PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آرشیو ویدئوهای درخواستی لیگ برتر ایران

صفحه ها : [1] 2

Amin-TopGoal
06-04-2008, 00:01
به نام خدا

ویدئوهای درخواستیتون از لیگ برتر ایران رو در این تاپیک مطرح کنید تا در صورت موجود بودن براتون گذاشته بشه.

[Only registered and activated users can see links]

1- صحنه های جالب برنامه نود در سال 86 ([Only registered and activated users can see links])
2- مصاحبه نیکبخت، عنایتی، منصوریان و جباری پس از قهرمانی استقلال در لیگ پنجم ([Only registered and activated users can see links])
3- گل علی کریمی به سایپا از وسط زمین ([Only registered and activated users can see links]) | گل به همراه مصاحبه با کریمی، مایلی کهن و پروین در مورد آن ([Only registered and activated users can see links])
4- گلهای منتظری و برهانی در پیروزی 2-0 استقلال مقابل ملوان در لیگ 87-86 ([Only registered and activated users can see links])
5- گل فرزاد آشوبی به صبا ([Only registered and activated users can see links])
6- گلها و برخی از ضربات پنالتی فینال جام حذفی سپاهان-پرسپولیس در اصفهان ([Only registered and activated users can see links])
7- گل محسن خلیلی به برق شیراز ([Only registered and activated users can see links])
8- حواشی و اهدای جام به استقلال در قهرمانی لیگ پنجم ([Only registered and activated users can see links])
9- ویدئویی از قهرمانی پرسپولیس در اولین دوره لیگ حرفه ای
([Only registered and activated users can see links])10- منتخبی از گلهای معدنچی برای پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links])
11- گل محسن خلیلی به استقلال ([Only registered and activated users can see links])، ([Only registered and activated users can see links]) دیدار رفت لیگ هفتم ([Only registered and activated users can see links])
12- گل محسن خلیلی به استقلال ([Only registered and activated users can see links])، ([Only registered and activated users can see links]) دیدار برگشت لیگ هفتم ([Only registered and activated users can see links])
13- گل مهرداد اولادی به استقلال ([Only registered and activated users can see links])
14- گل از راه دور حسین کاظمی با پیراهن استقلال به فولاد خوزستان در لیگ پنجم ([Only registered and activated users can see links])
15- گل محسن خلیلی به سپاهان در هفته آخر لیگ هفتم ([Only registered and activated users can see links]) | گل اول و دوم پرسپولیس به همراه ویدئویی از پایان بازی ([Only registered and activated users can see links])
16- گلها و حواشی دربی جنجالی سال 79 ([Only registered and activated users can see links])
17- گل برگردان علی سامره به سپاهان ([Only registered and activated users can see links])
18- خلاصه بازی برگشت مقاومت و پرسپولیس در فصل 89-88 ([Only registered and activated users can see links])

Roozbeh
06-04-2008, 00:24
امین جان گل سید صالحی به استقلال اهواز رو حتما بذار استثثثنایی بود...

گل سید صالحی به استقلال اهواز
([Only registered and activated users can see links])
لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])

ITALIANO
06-04-2008, 01:10
گل سید صالحی به استقلال اهواز ([Only registered and activated users can see links])

WoW عچب گلی بود!!!
یاد گل سرور مهاجم ها (ویری) به آتلانتا افتادم.
یادش بخیر وقتی اون سوپر گل رو زد من چه آشوبی به پا کردم.
گل سید صالحی هم خیلی عالی بود.
دستت درد نکنه

ITALIANO
06-04-2008, 20:30
سلام دوستان
آقا من شدیدا دنبال مصاحبه آخر فیروز کریمی هستم که لطف کنید سریعا برام بزارید ممنون میشم.
همون مصاحبه ای که تو آخرین برنامه 90 داشت که میگفت : بالا پشت بوم ...خودش به من گفت... چی می گفت...در گوشم گفت ... چی می گفت.....همچین چیزایی بود.
ممنون

Steven Gerrard
06-04-2008, 20:33
مشت برومتد به رافت توی داربی

Mehdi.A
06-04-2008, 21:54
مشت برومتد به رافت توی داربی

اين هم مشت پرويز هيگوئيتا به پايان رآفت.كيفيت فيلم بسيار بالا است .به همين دليل تري جي پي آن را هم گذاشتم.
توجه:فيلم تري جي پي را محسن بار3لونا در فوتيران قبلي گذاشته بود كه 5 دقيقه مدتش بود و اضافات زياد داشت.اما فيلم WMV را خودم ساختم كه ناقابل است و سه دقيقه مدت دارد.
تري جي پي :[Only registered and activated users can see links]
دبليو ام وي:(فردا مي گذارم)

Mohsen_Bar3lona
07-04-2008, 00:37
سلام دوستان
آقا من شدیدا دنبال مصاحبه آخر فیروز کریمی هستم که لطف کنید سریعا برام بزارید ممنون میشم.
همون مصاحبه ای که تو آخرین برنامه 90 داشت که میگفت : بالا پشت بوم ...خودش به من گفت... چی می گفت...در گوشم گفت ... چی می گفت.....همچین چیزایی بود.
ممنون

خب کلیپی که میخوام بذارم مربوط هست به کلیاتی از صحنه های جالب 90 در سال 86 که در آخرین برنامه 90 سال 86 پخش شد که واقعا جالبه...کیفیت کلیپ 350 هستش و به دلیل زمان بالایی که داشت نتونستم بالاتر بذارم.زمان کلیپ هم 6 دقیقه است.

جناب ایتالیانو نمیدونم اونی که میخوای توی این کلیپ هست یا نه.اگه توی این نیست پس خوب آدرس ندادی.درست بگو ببینم دقیقا کجا رو میخوای...

Download ([Only registered and activated users can see links])

لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])

حجم: 15 mb

ITALIANO
07-04-2008, 04:59
خب کلیپی که میخوام بذارم مربوط هست به کلیاتی از صحنه های جالب 90 در سال 86 که در آخرین برنامه 90 سال 86 پخش شد که واقعا جالبه...کیفیت کلیپ 350 هستش و به دلیل زمان بالایی که داشت نتونستم بالاتر بذارم.زمان کلیپ هم 6 دقیقه است.

جناب ایتالیانو نمیدونم اونی که میخوای توی این کلیپ هست یا نه.اگه توی این نیست پس خوب آدرس ندادی.درست بگو ببینم دقیقا کجا رو میخوای...

Download

حجم: 15 mb

محسن جان اولا که دستت درد نکنه خیلی عالی بود.
دوما ببین محسن جان این مصاحبه ای که من میخوام تو آخرین برنامه نودی که پخش شد رخ داد.
تو همین سال 87 که دقیقا سر دربی هم بود...5شنبه برگزار شد...تو این برنامه همچین مصاحبه ای انجام شد.
حالا نمیدونم ضبط کردی یا نه ولی بازم دستت درد نکنه

mohsen2az
07-04-2008, 15:40
راستی یادم رفت من گل ابراهیم میرزاپور به ذوب آهن را می خوام که مستقیم از این دروازه به اون دروازه زد
دو فصل قبل

همین طور گل سوشا مکانی را

miladsssoltani
07-04-2008, 16:35
لطفا گل حمید شفیعی به مس کرمان بازی ای که1 1 مساوی شد.مرسی

Segreda
07-04-2008, 17:10
گل بادامكي به استقلال اهواز(ضربه سر)

Mehdi.A
07-04-2008, 18:14
اين هم مشت پرويز هيگوئيتا به پايان رآفت.كيفيت فيلم بسيار بالا است .به همين دليل تري جي پي آن را هم گذاشتم.
توجه:فيلم تري جي پي را محسن بار3لونا در فوتيران قبلي گذاشته بود كه 5 دقيقه مدتش بود و اضافات زياد داشت.اما فيلم WMV را خودم ساختم كه ناقابل است و سه دقيقه مدت دارد.
تري جي پي :[Only registered and activated users can see links]
دبليو ام وي:(فردا مي گذارم)

همون كه قرار بود امروز بگذارم:[Only registered and activated users can see links]

Mehdi.A
07-04-2008, 20:36
لطفا گل حمید شفیعی به مس کرمان بازی ای که1 1 مساوی شد.مرسی

اين هم گل مهاجم اصفهاني استقلال.:D

Mohsen_Bar3lona
07-04-2008, 20:36
مصاحبه فیروز کریمی در مورد در گوش من گفت را من دارم به صورت صوتی

بزودی در وب سایت خودم قرار می دم

میذاری توی وبلاگت؟؟؟ ما اومدیم اینجا که همه یه چیزی بذارن اینجا استفاده کنیم..انوقت تو میگی میذاری؟؟؟!!!!

ITALIANO
07-04-2008, 20:41

دوست عزیز بفرما اینم گل بادامکی به استقلال اهواز:

(دانلود ([Only registered and activated users can see links]))

Mehdi.A
07-04-2008, 20:48
راستی یادم رفت من گل ابراهیم میرزاپور به ذوب آهن را می خوام که مستقیم از این دروازه به اون دروازه زد
دو فصل قبل

همین طور گل سوشا مکانی را

هر دو گل را برايت در يك زيپ فولدر گذاشتم.

Mehdi.A
07-04-2008, 20:56

ضربه سر بادامكي كه ناصر سالاري به دليل قد كوتاهش نتوانست آن را مهار كند.
:میلان: :esteghlal:

Mehdi
07-04-2008, 20:58
مصاحبه فیروز کریمی در مورد در گوش من گفت را من دارم به صورت صوتی

بزودی در وب سایت خودم قرار می دم

قوانین سایت ([Only registered and activated users can see links])
.
.
.

11) هر گونه تبليغ اعم از سايت، وبلاگ و ... در ارسالها ممنوع است و می توانيد در امضای خود به سايت يا وبلاگتان لينک بدهيد. همين طور ارجاع دادن کاربران به ساير انجمن ها، وبلاگ ها و ديگر سايت ها براي جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانين می باشد.

yasaman_kaka
07-04-2008, 21:12
سلام. گل ابومسلم به استقلال تو بازی رفت رو کسی داره؟

Loverboy
08-04-2008, 14:14
دعواهای آخر بازی پرسپولیس - استقلال چند سال پیش که 2-2 شدن رو کسی کاملش رو داره ؟ یه فایل 3gp بود که کامل نبود مثلا دعوای استیلی با همدانی توش نبود

Steven Gerrard
08-04-2008, 15:51
گل علی 30 ثانیه رو به پرسپولیس با کیفیت بالا میخوام

MamadMunchen
08-04-2008, 16:16
سلام. گل ابومسلم به استقلال تو بازی رفت رو کسی داره؟

اينم گل ابومسلم به استقلال

دانلود ([Only registered and activated users can see links])

اينو از امين كش رفتم :D

yasaman_kaka
08-04-2008, 17:29
مرسی محمد جون گل کاشتی . گل قشنگی بود. امین جون بچه خوبیه ناراحت نمیشه تا میتونی از این طور چیزها ازش کش برو.

Mehdi.A
08-04-2008, 22:04
گل علی 30 ثانیه رو به پرسپولیس با کیفیت بالا میخوام

گل زيباي علي سامره به پيروزي

romass100
09-04-2008, 04:56
بابا چراکسی به درخواست ما رسیدگی نمی کنهه؟ من ضربه ی رابونای سیاوش اکبرپور را می خوام که عنایتی با سر تبدیل به گلش کرد.دربازی باذوب اهن در ورزشگاه ازادی.قرار بود بزارید که یهو تالار ریخت به هم.

Lo1357
09-04-2008, 08:22
من گلهای بازی برگشت پرسپولیس با ابومسلم در لیگ برتر هفتم را می خوام کسی دارد

Lo1357
09-04-2008, 08:28

ITALIANO
09-04-2008, 08:33

بفرما:

پرس پلیس 3 - 3 ابومسلم

(دانلود گل اول پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links]))
(دانلود گل دوم پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links]))
(دانلود گل سوم پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links]))
(دانلود گل اول ابومسلم ([Only registered and activated users can see links]))
(دانلود گل دوم ابومسلم)
(دانلود گل سوم ابومسلم ([Only registered and activated users can see links]))

پسورد : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Lo1357
09-04-2008, 09:08
سلام ممنون که گذاشتی ولی من گل دوم ابومسلم را می خواهم که شما هم نگذاشتید

yasaman_kaka
09-04-2008, 09:29
خوب شما که گل علی 30 ثانیه رو گذاشتید چرا گل پرسپولیس رو نمیزارید؟ اونم اگه میشه بزارید. گلهای دربی 82 که پرسپولیس 2 بر 1 برد رو هم اگه دارید بزارید.

ITALIANO
09-04-2008, 17:12
کسی گل بازی استقلال و سپاهان رو که سپاهان با گل حاج صفی رو برد رو نداره همچنین گلهای بازس سایپا و الوصل امارات

دوست عزیز بفرما:
گلهای بازی استقلال-سپاهان

استقلال 0 - 1 سپاهان

(دانلود گل حاج صفی ([Only registered and activated users can see links]))

سایپا 2 - 0 الوصل

(دانلود گل اول سایپا ([Only registered and activated users can see links]))
(دانلود گل دوم سایپا ([Only registered and activated users can see links]))

yasaman_kaka
09-04-2008, 18:10
خوب شما که گل علی 30 ثانیه رو گذاشتید چرا گل پرسپولیس رو نمیزارید؟ اونم اگه میشه بزارید. گلهای دربی 82 که پرسپولیس 2 بر 1 برد رو هم اگه دارید بزارید.
اقای ایتالیانو یا هر کی که این تایپک رو ساخته جرارد محسن بارسلونا و امین تاپ گل چرا به موضوع بالا رسیدگی نشد؟:7:

Mehdi.A
09-04-2008, 22:01
سلام ممنون که گذاشتی ولی من گل دوم ابومسلم را می خواهم که شما هم نگذاشتید

اين هم گل آتسو.

ITALIANO
10-04-2008, 07:21
اين هم گل آتسو.

اینکه لینکش 3gp هست!!!

اقای ایتالیانو یا هر کی که این تایپک رو ساخته جرارد محسن بارسلونا و امین تاپ گل چرا به موضوع بالا رسیدگی نشد؟:7:

آقا مهدی مطمئن باش هرکس از ما اگر گل مربوطه رو داشته باشیم دریغ نخواهیم کرد و مطمئن باش سریعا برای دوستمون آپلود خواهیم کرد..بعضی وقت ها ممکنه کسی به درخواستش نرسه ، بزار برات مثال بزنم...من خودم خیلی وقته یک درخواست دادم و گفتم گلهای بازی ابومسلم2-3استقلال که استقلال تو 5دقیقه 3تا گل زد رو میخوام ولی دوستان این گلها رو ضبط نکردند و یکی از دوستان دیگر هم یادمه از فوتیران قبلی درخواست داده بود که صحنه لگد زدن علی کریمی به ساک در جام جهانی رو میخواست که کسی اون کلیپ رو هم نداشت.
در کل میخوام بگم اگر کسی گل مربوطه رو داشته باشه میزاره اگر هم نداشته باشه سعی می کنه پیدا کنه.

Lo1357
10-04-2008, 09:14
سلام آقا مهدی
ممنونم که گل دوم ابومسلم را گذاشتی واقعاً گل هستی ان شاءالله عمرت گل نباشه
اگر می شود من تک گل پاس همدان و استقلال را در لیگ برتر هفتم می خوام دارید .بازهم ممنون:iran:

Lo1357
10-04-2008, 09:32
سلام آقای ایتالیانو
ممنون که گلهای سایپا و الوصل را گذاشتی ولی من وقتی از سایتایران گل دانلود کردم فقط فیال صوتی بود و نه چیز دیگری اگر می شود نحوه دانود از سایت ایران گل را به ما یاد بدید
بازهم ممنون

r-sociedad
10-04-2008, 10:48
کسی گلهای بازیه پرسپولیس ذوب اهن رو داره؟

Loverboy
10-04-2008, 12:13
اون فایل ها صوتی نیستن عزیز باید با یه سری پلیر مخصوص نگاه کنی . مثلا مدیا پلیر تواناییش رو نداره پخش کنه و فقط صداش رو پخش می کنه باید از DivX player استفاده کنی .

halohoolhalohool
10-04-2008, 13:11
لطفا گل پیروانی به استقلال رو بذارین.ممنون

yasaman_kaka
10-04-2008, 16:01
بابا چرا گلهای پرسپولیس و استقلال سال 82 که پرسپولیس برد رو نمیزارید؟ اگه ندارید گلهای بازی رو که استقلال 3 بر 2 برد رو بزارید.:53::29::people_blagube:
ازتون خواهش میکنم.

goal66
11-04-2008, 13:04
لطفا گل بزیک به استقلال رو بذارین

mardan
13-04-2008, 11:03
کسی گلهایی که عابدزاده از رو پنالتی به پلی اکریل اصفهان و تیم ملی شیلی زد رو داره؟
و از همه مهمتر گلی که از تو زمین خودشون به استقلال اهواز زد و داور الکی آفساید ادموند بزیک رو گرفت.. (اون بازی رو 5-1 برد پرسپولیس فکر کنم )

mardan
13-04-2008, 17:03
گل حامد کاویانپور تو بازی با استقلال که 1-1 شد رو بزارید اگه دارید .
گلهای بازی که 3-0 استقلال رو بردن (خداحافظی فرشاد پیوس ) رو هم اگه دارین بزارین.

محمد
13-04-2008, 17:20
كسي گل علي كريمي به اس تق لال توي اون بازي كه اخرش دعوا شد رو داره؟همون گلي كه نيمه قيچي زد؟.!
گل علي كريمي كه از وسط زمين به غلامپور رو زد هم اگه كسي داره لطفآ بزاره!:smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:

Esteghlal
14-04-2008, 21:03
يك كليب از واكنش هاي طالبلو اكر داريد بزاريد ( كرفتن بنالتي و ...... )

Mehdi.A
14-04-2008, 21:39
يك كليب از واكنش هاي طالبلو اكر داريد بزاريد ( كرفتن بنالتي و ...... )

اين فيلم شلمل 14 تا از زيباترين واكنشهاي طالبلو است.به زودي هم يك كليپ از مقايسه طالبلو و فان در سار خواهم گذاشت.

Retex
14-04-2008, 22:48
از بازی ها و حرکات احمد رضا عابدزاده هرکی چیزی داره بذاره.

mardan
15-04-2008, 08:14
گلهای بازی که 3-0 استقلال رو بردن (خداحافظی فرشاد پیوس ) رو هم اگه دارین بزارین.

چی شد ؟ نداره کسی؟ :53:

hamid07
16-04-2008, 09:55
من اون صحنه ای رو میخوام که علی کریمی داور رو میزنه که محرومش میکنن اگر کسی داره بزاره ممنون:دی

romass100
16-04-2008, 21:44
سلام.یکی از دوستان گفته بود رابونای سیاووش اکبرپور را تا اخر هفته می زاره.العان هم کامپیوترش خراب می خواستم ببینم مشکلش حل شده که برام بزاره؟خواهشا با کیفیت عالی بزاره.

hamid07
18-04-2008, 10:51
من اون صحنه ای رو میخوام که علی کریمی داور رو میزنه که محرومش میکنن اگر کسی داره بزاره ممنون:دی

کسی این ویدیو کریمی رو نداره :-??

Mehdi.A
18-04-2008, 12:15

پاره كردي خودت را .اين فيلم را از تبيان گذاشتم .آدم بعد از ديدن اين فيلم مفهوم كيفيت را درك مي كند.
Kavianpoor vs Esteghlal ([Only registered and activated users can see links])

محمد
18-04-2008, 13:24
كسي گل علي كريمي به اس تق لال توي اون بازي كه اخرش دعوا شد رو داره؟همون گلي كه نيمه قيچي زد؟.!
گل علي كريمي كه از وسط زمين به غلامپور رو زد هم اگه كسي داره لطفآ بزاره!:smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:

كسي اين گلها رو نداره؟:53:

yasaman_kaka
19-04-2008, 12:27
سلام. اگه میشه گلهای اولین بازی لیگ دو سه سال پیش که پرسپولیس 8 بر 2 پگاه گیلان رو برد رو برای دانلود بزارید

hamid07
21-04-2008, 15:44
من اون صحنه ای رو میخوام که علی کریمی داور رو میزنه که محرومش میکنن اگر کسی داره بزاره ممنون بابا یه ویدو خواستیم چرا نمیزارید:29:

esbarin6
21-04-2008, 15:47
سلام: هر كسي گل علي كريمي به سايپا(غلامپور) تو سال 79 رو بزاره دمش گرم.

Esteghlal
21-04-2008, 19:13
.به زودي هم يك كليپ از مقايسه طالبلو و فان در سار خواهم گذاشت.
مقايسه طالبلو و فان در سار چی شد

lamerd
24-04-2008, 00:57
گلهاي فصل آخر ليگ آزادگان رو اگه دارين بذارين:smil4337dd8b9eb25:

pers20
25-04-2008, 14:16
آقا من مصاحبه علی دایی بعد از بازیه پرسپولیس با سایپا رو میخوام تو کنفرانس مطبوعاتی همون بازیه ای که 1-0 پرسپولیس برد دقیه 95 خلیلی گل زد ممنون!

mardan
25-04-2008, 17:38
کسی چیزی نداشت ؟ :smil4337dd8b9eb25:

mardan
25-04-2008, 17:56
پاره كردي خودت را .اين فيلم را از تبيان گذاشتم .آدم بعد از ديدن اين فيلم مفهوم كيفيت را درك مي كند.

داداش دمت گرم واسه گل ... اما درخواست بعدی من ویدئو نیست ... اینه که ادبیات رو بهتر اجرا کنی تو انجمن.

مرسی

arshia 7
25-04-2008, 18:54
سلام ! من اول می خوام از کلیپ هایی که میزارین تشکر کنم
من در به در دنبال گلهای معدنچی و اولادی به استقلالم که گزارشش هم باشه اگه برام بزارین ممنون می شم:smil4337dd8b9eb25:

Peyman
25-04-2008, 19:31
لطفا فرياد خليلي بعد از گل به ملوان بذارين
ممنون

mardan
26-04-2008, 13:51
سلام ! من اول می خوام از کلیپ هایی که میزارین تشکر کنم
من در به در دنبال گلهای معدنچی و اولادی به استقلالم که گزارشش هم باشه اگه برام بزارین ممنون می شم:smil4337dd8b9eb25:

گل معدنچی با گزارش 5.59 مگابایت

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

گل اولادی با گزارش - حجم 5.69 مگابایت

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Peyman
26-04-2008, 21:03
ممنون از توجه شما

Lo1357
27-04-2008, 12:25
سلام کسی نرم افزاری برای تبدیل انواع فرمت های ویدئو داره چون من بعضی از ویدوهایی را که دارم با مدیا پلیر اجرا نمی شود و می خواهم آن را به فرمت مدیا پلیر تبدیل نمایم.:kap:~x(

فری وفا
27-04-2008, 12:44
دوستان سلام خسته نباشید
اگه کسی گلی که عابدزاده ازوسط زمین به ثمررسوند رو داره لطفا بزاره

محمد
27-04-2008, 14:09

اگه اين گلها رو دارين بزارين ....:29::people_blagube:~x(

Joga Bonito
27-04-2008, 16:25
گل علي كريمي كه از وسط زمين به غلامپور رو زد هم اگه كسي داره لطفآ بزاره!

اگه اين گلها رو دارين بزارين ....:29::people_blagube:~x(

هر دوتاگل رو دارم، اما نه به اونصورت كيفيتي داره نه صحنه آهسته:1: يه بنده خدايي (سرپرست ليگ قهرمانان ممد مونشن:دي) اما با كيفيت بالاتر داردش!! فقط حواست باشه كه من چيزي بهت نگفتم و تو از قبل مي دونستي كه او داره:دي

يه دوست ديگه اي هم پاس رابوناي اكبرپور كه عنايتي گلش كرد رو مي خواست با كيفيت بالا! من دارمش منتها كيفيتش بالا نيست، گزارشگر هم نداره! براي همين نذاشتم:1:

Mehdi.A
01-05-2008, 12:05
سلام کسی نرم افزاری برای تبدیل انواع فرمت های ویدئو داره چون من بعضی از ویدوهایی را که دارم با مدیا پلیر اجرا نمی شود و می خواهم آن را به فرمت مدیا پلیر تبدیل نمایم.:kap:~x(
اين نرم افزار به كارت خواهد آمد.

Mcfun Soft Video Solution ([Only registered and activated users can see links])

Old Trafford
01-05-2008, 15:12
گسی گل قشنگ از علی پروین ندااااررررره؟؟؟؟؟

Retex
02-05-2008, 10:42
داش امین توی برنامه ی نود نهم اردیبهشت یک کلیپ از حرکات طالبلو گذاشت اونو اگه بذاری ممنون می شم. ما منتظریم :1:

Capitan Vieira
02-05-2008, 13:16
سلام
كسي گلاي استقلال به پرسپوليس تو سال 74 رو نداره ؟ همون بازي كه ادموند اختر و صادق ورمزيار و تقوي براي استقلال گل زدن و بازي سه يك به نفع استقلال تموم شد . برنامة با خاطرات فوتبال ، ‌يكي دوباري خلاصة‌اين بازي رو پخش كرد .
هر كي اين گلا و يا هر گل قديمي از استقلال به پرسپوليس رو در دهة هفتاد داره اگه بذاره خيلي ممنونش ميشم . مرسي :31:

Capitan Vieira
02-05-2008, 23:17

از آقا مهدي گل خواهش مي كنم اگه گل استقلال تو همون بازي رو كه سيد عباسي زد داره بذاره ( البته اگه كيفيتش بد نيست ) خيييييييييلي مرسي :قلیون:

shapooor
03-05-2008, 10:39
با سلام اگر گل بازی استقلال و سپاهان رو که حاج صفی زد رو دارید بذارید و همچنین دریبل ابراهیم توره رو کوشکی در بازی استقلال و پیکان رو که فردوسی پور گفت که اولین بار این دریبل رو دیدم رو بذارید و همچن گلچینی از دریبلهای قشنگ بازیکنان لیگ برتر.لطفآ اگر داشتنن لینک مستقیم بذارید نه به صورتzshare.net نذارید.حتمآ اگر میتونید بدونzshare.netبذارید

shapooor
03-05-2008, 20:16
با سلام

لطفآ گل بازی پرسپولیس و سایپا در تاریخ 13/2/87 رو به همراه تمام موقعیت های بازی رو بذارید و همچنین عکس العمل کریم باقری بعد از اینکه گل خالی رو در دقایق آخر رو خراب کرد رو هم بذارید.با تشکر

kouroosh_maldini
03-05-2008, 20:37
خواهش ميكنم خوشحالي افشين قطبي تو بازي سايپا بعد گل پرسپليس را بزارين
بچه ها خواهشم كردم بزارين ديگه

Amin-TopGoal
03-05-2008, 20:43
با سلام

لطفآ گل بازی پرسپولیس و سایپا در تاریخ 13/2/87 رو به همراه تمام موقعیت های بازی رو بذارید و همچنین عکس العمل کریم باقری بعد از اینکه گل خالی رو در دقایق آخر رو خراب کرد رو هم بذارید.با تشکر

خواهش ميكنم خوشحالي افشين قطبي تو بازي سايپا بعد گل پرسپليس را بزارين
بچه ها خواهشم كردم بزارين ديگه

اینجا واسه درخواست گلهای هفته های قبلتر و موقعیتها و گلهای قدیمی تره. واسه گلهای امروز و آینده تاپیک جدا زده میشه. اینجور درخواست ها رو اینجا مطرح نکنید. به تاپیک زیر مراجعه کنید

[+][+] گلهای هفته سی و یکم لیگ برتر ایران [+][+] ([Only registered and activated users can see links])

Esteghlal
03-05-2008, 21:19
تمام گل های تیم استقلال تهران در بازیهای دور برگشت لیگ برتر اگر می شود برام در یک فایل zip بزار:kap:

Peyman
03-05-2008, 21:22
اقا امين من ادم نيستم ؟

Amin-TopGoal
03-05-2008, 21:43
اقا امين من ادم نيستم ؟
اگه داشتم می ذاشتم اما ندارمش

hami_sami
05-05-2008, 06:33
امين آقا من گلچين حركات و عكس العمل هاي افشين قطبي رو ميخوام..

مصاحبه نه ها!

خيلي ممنونم.اگرم قبلاگذاشتيد آدرسش رو بده .يا علي داداش:72:

©ßlÜË-ßÖÿ©
06-05-2008, 12:17
لطف كن گل محمودفكري به پرسپوليس(كاشته پشت 18) رو بذار (كاملَش)

shapooor
07-05-2008, 20:06
با سلام اگر گل بازی استقلال و سپاهان رو که حاج صفی زد رو دارید بذارید و همچنین دریبل ابراهیم توره رو کوشکی در بازی استقلال و پیکان رو که فردوسی پور گفت که اولین بار این دریبل رو دیدم رو بذارید:2:

romass100
08-05-2008, 13:20
نا مرد هرکی رابونای اکبر پور به ذوب اهن را داشته باشه ولی نزاره.اخه چند بار درخواست کنم؟

Esteghlal
08-05-2008, 18:17
تمام گل های تیم استقلال تهران در بازیهای دور برگشت لیگ برتر اگر می شود برام در یک فایل zip بزار:kap:

چی شد کسی نبود

ambordastghofli
09-05-2008, 12:38
با سلام اگر گل بازی استقلال و سپاهان رو که حاج صفی زد رو دارید بذارید و همچنین دریبل ابراهیم توره رو کوشکی در بازی استقلال و پیکان رو که فردوسی پور گفت که اولین بار این دریبل رو دیدم رو بذارید:2:

Mehrnaz
09-05-2008, 22:02
اگه می شه گل های محسن خلیلی در لیگ ششم در بازی رفت استقلال-سایپا رو بذارید:72:

hami_sami
11-05-2008, 05:34
امين آقا من گلچين حركات و عكس العمل هاي افشين قطبي رو ميخوام..

مصاحبه نه ها!

خيلي ممنونم.اگرم قبلاگذاشتيد آدرسش رو بده .يا علي داداش:72:

------------------------------------------------------------------------

من لازم دارم كسي نيست بذاره؟:29:

Mehrnaz
13-05-2008, 21:08
؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2:

ITALIANO
14-05-2008, 08:07

فقط گلهای بازی رفت رو میخوای؟!!
فکر کنم داشته باشم که بزار یکم سرم خلوت بشه برات آپ می کنم.

محمد
14-05-2008, 09:42

:15:اين گلها پيدا نشد؟:29:

ITALIANO
14-05-2008, 09:55
هر دو گل کریمی رو با کیفیت خوب دارم ولی فعلا نمیتونم بزارم.
کلا پرس پلیسی ها باید یکم عذاب بکشن تا بعد...:d

Mehrnaz
14-05-2008, 21:08
فقط گلهای بازی رفت رو میخوای؟!!
فکر کنم داشته باشم که بزار یکم سرم خلوت بشه برات آپ می کنم.
بله اگه ممکنه
خیلی ممنون:d0s69thbefhifftitrz

arshia 7
14-05-2008, 23:26
میخواستم اگه میشه گلهای پرسپولیس از اول فصل رو با کیفیت بالا بزارید ! به امید قهرمانی پرسپولیس

mojtaba1370
18-05-2008, 13:15
سلام
اگه میشه گل های پرسپولیس در بازی دیروز رو بزار
خیلی ممنون

c.ronaldo7
19-05-2008, 21:06
اقای امین خان جون من کلیپهای بازی پرسپولیس سپاهان وگلاشو 3gp بذار

S@eEd
20-05-2008, 02:33
با سلام

دوستان اگه یکی زحمتش رو بکشه ممنون میشم

Alessandro
20-05-2008, 03:02
اگر میشه گل زیبای سامره در 3 فصل پیش که به سپاهان زد و برگردون هم بود بزارید.
گل محمود فکری به پرسپولیس رو هم بزارید.
با تشکر

Segreda
20-05-2008, 07:30
گل بادامکی به استقلال اهواز ((ضربه سر)) رو اگه میشه برای دانلود بزارید

Segreda
20-05-2008, 07:40
گل بادامکی به استقلال اهواز ((ضربه سر)) رو اگه میشه برای دانلود بزارید

یادم رفت بگم مال همین فصله ((87-1386))

red_boy
20-05-2008, 14:49
سلام
خواهشا بازی پرسپولیس و سپاهان به همراه جشن قهرمانی رو برای فروش بذارید.

