PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرخواهی در مورد مدیریت مصطفوی در پرسپولیس

Elbimbo deoro
22-06-2008, 21:07
قبل از هر چیز :

"داريوش مصطفوي" مديرعامل باشگاه پيروزي شد

خبرگزاري پرسپوليس : "داريوش مصطفوي" به عنوان مديرعامل جديد باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) منصوب شد.
داريوش مصطفوي، رييس اسبق فدراسيون فوتبال كه امروز طي حكمي از سوي "محمد علي آبادي" به عنوان عضو هيات مديره باشگاه پيروزي تهران منصوب شده بود، به سمت مديرعامل اين باشگاه برگزيده شد.
امروز (يك‌شنبه) رييس سازمان تربيت بدني محمد حسين نژاد فلاح، محمد جعفر فرخ زادي، سيد داريوش مصطفوي و محمد آخوندي را به عنوان اعضاي هيات مديره پيروزي منصوب کرد.
پيش از اين علي سعيدلو، حبيب كاشاني، حسن بيادي،‌ محمد حسين نژاد فلاح و محمد جعفر فرخ زادي اعضاي هيات مديره پيروزي بودند.
پس از انتصاب اعضاي جديد،‌ بعدازظهر امروز نشست هيات مديره در محل سازمان تربيت بدني تشكيل شد كه نخستين اولويت آنها انتخاب مديرعامل بود كه با تاييد همه اعضا، داريوش مصطفوي به عنوان مديرعامل جديد باشگاه پيروزي منصوب شد.

behdad_khormaee
22-06-2008, 21:28
راست میگی :2:

به نظر من انتخاب جالبیه.کسی انتظار اینو نداش فکر کنم.ایشالا موفق باشه
ولی هیچ کس حاجی کاشانی نمیشه :29:

Joga Bonito
22-06-2008, 21:34
آخی! پرسپولیس بیچاره!

یکی از کثیف ترین مدیراییه که میشناسم

Lionel-Bojan
22-06-2008, 21:35
این دیگه نظرسنجی داره . تسلیت به تمام هوادارای پرسپولیس چون یکی از کله گنده های مافیای فوتبال ایران مدیر عامل تیمشون شده .

Loverboy
22-06-2008, 21:40
پرسپولیس از دست رفت . متاسف شدم .

behdad_khormaee
آخی! پرسپولیس بیچاره!

یکی از کثیف ترین مدیراییه که میشناسم

چرا؟چرا؟چرا؟

:-?

Elbimbo deoro
مصطفوی استقلالیه و نباید مدیرعامل پرسپولیس میشد
هنوز یادم نرفته ناداوری دربی سال 75 و بعد دعوا که بازی رو 3-0 زد به اسم استقلال اون موقع رییس فدراسیون بود
پرسپولیس بیچاره شد

Seyed
22-06-2008, 21:41
واقعا بيچاره همون كه نبايد مي شد شد اگر 1 در هزار امكان بيچارگي پرسپوليس نبود ولي الان ديگه اتفاق مي افته

behdad_khormaee
22-06-2008, 21:43
هنوز یادم نرفته ناداوری دربی سال 75 و بعد دعوا که بازی رو 3-0 زد به اسم استقلال اون موقع رییس فدراسیون بود
پرسپولیس بیچاره شد

دربی 73 منظورته؟
موافقم ولی هر استقلالی بالاخره یه روز آدم(پرسپولیسی)میشه

Spyro
22-06-2008, 21:48
واقعا حیف پرسپولیس چند سالی رو هوا خواهد موند
دربی های سال بعد رو استقلال میبره :دی

Seyed
22-06-2008, 22:20
با اين تفاسيري كه دوستان گفتند اين كار يعني زدن تير خلاص به قلب پرسپوليس

zamiad
22-06-2008, 22:55
به به جناب مصطفوي علاقه وافري به جناب مايلي كهن دارن بايد منتظر بود و ديد كه چه بلاي آسموني بر سرمون نازل ميشه:53::-l:-&

Seyed
22-06-2008, 23:02
تروخدا اينقدر خبراي خوب از مدير جديد نديد من قلبم ضعيفه سكته مي كنما بع بو بع بو ...
صدا آمبولانسه

Arastoo 10
22-06-2008, 23:14
با اين وضع بهتره پرسپوليس كلهم امسال انصراف بده و تو هيچ كدوم از مسابقات شركت نكنه
من كه ديگه نااميد شدم از پرسپوليس
اكثر بازيكنا فقط به خاطر كاشاني ميخواستن بمونن اما حالا...:29:

Loverboy
22-06-2008, 23:30
مشکل اصلی اینجاست . چون تو دوران مدیریت آقای مصطفوی در ادوار گذشته ایشون یه جورایی دروغ زیاد گفتن بازیکنا رغبتی ندارن که بمونن . ببینیم چی میشه .

Seyed
22-06-2008, 23:33
البته اينو بگم اين طبيعت همه مديرانه مي دونيد كه كاشاني واسه همين دروغ گفتاي آقاي علي آبادي رفت

بچه ها كاري نداريد آمولانس بهشت زهرا اومده مي خواد منو ببره سرد خونه انشا الله با اين وضع پرسپوليس فكر كنم يه مقدار پيش بريم بايد حسرت 13 جدول استقلالو بخوريم

Mohsen_Bar3lona
22-06-2008, 23:49
اینجوریام که میگن نیست بچه ها.اینقدر انرژی منفی ندید...ان شاء الله حل میشه...گویا ایشون میخواد دنیزلی رو بیاره.فکر نمی کنم فکر بدی باشه هاااااا

Loverboy
22-06-2008, 23:53
باید بشینیمو منتظر بمونیم چی پیش میاد . ایشالله هر چی هست خیر باشه

Mehdi.A
23-06-2008, 00:06
موافقم ولی هر استقلالی بالاخره یه روز آدم(پرسپولیسی)میشه
اولآ زرشك.دومآ يه مدتي هم در پرسپوليس بازي كرد و اولين بازيكن ياغي بود.
پرسپولیس بیچاره شد
اولآ 72 يا 73 بود.دومآ چشم مجتبي محرمي كور كه مي خواست اون حركت (غلط) رو نكنه.سومآ خيلي موافقت نيستم.

Loverboy
23-06-2008, 00:11
جان من اینجا دیگه دعوا نکنید :smil4337dd8b9eb25:

مهدی جونم بی خیال . مخور غم گذشته عزیز دل .

Mehdi.A
23-06-2008, 00:17
جان من اینجا دیگه دعوا نکنید :smil4337dd8b9eb25:

مهدی جونم بی خیال . مخور غم گذشته عزیز دل .
اي بابا.حالا مگه چي گفتم.

Loverboy
23-06-2008, 00:20
اي بابا.حالا مگه چي گفتم.

مهدی جون نگفتم که چیزی گفتی که . تو اینجا یه بحث خیلی کوچیک هم یه دعوای خفن راه میندازه . خودت که با تجربه تری عزیز دل:72:

Mehdi.A
23-06-2008, 00:23
مهدی جون نگفتم که چیزی گفتی که . تو اینجا یه بحث خیلی کوچیک هم یه دعوای خفن راه میندازه . خودت که با تجربه تری عزیز دل:72:
چشم(شكلك براي تأييد نداريم؟)

Seyed
23-06-2008, 00:24
آخه چرا تو تايپيكي كه درباره مدير عامل باشگاست هي تيمتونو به رخ مي كشيد آخه چرا اينجا سر هر چيز دعوا مي شه

Elbimbo deoro
23-06-2008, 09:24
جناب مصطفوی میخواد تومیسلاو ایویچ رو بیاره که به گفته کارشناسای وطنی مربی بزرگ و بدرد بخوریه
این شاید اقدام خوبی باشه ولی باید منتظر موند
این مصطفوی از اولشم دو رو بوده ها

ssr_70
23-06-2008, 09:50
تبریک به همه پرسپولیسی ها به مناسیت مصطفوی چون یکی از آدمهایی است که تو آسیا لاوی بسیار قوی داره و رفیق فابریک محمد بن حمام و تسلیت به این خاطر که یکی از با وجدان ترین مدیران ورزشی رو از دست دادید خیلی انسان بود و با این تفاسیر تیمی متحول از پرسپولیس در فصل بعد می بینیم در ضمن از همه شما هواداران فوتبال تقاضا دارم که این تیم رو پرسپولیس خطاب کنید و همه جا اعلام مخالفت خودتون رو با این نامی که بر روش انداختن ابراز کنید به امید موفقیت هر دو تیم به خصوص ss

Clemenza
23-06-2008, 10:16
من اصلاً کاری به بحث استقلالی و پرسولیسی بودنش ندارم. سابقه مدیریتیش اصلاً خوب نیست و فکر هم نمی کنم مربیه خارجیه بیاره.

محمد
23-06-2008, 10:26
البته اوايل امدن كاشاني هم همه ميگفتن كه مديريت بلد نيست و اين جور حرفا...
فعلآ كه هيچي سر جاش نيست اميدوارم فصل بعد غم فرصتهاي از دست رفته رو نخوريم...
اميدوارم مدير خوبي باشه...همين

Scouser
23-06-2008, 10:44
مصطوفوی بازیکن پرسپولیس هم بوده ولی زیاد کار مدیریتیش بدرد نمیخوره
دادکان رو میاوردن بهتر بود

Seyed
23-06-2008, 10:46
چرا همه شما حرف از مربي خارجي ميزنيد من تو يه تايپيك ديگم گفتم اگه مربي خارجي مربي بزرگي نباشه مسلما بدرد نمي خوره چون تنها حسني كه داره اينكه تازه به علت يكي نبودن زبان هم در ارتباط صحيح با بازيكنان دچار مشكل مي شه هم نمي تونه اونا رو خوب درك كنه مگه اينكه مربي بزرگي باشه

Scouser
23-06-2008, 10:50
جناب مصطفوی میخواد تومیسلاو ایویچ رو بیاره که به گفته کارشناسای وطنی مربی بزرگ و بدرد بخوریه
این شاید اقدام خوبی باشه ولی باید منتظر موند
این مصطفوی از اولشم دو رو بوده ها
اما ایویچ 70 سالشه تقریبا:kap:

ssr_70
23-06-2008, 10:55
آقا به نظر من باید پرپولیسی رو که به دست مصطفوی بسته می شه با پرسپولیس فصل قبلش مقایه کرد و بعد نظر داد البته من یک پیش بینی هم دارم که پرسپولیس نمی تونه با تیمی متحول و بدون خلیلی و کعبی و .. در آسیا موفق بشه

SASAN
23-06-2008, 10:59
من که از پارسال از لیگ ایران زده شدم ، و به نظرم به کنار کشیدن ابر مدیران سالمی چون دادکان ، انصاری فرد و .... و بزرگترین مدیر ورزشی و اقتصادی ایران و جهان ( جناب آقای صفایی فراهانی ) ، میشه گفت به فوتبال ایران عذاب نازل شده !
آقا نمیشه که به حرف همه اعتماد کنی برو توی گوگل سرچ کن ببین 1 میلیون دلار جایزه فیفا به ایران در جام جهانی 98 چی شد ؟ تا بقیه شو من بگم

SASAN
23-06-2008, 11:02
این کاشانی هم که با تیپا انصاری فرد رو انداخت بیرون تا خودش جایگزین بشه

Seyed
23-06-2008, 11:12
این کاشانی هم که با تیپا انصاری فرد رو انداخت بیرون تا خودش جایگزین بشه

اين انصاري فرد همون شخصي نيست كه پولاي پرسپوليسو خورد و باعث شد كه 6 امتياز از پرسپوليس كم كنند اين مدير سالمه

Clemenza
23-06-2008, 11:19
اين انصاري فرد همون شخصي نيست كه پولاي پرسپوليسو خورد و باعث شد كه 6 امتياز از پرسپوليس كم كنند اين مدير سالمه
انصاری فرد چنین کاری نکرد

ssr_70
23-06-2008, 14:59
انصاری فرد چنین کاری نکرد
عمه ی من این کارو کرد , ببین کاشانی مدیر مدرسه ما بود و تا حدود 5 سال پیش تو مدرسه آل آقا تو خیابون آزادی مدیریت می کرد باورت می شه یک دروغ ازش نشنیدم بعدشم اگه پرسپولیس قهرمان نمی شد باور کن الان انصاری فر له شده بود

Clemenza
23-06-2008, 15:59
عمه ی من این کارو کرد , ببین کاشانی مدیر مدرسه ما بود و تا حدود 5 سال پیش تو مدرسه آل آقا تو خیابون آزادی مدیریت می کرد باورت می شه یک دروغ ازش نشنیدم بعدشم اگه پرسپولیس قهرمان نمی شد باور کن الان انصاری فر له شده بود
مگه من گفتم کاشانی بده یا پول خورده؟ من میگم انصاری فرد هم این کاره نبود

