PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راز رفتن امپراتور قطبی !!!

Mohsen_Bar3lona
06-06-2008, 22:37
قطبي؛ آدم باهوش و دوست داشتني اي بود که قشنگ رگ خواب ما را پيدا کرد و بعد هم رفت.اينکه چرا رفت به گمانم بخاطر اين بود که يکي مي دانست ما ايراني ها از عهد تيرکمان شاه تا حالا خوش استقبال و بدبدرقه هستيم.هميشه ستاره ها را مي بريم به اسمان هفتم و مخلصم چاکرم مي کنيم و اسطوره و قهرمانمان مي شوند بعد يکهو معلوم نيست چرا قاط مي زنيم و طرف را از ان بالابالاها با مخ پرت مي کنيم پايين.دمده مي شوند ادم ها برايمان.قطبي نمي خواست مثل استانکو يا اري هان يا برانکو يا ويه را يا علي پروين و... شبانه و در ميان آه و ناله هاي توده هاي عاطفي کنارش بزنيم.
تو به محبوب ترين قهرمان هاي مقطعي اين ملت نگاه کن...ببين مگرفقط مرگ به سراغشان بيايد که محبوب باقي بمانند.

[Only registered and activated users can see links]

از طرفي قطبي راز "به موقع بلند شدن از پاي ميز"را هم مي دانست...اينکه زندگي يا سياست يا ورزش مثل بازي شطرنج يا قماريست که تو بايد بداني چه وقت از پاي ميز بلند شوي.به هلموت کهل نگاه کن صدر اعظم آلمان که اينقدر به قدرت چسبيد و کنار نرفت تا با پرونده اي به سراغش آمدند و ترتيبش داده شد.به مدل هاي ايراني نگاه کن که چطور مثلا اقاي x روزي قصد نمايندگي مجلس کرد يا رياست جمهوري مجدد و نتوانست و به قولي بعضي ها به موقع از پاي ميز بلند نشدياعلي دايي را نگاه کن که انقدر از تيم ملي کنار نرفت و نرفت که مردم و رسانه ها با آن تيتر ها و اس ام اس ها کنارش زدندو تازه کاسه شکست هاي جام جهاني را هم سر او شکستند انگار نه انگار همين ها بودند که سالها انقدر "دايي...دايي"کردند که فکر نکنم هيچکس دايي خودش را اينجور صدا کند....
از آنسو حکايت آنها که به موقع از پاي ميز بلند مي شوند روايت امثالy است . ببين که هرچه برخي مي گويند طي اين سالها باز نگشته چون احتمالا به موقع از پاي ميز بلند شدن را راز محبوبيت مدام مي داند.نه اينکه قصد مقايسه باشد اما نلسون ماندلا هم به موقع کنار رفت و محبوب ماند.حتي بوريس يلتسين هم که روس ها دلخوشي از او نداشتند فقط بخاطر اينکه در کريسمس 2000از ميز قدرت دل کند بخشوده شد...
قطبي حتما اين ها را مي داند...مي داند اگر مرحوم دهداري و يا تختي هم الان زنده بودند اين ارج و قربي که در دل ما دارند نداشتند...چنان که دهداري را هم مردم به روزگاري با گلوله هاي برفي بخاطر يک شکست شرمنده کردند....
مرحوم دهخدا که در امثال و حکم آورد"پهلوان زنده را عشق است"؛بايد برهان خلفي هم مي زد که در ايران اماپهلوان و قهرمان مرده را عشق است.ما قهرمان هايمان را زود دمر مي کنيم...بعد مرثيه خوان هاي قابلي هستيم که مي خوانيم:"ياد آر ؛ز شمع مرده ياد آر...".

يادداشت‌هاي کم و بيش روزانه کامران نجف زاده

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Rap_Boy
07-06-2008, 05:06
به نظر من قطبى اومد فقط اومد به قول خودش عمل كنه و براى اينكه هميشه در دل پرسپوليسى ها بمونه رفت :27::29: قطبى دوست داريم قطبى دوست داريم

ali_sicili
07-06-2008, 06:44
viva imprator

qwerty11
07-06-2008, 09:25
من پرسپولیسیم. ولی قطبی مربی کوچیکی بود . خوب شد رفت آقای آمریکایی

fcbayern
07-06-2008, 10:40
افشین چرا رفتی:29:

c.ronaldo7
07-06-2008, 11:44

اگر قطبی کوچکه پس بزرگ کیه نکنه می خوای فرگوسنو واست بیارن؟

Lionel-Bojan
07-06-2008, 12:00
راست میگن لابد بزرگ علی پروینه که تو رختکن به بازیکنا فحش...میداد. واقعا برات متاسفم:117:

mojtaba1370
07-06-2008, 12:08
بازم دوستش داریم و همیشه در دلمون هست
سلطان افشین امپراطور

Arastoo 10
08-06-2008, 15:56
واقعا نميدونم چي بگم!
نميدونم افشين ما رو تنها گذاشت رفت يا ما باعث رفتنش شديم؟
به هر حال من دوسش دارم اما اگه مي موند بيشتر دوسش مي داشتم!

rezaranjbar
08-06-2008, 16:20
بازگشت دوباره ی امپراتو:13:ر:31:
دیشب قطبی گفت شرایتم عوض شده د اگر پرسپزلیس قبول کنه برمیگردم
قطبیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییی چرا رفتی:29:

niki10
16-06-2008, 16:08
اخه عزیزای من چرا این قدر با مسخره بازی و خاله زنک بازی خودتونو گول میزنید اشکال ایرانیا همینه تا یکی هست خودشونو گم میکنن بعد ...... ولی وقتی رفت افشین جون کجایی مادر این زاری هارو باید وقتی میکردین که اونهمه شایعه واسش میساختین

MBeckham
16-06-2008, 16:48
قطبی واقعا مربی با سوادی بود و از دنیای فوتبال خیلی چیز ها حالیش بود حیف شد:27:

seedorf10
22-09-2008, 15:57
لابد بزرگ علی پروینه که تو رختکن به بازیکنا فحش...میداد.

میدونی فوتبال ایران واسه چی پیشرفت نمیکنه چونکه نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار
امثال آقای پروین بودن که باشگاه رو به اینجا رسوندن آخه اگه علی پروین و امثال اون نبودن که باشگاه عاقبتش میشد مثل راه آهن که با این همه سابقه جاش تو فوتبال ما کجاست. شده زنگ تفریح تیم ها تازشم این آقای پروین که بی منت هرکاری ازش بخوان واسه پرسپولیس میکنه نه آقای قطبی که یه سال اومد سال بعدشم ناز میکنه و طاقچه بالا میزاره تا با پول راضیش کنن بیاد.
طرفدارای پرسپولیس آقای حمید استیلی هم که اصلا نمیشناسن فقط افشین امپراطور که یک هفته قبل مسابقات میاد تیمی که آقای استیلی بسته و باش کار کرده رو تحویل میگیره قهرمانش میکنه بعدشم همه میگن قطبی اسمی از استیلی نیست عاقبت استیلی که مهمترین نقش رو توی قهرمانی پرسپولیس داشت دکش میکنن بره پی کارش حالا میخوام ببینم پرسپولیس امسال چکار میکنه تیمی که مربیش یه هفته قبل از مسابقات بلند میشه میاد نه تمرینات بدن سازی خوبی نه چیزی همنین میشه که هست هر هفته یکی ربات صلیبی پاره میکنه.پارسال اینجوری نبود چرا چون آقای استیلی تمرینات بدن سازی رو با تیم کار میکرد.
آخر فصل معلوم میشه که حق با من بوده که قطبی کمترین سهم رو تو قهرمانی داشته و این حمید استیلی بود که تیم رو قهرمان کرد.