Amin-TopGoal
20-05-2008, 14:54
سلام
خواهشا بازی پرسپولیس و سپاهان به همراه جشن قهرمانی رو برای فروش بذارید.
به زودی اینکارو می کنیم

persepolis87
22-05-2008, 14:37
سلام آقا امین لطفا اون حرکت تیر و کمون محسن خلیلی رو بعد از زدن گل سوم به صبا رو برای دانلود بذار
ممنون

red_boy
22-05-2008, 16:23
سلام
خواهشا اون قسمت از جشن قهرمانی پرسپولیس که کریم باقری با بلندگو میخونه و هواداران هم همراهیش می کنن رو برای دانلود بزارین.

majidgoal
22-05-2008, 23:06
اگه میشه گل استقلال تو بازی رفت با برق که جباری زد و پنالتی که تو همون بازی خودش خراب کرد.
خلاصه بازی رفت استقلال و شیرین فراز.

S@eEd
23-05-2008, 12:38
آقا کسی چیزی پیدا نکرد؟

shapooor
23-05-2008, 20:01
سلام

لطفآ گلهای بازی صنعت نفت و استقلال رو بذارید ( آخرین هفته ی نیم فصل دوم ):13::2::loudlaff::loudlaff::loudlaff::loudlaff::l oudlaff::loudlaff::loudlaff::loudlaff::loudlaff::l oudlaff::loudlaff::loudlaff::loudlaff::loudlaff::k ap::34::10:

MamadMunchen
23-05-2008, 20:32
خلاصه بازي پرسپوليس با راه آهن تو هفته 5 ليگ امسال كه بازي 0 - 0 شد رو ميخوام .

سري استادش كنيد :D

Amin-TopGoal
23-05-2008, 20:51
یکم دندون رو جیگر بزار سی دی که رسید دستت می تونی ببینی :1:

Esteghlal
23-05-2008, 20:55
لطفآ گلهای بازی صنعت نفت و استقلال رو بذارید ( آخرین هفته ی نیم فصل دوم )

محمد
24-05-2008, 16:29
هر دو گل کریمی رو با کیفیت خوب دارم ولی فعلا نمیتونم بزارم.
کلا پرس پلیسی ها باید یکم عذاب بکشن تا بعد...:d

تمام اعضاي سايت اين جمله رو ببينن...اينجورياست؟!!!
اگه گزاشتي كه وظيفتو انجام دادي،اگر هم كه نزاشتي به جهنم...:1:
3 روز فرصت داري بزاري وگر نه ....:D:D

من از مديران محترم سايت عذر مي خوام...:kap::kap:

Mehrnaz
24-05-2008, 21:19
می شه دو گل محسن خلیلی در بازی دیروز تیم ملی رو بذارید؟

Esteghlal
25-05-2008, 19:26
گلهای بازی صنعت نفت و استقلال چی شد ( آخرین هفته ی نیم فصل دوم )

Esteghlal
29-05-2008, 21:27
گل ها بازی استقلال-فولاد؟

Mehrnaz
29-05-2008, 21:32
گل های خلیلی به استقلال در بازی رفت لیگ 85-86؟

Mehdi.A
29-05-2008, 22:14
گلهای بازی صنعت نفت و استقلال چی شد ( آخرین هفته ی نیم فصل دوم )
كيفيتش خداست.

Download (with replays) ([Only registered and activated users can see links])لئوناردو پيمنتا:2::2:

Download (with replays) ([Only registered and activated users can see links]) امير حسين يوسفي (پنالتي)

Download (with replays) ([Only registered and activated users can see links]) احمد خذيراوي:2::2:

Mehdi.A
29-05-2008, 22:19
گل ها بازی استقلال-فولاد؟

عليزاده Download ([Only registered and activated users can see links])

آل نعمه Download ([Only registered and activated users can see links])

ضربات پنالتي Download ([Only registered and activated users can see links])

Mehdi.A
29-05-2008, 22:24
می شه دو گل محسن خلیلی در بازی دیروز تیم ملی رو بذارید؟

گلها در يك فايل

Download (with replays) ([Only registered and activated users can see links])

arshia 7
03-06-2008, 09:50
میخواستم اگه میشه گلهای پرسپولیس از اول فصل رو با کیفیت بالا بزارید ! به امید قهرمانی پرسپولیس پس چی شد ؟ اگه نمیخواین بزارین حداقل جواب بدین!!!!!!!!!!!!!!!:53::53: حالا که قهرمان شده این کلیپ ها رو بزارید :29:
من هنوز منتظرم و امیدوار:smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb2 5::smil4337dd8b9eb25:

Mehrnaz
04-06-2008, 18:03
تو دربی آخری که استقلال و پرسپولیس داشتن یک صحنه بود که پولادی و خلیلی برخورد داشتن با هم که شدید هم بود و خلیلی به خاطر همون چند دقیقه از بازی بیرون رفتاون رو می خوام لطفا

King_Of_BOYS
14-06-2008, 09:03
تو بازی سپاهان و پرسپولیس یه توپ خورد به تیرک سپاهان اون صحنه رو هرکی داره لطفا برای دانلود بزاره.:1:

ITALIANO
14-06-2008, 09:08
تو بازی سپاهان و پرسپولیس یه توپ خورد به تیرک سپاهان اون صحنه رو هرکی داره لطفا برای دانلود بزاره.:1:

منظورت شوت خلیلی که میزنه زیر طاق؟اگر شوت خلیلی رو میخوای بگو که برم از کل بازی جدا کنم برات بزارم.

King_Of_BOYS
14-06-2008, 09:41
منظورت شوت خلیلی که میزنه زیر طاق؟اگر شوت خلیلی رو میخوای بگو که برم از کل بازی جدا کنم برات بزارم.
دمت گرم. زدی تو خال . خودشه. اگه داری لطف کن بزارش.

ITALIANO
14-06-2008, 10:15
دمت گرم. زدی تو خال . خودشه. اگه داری لطف کن بزارش.

اینم شوت محکم خلیلی به دیرک :

ARTESHE SORKH
15-06-2008, 18:40
با سلام و خسته نباشید...
دوستان من تازه عضو شدم.همه چی اینجا عالیه از همه تشکر می کنم.
اگه امکانش هست گل سوم بادامکی به استقلال اهواز تو بازی رفت واسم بزارید.ممنون...

King_Of_BOYS
16-06-2008, 09:49
سلام . کسی خلاصه دربی 62 رو داره؟

King_Of_BOYS
16-06-2008, 10:57
سلام . کسی خلاصه دربی 62 رو داره؟

اگر کسی این بالایی رو نداره خلاصه بازی سپاهان و پرسپولیس در هفته 34 لیگ برتر رو هر کی داره خواهش میکنم بزاره. خیلی دنبالشم

King_Of_BOYS
16-06-2008, 18:11
اگر کسی این بالایی رو نداره خلاصه بازی سپاهان و پرسپولیس در هفته 34 لیگ برتر رو هر کی داره خواهش میکنم بزاره. خیلی دنبالشم
چی شد ؟ کسی نداره؟ مسئله مرگ و زندگیه . اگه کسی داره خواهشا بزاره .

romass100
19-06-2008, 12:40
سلام اقایون فوتبالی محترم.اگه ممکن گل ها و پنالتی های رفت و برگشت فینال جام حذفی دوسال قبل را که بین سپاهان وپرسپولیس برگذار شد را بزارید.همون بازی ای راکه در نهایت سپاهان با پنالتی در نقش جهان تونست پرسپولیس را شکست بده. من العان مدت هاست که دنبالش می گردم ولی پیداش نکردم.هیچ کسی هم نمی زاره نمی دونم چرا؟دوست دارم ببینم کدوم ادم باحالی بالاخره ما را از انتظار در میاره.دستتون هم درد نکنه.

ARTESHE SORKH
20-06-2008, 11:52
بابا جمش کنید اینقد از پرسلوپیس:10: حرف نزنید بگید استقلال دلمون شاد شه:13:

راست میگه بخدا.وقتی یاد رتبه 13 جدول و کلی شکست و تساوی و باخت 4 به 1 از تیم ته جدول اونم تو خونه...راست میگه یادمون که میاد فقط میخندیم...:10::10::loudlaff:

ssr_70
20-06-2008, 12:02
آقا گلهای پگاه و سپاهان رو توی جام حذفی رو اگه دارید بزارید وهمچنین پگاه و برق رو اگه هر کدوم رو بزارید ممنونم

Seyed
20-06-2008, 12:39
سلام خسته نباشيد من يه مجموعه كامل از گل هاي خليلي رو مي خوام آيا امكانش است همچين مجموعه اي رو واسه دانلود بزاريد

romass100
20-06-2008, 14:13
خوب کمتون که نمیاد برام گل ها و پنالتی های سپاهان - پرسپولیس در جام حذفی دو سال قبل را که سپاهان قهرمان شد بزارید یه ذره به این لنگیا بخندیم تا روحیمون باز بشه.هر چند که تو فصل جدید اینقدر بشون بخندیم که روده بر بشیم.

ssr_70
20-06-2008, 21:26
آقا از این آقای mehdi.a یه در خواست داریم که گلهای دو سال به اون ور استقلال رو هرچی ازشون می تونه بزاره اگه لطف کنه و از اون سوپر گل برگردون علی 30 ثانیه (سامره) به سپاهان بزاره و بعدشم گل ثانیه 30 به پرسپولیس فوق العاده ممنونم فقط یه چیزی هر گلی رو که می زاری سایر گلهای اون بازی رو هم بزار تا یه موقع خدایی نکرده سوء تفاهم پیش نیاد

Mehdi.A
20-06-2008, 21:58
آقا از این آقای mehdi.a یه در خواست داریم که گلهای دو سال به اون ور استقلال رو هرچی ازشون می تونه بزاره اگه لطف کنه و از اون سوپر گل برگردون علی 30 ثانیه (سامره) به سپاهان بزاره و بعدشم گل ثانیه 30 به پرسپولیس فوق العاده ممنونم فقط یه چیزی هر گلی رو که می زاری سایر گلهای اون بازی رو هم بزار تا یه موقع خدایی نکرده سوء تفاهم پیش نیاد
چشم.اين هم قشنگهايش:
برگردون سامره به سپاهان ([Only registered and activated users can see links])
گل 30 ثانيه سامره ([Only registered and activated users can see links])
گل فايريتزيو به فولاد ([Only registered and activated users can see links])
گل خيري به سايپا ([Only registered and activated users can see links])
گل سامره به ابومسلم ([Only registered and activated users can see links])
گل سامره به ذوب آهن ([Only registered and activated users can see links])
گل عنايتي به پرسپوليس ([Only registered and activated users can see links])
گل عنايتي به پگاه ([Only registered and activated users can see links])
علي الحساب اينها را داشته باش.چند روز ديگه مي خواهم يه سورپريز خواهي داشت.

