توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::[]:: مصاحبه هاي بازيكنان و اعضاي كادر فني باشگاه پرسپوليس ::[]::
لطفاً تمام مصاحبه های کادر فنی ، بازیکنان و مدیریت باشگاه محبوبتان پرسپولیس را در این تاپیک قرار دهید و از ایجاد تاپیک خودداری نمائید.
با تشکر.
MamadMunchen
02-04-2008, 19:02
دايي از مهاجم موفق پرسپوليس در نوك خط حمله تيم ملي استفاده كرد و نيكبخت با گلزني در دقيقه دوم بازي با كويت به اين اعتماد پاسخ مناسبي داد.
او كه سال ۸۷ را با يك گل زيبا آغاز كرده است، در آستانه دربي با اطمينان از موفقيت تيمش و قهرماني پرسپوليس در پايان فصل ميگويد.
اولين بازي رسمي تيمملي در سال جديد با پيروزي همراه نشد.
بازي خوبي بود. به نظر من تيم ما در نيمه اول، بازي خيلي خوبي را مقابل كويت ارائه داد، خصوصا در ۴۰ دقيقه ابتدايي كه حريف اسير قدرت تيم ايران شده بود.
كويت را چگونه تيمي ديدي؟فكر ميكنم نسبت به دفعات قبلي كويتيها به مراتب بازيكنان جوانتري را در اختيار داشتند. به هرحال با حضور يك مربي اروپايي و بازيكنان جوان، آنها بهتر و جسورانهتر از قبل بازي ميكردند اما تجربه كم بازيكنانشان باعث شد گلهاي بدي دريافت كنند.
آنها اشتباهات فردي زيادي داشتند و اگر كمي باهوشتر بوديم ميتوانستيم گلهاي بيشتري به ثمر برسانيم. به اعتقاد من اگر ۳ يا ۴ گل در نيمه اول ميزديم، كويتيها روحيه خود را كاملا از دست ميدادند و ديگر قادر به جبران ۲ گل نبودند.
قبول داري كه خط دفاع ما واقعاً در برابر كويت ضعيف عمل كرد؟نه، قبول ندارم. دوست ندارم كليشهاي حرف بزنم اما شما اين را در نظر بگيريد كه خط دفاعي ما و بازيكنانش براي اولين بار بود كه در كنار هم بازي ميكردند. مطمئن باشيد همه عناصر خط دفاعي ما جزو بهترينهاي فوتبال ايران هستند و اگر بيشتر كنار هم بازي كنند كمتر تيمي ميتواند راحت به تيم ما گل بزند.
مثلا محسن بنگر و سيدجلال حسيني در تيمهاي باشگاهي خودشان جزو بهترينها هستند اما چون كنار هم بازي نكردند به خصوصيات بازي يكديگر آشنايي كامل نداشتند. مطمئن باشيد با هماهنگي آنها خط دفاعي ايران رسوخناپذير خواهد شد.
گل زيباي تو به ناكامي مهاجمان تيمملي در اين مدت پايان داد.خيلي دوست داشتم يك گل آكروباتيك بزنم كه موفق شدم، هرچند ميخواستم گلهاي ما با كسب ۳ امتياز و پيروزي در اين بازي همراه شود، چون در اين حالت زيبايي گل من و شيريني آن دوچندان ميشد.
چطور شد كه تصميم گرفتي به آن شكل خاص گل بزني؟يك لحظه تصميم گرفتم. بازيكن بايد در كوتاهترين زمان، بهترين تصميم را بگيرد البته نكته مهمتر اينكه توپ هم به شكلي استثنايي روي پايم جفت و جور شد.
مربيگري دايي را در اين دو بازي چطور ديدي؟بازيكن نميتواند در مورد سرمربي تيم حرف بزند و در جايگاهي نيست كه بتواند در مورد سرمربي اظهارنظر كند.
برخي معتقدند با وجود موفقيت دايي در عرصه بازيگري، او در مربيگري به تجربه بيشتري نياز دارد.اصلا اين حرف را قبول ندارم. منتقدان نظر شخصي خودشان را ميگويند اما نظر من اين نيست. به اعتقاد من دايي مربي كمتجربهاي نيست، اگر او كمتجربه بود سايپا را در اولين فصل سرمربيگرياش قهرمان ليگ نميكرد.
اما مربيگري در ليگ با تيمملي متفاوت است.من كاري به شخص ندارم اما به نظر من همانطور كه در زمينه بازيكنان جوانگرايي ميشود، لازم است در مربيگري هم جوانگرايي صورت بگيرد و خوشحالم كه اين كار برروي نيمكت تيمملي هم انجام شد و فردي روي نيمكت نشست كه با تمام جزئيات فوتبال آشناست.
رابطه تو با دايي چطور است؟ما رابطه خوبي داريم. همه چيز در چارچوب حرفهاي رابطه سرمربي و يك بازيكن است.
شرايط ايران در گروه سختتر شد. حالا چارهاي به جز شكست امارات نخواهيم داشت.
امارات را شكست ميدهيم، من مطمئنم.
اما تيم ايران در دو بازي قبلي اقتدار دورههاي قبلي را نداشت.تغييرات زيادي در جمع بازيكنان و كادرفني تيم ملي بهوجود آمده اما يك نكته را مطمئنم، از گروه خودمان صعود ميكنيم.
از تيمملي جدا شويم و به بازي پرسپوليس با ذوبآهن بپردازيم.از باخت تيمم واقعا ناراحت شدم. به نظر من تيم ما تا دقايق پاياني چيزي از حريف، كم نداشت اما در فاصله ۱۲-۱۰ دقيقه شرايط كاملا فرق كرد و تيم ما ۲ گل از حريف دريافت كرد. ديداري كه به نظر من ميتوانست با تقسيم امتيازات دو تيم به پايان برسد.
شايد اگر تو و آقايي در زمين بوديد با ۲ گل از ذوبآهن شكست نميخورديد.نه، من اينطور فكر نميكنم. به نظر من تيم ما خوب بازي كرد. شايد اگر من و آقايي هم در زمين بوديم بيشتر از ۲ گل ميخورديم.
مشكل پرسپوليس در برابر ذوبآهن چه بود؟برخي از بازيكنان ما خيلي كم در ليگ بازي كرده بودند، بازيكناني مثل ماماني و عبدي. تركيب تيم ما در بازي با ذوبآهن يك تركيب جديد بود، شايد به همين دليل بازيكنان تيم چندان با يكديگر هماهنگ نبودند.
چرا پرسپوليس در نيمفصل دوم تا اين اندازه ضعيف ظاهر شد؟من نميتوانم جواب اين سئوال را بدهم و فكر ميكنم دليل آن را بايد از سرمربي تيم بپرسيد، چون در مورد مسائل فني سرمربي پاسخگو است.
گفته ميشود نوعي بياعتمادي بين قطبي و بازيكنان به وجود آمده است.افت مقطعي و باخت براي هر تيمي بهوجود ميآيد اما فكر نميكنم بياعتمادي بين سرمربي و بازيكنان وجود داشته باشد.
در مورد ديدار با استقلال چه صحبتي داري؟در مورد دربي حرف نميزنم.
چرا؟چون صحبت كردن من و ساير بازيكنان فقط حاشيههاي دربي را بيشتر ميكند. فكر ميكنم همه چيز درون زمين اتفاق ميافتد و حرف زدن قبل از دربي، اشتباه است.
شانس كداميك از ۲ تيم براي برد بيشتر است؟هر تيمي كه از فرصتهاي خود بهتر استفاده كند و احساسي بازي نكند.
چرا اينقدر محتاط راجع به دربي حرف ميزني؟محتاط حرف نميزنم اما فكر ميكنم من و پرسپوليس قبل از دربي بيش از هر چيزي به آرامش نياز داريم.
پرسپوليس با اوضاع بحراني در نيمفصل دوم بعد از دست دادن صدرنشيني ممكن است دربي را هم از دست بدهد، اينطور نيست؟اوضاع پرسپوليس اصلا بحراني نيست. خيالتان را راحت كنم، پرسپوليس در پايان فصل قهرمان ميشود. در پايان فصل حرف من ثابت خواهد شد.
در اين دربي مثل فصل گذشته به تيم سابقت گل ميزني؟فرصتي به دست بياورم حتماً گل ميزنم البته به شرط اينكه در پست خودم بازي كنم.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
CHAMPION
03-04-2008, 10:05
الونگ الونگ از دربي پايتخت ميگويد
الونگ الونگ، بازيكن كامروني پرسپوليس در گفت و گو با فارس از دربي پايتخت و شرايط فوتبال ايران گفت.
الونگ الونگ، بازيكن كامروني تيم فوتبال پرسپوليس گفت و گويي اختصاصي را با خبرگزاري فارس انجام داده كه متن آن را در زير ميخوانيد:
*به لحاظ جسماني در چه شرايطي قرار داري؟
اوايل فصل جاري از ناحيه زانو و رباط صليبي دچار مصدوميت شديد شدم. به دليل پارگي رباط، از حضور در جمع پرسپوليسيها محروم شدم. بعد از عمل جراحي اول كه انجام دادم، پزشكان خبر دادند كه ميتوانم بازي كنم؛ اما پس از بررسيهاي بعدي معتقدند كه براي يك بهبودي كامل بايد تا پايان فصل استراحت كنم.
*با توجه به شرايط فعلي، تا پايان زمان قراردادت نميتواني براي پرسپوليس بازي كني؟
با توجه به قرارداد يك ساله ام، بايد اين حقيقت را بپذيرم؛ برخلاف ميل باطني نميتوانم تا آخر سال بازي كنم.
*علاقهاي به تمديد قرارداد داري؟
در ايران علاقه زيادي به پرسپوليس و هواداران اين تيم دارم؛ اما براي ماندن يا نماندن در اين تيم بايد مسئولان تصميمگيري كنند. براي ادامه فعاليتم در فصل آينده ميخواهم با حبيب كاشاني به طور مستقيم صحبت كنم.
*آيا پيشنهاد جديدي داري؟
از چند تيم داخلي و خارجي پيشنهاد دارم؛ اما در شرايط فعلي نميخواهم به آنها فكر كنم زيرا سلامتي و رهاييام از بند مصدوميت بيش از هر چيز ديگر اهميت دارد. بدون شك هر بازيكني فقط زماني كه سلامت باشد ميتواند نگاهها را به خود معطوف سازد. بنابراين، بايد به سلامتي و بهبودي كامل خود تمركز كنم.
*پيشنهاد خارجي از چه كشورهايي هستند؟
از تيمهاي كرواسي و بلژيك پيشنهادهاي خوبي دارم. اف.ث گنگ از بلژيك بسيار جدي است؛ اما همانطور كه گفتم، به پيشنهادهاي جديدم فكر نميكنم.
*با توجه به مصدوميت شديد، بختي براي قرار گرفتن در تيم ملي كامرون داري؟
قبل از آنكه مصدوم شوم، مسئولان تيم ملي با تماس تلفني شرايط دعوتم را جويا شدند؛ اما اكنون موقعيتم در تيم ملي به دليل مصدوميت شديد فرق كرده است. 3 ماه گذشته زماني كه كامرون براي برپايي يك اردو به آلمان رفته بود، فراخوانده شدم؛ اما به دليل پارگي رباط نتوانستم باشم و پاسخ منفي به آنها دادم.
*تا يك سال بايد حضور در تيم ملي را فراموش كني؟
فكر نميكنم 7 ماه ديگر ميادين به دور باشم زيرا پزشكان قول دادهاند 5 ماه ديگر ميتوانم پا به توپ شوم.
*با كداميك از بازيكنان پرسپوليس صميميتر هستي؟
در پرسپوليس با همه بازيكنان دوست هستم؛ اما دوستيام با شيث رضايي، كريم باقري و عليرضا نيكبخت واحدي بيش از سايرين است. صحبتهاي خصوصيام را با آنها انجام ميدهم.
*احساست از دوستي با شيث رضايي چيست؟
او واقعاً فرد ديوانه اي است و همواره با انجام كارهايي دوست دارد بازيكنان را شاد كند؛ اما به دليل شادابي، احساس خوبي از دوستي با وي دارم. كاري كه در پرواز هوايي شيراز انجام داد، يكي از كارهاي عجيبي است كه واقعاً شوكه شدم زيرا نمي دانم چنانچه در هواپيما بودم چه اتفاقي برايم رخ مي داد. اطمينان دارم رضايي براي خنداندن بازيكنان و مسافران آن كار را انجام داد.
*باتوجه به تجربهاي كه در ديدار برابر استقلال داشتهايد، نظرت درباره دربي شصت و چهارم چيست؟
تجربه بالايي از رويارويي با استقلال دارم. بايد پذيرفت كه شرايط دربي با همه مسابقات متفاوت است و در جو خاصي برگزار مي شود. در نيم فصل دوم استقلال در سطح بالايي قرار بازي مي كند و برخلاف نيم فصل اول، بهتر از پرسپوليس بوده است.
*پيش بيني ات از نتيجه چيست؟
پيشبيني نتايج كار سادهاي نيست زيرا بارها يكي از تيمها به لحاظ امتياز و اعتماد به نفس موقعيت بهتري داشته؛ اما دربي را از دست داده و مغلوب شده است. نمي توانم در اين زمينه اظهار نظر دقيقي داشته باشم.
*به عقيده بسياري از هواداران و كارشناسان، الونگ همواره مقابل استقلال عملكرد خوبي داشته است. علت اصلي اين موفقيت چيست؟
دربي شرايط متفاوتي با ساير ديدارها دارد؛ اما به دليل آمادگي روحي موفق شدم كه فصل گذشته بازي خوبي را مقابل استقلال انجام دهم.
*در دربي 65 شانس كداميك از تيمها براي پيروزي بيشتر است؟
اميدوارم پرسپوليس با تعصب و هماهنگي بازيكنان پيروز شود؛ اما همانطور كه گفتم، پيش بيني نتايج كار ساده اي نيست.
*آيا قبول داري كه به دليل عملكرد خوبت برابر استقلال محبوب هواداران پرسپوليس شدهاي؟
بدون شك ارائه بازي خوب در دربي تاثير زيادي روي نگرش هواداران دارد. خوشحالم كه در 2 فصل گذشته بازيهاي نسبتا خوبي را مقابل استقلال ارائه كردم.
*چرا بيشتر دربيها به لحاظ تاكتيكي و جذابيت در شرايط خوبي برگزار نميشوند؟
رسانهها توجه ويژهاي به اين مسابقات دارند. مصاحبههاي زياد با بازيكنان دو تيم، ذهنيت نفرات حاضر در ميدان را تحت تاثير قرار ميدهد. آنها نميتوانند به طور كامل تواناييهايشان را در ميدان به نمايش بگذارند. پيروزي در دربي اهميت زيادي دارد؛ اما بازيكنان و حتي كادر فني تحت تاثير جو قرار ميگيرند.
*دربي ايران چه تفاوتهايي با دربيهاي بزرگ جهان مثلاً اينتر ميلان و آث ميلان ايتاليا دارد؟
به دليل حساسيت مسابقه استقلال و پرسپوليس، تفاوتي با دربيهاي بزرگ جهان مانند ال كلاسيكو بارسلونا و رئال مادريد اسپانيا و اينترميلان و آث ميلان ايتاليا ندارد؛ اما به لحاظ كيفيت و تاكتيكي متفاوت است. در اروپا دربيها به مراتب در كيفيت بالاتري برگزار ميشوند.
*نظرت درباره قضاوت داوران خارجي در دربي چيست؟
به دليل حساسيت بالاي مسابقه، موافق حضور آنها هستم. داوران ايراني عملكرد خوبي دارند؛ اما به دليل مسايل حاشيهاي و شناخت آنها از جو موجود، ناخودآگاه تحت تاثير قرار ميگيرند. بهتر است كه دربي را داوران خارجي قضاوت كنند.
*بزرگترين آرزوي الونگ در فوتبال چيست؟
در ايران دوست دارم با پرسپوليس قهرمان ليگ قهرمانان شوم. سپس در پي درخششم در ايران در تركيب ثابت تيم ملي كامرون بازي كنم؛ اما بزرگ ترين آرزويم اين است كه روزي در يك تيم بزرگ اروپايي بازي كنم. بارسلونا تيم مورد علاقه من است و اين آرزو در سن 23 سالگي چندان دور از دست نيست.
*با توجه به حضور چند سالهات در پرسپوليس،بزرگترين مشكل فوتبال ايران چيست؟
فكر ميكنم نوع تفكرات بازيكنان با كشورهاي بزرگ متفاوت است. اين مشكل بزرگي محسوب ميشود. بازيكنان ايراني بيش از آنكه به مسايل گروهي توجه داشته باشند، بيشتر به حركات انفرادي تمركز دارند. اين نوع تفكر در بازي فوتبال نميتواند راهكار خوبي باشد؛ اگرچه ايران، بازيكنان خوبي را در تيمهاي خارجي دارد. آنها بايد با فعاليت در اروپا به اهميت كار گروهي پي برده و در ايران روي آن تمركز كنند.
*افشين قطبي با مصطفي دنيزلي، سرمربي فصل گذشته چه تفاوتهايي دارند؟
نوع فعاليت و مربيگيري قطبي با دنيزلي كاملا متفاوت است. قطبي با وجود آنكه نسبت به دنيزلي بسيار جوانتر است؛ اما نوع ارتباطش با بازيكنان و روانشناسي اش نسبت به مربي تركيهاي بهتر است. به لحاظ تاكتيكي و نحوه تمرينات، تفاوت چنداني ندارند و هر دو همواره به بازي هجومي توجه دارند. دنيزلي گاهي اوقات خيلي عصبي ميشد و برخورد بدي با بازيكنان داشت؛ اما قطبي چنين اخلاقي ندارد. البته فصل گذشته با مربيگري دنيزلي فرصتهاي خوبي براي قهرماني داشتيم. معتقدم چنانچه از موقعيت ها به درستي استفاده ميكرديم، ميتوانستيم قهرماني را كسب كنيم
CHAMPION
03-04-2008, 10:07
دراگوچوويچ: سياسيون در ورزش ايران دخالتي ندارند
بازيكن كروات تيم فوتبال پرسپوليس گفت: رقابت در ليگ برتر كاملا ورزشي است و سياسيون در آن دخالتي ندارند.
ماته دراگو چوويچ، بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت و گويي با خبرگزاري فارس انجام داده كه در زير ميخوانيد:
*از شرايط جسماني بگو؟
پس از يك مصدوميت چند ماهه، در شرايط خوبي به سر ميبرم. اميدوارم بتوانم در ادامه مسابقات بازيكن خوبي براي پرسپوليس باشم.
*چرا پرسپوليس در نيم فصل دوم دچار نوسان شد؟
فكر ميكنم بدشانسي يكي از عوامل اصلي در عدم ليگ نتيجه گيري مطلوب در چند مسابقه نيم فصل دوم بود. ديدارهايي كه اختيارهايشان را از دست دادهايم را بايد فراموش كرد و ميبايستي به آينده تمركز كنيم.
*ضعف خط حمله را تا چه ميپذيريد؟
زماني كه يك تيم شكست ميخورد، هرگز نميتوان فقط يك پست را عامل اصلي ناكامي دانست زيرا همه در كسب نتايج سهيم هستند. زماني كه يك تيم پيروز ميشود، همه از خط دروازده تا حمله موفق بودهاند.
*نظرتان درباره خط حمله تيم ملي ايران با حضور عليرضا نيكبخت واحدي و محسن خليلي چيست؟
در ليگ برتر هر دو بازيكن گلهاي خوبي را به ثمر رساندهاند. با توجه به تجارب بالايشان، ميتوانند به استحكام و قدرت خط حمله ايران بيفزايند. خليلي و نيكبخت واحدي از جمله بهترين گلزنان ايران محسوب ميشوند.
*از فعاليت كنار يك مربي به نام افشين قطبي چه احساسي داري؟
يكي از مربيان بزرگ و بادانشي است كه تاكنون شناختهام. از فعاليت با وي احساس رضايت دارم. سالها كنار مربيان بزرگي از جمله برانكو ايوانكوويچ و بلازويچ فعاليت كردهام. به خوبي تواناييهاي مربيان را ميتوانم شناسايي كنم و قطبي يكي از آنها است.
*افشين قطبي در صورت حضور در تيم ملي ميتوانست كارنامه موفقي داشته باشد؟
وي تجارب خوبي در تورنمنتهاي بزرگ بينالمللي كسب كرده است. توانايي مديريت تيم ملي ايران را دارد؛ اگر چه علي دايي نيز انتخاب خوب محسوب ميشود.
*با توجه به حضور كوتاه مدت در ايران، حضور اشخاص سياسي در فوتبال را حس ميكني؟
چنين حسي ندارم زيرا رقابت در ليگ برتر و تيمهاي ايراني كاملا ورزشي است. تيمها براي قهرماني رقابت فشردهاي را با يكديگر دارند.
*در كرواسي چطور؟ در باشگاه داري دخالت دارند؟
بله، آنجا برخي مديران سياسي هستند؛ اما دخالت مستقيمي در مسابقات ندارند. فيفا به خوبي نحوه مديريت آنها را كنترل ميكند. حضور مديران سياسي در فوتبال مشكل ساز نيست زيرا فدراسيون بينالمللي فقط مخالفت دخالت مستقيم است. ناظران و مسئولان فيفا براي سالم سازي به طور شفاف و موشكافانه مسايل را بررسي ميكنند.
*قبل از سفر به تهران اطلاعي از پرسپوليس داشتي؟
بله. بسياري از مربيان كروواسي در ايران فعاليت ميكنند. به وسيله آنها شناخت خوبي از فوتبال ايران و پرسپوليس كسب كرده بودم. برانكو ايوانكوويچ كه تيم ملي ايران را به جام جهاني 2006 برده بود، اطلاعات خوبي به من داد.
*نظرت درباره دربي سرخابي چيست؟
تاكنون تجربه حضور در دربي را نداشتهام؛ اما با تماشاي چند مسابقه به خوبي از اهميت اين ديدار مطلع هستم. پيروزي در دربي براي هواداران بسيار مهم است و در اين شرايط حساس براي رسيدن به جام قهرماني بايد با پيروزي ميدان را ترك كنيم.
*چه نتيجهاي را پيشبيني ميكني؟
ميدانم كه بازي سختي را پيش رو داريم؛ البته پرسپوليس تيم پيروز ميدان خواهد بود.
*اما استقلال در ديدارهاي قبلي زنگ خطر را براي پرسپوليس به صدا درآورده است؟
آنها در نيم فصل به مراتب عملكرد بهتري داشتهاند. بازيهاي اخير استقلال را به خوبي تماشا كردهام و به همين دليل، معتقدم بازي سختي را پيش روي داريم. در همه كشورها دربي شرايط خاص خودش را دارد و نبايد مسابقه استقلال و پرسپوليس را با ديگر ديدارها مشابه دانست.
*به تمديد قراردادت با باشگاه پرسپوليس تا چه حد اميدواري؟
چنانچه بتوانم تا پايان فصل بازيهاي خوبي را انجام داده و گلزني كنم، بدون شك رضايت مسئولان باشگاه را جلب خواهم كرد. در شرايط فعلي چندان به اين موضوع فكر نميكنم زيرا قهرماني پرسپوليس در فصل جاري و صعود به ليگ قهرمانان بيش از هر چيز برايم اهميت دارد.
*آيا پيشنهاد جديدي از داخل يا خارج دريافت كردهاي؟
همانطوري كه گفتم، از حضورم در پرسپوليس رضايت دارم. توجهي به پيشنهاد ساير تيمها ندارم.
*با درخشش در پرسپوليس، چقدر به حضورت در تيم ملي كروواسي اميدوار هستي؟
چنانچه پرسپوليس بتواند با كسب قهرماني در ليگ برتر راهي ليگ قهرمانان آسيا شود، با گلزنيام، پوشيدن پيراهن تيم ملي دور از دسترس نخواهد بود. با توجه به نزديكي ارتباطات مطمئنم كه مسئولان كروواسي به درستي عملكردم را زيرنظر دارند.
*چقدر اميدواري كه با گلزني در دربي سرخابي محبوب شوي؟
چند مسابقه از مصاف استقلال و پرسپوليس را تماشا كردهام. حساسيت اين دربي را ميدانم و فقط اميدوارم كه بتوانم براي تيم خود گلزني كنم؛ اگر چه عملكرد خوبم بيشتر اهميت دارد.
Ghermezeteh
03-04-2008, 10:21
رودباریان : باید مشکل دفاعی را در دربی حل کنیم
حسن رودباريان اظهار داشت: در مقابل ذوب آهن ديدني بازي نكرديم تا با از موقعيتهاي خود بهتر از مهاجمان ما استفاده كنند.
وي افزود: اميدوارم در دربي كه شرايط خاص خود را دارد و يك اشتباه براي هر دو تيم بسيار سنگين تمام مي شود، متفاوت تر از ديدار قبلي باشد.
رودباريان عنوان كرد: تجربه حضور در دربي را دارم. فكر كنم به دليل اينكه هر بازيكني قصد دارد در اين ديدار در تركيب قرار گيرد و خود را نشان دهد، كمي بازي افت كند. همين موردي كه در چند بازي گذشته نيز نصيب پرسپوليس شد.
وي خاطر نشان ساخت: هيچ شخص را زير سؤال نمي برم؛ اما در صورتي كه بخواهيم در دربي نتيجه بگيريم تا از قهرماني عقب نمانيم، بايد مشكل دفاعي تيمي را حل كنيم و از فرصتهاي بدست آمده به دور از حاشيههاي بازي، به نحو احسن استفاده كنيم.
رودباريان گفت: تمام تلاشم را ميكنم تا دروازهبان اصلي پرسپوليس باشم؛ اما نبايد فراموش كرد كه تلاش واعظي كه يك دروازهبان خوب است، انگيزه من را دو برابر كرده است تا رقابتي سالم با وي داشته باشم.
Ghermezeteh
03-04-2008, 10:27
در دربی همان كعبی جام جهانی میشوم
حسين كعبی اظهار داشت: به دنبال حرف بيهوده نيستم. بايد قبول كرد كه ذوبآهن با برنامهتر و خيلی بهتر از پرسپوليس بازی كند تا دو گل زيبا هم بزند.
وی افزود: نمی توانم كسی را مقصر اين باخت قلمداد كنم؛ اما فقط میتوانم نظر بدهم كه تيمهای ليگ برتری در خانه خود اصلا امتيازها را مثل فصلهای قبل از دست نمی دهند.
كعبی درباره بازی روز پنجشنبه برابر استقلال گفت: دربی پرسپوليس و استقلال شرايط خاص خودش را دارد و با بقيه بازیها فرق دارد؛ به طوريكه بازيكنان و هواداران دوست دارند تيمشان در تمام بازیهاي ليگ برتر ببازد؛ اما دربی را پيروز باشند.
وی افزود: اصلا به باخت در دربی فكر نمی كنم چون قصد دارم باتوجه به حساسيت شرايط پرسپوليس و نياز مبرم به 3 امتياز و از ياد بردن چند بازی كمی ضعيف خودم در چند هفته گذشته، همان كعبی جام جهانی باشم.
كعبی خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان نبايد از شايستگي استقلال گذشت؛ اما برد در اين مسابقه با تمام بازیهاي ديگر تفاوت های زيادی دارد كه قابل انكار نيست.
مدافع ملی پوش پرسپوليس درباره عدم حضوری در تركيب برابر كويت گفت: شرايط بسيار خوبی را داشتم؛ اما به نظر دايی احترام میگذارم. نبايد به راحتی با كويت تقسيم امتياز می كرديم چون در وزنه ترازو سنگين تر از آنها بوديم.
Ghermezeteh
03-04-2008, 10:28
استيلی: از دربی به اوج باز مي گرديم
مربی تیم پرسپولیس در خصوص بازی مقابل ذوب آهن گفت: علیرغم تمرینات خوبی که در اردوی بندرعباس پشت سرگذاشتیم متاسفانه در این بازی نتوانستیم به نتیجه دلخواهمان دست پیدا کنیم و قبول دارم که افت محسوسی مقابل ذوب آهن داشتیم.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس حمید استیلی افزود: البته نبود بازیکنانی مثل نیکبخت و آقایی و همچنین اشتباهات فردی برخی از بازیکنان از جمله دلایل باخت ما مقابل ذوب آهن بود و این را باید قبول کنیم که همیشه شرایط بر وفق مراد ما نخواهد بود. خوشحالم که تیم های مثل ذوب آهن روز به روز بهتر می شوند و این تیم با وجود بازیکنان جوانی که در اختیار دارند عملکرد قابل قبولی را به معرض نمایش گذاشت.
بازیکن سابق تیم ملی با اشاره به بازی پیش رو مقابل استقلال تهران گفت: البته یکی از دلایل باخت ما، حساسیت بازی مقابل استقلال تهران بود ولی مطمئن باشید این باخت را به دست فراموشی می سپارم و به هواداران نیز قول می دهم که برنده بازی دربی خواهیم بود و گذشته مان را جبران خواهیم کرد.
وی ادامه داد: برای این بازی از آمادگی خوبی برخورداریم و امیدوارم با شکست استقلال دوباره به روزهای اوجمان مثل نیم فصل اول بازگردیم
Ghermezeteh
03-04-2008, 10:32
زرينه : آقايى مى تواند بازى كند
پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به تلاش كادر پزشكى، آقايى شرايط حضور در دربى را دارد. فعلاً صدمه خورده اى بين بازيكنان پرسپوليس به غير از الونگ كه بايد عمل جراحى شود، نداريم. وى افزود: آقايى نيز با توجه به استراحت و تلاش كادر پزشكى و تمرينات خود، در روزهاى آينده با نظر كادر فنى شرايط حضور در دربى را دارد.
Ghermezeteh
03-04-2008, 18:36
خلیلی : بار ديگر به روزهای اوج خود بر می گردم
مهاجم تيم پرسپوليس تهران گفت : بار ديگر به روزهاي اوج خود در ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران باز خواهم گشت.
ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران درهفته بيست و ششم رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران عصر پنجشنبه با نتيجه تساوي يك بر يك خاتمه يافت.
محسن خليلي در پايان اين ديدار در گفت وگو یی افزود : با گلزني مقابل تيم استقلال تهران از فشارهاي روحي و رواني هفتههاي گذشته خود خارج خواهم شد.
وي با بيان اينكه در چند هفته اخير فشارهاي روحي بسياري را در اردوهاي تيم ملي و پرسپوليس تحمل كرد؟ اظهار داشت: نيمكت نشيني در تيم ملي و پرسپوليس برايم بسيار سخت بود به طوريكه نياز مبرمي به گلزني و پايان دادن به بحرانهاي موجود داشتم.
خليلي با اشاره به اينكه براي گلزني در ديدار مقابل استقلال تهران از انگيزه فراواني برخوردار بود؟ گفت : خوشبختانه تيم در يك كار گروهي تمرين شده به گل دست يافت تا تيم با تساوي به رختكن برود.
مهاجم تيم پرسپوليس تهران در مورد موقعيت اين تيم در جدول رده بندي ليگ برتر افزود : هشت هفته تا پايان اين رقابتها باقي مانده به گونهاي كه پرسپوليس همچنان اميد اول كسب عنوان قهرماني است.
وي پيش بيني كرد كه تيم فوتبال پرسپوليس تهران به زودي به صدر جدول رده بندي ليگ برتر صعود خواهد كرد.
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
03-04-2008, 18:37
حیدری : بسیار بهتر از استقلال بودیم / این تساوی برای پرسپولیس شکست بود
سپهر حیدری که پس از تساوی تیمش در جمع خبرنگاران سخن می گفت ضمن بیان مطلب فوق افزود: ما یک سر و گردن از استقلال بالاتر بودیم و اگر از موقعیت های خود استفاده می کردیم نتیجه بسیار بهتری کسب می کردیم.
وی ادامه داد: این تساوی برای ما همانند شکست بود زیرا فاصله امتیازهایمان با دیگر صدرنشینان افزایش یافت.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تاکید کرد: سپاهان و استقلال تیم های خوبی هستند اما مطمئن باشید قبل از پایان فصل پرسپولیس قهرمان خواهد شد.
حیدری در پایان در خصوص داوری این دیدار گفت: به نظر می رسید داور بسیار محتاطانه سوت می زد اما در مجموع مشکلی نداشت.
خبرگزاري پرسپوليس
Ghermezeteh
03-04-2008, 18:38
خليلی: احساسی از كسب تساوی ندارم
محسن خليلي در گفت و گويي، اظهار داشت: از گل زود هنگامي كه خورديم، شوكه شديم. حريف از اولين فرصت خود به بهترين شكل استفاده كرد؛ اما بعد از گلي كه زديم، در نيمه دوم به استقلال فشار آورديم. ميتوانستيم پيروز شويم و به سه امتياز دست پيدا كنيم.
مهاجم پرسپوليس افزود: از كسب تساوي احساسي ندارم. از اين مسئله ناراحت هم هستم. در چند هفته اخير پرسپوليس زير فشار قرار گرفته و در صورتيكه نتوانيم از زير اين فشار خارج شويم، قهرماني در ليگ برتر به خطر مي افتد.
وي عنوان كرد: خودم در ليگ برتر در كورس آقاي گلي قرار دارم؛ اما در دو مسابقه نيمكت نشين بود. دليل اين مسئله را نميدانم؛ آن هم در شرايطي كه رقباي من در تيم هاي خود فيكس بازي كردند. دليل 180 دقيقه نيمكت نشيني خود را نميدانم.
خليلي در مورد عملكرد خود در دربي گفت: در نيمه دوم به دليل آنكه كمي مصدوم شدم، نتوانستم به خوبي نيمه اول بازي كنم.
خبرگزاري پرسپوليس
Ghermezeteh
03-04-2008, 18:40
قطبی: داور دو پنالتی به سود پرسپوليس را نديد
افشين قطبي پس از تساوي يك بر يك مقابل استقلال تهران اظهار داشت: در ابتداي مسابقه تمركز خوبي نداشتيم و استقلال نيز از اين مسئله نهايت استفاده را برد. در ادامه واكنش خوبي به اين گل نشان داديم. بعد از گل حريف خوب بازي كرديم و يك گل بين المللي زديم.
وي افزود: ترس از باخت هميشه در دربي وجود دارد. به همين دليل، زماني كه بازي مساوي شد، تيم ما عقب نشيني كرد؛ اما زماني كه يك تيم عقب است، بهتر بازي ميكند. قصد داشتيم از ابتدا شجاع باشيم؛ اما نتوانستيم.
سرمربي پرسپوليس با انتقاد از عملكرد داور اسپانيايي دربي شصت و چهارم، عنوان كرد: در نيمه دوم بازي افت كرد. بازيكنان استقلال در دو صحنه روي نيكبخت و كعبي مرتكب پنالتي شدند كه بهتر است كارشناسان در اين مورد نظر بدهند؛ اما نميدانم چطور به جاي اعلام ضربه پنالتي، لحظاتي بعد كريم باقري از ميدان اخراج مي شود.
مربي سابق تيم ملي كره جنوبي در مورد تيم استقلال تهران گفت: اين تيم با حضور فيروز كريمي بهتر نتيجه گرفته است. به ايشان تبريك مي گويم.
سرمربي پرسپوليس در مورد شانس قهرماني در لبگ برتر اظهار داشت: يك امتياز امروز به ما كمكي نكرد. 4 يا 5 تيم شانس قهرماني دارند. از روز اول به هواداران قول قهرماني دادهام. هنوز سر قولم هستم .
خبرگزاري پرسپوليس
Ghermezeteh
03-04-2008, 18:41
کاشانی : اين تساوی به نفع سپاهان شد / اخراج قطبی شايعه است
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد که تساوی تیمش برابر استقلال به نفع سپاهان تمام شد تا فاصله سرخپوشان با صدر جدول زیاد شود.
حبیب کاشانی که پس از تساوی تیمش برابر استقلال در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: هر دو تیم برای پیروزی تلاش کردند اما ما به این سه امتیاز نیاز داشتیم که متاسفانه نتوانستیم آن را به دست آوریم.
وی اضافه کرد: در هر دو نیمه وزش باد باعث افت تاکتیکی دو تیم شد ولی در مجموع بازیکنان ما می توانستند با استفاده بهتر از فرصت ها نتیجه مطلوبی را به دست آورند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنین تاکید کرد: این تساوی به سود سپاهان شد زیرا طبیعی است در این مسابقات حساس چنین نتایجی به نفع دیگر تیم های صدرنشین می شود.
کاشانی در پایان در خصوص شایعه اخراج قطبی در صورت شکست در این دیدار گفت: از این حرفها در این مدت زیاد شنیده ام. این موضوع هم مانند درگیری قطبی با استیلی و نیک بخت شایعه است. قطبی همچنان سرمربی پرسپولیس و باید به کار خود ادامه دهد. وی تا هر وقت که بخواهد در پرسپولیس خواهد ماند.
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
03-04-2008, 18:46
افشين قطبی: ترس از باختن بازی را احساسی كرد
افشين قطبي اسرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: ترس از باختن در بازي سنتي استقلال - پرسپوليس سبب ميشود كه هر دو تيم به بازي احساسي روي آورند. قطبي روز پنجشنبه پس از تساوي دو تيم استقلال و پرسپوليس افزود: در اين بازي هر تيمي كه از حريف عقب باشد شجاعت حمله به دروازه حريف را پيدا ميكند اما نتيجه تساوي افت هر دو تيم را در پي دارد. وي اظهارداشت: تيم پرسپوليس امروز تمركز خوبي در دقايق نخست بازي نداشت و استقلال نيز از اين فرصت به خوبي استفاده كرد و گل زيبايي زد. وي تصريح كرد: اما در فاصله زماني دقيقه چهار و پس از خوردن گل تا دقيقه ۲۶كه بازي به تساوي كشيده شد تيم ما بسيار منسجم و بينالمللي بازي كرد كه جاي خوشحالي دارد.
قطبي ادامه داد: تيم ما در اين زمان فوتبال بينالمللي را به نمايش گذاشت و گل بينالمللي را توسط محسن خليلي به دست آورد اما ترس از باختن سبب شد كه هر دو تيم نيمه دوم را با احتياط آغاز كنند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بيان داشت: ما ميخواستيم در اين بازي شجاع باشيم و شجاعانه بازي كنيم اما نشد و نيمه دوم روند بازي به راحتي تغيير كرد.
وي با اشاره به خطا بر روي نيكبخت واحدي و كعبي در محوطه جريمه گفت:
كارشناسان بايد اين صحنهها را ببينند و نظر دهند زيرا اين برخوردها مي توانست پنالتي باشد.
قطبي همچنين به اخراج كريم باقري در نيمه دوم بازي اشاره كرد و افزود:
اين اخراج سبب شد بازي را از دست دهيم و نتيجه نتوانست ما را راضي كند.
سرمربي تيم پرسپوليس تهران اظهارداشت: اين يك امتياز هيچ كمكي به ما در جدول رده نكرد و ما نياز به سه امتياز آن داشتيم.
به گفته وي، هم اكنون ۲۴امتياز براي به دست آوردن مانده و ما بايد براي به دست آوردن آن و صدرنشيني بجنگيم.
وي در خصوص قهرماني تيم پرسپوليس در اين دوره از رقابتها بيان داشت: ما قهرماني را به هواداران قول داديم و هم اكنون رقابت در صدر جدول بسيار تنگاتنگ است.
وي با تمجيد از فيروز كريمي سرمربي استقلال تهران گفت: با حضور وي در اين تيم ، استقلال بسيار پر انرژي و زيبا بازي ميكند و ميتواند مدعي خوبي باشد .
IranSport
Elbimbo deoro
03-04-2008, 22:36
كعبي : قطعا پنالتي بود .
خبرگزاری پرسپولیس : حسین کعبی گفت: ما در این بازی صد در صد بهتر از استقلال بودیم و اگر می توانستیم از فرصتهایمان به نحو مطلوب استفاده کنیم، با اختلاف 4 گل پیروز میشدیم.
حسین کعبی در گفتگویی با اشاره به صحنه خطای پنالتی روی خود افزود: آن صحنه خطا قطعاً پنالتی بود و من نمیدانم چه اصراری به استفاده از داور خارجی در دیدارهای داربی وجود دارد.
داور خارجی هر چقدر هم که ضعیف قضاوت کند بلافاصله پس از بازی، از کشورمان خارج میشود و هیچ پاسخگویی نسبت به عملکرد خود نخواهد داشت.
بازیکن ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: اگر همین قضاوت را یک داور ایرانی به نمایش گذاشته بود، تا مدتها یقهاش را میگرفتند و سوژه مطبوعات میشد اما نسبت به عملکرد داور خارجی هیچ پیگیری نمی توان داشت.
کعبی همچنین در خصوص سرنوشت قهرمانی لیگ برتر گفت: هر چند از الان نمی توان در مورد قهرمانی در لیگ برتر قضاوت کرد اما من صد در صد به قهرمانی تیم پرسپولیس امیدوارم. بازیهای زیادی تا پایان لیگ باقی مانده و می توان سرنوشت لیگ را تغییر داد.
Ghermezeteh
04-04-2008, 08:02
كعبي : قطعا پنالتي بود .
خبرگزاری پرسپولیس : حسین کعبی گفت: ما در این بازی صد در صد بهتر از استقلال بودیم و اگر می توانستیم از فرصتهایمان به نحو مطلوب استفاده کنیم، با اختلاف 4 گل پیروز میشدیم.
حسین کعبی در گفتگویی با اشاره به صحنه خطای پنالتی روی خود افزود: آن صحنه خطا قطعاً پنالتی بود و من نمیدانم چه اصراری به استفاده از داور خارجی در دیدارهای داربی وجود دارد.
داور خارجی هر چقدر هم که ضعیف قضاوت کند بلافاصله پس از بازی، از کشورمان خارج میشود و هیچ پاسخگویی نسبت به عملکرد خود نخواهد داشت.
بازیکن ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: اگر همین قضاوت را یک داور ایرانی به نمایش گذاشته بود، تا مدتها یقهاش را میگرفتند و سوژه مطبوعات میشد اما نسبت به عملکرد داور خارجی هیچ پیگیری نمی توان داشت.
کعبی همچنین در خصوص سرنوشت قهرمانی لیگ برتر گفت: هر چند از الان نمی توان در مورد قهرمانی در لیگ برتر قضاوت کرد اما من صد در صد به قهرمانی تیم پرسپولیس امیدوارم. بازیهای زیادی تا پایان لیگ باقی مانده و می توان سرنوشت لیگ را تغییر داد.
منبع خبر فراموش نشه
موفق باشی
Ghermezeteh
04-04-2008, 08:04
افشین قطبی: نه ما و نه هواداران از نتیجه بازی راضی نیستیم
فشین قطبی گفت: عکس العمل بازیکنان ما نسبت به گل استقلال محشر بود و آنها توانستند با بدست گرفتن تمرکز بازی نمایش فوق العاده ای را در نیمه اول از خود ارائه دهند.
افشین قطبی در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی در جمع خبرنگاران گفت: نه ما و نه هواداران پرسپولیس از نتیجه بازی راضی نیستیم اما به نظر من این بازی نسبت به داربی گذشته بهتر بود. هر چند خصوصیات خاص داربی اجازه اجرای کامل تاکتیک ها را به تیمها نمیدهد.
افشین قطبی در خصوص صحنه پنالتی بر روی حسین کعبی گفت: هر چند باید این صحنه را یک بار دیگر دید اما به نظر من خطا روی کعبی صد در صد پنالتی بود و ما دیدیم که اشتباه داور در این صحنه موجب شد تا در برگشت همان توپ کریم باقری از بازی اخراج شود.
وی گفت: در کره جنوبی نیز وضعیت به همین شکل بود و وقتی تیمهای سامسونگ و ال جی با یکدیگر بازی داشتند، از داور خارجی استفاده می کردند اما من با احترام به داوران خارجی، مطمئن هستم داوران ایرانی کیفیت مطلوب تری را در این بازیها خواهند داشت و قضاوت مناسبتری را دارند.
افشین قطبی در خصوص علت تعویض کردن خلیلی و نگه داشتن نیکبخت در زمین گفت: خلیلی در نیمه اول ضربه بسیار بدی خورد و به شدت مصدوم شد. ما دوست داشتیم از حضور او در زمین استفاده کنیم اما این امکان وجود نداشت. ما در دفاع با سیستم 1-3-2-4 و در حمله 2-4-4 بازی کردیم و شما حتماً می دانید که بازیکنانی مثل خلیلی و نیکبخت ممکن است 89 دقیقه بازیشان به نظر نیاید ولی در یک دقیقه کار را تمام می کنند.
افشین قطبی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی پرسید با وجود فاصله ای که بین پرسپولیس و سپاهان افتاده است، آیا هنوز هم به قهرمانی امیدوارید؟ گفت: هنوز هشت بازی تا پایان لیگ باقی مانده است و می توان به راحتی و با تمرکز بیشتر بهترین استفاده را از بازیهای باقی مانده کرد و قهرمان لیگ شد. در لیگ ایران فاصله تیمها آنقدر نیست که بشود از هفته های قبل تکلیف قهرمانی را یکسره کرد اما ما مصمم به قهرمانی در لیگ هستیم.
سرمربی تیم پرسپولیس در پاسخ به سوالی که چطور می شود 90 دقیقه بازی بین المللی از پرسپولیس دید، تاکید کرد: اگر می خواهید 90 دقیقه بازی بین المللی را شاهد باشید باید امکانات بین المللی و بازیکنان بین المللی داشته باشید. برای اینکه بازیکنان نیز به بازیکنان بین المللی تبدیل شوند باید روی تمرکز آنها کار کرد و این مسئله، موضوع فوق العاده مهمی است. در ایران وقتی تیمها نتیجه نمی گیرند همه درباره بدنسازی و بدن بازیکنان صحبت می کنند در حالی که سازماندهی و تمرکز مسئله ای بسیار مهم است که در فوتبال ایران باید روی آن کار شود.
شما ببینید، ما چقدر موقعیت داشتیم که با یک بازی تک ضرب و تنها یک پاس می توانست تبدیل به یک موقعیت صد در صد گل بشود اما بازیکنان فرصتها را به راحتی از دست می دادند و خودشان اقدام به شوتزنی می کردند.
افشین قطبی در پایان گفت: تمام بازیکنان، کادر فنی و اجرایی باشگاه همدل با یکدیگر برای قهرمانی پرسپولیس می جنگیم و لحظه ای از تلاش برای موفقیت دست بر نمی داریم
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
04-04-2008, 08:14
سعيدلو: توطئهگران قصد به حاشيه بردن پرسپوليس را دارند
رئيس هيئت مديره پرسپوليس گفت: قطبي مربي باشخصيتي است؛ اما توطئهگران قصد دارند تيم را به حاشيه ببرند.
علي سعيدلو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بدون شك قطبي مربي باشخصيتي است. اگر مطلبي كه در روزنامهها درباره من درج شده بود را تكذيب هم نميكرد، مطمئن بودم چنين حرفي را نزده است. ميدانم توطئهگران قصد دارند به هر طريقي كه شده، پرسپوليس را به حاشيه ببرند تا نهايت استفاده را كنند.
وي عنوان كرد: باهوشتر از برخي دوستان هستم. به كاشاني و قطبي هشدار ميدهم تنها موردي كه ميتواند پرسپوليس را دچار مشكل كند، موارد حاشيهاي است.
سعيدلو خاطر نشان ساخت: به قطبي و كاشاني حق ميدهم درباره اين اكاذيب خيلي زود واكنش نشان دهند، چون در صورت عدم اين كار، روزهاي بدتر در انتظار آنها خواهد بود.
رئيس هيئت مديره پرسپوليس گفت: مردمان خوب و خوش فكري داريم. حتما اطلاع دارند كه سعيدلو براي چه به هيئت مديره پرسپوليس آمده است. آنها دانند به غير از خدمت به تيم و هواداران، قصد ديگري ندارم.
وي درباره كاهش 6 امتياز از پرسپوليس و مراحل ساخت ورزشگاه اختصاصي اظهار داشت: در هفته آينده خبري خوش خواهيم داشت. مذاكراتي با فدراسيون داريم تا تكليف 6 امتياز روشن شود.
وي افزود: در مورد ورزشگاه نيز صحبتهاي پاياني را با علي آبادي انجام دادهام تا زمينه لازم را فراهم كنيم تا مبلغ سازمان نيز به باشگاه پرداخت شود. مطمئن باشيد پرسپوليس داراي ورزشگاه اختصاصي مجهز خواهد شد.
خبرگزاری فارس
Ghermezeteh
04-04-2008, 08:22
محسن خليلی:
هر دو تيم به حق خود رسيدند
هواداران پرسپوليس واقعی را در نيمهي اول ديدند
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قول گلزني نداده بودم ولي اين بار هم موفق شدم به استقلال گل بزنم.
محسن خليلي پس از تساوي تيم فوتبال پرسپوليس برابر استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من قبل از بازي قول گلزني نداده بودم اما، موفق شدم در بازي امروز هم گل بزنم. فكر ميكنم تيم ما در نيمهي اول بسيار بهتر بازي كرد و نيمهي دوم ما كمي مشكل داشتيم. در مجموع فكر ميكنم پرسپوليس واقعي را هواداران در نيمهي اول ديدند نه نيمهي دوم.
وي در رابطه با تعويضاش از بازي افزود: من در اين بازي كمي مصدوم بودم و اين مصدوميت در جريان كار كمي بيشتر شد و موجب شد تا در نيمهي دوم تعويض شوم.
خليل افزود: ما هنوز اميد زيادي براي كسب عنوان قهرماني داريم و ميتوانيم با بازيهايي كه پيش رو داريم امتيازات لازم را كسب كرده تا به اين مهم دست يابيم.
وي درخصوص تيم فوتبال استقلال نيز اظهار كرد: استقلال هم بد نبود و خوب كار كرد و در مجموع هر دو تيم به حق خود در اين بازي رسيدند. اما، ميشد كه بهتر كار كرد و اگر حساسيتهاي موجود بر روي اين بازي حاكم نبود، از دو تيم فوتبال بهتري را ميديديم.
ایسنا
Ghermezeteh
04-04-2008, 08:23
حیدری : داور شهرآورد بسيار محتاطانه سوت زد
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس اعلام كرد: داور اسپانيايي بازي استقلال - پرسپوليس بسيار محتاطانه سوت زد اما در مجموع مشكلي نداشت
سپهر حيدري روز پنجشنبه پس از تساوي تيمش در مقابل تيم استقلال گفت : تيم ما در شصت و چهارمين دربي بسيار بهتر از استقلال بازي كرد و مستحق پيروزي بود اما پيروزي را تساوي عوض كرديم .
وي اظهارداشت : ما يك سر وگردن از استقلال بالاتر بوديم و اگر از موقعيتهاي خود استفاده ميكرديم نتيجه بسيار بهتري كسب ميكرديم .
وي ادامه داد: اين تساوي براي ما همانند شكست بود زيرا فاصله امتيازهايمان با ديگر صدرنشينان افزايش يافت .
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس همچنين تاكيد كرد: سپاهان و استقلال تيم هاي خوبي هستند اما مطمئن باشيد قبل از پايان فصل پرسپوليس قهرمان خواهد شد.
ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران به تساوي يك بر يك رسيد.
ایرنا
Elbimbo deoro
04-04-2008, 08:50
منبع خبر فراموش نشه
موفق باشی
ابتداي متن تمام مطالبم نوشته خبرگزاري پرسپوليس
Elbimbo deoro
04-04-2008, 13:22
خليلي: اگر مصدوم نمي شدم شايد گل دوم را هم مي زدم
خبرگزاري پرسپوليس : محسن خليلي پس از اين ديدار گفت: قول گلزني در اين بازي را نداده بودم، اما گفته بودم که تمام تلاشم را خواهم کرد. البته اگر بر اثر ضربه بازيکن حريف در نيمه اول مصدوم نمي شدم، شايد گل دوم پرسپوليس را وارد دروازه استقلال مي کردم. صدرنشين جدول گلزنان درباره افت کيفيت بازي اش در چند ديدار اخير اظهار داشت: متأسفانه در چند وقت اخير فشار بر روي من هم در تيم ملي و هم در باشگاهم زياد بود و به نظر مي رسد اين مسأله روي کادر فني تأثير گذاشته بود. با توجه به اين که من در کورس آقاي گلي هستم، نبايد آن 180 دقيقه را از دست داده و دو بازي روي نيمکت مي نشستم.
خليلي در خصوص نتيجه تساوي 1-1 دربي پايتخت گفت: نتيجه مساوي عادلانه بود،اما با توجه به اينکه يکي از مدعيان اصلي قهرماني هستيم اين تساوي نتيجه خوبي براي ما محسوب نمي شود.
كعبي: هنوز در پست اصليام بازي نميكنم
خبرگزاری پرسپولیس : حسين كعبي در گفت و گویی اظهار داشت: روي غافلگيري در دقايق اوليه بازي گل خورديم؛ اما با اداره آن و در اختيار گرفتن نقاط مختلف زمين، در نيمه اول كار را به تساوي كشانديم تا فقط به برد در نيمه دوم فكر كنيم.
وي افزود: در نيمه دوم بازي را كاملا در اختيار گرفتيم؛ اما از فرصتهاي خود استفاده نكرديم تا استقلاليها با شانس بازي را مساوي كنند.
كعبي عنوان كرد: شك نكنيد پنالتي رويم كاملا درست بود؛ اما دليل نامهرباني داور با من را نميدانم چه بود. اگر خوشبينترين كارشناسان بازي ما را ديده باشند، با من هم عقيدهاند كه پرسپوليس 4 بر صفر بايد استقلال را شكست بدهد.
وي درباره نحوه استفادهاش در سيستم قطبي، گفت: با توجه به عملكرد خوبم در دربي اما هنوز در پست اصليام بازي نميكنم كه دليلش برايم نامشخص است. دوست دارم در اين موقعيت حساس مثل فصل قبل موثر باشم.
وي خاطر نشان ساخت: از حرفهاي نيكبخت در بازي ناراحت نيستم چون در زمين همه به فكر موفقيت تيم هستند؛ نه منافع شخصي.
كعبي در باره درگيرياش با اميرحسين صادقي گفت: فقط براي تصاحب توپ با مدافع استقلال برخورد فيزيكي پيدا كردم كه اين مورد را عمد ميدانست. به همين علت، با او چند دقيقهاي صحبت كردم تا اعلام كنم قصدي نداشتم.
آشوبي : اصلا از نیمکت نشینی راضی نیستم// دو امتیاز حیاتی را از دست دادیم
خبرگزاری پرسپولیس : هافبک تیم پرسپولیس با اشاره به نیمکت نشینی خود در بازی دربی گفت: علیرغم آمادگی کامل با نظر کادر فنی در این دیدار حساس که انگیزه های زیادی داشتیم روی نیمکت نشستم و از این امر اصلا راضی نیستم.
فرزاد آشوبی در گفتگویی افزود: با وجودی که در دیدارهای گذشته پرسپولیس بازی های خوبی را برای این تیم در میانه زمین ارایه دادم اصلا انتظار نشستن روی نیمکت را نداشتم اما به هرحال این تصمیمی بود که از طرف کادر فنی اخذ شده بود و به عنوان یک بازیکن متعصب به تیم پرسپولیس به این نظرات احترام می گذارم.
وی درخصوص کسب نتیجه تساوی گفت: در این بازی اصلا نتوانستیم فوتبال خوب و حساب شده ای را مقابل تیم استقلال پیاده کنیم و دو امتیاز حیاتی را به راحتی از دست دادیم.
هافبک پرسپولیس با اشاره به از دست دادن صدر جدول گفت: در نیم فصل دوم امتیازات بدی را از دست دادیم تا اینکه بالاخره سپاهان صدر جدول را از ما تصاحب کرد و اختلاف 4 امتیازی با این تیم کار ما را برای رسیدن به قهرمانی بسیار سخت کرده است.
رودباریان : روی گل زود هنگام روانخواه غافلگیر شدم
خبرگزاری پرسپولیس : دروازه بان تیم پرسپولیس تهران با اشاره به گل تیم استقلال گفت: به هیچ وجه فکر نمی کردم استقلال به این زودی به گل برسد و روی ضربه روانخواه غافلگیر شدم.
حسن رودباریان در گفت و گویی ، افزود: با توجه به اینکه هنوز ابتدای بازی بود حتی فکر نمی کردم که به این زودی گل بخورم و واقعا این گل روی غافلگیری صورت گرفت.
وی اضافه کرد: شاید اگر این موقعیت در ادامه بازی نصیب تیم استقلال می شد به راحتی آن را می گرفتم و اجازه باز شدن دروازه را نمی دادم.
رودباریان درخصوص بازی گفت:
بازی بسیار خوبی بود که واقعا پیروزی در این دیدار حق ما بود ولی متاسفانه علی رغم موقعیت های بسیار زیاد ما ولی بازی مساوی شد.
وی با اشاره به عملکرد خودش خاطرنشان کرد: استقلالی ها در این دیدار موقعیت خطرناکی نداشتند که من بخواهم واکنش نشان بدهم و به نوعی توپی نیامد که بخواهد من را به واکنش وادار کند.
Ghermezeteh
04-04-2008, 17:37
استیلی : با کمی هوشیاری می توانستیم پیروز دربی باشیم
مربی تیم پرسپولیس تهران با اشاره به کسب تساوی در شهر آورد گفت: در این دیدار حساس و سرنوشت ساز علیرغم اینکه بازی خوب و قابل قبولی را بازیکنان ما انجام دادند با کمی هوشیاری و دقت می توانستیم پیروز دربی باشیم.
حمید استیلی در گفت و گو یی افزود: دریافت گل زودهنگام شوک بدی به تیم ما وارد کرد به دلیلی که هنوز آرایش تیمی خود را آن چنان که انتظار می رفت پیدا نکرده بودیم که روی یک حادثه و به طور غیرمنتظره گل را پذیرفتیم اما بعد از دریافت گل با هدایت بازیکنان رو به جلو و کنترل بازی موفق شدیم روی گل فوق العاده خلیلی کار را به تساوی بکشانیم.
مربی پرسپولیس تاکید کرد: بعد از به ثمر رساندن گل تساوی تا پایان بازیکنان ما فوتبال تماشاگرپسندی را به دور از هرگونه حاشیه ارایه دادند که به جرات اذعان می کنم که این استقلال به جز دقایق ابتدایی بازی در تمامی لحظات دیگر هیچ حرفی برای گفتن نداشت.
وی عملکرد بازیکنان را عالی دانست و اظهارداشت: بازیکنان ما در این دربی از جان و دل برای کسب پیروزی مایه گذاشتند که متاسفانه زحمات آن ها هیچ حاصلی را برای رسیدن به سه امتیاز به همراه نداشت.
استیلی درخصوص از دست دادن این امتیاز حساس دربی گفت: از دست دادن این امتیاز حساس مسلما برای ما در ادامه راه گران تمام خواهد شد اما با این حال امید خود را برای تصاحب جام قهرمانی از دست نداده ایم و اگر بتوانیم امتیازات بازی های دیگر را در هفته های آینده به طور کامل جمع آوری کنیم و سپاهان را در بازی رودررو شکست دهیم به طور حتم قهرمان خواهیم بود.
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
04-04-2008, 17:37
علیرضا مرزبان : تساوی در این دیدار رضایت بخش نبود
مربی تیم پرسپولیس درخصوص نتیجه دربی 64 گفت: از آن جایی که این تساوی برای ما حکم شکست را دارد از نتیجه کسب شده اصلا رضایت ندارم.
علیرضا مرزبان در گفت و گویی تصریح کرد: در این دیدار بدون هراس از نام استقلال فقط با تفکر دستیابی به سه امتیاز این شهر آورد و بقاء در کورس قهرمانی لیگ مقابل حریف خود صف آرایی کردیم که در 20 دقیقه ابتدایی بازی نمایش ایده آلی را از خود ارایه ندادیم و بسیار ضعیف کار کردیم تا اینکه استقلالی ها ما را تحت فشار قرار دادند.
وی اظهار داشت: خوشبختانه بعد از زدن گل تساوی توسط خلیلی بازیکنان ما کمی به خودشان آمدند و با صحبت های قطبی و دیگر اعضای کادر فنی در رختکن توانستند در نیمه دوم تا حدودی تفکرات کادر فنی را در زمین مسابقه پیاده کنند.
مرزبان درخصوص عملکرد رودباریان و آقایی در این دیدارگفت: هر چند که توپ زیادی روی دروازه ما نیامد اما در چند صحنه ای که استقلالی ها از جناحین سانترهای خود ارسال کردند رودباریان عکس العمل های خوبی را در خروج های خود نشان داد و روی گل دریافتی اصلا مقصر نبود.
وی ادامه اداد: البته آقایی هم مثل سایر بازیکنان ما در ترکیب تیم بسیار خوب و کلاسیک بازی کرد و باید بگویم که درست است که نتیجه راضی کننده نیست و لیکن نحوه بازیکنان ما عالی بوده است.
مربی پرسپولیس با اشاره به داوری این دیدار گفت: دوست ندارم که درخصوص قضاوت داوران اسپانیایی این دربی صحبت چندانی داشته باشم اما درکل از نحوه قضاوت آنها راضی هستم.
مرزبان از دست دادن امتیازات را برای پرسپولیس فاجعه دانست و اظهارداشت: از 9 دیدار برگزار شده ما در نیم فصل دوم فقط موفق به 13 امتیاز شده ایم که این از دست دادن امتیازات برای تیم بزرگ و پرآوازه ای چون ما بسیار فاجعه بزرگی محسوب می شود.
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
04-04-2008, 17:38
باقری: اخراجم از ميدان كاملا درست بود
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اخراجم از ميدان كاملا درست بود؛ اما داور يك پنالتي براي ما نگرفت
كريم باقري پس از تساوي يك بر يك مقابل استقلال تهران اظهار داشت: اخراجم از ميدان درست بود. داور به درستي دو كارت زرد به من نشان داد؛ هرچند در يك صحنه بازيكنان استقلال روي حسين كعبي مرتكب پنالتي شدند.
وي با انتقاد از بازي همبازيانش، گفت: بايد ياد بگيريم به دستورات كادر فني گوش كنيم. متاسفانه عادت كردهايم زود گل بخوريم و بعد به دنبال جبران آن باشيم؛ در حالي كه نبايد اينگونه بازي كرد.
وي افزود:پرسپوليس هنوز براي قهرماني در ليگ برتر شانس دارد. تمام تلاش خود را براي كسب اين عنوان انجام خواهيم كرد.
مرجع خبری پرسپولیس
Ghermezeteh
04-04-2008, 17:39
کاشانی : چوب حساسیت بالای دربی را خوردیم// داوری دربی افتضاح بود//هواداران نگران قهرمانی نباشند
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران با انتقاد از حساسیت بالای دربی گفت: متاسفانه حساسیت بالایی که برای این دیدار ایجاد می کنند باعث ایجاد استرس شدید بازیکنان می شود و ما در این بازی چوب همین حساسیت را خوردیم.
حبیب کاشانی افزود: باید پذیرفت که دربی هم مثل دیگر بازی های لیگ سه امتیاز دارد و نباید آنقدر این بازی را حساس جلوه دهند. فدراسیون فوتبال به راحتی می تواند با انجام چند دیدار دوستانه در بین سال حساسیت این بازی را کاهش دهد.
وی درخصوص بازی گفت: واقعا بازیکنان ما در این دیدار بازی بسیار زیبایی را ارایه دادند و اگر استرس و حساسیت های بی جا در این دیدار نبود مطمئن باشید که ما به راحتی پیروز بازی می شدیم.
کاشانی ادامه داد: واقعا حساسیت های بالای دربی باعث شد تا ما بازی ذوب آهن را نیز واگذار کنیم و فکر نمی کنم این تفکری حرفه ای باشد.
وی با اشاره به داوری این دیدار خاطرنشان کرد: به هیچ وجه از داوری راضی نیستم و باید اذعان کنم که داوری این دیدار افتضاح بود.
کاشانی ادامه داد: داور این بازی با سوت های زیاد خود اجازه انجام بازی مناسب را از بازیکنان ما گرفته بود و به نوعی اجازه بازی را از بازیکنان گرفته بود ضمن اینکه فکر می کنم دو پنالتی روی نیکبخت و کعبی را نیز برای ما نگرفت.
وی افزود: به اعتقاد من داوران ایرانی خیلی بهتر از این داور اسپانیایی می توانستند بازی را قضاوت کنند و فکر می کنم جای یک داور ایرانی در این دیدار خالی بود.
مدیر عامل پرسپولیس تهران در رابطه اختلاف چهار امتیازی سپاهان با پرسپولیس در صدر جدول گفت: با توجه به اینکه تیم سپاهان در سه جام حذفی، لیگ و جام باشگاه ها درگیر است ما در آینده نزدیک امتیازات از دست رفته را جبران می کنیم و به صدر جدول باز خواهیم گشت.
وی با تاکید بر قهرمانی تصریح کرد: معتقدم که پرسپولیس هنوز هم شانس اول قهرمانی محسوب می شود و هواداران نباید نگران قهرمانی پرسپولیس بشوند.
مرجع خبری پرسپولیس
Ghermezeteh
04-04-2008, 17:43
حسن بیادی : اگر در برنامهي فنی تيم تجديدنظر نشود خبری از قهرمانی نيست
عضو هيات مديرهي پرسپوليس، گفت: اگر كميتهي فني تيم در برنامهاش تجديدنظر نكند خبري از قهرماني نيست.
حسن بيادي در گفتوگویی اظهار كرد: به نظر من گل استقلال بازي را زيبا كرد و پس از اين پرسپوليس توانست گل تساوي را به ثمر برساند. با بازي كه دو تيم انجام دادند تماشاگران راضي به خانههايشان رفتند. با اين حال فكر ميكنم كه ميتوانستيم در اين بازي به پيروزي دست پيدا كنيم.
وي دربارهي قضاوت داوران اسپانيايي، گفت: اعتقادم اين است كه داوران داخلي ميتوانند بهتر از داوران خارجي قضاوت كنند. بايد فضايي را فراهم كنيم كه داوران ايراني بتوانند در داربي قضاوت كنند.
عضو هيات مديرهي پرسپوليس، با انتقاد از عملكرد فني پرسپوليس در هفتهي گذشته، گفت: به نظر ميرسد كه هنوز ضعفهايي در كادر فني پرسپوليس وجود دارد و بايد اين ضعفها تا آخر فصل برطرف شود. اگر كميتهي فني در برنامههاي خود تجديدنظر نكند از قهرماني خبري نيست.
بيادي در پايان گفت: اثرات اجتماعي و فرهنگي عملكرد پيروزي چشمگير بوده و انتقادهايي كه مطرح كردم دال بر ضعف نيست بلكه براي بهبود شرايط است.
خبرگزاری پرسپولیس
ناصر ابراهیمی:تساوي، نتيجهي عادلانهاي براي داربي بود
پرسپوليس براي رسيدن به قهرماني كار دشواري دارد
مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تساوي نتيجهي عادلانهاي براي شصت و چهارمين داربي تهران بود.
ناصر ابراهيمي افزود: بازي تيمهاي استقلال و پرسپوليس در سطح متوسطي برگزار شد و ترس از شكست بر كيفيت كار دو تيم تاثير منفي گذاشته بود.
وي ادامه داد: در پانزده دقيقهي ابتدايي بازي، دو تيم يك بازي هجومي را به نمايش گذاشتند و پس از به ثمر رسيدن گل استقلال تيم پرسپوليس تلاش زيادي براي جبران گل خورده انجام داد و به خوبي توانست گل تساوي را وارد دروازهي حريف كند.
ابراهيمي تصريح كرد: بازي استقلال و پرسپوليس همواره از حساسيتهاي بالايي برخوردار بوده و اين مساله باعث ميشود، اكثر اوقات شاهد بازي جذاب و تماشاگرپسندي از اين دو تيم نباشيم. در بازي روز پنجشنبه هم دو تيم محتاطانه بازي كردند و در همهي زمينهها شاهد بازي متعادلي بوديم.
مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس درمورد شانس قهرماني اين تيم در ليگ برتر گفت: با توجه به نتايج چند هفتهي اخير پرسپوليس كار دشواري براي قهرماني در ليگ برتر دارد و من فكر ميكنم از اين به بعد پرسپوليس بازيهاي به مراتب سختتري را پيش رو خواهد داشت.
سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم اراك درمورد ديدار تيمش مقابل شهرداري تبريز گفت: تيم ما پس از دو پيروزي ارزشمندي كه در اواخر سال گذشته بدست آورد، هم اكنون در شرايط خوبي به سر ميبرد و در بازي مقابل شهرداري تبريز هم تنها به سه امتياز بازي فكر ميكنيم.
ابراهيمي درمورد تيم شهرداري تبريز گفت: شهرداري از تيمهاي خوب ليگ آزادگان است و ما به هيچ عنوان كار آساني مقابل اين تيم تبريزي نخواهيم داشت.
سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم اراك درمورد غايبان تيمش در ديدار روز شنبه اظهار كرد: همانند بازيهاي گذشته تيم ما مصدومان زيادي دارد و در بازي با شهرداري تبريز فرهاد عليياري، رضا مسلمزاده، پيمان نادري، حامد خدادادي و امير امينيفر را در اختيار نخواهيم داشت.
Ghermezeteh
04-04-2008, 22:21
ناصر ابراهیمی:تساوي، نتيجهي عادلانهاي براي داربي بود
پرسپوليس براي رسيدن به قهرماني كار دشواري دارد
مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تساوي نتيجهي عادلانهاي براي شصت و چهارمين داربي تهران بود.
ناصر ابراهيمي افزود: بازي تيمهاي استقلال و پرسپوليس در سطح متوسطي برگزار شد و ترس از شكست بر كيفيت كار دو تيم تاثير منفي گذاشته بود.
وي ادامه داد: در پانزده دقيقهي ابتدايي بازي، دو تيم يك بازي هجومي را به نمايش گذاشتند و پس از به ثمر رسيدن گل استقلال تيم پرسپوليس تلاش زيادي براي جبران گل خورده انجام داد و به خوبي توانست گل تساوي را وارد دروازهي حريف كند.
ابراهيمي تصريح كرد: بازي استقلال و پرسپوليس همواره از حساسيتهاي بالايي برخوردار بوده و اين مساله باعث ميشود، اكثر اوقات شاهد بازي جذاب و تماشاگرپسندي از اين دو تيم نباشيم. در بازي روز پنجشنبه هم دو تيم محتاطانه بازي كردند و در همهي زمينهها شاهد بازي متعادلي بوديم.
مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس درمورد شانس قهرماني اين تيم در ليگ برتر گفت: با توجه به نتايج چند هفتهي اخير پرسپوليس كار دشواري براي قهرماني در ليگ برتر دارد و من فكر ميكنم از اين به بعد پرسپوليس بازيهاي به مراتب سختتري را پيش رو خواهد داشت.
سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم اراك درمورد ديدار تيمش مقابل شهرداري تبريز گفت: تيم ما پس از دو پيروزي ارزشمندي كه در اواخر سال گذشته بدست آورد، هم اكنون در شرايط خوبي به سر ميبرد و در بازي مقابل شهرداري تبريز هم تنها به سه امتياز بازي فكر ميكنيم.
ابراهيمي درمورد تيم شهرداري تبريز گفت: شهرداري از تيمهاي خوب ليگ آزادگان است و ما به هيچ عنوان كار آساني مقابل اين تيم تبريزي نخواهيم داشت.
سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم اراك درمورد غايبان تيمش در ديدار روز شنبه اظهار كرد: همانند بازيهاي گذشته تيم ما مصدومان زيادي دارد و در بازي با شهرداري تبريز فرهاد عليياري، رضا مسلمزاده، پيمان نادري، حامد خدادادي و امير امينيفر را در اختيار نخواهيم داشت.
فکر نمیکنم این مطلب جاش اینجا باشه
Ghermezeteh
04-04-2008, 22:26
خليلی:ديگر نبايد نيمكت نشين شوم
خليلي در گل زني به استقلال صاحب ركورد جالبي شده است. مهاجم شماره 9 پرسپوليس در دو فصل پياپي 5 بار دروازه طالب لو را گشوده و حالا به كسب عنوان اقاي گلي اميدوار است.
محسن خليلي در گفتوگويي در خصوص ديدار برابر استقلال اظهار داشت: بازي مثل نيمفصل اول جذابيت زيادي نداشت و به نظر من نتيجه مساوي براي هر دو تيم عادلانه بود. مساوي با توجه به وضعيت استقلال در جدول براي رقيب ما چندان اهميتي نداشت اما براي پرسپوليس به لحاظ جدولي و اختلاف 4 امتيازي با سپاهان بد شد.
وي در ادامه افزود: اتفاقات فوتبال باعث ثبت نتيجه تساوي در پايان بازي شد. دو تيم از باخت ترس داشتند و اين موضوع هم بر روي تيمها تأثير منفي گذاشته بود.
خليلي در پايان در خصوص گل خود خاطرنشان ساخت: احساس خاصي از گل ندارم. در چند هفته اخير بخاطر گل نزدنم، من و كادر فني تحت فشار بوديم اما خوشحالم كه با گل در داربي از فشار روحي بيرون آمدم. اين گل برايم سرنوشت ساز بود. به هر حال پيش از داربي، در دو بازي روي نيمكت قرار داشتم و اين موضوع تنها به نفع رقيبان من است كه در كورس آقاي گلي با من قرار دارند. روند گلزني من در بازيهاي آينده هم ادامه خواهد داشت به شرط اينكه بازي كردن من در آينده هم ادامه داشته باشد و در تركيب قرار بگيرم تا بتوانم براي آقاي گلي تلاش كنم. طبيعتا گل زني من به قهرماني پرسپوليس هم كمك مي كند اما براي كمك به تيمم طبيعتا نبايد ديگر روي نيمكت بنشينم.
خبرگزاري پرسپوليس
Ghermezeteh
05-04-2008, 12:32
آشوبی: قطبی بايد دليل نيمكت نشينیام را بگويد
فرزاد آشوبي در گفت و گویی اظهار داشت: دربي شصت و چهارم جالب نبود و هواداران مانند بسياري از ديدارهاي گذشته شاهد نتيجه تساوي بودند.
وي كه در اين ديدار در تركيب اصلي جايي نداشت، تصريح كرد: تابع نظرات كادر فني بوده و به دنبال حواشي نيستم، چون پرسپوليس را از صميم قلب دوست دارم؛ اما افشين قطبي بايد دليل نيمكت نشيني مرا بگويد.
آشوبي ادامه داد: در دقايقي از بازي كه پرسپوليس دگرگون شده بود، ميتوانستيم گلهاي بيشتري به استقلال بزنيم.
وي تاكيد كرد: با وجود از دست دادن صدر جدول، هنوز هم مدعي جدي كسب قهرماني هستيم.
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
05-04-2008, 12:35
رضايی: نتيجه تساوی براي دربی عادلانه بود
شيث رضايي در گفت و گو یی اظهار داشت: بازي جذاب و تماشاگر پسندي بين دو تيم برگزار شد و نتيجه مساوي عادلانه بود؛ اما بازي بايد با نتيجه دو بر دو به اتمام مي رسيد.
رضايي ادامه داد: اين نتيجه به سود سپاهان و صباباطري بود، چون آنها رقباي اصلي ما در صدر جدول هستند و به پيروزيهاي خوبي هم رسيدهاند.
وي درباره عملكرد داوران بازي گفت: داوران بسيار با تجربه وسرشناس بودند؛ ولي مثل بقيه بازيكنان اعتقاد دارم يك پنالتي بايد به نفع ما رقم ميخورد
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
05-04-2008, 17:13
مامانی:بايد بمانم و حقم را بگيرم
خبرگزاري پرسپوليس : براي هر فوتباليستي قرار گرفتن در تركيب ثابت مهمترين اتفاق است ولي به نظر ميرسد كه براي ماماني فقط جذابيتهاي پوشيدن پيراهن سرخ مهم است.
ماماني در گفتوگويي، در خصوص نيمكتنشينياش اظهار داشت: اكثر همتيميهاي من كه حتي با آنها رفاقت ندارم ميگويند كه حقم اين است تا فيكس بازي كنم ولي همچنان ذخيرهام و شايد در بازيهايي كه در شهرستانها داريم چند دقيقهاي بازي كنم. باور كنيد كه خودم هم دليل نيمكتنشينيام را نميدانم، البته همين كه خيليها معتقدند حقم خورده شده برايم كافي است.
وي تأكيد كرد: حرفهاي زيادي دارم و آخر فصل همه چيز را ميگويم چون در اين مدت خيلي سختي كشيدم. اگر خواستند در پرسپوليس ميمانم چون بايد حقم را بگيرم و خيلي چيزها را ثابت كنم، در غير اين صورت از پرسپوليس جدا ميشوم
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
05-04-2008, 17:15
نصرتی : اگر پنالتی بود چرا برهانی اعتراض نكرد؟
دربي 64 با تساوي يك بر يك و ارائه يك بازي كسل كننده از سوي هر دو تيم به پايان رسيد ولي محمد نصرتي معتقد است كه تيمش در اين مسابقه مستحق پيروزي بود.
مدافع پرسپوليس در گفتوگويي، با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: هر دو تيم بازي خوبي را به نمايش گذاشتند ولي ما ميتوانستيم برنده دربي باشيم. استقلال فرصتهاي خوبي داشت كه مهمترين آنها تك به تك آرش برهاني بود ولي ما موقعيتهاي بيشتري داشتيم كه در زدن ضربات آخر بدشانسي آورديم، در مجموع معتقدم كه پرسپوليس مستحق برد بود.
نصرتي تأكيد كرد: داور دو پنالتي مسلم به سود ما نگرفت، در ضمن من هيچ خطايي روي برهاني مرتكب نشدم چون توپ پشت سر او ماند و آرش هم تعادلش را از دست داد. اگر ميگويند آن صحنه پنالتي بود پس چرا آرش واكنشي نشان نداد و اعتراضي نكرد؟ شك نكنيد كه هيچ خطايي روي برهاني انجام ندادم.
وي در خصوص گل استقلال گفت: به نظر من پاس مجتبي جباري كه با پاي چپ به روانخواه داد شانسي بود چون حالت بدون او مخالف با حركت پايش بود، در ضمن سپهر حيدري هم زود تكل زد و فكر ميكنم روي يك غافلگيري گل خورديم.
نصرتي در پاسخ به اين سئوال كه آيا پرسپوليس قهرمان ليگ ميشود، گفت: اين درست كه نسبت به نيم فصل اول افت كردهايم ولي مطمئن باشيد كه به شرايط ايدهآل بازخواهيم گشت. در حال حاضر فقط مشكل بدن داريم كه در بازيهاي آينده حل ميشود، در ضمن همچنان معتقدم كه پرسپوليس مدعي اول قهرماني است.
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
06-04-2008, 06:10
نوری : بازی برگشت پرسپوليس و سپاهان فينال ليگ است
پژمان نوري در گفت و گويي اظهار داشت: در دقايقي از نيمه اول بازي خيلي بهتر از نيمه دوم بازي كرديم و ميتوانستيم به راحتي نتيجه دلخواه خود را كسب كنيم.
وي افزود: بايد در فرصتها با دقت عمل ميكرديم تا تساوي را به عملكرد داوران ربط ندهيم، چون در فوتبال حال حاضر اين مسئله معنايي نميدهد.
نوري ادامه داد: هر دو تيم با ترس از باخت بازي كردند و به همين علت در وهله اول به دنبال گل نخوردن بودند.
نوي در خصوص بخت پرسپوليس براي قهرماني در ليگ برتر تصريح كرد: با توجه به تساوي برابر استقلال و پيروزيهاي سپاهان و صباباطري، كار براي قهرماني در ليگ برتر بسيار سختتر شده است. به عقيده من در بازي آخر برابر سپاهان بايد منتظر يك فينال باشيم.
وي همچنين درباره عملكردش در دربي گفت: شخصا از عملكردم راضي هستم؛ ولي نبايد فراموش كنيد در پست غير تخصصي به ميدان ميروم. شخصا علاقمندم در پست اصلي ام(هافبك) بازي كنم
خبرگزاري پرسپوليس
Ghermezeteh
06-04-2008, 13:21
آقايی: با تعويض منصوريان كار براي ما سخت شد
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با در اختيار داشتن كريم باقري در دربي ميانه زمين را در اختيار داشتيم، البته تعويض منصوريان كار را براي ما سخت كرد.
عباس آقايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: هر دو تيم در دربي شصت و چهارم بازي خوبي به نمايش گذاشتند، چراكه دو گل به ثمر رسيد و موقعيت هاي گلزني متعدد نيز روي هر دو دروازه بوجود آمد.
وي افزود: قصد گرفتن 3 امتياز بازي را داشتيم؛ اما با عملكردي آماتور فرصتهاي به دست آمده را از دست داديم و فقط يك گل به ثمر رسانديم.
آقايي درباره عملكرد خط هافبك پرسپوليس تاكيد كرد: با توجه به تدابير خاص قطبي، در اكثر دقايق، ميانه زمين در اختيار پرسپوليس بود. حضور مهره كليدي مثل كريم باقري در اين امر نقش بسزايي داشت، البته بعد از تعويض منصوريان كمي كار براي ما سخت شد.
وي افزود: داوران اسپانيايي بسيار خوب دربي را مديريت كردنند؛ اما يك پنالتي را از پرسپوليس گرفتند.
خبرگزاری فارس
Ghermezeteh
06-04-2008, 16:11
زرينه:نصرتی مصدوم نيست
خبرگزاري پرسپوليس : در حالي كه رسانه ها به طور قطعي خبر از غيبت حسين بادامكي مقابل استقلال اهواز داده بودند ، پزشك پرسپوليس تلاش ميكند تا اين بازيكن در ديدار حساس تيمش حاضر شود.
فريد زرينه در گفتوگويي، با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: بادامكي در بازي با استقلال تهران از ناحيه زانو آسيب ديد كه وضعيت او براي ديدار با استقلال اهواز مبهم است. اين بازيكن در حال حاضر فيزيوتراپي ميكند و تا دو روز ديگر ميتوان در مورد وضعيت بادامكي نظر داد، ما نهايت تلاش خود را انجام ميدهيم و اين احتمال هم وجود دارد كه او به بازي مقابل استقلال اهواز برسد.
وي مصدوميت محمد نصرتي را در حد يك شايعه دانست و گفت: اين بازيكن به هيچ عنوان آسيبديده نيست و همراه ديگر بازيكنان تيم تمرين ميكند
مرجع خبری باشگاه
Ghermezeteh
06-04-2008, 16:14
مرزبان : نمی دانم برخی مطبوعات از جان ما چه می خواهند
مربی تیم پرسپولیس با اشاره به حرف های ضد و نقیض منتشر شده در برخی مطبوعات درخصوص جلسه دیروز مدیرعامل این باشگاه با کادر فنی گفت: در جلسه دیروز ما نه بحثی از استعفای استیلی بود و نه قطبی خواهان اخراج من شد ولیکن نمی دانم برخی مطبوعات با این تیترهایی دروغین از جان ما چه می خواهند.
علیرضا مرزبان در گفتگو یی افزود: درجلسه روز گذشته ما با کاشانی فقط در خصوص مسایل فنی تیم بحث و تبادل نظر شد و با بازنگری بازی های خود در نیم فصل دوم به دنبال راه کاری برای بازگشت دوباره به موفقیت های خود در نیم فصل اول بودیم اما از این نشست ما هر روزنامه ای برداشت خود را کرده است و برای این طرز تفکر واقعا متاسف هستم.
وی تصریح کرد : از این اخبار منتشره بسیار متعجب هستم چرا که در تیم ما همه مجموعه تیم با یکدیگر یکدل و صمیمی هستند و مسئله ما در پرسپولیس همیشه بر اساس علم و منطق بوده است.
مرزبان گفت: البته من از مسائل پشت پرده برخی روزنامه ها بی خبرم و نمی دانم که بر چه مبنایی دست به این کار می زنند اما اگر هدف آن ایجاد اختلاف در تیم ما است باید بدانند که سخت در اشتباه هستند و تیر شان به سنگ خواهد خورد.
مربی پرسپولیس با اشاره به شایعات اولتیماتوم کاشانی به کادر فنی اظهار داشت: اصلا چنین حرفی از ریشه خراب است و به هیچ وجه ایشان دیدار برابر تیم استقلال اهواز را به کادر فنی اولتیماتوم نداده است .
وی در مورد بازی با تیم استقلال اهواز تصریح کرد: در صورتی که این تیم اهوازی در چند هفته گذشته نتایج خوبی را بدست نیاورده است به طور حتم در این بازی به دنبال پیروزی خواهد بود اما مطمئن باشید که تیم ما هم برای فرار از این همه حاشیه و رسیدن مجدد به صدر جدول برای کسب این سه امتیاز دست به هر کاری خواهد زد.
وی گفت : البته درست است که کسب سه امتیاز در اهواز بسیار سخت است اما با این اوضاع باز هم می گویم که استقلال اهواز را شکست خواهیم داد.
خبرگزاری پرسپولیس
Elbimbo deoro
06-04-2008, 23:23
قرمزته جان ازت ميخوام اين مصاحبه دروغين كعبي رو پاك كني چراكه نبايد هر مزخرفي كه يه خبرنگار پول دوست مي نويسه رو كپي كرد اينجا ، اون خبرگزاري هم بيشتر يه كپي گزاري هست چون هر خبري هرجايي حتي تو سايتاي استقلالي پيدا كنه سريع ميزاره .
پس لطفا پاكش كن چون من ايمان دارم اين مصاحبه دروغه محضه ، ايول [Only registered and activated users can see links]
Ghermezeteh
07-04-2008, 09:16
قطبی: با 60 امتیاز قهرمان می شویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه برخی بازیکنان پس از دیدارهای این تیم صحبت های احساسی می کنند گفت: معمولا در چنین شرایطی این صحبت ها چندان منطقی نیست.
افشین قطبی پس از تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس ضمن مثبت ارزیابی کردن شرایط تیمش گفت: پس از نمایش خوبی که مقابل استقلال داشتیم تیم شرایط خوبی دارد و آماده رویارویی با استقلال اهواز هستیم.
وی ادامه داد: تا پایان مسابقات لیگ برتر 8 بازی پیش روی ماست که باید در تمام این بازی ها نتایج قابل قبولی را کسب کنیم تا اختلاف 4 امتیازی خود با سپاهان را در صدر جدول جبران کنیم. این امر میسر نمی شود جز با همدلی و همکاری همه اعضای تیم که برای تحقق این هدف برنامه های ویژه ای داریم.
قطبی خاطرنشان کرد: تیم ما مقابل استقلال عملکرد قابل قبولی داشت. در این بازی خوب کار کردیم اما در آخرین لحظه ها و آخرین پاس ها دقت عمل لازم را نداشتیم همین مسئله باعث شد بازی را در عین شایستگی با نتیجه مساوی به اتمام برسانیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز خرسندی از اینکه کارشناسان داوری به خطای پنالتی روی نیکبخت واحدی و حسین کعبی تاکید داشتند گفت: اگر این پنالتی ها به ثمر می رسید قطعا می توانستیم 3 امتیاز بازی را از آن خود کنیم.
مرجع خبری باشگاه
Ghermezeteh
10-04-2008, 08:57
روزنامه «پرسپولیس» از اول اردیبهشت منتشر میشود
جلسه هماهنگی انتشار روزنامه «پرسپولیس» امروز در دفتر حبیب کاشانی برگزار شد.
در این جلسه که امروز چهارشنبه بیست و یکم فروردین ماه با حضور حبیب کاشانی، عباس علیپور، محمد رسایی مشاور اجرایی باشگاه، دکتر مصطفی شکری مسئول حقوقی، مسعودی رئیس کمیته انضباطی و حجت ا... جیرودی برگزار شد، در خصوص انتشار روزنامه باشگاه پرسپولیس بحث و تبادل نظر شد.
بر اساس نتایج حاصل از این جلسه، حجت ا... جیرودی به عنوان قائم مقام مدیر مسئول و مدیر اجرایی روزنامه پرسپولیس معرفی و تعیین سردبیر و ترکیب تحریریه روزنامه «پرسپولیس» به جلسات بعدی موکول شد.
در این جلسه همچنین مقرر شد پیش شماره روزنامه پرسپولیس روز 30 فروردین منتشر و در روز بازی پرسپولیس و ملوان در ورزشگاه آزادی بین هواداران توزیع گردد.
روزنامه پرسپولیس از روز اول اردیبهشت با انتشار اولین شماره خود در 8 صفحه تمام رنگی رسماً به جرگه مطبوعات کشور میپیوندد.
خبرگزاری پرسپولیس
Elbimbo deoro
10-04-2008, 09:09
پيامدهاى يك لب تاپ شكسته شده
قطبى: كامپيوتر نه، قلب مرا شكستيد!
نيكبخت: دلم براى قطبى سوخت
مربيان پرسپوليس قبل از تمرين ديروز تيمشان تصميم گرفتند صحنه هاى مهم و گلچين شده دربى را در رختكن ورزشگاه شركت واحد به نمايش بگذارند اما بعد از اينكه فيلم به اتمام رسيد، افشين قطبى تصميم گرفت حرف هايى را كه چند روز در دلش نگه داشته بود روى دايره بريزد. او خطاب به حاضرين گفت:« چند روز پيش يك نفر از شما لب تاپ من را زير لگدهاى خود خرد كرد اما من صدايم در نيامد و صبر كردم سرفرصت اين موضوع را به اطلاعتان برسانم. نمى دانم چه كسى اين كار را انجام داد اما بايد اذعان كنم اين اتفاق قلب من را شكست .» قطبى با لحنى سوزناك اين حرفها را به زبان مى آورد؛ به طوريكه همه را تحت تأثير حرفهاى خود قرار داده بود. او همچنان ادامه داد: «فردى كه كامپيوتر من را شكست كم لطف است البته من باور نمى كنم فردى از اين جمع كامپيوتر من را شكسته باشد چون مطمئن هستم همه شما انسان هاى خوب وبا وجدانى هستيد.» عليرضا نيكبخت هر چند در تمرينات و مسابقات آنچان با سرمربى خود همسو نيست اما او در پايان اين جلسه به هم تيمى هاى خود گفت: « واقعاً براى كسى كه اين كار را كرده متأسفم. مطمئن هستم يك روز دست او رو خواهد شد.» شماره ۱۰ صحبت خود را با اين جمله تمام كرد «امروز خيلى دلم براى قطبى سوخت».
ابرار ورزشي
Elbimbo deoro
10-04-2008, 09:28
مصاحبه طنز ابرار ورزشي با آري هان
• الحق و والانصاف مفتخورى هستى كه دومى ندارى! آخه مرد حسابى! باسه چى بايد پرسپوليس بهت پول بده؟ براى اينكه داشتى تو هلند براى خودت ول مى گشتى و كش لقمه و دوغ آبعلى مى خوردى؟
- همينه كه هست. از فردا هم همين كش لقمه اس و همين دوغ.حالا مى گى چى؟
• هيچى. حالا مى گم پيچ پيچى! مرد حسابى! پرسپوليس همين الانش درب و داغون شده. اون ۶ امتيازى كه سر قضيه رافائل از اين تيم كسر شد به اندازه كافى كمر تيم رو شكست، حالا تو به خاطر پولى كه هيچ حقى براى گرفتنش ندارى مى خواى۶ امتياز ديگه رو از اين تيم هاپولى كنى؟
- خب آره. به تو چه؟ تو كه استقلالى هستى و بدت نمى ياد! اصلاً تو الان بايد عكس منو
قاب كنى بذارى رو ديوار اتاقت!
• ساكت بابا! چه باسه خودش نوشابه باز مى كنه. من عكس تو رو بذارم رو ديوار اتاقم؟! پس عكس «ملكه باغچه» رو كجا بذارم؟
- راستى اسمش رو آوردى. گربه محترم شما چطوره؟ حالش خوبه؟
• اى بد نيست. به كورى چشم جنابعالى مشغول لذت بردن از زندگيه. آخه مى دونى اگه اون هم مى ديد كه يه مربى خارجى مى خواد تيم محبوبش را تلكه كنه الان حسابى شاكى شده بود.
- اى بابا! تو كه اين همه آتيشى نبودى؟ من تا حالا مصاحبه از تو زياد خوندم. تو هيچ كدوم از مصاحبه ها اينطورى با شمشير نرفته بودى تو شيكم طرف مقابل؟
• آخه شيكم هيچ كدومشون اينطورى به شمشير من چشمك نمى زد!
- به هر حال. سر اون شمشير رو بگير اون طرف با هم مذاكره كنيم.
• چه مذاكره اى؟
- ببين دوست عزيز! الان تو هر چقدر هم با اون شمشير به من ضربه بزنى فايده اى نداره چون اين مصاحبه خياليه و طبيعتاً شمشير خيالى جنابعالى هم نمى تونه به من آسيبى برسونه! پس بيا مذاكره كنيم. من قراره كلى پول قلمبه از طرف حاج حبيب گيرم بياد. چطوره يه بخش از اين پول رو بدم به تو تا براى من تو مطبوعات خرجش كنى؟ تبليغاته ديگه. رپرتاژ آگهى و از همين جور چيزا! به هر حال فصل بعد تو ايران يه تيمى گير ما مياد. تو از الان براى من بسترسازى كن يه نونى هم گيرت مياد. شنيدم مى خواى براى خودت ماشين بخرى؟
• تو از كجا شنيدى؟
- كلاغه به من گفت. شنيدم مى خواى يه رنو پى كى درب و داغون بردارى پولت نمى رسه. درسته؟
• يك مقدارى كم دارم. نصف پول ماشين رو دارم، نصف ديگه اش هم بالاخره جور ميشه. خدا بزرگه.
- خب همين الان جور شد ديگه. به محض اينكه پول رو ريختن تو حسابم، پول تو رو مى ريزم تا ماشين بخرى!
• چطور شده يه دفعه حس «ماشين خريدنت» گل كرده؟ بعد هم اصلاً مگه من چلاقم كه تو برام ماشين بخرى؟ دارم از صبح تا شب تو چند مجله و روزنامه جون مى كنم، پولش رو هم جور مى كنم. تازه اون دو تا سكه اى رو كه از جشنواره مطبوعات ورزشى جايزه برده بودم رو هم نگه داشتم كه سر فرصت بفروشمش بلكه بقيه پوله جور بشه. هيچ نيازى هم به كمك تو ندارم. از همه مهمتر مطمئن باش همين كه اين مطلب چاپ بشه و سردبير روزنامه ابرار ورزشى متوجه بشه كه من چقدر كار شرافتمندانه اى كردم كه اين رشوه رو قبول نكردم، خودش كلى حال مى كنه و يه وام درست و حسابى به من ميده.
- به همين خيال باش!
• اگه تو هم مثل من اينجا كار مى كردى و اين همه تحويلت مى گرفتن اين حرفو نمى زدى! در ضمن با تو شرط هم نمى بندم چون تو مى بازى اونوقت من پول از تو قبول نمى كنم، دوباره ضايع مى شى!
- باشه. من مرده تو زنده. ببين اگه به تو وام دادن!
• ميدن آقاجون. من كه در نميرم. يه وام كارمندى ساده مى گيرم و سريع هم پس ميدم ديگه.
- خب چرا از من وام نمى گيرى؟
• تو پولت كثيفه! براش كار نكردى. اگه براش كار كرده بودى پولت حلال بود اما اين پولى كه تو قراره از پرسپوليس بگيرى پول زوره. حلال نيست. شايد بريزن به حسابت اما راضى نيستن. اين پولا هيچ بركتى نداره. مياد تو زندگى آدم اما زود پودر ميشه. خيلى زود!
- اگه اين همه از من بدت مياد، چرا مصاحبه رو تموم نمى كنى؟
• آخه هنوز صفحه ۸ دست نويسه. تازه رسيدم به وسط مصاحبه!
- يعنى بايد ۸ صفحه ديگه به من بد و بيراه بگى تا مطلبت تموم بشه؟
• اينجورياس!
- بعد پولى كه مى گيرى حلاله؟
• يعنى چى؟
- من راضى نيستم كه تو به دليل بد و بيراه گفتن به من پول بگيرى.
• راضى نيستى؟
- نه.
• جهنم! حالا از كى تا حالا تو براى من مؤمن شدى؟ اگه شعورت به اين چيزا مى رسيد كه پول زور بگير نمى شدى!
- اى بابا! حالا تو هم هى تكرار كن! كدوم پول زور؟ من قرارداد بستم، اخراجم كردن، بايد كل پولم رو مى دادن، من كوتاه اومدم و كمتر خواستم. حالا يه چيزى هم بدهكار شديم؟
• اخراج شدى چون از عمد پيچوندى. اونقدر بامبول درآوردى و نيومدى كه ناچار شدن اخراجت كنن. مثل آدم ميومدى كارت رو مى كردى و پولت رو مى گرفتى. نيومدى، نيومدى، پيچوندى، وادارشون كردى كه اخراجت كنن، بعد اداى دهقان فداكار رو در ميارى؟
- اى بابا! تو چقدر گوشت تلخى امروز؟ اينجورى بخواى حرف بزنى مصاحبه رو نصفه كاره ول مى كنم ها!
• اومديم و مصاحبه رو نصفه كاره ول كردى. اومديم و به خيال خودت تونستى از دست سؤالات من در برى (با لحنى احساسى) اما وجدانت چى؟ با اون چيكار مى كنى؟
- چى؟
• وجدان!
- چى هست؟
• يعنى تو نمى دونى وجدان چيه؟
- نه! از كجا بايد بدونم؟
• هيچى! من حرفم رو پس مى گيرم.
- كم آوردى ها؟
• نه بابا! اگه اينجا بودى كه حسابت رو تا حالا رسيده بودم. موضوع اينجاست كه الان فقط دو صفحه دست نويس ديگه باقى مونده كه پر بشه.حال نمى كنم تو اين دو صفحه با تخيل خودم دچار درگيرى فيزيكى بشم!
- (مى خندد) به اين مى گن درگيرى علمى - تخيلى!
• بله. آقاجون از كامرون بگو. تو اون چند ماهى كه سر سفره كامرونى ها چتر شده بودى چه بلايى سرشون آوردى؟
- هيچى بابا! از همون بامبول هايى كه سر پرسپوليس درآورده بودم. ماه اول خوب كار كردم، ماه دوم چيزى نگفتم، ماه سوم بهونه آوردم كه كامرون خيلى گرمه و اگه هواش خنك تر نشه بايد يه پول اضافه اى بدن.
• چى شد؟
- هيچى! يه سر نيزه گنده نشونم دادن و گفتن عادت دارن مربياى زياده خواه رو با اون سر نيزه ريزريز كنن! همون شب زدم به چاك و پشت سرم رو هم نگاه نكردم!
در شرايطي كه تركيب كادرفني پرسپوليس به ناگهان دچار تغيير شد و شكايت "آريهان" به فيفا جديدترين پروندهي انضباطي پرسپوليس در فدراسيون بينالمللي فوتبال را بازنمود، با اين حال مديرعامل باشگاه پرسپوليس اميدوار است كه با اين تغييرات در گروه فني تيم و دريافت كمك مالي از سازمان تربيت بدني مشكلات فني و همچنين بدهي سرمربي اسبق تيم حل شده و پرسپوليس بتواند با فراغ بالا بيشتري در رقابتهاي ليگ برتر شركت كند.
حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس به تحليل آخرين وضعيت اين تيم، دليل تغييرات در كادرفني و موضوع بدهي آريهان پرداخت كه در ادامه ميآيد:
* ارزيابي شما از روند كنوني تيم و همچنين كادرفني با توجه به نتايج اخير تيم فوتبال پرسپوليس چگونه است؟
- الحمدالله برخلاف القائات و تصوراتي كه وجود دارد تيم وضعيت نگران كنندهاي ندارد، با اعتقادي كه به كادرفني و بازيكنان تيم دارم مطمئن هستم با پيروزي در بازيهاي بعدي، روند فعلي به سمت قهرماني در پايان فصل پيش خواهد رفت. فراز و نشيب در يك فصل از مسابقات كه بيش از 30 بازي انجام ميشود، امري طبيعي و هميشگي است.
* آيا اخبار مطرح شده مبني بر تغييرات در كادرفني و يا دادن اولتيماتوم به اعضاي گروه فني تيم از سوي مديريت و يا اعضاي هيات مديره باشگاه صحت دارد يا خير؟
- بله. عليرضا مرزبان را از كادرفني جدا كرديم تا انشاءالله با فراغ بال بيشتر بتواند براي آينده تيم در فصل آتي ضمن شناسايي بازيكنان واجد شرايط، آنها را به كادرفني معرفي كند. درمورد احمدي، نيز با توجه به بازيابي صحت و سلامت كامل جسمي محمود خوردبين تصميم گرفتم وي به مسووليت قبلي خود يعني سرپرستي تيم برگردند. از احمدي هم با توجه به تجربيات و تخصصاش در امر اطلاع رساني استفاده ميكنيم.
* نظر شما و هيات مديره درخصوص افت تيم پرسپوليس در ديدارهاي اخير چيست؟
- قبول دارم كه تيم پس از كسر شش امتياز از سوي فيفا به جهت روحي آسيب ديد و موجب شد تيم نسبت به نيم فصل اول كه با انجام 9 بازي، 21 امتياز كسب كند در نيم فصل دوم امتياز كمتري كسب كند؛ اما، همواره به همكارانم گفتم براي انسانهاي بزرگ بنبست وجود ندارد و يا راهي براي عبور پيدا ميكنند و يا راهي جديد ايجاد ميكنند. در تيم ما مربيان و بازيكنان بزرگي هستند كه مطئنا شرايط را براي قهرماني تغيير ميدهند. من به آنها ايمان دارم.
* آيا شايعات مربوط به اخراج سرمربي تيم از سوي شما و يا اعضاي هيات مديره صحت دارد؟
- خير، باشگاه با افشين قطبي قرارداد دارد. طبيعي است كه براي فصل آينده دو طرف شرايط همديگر را ميسنجد و با اهدافي كه دارند نسبت به ادامه يا قطع همكاري تصميم ميگيرند. با قهرماني تيم در پايان فصل ما به تجربه همه همكارانمان بيشتر نياز داريم.
* برخي شايعات پيرامون وجود دستهبندي ميان بازيكنان كه در ابتداي فصل مطرح بود بار ديگر به ميان آمده و عملكرد برخي بازيكنان پرسپوليس نيز دربارهي ميزان تاثيرگذاري و يا تلاشي كه براي تيم انجام ميدهند سوال برانگيز است. نظر شما در اين رابطه چيست؟
- متاسفانه براي تيم ما تاكنون در مراحل مختلف شايعات مختلفي مطرح شده است. عدم رفاقت و همدلي در هر مجموعهاي به ويژه در ورزش فوتبال، مخربترين پديده است. اگر اين موضوع از ابتداي فصل در تيم ما مطرح بود، صدرنشيني مطلق در نيم فصل حاصل نميشد. رمز موفقيت ما تاكنون در حس همكاري و تعاون همگان مخصوصا بازيكنان بوده است. من چنين برداشتي از بازيكنان تيم نسبت به يكديگر ندارم، ولي منكر آن نيستم كه برخي بازيكنان به خاطر سوابق دوستي بيشتر و خلق و خوي نزديكتر به يكديگر با هم صميميتر و وابستهتر هستند و اين از نظر من عيب هم نيست و بر تيم تاثير منفي نميگذارد. اگرچه بارها تاكيد شده است كه ما همه در حكم يك خانواده هستيم و بايد در هر شرايطي در كنار همديگر زندگي كنيم.
* سرانجام بدهي باشگاه پرسپوليس به "آريهان" چه ميشود و چه اقداماتي تاكنون صورت پذيرفته است. آيا در اين مورد نيز امتيازي از پرسپوليس كسر خواهد شد يا خير؟
- باشگاه از گذشته حدود 70 هزار يورو به آريهان بدهكار است. اين موضوع به سازمان تربيت بدني گزارش شده است و انشاءالله به محض دريافت كمك از سازمان نسبت به پرداخت آن اقدام خواهد شد. نه آري هان و نه وكيلشان در اين مدت براي دريافت طلب خود به باشگاه مراجعه نكردند ولي مراجعهاي به فيفا داشتند و فيفا هم آن را از طريق فدراسيون به باشگاه منعكس كرد و ما هم پاسخ لازم را ارسال كرديم. آنچه كه مهم است اين است كه هواداران عزيز مطمئن باشند كه كسر امتيازي مطرح نيست.
* آيا شكايت جديدي از پرسپوليس در فيفا مطرح شده است؟
- واقعيت تلخ موجود اين است كه متاسفانه قراردادها و روابط مالي مربوط به جذب بازيكنان و كادرفني در گذشته غالبا منجر به يك پرونده حقوقي شده است اما، خوشبختانه هيچگونه نگراني درخصوص قراردادهاي منعقد شده در طول سال 86 وجود ندارد. درخصوص مشكلات گذشته نيز با همكاري سازمان تربيت بدني در حال مرتفع كردن آنها هستيم.
Arastoo 10
11-04-2008, 14:44
منم همين طور
دلم خيلي براش مي سوزه.همه بهش كم لطفي ميكنن و من واقعا براشون متاسفم!
yasaman_kaka
11-04-2008, 15:18
از همین جا بهت میگم
افشین دوستت دارم.
