توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حرکات خارق العاده و اعجاب آور (تکنیکهای فوتبالی کوچه خیابانی)
RealMadrid7
05-04-2008, 15:00
سلام به همه
دیشب به یه فایلی برخورد کردم که نوشته بود حرکات زیبا با توپ و دانلودش کردم و وقتی دیدمش تا حالا سرم داره گیج میره.بچه هایه آمریکای لاتین کارایی با توپ میکنن تو این فایل و ضربه هایی میزنن که تا نبینید به عمق مسئله پی نمیبرید.پیشنهاد میکنم حتما حتما این فایل رو دانلود کنید و ببینید و البته نظرتون رو هم حتما دربارش بگید.
حرکات و ضربات خارق العاده ([Only registered and activated users can see links])
yasaman_kaka
05-04-2008, 15:50
من که ندیدم ولی هر وقت دیدم نظرم رو راجبش میگم
ببین چه جوری باید لایی بزنی...
[Only registered and activated users can see links]
حجمش هم زیاد نیست.
Joga Bonito
06-04-2008, 00:17
سلام به همه
دیشب به یه فایلی برخورد کردم که نوشته بود حرکات زیبا با توپ و دانلودش کردم و وقتی دیدمش تا حالا سرم داره گیج میره.بچه هایه آمریکای لاتین کارایی با توپ میکنن تو این فایل و ضربه هایی میزنن که تا نبینید به عمق مسئله پی نمیبرید.پیشنهاد میکنم حتما حتما این فایل رو دانلود کنید و ببینید و البته نظرتون رو هم حتما دربارش بگید.
این یه ویدئوی اسسستثثثناییی بود![Only registered and activated users can see links]
حرکات اینا ماوراءالطبیعیه! طوری که فکر می کنی یه کلیپ هست که با کامپیوتر ساختند، حتی اگر هم واقعی نباشه باز هم چیز بسیار وحشتناکیه!!!
خلاصه زیباییهاش در واژه نمی گنجه؛ بی نظیره!!!
ممنون دوست خوب[Only registered and activated users can see links] واقعا ارزشش بیشتر از زدن یک دکمه تشکر بود.
ITALIANO
06-04-2008, 00:59
این یه ویدئوی اسسستثثثناییی بود!
حرکات اینا ماوراءالطبیعیه! طوری که فکر می کنی یه کلیپ هست که با کامپیوتر ساختند، حتی اگر هم واقعی نباشه باز هم چیز بسیار وحشتناکیه!!!
ممنون دوست خوب واقعا ارزشش بیشتر از زدن یک دکمه تشکر بود.
سلام به همه
حرکات و ضربات خارق العاده
آقا منم حتما پیشنهاد می کنم این کلیپ بمب رو دانلود کنید که از دستتون میره.
اولش حالشو نداشتم دانلود کنم ولی وقتی بیکار شدم زدم دانلود بشه که بعد از اینکه تموم شد و خواستم ببینم دیدم 1دقیقه و خورده ای هست که نا امید شدم که انقدر کمه!!ولی وقتی دیدم برق از سه فازم پرید و به جرات میتونم بگم یکی از تاپ ترین کلیپ هایی بود که دیده بودم.
فوتیران جدید شده و کاربراش هم دارن میترکونن.
آقا دمتون گرم
به قول مهدی این کلیپ ارزشش بیشتر از زدن رو دکمه تشکر بود.
c.ronaldo7
15-04-2008, 16:20
این یه ویدئوی اسسستثثثناییی بود![Only registered and activated users can see links]
ممنون دوست خوب[Only registered and activated users can see links] واقعا ارزشش بیشتر از زدن یک دکمه تشکر بود.
اقایون هر کی که میتونه با فرمت 3gp این کلیپو بذاره من میخوام دانلود کنم ولی با dial up خیلی سخته دمتون گرم
در همین راستا. یه کلیپ از یه دختر دارم که حرکات تکنیکی با توپ انجام می ده .
کیفیت زیاد فوق العاده ای نداره اما دیدنش خالی از لطف نیست. (در اصل برای موبایله :winksmiley02:)
(حجم: 1.4 مگابایت)
388
برای تشکر فقط از کلید [Only registered and activated users can see links] استفاده کنید.
واااااااااااااااااااااااا ااای پسر اینا از مریخ اومدن:2:
Iker Casillas
18-04-2008, 14:15
با سلام اگه میشه کلیپ اقای realmadrid رو بارای موبایل هم بذارید.ممنون میشم.
Alessandro Nesta
24-04-2008, 14:44
دوستان؛ چرا وایسادید؟ دانلودش کنین تا نپریده:-O:-O:-O
آقا دمت گرم این طور که از این کلیپ تعریف میکنند باید بهترین کلیپ باشد من تا هنوز این کلیپ را ندیده ام و الان در حال دانلود کردن این کلیپ هستم
آقا ایول من خودم خیلی از حرکات فوتبالیست ها رو میزنم
ولی فکر کنم اینا از مریخ اومدن...
RealMadrid7
30-04-2008, 01:43
سلام به همه.
یه ویدئوی جالب و قشنگ از پسرای آرزانتینی پیدا کردم که چه میکنن با توپ:117:.واقعا آدم از حرکاتشون حیرت میکنه انگار توپ به پاشون چسبیده:1:
این ویدئو 2 مگ حجمشه و برای موبایله زمانشم حدود 3 دقیقه و نیمه.کیفیتش هم قابل تحمله:D.توصیه میکنم دانلود کنید مطمئنا ازش لذت میبرید.
کار با توپ پسرهای آرزانتینی ([Only registered and activated users can see links]):2:
در این تاپیک شما عزیزان تکنیکهای کوچه خیابان و یا هرجای دیگر را میتوانید قرار دهید.
----------------------------------------------------------------------------------------------
این کلیپ با پسوند 3gp است از یک دختر تکنیکی ببینید کفتون میبره .:2:
[Only registered and activated users can see links]
آقا میشه این کلیپ حرکات خودمون باشه :fkr:
چرا نمیشه خیلی هم خوبه تا بیشتر شما رو بشناسیم و قابلیت هاتونو ببینیم.
Lionel Andrés Messi
23-06-2008, 16:34
very very very incredible
Madridista
21-03-2009, 19:20
سلام به همه
اقا ما موندیم تو کف
هر کی اینو دانلود کرده واسه ما اپلود کنه ما هم ببینیم اینقدر ازش تعریف کردید که ما هم مشتاق شدیم ببینیم چجوریاس:D
مرسی:72:
Mohammad_Chelsea
21-03-2009, 20:07
منم مثل دوستمون موندم تو کف این قدر تعریف از شما شنیدم اگه می شه یکی ری آپ کنه!!
armandavoodian
22-03-2009, 01:22
سلام اگه میشه تو یه سایت دیگه آپلود کنید ممنون...
Joga Bonito
24-03-2009, 15:07
Reuploaded ([Only registered and activated users can see links])
ARG MUTD
24-03-2009, 16:34
سلام به همه
عالي بود :72: من قبلا اين كليپ رو از يوتوب ديده بودم وقتي اونو به يكي دوستام نشون دادم ، اصلا باورش نشد. ميگفت اينا همش فيلمه :32: خلاصه هنوز نتونستم متقاعدش كنم :292:
واقعا ارزشش بیشتر از زدن یک دکمه تشکر بود.
به قول مهدی این کلیپ ارزشش بیشتر از زدن رو دکمه تشکر بود.
من راهش رو بلدم :fkr:
بعد زدن دكمه ي تشكر ميتونيد در گوشه ي سمت راست صفحه ، بر روي لينك حذف تشكر كليك كنيد و بعدش دوباره كليد تشكر رو فشار بدهيد :32: ( من با اين رَوش ،7 بار تشكر كردم ):d0s69thbefhifftitrz
اقایون هر کی که میتونه با فرمت 3gp این کلیپو بذاره من میخوام دانلود کنم ولی با dial up خیلی سخته دمتون گرم
با سلام اگه میشه کلیپ اقای realmadrid رو بارای موبایل هم بذارید.ممنون میشم.
لينك دانلود 3gp ([Only registered and activated users can see links])
r10ronaldinho
25-03-2009, 01:42
دوستان واقعا که
نا امیدم کردید
این کلیپ 100% تخیلیه من نمیدونم چرا بعضیاتون باور کردید این دیگه خیلی خیلی تابلوئه
armandavoodian
25-03-2009, 11:23
دستت درد نکنه واقعا عالی بود:-o
Mohammad_Chelsea
25-03-2009, 11:41
ممنون که دوباره آپلود کردین دمتون گرم!
ایمان 2011
02-12-2010, 14:43
دانلود نمیشه؟
یکی بگه چه جوری است
reza_1388
02-12-2010, 16:10
لینک خرابه اگه ممکنه مجددا آپلود کنید:hanghead:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1