Mehdi.A
20-06-2008, 23:04
لينكها اضافي شد

Mehdi.A
20-06-2008, 23:27
گل منصوريان به صبا باتري را كسي دارد؟

ssr_70
21-06-2008, 13:24
گل منصوريان به صبا باتري را كسي دارد؟

اره داداش من دارم بفرما اینم لینک اختصاصی از خودم که فکر کنم کیفیتش هم خوب باشه

Mehrnaz
22-06-2008, 07:50
کسی گل محسن خلیلی به سوریه رو نداره با فرمت دبلیو ام وی؟

Capitan Vieira
22-06-2008, 10:14
آقا مهدي گل ! اين همه گل قشنگ از استقلال گذاشتي ، جان من گل سيد عباسي به پرسپوليس رو هم بذار . درسته كه خيلي قشنگ نبود ،‌ ولي به هر حال توي داربي زده بود ديگه . من يه بار ديگه هم اين گل رو درخواست كرده بودم .:smil4337dd8b9eb25: مرسي

ssr_70
22-06-2008, 17:04
کسی گل محسن خلیلی به سوریه رو نداره با فرمت دبلیو ام وی؟
بیا اینم لینکش با فرمت wmv

ssr_70
22-06-2008, 17:05
آقا مهدي گل ! اين همه گل قشنگ از استقلال گذاشتي ، جان من گل سيد عباسي به پرسپوليس رو هم بذار . درسته كه خيلي قشنگ نبود ،‌ ولي به هر حال توي داربي زده بود ديگه . من يه بار ديگه هم اين گل رو درخواست كرده بودم .:smil4337dd8b9eb25: مرسي
اگه صبر کنی فردا خودم اختصاصی می گزارم

Mehrnaz
22-06-2008, 21:22
بیا اینم لینکش با فرمت Wmv
ببخشید
حالا که زحمت اینو کشیدین
گل های خلیلی به سایپا در تیم ملی رو هم دارید؟:2::d

Mehdi.A
22-06-2008, 21:33
اوليش گل كريمي به سايپا از وسط زمين به در خواست داش ممد هستش.
دوميش گل سيد عباسي به پرسپوليس به در خواست همايون هستش.

romass100
22-06-2008, 21:51
پس چی شد گل ها و پنالتی های سپاهان - پرسپولیس در جام حذفی دو سال قبل را که سپاهان قهرمان شد.عجب روزگاری شده ها.خوب گل از زمان هیتلر نمی خوام.این مال 2 سال قبل را هیچ کسی نداره.

Mehdi.A
22-06-2008, 21:55
پس چی شد گل ها و پنالتی های سپاهان - پرسپولیس در جام حذفی دو سال قبل را که سپاهان قهرمان شد.عجب روزگاری شده ها.خوب گل از زمان هیتلر نمی خوام.این مال 2 سال قبل را هیچ کسی نداره.
من چند تا از پنالتي ها را به صورت تك دارم.بگو كدوم رو مي خواهي (پنالتي نيكبخت و شيث را ندارم)

Loverboy
22-06-2008, 21:58
دستت درد نکنه یه دونه ای داش مهدی

Mehdi.A
22-06-2008, 22:03
من چند تا از پنالتي ها را به صورت تك دارم.بگو كدوم رو مي خواهي (پنالتي نيكبخت و شيث را ندارم)
راستي گلها را هم به همراه جشن قهرماني دارم.
دستت درد نکنه یه دونه ای داش مهدی
ناقابل بود.

Loverboy
22-06-2008, 22:11
اشتب نقل قول کردی جیــــــــــــــــــــــگ ر درستش کن .

Mehdi.A
22-06-2008, 23:10
اشتب نقل قول کردی جیــــــــــــــــــــــگ ر درستش کن .
دستت درد نكند .درستش كردم.

ssr_70
23-06-2008, 09:28

از زمان هیتلر می خواستی بهتر بود مگه نمی دونی ما صد سال از دنیا عقبیم اینجا هم این موضوع صدق می کنه آخه داداش من الانش بازم آپلود فایل با این سرعت اینترنت سخته چه برسه 2 سال پیش بیا این به این صفحه برو و دانلود کن

lamerd
23-06-2008, 14:41
سلام امین جان من گل منصوریان از وسط زمین به پاس رو میخوام اگه داری و بذاری ممنون میشم[:13:

ssr_70
23-06-2008, 14:54
سلام امین جان من گل منصوریان از وسط زمین به پاس رو میخوام اگه داری و بذاری ممنون میشم[:13:
آخه عزیز من تو حالت خوبه می فهمی چی داری می گی این گلی رو که می خوای تو آرشیو شبکه 3 نیست بعدا تو چه انتظاری از امین داری , یکم منطقی باشید

romass100
23-06-2008, 19:58
بابا ssr_70 عزیز من این که مال پارساله من مال 2 سال پیش را می گم که توی نقش جهان بود و سپاهان با پنالتی بازی را برد.دستت درد نکنه.ولی حیف زحمتی که کشیدی بی فایده بود.اگه ممکنه اون را بزار.همون که نیکبخت پنالتیش را زد بیرون.مراسم قهرمانیش را هم می خوام.دستت درد نکنه.

Mehdi.A
23-06-2008, 20:04
بابا Ssr_70 عزیز من این که مال پارساله من مال 2 سال پیش را می گم که توی نقش جهان بود و سپاهان با پنالتی بازی را برد.دستت درد نکنه.ولی حیف زحمتی که کشیدی بی فایده بود.اگه ممکنه اون را بزار.همون که نیکبخت پنالتیش را زد بیرون.مراسم قهرمانیش را هم می خوام.دستت درد نکنه.
كدوم از اينها را مي خواهي :گل اسدي،گل شفيعي،پنالتي هاي به جز پنالتي شيث و نيكي،دور افتخار سپاهان،دست دادن بازيكنان با علي آبادي،گرفتن مدالها.دقيقآ كدومش را مي خواهي

romass100
23-06-2008, 20:07
Mehdi.A جون هرچی که از بازی فینال جام حذفی داری بزار.کاش از نیکبخت و شیث را هم داشته ولی همین هم غنیمت.

Mehdi.A
23-06-2008, 22:09
mehdi.a جون هرچی که از بازی فینال جام حذفی داری بزار.کاش از نیکبخت و شیث را هم داشته ولی همین هم غنیمت.
اين فايل را اختصاصآ براي تو گذاشتم.گل شفيعي،گل اسدي،پنالتي باقري و حاجي زاده و اكبري و عمادرضا و نويد كيا و اون سه تا فيلم آخر بازي گفتم.

ssr_70
24-06-2008, 10:23
بچه ها این گل علی انصاریان به ملوان در فصل 86-85 است که از پنالتی زده شد کیفیتش خیلی خوب و خودم درستش کردم به در خواست آقا مهدی آمبروسینی

ARTESHE SORKH
24-06-2008, 11:31
دوستان یکی گل سوم بادامکی به استقلال اهواز داره؟

romass100
24-06-2008, 22:01
Mehdi.A جون .دستت درد نکنه که زحمت کشیدی .ولی به جز گل های رفتش بقییه ی فایل هات را داشتمش.خودم قبلا از همین سایت گرفته بودم ولی خیلی بی کیفیت وناقسند.امین همشون را با کیفیت داره و قبلا گذاشته.امین جون میشه این هایی را که می خوام برام بزاری؟اگه بزاری واقعا ازت ممنون میشم.

ssr_70
25-06-2008, 10:09
دوستان یکی گل سوم بادامکی به استقلال اهواز داره؟
برو به این صفحه

romass100
25-06-2008, 11:12
امین جون حالا برام چیز هایی را که می خوام می زاری؟دوستان تلاش کردند ولی نتونستند اونی راکه من می خوام بزارند.دستت درد نکنه.

lamerd
27-06-2008, 18:53
ویرایش شد، فارسی بنویسید.

Arsenal-4ever
27-06-2008, 20:52
کسی گل سوشا مکانی به صبا باطری که از زمین فجر توپو گل کرد !!! رو داره ؟؟؟؟
با کیفیت بسیار بالا میخوامش

ITALIANO
27-06-2008, 21:00

فضل الله جان فعلا اینو داشته باش که ماله IG هست:D

کیفیتش خیلی خوبه و از IRIB ضبط شده،فقط بعضی از کاربران در دانلود کلیپ های IG از فوتیران مشکل دارن که اگر تو هم تو دانلود این کلیپ مشکل داری بگو تو مدیافایر یا زدشیر آپ کنم.

Arsenal-4ever
27-06-2008, 21:12
بسیار بسیار سپاس
گل رو دارم دانلود میکنم. مرسی

romass100
29-06-2008, 11:18
ssr_70 واقعا راست میگه.اگه من توی یک کشوری مثل المان یا ایتالیا زندگی می کردم به راحتی می تونستم هر فیلیمی که از 100سال قبل می خواستم پیدا کنم.نشون به اون نشون که المانی ها برای جنگ جهانی تو کشورشون مترو داشتند.یعنی 70 سال قبل.اما اصفهان که دومین شهر ایران هستش هنوز مترو نداره.اگه من تو ایتالیا بودم العان گل های پرسپولیس سپاهان وپنالتیاشون را داشتم.این جور مواقع هستش که ادم تمام تلاشش را می کنه تا از ایران بره.بعد هی می گن فرار مغز ها فرار مغز ها...
پسر خالم توی نیوجرسی امریکاست.تعریف می کرد که اگه اونجا 5 دقیقه برق بره تلویزیون های کشورش پدرشون را در میارند.اونوقت اینجا وسط دانلود 1 فایل بزرگ برق را 5 ساعت می برند.نکته ی قابل توجه اینکه اینجا حتی رسانه ها هم از دولت حمایت می کنند و اومدن برامون برنامه ی الف ب می زارند.

Mehrnaz
29-06-2008, 18:06
ای آقا...بحث که اگه بخوایم انجام بدیم سایت ف.... می شه وگرنه حرف کلی دارییییم:29:

Mehdi.A
29-06-2008, 23:30

بسیار بسیار سپاس
گل رو دارم دانلود میکنم. مرسی
اين رو قبلآ در تاپيك سوپر گلها و قسمت گلهاي به ثمر رسيده توسط دروازه بانهاي تاپيك دروازه بانها گذاشته بودم.

سوشا مكاني از فجر سپاسي: ([Only registered and activated users can see links]) گل از دروازه خودي به با تجربه ترين دروازه بان ليگ ايران در فصل گذشته!

romass100
01-07-2008, 13:26
شاید بعضی از دوستان بگن که من چرا به اون بازی گیر دادم؟اخه شما که احساس من را درک نمی کنید که.حسابش را بکن ، ادم تیمش (استقلال )با اقتدار کامل قهرمان لیگ شده باشه اونوقت بیاد و دنبال کار تیم رقیبش را بگیره.یادم میاد 31 شهریور بود.به هر کی گفتیم بیا بریم ورزشگاه گفت خودت برو.ما هم عظمون را جزم کردیم تا بریم و به این پرسپولیسی های چهردهم جدولی یه ذره بخندیم.از شانس ما هیچ اتوبوسی اجازه ی رد شدن از خیابون ها را نداشت.اخه تو خیابون ها مانور بود.مسیر همه ی اتوبوس هارا تغییر داده بودند.بعد از 2 ساعت الافی سوار اتوبوس مورد نظر شدیم که اون هم چون مسیرش تغییر کرده بود 2 ساعت طول کشید تا برسه.وقتی قسمتی از راه را طی کردیم فهمیدیم که سوار اتوبوسی شدیم که کلی راهمون را دور کرده.به زور خودمون را رسوندیم به ورزشگاه نقش جهان.ورزشگاه باکلاس ولی ناقصیه.کلش از بتون ساخته شده و حدودا 40000نفر گنجایش داره.پس چون بتونیه مثل ورزشگاه فولاد شهر نیست که وقتی پا می کوبیم صدای وحشتناک بده اخه فولاد شهر اهنی.1ساعت قبل از شروع بازی ،پرسپولیسی ها شروع کردند به ترقه انداختن.حدودا یک پنجم ورزشگاه را گرفته بودند.سپاهانی ها هم ریختن توی چمن.پلیس با باتوم ریخت رو سرشون.تا قبل از شروع بازی تعداد کمی سپاهانی اومده بود.همش نگران بودم ورزشگاه پر نشه اما تا بازی شروع شد یک دفعه همه ی هوادارهای سپاهان اومدند.به طوری که 38000سپاهانی با پرچم های بزرگ ورزشگاه را پر کردند.وای که چه موج مکزیکیی می رفتند.من وسط ورزشگاه نشسته بودم.یک دفعه چند تا بازیکن سپاهان اومدن طرفم و چند شاخه گل انداختند طرف من یعنی دقیقا همون جایی که من بودم .بازی 1-1 شد ولی سپاهانی ها تشویق بیش تری می کردند.اخه اون ها بودند که گل مساوی را زده بودند.استرس و تشویق کل ورزشگاه را گرفته بود.نوبت به پنالتی نیکبخت شد.همه ی سپاهانی ها شروع به هو کشیدن و گفتن جمله ی:نیکبخت .....کردند.من هم با تمام وجود هو می کشیدم.یک دفعه پنالتی را زد سمت راست دروازه.اولش همه فکر کردند گل شد ولی تا دیدند که رفت بیرون ورزشگاه منفجرشد.می گفتند نیکبخت دوستت داریم.یه کفتر قرمز اومده بود روی تابلو های تبلیغاتی نشسته بود.اینقدر زدنش تا فرار کرد.سپاهانی ها یک خرگوش را زرد کرده بودند و فرستادند توی زمین.رفتیم همون جا که سکوی قهرمانی بود.ابدول وهاب ابولهیل جام را برداشت و به سمت ما اومد.بغل دستی من بهش گفت :بندازش.اون هم حالت انداختن گرفت ولی ننداخت.اتیش بازی قشنگی بود.این ورزشگاه را توی گودی ساختند،یعنی برای خارج شدن کافی از بالا ترین پله بری بیرون.40000نفر ریخته بودند بیرون.یهو دیدم ژنرال امیر قلعه نویی که برای اهدای جوایز اومده بود توی یک پرشیای نوک مدادی نشسته.همه شروع کردن به مسخره بازی ولی من رفتم یک متری ماشینش و براش دست تکون دادم و اون هم جواب من را داد و برام دست تکون داد.ساعت8:30 هم با بد بختی و با وانت رسیدم خونه و فرداش مدرسه ها باز می شد.وای که عجب روزی بود.حالا خدایی اگه کسی ذره ای احساس من را درک کرد برام بزاره.خواهش می کنم.برام حیاتی.کامل کامل وبا کیفیت.

PAOLO
01-07-2008, 13:49
این دیگه چه جورشه

.:AoShiMa SaN:.
01-07-2008, 14:27
شاید بعضی از دوستان بگن که من چرا به اون بازی گیر دادم؟اخه شما که احساس من را درک نمی کنید که.حسابش را بکن ، ادم تیمش (استقلال )با اقتدار کامل قهرمان لیگ شده باشه اونوقت بیاد و دنبال کار تیم رقیبش را بگیره.یادم میاد 31 شهریور بود.به هر کی گفتیم بیا بریم ورزشگاه گفت خودت برو.ما هم عظمون را جزم کردیم تا بریم و به این پرسپولیسی های چهردهم جدولی یه ذره بخندیم.از شانس ما هیچ اتوبوسی اجازه ی رد شدن از خیابون ها را نداشت.اخه تو خیابون ها مانور بود.مسیر همه ی اتوبوس هارا تغییر داده بودند.بعد از 2 ساعت الافی سوار اتوبوس مورد نظر شدیم که اون هم چون مسیرش تغییر کرده بود 2 ساعت طول کشید تا برسه.وقتی قسمتی از راه را طی کردیم فهمیدیم که سوار اتوبوسی شدیم که کلی راهمون را دور کرده.به زور خودمون را رسوندیم به ورزشگاه نقش جهان.ورزشگاه باکلاس ولی ناقصیه.کلش از بتون ساخته شده و حدودا 40000نفر گنجایش داره.پس چون بتونیه مثل ورزشگاه فولاد شهر نیست که وقتی پا می کوبیم صدای وحشتناک بده اخه فولاد شهر اهنی.1ساعت قبل از شروع بازی ،پرسپولیسی ها شروع کردند به ترقه انداختن.حدودا یک پنجم ورزشگاه را گرفته بودند.سپاهانی ها هم ریختن توی چمن.پلیس با باتوم ریخت رو سرشون.تا قبل از شروع بازی تعداد کمی سپاهانی اومده بود.همش نگران بودم ورزشگاه پر نشه اما تا بازی شروع شد یک دفعه همه ی هوادارهای سپاهان اومدند.به طوری که 38000سپاهانی با پرچم های بزرگ ورزشگاه را پر کردند.وای که چه موج مکزیکیی می رفتند.من وسط ورزشگاه نشسته بودم.یک دفعه چند تا بازیکن سپاهان اومدن طرفم و چند شاخه گل انداختند طرف من یعنی دقیقا همون جایی که من بودم .بازی 1-1 شد ولی سپاهانی ها تشویق بیش تری می کردند.اخه اون ها بودند که گل مساوی را زده بودند.استرس و تشویق کل ورزشگاه را گرفته بود.نوبت به پنالتی نیکبخت شد.همه ی سپاهانی ها شروع به هو کشیدن و گفتن جمله ی:نیکبخت .....کردند.من هم با تمام وجود هو می کشیدم.یک دفعه پنالتی را زد سمت راست دروازه.اولش همه فکر کردند گل شد ولی تا دیدند که رفت بیرون ورزشگاه منفجرشد.می گفتند نیکبخت دوستت داریم.یه کفتر قرمز اومده بود روی تابلو های تبلیغاتی نشسته بود.اینقدر زدنش تا فرار کرد.سپاهانی ها یک خرگوش را زرد کرده بودند و فرستادند توی زمین.رفتیم همون جا که سکوی قهرمانی بود.ابدول وهاب ابولهیل جام را برداشت و به سمت ما اومد.بغل دستی من بهش گفت :بندازش.اون هم حالت انداختن گرفت ولی ننداخت.اتیش بازی قشنگی بود.این ورزشگاه را توی گودی ساختند،یعنی برای خارج شدن کافی از بالا ترین پله بری بیرون.40000نفر ریخته بودند بیرون.یهو دیدم ژنرال امیر قلعه نویی که برای اهدای جوایز اومده بود توی یک پرشیای نوک مدادی نشسته.همه شروع کردن به مسخره بازی ولی من رفتم یک متری ماشینش و براش دست تکون دادم و اون هم جواب من را داد و برام دست تکون داد.ساعت8:30 هم با بد بختی و با وانت رسیدم خونه و فرداش مدرسه ها باز می شد.وای که عجب روزی بود.حالا خدایی اگه کسی ذره ای احساس من را درک کرد برام بزاره.خواهش می کنم.برام حیاتی.کامل کامل وبا کیفیت.

عزیزم نیکبخت وقتی اومد پرسپولیس تازه کشف شد و شروع کرد به پیشرفت و اگه گفتنش لازمه باید بگم این استقلاله که با پولایی آنچنانی بازیکنانی مثل برهانی و بیاتی نیا و سان جان و انصاریان میاره که آخر سر همشون میرینن به ریش فتح الله زاده .
خوب نیست آدم اینقدر فراموش کار باشه. در ضمن بدترین رتبه ی پرسپولیس تو این هفت دوره 9 بوده و بدترین رتبه ی شما تا اینجا 13. :قلیون:

romass100
01-07-2008, 15:16
فعلا که با اون پنالتیش نزاشت جامی که تا حالا توی لیگ حرفه ای نگرفتید را بگیرید.خیلی حال داد.اگه ما مثلا به ارش پول زیادی دادیم ، عوضش با یک گل زیبا به پگاه تلافی اون گل را در اوورد واستقلال را قهرمان کرد.شما چی؟معذرت می خوام ولی همون سالی که رتبتون 9 شد ، به خاطر گندی که از بدهکاری در اووردید به 14 تبدیل شد.خودم دیدم که تلویزیون گفت.

.:AoShiMa SaN:.
01-07-2008, 17:47
فعلا که با اون پنالتیش نزاشت جامی که تا حالا توی لیگ حرفه ای نگرفتید را بگیرید.خیلی حال داد.اگه ما مثلا به ارش پول زیادی دادیم ، عوضش با یک گل زیبا به پگاه تلافی اون گل را در اوورد واستقلال را قهرمان کرد.شما چی؟معذرت می خوام ولی همون سالی که رتبتون 9 شد ، به خاطر گندی که از بدهکاری در اووردید به 14 تبدیل شد.خودم دیدم که تلویزیون گفت.

اولا ما بازیکن نمی خریم که واسمون پنالتی بزنه ، هم باید پاس بده ، هم گل بزنه ، هم ملی پوش باشه ، عین نیکبخت ، دوما ما 4 میلیارد بدهی داریم اینه وضعمون ، شما پارتی دارین که با 12 میلیارد بدهی کسی کاریتون نداره ، یا صداشو در نمی یارین ، سوما ما تیممونو به خاطر رتبش دوست نداریم ، به خاطر خودش دوسش داریم ، چهارما شما حتما چشات چپه که چنین چیزی تو تلویزیون دیدی ، پنجما یه تار موی گندیده ی یکی از بازیکنای ما به کل باشگاه شما شرف داره :قلیون:

Meysam
01-07-2008, 19:14
پرسپولیس سرور استقلال:49::49:

Loverboy
01-07-2008, 19:29
آقا چرا این تاپیک رو به هم ریختید ؟ تاپیکی نبود که ما بریم و کل کل توش نبود

romass100
01-07-2008, 21:57
من از همه ی دوستان معذرت می خوام.ببخشید.کاملا حق با شماست.این کار ها جای مخصوص به خودش را داره شرمنده.[Only registered and activated users can see links]

Mehrnaz
01-07-2008, 22:00
عزیزم نیکبخت وقتی اومد پرسپولیس تازه کشف شد و شروع کرد به پیشرفت و اگه گفتنش لازمه باید بگم این استقلاله که با پولایی آنچنانی بازیکنانی مثل برهانی و بیاتی نیا و سان جان و انصاریان میاره که آخر سر همشون میرینن به ریش فتح الله زاده .
خوب نیست آدم اینقدر فراموش کار باشه. در ضمن بدترین رتبه ی پرسپولیس تو این هفت دوره 9 بوده و بدترین رتبه ی شما تا اینجا 13. :قلیون:
لطفا درست حرف بزنید و عفت کلام داشته باشید

Loverboy
01-07-2008, 22:02
لطفا درست حرف بزنید و عفت کلام داشته باشید

دوست عزیز گفتم که تمومش کنید . :-l

فقط بذاریشون که بپرن به هم .

romass100
05-07-2008, 22:39
خدایی تخته کنید در این تایپیک را.هر 10 سال یک بار به روز میشه.خوب اگه می خواین به درخواست ها رسیدگی نکنید اصلا این جا به چه دردی می خوره و چه فایده ای داره؟خب ببینید کاربرها چی می خواند.1 ذره دلسوز باشید واهمیت بدید دیگه.3 روزه دارم میام و هیچ اتفاقی نمیوفته.عجب دوره زمونه ایه ها.با تشکر...

