PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون راجب سرمربی گری استیلی چیه؟

nimaperspolisy
02-06-2008, 00:40
من شخصا فکر میکنم با توجه به تجاربی که استیلی تو این چند سال کنار مربی های مختلف و خوب در پرسپولیس به دست آورده و دوره های مربی گری که دیده و شناختی که از این تیم داره والبته انگیزه ای که میخواد خودش رو نشون بده میتونه موفق بشه.

یعنی امیدوارم که موفق بشه. چون این جور که معلومه احتمالا سرمربی آینده پرسپولیس خواهد بود

Elbimbo deoro
02-06-2008, 00:42
اِ
من فکر کنم استیلی تکرار دوباره مرفاویه

kia_lazio
02-06-2008, 00:55
استیلی برای جام باشگاههای آسیا خیلی زوده. تجربه لیگ داره ولی تجربه خارجی نداره. همون طور که علی دایی واسه لیگ خوبه اما تیم ملی واسش زوده. اونم جام جهانی. کلا مربیهای ایرانی شاید بتونن تو لیگ ایران موفق بشن شاید شاید شاید اما تجربه و سوادشون برای بازیهای خارجی کمه.اینو جام باشگاههای آسیا نشون داده. سپاهان هم به دلیل داشتن مربی خارجی موفق بوده. همین و بس.

Mohsen_Bar3lona
02-06-2008, 01:52
استیلی بیاد به سرنوشت استقلاله پارسال دچار میشیم...شک نکنید

Amir Argentina
02-06-2008, 02:43
شاید استیلی خوب تجربه کسب کرده باشه ولی برای چنین پرسپولیسی واقعا زوده
به قول باقری تحویل گرفتن پرسپولیس قهرمان از قطبی یعمی کلی دردسر
باید مربی با تجربه بزرگ بیاد پرسپولیس رو تو آسیا مدیریت کنه
به هر حال امیدواریم هر کاری میکنن به صلاح پرسپولیس باشه
ما نمیخوایم مثل استقلال مرفاوی بشیم

Rap_Boy
02-06-2008, 03:35
من موافقم چون استیلی از همه بيشتر با چنگ و دندون براى پرسپوليس كار ميكنه و خواهد كرد و خيلى هم با تجربه هستش

Mehdi.A
02-06-2008, 09:16
دو احتمال وجود دارد.يكي خوشبينانه:يعني بگيم كسي كه توانسته پروين ، هان ، دنيزلي ، سوبل ،قطبي ،بگوويچ و خيلي هاي ديگه رو يا دكشون كنه يا وادرشون كنه برن پس عادم با عرضه اي هستش و مي تونه موفق بشه.تازه چند تا سرباز فدايي مثل نيكبخت ،آقايي ،كعبي ،ماماني،رضايي و ... هم داره.
احتمال بدبيناه هم اينه كه بشه مرفاوي 2 .امثال خليلي ،زارعي ،بادامكي،عبدي و ... هم بگذارند تو كارش.
در حال حاضر احتمال واقع بينانه اي وجود ندارد.ولي من خودم به اولي رأي مي دم.

esi-cola
02-06-2008, 13:08
استیلی نمیتونه تازه همه ی زحمتایی که تو این فصل برای اینکه بریم جام باشگاهها رو احتمال زیاد تو همون گروههی از دست می دیم
باید یه آدم باتجربه بیاد

Lionel-Bojan
02-06-2008, 13:16
اینم از شانس ماست چه میشه کرد به هر حال بهتر از مایلی کهنه .:-&
ولی خودتون رو اماده کنید برای فصلی که قرار کرکر خنده ی بقیه تیما بشیم .:29:

Gomo
02-06-2008, 13:23
خوبه میخندیم.:5:

Loverboy
02-06-2008, 13:36
خوبه میخندیم.:5:

زیاد خوشحال نباشین . من که میگم 70% قهرمانی امسال به خاطر حضور استیلی بوده و من فکر کنم بتونه تیم رو جمع و جور کنه ولی برای اولین حضورش تو سمت سر مربی یه کم زود باشه ولی من میگم که میتونه موفق باشه . از صمد مرفاوی که کمتر نیست .

