PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جزئیاتی از نحوه مطلع شدن جباری از خبر فوت پدرش توسط منصوریان(خواندنی و ناراحت کننده)

ITALIANO
18-06-2008, 13:02
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

خيلي كوتاه با پسرش سخن گفت؛ «خدا را شكر كه سوريه را برديد. آقامجتبي! هنوز هم فداكاري را در بازي‌ات مي‌بينم و اين خيلي خوب است كه در بهترين موقعيت گلزني فرصت را به خليلي مي‌دهي تا گل بزند.»
گفت‌وگوي كوتاه اما عجيبي بود. مجتبي بيشتر تعارف مي‌كرد. دلش نمي‌خواست در پاسخ به ابراز احساسات پدر كم بياورد.
با وجود خستگي، مشتاقانه درباره فوتبال حرف مي‌زد. چند دقيقه بعد اين پدر مجتبي جباري بود كه به پسرش روحيه مي‌داد و او را مهياي فينال مي‌كرد؛
«دلم مي‌خواهد مقابل پگاه بهترين بازي چند سال اخيرت را به همه نشان بدهي. بگذار همه بدانند وسط زمين استقلال را فقط تو مي‌تواني جمع كني.»
اين آخرين خواسته جباري پدر بود. او پيش از اينها هم بارها مجتبي را بابت نتايج استقلال در فصل گذشته دلداري داده بود. حتي يك بار به پسرش گفته بود: «ليگ را نمي‌دانم، اما اگر اشتباه نكنم جام‌حذفي براي شماست.»
درست پيش‌بيني كرده بود. همه محاسباتش درست از آب درآمد. استقلال به قهرماني جام حذفي رسيد، پسرش ستاره ميدان شد اما خودش نبود.
خبر، چگونه پنهان ماند؟
چند ساعت قبل از شروع بازي خبر فوت پدر يكي از بهترين مهره‌هاي استقلال توسط يكي از ليدرهاي اين باشگاه به گوش نظري جويباري رسيد. خبر آنقدر شوكه‌كننده بود كه سرپرست استقلال ترجيح داد خيلي زود آن را با امير قلعه‌نويي در ميان بگذارد.
علي نظري جويباري در جلسه‌اي فوري با سرمربي تيم به اين نتيجه رسيد كه هيچ يك از بازيكنان حاضر در اردو نبايد متوجه اين خبر شوند. وي در اين باره مي‌گويد: «چاره‌اي نبود. فوت پدر مجتبي جباري خبري نبود كه به راحتي در اردوي استقلال هضم شود، چون بازيكنان استقلال و مجموعه باشگاه واقعاً اين بازيكن را دوست دارند. به همين دليل ترجيح دادم موضوع را خيلي زود با امير قلعه‌نويي در ميان بگذارم.»
نظري جويباري ادامه مي‌دهد: «چند ساعت تا شروع فينال باقي مانده بود. به درخواست امير قلعه‌نويي موبايل‌ها را از بازيكنان گرفتيم تا با هيچكس در ارتباط نباشند. برخلاف هميشه اين بار فقط بازيكنان را سوار اتوبوس كرديم و اجازه نداديم شخص ديگري وارد اردو شود.»
سرپرست استقلال با اشاره به توانايي‌هاي فني شماره 8 آبي‌ها تصريح مي‌كند: «نمي‌توانستيم مجتبي را از خبر فوت پدرش مطلع كنيم. واقعاً كار ما نبود. از طرفي او يكي از اميدهاي قلعه‌نويي براي بازي برابر پگاه بود. اگر مجتبي جباري را از دست مي‌داديم معلوم نبود چه اتفاقي در زمين مي‌افتاد.»
گويا حدود ساعت 03/21 خبر فوت پدر جباري به گوش جويباري رسيده بود. وي همچنين ضمن عذرخواهي از مجموعه پگاه گيلان مي‌گويد: «بايد اعتراف كنم وقتي يكي، دو خبرنگار با من تماس گرفتند تا از صحت ماجراي فوت پدر جباري خبردار شوند، به آنها گفتم اين شايعه كار ديگران است.
شايد حريف با اين جنگ رواني مي‌خواهد اردوي استقلال را به هم بريزد. چاره ديگري نداشتم. قرار بود تا بعد از پايان فينال، هيچكس اين خبر را آشكار نكند.»
همين اتفاق رخ داد. طبق خواسته مسئولان كادرفني استقلال، شماره 8 از آنچه كه در خانه‌اش مي‌گذشت، هرگز باخبر نشد. حتي لحظه‌اي كه استقلال جام را بالاي سر مي‌برد هنوز مجتبي از فوت پدرش باخبر نبود.
بهت جباري
دوربين تلويزيوني هرازچندگاهي چهره مجتبي جباري را به تصوير مي‌كشيد تا واكنش‌هاي لحظه‌اي هافبك استقلال را از دست ندهد. چه دو ساعت قبل از شروع فينال تقريباً اكثر خبرنگاران از موضوع فوت پدر جباري باخبر بودند، اما با اين حال هيچكس حتي تا لحظه‌اي كه مجتبي به خانه‌اش نرسيد، حرفي به او نزد. جشن تمام شد.
از رختكن استقلال صداي گريه به گوش مي‌رسيد. بعضي از بازيكنان قبل از مجتبي خبردار شده بودند اما سعي مي‌كردند با همبازي‌شان اصلاً روبه‌رو نشوند. عليرضا منصوريان كه در بازي فينال با قهرماني از دنياي بازيگري كناره گرفته بود، داوطلبانه مجتبي جباري را تا رسيدن به منزل همراهي كرد.
او نمي‌دانست در واكنش به سئوال‌هاي پشت‌سر هم مجتبي كه مدام از منصوريان مي‌پرسيد: «اتفاقي افتاده؟ اتفاقي افتاده كه تو داري من را همراهي مي‌كني؟» چه كاري بايد انجام دهد.
منصوريان از روزهاي سخت استقلال در فصل گذشته براي جباري حرف مي‌زد. مجتبي مدال قهرماني كه قولش را به پدر داده بود آنقدر سفت و سخت در دستش مي‌فشرد كه منصوريان چاره‌اي جز مقدمه‌چيني ماجرا نديد.
به او گفت كه پدرش تصادف كرده و در بيمارستان به سر مي‌برد. ترس از همان لحظه در صورت مجتبي خودنمايي كرد، اما همه چيز حتي خوشحالي بي‌حدوحصرش از قهرماني استقلال با رسيدن به خانه و ديدن پارچه‌اي سياه ناگهان فروريخت.
مجتبي جباري از ماشين پياده شد. باور نمي‌كرد. با هيچكس حتي كلمه‌اي حرف نزد، اما در كنار خانواده‌اش كه قرار گرفت به اندازه تمام روزهايي كه رفته بود در سوگ پدر گريست.
خود را ملامت مي‌كرد؛ «چرا نبودم؟ چرا من هميشه در خانه پيش تو نبودم؟ ببين من به قولم وفا كردم اما تو نيستي. تو رفتي چه فايده؟»
جباري بايد بازي مي‌كرد
مسئولان باشگاه استقلال نمي‌خواستند آخرين فرصت نجات از بحران را در خانه به پگاه گيلان واگذار كنند.
آنها در واكنش به انتقادها پيرامون عملكردشان درباره موضوع خبردار نشدن جباري از فوت پدرش مي‌گويند: «جباري بايد بازي مي‌كرد. ما نمي‌توانستيم او را از دست بدهيم. شادي ميليون‌ها هوادار پايان تلخي داشت اما همه ما مديون خانواده جباري هستيم.»
مسئولان كادرفني ادعا مي‌كنند، با هماهنگي خانواده جباري، مجتبي را در جريان ضايعه درگذشت پدرش قرار نداده‌اند.ظهر روز گذشته مراسم خاكسپاري پدر مجتبي جباري با حضور بازيكنان، كادرفني و كادر مديريتي باشگاه استقلال برگزار شد.
گروه ورزشي روزنامه همشهري، اين ضايعه را به مجتبي جباري و خانواده وي تسليت مي‌گويد.
نمايش خيره‌كننده جباري
هافبك دست‌نيافتني استقلال كه همزمان با حضور امير قلعه‌نويي در اين تيم به روزهاي اوج خود بازگشته در ديدار برگشت فينال جام حذفي مقابل پگاه، نمايشي خيره‌كننده از خود نشان داد.
او كه خيلي كم احساساتش را آشكار مي‌كند، بعد از زدن گل دوم استقلال فرياد شادي سر داد و به طرف هواداران رفت.
شايد همان لحظه از ذهن او آخرين خواسته پدرش مي‌گذشت كه چيزي جز انگيزه برايش باقي نمي‌گذاشت.
همه چيز همان طوري پيش مي‌رفت كه پدرش خواسته بود. قهرماني استقلال با نمايش خيره‌كننده مجتبي جباري.

از Retex عزیز خواهشمندم این خبرهای فوت پدر جباری رو با اخبار باشگاه استقلال ترکیب نکن(به دلیل اطلاع رسانی بهتر)
ممنون

ITALIANO
18-06-2008, 13:11
نمیدونم باید چیکار کنم!
وقتی اینو خودم خوندم باور کنید تا 10 دقیقه فقط داشتم گریه می کردم:29::29:
به جباری و خانواده محترمش تسلیت میگم.

Xerxez
18-06-2008, 13:17
منم خيلي ناراحت شدم

hamid_chelsea
18-06-2008, 13:57
منم از طرف. برسبوليسيها به مجتبي تسليت ميگم

the cat
18-06-2008, 15:11
فقط میتونم بگم آاخیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یی:27::27:

brabus
18-06-2008, 15:35
ویرایش شد.
مسخره کردن و هِر و کِر نداریم...

King_Of_BOYS
18-06-2008, 15:47
بیچاره استقلالیها جام نمیبینند وقتی که میبینند به جونشون زهر میشه . دو سال پیش که جام حذفی و لیگ قهرمانان اسیا رو از دست دادن . امسال هم که فوت پدر جباری خدا بعدش رو به خیر کنه. پس علکی نبود که اونها اصلا دلشون نمیخواست که قهرمان لیگ بشن.

m_s_d
18-06-2008, 15:52
خیلی دردناکه

the cat
18-06-2008, 15:57
این پستها چیه هرکی یه احساساتی داره اگر هم گریه نکرده منظورش این بوده که خیلی ناراحت شده

Ali18
18-06-2008, 17:17
واقعا شانس آوردیم که مجتبی نفهمیده
وگرنه شاید الان جام تو دست ما...

kurosh-z
18-06-2008, 17:34
هنوز پدر مادرتو از دست ندادی که بفهمی شادی تو دهنت زهر می شه.:27: خدا بهشون صبر بده.

[Only registered and activated users can see links]
خودت عشقی جیگر

Esteghlal
18-06-2008, 17:47
به جباری و خانواده اش تسلیت میگم.

enrique_1975_21
18-06-2008, 18:42
ویرایش شد، مراقب طرز حرف زدنت باش.

