توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::|+|:: گلهای دور اول گروه سوم یورو 2008 ::|+|::
Amin-TopGoal
10-06-2008, 08:58
[Only registered and activated users can see links]
بسم الله الرحمن الرحیم
دور اول - گروه C - جام ملتهای اروپا 2008
[Only registered and activated users can see links] فرانسه 0-0 رومانی [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] هلند 3-0 ایتالیا [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه Polsat | گزارش لهستانی [Only registered and activated users can see links]
نیستلروی ([Only registered and activated users can see links])
اشنایدر ([Only registered and activated users can see links])
فان برونکهورست ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت | شبکه Polsat | گزارش لهستانی [Only registered and activated users can see links]
سرود ملی ایتالیا ([Only registered and activated users can see links])
سرود ملی هلنــد ([Only registered and activated users can see links])
خلاصه نیمه اول ([Only registered and activated users can see links]) ( مدت زمان: 04:13 دقیقه | حجم: 21.7 مگابایت )
خلاصه نیمه دوم ([Only registered and activated users can see links]) ( مدت زمان: 04:00 دقیقه | حجم: 20.5 مگابایت )
[Only registered and activated users can see links] 180 کیلوبایت | لینک برای موبایل [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 600 کیلوبایت | شبکه سوم سیما | گزارش فارسی [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] لینک از mohsen_bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] پسورد گلها: [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
سریعتر لینکشو نو بذار.
خیال می کنی هلند طرفدار نداره.....
ITALIANO
10-06-2008, 09:02
(برای دیال آپی ها)
(ضمنا شبکه ای که امین گلهارو از اون میزاره با مال من فرق داره)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] هلند 3-0 ایتالیا [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه Al Jazeera | گزارش عربی [Only registered and activated users can see links]
سلام امین جان
ممنون از گلهایی که میزاری
آیا می تونی خلاصه نیمه اول و دوم بازی فرانسه و رومانی را بزاری
کریستیانو رونالدو
10-06-2008, 09:15
لینکشو بذارین دیگه
واقعا دیشب ناراحت شدم
Amin-TopGoal
10-06-2008, 09:18
سلام امین جان
ممنون از گلهایی که میزاری
آیا می تونی خلاصه نیمه اول و دوم بازی فرانسه و رومانی را بزاری
من که هر چی گشتم موقعیت حساس ندیدم که انتخاب کنم. ولی لینکشو از جای دیگه واست میذارم.
ITALIANO
10-06-2008, 10:26
گلها برای دیال آپی ها گذاشته شد.
حتی اگر ADSL هم دارین این گلها کیفیتشون فوق العادس یعنی 1000 هست که می تونید از این پست دانلود کنید :
دانلود گلها در این پست ([Only registered and activated users can see links])
تاپگل و فوتيران هميشه سريع ترين بودند ولي اين چند روزه خلاف اين بودش.من ساعت ده و نيم همه ي گلها را گير آوردم.اما نه از فوتيران
خلاصه بازي فرانسه و هلند يادتون نره
راستي ضربه ازاد پيرلو با کيفيت خوب به صورت تکي اگر بزارين ممنون ميشم
ITALIANO
10-06-2008, 10:52
خلاصه بازي فرانسه و هلند يادتون نره
راستي ضربه ازاد پيرلو با کيفيت خوب به صورت تکي اگر بزارين ممنون ميشم
این هم ضربه کاشته پیرلو با کیفیت بسیار خوب و حجم کم:
ضربه کاشته پیرلو ([Only registered and activated users can see links])
خلاصه نيمه اول فرانسه-روماني: [Only registered and activated users can see links]
خلاصه نيمه دوم فرانسه روماني: [Only registered and activated users can see links]
ورود بازيكنان دو تيم به زمين مسابقه: [Only registered and activated users can see links]
سرود ملي روماني: [Only registered and activated users can see links]
سرود ملي فرانسه: [Only registered and activated users can see links]
موقعيت دقيقه 8 آنلكا: [Only registered and activated users can see links]
بازي فرانسه هيچي نداشت.اونها هم كه گذاشتم واقعآ زوركي هستش.
saeid&ronaldo
10-06-2008, 10:58
فقط فقط پرتقال بعدش هم هلند به نظر من فینال پرتقال هلند میشه میگید نه ببینید. فقط کریس رونالدو . این هم جمله ای از پسر عمم : فقط کاکا و مسی حیف که جاشون تو یورو 2008 خالیه وگرنه گل میکاشتن. فقط برزیل و آرژانتین
ورود بازیکنان ایتالیا و هلند به زمین و صحنه پخش سرود ملی ایتالیا و هلند رو هرکی داره بذاره. مخصوصاً سرود ایتالیا ، نافرم دنبالشم !! :117:
gotogoal
10-06-2008, 11:06
حیف که باختیم . ما فرانسه و رومانی میبریم ببیم کی گفتم . :2:
ITALIANO
10-06-2008, 11:14
تاپگل و فوتيران هميشه سريع ترين بودند ولي اين چند روزه خلاف اين بودش.من ساعت ده و نيم همه ي گلها را گير آوردم.اما نه از فوتيران
اگر انتقاد همیشه به جا باشه هیچ حرفی روش نمیشه زد و منکرش هم نمیشه شد،ولی شما که این حرف رو میزنی امکانات کشور رو با امکانات کشورهایی که گلها رو از اونها میگیری مقایسه کن.
این بحث ها سیاسی نیست ها ولی لازمه که گفته بشه تا تلاش همکارانمان زیر سوال نره.
اینکه شما از چه سایتی گلها رو می گیری مربوط به خودت میشه و ما فقط برای راحتی کاربران تلاش می کنیم تا همگی بتونن گلهای مهم ترین رقابت های اروپایی در حال حاضر رو دانلود کنن.
من خودم به شخصه با سرعت 64 کانکت میشم و گلهای حجم بالای بازیهارو از یکی از دوستان می گیرم و دانلود می کنم و بعد بدون اینکه کیفیت پایین بیاد زمانشو کمتر می کنم و بعد آپلود می کنم و در سایت قرار میدم ، سر هر گل حدودا 20 دقیقه وقت میزارم...دقیقا همچین وضعیتی هم برای امین عزیز حکم فرماست که بنده خدا صداش در نمیاد ولی اینو بدون که امین با سرعت 96 کار می کنه و سر هر گل زمان زیادی رو وقت میزاره...در ضمن خلاصه بازی ایتالیا رو هم اختصاصی قراره بزاره.
آقا محسن گل هم واقعا زحمت زیادی می کشه و از شبکه 3 گلهارو ضبط می کنه تا اگر کسی گلهارو از شبکه 3 بخواد مشکلی نداشته باشه.
اگر همه ما اینترنتمون سرعتش 2مگ،4مگ،... باشه مطمئنا کلیپ های فوق العاده حجیم و با کیفیت و فرمت xvid آپ می کردیم،در ضمن بعضی از ISP ها برای ADSL محدودیت هایی رو ایجاد می کنند و یا حداقل سرعت رو به کاربران ارائه می دهند که باعث میشه که امکان بالا بودن سرعت رو از ما میگیره.
پ ن: ببخشید که سرتون رو درد آوردم ولی واقعا لازم دونستم این نکات رو بگم تا به جز آقا مهدی ، کلیه کاربران هم با وضعیت ما آشنا شوند.
Amin-TopGoal
10-06-2008, 11:22
به غیر از مشکلاتی که ایتالیانو گفت و درست هم گفت اینو هم بگم که دیشب از بازی اول تا صبح امروز نتم قطع بود. روزی هم اینجا دو ساعت برق رو می برن ( امروز خوشبختانه یک ساعت رفت ) و من مدام کارم داره عقب می افته.
با این حال ایشاالله بازیهای بعد جبران می کنیم.
ورود بازیکنان ایتالیا و هلند به زمین و صحنه پخش سرود ملی ایتالیا و هلند رو هرکی داره بذاره. مخصوصاً سرود ایتالیا ، نافرم دنبالشم !! :117:
میذارم برات
اگر انتقاد همیشه به جا باشه هیچ حرفی روش نمیشه زد و منکرش هم نمیشه شد،ولی شما که این حرف رو میزنی امکانات کشور رو با امکانات کشورهایی که گلها رو از اونها میگیری مقایسه کن.
این بحث ها سیاسی نیست ها ولی لازمه که گفته بشه تا تلاش همکارانمان زیر سوال نره.
اینکه شما از چه سایتی گلها رو می گیری مربوط به خودت میشه و ما فقط برای راحتی کاربران تلاش می کنیم تا همگی بتونن گلهای مهم ترین رقابت های اروپایی در حال حاضر رو دانلود کنن.
من خودم به شخصه با سرعت 64 کانکت میشم و گلهای حجم بالای بازیهارو از یکی از دوستان می گیرم و دانلود می کنم و بعد بدون اینکه کیفیت پایین بیاد زمانشو کمتر می کنم و بعد آپلود می کنم و در سایت قرار میدم ، سر هر گل حدودا 20 دقیقه وقت میزارم...دقیقا همچین وضعیتی هم برای امین عزیز حکم فرماست که بنده خدا صداش در نمیاد ولی اینو بدون که امین با سرعت 96 کار می کنه و سر هر گل زمان زیادی رو وقت میزاره...در ضمن خلاصه بازی ایتالیا رو هم اختصاصی قراره بزاره.
آقا محسن گل هم واقعا زحمت زیادی می کشه و از شبکه 3 گلهارو ضبط می کنه تا اگر کسی گلهارو از شبکه 3 بخواد مشکلی نداشته باشه.
اگر همه ما اینترنتمون سرعتش 2مگ،4مگ،... باشه مطمئنا کلیپ های فوق العاده حجیم و با کیفیت و فرمت Xvid آپ می کردیم،در ضمن بعضی از Isp ها برای Adsl محدودیت هایی رو ایجاد می کنند و یا حداقل سرعت رو به کاربران ارائه می دهند که باعث میشه که امکان بالا بودن سرعت رو از ما میگیره.
پ ن: ببخشید که سرتون رو درد آوردم ولی واقعا لازم دونستم این نکات رو بگم تا به جز آقا مهدی ، کلیه کاربران هم با وضعیت ما آشنا شوند.
من شما رو با چيزي كه قبلآ ازتون ديدم مقايسه كردم.در ضمن من هم از يه سايتايراني گرفتم كه حالا واسه اينكه تبليغ نشه نمي گم ولي اگه خواستي بهم بگو تا نشون بدمش.دست همتون هم درد نكند.باز هم مي گم تاپ گل و فوتيران هميشه زودتر از همه مي گذاشتند به جز امروز.
ITALIANO
10-06-2008, 12:03
من شما رو با چيزي كه قبلآ ازتون ديدم مقايسه كردم.در ضمن من هم از يه سايتايراني گرفتم كه حالا واسه اينكه تبليغ نشه نمي گم ولي اگه خواستي بهم بگو تا نشون بدمش.دست همتون هم درد نكند.باز هم مي گم تاپ گل و فوتيران هميشه زودتر از همه مي گذاشتند به جز امروز.
مهدی عزیز من تو صحبت هام اصلا دوست ندارم طوری صحبت کنم که به کسی بر بخوره ولی میدونی ما که این همه وقت میزاریم هیچ انتظاری از کاربران نداریم ، "هیچ" انتظاری از کاربران نداریم،ولی اینکه وقتی گلها رو اماده می کنیم بعد میام میبینیم که کسی از کار ما انتقاد می کنه ممکنه هضم کردنش برامون کمی دشوار باشه ولی شما به خوبی خدت مارو ببخش:72:
"انتقاد و پیشنهاد حق طبیعی شماست"
پ ن : در ضمن جریان برق رو اصلا یادم نبود! برق خونه ما هم هر روز 2بار داره میره که خیلی از کارهارو خراب می کنه ، پریشب داشتم گلهای کورشما رو دانلود می کردم که تا 79% رفت ولی برق ها رفت :53::53:
لطفا از این به بعد فقط درباره صحنه های درخواستی و یا گلها صحبت کنید.
ممنون
تاپ گل و فوتیران فوق العاده هستند. از زحماتتون ممنون.
Rossonery
10-06-2008, 12:16
سلام
آقا امین خیلی ممنون که خلاصه ها رو هم میزارید.فقط آقا امین عکس گزارش بازی جاموند:d
گفتم پستم رو ویرایش کنم بهتره.واقعا دست آقا امین و ایتالیانو عزیز درد نکنه.حق با شماست.شما که این جا نشدید کارمند که حتما کاری رو باید انجام بدید؛ولی بازم ایول و آفرین بهتون که با یه مزیتی که دارید ما رو هم بهره مند میکنید و از ما دریغ نمیکنید.عشقتون و شورتون واقعا تحسین برانگیزه.:72:لا اقل بخاطر عشق به ایرونی ها هم که شده دل کسی رو نمیشکنید و فایل هاتون رو دریغ نمیکنید و میذارید.والله که ماشاءلله داره.
ایتالیانو من میفهمم چی میگی.هی فیلم گل ها رو عقب و جلو کردن و تا صحنه ی خوبش رو انتخاب نی خیلی وقت میبره.:-L
آقا امین هم که عاشقشیم.باز خوش به حال ما.آخه این جا از ساعت 10 تا 12 ظهر و از ساعت 3 تا پنج برق میره.شب خیلی کم برق میره:loudlaff:
آقا امین هم که بوردش خراب شده بود و باید بگم که بد شانس تر از شما تو شهرتون وجود ن نداره!:13:
راستی ایتالیانو من اون کلیپ علی دایی رو بدون برنامه ی دانلود دانلودش کردم ولی تا اون قسمتی میگه که علی دایی میگه؛ما اون یه امتیاز هم بهتون هدیه کردیم.بقیش باهاله؟اگه باهاله یه بار دیگه بگیرم.تو پروفایل منتظرم:13:
راستی آقا امین یکی از این یورو بارهایی که اول و آخر پست میذارید کم کنید چون کادر پست رو خراب میکنه:117:
چندبار ویرایش کردم!رکورد زدم!:D
Amin-TopGoal
10-06-2008, 12:56
مهدی جون مطمئنی اون سایت ایرانی گلارو اختصاصی گذاشته؟ ادرسشو برام پیام خصوصی بزن.
Mohsen_Bar3lona
10-06-2008, 13:48
[Only registered and activated users can see links] 600 کیلوبایت | شبکه [Only registered and activated users can see links] سیما | گزارش فارسی [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] لینک از mohsen_bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] پسورد گلها: [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
enrique_1975_21
10-06-2008, 13:58
گلهای بازی های شب اول و دوم کووووووو؟
Mohsen_Bar3lona
10-06-2008, 14:00
من به شما قول میدم اون سایت ایرانی هم از سایت های خارجی تغذیه میشه.فکر نمیکنم هیچ سایت ایرانی ای مثل اینجا اکثر کلیپ ها رو خوده کاربرا ریکورد کنن.واقعا وقت هم می بره.اگرچه من همون دیشب گل های بازی هلند-ایتالیا رو آماده کرده بودم ولی چون امین خان مشکلی براش پیش اومده بود نمی تونستم گل ها رو بذارم چون تاپیکش ایجاد نشده بود...
ولی انصافا اینجا همه زحمت میکشن که گله کردن ازین بچه ها واقعا نامردیه...از امین گرفته که سردم داره ماست ، گرفته تا مهدی عزیز که به فکر دیال آپی ها هم هست و بقیه ی بچه ها...من همین جا دست همشونو می بوسم...
این تاپیک گل های شب اول:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اینم تاپیک گل های شب دوم:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
دوست عزیز تاپیک های گروه های یورو 2008 از هم جداست...به این بخش مراجعه کنید متوجه میشی:
من از شبکه 3 اینا رو ضبط کردم که همش این مجری ها و کارشناسا دارن روش چرت و پرت میگن...فکر نمیکنم به دردت بخوره...اگه خواستی بگو...واسه بازی آلمان رو هم آماده کرده بودم ولی دیدم بعیده به دردت بخوره...
Amin-TopGoal
10-06-2008, 14:09
راستی آقا امین یکی از این یورو بارهایی که اول و آخر پست میذارید کم کنید چون کادر پست رو خراب میکنه:117:
مشکلی نداره و درسته!! فکر کنم اندازه تصویر شما استاندارد نیست. بزار رو 1024*768
تاپیک کل گلهای جام رو با رفتن به این بخش می تونی پیدا کنی
Rossonery
10-06-2008, 15:00
مشکلی نداره و درسته!! فکر کنم اندازه تصویر شما استاندارد نیست. بزار رو 1024*768
سلام:72:
منم رو همین اندازه هستم.خراب که نمیکنه کادر رو فقط یکمی کادر پست با توجه به پست های دیگه کنارتر میاد.
البته شاید هم مشکل از من باشه.به هر جهت ممنون
Clemenza
10-06-2008, 15:08
به همه بچه هایی که دارند زحمت می کشند خسته نباشید میگم. ولی واقعاً نسبت به پوشش بازی ها در مقایسه با لیگ قهرمانان ضعیف تر شدیم به نظرم. دلیلش هم مشخصه. شبی دو تا بازی واقعاً سخته و زمان زیاد می بره . در هر صورت به عنوان یه کاربر سایت نظرم اینه که اگر بتونید خلاصه بازی یا صحنه های مهم رو بذارید واقعاً عالی میشه. بازم می گم که نمی خوام زحمات شما رو نادیده بگیرم. مثلاً چند نفر واسه شب اول ضربه کاشته کریس رونالدو رو خواستند که جواب داده نشده.
آقا امین با عرض معذرت، به شما و همه همکاران ایتالیایی این سایت تسلیت میگم بابت باخت فجیحی که دیشب داشتید.:13:
Clemenza
10-06-2008, 17:21
گذاشتم که!! همه لینکها رو گذاشتم به جز خلاصه نیمه دوم که اونم داره اپلود میشه
ممنون از زحماتت. یه درخواست کلی دارم. لطفاً اگر پنالتی رخ میده صحنه خطا رو هم بذارین نه فقط ضربه ی پنالتی رو. مثل پنالتی اتریش و کرواسی. بی نهایت ممنونم
Rossonery
10-06-2008, 17:39
آقا امین با عرض معذرت، به شما و همه همکاران ایتالیایی این سایت تسلیت میگم بابت باخت فجیحی که دیشب داشتید.:13:
سلام:72:
اولا مثل این که اشتباهی اومدید.اینجا در مورد گروه ها حرف نمیزنند؛گل ها رو میزارن:d
ثانیا انشاءالله که غم آخرمونه:dو ثالثا؛آسیاب به نوبت.:117:رابعا!غمی دیدید از اینجا تسلیت میگیم.صمیمانه ها:5::d
Amin-TopGoal
10-06-2008, 17:42
اینم بحث کارشناسی شبکه رای ایتالیا که گل دیشب نیستلروی رو با یکی از گلهای رم در لیگ ایتالیا مقایسه می کنه.
گل رم هم در شرایطی مشابه با گل هلند زده شد اما داور اون رو آفساید اعلام کرد
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
ویدئوی کارشناسی شبکه رای رو از فایل پیوست دانلود کنید
پ.ن: تمامی لینکهای پست اول اضافه شدند
Old Trafford
10-06-2008, 17:51
اینم بحث کارشناسی شبکه رای ایتالیا که گل دیشب نیستلروی رو با یکی از گلهای رم در لیگ ایتالیا مقایسه می کنه.
گل رم هم در شرایطی مشابه با گل هلند زده شد اما داور اون رو آفساید اعلام کرد
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
ویدئوی کارشناسی شبکه رای رو از فایل پیوست دانلود کنید
پ.ن: تمامی لینکهای پست اول اضافه شدند
شاید کمک داور بازی دیشب درست گرفته اما کمک داور بازی رم اشتباه کرده :1:
mahdiafifi
10-06-2008, 20:26
امین جان اگه میشه خلاصه بازی های دور اول گروه 1و2 رو هم بذار:d0s69thbefhifftitrz
ضربه که پیرلو زد و ادوین جونم اونو به راحتی گرفت رو به صورت تکی بذار. همونی بعدش گل 3 رو می زنن. ممنون میشم.
Amin-TopGoal
10-06-2008, 21:53
ضربه که پیرلو زد و ادوین جونم اونو به راحتی گرفت رو به صورت تکی بذار. همونی بعدش گل 3 رو می زنن. ممنون میشم.
گذاشتن بچه ها قبلا
من از شبکه 3 اینا رو ضبط کردم که همش این مجری ها و کارشناسا دارن روش چرت و پرت میگن...فکر نمیکنم به دردت بخوره...اگه خواستی بگو...واسه بازی آلمان رو هم آماده کرده بودم ولی دیدم بعیده به دردت بخوره...
اتفاقاً من هم یک تیکه که شبکه 3 نشون داد رو دیدم و طلبه کلیپ شدم. احساسات و حس میهن پرستانه توی چهره ی ایتالیایی ها موج می زد. آقا به قول خودت حرف های کارشناس ها نمی تونه حالت خوشی بهش بده. داش امین قولش رو داده بهم . ببینیم چی میشه :d :31:
بازم دمت گرم
Mohsen_Bar3lona
10-06-2008, 22:03
ممنون از زحماتت. یه درخواست کلی دارم. لطفاً اگر پنالتی رخ میده صحنه خطا رو هم بذارین نه فقط ضربه ی پنالتی رو. مثل پنالتی اتریش و کرواسی. بی نهایت ممنونم
من واسه شبکه 3 رو کامل با صحنه ی خطا گذاشتم...بقیه نمیدونم چجوریه
مهدی عزیز من تو صحبت هام اصلا دوست ندارم طوری صحبت کنم که به کسی بر بخوره ولی میدونی ما که این همه وقت میزاریم هیچ انتظاری از کاربران نداریم ، "هیچ" انتظاری از کاربران نداریم،ولی اینکه وقتی گلها رو اماده می کنیم بعد میام میبینیم که کسی از کار ما انتقاد می کنه ممکنه هضم کردنش برامون کمی دشوار باشه ولی شما به خوبی خدت مارو ببخش:72:
"انتقاد و پیشنهاد حق طبیعی شماست"
پ ن : در ضمن جریان برق رو اصلا یادم نبود! برق خونه ما هم هر روز 2بار داره میره که خیلی از کارهارو خراب می کنه ، پریشب داشتم گلهای کورشما رو دانلود می کردم که تا 79% رفت ولی برق ها رفت :53::53:
لطفا از این به بعد فقط درباره صحنه های درخواستی و یا گلها صحبت کنید.
ممنون
اگه ناراحت شدي ببخشيد.واقعآ قصدم انتقاد سازنده بود.خداييش كارتون (به ويژه محسن و تو) عاليه.باز هم شرمنده.
شاید کمک داور بازی دیشب درست گرفته اما کمک داور بازی رم اشتباه کرده :1:
هيييييييييييييييييييييس
Amin-TopGoal
10-06-2008, 22:13
اتفاقاً من هم یک تیکه که شبکه 3 نشون داد رو دیدم و طلبه کلیپ شدم. احساسات و حس میهن پرستانه توی چهره ی ایتالیایی ها موج می زد. آقا به قول خودت حرف های کارشناس ها نمی تونه حالت خوشی بهش بده. داش امین قولش رو داده بهم . ببینیم چی میشه :d :31:
بازم دمت گرم
داش رضا گذاشتما!! چند ساعته گذاشتم.
تو همون پست اول بالای خلاصه بازی سرود ملی هر دو تیم رو گذاشتم که صدای همه بازیکنا هم خیلی خوب توش میاد
به راحتی؟؟؟؟ بعد ضربه حالت صورت ون در سار تابلو بود که خودشم نفهمیده چطوری توپ سلطان ضربه آزادو در اورده بود:d
خوداییش خیلی حال کردم هم شوتش تک بود هم شیرجه وندرسار شاهکار بود:2:
داش رضا گذاشتما!! چند ساعته گذاشتم.
تو همون پست اول بالای خلاصه بازی سرود ملی هر دو تیم رو گذاشتم که صدای همه بازیکنا هم خیلی خوب توش میاد
دمت گرم داش امین . . فقط یک اشتباه لپی (بخون تایپی) کردی و به جای سرود هلند، نوشتی سرود فرانسه ، ردیفش کن بچه ها به راه کج کشیده نشن. :قلیون:
سرود فرانسه رو به سرود هلند تغيير بده امين جون
Amin-TopGoal
10-06-2008, 23:18
دمت گرم داش امین . . فقط یک اشتباه لپی (بخون تایپی) کردی و به جای سرود هلند، نوشتی سرود فرانسه ، ردیفش کن بچه ها به راه کج کشیده نشن. :قلیون:
سرود فرانسه رو به سرود هلند تغيير بده امين جون
درستش کردم
hamidsotodeh
11-06-2008, 14:37
بابت گلهای هلند ممنون
اینم یک دسته گل هلندی برای تشکر[Only registered and activated users can see links] and Settings\MALI\My Documents\My Pictures\heart_shape_arrangement
hamidsotodeh
11-06-2008, 14:46
از کیفیت بالای تصاویرت ممنون
Rossonery
12-06-2008, 21:34
سلام
ببخشید من یه نظری اینجا دادم.انتقالش کردم به Off topic
راستی آقا امین چرا این جا نمیشه پست هامون رو حذف کنیم؟!:27:
mamalireza77
23-06-2008, 15:23
سرود تیم ملی فرانسه و رومانی رو اگه امکانش هست بزارین
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1