Joga Bonito
06-07-2008, 11:09
خدایی تخته کنید در این تایپیک را.هر 10 سال یک بار به روز میشه.خوب اگه می خواین به درخواست ها رسیدگی نکنید اصلا این جا به چه دردی می خوره و چه فایده ای داره؟خب ببینید کاربرها چی می خواند.1 ذره دلسوز باشید واهمیت بدید دیگه.3 روزه دارم میام و هیچ اتفاقی نمیوفته.عجب دوره زمونه ایه ها.با تشکر...

لازمه بدونی اینجا یک انجمنه یعنی اینکه هیچ کس نه پولی می گیره نه مجبور به کمک به کسی هست کسی هم حق نداره هیچ گونه توقعی از دیگران داشته باشه اینجا همه چیز بر پایه دوستی هست و امثال من و تو بدون هیچ چشمداشتی به دوستاشون کمک می کنند اگر بتونند و خواسته باشند؛ میفته؟

شما هم اگه فکر می کنی به درخواستت توجه و رسیدگی(!!!) نمی شه می تونی دیگه نیای.

romass100
06-07-2008, 15:39
لازمه بدونی اینجا یک انجمنه یعنی اینکه هیچ کس نه پولی می گیره نه مجبور به کمک به کسی هست کسی هم حق نداره هیچ گونه توقعی از دیگران داشته باشه اینجا همه چیز بر پایه دوستی هست و امثال من و تو بدون هیچ چشمداشتی به دوستاشون کمک می کنند اگر بتونند و خواسته باشند؛ میفته؟

شما هم اگه فکر می کنی به درخواستت توجه و رسیدگی(!!!) نمی شه می تونی دیگه نیای.

اخه عزیز دل من من هم از همین ناراحتم که یه فایل بزرگ را 100 دفعه می زارند ولی به در خواست ها زیاد اهمیتی نمی دند.اخه رفاقت ها بو گرفته.اگه دوستان فایل های مورد نظر را نداشتند یه چیزی ولی دارند ونمی زارند.این جور سایت ها واقعا عالی هستند ولی ای کاش از 10 سال قبل شروع به کار کرده بودند.خب رسیدگی به در خواست ها می کنند ولی خیلی دیر به دیر.من هم به جای رفتن از اینجا با ممارست چیزی را که می خوام انشاالله به دست میارم.ولی خدایی خودت قضاوت کن:اینجا دیر به دیر به روز نمی شه؟

goal66
12-07-2008, 20:05
آقا دوربين خبرساز بازي پرسپوليس سپاهان رو کسي نداره

AmiR Tifo36
17-07-2008, 14:02
تورو خدا اگه کسی گلهای 3 تا بازیه آخر و ویدئوی قهرمانیهرپرسپولیسو داره بذاره
التماس میکنممممممممم:smil4337dd8b9eb25:

r-sociedad
17-07-2008, 14:08
تورو خدا اگه کسی گلهای 3 تا بازیه آخر و ویدئوی قهرمانیهرپرسپولیسو داره بذاره
التماس میکنممممممممم:smil4337dd8b9eb25:
برو این قسمت همش هست

110110110
21-07-2008, 08:01
کسی گل های پرسپولیس-ابومسلم در لیگ 87 رو که 3-0 به نفع پرسپولیس شد داره:smil4337dd8b9eb25:

dekamin
25-07-2008, 07:48
پس چرا نمیشه حواشیه قهرمانی پرسپولیس و مصاحبه و حواشی انتهای بازی از شبکه خبر رو دانلود کرد ([Only registered and activated users can see links])

میشه لینکش رو درست کنید

Michael Ballack 13
26-07-2008, 12:24
خواهشا اون دو گل فرهاد مجیدی به راه آهن رو که در جام حذفی زد رو بذارید
ممنون

Mehrnaz
27-07-2008, 07:53
اون قسمت از بازی پرسپولیس سپاهان بود که محسن خلیلی یه توپ زد به تیر دروازه تو نیمه اول...کسی داره؟

sepahan_zard
29-07-2008, 13:56
اون قسمت از بازی پرسپولیس سپاهان بود که محسن خلیلی یه توپ زد به تیر دروازه تو نیمه اول...کسی داره؟
مشخصاتت با كليپ در خواستيت نميخونه ! ميخواي چكار ؟

110110110
31-07-2008, 09:07
اقا کسی گل ها رو نداشت:53:

Joga Bonito
31-07-2008, 09:35
گل های پرسپولیس-ابومسلم در لیگ 87 رو که 3-0 به نفع پرسپولیس شد
برو اینجا ([Only registered and activated users can see links])
...

farshid.j
03-08-2008, 20:18
مشخصاتت با كليپ در خواستيت نميخونه ! ميخواي چكار ؟
من دارم ولی نمیتونم چه جوری باید آپلودش کنم
دیروز یکی از دوستان راهنمایی کرد ولی درست نبود

©ßlÜË-ßÖÿ©
04-08-2008, 08:33
لطفا گل حميد شفيعي به مس رو بذار ممنون

Joga Bonito
04-08-2008, 08:50
لطفا گل حميد شفيعي به مس رو بذار ممنونتو همین تاپیک گذاشته شده بود...

نمیتونم چه جوری باید آپلودش کنماینجا رو ببین:

rafael376
06-08-2008, 21:52
سلام من خلاصه نيمه دوم سپاهان پرسپوليس رو مي خواستم

pesar_irooni00
06-08-2008, 23:49
سلام.گلِ بازی استقلال با ملوان دررفصل پیش 86-87 راامی خواستم.بازی برگشت

farshid.j
07-08-2008, 10:35
ببخشید مصاحبه ی بازیکنان و مربیان تیمها رو تو لیگ جدید بذارین

Mehrnaz
10-08-2008, 09:37
گلی که دیروز پیروز قربانی به پگاه زد و داور آفساید اعلام کرد و گل فصل قبلش به ملوان+گل میثم منیعی به پگاه رو کسی داره؟:2:

Mehrnaz
17-08-2008, 21:26
مصاحبه ی نیکبخت بعد از قهرمانی استقلال تو لیگ رو کسی داره؟

ARTESHE SORKH
17-08-2008, 23:30
سلام
صحنه ی پنالتی رو از پشت دروازه تو بازی پرسپولیس ملوان که داور الکی گرفت رو کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mehdi.A
19-08-2008, 13:16
اين هم پنالتي عقاب آسيا به شيلي.اون بازي دروازه بان شيلي خيلي واسه خودش كارت تبريك مي فرستاد و عابدزاده همه جوره دهنش رو بست.

arsha5877
22-08-2008, 22:53
پاس رابونای اکبرپور به عنایتی در بازی سال 1384 با ذوب آهن

Mohsen_Bar3lona
22-08-2008, 23:20
سلام
صحنه ی پنالتی رو از پشت دروازه تو بازی پرسپولیس ملوان که داور الکی گرفت رو کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز...

به تاپیک زیر مراجعه کن توی یک کلیپ گذاشتم از پشت هم نشون میده...

Mehdi
22-08-2008, 23:25
مصاحبه ی نیکبخت بعد از قهرمانی استقلال تو لیگ رو کسی داره؟

همه لینک ها از مدیا فایر هستند و از تاپ گل سابق می باشند:

مصاحبه نیکبخت ([Only registered and activated users can see links])|مصاحبه عنایتی ([Only registered and activated users can see links])|مصاحبه منصوریان ([Only registered and activated users can see links])|مصاحبه جباری ([Only registered and activated users can see links])

Joga Bonito
23-08-2008, 08:53
پاس رابونای اکبرپور به عنایتی در بازی سال 1384 با ذوب آهن

یک ورژنش قبلا تو این آدرس زیر گذاشته شده:

اگر کیفیتش بد بود یه دونم من دارم کیفیت متوسط.

SAMIR21
29-08-2008, 21:33
دوستان کسی صحنه هایی از بازی استقلال - پرسپولیس 16 شهریور سال 52 داره؟

Mehrnaz
31-08-2008, 18:19
گلی که دیروز پیروز قربانی به پگاه زد و داور آفساید اعلام کرد و گل فصل قبلش به ملوان+گل میثم منیعی به پگاه رو کسی داره؟:2:
نبووود؟:wavesmile:

Mehdi.A
01-09-2008, 18:40
نبووود؟:wavesmile:

اين گل آفسايد قرباني:[Only registered and activated users can see links]
اين گل فصل پيشش به ملوان:29::[Only registered and activated users can see links]
اين هم گل منيعي به پگاه:[Only registered and activated users can see links]

jarchi
01-09-2008, 21:30
گل نوازی و هاشمی نسب به پرسپولیس در دربی 49 در سال 79

ambordastghofli
03-09-2008, 11:21
دو گل سيد صالحی به استقلال در فينال جام حذفی.:2:

Mehdi.A
04-09-2008, 14:45
دوستان لطفا اگه هر گلي از ايمان داريد كه كيفيت داره لطف كنيد ممنون مي شم يه جوري از خجالتتون در ميام:31:
بيا.اين هم گل مبعلي به استقلال از روي ضربه ايستگاهي :

pesar_irooni00
05-09-2008, 18:04
:29::29::29::29::29::29::29::29:

Please:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Mehdi.A
05-09-2008, 18:15
:D:D:29::29::29::29::29::29::29::29:

Please:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
بازي برگشت پارسال رو استقلال 2-0 برد كه منتظري و برهاني گلها رو زدند.كدوم رو ميل داريد؟:D

Topsoccer
14-09-2008, 16:05
دو تا درخواست از هفته ی ششم داشتم:
1-گلهای بازی ابومسلم-ذوب آهن:5:
2-گلهای بازی پاس-پیام:5:

Lo1357
21-09-2008, 12:33
سلام
اگه کسی گل فرهاد مجیدی که در بازی رفت در لیگ هفتم به صنعت نفت آبادان داره را بزاره ممنون می شوم
همچنین من گلهای بازی برگشت استقلال با شیرین فراز را می خواستم کسی داره

pesar_irooni00
22-09-2008, 22:49
:D:D

بازي برگشت پارسال رو استقلال 2-0 برد كه منتظري و برهاني گلها رو زدند.كدوم رو ميل داريد؟:D

آخ آره همون را می خوام دستت درد نکنه لطفا هر دو را با حجم کم (اگه میشه!) آپلود کن دمت گرم !!
:heartsmile::heartsmile:

allesandro nesta
28-09-2008, 01:14
گل هاشمی نسب به عابدزاده در سال 79 رو کی داره؟/؟

kaka for ever
28-09-2008, 01:21
گل آفساید ابراهیم توره بیزحمت. گفتیم بیایم از اینجا درخواست بدیم شاید یکی جواب ما رو بده.

allesandro nesta
28-09-2008, 01:22
گل هاشمی نسب به عابدزاده در سال 79 رو کی داره؟ حواشی بعد از گل رو هم میخوام

Sepahan 4 Ever
29-09-2008, 00:48
میشه یه مجموعه کامل از دعواهای بازیکنان سرخابی تو دربی رو بذارید
میترکونه
مشت عابدزاده رو یادتونه
تارتارو یادتونه
عجب بازی بود
من دعوا می خوام:girl_sigh::29:

romass100
03-10-2008, 08:38
سلامJoga Bonito.دستت درد نکنه که رابونای سیاوش اکبر پور را گذاشتی.امکانش با کیفیت متوسط را هم بذاری؟اصلا می تونی همه ی گل های اون بازی را بذاری؟دستت درد نکنه.

romass100
03-10-2008, 08:42
راستی دوستان کسی گل ها وپنالتی های جام حذفی بین پرسپولیس و سپاهان را نداره؟همون که توی اصفهان بود و پرسپولیس حذف شد.

Joga Bonito
03-10-2008, 11:01
اصلا می تونی همه ی گل های اون بازی را بذاری؟
نه ندارم
ابونای سیاوش اکبر پور را امکانش با کیفیت متوسط هم بذاری؟

romass100
04-10-2008, 11:52
دستت درد نکنه که گذاشتیش یادت هست کی بهم قولش را داده بودی که بذاری؟یکهو کامپیوترت خراب شد.بازم ممنون.

ambordastghofli
04-10-2008, 12:41
راستی دوستان کسی گل ها وپنالتی های جام حذفی بین پرسپولیس و سپاهان را نداره؟همون که توی اصفهان بود و پرسپولیس حذف شد.
تو يوتوب هست.

گل پرسپليس

گل سپاهان

پنالتی های پرسپليس

پنالتی های سپاهان

ambordastghofli
04-10-2008, 16:04
کسی گل حاج صفی رو که به پگاه زد داره؟تو جام حذفی.

sinaamirakbari
27-10-2008, 08:57
ضربه ای که مامانی به اکبرپور زد بهمراه لگد آلونگ آلونگ بازم به سیاوش.

sinaamirakbari
27-10-2008, 12:49
سلام: هر كسي گل علي كريمي به سايپا(غلامپور) تو سال 79 رو بزاره دمش گرم.

سلام.این گل کریمی به غلامپور-سال 79

[Only registered and activated users can see links](Pnnc.IR).zip

Sr.OmiD
03-11-2008, 01:25
سلام
آقایون کسی میتونه این 3 تا گل استقلال رو واسم بزاره
1 - گل علی سامره در ثانیه 30 به تیم پرسپولیس
2 - گل نوازی به عابد زاده
3 - گل دقیقه 93 پیروز قربانی
از دوستان کسی داره خواهش میکنم بزاره
بد جوری دنبال این 3 تا گل هستم
مرسی از تمامی دوستان

reza ghermez
03-11-2008, 11:17
از پرسپولیس 8 پگاه 2 چند سال پیش کسی چیزی نداره؟ گلها یا ...

sinaamirakbari
03-11-2008, 13:49
گل علی کریمی همون بازی دعوا شد به استقلال میخوام.

pers20
03-11-2008, 13:58
اون دعوایی که شد تو بازیه پرسپولیس استقلال که 2-2 شد علی کریمی گل قیچی زد اون دعواها رو هرکی ویدئوشو داره بزاره ممنون!!

meysamomid
05-11-2008, 13:24
من گلهای بازی پیروزی و فجر که تو ورزشگاه حافظیه برگزار شد رو میخوام(هفته بیست و سوم لیگ هفتم)

ITALIANO
05-11-2008, 13:38
اون دعوایی که شد تو بازیه پرسپولیس استقلال که 2-2 شد علی کریمی گل قیچی زد اون دعواها رو هرکی ویدئوشو داره بزاره ممنون!!

دو تا ویدئو از درگیری در این بازی رو قبلا جدا کرده بودم و آپ کرده بودم که شاید به دردت بخوره ، قبلا با فرمت 3gp گذاشته بودم ولی این دو تا ویدئو mpg هستند و کیفیتشون هم خوبه .

مشت برومند ([Only registered and activated users can see links])

درگیری پایان بازی بین استیلی و نوازی و تاسف عادل فردوسی پور ([Only registered and activated users can see links]):32:

پ ن : می خواستم برای این بازی تاپیک بزنم ولی به خاطر پاک شدن ویدئو های گل و خلاصه کامل بازی موفق به اینکار نشدم :29:
ویرایش : آخ آخ ، پسوردش یادم رفت :D

پسورد : [Only registered and activated users can see links]

ITALIANO
05-11-2008, 19:43
ضربه ای که مامانی به اکبرپور زد بهمراه لگد آلونگ آلونگ بازم به سیاوش.

اینارو دارم .
به زودی تو همین پست میتونی دانلود کنی.

سلام
آقایون کسی میتونه این 3 تا گل استقلال رو واسم بزاره
1 - گل علی سامره در ثانیه 30 به تیم پرسپولیس
2 - گل نوازی به عابد زاده
3 - گل دقیقه 93 پیروز قربانی
از دوستان کسی داره خواهش میکنم بزاره
بد جوری دنبال این 3 تا گل هستم
مرسی از تمامی دوستان

اینارو همشو دارم.
به زودی برات آپ می کنم و تو همین پست میتونی دانلود کنی.

من گلهای بازی پیروزی و فجر که تو ورزشگاه حافظیه برگزار شد رو میخوام(هفته بیست و سوم لیگ هفتم)

همون بازی که 2-2 شد ؟ اگر منظورت اونه من گلاشو دارم ، بگو تا برات آپ کنم.

King_Of_BOYS
11-11-2008, 16:05
من این دو تا ویدئو رو میخوام اگه کسی داره بزاره.
بازی استقلال و پرسپولیس دربی 65 ضربه نیکبخت به تیر
شوت باقری به تیر.
اگه دارین بزارین

Amin-TopGoal
11-11-2008, 16:27
من این دو تا ویدئو رو میخوام اگه کسی داره بزاره.
بازی استقلال و پرسپولیس دربی 65 ضربه نیکبخت به تیر
شوت باقری به تیر.
اگه دارین بزارین
تو سایت می گشتی بود.

تو خلاصه بازی هست.

King_Of_BOYS
11-11-2008, 16:37
تو سایت می گشتی بود.

تو خلاصه بازی هست.

امین جان میدونم تو خلاصه بازی هست. ولی من فقط همین دو صحنه رو میخوام . نه کل خلاصه بازی رو. حالا اگر کسی این دو صحنه رو داره بزاره.
خودت که میدونی یه بار گفتم هنوز ای دی اس الم درست نشده. :27: خلاصه بازی رو چطوری بگیرم؟
اون ویدئوی علی دائی تو برنامه نود رو تو 8 ساعت گرفتم !!!!! با سرعت 1 کیلو بایت در ثانیه.

~x(

Gezal
11-11-2008, 17:40
سلام
کی گل اکبرپور به پرسپولیس ساله 77 را مییتونه برام بذاره
ممنون میشم

Mohsen-juve
19-11-2008, 23:10
آقا من گل استقلال به سايپا كه حسين كاظمي زد رو ميخوام.همون سالي كه سايپا قهرمان شد.:13:

Gezal
19-11-2008, 23:33
گل حسین کاظمی به ذوب اهن

S@eEd
27-11-2008, 01:52
با سلام

من اون گلی که مومن زاده با پیراهن فولاد به استقلال زد رو میخوام. همون که بعد با دست میزد توی سر خودش

مرسی

Rabin
09-12-2008, 12:30
آقا همه خسته نباشین
گلهای استقلال توی فصلی که با قلعه نوعی قهرمان لیگ شد رو کسی داره؟
یا حداقل میتونه بگه از کجا میتونم گیر بیارم؟
بین همه ی تیمای دنیا
عشق است استقلال

ITALIANO
09-12-2008, 12:32
آقا همه خسته نباشین
گلهای استقلال توی فصلی که با قلعه نوعی قهرمان لیگ شد رو کسی داره؟
یا حداقل میتونه بگه از کجا میتونم گیر بیارم؟
بین همه ی تیمای دنیا
عشق است استقلال

همرو که نه :D ولی اونایی که میخوای رو بگو اگر داشته باشیم برات بذاریم .

King_Of_BOYS
09-12-2008, 12:54
این گلی که دیشب تو نود نشون داد. مال علی کریمی به ساپیا رو کسی داره بزاره؟
فکر کنم نود دیشب رو کسی ضبط نکرده. و گرنه تا الان خبری میشد.
اگه دارین بزارین قابل توجه :
(ITALIANO ([Only registered and activated users can see links]))

ITALIANO
10-12-2008, 08:27
سلام
کی گل اکبرپور به پرسپولیس ساله 77 را مییتونه برام بذاره
ممنون میشم

به زودی تو همین پست برات میذارم .

آقا من گل استقلال به سايپا كه حسين كاظمي زد رو ميخوام.همون سالي كه سايپا قهرمان شد.:13:

دقیقا منظورت کدوم بازیه ؟! ببین من گلهای بازی استقلال 4 - 3 سایپا رو دارم که کاظمی گل اول استقلال رو میزنه ولی تو اون سال فکر کنم فولاد قهرمان شد !!

این گلی که دیشب تو نود نشون داد. مال علی کریمی به ساپیا رو کسی داره بزاره؟
فکر کنم نود دیشب رو کسی ضبط نکرده. و گرنه تا الان خبری میشد.
اگه دارین بزارین قابل توجه :
(ITALIANO ([Only registered and activated users can see links]))

اینو بچه ها پنج شنبه یا جمعه براتون میذارن .

ITALIANO
10-12-2008, 08:46
امین جان میدونم تو خلاصه بازی هست. ولی من فقط همین دو صحنه رو میخوام . نه کل خلاصه بازی رو. حالا اگر کسی این دو صحنه رو داره بزاره.
خودت که میدونی یه بار گفتم هنوز ای دی اس الم درست نشده. :27: خلاصه بازی رو چطوری بگیرم؟
اون ویدئوی علی دائی تو برنامه نود رو تو 8 ساعت گرفتم !!!!! با سرعت 1 کیلو بایت در ثانیه.

~x(

اینم از درخواست شما :

از ویدئوی خلاصه بازی جداش کردم .

باقری به تیر ([Only registered and activated users can see links])

نیکبخت به تیر ([Only registered and activated users can see links])

Rabin
11-12-2008, 17:02
همرو که نه :D ولی اونایی که میخوای رو بگو اگر داشته باشیم برات بذاریم .
:2:نمیشه همه رو تو یه پست جدا بذاری؟؟
حیفه آخه
ولی حداقل گلهای بازی با برق و جشن قهرمانی رو بذار
از کجا میتونم همه گلهای اون فصل رو دانلود کنم؟