محمد
18-06-2008, 19:09
من هم به سهم خودم به خانواده ي محترم جباري تسليت ميگم...ميدونم خيلي واسه مجتبي
جباري اون لحظه كه رسيده خونه،خيلي درد ناك بوده...مطمئن هستم اين بازي هيچ وقت از يادش نميره...من از طرف خانواده ي بزرگ پرسپوليس به مجتبي جباري عزيز تسليت ميگم...
دوستاني كه اين جوري حرف ميزنن و از قول هواداراي قرمز ميگن بايد بهشون بگم غم از دست دادن يك عزيز ربطي به رنگ ها نداره...لطفآ همه حيثيتتون رو به خاطر يه رنگ از دست ندين..
ما ها ادم هستيم و بايد جدا از رنگ ها در غم هاي يكديگر به عنوان يه خانواده شريك باشيم.
واقعآ واسه بعضي ها متاسفم...

mahdi.h
19-06-2008, 13:27
پرسپولیسیا خواهشا در مورد پر افتخارترین تیم آسیا اظهار نظر نکنید فقط به مجتبی تسلیت میگم:27: امیدوارم که با موفقیتت تو استقلال یا هر جایه دیگری دل پدرتو شاد کنی:smil4337dd8b9eb25:

Iker Casillas
19-06-2008, 13:39
من پپرسپولیسی هستم ولی با این وجود فوت پدرش را تسلیت میگم:27:
امیدوارم خدا بهش صبر بده:27:
تو این مورد استقلال و پرسپولیس نداریم:27:

Loverboy
19-06-2008, 13:59
خوبی سایت ما اینه که بعضی ها که از لحاظ شخصیتی مشکلی دارن راحت میشه شناختشون . آقایونی که چرت و پرت میگن و مسائل غیر فوتبالی رو به فوتبالی ربط میدن مشکل روحی دارن .

اگه دشمن آدمم بمیره آدم نباید از مردن اون خوشحال بشه آقایونی که تو این چند روز پیغام خصوصی زدینو هر فحشی که دوست داشتین دادین به خاطر پستی که من دادمو تسلیتی که گفتم .

متاسفم براشون . یه بار دیگه به عنوان یه ایرانی به مجتبی جباریه دوست داشتنی تسلیت میگم . ایشالله غم نبینه دیگه و براش تو فصل جدید لیگ آرزوی موفقیت دارم .

Iker Casillas
19-06-2008, 14:08
واقعا با حرفات حال کردم(اون قسمت دشمن)تا چه جور دشمنی باشه؟فرق میکنه

Scouser
19-06-2008, 14:16
واقعا دردناکه که آدم در بهترین لحظات بدترین خبر ممکن بهش برسه
:29:

Alii
19-06-2008, 14:22
خدا بیاورزه آقای تقی جباری رو
خیلی نوشته ی ناراحت کننده ای بود

Xerxez
19-06-2008, 14:28
واقعا افرين به بعضي از اين دوستان گل.
ضمنا اقاي انريكمه نميدونم چي چي ما تو اين سايت دخترم داريم كه فعاليت ميكنن پس معدب باش لطفا من خودم نه پرسپولسيم نه استقلالي.

King_Of_BOYS
19-06-2008, 14:50
این شعور بالای یک پرسپولیسی:
من هم به سهم خودم به خانواده ي محترم جباري تسليت ميگم...ميدونم خيلي واسه مجتبي
جباري اون لحظه كه رسيده خونه،خيلي درد ناك بوده...مطمئن هستم اين بازي هيچ وقت از يادش نميره...من از طرف خانواده ي بزرگ پرسپوليس به مجتبي جباري عزيز تسليت ميگم...
دوستاني كه اين جوري حرف ميزنن و از قول هواداراي قرمز ميگن بايد بهشون بگم غم از دست دادن يك عزيز ربطي به رنگ ها نداره...لطفآ همه حيثيتتون رو به خاطر يه رنگ از دست ندين..
ما ها ادم هستيم و بايد جدا از رنگ ها در غم هاي يكديگر به عنوان يه خانواده شريك باشيم.
واقعآ واسه بعضي ها متاسفم...

و حالا جواب یک استقلالی:
پرسپولیسیا خواهشا در مورد پر افتخارترین تیم آسیا اظهار نظر نکنید فقط به مجتبی تسلیت میگم:27: امیدوارم که با موفقیتت تو استقلال یا هر جایه دیگری دل پدرتو شاد کنی:smil4337dd8b9eb25:
حالا داش مهدی میگه حرف بد نزنید و مواظب حرف زدنتون باشید . اخه یه نگاه به این دو تا پست بنداز هرچی هم بخوایم مراعات این مکان فرهنگی ورزشی رو بکنیم نمیشه. اخه استقلال کجاش پرافتخارترین تیم اسیاست؟ نکنه اون دو تا قهرمانتی رو که 50 سال پیش اوردین رو میگین. اون جامها رو دیگه اصلا حساب نمیکنند فهمیدی تازه اون قهرمانی هم در حضور 6 تیم بوده یا دو سه تا بیشتر. سعی کنید با منطق جواب بدید. اینجا بحث پرسپولیس و استقلال نیست که این اقا دو تا قهرمانی اسیاشو به رخ بقیه میکشه. همین الان شنیدم که حاجی فتح الله زاده داره پول جمع میکنه که یک دستگاه فکس بخره و باهاش لیست رو بفرسته به اسیا. ابروی ایران رو بردید. بسه دیگه خواهشا . بیخیال این قضیه ها شید. منم قهرمانی استقلال رو به هواداراشون تبریک و فوت پدر مجتبی جباری رو به خانوادش و همه استقلالیها تسلیت میگم.

Mehdi
19-06-2008, 15:00
نه به عنوان مدیر، بلکه به عنوان یک انسان برای همه کسانی که حتی به تاپیک فوت پدر مجتبی جباری هم رحم نمی کنند و اینجا رو هم محلی برای کل کل به حساب میارن متاسفم. فقط همین...

RealMadrid7
19-06-2008, 15:09
آقا یه کم هم بیایید رفتارمون رو تو یه همچین لحظاتی درست کنیم.

مثلا پدر یکی از بهترین بازیکنایه کشور که یکی از با اخلاق ترین ها هم هست فوت کرده.اگه اظهار همدردی نمیکنید حداقل حرمت تایپک رو نگه دارید.واقعا رفتاره بعضیا حرفی رو باقی نمیذاره.

منم به نوبه خودم این فاجعه ی بزرگ رو به مجتبی جباری عزیز و خانواده ی محترمش تسلیت میگم و امیدوارم غم آخرشون باش.برای مجتبی جباری عزیز هم آرزویه موفقیت تو تمام مراحل زندگیش رو دارم.

Hassan_Bar3lona
19-06-2008, 15:11
:29:باشه منم تسلیت میگم:27:

Xerxez
19-06-2008, 15:31
نه به عنوان مدیر، بلکه به عنوان یک انسان برای همه کسانی که حتی به تاپیک فوت پدر مجتبی جباری هم رحم نمی کنند و اینجا رو هم محلی برای کل کل به حساب میارن متاسفم. فقط همین...
منم همينطور

Loverboy
19-06-2008, 15:47

دقیقا مشکلیه که من از وقتی تو سایت عضو شدم داشتم و واقعا براشون متاسفم .

hamid-vafa
19-06-2008, 16:26
هی میگن دوتا قهرمان استقلال تو آسا کشککی بود و پشمکی بود و از این جور صحبتا . . .
می دونم که این تایپیک جای این صحبتها نیست ولی چون دوستان همینجا مطرح کردند ما هم هینجا جواب می دیم :
من فقط یه سوال از عزیزان پرسپولیسی دارم ، اون زمانی که استقلال با حضور 6 تا تیم یا کمتر قهرمان آسیا میشده که جامش هم خیلی بو میداده و دیگه هم به حساب نمیاد و هزار جور داستان دیگه ، شما پرسپولیسیا کجا تشریف داشتین ؟ چرا شما اون جامها رو نیاوردین ؟
به هر حال هر چی که بوده جام معتبری بوده که 6 تا تیم تو آسا واسه به دست آوردنش می جنگیدن دیگه . پس شمایی که هنوز شخصیت آسایی ندارین با این لحن در مورد استقلال حرف نزنید . شاید شما از رنگ آبی بدتون میاد ولی این رو هم بدونید که خیلی های دیگه هم عاشق این رنگ هستند . اگر کسی از حرفام ناراحت شده معذرت می خوام :-?

Loverboy
19-06-2008, 16:40
هی میگن دوتا قهرمان استقلال تو آسا کشککی بود و پشمکی بود و از این جور صحبتا . . .
می دونم که این تایپیک جای این صحبتها نیست ولی چون دوستان همینجا مطرح کردند ما هم هینجا جواب می دیم :
من فقط یه سوال از عزیزان پرسپولیسی دارم ، اون زمانی که استقلال با حضور 6 تا تیم یا کمتر قهرمان آسیا میشده که جامش هم خیلی بو میداده و دیگه هم به حساب نمیاد و هزار جور داستان دیگه ، شما پرسپولیسیا کجا تشریف داشتین ؟ چرا شما اون جامها رو نیاوردین ؟
به هر حال هر چی که بوده جام معتبری بوده که 6 تا تیم تو آسا واسه به دست آوردنش می جنگیدن دیگه . پس شمایی که هنوز شخصیت آسایی ندارین با این لحن در مورد استقلال حرف نزنید . شاید شما از رنگ آبی بدتون میاد ولی این رو هم بدونید که خیلی های دیگه هم عاشق این رنگ هستند . اگر کسی از حرفام ناراحت شده معذرت می خوام :-?

دوست عزیز . این تاپیک موضوعش اصلا به این کل کل های الکی ربطی نداره .

اصلا استقلال برزیل رو هم برده و پرسپولیس آرژانتینو . بابا بس کنید جایی این کل کلهای مسخره رو نکنید .

من به عنوان یه پرسپولیسی افتخار میکنم که استقلال 2 بار یا هر چند بار قهرمان آسیا شده چون واسه ایران و ایرانی افتخار کسب کرده . بابا یه کم فکر کنید بعد اگه دیدید دروغ میگم باز بزنید تو پر همدیگه . اگه عربها و تیمهای شرق آسیا فوتبال ایران رو به رسمیت نشناسن و تیمهای ما رو با تیمهای لیگ مالدیو مقایسه کنن خوشتون میاد ؟ الان عربها اومدن دارن کری میخونن چون ما وقتی تیمهامون میرن آسیا اگه استقلال باشه پرسپولیسی ها میرن تیم مقابل رو تشویق میکنن و بر عکس ( اینو من با چشای خودم دیدم ) . با هم اتحاد نداریم اگه کری خوندنم هست تو لیگ ایران باید باشه نه برون مرزی . اگه تیمهایی که میرن آسیا طرفداراشون اتحاد داشته باشن شک نکنید بیشتر موفق میشن .

Retex
19-06-2008, 16:44
خیلی صبر کردم که ببینم این بحث مسخره کی تموم میشه. من هیچ رقمه توی کتم نمیره که چه جوری میشه که عزیزترین کس یکی از بهترین فوتبالیست های ایران از دنیا بره و بعضی ها کل کل رنگ ها رو کنند :-& چند سال پیش که عابدزاده براش مشکل پیش اومده بود و بیمارستان بود من یادمه دو شب پشت سر هم عین آدم نتونستم بخوابم. والا نمی دونم. شاید مشکل از منه !

Lovelorn
19-06-2008, 16:50
خیلی صبر کردم که ببینم این بحث مسخره کی تموم میشه. من هیچ رقمه توی کتم نمیره که چه جوری میشه که عزیزترین کس یکی از بهترین فوتبالیست های ایران از دنیا بره و بعضی ها کل کل رنگ ها رو کنند :-& چند سال پیش که عابدزاده براش مشکل پیش اومده بود و بیمارستان بود من یادمه دو شب پشت سر هم عین آدم نتونستم بخوابم. والا نمی دونم. شاید مشکل از منه !
شما درست میگی بعضی ها شعور ندارن.از فوتبالم هیچی سر در نمیارن فقط بلدن کل کل کنن:-l

Loverboy
19-06-2008, 17:01

رضا جون مشکل میدونی چیه ؟ بعضیا که احساس داش مشتی بودن و آقا جون بودن زیاد ( ببخشید که اینجوری مثال زدم ) بهشون دست میده خیال میکنن که اگه کل کل و بحث الکی رو ادامه بدن با تعصب ترین و ... هوادار تیم خودشونن . اگه ازشون یه سوال فوتبالی بپرسی شک نکن که جوابشو نمیدونن . با آرزوی صبر برای خانواده ی جباری عزیز .

hamid-vafa
19-06-2008, 17:10
اصلا قصد نداشتم که اسباب ناراحتی بشم و داش مشتی بازی در بیارم . هر کسی هم با هر سطح معلوماتی و هر سطح ادعایی خواست از فوتبال حرف بزنه با کمال میل می شنوم و جواب می دم . من عشقم فوتباله . زندگیم فوتباله . من تسلیتهام رو به مجتبی تلفنی گفتم . جزو اولین نفرایی بودم که از فوت پدرش قبل از خودش با خبر شدم . توی این سایت پرسپولیسی ها حد حرف زدن خودشون رو نمی دونن من هم با احترام کامل بهشون توضیح دادم که عزیزان من اینجوری حرف زدن اصلا قشنگ نیست . حالا چرا به همه برخورده من نمی دونم !!!

King_Of_BOYS
19-06-2008, 17:23
دوست عزیز . این تاپیک موضوعش اصلا به این کل کل های الکی ربطی نداره .

اصلا استقلال برزیل رو هم برده و پرسپولیس آرژانتینو . بابا بس کنید جایی این کل کلهای مسخره رو نکنید .

من به عنوان یه پرسپولیسی افتخار میکنم که استقلال 2 بار یا هر چند بار قهرمان آسیا شده چون واسه ایران و ایرانی افتخار کسب کرده . بابا یه کم فکر کنید بعد اگه دیدید دروغ میگم باز بزنید تو پر همدیگه . اگه عربها و تیمهای شرق آسیا فوتبال ایران رو به رسمیت نشناسن و تیمهای ما رو با تیمهای لیگ مالدیو مقایسه کنن خوشتون میاد ؟ الان عربها اومدن دارن کری میخونن چون ما وقتی تیمهامون میرن آسیا اگه استقلال باشه پرسپولیسی ها میرن تیم مقابل رو تشویق میکنن و بر عکس ( اینو من با چشای خودم دیدم ) . با هم اتحاد نداریم اگه کری خوندنم هست تو لیگ ایران باید باشه نه برون مرزی . اگه تیمهایی که میرن آسیا طرفداراشون اتحاد داشته باشن شک نکنید بیشتر موفق میشن .
همینو بگو. بعدش پرسپولیس با حضور 8 تیم قهرمان جام حذفی اسیا شده اون هم دو بار که استقلال حتی سابقه حضور در این رقابتها رو نداره. ولی ما حرفی میزنیم؟ لطفا دیگه ادامه ندید . بسه.

Scouser
19-06-2008, 17:30
بعضی وقتا آدم اعصابش خورد میشه که از بعضی چیزا فقط یه بار میشه تشکر کرد:301:

mahtab
19-06-2008, 17:35
من هم به نوبه خودم فوت پدر مجتبی جباری را تسلیت می گم. من فقط یک چیزی را نمی فهمم. اینکه واقعا چرا با هم کل کل می کنید؟

Xerxez
19-06-2008, 18:20
بابا همه ي اين دوستان راس ميگن ديگه.چرا كل كل ميكنين مهم اين نيست كه پدر يه استقلاليه يا پرسپوليسي فوت كرده مهم اينه كه پدر يه فوتباليست ايراني رفته.
پس خواهشن تمومش كنين

Iker Casillas
19-06-2008, 18:46
اینو از ته دل میگم.
اگه ایرانی هستی باید با یه ایرانی تو غم ها و شادی ها شریک باشی.
اگر هم ادعای فوتبال داری باید بگم فوتبال یه بازی جوانمردانه است
جوانمرد هم به ادمی میگن که تو سخت ترین موقعیتها درک و شعور داشته باشه.و یک هم نوع خودش رو درک کنه.

samanta
19-06-2008, 19:06
:27:فوت پدر جباری را تسلیت می گم.

Seyed
19-06-2008, 19:16
خدا پدرشو بيامرزه منم ناراحت شدم واقعا خيلي سخته بعد اون همه خوش حالي يدفه آدم بفهمه كه... نه اصلا تصورشم درناكه منم از طرف پرسپوليسي ها تسليت مي گم

ITALIANO
19-06-2008, 19:31
در آخر باید بگم که این تاپیک واقعا شعور بعضی هارو کاملا نمایان کرد.
معمولا تو همچین تاپیک هایی یا تسلیت میگن یا ابراز همدردی می کنن نه اینکه بگن به خاطر پول براشون جون پدر یک بازیکن مهم نباشه!!
یکی از دوستان تو یکی از پست ها که فکر کنم الان پاک شده گفته بود : اگر پدر یک استقلالی فوت می کرد مجتبی جبازی زیاد ناراحت نمی شد!!
در جواب این جمله باید بگم رو چه استدلالی همچین حرفی میزنی؟جباری بنده خدا که با کسی در ارتباط نیست که بدونه پدر کی فوت کرده!مطمئن باش اگر خبر فوت پدر یک استقلالی رو بهش بدن حداقل به عنوان یک آدمی زاد خیلی ناراحت میشه...در ضمن مهم ترین دلیل اینکه ما به مجتبی جباری تسلیت میگیم به خاطر زحماتی است که برای استقلال و تیم ملی می کشد هست...شما گفتی که جباری خبر فوت یک پدر رو بشنوه ممکنه ناراحت نشه ولی ما به خاطر فوت پدر جباری ناراحت شدیم...جباری داره برای دل ما هواداران استقلال زحمت میکشه و 80% برد بازی با پگاه رو باید به حساب جباری نوشت و خیلی از دوستان استقلالی به خاطر زحمات جباری بهش تسلیت میگن و خیلی از پرسپولیسی های عزیز مثل : آقا محمد،آقای Lover boy ، ... نشون دادن که از شخصیت فوق العاده بالایی برخوردار هستند.
فقط از بعضی از دوستان تشکر می کنم و برای بعضی از دوستان هم متاسفم.

HaMi.News
19-06-2008, 19:44
افرین به نویسنده این متن ! من که واقعا ...........

King_Of_BOYS
19-06-2008, 19:55
در آخر باید بگم که این تاپیک واقعا شعور بعضی هارو کاملا نمایان کرد.
معمولا تو همچین تاپیک هایی یا تسلیت میگن یا ابراز همدردی می کنن نه اینکه بگن به خاطر پول براشون جون پدر یک بازیکن مهم نباشه!!
یکی از دوستان تو یکی از پست ها که فکر کنم الان پاک شده گفته بود : اگر پدر یک استقلالی فوت می کرد مجتبی جبازی زیاد ناراحت نمی شد!!
در جواب این جمله باید بگم رو چه استدلالی همچین حرفی میزنی؟جباری بنده خدا که با کسی در ارتباط نیست که بدونه پدر کی فوت کرده!مطمئن باش اگر خبر فوت پدر یک استقلالی رو بهش بدن حداقل به عنوان یک آدمی زاد خیلی ناراحت میشه...در ضمن مهم ترین دلیل اینکه ما به مجتبی جباری تسلیت میگیم به خاطر زحماتی است که برای استقلال و تیم ملی می کشد هست...شما گفتی که جباری خبر فوت یک پدر رو بشنوه ممکنه ناراحت نشه ولی ما به خاطر فوت پدر جباری ناراحت شدیم...جباری داره برای دل ما هواداران استقلال زحمت میکشه و 80% برد بازی با پگاه رو باید به حساب جباری نوشت و خیلی از دوستان استقلالی به خاطر زحمات جباری بهش تسلیت میگن و خیلی از پرس پلیسی های عزیز مثل : آقا محمد،آقای Lover Boy ، ... نشون دادن که از شخصیت فوق العاده بالایی برخوردار هستند.
فقط از بعضی از دوستان تشکر می کنم و برای بعضی از دوستان هم متاسفم.
منظورت از این اقا محمد من بودم؟ اگه من بودم که خیلی ممنونم اگر هم که من نبودم بازم خیلی ممنونم.:5:

Esteghlal
19-06-2008, 20:07
همه آمده بودند براى عرض تسليت

دل به خدا بسپار مجتبى

[Only registered and activated users can see links]

ايران ورزشى- براى همدردى وآرام كردن مجتبى جبارى ، همه بودند ، قديمى و جديد ، مربى و بازيكن، مدير و البته استقلالى و پرسپوليسى. آمده بودند لحظه اى در آغوشش بكشند و شايد بگويند دل به خدا بسپار كه ما همه مثل تو براى شادى روحش دعا مى كنيم .
هرچه به انتهاى اتوبان نواب نزديك تر مى شويم تعداد اتومبيل هايى كه در حاشيه اتوبان پارك شده اند به دليل ترافيك سنگين ميدان حق شناس بيشتر مى شود.
پس از گذشتن از ترافيك سنگين اتوبان نواب به مسجد نبى اكرم (ص) مى رسيم.
جمعيت انبوه مقابل مسجد نشان مى دهد كه افراد زيادى براى تسلى خاطر مجتبى جبارى راهى مراسم ختم پدرش شده اند.
جمعيتى كه مقابل در ورودى مسجد ايستاده اند به محض ورود ميهمانان فوتبالى به دور آنها حلقه مى زنند و به گرفتن عكس يادگارى اقدام مى كنند.بازيكنان تيم ملى اولين ميهمانان مجتبى به حساب مى آيند كه آنها همراه با اعضاى كادر فنى و كادر سرپرستى تيم تقريبا با ورود استقلالى ها مصادف مى شود.
استقلالى ها جداگانه وارد مسجد مى شوند و هر كدام به اندازه خود سعى مى كنند همدردى شان را با جبارى نشان دهند.چهره على فتح ا…زاده را مى بينيم و به دنبال او امير قلعه نويى هم با چهره اى كه گوياى عمق ناراحتى اش است مقابل چشم ما قرار مى گيرد.
همه هم تيمى هاى مجتبى در استقلال در مسجد حضور دارند. چهره دو پرسپوليسى متعصب نظرمان را به خود جلب مى كند.
سپهر حيدرى و به دنبال او حسين بادامكى از همبازى هاى جبارى در ابومسلم وارد مسجد مى شوند.
حضور پرسپوليسى ها گوياى يك واقعيت است: بله! ما هم با تو همدرديم آقا مجتبى.
نام بردن از كسانى كه در مراسم حضور دارند بسيار سخت است چرا كه وقتى نگاهى به اطراف مى اندازيم تقريبا كسى نيست كه زمانى با مجتبى جبارى در يك تيم بوده باشد و براى همدردى او در مراسم غايب باشد.
اخلاق خوب مجتبى پاى تمام مربيانى را كه با او كار كرده اند و همين طور همبازيهاى قديمى اش را به مسجد كشانده.
زرينچه، صالح نيا، بهمنى، ساكت الهامى، رضا مهاجرى، على نظرزاده، سردار ملاحى، ورمزيار و … چهره هاى شاخصى اند كه هر يك به نحوى ناراحتى خود را ابراز مى كنند. جواد كاظميان و امير خادم هم از چهره هايى اند كه به تنهايى راهى مسجد شده اند و در جمع ساير عزاداران مى پيوندند.
جلال طالبى بازيكنان پاس همدان، قائم مقام مديرعامل سايپا و ليدرهاى استقلال و پرسپوليس هم در ميان مهمانان به چشم مى خورند. مراسم ختم پدر مجتبى با حضور چهره هاى فوتبالى و در غمى كه فضاى مسجد را تحت تاثير خود قرار داده به پايان مى رسد چهره اندوه بار و پريشان مجتبى در غم از دست دادن پدرش مهمان ها را متاثر مى كند... فاصله ميان غم و شادى چقدر كم است و در يك لحظه انسان مى تواند از اوج شادى به بدترين و سياه ترين لحظه ها برسد...
زمانى كه مهمانان در داخل مسجد آرام نشسته اند مقابل در ورودى اتفاق تاسف بارى رخ مى دهد، تعدادى از ليدرنماهاى پرسپوليس و استقلال اينجا هم دست از كرى خوانى برنمى دارند و ميان آنها درگيرى به وجود مى آيد! با مداخله سريع حاضران اما موضوع ختم به خير مى شود.على دايى هم آخر مراسم به جمع حاضران مى پيوندند. تا سرمربى تيم ملى هم مجلس را از دست ندهد.

منبع: [Only registered and activated users can see links]

Lovelorn
19-06-2008, 20:42
خدا باباشو رحمت کنه که خوب پسری تربیت کرده:29:

hamid-vafa
19-06-2008, 21:13
به جرات میگم بعد از علی منصور ، مجتبی دومین نفری هست که توی تیم استقلال با هیچ کسی مشکلی نداره . واسه همینه که وقتی بازیکنا می شنون این خبرو می زنن زیر گریه :29:
بعد چه جوری یه آدم میتونه به خودش اجازه بده که در مورد اون این شکلی حرف بزنه ، من نمی دونم !!!

ARG MUTD
19-06-2008, 21:14
براي اون عده از آدما متاسفم
ميخان با اين كاراشون بگن كه طرفدار متعصبي براي تيم رقيب هستن
يادشون رفته كه ما قبل از اينكه طرفدار يه تيم يا رنگي باشين , يك انسان ايراني هستيم
اين بي احترامي ها از متعصب بودن نيست از حماقته

اگه خودشونو بجاي جباري بزارن , اونوقت ميفهمن چي به چيه

-----------------------------------------------
:72:من هم تسليت ميگم
خدا رحمتش كنه :72:

Amir.Juve
19-06-2008, 21:27
براي اون عده از آدما متاسفم
ميخان با اين كاراشون بگن كه طرفدار متعصبي براي تيم رقيب هستن
يادشون رفته كه ما قبل از اينكه طرفدار يه تيم يا رنگي باشين , يك انسان ايراني هستيم
اين بي احترامي ها از متعصب بودن نيست از حماقته

اگه خودشونو بجاي جباري بزارن , اونوقت ميفهمن چي به چيه

-----------------------------------------------
:72:من هم تسليت ميگم
خدا رحمتش كنه :72:

مرسی خوشم اومد . منم تصلیت می گم .:29:

Iker Casillas
19-06-2008, 21:44
تو یکی از بهترین لحظه ها بدترین خبر ممکن رو بشنوی:29::27:
خودتو بذار جاش:27:
خیلی باید بی وجدان باشی تا ازش ساده بگذری:27:

Seyed
20-06-2008, 00:35
لطفا تمومش كنيد ارق تيمي يه طرف توجه نكردن به اينكه كجا داري چي ميگي يه چيز ديگه آخه اگر ما حرف فرپلي رو ميزنيم بايد جوان مردانه عمل كنيم من خودم يه پرسپوليسي به پرسپوليسي ها مي گم كجا فرهنگ باشگاه يا حبيب كاشاني يا افشين قطبي اجازه مي ده وسط پيام تسليت پدر يه بازيكن فوتبال حالا استقلالي پرسپوليسي ها حرف افتخار رو وسط بكشند افتخار به نظر من اينكه جوان مردانه كار كنيم من به استقلالي ها مي گم آخه پدر بازيكن شما مرده به جايي كه همدردي كنيد اين حرفا رو وسط مي كشيد واقعا واسه همتون متآسفم تازه مي فهمم مديران سايت چرا بخش كلكل رو تعطيل كردن چون شما ها جنبه نداريد جاي چه حرفي زدن رو نمي دونيد

Loverboy
20-06-2008, 00:52
یه فاتحه برای شادی روح پدرش بفرستید تا بحث کل کل یه جوری خاتمه پیدا کنه .

Mostafa United
20-06-2008, 01:04
واقعا ناراحت کننده بود ...

Parisa
20-06-2008, 01:27
اينش خيلي ناراحت كنندس كه روز تولدشم بوده شاديش به غم تبديل شد !!!

mostafa3x
20-06-2008, 15:44
این پست ویرایش شد

TheSpecialOne
20-06-2008, 17:57
آقا دوباره سلام. نمیخوام مثل شما به نرخ روز نون بخورم.
...
ولی اینو میگم:
آقایون ببینید حتی فوت پدر جباری برای بازیکنای استقلال هم مهم نبود. همه ی اونا با اینکه میدونستن پدرش فوت کرده ولی با تمام وجود خوشحالی کردن. آخه آدم میتونه پدر دوستش بمیره و شادی کنه؟؟؟ نمونش همین آقایی که حرف از معرفت و این حرفا میزنه. ع.م
مسئولای استقلال و شخص قلعه نویی به خاطر اینکه نکنه قهرمان نشن به جباری نگفتن پدرت فوت کرده. آخه چهقدر ارزش داشت؟؟؟
اگه میبینید که الآن واسه تسلیت گفتن دارن از هم سبقت میگیرن میخوان مثل شماها به نرخ روز نون بخورن. این فوتبال خیلی کثیفه به خدا. منم به جباری تسلیت میگم ولی تو رو خدا یه کم فکر کنین. بازیکنای تیم ملی به خاطر پیروزی برابر تیم n ام جهان(سوریه) نفری 10 میلیون پول گرفتن ولی حقوق پدرای خیلی از من و شماها تو سال به 7-8 میلیون هم نمیرسه.
میدونم این چیزا ربطی به فوت پدر جباری نداره و این یه مسئله جداست ولی باور کنین ما طرفدارای فوتبالیستا واسه اونا پشیزی ارزش نداریم اگرم میبینید دم از معرفت و مرام میزنن میخوان طرفدار جمع کنن. اونا به تنها چیزی که فکر میکنن پوله.
از خواب بلند شید بچه ها. امیدوارم منطقی به حرفام فکر کنید و نگید که من احساس ندارم.
من از همتون با احساسترم مطمئن باشین.

Loverboy
20-06-2008, 18:03
...
ولی اینو میگم:
آقایون ببینید حتی فوت پدر جباری برای بازیکنای استقلال هم مهم نبود. همه ی اونا با اینکه میدونستن پدرش فوت کرده ولی با تمام وجود خوشحالی کردن. آخه آدم میتونه پدر دوستش بمیره و شادی کنه؟؟؟ نمونش همین آقایی که حرف از معرفت و این حرفا میزنه. ع.م
مسئولای استقلال و شخص قلعه نویی به خاطر اینکه نکنه قهرمان نشن به جباری نگفتن پدرت فوت کرده. آخه چهقدر ارزش داشت؟؟؟
اگه میبینید که الآن واسه تسلیت گفتن دارن از هم سبقت میگیرن میخوان مثل شماها به نرخ روز نون بخورن. این فوتبال خیلی کثیفه به خدا. منم به جباری تسلیت میگم ولی تو رو خدا یه کم فکر کنین. بازیکنای تیم ملی به خاطر پیروزی برابر تیم N ام جهان(سوریه) نفری 10 میلیون پول گرفتن ولی حقوق پدرای خیلی از من و شماها تو سال به 7-8 میلیون هم نمیرسه.
میدونم این چیزا ربطی به فوت پدر جباری نداره و این یه مسئله جداست ولی باور کنین ما طرفدارای فوتبالیستا واسه اونا پشیزی ارزش نداریم اگرم میبینید دم از معرفت و مرام میزنن میخوان طرفدار جمع کنن. اونا به تنها چیزی که فکر میکنن پوله.
از خواب بلند شید بچه ها. امیدوارم منطقی به حرفام فکر کنید و نگید که من احساس ندارم.

در اینکه فوتبال ما کثیفه شک نکن . البته بازیکنای استقلال هم بعد از اینکه جباری استادیوم رو ترک کرد فهمیدن . چون پرسپولیسی هستم استقلالی ها قاطی نکنن برام ولی کار کادر اشتباه بود چون پدر یکی از بهترینهای ایران فوت کرده بوده .

Mehdi Saberi
20-06-2008, 18:03
...
ولی اینو میگم:
اگه میبینید که الآن واسه تسلیت گفتن دارن از هم سبقت میگیرن میخوان مثل شماها به نرخ روز نون بخورن. این فوتبال خیلی کثیفه به خدا. منم به جباری تسلیت میگم ولی تو رو خدا یه کم فکر کنین. بازیکنای تیم ملی به خاطر پیروزی برابر تیم N ام جهان(سوریه) نفری 10 میلیون پول گرفتن ولی حقوق پدرای خیلی از من و شماها تو سال به 7-8 میلیون هم نمیرسه.
نکنه توقع داشتی جای خوشحالی عزاداری راه بندازن؟استقلال رو با تیم محلتون اشتباه گرفتی عزیز...

Amin-TopGoal
20-06-2008, 18:08
نمی دونم چرا بعضی ها کاسه داغ تر از آش میشن!

خانواده طرف رضایت داده پسرشون بازی کنه و کسی به پسرشون چیز ینگه شما چرا به قول فیروز کریمی شور حسینی گرفتی؟؟

TheSpecialOne
20-06-2008, 18:11
در اینکه فوتبال ما کثیفه شک نکن . البته بازیکنای استقلال هم بعد از اینکه جباری استادیوم رو ترک کرد فهمیدن . چون پرسپولیسی هستم استقلالی ها قاطی نکنن برام ولی کار کادر اشتباه بود چون پدر یکی از بهترینهای ایران فوت کرده بوده .

جناب علیرضا منصوریان دیشب گفت همه ی بازیکنای استقلال قبل از بازی میدونستن.
گفت همه ساعت 3:30 میدونستن. بازی ساعت 5:30 بود.

Loverboy
20-06-2008, 18:12
من نود رو ندیدم متاسفانه . به هر حال فوتبال حرفه ای همینه دیگه . اگه خانوادش گفتن بهش نگید که باید گفت دمشون گرم .

TheSpecialOne
20-06-2008, 18:14
تو از منصوریان هم بهتر میدونی؟؟؟؟
نکنه تو استقلال بازی میکنی و ما خبر نداشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Loverboy
20-06-2008, 18:15
تو از منصوریان هم بهتر میدونی؟؟؟؟
نکنه تو استقلال بازی میکنی و ما خبر نداشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز چرا میزنی ؟ پستم ویرایش شد گفتم که نودو ندیدم . پست ما همزمان ارسال شده بود .

Mehdi Saberi
20-06-2008, 18:16
ببینم مگه این جباری کی هست؟اسطوره استقلاله یا بهترین بازیکن جهان؟کلی ادمو خوشحال کردن با بردشون بعدا توقع دارید جلوی تلوزیون و کلی ادم تو استادیوم خوشحالی نکنند؟