ShahanShah XII
11-04-2008, 17:44
منم دلم برای افشین می سوزه بیچتره گناه چی که بین یه عده بی شور گیر افتاده
hami_sami
11-04-2008, 20:44
افشين عزيز..دوست دارم اين جملم رو بخوني..
تو امپراتوري عزيزم:29:
لطفآ نظرتون رو در باره ي اين مصاحبه بگين...
افشین قطبی: عکس العمل تیم قهرمان نیز باید قهرمانانه باشد
سرمربی تیم پرسپولیس گفت: در بازی فوتبال، باخت جزیی از بازی است اما باختن با این نتیجه بسیار ناراحت کننده است. با این وجود اعتقاد دارم در یک تورنمنت، این آخر دنیا نیست و ما در ادامه بازیها می توانیم به صدر جدول باز گردیم.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، افشین قطبی در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی با استقلال اهواز با اشاره به اینکه بسیاری از بازیکنان تیم پرسپولیس در این بازی خوب نبودند گفت: علت باخت ما این بود که همه تیم بد بازی کردند. ما باید در آینه نگاه کنیم و در مورد خودمان صادقانه قضاوت کنیم. ما بد بازی کردیم و تیم استقلال اهواز خوب بازی کرد و شایسته این برد بود.
افشین قطبی گفت: ما بخاطر یک بازی دربی امتیازات زیادی را از دست دادیم و این بازی نیز تحت تاثیر دربی بود.
مربی تیم پرسپولیس در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره وضعیت ادامه همکاریش در پرسپولیس گفت: من وقتی پس از 30 سال به ایران آمدم قصدم این بود که به فوتبال پرسپولیس و فوتبال ایران کمک کنم. هنوز نیز چنین تفکری دارم.
به هر حال اگر بزرگترهای تیم فکر می کنند که با کنار رفتن من وضعیت بهتر می شود مشکلی نیست اما تا وقتی هستم تمام تلاشم را برای موفقیت تیم پرسپولیس خواهم کرد.
افشین قطبی در پاسخ به این سوال که آیا هنوز هم اعتقاد به قهرمانی دارید یا خیر، گفت: حتماً همین طور است و فکر می کنم پرسپولیس هنوز هم می تواند قهرمان شود. باید به نتایج تیمهای دیگر توجه کرد که آنها هم بازیهای سختی در پیش دارند و قطعاً امتیازاتی را از دست خواهند داد. چیزی که من در طول سالهای حضورم در فوتبال یاد گرفته ام این است که باید عکس العمل نسبت به برد و باخت را بلد بود. تیم قهرمان عکس العمل های قهرمانانه نیز دارد.
خبرنگاری درباره عکس العمل شیث رضایی در هنگام تعویض از افشین قطبی پرسید و سرمربی پرسپولیس اینگونه پاسخ داد: عکس العمل شیث رضایی خیلی بد بود و من امیدوارم جوانان ما این صحنه را ندیده باشند و از آن الگوبرداری نکنند. عکس العمل بازیکن ما به هیچ وجه حرفه ای نبود.
kia_lazio
13-04-2008, 16:14
سعيدلو: قطبي همچنان سرمربي پرسپوليس است
رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: افشين قطبي مربي بزرگي بوده و همچنان سرمربي تيم است.
[Only registered and activated users can see links] علي سعيدلو در مورد شايعه بركناري افشين قطبي پس از شكست برابر استقلال اهواز گفت: ميدانيم قطبي مربي بزرگ و با شخصيتي است و همچنان سرمربي پرسپوليس است، البته در جلسه هيئت مديره در خصوص وضعيت كادر فني تصميم گيري خواهيم كرد.
وي در خصوص مطالبات پرداخت نشده آريهان و تهيد فيفا تصريح كرد: مشكل را كسي بزرگ نكرده و كاشاني واقعيتها را در اين مورد به مردم گفته است. در روزهاي آتي با تاكيد هيئت مديره و پيگيري هاي كاشاني اين مشكل حل ميشود؛ ولي براي اينگونه مشكلات همه مديران قبل و حال حاضر بايد پاسخگو باشند.
رئيس هيئت مديره پرسپوليس در مورد شايعه حضور مايلي كهن افزود: هيچگونه صحبتي در خصوص اضافه شدن ايشان به هيئت مديره مطرح نشده و اين خبر يك شايعه است.
تغییر کادر فنی به صلاح تیم نیست [Only registered and activated users can see links] حبیب کاشانی: سرمربی تیم تا پایان فصل از حمایت قاطع من برخوردار است مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: «من مثل همیشه از کادر فنی و سرمربی تیم حمایت میکنم و اعلام میدارم که تیم اگر هر 7 بازی باقیمانده را نیز با شکست پشت سر بگذارد از نظر من، آقای قطبی تا پایان فصل به عنوان سرمربی به کار خود ادامه خواهد داد».
حبیب کاشانی در خصوص جلسات دیروز و امروز خود با سرمربی تیم و مدیران و مشاوران باشگاه و نتایج آن به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: «در این جلسات به جمع بندی نظرات کارشناسان پرداختیم و نظر سنجیهایی که در خصوص عملکرد تیم پرسپولیس از کارشناسان و مردم صورت گرفته بود را با حوصله و دقت جمع بندی و در مورد آن بحث و تبادل نظر کردیم».
نتیجه این بررسیها هم موید این مسئله بود که تغییر کادر فنی در حال حاضر به تیم ما کمک نمیکند و باید با پشتیبانی از کادر فنی و ایجاد روحیه همدلی و تقویت آن در تیم پرسپولیس شرایط را برای موفقیت تیم در بازیهای باقیمانده تا پایان فصل فراهم کنیم.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که نقش هیئت مدیره در این تصمیم گیری چه بوده است و نظر آنها در خصوص این رویکرد شما چیست، گفت: «من به عنوان مدیر عامل باشگاه و با توجه به اختیاراتی که به مدیر عامل تفویض شده است، این تصمیم را از ابتدای فصل گرفته ام و تا پایان فصل نیز به آن پایبند خواهم بود، کما اینکه بررسی نظرات کارشناسان و مردم نیز تائید کننده این تصمیم است.
در عین حال هیئت مدیره باشگاه به عنوان مرجعی بالاتر میتواند تصمیماتی را که به صلاح تیم است بگیرد و آنرا بررسی کند.
علیایحال تصمیم من به عنوان مدیر عامل باشگاه حمایت قاطع از کادر فنی تا پایان فصل است.
حبیب کاشانی با رد شایعاتی مبنی بر اضافه شدن کریم باقری و گزینههایی دیگر به کادر فنی پرسپولیس تصریح کرد: «آقای باقری از بازیکنان بسیار خوب و تاثیرگذار پرسپولیس هستند و همیشه به عنوان یک کمک بزرگ در کنار تیم ایفای نقش کردهاند. در صحبتهایی نیز که با کاپیتان ارزشمند تیم داشتهایم از ایشان خواسته ایم هر چه بیشتر و پررنگتر در خدمت تیم باشند، ولی اینکه به عنوان کمک مربی انجام وظیفه کنند برای این فصل مطرح نیست».(منبع:سايت باشگاه پرسپوليس)
بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران ادعا كرد كه شب گذشته در اهواز مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفته و بشدت اسيب ديده است.
حسين كعبي بعد از بازي روز جمعه گذشته تيمهاي پرسپوليس و استقلال اهواز در اهواز مانده بود تا با خانواده خود ديدار كند.
سايت باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپولسي با بيان اينكه وي در نزديكي منزل برادر خود مورد حمله قرار گرفته است ، در اينباره گفت و گويي انجام داده كه در زير ميايد.
س - درست است كه ديشب گروهي ناشناس به تو حمله كرده اند.؟.
ج - بله. آنها به قصد كشتن آمده بودند.
س - چرا با شرايط موجود در شهر اهوازماندي و همراه تيم به تهران نيامدي؟ ج - تنها دليلش بيماري پدرم بود كه ميخواستم يك شب در كنار وي باشم. اگر احتمال يك درصد اين حادثه را ميدادم، هيچگاه در اهواز نميماندم و اين مشكل براي من و خانوادهام اتفاق نميافتاد.
س - آيا در منزل پدرتان اين اتفاق افتاد؟
ج - خير. پس از اتمام بازي به همراه برادرم به منزل پدرم رفتم كه حدود ۳۰ نفر از اقوام نيز آنجا بودند و در هنگام برگشت به منزل برادرم كه ساعت حدود يك نيمه شب بود، هنگامي كه ميخواستم ماشين را داخل پاركينگ بگذارم، ناگهان اين اتفاق افتاد.
س - آيا كسي به كمك شما نيامد؟
ج - آنها حدود ۳۰نفر بودند كه بدون هيچ ملاحظهاي شروع به زدن من و برادرم كردند كه در اين بين با كمك همسايهها، اين حادثه به اطلاع پليس ۱۱۰رسيد و كم مانده بود كه كشته شويم.
س - تا چه حد مجروم شدي؟
ج - حدود ۲۵بخيه در سرم، خراشهاي شديد در گردن، زخمي شدن بيني و آثار ضربات چاقو در دستهايم.
س - برادرت هم مجروح شد؟
ج - بله. برادرم تنها كسي بود كه همراه من بود و به شدت مجروح شد و دست و كتفش شكست. خدا خيلي به ما رحم كرد.
س - آيا كسي هم از آنها شناسايي شد؟
ج - بله، ۳نفر از آنها توسط پليس دستگير شدند.
س - در آنجا مشكلي با كسي نداشتيد كه بخواهند اينچنين تلافي كنند؟ ج - خير. خانواده ما تنها به فوتبال ميپردازند و مردم آن منطقه متعجب شده بودند كه اين اتفاق چگونه رخ داده است و خيلي از ما حمايت كردند.
س - در حال حاضر در چه شرايطي قرار داريد؟
ج - پس از انتقال به بيمارستان و اقدامات صورت گرفته، جهت بررسي اين اتفاق تلخ به پزشكي قانوني رفتم و شكايت كردم.
س - آيا مسئولان باشگاه هم با شما تماس داشتند؟
ج - بله. كاشاني و خوردبين طي تماسي تلفني از من دلجويي كردند و اعلام داشتند كه با جديت كامل به اين موضوع رسيدگي خواهند كرد.
س - چگونه اين حادثه را به باشگاه اطلاع داديد؟
ج - پس از بستري شدن در بيمارستان، توسط همسرم به كادر فني تيم اطلاع داده شد.
س - كي به تهران باز ميگرديد؟
ج - پس از انجام كارهايم، فردا شب به تهران بر ميگردم و در خدمت تيم محبوب پرسپوليس خواهم بود.
پيش از اين قرار بود حسين كعبي فردا و در ساعت ۱۴در محل باشگاه به منظور پارهاي توضيحات در خصوص دريافت كارت قرمز در ديدار با استقلال اهواز، در كميته انضباطي حاضر شود كه به دليل اين اتفاق ناگوار، وي هفته آينده در اين جلسه حاضر خواهد شد.
حسن بيادى در گفتگو باايسنا، اظهار كرد: نظر ما اين است كه بايد در برنامه هاى كادرفنى تجديدنظر شود و با ماندن و ترميم در ساختار كادرفنى مى توان نتايج مناسب را كسب كرد. ضمن آنكه با تغيير كادر فنى در اين شرايط مشكلات حل نخواهد شد. وى افزود: برخى از بازيكنان به دليل بى توجهى كه به انتظارات هواداران و مردم دارند در زمين تنها راه مى روند و اين دليلى مى شود كه تيم نتواند نتايج لازم را كسب كند. ما معتقديم كادرفنى براى موفقيت تيم تلاش هاى خود را انجام داده و مى دهد اما، بعضى از بازيكنان به دليل اختلاف شخصى كه با ديگر بازيكنان دارند شرايط را به گونه اى جلوه مى دهند كه كادرفنى كوتاهى كرده است.
بيادى افزود: بازيكنان اگر هم با كادر فنى مشكلى دارند نبايد اين مشكلات را با خود به زمين بازى ببرند بلكه بايد در زمين براى تيم شان و هواداران تلاش كنند.متأسفانه در نيم فصل دوم بعضى از بازيكنان به اين مسأله بى توجه بودند.
بيادى ادامه داد: بعضى از بازيكنان از پرسپوليس دقيقه اى ۱۳۰ هزار تومان پول مى گيرند. اين پولى است كه از جيب مردم به آنها داده مى شود. مردم و هواداران اين را مى دانند و از بازيكنان همان انتظارى را دارند كه بايد داشته باشند. ضمن آنكه هواداران هم بازيكنانى كه كم كارى مى كنند را به خوبى مى شناسند. بازيكنان بايد نسبت به عملكرد خود پاسخگو باشند و اين طور نيست كه بازيكنان پول بگيرند و براى خود در زمين راه بروند.
وى با بيان اينكه ثروتى كه بازيكنان اندوخته اند از پول مردم تأمين شده، گفت: بعضى از اين بازيكنان با بى توجهى به جايگاه و ارزش پرسپوليس كم كارى مى كنند. اين در حالى است كه پول فراوانى از باشگاه مى گيرند بنابراين ما نمى توانيم نسبت به اين مسايل بى توجه باشيم. وى تأكيد كرد: قطبى و استيلى در پرسپوليس خواهند ماند و هيچ تغيير يا اخراجى مطرح نيست.
بيادى در پاسخ به اين سؤال كه آيا همچنان به قهرمانى اميدوار است، گفت: از اول هم به دنبال قهرمانى نبوديم اگرچه هدفمان قهرمانى بود. ما به دنبال تغيير سيستم مديريتى در ورزش بوديم و بسيارى از حواشى كه اطراف تيم به وجود آمده به دليل حاكم شدن اين سيستم مديريتى و قطع شدن دست كسانى است كه در گذشته براى باشگاه حاشيه سازى مى كردند.
وى افزود: باشگاه پرسپوليس با سيستم مديريتى جديد خود تفاوت عمده اى با تيم هاى ديگر دارد كه برخى از آنها نمى خواهند چنين سيستم مديريتى در ورزش به وجود بيايد. ما به دنبال كار فرهنگى در ورزش هستيم. چرا كه نام باشگاه مان، باشگاه فرهنگى ورزشى است هر چند كه خيلى ها در باشگاه هاى ديگر نمى خواهند چنين فعاليت هايى در ورزش انجام گيرد.
بيادى درباره مشكلات مالى موجود در پرسپوليس گفت: ما حاضريم كه حسابرسى وضعيت مالى پرسپوليس در سال گذشته به موقع انجام شود. ضمن آنكه مى خواهيم حسابرسى سال هاى قبل هم انجام گيرد نا وضعيت بدهى هاى سنگين موجود مشخص شود. به هر حال امسال آسيب هاى فراوانى نظير كسر امتياز به دليل همين بدهى ها متوجه پرسپوليس شد.
امير حاج رضايي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره شرايط تيم فوتبال پرسپوليس اظهار داشت:
افشين قطبي در زمينه فني و شخصيتي بسيار قابل احترام است؛ اما مسايل داخلي تاثيرات زيادي روي كار وي داشته است. روند نزولي پرسپوليس از آخرين مسابقه اين تيم در نيم فصل اول آغاز و پس از حذف از مسابقات جام حذفي تشديد شد.
وي ادامه داد: از نحوه تمرينات و مسايل حاشيه اي درون تيم آگاهي ندارم؛ اما فكر مي كنم تعدادي از بازيكنان حرمت قطبي را شكسته اند. اين مربي در پاره اي اوقات به دليل تحت فشار بودن بارها از تصميماتش عدول كرده و اين ناپايداري برايش مشكل ساز شده است.
كارشناس فوتبال تصريح كرد: قطبي بارها بازيكنان را جريمه كرد و كادر فني را تغيير داد؛ اما به دليل مسايل پنهاني از تصميمش صرف نظر كرد و ناخواسته دستوراتي را پذيرفت، بنابراين اين ناپايداري به زيان وي بوده است.
حاج رضايي تاكيد كرد: متاسفانه در ايران با بازيكنان ايراني مشكل فرهنگي داريم و به همين دليل در زمينه فني نمي توانيم پيشرفت خوبي داشته باشيم. بازيكنان تيم هاي مطرح به دليل دريافت مبالغ هنگفت و در پي توجه بيش از حد رسانه اي بدون دليل، مورد توجه واقع شده و اسطوره مي شوند. در اين زمينه رسانه ها نيز مقصر هستند، زيرا با اسطوره سازي بي جهت بازيكنان را دچار توهم مي كنند.
وي ادامه داد: در عقد قراردادها با بازيكنان مشكل بزرگي وجود دارد. آنها در اوايل فصل بدون هيچ ضمانتي پول هايشان را مي گيرند و به همين دليل بدون توجه به خواسته هاي هواداران در باشگاه مشغول مي شوند و اطمينان دارند كه در صورت كسب نتايج ضعف كادر فني تغيير خواهد كرد و هيچ خطري آنهارا تهديد نمي كند.
كارشناس فوتبال گفت: در فوتبال حرفه اي، همه باشگاه هاي بزرگ دنيا و حتي فدراسيون ها يك بخش حقوقي بزرگ با وكلاي درجه يك را در اختيار دارند كه قرارداد هاي بازيكنان به صورت قانوني و مشروط بسته مي شود. براي جلوگيري از بازيكن سالاري و براي ممانعت از هرج و مرج بايد قرارداد بازيكنان خيلي حرفه اي منعقد شود، كمااينكه در تيم هاي مطرح شاهد هستيم بازيكنان بزرگ در هر شرايطي حتي در صورت نيمكت نشيني با حضور در ميادين با همه توان بازي مي كنند. مدينه فاضله بازيكنان ايران دريافت مبالغ قراردادهايشان است، بنابراين با دادن پول در اوايل فصل انگيزه چنداني برايشان باقي نخواهد ماند.
وي افزود: مشكلات مديريتي نيز داريم، زيرا براي موفقيت تيم ها بايد بخش بيروني قوي تر از داخلي و بازيكنان باشد، بنابراين مديران در زمينه عقد قرارداد و به كار گيري بازيكنان بايد مقتدارانه عمل كنند. هر بازيكن فوتبال موظف است كه براي رسيدن به خواسته و پول، تا آخر فصل بجنگند و اين موضوع فقط با عقد قرارداد حرفه اي حاصل خواهد شد.
حاج رضايي خاطر نشان كرد: تيم هاي پرسپوليس و استقلال به مديراني بسيار قاطع نياز دارند. حبيب كاشاني فرد محجوبي است كه مي خواهد كلامي مشكلات را حل كند و در واقع از فوتبال ايران به دور بود. البته اين روزها كم كم با شرايط و جنس فوتبال آگاهي پيدا كرده است؛اما بايد پذيرفت كه مديريت از مشكلات اساسي باشگاه پرسپوليس است، زيرا در تيم هاي استقلال و پرسپوليس كه توجه بيش از حد رسانه اي را در پي دارد و با توجه به اينكه بازيكنان شرايط فرهنگي مطلوب را ندارند، هدايت باشگاه مسئوليت بسيار سنگيني است.
وي راجع به شكست سنگين پرسپوليس در اهواز عنوان كرد: شكست چهار بر يك براي هر تيم بزرگي بسيار بد است؛ اما چنانچه اين شكست در جريان سالم رخ دهد مي توان اننتقاد شديد از كادر فني داشت. شكست هاي سنگين براي بسياري از تيم هاي بزرگ جهان از جمله براي آرسنال در انگليس رخ مي دهد؛ اما اين شكست ها براي تيم بزرگ در جريان سالم رخ مي دهد و عوامل بيروني كمتر تاثير گذار هستند.
وي درباره شرايط افشين قطبي و احتمال جدايي براي رهايي از بحران چنين پاسخ داد: در سالهاي اخير همواره پرسپوليس در بحران بوده و هرگز به جايگاه اصلي خود بازنگشته است. با توجه به شخصيت قطبي آينده خوبي را پيش بيني نمي كنم. شرايط براي اين مربي بسيار پيچيده شده است. نگران موقعيتش در پرسپوليس بوده و چنانچه جاي وي بودم هرگز به اين تيم نمي آمدم.
Alessandro
14-04-2008, 21:04
حبیب کاشانی :
بازیکنان هم قسم شدند رفتارشان را تغییر دهند/ لیست سیاه نداریم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد بازیکنان این تیم برای جبران امتیازات از دست رفته و کسب عنوان قهرمانی هم قشم شده اند و می توانند با همدلی و دوری از حاشیه ها به این مهم دست پیدا کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی پس از برگزاری تمرین عصر امروز تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: طی هفته جاری دو جلسه با اعضای کادر فنی و حدود 10 تا 12 ساعت با تک تک بازیکنان یا به صورت جمعی پیرامون شرایط جاری تیم ، نقاط ضعف تیم و راههای برطرف ساختن آن گفتگو کردیم.
وی با اذعان به این نکته که در نشست با مربیان در بین آنها تقسیم کار شده است افزود: به خواست مربیان تصمیم بر این گرفته شده تا پیش از بازی مقابل ملوان نشست هم اندیشی با بازیکنان داشته باشیم تا اگر مشکلی هست برطرف کنیم. البته من در روزهای اخیرجلساتی با کریم باقری، علیرضا واحدی نیکبخت و عباس آقایی داشتم اما بر اساس خواسته مربیان احساس نیاز شد که در نشستی با بازیکنان شنونده خواسته های آنها باشیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با رد شایعاتی که این روزها پیرامون این تیم مطرح شده است گفت: اینکه عنوان می شود در تیم پرسپولیس باندبازی وجود دارد یا عده ای کم کاری می کنند به هیچ عنوان صحبت ندارد. اعتقاد دارم این فضا نباید در بین اهالی فوتبال و مطبوعات وجود داشته باشد.
کاشانی با تاکید بر اینکه مدیریت باشگاه از کادر فنی پرسپولیس حمایت کامل را به عمل خواهد آورد افزود: افشین قطبی به کار خود ادامه خواهد داد و حمایت ما را نیز همچون گذشته در کنار خود خواهد داشت. در نشست امروز با بازیکنان نیز به این نکته تاکید کردیم. امیدوارم تیم روند مثبت خود را آغاز کند و در بازیهای آینده ناکامی های اخیر را جبران کند.
وی افزود: در پایان جلسه امروز بازیکنان دست در دست هم دادند و هم قسم شدند تا ضمن تغییر در روش بازی و رفتار خود، تحولاتی را در بازی مقابل ملوان بروز دهند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با محترم خواندن رای کمیته انضباطی این باشگاه برای تعیین تکلیف این کمیته پیرامون تخلفات شیث رضایی گفت: این کمیته باید آرای خود را کتبا به ما اعلام کند. مسلما هر رایی که برای این بازیکن صادر شود به اجرا در خواهیم آورد.
وی با ابراز بی اطلاعی از جریمه ای که باشگاه پرسپولیس برای شیث رضایی صادر کرده است در پاسخ به این پرسش که اگر افشین قطبی بازیکنی را نخواهد، باشگاه وی را فهرست کنار می گذارد گفت: افشین قطبی اگر با دلیل و به صورت مستند خواهان قرار گرفتن هر بازیکنی در فهرست مازاد شود، باشگاه خواسته او را به اجرا در خواهد آورد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با رد این شایعه که افشین قطبی تعدادی از بازیکنان را از این تیم کنار گذاشته است گفت: قطبی لیست سیاه ندارد. او هیچ فهرستی به ما نداده که خواهان کنار گذاشتن بازیکنی از پرسپولیس شود. او امروز در تمرین حاضر است و می توانید خودتان از او سوال کنید.
کاشانی در خصوص برخورد زشت و ناشایست برخی هواداران پرسپولیس با افشین قطبی و بازیکنان این تیم گفت: من این ادبیات را ندیده ام و آنرا قبول هم ندارم. کار بد ، بد است. حالا می خواهد از سوی هر کس سر بزند. چه من که مدیرعامل هستم چه لیدرهای پرسپولیس. تلفیق مجموعه باشگاه و حمایت هواداران منجر به موفقیت تیم می شود اما این دلیل نمی شود که هوادار پرسپولیس هر کاری که خواست انجام بدهد. هواداران پرسپولیس باید صبر داشته باشند. هنوز اتفاقی نیفتاده و می توانیم در هفت بازی باقی مانده امتیازات از دست رفته را جبران کنیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس امیدوارنه از موفقیت این تیم در مسابقات جاری لیگ برتر یادکرد و گفت: سپاهان در سه لیگ حضور دارد که حضور فرسایشی در این مسابقات باعث می شود که این تیم امتیاز از دست بدهد. یک بازی هم با ما پیش رو دارد که می توانیم با برتری برابر این تیم به صدر جدول برگردیم.
حبیب کاشانی همچنین از تلاش این باشگاه برای بازگردان شش امتیاز سرخپوشان یاد کرد و گفت: وکلای باشگاه پیگیر هستند تا راهکاری برای بازگردان این امتیازات بیابند. اگر این امتیازات به جمع امتیازات بازگردد، مجددا مدعی اصلی قهرمانی خواهیم بود.
وی درپاسخ به این پرسش که آیا پرسپولیس توانایی جبران این امتیازات را دارد گفت: پرسپولیس توانایی این را دارد که مجددا مدعی اصلی قهرمانی باشد. این برای ما ثابت شده است. این که در بازیهای اخیر تیم نتوانسته انسجام لازم را داشته باشد برمی گردد به اتفاقات و حوادثی که پیرامون باشگاه رقم خورده است که کسر شش امتیاز از آن جمله است.
کاشانی با ابراز تعجب از اظهار نظر خبرنگاری که در خصوص دلایل خودداری باشگاه از تغییرات در کادر فنی سوال کرده بود گفت: ما اگر شش امتیازمان کم نشده بود امروز 48 امتیازی بودیم . در چنین شرایط کدام مدیر باشگاه حاضر می شود سرمربی که در 27 هفته 48 امتیاز کسب کرده است را کنار بگذارد.
مدیرعامل باشگاه پرسولیس خاطرنشان کرد: هواداران پرسپولیس از شکست ناراضی نیستند، بلکه بازی ضعیف است که آنها را آزرده خاطر می کند.
وی با تاکید بر اینکه در بازی بازیکنان پرسپولیس هیچ چیز مشکوکی دیده نشده است با رد کم کاری آنها افزود: کمیته انضباطی و کادرفنی این تیم بازیهای اخیر را مورد ارزیابی قرار داده اند تا در صورتی که کم کاری یا رفتار غیرحرفه ای از بازیکنان سر زده باشد با آنها برخورد کند. بازیکنان باید به اندازه پولی که گرفته اند تلاش کنند.
کاشانی با تاکید براینکه باشگاه پرسپولیس طی نامه هایی به فدراسیون جهانی خواهان چشم پوشی از اعمال محرومیت برای این باشگاه شده است افزود: از طریق فدراسیون فوتبال این موضوع را پیگری کرده ایم و حاضریم این مهم را در اختیار رسانه ها قرار دهیم.
وی در مورد بدهی آری هان گفت: هماهنگی های لازم در این زمینه صورت گرفته است و بزودی این بدهی 70 هزار یورویی پرداخت می شود. همچنین نورالدین بزودی به تهران می آید تا طلب خود را دریافت کند.
وی در خصوص انتخاب جانشین برای مرزبان گفت: اگر کادر فنی صلاح بداند جانشینی برای مرزبان انتخاب خواهیم کرد.
وی همچنین با تایید خبر استعفای حمید استیلی گفت: استیلی پس از بازی مقابل استقلال اهواز گفت اگرجدایی من به پرسپولیس کمک می کند حاضرم از این تیم بروم اما افشین قطبی حضور وی را به صلاح تیم خواند و با استعفایش مخالفت کرد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه کریم باقری وظیفه دارد به عنوان کاپیتان تیم با بی انضباطی بازیکنان برخورد کند گفت: از باقری خواستم اگر در تمرینات و بازیها بی انضباطی از بازیکنان سر زد برخورد کند. او وظیفه دارد این کار را بکند و اگر تا امروز این کار را نکرده کم کاری کرده است.
نگاه مدیریت باشگاه به تیم های پایه، نگاه به آینده است [Only registered and activated users can see links] ابوذر مختاری، سرپرست تیم های پایه پرسپولیس: با حضور پیشکسوتان باشگاه، تیم های پایه را به جایگاه اصلی خود میرسانیمهفته گذشته و طی حکمی از سوی حبیب کاشانی، ابوذر مختاری به عنوان سرپرست تیم های پایه پرسپولیس منصوب شد. مختاری پیش از این، مسئول دفتر مدیر عامل و مدیر داخلی باشگاه پرسپولیس بود و با توجه به تجارب اجرایی خود، با حفظ سمت در پست سرپرستی تیم های پایه نیز فعالیت خواهد کرد.
ابوذر مختاری درباره آخرین وضعیت تیم های پایه پرسپولیس، به سایت رسمی باشگاه گفت: «نگاه آقای کاشانی از بدو قبول مسئولیت در باشگاه پرسپولیس به تیم های پایه، نگاهی آینده نگرانه بوده است و بارها اعلام کرده اند هزینه کردن برای تیم های پایه را نه به عنوان هزینه، که نوعی سرمایه گذاری برای آینده فوتبال کشور و باشگاه پرسپولیس می دانند. بر اساس همین نگاه بود که از آقای پنجعلی که از پیشکسوتان بزرگ تاریخ باشگاه پرسپولیس هستند برای قبول مسئولیت در مدیریت فنی تیم های پایه دعوت شد و در کنار ایشان از سایر پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس نیز برای تقویت این حرکت، دعوت به عمل آمد».
سرپرست تیم های پایه باشگاه پرسپولیس افزود: «مشکلی که ما در ابتدای ورود به باشگاه پرسپولیس با آن مواجه بودیم این بود که تیم های پایه و مجموعه درفشی فر به بخش خصوصی واگذار شده بود و عملاً تیم های پایه ای وجود نداشت و بیشتر نگاه اقتصادی و سود آوری مطرح بود تا نگاه ریشه ای، پایه ای و بازیکن سازی. این مسئله به وجهه باشگاه بزرگی همچون پرسپولیس لطمه بزرگی زده بود که الحمدا... با نگاه مدیریت جدید باشگاه و واگذاری تیم های پایه به مربیان و پیشکسوتان با تجربه و کاربلد باشگاه، حرکتی بزرگ آغاز شده است که به امید خدا طی سالهای آتی شاهد نتایج موثر این سرمایه گذاری و حرکت بزرگ خواهیم بود».
مختاری اضافه کرد: «بر همین اساس بنده برای کمک کردن به آقای پنجعلی در زمینه کارهای اجرایی و پشتیبانی وارد این عرصه شده ام و با تمام توان تلاش خواهیم کرد شرایط و بسترهای اجرایی لازم برای موفقیت تیم های پایه را برای مربیان و کادر فنی تیم های پایه فراهم کنیم».
سرپرست تیم های پایه باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: «امسال نگاه مدیریت و مجموعه باشگاه پرسپولیس به تیم های پایه، نگاه اقتصادی نیست و نخواهد بود. تمام تلاش ما این است که با فراهم کردن امکانات لازم برای بزرگواران و مربیان تیم هایی پایه، حرکتی عظیم را در راستای بازیکن سازی و تربیت بازیکنانی بزرگ برای انتقال به تیم بزرگسالان پرسپولیس آغاز کنیم».
مختاری افزود: «در حال حاضر نیز بازیکنان بزرگی در تیم های لیگ برتر بازی می کنند که از تیم های پایه پرسپولیس شروع کرده اند اما به دلیل عدم توجه به سرمایه گذاری بر روی این تیم ها به باشگاه های دیگری نقل مکان کرده اند. ان شاءا... با حضور مربیان با تجربه در تیم های پایه و حضور موثر آقای پنجعلی به عنوان مدیر فنی این تیم ها شاهد اوج گیری دوباره تیم های پایه پرسپولیس و دستیابی به جایگاه اصلی خود خواهیم بود».
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس
دعوت باشگاه پرسپولیس از هواداران در استادیوم آزادی [Only registered and activated users can see links] حبیب کاشانی: یکبار دیگر دستان گرم و صمیمی هواداران را می فشارممدیر عامل باشگاه پرسپولیس در پیامی با اشاره به شرایط کنونی تیم پرسپولیس و حمایت همیشگی هواداران این تیم از آنها برای حضور پر شور در استادیوم یکصد هزار نفری آزادی در دیدار برابر تیم ملوان بندر انزلی دعوت بعمل آورد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در این بیانیه آمده است:
هواداران عزیز و بزرگوار
سلام علیکم
همانطور که تردید ندارم نتایج دور از انتظار هفته های اخیر تیم محبوبتان شما را بسیار ناراحت و نگران کرده است، لکن مطمئن هستم به خاطر وجود امید و انگیزه برای قهرمانی، همچنان در کنار تیم خواهید بود و دست از حمایت همه جانبه و بی قید و شرط از باشگاهتان بر نخواهید داشت.
کراراً گفته ام مردم و هواداران عزیز صاحبان و سرمایه های اصلی باشگاه همیشه سرافراز و سربلند پرسپولیس هستند.
همیشه گفته ام نقش هواداران علاقمند و پرشور در عزت و سربلندی باشگاه اگر بیشتر از همه ارکان باشگاه نباشد بی هیچ شکی منحصر به فرد و بی بدیل است.
همیشه گفته ام مردم و هواداران فهیم و خونگرم که خدمتگزاری به آنها از افتخارات و مباهات مدیران، دست اندرکاران، مربیان و بازیکنان باشگاه می باشد نه تنها در پیروزیها، که اتفاقاً در مواقع حساس و ضروری بیش از پیش به کمک و یاری تیم محبوبشان می پردازند.
همیشه گفته ام اگر مربیان و بازیکنان با غیرت و متعصب تیم، قدرشناس هواداران باشگاه که در گرما و سرما، در شادیها و غمها، در قهرمانیها و ناکامیها یار و یاور تیم هستند باشند و برای خوشحالی آنها از هیچ تلاش و همتی دریغ نکنند مطمئناً حضور پرشور و اشتیاق هواداران را در میادین ورزشی و استادیومها برای تشویق شاهد و نظاره گر خواهیم بود.
اینجانب ضمن عذرخواهی از نتایج ضعیف هفته های اخیر و تقدیر و تشکر از ابراز محبتها و حتی گلایه ها و شکوه ها، یکبار دیگر دستان گرم و صمیمی شما را برای حضور در ورزشگاه بزرگ آزادی در روز جمعه می فشارم. امیدوارم قدمهای مبارک شما، در آخر بازی لبخند رضایت و تبسم شادی را به ارمغان داشته باشد.
مخلص شما حبیب کاشانی
عضو هیأت مدیره و مدیر عامل
باشگاه فرهنگی، ورزشی پرسپولیس
سایت باشگاه پرسپولیس
به سراغ «بهادر عبدی» هافبك مدافع جوان پرسپولیس رفتیم.
[Only registered and activated users can see links]
می گویند اخراج شیث از این تیم فرصت تازه ای در اختیار عبدی گذاشته تا در بازی مقابل ملوان در تركیب ثابت پرسپولیس قرار بگیرد به خصوص حالا كه حسین كعبی محروم است.
● این چه بلایی است سر پرسپولیس آمده؟
▪ همه تیم ها دچار افت می شوند، اینكه اتفاقی غیرطبیعی نیست اما از شانس بد ما زمانی افت كردیم كه رقبایمان خوب بودند. به همین خاطر افت ما بدجوری به چشم آمد. سپاهان، صباباتری و استقلال اهواز خیلی خوب نتیجه گرفتند و ناكامی ما اینطوری برجسته شد.
● یعنی چون آنها خوب بودند، شما باید دائم بازی هایتان را واگذار كنید؟
▪ این را قبول ندارم. در بازی با ذوب آهن و استقلال، باخت و مساوی حقمان نبود. مقابل استقلال اهواز هم در ۳۰ دقیقه اول برتر از حریف بودیم اما در نهایت آن باخت رخ داد.
● اصلاً انتقادهایی كه این چند روز به شما شده را قبول دارید؟
▪ انتقادهایی كه هواداران كردند را قبول داریم اما انتقادهای مغرضانه را نه! خیلی ها می گویند تا اینجای كار را با شانس نتیجه گرفتیم در حالی كه در بعضی از بازی ها ما در اوج بدشانسی بودیم. آنها می خواهند عملكرد فنی تیم را زیر سؤال ببرند. ضمن اینكه الان در شرایطی هستیم كه نقاط ضعف و قوت ما نباید در رسانه ها مطرح شود. این مشكلات را باید شناسایی و رفعشان كنیم.
● با توجه به اخراج شیث و غیبت كعبی در بازی با ملوان، طبیعتاً باید منتظر حضور تو در زمین باشیم، درست است؟
▪ نمی دانم، كادرفنی حرفی به من نزده است آنها باید بگویند هستم یا نه اما اگر قرار شد بازی كنم، كاری می كنم تا جواب مثبتی به اطمینان كادرفنی بدهم.
● اگر مقابل ملوان هم نتیجه نگیرید، كار شما تمام است!
▪ می دانیم، ما محكوم به برد هستیم باید خیلی حرفه ای فكر و عمل كنیم. همقسم شده ایم تا هواداران پرسپولیس با ما دوباره آشتی كنند. ما خیلی بهتر از اینها می توانیم نتیجه بگیریم اما یك سری بدشانسیها مانع نتیجه گیری ما شده است. اصلاً نباید به ناكامی مقابل ملوان فكر كرد.
حبیب کاشانی :
قهرمانی حق هواداران پرسپولیس است / شیث تا پایان فصل محروم می ماند
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: بازیکنان پرسپولیس با بازی خود مقابل ملوان ثابت کردند به هیچ عنوان اهل کم کاری نیستند و می توانند قهرمانی را به هوادارن هدیه کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی پس از پیروزی تیمش مقابل ملوان بندر انزلی با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: پیروزی امروز را به همه هوداران پرسپولیس هدیه می کنم. آنهایی که هفته گذشته بدنبال شکست تیم مقابل استقلال اهواز ناراحتی های زیادی کشیدند. امیدوارم تیم در ادامه بازی های لیگ همین روند را ادامه دهد و به قهرمانی دست یابد.
وی خطاب به رسانه های ورزشی گفت: از رسانه ها خواهش می کنم این ادبیاتی که بازیکنان کم فروشی می کنند را تغییر دهند. اینکه بازیکنی را متهم کنیم کم فروشی کرده به او ظلم کرده ایم. امروز بازیکنان پرسپولیس از جان مایه گذاشتند و نشان دادند که اهل کم فروشی نیستند.
وی در خصوص اخراج شیث رضایی از تیم فوتبال پرسپولیس گفت:شیث یکی از نفرات خوب تیم ماست که سابقه بازی در چهار رده ملی را دارد اما باید توجه داشت که او حال خلاف امور ورزشی انجام داده که منجر به صدور حکمی علیه وی از سوی کمیته انضباطی شده است. آنچه مسلم است حکم کمیته انضباطی تا پایان فصل اجرا خواهد شد.
کاشانی ادامه داد: باشگاه پرسپولیس آئین نامه انضباطی دارد که کلیه بازیکنان و مربیان پیش از امضا قرارداد، از مفاد آن مطلع شده و بر اساس آن عقد قرارداد کرده اند. این کمیته براساس تخلفات کلیه مجموعه باشگاه جرایمی را در نظر می گیرد که مدیریت باشگاه آن را به اجرا درخواهد آورد.
وی با اشاره به اینکه همدلی رمز موفقیت پرسپولیس در مسابقات فصل جاری خواهد بود گفت: قهرمانی حق هواداران پرسپولیس است کما اینکه افشین قطبی هم قول داده تیم را به این مهم برساند. من به عنوان مدیر عامل باشگاه تمام تلاش خود را بکار می گیرم تا تیم به این موفقیت دست یابد.
وی با اشاره به اقدامات باشگاه پرسپولیس برای رفع کسر شش امتیاز تیم فوتبال این باشگاه از سوی فیفا گفت: در این خصوص اقداماتی انجام شده و منتظر پاسخ فدراسیون جهانی فوتبال هستیم. اینکه جوابی مثبت باشد یا منفی، پیش بینی های لازم را کرده ایم که با راهکارهایی دیگر این موضوع را پیگیری کنیم تا به نتیجه مورد نظر دست یابیم.
وی در خصوص اظهارات اخیر سعیدلو رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: با توجه به اینکه هیئت دولت در سفر استانی بود نتوانستم با آقای سعیدلو تماس داشته باشم اما سعی می کنم در نخستین جلسه هیئت مدیره باشگاه این موضوع را مطرح کنم تا مشخص شود من اشتباه کرده ام یا آقای سعیدلو تا ادعای خود را تصحیح کنیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به سئوالات خبرنگار یکی از برنامه های ورزشی شبکه دوم سیما گفت: تیم من نیاز به حاشیه ندارد اما شما با اقدامات خود سعی در به حاشیه کشاندن پرسپولیس دارید. از شما خواهش می کنم در رفتار خود تجدیدنظر کنید.
منبع : خبرگزاری مهر
Ghermezeteh
19-04-2008, 06:44
چند مصاحبه از افشین قطبی :
شیر پس از چند هفته از خواب بیدار شد / دیدار با ملوان بیادماندنی بود
سرمربی تیم فوتیال پرسپولیس بازی مقابل ملوان را نمایشی به یاد ماندنی برای تیمش خواند و افزود: این بازی ما را مجددا مدعی قهرمانی کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی پس از برتری تیمش مقابل ملوان بندرانزلی با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادی افزود: من از هواداران پرسپولیس و تمام مردمی که در روزهای تاریک تیم ما پشت این باشگاه بودند تشکر می کنم. هواداران ، بازیکنان، مربیان و مجموعه عوامل باشگاه پرسپولیس نشان دادند که پرسپولیس یک باشگاه بزرگ است و مانند یک خانواده همیشه کنار هم خواهند بود.
وی افزود: من گفته بودم که بازیکنان پرسپولیس دل شیر دارند. متاسفانه این شیر چند هفته بود که خواب بود و امروز بیدار شد. به نظر من پیروزی امروز جز با تلاش بازیکنان وظیفه شناس پرسپولیس که مانند یک سرباز عمل کردند میسر نشد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ستودن عملکرد بازیکنان تیمش افزود: متاسفانه تیم ما در نیمه نخست عملکرد خوبی نداشت اما در نیمه دوم کیفت خوبی را از خود به نمایش گذاشتیم. گل زیبایی را به ثمر رساندیم و از دید من گلی بین المللی و کار شده بود. با همین یک گل به جریان بازی بازگشتیم و برتری را از آن خود کردیم.
قطبی با ابراز تشکر از حبیب کاشانی خاطرنشان کرد: من از کاشانی تشکر می کنم. او در شرایطی که تیم شکست خورده بود می توانست خیلی راحت مرا کنار بگذارد اما از من حمایت کرد و روحیه داد تا با قدرت برای کسب قهرمانی پیش برویم.
وی بازی مقابل ملوان را نمایشی به یاد ماندنی برای تیمش خواند و افزود: این بازی ما را مجددا مدعی قهرمانی کرد. با این پیروزی قدیمی بلند به سوی قهرمانی برداشتیم و می توانیم مجددا اوج بگیریم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس یادآور شد: پس از شکست مقابل استقلال اهواز ساعت ها جلسه برگزار کردیم و راهکارهای اینکه چطور تیم مجدد به مسیر موفقیت بازگردد را بررسی کردیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که نظم و انضباط اصلی مهم در تیم است که اگر نباشند به نتیجه نخواهیم رسید.
وی با اذعان به اینکه پرسپولیس برای موفقیت نیاز به شخصیت هایی چون کریم باقری و فرشید کریمی دارد افزود: افتخار می کنم که مربی تیمی هستم که بازیکنان آن برای موفقیت تیمشان امروز جان خود را گذاشتند.
قطبی با اشاره به اینکه نگاه پرسپولیس به جلو و آینده خواهد بود افزود: باید در بازیهای آینده حساب شده پیش برویم و حداکثر امتیازات را بدست آوریم. من دیگر به گذشته فکر نمی کنم. نگاه من به آینده و بازیهای پیش رو است.
وی ادامه داد: از تمام هواداران پرسپولیس که در داخل و خارج کشور بیش از 30 میلیون نفر هستند می خواهم که در بازیهایی که در تهران برگزار می شود به کمک تیمشان بیایند تا بتوانیم پس از شش سال قهرمان لیگ شویم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من قول دادم پرسپولیس را قهرمان کنم و پشت این حرفم ایستاده ام. با عشق و انرژی که مردم به من داده اند تا آخرین قطره خونم می جنگم تا پرسپولیس عنوان قهرمانی را از آن خود کند و مجددا به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا به موفقیت خود ادامه دهد.
قطبی از اظهار نظر پیرامون آینده کاری خود در تیم پرسپولیس گفت: به من ثابت شده که در هر بازی امکان دارد سرنوشت شما تغییر کند. به همین خاطر فقط به بازی های پیش رو فکر می کنم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به این نکته که احتمال بازگشت شیث رضایی به این تیم محتمل است افزود: آنچه مسلم است این بازیکن تخلفی را مرتکب شده که از سوی باشگاه با جرایمی روبرو شده است. در این شرایط باید به موفقیت تیم فکر کنیم و اینکه چه کارهایی باید انجام دهیم تا تیم به موفقیت دست یابد.
قطبی در خصوص تعویض زود هنگام ماته با حسین بادامکی ضمن اشاره به اینکه تعویض این دو بازیکن اجباری بوده خاطرنشان کرد: ماته کنار زمین آمد و از من خواست به علت آسیب دیدگی او را تعویض کنم. با توجه به اینکه حسین بادامکی نتوانست 90 دقیقه بازی کند او را به زمین فرستادیم تا از دقیقه 30 به جای ماته بازی کند.
وی تصریح کرد: برای بازی مقابل ملوان از بهترین 11 بازیکن پرسپولیس استفاده کردیم و آماده ترین ها را به زمین فرستادیم.
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و ملوان عصر امروز با برتری 2 بر صفر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به پایان رسید.
قهرمانی نزديك است
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: شير خفتهي پرسپوليس اكنون بيدار شده و با قدرت تمام براي قهرماني ميجنگد. افشين قطبي پس از پيروزي دو بر صفر تيمش در جمع خبرنگاران گفت: من در ابتدا از تمامي هواداران پرسپوليس تشكر ميكنم كه در روزهاي تاريك تيم، پرسپوليس را تنها نگذاشتند و پشت ما را گرم كردند و امروز ما ثابت كرديم كه يك خانواده هستيم و با يك باشگاه بزرگ هر اتفاقي را ميتوانيم رقم بزنيم.
وي افزود: گفته بودم كه پرسپوليس دل شير دارد و اين شير كه اندكي خفته بود اكنون بيدار شده و ما توانستيم با تلاش مستمر در تمرينات و برنامهريزيهاي انجام گرفته و در كل با يك نظم و انضباط خاص جلو برويم و ديديد كه نتيجه هم گرفتيم.
قطبي در خصوص بازي امروز گفت: من از تك، تك بازيكنانم، از دروازهبان گرفته تا فوروارد نوك راضي هستم چرا كه آنها تلاش مستمري را به خصوص در نيمهي دوم ازخود به نمايش گذاشتند. بازي در نيمهي اول هم كيفيت خوبي داشت. در نيمهي دوم گل اولي كه به ثمر رسانديم روند بازي را تغيير داد و جريان بازي به سمت به ثمر رسيدن گل دوم شد.
وي ادامه داد: در اين هفته حركتهاي مثبتي در باشگاه رخ داد و ما پس از ساعتها جلسه در خصوص بازيهاي آينده صحبتهاي مفصلي كرديم وپس از تمريناتي كه در اين هفته داشتيم با نظم و انضباط بازيكنان پيش رفتيم.
قطبي گفت: من از "كاشاني" تشكر ميكنم كه در روزهاي سخت گذشته پشت من ايستاد و به نوعي به من اعتماد به نفس داد. من تلاش وي را فراموش نميكنم چرا كه اكنون ما توانستهايم قدم بزرگ و مثبتي را در راه قهرماني برداريم كه اين پيروزي با شيريني خودش ساليان سال در كاممان باقي ميماند.
وي در خصوص تاثير اخراج شيث رضايي در نتيجه امروز گفت: نظم واخلاق اصولي است كه بايد در هر تيم رعايت شود كه اگر اين طور نشود و بينظمي به مرور هم تكرار شود، تيم نتيجهي از دست ميدهد. شما بايد هر موقع كه كار خطرناك ميشود جلوي اقدامات سوء را بگيريد. ما به بازيكنان بااخلاق و پرتلاشي چون كريم باقري و فرشيد كريمي نياز داريم.
وي ادامه داد: در فوتبال ايران ياد گرفتهام كه فقط به آينده نگاه كنم و مسائل سوءاخلاقي گذشته را فراموش كنم. من از هواداران پرسپوليس خواهش ميكنم كه در بازيهاي آينده به استاديوم بيايند چرا كه قهرماني نزديك است و ما يك قدم بيشتر با آن فاصله نداريم و معتقدم پرسپوليس لياقت قهرماني پس از شش سال و حضور در جام باشگاههاي آسيا را دارد.
قطبي همچنين در خصوص احتمال اخراج برخي بازيكنان ديگر از پرسپوليس خاطر نشان كرد: اين كميتهي انضباطي است كه در باشگاه پرسپوليس تصميم ميگيرد ودر قبال رفتار سوء بازيكنان برخورد از خود نشان ميدهد.
وي در پايان در خصوص تعويضهاي انجام گرفته در بازي امروز گفت: "ماته" به من گفت كه پايش مشكل دارد ونميتواند بازي كند، بادامكي هم حاضر نبود 90 دقيقه به ميدان برود و فكر ميكنم كه ما بهترين نفرات موجود وذخيرههاي شايسته را به ميدان فرستاديم
الونگ تا پايان فصل غايب است
الونگ الونگ هافبك كامروني تيم پرسپوليس تهران نميتواند اين تيم را تا پايان فصل جاري ليگ برتر ف فوتبال باشگاههاي ايران همراهي كند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران روز جمعه گفت : الونگ به دليل آماده نبودن ؟ ديدارهاي اين تيم را در فصل جاري ليگ برتر از دست ميدهد.
افشين قطبي اظهار داشت : با اينكه اين هافبك كامروني از بند آسيب ديدگي رها شده اما شرايط ورود در ميدان را ندارد و تا پايان فصل نيز نميتواند اين تيم را در ليگ برتر همراهي كند.
وي در خصوص وضعيت شيث رضايي مدافع تيم پرسپوليس افزود : اين بازيكن از سوي كميته انضباطي باشگاه به يك جلسه محروميت محكوم شده است.
سرمربي تيم پرسپوليس در مورد احتمال حضور رضايي در بازيهاي آينده اين تيم گفت : هنوز باشگاه در اينباره تصميمگيري نكرده است .
وي خاطر نشان كرد : باشگاه پرسپوليس بعد از بازي تيم فوتبال اين باشگاه برابر ملوان بندر انزلي در خصوص حضور يا حضور نيافتن رضايي در تركيب تيم تصميمگيري خواهد كرد
خبرگزاری باشگاه
دوستان عزیز پرسپولیسی از قید کردن منبع خبرتان در پایین متن کوتاهی نکنید
Ghermezeteh
19-04-2008, 06:49
كاشانی : منتظر پاسخ فيفا هستيم
مديرعامل پرسپوليس: "شيث رضايي" تا پايان فصل محروم خواهد بود / قهرمـاني حق هـواداران مـاست / منتظر پاسخ فيفا هستيم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: "شيث رضايي" تا پايان فصل از اين تيم محروم خواهد بود.
حبيب كاشاني ضمن اظهار رضايت از عملكرد بازيكنان و مربيان در بازي امرو برابر ملوان، در خصوص محروميت شيث رضايي گفت: شيث بازيكن خوبي است اما اين تصميم كميتهي انضباطي بوده كه وي مرتكب اعمالي خلاف ورزش شده است و راي آنها هم به هيچ وجه برگشت پذير نخواهد بود. از همين جا ميگويم كه شيث رضايي قطعا در شش بازي آينده پرسپوليس حضور نخواهد داشت اما در فصل بعد او يك بازيكن آزاد به حساب ميآيد و ممكن است با باشگاه پرسپوليس هم به توافق برسد.
وي ادامه داد: كميتهي انضباطي آييننامه مشخصي دارد كه طبق آن در مورد بازيكنان در قبال هرگونه خلافي كه انجام ميدهند تصميم ميگيرد و آنها را جريمههاي مختلفي نظير محروميت، جريمههاي مالي و غيره مي كند.
كاشاني درباره وضعيت پرسپوليس دربازيهاي آتي تصريح كرد: امروز از هواداران پرشماري كه به استاديوم آمدند و در شرايط سختي كه پرسپوليس داشت اين تيم را حمايت كردند تشكر ميكنم چرا كه آنها ثابت كردند در روزهاي تاريك همراه تيم خواهند بود و اين پيروزي حق آنهاست.
وي گفت: هواداران ما شايستهي قهرماني هستند و در اين خصوص هم من و هم قطبي كه قول اين قهرماني را به مردم داديم، تمام تلاش خود را خواهيم كرد تا به مقصود برسيم.
كاشاني درباره احتمال برگشت شش امتياز كسر شده از پرسپوليس گفت: اكنون درگير اين مساله هستيم و پس از آخرين نامهاي كه با دلايل روشن و شفاف به فيفا ارسال كرديم ديگر بايد صبر كنيم تا آنها در اين خصوص جواب دهند.
مرجع خبری باشگاه
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا واحدی نیکبخت پس از برتری 2 برصفر تیمش مقابل ملوان بندرانزلی با بیان این مطلب افزود: تیم ما گرچه در نیمه اول بازی مقابل ملوان متعادل بازی کرد اما در نیمه دوم تمام بازی در اختیارمان بود و توانستیم دوبار به گل برسیم.
وی با اشاره به اینکه پرسپولیس استحقاق برتری مقابل ملوان را داشته است، افزود: پیروزی مقابل ملوان دوباره روحیه قهرمانی را به تیم بازگرداند. این پیروزی را به مربیان، مدیران و هواداران پرسپولیس تبریک می گویم و امیدوارم روند روبه رشد تیم ادامه داشته باشد.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس افزود: در تیم ما طی هفته گذشته هیچ تحولی صورت نپذیرفته بود. ما همانند هفته های گذشته تمرین کردیم اما فکر می کنم شکست سنگین برابر استقلال اهواز و فشاری که بازیکنان وارد آورد باعث شد تا غیرتمندانه بازی کنیم و با ارائه یک بازی خوب برتری مقابل ملوان را به دست آوریم.
واحدی نیکبخت خاطر نشان کرد: شکست ما در اهواز خیلی سنگین بود و فکر می کنم خواست خدا بود که پس از این بازی مجددا بازگشتیم. از این به بعد کارمان دشوارتر است و باید با کسب نتایج مناسب در بازیهای آتی عنوان قهرمانی لیگ را به دست آوریم.
واحدی نیکبخت در خاتمه تصریح کرد: من هیچ مشکلی با خلیلی ندارم، متاسفانه در این خصوص شایعاتی به وجود آمده و آن را بزرگنمایی کرده بودند. در حالیکه کدورتی بین ما وجود نداشت. خوشحالم که پرسپولیس با گلزنی ما به پیروزی رسید.
مهدوى كيا: به پرسپوليس نمى روم
تهران IranSport.Net - «مهدى مهدوى كيا» در خصوص نيمكت نشينى اش در ديدار با بايرن مونيخ گفت: شرايط حاكم بر بازى به نحوى بود كه مربى تصميم گرفت از من در آن ديدار استفاده نكند، البته مشكلى براى حضور در اين ديدار نداشتم اما تصميم گيرنده نهايى سرمربى تيم است.
وى در پاسخ به اين سؤال كه چرا اينتراخت در نيمه دوم پيروزى را با شكست عوض كرد، افزود: در نيمه اول برترى محسوسى نسبت به بايرن داشتيم و مى توانستيم تعداد گلهايمان را هم افزايش دهيم اما اين فرصت ها به راحتى از دست رفت. در نيمه دوم بايرن فشار حملاتش را بيشتر كرد و مانند هميشه با شانس زياد توانست ضمن جبران گل خورده، گل هاى برترى را هم به ثمر برساند. وى در مورد احتمال بركنارى فونكل(سرمربى تيم فوتبال اينتراخت) پس از اين نتايج اظهار داشت: نه چنين اتفاقى نمى افتد زيرا در اين مدت خوب بازى كرده ايم اما در كسب نتيجه مطلوب ناموفق بوديم. البته بسيار اميدواريم هفته آينده مقابل دورتموند كه شرايط خوبى ندارد، پيروز شده و از وضعيت فعلى خارج شويم.
وى در پاسخ به اين سؤال كه تعطيلى مسابقات بوندس ليگا مى تواند باعث بازگشت وى به تركيب اصلى اينتراخت شود، گفت:
پس از مصدوميت از ناحيه كمر و دورى چند هفته اى از مسابقات، ۲ هفته است كه بدون هيچ مشكل و مصدوميتى در تمرينات تيم شركت مى كنم و آمادگى حضور كامل در مسابقات را دارم اما بازگشتم به تركيب اصلى تيم به نظر سرمربى بستگى دارد.
بازيكن پيشين پرسپوليس در خصوص مذاكره اش با مشاور اين باشگاه تأكيد كرد: مرزبان روزچهارشنبه با من تماس گرفت و پس از هماهنگى ها در تمرين تيم شركت كرد. در اين ملاقات در خصوص وضعيت پرسپوليس با هم صحبت كرديم.
وى در مورد احتمال بازگشتش به پرسپوليس در فصل آينده خاطر نشان كرد: نه نمى توانم، درست است كه صحبت هايى در اين مورد با هم داشتيم اما بايد در اينتراخت بمانم. البته من علاقه خاصى به پرسپوليس و هواداران آن دارم اما ۲ سال ديگر با اينتراخت قرارداد دارم و به قرارداد خود با اين باشگاه متعهد هستم اما پس از آن در مورد اين پيشنهاد فكر مى كنم.
وى با اشاره به اينكه به دليل مصدوميت بازى هاى اخير تيم ملى را از دست داده است، افزود: مشكل خاصى براى حضورم در تيم ملى وجود ندارد. اگر به تركيب تيم برگردم حتما به تيم ملى دعوت مى شوم و براى مسابقات بعدى مى توانم تيم كشورم را همراهى كنم.
حسن رودباريان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: براي 3 امتياز ديدار برابر ملوان انگيزه زيادي داشتيم تا به شرايط روحي مناسب بازگرديم.
وي افزود: بعد از بازي مقابل استقلال اهواز، پرسپوليس از نقاطي دچار ضربه شد تا انگيزه تمام اعضا دو برابر شود و بيشتر به آينده تمركز پيدا كنند كه جوابش اين بود كه به دو گل رسيد.
رودباريان ادامه داد: به فكر منافع شخصي نيستم؛ بلكه اين 3 امتياز برايم و تمام اعضا، حتي نيمكت نشينان ارزش زيادي داشت.
وي خاطر نشان ساخت: اعتراضي به تصميم سرمربي ندارم؛ اما شايد تنها مشكل برابر استقلال اهواز من بودم كه نيمكت نشين شدم. اين مورد كمي برايم سخت است.
رودباريان اظهار داشت: در مسابقات بعدي مقابل تيمهاي سختتري قرار ميگيريم. هفته آينده بايد بازيهايي بهتر را به نمايش بگذاريم تا قهرماني را براي پرسپوليس رقم بزنيم.
محمد نصرتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره ديدار برابر ملوان عنوان كرد: برخلاف هفته هاي گذشته، پرسپوليس برابر نماينده انزلي بسيار روان تر بازي كرد. در مسابقه قبلي مشكل تاكتيكي داشتيم كه در اين ديدار حل شده بود.
وي ادامه داد: برابر ملوان بازي فشرده اي را برگزار كرديم زيرا مي خواستند در خارج از خانه و مقابل پرسپوليس يك امتياز بگيرند؛ اما بازيكنان با دوندگي فراوان توانستند با كسب 3 امتياز از ميدان خارج شوند.
نصرتي گفت: پس از آنكه گل اول را وارد دروازه ملوان كرديم، برخلاف ديدارهاي قبلي بازيكنان تمركزشان را از دست داده و به همين دليل، گل دوم را نيز به ثمر رسانديم.
وي افزود: پس از شكست هفته گذشته برابر استقلال اهواز، خيلي خوشحالم كه پرسپوليس برابر ملوان به برتري رسيد. اميدوارم با تداوم پيروزي ها تا روزهاي آخر، بتوانيم قهرماني را به دست آوريم.
پرسپوليس روز گذشته در هفته بيست و هشتم ليگ برتر موفق شد با نتيجه 2 بر صفر ملوان را شكست دهد.
Ghermezeteh
21-04-2008, 02:49
قطبی: در چهارمين رويارويی با قلعهنويی سه امتياز میخواهم
افشين قطبي در گفت و گو یی اظهار داشت: خوشبختانه در اين هفته تمرينات خوبي و با انگيزهاي را برگزار كردهايم تا مجددا همان تيم نيم فصل اول باشيم.
وي افزود: از قلعه نويي شناخت كاملي دارم. زماني كه در تيم ملي كره حضور داشتم، سه بار مقابل اين مربي قرار گرفتم و با توجه به حساسيت ليگ برتر در چهارمين ديدار به سه امتياز نياز مبرم دارم.
قطبي ادامه داد: مس كرمان تيم خوب و با انگيزهاي است و در نيم فصل دوم نشان داده كه در خانه خود براي تمام تيمها مشكل ساز ميشود؛ اما ديگر براي من و پرسپوليس اهميتي ندارد كه مقابل تيم هاي برزيل يا آرژانتين و يا مربياني چون فرگوسن و كاپلو بازي كنيم. بازيها به اوج حساسيت در ليگ برتر رسيده است و بايد تمام امتيازها را كسب كنيم.
وي درباره برخورد با بازيكنان بينظم در تمرين امروز گفت: همه ما موفقيت پرسپوليس را ميخواهيم، پس بايد به نظم و انضباط كه اصول موفقيت يك تيم است، احترام بگذاريم تا به خواسته خود يعني قهرماني برسيم.
قطبي درباره بازيكنان مورد نظر براي فصل آينده تصريح كرد: فعلا جوابي نميدهم كه چه بازيكناني نظر مرا جلب كرده اند. ميدانم حاشيه درست ميشود؛ اما به توجه به پتانسيل خوب در ليگ برتر، چندين بازيكن مورد علاقه من هستند. همانطور كه باشگاه پرسپوليس فهرستي از بازيكنان خوب براي فصل آينده را با مشورت من تهيه كرده است.
وي با اشاره به شرايط فعلي خود در تيم تصريح كرد: هر مربي كه با تيمي قرارداد امضا ميكند كار سختي دارد، به عنوان مثال فيروز كريمي شرايط سختي در استقلال دارد. از صميم قلب آرزو ميكنم هر چه سريعتر استقلال با كريمي به روزهاي اوج برگردد، چون اين تيم نيز مانند پرسپوليس تيم پر طرفدار و ريشه داري در آسيا است.
قطبي در خصوص اخراج شيث رضايي نيز ياد آور شد: بهتر است ديگر در مورد رضايي نظري ندهم، چون صحبتهاي زيادي مطرح شد؛ اما مطمئن باشيد در آينده با هر بازيكني كه بي نظم باشد با كمك حبيب كاشاني و كميته انضباطي باشگاه برخورد شديد ميشود تا نفرات تيم در شش بازي آينده به جاي حاشيه سازي، فقط به فكر بازي فوتبال باشند.
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
21-04-2008, 02:51
کاشانی : باشگاه پرسپوليس از فيفا به CAS شكايت میكند
مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي پرسپوليس تهران گفت : اين باشگاه براي بازگرداندن ۶امتياز تيم فوتبال خود از فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا ) شكايت ميكند
حبيب كاشاني در گفت وگویی با بيان اينكه باشگاه پرسپوليس هفته گذشته با ارسال نامهاي به فيفا خواستار باز گرداندن ۶امتياز تيم فوتبال اين باشگاه شده بود، افزود : فيفا شنبه شب با درخواست باشگاه پرسپوليس مخالفت كرد .
وي خاطر نشان كرد : اما مخالفت فيفا پايان رايزنيهاي باشگاه پرسپوليس ، براي بازپسگيري ۶امتياز اين باشگاه نيست به طوريكه اين موضوع را از طريق دادگاه عالي ورزش CAS پيگيري خواهيم كرد.
كاشاني اظهار داشت : مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس مذاكراتي را با وكلاي سوييسي و هلندي اين باشگاه انجام داده است تا دادخواستي عليه فيفا به دادگاه عالي ورزش تنظيم كنند.
وي در مورد بدهي باشگاه پرسپوليس به نورالدين دستيار دنيزلي سرمربي سابق تيم فوتبال اين باشگاه گفت : نورالدين دستيار اين مربي روز شنبه وارد تهران شد و در خصوص طلب ۲۵هزار دلاري خودبا مسئولان باشگاه به گفت وگو پرداخت .
مديرعامل باشگاه پرسپوليس اظهار داشت : با توافقات به عمل آمده ، قرار است طلب وي در سه روز آينده پرداخت شود تا اين مربي ترك تبار از شكايت خود عليه اين باشگاه دست بردارد.
وي افزود : در همين راستا، مسئولان باشگاه پرسپوليس رايزنيهاي خود را از امروز آغاز كردهاند تا هرچه سريعتر طلب نورالدين را پرداخت كنند تا ديگر امتيازات اين تيم از سوي فيفا كسر نشود.
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
21-04-2008, 11:48
بادامكی : فعلا به فكر رفتن از پرسپوليس نيستم
حسين بادامكي در گفت و گو یی اظهار داشت: متاسفانه در ديدار برابر ملوان بر اثر فشار شديد، مجددا از ناحيه پاي راست كه مصدوميت داشتم، دچار درد شديدي شدم. وي افزود: مقابل ملوان بازي سختي را داشتيم؛ اما با انگيزه بالا و تمركز، به سه امتياز رسيديم تا دوباره مدعي باشيم. بادامكي درباره صحبتهاي اخيرش درباره درج مصاحبه كذب در جرايد، گفت: به هيچ عنوان قصد بياحترامي نداشتم. منظورم شايعاتي مثل درگيري در رختكن و غيره بود كه بعضي به آن دامن مينند. وي درباره مسابقه با مس كرمان، اظهار داشت: حريف در نيم فصل دوم با توجه به تغييرات اساسي در كادر فني، نتايج خوبي گرفته؛ حتي براي تيمهاي مدعي در كرمان دردسر ساز بوده است. براي كسب پيروزي راهي كرمان ميشويم؛ اما بايد مراقب باشيم تا مثل مسابقه مقابل استقلال اهواز، غافلگير نشويم. بادامكي خاطر نشان ساخت: با توجه به شش بازي باقيمانده در ليگ برتر كه هر كدام فينال زود هنگام براي پرسپوليس است، به هيچ عنوان به فكر رفتن نيستم. در انتهاي فصل به اين موضوع فكر ميكنم.
خبرگزاری پرسپولیس
Ghermezeteh
23-04-2008, 09:03
نيكبخت : 99٪ در پرسپوليس ميمانم
از قرار معلوم از بحران خارج شده ايد.
- مقابل ملوان بيشتر از هر زمان ديگرى نياز به برد داشتيم و خدا را شكر اين اتفاق رخ داد. در بازى هاى آينده نيز شرايط به همين شكل است و بايد تمام بازى هاى باقيمانده خود را ببريم.
اما بردن ملوان در تهران خيلى راحت تر از بردن مس در كرمان است!
- حرف شما را قبول دارم. مس تيم خوب و گردن كلفتى است. كلاً بازى در كرمان خيلى مشكل است. پارسال هم ما در آنجا على رغم اينكه شرايط خيلى خوبى داشتيم به مشكل برخورديم.
مس به اين خاطر قوى است كه سرمربى چون امير قلعه نويى دارد؟
- نه من چنين اعتقادى ندارم. مس سال گذشته هم تيم قدرتمندى بود. فراموش نكنيد زمين چمن آنها مصنوعى است و تماشاگرانشان نيز بسيار با تعصب و دوآتيشه هستند. اين ۲ عامل نقش زيادى در موفقيت نسبى مس داشته است.
با توجه به اين موضوعاتى كه اشاره كردى بعيد است پرسپوليس بتواند مس را شكست دهد!
- برد مقابل ملوان از نظر روحى و روانى تأثير خيلى خوبى روى بچه ها گذاشته است. شرايطمان آنقدر خوب است كه بتوانيم مس را در كرمان شكست دهيم. به نظر من اين بازى سخت ترين ديدار از ۷ مسابقه باقيمانده است. چنانچه مس را ببريم راه زيادى از قهرمانى را طى كرده ايم.
و باخت به مس هم يعنى خداحافظ قهرمانى؟!
- خدا كند چنين اتفاقى رخ ندهد.
شنيديم با محسن خليلى آشتى كردى؟
- ما با هم قهر نبوديم كه بخواهيم آشتى كنيم.وقتى مى توانم آمار گلزنى ام را بالا ببرم، چرا خليلى پنالتى بزند
اما خيلى ها ديدند خليلى در بازى مقابل ملوان دوست داشت پنالتى بزند و تو مخالف اين مسأله بودى و خودت پنالتى را زدى!
- هر تيمى براى خودش پنالتى زن دارد و در تيم ما هم من پنالتى زن اول تيم هستم. روز جمعه نيز مثل دفعات قبل وقتى داور اعلام ضربه پنالتى كرد طبق معمول من رفتم پشت ضربه. اگر قرار بود يكى ديگر اين كار را بكند مربيان بايد دستور آن را صادر مى كردند.
اگر محسن خليلى آن پنالتى را مى زد و گل مى شد آن وقت او در صدر جدول گلزنان ليگ قرار مى گرفت.
- وقتى خودم مى توانم پنالتى بزنم تا آمار گل هايم را افزايش دهم چرا بدهم بازيكنى ديگر بزند؟!
و اين يعنى اينكه تو قصد دارى آقاى گل ليگ شوى؟
- فعلاً كه بيشترين پاس گل را داده ام و بدم نمى آيد آقاى گل هم بشوم. فاصله ام نيز با بهترين گلزن زياد نيست.
مى گويند از وقتى كه شيث رضايى اخراج شده، نيكبخت و يكى، دو بازيكن ديگر خيلى عوض شده اند!
- منظورتان را فهميدم. بايد بگويم من همان نيكبخت سابقم وهيچ تفاوتى نكرده ام.
راست است كه تو و يكى،دو بازيكن ديگر به همراه شيث در ليست اخراجى ها قرار داشتيد؟
- كدام ليست اخراج را مى گوييد؟
همان ليستى كه بعد از بازى تيمتان مقابل استقلال اهواز در روزنامه ها مطرح شد.
- خودتان مى گوييد فقط در روزنامه ها مطرح شد. قرار نيست هر چه در مطبوعات نوشتند به واقعيت بپيوندد.
باشگاه در خصوص اخراج تو و يكى، دو نفر ديگر با قطبى جلسه گذاشت و در آخر فقط شيث اخراج شد، اين موضوع واقعيت داشت و تو نمى توانى آن را انكار كنى؟
- وقتى از باشگاه چيزى به من نگفته اند چرا بايد فكر كنم در ليست اخراجى ها بودم؟!
نظرت در مورد اخراج شيث چيست؟
- باورتان مى شود نمى دانم او به چه خاطر اخراج شد؟! فقط مى دانم دليلش فنى نبود. اميدوارم هر چه زودتر مقدمات بازگشت شيث به پرسپوليس فراهم شود.
هنوز براى فصل بعدت تصميم نگرفته اى؟
- شرايط تيم آنقدر حساس است كه نمى شود به چيزى غير از آن فكر كرد.
در خصوص تمديد قرارداد با تو صحبتى نشده است؟
- به موقع اش در اين رابطه پاى ميز مذاكره مى نشينيم. فحش كه خوردم، از رفتن به استقلال پيشمان شدم
امكانش هست فصل آينده نيكبخت را دوباره با پيراهن استقلال ببينيم؟
- به احتمال ۹۹ درصد در پرسپوليس خواهم ماند. يك درصد هم قصد رفتن به استقلال را داشتم اما روز دربى آنقدر فحش شنيدم كه از اين تصميم پشمان شدم.
حتى اگر استقلالى ها پيشنهاد نجومى دهند قبول نمى كنى؟
-در پرسپوليس بهترين روزها را داشتم. پس بايد ديوانه باشم اين تيم را ترك كنم. مخصوصاً اينكه هواداران اين تيم در اين ۲ سال خيلى به من لطف داشتند.
صحبت از رفتن به اروپا بود پس چه شد؟
- من الان ۲۸ سال سن دارم و سخت مى شود تيم هاى اروپايى بازيكن ايرانى با اين سن بخواهند. اگر پيشنهاد رسيد به آن فكر مى كنم، در غير اين صورت در پرسپوليس خواهم ماند
مرجع خبری باشگاه
Ghermezeteh
23-04-2008, 09:10
بادامكی: از فردوسی پور شكايت میكنم
حسين بادامكي با اشاره به برنامه تلويزيوني نود اظهار داشت: شب گذشته عادل فردوسي پور با لبخواني نادرست، به من افترا زد. هرگز پس از گلزني عليرضا نيكبخت واحدي، حرفي در مورد خليلي نزدم.
وي ادامه داد: محسن خليلي از دوستان خوبم است؛ حتي پيش از شروع مسابقه با ملوان در مورد گلزنياش خبر داد و از درخشش وي خوشحال شدم. مجري برنامه نود با برخي بازيكنان مغرضانه رفتار ميكند و قصد تخريب آنها را دارد. هرچه ميخواهد در مورد آنها در رسانه ملي اظهار نظر ميكند.
بادامكي گفت: از مسئولان باشگاه و حبيب كاشاني خواستهام از مجري برنامه نود شكايت كنند. از اين طريق مسئله را پيگيري خواهم كرد.
وي ادامه داد: هدف من و ساير بازيكنان يكي است. ما ميخواهيم با اتحاد، پرسپوليس را در هفتمين دوره ليگ برتر قهرمان كنيم.
مرجع خبری باشگاه
دكتر يگانه پزشك معالج مدير عامل باشگاه پرسپوليس: [Only registered and activated users can see links] حال عمومي حبيب كاشاني رضايت بخش استپزشك معالج حبيب كاشاني گفت: با توجه به بيماري ديابتي كه آقاي حبيب كاشاني دارند و با توجه به عارضه قلبي كه دچار آن شده اند، تشخيص داديم ايشان در بخش CCU بستري باشند تا نظارتهاي لازم براي بهبود وضعيت ايشان انجام شود.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، دكتر يگانه با اشاره به اينكه وضعيت عمومي مدير عامل باشگاه پرسپوليس رضايت بخش است افزود: يك پرشك مخصوص براي آقاي كاشاني در نظر گرفته ايم تا به طور مداوم وضعيت ايشان را تحت نظر داشته باشد و گزارش آن را به متخصصين ارائه دهد.
دكتر يگانه در پايان گفت: در صورتي كه وضعيت ايشان عادي تشخيص داده شود، مي توانند از فردا به بخش منتقل شوند.
سایت باشگاه پرسپولیس
از 5 بازی خانگی نهایت استفاده را می کنیم [Only registered and activated users can see links] افشین قطبی: تمام عشق و قلبم پیش آقای کاشانی استافشین قطبی پس از پایان دیدار دو تیم پرسپولیس و مس کرمان که با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید، در مصاحبه کوتاهی گفت: بازی مشکلی را پشت سر گذاشتیم. تیم مس بسیار خوب بازی می کند و در دیدارهای گذشته این موضوع را به اثبات رسانده است. این تیم در دیدارهای خانگی بازی های مورد قبولی را به نمایش گذاشته است و ما در شرایط کنونی چاره ای جز بازی منطقی نداریم.
من به امیر قلعه نوعی تبریک می گویم که این تیم را متحول کرده و نتایج خوبی را کسب می کند. امیر قلعه نوعی یکی از بهترین مربیان کشورمان است.
بازیکنان تیم ما منطقی و با تلاش ظاهر شدند چرا که این دیدار یک بازی خارج از خانه و با یک تیم جوان و دونده بود. بازیکنان پرسپولیس نتوانستند از موقعیتهای بدست آمده به گل برسند.
ما می توانستیم از اول خوب بازی کنیم ولی شرایط طوری پیش رفت که از دقیقه 20 به بعد خوب ظاهر شدیم. بعد از 10 نفره شدن تیم نیز بازیکنان با تلاش و جدیت بازی را تا پایان ادامه دادند.
افشین قطبی در پاسخ به این سوال که آیا امیدی برای قهرمانی دارید؟ گفت: من همیشه امید به قهرمانی دارم و ما باید بدانیم که 5 بازی در خانه داریم و با حمایت همه جانبه هواداران باید از این بازیهای خانگی نهایت استفاده را ببریم.
تمام عشق و قلبم پیش آقای کاشانی است که هم اکنون در بیمارستان بستری هستند. ما با این یک امتیاز به عیادت آقای کاشانی خواهیم رفت و امیدواریم ایشان با سلامتی کامل، هر چه زودتر به جمع ما ملحق شوند
سایت باشگاه پرسپولیس
آقايي: مسعود مرادي به من اجازه بازي نداد
خبرگزاری پرسپولیس : ([Only registered and activated users can see links]) عباس آقايي در گفت و گو یی اظهار داشت: مس تيم بزرگي است چون براي تمام تيمها در كرمان دردسرساز بوده است.
وي افزود: ما هم با شرايط خوب به كرمان رفتيم و بايد از يك امتياز به دست آمده راضي باشيم. تمركزمان را به 5 ديدار بعدي معطوف ميكنيم تا به زحمات باشگاه و كادر فني جامه عمل بپوشانيم.
آقايي عنوان كرد: با وجود انگيزه بالا و ميل باطنيام، مرادي با توجه به جراحت شديد، خونريزي بيني و سرگيجههاي متعدد، به من اجازه بازي نداد تا تعويض شوم. از تصميم ايشان كه قصد داشت براي من عوارض بعدي پيش نيايد، تشكر ميكنم...
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بعد از كمي فشار از سوي مس در نيمه اول، در نيمه دوم ميتوانستيم راحتتر حركت كنيم و از خلاقيت بالاي مهاجمانمان استفاده كنيم؛ اما بعد از 10 نفره شدن، كمي كار برايمان سخت شد. امكان داشت با تداوم حملات، بازي را واگذار كنيم كه با تلاش بازيكنان، يك امتياز را از دست نداديم.
وي خاطر نشان ساخت: سپاهان با پيروزي بر الاتحاد عربستان، روحيه بسيار بالايي دارد و در روزهاي آينده كار را ميتواند براي ما سختتر كند. ما هم براي رسيدن به هدف خود بيقرار هستيم.
خليلي: ميخواستم هتتريك كنم
خبرگزاری پرسپولیس : ([Only registered and activated users can see links]) محسن خليلي پس از پيروزي پنج بر صفر پرسپوليس مقابل شيرين فراز اظهار داشت: با وجود گلزنيهاي متعدد، ديدار مقابل نماينده كرمانشاهي اصلاً آسان نبود. پس از به ثمر رساندن 2 گل انگيزه زيادي داشتم تا هتتريك كنم؛ اما افشين قطبي مرا تعويض كرد، با اين وجود هرگز به تصميم وي اعتراضي ندارم.
مهاجم پرسپوليس افزود: قطبي با تعويض من و دو بازيكن اصلي پرسپوليس ميخواست قواي جسماني ما را براي ديدارهاي بعدي تقسيمبندي كند تا بتوانيم بازيهاي بهتري ارائه دهيم.
وي تأكيد كرد: همه نفرات دراين مسابقه انگيزه زيادي داشتند، زيرا نتايج ديدارهاي سپاهان و صباباتري به لحاظ روحي براي ما مثبت بود.
خليلي گفت: چنانچه در روزهاي آينده وارد حاشيه نشويم، نتايج خوبي را كسب خواهيم كرد. درگيري من با قطبي را رسانهها دامن زده بودند و ناشي از شيطنت آنها بود.
مهاجم سابق سايپا عنوان كرد: روزي كه سرحال نبودم قطبي به نشانه اعتراض مرا تنبيه كرد و آن پندي شد كه در روزهاي آينده بهتر بازي كنم.
كاشاني: دوشنبه خبر خوشي براي هواداران پرسپوليس داريم
خبرگزاری پرسپولیس : ([Only registered and activated users can see links]) حبيب كاشاني پس از پيروزي پنج بر صفر پرسپوليس مقابل شيرينفراز از عملكرد بازيكنان ابراز رضايت كرد و اظهار داشت: خوشحالم كه همچون گذشته دوباره در خدمت پرسپوليس هستم. مقابل شيرينفراز همه نفرات بازي خوبي را انجام دادند، اگرچه شكست سپاهان مقابل سايپا انگيزه ما را دوچندان كرد.
وي افزود: بازيكنان پرسپوليس ميل زيادي به گلزني و انجام حركات هجومي داشتند. اميدوارم در چهار مسابقه پاياني نيز به همين شكل بازي كنند و در پايان جام قهرماني را به دست آورند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: بايد از كادر فني و بازيكنان شيرينفراز نيز تشكر كرد، زيرا آنها با وجود دريافت پنج گل هرگز ضد فوتبال بازي نكردند و تا آخرين دقايق حرفهاي عمل كردند.
كاشاني درباره دادخواست باشگاه پرسپوليس از دادگاه محكوميت ورزش اظهار داشت: به تازگي ما دادخواستي را به دادگاه CAS دادهايم و استدلالهاي جديدي را نيز پيدا كردهايم. تا روز دوشنبه براي بازگرداندن شش امتياز پرسپوليس خبر خوشي را به هواداران خواهيم داد.
vahid1364
01-05-2008, 06:59
افشين قطبي:
پرسپوليس قهرمان ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
افشين قطبي گفت: همان طور كه از ابتداي ليگ قول داده بودم ما قهرمان ليگ خواهيم شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: در اينجا لازم ميدانم از تمام هواداران كه از ابتداي فصل ما را حمايت كردند تشكر كنم. ما ديدار آساني برابر شيرين فراز نداشتيم، آنها تيمي هستند كه هفته گذشته هم برابر سپاهان نمايش خوبي انجام دادند. آنها زماني براي ريكاوري نداشتند و اخراج بازيكنشان هم تاثير زيادي بر عملكرد تيمشان داشت.
وي افزود: پرسپوليس بسيار خوب كار كرد و يكي از بهترين ديدارهاي ما بود.
قطبي كه به همراه مهرپيما در جمع خبرنگاران سخن ميگفت، با اشاره به انتقادهايي كه خبرنگاران از تيم شيرين فراز كردند، گفت: از شما ميخواهم كه بيشتر تمركزتان بر روي تيمي باشد كه خوب بازي كرد. نبايد فراموش كنيم كه شيرين فراز با يك سري بازيكن جوان روبهروي ما قرار گرفت، اين را هم بدانيد كه بازي كردن در تهران براي هيچ تيمي آسان نيست.
وي افزود: پس از باخت سپاهان، انگيزهي بازيكنان دو برابر شد و ما با وجود اين كه بازي دشواري را داشتيم توانستيم به پيروزي دست يابيم. براي شيرين فراز هم سخت بود كه نزديك به 60 دقيقه ده نفره بازي كند، ضمن آن كه ما از پيش برنامهريزي كرده بوديم كه در هر هفته، سه بازي انجام دهيم.
وي درباره اعتراض واحدي نيكبخت به تعويضاش گفت: پرسپوليس بازيكنان خوبي دارد و ما تلاش ميكنيم كه از بهترينها استفاده كنيم، نيكبخت يكي از بهترينهاي ليگ است و تجربهاش در اين فصل به ما كمك زيادي كرده است. پس از آنكه دو بر صفر از حريف پيش افتاديم تصميم گرفتيم كه بازي را اداره كنيم بنابراين نيكبخت را از دقيقه 45 تعويض كرديم و حدود دقيقه 60 خليلي را هم از زمين بيرون كشيديم. ما بازي مهمي برابر سايپا داريم، بنابراين بايد از بازيكنانمان به بهترين نحو استفاده كنيم.
وي درباره روند فني بازي گفت: به دليل غيبت باقري، كعبي و آقايي سيستم تيم را تغيير داديم و سعي كرديم در ميانهي ميدان بسته بازي كنيم. در بيشتر دقايق بازي تلاش كرديم كه دو مهاجم داشته باشيم و شما ديديد كه حضور عبدي و بادامكي در كنارههاي زمين به ديگر بازيكنان انرژي مثبت داد. توانستيم در اين بازي دو گل ايستگاهي به ثمر برسانيم. ميدانستيم كه اگر در نيمه دوم كمي به حريف ميدان بدهيم آنها ميتوانند به بازي برگردند. اما خوشبختانه توانستيم در نيمهي دوم سه گل ديگر به ثمر برسانيم.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه تكليف قهرماني چه خواهد شد، گفت: از ابتدا هم كه به پرسپوليس آمده بودم قول قهرماني دادم و هماكنون نيز بر سر قولم هستم. تلاش ميكنيم كه اين قهرماني را براي هواداران به ارمغان بياوريم. پرسپوليس در نيم فصل اول بهترين تيم ليگ بود اما در نيم فصل دوم با مشكلاتي روبهرو شد، با اين حال تيم ما بازي به بازي بهتر شده است. بازي در تهران براي تيمهاي غيرتهراني بسيار سخت است. اميدوارم كه براي بازي با سايپا 90 هزار تماشاگر به بازي بيايد چرا كه كسب سه امتياز برايمان بسيار مهم است.
vahid1364
01-05-2008, 07:06
تيم پرسپوليس تهران عصر چهارشنبه با پيروزي پرگل مقابل شيرين فراز كرمانشاه؟ بار ديگر به كورس قهرماني رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران بازگشت.
در اين ديدار كه از هفته سي ام اين مسابقهها و در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد تيم پرسپوليس تهران با ارائه يك بازي برتر با پنج گل قعرنشين ليگ برتر را شكست داد و دوباره به صدر جدول رده بندي نزديك شد.
تيم شيرين فراز كرمانشاه نيز با اين شكست سنگين در آستانه سقوط به ليگ دسته اول باشگاههاي ايران قرار گرفت.
محسن خليلي در دقايق ۲۰و ؟۴۶محمد نصرتي در دقيقه ؟۲۷ماته دراگه چوويچ در دقيقه ۵۹و فرهاد خيرخواه در دقيقه ۷۰براي تيم پرسپوليس در اين ديدار گلزني كردند تا اين تيم به پرگلترين پيروزي خود در فصل جاري ليگ برتر دست يابد.
تيم شيرين فراز كرمانشاه از دقيقه ۴۰به دنبال اخراج؟ محمد محمديان؟ ۱۰ نفره به بازي ادامه داد.
در ديگر ديدارهاي عصر امروز؟ تيم صدرنشين فولاد سپاهان اصفهان با تنها گل دقيقه ۲۰عيسي ترائوره مغلوب سايپا تهران شد و بازي دو تيم صبا باتري و برق شيراز با نتيجه تساوي دو بر دو خاتمه يافت.
گلهاي اين ديدار را مهدي كريميان در دقيقه ۷و ناصر شكرون در دقيقه ۱۴ براي تيم برق شيراز و فريدون فضلي در دقيقه ۴۶و امير حسين فشنگ چي در دقيقه ۷۴براي تيم صبا باتري به ثمر رساندند.
برنامه ادامه ديدارهاي هفته سي ام ليگ برتر به شرح زير است :
(نام تيمهاي ميزبان نخست آمده است)
پنجشنبه ۸۷/۲/۱۲
صنعت نفت آبادان با پاس همدان
مقاومت سپاسي شيراز با ذوب آهن اصفهان
پيكان تهران با استقلال اهواز
پگاه گيلان با صنعت مس كرمان
ابومسلم خراسان با ملوان بندر انزلي
جمعه ۸۷/۲/۱۳
راه آهن با استقلال تهران
جدول رده بندي
-۱سپاهان اصفهان ۵۳امتياز
-۲پرسپوليس تهران ۴۹امتياز
-۳صبا باتري ۴۸امتياز
-۴استقلال اهواز ۴۴امتياز
-۵پاس همدان ۴۲امتياز
-۶برق شيراز ۴۲امتياز
در انتهاي جدول رده بندي اين رقابت ها؟ تيمهاي نفت آبادان ؟ پگاه گيلان و شيرين فراز كرمانشاه به ترتيب با ۲۸ ؟۳۱و ۲۱امتياز در ردههاي شانزدهم تا هجدهم قرار دارند.
محسن خليلي در گفتوگويي، درباره ديدار اين هفته پرسپوليس برابر سايپا اظهار كرد: سايپا تيم خوب و منسجمي است. آنها در اين فصل در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا خوب كار كردهاند اما به دليل اينكه بسياري از بازيكنان فصل قبل از اين تيم رفتند آنها نتوانستهاند در ليگ نتايج چندان خوبي بگيرند.
وي افزود: ما براي رسيدن به قهرماني به سه امتياز بازي با سايپا نياز داريم و اميدوارم كه بتوانيم با حمايت هوادارانمان به تمام امتيازهاي اين بازي برسيم. ما براي اين بازي منتظر هواداران هستيم.
خليلي درباره پيروزي پرگل پرسپوليس برابر شيرين فراز كرمانشاه گفت: شيرين فراز تيم خوبي بود اما ما در اين ديدار ميخواستيم به پيروزي برسيم كه خوشبختانه اين چنين هم شد. روحيهاي كه پس از شكست سپاهان برابر سايپا به ما تزريق شد هم در اين پيروزي پرگل بيتاثير نبود.
وي درباره گلزني خود و صعودش به صدر جدول برترين گلزنان ليگ گفت: چندين بار گفتهام كه براي من قهرماني تيم از هر چيز ديگري مهم است. اگر من آقاي گل شوم اما پرسپوليس به قهرماني نرسد اين آقاي گلي برايم ارزشي نخواهد داشت.
دوست دارم پرسپوليس قهرمان شود و در اين راه تلاش ميكنم به وظيفهام كه همان گلزني است، عمل كنم.
خليلي درباره حاشيههايي كه در چند روز اخير برايش به وجود آمده است، گفت: «در اين چند ماهي كه در پرسپوليس بودهام نشان دادهام كه بازيكن بيحاشيهاي هستم. هفته گذشته در يكي از جلسات تمريني خسته بودم كه قطبي تشخيص داد كه تنهايي دور زمين بدوم اما فرداي آن روز برخي روزنامهها مصاحبههاي مختلفي را با من انجام داده بودند كه من خودم از آنها خبر نداشتم. به هر حال وقتي سر و صدايي در پرسپوليس نباشد بعضي روزنامهها سعي ميكنند كه هر هفته يكي را وارد حاشيه كنند كه اين بار هم نوبت من بود.»
خليلي در پايان گفت: هواداران پرسپوليس بدانند كه اگر سال بعد در ايران باشم به طور قطع در پرسپوليس بازي خواهم كرد.
منبع:خبرگزاری پرسپولیس
نيكبخت واحدي: به دليل خط خوردن خودكشي نميكنم!!
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: با تصميم نهايي افشين قطبي براي ديدار با سايپا از فهرست 18 نفره خط خوردم؛ اما نميتوانم به خاطر اين تصميم دست به خودكشي بزنم.
وي ادامه داد: پس از آنكه در ديدار برابر شيرين فراز تعويض شدم، هرگز ورزشگاه آزادي را ترك نكردم بلكه در رختكن با حبيب كاشاني و كريم باقري صحبت مي كردم. در دقايق پاياني براي جلوگيري از تشديد مسايل حاشيهاي، كمي زودتر از آزادي بيرون رفتم.
نيكبخت واحدي گفت: پرسپوليس را دوست دارم و فردا براي تماشاي بازي مقابل سايپا به ورزشگاه مي روم. اگر بازي مي كردم، بدون شك به تيم خود كمك ميكردم؛ اما شرايط به گونه اي ديگري است.
وي ادامه داد: تا آخر فصل با پرسپوليس قرارداد دارم و با همه توان در خدمت اين تيم هستم.
نيكبخت واحدي با اشاره به تصاوير پخش شده از برنامه تلويزيوني 90 تاكيد كرد: قبل از شروع برنامه نود ميدانستم همانند هميشه براي بزرگ كردن مسايل، به مشكل من بپردازد، بنابراين براي دوري از مسايل حاشيهاي و براي آنكه شرايط بدتر نشود اين برنامه را تماشا نكردم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: تصميم من اين است كه امسال آخرين سال حضورم در پرسپوليس باشد.
به گزارش ايسنا، حبيب كاشاني پس از ديدار پرسپوليس برابر سايپا در پاسخ به اين سوال كه آيا پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات قدرتمند ظاهر ميشود يا خير؟، گفت: قطعا تيم پرقدرتي براي فصل بعد آماده ميشود. مهم نيست كه من در اين تيم باشم يا نباشم، اما باشگاه پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات قدرتمند عمل ميكند.
در اين حين خبرنگاري پرسيد آيا ممكن است شما در فصل بعد در پرسپوليس نباشيد، كه كاشاني جواب داد: ممكن است، نظر من اين است كه صددرصد چنين اتفاقي بيافتد اما هر چه مسئولان و اعضاي هيات مديره تصميم بگيرند عمل ميكنم. در حال حاضر وظيفه دارم تا انتها براي موفقيت تيم تلاش بكنم.
كاشاني با بيان اينكه برد برابر سايپا را به خانواده مرحوم فريبرز مرادي تقديم ميكنيم، گفت: شايد اين سوال پيش بيايد كه چرا برد مقابل شيرين فراز را به خانواده مرادي تقديم نكرديم اما اين به دليل اين است كه شيرين فراز بضاعت مالي آنچناني نداشت و گلهايي كه در آن بازي به ثمر رسيد ارزش خاصي نداشتند. اما در اين بازي دو مربي فهيم و بازيكناني توانا، بازي خوبي انجام دادند و ما توانستيم در اين بازي به پيروزي برسيم.
وي افزود: سه بازي ديگر داريم و مطمئن هستيم با حمايت هواداران و غيرت بازيكنان و كادرفني ميتوانيم به عنوان قهرماني دست پيدا كنيم.
كاشاني درباره دادخواست باشگاه پرسپوليس به دادگاه عالي ورزش گفت: ما دادخواستي 24 صفحهاي را به دادگاه عالي ورزش فرستاديم. استدلال ما اين است كه شركت كوپيان قبل از به پايان رسيدن مهلت يك ماهه، درخواست كسر شش امتياز را داشته است؛ پس از اين ما پيش از به پايان رسيدن مهلت 45 روزهمان، پول را پرداخت كرديم اما كسر شش امتياز اعمال شد بنابراين اميدواريم كه اين شش امتياز به پرسپوليس برگردد.
وي افزود: شايد ما براي قهرماني به شش امتياز نياز نداشته باشيم اما ميخواهيم از حقمان دفاع كنيم.
كاشاني در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا قطبي فصل بعد در پرسپوليس ميماند يا خير، گفت: قطبي با ما قرارداد يك ساله دارد و اين قرارداد تا پايان امسال به پايان ميرسد. پس از پايان قرارداد، اين قطبي و هيات مديره هستند كه بايد درباره آينده تصميمگيري كنند. ایسنا
HaMi.News
10-05-2008, 13:32
مربی تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد برای دستیابی به عنوان قهرمانی لیگ برتر برق شیراز را شکست خواهند داد.
حمید استیلی با بیان این مطلب افزود: تیم ما پس از برتری مقابل سایپا در بهترین شرایط روحی و روانی است و با تمرینات خوبی که طی هفته گذشته پشت سرگذاشتیم از نظر جسمانی نیز در شرایط ایده الی به سر می بریم. از هر نظر آماده بازی مقابل برق شیراز هستیم و سعی می کنیم این بازی حساس و تاثیرگذار را با پیروزی پشت سربگذاریم.
وی در تشریح شرایط تیم فوتبال برق شیراز، گفت: برق شیراز یکی از بهترین تیم های شهرستانی لیگ برتر است که در نیم فصل دوم به ویژه چند بازی اخیر نتایج خوبی کسب کرده است. این تیم از پتانسیل خوبی برخوردار است و قطعا می تواند حریفی دشوار برای تیم ما باشد.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس از اتخاذ تاکتیکی هجومی برای این بازی یاد کرد و گفت: تلاش ما بر این است که از دقیقه یک تا پایان مسابقه با حمایت تماشاگران به روی دروازه برق حمله کنیم.
استیلی در ادامه از احتمال حضور نیکبخت در ترکیب اصلی تیم فوتبال پرسپولیس در بازی مقابل برق شیراز یاد کرد و گفت: سعی ما بر این است که در بازی فردا از بهترین و آماده ترین بازیکنان استفاده کنیم در این بین نیم نگاهی هم به بازی های آینده خواهیم داشت که به همین خاطر احتمال دارد به برخی از نفرات برای دو بازی آینده استراحت بدهیم.
وی همچنین از همراهی فرزاد آشوبی با تیم فوتبال پرسپولیس در بازی مقابل برق شیراز یاد کرد و گفت: گمان می کردیم آشوبی در بازی مقابل سایپا سه اخطاره شده و تیم را همراهی نمی کند اما بر اساس اعلام سازمان لیگ برتر آشوبی دو اخطاره است و می تواند در بازی فردا به میدان برود. با این شرایط احتمال حضور این بازیکنان در ترکیب اصلی پرسپولیس بسیار زیاد است.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس، حسین بادامکی را تنها بازیکن غایب این تیم در دیدار برابر برق شیراز خواند و افزود: عباس آقایی با عمل جراحی که روی بینی آسیب دیده اش انجام داد شرایط خوبی دارد و می تواند در بازی فردا به میدان برود.
استیلی در خاتمه تصریح کرد: هدف ما پیروزی در بازی فرداست. با اینکه نمی توان نتیجه بازی را پیش بینی کرد اما سعی می کنیم فردا تیم پیروز میدان پرسپولیس باشد تا گامی بلند به سوی قهرمانی برداریم. برای قهرمانی در لیگ برتر نتیجه سه بازی آینده تعیین کننده است که امیدوارم با پیروزی پرسپولیس همراه باشد.
HaMi.News
11-05-2008, 18:48
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر اینکه می توانستند برنده دیدار برابر برق شیراز باشند گفت: متاسفانه مدافعان ما یک لحظه تمرکزشان را از دست دادند.
محسن خلیلی زننده تک گل تیم فوتبال پرسپولیس مقابل برق شیراز با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر تمرکز لازم را برای صحبت کردن ندارم. ما می توانستیم این بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم اما روی اتفاق و عدم تمرکز لازم گل تساوی را دریافت کردیم.
وی گفت: متاسفانه پس از چند بازی مدافعانمان در زمان دفاع تمرکز لازم نداشتند و به ناگاه یک لحظه غفلت کردند که در نهایت منجر به ثمر رسیدن گل تساوی برق شیراز شد.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس افزود: گل بدی خوردیم که باعث شد طی چند دقیقه تمرکز لازم را از دست بدهیم. تیم برق روی به دفاع ما فشرده آورده بود و در ادامه به کنترل بازی و حفظ نتیجه پرداخت.
وی که در این بازی فرصت چندانی برای گلزنی نداشت خاطرنشان کرد: تیم برق به صورت فشرده دفاع می کرد و درمیانه زمین نیز 5 هافبک بازی را تحت کنترل داشت. همین مسئله باعث شده بود فرصت گلزنی برای من بوجود نیاید.
خلیلی امیدوارانه از قهرمانی تیمش درمسابقات لیگ برتر یاد کرد و گفت: برای ما هنوزهیچ چیز تمام نشده و کماکان می توانیم با پیروزی در دو بازی آتی عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم.
HaMi.News
11-05-2008, 18:49
دروازه بان پرسپولیس تاکید کرد: با وجود تساوی مقابل برق، هنوز هم یکی از شانس های قهرمانی هستیم و می توانیم با شکست صبا و سپاهان به عنوان قهرمانی دست یابیم.
مهدی واعظی پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل برق شیراز با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: تیم ما بازی به مراتب بهتری را نسبت به برق شیراز به نمایش گذاشت اما روی غفلت و اشتباه ساده گل تساوی را دریافت کردیم.
وی ادامه داد: تیم برق شیراز با ارائه یک بازی بسته رو به دفاع آورده بود. این تیم به نتیجه تساوی یک بر یک راضی بود و در نهایت به این هدف دست یافت. دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: پرسپولیس می توانست برق شیراز را شکست دهد. اگر این نتیجه رقم می خورد با توجه به توقف سپاهان شانس ما برای قهرمانی بیشتر می شد اما جای نگرانی نیست می توانیم با پیروزی در دو بازی آینده به این مهم دست یابیم.
واعظی تصریح کرد: برای پرسپولیس هنوز هم شانس قهرمانی وجود دارد و می توانیم با برتری مقابل سپاهان و صبا باتری قهرمان لیگ شویم.
HaMi.News
11-05-2008, 18:51
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از تساوی تیمش برابر برق شیراز اعلام کرد بازیکنان این تیم برخلاف دیدارهای گذشته که با قلب شیر بازی می کردند این بار با قلب گربه بازی کردند.
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و برق شیراز عصر امروز در حضور بیش از 70 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی تهران با تساوی یک بر یک دو تیم به پایان رسید. حاشیه های این دیدار را در زیر می خوانید:
* بازیکنان پرسپولیس پس از پایان این دیدار به دستور کادر فنی در زمین چمن ورزشگاه به ریکاوری پرداختند.
* علیرضا نیکبخت واحدی که پس از یک جلسه محرومیت با حاشیه های زیادی این دیدار را آغاز کرد پس از تعویضش به سمت قطبی نرفت. او در پایان بازی هم حاضر به گفتگو با خبرنگاران نشد و گفت تا پایان فصل حرف نخواهد زد. او در این روز حاشیه های دیگری هم داشت که از چشم کادر فنی دور ماند.
* هواداران پرسپولیس برخلاف دیدارهای گذشته خیلی زود ورزشگاه را ترک کردند و تیم را تشویق نکردند.
* برخی از هواداران تیم فوتبال پرسپولیس که در ورزشگاه باقی مانده بودند از قطبی خواستند تا این تیم را به سمت قهرمانی رهنمون کند و خواسته آنها را برآورده سازد.
* نبی الله باقریها که در صحنه ای از این دیدار دچار مصدومیت شده بود، در پایان بازی احساس درد کرد و وضعیتش برای بازی با صباباتری مشخص نیست.
* شیث رضایی و محمدرضا مامانی که با محرومیت مواجه شده اند برخلاف دیدارهای گذشته به ورزشگاه نیامدند.
عزیز محمدی ، مهدی تاج و مهدی محمد نبی از جمله تماشاگران ویژه این دیدار بودند.
* به هنگام پخش تصاویر دیدار تیم های صباباتری و سپاهان و دریافت گل از تیم اصفهانی، تماشاگران پرسپولیس به شادمانی می پرداختند.
* افشین قطبی که از عملکرد بازیکنانش در نیمه دوم به هیچ وجه راضی نبود در مصاحبه بعد از بازی اعلام کرد آنها برخلاف دیدارهای گذشته که با قلب شیر بازی می کردند و به پیروزی می رسیدند این بار با قلب گربه بازی کردند.
HaMi.News
11-05-2008, 18:57
افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال سرخپوشان پس از تساوی تیمهای پرسپولیس و برق شیراز از هفته سی و دوم مسابقات لیگ برتر گفت: من فکر میکنم این دیدار دو نیمه متفاوت داشت. نیمه اول بازیکنان تیم ما موقعیتهای طلایی و مناسبی داشتند که به راحتی از دست دادند. در نیمه دوم نیز بازیکنان پرسپولیس اصلاً خوب ظاهر نشدند و فکرشان معطوف به دیدارهای بعدی بود و با عدم تمرکز مناسب و سازماندهی لازم در شکل واقعی خود ظاهر نشدند و به یک امتیاز این دیدار رضایت دادند.
HaMi.News
11-05-2008, 18:58
کادر فنی تیم پرسپولیس پس از تساوی مقابل برق شیراز و کسب یک امتیاز، به دلیل زمان اندک تا بازی مقابل صبا باتری، در زمین ورزشگاه آزادی ریکاوری کردند.
کادر فنی به علت زمان اندک تا دیدارهای هفته سی و سوم مسابقات لیگ برتر، از فرصت مناسب و هوای مطلوب ورزشگاه آزادی استفاده کرده و به مدت 20 دقیقه ریکاوری کردند.
گفتنی است؛ با اعلام کادر فنی، سرخپوشان فردا تمرین نخواهند داشت و تنها جهت رفع خستگی به استخر و سونا خواهند رفت.
Valencia
11-05-2008, 22:29
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: "بازيكنان ما به جاي ديدار مقابل برق شيراز، روي بازي همزمان سپاهان و صباباتري تمركز كرده بودند."
افشين قطبي پس از تساوي يك بر يك مقابل برق شيراز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: "اين ديدار را ميتوان به 2 بخش تقسيم كرد. در نيمه اول بازي در اختيار تيم ما بود و فرصتهاي طلايي خيلي خوبي را از دست داديم."
وي ادامه داد: "محسن خليلي در دقيقه پاياني نيمه اول گل زيبايي را نيز به ثمر رساند؛ اما با شروع نيمه دوم خوب بازي نكرديم و تيم جوان برق شيراز بازي را در اختيار گرفت."
قطبي تصريح كرد: "به دليل حساسيت بازيها و شرايط سخت براي رسيدن به قهرماني، بازيكنان ما نيمه دوم بازي را از دست دادند و حريف را دست كم گرفتند. بين نيمه به آن ها گفته بودم كه برق شيراز هفته گذشته در نيمه دوم سپاهان را غافلگير كرده است و تكرار اين شرايط وجود دارد."
وي افزود: "متاسفانه در نيمه دوم تمركز خود را از دست داديم و هرگز بازي خوبي را ارائه نكرديم."
سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: "در 2 هفته پاياني پرسپوليس ديدارهاي مهمي را مقابل تيمهاي صبا باتري و سپاهان پيش رو دارد، به همين دليل بازيكنان از هم اكنون در انديشه ديدارهاي بعدي هستند."
Valencia
14-05-2008, 21:18
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز خرسندی از پیروزی پرگل تیمش برابر صباباتری گفت: "امروز بازیکنان پرسپولیس قلب شان و این پیروزی را تقدیم به حبیب کاشانی کردند."
افشین قطبی که پس از پیروزی 4 بر یک عصر امروز تیمش برابر صباباتری با خبرنگاران گفتگو می کرد در مورد این دیدار گفت: "قبل از هر چیز می خواهم این پیروزی را به حبیب کاشانی تقدیم کنم که به علت عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده است. ما اعضای کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس این پیروزی را به مدیرعامل باشگاه تقدیم می کنیم."
قطبی ادامه داد: "به این بازیکنان و هواداران باشگاه پرسپولیس با این همه عشق و علاقه به پیراهن این تیم افتخار می کنم و روز شنبه با حضور همه این ها جشن قهرمانی می گیریم."
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه خاطر نشان کرد: "ما در نیمه اول فوتبال خوبی را به نمایش گذاشتیم و گل خوبی هم وارد دروازه حریف کردیم اما روی یک اشتباه گل تساوی را دریافت کردیم."
وی افزود: "در نیمه دوم بازیکنان پرسپولیس فوتبال زیباتری را به نمایش گذاشتند و پس از اینکه گل دوم را به ثمر رساندند توانستند از سایر موقعیت ها هم به خوبی استفاده کنند و با زدن چهار گل یک روز فراموش نشدنی را به نمایش بگذارند."
قطبی در مورد نیمکت نشینی علیرضا نیکبخت واحدی گفت: "شیوه بازی ما در نیمه اول به گونه ای بود که باید میانه میدان را از آن خود می کردیم و با توجه به اینکه نیکبخت یک بازیکن با میل گلزنی بالاست از او در نیمه دوم استفاده کردیم تا بازی را ببریم."
وی ادامه داد: "با ورود نیکبخت به زمین مسابقه روند هجومی تیم ما بهتر شد و توانستیم تعداد گل هایمان را افزایش دهیم. حتی می توانستیم بیشتر از چهار گل هم به صباباتری بزنیم اما در دقایق پایانی فرصت ها را از دست دادیم."
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد دیدار روز شنبه این تیم برابر سپاهان و مشخص شدن تکلیف قهرمانی گفت: "ما سال طولانی را پشت سرگذاشته ایم و حالا باید تکلیف قهرمان مشخص شود. فکر می کنم پرسپولیس با این همه هواداری که دارد و فضایی که در ورزشگاه آزادی بوجود می آید بتوانیم این دیدار را با پیروزی پشت سربگذاریم و قهرمان شویم."
افشین قطبی در پایان خاطرنشان کرد: "با وجودی که 6 امتیاز از پرسپولیس کم شده است اما این تیم همچنان شانس اول قهرمانی به شمار می رود و روز شنبه با حمایت هوادارانش این عنوان ارزشمند را کسب خواهد کرد."
Totti_M72
14-05-2008, 21:41
بازیکنان پرسپولیس عابدزاده را تشویق کردند
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی برابر صباباتری به تشویق احمدرضا عابدزاده پرداختند.
به گزارش خبرنگار مهر، بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس همانند بازی گذشته بلافاصله پس از پایان مسابقه به انجام حرکات هوازی در زمین چمن پرداختند تا نشان دهند تنبیهی در کار نیست.
* از سوی دیگر در جریان تمرین ریکاوری بارها نیکبخت با دست زدن سعی می کرد این تمرین زودتر به پایان برسد که حمید استیلی اعلام می کرد باید بازیکنان تمرین را ادامه دهند.
* پس از پایان مسابقه احمدرضا عابدزاده در کنار زمین چمن حاضر شد که مورد استقبال کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس و تشویق آنها قرار گرفت. ضمن اینکه تماشاگران و بازیکنان هم به شدت این دروازه بان را تشویق کردند.
* سردار رادان هم در کنار زمین حاضر شد که علاقه بازیکنان برای عکس انداختن با این مسئول نیروی انتظامی و همچنین عابدزاده بسیار جالب توجه بود
Totti_M72
14-05-2008, 21:43
محسن خلیلی:شکست صبا پرسپولیس را آسیایی کرد / شایسته قهرمانی هستیم
گزارش خبرنگار مهر، محسن خلیلی پس از پیروزی این تیم برابر صباباتری در جمع خبرنگاران گفت: از نظر روحی و بدنی فشار زیادی روی بازیکنان تیم وجود داشت زیرا سه روز پیش دیدار سنگین و سختی را برابر برق برگزار کرده بودیم.
وی اضافه کرد: خستگی حضور در آن مسابقه باعث شد که در نیمه نخست دیدار با صباباتری محتاطانه تر بازی کنیم و با استفاده صحیح از موقعیت های اندک خود گل برتری را به ثمر برسانیم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه در اواخر نیمه نخست بازیکنان این تیم یک لحظه تمرکز خود را از دست دادند تا گل تساوی حریف به ثمر برسد، خاطرنشان کرد: ما در نیمه دوم خیلی زود به جریان بازی برگشتیم و حتی توانستیم با افزایش تعداد گل های خود شانس پیروزیمان را بیشتر کنیم.
خلیلی پیروزی برابر صباباتری را بسیار مهم تلقی کرد و افزود: با این پیروزی و در صورتی که سهمیه ایران به سه تیم افزایش پیدا کند، ما به لیگ قهرمانان آسیا صعود کرده ایم. از سوی دیگر نیز همچنان در کورس قهرمانی قرار داریم.
وی با بیان اینکه برای تیم صباباتری ارزش زیادی قائل است، اظهار داشت: دیدار با سپاهان برای ما بسیار سخت تر از مسابقه با صباباتری است اما مطمئن باشید بازیکنان با تمام قوا در آن دیدار به میدان می روند و با پیروزی در آن دیدار ثابت می کنند شایستگی قهرمانی در این فصل جاری لیگ برتر را دارند.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درپایان گفت: وظیفه من به عنوان یک مهاجم گلزنی است و اگر روزی نتوانستم گل بزنم می توانید از من انتقاد کنید.
دیدارتیم های فوتبال صباباتری و پرسپولیس تهران در چارچوب هفته سی و سوم رقابت های لیگ برتربا پیروزی 4 بر یک شاگردان افشین قطبی به پایان رسید.
Totti_M72
14-05-2008, 21:44
هواداران پرسپولیس را قهرمان می کنند / دیگر استرس نداریم
به گزارش خبرنگار مهر، کریم باقری پس از برتری 4 بر یک تیمش مقابل صبا باتری با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران فزود: بازی با صباباتری یکی از دشوارترین بازی های ما بود زیرا برای ماندن در کورس قهرمانی باید این تیم را شکست می دادیم . در این مسابقه گرچه در نیمه اول چندان خوب بازی نکردیم اما در نیمه دوم با کمک تماشاگران بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم که حاصل آن زدن سه گل بود.
وی سپاهان را یکی از بهترین تیم های لیگ برتر خواند و در خصوص رویارویی با این تیم درهفته آینده گفت: ما شایستگی دستیابی به عنوان قهرمانی را داریم و این مهم تنها با شکست سپاهان محقق می شود . فکر می کنم اگر بتوانیم بازی خودمان را انجام دهیم با کمک تماشاگران می توانیم به نتیجه مورد نظر دست یابیم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز تشکر از هواداران این تیم افزود: ما باید صبا باتری را شکست می دادیم تا به مسابقات لیگ قهرمانان آسیا صعودکنیم خوشبختانه عملکردمان به گونه ای بود که علاوه بر دستیابی بر پیروزی، به روحیه مضاعفی بیش از بازی با سپاهان دست یافتیم.
باقری خاطرنشان کرد: تیم ما درچند بازی گذشته استرس زیادی داشت که همین استرس توان بازیکنان را تحلیل برده بود اما پیروزی پرگل مقابل صباباتری این فشار را از دوش ما برداشت.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که آیا سرخ پوشان شایستگی دستیابی به عنوان قهرمانی لیگ برتر را دارند گفت: شک نکنید تیم ما شایستگی رسیدن به این مهم را دارد و روز شنبه با کمک تماشاگران ضمن شکست سپاهان قهرمانی لیگ را از آن خود خواهیم کرد.
Totti_M72
14-05-2008, 21:45
بازی مقابل سپاهان فینال لیگ است / پرسپولیس را قهرمان واقعی لیگ بدانید
به گزارش خبرنگار مهر، حمید استیلی پس از برتری 4 بر یک تیم فوتبال پرسولیس مقابل صباباتری با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: برگزاری همزمان مسابقات لیگ برتر و پخش آن از اسکوربرد ورزشگاه آزادی فشارزیادی را به تیم ما وارد آورده بود . خوشبختانه در این بازی اسکوربرد خاموش بود و بازیکنان ما به دلیل بی اطلاع بودن از نتیجه بازی سپاهان بدون فشار و استرس بازی کردند.
وی گفت: در نیمه اول تیم ما به ارزیابی تیم صباباتری پرداخت و از حدود دقیقه 60 به بعد برنامه های تاکتیکی خود را اجرا کردیم . در این بین علیرضا واحد نیکبخت برگ برنده ما بود. با آمدن او توان فنی و روحی و روانی تیم دو چندان شد و توانستیم برتری خود را بر حریف دیکته کنیم.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس بازی این تیم مقابل صباباتری را یکی از بهترین نمایش های سرخپوشان در فصل جاری خواند و افزود: اگر موقعیت های ما به ثمر می رسید باید با 7 یا 8 گل صباباتری را شکست می دادیم اما همین پیروزی نیز خوشحال کننده و مایه تقویت روحیه تیم پیش از دیدار با سپاهان است.
وی با اذعان به اینکه تماشاگران بهترین بازیکنان پرسپولیس در دیدار با صباباتری بودند خاطرنشان کرد: بازی مقابل سپاهان فینال لیگ است و ما می توانیم با شکست این تیم قهرمان لیگ شویم. از نگاه من با حمایت تماشاگران رسیدن به این مهم دور از دسترس نیست.
وی این تیم را قهرمان واقعی لیگ برتر خواند و افزود: اگر شش امتیاز از تیم ما کم نمی شد امروز جشن قهرمانی خود را برپا می کردیم اما با این حال تلاش می کنیم حتی با وجود این ناملایمتی ها نیز قهرمان لیگ شویم.
استیلی تصریح کرد: بازی سختی را مقابل سپاهان پیش رو داریم اما با اتحادی که در تیم ما وجود دارد و حمایت تماشاگران به این مهم دست می یابیم
HaMi.News
15-05-2008, 07:45
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس برتری مقابل صباباتری را یکی از شیرین ترین نتایج این تیم در فصل جاری خواند.
محمد نصرتی پس از برتری 4 بر یک تیمش مقابل صبا باتری گفت: امروز هوداران پرسپولیس سنگ تمام گذاشتند و با حمایت آنها یک پیروزی شیرین را بدست آوردیم که می تواند منجر به قهرمانی ما در لیگ برتر شود.
وی با ابراز خرسندی از ثبت این نتیجه افزود: گرچه در پاره ای از دقایق بازی نتوانستیم آن طور که باید و شاید بازی کنیم اما در طول مسابقه برتر از صباباتری بودیم و شایستگی دستیابی به این پیروزی را داشتیم.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس امیدوارانه از قهرمانی این تیم در لیگ برتر یاد کرد و گفت: با حمایت تماشاگران رسیدن به پیروزی مقابل سپاهان دور از دسترس نیست و می توانیم با شکست این تیم قهرمان لیگ برتر شویم.
وی درخاتمه تاکید کرد: رضایی (مهاجم صباباتری) در زمان به ثمر رسیدن گل تیمش روی من مرتکب خطا شد. او پیش از ضربه زدن به توپ با دست مرا شارژ کرد و با ضربه سر دروازه پرسپولیس را گشود.
HaMi.News
15-05-2008, 07:46
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد بازیکنان این تیم با تمام وجود برابر سپاهان به میدان می روند و با پیروزی در آن دیدار ثابت می کنند شایستگی قهرمانی در لیگ برتر را دارند.
محسن خلیلی پس از پیروزی این تیم برابر صباباتری در جمع خبرنگاران گفت: از نظر روحی و بدنی فشار زیادی روی بازیکنان تیم وجود داشت زیرا سه روز پیش دیدار سنگین و سختی را برابر برق برگزار کرده بودیم.
وی اضافه کرد: خستگی حضور در آن مسابقه باعث شد که در نیمه نخست دیدار با صباباتری محتاطانه تر بازی کنیم و با استفاده صحیح از موقعیت های اندک خود گل برتری را به ثمر برسانیم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه در اواخر نیمه نخست بازیکنان این تیم یک لحظه تمرکز خود را از دست دادند تا گل تساوی حریف به ثمر برسد، خاطرنشان کرد: ما در نیمه دوم خیلی زود به جریان بازی برگشتیم و حتی توانستیم با افزایش تعداد گل های خود شانس پیروزیمان را بیشتر کنیم.
خلیلی پیروزی برابر صباباتری را بسیار مهم تلقی کرد و افزود: با این پیروزی و در صورتی که سهمیه ایران به سه تیم افزایش پیدا کند، ما به لیگ قهرمانان آسیا صعود کرده ایم. از سوی دیگر نیز همچنان در کورس قهرمانی قرار داریم.
وی با بیان اینکه برای تیم صباباتری ارزش زیادی قائل است، اظهار داشت: دیدار با سپاهان برای ما بسیار سخت تر از مسابقه با صباباتری است اما مطمئن باشید بازیکنان با تمام قوا در آن دیدار به میدان می روند و با پیروزی در آن دیدار ثابت می کنند شایستگی قهرمانی در این فصل جاری لیگ برتر را دارند.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درپایان گفت: وظیفه من به عنوان یک مهاجم گلزنی است و اگر روزی نتوانستم گل بزنم می توانید از من انتقاد کنید.
دیدارتیم های فوتبال صباباتری و پرسپولیس تهران در چارچوب هفته سی و سوم رقابت های لیگ برتربا پیروزی 4 بر یک شاگردان افشین قطبی به پایان رسید.
HaMi.News
15-05-2008, 07:46
مربی تیم فوتبال پرسپولیس این تیم را قهرمان واقعی لیگ برتر خواند و تصریح کرد: در بازی آینده با برتری مقابل سپاهان به این مهم دست خواهیم یافت.
حمید استیلی پس از برتری 4 بر یک تیم فوتبال پرسولیس مقابل صباباتری با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: برگزاری همزمان مسابقات لیگ برتر و پخش آن از اسکوربرد ورزشگاه آزادی فشارزیادی را به تیم ما وارد آورده بود . خوشبختانه در این بازی اسکوربرد خاموش بود و بازیکنان ما به دلیل بی اطلاع بودن از نتیجه بازی سپاهان بدون فشار و استرس بازی کردند.
وی گفت: در نیمه اول تیم ما به ارزیابی تیم صباباتری پرداخت و از حدود دقیقه 60 به بعد برنامه های تاکتیکی خود را اجرا کردیم . در این بین علیرضا واحد نیکبخت برگ برنده ما بود. با آمدن او توان فنی و روحی و روانی تیم دو چندان شد و توانستیم برتری خود را بر حریف دیکته کنیم.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس بازی این تیم مقابل صباباتری را یکی از بهترین نمایش های سرخپوشان در فصل جاری خواند و افزود: اگر موقعیت های ما به ثمر می رسید باید با 7 یا 8 گل صباباتری را شکست می دادیم اما همین پیروزی نیز خوشحال کننده و مایه تقویت روحیه تیم پیش از دیدار با سپاهان است.
وی با اذعان به اینکه تماشاگران بهترین بازیکنان پرسپولیس در دیدار با صباباتری بودند خاطرنشان کرد: بازی مقابل سپاهان فینال لیگ است و ما می توانیم با شکست این تیم قهرمان لیگ شویم. از نگاه من با حمایت تماشاگران رسیدن به این مهم دور از دسترس نیست.
وی این تیم را قهرمان واقعی لیگ برتر خواند و افزود: اگر شش امتیاز از تیم ما کم نمی شد امروز جشن قهرمانی خود را برپا می کردیم اما با این حال تلاش می کنیم حتی با وجود این ناملایمتی ها نیز قهرمان لیگ شویم.
استیلی تصریح کرد: بازی سختی را مقابل سپاهان پیش رو داریم اما با اتحادی که در تیم ما وجود دارد و حمایت تماشاگران به این مهم دست می یابیم.
HaMi.News
15-05-2008, 07:47
کاپتیان تیم فوتبال پرسپولیس این تیم را شایسته قهرمانی خواند و و اظهار امیدواری کرد که با کمک هواداران روز شنبه هفته آینده به این مهم دست یابند.
کریم باقری پس از برتری 4 بر یک تیمش مقابل صبا باتری با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران فزود: بازی با صباباتری یکی از دشوارترین بازی های ما بود زیرا برای ماندن در کورس قهرمانی باید این تیم را شکست می دادیم . در این مسابقه گرچه در نیمه اول چندان خوب بازی نکردیم اما در نیمه دوم با کمک تماشاگران بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم که حاصل آن زدن سه گل بود.
وی سپاهان را یکی از بهترین تیم های لیگ برتر خواند و در خصوص رویارویی با این تیم درهفته آینده گفت: ما شایستگی دستیابی به عنوان قهرمانی را داریم و این مهم تنها با شکست سپاهان محقق می شود . فکر می کنم اگر بتوانیم بازی خودمان را انجام دهیم با کمک تماشاگران می توانیم به نتیجه مورد نظر دست یابیم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز تشکر از هواداران این تیم افزود: ما باید صبا باتری را شکست می دادیم تا به مسابقات لیگ قهرمانان آسیا صعودکنیم خوشبختانه عملکردمان به گونه ای بود که علاوه بر دستیابی بر پیروزی، به روحیه مضاعفی بیش از بازی با سپاهان دست یافتیم.
باقری خاطرنشان کرد: تیم ما درچند بازی گذشته استرس زیادی داشت که همین استرس توان بازیکنان را تحلیل برده بود اما پیروزی پرگل مقابل صباباتری این فشار را از دوش ما برداشت.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که آیا سرخ پوشان شایستگی دستیابی به عنوان قهرمانی لیگ برتر را دارند گفت: شک نکنید تیم ما شایستگی رسیدن به این مهم را دارد و روز شنبه با کمک تماشاگران ضمن شکست سپاهان قهرمانی لیگ را از آن خود خواهیم کرد.
HaMi.News
15-05-2008, 07:48
هافبک کامرونی تیم فوتبال پرسپولیس که دوران نقاهت را پشت سر می گذارد از بازگشت خود به میدان طی 5 ماه آینده خبر داد.
الونگ الونگ که یکی از تماشاگران ویژه دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و صباباتری بود پس از برتری 4 بر یک تیم فوتبال پرسپولیس مقابل صباباتری با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: خوشبختانه عمل جراحی خوبی را پشت سر گذاشتم و زانوی آسیب دیده ام بهبودی مناسبی داشته است و فکر می کنم تا 5 ماه آینده تمرینات خود را از سر بگیرم.
وی با ابراز خرسندی از برتری پرسپولیس مقابل صباباتری افزود: دوست داشتم در این بازی حضور داشته باشم اما متاسفانه با مصدومیت شانس همراهی تیم را دراین بازی حساس از دست دادم.
وی درخاتمه تصریح کرد: با نمایشی که پرسپولیس امروز مقابل صباباتری داشت، بدون شک این تیم با شکست سپاهان به عنوان قهرمانی لیگ دست خواهد یافت.
HaMi.News
16-05-2008, 13:25
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازي هوشمندانه و كم اشتباه راه شكست دادن سپاهان است.
كريم باقري، اظهار كرد: شرايط بازي مقابل سپاهان بسيار متفاوت است. چرا كه اين تيم قويتر از صباباتري است و انگيزههاي بالايي براي قهرماني دارد. ضمن آن كه سپاهان تنها يك امتياز ميخواهد اما، ما بايد پيروز شويم و به همين دليل است كه بازي روز شنبه حساسيت بالايي دارد. ما از جان و دل تلاش ميكنيم تا بتوانيم قهرمان شويم و هواداران را پس از شش سال به آرزويشان برسانيم.
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تصريح كرد: هواداران به عنوان سرمايههاي تيم فوتبال پرسپوليس ما را تنها نميگذارند و روز شنبه با حضور آنها و تكميل شدن ورزشگاه روز سختي براي سپاهان خواهد بود.
كريم باقري دربارهي احتمال حضورش در تيم ملي فوتبال نيز گفت: در حال حاضر فقط به قهرماني پرسپوليس فكر ميكنم و درمورد بازگشت به تيم ملي پس از قهرماني پرسپوليس صحبت ميكنم.
وي همچنين در رابطه با بازي با صباباتري گفت: در ديدار مقابل صباباتري بازي بسيار خوبي را انجام داديم و با آن كه پس از گل نخست كمي اشتباه كرديم و گل تساوي را دريافت كرديم، در نيمهي دوم از استرس خارج شديم و توانستيم پيروز شويم.
باقري افزود: بازي بسيار خوبي انجام داديم و تصور ميكنم كه ديگر فشار روحي و رواني بازيكنان پايان يافته است. اگر بتوانيم مقابل سپاهان نيز همانند نيمهي دوم بازي مقابل صباباتري بازي كنيم و اسير اشتباهات و استرس نشويم به راحتي ميتوانيم حريف را شكست دهيم.
vahid1364
20-05-2008, 15:04
باقری در گفتگو
بدون برنامه ریزی در آسیا موفق نمی شویم/ این قهرمانی لذت بخش بود
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد موفقیت این تیم در مسابقات آسیایی تنها با برنامه ریزی و هدف گذاری صحیح امکان پذیر می شود در غیر اینصورت رسیدن به این هدف غیر ممکن خواهد بود.
کریم باقری درگفتگو با خبرنگار در خصوص تاثیرات تغییر و تحول در بخش های مدیریتی و فنی این باشگاه در روند این تیم گفت: با این مسائل کاری ندارم. مساله مهم گرفتن بهترین تصمیم برای حفظ کادر فعلی و یا انجام موفقیت آمیز تغییرات است زیرا انتظارات از مدیریت و کادر فنی بالاست و آنها باید برای کسب نتایج مطلوب تیم در رقابت های داخلی و خارجی کارهای پایه ای انجام دهند.
وی در مورد شانس موفقیت تیم پرسپولیس در مسابقات آسیایی خاطر نشان کرد: برای رسیدن به این مهم باید دید مدیران و مربیان تیم چه برنامه ریزی و هدف گذاری دارند و با جذب بازیکنان جدید تیم را چگونه ای آماده می کنند که بتواند با قدرت در هر مسابقه ای به میدان برود. البته بدون برنامه ریزی صحیح رسیدن به این هدف بسیار سخت و غیرممکن است.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه از ابتدای فصل برای قهرمانی در مسابقات به میدان رفتیم، تاکید کرد: مسلما قهرمانی در فصل جاری با توجه به اینکه تیم ها نسبت به دوره های گذشته لیگ قوی تر شده بودند، مشکل تر بود اما خوشبختانه پیروزی در این دیدارهای سخت، حساس و فشرده، قهرمانی مان را بسیار لذت بخش تر کرد.
وی با بیان اینکه پس از شش سال موفق شدیم با قهرمانی در رقابت های لیگ برتر هواداران تیم را شاد کنیم، افزود: شکست سنگین برابر استقلال اهواز همانند شوکی موثر بود که باعث شد بازیکنان با انگیزه و تلاش بیشتر در مسابقات باقیمانده لیگ به میدان رفته و با پیروزی برابر دو مدعی دیگر قهرمانی، عنوان نخست این رقابت ها را از آن خود کنند.
باقری با اشاره به اینکه نوسانات و مشکلات حاشیه ای در همه تیم ها وجود دارد اما مساله مهم عبور موفقیت آمیز از این مشکلات بود، اظهار داشت: بازیکنان با همبستگی و رفاقت بیشتر در روزهای حساس لیگ باعث شدند امتیازات عقب افتاده از سپاهان را جبران کرده و در آخرین ثانیه های لیگ، جام قهرمانی را به هواداران هدیه دهیم.
وی با اشاره در پاسخ به این سوال که قراردادش را با تیم پرسپولیس تمدید خواهد کرد؟ تنها به بیان این جمله بسنده کرد که "خدا هر چه بخواهد" و تصریح کرد: تا آنجایی که بتوانم در خدمت پرسولیس و فوتبال گروهی آن خواهم بود زیرا به عنوان جزیی از این باشگاه باید برای موفقیت تیم تلاش کنم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس همچنین خاطرنشان کرد: خدا را شکر در فصل جاری با عملکرد خوب مدیریت باشگاه و کادرفنی زمینه ای فراهم شد تا مجموعه تیم با خیال آسوده تر در تمرینات گروهی شرکت کرده و با انجام تمرینات مطلوب، خود را برای حضور موفق در بازی ها آماده تر کنند.
باقری درپایان برخلاف اینکه اعلام کرده بود بعد از پایان لیگ در خصوص حضورش در تیم ملی اظهار نظر می کند، از صحبت کردن در این مورد امتناع ورزید
vahid1364
09-06-2008, 16:15
امیدوارم مهره اثرگذاری برای پرسپولیس باشم / پرسپولیس در آسیا هم موفق خواهد بود
هاشم بیکزاده گفت: پرسپولیس تیم بزرگی است و همیشه دوست داشتم در این تیم بازی کنم. امیدوارم بتوانم در فصل جدید مهرهای اثرگذار برای این تیم محبوب باشم.
به گزارش خبرگزاری مهر، هافبک پیشین تیم فوتبال مقاومت سپاسی که ظهر امروز با عقد قراردادی یکساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست، در گفتگو با سایت خبری این باشگاه افزود: برای اینکه بتوانم در فوتبال ایران پیشرفت کنم، لازم بود به تیم بزرگی همانند پرسپولیس بپیوندم و امیدوارم بتوانم به منسجمتر شدن این تیم نیز کمک کنم.
بیک زاده با اشاره به مذاکراتش با حبیب کاشانی تصریح کرد: برای عقد قرارداد بیشتر از یکسال هم مشکلی نداشته و ندارم. مدیریت آقای کاشانی به نحوی است که بازیکنان دغدغهای از این جهت ندارند و این مدیر جدای از دیگر مدیران باشگاههاست. برای تمدید قراردادم در صورت حضور آقای کاشانی در فصلهای آینده هم هیچ مشکلی ندارم.
وی افزود: پرسپولیس فصل گذشته را بسیار خوب کار کرد و با شایستگی قهرمان لیگ شد، مطمئن هستم با پتانسلی که این تیم دارد، در آسیا
vahid1364
09-06-2008, 16:32
حميد استيلي گفت: شرايط من نزديک به شرايط افشين قطبي است.
به گزارش ايسنا، پس از تصميم نهايي افشين قطبي در خصوص عدم همکاري با پرسپوليس، حميد استيلي بيشترين شانس را براي سرمربيگري قرمزپوشان داراست. او در نشست با كاشاني به توافق رسيده و منتظر ديدار با اعضاي هيات مديره است.
**آقاي استيلي در حال حاضر شما بيشترين بخت براي سرمربيگري تيم قهرمان پرسپوليس را داريد، مذاكراتتان به كجا انجاميد؟
طي جلساتي که با مدير عامل باشگاه داشتم، صحبتهاي ويژهاي در خصوص فصل جديد براي مسابقات پرسپوليس در سه جام، مورد ارزيابي قرار گرفت و در خصوص سرمربيگري نيز منتظر تصميم نهايي باشگاه هستم.
**آيا برنامه مکتوبي از سوي شما به باشگاه ارائه شده است؟
برنامههايم را براي فصل جاري بصورت مکتوب آماده کردهام تا در جلسه هيأت مديره ارائه كنم.
**جلسه انتخاب سرمربي تيم پرسپوليس چه زماني برگزار ميشود؟
امروز و فردا اين جلسه برگزار ميشود که در آن نشست، تکليف سرمربيگري مشخص خواهد شد.
**در صورت سرمربيگري حميد استيلي، چه شرايطي را براي باشگاه در نظر داريد؟
شرايط من نزديک به شرايط افشين قطبي است. ما بايد براي حضور در سه جام؛ ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي، ابزار و تجهيزات کاملي را در اختيار داشته باشيم.
**مگر فصل قبل شرايط مهيا نبود؟
چرا. اما براي قهرماني در يک جام. ما در فصل جديد بايد در سه جام بصورت مدعي بازي کنيم. الان تيمهاي ليگ برتر، پرسپوليس را به عنوان تيم قهرمان نگاه ميکنند و شرايط دشواري را در پيش رو داريم.
**آيا فکر نميکنيد در صورت انتخاب بعنوان سرمربي، مسئوليت خيلي سنگيني را بر عهده خواهيد داشت؟
صد در صد. اميدوارم با کمک مدير عامل، باشگاه، هواداران، اصحاب رسانه و... بتوانم از اين امتحان سربلند بيرون بيايم.
**حميد استيلي با حاشيهها و زير و بم فوتبال ايران آشناست، آيا تخصص خروج از بحرانهاي احتمالي را هم داريد؟
من سعي ميکنم با حمايت باشگاه و ايجاد همدلي در بين بازيکنان و ياري از هواداران پرسپوليس، شرايط را طوري آماده کنم که بحرانهاي احتمالي نتواند در تيم وارد شود.
**ملاک شما براي انتخاب بازيکن چيست؟ آيا مسائل فني را ملاک قرار ميدهيد يا مسائل اخلاقي را؟
اولين فاکتوري که براي گزينش بازيکن مورد نظر من است، مسائل فني است که بايد بازيکن در پست مورد نظر کارايي مطلوبي داشته باشد و همچنين بايد از نظر اخلاقي در حد پرسپوليس باشد تا بتواند در شرايط حساس و بحرانهاي احتمالي در خدمت تيم باشد.
**و شرايط جذب بازيکن در پرسپوليس؟
تيم پرسپوليس پس از کسب قهرماني و دريافت مجوز حضور در رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا، در شرايط خاصي قرار دارد. شرايط پرسپوليس، شرايط ملي است و حضور بازيکنان در تيم پرسپوليس افتخاري است که به ارتقاي فوتبال آنها ميافزايد. از سوي ديگر حضور در پرسپوليس ميتواند سکوي پرتاب آنها به تيم ملي و تيمهاي معتبر اروپايي باشد و ما سعي ميکنيم بهترين گزينهها را در پستهاي مورد نياز جذب کنيم تا پاسخگوي حضور در سه جام باشيم.
**عامل اصلي موفقيت پرسپوليس در قهرماني هفتمين دوره ليگ چه بود؟
صداقت، يکدلي، اتحاد و اعتماد در يک زمان محدود، عامل اصلي قهرماني پرسپوليس بود. تيم پرسپوليس در مقطعي دچار افت روحي و بحران زدگي شد که با تلاش کادر فني و مدير عامل باشگاه در شرايط ويژهاي مورد بررسي قرار گرفت و به موقع اين بحران از تيم خارج شد. تيم پرسپوليس در آخرين ديدارهاي ليگ برتر همچون زنجيري متصل و محکم، فعل قهرماني را معنا کرد و توانست مزد زحمات خود را بگيرد. تفکر قهرماني و شخصيت خوب بازيکنان، ما را بسوي قهرماني سوق داد.
**در خصوص کريم باقري و تغيير پست کاپيتان پرسپوليس چه نظري داريد؟
کريم باقري نه تنها در زمين بازي، بلکه در خارج از مستطيل سبز نيز براي تيم يک الگو و کاپيتاني تمام عيار است. باقري تنها در چند ديدار پاياني ليگ، در پست تخصصي خود بازي کرد و نشان داد همان کريم آماده سالهاي گذشته است و حتي براي ما گلزني کرد.
**در صورت انتخاب شما بعنوان سرمربي، ديگر اعضاي کادر فني را در نظر گرفتهايد؟ آيا گزينههاي شما داخلي هستند يا خارجي؟
بايد اول تکليف خودم مشخص شود تا بتوانم در خصوص همکارانم تصميم بگيريم. من خيلي معتقدم که کادر فني بايد در آرامش باشد. کنار هم بودن، همديگر را قبول داشتن و درک کردن يکديگر، خيلي مهم است. من اعتقاد دارم کساني که در کنارم حضور خواهند داشت بايد از من قويتر و با هوشتر باشند تا بتوانم از حضور آنها نهايت استفاده را ببرم. هر چه سطح کيفي و دانش همکاران من بالا باشد، شرايط براي کار بهتر ميشود.
** آيا قرارداد يکساله ميبنديد؟
در حال حاضر برنامه مکتوب و شفاهي من با باشگاه پرسپوليس يکساله است اما چون حضور در جام باشگاههاي آسيا طي دو فصل فوتبال ما برگزار ميشود، بايد در اين خصوص نيز با مدير عامل باشگاه صحبت کنم.
**در بعضي مواقع شما را متهم به عدم نتيجهگيري و اختلاف با افشين قطبي ميکردند!
مهم نيست. مهم اين است که تيم نتيجه بگيرد و مهمتر از آن خوشحالي مردم و هواداران خونگرم پرسپوليس است. در کنار پرسپوليس بودن، افتخار است. من هم به اين تيم، باشگاه و هوادارانش افتخار ميکنم و هر اتهامي را با جان و دل قبول ميکنم و خوشحالم که در نهايت با قهرماني پرسپوليس، در کنار هم اشک شوق ريختيم و شادي کرديم.
**چند درصد از بازيکنان فصل قبل را حفظ ميکنيد؟
ما سعي داريم اسکلت اصلي تيم را حفظ کنيم و تلاش ميکنيم تا با به خدمت گرفتن مهرههاي کليدي بتوانيم تيم را براي اولويتبندي خود که به ترتيب ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي است، تدارک ببينيم. همچنين قصد داريم يک نيمکت قوي براي پرسپوليس تعريف کنيم که فاصله بازيکنان اصلي و ذخيره تيم در حد ناچيزي باشد.
**تمرينات پرسپوليس از چه زماني آغاز ميشود؟
در صورت انتخاب بنده به عنوان سرمربي، ما از روز بيست و پنجم خرداد ماه تمرينات را شروع ميکنيم و تنها مشکل ما عدم حضور مليپوشان است که پس از آخرين ديدار تيم ملي که اوايل تير ماه است، بازيکنان مليپوش را در اختيار خواهيم داشت.
**سفر کانادا و آمريکا اختلالي در تمرينات ايجاد نميکند؟
مشکل ما تداخل سفر برون مرزي با تمرينات و آماده سازي تيم است که در اين سفر ما با اختلاف تقريبي 11 ساعتي مواجه هستيم که بايد بدنها پس از سفر به حالت اوليه باز گردد.
**بعد از سفر برون مرزي آيا اردوي داخلي هم در برنامه کاري شما هست؟
بله. براي آمادگي جسماني و ايجاد آمادگي بدني بازيکنان، در مناطقي که هم سطح درياست تمرينات بدنسازي را پيگيري ميکنيم.
**چند درصد از نياز جذب بازيکن در فصل آتي تامين شده است؟
ما تاکنون 50 درصد از بازيکناني را که در نظر داشتيم، جذب کردهايم و پس آن تلاش ميکنيم تا بهترينها را انتخاب کرده و به تيم تزريق کنيم.
**گزينههاي شما بيشتر داخلي هستند يا خارجي؟
اعتقاد ما براي جذب بازيکنان پس از مسائل فني، اخلاق و الگوي ورزشي است و دوست داريم گزينههاي داخلي را انتخاب کنيم تا اگر ارتقا و پيشرفتي صورت ميگيرد از بازيکنان داخلي باشد، چون بازيکنان داخلي بخوبي با شرايط و روحيات همديگر آشنا و لحظات و زمانهاي بحران را بخوبي درک ميکنند.
**آقاي استيلي قراردادهاي داخلي تقريباً ثبات قانوني ندارد، باشگاه چگونه با ديگر بازيکنان به توافق ميرسد؟
توافق و ملاک باشگاه، صحبتهاي شفاهي و تعهدات اخلاقي است و اگر بازيکني به صحبتها و قراردادهاي داخلي پايبند نباشد، هيچگاه به کار نيامده و رفتن او بهتر از ماندنش است و اين موضوع بهترين گزينش براي بازيکنان حرفهاي است.
همكارانم بايد از من قويتر و با هوشتر باشند
25خرداد تمرينات پرسپوليس شروع ميشود
**در خصوص افشين قطبي...
افشين قطبي مربي خوب و با کلاسي است که من دوست داشتم بيشتر از دانش او استفاده کنم اما شرايط به گونه رقم خورد که افشين تصميم به رفتن گرفت و من اميدوارم او در هر کجا که فعاليت ميکند، موفق و سرفراز و پيروز باشد.
**حرف آخر...
از حضور پر شور هواداران پرسپوليس در آخرين ديدار ليگ برتر و جشن قهرماني در ورزشگاه يکصد هزار نفري آزادي تهران تشکر ميکنم و از آنها ميخواهم پرسپوليس را در هر شرايطي تنها نگذارند و همانطور که قبلاً نيز ثابت کردهاند، اين تيم را تا قهرماني در جام باشگاههاي آسيا حمايت کنند.
کعبي: 90 دقيقه مردم را سرکار گذاشتيم باندبازان پرسپوليس مىخواهند مرا خراب کنند!
حسين کعبى يکى از استثناهاى فوتبال ايران است. او که جوانترين بازيکن تاريخ فوتبال ملى ايران محسوب مىشود، امروز به پرسپوليس برگشته و بر خلاف انتظار ما از باندهايى در پرسپوليس حرف مىزند که مشغول ضربهزنى به پرسپوليس هستند. حبيب کاشانى و افشين قطبى بايد با نگاه عميقترى به اين واقعيتهاى تلخ نهفته در حرفهاى کعبى نگاه کنند. مصاحبه جنجالى ما را با حسين کعبى مىخوانيد:
بعد از دربى زودتر از همه بازيکنان سوار اتوبوس شدى و هيچخبرى از تو نبود.
حال و حوصله درست و حسابى ندارم. اصلاً حواسم نبود که چه اتفاقاتى دور و اطرافم مىگذرد.
نظرت در مورد دربى چيست؟
دربى خوبى نبود و دو تيم نمايش خوبى از خود نشان ندادند. به قول على منصوريان زشتترين دربى تاريخ بود.
نظر تو هم همين است؟
نه... نظر من اين است که مزخرفترين دربى دنيا بود.
گويا راضى نيستي؟
نه... دلم براى آن هوادارانى مىسوزد که دلشان را به يک بازى زيبا خوش کرده بودند، اما بازى خوبى رقم نخورد و مردم از بازى لذت نبردند. در واقع 90 دقيقه مردم را سرکار گذاشتيم.
شما بازيکنان بايد زيبايى دربى را رقم مىزديد!
بازيکنان دستورات مربيان را اجرا مىکنند، دو تيم با سيستم دفاعى وارد زمين شدند و هر دو تيم ترسيده بودند.
مساوى به ضرر پرسپوليس بود يا استقلال؟
براى ما ضرر بيشترى داشت. اگر مىبرديم کارمان خيلى راحت مىشد اما اين مساوى با باخت فرق نمىکند. اين تساوى خيلى بد شد و ضررش را در آخر ليگ خواهيم ديد.
استقلال چطور تيمى بود؟
استقلال مىخواست نبازد که نباخت، براى آنها که شانس چندانى براى قهرمانى ندارند، نباختن در دربى خيلى خوب بود. در ضمن آنها مربى بسيار خوبى دارند که انگيزه خوبى به استقلال داده است.
از قضاوت داور اسپانيايى راضى هستي؟
به غير از سه پنالتى که نگرفت در ساير دقايق عالى سوت زد.
آن صحنه که ماته به تو پاس داد، پنالتى بود؟
صددرصد پنالتى بود. تعجب کردم که چرا داور سوت پنالتى را نزد.
در طول دربى متوجه نشديم که در چه پستى بازى کردي!
از مربى تيم سئوال کنيد چون اين سئوال را بايد ايشان جواب بدهد.
قبل از بازي، اکثر استقلالىها از زهردار بودن تو حرف مىزدند اما پست تو جايى نبود که بتوانى زهردار باشي.
من هافبک راست بودم، خودم دوست دارم در پست مهاجم بازى کنم، اما فعلاً مجبور هستم در اين پست بازى کنم.
برانکو و دنيزلى هيچ وقت تو را در اين پست قرار نمىدادند و کارآيى بيشترى داشتي.
درتيم ملى مهدوىکيا در هامبورگ بازى مىکرد و خيلى هم سرحال بود و من خودم هم قبول نمىکردم که مهدوىکيا ذخيره من باشد. برانکو مرا در دفاع راست بازى داد و پاى من هم خيلى خوب ايستاد و بارها گفت که کعبى در دفاع راست بهترين است. من هم بهترين بازيهايم را انجام دادم. در بازيهاى باشگاهى هم مهاجم بودم. يادم هست زمانى که با پرسپوليس قرارداد بستم از دنيزلى پرسيدند که کعبى را کجا بازى مىدهى و دنيزلى گفت، پست بازى کعبى را در ديدار با استقلال مىبينيد. او مرا در دربي، مهاجم گذاشت و بهترين بازى را انجام دادم.
اين فصل اتفاقى افتاده که بازيهاى فصل قبل را نمىکني؟
اتفاق که زياد افتاده است آن هم از نوع عجيب و غريب، صحبت زياد است، اما الان زمان حرف زدن نيست.
فرق بين دنيزلى و قطبى چيست؟
من بازيکن هستم و وظيفهام را انجام مىدهم. هرکس مربى باشد، من کارم را انجام مىدهم.
پس دليلش چيست حرفى بزن.
سال گذشته من از تيم الامارات آمدم و پرسپوليس را متحول کردم. من همان آدم هستم، تغييرى که نکردهام، چطور بازيکن الامارات مىتوانست پرسپوليس را متحول کند، اما بازيکن لسترسيتى نمىتواند.
مىگويند تو پول خوب از پرسپوليس گرفتهاى و روى اين مسئله خيلى زوم کردهاند.
فوتبال خوب بازى مىکنم و پول خوب هم مىگيرم. فوتبالم قوى است و پول قوى هم مىگيرم. همه مىدانند که قيمت کعبى بالاست.
اما برخى با مبلغ قرارداد نيم فصل تو مشکل دارند.
آنهايى که با مبلغ قراردادم مشکل دارند از حسادت مىميرند. بايد به آنها گوشزد کنم که حسادت بيمارى خطرناکى است. فوتبال من قوى است و پول خوبى هم مىگيرم. آنها هم بروند قوى شوند تا پول خوب بگيرند. من در آن چند ماهى که در اروپا بودم تجربه خوبى کسب کردم که کار خودم را بکنم و به کار ديگران کار نداشته باشم. به اينها هم توصيه مىکنم سرشان به کار خودشان باشد. مگر پول زيدان با پول بقيه يکى است؟!
گويا اين مسأله داخل زمين هم تأثير گذاشته است و اين طور ديده مىشود که برخىها به توپ پاس نمىدهند؟
تيم مثل خانه آدم مىماند و نبايد اتفاقاتى که در داخل تيم رخ مىدهد به بيرون درز کند. من اگر مشکلى هم داشته باشم، خودم حل مىکنم. در ضمن من تا به حال به اين مسايل توجه نکردهام.
اما از شواهد و حرفهايى که زده مىشود، مشخص است که برخى در پرسپوليس دوست ندارند تو چهره اول تيم شوي.
نه... من اينطور فکر نمىکنم و برايم مهم نيست چهره اول باشم يا آخر، براى من اين مهم است که پرسپوليس نتيجه بگيرد و بتوانم براى تيم مفيد باشم اما دوست ندارم کسى پشت سر من حرف بزند.
مگر کسى حرف زده است؟
شنيدهام که چند نفر پشت سر من حرف زدهاند. برايشان متأسفم که از رقابت خارج شدهاند و پشت سر من حرف مىزنند.
قبول دارى که افت کردهاي؟
بله اما برمىگردم و جايگاهم را مىگيرم. باندى وجود دارد که مىخواهند مرا خراب کنند اما به آنها مىگويم که فوتبال کعبى آنقدر قوى است که خراب نمىشود.
اين پرسپوليس بهتر است يا پرسپوليس دنيزلي؟
من هنوز سه بازى براى پرسپوليس انجام دادهام. بگذاريد اين سؤال را آخر فصل پاسخ دهم.
الان اگر دوباره مىخواستى از لستر به ايران بيايي، باز هم پرسپوليس را انتخاب مىکردي؟
تيم اول من پرسپوليس است و به خاطر هواداران اين تيم به پرسپوليس آمدم. هميشه هواداران به من لطف دارند و آنها را دوست دارم. دوست دارم براى آنها جان بدهم اما اميدوارم آنها بدانند که براى کعبى اتفاقاتى افتاده است.
خيلى از مربىها از جمله فيروز کريمى دوست دارند بازيکنى مثل تو داشته باشند. احتمال دارد که فصل بعد به تيمى بروى که خودت مىداني؟
من پرسپوليس را دوست دارم و ناراحت نيستم اما مىخواهم همه بدانند که مىخواهند مرا خراب کنند. من براى اين به پرسپوليس برگشتم که با پرسپوليس قهرمان شوم.
دليل اين افت را بگو.
مىخواهند خرابم کنند.
پرسپوليس قهرمان مىشود؟
صددرصد. همه چيز براى قهرمانى مهياست. فقط بايد همه چيز را براى تيم بخواهيم.
و کعبى متحول مىشود؟
شک نکنيد.
the old lady
11-06-2008, 10:53
[Only registered and activated users can see links] مسعود زارعی: بخاطر هواداران و آقای کاشانی سفید امضاء کردم [Only registered and activated users can see links] مسعود زارعی مدافع ارزنده تیم پرسپولیس که میتوان او را پدیده لیگ برتر نامید به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: به خاطر هواداران و مدیر عامل موفق پرسپولیس سفید امضاء کردم. صحبتهای زارعی را میخوانیم؛
آقای زارعی قراردادت را با باشگاه پرسپولیس تمدید کردی؟
بله، به خاطر محبت هواداران و وجود مدیر عاملی موفق، قراردادم را با باشگاه پرسپولیس سفید امضاء کردم.
چرا سفید؟
من در اینجا باید از آقای کاشانی تشکر کنم که شرایطی را فراهم آورده که بازیکنان با جان و دل قرارداد میبندند و با اطمینان خاطر به کارشان میپردازند.
اگر دوباره نیمکت نشین شدی چطور؟
سعی میکنم با پشتکار و تلاش مضاعف در ترکیب اصلی حضور یابم.
با کدام بازیکنان راحت هستی؟
برای من فرقی نمیکند، با تمام بازیکنان راحت بازی میکنم.
در خصوص آقای قطبی...
افشین قطبی مربی بزرگی است که به ما چیزهای زیادی آموخت و من برای ایشان در هر کجا که هستند آرزوی موفقیت میکنم.
با حضور حمید استیلی به عنوان سرمربی موافقی؟
طی دو سالی که در باشگاه پرسپولیس هستم، آقای استیلی زحمات فراوانی را برای من کشیده و تمام سعی خودم را میکنم تا با بازیهای مطلوب خود پاسخ این همه زحمت و اعتماد وی را بدهم.
آیا به تیم ملی هم فکر میکنی؟
یکی از هدفهای اصلی من در فصل جدید، رسیدن به پیراهن تیم ملی است و نمیخواهم این موقعیت خوب و مناسب را به سادگی از دست بدهم.
در خصوص حکم انضباطی فدراسیون فوتبال چه نظری داری؟
من یکی از بازیکنان بیحاشیه تیم هستم و نمیدانم گزارش داوری چگونه ارائه شده بود که به محرومیت و جریمه نقدی محکوم شدم! با هماهنگی وکیل باشگاه، پیگیر این موضوع خواهم بود.
حرف آخر...
از حضور پر شور هواداران در جشن قهرمانی در آزادی تشکر میکنم و قول میدهم با بازیهای خوب بتوانم در خدمت تیم محبوبم باشم.
منبع:[Only registered and activated users can see links]
vahid1364
16-06-2008, 14:48
حميد استيلي تاكيد كرد كه هيچ اختلاف نظري براي حضورش به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس در هيات مديره باشگاه وجود ندارد ولي همه چيز دراين باره فردا مشخص ميشود.
دستيار اول افشين قطبي در فصل گذشتهي رقابتهاي ليگ برتر در گفتوگو با خبرنگار ورزشي ، و با اشاره به نشست يكشنبه شب با هيات مديره گفت: هيچ مشكل خاصي وجود ندارد. برنامههايم را به هيات مديره ارايه كردهام و قرار است امشب درمورد آن تصميمگيري كنند.
هياتمديره تاييد كند از فردا شروع ميكنم
من و اعضاي هيات مديره با هم مشكلي نداريم
وي افزود: كليهي اعضاي هيات مديره از مجموع برنامههاي ارايه شده رضايت داشتند و من نيز مذاكرات را خوب برآورد ميكنم. به هر حال در صورت توافق قطعي و بررسي نهايي هيات مديره از فردا (سهشنبه) رسما كارم را در پرسپوليس شروع خواهم كرد.
استيلي تاكيد كرد: دستيارانم نيز مشخص شدهاند اما، علاوه بر كماسي و عزيزيان افراد ديگري نيز خواهند بود كه پس از قطعي شدن موضوع درمورد آنها بحث خواهيم كرد.
استيلي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگار مبني بر اينكه ظاهرا بعضي از اعضاي هيات مديره مخالف حضور شما به عنوان سرمربي هستند، گفت: اين مسايل مطرح نيست همهي اعضاي هيات مديره نظرات مثبت و سازندهاي داشتند. من و اعضاي هيات مديره با هم مشكلي نداريم اما، مقرر شده در جلسهي امشب درمورد اين موضوع تصميمگيري كنند.
نيكبخت:
قيمت من با قيمت بقيه بازيكنان فرق دارد
ايران ورزشى - ظاهرا پرسپوليسى ها با شرايطى خاص حاضر به جذب نيكبخت هستند، مثلا اينكه او تعهد بدهد كه حاشيه را كنار مى گذارد و ديگر اينكه به مبلغى پايين تر از مبلغ قرارداد فصل گذشته اش رضايت دهد. اين درحالى است كه خود نيكبخت از اين مسائل اظهار بى اطلاعى مى كند و صحبت هاى ديگرى دارد:
تمرينات را از كى شروع مى كنى
فعلاً كه دوران نقاهت را سپرى مى كنم اما احتمالاً از دو هفته ديگر قادر هستم بدون مشكلى تمريناتم را شروع كنم البته قبل از تمرين با پرسپوليس، مواردى هست كه بايد آن را مورد بررسى قرار دهم و سپس درخصوص آن تصميم گيرى كنم.
مسؤولان باشگاه درباره تمديد قرارداد صحبتى با تو نداشته اند
مسؤولان باشگاه پرسپوليس هيچ صحبتى در اين رابطه با من نداشته اند و هيچ تماسى با من گرفته نشده.
گفته مى شود به دليل برخى پيشنهادها تمايلى براى تمديد قرارداد با پرسپوليس ندارى
اصلا چنين بحث هايى مطرح نيست. من مشكلى با پرسپوليس ندارم اما فعلاً از باشگاه كسى با من تماسى نگرفته. مطمئناً بايد باشگاه با من صحبت كند تا من تصميم بگيرم.
اگر پيشنهاد شود حاضرى با رقم سقف قراردادهاى باشگاه (۲۰۰ ميليون) قراردادت را تمديد كنى
در هرجاى دنيا هيچ كدام از بازيكن ها به طور مساوى پول نمى گيرند بنابراين معتقدم هر بازيكنى به لحاظ ارزش فنى كه دارد قيمتى دارد و مطمئناً باشگاه بايد براساس آن براى بازيكنانش پول در نظر بگيرد و طبق آن اقدام به قرارداد يا تمديد قرارداد با بازيكنان مورد نظر بكند.
يعنى سقف قرارداد باشگاه را قبول ندارى
نه با سقف قرارداد موافق نيستم.
با اين شرايط در پرسپوليس مى مانى
من دوست دارم در پرسپوليس بمانم چون فكر مى كنم بهترين سال هاى حضورم درفوتبال را در اين تيم پشت سرگذاشتم. به پرسپوليس علاقه مندم و معتقدم به اندازه پولى كه گرفتم در كنار ساير بازيكنان پرسپوليس براى اين تيم زحمت كشيدم و موفق عمل كردم و شايد بيشتر از پولى كه از پرسپوليس گرفتم براى اين تيم مثمرثمر بودم.
Ghermezeteh
01-07-2008, 22:57
دوستان عزیز پرسپولیسی از این به بعد سعی کنید طبق قانون فوت ایران خبرهایی که تو سایت می گذارید حتما در زیر مطلبتان منبع خبر را جدا گانه ذکر کنید حتی در صورتی که در متن به منبع اشاره شده باشد
پرسپولیسی های عزیز برای بهبود بخشیدن به نظم بخش پرسپولیس این کار را حتما انجام دهید
با تشکر Ghermezeteh
زنده باد ارتش سرخ پایتخت
vahid1364
02-07-2008, 08:54
عماد محمد رضا در گفت و گو با خبرنگار گفت: با توجه به حضور چند ساله ام در ايران، علاقه زيادي به پرسپوليس و به ويژه هواداران آن دارم. تماشاگران پرشور اين تيم عامل اصلي حضورم در اين تيم قدرتمند ايراني هستند.
مهاجم ملي پوش عراق گفت: همراه سپاهان به افتخارات خوبي دست يافتم. با همين تيم در ديدار پاياني ليگ قهرماني آسيا بازي كرديم؛ اما با انتقالم به پرسپوليس ميخواهم عنوان قهرماني در آسيا را به دست آورم.
عمادرضا افزود: از تيمهاي استقلال، سايپا، سپاهان و از چند تيم اماراتي و قطري پيشنهادهاي خوبي داشتم؛ اما به دليل علاقه زياد به پرسپوليس كه حتي در عراق نيز هواداران زيادي دارد، با اين تيم به توافق رسيدم.
عماد رضا توافق نهايي را با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشته و امروز براي عقد قراردادي رسمي از اصفهان راهي تهران مي شود تا با حضور در هيئت فوتبال قراردادش را ثبت كند.
پرويز كماسى:
اين بازيكنان جاى پيشرفت دارند
ايران ورزشى-پرويز كماسى بعد از چند سال دوباره به پرسپوليس بازگشته و وظيفه بدنسازى اين تيم را برعهده گرفته. او اگرچه شرايط را خيلى ايده آل نمى بيند اما اميد زيادى به آينده پرسپوليس دارد. كماسى در اين باره مى گويد: در حال حاضر با تعداد محدودى از بازيكنان كار خود را آغاز كرده ايم و تيم به طور كامل در اختيار ما نيست كه البته اين موضوع مشكلاتى براى ما بدنسازان به همراه دارد. با اين حال، اينكه شما بتوانيد بازيكنان جديد را به ساير نفرات برسانيد، خود يك هنر به حساب مى آيد.البته اين گونه مشكلات فقط در ايران وجود دارد. در تيم ملى هم شما هرگز يك برنامه منسجم نداريد. اميدوارم هرچه زوتر بازيكنان برسند تا كار را با برنامه ريزى بيشترى دنبال كنيم.
بازيكنان پرسپوليس به دليل پايان ليگ از شرايط گذشته خود دور شده اند با اين حال به پيشرفت اين تيم اميدواريم. در حال حاضر تمام فكر و ذكر ما بر دو اصل استوار است: اول اينكه پيشرفت كنيم و دوم اينكه آسيب نبينيم ایران ورزشی
دروازه بان اول را سرمربى مشخص مى كند
عابدزاده: ممنوع المصاحبه نيستم
ايران ورزشى- بالاخره نوبت به احمدرضا عابد زاده رسيد. مردى كه بازگشت دوباره اش همانقدر پرسروصدا بود كه خداحافظى اش. او بعد از خداحافظى، سال ها در قامت يك هوادار ظاهر شد. به ورزشگاه مى رفت، با پرسپوليس مى خنديد و با ناكامى هايش غصه دار مى شد. درست مثل يك هوادار و حالا برگشته تا به قول خودش هواداران را خوشحال و دينش را ادا كند.
بعد از سال ها دوباره به پرسپوليس برگشتى، چه احساسى دارى
خيلى خوشحالم كه دوباره در پرسپوليس هستم. فقط دوست دارم طورى كار كنم كه طرفداران پرسپوليس از من راضى باشند.
به نظر مى رسد مصطفوى نقش زيادى در بازگشت تو داشته!
داريوش خان يك مرد شناخته شده در فوتبال ايران است كه زحمات زيادى كشيده، فقط اميدوارم مهره تأثيرگذارى براى پرسپوليس باشم.
قرار است مهدى واعظى فصل آينده هم دروازه بان اول پرسپوليس باشد
وظيفه من فقط تمرين دادن است و مى خواهم دروازه بان ها هميشه در آمادگى كامل باشند. انتخاب دروازه بان اصلى به من مربوط نمى شود و در اين مورد بايد سرمربى نظر بدهد. از الان هم كه نمى شود گفت چه كسى دروازه بان است. هر كسى آماده تر باشد بازى مى كند.
رودباريان از چه زمانى در تمرينات شركت مى كند
او گرفتارى شخصى دارد و قرار است طى روزهاى آينده به جمع ما اضافه شود.
مثل اينكه اين روزها تمرينات سختى براى حقيقى در نظر گرفته ايد.
حقيقى دروازه بان آينده دارى است ولى بايد بيشتر تلاش كند او هنوز اضافه وزن دارد و بايد طورى تمرين كند تا خودش را به سرمربى تيم نشان دهد.
صحت دارد كه مسؤولان باشگاه از تو خواسته اند مصاحبه نكنى
متأسفانه شايعات زيادى در اين مورد مطرح شده ولى من ممنوع المصاحبه نيستم و مسؤولان باشگاه هم در اين مورد حرفى به من نزده اند البته هرچيز سرجاى خودش قرار دارد و من به هيچ عنوان در مورد مسائل فنى و مديريتى حرف نمى زنم و دلم نمى خواهد زياد صحبت كنم.
ایران ورزشی
Alex Emperatoor
02-07-2008, 13:05
با توجه به اینکه تمرینات خود را بر روی زمین سخت آکادمی ملی المپیک برگزار کردیم کمی از ناحیه کف پا دچار مشکل شدم، ولی مشکل جدی نیست و زیر نظر کادر پزشکی در حال مداوا هستم.
وی افزود: از تمرینات پرویز کماسی لذت میبرم و مطمئن هستم با این تمرینات میتوانیم به شرایط ایده آل بدنی برسیم.
منصوری با بیان این مطلب که می دانستم در پرسپولیس کار سختی دارم، تصریح کرد: از رقابت با هیچ بازیکنی واهمه ندارم و امیدوارم هر چه سریعتر افراد با تجربه فصل گذشته به تیم اضافه شوند تا وضعیت بهتری پیدا کنیم.
وی تاکید کرد: پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا روزهای بسیار سختی را در پیش دارد؛ ولی روزهای روشنی در انتظار این تیم است. امیدوارم شخصا بتوانم برای تیم تاثیرگذار بوده و محبوبیت لازم را بین هواداران کسب کنم.
Ardalan Club
04-07-2008, 08:31
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: مطمئن باشيد كه هرگز به استقلال نميرفتم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از صميم قلب خوشحالم كه دوباره در خدمت تيم هستم چون هرگز به استقلال نميرفتم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشحالم كه قراردادم را با تيم پرطرفدار پرسپوليس تمديد كردم. ميتوانم يك سال رويايي ديگر در اين تيم داشته باشم.
وي ادامه داد: به تمام دوستدارانم قول ميدهم براي پرسپوليس از تمام جانم مايه بگذارم تا در ليگ قهرمانان آسيا و جامهاي داخلي دوباره قهرماني را رقم بزند.
نيكبخت واحدي عنوان كرد: خوشحالم كه دوباره پيراهن قرمز را ميپوشم. مانند صحبتهاي روزهاي اوليهام، باز هم تاكيد كنم هرگز به استقلال نميروم چون پرسپوليس را تيم رويايي براي خودم ميدانم.
وي درباره شرايط مربيگري افشين قطبي در پرسپوليس گفت: برايم فرقي ندارد چه كسي سرمربي شود. من فصل پيش هم با قطبي مشكلي نداشتم. اميدوارم هر فردي كه در راس فني قرار گيرد، با اين تيم موفق باشد.
نيكبخت درباره گروه بندي تيم ملي فوتبال در مرحله دوم جام جهاني خاطر نشان ساخت: با 10 تيم برتر آسيا طرف هستيم. هيچ تيمي زنگ تفريح نخواهم بود. اميدوارم با تدابيري كه فدراسيون و كادر فني در نظر گرفته، بتوانيم بار ديگر خوشحالي را به مردم ايران هديه كنيم و حضور در جام جهاني را تجربه كنيم.
وي افزود: من هم اگر در خدمت تيم ملي بودم، از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.
L . F . C
04-07-2008, 09:58
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]'قطبي: براي اداي دين به هواداران پرسپوليس بازگشتم ')در گفت و گو با فارس
قطبي: براي اداي دين به هواداران پرسپوليس بازگشتم
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد فوتبال پرسپوليس گفت: براي اداي دين به هواداران اين تيم برگشتم.
[Only registered and activated users can see links] افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس خاطر نشان ساخت: در ايران، پرسپوليس تيم محبوب من است. براي اداي دين به سرزمين مادريام و هواداران اين تيم بازگشتم.
وي در مورد همكارياش با مربي جديد پرسپوليس، گفت: شناخت نسبتا خوبي از افشين پيرواني دارم. ميدانم يكي از بهترين مربيان ايراني است. بنابراين، مشكلي از كار در كنارش ندارم.
قطبي با اشاره به جذب چند بازيكن جديد براي سرخپوشان، گفت: با توجه به اطلاعاتي كه گرفتهام، تا كنون نفراتي كه به اين تيم آمدهاند، از جمله بازيكناني بودند كه مورد توجه من قرار داشتند.
وي با ابراز عدم شناخت از داريوش مصطفوي، مديرعامل جديد پرسپوليس، عنوان كرد: شناخت چنداني از وي ندارم؛ اما اميدوارم با حضور در تهران و كار در كنارش، روزهاي خوبي را تجربه كنيم.
انتهاي پيام/
@li_K@K@
04-07-2008, 13:08
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مشكلي با حضور دستيار برزيلي سرمربي جديد در كادر فني ندارم، چراكه وظايف ما مشخص شده است.
افشين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: مانند همه دوست داران پرسپوليس از بازگشت قطبي خوشحال شدم، چراكه وي فصل گذشته كارنامه بسيار خوبي داشت و بهترين گزينه بود.
وي افزود: اميدوارم پرسپوليس با تجربه قطبي در جامهاي معتبرتري به قهرماني برسد. من نيز مانند روز اول آماده هر گونه كمك بوده و تابع نظرات باشگاه هستم.
مربي پرسپوليس درباره حضور دستيار برزيلي قطبي تصريح كرد: تمام بررسيهاي لازم انجام شده است و با برگزاري يك جلسه وظايف من و كمك مربي برزيلي مشخص خواهد شد.
وي در خصوص حضور علي رضا امامي فر در تمرينات و شايعه درخواست وي براي بازگشت به تيم، تاكيد كرد: اين بازيكن از نفرات قديمي و پيشكسوت پرسپوليس است به درخواست خود در تمرينات انجام شده در مجموعه ورزشي انقلاب شركت كرد. به هيچ عنوان در مورد همكاري صحبتي به ميان نيامده است.
وي افزود: خوشحالم كه تمرينات به زمين كارگران انتقال يافت تا بتوانيم تمرينات تاكتيكي خود در كنار بدنسازي را شروع كنيم.
پيرواني با اشاره به تعلل برخي نفرات سابق براي تمديد قرارداد و حضور در تمرينات، تصريح كرد: هر بازيكني كه ديرتر به جمع ما بپيوندد، بيشتر از همه، خودش ضرر مي كند. به تمامي بازيكناني كه براي تيم در فصل قبل زحمت كشيدهاند نياز داريم؛ اما خيلي از نفرات هنوز در تمرين حاضر نشده اند كه اميدوارم هرچه زودتر مشكلات تمامي نفرات حل شود.
منبع : خبرگزاری فارس
Ghermezeteh
05-07-2008, 11:15
نیکبخت: با قطبى مشکلى ندارم
مهاجم تیم فوتبال پیروزی با ابراز خوشحالی از اینکه دوباره در خدمت این تیم است اظهار داشت: خوشحالم که قراردادم را با تیم پرطرفدار تهرانی تمدید کردم.
به گزارش واحد مرکزی خبر علیرضا نیکبخت واحدی با اشاره به اینکه مى توانم یک سال دیگر در این تیم حضور داشته باشم ادامه داد: قول مى دهم براى تیم پیروزی از تمام جانم مایه بگذارم تا در بازیهای جام قهرمانان باشگا ه های آسیا و جام هاى داخلى دوباره قهرمانى را رقم بزنیم.
وى در باره سر مربیگرى افشین قطبى در تیم پیروزی هم می گوید : برایم فرقى ندارد چه کسى سرمربى شود ، من فصل پیش هم با قطبى مشکلى نداشتم و امیدوارم هر فردى که در راس کادر فنى قرار مى گیرد، با این تیم موفق باشد.
واحد مرکزی خبر
۴ ميليارد بدهى داريم، نه ۱۲ ميليارد
مصطفوى: در كار قطبى دخالت نمى كنم
ايران ورزشى- مديران پرسپوليس آنقدر تلاش كردند و اين در و آن در زدند تا بالاخره موفق شدند رضايت افشين قطبى را براى بازگشت به پرسپوليس جلب كنند.
حالا كه قطبى برگشته داريوش مصطفوى مى گويد كه در اين مدت، او را به عنوان گزينه برتر در نظر داشته و حتى پيش قرارداد او را هم امضا كرده بود: پس از قبول مسؤوليت در باشگاه پرسپوليس از همان ابتدا افشين قطبى را به عنوان گزينه اصلى مد نظر داشتيم البته ۷ گزينه ديگر هم بودند كه در نهايت با افشين قطبى براى دو فصل به توافق رسيديم. حتى پيش قرارداد افشين قطبى ۹ روز پيش در دفتر من به امضا رسيده بود و پس از تأييد نهايى اعضاى هيات مديره، نماينده باشگاه را به امارات فرستاديم تا كار را نهايى كند كه خوشبختانه روز پنج شنبه اين اتفاق روى داد.
بازگشت بى سرانجام پروين
مى گفتند قرار است على پروين هم به پرسپوليس برگردد اما به دلايلى اين اتفاق نيفتاد. حالا مصطفوى در اين باره مى گويد: آقاى پروين يكى از اسطوره هاى باشگاه پرسپوليس است اما من به تنهايى نمى توانم در مورد حضور ايشان تصميم بگيرم. بايد در هيات مديره مطرح شود و بعد از آن نظر بدهيم اما مطمئناً از كنار نام پروين نمى شود به راحتى گذشت.
بدهى ۴ ميلياردى
مصطفوى بدهى ۱۲ ميليارد تومانى پرسپوليس را هم رد مى كند: اين رقم در حد حرف است و پس از بررسى هايى كه ما انجام داديم متوجه شديم بدهى واقعى باشگاه پرسپوليس كمتر از ۴ ميليارد تومان است كه اميدواريم بتوانيم به مرور زمان اين بدهى را هم تسويه حساب كنيم.
در كار قطبى دخالت نمى كنم
مديرعامل پرسپوليس اين را هم مى گويد كه هرگز در كار مربى دخالت نمى كند.
حتى اگر اين مربى قطبى باشد: «در تمام سال هايى كه در فوتبال ايران مسؤوليت داشته ام در كار هيچ مربى دخالت نكرده ام و در كار قطبى هم چنين دخالتى نخواهم داشت. آنهايى كه مرا مى شناسند خوب مى دانند كه در كار مربى دخالت نمى كنم.»
توصيه به داوران
مصطفوى كه پيش از اين رييس فدراسيون فوتبال بوده در مورد دخالتش در انتخاب داوران مى گويد: اصلا اينطور نبوده كه من در مورد داوران نظر بدهم يا در كارشان دخالت كنم البته در برخى موارد كه نياز فوتبال بود در مورد داورى توصيه هايى را انجام مى دادم. ضمن اينكه هدفم از اين توصيه ها كمك به آرامش فوتبال بود.
فرصت دعوا با فتح ا...زاده را ندارم
مصطفوى اختلافاتش با فتح ا... زاده را هم رد مى كند: به هيچ وجه مشكلى با فتح ا... زاده ندارم. اگر بى احترامى نباشد بايد بگويم اصلا وقتى براى اين كار ندارم. ايشان در باشگاه استقلال مشغول هستند و بنده هم در پرسپوليس وظايفم را انجام مى دهم.
فعاليت تيم هاى غيرفوتبالى
مديرعامل پرسپوليس در ادامه صحبت هايش از تشكيل رشته هاى غير فوتبالى در اين باشگاه خبر مى دهد: اگر مشكل مالى نداشته باشيم رشته هايى مانند كشتى، قايقرانى، بسكتبال، واليبال و ... را نيز فعال خواهيم كرد.
ایران ورزشی
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1