PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :|+|: منتخب برنامه نود | سی ام خرداد :|+|:

Amin-TopGoal
20-06-2008, 16:10
بسم الله الرحمن الرحیم

منتخب برنامه نود - سی ام خرداد

[Only registered and activated users can see links]

برنامه نود این هفته بر خلاف همیشه روز پنجشنبه پخش شد. از این برنامه پنج فایل رو گلچین کردم که می تونید از لینک های زیر دریافت کنید.

تیم ماست فروشان

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

مصاحبه سرمربی پگاه بعد از بازی برگشت که از دست آبی ها دلخور بود

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

مجیدی: دست نشان توهم زده!

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

این هم دومین مصاحبه دست نشان، که ادعا می کنه مجیدی در جریان بازی بهش توهین کرده و مجیدی هم ...

گریه شادی و غم، لگد و ...

این هم پایان بازی پلی آف فولاد و پیام که صحنه های جالبی توش هست. از گریه های پیام مشهدی ها تا لگدهای فولادی ها!

خداحافظی منصوریان، گریه لطفی

در این ویدئو مصاحبه با پسر منصوریان و پیروز قربانی درباره خداحافظی کاپیتان استقلال، و مصاحبه لطفی و گریه هاش رو مشاهده می کنید

نمایش های نظرمحمدی

این هم تمام مصاحبه های نظر محمدی در بازی رفت و برگشت فینال که جالب بودند

Rossonery
20-06-2008, 16:27
سلام
خیلی ممنون آقا امین.من راستش نود این روز رو ندیدم.حجم فایل ها هم برامون مناسب بود.
منم با این تیتر ماست فروشان موافقم!:d
رو پیرهن و پشت پیرهن بازیکن های پگاه؛تیتر های عجیبی بود.ماست پروماس؛دوغ پگاه و... .
پگاه گویا فقط تو این بازی از این نوع پیرهن استفاده کرده بود.گویا قرار بوده تبلیغات شدیدی انجام بده و هدفش بیشتر این بوده تا کسب جام.
اگه تونستند عکس هایی از همین پیرهن پگاهی ها بذارید.چون جاهای دیگه نیست.
ببخشید آقا امین که به تیم شهرتون جسارت کردم.:dولی فکر کنم نظر محمدی یه روزی دروازه بان فیکس تیم ملی بشه.

Lovelorn
20-06-2008, 17:01
من که اصلا یادم رفته بود 90داره اخرش برا منصوریان رسیدم.دستت درد نکنه:13:

kaveh70
20-06-2008, 19:02
salam amin jan man oon barnamye navade 3-4 sale pisho mikham ke daei baparvin dargir shode bood

Amin-TopGoal
20-06-2008, 19:18
salam Amin Jan Man Oon Barnamye Navade 3-4 Sale Pisho Mikham Ke Daei Baparvin Dargir Shode Bood
برنامه سه چهار سال پیش رو از سروش سیما می تونی بگیری ( البته اگه اونا هم داشته باشن ) مطابق قوانین هم باید فارسی تایپ کنی

ITALIANO
20-06-2008, 20:54
امین جون کارت فوق العاده بود.
صحنه قشنگ و دراماتیک دیگه ای نداره؟:d
اون کلیپ لطفی در حال گریه کردن خیلی غم انگیزه ، امیدوارم تو تیم جایی داشته باشه چون یکی از قدیمی های استقلاله.
در کل کلیپ ها عالی بودن.

hamid-vafa
20-06-2008, 21:19
مرسی امین جان . گریه های سعید لطفی طاقت آدم رو سر میاره . واقعا از ته دل ناراحتم که دیگه سعید تو تیم ما نیست :27:
یه سوال از همه ، کاری ندارم که استقلالی هستم ، این سوالم کلیه . به نظر شما آیا درسته وقتی آدم تیمش شکست می خوره از هر راهی استفاده کنه تا برد حریف رو لوس کنه ؟ واقعا از نادر دست نشان انتظار همچین برخوردی و مصاحبه هایی نمیرفت . . .

AmiRoFfF
21-06-2008, 00:12
آقا اگه لطف کنی و کل برنامه 90 روز 30 خرداد رو واسه دانلود بزاری کلی سپاسگزارت میشم و همچنین کلی ستایشت میکنم

خاتون
21-06-2008, 09:45
سلام من تازه عضو شدم

از اونجايي كه يه پرسپوليسيه دو آتيشه ام در به در دنبال مصاحبه به هاي نظر محمدي ميگشتم دمتون گردم فروم باحالي دارين

shapooor
21-06-2008, 11:48
سلام

لطفآ اگر میتونید اون جایی که خداداد عزیزی(زنده) در مورد اتفاقات بعد از بازی صحبت میکنه رو بذارید.ممنون.اگر میتونید حتمآ بذارید.تشکر

Mehrnaz
21-06-2008, 13:09
توروخدا
توروخدا فرمت دبلیو ام وی بذارید

ITALIANO
21-06-2008, 13:33
توروخدا

همه کلیپ ها فرمتشون Wmv هست.
ببین یه سوال:
جان من کلیپ هارو دانلود می کنی؟:D
وقتی دانلود کردی Extract here رو بزن و همون جا فایل رو میتونی با فرمت Wmv تماشا کنی.

m_s_d
21-06-2008, 13:46
آقا دستت درد نکنه
ولی مصاحبه نظر محمدی کامل نیست
یه جا هست که میگه استقلالی ها وقتی تونستن باخت 4-1 رو جبران کنن
بیان کری بخونن
اگه تونستی اینم بذار
ممنون

enrique_1975_21
21-06-2008, 13:51
امین جان من اونجایی رو میخوام که نظر محمدی میگه 1-4 بردیم یه جا هم میگه اگه میتونن تو رشت ببرن

enrique_1975_21
21-06-2008, 14:05
مصاحبه نظر محمدی کامل نیست

Scouser
21-06-2008, 14:56
اونجاهایی که رضائیان زنگ میزنه رو داشتین
گفت که کفاشیان کلا از از بین رفتن پلی آف بی خبره
فردوستی پور هم گفت کفاشیان که ...هه هه هه هه:10:
خداییش خیلی منظوره تابلویی داشت
لونجاهارو اگه داری بزار واسه دانلود

ssbia2
21-06-2008, 16:03
سلام
راستی چرا اون کلیپ معرفی منصوریان رو نذاشتی. من فقط دونبال اون می گردم.
اگه لطف کنید و بذارید ممنونتون می‌شم.

TheSpecialOne
21-06-2008, 16:05
توروخدا

تو رو خدا فرمت wmv نزارید. همین rar شده عالیه. چون من از تو دانشگاه نمیتونم wmv یا avi دانلود کنم. دمتون گرم.

Amin-TopGoal
21-06-2008, 17:08

کری های نظرمحمدی

این هم مصاحبه های دیگه ای از نظرمحمدی که از دست در رفته بود!

shapooor
21-06-2008, 17:54
سلام
لطفآ اون جایی که خداداد عزیزی میگه که اگر یه بار دیگه اون تماشاگری رو که بهشون حمله کرد رو دید دوباره با لگد میزنمش رو بذارید و ... .لطفآ کامل بذارید.ممنوم.

shapooor
21-06-2008, 18:14
سلام

لطفآ صحنه های وقت کشی دروازبان پگاه( دو صخنه بیشتر نیست) و همچنین صحبتهای خداداد عزیزی رو بذارید.ممنون.تشکر

farhad1122
21-06-2008, 19:09
salam, mamnun az page khubetun, man nemidunam pass download hatun chie , chon vase extract pass mikhad, bebakhshid age nemitunam farsi yipe konam chon iran nistam ye meghdar sakhtame

Esteghlal
21-06-2008, 19:19
نظر محمدی که حرف از مردونگی میزنه نمی دونم چرا خودش اینجوری بازی میکنه???/:قلیون:

Amin-TopGoal
21-06-2008, 19:46
salam, mamnun az page khubetun, man nemidunam pass download hatun chie , chon vase extract pass mikhad, bebakhshid age nemitunam farsi yipe konam chon iran nistam ye meghdar sakhtame
پسورد ویدئوها [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) هست. یعنی همون ادرس سایت

برای فارسی نوشتن هم از این سایت استفاده کنید.

hamid-vafa
21-06-2008, 19:51
امین جون یه خواهش ناجور خفن ازت دارم . اگه میشه حرفایی که داش علی مصور روی سکو زد رو بذار . تو رو خدا یه شکلی پیداش کن اگه نداری

Amin-TopGoal
21-06-2008, 19:54
امین جون یه خواهش ناجور خفن ازت دارم . اگه میشه حرفایی که داش علی مصور روی سکو زد رو بذار . تو رو خدا یه شکلی پیداش کن اگه نداری
تا چند روز دیگه برات میذارم

Amin-TopGoal
21-06-2008, 19:57

باز هم نظر محمدی!

اینم یه ویدئوی درخواستی دیگه از نظرمحمدی تا تاپیک یه جورایی بشه اختصاصی این بازیکن! دو صحنه از وقت کشی های این دروازبان رو در ویدئوی زیر می تونید ببینید

AmiRoFfF
22-06-2008, 01:53
کسی اینجا ویدئو کامل اون برنامه 90 رو که صفائی فراهانی مهمان برنامه بود که با سازمان تربیت بدنی کل کل کرد رو داره ؟

Mehrnaz
22-06-2008, 07:48
همه کلیپ ها فرمتشون Wmv هست.
ببین یه سوال:
جان من کلیپ هارو دانلود می کنی؟:d
وقتی دانلود کردی Extract Here رو بزن و همون جا فایل رو میتونی با فرمت Wmv تماشا کنی.
به خدا اون کلیپ مجیدی و توهم و... رو دانلود کردم ولی مثل این که نرم افزارشو ندارم چون اصلا چنین گزینه ای که می گید رو نمی بینم!:29::29::29:

lamerd
22-06-2008, 10:32
دمت گرم عالی بود امین جان

Amin-TopGoal
22-06-2008, 11:11
به خدا اون کلیپ مجیدی و توهم و... رو دانلود کردم ولی مثل این که نرم افزارشو ندارم چون اصلا چنین گزینه ای که می گید رو نمی بینم!:29::29::29:
برنامه وین رار رو فضل الله گذاشت یه بار. اونو دانلود کن

shapooor
22-06-2008, 11:13
سلام
لطفآ اون جایی که خداداد عزیزی میگه که اگر یه بار دیگه اون تماشاگری رو که بهشون حمله کرد رو دید دوباره با لگد میزنمش رو بذارید و ... .لطفآ کامل بذارید.ممنوم.

دستت درد نکنه که وقت کشی رو گذاشتی.ممنون. اگر هم میتونی این حرفهای خداداد عزیزی رو هم بذار( که تو استودیو بود). جالبه.تشکر

Amin-TopGoal
22-06-2008, 11:58
سلام

لطفآ اگر میتونید اون جایی که خداداد عزیزی(زنده) در مورد اتفاقات بعد از بازی صحبت میکنه رو بذارید.ممنون.اگر میتونید حتمآ بذارید.تشکر
اون قسمت از صحبتهای خداداد که میگه اگه ببینم بازم می زنمش رو ندارم.

Esien
22-06-2008, 12:26
برنامه وین رار رو فضل الله گذاشت یه بار. اونو دانلود کن

کجا گذاشته؟!!

Mehrnaz
22-06-2008, 12:44
بفرمائید اینم لینک دانلود برنامه
البته با اجازه جناب فضل الله
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Clemenza
22-06-2008, 12:51
کجا گذاشته؟!!
قاعدتاً تو بخش دانلود نرم افزار دیگه

Esien
22-06-2008, 12:54
بفرمائید اینم لینک دانلود برنامه
البته با اجازه جناب فضل الله
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

دمت گرم اما فایلای rar نمیخونه چرا پس؟؟؟

Mehrnaz
22-06-2008, 15:09
من که وقتی روی این آدرس کلیک کردم برنامه برام در عرض حدود 7 یا دقیقه دانلود شد:2:

Mohsen_Bar3lona
22-06-2008, 19:05
سلام
راستی چرا اون کلیپ معرفی منصوریان رو نذاشتی. من فقط دونبال اون می گردم.
اگه لطف کنید و بذارید ممنونتون می‌شم.

اینم کلیپی که درخواست کردید دوست عزیز:

دانلود ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] پسورد : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

farhad1122
23-06-2008, 13:28
باز هم ممنونم :esteghlal:

snoop_dogg8x
18-07-2008, 12:35
kar nemikone

kave666
20-01-2009, 23:40
اگه ممکنه گلهای بازی پگاه وسپاهان رو بذارین