Mohsen_Bar3lona
02-06-2008, 13:40
یه جا خودنم مصطفی دنیزلی هم کاندیدا هست...ای خدا یعنی میشه؟ دنیزلی بهترین گزینه است

Carles Puyol
02-06-2008, 17:14
اره گزینه ی خوبیه تو سایت پرسپولیس نیوس:d
نوشته بود که ما نمیخوای استقلال 2 سال پیش شویم ما مربیهای بی تجربه نمیخوایم ما دنیزلی رو میخوایم
اینم متن کاملش
آقای کاشانی به خاطر سرنوشت 30میلیون هوادار پرسپولیس از فکر افراد بی کارنامه ای همچون حمید استیلی و محمد خاکپور بیرون بیا. پرسپولیس با این امکانات فقط با مصطفی دنیزلی می تواند در آسیا حرفی برای گفتن داشته باشد

Scouser
02-06-2008, 17:33
استیلی خوبه بخدا
بیشار بار تیم تو این فصل رو دوشش بوده
تجربه هم که زیاد داره
پرسپولیسی هم که بود و هست و خواهد بود
هوششم که خوبه
تیمم که پر از بازیکن بزرگه
یعنی اون موفق میشه

Hassan_Bar3lona
02-06-2008, 21:10
پرسپولیس داره همون راهیو میره که استقلال 2 سال پیش میره بلا شک

ALi_LiOn_HearT
02-06-2008, 21:23
در كل ميتونه موفق باشه ولي خوب لبه مرزي و با :smil4337dd8b9eb25: هواداران :wagfinger1:

Valencia
02-06-2008, 23:22
استیلی خوبه در پست مربی نه سر مربی

محمد
04-06-2008, 13:17
من هم با نظر بعضي از بچه ها موافقم...استيلي اسوه ي تعصب تيم پرسپوليسه اما الان سرمربيگري در اسيا خيلي زوده براش...اگه بياد شايد مثل مرفاوي سال پيش اس تق لال بشه(البته شايد)بايد اين رو در نظر بگيريم كه مرفاوي بزرگترين مربي كه كنارش كار كرده قلعه نوييه،اما استيلي كنار پروين،ذوبل،دنيزلي،اري هان و افشين قطبي كار كرده و مي تونه موفق بشه...
هر كي بياد ما حمايتش مي كنيم...:13:

بابك17
05-06-2008, 17:48
اگه بهش حكم سرمربيگري بدن توي اين شرايط كه تازه تيم اوج گرفته اشتباه بزرگيه

Seyed
07-06-2008, 19:08
به نظر من درست نيست استيلي غوره تشده مويز شه و هنوز كمك مربي بودن خوب بلد نيست بره مربي شه اونم اون حسود بزرگ

kia_lazio
09-06-2008, 00:38
تجربه استیلی فقط به درد لیگ میخوره. تجربه آسیا رو نداره.خدا کنه یه مربی گنده بیارن.

Amin-TopGoal
10-06-2008, 15:56
من هم با نظر بعضي از بچه ها موافقم...استيلي اسوه ي تعصب تيم پرسپوليسه اما الان سرمربيگري در اسيا خيلي زوده براش...اگه بياد شايد مثل مرفاوي سال پيش اس تق لال بشه(البته شايد)بايد اين رو در نظر بگيريم كه مرفاوي بزرگترين مربي كه كنارش كار كرده قلعه نوييه،اما استيلي كنار پروين،ذوبل،دنيزلي،اري هان و افشين قطبي كار كرده و مي تونه موفق بشه...
هر كي بياد ما حمايتش مي كنيم...:13:
استقلال رو جداگانه ننویسید

the old lady
11-06-2008, 10:25
آقا دادن پرسپوليس به دست كسي كه هيچ سابقه اي در عرصه ي سرمربي گري نداره يه ريسك بزرگه. با وجود احترامي كه واسه ي استيلي قائلم ولي فكر مي كنم كه يك گزينه ي خارجي (دنيزلي يا آري هان) براي پرسپوليس مناسبتره.

Seyed
21-06-2008, 22:35
ما تجربه آري هان و دنيزلي داشتم و واسمون خيلي تلخ بود دنزلي خودشو كشت اومد نيمه نهايي جام حذفي بازي 1-0 بردرو 4-1 به سپاهان باخت اونوقت ميخواييم دوباره اونو بياريم به نظر من يا نبايد مربي خارجي بياريم يا بايد مربي هاي خيلي گنده باشند كه با وجود سياستي كه ورزش ايران داره و نمي تونه پول مربي بزگ رو پرداخت كنه پس مربي خارجي تكرار تلخ تجارب گذشته دنيزلي و آري هان و مربي هاي تيم مليه

Carles Puyol
21-06-2008, 22:38
ما تجربه آري هان و دنيزلي داشتم و واسمون خيلي تلخ بود دنزلي خودشو كشت اومد نيمه نهايي جام حذفي بازي 1-0 بردرو 4-1 به سپاهان باخت اونوقت ميخواييم دوباره اونو بياريم به نظر من يا نبايد مربي خارجي بياريم يا بايد مربي هاي خيلي گنده باشند كه با وجود سياستي كه ورزش ايران داره و نمي تونه پول مربي بزگ رو پرداخت كنه پس مربي خارجي تكرار تلخ تجارب گذشته دنيزلي و آري هان و مربي هاي تيم مليه
تو بازیکنای ونموقع رو با العان مقایسه میکنی ؟
اونموقع با دفاع نداشتیم دفاع اخرمون نوری بود !!!
حمله مون معدنچی بود !!!!!!
بازیسازامون کی بودن ؟
لطفا اول فکر بعد پست :5:

Mehdi.A
21-06-2008, 23:02
شنيدم استيلي مي خواد با نيكبخت و شيث و ماماني خداحافظي كند.اگر اين واقعيت داشته باشه استيلي سياست بازترين مربي هست كه تو عمرم ديدم.خداييش كارش درسته.ياد سريال ارتش سري افتادم.

Seyed
21-06-2008, 23:18
تو بازیکنای ونموقع رو با العان مقایسه میکنی ؟
اونموقع با دفاع نداشتیم دفاع اخرمون نوری بود !!!
حمله مون معدنچی بود !!!!!!
بازیسازامون کی بودن ؟
لطفا اول فکر بعد پست :5:

اولا وقتي كه مربي خوب باشه با تمام مشكلات باز هم ميتونه تيمو به جاي خوبي برسونه حالا نه قهرماني ولي اقل كن بازي 1-0 برده تا دقيقه 85 رو 4-1 نبازيم مگه همين قطبي نبود چقدر واسش موش دئوندن چقدر از بازيكنان باهاش مخالف بودن چقدر نيكبخت رفت و اومد گفت قطبي باشه من نيستم بازم تيم مو قهرمان كرد

دوما ديگه كدوم بازيكن مگه خبر نداري حبيب كاشاني كه رفت خليلي و كعبي و باقري و خيلي از بهترين بازيكنا خوب باشگاه گفتند كه ما بمون نيستيم حالا مربي خارجي بياد با اين تيم بدون مدير و بازيكن چيكار مي خواد بكنه

حالا سوما( اول فكر كن بعد پست :5:) :d

Seedorf
25-06-2008, 17:07
بد ترین گزینه همین استیلیه اولا تو لیگ مقام خوبی نمیاره بعدش هم تو آسیا هم تو همون مرحله گروهی حذف میشه

sepahan_zard
01-08-2008, 10:12
تجربه استیلی فقط به درد لیگ میخوره. تجربه آسیا رو نداره.خدا کنه یه مربی گنده بیارن.
مگه نشنيدي اوردن .. يكي رو اوردن كه سرمربي چند تيم بزرگ بوده ! و خيلي تجربه باشگاههاي آسيا داره !و شايد تلسم اين 50 ساله و بشكونه و بره فينال
البته اگه قبلش به تيمهاي ايراني نخوره

Ferguson
08-08-2008, 12:34
مگه نشنيدي اوردن .. يكي رو اوردن كه سرمربي چند تيم بزرگ بوده ! و خيلي تجربه باشگاههاي آسيا داره !و شايد تلسم اين 50 ساله و بشكونه و بره فينال
البته اگه قبلش به تيمهاي ايراني نخوره
استاد . اولا طلسم رو اینطوری می نویسن نه اون چیز عجیب قریبی که شما نوشتی . دوما اینو یادت باشه . اونموقع که ما قهرمان جام در جام باشگاه های اسیا شدیم و چند سال بعد هم سوم باشگاه های اسیا شدیم و .... شما و امثال شما و تیمتون و مدیرعاملتون و .... همگی ارزوی این رو داشتید که توی ازادی با پرسپولیس بازی کنید و با اختلاف کمتر از 2 تا ببازید :evilgrin: اوکی ؟ پس دیگه راجع به تاریخ صحبت نکن اقا پسر :wagfinger1: