

اين گفته تاوارس آنقدر منطقي بود كه خبرنگار چيزي براي گفتن نداشت. در ادامه بحث تاوارس و در ادامه تعويض پيراهن‌هاي خطيبي بايد بگوييم، او پس از سپاهان به الشارجه، الامارات و الظفره كشور امارات رفت و در حال حاضر هم دوباره پيراهن سپاهان را برتن كرده است. يعني يك بازيكن با 31 سال سن(سن حال حاضر او) سيزده بار اقدام به تغيير باشگاه و تعويض پيراهن كرده است. در اينكه او بازيكن توانمندي بوده و در حال حاضر نيز در صورت دوري جستن از حاشيه‌ها مي‌تواند توانمند باشد، شكي نيست،
ولي سوال اينجاست كه كدام منطق و عقل سليم مي‌پذيرد، يك بازيكن با 31 سال سن 13 بار تغيير باشگاه و تعويض پيراهن داشته باشد

hamedss
21-05-2009, 11:46
درخواست سپاهان از هواداران:ذوب آهن را در فينال تنها نگذاريد

خبرگزاري فارس: باشگاه سپاهان از هوادارن اين باشگاه خواست در مسابقه برگشت فينال جام حذفي از ذوب‌آهن حمايت كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه فولاد مباركه سپاهان با صدور اطلاعيه‌اي از هوادارانش درخواست كرد روز جمعه؛ اول خرداد در ديدار برگشت ژفينال جام حذفي كه بين دو تيم ذوب‌آهن و راه‌‌آهن در ورزشگاه فولادشهر برگزار مي شود،‌ با حضور پرشور خود، شاگردان منصور ابراهيم زاده را براي قهرماني در اين رقابت‌ها ياري كنند.
در اين بيانيه آمده است:
"باشگاه فولاد مباركه سپاهان افتخار آفريني تيم ذوب آهن را افتخار خود و متعلق به كل ورزش استان مي‌داند. به همين منظور از همه هواداران متعصب تيم باشگاه فولاد مباركه سپاهان مي خواهيم تا در روز جمعه يكم خردادماه و در ديدار برگشت مسابقه فينال جام حذفي باشگاه‌هاي ايران كه تعيين كننده قهرمان اين رقابت‌هاست، ورزشگاه فولاد شهر را با حضورشان مزين كنند و با شعارهاي پرشورشان به شاگردان شايسته منصور ابراهيم‌زاده اجازه كسب هيچ نتيجه اي به جز قهرماني را ندهند. به ياري خدا اين جام در اصفهان ماندگار مي‌شود و باز هم اقتدار فوتبال خطه اصفهان براي همه ايرانيان به اكران در خواهد آمد. "
ديدار رفت دو تيم در ورزشگاه اكباتان تهران برگزار شد و با تك گل دقايق پاياني مجتبي زارعي با نتيجه يك بر صفر به سود راه‌آهن به پايان رسيد.
مسابقه برگشت از ساعت 17 فردا در ورزشگاه فولادشهر برگزار مي‌شود.

labkhande_ejbari20
21-05-2009, 12:28
بدون شك رسول خطيبى فصل بدى را در فوتبال امارات و ايران پشت سر گذاشت و اين واقعيتى است كه خود رسول نيز به آن اذعان دارد اما گويا كسى نمى خواهد بداند چرا اين همه اتفاق در طول يك فصل براى رسول پيش آمد و باعث دورى او از روزهاى اوجش و تيم ملى شد. رسول در روزهايى كه به نظر مى رسد با پيشنهادات زيادى روبرو شود، هنوز منتظر پاسخ نهايى سپاهانى ها نشسته است تا پس از آن براى آينده اش تصميم گيرى كند. با مهاجم اسبق تيم ملى فوتبال ايران و باشگاه سپاهان گفت و گويى انجام داديم كه با هم مى خوانيم:
•دليل افت رسول خطيبى در سال گذشته چه بود؟
- سؤال خوبى كرديد. سؤالى كه شايد تا به امروز هيچ كس آن را از من نپرسيده بود. واقعيت موضوع را بخواهيد من در تيم الظفره امارات پيش از شروع فصل بدنسازى خوبى نداشتم. وقتى ما در اردوى آلمان حضور داشتيم، آنها هيچ گاه كار بدنى با ما نداشتند و فقط روى بازى با توپ كار مى كردند و همين باعث شد در اواسط كار به لحاظ بدنى با مشكل مواجه شوم و با آن بازيكنى كه همگان مى شناختند فاصله بگيرم.
•تجربه خوبى بود. اين طور نيست؟
- دقيقاً اما ديگر اجازه نخواهم داد اين تجربه تلخ برايم تكرار شود. من تصميم خودم را گرفته ام و دوباره مى خواهم همان بازيكنى باشم كه اهالى فوتبال از من انتظار دارند. شما هم مطمئن باشيد در طول فصل آينده ليگ، مرا متفاوت تر از هميشه مى بينيد.
•چه زمانى قراردادت با سپاهان به پايان مى رسد؟
- بعد از بازى با الاتفاق، قرارداد من هم با سپاهان به پايان رسيد اما اخلاق حرفه اى حكم مى كند كه همچنان در انتظار تصميم نهايى مسئولان تيم سپاهان باشم. هر چند خودم اعتقاد دارم امسال با سپاهان نتوانستيم مانند گذشته پرفروغ ظاهر شويم.
•در حال حاضر پيشنهادى هم دارى؟
- نمى خواهم بازار گرمى كنم و به قولى براى خود دكان درست كنم اما در حال حاضر از يك تيم اماراتى و يك تيم قطرى پيشنهاداتى دارم كه مشغول فكر كردن درباره آنها هستم، ضمن اينكه يكى، دو تيم ليگ برترى هم با من
گفت و گوهايى را انجام داده اند كه در صورت جدى شدن آن، نام آنها را اعلام خواهم كرد.
•حضور امير قلعه نويى در سپاهان را چگونه مى بينى؟
- من معتقدم همه مربيانى كه عهده دار هدايت سپاهانى ها بوده اند، به نوعى تلاش خود را انجام داده اند و نبايد به خاطر چند نتيجه بد، همه زحمات آنها را ناديده بگيريم. در فوتبال حرفه اى امروز اگر يك مربى با يك تيم نتيجه نمى گيرد، دال بر ضعيف بودن او نيست چرا كه قدرتمند بودن و يا ضعيف بودن يك تيم فاكتورهاى بسيارى دارند كه مربى يكى از آنهاست اما در نهايت اميدوارم سپاهان با آمدن احتمالى امير قلعه نويى يا هر مربى ديگرى به حق خودش در فوتبال برسد.
•تمايل دارى در سپاهان بمانى؟
- همان طور كه گفتم منتظر پاسخ مديران تيم سپاهان هستم اما چنانچه در اين تيم بمانم، سعى مى كنم براى آنها جبران مافات كنم. ضمن اينكه به نوعى با آن پنالتى كه در بازى با كره جنوبى در جام ملت هاى آسيا از دست دادم به نوعى شرمنده آقاى امير قلعه نويى هستم و مى خواهم با فوتبال خودم براى او جبران كنم.
•مى گويند قصد بازى در تراكتورسازى را دارى. اين خبر تا چه اندازه صحت دارد؟
- من در اين ارتباط صحبت هايى هم با آقاى شفق داشته ام. همان طور كه شما مى دانيد تراكتورسازى تيم شهر من است و اميدوارم هر چه زودتر اين تيم بتواند با شايستگى به ليگ برتر راه يابد. اگر اين اتفاق بيفتد و آنها نيز مرا بخواهند مطمئن باشيد با تمام وجود در خدمت آنها خواهم بود. اعتقاد دارم تيم هاى پرطرفدارى چون استقلال، پرسپوليس، تراكتورسازى و... اگر هميشه در اوج باشند، آن گاه اين فوتبال ماست كه از آن سود خواهد برد.
•به بازگشت به امارات فكر كرده ايد؟
- هنوز هيچ فكرى در اين باره نكرده ام. من ۱۰ ، ۱۵ سال است بدون وقفه بازى مى كنم و استراحت آنچنانى نداشته ام و حالا از فرصت پيش آمده نهايت استفاده را برده و در كنار خانواده ام به استراحت مشغولم.
•نظرت راجع به تيم ملى چيست؟
- معتقدم آقاى قطبى همه خوب هاى فوتبال ايران را به تيم ملى دعوت كرده است. من وقتى با آقاى قطبى در كمپ تيم هاى ملى صحبت مى كردم او به من گفت اميدوارم در آينده اى نزديك بتوانم از وجود تو در تيم ملى استفاده كنم كه من هم ضمن تشكر از ايشان به او گفتم من سال بدى را در فوتبال سپرى كردم و اميدوارم با رسيدن به روزهاى اوج بتوانم به شما و تيم ملى خدمت كنم. هر چند كه در اين تيم ملى هم نبايد از تلاش هاى على دايى به سادگى چشم پوشى كرد.
abrar sport

ايران ورزشي- درحالي كه حدود دو سه هفته طول مي‌كشد تا جواب نمونه B ورزشكار متهم به دوپينگ اعلام شود اما احتمال دارد كميته دوپينگ فدراسيون فوتبال زودتر از موعد مقرر نام بازيكن دوپينگي را اعلام كند چرا كه درخواست نمونه B بازيكن متهم كامل نشده است. احمد هاشميان رييس كميته مبارزه با دوپينگ كه اين خبر را تاييد مي‌كند در مورد چگونگي درخواست نمونه B و علت ناقص بودن درخواست توضيح مي‌دهد.

جريان ناقص بودن درخواست نمونه B بازيكن دوپينگي چيست؟
■ ببينيد بعد از اينكه نمونه A به آزمايشگاه مي‌‌رود و نتيجه‌اش اعلام مي‌شود ما به بازيكني كه نمونه‌اش مثبت است اين فرصت را مي‌دهيم كه درخواست نمونه B بدهد. بعضي‌ها اين كار را انجام نمي‌دهند اما خيلي‌ها معمولا درخواست نمونه B را مي‌دهند كه اين درخواست هزينه‌اي را همراه دارد اما بازيكن مورد نظر هنوز هزينه مورد نظر را پرداخت نكرده.
مگر اين هزينه چقدر است؟
■ حدود 700 يورو مي‌شود اما به دليل اينكه هزينه پرداخت نشده، درخواست نمونه B ناقص است و درصورتي كه طي امروز و فردا پرداخت نشود مجبور هستيم درخواست نمونه B را ناديده بگيريم و پس از تشكيل جلسه در مورد نمونه A رأي را اعلام كنيم.
پس احتمال دارد در چند روز آينده نام فرد دوپينگي اعلام شود؟
■ بله، مگر اينكه امروز يا فردا هزينه مربوطه پرداخت شود، در غير اين صورت درخواست نمونه B متوقف مي‌شود و رسيدگي را شروع مي‌كنيم تا نام بازيكن دوپينگي اعلام شود.
نمي‌شود بيشتر از اين فرصت بدهيد؟
■ نه، ما به اندازه كافي فرصت داديم و نمي‌توانيم بيشتر از اين فرصت بدهيم.
در يكي دو روز اخير خبر رسيده كه بازيكن دوپينگي فلان بازيكن از سپاهان است.
■ نه، اين خبر اشتباه است و بازيكن دوپينگي فلاني از سپاهان هم نيست.

ايران ورزشي

در هفته بیست و چهارم رقابت های قهرمانی فوتبال دسته اول باشگاه های کشور ( جام آزادگان ) امروز پنجشنبه 31/2/88 ورزشگاه صفائیه مبارکه شاهد رقابت تیم های سپاهان نوین و استیل آذین است.
به گزارش پایگاه خبری اطلاع رسانی فولاد مبارکه سپاهان ، سپاهان نوین در شرایطی رو درروی رقیب قرار می گیرد که که بختی را برای صعود به لیگ برتر برای خود متصور نیست. اما در آن سو استیل آذین با 6 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم در صدر جدول گروه الف قرار دارد و اگر به 3 امتیاز این دیدار دست پیدا کند رسما می تواند قهرمانی خود را جشن بگیرد و به لیگ برتر صعور کند. اگر این اتفاق بیفتد دو بازی آتی تیم استیل آذین جنبه تشریفاتی خواهد داشت.
دیدار سپاهان نوین - استیل آذین را می توان دیداری برای تداعی خاطره ها نامید . در بازی پلی آف آخرین دیدار جام آزادگان در فصل پیش طلایی پوشان سپاهان نوین با پیروزی بر استیل آذینی ها به لیگ برتر صعود کردند و رقیب با همه ستارگان و بزرگانش در حسرت صعود باقی ماند.
فولاد مبارکه سپاهان

به گزارش پایگاه خبری فولاد مبارکه سپاهان ، این دوره پیشرفته با هماهنگی فدراسیون فوتبال ، برای کادر فنی تیم های ملی فوتبال زیر 14 سال ، زیر 15 سال و زیر 17 سال ، تیم ملی دانش آموزی ، مربیان تیم های باشگاهی اول تا سوم کشور در رده های نونهالان ، نوجوانان و جوانان و مربیان تیم های پایه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان برگزار می گردد.
فلیمینگ سریتس لو سرمربی دانمارکی تیم المپیک ارمنستان تدریس این دوره از کلاس ها را بر عهده دارد.
استعدادیابی و توسعه آن در فوتبال ، شناسایی توانایی های ذهنی بازیکنان نخبه ، آموزش تاکتیک ها و تکنیک های دفاعی و هجومی و ...از مواردی است که در این دوره آموزشی تدریس خواهد شد.
گفتنی است این دوره آموزشی از جمعه 1/3/88 لغایت یکشنبه 3/3/88 در مجموعه ورزشی صفائیه ( کمپ اختصاصی باشگاه سپاهان ) برگزار می شود.
فریدون معینی رئیس کمیته جوانان فدراسیون فوتبال مربیان شرکت کننده در این کلاس را همراهی می نماید .

saeed_cris
21-05-2009, 16:52
خبر انتقال تماشاگران سپاهاني به ورزشگاه فولاد شهر تكذيب شد

اصفهان-مدير روابط عمومي باشگاه ذوب آهن خبر انتقال تماشاگران سپاهاني را به ورزشگاه فولاد شهر توسط اين باشگاه تكذيب كرد.
اميد خاتون آبادي روز پنج شنبه در گفتگو با ايرنا، اظهار داشت باشگاه ذوب آهن تنها براي انتقال تماشاگران خود از اصفهان و چند شهرستان مجاور به ورزشگاه فولاد شهر وسيله ي اياب و ذهاب در نظر گرفته است.
وي گفت:تماشاگران ذوب آهن در شهر اصفهان از چهار نقطه ي اين شهر از خيابان‌هاي ملك شهر ،گلزار ،ارتش و ‪۲۴‬متري توسط وسايط نقليه اين باشگاه به ورزشگاه فولاد شهر منتقل مي‌شوند.
خاطر نشان مي‌شود مسوول اجرايي كانون هواداران باشگاه سپاهان روز گذشته در گفتگو با ايرنا از انتقال تماشاگران و هواداران سپاهان براي تشويق تيم ذوب آهن به ورزشگاه فولاد شهر توسط باشگاه ذوب آهن خبر داد.
تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در ديدار برگشت فينال جام حذفي باشگاههاي كشور فردا ميزبان تيم راه آهن شهر ري است.
ديدار رفت دو تيم در ورزشگاه راه آهن با نتيجه يك بر صفر به سود راه آهن به پايان رسيد

labkhande_ejbari20
22-05-2009, 10:24
از هفته بيست و چهـارم مسابقات فوتبال دسته اول باشگاه هاي کشور عصر امـروز در ورزشگـاه صفائيه، سپاهان نوين 2 بر يک نتيجه را به مهمان خود استيل آذين واگذار کرد.
تک گل سپاهان را جواد ماهري در دقيقه 80 به ثمر رساند. هـر دو گل استيل آذين را نيز علي طهماسبي در دقايق 71 و 92 وارد دروازه ميزبان کرد.

استيل آذين با کسب 3 امتياز اين ديدار به لیگ برتر صعود کرد.

نتایج کامل دیدارهای امروز بدین شرح است:

گروه اول:
هما تهران 1 شهرداري تبريز 2
شهرداري زنجان 0 مهركام پارس 1
گل گهرسيرجان 2 آلومينيوم اراك 1
سپاهان نوين اصفهان 1 استيل آذين 2
كوثر لرستان 0 صنعت نفت آبادان 0

گروه دوم:
ماشين سازي تبريز 3 مس رفسنجان 1
شاهين اهواز 1 تراكتورسازي تبريز 4
نيروي زميني تهران 1 ديهيم اهواز 1
تربيت يزد 0 داماش لرستان 0
پيام مخابرات فارس 2 شموشك نوشهر 1
شاهين پارس جنوبي 3 اتكا گلستان 2

ديدار تيم هاي نساجي مازندران و شهرداري بندرعباس از گروه اول اين بازي‏ها هم قرار است فردا جمعه در قائمشهر بر گزار شود.
در همين چارچوب ديروز هم از گروه اول اين بازي‏ها پتروشيمي تبريز با 2 گل تيم مقاومت بسيج فارس را پشت سر گذاشت و از گروه دوم شيرين فراز كرمانشاه با يک گل مغلوب تيم آلومينيوم سازي هرمزگان شد.

منبع:واحد مرکزی خبر

hamedss
22-05-2009, 18:32
ذوب آهن قهرمان جام حذفی باشگاههای کشور شد

سپاهان آسیایی شد

تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با برتری برابر راه آهن شهرری در دو دیدار رفت و برگشت علاوه بر کسب عنوان قهرمانی رقابتهای جام حذفی، تیم فوتبال سپاهان را به عنوان چهارمین نماینده ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا معرفی کرد. به گزارش خبرنگار مهر، دیدار برگشت فینال رقابتهای جام حذفی باشگاههای کشور از ساعت 17 امروز به قضاوت سعیدمظفری زاده در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان آغاز شد که در پایان شاگردان منصور ابراهیم زاده به پیروزی 4 بر یک دست یافتند.
در نیمه اول این دیدار شاهین خیری در دقیقه 18 و اسماعیل فرهادی در دقیقه 31 برای ذوب آهن گل زدند و تنها گل تیم راه آهن شهرری را هم مجتبی زارعی در دقیقه 38 وارد دروازه ذوب آهن کرد.
در شروع نیمه دوم بازهم این ذوب آهن بود که توانست بر تعداد گلهای خود بیفزاید. این تیم در دقایق 47 و 90 توسط قاسم حدادی فر و دقیقه 94 توسط مصطفی صالحی نژاد به سه گل دیگر دست پیدا کرد تا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 5 بر 2 راه آهن شهرری را شکست دهد و به عنوان قهرمانی رقابتهای جام حذفی دست پیدا کند.
با این قهرمانی تیم فوتبال سپاهان که عنوان چهارمی رقابتهای لیگ برتر را در اختیار داشت به عنوان چهارمین نماینده ایران در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا شرکت خواهد کرد. ذوب آهن در لیگ برتر به عنوان نایب قهرمانی رسیده بود.
منبع ([Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiQTVxwbUGAU&news_id=3439873)

labkhande_ejbari20
22-05-2009, 23:13
ساکت:اقدام بعضي از باشگاههاي تهراني در فصل گذشته زشت و نادرست بود
با فرار از قانون به جاي 5 بازيكن،‌10 بازيكن ليگ برتري جذب كردند

خبرگزاري فوتبال ايران - مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با اشاره به ضرورت منطقي سازي قرارداد بازيكنان در نشست شوراي مركزي اتحاديه سه راه كار براي اجراي يك طرح هماهنگ پيشنهاد كرد.

محمد رضا ساكت روز پنج شنبه در هفتادمين نشست اتحاديه باشگاههاي فوتبال با تاكيد بر توافق باشگاهها جهت كاهش قرارداد بازيكنان و سامان دهي بازار نقل و انتقالات گفت: موضوعي كه در اين جلسه مطرح شده با عنوان منطقي ساختن قرارداد ها درست است. پيش از اين بارها موضوع تعيين سقف مورد بررسي قرار گرفت اما سودي نداشت چون عملا امكان اجراي اين طرح وجود ندارد.منطقي ساختن قرادادها موضوع ديگري است و با توافق باشگاهها و همكاري اتحاديه قابل اجرا به نظر مي رسد.

ساكت افزود: ما پيش از اين بارها در مورد مسئله تعيين سقف بحث كرديم اما موانع زيادي وجود داشت. جدا از اينکه بعضي ها رعايت نمي کردند نظام حقوقي باشگاهها هم تفاوت زيادي با هم دارد و اصلا نمي شود شرايط را کنترل کرد. از جهتي بعضي باشگاهها از امکانات جانبي براي جذب بازيكن استفاده مي كنند مثل معافيت هاي مالي و مجوز هاي ساخت و ساز.

مديرعامل سپاهان در تشريح روش هاي پيشنهادي خودش گفت: اولين روش از نظر من کارانه اي ساختن قرارداد بازيكنان است. مي توان فرمت جديدي ايجاد كرد كه كه ما خودمان هم روي اين موضوع كار كرديم. در اين قالب 60% قرارداد به شكل كارانه پرداخت مي شود. تعداد بازي هاي انجام شده،‌عملكرد بازيكن در هر مسابقه،‌مقدار مصدوميت ها ،‌محروميت هاي عمدي و غير عمدي ، شكست ها و پيروزي ها. همه اين مسائل مي تواند در قرارداد بازيكن پيش بيني شود.

ساكت در تبيين پيشنهاد دوم خودش گفت: پيشنهاد دوم من مقابله با سهم خواهان اطراف فوتبال است. هر بازيكني يک سري سهم خواه دارد.دوستان گفتند از دلال ها فاصله بگيريم و برويم به سمت همكاري با آژانس ها اما من آژانس رسمي نقل و انتقال و شخصي را مي شناسم كه با يك سري اقدامات مبلغ قرارداد يك مربي را دو برابر كرده است. من مي گويم بعضي از خود آژانس ها هم بايد زير نظر گرفته شوند. شخصي مي آيد با مصاحبه هاي دروغي و جعلي و با حمايت رسانه اي بازيکن و مربي را مقابل هم قرار مي دهد. مربي را به يك كشور ديگر مي برد و يك سال بعد مربي كه قيمتش 300 هزار دلار بود مي شود 700 هزار دلار.

مديرعامل باشگاه سپاهان در بخش ديگري از صحبت هايش اظهار داشت: راه سوم براي سامان دهي وضعيت موجود توجه به سازندگي بازيکن است. من مي خواهم سوال كنم كه كدام باشگاهها براي ساختن بازيكنان تلاش مي كنند و در رده تيم هاي پايه به مراحل نهايي رقابت هاي داخل مي رسند؟ مي توانم به باشگاههايي مثل نساجي مازندران، فولاد اهواز،‌مقاومت شيراز ، ابومسلم و ذوب آهن تبريك بگويم كه در اين رده ها فعاليت خوبي دارند.ما بازيكن را مي سازيم اما با اين قراردادهاي سه ساله درست زماني كه به اوج بهره برداري رسيده ايم بازيكن مي رود. زنگ مي زنند پيشنهاد 300 ميليوني مي دهند. من به بازيكن جوان تيمم 60 ميليون داده ام اما حالا او پيشنهادات چند صد ميليوني دريافت مي كند. بعضي از بازيكنان هم كه سرباز مي شوند و از دست باشگاه مي روند. وقتي هم دوره خدمت مقدس سربازي تمام شد قراردادش تمام مي شود.

