توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خوشحالی عجیب بازیکن ایرانی.حدس بزنید کیه؟
Steel-Azin
06-06-2008, 00:57
سلام.در دنیا گلهای زیادی زده میشه و در پی اون خوشحالیهای زیادی هم انجام میشه که خیلی از اونها عجیب هستند کلیپی که ما برای شما اماده کردیم کلیپی است که در اون بازیکن پس از گلزنی خوشحالی خیلی عجیب و جالبی از خودش نشون میده ما اسم بازیکن رو نمیبریم ولی کسانی که فوتبال را خیلی جدی دنبال میکنند حتما این بازیکن رو میشناسند .
لینک ویدئو:[Only registered and activated users can see links]
پسوورد فایل:[Only registered and activated users can see links]
qwerty11
06-06-2008, 01:12
سلام.در دنیا گلهای زیادی زده میشه و در پی اون خوشحالیهای زیادی هم انجام میشه که خیلی از اونها عجیب هستند کلیپی که ما برای شما اماده کردیم کلیپی است که در اون بازیکن پس از گلزنی خوشحالی خیلی عجیب و جالبی از خودش نشون میده ما اسم بازیکن رو نمیبریم ولی کسانی که فوتبال را خیلی جدی دنبال میکنند حتما این بازیکن رو میشناسند .
لینک ویدئو:[Only registered and activated users can see links]
پسوورد فایل:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
آقا دمت گرم. ولی یه کم بد آموزی داشتاااااااااااا
:10::10::10: قديمى بود ولى دستت درد نكنه :10: من يادمه اين بازى جام حذفى بود و وقت اضافه (گل طلايى)
فکر کنم محسن رسولی باشه که بعد ها به شهید قندی یزد رفت
JUVE_HFZ
06-06-2008, 03:34
این یارو پیش خودش داشته چه فکری میکرده ؟
محسن رسولي هستش.يه مدت تو شهيد قندي بازي كرد و الآن هم توي مس كرمان بازي كي كنه.
ARG MUTD
06-06-2008, 09:26
من هم اين بازي رو ديدم
فكر كنم بعدش كاملا لخت شد:117:
نميدونم
دقيق يادم نمياد:-?
بازي سايپا - پاس بود.دقيقه فكر كنم 117 بود.مربي پاس كه يادم نيست كي بود نكيسا را آورده بود كه پنالتي بگيره كه گل خورد.مربي سايپا هم مايلي كهن و جلالي بودند كه اين بازيكن طفل معصوم را بعد بازي اخراج كردند.
Amin-TopGoal
06-06-2008, 09:50
فکر کنم اینو قبلا ایتالیانو گذاشته بود
فکر کنم اینو قبلا ایتالیانو گذاشته بود
من هم به نظرم آمد ولي نيافتمش.
بازي سايپا - پاس بود.دقيقه فكر كنم 117 بود.مربي پاس كه يادم نيست كي بود نكيسا را آورده بود كه پنالتي بگيره كه گل خورد.مربي سايپا هم مايلي كهن و جلالي بودند كه اين بازيكن طفل معصوم را بعد بازي اخراج كردند.
مایلی کهن این بازیکن رو یک دقیقه بعد از ورود نکیسا آورد تو، که اون هم گل زد (نکیسا یک بار هم توپ به دستش نخورد). کامل هم لخت نشد (هرچند تلویزیون کامل نشون نداد). بعد از اون کار به مجلس کشید واسه کاری که این بازیکن کرده بود. اما مایلی کهن هیچ وقت این بازیکن رو اخراج نکرد و تا آخر مثل شیر پشت سرش ایستاد. اگر مایلی کهن نبود حتما پدرشو در میاوردن!
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1