توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ای بابا این ۹۰ هم واسه خودش شده طنز ها
ای بابا این ۹۰ هم واسه خودش شده طنز ها
یه چیزایی توش میشنوی که از خنده میمیری ٫ ایناش به کنار مهمان هاشو بگو
یه کسایی میارن که اصلا ریاضی تا حالا پاس نکردن یکیش همین اقا که یکی از کارشناسان برنامه هم هست هی آقای فردوسی پور میگه بین این عدد و این عدد یه چیزی بگو این بالاتر یا پایین تر میگه ۱ بار نه اونم چندین بار تکرار میکنه دانلود نکنید از دستتون رفته اصل خندست آخرشم فردوسی پور کم میاره خودش میگه
[Only registered and activated users can see links]
لینک مستقیم : دانلود ([Only registered and activated users can see links])
HaMi.News
30-05-2008, 12:40
خیلی وقت بود دنبال این بود ...
Totti10hr
30-05-2008, 13:17
35000 تا 70000 = 4560 :10:
sasan_zalaghi
30-05-2008, 13:25
برنامه 90 یه روز این اصفهانیان داور بازنشسته رو آورده بود . فکر کنم 1 سال قبل بعد روی اعداد که هزار بار اشتباه کرد ، که هیچ میگذریم .
یه صحنه نشون داد یه بازیکن میخواست تعویض بشه ، از اونور رفت بیرون و بازیکن جانشین از اینور اومد داخل ، بعد بازیکن تعویضی که بایستی خارج می شد دوباره اومد توی زمین و داور هم به بازیکنی که اومده بود تو کارت داد . فذدوسی پور پرسید که داور به کی بایستی کارت میداد ؟ اصلا درست کارت داد ؟ و این اصفهانیان متوجه نمی شد که چه اتفاقی توی زمین افتاده . !! :53: و ما هم هی میخندیدم که فردوسی پور دید اوضاع خیطه بهش گفت : آقای اصفهانیان فرض کنید من میخوام بیام جای شما توی زمین و شما میخوای تعویض شید و .....
باز هم این آدم نفهم متوجه نمیشد و اون شب یه 20 تا فول دیگه هم کرد اگه کل برنامه 90 اون شب رو هم گیر بیارید برای دانلود خوبه !
King_Of_BOYS
30-05-2008, 17:57
بابا از این طور چیزها دارید رو کنید.
Loverboy
30-05-2008, 19:19
این ابراهیم میرزا بیگی انتهای سوژست . پارسال یادمه آورده بودنش نود همین بلا رو بازم سره عادل آورد تازه بعدشم بازیکنه با لگد میزنه تو پای بازیکن حریف میگفت بازیکن حریف داره تمارض میکنه و هیچ اتفاقی نیفتاده . فردوسی پور ترکیده بود از خنده . :10:
:loudlaff::loudlaff::loudlaff:merse
Carles Puyol
30-05-2008, 20:15
بابا بیچاره گناه داره اینقدر مسخرش نکنید هل شده بود بدبخت
==========
کلیپ خیلی باهالی بود mer30
peyman maldini
05-06-2008, 22:25
یک بار هم به آقای احمد زاده مربی ملوان گفت آقای ملوان
کلی خودش خندش گرفته بود
qwerty11
05-06-2008, 22:40
تو برنامه این هفته ادای قلعه نوعی رو در آورد.
یکی از مسئولای استقلال اهواز گفت هزاره هزاره سومه. فردوسی پور گفت هزاره هزاره ارتباطاته به یاد اون وقتایی که تازه مربی تیم ملی شده بود و تو هر برنامه می رفت می گفت هزاره هزره ارتباطاته...
یه کسایی میارن که اصلا ریاضی تا حالا پاس نکردن یکیش همین اقا که یکی از کارشناسان برنامه هم هست هی آقای فردوسی پور میگه بین این عدد و این عدد یه چیزی بگو این بالاتر یا پایین تر میگه ۱ بار نه اونم چندین بار تکرار میکنه دانلود نکنید از دستتون رفته اصل خندست آخرشم فردوسی پور کم میاره خودش میگه
واقعا كه جاي تاسف داره !!!!
qwerty11
05-06-2008, 23:12
اینم یه سوتیه خیلی خیلی باحال از 90.
اگه باحال بود تشکر یادتون نره.
28ordi87
09-06-2008, 07:59
بابا ای ول دیگه اینو ندیده بودم :13::53::-t
دمتون گرم دوستان
من که این برنامه رو به عنوان طنز نگاه میکنم
یه مشت گره گوری که عادل در صدرشه
همش خندس هیچ طنزی از این بهتر نیست
من این برنامه رو به عنوان طنز نگاه میکنم واقعا خنده داره
عادل هم صدره این دلقک هاس
از مدریت سایت واسه این سایت زیبا تشکر میکنم...
Mostafa United
17-06-2008, 17:42
جالبه که همه ی عدد ها رو هم با اعتماد به نفس کامل میگه ! :10:
ولی به عادل توهین نکنید که اگه یه گزارشگر بین المللی داشته باشیم کسی نیست جز عادل ! :d
Amir Argentina
18-06-2008, 01:58
بابا از این چیزا زیاده تو فوتبال ما
هر کی از ای چیزا داره بزاره تا همه ببینن
ممنون
Clemenza
18-06-2008, 09:17
دمتون گرم دوستان
من که این برنامه رو به عنوان طنز نگاه میکنم
یه مشت گره گوری که عادل در صدرشه
همش خندس هیچ طنزی از این بهتر نیست
من این برنامه رو به عنوان طنز نگاه میکنم واقعا خنده داره
عادل هم صدره این دلقک هاس
از مدریت سایت واسه این سایت زیبا تشکر میکنم...
واقعاً که. عادل آدم بسیار باشعوریه. دلقک کسایه دیگن. متأسفم برای این دیدتون
واقعاً که. عدال آدم بسیار باضعوری دلقک کسایه دیگن. متأسفم برای این دیدتون
عزیزم تو باید هم طرفداری این موجودو بکنی چون کسیو ندیدی
من هم برای دید کوچک تو متاسفم
کسایی که تو صدا و سیما بودن و هستن از کارای این مرد با خبرن که با باج دادن و دستماکشی و ....که حالا بماند مونده که یه روز شاهد محو شدنش هستید
Clemenza
18-06-2008, 17:01
من هم برای دید کوچک تو متاسفم
کسایی که تو صدا و سیما بودن و هستن از کارای این مرد با خبرن که با باج دادن و دستماکشی و ....که حالا بماند مونده که یه روز شاهد محو شدنش هستید
شما که دیدت بزرگه و از داخل صدا و سیما خبر داری. همه ی این کارها رو هم کرده باشه بازم باشعوره. این دو تا چیز با هم منافات ندارند. ضمناً سعی کن بتونی با بقیه درست صحبت کنی. دید من کوچیکه. باشه. شما بگو یک کم در سازمان چی میگذره ما آگاه شیم بزرگوار
شما که دیدت بزرگه و از داخل صدا و سیما خبر داری. همه ی این کارها رو هم کرده باشه بازم باشعوره. این دو تا چیز با هم منافات ندارند. ضمناً سعی کن بتونی با بقیه درست صحبت کنی. دید من کوچیکه. باشه. شما بگو یک کم در سازمان چی میگذره ما آگاه شیم بزرگوار
من با هرکس مطابق رفتارش و ادبش صحبت میکنم
نیازی به گفتن به مردم عامه هم نیست
ببین به چه کسی میگه با شعور:loudlaff:
حتما اینکه اینو اونو مسخره میکنه و دنبال به جون هم انداختنو عصبی کردن اینو اونه با شعوره ...!
بنده خدا تعادل نداره 1 دقیقه جلو دوربین صاف بشینه همش در حال وول خوردنه...
بهر حال دوستداراش باهاش خوش باشن....
Clemenza
19-06-2008, 11:24
برو بچه ادب ياد بگير بعد بيا حرف بزن. نظرها متفاوته. اين مشكلي نداره. اما منو عامه خطاب مي كني و در حرف هات همش داري توهين مي كني آقاي خاص. خود شيفته نباش. متأسفم.
آقای Alii ([Only registered and activated users can see links])
اگه نظر شخصی داری لطفاُ واسه خودت نگه دارکه یه وقت از اطلاعات خالی نشی.
عادل یه سر و گردن از هر چی مجری ورزشی و گزارشگر بالاتره.
همچنین اطلاعاتش در تمام ضمینه های فوتبال خیلی وسیع هستش و هیچکس تو ایران نمیتونه باهاش کل بندازه.
([Only registered and activated users can see links])
منم با نظر Esien جان کاملا موافقم...... فک کنم تو تاریخ لیگ ایران مثه عادل نیومده باشه که اینقدر فکر ورزشی داشته باشه
برو بچه ادب ياد بگير بعد بيا حرف بزن. نظرها متفاوته. اين مشكلي نداره. اما منو عامه خطاب مي كني و در حرف هات همش داري توهين مي كني آقاي خاص. خود شيفته نباش. متأسفم.
چه خوب شد شما فهمیدی نظرها متفاوته
مگه من اول به تو چیزی گفتم؟
تو داغ کردی
در ضمن سعی کنید برداشتهاتون رو درست کنید من راجع به چیز دیگه حرف میزنم شماها میگیید اطلاعاتش زیاده !!!!!!!!!!!!!!:301:
باهاش حال کنین....
Clemenza
19-06-2008, 19:50
چه خوب شد شما فهمیدی نظرها متفاوته
مگه من اول به تو چیزی گفتم؟
تو داغ کردی
در ضمن سعی کنید برداشتهاتون رو درست کنید من راجع به چیز دیگه حرف میزنم شماها میگیید اطلاعاتش زیاده !!!!!!!!!!!!!!:301:
باهاش حال کنین....
من از اولم اینو می دونستم. منم نظرمو گفتم. داغ هم نکردم. اما شما همش داری توهین آمیز حرف میزنی. انگار فقط خودت می فهمی و بقیه هیچی نمی فهمند. از این حالت متنفرم که یکی همش خودشو بالاتر از بقیه بدونه و بقیه رو عملاً بی شعور حساب کنه. نگاه کن به طرز حرف زدنت:
(من با هرکس مطابق رفتارش و ادبش صحبت میکنم
نیازی به گفتن به مردم عامه هم نیست
ببین به چه کسی میگه با شعور:loudlaff:
من هم برای دید کوچک تو متاسفم)
اگر بخوای این جوری ادامه بدی منم مثل خودت باهات صحبت می کنم
خبر داغ داغ
نود الان داره پخش ميشه بچه ها
Juventus FC
19-06-2008, 21:52
بابا با این جناب Alii دهن به دهن نشین از هرکس باید به اندازه عقل و شعورش ازش انتظار داشت این آقا دو روزه اومده تو فوتیران حالا خیال کرده چه خبره این تاپیک مربوط به نکته های طنز مربوط به برنامه ی نود است نه اینکه از جناب فردوسی پور انتقاد کنین.خیلی هم زشت است که بگی این آقا در صدا و سیما دستمال میکشه و..... دوست داری یکی راجع به خودت این جوری حرف بزنه؟
shapooor
19-06-2008, 23:10
با سلام لطفآ از برنامه نود در تاریخ 30/3/87 این موارد در خواستی رو بذارید:
1) گلهای بازی پلی آف، هر دو بازی
2)حواشی بعد از بازی فولاد و پیام
3)حرفهای خداداد عزیزی در مورد حواشی بعد از بازی که فردوسی پور ازش سوال میکنه(کامل)
4)حرفهای نظرمحمدی دروازبان پگاه درموردمصدومیتش توی بازی رفت با استقلال
5)صخنه های وقت کشی های دروازبان پگاه تو بازی برگشت با استقلال
6)مصاحبه دروازبان پگاه در مورد گل اول استقلال و مصدومیتش تو گل اول
7)مصاحبه دروازبان پگاه در مورد رنگ پیراهنش
8)مصاحبه دروازبان پگاه در مورد گل دوم استقلال
9)آخرین حاشیه از بازی استقلال و پگاه که دروازبان پگاه در مورد نتیجه 4 بر 1 پگاه در برابر استقلال تو لیگ برتر بود
اگر میتونید بذارید.خیلی خیلی ممنونم.تشکر.اگر میتونید حتمآ بذارید.
بابا با این جناب Alii دهن به دهن نشین از هرکس باید به اندازه عقل و شعورش ازش انتظار داشت این آقا دو روزه اومده تو فوتیران حالا خیال کرده چه خبره این تاپیک مربوط به نکته های طنز مربوط به برنامه ی نود است نه اینکه از جناب فردوسی پور انتقاد کنین.خیلی هم زشت است که بگی این آقا در صدا و سیما دستمال میکشه و..... دوست داری یکی راجع به خودت این جوری حرف بزنه؟
1-هر چیزی تو تصوراتته رو نباید عنوان کنی تو از کجا میدونی من دهن بین هستم !
2-اگه من 200 هم روز اومده بودم تو این سایت هم اینا رو میگفتم ربطی به این موضوع نداره فسیل
3-من نمیدونستم تو اینقدر کشته مرده ی این مرده هستی وگرنه مراعاتتو میکردمو واقعیاتو نمیگفتم که گریت نگیره
4-جوش نزن و به اینو اون هم نپر زشته این حرفا واقعیات بعضی اوقات تلخه کسی هم که واقعیت رو گفته به عقل و شعورش مربوط نمیشه همه که نباید مثل تو مرده ی این مجری باشن:fkr:
تازه من اولش انتقاد نکردم گفتم این برنامه رو به عنوان طنز نگاه میکنم و حرکات مضحک مجریش که به برنامه جنبه ی طنز داده....
میفهمی؟
Mostafa United
20-06-2008, 13:11
تازه من اولش انتقاد نکردم گفتم این برنامه رو به عنوان طنز نگاه میکنم و حرکات مضحک مجریش که به برنامه جنبه ی طنز داده....
میفهمی؟
کجای عادل مضحکه ؟ :d
همه جاش..حرف زدنش..نداشتن تعادل تو نشستن...مسخره کردن مردم
مشخصات یه فرد مضحک معمولا همینه...
ناراحت شدی؟گفتم که عاشقاش باهاش حال کنن.....
Amin-TopGoal
20-06-2008, 15:52
همه جاش..حرف زدنش..نداشتن تعادل تو نشستن...مسخره کردن مردم
مشخصات یه فرد مضحک معمولا همینه...
ناراحت شدی؟گفتم که عاشقاش باهاش حال کنن.....
این دقیقا مشخصات شما هم هست عزیزم. نوع حرف زدنت، مسخره کردن و کنایه گفتنت. پس اگه اینا نشانه یه فرد مضحک هست پس شما هم ...
فکر میکردم با اون توپ پری که اومدی، دلایل محکم تری داشته باشی! بدون شک بهترین گزارشگر و مجری صدا و سیما که می تونه خیلی خوب بحث های فوتبالی رو به چالش بکشه عادل فردوسی پوره. نظر شما هم با این طرز فکر و صحبت کردنت ارزشی نداره
Loverboy
20-06-2008, 16:32
میفهمی؟
نکنه شما هم جزئی از اعضای فدراسیونی ؟ فدراسیون میدونه که یه نفر هست که اگه قوانین من در آوردیشونو اجرا کنن ازشون انتقاد میکنه و بعدش چاره ای جز گفتن حقیقت براشون باقی نمیذاره .
alireza_ronaldo
20-06-2008, 16:47
میفهمی؟
بابا استقلالیه دیگه نمی فهمه
عزیزم یکم درست حرف بزن
خوبه عادل استقلالیه اگه پرسپولیسی بود چیکار می کردی
Loverboy
20-06-2008, 16:50
بابا استقلالیه دیگه نمی فهمه
عزیزم یکم درست حرف بزن
خوبه عادل استقلالیه اگه پرسپولیسی بود چیکار می کردی
خیالتو راحت کنم . مطمئن باش عادل طرفدار هیچ تیمی تو ایران نیست .
sasuke89
20-06-2008, 17:10
پس خبر نداری که عادل پرسپولیسیه!!!!:-?
alireza_ronaldo
20-06-2008, 17:13
کاملا مشخصه استقلالیه عزیزم
Loverboy
20-06-2008, 17:14
میشه دلیل بیارید تا ماهم مطمئن شیم که ایشون استقلالی هستن یا پرسپولیسی ؟
sasuke89
20-06-2008, 17:20
نیاز بدلیل نداره..خیلی تابلو هست
alireza_ronaldo
20-06-2008, 17:20
میشه دلیل بیارید تا ماهم مطمئن شیم که ایشون استقلالی هستن یا پرسپولیسی ؟
ببین ما دو تا پرسپولیسی هستیم نباید به هم بجنگیم
اگه دوست داری برو فیلمی که عادل بازی پرسپولیس استقلال و گزارشگری کرده رو بگیر ببین چی میگه
Loverboy
20-06-2008, 17:26
ببین ما دو تا پرسپولیسی هستیم نباید به هم بجنگیم
اگه دوست داری برو فیلمی که عادل بازی پرسپولیس استقلال و گزارشگری کرده رو بگیر ببین چی میگه
مشکل همین جاست دوست من و منم قصد جنگیدن با کسی رو ندارم .
استقلالی ها میگن عادل پرسپولیسیه و پرسپولیسی ها میگن عادل استقلالیه .
من بازی پرسپولیس - استقلالو 3 یا 4 بار دیدم و عادل به جفت تیمها تیکه میندازه
Amin-TopGoal
20-06-2008, 17:30
منم اعتقاد دارم عادل بیطرفه! چیز چندن عجیبی هم نیست. به موقعش به هر دو تا تیم هم تیکه انداخته.
جالب اینجاست طرفدارای آبی و قرمز اعتقاد دارن فردوسی پور طرفدار تیم مقابلشونه :loudlaff: همین حرفشون نشون میده که عادل بی طرفه
Lovelorn
20-06-2008, 17:32
راستی بنظرتون تاج دیشب چرت وپرت نمی گفت؟
Loverboy
20-06-2008, 17:33
منم اعتقاد دارم عادل بیطرفه! چیز چندن عجیبی هم نیست. به موقعش به هر دو تا تیم هم تیکه انداخته.
جالب اینجاست طرفدارای آبی و قرمز اعتقاد دارن فردوسی پور طرفدار تیم مقابلشونه :loudlaff: همین حرفشون نشون میده که عادل بی طرفه
منم همینو میگم . قطب منفی به قطب منفی میشه قطب مثبت . :d
فیزیکم کشیدم وسط سوتی نداده باشم خوبه چون یادم رفته .
Lovelorn
20-06-2008, 17:34
عادل بیشتر طرفدار تیمای شهرستانیه
Mehdi Saberi
20-06-2008, 17:36
پرسپولیسیه.شک نکنید من اینو از خودشم سوال کردم.با کمی اصرار اگه خوش شانس باشید و دور و برش کسی نباشه و شک نکنه خبرنگارید جواب منو بهتون میده
alireza_ronaldo
20-06-2008, 17:36
مشکل همین جاست دوست من و منم قصد جنگیدن با کسی رو ندارم .
استقلالی ها میگن عادل پرسپولیسیه و پرسپولیسی ها میگن عادل استقلالیه .
من بازی پرسپولیس - استقلالو 3 یا 4 بار دیدم و عادل به جفت تیمها تیکه میندازه
بازی که پرسپولیس 3-2 باخت.
استقلالیا با گل عنایتی جلو افتادن(ببین چه دادو بی دادی میکرد)
بعدش انصاریان مصطوم شد شیث اومد جاش یه گل زد(اصلا صداش در نیومد)
5 دقیقه بعد سهراب انتظاری گل زد (که همش می گفت آفساید)
بعدش محمود فکری گل زد(انقدر داد و بیداد کر که من صدای tv رو قطع کردم)
دقیقه 93 هم که قربانی گل زد(انقدر داد زد که صداش دیگه در نمیومد)
Loverboy
20-06-2008, 17:38
فایده نداره این بحث ها چون نه من قانع میشم نه شما . فقط وقت خودمون و مردم رو میگیریم
TheSpecialOne
20-06-2008, 17:41
این وصله ها به عادل نمی چسبه. اون بی طرفه.
90 هم بهترین برنامه ی سیماست. بیخود این تاپیک رو لوث نکنین.
اون آقایی که میگه عادل مضحکه اگه میخواد مضحک ببینه بره جلوی آینه.
alireza_ronaldo
20-06-2008, 19:42
این وصله ها به عادل نمی چسبه. اون بی طرفه.
90 هم بهترین برنامه ی سیماست. بیخود این تاپیک رو لوث نکنین.
اون آقایی که میگه عادل مضحکه اگه میخواد مضحک ببینه بره جلوی آینه.
ببین عزیزم منم عادل دوست دارم ولی میگم استقلالیه
Juventus FC
20-06-2008, 20:06
1-هر چیزی تو تصوراتته رو نباید عنوان کنی تو از کجا میدونی من دهن بین هستم !
2-اگه من 200 هم روز اومده بودم تو این سایت هم اینا رو میگفتم ربطی به این موضوع نداره فسیل
3-من نمیدونستم تو اینقدر کشته مرده ی این مرده هستی وگرنه مراعاتتو میکردمو واقعیاتو نمیگفتم که گریت نگیره
4-جوش نزن و به اینو اون هم نپر زشته این حرفا واقعیات بعضی اوقات تلخه کسی هم که واقعیت رو گفته به عقل و شعورش مربوط نمیشه همه که نباید مثل تو مرده ی این مجری باشن:fkr:
ببین مدیر سایت جواب کاملا دندان شکنی بهت داد-دوما در کلیه پست های فوتیران رعایت ادب شرط اول است سعی کن اگر می تونی و تا به حال این کار را انجام دادی این کا را بکن.:loudlaff:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1