PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::|+|:: گلهای دور دوم گروه سوم یورو 2008 ::|+|::

Amin-TopGoal
13-06-2008, 18:15
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

دور دوم - گروه C - جام ملتهای اروپا 2008

[Only registered and activated users can see links] ایتالیــا 1-1 رومانــی [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه Polsat | گزارش لهستانی [Only registered and activated users can see links]

موتــو ([Only registered and activated users can see links])

پانوچی ([Only registered and activated users can see links])

پنالتی هدر رفته موتو ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 180 کیلوبایت | لینک برای موبایل [Only registered and activated users can see links]

پنالتی هدر رفته موتو ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 600 کیلوبایت | شبکه سوم سیما | گزارش فارسی [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] لینک از mohsen_bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] فرانسـه 1-4 هلنــد [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه Polsat | گزارش لهستانی [Only registered and activated users can see links]

کویــت ([Only registered and activated users can see links])

فان پرسی ([Only registered and activated users can see links])

آنــری ([Only registered and activated users can see links])

روبــن ([Only registered and activated users can see links])

اشنایدر ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 180 کیلوبایت | لینک برای موبایل [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 600 کیلوبایت | شبکه سوم سیما | گزارش فارسی [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] لینک از mohsen_bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]کویــت ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] پسورد گلها: [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

wayne_rymd8
14-06-2008, 01:13
هلند با این بردش دیگه واقعا نشون داد مدعی ولی حیف که پرتغال قهرمانه....:13:

Amin-TopGoal
14-06-2008, 01:59
گلهای هر دو بازی به همراه لینک برای موبایل اضافه شدند

Mohsen_Bar3lona
14-06-2008, 02:20
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) ایتالیــا 1-1 رومانــی[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] 600 کیلوبایت | شبکه [Only registered and activated users can see links] سیما | گزارش فارسی [Only registered and activated users can see links]موتــو ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])هلنــد 4 - 1 فرانسـه [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] 600 کیلوبایت | شبکه [Only registered and activated users can see links] سیما | گزارش فارسی [Only registered and activated users can see links]کویــت ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] پسورد گلها: [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

Scouser
14-06-2008, 02:22
اون آخراشو که کویت و دخترشو نشون میداد رو میتونی بزاری؟

Alessandro
14-06-2008, 05:16
اینم دانلود عکسهای بازی ایتالیا با رومانی

پسورد:[Only registered and activated users can see links]

عکسهای بازی فرانسه و هلند رو هم نمیزارم:26:

imanmobali23
14-06-2008, 07:27
داش امین فکر کنم لینک ها ایراد دارن چون من نمیتونم دانلود کنم
.
وقتی میزنم یک صفحه ی دیگه برام باز میشه و اینو مینویسه

Not Found

The requested URL /topgoal/Euro2008/Group_C/Mobile/Italia_0-1_Romania.3gp was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8g DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at topgoal.ir Port 80

اینم دانلود عکسهای بازی ایتالیا با رومانی

پسورد:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

عکسهای بازی فرانسه و هلند رو هم نمیزارم:26:
manam hamin moshkelo daram:-L

mbfp
14-06-2008, 08:08
کی گفته پرتغال قهرمان میشه.

فقط هلند. چون ادوین جونم داخلشه. دیشب حال کردی.

لینک گلهای هلند خرابه که. لطفاً درستش کنید.

Spoonfed
14-06-2008, 08:31
گلهاي بازي هلند گل اشنايدر با كيفيت 1000 از شبكه لهستان دانلود نميشه اگه ميشه درستش كنيد مرسي

c.ronaldo7
14-06-2008, 08:52
تقریبا همه لینکها خرابه

Spoonfed
14-06-2008, 08:57
اگه ميشه لينك ها رو درست كنيد

King_Of_BOYS
14-06-2008, 09:01
[Only registered and activated users can see links] فرانسـه 1-4 هلنــد [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] لینک از mohsen_bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

کویــت

فان پرسی

آنــری

روبــن

اشنایدر

امین اگه میشه این گلها رو برای موبایل بزار

Ali18
14-06-2008, 09:14
ملت ایتالیایی واقعا با این وضعتون مدعی قهرمانی هستید؟
به نظر من که گل روبن و اشنایدر دو تا از ده گل برتر جام انتخواب میشن.

ManUtd7
14-06-2008, 09:18
Netherlads Join To 1/4 ------- France - Italy --- Danger!s

Amin-TopGoal
14-06-2008, 10:24
امین اگه میشه این گلها رو برای موبایل بزار
این گلها واسه موبایل گذاشته شدن قبلا

به علت دانلودهای زیادی که از لینک ها میشه دیشب برای دومین شب پیاپی، سایت توسط مسئولین سرور در امریکا بسته شد. و با کلی تلاش مجددا تونستیم بازش کنیم.

به همین خاطر یه مدت لینک ها رو غیر فعال کردیم که کسی دانلود نکنه. اما الان لینک ها درست هستند و می تونید دانلود کنید.

Farhad
14-06-2008, 10:25
به بزرگی و ابوهت رئال پی بردید ؟؟؟
دیدید چه بازیکنایی داره؟؟؟؟
هلند رو این سه تا رئالی میچرخه و البته ون در سار
دیشب که ون گل داشت مدافع های فرانسه رو تحقیر میکرد با اون حرکت های زیدانیش
من داشتم تعجب میکردم که واقعا نیستل هست داره این کارا رو میکنه؟؟؟
این هم ار نیمه ی دوم که وقتی آرین روبن وارد شد مثل این که هلند یه نفر داد بیرون سه نفر آورد تو:10:
این از اون حرکت فوق العاده زیبای نیسل که سازنده دوم شد و داد به روبن و اون هم با سرعت غیر قابل مثال زدنیش با......
و....
دو شوپر گل از دو رئالی
واقعل گل روبن و اشنایدر میتونه از بهترین گلهای یورو 2008 باشه (100%100)مخصوصا اشنایدر
ولی کاشکی ضربه ی سر ون گل هم وارد دروازه میشد (که به تیر خورد):5:
بله عزیزان این سه بازیکن همشون تو رئال هستن و فصل بعد لالیگا و جام باشگاههای اروپا رو می گیریم (بدون شک)
به همراه کریستیانو رونالدو
به نظر من فینال رو دو تا از این سه تیم هستن
هلند
پرتغال
و اسپانیا

ArtesheSorkh
14-06-2008, 10:36
man ke hamasho DL kardam hamashon dorostan:-?

Farhad
14-06-2008, 11:03
این هم از شانس من
این دو گلی که من میخوام لینکشون خرابن:29:

Farhad
14-06-2008, 11:09
عجیبه
همین دو دقیقه پیش دانلود نمیشد
الان دانلود شد :-?

Mehdi.A
14-06-2008, 11:40
فكر كنم اشنايدر و دخترش بود.

Mehdi.A
14-06-2008, 11:54
داش امين همه چيز رو گذاشته.من هم اين چند تا را مي گذارم.هر چند لينك گلهاي امين خيلي بهتر و با كيفيت تره.

ايتاليا روماني:
ورود بازيكنان ايتاليا به زمين: [Only registered and activated users can see links]
سرود ملي ايتاليا: [Only registered and activated users can see links]
سرود ملي روماني: [Only registered and activated users can see links]
گل موتو با كيفيت 1 مگابايت: [Only registered and activated users can see links]
گل پانوچي با كيفيت 1 مگابايت: [Only registered and activated users can see links]
خلاصه نيمه اول: [Only registered and activated users can see links]
فرانسه هلند:
گل كويت با كيفيت 1 مگابايت: [Only registered and activated users can see links]
گل فان پرسي با كيفيت 1 مگابايت:[Only registered and activated users can see links]
گل آنري با كيفيت 1 مگابايت:[Only registered and activated users can see links]
گل روبن با كيفيت 1 مگابايت: ([Only registered and activated users can see links] eff01d4d68361a.html)
گل اشنايدر با كيفيت 1 مگابايت: ([Only registered and activated users can see links] 919e7ab421db89.html)
خلاصه نيمه اول: [Only registered and activated users can see links]

Joga Bonito
14-06-2008, 11:57
كليپي از لحظات زيباي بازي فرانسه هلند كه يه جورايي خلاصه بازي هست اما نيست! يعني كوتاه گلها و موقعيتهاي بازي رو با تدوين بسيار زيبا نشون ميده، من كه لذت بردم!

(البته كه براي دايال آپي ها توصيه نمي شه! )

ITALIANO
14-06-2008, 12:04
كليپي از لحظات زيباي بازي فرانسه هلند كه يه جورايي خلاصه بازي هست اما نيست! يعني كوتاه گلها و موقعيتهاي بازي رو با تدوين بسيار زيبا نشون ميده، من كه لذت بردم!

(البته كه براي دايال آپي ها توصيه نمي شه! )

دختران بازیکنا رو همه نشون میده آخر بازی یا فقط خلاصه هست؟
کیفیت چطوره؟(به نظر میاد عالی باشه)

Joga Bonito
14-06-2008, 12:21
دختران بازیکنا رو همه نشون میده آخر بازی یا فقط خلاصه هست؟
کیفیت چطوره؟(به نظر میاد عالی باشه)

نه؛ ببين خلاصه بازي نيست يعني هستا ولي نه اونطور كه فكر مي كني؛ من خودم به شخصه از كليپهايي كه اينجوري باشند خيلي خوشم مياد (مثل رونالدو ترميناتور)؛ 1 دقيقه و 19 ثانيس و حجم 19 مگابايت، خودش داد ميزنه كيفيتش چه جوره...

Mohsen_Bar3lona
14-06-2008, 12:37

من از شبکه 3 یه چند تا تیکه نشون داد برات جدا کردم نمیدونم به دردت میخوره یا نه...

دانلود ([Only registered and activated users can see links])

Rossonery
14-06-2008, 12:51
سلام
عجب اشبی کردیم بازی رو ندیدیم ها!:29:ولی عیبی نداره.بازم دم شبکه سه گرم.ساعت 3 یا 3و نیم یه خلاصه ی خیلی کامل از بازی نشون میده که اینهو بازی جلو روته!خلاصه هاش خیلی باهاله:5:

Lo1357
14-06-2008, 13:20
سلام امین جون
خسته نباشی
همیشه بر روی لینک گلها تابلو قهوه ای رنگ نتایج، کارتها و مربی می گذاشتی اما حالا این تابلو بر روی بازی های ایتالیا-رومانی و فرانسه-هلند نیست می شه بزاری
ممنون می شوم

ballackgermany
14-06-2008, 13:53
مگه مسخره بازیه ؟ پرتغال با آلمان داره ! آلمان میترکونه !!! بازم 3 تا میزنیم !! :13:

RealMadrid7
14-06-2008, 15:35
فكر كنم اشنايدر و دخترش بود.

نه اون کویت با دخترش بود.اشنایدر فقط یه پسره خوشکل خوشمزه ی نازه خوردنی داره به نام جسی:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz:D

کسی اگه یه فایل از پایان بازی داره بذاره من گشتم چیزه خاصی پیدا نکردم:-??

Rossonery
14-06-2008, 15:40
سلام امین جون
خسته نباشی
همیشه بر روی لینک گلها تابلو قهوه ای رنگ نتایج، کارتها و مربی می گذاشتی اما حالا این تابلو بر روی بازی های ایتالیا-رومانی و فرانسه-هلند نیست می شه بزاری
ممنون می شوم
سلام
اقا امین منم همین رو میخواستم گم که یادم رفت.من عاشق این عکس گزارش بازیم.:Dبذارید لطفا.:72:
مگه مسخره بازیه ؟ پرتغال با آلمان داره ! آلمان میترکونه !!! بازم 3 تا میزنیم !! :13:
دوست عزیز یه بار دیگه گفته شد.لطفا تو این قسمت در مورد بازی ها نظر بدید:/:)

Lo1357
14-06-2008, 16:04
Group DTivoli Stadion Neu 14:31June 14 18:00Sweden? - ?Spain half-time(? - ?) referee :Pieter Vink (Holland) line-ups : [ 4-1-3-2 ] [ 4-4-2 ] Andreas Isaksson Iker Casillas Fredrik Stoor Sergio Ramos Olof Mellberg Carlos Puyol Petter Hansson Carlos Marchena Mikael Nilsson Joan Capdevila Anders Svensson Andr鳠Iniesta Markus Rosenberg Marcos Senna Daniel Andersson Xavi Hernandez Fredrik Ljungberg David Jim鮥z Silva Zlatan Ibrahimovic David Villa Henrik Larsson Fernando Torres coach : Lars Lagerb䣫 Luis Aragones

Rossonery
14-06-2008, 16:31
سلام
مثل این که امروز حافظم ضعیف شده!
آقا امین لطفا ان سیو های خیلی قشنگ بوفون رو هم بذارید.فوق العاده بود.من که به عنوان یه فیلم آموزشی دنبالشم:13:کیفیت و حجم مهم نیست.
یه صحنه ی دیگه ی هم تو نیمه ی اول بود.قبل ازاون صحنه ی برخورد دو رومانیایی.ضربه ی آزاد چیوو منظورم هست که زد و خورد به پانوچی و به تیر خورد.ان رو هم بذارید ممنون میشم.دقیقش رو نمیدونم ولی اگه اولین تعویض رومانی رو پدا کنید؛یکی دو دقیقه قبلش هست.:1:
با تشکر.ضمنا اگه خواستید خلاصه بذارید؛این ها رو جدا بذارید.نمتونم خلاصه دانلود کنم.:1:

Amin-TopGoal
14-06-2008, 16:46
سلام
آقا امین لطفا ان سیو های خیلی قشنگ بوفون رو هم بذارید.فوق العاده بود.من که به عنوان یه فیلم آموزشی دنبالشم:13:کیفیت و حجم مهم نیست.
یه صحنه ی دیگه ی هم تو نیمه ی اول بود.قبل ازاون صحنه ی برخورد دو رومانیایی.ضربه ی آزاد چیوو منظورم هست که زد و خورد به پانوچی و به تیر خورد.ان رو هم بذارید ممنون میشم.دقیقش رو نمیدونم ولی اگه اولین تعویض رومانی رو پدا کنید؛یکی دو دقیقه قبلش هست.:1:
با تشکر.ضمنا اگه خواستید خلاصه بذارید؛این ها رو جدا بذارید.نمتونم خلاصه دانلود کنم.:1:
خلاصه بازی رومانی و ایتالیا

خلاصه نیمه اول ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه نیمه دوم ([Only registered and activated users can see links])

ضربه آزاد چیوو به تیر
([Only registered and activated users can see links])
خلاصه بازی هلند و فرانسه

Lo1357
14-06-2008, 16:52
راستی امین جون سرود ملی هلندو فرانسه رو نگذاشتی
اگه بزاری ممنون می شم

Amin-TopGoal
14-06-2008, 17:09
راستی امین جون سرود ملی هلندو فرانسه رو نگذاشتی
اگه بزاری ممنون می شم
سرود ملی هلند ([Only registered and activated users can see links])

سرود ملی فرانسه ([Only registered and activated users can see links])

mahdiafifi
14-06-2008, 17:36
امین جان خلاصه 2 بازی و سرود تیما رو میزاری

Amin-TopGoal
14-06-2008, 17:37
امین جان خلاصه 2 بازی و سرود تیما رو میزاری
بالاتر رو نگاه کنی گذاشتم

CAPITAN
14-06-2008, 20:26
از فايلهاي اخر بازي کسي نداره خواهشآ از شبکه سه فقط نباشه چون همش خياباني داره حرف ميزنه و خيلي کمه اگر از شبکه هاي خارج پيدا کردين بزارين[Only registered and activated users can see links]

Rossonery
14-06-2008, 20:52
سلام
سلام
دوست ندارم اذیتتون کنم آقا امین.ولی باشه؛صب میکنیم تا ای دی اس الی بشیم بعد بیام و از این صحنه ها یه چیزی یاد بگیریم.
بازم ممنون:d0s69thbefhifftitrz

Amin-TopGoal
14-06-2008, 21:07
سیوهای بوفون رو که نداشتم بزارم. اون تیر چیوو رو هم که خواستی جداگانه گذاشتم دیگه چیزی نمونده به غیر از خلاصه بازی!!

ضمنا تو صحبتات یه جا گفتی کیفیت و حجم مهم نیست.

Mohsen_Bar3lona
14-06-2008, 21:18
از فايلهاي اخر بازي کسي نداره خواهشآ از شبکه سه فقط نباشه چون همش خياباني داره حرف ميزنه و خيلي کمه اگر از شبکه هاي خارج پيدا کردين بزارين[Only registered and activated users can see links]

ایول همیشه بگید از کدوم شبکه که ما بدونیم طرف صحبتتون با کیه یا حداقل بدونیم کلیپ های کیو میخواید...از استفاده کردن از نام امین هم خیلی خرسندیم...

Rossonery
14-06-2008, 21:54
سیوهای بوفون رو که نداشتم بزارم. اون تیر چیوو رو هم که خواستی جداگانه گذاشتم دیگه چیزی نمونده به غیر از خلاصه بازی!!

ضمنا تو صحبتات یه جا گفتی کیفیت و حجم مهم نیست.
سلام
درسته گفتم که کیفیت و حجم مهم نیس،منظورم حجم اون سیو ها بود.آخه این خلاصه ها هرکدوم 70 مگاست.این رو هم گفته بود که از کافی نت نزدیک خونم بگیرم که نشد.
بازم ممنون.بزودی خودم ای.دی.اس.ال میگیرم.:5:

farshid.j
14-06-2008, 23:58
سلام خسته نباشید واقعا"ممنونم ایول دمتون گرم
یه خواهش داشتم
میخواستم ببینم که گلهای رئال به بارسا رو برای موبایل دارین

Scouser
15-06-2008, 01:45
خداییش عنوانه تاپیک رو خوندی!

Mohsen_Bar3lona
15-06-2008, 02:33
یه خواهش داشتم

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

اینجا ایرانه صدای جمهوریه اسلامیه ایران

Totti10hr
15-06-2008, 02:51
یه خواهش داشتم

درخواستت را تو اين تاپيك ([Only registered and activated users can see links]) مطرح كن

nesta
15-06-2008, 07:13
لطفا خلاصه بازيها را هم بگذلريد:smil4337dd8b9eb25:

Amin-TopGoal
15-06-2008, 07:29
لطفا خلاصه بازيها را هم بگذلريد:smil4337dd8b9eb25:
قبلا گذاشته شده بود

خلاصه بازی رومانی و ایتالیا

ضربه آزاد چیوو به تیر
([Only registered and activated users can see links])
خلاصه بازی هلند و فرانسه

PATO 7
15-06-2008, 16:10
یه خواهش داشتم

خوب این دوستمون تازه وارده و به جای اینکه مسخره اش کنید بهتره که راهنمایش کنید :wagfinger1:

qwerty11
15-06-2008, 19:14
من چند تا سرور خوب واسه upload میشناسم که مجانیه و از اینایی که توش up میکنی خیلی بهتره. حداقلش اینه که سرعت بالایی داره و قابلیت resume داره.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
یه امتحانی بکن. دمت گرم. در ضمن ممنون از این که گلها رو به صورت rar شده میزاری.

Arash
15-06-2008, 22:16
واقعا که هلند یه تیم بزرگه :-? و چه میکنن این ریالی ها:2:

Rossonery
16-06-2008, 02:21
سلام:72:
گل آفساید تونی رو بعید بود جدا نذاری آقا امین!:1:منم حواسم نبود.
آخه من تعجب میکنم.داور کچل بازی:D کنار تونی هست و جزئیات صحنه رو میبینه اونوخت افساید میگیره!:3ztzsjm:
خب.من این گل رو میزارم که شما هم جزئیات کار دستتون بیاد.:D

گل آفساید تونی به رومانی ([Only registered and activated users can see links])

c.ronaldo7
16-06-2008, 10:13
هنوزم گلها دانلود نميشه

Amin-TopGoal
16-06-2008, 10:20
گلها سالمن! روشون کلیک راست کن و سیو رو بزن

c.ronaldo7
16-06-2008, 10:21
گلها سالمن! روشون کلیک راست کن و سیو رو بزن

گلهاي هلند و فرانسه خرابه:53:

Lo1357
16-06-2008, 10:39
ببین واقعاً گلهای سوم و چهارم هلند و گل فرانسه (شبکه سوم) خرابه کی درست می شه:53:

Amin-TopGoal
16-06-2008, 10:39

این گلها سالم هستن که ن گذاشتم. گلهای شبکه سه هم لینکشون واسه من نیست.

c.ronaldo7
17-06-2008, 11:28
این گلها سالم هستن که ن گذاشتم. گلهای شبکه سه هم لینکشون واسه من نیست.

با کیفیت 180 برای موبایل خرابه

mamalireza77
23-06-2008, 15:26
سرود ملی تیم های فرانسه و رومانی رو هم واسه دانلود بزارید لطفا

ACMilan
06-07-2008, 15:18
گل اشنایدر خرابه داره دانلود نمیشه :53: