PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسعود شجایی به باشگاه اوساسونا اسپانیا پیوست ( سال 86-87 )

HaMeD BaXfOOt
23-06-2008, 20:52
مسعود شجایی هافبک تیم ملی ایران با قراردادی سه ساله به تیم اوساسونای اسپانیا پیوست تاهم بازی جواد نکونام کاپیتان تیم ملی ایران شود .
منبع سایت تیم اوساسونا و شبکه خبر ایران
[Only registered and activated users can see links]

Mehdi.A
23-06-2008, 20:56
خبرش درسته.همين الآن شبكه خبر داره ميگه.

Ramtin7
23-06-2008, 20:59
میبینم که آقا جواد :dداره راه رو برای حظور ایرانیها در اسپانیا هموار میکنه!:2:
امیدوارم شجاعی موفق بشه تا این روند ادامه پیدا کنه

ARG MUTD
23-06-2008, 21:17
اميدوارم كه موفق باشه و نام ايران رو ببره اون بالا بالاها :13:

@li_K@K@
23-06-2008, 21:29
واقعا حقش بود بره اروپا , منم واسشون و همه ی ایرانیها تو دنیا آرزوی موفقیت می کنم

Valencia
23-06-2008, 21:45
لزیونر شدن مسعود شجاعی رو به همه ایرانی ها تبریک می گم:d0s69thbefhifftitrz

Spyro
23-06-2008, 21:55
لژیونر که بود منتها تو امارات بود :دی
منم تبریک میگم بهش فقط امیدوارم مصدوم نشه !

Valencia
23-06-2008, 22:01
لژیونر که بود منتها تو امارات بود :دی
منم تبریک میگم بهش فقط امیدوارم مصدوم نشه !

درسته لزیونر بود اما امارات کجا و اسپانیا کجا
به نظر من بهتره به کسی که تو اروپا بازی بکنه باید گفت لزیونر نه واسه (پول عربها:-&)

TheSpecialOne
23-06-2008, 22:01
بابا این اوساسونا هم احمقه ها.
این بازیکن فقط واسه خودش بازی میکنه.
1 سال بیشتر اونجا دووم نمیاره.

hamid-vafa
23-06-2008, 22:11
بعنوان یک ایرانی از این انتقال خوشحالم و به همه هم تبریک می گم

Rossonery
23-06-2008, 22:28
سلام
خوشحالم که این خبر رو میشنوم:d(میبینم!:d)
خود نکونام هم گفته بود که مربیش ازش خواسته تا چند تا بازیکن ایرونی رو برای باشگاه معرفی بکنه.از شانس شجاعی؛قرعه به نامش خورد.
خوش بحالش.عجب رفیق خوبی داره.خوب سفارشش رو کرده.الان هم اسپانیا حال میکنه:2:

TheSpecialOne
23-06-2008, 22:34
بابا تو رو خدا جو نگیرتتون!!!!!!!!!!!
این بازیکن اصلا پاس دادن بلد نیست. خیلی هم توپ لو میده. من مطمئنم کم میاره.

HaMeD BaXfOOt
23-06-2008, 22:37
شما خودتو زیاد ناراحت نکون. خدا کنه که موفق بشه چون موفقیتش واسه ایرانه

Mehdi.A
23-06-2008, 22:43
شجاعي و جباري تنها بازيكنان حال حاضر ايران هستند كه سر بالا بازي مي كنند و آدم از ديدن چنين موجوداتي كيف مي كند.

zamiad
23-06-2008, 22:54
دست راستش زير سر زندي دلم براش ميسوزه تكنيكي بازي ميكنه ولي بد مياره خدا كنه يه تيم خوب هم گير اون بياد

SASAN
23-06-2008, 23:17
خواستی یه چیز بگی که یعنی من هم هستم ؟:-?
فکر کردن هم خوبه ؟:31: از معدود بازیکنان ایرانه که قدرت حفظ توپش عالیه و همیشه هم پاس های خوبی میده ؟ :301:حالت خوبه ؟ :6:
با نصرتی اشتباه نگرفتیش ؟:-&
ولی فکر کنم خواستی یه نظر متفاوت بدی ، که یعنی من هم هستم ! :-?

SASAN
23-06-2008, 23:19
نکونام احتمالا کعبی رو هم ببره ! چون گفت یه دفاع راست هم از ایران به مسئولان اساسونا پیشنهاد دادم .
به نظر من رفتن بازیکنان تیم ملی به اروپا به بهتر شدن تیم ملی خیلی کمک میکنه ، البته در صورتی که مربی تیم ملی کشورمون هم خارجی باشه !
فرض کنید علی کریمی توی بایرن میموند ! از آلمان میزد میومد ایران ، به نظرتون حرف های علی دایی رو گوش میکرد ؟ یا مثلا نکونام از اساسونا بیاد زیر دست قلعه نوعی ؟

Barcelonistas
23-06-2008, 23:20

هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسس
فقط هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسس

همینو فقط میتونم بگم.

ssr_70
23-06-2008, 23:37
خیلی از شنیدن این خبر خوشحال شدم این یک موفقیت برای بازیکنان ایارنیه تا توانایی هایشان رو به اثبات برسانند اگه تو اون بازی ایران سوریه اون مربی چند روزه مجتبی رو بازی می داد الان مجتبی عزیز توی فرانسه داشت توپ می زد ولی من مطمین هستم اگر همین روند رو داشته باشه و غم از دست دادن پدرش افت شدیدی براش نداشته باشه می تونه یک لژیونر خوب باشه البته منظور از لژیونر بازیکنان داخل کشورهای عربی نیست

farasou
24-06-2008, 00:32
خدا را شکر
به هر حال افتخاره

hamid07
24-06-2008, 00:35
با عقد قرارداد 3 ساله،
مسعود شجاعي به اوساسونا پيوست
مراسم معارفه بازيكن ايراني در پامپلونا

([Only registered and activated users can see links] pY3MvMTM4NS80L1Nwb3J0LzUwMi5qcGc%3D)

"مسعود شجاعي" بازيكن ملي‌پوش فوتبال ايران به باشگاه اوساسوناي اسپانيا پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شجاعي امروز با عقد قرارداد سه ساله رسما به عضويت اين تيم اسپانيايي درآمد.

محمودرضا فاضلي مدير برنامه‌هاي مسعود شجاعي به خبرنگار ايسنا گفت: از يك سال گذشته براي انتقال شجاعي به اوساسونا با مسوولان اين باشگاه در ارتباط بوديم كه دو هفته‌ي پيش قرارداد اوليه به امضا رسيد و امروز قرارداد نهايي امضا شد.

فاضلي تصريح كرد: بازي‌هاي اخير مسعود شجاعي از جمله تيم ملي فوتبال در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني را نيز در اختيار مسوولان باشگاه اوساسونا قرار داده بوديم. حتي سرمربي اوساسونا پيش از عقد قرارداد با جواد نكونام نيز در خصوص شجاعي صحبت كرده بود و با اطمينان از شرايط وي با حضور اين بازيكن در اوساسونا موافقت كرد.

وي گفت: جواد نكونام به همراه مسعود شجاعي دو هفته‌ي ديگر براي شركت در مراسم معارفه و حضور در تمرينات و اردوهاي اوساسونا راهي اسپانيا خواهد شد.

فاضلي در پايان گفت: خوشحالم كه چندي پيش نيز توانستيم قرارداد "آندرانيك تيموريان" را با تيم فولام انگليس به امضا برسانيم و اميدوارم كه روند انتقال بازيكنان فوتبال كشورمان به تيم‌هاي اروپايي ادامه داشته باشد.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] weD9JRD1OZXdzLTExNTIzODImYW1wO0xhbmc9UA%3D%3D)

SASAN
24-06-2008, 00:44
آخرشه ، من اگه کاره ای بودم میگفتم بازیکنان از لیگ ایران فقط میتونن به لیگ های زیر ترانسفر بشن
ایتالیا ، آلمان ، انگلیس ، فرانسه ، اسپانیا ، پرتغال ، آرژانتین ، ژاپن ، برزیل و ....
و هیچ بازیکنی حق نداره به لیگ های امارات بره
اگه همین مبعلی ، می داوودی ، کاظمیان ، معدنچی و ... به لیگ خودمون بیان لیگ خودمون هم پیشرفت میکنه
البته همانطور که گفتم عذاب بر این لیگ خودمون نازل شده

HaMi.News
24-06-2008, 07:19
به به ......... !!!

Juventus FC
24-06-2008, 08:57
آخه مسعود شجاعی چی تو تیم ملی بازی کرد افتضاح اگر جاش ایمان مبعلی را می آوردند بهتر بود اصلا شجاعی نصف لیگ امارات اخراج است ولی مبعلی بهترین بازیکن لیگ امارات شد.

best
24-06-2008, 09:03
اینطوری هم که میگی نیست

Elbimbo deoro
24-06-2008, 10:11
مسعود شجاعی یکم زیاد تکروی می کنه که اونم تو اسپانیا و لیگ در اون سطح بالاخره یاد می گیره کمتر تکروی کنه در ضمن اسپانیا جای بازیکنای تکنیکیه و امیدواریم شجاعی اونجا موفق بشه

Amin-TopGoal
24-06-2008, 10:30
استعداد خوبی داره که خوب ازش استفاده نمیشه. تو اوساسونا می تونه بهتر تربیت بشه

Clemenza
24-06-2008, 10:40
امیدوارم که موفق باشه. وقتی جواد گفت که چندتا بازیکن ایرانی رو پیشنهاد داده من فکر کردم اول منظورش حاج صفی هست. البته شجاعی همون طور که امین گفت از استعداد خوبی داره امیدوارم اون جا استعدادش در راه درست قرار بگیره. راستی چرا سازنده ی تاپیک نوشته شجایی؟

ITALIANO
24-06-2008, 10:56
تو اوساسونا می تونه بهتر تربیت بشه

مگه بی تربیته؟:d
یادمه سر جام جهانی 2006 خیلی امیدوارم بودم به شجاعی بازی برسه ولی...
تو 2006 فقط تو بازی ایران آنگولا بهش بازی دادن ولی تو اون بازی هم دریبل های عجیب قریبی میزد و موجب تعجب همگان شده بود...شاید اگر تو اون 2 بازی هم بهش بازی می رسید الان 2سال بود که تو یه تیم بهتر بازی می کرد!!

apolo
24-06-2008, 13:43
منم امیدوارم که شجایی موفق باشه.

ضمنا مثل اینکه مبلغ قراردادش بیشترین در بین بازیکنای ایرانیه .

برای 1.5 سال 6 میلیون یورو بهش دادن و برای ادامه ی قراردادش 3.5 میلیون یورو قراره بگیره .

کامل تر :

از نظر اوساسونا ارزش شجاعي بيش از 5/9 ميليون يورو است
خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي اوساسونا در مورد قيمت عنوان شده شجاعي در وب سايت باشگاه گفت: از نظر ما ارزش اين ايراني بيشتر از 5/9 ميليون يورو است.

خاوير يورنته دوريا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس،در پاسخ به اين سوال كه آيا مبلغ منتشر شده در وب سايت اوساسونا درست است يا خير، گفت: هيچ پنهانكاري ميان مدير برنامه وي و باشگاه اوساسونا وجود ندارد. مبلغ منتشر شده كاملا مستند است.
وي افزود : در 18 ماه نخست مبلغ 6 ميليون يورو قطعي شده و به امضا رسيده است؛ اما پرداخت 5/3 ميليون يورو ديگر منوط به رضايت مربي وقت اوساسونا است.
مدير روابط عمومي اوساسونا در خصوص اين نكته كه 5/9 ميليون يورو براي يك بازيكن ايراني رقم بالايي به نظر مي رسد، تاكيد كرد: هم اكنون كه با شما صحبت مي كنم گزارش تيم استعداد ياب هاي باشگاه مقابلم قرار دارد، ممكن است است اين رقم در تاريخ فوتبال شما براي يك لژيونر بالاترين و زياد باشد؛ اما براي باشگاه اوساسونا يك رقم معمولي است و خيلي خوشحاليم كه چنين بازيكني را با اين رقم به خدمت گرفته ايم،‌ چرا كه معتقديم ارزش شجاعي بالاتر از 5/9 ميليون يورو است.

RealMadrid7
24-06-2008, 13:55
خبره بسیار خوش حال کننده ای بود:13:امیدوارم با یه پشتکار قوی و انگیزه ی بالا بتونه خودشو به ترکیبه اوساسونا تحمیل کنه.اگه از استعدادی که داره درست استفاده کنه به سرعت به یکی از محبوبترین بازیکنایه اوساسونا و البته از بهترینایه این تیم تبدیل میشه.

مسعود هم جوونه هم با استعداد و هم اینکه شیرازی بید:d0s69thbefhifftitrzامیدوارم تو تیم جدیدش موفق شه.در ضمن ماهه آینده هم مراسم معارفش انجام خواهد شد در واقع 2 الی 3 هفته ی دیگه.

به امید موفقیت ایران و ایرانی همیشه و همه جا:72:

Xerxez
24-06-2008, 14:03
ميشه بگيد شجاعي چن سالشه؟واقعا فوتبال ايران روز به روز داره بهتر ميشه البته با تلاش خود بازيكنا.قبلا بازيكناي يير ميرفتن اروپا ولي الان شجاعي و تيموريان جوونن و دارن تو اروپا بازي ميكنن

apolo
24-06-2008, 14:25
بازتاب انتقال شجاعي به اوساسونا در سايت "اي اف سي"

امضا قرارداد سه ساله مسعود شجاعي هافبک تيم ملي ايران با باشگاه اوساسونا اسپانيا در پايگاه اينترنتي کنفدراسيون فوتبال اسيا بازتاب داشت.
به گزارش واحد مرکزي خبر درگزارش سايت"اي اف سي" امده است: هافبک 24 ساله دومين بازيکن ايراني لاليگا و باشگاه اوساسونا خواهد بود. سال 2006 و پس از جام جهاني2006 جواد نکونام اولين بازيکني بود که به اين باشگاه رفت
شجاعي که در شيراز متولد شده در باشگاه هاي صنعت نفت، سايپا ودو سال در تيم الشارجه امارات بود و بصورت بازيکن آزاد به اسپانيا رفت. برانکو ايوانکوويچ در آخرين بازي ايران در جام جهاني برابر آنگولا شجاعي را به زمين فرستاد و اينک او يکي از چهره هاي اصلي ايران در بازيهاي انتخابي جام جهاني به حساب مي آيد.
مسعود شجاعي گفت: خوشحالم که توانستم به عنوان دومين بازيکن ايراني به فوتبال اسپانيا و رقابت هاي لاليگا بپيوندم و اميدوارم بتوانم جايگاه خوبي را در اين تيم همانند جواد نکونام به دست آورم. همانطور که سعي کردم در امارات يکي از بهترين بازيکنان ايراني باشم تمام تلاشم را به کار مي بنندم تا درکنار نکونام جزو بازيکنان برتر لاليگا قرار بگيرم. صد درصد چيزهاي بسيار زيادي را از نکونام ياد خواهم گرفت و اميدوارم با هماهنگي بيشتر با او در اوساسونا به هماهنگي بيشتري در تيم ملي برسيم.

Sepehr.Totti10
24-06-2008, 14:57
خوشحالم.اما این بهونه ای شد تا شبکه 3 بچسبه به لالیگا.واسه من مهم نیست چون ماهواره دارم ولی اون بیچاره هائی که ندارن باید بشینن پخش مستقیم بازیای اوساسونا! رو ببینن!!:1:

Mohamad021
24-06-2008, 15:29
خــوبه....

ssr_70
24-06-2008, 16:25
خوشحالم.اما این بهونه ای شد تا شبکه 3 بچسبه به لالیگا.واسه من مهم نیست چون ماهواره دارم ولی اون بیچاره هائی که ندارن باید بشینن پخش مستقیم بازیای اوساسونا! رو ببینن!!:1:

باهات موافقم دیگه موقشه که بره و لالیگا رو خریداری کنه و با اون وضع خفت بار از الجزیره نشون نده ولی من که از این بدبختا بعید می بینم چنین کاری کنن

Juventus FC
24-06-2008, 17:05
راس میگه حالا شبکه 3 صبح تا شب می ره لالیگا را میزاره مثل اینکه خیلی لیگ جالبیه.

Ramtin7
24-06-2008, 17:40
من همموافقم لیگهایی مثل امارات و قطر سطح بسیار پایینی دارند اما باید وضع مالی بازیکن هم در نظر گرفت و بهشون حق داد اونجا میتونن یه درامد خوبی دست و پا کنن و برای دوران بعد فوتبالشون سرمایه گذاری کنن
به هر حال یه نگاه به سرنوشت بازیکنای قدیمی بندازین یا بیکارن یا مثلا راننده تاکسی شدن!

L . F . C
24-06-2008, 18:13
مسعود شجاعی گران قیمت ترین بازیکن تاریخ ایران شد

رقم قرارداد او 5/9 میلیون دلار هستش:2:

L . F . C
24-06-2008, 18:16
يورانته دوريا در گفت و گو با فارس:
خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي اوساسونا در مورد قيمت عنوان شده شجاعي در وب سايت باشگاه گفت: از نظر ما ارزش اين ايراني بيشتر از 5/9 ميليون يورو است.
[Only registered and activated users can see links] خاوير يورنته دوريا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس،در پاسخ به اين سوال كه آيا مبلغ منتشر شده در وب سايت اوساسونا درست است يا خير، گفت: هيچ پنهانكاري ميان مدير برنامه وي و باشگاه اوساسونا وجود ندارد. مبلغ منتشر شده كاملا مستند است.
وي افزود : در 18 ماه نخست مبلغ 6 ميليون يورو قطعي شده و به امضا رسيده است؛ اما پرداخت 5/3 ميليون يورو ديگر منوط به رضايت مربي وقت اوساسونا است.
مدير روابط عمومي اوساسونا در خصوص اين نكته كه 5/9 ميليون يورو براي يك بازيكن ايراني رقم بالايي به نظر مي رسد، تاكيد كرد: هم اكنون كه با شما صحبت مي كنم گزارش تيم استعداد ياب هاي باشگاه مقابلم قرار دارد، ممكن است است اين رقم در تاريخ فوتبال شما براي يك لژيونر بالاترين و زياد باشد؛ اما براي باشگاه اوساسونا يك رقم معمولي است و خيلي خوشحاليم كه چنين بازيكني را با اين رقم به خدمت گرفته ايم،‌ چرا كه معتقديم ارزش شجاعي بالاتر از 5/9 ميليون يورو است.
انتهاي پيام/

apolo
24-06-2008, 21:35
يورانته دوريا در گفت و گو با فارس:
[Only registered and activated users can see links] خاوير يورنته دوريا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس،در پاسخ به اين سوال كه آيا مبلغ منتشر شده در وب سايت اوساسونا درست است يا خير، گفت: هيچ پنهانكاري ميان مدير برنامه وي و باشگاه اوساسونا وجود ندارد. مبلغ منتشر شده كاملا مستند است.
انتهاي پيام/

این خبرو که من تو صفحه ی 3 گذاشته بودم :1: :winksmiley02:

M E H R D A D
24-06-2008, 21:48
دمش گرم واقعا از صمیم قلب براش آرزوی موفقیت می کنم

Iker Casillas
24-06-2008, 21:52
خوش به حالش:13:
یکی نیست مارو کشف کنه:53:

Valencia
24-06-2008, 22:34
نمیدونم
یک حس عجیبی بهم میگه موفق می شه
بنظر من بهترین لیگ واسه ایرانی ها لالیگا است

Barcelonistas
24-06-2008, 23:22
به خدا دل منم میگه که میتونه اونجا موفق بشه.
آخ اون روزو ببین که 2تاشون کنار هم دارن بازی میکنن.

((خدایا کمکشون کن))

SASAN
25-06-2008, 15:37
من که نمیتونم باور کنم برای 1.5 سال بهش میخوان نزدیک 10 میلیون بدند ، بابا برید تحقیق کنید ، تا جایی که من میدونم توتی سالی 5 میلیون میگیره ، بقیه بازیکنان رو نمیدونم !

TheSpecialOne
25-06-2008, 16:01
10 میلیون؟؟؟:loudlaff::loudlaff::10::10:
بابا بیخیال. بهترینای جهان سالی 5-6-7 میلیون میگیرن.این که...

جناب منینجرش گفته در حد امارات پول میگیره.

ssr_70
25-06-2008, 16:38
بابا بیخیال. بهترینای جهان سالی 5-6-7 میلیون میگیرن.این که...

جناب منینجرش گفته در حد امارات پول میگیره.

وقتی می گن 9.5 میلیون یعنی چی نمیان تو سایتشون خبر دروغ بنویسن که بعدشم این حرف مسخره ای که نوشتی که امیر قلعه نوعی .... بوده رو تا صدای بقیه در نیومده پاک کن که این کارها جاش اینجا نیست اگه کسی که 2 قهرمانی جام حذفی و یک قهرمانی لیگ رو به عنوان مربی گری داره بدترینه بقیه چین

TheSpecialOne
25-06-2008, 16:53
وقتی می گن 9.5 میلیون یعنی چی نمیان تو سایتشون خبر دروغ بنویسن که بعدشم این حرف مسخره ای که نوشتی که امیر قلعه نوعی .... بوده رو تا صدای بقیه در نیومده پاک کن که این کارها جاش اینجا نیست اگه کسی که 2 قهرمانی جام حذفی و یک قهرمانی لیگ رو به عنوان مربی گری داره بدترینه بقیه چین

اولا سایت اوساسونا اشتباه نوشته.
دوما امضای من به تو چه؟؟
من گفتم بدترین مربی تاریخ تیم ملی. هنوز هم سر حرفم هستم. به کسی هم مربوط نیست امضام چیه.

Scouser
25-06-2008, 16:59
اولا شاید مشکل از اینور اونور رفتن اعداد تو نوشتن فارسی باشه مثل جریان ریکار که همه جا میگفتن 75 میلیون پوند از بارسا طلب داره
در ضمن این مبلغ برای 3 ساله

ARG MUTD
25-06-2008, 17:21
خب شايد منظورشون 10 ميليون تومن هست :-?
درست نميگم ؟

ssr_70
25-06-2008, 18:27
دوما امضای من به تو چه؟؟
من گفتم بدترین مربی تاریخ تیم ملی. هنوز هم سر حرفم هستم. به کسی هم مربوط نیست امضام چیه.

یه تو چه یعنی چی اومدی بی دلیل نوشتی بدترین اسم یک کارشناس رو ببر که همچین نظری داشته باشه اگه قرار امضا هرچی باشه منم میام یه بی احترامی به سایر تیمها رو به عنوان امضا می زارم حرف بی منطق نزن که اصلا حوصله ندارم

Ghazal_Ramos
25-06-2008, 18:33
خيلي از سبك بازيش خوشم مياد ... ايشالله بهترين بازيكن تاريخ ايران شه!!!!!

HaMeD BaXfOOt
25-06-2008, 20:31
دوما امضای من به تو چه؟؟
خواهشن احترام سایت و کاربرای سایت رو نگه دارید . بدشم هر مربی برای خودش احترام داره آقای عزیز

Seyed
26-06-2008, 13:48
دوما امضای من به تو چه؟؟

1- آقا جان بچه راست ميگن هرجا يه احترامي اينجا احترام سايت اجازه نمي ده ما هرچي مي خواييم در مورد هركس بديم
2- منم به عنوان يه ايراني اميدوارم مسعود با هر مبلغي كه گرفته موفق بشه
3- اين اولا دوما مخصوص من بود كه همه بهش گيردادن من مجبور شدم عوض كنم تو چرا از تيكه كلام من استفاده ميكني اين دزدي عقايد آقا درزدي عقايد :-l:-l:-l:53::53::53: