PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [+|+] مراسم افتتاحیه جام ملتهای اروپا [+|+]

Amin-TopGoal
12-06-2008, 15:16
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

مراسم افتتاحیه جام ملتهای اروپا 2008

اختصاصی ++ Exclusive

عکسهای ویدئو

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

دانلود ویدئو

[Only registered and activated users can see links] لینک از Arsenal-4ever [Only registered and activated users can see links]

پارت اول ( لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]) ) ( لینک غیر مستقیم ([Only registered and activated users can see links]) )

پارت دوم ( لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]) ) ( لینک غیر مستقیم ([Only registered and activated users can see links]) )

پارت سوم ( لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]) ) ( لینک غیر مستقیم ([Only registered and activated users can see links]) )

پارت چهارم ( لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]) ) ( لینک غیر مستقیم ([Only registered and activated users can see links]) )

[Only registered and activated users can see links] پسورد گلها: [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

mahdiafifi
12-06-2008, 15:28
امین جان این فایل ها با اون 83 مگابایتیه که اول گزاشته بودی فرقش چییه؟ /بیشتر یا کیفیتش بهتره

Amin-TopGoal
12-06-2008, 15:34
امین جان این فایل ها با اون 83 مگابایتیه که اول گزاشته بودی فرقش چییه؟ /بیشتر یا کیفیتش بهتره
اگه اونو گرفتی اینو لازم نیست بگیری. این مجموعش 70 مگابایته و با کیفیت 700 اماده شده.

Clemenza
12-06-2008, 19:36
پس با اون فرقي نداره؟ کامله اون 83 مگیه؟

Amin-TopGoal
12-06-2008, 20:29
نه فرقی نداره

CAPITAN
12-06-2008, 20:50
پارت سومش خيلي زيبا بود در کل افتتاحيه اش زياد مال نبود به نظرم

ialwaysvictory
18-06-2008, 05:35
مرسی
دارم دانلود می کنم.

sheved_2006
22-06-2008, 10:37
سلام این آهنگی که شبکه سه قبل بازیها میزاره رو کسی نداره ؟
خیلی تو کفیم

Amin-TopGoal
22-06-2008, 11:11
سلام این آهنگی که شبکه سه قبل بازیها میزاره رو کسی نداره ؟
خیلی تو کفیم
تو پست بازی آلمان و پرتغال رو نگاه کن . محسن گذاشت

kia_lazio
26-06-2008, 22:24
آقا از لینک مستقیم دانلود نمیشه. از غیر مستقیم هم که معلوم نیست یه فایل آکروبات ریدر دانلود میکنه.

Lo1357
29-06-2008, 12:24
یلام امین جان
من موفق به دانلود شدم اما در هنگام خارج کردن از حالت زیپ و یا رار از من برنامه ای به اسم volum را می خواهد و وقتی پسورد را وارد می کنماز حالت فشرده خارج نمی شود چه کار کنم

Amin-TopGoal
29-06-2008, 13:08
یلام امین جان
من موفق به دانلود شدم اما در هنگام خارج کردن از حالت زیپ و یا رار از من برنامه ای به اسم Volum را می خواهد و وقتی پسورد را وارد می کنماز حالت فشرده خارج نمی شود چه کار کنم
همه فایلها رو باید دانلود کنی بعد باز کنیها! دونه دونه باز نمیشه

Retex
01-07-2008, 12:16
داش امین لینک مستقیمش مشکل داره. یه نگاه بنداز . . :winksmiley02:

PAOLO
01-07-2008, 13:45
وای چه کردی.حرف نداشت

mehdi_p
01-07-2008, 13:55
ببخشید دوستان کسی مراسم اختتامیه رو نداره

PAOLO
01-07-2008, 14:12
من دارم ولی به هیچکس نمیدم:^o

Amin-TopGoal
01-07-2008, 14:14
ببخشید دوستان کسی مراسم اختتامیه رو نداره
اگه از صفحه اصلی سایت روی بخش جام ملتهای اروپا بزنی می تونی همه ویدئوهاشو ببینی. اختتامیه رو قبلا گذاشتیم.

::: مراسم اختتامیه مسابقات یـورو 2008 ::: ([Only registered and activated users can see links])

Rzb
10-11-2008, 21:02
Link Ha hame MasDOoDe

Rzb
10-11-2008, 21:03
خیلی ممنون از سایت خوبتون !