PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم‌افزارهای تبدیل فینگلیش به فارسی

Seyed
20-06-2008, 11:40
تعدادي از اعضاي محترم انجمن در بخش هاي مختلف اين سايت پيغام گذاشته بودند كه ما فونت فارسي نداشته و نمي توانيم كه با زبان فارسيي بنويسيم به اين دليل تصميم گرفتم كه دانلود نر افزار هاي تبديل فينگيليش به فارسي را در يك جاي متمركز براي دانلود گذاشته تا اعضاي محترم براي پيدا كردن اين موضوع و نر افزرا در سايت دچار مشكل نشوند

دانلود برنامه نخست تبدیل فینگلیش به فارسی ([Only registered and activated users can see links]) (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]))

دانلود برنامه دوم تبدیل فینگلیش به فارسی ([Only registered and activated users can see links])

فقط خواهش مي كنم مديران محترم نسبت به حذف يا بستن اين قسمت اقدام نكنند

S K i L L E T
15-08-2008, 13:42
دستت درد نکنه

Ashkan Gunner
28-08-2008, 12:51
این نرم افزار تون برای من اجرا نمیشه :29:
راهنمایی کنید :flowerysmile:

mehdi_p
28-08-2008, 13:13
اشکان جان درست میگه اجرا نمیشه:53::29:

Seyed
28-08-2008, 15:19
ببین نرم افزار بالایی بعد نصب روی دستگاه نرم افزاری بالا میاد که دو قسمت داره قسمت پایین متن فینگلیش خودتونو تایپ می کنید و در قسمت پایین واژه های فارسی میاد که می تونید استفاده کنید اما نرم افزار دوم فارسی ساز دستگاه که با نصب کیبورد فارسی به کیبور های شما اضفه می شه که می تونید با شیفت و آلت زبان دستگاه خودتونو عوض کنید

S K i L L E T
02-09-2008, 00:50
اگر فارسی نویس ندارید در اینجا ([Only registered and activated users can see links]) به راحتی فارسی تایپ کنید چون نوشتن فینگلیش در سایت خلافه و پاک می شود:

Masouda
09-09-2008, 17:30
تعدادي از اعضاي محترم انجمن در بخش هاي مختلف اين سايت پيغام گذاشته بودند كه ما فونت فارسي نداشته و نمي توانيم كه با زبان فارسيي بنويسيم به اين دليل تصميم گرفتم كه دانلود نر افزار هاي تبديل فينگيليش به فارسي را در يك جاي متمركز براي دانلود گذاشته تا اعضاي محترم براي پيدا كردن اين موضوع و نر افزرا در سايت دچار مشكل نشوند

دانلود برنامه نخست تبدیل فینگلیش به فارسی ([Only registered and activated users can see links])

دانلود برنامه دوم تبدیل فینگلیش به فارسی ([Only registered and activated users can see links])

خیلی ممنون برنامه ی بسیار مفید و زیبایی است. امیدوارم برنامه های بیشتری برای افراد تنبلی مثل من طراحی شود.:d0s69thbefhifftitrz

RVN10
15-12-2008, 15:02

دانلود برنامه نخست تبدیل فینگلیش به فارسی ([Only registered and activated users can see links])

دمت جيز خيلی عالی بود:wavesmile::wavesmile::flowerysmile:

Pato
17-08-2009, 19:21
آقا دمت گرم عجب چيزه باحاليه خيلی خيلی ممنون بالاخره يکی به داده ما رسيد تا ما باشيم از ايران نريم بيرون

BLACK BIRD
17-08-2009, 20:34
آقا دمت گرم. کلی بمون حال دادی

mahbodm
17-08-2009, 22:06
سيد جان عزيز دلم در تكميل پست تو اضافه ميكنم:

اگه حس دانلود نداريد بريد به اين سايت:

[Only registered and activated users can see links]

همون كار رو به صورت آنلاين انجام ميده!

farzadgg
24-12-2011, 14:27
واقعاً عالی