PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::©:: گلهای دور سوم گروه یک یورو 2008 ::©::

Amin-TopGoal
15-06-2008, 21:43
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

دورسوم - گروه A - جام ملتهای اروپا 2008

[Only registered and activated users can see links] ترکیــه 3-2 جمهوری چک [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه Polsat | گزارش لهستانی [Only registered and activated users can see links]

کولــر ([Only registered and activated users can see links])

ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | SHAREDZILLA ([Only registered and activated users can see links])

پلاسیل ([Only registered and activated users can see links])

ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | SHAREDZILLA ([Only registered and activated users can see links])

آردا توران ([Only registered and activated users can see links])

نیهــات ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 180 کیلوبایت | لینک برای موبایل [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 600 کیلوبایت | شبکه سوم سیما | گزارش فارسی [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] لینک از mohsen_bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

کولــر

پلاسیل

آردا توران

نیهــات

نیهــات

[Only registered and activated users can see links] سوئیــس 2-0 پرتغــال [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه Polsat | گزارش لهستانی [Only registered and activated users can see links]

یاکیــن ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 180 کیلوبایت | لینک برای موبایل [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 600 کیلوبایت | شبکه سوم سیما | گزارش فارسی [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] لینک از mohsen_bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

یاکیــن

یاکیــن

[Only registered and activated users can see links] پسورد گلها: [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

PATO 7
16-06-2008, 00:47
سلام امین جان

گلها رو زودتر بزار که میخوام داونلودشون کنم

معزرت میخوام بازهم اگه ممکنه به جای قهوه چی نیهات بنویش که همه با اون اسم می شناسندش

Jigsaw
16-06-2008, 01:00
لنک مستقیم باسه بازی ترکیه با چک نداره?

Amin-TopGoal
16-06-2008, 01:08
لنک مستقیم باسه بازی ترکیه با چک نداره?
لینک راپیدشیر رو بزار تو سایت RAPIDBABAZ ([Only registered and activated users can see links]) و لینک مستقیم بگیر

PATO 7
16-06-2008, 01:27
امین جون خیلی خیلی ممنون:72:

دستت درد نکنه :d

واقعا که آقایی :5:

Amin-TopGoal
16-06-2008, 01:46
گلهای بازی ترکیه و چک گذاشته شدند. گلای بازی پرتغال رو هم ضبط کردم که صبح میذارمش

Alessandro
16-06-2008, 05:46
آقا امین گل دوم چک با Rapidshareارور میده ولی من باzshare دانلود کردم

goal66
16-06-2008, 08:36
خلاصه نيمه دوم رو لطف کن بذار

mahdiafifi
16-06-2008, 08:52
امین جان خلاصه 2 بازی و سرودها رو میشه بزاری

PATO 7
16-06-2008, 09:00
گل دوم نیهات سوپر گل بود حتما داونلود کنید :2::2::2:

siya_paul
16-06-2008, 09:32
واااااااااااااااااااااااا ااااای :-oخواب از سرم پرید من گفتم بازی رو چک میبره بیخیال بازی شدم
شک اول صبحی بهتر از این نمیشد خیلی حال کردم :5:
امین جان واقعا کارت درسته دمت گرم :72:

Rossonery
16-06-2008, 10:06
آقا امین گل دوم چک با Rapidshareارور میده ولی من باzshare دانلود کردم
سلام:72:
دوست عزیز؛برای دانلود از لینک رپیدشار؛باید به این سایت که ایرونی هم هست و محیطش کلا فارسی هست برید.اونجا لینک رو قرار میدید و با وارد کردن یه کد امنیتی بهتون لینک مستقیم میده.:117:خیلی خیلی آسونه::1:
RAPIDBAZ ([Only registered and activated users can see links])
پ.ن:من که همون پایان بازی نشستم کل گلها رو گرفتم:5:

nesta
16-06-2008, 10:32
[با تشكر لطفا خلاصه بازيها را هم بگذاريد

Amin-TopGoal
16-06-2008, 10:36
ترکیه - جمهوری چک

خلاصه نیمه اول ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه نیمه دوم ([Only registered and activated users can see links])

------------------------------------

سوئیس - پرتغال

خلاصه نیمه اول ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه نیمه دوم ( به زودی )

c.ronaldo7
16-06-2008, 10:36
اقا از اين عكسها كه نتيجه رو روش مينويسي واسه اين بازيها نميذاري

siya_paul
16-06-2008, 10:59
عجب کیله ای داد این پیتر چک:10:

mahdiafifi
16-06-2008, 11:18
امین جان خلاصه بازی یونان و روسیه رو که گزاشتی فقط نیمه اولش نیمه دوم رو هم میزاری

Clemenza
16-06-2008, 14:48
اگه بشه همینجا لینک مستقیم بدین کلاً بهتره. اگرم نمیشه که همینم ممنونیم. دستت درد نکنه

Amin-TopGoal
16-06-2008, 14:53
اگه بشه همینجا لینک مستقیم بدین کلاً بهتره. اگرم نمیشه که همینم ممنونیم. دستت درد نکنه
پست اول رو نگاه کن ببین اضافه شده یا نه :d

PATO 7
16-06-2008, 16:03
سرود ملی هر دو تیم رو هم بزارید ( بخصوص ترکیه )

Rossonery
16-06-2008, 16:04
سلام:72:
دوست عزیز؛شما میتونید لینک رپید شار رو کپی کنید و بعد برید به این سایت.این سایت که تمام فارسی و ایرونی هست؛به شما لینک مستقیم میده.اینطوری که طی چند ثانیه بعد از پیست کردن لینک رپید شار تو محل مقرر؛و با وارد کردن کد امنیتیش؛لینک مستقیم میده:5:من خودم هم اینجوری دانلود کردم.تازه این که اگه با برنامه ی دانلود گلها رو دانلود میکنی؛قابلیت Resume هم داره.یعنی این که میتونی قسمتی از دانلودت رو بعدا انجام بدی. خداییش حرف نداره.دست اقا امین هم درد نکنه.:5:
این هم سایتی که خود آقا امین معرفی کرده بودند:
RAPIDBAZ ([Only registered and activated users can see links])

mahdiafifi
16-06-2008, 21:30
بحث استقلال پرسپولیس توی یه بخش دیگه از سایت است بگردی پیدا میکنی:1:

Retex
16-06-2008, 21:50
لینک راپیدشیر رو بزار تو سایت RAPIDBABAZ ([Only registered and activated users can see links]) و لینک مستقیم بگیر

داش امین یک کاری کردی RAPIDBABAZ ([Only registered and activated users can see links]) بالا نمیاد دیگه :-?? به قولی سایت مردم رو ترکوندی :loudlaff:

Joga Bonito
16-06-2008, 22:02
واسه مگا آپلود ميشه از سايت [Only registered and activated users can see links] استفاده كرد؛ لينك مستقيم ميده.

Rossonery
17-06-2008, 00:40
سلام
آقا امین پسوورد گل دوم ترکیه که نیهات زد؛خراب بود:29:کلی ضد حال خوردیم.وقت هم نداشتیم تا گلها رو ببینیم الا همین الان که دیدیم پسوورد گل اول نیهات خرابه.:29:
بدبختی برق هم که امون نمیداد.مهمونی هم که بایستی میرفتیم.:27:آقا امین خواهشا یه بار دیگه این گل رو بذارید یا اینکه پسوورد درستش رو اگه بلدید بگید اجرا کنیم./:)
نصیحت هم اینکه؛مواظب این پسوورد دادنتون باشید.چون فکر کنم تو گل های بازی های دوستانه هم؛همچین مشکلی پیش اومد.

PATO 7
17-06-2008, 00:43
سلام
آقا امین پسوورد گل دوم ترکیه که نیهات زد؛خراب بود:29:کلی ضد حال خوردیم.وقت هم نداشتیم تا گلها رو ببینیم الا همین الان که دیدیم پسوورد گل اول نیهات خرابه.:29:
بدبختی برق هم که امون نمیداد.مهمونی هم که بایستی میرفتیم.:27:آقا امین خواهشا یه بار دیگه این گل رو بذارید یا اینکه پسوورد درستش رو اگه بلدید بگید اجرا کنیم./:)
نصیحت هم اینکه؛مواظب این پسوورد دادنتون باشید.چون فکر کنم تو گل های بازی های دوستانه هم؛همچین مشکلی پیش اومد.

با سلام :72:

دوست عزیز فکر کنم که مشکل از کامپیوتر شما باشه و یا کد دادنتون

چونکه من همشون بدون مشکل باز کردم

بالاخره نمی دونم.....

Amin-TopGoal
17-06-2008, 00:51
سلام
همونطور که Pato 7 گفت پسوردها درسته. احتمالا کامل دانلود نکردیش.

Rossonery
17-06-2008, 01:16
سلام
نه اتفاقا کامل و با اینترنت دانلود منیجر گرفتم.همه ی گل ها سالم هست جز این.گل بالاک رو هم گرفتم که سالم بود.یه ریست هم کردم سیستمم رو ولی تغییری نکرد.ارور چکینگ هم کردم درایوم رو ولی....
تموم آدرس های سایت رو هم با نام بزرگ و کوچیک امتحان کردم ولی....
البته برای هر بار پسورد دادن؛جداگونه فایل رو اجرا میکردم.
میشه پاتو 7 پسورد گلش رو بذاره؟!
حالا اصلا پاتو جون تو مطمئنی گل ها رو دانلود کردی؟!:dمال یه بازی دیگه نبوده؟!:dمن گل دوم ترکیه یعنی همون گل تساوی دو تیم رو منظورم هست که نیهات با اشتباه چک زد.:117:
-----------------------------------------------------------------------------
خب دیگه؛فدای سر خودم!:dیه بار دیگه از لینک مستقیم میگیرم.:117:

Retex
17-06-2008, 07:56
واسه مگا آپلود ميشه از سايت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) استفاده كرد؛ لينك مستقيم ميده.

این سایت هم بالا نمیاد :-??

آقا دو روزه گلهارو دانلود نکردم با امید اینکه لینک مستقیمش ردیف بشه :27:

پ.ن: الان دیدم لینک های مستقیم هم قرار داده شدن :d پس مشکل حله. دمت گرم داش امین

پ.ن.2: صحنه اخراج دروازه بان ترکیه و قرار گرفتن یکی از بازیکنان درون دروازه رو کسی داره بذاره :winksmiley02:

Joga Bonito
17-06-2008, 08:55
آقا امین پسوورد گل دوم ترکیه که نیهات زد؛خراب بود کلی ضد حال خوردیم.
مواظب این پسوورد دادنتون باشید.چون فکر کنم تو گل های بازی های دوستانه هم؛همچین مشکلی پیش اومد.
اين مشكل بارها و بارها پيش اومده، فقط هم مختص به اينجا نيست خيلي جاهاي ديگه هم من ديدم حتي يه دفعه هم واسه خودم اتفاق افتاد؛ كه پسورد فايل رار يا زيپ واسه بعضي افراد كار نمي كنه؛ تنها راهش هم اينكه واسش پسورد نذاشت :1:

این سایت هم بالا نمیاد
در واقع پوكيد:دي آدرسش درسته من دانلود هم كردم ازش منتها الان كار نمي كنه..خوب ميشه.

ITALIANO
17-06-2008, 09:12
واسه مگا آپلود ميشه از سايت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) استفاده كرد؛ لينك مستقيم ميده.

مهدی این سایت بالا نمیاد.
ببینم لینک مستقیمش چطوریه؟
بعضی از لینک مستقیم ها هستن که بعد از یکی دو روز که دانلودش نکنی غیر فعال میشه.
اینم اینطوریه؟

Rossonery
17-06-2008, 10:46
اين مشكل بارها و بارها پيش اومده، فقط هم مختص به اينجا نيست خيلي جاهاي ديگه هم من ديدم حتي يه دفعه هم واسه خودم اتفاق افتاد؛ كه پسورد فايل رار يا زيپ واسه بعضي افراد كار نمي كنه؛ تنها راهش هم اينكه واسش پسورد نذاشت :1:

در واقع پوكيد:دي آدرسش درسته من دانلود هم كردم ازش منتها الان كار نمي كنه..خوب ميشه.
سلام
خدا شکر؛بالاخره یه نفر به ما محل گذاشت!:d
منم با پیشنهادت موافقم.آقا امین هم یکم باید توجه کنند.آخه به نظر من؛تو آرشیو توضیحات؛ تموم لینک های که به فوتیران میخوره رو ذکر کردند.آدرس سایت؛ رو خود گل ها هم هست.چه نیازی به پسوورد هست؟:1:

Mohsen_Bar3lona
17-06-2008, 21:40
بچه ها واقعا شرمنده که دیر شد...این روزا امتحان دارم یکم سرم شلوغه...خلاصه ببخشید دیگه:

[Only registered and activated users can see links] ترکیــه 3-2 جمهوری چک [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 600 کیلوبایت | شبکه [Only registered and activated users can see links] سیما | گزارش فارسی [Only registered and activated users can see links]

piroozi_manutd
18-06-2008, 14:19
سلام
لطفا لینک گلهای چک وترکیه ( ضبط شده از شبکه3) را فعال کنید.

ialwaysvictory
20-06-2008, 12:51
واقعا کارتون عالیه
از بابت همه لینک ها مرسی