PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كليپ تبليغاتي غم انگيز و درد آور گيگز

Mehdi.A
23-06-2008, 22:38
پس از ديدن اين كليپ شايد بخنديد ولي واقعآ گريه داره.كسي مانند گيگز فينال جام جهاني رو فقط مي تونه به عنوان يه رويا ببينه.بعد ديدن اين كليپ شايد بيشتر معني ايده من در اينجا ([Only registered and activated users can see links]) را بفهميد.

[Only registered and activated users can see links]

روياي دست نيافتني گيگز ([Only registered and activated users can see links])

SASAN
23-06-2008, 23:12
سلام دستت درد نکنه قرار بود توی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) آپلود کنی تا فایلات هیچ وقت پاک نشن و ما هم بتونیم دانلود کنیم !

Mehdi.A
23-06-2008, 23:23
سلام دستت درد نکنه قرار بود توی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) آپلود کنی تا فایلات هیچ وقت پاک نشن و ما هم بتونیم دانلود کنیم !
:-o:117:من كي همچين قولي دادم:117::-o

SASAN
23-06-2008, 23:33
خوب الان این کار رو انجام بده ، محیطش عالیه من صد بار گفتم باز هم میگم
امکاناتش :
دانلود بدون اینکه منتظر ثانیه معکوس باشید
ترافیک بالا ( سرعت دانلود )
محیط زیبا به شما میده دقیقا مثه اینکه یه هارد توی اینترنت داشته باشی و فایلات رو بزاری توی پوشه های مختلف
ثبت نام بسیار راحت ، بدون نیاز به فعال سازی از طریق ایمیل ( فقط نام کاربری و پسوورد رو وارد میکنی )
فایلاتون هم هیچ وقت پاک نمیشه
موقع آپلود سرعت آپلود و درصد و حجم فایل آپلود شده در هر ثانیه را به شما نشان میدهد
------
مردم از بس توضیح دادم

SASAN
23-06-2008, 23:37
راستی 5 گیگ هم فضاشه

Mehdi.A
23-06-2008, 23:45
راستی 5 گیگ هم فضاشه

خوب الان این کار رو انجام بده ، محیطش عالیه من صد بار گفتم باز هم میگم
امکاناتش :
دانلود بدون اینکه منتظر ثانیه معکوس باشید
ترافیک بالا ( سرعت دانلود )
محیط زیبا به شما میده دقیقا مثه اینکه یه هارد توی اینترنت داشته باشی و فایلات رو بزاری توی پوشه های مختلف
ثبت نام بسیار راحت ، بدون نیاز به فعال سازی از طریق ایمیل ( فقط نام کاربری و پسوورد رو وارد میکنی )
فایلاتون هم هیچ وقت پاک نمیشه
موقع آپلود سرعت آپلود و درصد و حجم فایل آپلود شده در هر ثانیه را به شما نشان میدهد
------
مردم از بس توضیح دادم

الآن مي خواهم بخوابم ولي فردا يه سري مي زنم ببينم چه طوري هستش

SASAN
23-06-2008, 23:48
خوب باشه هر طور راحتی ،
خواب های خوب ببینی

Mehdi.A
23-06-2008, 23:54
خوب باشه هر طور راحتی ،
خواب های خوب ببینی
مرومتو.شبت به خير و خوشي ان شا الله.

Ali Chelsea
24-06-2008, 11:24
همچین هم دردناک و غم انگیز نبود!
خنده دار هم بود!:1:

SASAN
24-06-2008, 12:54
ما همچنان منتظریم

sami
07-07-2008, 00:07
امین جون اگه میشه بازی یورو 2008 را بذار. ممنون

Kian_showmaster
03-10-2008, 12:38
Think About it!Ryan gigs,man united's first man and sir alex ferguson's right hand,he has never played a world cup high level,even a quarter final...soooooooo sad!