PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طالبلو و 3 گل خورده از 12 پنالتی

Retex
31-05-2008, 12:57
طالبلو مرد برتر جام حذفی

سه گل خورده از دوازده پنالتی در سه بازی گذشته جام حذفی

[Only registered and activated users can see links]

بی شک مهمترین عامل نتایج خوب استقلال در جام حذفی و صعود این تیم به فینال مسابقات، وحید طالبلو سنگربان آبی پوشان پایتخت بود که با هنر نمایی های خود در ضربات پنالتی استقلال را به یک قدمی جام حذفی کشور و مسابقات آسیایی رساند.

وحید در طول فصل افت و خیزهایی داشت و آن وحید آماده فصل گذشته استقلال نبود اما با عملکرد طلایی خود در جام حذفی و ضربات پنالتی نشان داد که وحید ، همان وحید است، حتی اگر در قله آمادگی نباشد !

در ضمن شاهکار وحید (سه گل خورده از دوازده ضربه پنالتی) بی شک یک رکورد نه تنها در جام حذفی کشور، بلکه در کل تاریخ فوتبال محسوب می شود ! :fkr:

با تشکر: رضـــــــا

پ.ن: این تاپیک رو زدم تا هرکی هرچی می خواد به وحید یا درباره وحید بگه ، اینجا بگه، من که سهم خودم رو ادا کردم :wagfinger1:

ITALIANO
31-05-2008, 13:04
رضا جون دمت گرم تاپیک که خیلی خوبه ، همچین دروازبانی حقش فراتر از اینهاست که براش فقط یک تاپیک زده بشه.
وقتی سجده شکر ادا کرد اشک تو چشمان تمام استقلالی ها جمع شد و بر این باورم که 100 به آسیا می رویم.
امیدوارم وحید اگر به تیم ملی هم دعوت شد نره ، چون همانطور که گفتم لیاقت وحید بالاتر از تیم ملی ایران هست!!
علی دایی به دلیل اینکه وحید پنالتی دایی رو در بازی استقلال و صباباطری مهار کرده قصد داره که طالب لو رو به تیم ملی دعوت نکنه که خیالی نیست.
بزارین تیم ملی با واعظی و میرزاپور:10: به مصاف رقبا بره تا ببینیم به کجا میرسه.
در آخر هم برای وحید آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم هرجا که هست موفق باشه.

ssr_70
31-05-2008, 13:23
دم وحید گرم گل کاشت از امین هم بیشتر توقع داشتیم گل استقلال تو آخرین بازی رو که نزاشت تازه بازی جام حذفی رو هم که اصلا اهمیتی بهش نداد اینجوری بین تیمها فرق نزار من که خیلی ناراحتم این همه پنالتی گرفت اگه یه دروازه بان پرسپولیسی این کارو می کرد تا حالا 20 تا پست براش گزاشته بودی

Mehdi.A
31-05-2008, 13:26
من قبلآ با ساختن اين فيلم دينم را ادا كردم.ان شا الله اس اس قهرمان بشه اون موقع يه فيلم بتركون رو مي كنم.

اينو من ساختم :Talebloo Compilation ([Only registered and activated users can see links])
مهار شوت آشوبي توسط طالب لو (زيباترين واكنش فصل پيش ليگ) ([Only registered and activated users can see links])
مهار پنالتي جمشيديان و صعود استقلال به نيمه نهايي جام حذفي ([Only registered and activated users can see links])
لگد عقرب طالب لو ([Only registered and activated users can see links])
تمام پنالتي هايي كه وحيد در فصل قهرماني استقلال گرفت ([Only registered and activated users can see links])
پنالتي دايي كه زيبا گرفت ([Only registered and activated users can see links])
پنالتي معدنچي در دربي ([Only registered and activated users can see links])
پنالتي يزداني ([Only registered and activated users can see links])

Old Trafford
31-05-2008, 13:31
عزیزان ما ایرانیا بلد نیستیم پنالتی بزنیم نه وحید خوب پنالتی می گیره :-&

Scouser
31-05-2008, 13:37
پنالتی که بلد نمیخاد!
بورو محکم بزن تو کمره توپ دیگه :10:

ssr_70

خواهشا با این سخنان ویرایش شد! کار وحید رو کم ارزش نشون نده

احترام به یکدیگر مهمتر از هر چیزیه . . :winksmiley02:

Elbimbo deoro
طالب لو بهترین پنالتی گیر تاریخ ایرانه بدون شک ولی همه دروازه بانی به نالتی گیری نیست نگاهی به گلهای خورده طالب لو در طول فصل بندازین ، طالب لو افت داشته و بخوبی دو فصل قبل نیست ولی بازم به نظر من توی پنالتی گیری از عابدزاده هم بهتره

Scouser
31-05-2008, 13:40
اما داوود فنایی هم خیلی پنالتی گیر بودا

Mehdi.A
31-05-2008, 13:45
اولآ شما شايد بلد نيستي پنالتي بزني.ديگه لازم نيست اين رو به 70 ميليون نفر نسبت بدهي.در ثاني در سه بازي سه بازيكن غير ايراني هم به داش وحيد پنالتي زده اند.سوم هم اينكه پس چرا فقط طالب لو چنين آماري داره.رابعآ براي مثال جان واريو ، مسلمان و فرهادي ديگه چه طوري بايد پنالتي ميزدند كه گل بشه؟

Prison Break
31-05-2008, 13:45
بهترین پنالتی گیر جهان:طالب لو:13:

لطفا حسودیتون نشه/:)

Mehdi.A
31-05-2008, 13:46
طالب لو بهترین پنالتی گیر تاریخ ایرانه بدون شک ولی همه دروازه بانی به پنالتی گیری نیست نگاهی به گلهای خورده طالب لو در طول فصل بندازین ، طالب لو افت داشته و بخوبی دو فصل قبل نیست ولی بازم به نظر من توی پنالتی گیری از عابدزاده هم بهتره
بر منكر حرفت لعنت.

Mehdi.A
31-05-2008, 13:48
اما داوود فنایی هم خیلی پنالتی گیر بودا
آره ویرایش شد! /:) .من يادمه فنايي فقط 6 تا پنالتي در عمر پر بركت و مباركش گرفت.

RealMadrid7
31-05-2008, 14:00
خدایی وحید طالب لو (پسر دوست داشتنی استقلال) یکی از بهترین پنالتی گیرهایه دنیاست.بدون اغراق میگم اگه 5 تا پنالتی گیر تو فوتبال دنیا بخواییم اسم ببریم صددرصد یکیشون وحید طالب لو هست.خدا رو شکر جوری هم نیست که بگیم حالا ما جوگیر شدیم دوتا پنالتی گرفته و ازین حرفا.تو این چند سال هیچ دروازه بانی تو کل فوتبال دنیا فکر کنم اندازه ی وحید پنالتی نگرفته باشه.واسه ی تیم ملی متاسفم که یه همچین دروازه بانی رو بش بها نمیدن.یه سری نقص هایه کوچیک داره که باید برطرف کنه ولی در کل دروازه بانیه که اگه تو استقلال نبود خیلی از بازیا استقلال بر باد فنا میرفت!

Mehdi.A
31-05-2008, 14:28
كل پنالتي هايي كه وحيد گرفته از آرشيو ذهن خودم اگه چيزي جا افتاده يه ندا بديد:
1-از بازيكن منتخب سائوپائولو
2-از علي دايي
3-از رسول خطيبي
4-از احمد جمشيديان (ليگ)
5-از همت عابدي نژاد
6-از مهرزاد معدنچي
7-از داريوش يزداني
8-از داسيلوا
9-از كيم دو هيون
10-از اسماعيل فرهادي
11-از محسن مسلمان
12-از ابوذر رحيمي
13- از مجيد نورمحمدي
14-از فابيو جان واريو
15-از علي بداوي
16-از احمد جمشيديان (جام حذفي)
نكته:پنالتي هايي كه در تيم اميد استقلال وحيد گرفت را حساب نكردم.
نكته:طالب لو 25 سالشه

Old Trafford
31-05-2008, 15:25
خواهشا با این سخنان ویرایش شد! کار وحید رو کم ارزش نشون نده

1-دقت کن که چی داری می گی

2-من نظرمو گفتم و باید به نظر دیگران احترام گذاشت

Old Trafford
31-05-2008, 15:32
اولآ شما شايد بلد نيستي پنالتي بزني.ديگه لازم نيست اين رو به 70 ميليون نفر نسبت بدهي.در ثاني در سه بازي سه بازيكن غير ايراني هم به داش وحيد پنالتي زده اند.سوم هم اينكه پس چرا فقط طالب لو چنين آماري داره.رابعآ براي مثال جان واريو ، مسلمان و فرهادي ديگه چه طوري بايد پنالتي ميزدند كه گل بشه؟

به 70 میلیون نسبت ندادم به بازیکنان لیگ برتر

در هر صورت امید وارم از دید اینکه توهین کرده باشم نگرفته باشین :winksmiley02:

Old Trafford
31-05-2008, 15:34
پنالتیگیر فقط پیتر اشمایکل

Mehdi.A
31-05-2008, 15:36
پنالتیگیر فقط پیتر اشمایکل
ولي طالب لو يه چيز ديگه است.

fernando tores
31-05-2008, 16:12
just vahid talebloo

Retex
31-05-2008, 17:57
دم وحید گرم گل کاشت از امین هم بیشتر توقع داشتیم گل استقلال تو آخرین بازی رو که نزاشت تازه بازی جام حذفی رو هم که اصلا اهمیتی بهش نداد اینجوری بین تیمها فرق نزار من که خیلی ناراحتم این همه پنالتی گرفت اگه یه دروازه بان پرسپولیسی این کارو می کرد تا حالا 20 تا پست براش گزاشته بودی

ssr_70 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز ، کار داش امین درسته ها :winksmiley02: اینم گل های استقلال - فولا :

در ضمن بچه ها توجه داشته باشید کار رو به حاشیه ماشیه! نکشید ، با میرزاپور و فنایی و اشمایکل و مردم چیکاردارین :117: وحید رو عشق است :13:

HaMi.News
31-05-2008, 18:09
منو یاده عابدزاده میندازه !

esafar
31-05-2008, 21:17
واقعا به وحید ظلم شده. الآن باید پیراهن شماره 1 تیم ملی می پوشید

Mohamad021
16-06-2008, 18:27
وحید خیلی زحمت کشیده
خدایش باید یه کار ازش مندی واشس انجام بدن
کارش خوبه