TheSpecialOne
23-06-2008, 16:26
مصطوفوی بازیکن پرسپولیس هم بوده ولی زیاد کار مدیریتیش بدرد نمیخوره
دادکان رو میاوردن بهتر بود

:29:دادکان؟؟؟:29:
مدیریت ایشون رو همه تو جام جهانی دیدن که چجوری بهترین تیم تاریخ ایران بدترین تیم شد.
جون من زبونتو گاز بگیر.تازه از دست برانکو راحت شدیما.

Scouser
23-06-2008, 16:31
شاید ندزدیه باشه.اما اونقد شخصیت مزخرفی داره که قرارداد 300 میلیونی رو تو مدارک ارسالی برای مالیت 30 میلیون تومن مینویسه:301:

Scouser
23-06-2008, 16:49
مدیریت ایشون رو همه تو جام جهانی دیدن که چجوری بهترین تیم تاریخ ایران بدترین تیم شد.
حداقل اونقد درآمدزایی رو بلده که پرسپولیس مثله همیشه به خنسی نخوره
در ضمن برانکو از قلعه نویی و دایی که خیلی بهتر بود

sasuke89
23-06-2008, 17:20
شاید تنها نکته مثبت مصطفوی اینه که خوب پول در میاره

Seyed
24-06-2008, 15:55

كدوم بهترين تيم ايران كدوم بدترين حداقل تا زماني كه دادكان رئيس فدراسيو بود تيم ايرا اول آسيا بود و 16 جهان مگه اون زمان يادتون رفته همين دوسال پيش بود زود يادتون رفت 16 جهان اونم واسه ايران مي دونيد يعني چي يعني با يه حساب سر انگشتي مي شه حساب كرد كه حداقل از خيلي از تيم هاي اروپايي يورو 2008 بالا تر بوده چون اگر از 15 تيمي كه قبل ايران بودند دوتا تيم آرژانتين برزيلئو كم كني مي موني 13 تيم يعني ايران فقط بعد 13 تيم اروپايي بوده نه مثل الان 40 - 50 هم جهان

Spyro
24-06-2008, 15:59
پرسپولیسی ها هیچی نشده میبینن که هر چی بازیکن داشتن و نداشتن دارن میرن !

Seyed
24-06-2008, 16:06
پرسپولیسی ها هیچی نشده میبینن که هر چی بازیکن داشتن و نداشتن دارن میرن !

خوب اين از مديريت و خير خواهي مديران ورزشي ايرانه ديدن قطباي فوتبال ايران به جايي رسيدن براي اينكه تيم هاي ديگه صداشون در نياد اول پرسپوليسو ويران كردند بعدشم كه از كار تخريب بدون بازسازي پرسپولس فارق شدند مي رن سراغ استقلال و ... بقيشم خودتون مي دونيد ديگه فقط اين وسط يه سري هوادار بي چاره مي مونند و دوتا تيم داغون شد شما تا حالا دقت كرديد كه چرا هيچ تيمي تو ليگ ايران وقتي قهرمان مي شه سال ديگش جاش يا تو ليگه يكه مثل فولاد يا 11 جدوله مثل سايپا:d:d:d:d:d:-?:-?:-?

arash_2000
24-06-2008, 16:23
گاهی وقتا فک میکن اگه قهرمان نشده بود بهتر بود اقلا این اوضاع نبود

ssr_70
24-06-2008, 16:38
كدوم بهترين تيم ايران كدوم بدترين حداقل تا زماني كه دادكان رئيس فدراسيو بود تيم ايرا اول آسيا بود و 16 جهان مگه اون زمان يادتون رفته همين دوسال پيش بود زود يادتون رفت 16 جهان اونم واسه ايران مي دونيد يعني چي يعني با يه حساب سر انگشتي مي شه حساب كرد كه حداقل از خيلي از تيم هاي اروپايي يورو 2008 بالا تر بوده چون اگر از 15 تيمي كه قبل ايران بودند دوتا تيم آرژانتين برزيلئو كم كني مي موني 13 تيم يعني ايران فقط بعد 13 تيم اروپايي بوده نه مثل الان 40 - 50 هم جهان