من فكر مي كنم بايد قوانيني براي اين مسئله پيش بيني شود. بايد محدوديت هايي وجود داشته باشد تا عرضه و تقاضا در يك سطح باشد. اين قانون جذب 5 بازيكن ليگ برتري خوب بود اما بعضي باشگاههاي تهراني فصل گذشته دست به كار بسيار زشتي زدند. بازيكن خودشان را به ليگ دسته سوم بردند و از آنجا جذب كردند. با اين كار هر كدام به جاي 5 بازيكن با فرار از قانون 10 بازيكن جديد خريدند.

محمد رضا ساكت با اشاره به عملكرد اتحاديه باشگاهها گفت: من بارها اين موضوع را گفتم كه رويکرد اتحاديه با مديريت جديد علمي منطقي و زيربنايي است. بدا به حال ما که به خوبي از اين شرايط استفاده نمي کنيم. اتحاديه باشگاهها پرچمدار خصوصي سازي شده ، ارتباطات خارجي خوبي ايجاد مي كند و مربيان را به كشورهاي خارجي و صاحب فوتبال اعزام كرده است. من يك پيشنهاد ديگر هم دارم. از مسئولان اتحاديه مي خواهم كارگروهي براي بررسي شكل قراردادها در چند كشور صاحب فوتبال تشكيل بدهند. محرم نويدكيا براي پيوستن به باشگاه بوخوم يك قرارداد 70 صفحه اي امضاء كرد كه همه جزئيات زندگي او در اين قرارداد قيد شد. ما هم بياييم و با تطبيق اين قراردادهاي خارجي و الگوبرداري در فوتبال خودمان تغييراتي ايجاد كنيم.پيشنهاد من اين است كه اين كارگروه گزارشي به باشگاهها و سازمان ليگ ارائه بدهد تا تغييراتي در شكل قراردادهاي ليگ برتر فوتبال ايران ايجاد شود.

خبرگزاري فوتبال ايران

هیئت مدیره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان پس از بررسی ها و مذاکرات لازم با گزینه های شایسته سرمربی گری تیم فوتبال این باشگاه ، بزودی سکاندار طلایی پوشان اصفهان را مشخص خواهند نمود و این انتخاب رسما از سوی سایت و پایگاه خبری اطلاع رسانی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اعلام می شود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
تبریک ساکت به مسئولان و تلاشگران باشگاه ذوب آهن
مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در پیامی ، قهرمانی مقتدرانه تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در رقابت های جام حذفی باشگاه های کشور را تبریک گفت....

به گزارش پایگاه خبری اطلاع رسانی فولاد مبارکه سپاهان ، در این پیام خطاب به سعید آذری مدیرعامل ، اعضای هیئت مدیره ، منصور ابراهیم زاده و کادر فنی و بازیکنان تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان آمده است : بار دیگر اقتدار فوتبال اصفهان این بار به نام سبزپوشان اصفهان به زیبایی هر چه تمام تر به اکران در آمد و افتخاری دیگر را به کلکسیون افتخارات ورزش این خطه پرگهر افزود.
این افتخار که با لطف الهی و فعالیت مجدانه همه تلاشگران آن باشگاه و مبارزه بی امان شاگردان منصور ابراهیم زاده حاصل شده ، گامی دیگر در اثبات اصفهان به عنوان قطب بزرگ فوتبال ایران بود.
سبز پوشان ذوب آهن امسال با تلاش و جنگندگی خود شایستگی خود را برای قهرمانی نشان دادند و روزی شاد و بیاد ماندنی را برای هواداران را برای هواداران فوتبال اصفهان رقم زدند.
خانواده بزرگ باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در کنار تبریک این قهرمانی شیرین از اینکه این رخداد باعث شد ت طلایی پوشان سپاهان که پیشتر در جمع 4 تیم برتر لیگ قرار گرفته بودند برای ششمین بار به لیگ قهرمانان آسیا سلام کنند ، سپاس ویژه ای را از همه همه مسئولین و دست اندرکاران باشگاه دوست و همشهری خود دارد و از مسئولین استان و ورزش کشور می خواهیم حال که دیار نصف جهان این بار و به طور همزمان دو نماینده را برای فتح آسیای 2010 رهسپار نموده است با حمایت و پشتیبانی های خود زمینه حضور مقتدرانه اصفهانی ها را در این تورنمنت معتبر مهیا نمایند . امیدواریم تکمیل فوری و سریع ورزشگاه نقش جهان در صدر و اولویت این حمایت ها باشد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
کارناوال شادی هواداران در مقابل دفتر مرکزی باشگاه سپاهان
تعداد کثیری از هواداران متعصب باشگاه فولاد مبارکه سپاهان پس از حضور در ورزشگاه فولاد شهر رهسپار دفتر مرکزی باشگاه سپاهان شدند و در خیابان منتهی به باشگاه کارناوال های شادی به راه انداختند.....

به گزارش پایگاه خبری فولاد مبارکه سپاهان ، این هواداران پرشور که از قهرمانی ذوب آهن در رقابت های جام حذفی و همچنین راه یابی مجدد تیم محبوب سپاهان به لیگ قهرمانان آسیا برای ششمین بار شادمان بودند به جشن پایکوبی پرداختند. این جشن و پایکوبی تا 3 ساعت ادامه داشت.
ساكت : اقتدار فوتبال اصفهان به زيبايي به اكران در آمد / آسيا از سپاهان دل نمي كند
محمد رضا ساکت گفت : بی ا نصافی بود که تیم شایسته ذوب آهن فصل 87-88 را بدون کسب یک جام پشت سر گذراند و خوشحالم که شاگردان ابراهیم زاده با قهرمانی در جام حذفی به حق خود رسیدند....

به گزارش پایگاه خبری فولاد مبارکه سپاهان ، مدیر عامل باشگاه سپاهان با اعلام این مطلب افزود : با این قهرمانی ، تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان که پیشتر در جمع 4 تیم برتر لیگ ایستاده بود ، برای ششمین بار پیاپی در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کرد و این موضوع را به همه هواداران فوتبال در اصفهان تبریک می گویم.
وی ادامه داد : ظاهرا آسیا قصد دل کندن از سپاهان را ندارد. از همه تلاشگران خانواده بزرگ ذوب آهن که با این قهرمانی زمینه حضور مجددمان در رقابت های آسیایی را فراهم کردند سپاسگذاری می کنیم و با قدرت به استقبال آسیای 2010 خواهیم رفت.
ساکت همچنین با تقدیر از حسین چرخابی و فرهاد کاظمی گفت : زحمات این دو مربی پر تلاش باعث شد تا امسال با همه مشکلات و مصائبی که فرارویمان بود در بین 4 تیم برتر لیگ قرار بگیریم و کسب این رتبه در نهایت باعث شد تا به عنوان نماینده چهارم ایران قدم به لیگ قهرمانان 2010 نهیم.
مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در ادامه اظهار داشت : سپاهان 6 سال است که نام اصفهان را در عرصه آسیا و فوتبال بین الملل مطرح نموده و امروز ذوب آهن نیز با دومین حضور آسیایی اش نام این خطه را درخشان تر می کند .
4 نماینده ایران در حالی وارد لیگ قهرمانان آسیا در فصل جدید می شوندکه اصفهان دو نماینده و تهران فقط یک نماینده را در این 4 سهمیه از آن خود می بیند. با این اوصاف عدم وجود یک ورزشگاه بزرگ و استاندارد که تاکنون نگاه های تحقیر آمیز ای اف سی را به اصفهان در پی داشته دیگر قابل تحمل نیست.
وی تصریح کرد : امیدوارم با توجه به تاکیدات رئیس جمهور در سفر به اصفهان مبنی بر تکمیل سریع ورزشگاه نقش جهان و با همت سازمان تربیت بدنی و با قول مساعدی که معاونت عمرانی استانداری اصفهان داده است امسال امکان برگزاری مسابقات داخلی و آسیایی در ورزشگاه نقش جهان فراهم شود ، چرا که قطعا ورزشگاه فولاد شهر با توجه به رقابت های لیگ ، حذفی و لیگ قهرمانان با دو نماینده از اصفهان ، پتانسیل میزبانی از همه این رقابت ها را نخواهد داشت.
ساکت در پایان گفت : دو تیم فولاد مبارکه سپاهان و ذوب آهن اصفهان با توجه به لزوم حضور مقتدارانه در آسیا از یکدیگر یار نخواهند گرفت تا اصفهان با دو نماینده شایسته به لیگ قهرمانان چشمک بزند.

saeed_cris
23-05-2009, 00:57
ليگ ايران حرفه‌اي نيست / هر تيم من را مي‌خواهد بايد با سپاهان مذاكره كند

خطيبي گفت : « در يك سالي كه در فوتبال ايران حضور داشتم مسائلي را مشاهده كردم كه به من ثابت شد ليگ ايران از استانداردهاي بين‌المللي فاصله دارد.»
رسول خطيبي بازيكن سپاهان اصفهان كه قراردادش با اين باشگاه به اتمام رسيده با انتقاد از عملكرد در برگزاري رقابت هاي ليگ برتر گفت: « مسابقات ليگ برتر در فصل جاري از حواشي زيادي برخوردار بود و به همين خاطر از كيفيت بازي ها كاسته شد. اين حواشي نشان داد هنوز فوتبال ايران با وجود اينكه نام حرفه‌اي را يدك مي‌كشد، اما از استانداردهاي بين‌المللي برخوردارد نيست.»
وي ادامه داد:« وقتي ليگ ايران را با ليگ امارات مقايسه مي‌كنيم با اينكه ليگ امارات از ايران ضعيف‌تر است اما از سازماندهي بيشتر برخوردار است كه اين موارد در فوتبال ايران به چشم نمي‌خورد.»
وي تصريح كرد: «براي انيكه فوتبال ايران رشد كند بايد در برگزاري رقابتها دقت بيشتري داشته باشيم و برنامه‌ريزي‌هاي بهتري بكنيم.»
وي همچنين درباره حضور خود در سپاهان در فصل آينده گفت: «قراردادم با اين باشگاه به اتمام رسيده و براي فصل آينده ابتدا بايد مربي اين تيم مشخص شود.»
وي با بيان اينكه پيشنهاداتي از تيمهاي ليگ برتري دارد گفت: «چند پيشنهاد ليگ برتري تيمهاي خارجي دارم كه اين تيمها بايد با باشگاه سپاهان مذاركره كنند و در صورت توافق با باشگاه من تصميم گيري مي‌كنم.»
وي همچنين درباره دعوت نشدن به تيم ملي گفت:« فصل خوبي را در تيم سپاهان نداشتم و بدون شك وقتي خوب بازي نكني به تيم ملي هم دعوت نمي شوي. با اين حال براي فصل آينده تمام تلاشم را به كار مي گيرم تا به تيم ملي دعوت شوم. اگر اين اتفاق هم رخ دهند براي اين تيم آرزو مي‌كنم تا به جام جهاني راه يابد

mahsa_saina
23-05-2009, 10:23
اقتدار فوتبال اصفهان به اکران درآمد/ نگاه‌ تحقیرآمیز
AFC قابل تحمل نیست مدیر عامل باشگاه سپاهان اصفهان ضمن تبریک قهرمانی مقتدرانه تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در رقابت‌های جام حذفی گفت: : بار دیگر اقتدار فوتبال اصفهان به اکران در آمد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این پیام خطاب به سعید آذری مدیرعامل ، اعضای هیئت مدیره، منصور ابراهیم زاده و کادر فنی و بازیکنان تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان آمده است: "بار دیگر اقتدار فوتبال اصفهان این بار به نام سبزپوشان اصفهان به زیبایی هرچه تمام تر به اکران درآمد و افتخاری دیگر را به کلکسیون افتخارات ورزش این خطه پرگهر افزود

."در ادامه این پیام آمده است: "این افتخار که با لطف الهی و فعالیت مجدانه همه تلاشگران آن باشگاه و مبارزه بی امان شاگردان منصور ابراهیم زاده حاصل شده ، گامی دیگر در اثبات اصفهان به عنوان قطب بزرگ فوتبال ایران بود. سبزپوشان ذوب آهن امسال با تلاش و جنگندگی خود شایستگی خود را برای قهرمانی نشان دادند و روزی شاد و بیاد ماندنی را برای هواداران را برای هواداران فوتبال اصفهان رقم زدند."در پایان این پیام آمده است:" خانواده بزرگ باشگاه سپاهان در کنار تبریک این قهرمانی شیرین از اینکه این رخداد باعث طلایی پوشان سپاهان که پیشتر در جمع 4 تیم برتر لیگ قرار گرفته بودند، برای ششمین بار به لیگ قهرمانان آسیا سلام کنند، سپاس ویژه ای را از همه همه مسئولین و دست اندرکاران باشگاه دوست و همشهری خود دارد و از مسئولین استان و ورزش کشور می خواهیم حال که دیار نصف جهان این بار و به طور همزمان دو نماینده را برای فتح آسیای 2010 رهسپار کرده است با حمایت و پشتیبانی های خود زمینه حضور مقتدرانه اصفهانی ها را در این تورنمنت معتبر مهیا نمایند. امیدواریم تکمیل فوری و سریع ورزشگاه نقش جهان در صدر و اولویت این حمایت ها باشد."همچنین محمدرضا ساکت پس از این قهرمانی گفت: بی انصافی بود که تیم شایسته ذوب آهن فصل 87-88 را بدون کسب یک جام پشت سرگذراند و خوشحالم که شاگردان ابراهیم زاده با قهرمانی در جام حذفی به حق خود رسیدند

مدیرعامل باشگاه سپاهان با اعلام این مطلب افزود: ظاهرا آسیا قصد دل کندن از سپاهان را ندارد. از همه تلاشگران خانواده بزرگ ذوب آهن که با این قهرمانی زمینه حضور مجددمان در رقابت های آسیایی را فراهم کردند سپاسگذاری می کنیم و با قدرت به استقبال آسیای 2010 خواهیم رفت.وی همچنین با تقدیر از حسین چرخابی و فرهاد کاظمی اظهار داشت: زحمات این دو مربی پر تلاش باعث شد تا امسال با همه مشکلات و مصائبی که فرارویمان بود در بین 4 تیم برتر لیگ قرار بگیریم و کسب این رتبه در نهایت باعث شد تا به عنوان نماینده چهارم ایران قدم به لیگ قهرمانان 2010 نهیم

.مدیرعامل باشگاه سپاهان اظهار داشت: سپاهان 6 سال است که نام اصفهان را در عرصه آسیا و فوتبال بین الملل مطرح نموده و امروز ذوب آهن نیز با دومین حضور آسیایی اش نام این خطه را درخشان تر می کند. 4 نماینده ایران در حالی وارد لیگ قهرمانان آسیا در فصل جدید می شوند که اصفهان دو نماینده و تهران فقط یک نماینده را در این 4 سهمیه از آن خود می بیند. با این اوصاف عدم وجود یک ورزشگاه بزرگ و استاندارد که تاکنون نگاه‌های تحقیر آمیز
AFC را به اصفهان در پی داشته دیگر قابل تحمل نیست.

وی تصریح کرد: امیدوارم با توجه به تاکیدات رئیس جمهور در سفر به اصفهان مبنی بر تکمیل سریع ورزشگاه نقش جهان و با همت سازمان تربیت بدنی و با قول مساعدی که معاونت عمرانی استانداری اصفهان داده است، امسال امکان برگزاری مسابقات داخلی و آسیایی در ورزشگاه نقش جهان فراهم شود چرا که قطعا ورزشگاه فولادشهر با توجه به رقابت‌های لیگ، حذفی و لیگ قهرمانان با دو نماینده از اصفهان، پتانسیل میزبانی از همه این رقابت ها را نخواهد داشت

.ساکت در پایان گفت: دو تیم سپاهان و ذوب آهن اصفهان با توجه به لزوم حضور مقتدرانه در آسیا از یکدیگر یار نخواهند گرفت تا اصفهان با دو نماینده شایسته به لیگ قهرمانان چشمک بزند.
:13:

javadjtv
23-05-2009, 11:41
در گفتگو با مهر عنوان شد :
امضا قرارداد قلعه نویی - سپاهان امروز در اصفهان / بن یاس منتفی شد

سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال تهران ظهر امروز راهی اصفهان خواهد شد تا پس از انجام مذاکرات نهایی با مسئولان باشگاه سپاهان قرارداد خود با این تیم را امضا کند. به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه امیرقلعه نویی استقلال را به عنوان قهرمانی هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر رساند با امیررضا واعظی آشتیانی مدیرعامل این باشگاه برای ادامه همکاری به مشکل خورد تا مذاکراتش را با تیم های دیگر آغاز کند.
در این بین روزهای گذشته صحبت هایی در مورد مذاکره و حتی توافق اولیه این مربی با تیم های اماراتی مطرح شده بود اما بنا بر اظهار نظر خود قلعه نویی او ظهر شنبه راهی اصفهان خواهد شد تا قراردادش را با تیم فوتبال سپاهان به امضا برساند.
امیرقلعه نویی صبح شنبه درگفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه در طول روزهای حضورش در امارات با تیم های الوصل و بن یاس مذاکراتی داشته است گفت: بنده با این دو تیم مذاکراتی داشته ام اما متاسفانه در تهران اینطور عنوان شده که من برای بالا بردن رقم قرارداد و بازارگرمی این مسائل را مطرح کرده ام.

وی ادامه داد: هر کس فکر می کند گفته های من در مورد مذاکره با مسئولان باشگاه اماراتی واقعیت ندارد می تواند با آنها به طور مستقیم گفتگو کند و از صحت و سقم ماجرا آگاه شود.
قلعه نویی با بیان اینکه پیوستنش به تیم بن یاس به واسطه تمدید قرارداد سرمربی تونسی این تیم منتفی شده است، خاطرنشان کرد: بعد از ظهر امروز راهی اصفهان خواهم شد تا قراردادم را با تیم فوتبال سپاهان امضا کنم.
سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این سوال مهر که چند درصد احتمال عقد قرارداد با سپاهان وجود دارد گفت: ما توافقات نهایی را انجام داده ایم و به احتمال 95 درصد عصر امروز قرارداد همکاری را امضا خواهیم کرد.

labkhande_ejbari20
23-05-2009, 12:19
پس از راهيابي سپاهان به ليگ قهرمانان
ساكت: آسيا از ما دل نمي‌كند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه سپاهان گفت: تيم ما در 6 سال گذشته نشان داده كه شايستگي حضور در مسابقات آسيايي را دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد رضا ساكت عنوان كرد: بي انصافي بود كه تيم شايسته ذوب آهن فصل 87-88 را بدون كسب يك جام پشت سر گذارد و خوشحالم كه شاگردان ابراهيم زاده با قهرماني در جام حذفي به حق خود رسيدند.
مديرعامل سپاهان افزود: با اين قهرماني، تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان كه پيشتر در جمع 4 تيم برتر ليگ ايستاده بود، براي ششمين بار به رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا راه پيدا كرد و اين موضوع را به همه هواداران فوتبال در اصفهان تبريك مي گويم.
وي ادامه داد: ظاهرا آسيا قصد دل كندن از سپاهان را ندارد. از همه تلاشگران خانواده بزرگ ذوب آهن كه با اين قهرماني زمينه حضور مجددمان در رقابت هاي آسيايي را فراهم كردند سپاسگذاري مي كنيم و با قدرت به استقبال آسياي 2010 خواهيم رفت.
ساكت با تقدير از حسين چرخابي و فرهاد كاظمي گفت: زحمات اين دو مربي پرتلاش باعث شد تا امسال با همه مشكلات و مصائبي كه فرارويمان بود در بين 4 تيم برتر ليگ قرار بگيريم و كسب اين رتبه در نهايت باعث شد تا به عنوان نماينده چهارم ايران به ليگ قهرمانان 2010 قدم گذاريم.
مديرعامل سپاهان اظهار داشت: سپاهان 6 سال است كه نام اصفهان را در عرصه آسيا و فوتبال بين الملل مطرح كرده و امروز ذوب آهن نيز با دومين حضور آسيايي اش نام اين خطه را درخشان تر مي كند.
4 نماينده ايران در حالي وارد ليگ قهرمانان آسيا در فصل جديد مي شوندكه اصفهان 2 نماينده و تهران فقط يك نماينده را در اين 4 سهميه از آن خود مي بيند. با اين اوصاف عدم وجود يك ورزشگاه بزرگ و استاندارد كه تاكنون نگاه هاي تحقير آميز اي اف سي را به اصفهان در پي داشته ديگر قابل تحمل نيست.
ساكت تصريح كرد: اميدوارم با توجه به تاكيدات رئيس جمهور در سفر به اصفهان مبني بر تكميل سريع ورزشگاه نقش جهان و با همت سازمان تربيت بدني و با قول مساعدي كه معاونت عمراني استانداري اصفهان داده است امسال امكان برگزاري مسابقات داخلي و آسيايي در ورزشگاه نقش جهان فراهم شود، چرا كه قطعاً ورزشگاه فولاد شهر با توجه به رقابت هاي ليگ، حذفي و ليگ قهرمانان با دو نماينده از اصفهان، پتانسيل ميزباني از همه اين رقابت ها را نخواهد داشت.
ساكت گفت: دو تيم فولاد مباركه سپاهان و ذوب آهن اصفهان با توجه به لزوم حضور مقتدارانه در آسيا از يكديگر يار نخواهند گرفت تا اصفهان با دو نماينده شايسته به ليگ قهرمانان چشمك بزند.
خبرگزاري فارس،

ss_ss gahreman
23-05-2009, 17:42

تماشاگران سپاهان متوجه شدند كه مقام چهارمي مهم بود
پورسينا:قلعه‌نويي و كاظمي تفاوت زيادي ندارند

خبرگزاري فوتبال ايران- رئيس هيات‌مديره سپاهان با اشاره به راهيابي اين تيم به ليگ قهرمانان آسيا مي‌گويد: «تلاش ذوب‌آهن براي قهرماني ستودني بود در ضمن تماشاگران سپاهان حالا متوجه شدند كه مقام چهارمي مهم بود.»

محسن پورسينا در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران با بيان اين مطلب ادامه مي‌دهد: «تماشاگران سپاهان در هفته‌هاي آخر جو چندان خوبي را به وجود نياوردند و عليه سرمربي شعار دادند ولي حالا متوجه شدند كه كسب مقام چهارمي مهم بود و بايد از فرهاد كاظمي هم تشكر كنيم كه در راهيابي سپاهان به آسيا نقش داشت.»

وي در مورد وضعيت كادر فني سپاهان تاكيد مي‌كند: «ما با امير قلعه‌نويي به توافق رسيده‌ايم و قرار است صحبت‌هاي نهايي امشب در اصفهان انجام شود. هر وقت قرارداد امضا شد آن وقت مي‌توان گفت كه قلعه‌نويي سرمربي سپاهان شده است.»

پورسينا در مورد تفاوت‌هاي فرهاد كاظمي و قلعه‌نويي مي‌گويد: «هر دو از مربيان خوب و موفق فوتبال ايران هستند و تفاوت چنداني ندارند. كاظمي چند سال پيش قهرمان ايران و جام حذفي شد و قلعه‌نويي هم اين عناوين را به دست آورد، آنها خصوصياتي شبيه به هم دارند ولي همانطور كه گفتم شرايطي به وجود آمد تا در نهايت كاظمي جدا شد و ما سراغ مربي ديگري رفتيم.»

labkhande_ejbari20
23-05-2009, 21:04
پس از انتخاب سرمربي جديد سپاهان
ساكت: با قلعه‌نويي هر 3 جام را مي‌خواهيم
خبرگزاري فارس: مديرعامل سپاهان گفت: امير قلعه‌نويي يك مربي شناخته شده و محبوب است و مطمئن باشيد براي فصل آينده هر 3 جام را نشانه خواهيم گرفت.

به گزارش «توانا»، محمدرضا ساكت پس از انتخاب قلعه‌نويي به عنوان سرمربي سپاهان اظهار داشت: خيلي خوشحاليم كه امروز يك مربي با كارنامه روشن و پر افتخار را به سپاهان آورديم تا بتوانيم دل هوادارانمان را شاد كنيم.
وي ادامه داد: سپاهان هميشه شايستگي قهرماني را داشته است و مطمئن هستيم كه با مجموعه پر تواني كه داريم به علاوه تدبير و درايت امير قلعه‌نويي كه يك مربي شناخته شده و محبوب است، مطمئن باشيد هر 3 جام فصل آينده را نشانه مي‌رويم و مثل امسال اجازه نمي‌دهيم مشكلات بر ما غلبه كند.
خبرگزاري فارس

labkhande_ejbari20
24-05-2009, 12:16
امیر قلعه نوعی:
موفقیت های قبلی خود را در سپاهان تکرار می کنم

سرمربی جدید تیم فوتبال سپاهان اصفهان ابراز امیدواری كرد: موفقیت های گذشته اش را در سپاهان تكرار كند.
"امیر قلعه نوعی"در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره قرارداد خود با سپاهان گفت : امروز به عنوان سرمربی سپاهان انتخاب شدم و از هیئت مدیره و مدیر عامل باشگاه سپاهان تشكر می كنم كه مرا به عنوان سرمربی انتخاب كردند.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان ابراز امیدواری كرد:با تكرار موفقیت های گذشته تیم سپاهان از ابتدای فصل با نتایج خوب جواب اعتماد مسئولان سپاهان را بدهد.

امیر قلعه نوعی با بیان اینكه قراردادش با سپاهان یكساله است ، گفت:امكان تمدید این قرار داد تا سه سال هم وجود دارد .

وی درباره دستیاران خود در سپاهان هم گفت : همه كسانی كه با من كار می كنند همكارم هستند نه دستیار،ولی در روزهای آینده این موضوع را مشخص خواهم كرد.
پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر

ذوب آهن قهرمان جام حذفى شد تا منصور ابراهيم زاده در اولين فصل سرمربيگرى به تاريخ بپيوندد و با يك قهرمانى و يك نايب قهرمانى شايستگى هاى خودش را به اثبات برساند. با ابراهيم زاده كه بعد از يك فصل پر تنش در اولين روز استراحتش به سر مى برد به صحبت نشستيم.
•بالاخره قهرمان شديد؟
- خدا را شكر مى كنم كه توانستم جواب زحمات مجموعه ذوب آهن و تماشاگرانمان را بدهم.
•نايب قهرمانى ليگ ارزشمندتر است يا قهرمانى جام حذفى؟
- هر كدام ارزش جداگانه اى دارد اما چيزى كه در تاريخ ثبت مى شود نام تيم قهرمان است و يادتان باشد كه با قهرمانى ما سپاهان هم به نوعى قهرمان شد.
• يعنى به فكر سپاهان هم بوديد؟
- صددر صد. اين قهرمانى براى تمام مردم اصفهان است، من سهميه ليگ قهرمانان آسيا را به سپاهانى ها اهداء مى كنم كه در اين چند سال اخير هميشه جزو يكى از مدعيان اصلى فوتبال ايران بوده و از اتحاد تماشاگران اصفهانى هم خيلى خوشحال شدم.
• تيمتان دوباره اشتباه بازى رفت را تكرار كرد. حقى پاس داد و زارعى گل زد؟
- درست مى گوييد اما اين ۲ نفر از مهره هاى اصلى راه آهن هستند و اكثر توپ ها به آنها مى رسد. مهم نيست كه زارع گل زد بلكه مهم تر اين است كه ما برخلاف بازى رفت ۵ گل زديم.
•پيروزى ۳ بر يك تا دقيقه نود هم نتيجه خطرناكيست؟
- ما بعد از گل سوم هم فرصت هايى داشتيم اما استرس قهرمانى باعث شد به نتيجه نرسد حضور بابك رضى و احمد محمدپور هم به خاطر كاهش استرس و انجام بازى درگيرانه بود.
•حضور همزمان خيرى و صالحى نژاد به خاطر چه بود؟
- خيلى وقت ها مى گويند كه صالحى نژاد يك هافبك دفاعى است اما ديديد كه هم گل زد و هم بارها در موقعيت گل زنى قرار گرفت.
•قهرمانى ذوب آهن هديه فوتبال پاك بود؟
- در بازى مقابل فولاد هم ما بازى خودمان را كرديم و حتى در آناليز يك برنامه تلويزيونى هم از لحاظ كارهاى تاكتيكى و ايجاد موقعيت به عنوان تيم اول بالاتر از فولاد ايستاديم.
•پس چرا باختيد؟
- در آن بازى ما بيش از ۶۰ حمله داشتيم اما هيچكدام تبديل به گل نشد و از آن طرف هم مردم و مسئولين مشهد به پيام كمك نكردند تا با آرامش خاطر مقابل استقلال بازى كند.
•وضعيت قراردادتان با ذوب آهن به كجا رسيده؟
- ما توافقات لازم را انجام داده ايم و مشكلى براى فصل آينده نيست. من در ذوب آهن مى مانم تا بيرونم كنند.
•و در مورد بازيكنان؟
- براى سال آينده اسكلت اصلى تيم را حفظ مى كنيم اما با توجه به قانون ۱+۳ بايد بازيكنان خارجى توانمندى جذب كنيم چون بازى هاى آسيايى هم براى ما مهم خواهد بود.
• صحبت از بازيكن خارجى كرديد،عيسى اندوى رفتنى است؟
- متاسفانه بله. اما اولاً خوشحالم كه با قهرمانى از ايران مى رود و دوماً ذوب آهن يك مربى دروازه بانى دارد كه مى تواند يك عيسى ديگر براى ما تربيت كند اما به دنبال جذب يك دروازه بان تراز اول هم بايد باشيم.
• قرار شده براى جذب بازيكن به برزيل برويد؟
- فعلاً مى خواهم استراحت كنم چون خيلى خسته هستم اما بعد از تجدى قوا تيمى قدرتمند براى بازى هاى آسيايى خواهم ساخت.
•بالاخره يك قهرمانى كه حقتان بود را كسب كرديد؟
- ما يك جام قهرمانى ديگر از اين فوتبال طلبكاريم. اعتقاد دارم بايد در ليگ قهرمان مى شديم. بايد تلاش كنيم و براى فصل آينده اين قهرمانى را به دست آوريم. هنوز فوتبال تمام شده. حقمان بود در ليگ برتر قهرمان شويم.
• گفته مى شود با سپاهان صحبت هايى انجام داده ايد صحت دارد؟
- اصلاً با آنها مذاكره نداشتم. البته من فوتبالم را از سپاهان شروع كردم و خوشحالم كه آنها هم در ليگ قهرمانان هستند. به نظرم همين موضوع هم در تاريخ مى ماند نه فوتبال پاكى كه همه بعد از بازى ما با فولاد عنوان كردند اينكه هواداران اصفهانى دور هم جمع شدند در تاريخ ثبت مى شود.
ابرار ورزشی
امير قلعه نويى، سرمربى جديد سپاهان گفت: احترام خاصى براى هواداران استقلال قائلم و به هواداران استقلال در اصفهان سلام ويژه اى دارم. وى پس از انتخاب به عنوان سرمربى تيم فوتبال سپاهان اظهار داشت: سپاهان تيمى است با پتانسيل بالا كه هر سال شخصيت قهرمانى خودش را حفظ كرده و اجازه نداده است مشكلات بر اين تيم غلبه كند. به هر حال همه جوانب باعث شد به پيشنهاد اين تيم جواب مثبت بدهم. او ادامه داد: مديريت خوب ساكت، هيأت مديره با كيفيت و هواداران پر شور و اين مورد كه سپاهان هر ساله شخصيت قهرمانى خود را حفظ كرده باعت انتخاب من شد. قلعه نويى افزود: از اين به بعد يك سپاهانى هستم و آمده ام تا با پتانسيلى كه سپاهان دارد با اين تيم به موفقيت دست پيدا كنم. ضمن اين كه احترام خاصى براى هواداران استقلال قائلم و به هواداران استقلال در اصفهان سلام ويژه اى دارم. وى خاطر نشان كرد: امسال مى خواهيم همراه با سپاهان در آسيا و ليگ برتر و مسابقاتى كه در پيش داريم موفق عمل كرده و يك مقام درخور شخصيت اين باشگاه به دست بياوريم. قلعه نويى با اشاره به اين كه در مورد دستيارانم در چند روز آينده تصميم گيرى مى كنم؛ اظهار داشت: يك تركيب بومى من را در سپاهان همراهى مى كند. وى افزود: بسيار خوشحالم كه امروز در جلسه اى كه با هيأت مديره سپاهان داشتيم به توافق رسيديم كه در نهايت منجر به عقد قرارداد با اين تيم شد. اميدوارم خدمتگزارى خوب براى مردم اصفهان باشم.
ابرار ورزشی
سرپرست سپاهان: قلعه نويي به من پيشنهاد همكاري داده است تهران ([Only registered and activated users can see links]) ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۰۳/۰۳/۸۸‬ ورزش ([Only registered and activated users can see links]). توپي ([Only registered and activated users can see links]). فوتبال ([Only registered and activated users can see links]). ليگ ([Only registered and activated users can see links])
سرپرست تيم فوتبال سپاهان اصفهان،گفت: بعداز جلسه روز گذشته، امير قلعه نويي سرمربي جديد سپاهان از من خواست كه به عنوان مربي در كنارش فعاليت كنم.
مجيد بصيرت روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: هنوز هيچ كدام از دستياران قلعه نويي براي فصل بعد مشخص نشده‌اند اما وي از من خواست كه به عنوان يكي از مربيان در كنارش كار كنم.ضمن اينكه خودم نيز تمايل زيادي دارم تا به عنوان دستيار روي نيمكت سپاهان بنشينيم.
وي ادامه داد: با اين حال تابع دستورات باشگاه هستم و با توجه به اينكه چندين سال در سمت سرپرستي تجربيات زيادي كسب كرده ام شايد درصورت درخواست باشگاه با سمت مربي - سرپرست در كنار سپاهان باشم.
بصيرت تاكيد كرد: امير قلعه نويي آخر هفته بار ديگر به اصفهان آمده و تمامي مسائل مربوط به دستياران، بازيكنان و امكانات مورد نظر خود را در جلسه با اعضاي هيات مديره در ميان مي‌گذارد و آن زمان است كه مي‌توان درخصوص تمامي ابهامات صحبت كرد.
سرپرست تيم سپاهان با اشاره به سوابق درخشان قلعه نويي در مربيگري، تصريح كرد: قلعه نويي يك مربي آينده نگر است و برنامه‌هايي كه وي براي تيم‌هاي تحت هدايت خود ارائه مي‌كند بسيار مناسب بوده و پتانسيل قهرماني تيم را بالا مي‌برد.
وي درخصوص صحبت‌هاي مطرح شده مبني بر حضور تعدادي از بازيكنان استقلال به همراه قلعه نويي در سپاهان، يادآور شد: تيم سپاهان در اين فصل طبق نظر قلعه نويي بسته مي‌شود و اين مربي نشان داده است كه بازيكنان حرفه‌اي را جذب مي‌كند.باشگاه هم اكنون منتظر ليست خريد قلعه نويي است و همانطور كه گفتم در انتهاي هفته همه چيز مشخص مي‌شود.
بصيرت در پايان با اشاره به اينكه قلعه نويي نحوه برقراري ارتباط صحيح با بازيكنان را مي‌داند گفت: خوشحاليم كه با قهرماني ذوب آهن در جام حذفي بار ديگر به عنوان چهارمين سال پياپي در آسيا حضور خواهيم داشت و اين بار امير قلعه نويي كه سابقه حضور در اين بازي‌ها را هم دارد تيم ما را هدايت مي‌كند.

خبرگزاري جمهوري اسلامي
خبرگزاري آريا-امير قلعه نويى، سرمربى جديد سپاهان گفت: سپاهان تيمى است با پتانسيل بالا كه هر سال شخصيت قهرمانى خودش را حفظ كرده و اجازه نداده است مشكلات بر اين تيم غلبه كند. به هر حال همه جوانب باعث شد به پيشنهاد اين تيم جواب مثبت بدهم.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، وي ادامه داد: مديريت خوب ساكت، هيأت مديره با كيفيت و هواداران پر شور و اين مورد كه سپاهان هر ساله شخصيت قهرمانى خود را حفظ كرده باعت انتخاب من شد.
قلعه نويى افزود: از اين به بعد يك سپاهانى هستم و آمده ام تا با پتانسيلى كه سپاهان دارد با اين تيم به موفقيت دست پيدا كنم. ضمن اين كه احترام خاصى براى هواداران استقلال قائلم و به هواداران استقلال در اصفهان سلام ويژه اى دارم.
وى خاطر نشان كرد: امسال مى خواهيم همراه با سپاهان در آسيا و ليگ برتر و مسابقاتى كه در پيش داريم موفق عمل كرده و يك مقام درخور شخصيت اين باشگاه به دست بياوريم.
قلعه نويى با اشاره به اين كه در مورد دستيارانم در چند روز آينده تصميم گيرى مى كنم؛ اظهار داشت: يك تركيب بومى من را در سپاهان همراهى مى كند.
وى افزود: بسيار خوشحالم كه امروز در جلسه اى كه با هيأت مديره سپاهان داشتيم به توافق رسيديم كه در نهايت منجر به عقد قرارداد با اين تيم شد. اميدوارم خدمتگزارى خوب براى مردم اصفهان باشم

خبرگزاري آريا

labkhande_ejbari20
25-05-2009, 07:19
ماجراى پيامكى كه حاشيه آفريد
امير قلعه نويى سرور هر چى ... به اصفهان خوش آمد
هنوز ۲ ساعتى مانده بود تا امير قلعه نويى با سپاهان ثبت كند و رسماً به اين تيم ملحق شود. هنوز يك ساعتى مانده بود تا مسئولان باشگاه سپاهان خبر را نه در اختيار خبرنگاران پركار اصفهانى كه در اختيار همان خبرگزارى خاص قرار دهند. هنوز خيلى مانده بود به خيلى اتفاقات ديگر كه يكى از مسئولان ميانى باشگاه سپاهان براى دوستانش پيامكى فرستاد با اين مضمون كه « امير قلعه نويى، سرور هرچى... به اصفهان خوش آمد.»
•••
كرى بين سپاهان و پرسپوليس در چند سال اخير كم دردسر و حاشيه درست نكرده است. فرزندان مستقيم مرحوم شاهين حالا بر سر ارث و ميراثى با هم به دعوا مى پردازند كه هيچ وقت ماترك پدر اخلاق گرا و جام گريز نبوده است. سپاهان فرزند شاهين اصفهان است و پرسپوليس فرزند شاهين تهران و عجيب اينكه اين ۲ برادر نمى توانند با هم بسازند. دهه ۸۰ كه رسيد، رقابت پرسپوليس و سپاهان دو چندان شد و اين ۲ تيم در چندين و چند فينال جام حذفى يا حتى ليگ به پست هم خوردند. حواشى گسترده و قد علم كردن هاى اين دو مقابل يكديگر، كار را به جايى رسانده كه به آن مى گويند« جاى باريك»! ماجراى «سرباز احمدى» شايد سياه ترين لكه باشد در درگيرى هواداران ۲ تيمى كه در چند سال اخير هميشه تا مرز دعوا و دشمنى با يكديگر پيش رفته اند و كسى هم علت آن را نمى داند.
•••
حضور امير قلعه نويى به عنوان بازيكن اسبق شاهين در دعواى بين تيم هاى بر جاى مانده از شاهين، خود نكته جالب ديگرى است كه نبايد از خاطر دور شود. وسط دعواى شاهينى ها، يك پسر شاهينى ديگر وارد بازى شده، پسرى كه هيچ وقت مقابل پرسپوليس به عنوان سرمربى استقلال بازنده نبوده است.
•••
حضور امير قلعه نويى در سپاهان دلايل متعددى دارد اما بى ربط نيست اگر كاميابى او مقابل پرسپوليس در سال هاى اخير را يكى از عواملى بدانيم كه در عقد اين قرارداد بى تأثير نبوده. قلعه نويى در لباس مربيگرى هيچ شكستى را مقابل پرسپوليس نداشته و ندارد و مسلماً يكى از دلايلى كه باعث شده تا دوست خوب ما در باشگاه سپاهان، از اين پيامك هاى «كرى گونه» براى رفقايش ارسال كند همين است. انگار كه سپاهان از الان خود را آماده مى كند براى شكست دادن پرسپوليس!
•••
چند روز پيش در مطلبى در صفحه ۱۰ نوشتيم كه امير قلعه نويى در ميدان بين المللى، كمتر در بحث هاى حاشيه اى موفق عمل كرده. او حالا در جايى حضور دارد كه بيشترين تجربه و شناخت را از ليگ قهرمانان آسيا دارند. ببينيم قلعه نويى كه در تطبيق پذيرى و سازگارى با شرايط مختلف، توانايى كاملى دارد، اين بار در اصفهان چگونه خواهد كوشيد تا از اين قدرت بالاى سازگارى، حداكثر استفاده را داشته باشد. باز هم در اين مورد خواهيم نوشت.
ابرار ورزشی

سرانجام تمام شد. امير قلعه نويى پايش را داخل هيأت فوتبال استان اصفهان گذاشت و قراردادش را با اين تيم ثبت كرد تا رسماً سپاهانى ها شود. موفق ترين مربى ۱۰ سال اخير فوتبال باشگاهى ايران به موفق ترين باشگاه ايران در عرصه هاى بين المللى پيوست تا سپاهان از هم اكنون خود را به عنوان مستعدترين تيم براى كسب مقام قهرمانى فصل بعد معرفى كند. حالا امير قلعه نويى در اصفهان، فصل بسيار سخت و دشوارى را پيش روى خود مى بيند. او بايد با تيمى كه تمام ابزار لازم قهرمانى را دارد بكوشد تا عنوانى را تكرار كند كه خود دوبار با استقلال تهران به دستش آورده.
•••
اولين نكته اى كه در مورد همكارى امير قلعه نويى با سپاهان به ذهن مى رسد، آزادى عمل امير براى انتقال اطرافيان خود به اصفهان است. قلعه نويى از كسانى است كه دور و برشان هميشه شلوغ است و اين شلوغى مى تواند در اصفهان به يك موضوع حاشيه دار تبديل شود. قلعه نويى وقتى به مس كرمان پيوست هم با خود نفرات پيرامونى زيادى را به اين تيم برد كه اتفاقاً با استقبال باشگاه هم مواجه شد چرا كه كمبود بعضى از اين نفرات باشگاه را با مشكل مواجه كرده بود اما در سپاهان اينگونه نيست. سپاهان از نظر نيرو و منابع انسانى بدون ترديد يكى از قويترين باشگاه هاى ايران است و بعيد است كه نيازمند جذب نفرات پيرامونى امير قلعه نويى باشد.
•••
دومين مسأله در راه همكارى ۲ تيم نحوه جذب بازيكنان استقلال است. قلعه نويى براى تعدادى از بازيكنان فصل قبل خود ارزش بسيارى قائل است و قصد انتقال اين نفرات به سپاهان را دارد. آيا سرمايه بالاى باشگاه سپاهان در راه خالى كردن استقلال از بازيكنان تأثيرگذار مورد استفاده قرار خواهد گرفت؟
•••
سومين قضيه در نحوه همكارى طرفين باز مى گردد به مسائل فنى. سپاهان سالهاست كه با دفاع خطى بازى مى كند و قلعه نويى هميشه و همه جا حتى در تيم ملى نيز از سيستم دفاع پوششى بهره گرفته.آيا امير در سپاهان هم به عادت قديمى خود باز مى گردد و يا اينكه به دليل بهره مند بودن سپاهان از مدافعان كنارى با قابليت بالا، تغيير سيستم خواهد داد؟
•••
چهارمين قضيه بين طرفين را بايد مربوط دانست به قضيه دستياران امير. در اصفهان تئوريسين امير قلعه نويى كيست؟ در مس كرمان و استقلال « اميد طيرى» اين وظيفه را برعهده داشت. در سپاهان چه اتفاقى خواهد افتاد و چه كسى به عنوان «تمرين دهنده» امير را همراهى خواهد كرد؟
•••
نكته بعدى كه در رابطه با اين همكارى مورد سؤال قرار مى گيرد، نتايج امير در سطح بين المللى است. سپاهان تيمى نيست كه قلعه نويى را براى كسب مقام قهرمانى يا نايب قهرمانى در ليگ به استخدام درآورده باشد. مسلماً اهداف محمدرضا ساكت از جذب امير قلعه نويى، موفقيت در ميدان ليگ قهرمانان آسياست جايى كه امير قلعه نويى هفته قبل بدون حتى يك پيروزى، تركش كرد. آيا امير قلعه نويى و باشگاه سپاهان مى توانند زوج مناسبى براى هم در آسيا باشند؟
ابرار ورزشی

labkhande_ejbari20
25-05-2009, 13:02
خبر ورزشی

خبر ورزشی

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي امروز بيانيه اي صادر كرد.
متن بيانيه قلعه نويي به شرح زير است:
جدايي از يكديگر رسم هميشگي فوتبال است و اهالي فوتبال را گريزي از اين حقيقت نيست. شايد براي من كه اكنون در مواجهه با اين حقيقت انكار ناپذير قرار گرفته ام، نيازي به ذكر دلايل جدايي و توضيحي اضافي نباشد.
با اين حال، من هرگز رابطه اي صرفا حرفه اي با هواداران پرشور و باشگاه استقلال نداشته ام و اين تنها دليل بيان چند جمله به عنوان خداحافظي از تيم و هواداران است كه آنها را مانند خانه و خانواده خود مي دانم.
به عنوان يك مربي فوتبال، قواعد اين ورزش را مي شناسم و آنها را پذيرفته ام. در لحظه خداحافظي ام از استقلال و هوادارانش قصد تكرار ماجرايي كه گذشت و بيان دلايل جدايي ام را ندارم چرا كه پس از تجربه قهرماني در يك سال با استقلال در دو جام حذفي و ليگ برتر، از اين تيم و هوادارانش جدا مي شوم و اين خود گوياي همه چيز است.
اكنون تنها لازم مي دانم به چند نكته اشاره كنم. اول آنكه اعتراف مي كنم هر چه در اين فوتبال هستم و بدست مي آورم را از مردم دارم. بابت كارهاي كوچكي كه در استقلال كرده ام، منتي بر سر هيچ كس نيست كه خدمت به تيم مورد علاقه و هوادارانش را يك وظيفه مي دانم.
بار ديگر به اين نكته اشاره مي كنم كه قواعد فوتبال را به خوبي مي شناسم و اكنون كه پس از دو قهرماني در يك سال از استقلال جدا مي شوم، گلايه اي از هيچ كس ندارم و نخواهم داشت و تنها به واسطه مهيا نبودن شرايط مجبور به ترك تيم محبوبم شده ام.
نكته ديگري كه لازم مي دانم به آن اشاره كنم، موضع بنده به عنوان عضوي كوچك از خانواده بزرگ استقلال در قبال هواداران و تيم است. اينجانب امير قلعه نويي رسما اعلام مي كنم از اين پس هيچ اظهار نظري درباره باشگاه استقلال - چه مثبت و چه منفي- نخواهم كرد و از اين به بعد هر گفت و گويي از من درباره استقلال چاپ شود كذب محض است.
در تمام روزهايي كه سرمربي استقلال بودم، از پيشكسوتان و اطرافيان استقلال انتظار داشتم فضايي آرام را براي موفقيت تيم فراهم كنند. طبيعي است كه خود نيز بايد به اين مسئله اعتقاد داشته و فضايي را كه ما مي پسنديدم، براي باشگاه مردمي استقلال فراهم كنم.
در پايان ضمن خداحافظي از هواداران پرشور و باشگاه استقلال كه همواره پشتيبان بنده و تيم بوده اند، بار ديگر اعلام مي كنم آرزويي جز موفقيت براي مديران و كادر فني ندارم و همواره براي سربلندي اين تيم دعا مي كنم. بنده را حلال كنيد.
خبرگزاري فارس
كريم قنبري گفت: پس از سنجيدن شرايط باشگاه سپاهان درباره حضور در كادر فني اين تيم تصميم‌گيري مي‌كنم.
كريم قنبري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: صحبت‌هاي اوليه جهت حضور در كادر فني سپاهان انجام شده است اما، ابتدا بايد ببينم شرايط مدنظر سپاهان همان جايگاه موردنظر من است يا نه؟
وي افزود: نمي‌خواهم يك مربي تحميلي به تيم باشم و در هر صورت بايد ديد نظر باشگاه و امير قلعه‌نويي براي تعيين جايگاهم در تيم سپاهان چگونه است.
قنبري افزود: به دليل تعلق خاطرم به سپاهان به اين باشگاه آمدم و از اول هم گفتم كه اصراري براي حضور در تيم اول باشگاه سپاهان نداشته و حاضرم به عنوان مشاور تيم يا سرمربي تيم سپاهان نوين فعاليت كنم.
وي ادامه داد: حتي از لوكابوناچيچ خواستم كه اجازه دهد اين فصل در كنار سپاهان باشم اكنون هم با باشگاه در حال مذاكره هستم و اولويت اولم سپاهان است اما، اگر در نهايت شرايط به گونه‌ي ديگري شد به پيشنهاد فولاد خوزستان و يك تيم ديگر كه خواهان حضورم هستند فكر مي‌كنم.
قنبري درباره ماجراي حضورش به عنوان سرمربي مربي سپاهان نوين نيز گفت: اين موضوع فعلا در حد حرف باقي مانده است.
وي در پايان پيرامون حضور قلعه‌نويي در سپاهان هم گفت: قلعه‌نويي مربي بزرگي است كه تجربه و پتانسيل لازم را براي سرمربيگري سپاهان دارد، در واقع اين مربي بهترين انتخاب براي سپاهان بود و اميدوارم با حضور او سپاهان مانند هميشه تيمي مدعي در ايران و آسيا باشد.
خبرگزاري دانشجويان ايران

mahsa_saina
25-05-2009, 13:28
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گفت: امير قلعه‌نويي يك مربي شناخته شده ، بزرگ و محبوب است و مطمئن باشيد با درایت و توان فنی بالای وی براي فصل آينده هر 3 جام را نشانه خواهيم گرفت......

به گزارش پایگاه خبری فولاد مبارکه سپاهان ، محمدرضا ساكت پس از انتخاب قلعه‌نويي به عنوان سرمربي تیم فوتبال سپاهان اظهار داشت: خيلي خوشحاليم كه امروز يك مربي با كارنامه روشن و پر افتخار را به سپاهان آورديم تا بتوانيم با توان فنی بالای وی و نتایج مطلوبی که به دست می آوریم دل هوادارانمان را شاد كنيم.
وي ادامه داد: سپاهان هميشه شايستگي قهرماني را داشته است و مطمئن هستيم كه با مجموعه پر تواني كه داريم به علاوه تدبير و درايت امير قلعه‌نويي كه يك مربي شناخته شده و محبوب است، هر 3 جام فصل آينده را نشانه مي‌رويم.

saeed_cris
25-05-2009, 19:15
ویرایش ماهماتا: خبر تکراری بود دوست من.
ممنون از اینکه خبرهای سپاهان رو میزاری:72:

labkhande_ejbari20
25-05-2009, 21:54
زردپوشان 18 خرداد با قلعه‌نويي استارت مي‌زنند
اردوي سپاهان در تركيه

خبرگزاري فوتبال ايران- پس از انتخاب سرمربي جديد سپاهان، تمرينات اين تيم از 18 خردادماه در اصفهان آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، امير قلعه‌نويي پس از عقد قرارداد با سپاهان به تهران برگشت و قرار است تا چند روز ديگر باز هم به اصفهان برگردد تا در مورد برنامه‌هاي تمريني سپاهان، ليست بازيكنان اين تيم و مسائل مختلف ديگر با محمدرضا ساكت جلسه داشته باشد. گفتني است كه قلعه‌نويي براي سپاهان اردوي تداركاتي خارج از كشور در نظر گرفته و زردپوشان اصفهاني قبل از شروع ليگ اردويي ده‌روزه را در تركيه برگزار خواهند كرد

خبرگزاري فوتبال ايران،

خبرگزاري آريا- قلعه نويي گفت: تيم سپاهان هميشه اثبات کرده که يکي از قطب هاي فوتبال کشور بوده و همواره با پتانسيل بالاي خود شايستگي هاي خود را به مدعيان نشان داده است و اميدوارم بتوانيم در مسابقات داخلي و خارجي عملکرد موفقي داشته باشيم.
امير قلعه نويي سرمربي سپاهان، اضافه کرد: بايد بررسي و تحليل مناسبي را نسبت به بازيکنان باشگاه ارائه کنم و در آينده اي نزديک نفرات را به مديريت اعلام مي کنم.
قلعه نويي تأکيد کرد: سپاهان بايد در فصل جديد در ليگ برتر و جام باشگاه هاي آسيا به نتايج مطلوب دست پيدا کند و مي خواهم تمام انرژي و قدرت خود را صرف آن کنم.

خبرگزاري آريا

قلعه‌نويي با سپاهان ماند و شبانه قرارداد يكساله‌اش را هم ثبت كرد. برخلاف آنچه كه اين طرف و آن طرف پيشنهاد اماراتي‌ها مطرح شده بود. بعد از توافق با ساكت و پورسينا در دفتر مركزي فولاد مباركه، قلعه‌نويي با رضا فتاحي نماينده باشگاه به هيات فوتبال اصفهان رفت و ساعت 19:45 دقيقه قراردادش را ثبت كرد، براي يك سال 450 ميليون تومان، شرط و شروطي هم در كار است، با قهرماني در ليگ برتر و جام باشگاه‌هاي آسيا 400 ميليون ديگر هم به حق وحقوق او اضافه مي‌شود. كار سرمربي آبي‌ها رسما در سپاهان از 17 خرداد ماه شروع مي‌شود اما براي طرفداران اصفهاني همه چيز از شنبه شب شروع شده هر چند قرارداد سرمربي در سازمان ليگ ثبت نشده باشد. قلعه‌نويي خوب مي‌داند كه حضورش در اصفهان موافقان و مخالفاني هم دارد. غير از اين هم نمي‌تواند باشد اما خبر مي‌رسد آن طور كه در زمان مذاكرات سپاهاني‌ها با استيلي شهر شلوغ شده بود و شرايط عليه مربي پرسپوليس، حالا جو آرام تر است. هر چند كنكاش در سال‌هاي دور قبل از انقلاب و جام تخت‌جمشيد حكايت از آن دارد كه گرايش سپاهاني‌ها بيشتر به سمت و سوي مكتب شاهين و پرسپوليس است و ذوبي‌ها طرفدار استقلال هستند اما در اين چند سال اتفاقاتي در فوتبال افتاد كه به نظر مي‌رسد جو حاكم بيشتر از آنكه به نفع سرخ‌هاي پايتخت باشد به نفع استقلالي‌ هاست. حداقل در بين تماشاگراني كه به ورزشگاه مي‌آيند اين شرايط حاكم است. البته جاي طرفداران قديمي پرسپوليس در جبهه مخالف قلعه‌نويي محفوظ است. شايد بهتر است بگوييم قلعه نويي مثل هميشه خيلي خوش‌شانس است كه با نام استقلال به اصفهان مي‌رود، قلعه‌نويي خيلي بيشتر از آنچه فكرش را بكند در اين يك سال زير ذره‌بين هواداران اصفهاني خواهد بود. آنها موفقيت تيمشان را مي‌خواهند و اميدوارند موفقيت‌هاي او در استقلال، در اصفهان هم تكرار شود. حتي كساني كه مخالف او هستند به همين دليل با آمدن او كاري ندارند. دو قهرماني در ليگ برتر و قهرماني در جام حذفي، كارنامه قابل‌قبولي را مقابل چشمان تماشاگران اصفهاني قرار مي‌دهد اما نكته سنجي آنهاست كه بايد قلعه‌نويي را نگران كند. او خوب مي‌داند كه كار كردن در اصفهان هيچ شباهتي به روزهاي حضورش در كرمان و مس ندارد.
اصفهاني‌ها حتي اگر الان موافق او باشند اگر شرايط بر وفق مرادشان نباشد و نتايج تيم راضي‌شان نكند خيلي هم صبور نيستند. رفتاري كه در ورزشگاه با لوكا، فيرات، چرخابي و كاظمي شد گوياي اين واقعيت است كه طرفداران سپاهان كم حوصله هستند و فرصت زيادي به هيچ كس نمي‌دهند حتي اگر آن فرد كارنامه خوبي داشته باشد.
امير قلعه‌نويي در استقلال نشان داده كه مربي زيركي است و راه برخورد با مطبوعات و ليدرها و طرفداران يك تيم را مي‌داند و كم نمي‌آورد. شايد با تكيه بر همين توانايي‌ها و تجربيات پشت ميز مذاكره با سپاهاني‌ها نشست و در آخر هم توافق كرد. حالا او با ثبت قرارداد رسما سرمربي شده و ليست نفرات مورد نظرش را هم داده كه قرار بوده محرمانه بماند. محمد نوري، احمد آل‌نعمه، غلامرضا رضايي، حسين كاظمي، خسرو حيدري و سيدمهدي رحمتي را قلعه‌نويي مي‌خواهد. بعضي‌ها را هم نمي‌خواهد؛ بيشتر بازيكناني هستند كه نيمكت‌نشين‌اند اما يكي از آنها بازيكن ملي‌پوشي است كه مسؤولان سپاهان دل خوشي از او ندارند. البته گفته مي‌شود به يكي ديگر از بازيكنان ملي‌پوش آنقدر علاقه‌مند است كه از او نام برده.
در جلسه‌اي سه ساعته با مديرعامل و رييس هيات مديره درباره كمك‌هاي قلعه‌نويي هم بحث و مذاكره شده. به نظر مي‌رسد حضور مربي بدنساز استقلال قطعي شده باشد اما درباره سرپرستي و مربيگري بصيرت ابهاماتي وجود دارد. ظاهرا قلعه‌نويي ترجيح مي‌دهد او به عنوان مربي باشد اما همه چيز به جواب بصيرت بستگي دارد. اگر او نخواهد باشگاه هم قبول نمي‌كند. كريم قنبري هم نامي است كه سپاهاني‌ها گفته‌اند بايد باشد كه روي نيمكت سپاهان بماند.

Zoom

بصيرت: تابع نظر باشگاه هستم

مجيد بصيرت به احتمال زياد يكي از اعضاي كادر فني سپاهان خواهد شد.
بصيرت در اين باره مي‌گويد: «روز گذشته امير قلعه‌نويي در اينباره با من صحبت كرد كه در كادر فني باشم. اما من، تابع تصميمات باشگاه هستم. براي من فرقي نمي‌كند كه در كادر سرپرستي تيم باشم يا نه. مهم اين است كه در تيم سپاهان خدمت مي‌كنم.»
بصيرت درباره حضور جويباري در كادر فني هم مي‌گويد: « از حضور علي نظري جويباري در سپاهان بي‌اطلاع هستم و چيزي در اين باره نشنيدم.»

اصفهاني‌ها به دنبال نقش جهان واقعي

ايران ورزشي- اصفهاني‌ها به دنبال راهي مي‌گردند كه بعد از سال‌ها روياي تكميل نقش جهان به واقعيت تبديل شود.
حالا كه ذوب‌آهن هم آسيايي شده، مديران عامل دو باشگاه مي‌خواهند با حضور مسوولان ورزشي و غير ورزشي استان ترتيب يك نشست را بدهند تا خيالشان بابت تكميل ورزشگاه نقش جهان براي شروع فصل مسابقات راحت شود. البته زمان و مكان اين جلسه هنوز اعلام نشده و اما دو باشگاه اصفهاني قصد دارند در هفته آينده قول مساعد از همشهريان مسوول خود بگيرند تا دغدغه‌اي براي مسابقات ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان نداشته باشند. در واقع آنها به دنبال يك راه چاره هستند كه بعد از سال‌ها روياي تكميل نقش جهان محقق شود.

از انتخابم راضي هستم

قلعه‌نويي : 3 هفته ديگر افشا مي كنم

امير قلعه‌نويي كه بعدازظهر شنبه با سپاهان قرارداد بست از انتخاب خود راضي است و خودش را يك سپاهاني مي‌داند: «از امروز تمام انرژي و توان و تجربه خود را براي موفقيت سپاهان در رقابت‌هاي داخلي و خارجي به كار مي‌بندم. سپاهان تيم بزرگي است كه از پتانسيل بالايي برخوردار است و هميشه شخصيت قهرماني و شايستگي كسب رتبه‌هاي بالاي جدول را داشته است من از حالا يك سپاهاني هستم و همچون گذشته ارادت خاصي به مردم خونگرم اصفهاني دارم. هر چند كه سلام و ارادت ويژه‌اي هم به استقلالي‌هاي اصفهان ابراز مي‌كنم. سپاهان يكي از تيم‌هاي حرفه‌اي است. امكاناتي كه اين باشگاه دارد مي‌توان به جرات گفت كه در حد باشگاه‌هاي درجه يك آسياست از انتخابم راضي هستم و اميدوارم شرمنده مردم اصفهان نشوم.» سرمربي جديد سپاهان در مورد اسامي بازيكنان موردنظرش و همچنين زمان شروع تمرينات سپاهان ادامه داد: «پس از بررسي نيروهاي موجود اگر به بازيكني نياز باشد، تا چند روز آينده اسامي بازيكنان موردنظر خود را به باشگاه اعلام مي‌كنم و از هفدهم خردادماه تمرينات اين تيم را شروع خواهيم كرد.» حالا استقلال بايد دنبال گزينه ديگري باشد تا سكان هدايت تيمش را به‌دست او بسپارد.
اميرقلعه‌نويي وقتي با سپاهان قرارداد بست در حالي كه چهره‌اش نشان مي‌داد هنوز هم به استقلال فكر مي‌كند گفت: «حالا كه با سپاهان قرارداد بستم خيالم از بابت خيلي چيزها راحت شد. حالا فقط به سپاهان فكر مي‌كنم اما قصد دارم 2 يا 3 هفته ديگر و زماني كه از كارهاي مربوط به باشگاه سپاهان فارغ شدم خيلي چيزها را بگويم. مي‌خواهم طي يك مصاحبه مطبوعاتي بي‌پرده و رودررو آنچه در استقلال گذشت را افشا كنم. حرف‌هايي مي‌زنم كه تا حالا نزدم. مي‌خواهم همه اتفاقاتي كه در استقلال گذشت را يكي يكي بگويم.» اينكه اميرقلعه‌نويي چه چيزهايي در دل دارد كه مي‌خواهد 2 يا 3 هفته ديگر آنها را افشا كند احتمالا به مسائلي مربوط مي‌شود كه باعث كنار رفتنش از استقلال شد.

ايران ورزشي

labkhande_ejbari20
26-05-2009, 12:44
نگاهى به عملكرد همه دروازه بانان ليگ هشتم از نگاه آمار
عباس محمدى (سپاهان)
عباس محمدى در شرايطى به اين عنوان دست يافت كه بنا به دلايلى در اين تيم اصفهانى كمتر بازى به او رسيد. محمدى كه در ليگ هشتم بازى هاى بسيار خوبى را براى تيمش انجام داده بود، در ليگ هشتم هم يكى از بازيكنان مؤثر اين تيم اصفهانى بود. او حتى عملكردى به مراتب بهتر از رحمان احمدى در سپاهان داشت، اما مصدوميت هاى گاه و بيگاه باعث شد تا كمتر بازى به او برسد. محمدى از مجموع ۱۰۸۸ دقيقه اى كه براى تيمش در درون دروازه ايستاد، ۹ گل را دريافت داشت و متوسط ۱۲۱ دقيقه را از خود برجاى گذاشت.
ابرار ورزشی

javadjtv
26-05-2009, 14:53
در صورت جذب بازيكنان مورد نظر؛
قلعه‌نويي: قول قهرماني مي‌دهم

امير قلعه نويي اعلام كرد در صورت برآورده‌ شدن نيازهاي وي، تيم سپاهان را به قهرماني در ليگ برتر مي‌رساند. به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،‌ قلعه نويي سرمربي جديد تيم سپاهان اصفهان اسامي بازيكنان مورد نظر خود را براي فصل آينده به مسئولان باشگاه سپاهان ارائه داده و با حضور اين بازيكنان در اين تيم قول قهرماني داده است.
قلعه نويي گفت: «سپاهان پتانسيل قهرماني در ليگ برتر را دارد و در صورت جذب بازيكناني كه اعلام كرده‌ام اين تيم قطعاً به قهرماني در ليگ برتر دست خواهد يافت.»
سرمربي سپاهان همچنين تصريح كرد: « در صورت برآورده شدن نيازهاي من در اين باشگاه قهرماني در ليگ برتر را از حالا تضمين مي‌كنم.»
قلعه نويي در مورد بازيكناني كه به باشگاه اعلام كرده گفت: « من نياز خود را به باشگاه اعلام كرده‌ام و جذب آنها به باشگاه بستگي دارد، اما باشگاه سپاهان با من توافق كرده كه بازيكنان مورد نظر من را به هر شكل ممكن جذب كند.»

Cactus
26-05-2009, 15:35
ابرقويي‌نژاد: قرارداد هيچ بازيكن جديدي با سپاهان ثبت نشده است
کانون هواداران پرسپولیس : گفته مي شود آرفي مهاجم مورد نظر باشگاه پرسپوليس به سپاهان اصفهان پيوسته اما اين خبر تكذيب شده است.
رئيس هيات‌ فوتبال اصفهان خبر عقد قرارداد آرفي با سپاهان را رد مي‌كند و مي‌گويد: «قرارداد هيچ بازيكن جديدي با سپاهان ثبت نشده و برخلاف گفته‌هاي اخير آرفي نيز قراردادي در هيات فوتبال اصفهان با سپاهان ثبت نكرده است.»
وي در خاتمه خاطرنشان ساخت: «تنها قراردادي كه از سپاهان در هيات فوتبال اصفهان ثبت شده به امير قلعه‌نويي سرمربي جديد اين تيم بازمي‌گردد كه قراردادش را به صورت رسمي در هيات فوتبال اصفهان ثبت كرده است.»

Aghil_Acm_22
26-05-2009, 19:52

اميد طيري دستيار اميرقلعه نويي در استقلال براي مذاكره با دو بازيكن ازبك در اين كشور به سر مي برد.با توجه به تصويب قانون 4+1 كنفدراسيون فوتبال آسيا ، پيش بيني مي شود بازيكنام ازبكستاني بازار خوبي در ايران پيدا كنند.

به نظر مي رسد طيري اين بازيكنان را براي اميرقلعه نويي و سپاهان ميخواهد. قلعه نويي كه هنوز كادر فني خود را معرفي نكرده ، با توجه به تمول سپاهان قصد دارد بهترين تيم ممكن را ببندد.اين خبر را يكي از خبرنگاران ازبك حاضر در تهران در اختيار گل گذاشت.

ss_ss gahreman
27-05-2009, 12:53
طيري براي سپاهان بازيكن مي آورد!

سايت گل – اميد طيري دستيار اميرقلعه نويي در استقلال براي مذاكره با دو بازيكن ازبك در اين كشور به سر مي برد.با توجه به تصويب قانون 4+1 كنفدراسيون فوتبال آسيا ، پيش بيني مي شود بازيكنام ازبكستاني بازار خوبي در ايران پيدا كنند.

به نظر مي رسد طيري اين بازيكنان را براي اميرقلعه نويي و سپاهان ميخواهد. قلعه نويي كه هنوز كادر فني خود را معرفي نكرده ، با توجه به تمول سپاهان قصد دارد بهترين تيم ممكن را ببندد.اين خبر را يكي از خبرنگاران ازبك حاضر در تهران در اختيار گل گذاشت.

labkhande_ejbari20
27-05-2009, 12:54
قنبری در گفتگو با مهر:
دست قلعه نویی را باز گذاشتم / مشکلی برای هدایت سپاهان نوین ندارم
مربی پیشین تیم النصر امارات با بیان اینکه نشستی را در روزهای پایانی هفته با قلعه نویی خواهد داشت، تاکید کرد مشکلی برای هدایت تیم سپاهان نوین ندارد.

کریم قنبری درگفتگو با خبرنگار مهر، در مورد پیشنهاداتی که از باشگاه سپاهان دریافت کرده، گفت: طی نشستی که با آقای ساکت داشتم، قرار شد این فصل در باشگاه سپاهان فعالیت کنم اما دست باشگاه و امیرقلعه نویی را برای انتخاب دستیارانش تیم بازگذاشتم. ضمن اینکه در روزهای پایانی هفته جاری هم در این مورد با امیرقلعه نویی جلسه‌ای خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه انتخاب امیرقلعه نویی، انتخاب خوبی بوده است، در مورد پیشنهاد هدایت سپاهان نوین اظهار داشت: این موضوع هنوز در حد یک پیشنهاد است و اگر مسئولان باشگاه با آن موافقت کنند، من مشکلی برای هدایت این تیم ندارم.
مربی پیشین تیم النصر امارات در مورد تجربه حضورش در لیگ این کشور عربی تصریح کرد: تجربه بسیار خوبی بود زیرا با فرهنگ، ساختار و نگرش جدیدی در فوتبال آشنا شدم، همچنین در آنجا کامل متوجه شدم فوتبال ایران از نظر فنی از امارات جلوتر است اما آنها از نظر امکانات پیشرفت‌های بسیاری داشته اند.
قنبری در پاسخ به این سوال که آیا سطح فوتبال امارات پائین تر از ایران است، خاطرنشان کرد: در معیار مقایسه سطح لیگ امارات بسیار پائین تر از ایران بود اما وقتی کار به رقابت رودررو و تقابل تیم‌های دو کشور کشید، شرایط کاملا عوض شد و باید اعتراف کنم نتایج نشان داد آنها بهتر از ما هستند.
وی با بیان اینکه متاسفانه در لیگ امارات به یک مربی اجازه نمی دهند نتیجه تلاش‌های خود را ببیند، در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از بازیکنان مطرح خارجی باعث اختلاف بین تیم های ایرانی و اماراتی شده است؟ افزود: فکر نمی کنم تا این اندازه بازیکنان خارجی در موفقیت تیم های اماراتی تاثیر داشته باشند. برای مثال در تیم الشباب 3 بازیکن خارجی بود که من از بین 3 انتخاب خود، یکی از آنها را هم انتخاب نمی کنم.
مربی پیشین تیم فوتبال سپاهان در در مورد عملکرد بازیکنانی ایرانی در لیگ امارات هم گفت: تا وقتی ما در امارات بودیم، تنها جواد کاظمیان عملکرد خوبی داشت و سایر بازیکنان به دلایل مختلف از جمله مصدومیت، نتوانسته بودند انتظارات را برآورده کنند اما در روزهای پایانی این مسابقات ایمان مبعلی و مهرداد اولادی هم بازی‌های خوبی را از خود به نمایش گاشتند.

مهر