عزیزم اگه تو به اعتبار این رده بندی تیمها از نظر فیفا دلتو خوش کردی کلات پس معرکه است ایتالیا قهرمان شده 5 ماه بعدش میان اول می زارنش .. اینها رده بندی های الکی که معلوم نیست چه معیارهایی داره بعدم اون تیم اون دوران به نظرم زیاد قوی هم نبود فقط چون به جوون ترا میدون نمی داد تیمش هماهنگ شده بود در ضمن ایویچ اصلا با برانکو قابل مقایسه نیست اگه ایویچ بیاد پرسپولیس می تونه همچنان موفق بمونه ولی با برانکو فکر نکنم

Seyed
24-06-2008, 16:45
عزیزم اگه تو به اعتبار این رده بندی تیمها از نظر فیفا دلتو خوش کردی کلات پس معرکه است ایتالیا قهرمان شده 5 ماه بعدش میان اول می زارنش .. اینها رده بندی های الکی که معلوم نیست چه معیارهایی داره بعدم اون تیم اون دوران به نظرم زیاد قوی هم نبود فقط چون به جوون ترا میدون نمی داد تیمش هماهنگ شده بود در ضمن ایویچ اصلا با برانکو قابل مقایسه نیست اگه ایویچ بیاد پرسپولیس می تونه همچنان موفق بمونه ولی با برانکو فکر نکنم

من به برانكو كاري ندارم ولي اصلا شما مي دونيد كه رده بندي فيفا بر چه معياريه رده بندي فيفا بر اساس امتياز هاي كسب شده توسط تيم ها در تورنومنت هاي بين المللي شامل جام جهاني جما ملت هاي قاره ها انخابي جام جهاني و انخابي المپيكه و شما هم فكر كرديد همه جا مثل ايرانه كه شب مي خوابن صبح بلند مي شون مي گن كاشاني از مديريت بره كنار جاش مصطفوي يا هر كس ديگه اي بياد

ssr_70
24-06-2008, 16:55
من به برانكو كاري ندارم ولي اصلا شما مي دونيد كه رده بندي فيفا بر چه معياريه رده بندي فيفا بر اساس امتياز هاي كسب شده توسط تيم ها در تورنومنت هاي بين المللي شامل جام جهاني جما ملت هاي قاره ها انخابي جام جهاني و انخابي المپيكه و شما هم فكر كرديد همه جا مثل ايرانه كه شب مي خوابن صبح بلند مي شون مي گن كاشاني از مديريت بره كنار جاش مصطفوي يا هر كس ديگه اي بياد

اتفاقا این یکی رو فکر کنم از ما تقلید کردن چون بری و از مفسرهای فوتبال بپرسی یه همچین چیزی بهت می گن من یادم یکی از شبکه های ماهواره داریوش ذهاب همچین نظری داشت که نمی شه به رده بندی های فیفا اعتماد کرد بعدشم مگه عین همین کار رو با اس اس نکردن تازه از این هم بدتر که اصلا به آسیا نگزاشتن بره اینها همیشه همین جوری هستن و اصلا با خوشحالی مردم موافق نیستن البته تو حرفاشون می گن ولی در عمل عکس این کار اتفاق می افته

arash_2000
24-06-2008, 16:59
اصلان هیچ کدوم به درد نمی خرند سره هممون دارن کلاه میزارن

arash_2000
24-06-2008, 17:02
همون استیلی میشه اینا همش بازار گرمیه

Seyed
03-07-2008, 16:25
من نظرمو درباره مصطفوي پس مي گيرم چون واقعا از وقتي كه اومده داره خوب كار مي كنه قطبي كه در آستانه برگشته خليلي كه تمديد كرد استيلي و مرزبان هم كه رفتن عماد رضا اينا هم دارن ميان تازه تو يه جا خوندم سيد جلال هم داره مياد خوب با اين وضع نميشه ديگه بگيم كه مدير خوبي نيست اتفاقا بدم نيست البته بر همگان واضح و مبرهن است كه هيچ كس به پاي حبيب كاشاني نمي رسه ولي ...

Ferguson
03-07-2008, 16:47
من به مصطفوی خسته نباشید می گم . خدایی عالی کار کرده دستش درد نکنه . مخصوصا بازگشت امپراطور بزرگ

Seyed
03-07-2008, 17:04
منم همين طور بر عكس پيش بيني همه ولي انصافا همه كار كه بايد مي كرد كرد از همه مهمتر قطبي بعدشم اوردن بازي كناي خيلي خوب مثل عمار محمد رضا واعضي خليلي و غيره

Elbimbo deoro
24-07-2008, 23:18
فکر کردم بعد از مدتی بد نیست بازم نظرات شاید جدیدمونو درباره مصطفوی بدیم
من هنوزم بهش نظر مثبتی ندارم اگرچه باهوش نشون داده ولی نبدونم پشتش به کجا گرمه که اینقدر بازیکن بزرگ گرفته اگه چارروز دیگه پولشونو نداشت بده چی ؟
اول مدیریت کاشانی نظرات به سمتش منفی بود ولی بعدا همه نظرشون برگشت درباره مصطفوی هم زمان لازمه تا بدونیم چطور بوده ولی من بازم حس خوبی بهش ندارم

Scouser
24-07-2008, 23:35
مهمترین چیز واسه یه مدیره تیمی که بودجش کفاف نمیده همینه که پشتش گرم باشه هرچند دروغگو و .... باشه...
حیف و صد حیف که کاشانی این پشت گرمی رو نداشت که اگه داشت خیلی بیشتر به تمومه جامها امیدوار بودیم

Ardalan Club
24-07-2008, 23:39
امیدوارم هر کی میاد بتونه پرسپولیسو به جای گاه اصلیش بر گردونه و اونجا نگه داره
کاری که فصل قبل کاشانی انجامش داد و مصطفوی باید ادامه بده
تا الان امیدوار کننده بوده
وسطای فصل همه چی مشخص میشه

MBeckham
25-07-2008, 00:12
به نظر من مصتفوی خوبه از کاشنانی بهتر نیست ولی دست کمی هم نداره!

ACATE
21-08-2008, 07:08
مصطفوی مدیر خوبیه اگر حمایت بشه موفق هم میشه:72:

*c*f*c*
18-09-2008, 08:22
اقا مصطفوی کارش عالی است دمش گرم فقط اون شب تو برنامه 90 این مدیر عامل ذوب اهن چی میگفت مردک من بودم میگفتم برو بشین عقب...............ای زورم گرفت 1 کلام این بدبخت حرف زد اونم نه از جانب خودش از جانب روزنامه ها

hamed6429
18-09-2008, 08:57
در ایران مدیر عاملی معنا نداره. مدیر عامل یک موسسه کاملا مصرفی که مثل عابر بانک به سازمان متبوع مراجعه میکنه هرچه بیشتر پول بگیره موفق تره. همین فتح اله زاه یه سال استقلال قهرمان میکنه سال بعد داره میبره دسته دو. یا مثلا انصاری فرد همه هوادارها ازش راضیند برکنار میکنند تا کاشانی بیاد.کاشانی تیم رو قهرمان میکنه برکنار میشه تا مصطفوی بیاد. همون مصطفوی که تو اون بازی دربی سنگین ترین جرایم رو برای پرسپولیس رقم زد و سه چهار تا بازیکن فرستاد تو باقالی ها حالا میگه من پرسپولیسی اصیلم. معلوم پشت پرده خبرایی. تنها مشکل فوتبال ما دولتی بودن اونه. اگه این تیم ها خصوصی بشن و مدیرعامل خوب عمل کرد میشه در مورد عملکردش نظر داد. ولی برای من مثل روز روشنه هیچ گاه این دو تیم در این سیستم خصوصی نخواهندشد. به این دلیل که اینها طرفدار دارن. هر جا جمعیت باشه امکان مخالفت وجود داره. و این یعنی خطر. اگر خصوصی هم بشه مانند نهادهای دیگه دست به دست میشه. سهام بانک ملی رو صندوق بازنشستگی بانک ملت میخره و برعکس. ببخشید زیاد حرف زدم.

Amir Argentina
18-09-2008, 09:35
فقط میگم امیدوارم مصطفوی بتونه مشکل این باشگاه بزرگ رو حل کنه
تا هر روز یکی نیاد و از این باشگاه مردمی و پر طرفدار شکایت کنه و امتیاز رو به راحتی کسر کنن
ولی خداییش امسال پرسپولیس خریدهای خوبی داشت

*perspolis*
26-09-2008, 17:36
کاشانی بهتر بود اما مصطفوی هم بد نیست:21: