توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکس العمل شما بعد از گل حاج صفی
King_Of_BOYS
29-05-2008, 12:52
یک تاپیکی زده شد با نام عکس العمل شما بعد از گل سپهر . حالا تو این تاپیک شما عکس العملتون رو بعد از گل حاج صفی بنویسید.
alireza_ronaldo
29-05-2008, 13:36
من تو استادیوم بودم زدم صندلی شکست
از همین جا از مسئولان آزادی معذرت می خوام
من که کاری نکردم
چون مطمئن بودم پرسپولیس قهرمان میشه...
sasan_zalaghi
29-05-2008, 13:56
من گفتم خدا این داره مثل توتی خوشحالی میکنه ؟ :53:
بازم قهرمانی پرسپولیس رو به همه تبریک میگم
RealMadrid7
29-05-2008, 14:03
من که از خوشحالی خودمو زدم تو درو دیوار و کلی قربون صدقه ی احسان جون رفتم:d0s69thbefhifftitrz ولی خوب سه دقیقه بعد یادم اومد که بالاخره باید پرسپولیس قهرمان شه:53:
perspolis
29-05-2008, 14:03
ta 10 daghighe shoke boodam:53:
ta 10 Daghighe Shoke Boodam:53:
اگه فارسی تاپ کنی خیلی بهتره
sasan_zalaghi
29-05-2008, 14:14
من که از خوشحالی خودمو زدم تو درو دیوار و کلی قربون صدقه ی احسان جون رفتم:d0s69thbefhifftitrz ولی خوب سه دقیقه بعد یادم اومد که بالاخره باید پرسپولیس قهرمان شه:53:
من هم دقیقا همینطور شدم . اول خوشحال شدم ، بعد نیمه دوم فهمیدم که قطبی گناه داره و خیلی آدم خوبیه ، و باید قطبی قهرمان بشه ، این ساکت هم آب زیره کاهه و باید ببازه . اما کلا از سیاست فوتبال که خارج بشیم الان سپاهان اعنبار فوتباله ایرانه و به قول آقای مجید جلالی : خیلی خوب فوتبال بازی میکنه :wagfinger1: حتما میگید چه ربطی داشت یه تقلید صدا دارم از مجید جلالی میزارم نگاه کنید و حال کنید :26:
King_Of_BOYS
29-05-2008, 14:51
من که با مشت محکم کوبیدم به صندلی که بابام از خواب بیدار شد گفت چی شده؟
Ronaldo_tores
01-06-2008, 19:28
داشتش از ناراحتی گریم میگرفت همه چیز رو از دست رفته میدیدم و سپاهان رو قهرمان.
ولی دقیقه ی 96 ...
Iker Casillas
01-06-2008, 19:40
من که از بس داد زدم و شلوغ کردم مرغ عشقام هم ترسیده بودن(پرنده زبون بسته فکر می کرد دیوونه شدم)
M E H R D A D
01-06-2008, 20:27
من که بعد از گل احسان واقعا خوشحال شدم که گذاشت...
ولی از اول هم می دونستم که پرسپولیس ( بمیرم براتون که افشین امپراطور:-& رفت )
را قهرمان می کنند همین طوری که می خوان استقلال را قهرمان کنند.
ARG MUTD
01-06-2008, 21:43
من كه هيچ عكس العملي نداشتم :1:
چون كه بازي رو نديدم :d
Carles Puyol
01-06-2008, 22:32
من و بابام که خونه رو دور افنخار میزدیم:D
:5:
جوری خوشحالی کردیم که همسایه پایینی عصبانی اومد بالا چرتو پرت میگفت :loudlaff:
_اخه بابام پرسپولسیه اصیله ) :wagfinger1:
Elbimbo deoro
01-06-2008, 22:40
من و بابام که خونه رو دور افنخار میزدیم:d
:5:
جوری خوشحالی کردیم که همسایه پایینی عصبانی اومد بالا چرتو پرت میگفت :loudlaff:
_اخه بابام پرسپولسیه اصیله ) :wagfinger1:
می تو پرسپولیسی نیسی ؟ چیطور شد بعداز گل سپاهان دور افتخار می زدین ؟
Carles Puyol
01-06-2008, 22:42
بعد از گل سپهر من میگم
بعد از گل اخسان که گریه کردیم
=======
میخواستم اول ماله سپهر رو بزارم بعد ماله اونو یادم رفت که ماله اونو بزارم
Valencia
01-06-2008, 22:57
منتظر بودم مثل بازی با صبا 3 گل دیگه بزنیم
پكيديدم ولي اميد وار بوديم
قهرماني پرسپوليس مبارك باد
از خوشحالى بد جور داد زدم :13::13:
Ardalan Club
08-06-2008, 01:44
فرداش تحویل پروژه داشتم
کلی کار
داشتم راندو می کردم
گله رو که زدن کاملا پکیدم:27:
همه چی رو بیخیال شدم :6:
ولی وقتی سپهر زد......... :49:
فقط خدا رو شکر کردم چون کار خودش بود
از خوشحالى بد جور داد زدم :13::13:
تو پرسپوليسي هستي اونقت از خوشحالي داد زدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?:-o
ambordastghofli
26-06-2008, 14:20
من بخاطره 2 دليل خيلی از اين گل خوشهال شدم.
يکی بخاطره اينکه احسان فابريگس گل زد و دومی به خاطره اينکه ...ویرایش شد.
کلاً بازی خوبی بود. دو تا تيم قوی ايران (البته سپاهان قويتره) با هم. ولی حق به حق دار
نرسيد. سپاهان در آن فصل خيلی بهتر از پرسپليس بود.
sepahan_zard
27-06-2008, 10:41
داشتم فكر ميكردم شاه حسيني چه نقشه جديدي ميكشه كه پرسپوليسو قهرمان كنه . كه ديدم داور 7 دقيقه وقت اضافه گرفت !
داشتم فكر ميكردم شاه حسيني چه نقشه جديدي ميكشه كه پرسپوليسو قهرمان كنه . كه ديدم داور 7 دقيقه وقت اضافه گرفت !
خوبه حالا خود شله حسینی هم گفت که سپاهان و استقلال نور چشمی های فدراسیون بودن:7:
راستشو بخواید حاج صیفی یاا همون حاج صفی شما همشهری و هم محله ایمه و با هم رفیقیم واسه همین گفتم مگه دستم بهت نرسه فقط دعا کن پرسپولیس ببره :d
hamed6429
13-08-2008, 16:15
هیچی خوشحال شدیم که بازی مثل بازی با صبا باتری یه طرفه نمیشه :evilgrin:>:)راستی هنوز اون قضیه رو فراموش نکردین؟:-?:1: مگه چقدر بهتون سخت گذشته؟:5:
sepahan_zard
15-08-2008, 11:31
به نظر من اينجا رو ديگه بايد قفل كنن ... درسته كه به هدف اصلي ( به ياد اوردن قهرماني پرسپوليس ميرسين) ولي ديگه بي خيال شين
Ferguson
15-08-2008, 15:53
من از این بابت که یک سری تیم ها احساس کردن اون ها هم فوتبال بلدن بازی کنن خوشحال شدم . ولی از این بابت براشون ناراحت بودم که قرار بود به زودی خوشحالیشون به گریه تبدیل بشه . که دیدید شد :5:
sepahan_zard
16-08-2008, 08:34
من از این بابت که یک سری تیم ها احساس کردن اون ها هم فوتبال بلدن بازی کنن خوشحال شدم . ولی از این بابت براشون ناراحت بودم که قرار بود به زودی خوشحالیشون به گریه تبدیل بشه . که دیدید شد :5:
ما افتخار ميكنيم كه تنها تيم شهرستاني هستيم كه چند سال پي در پي مدعي عنوان قهرماني هستيم .. گريه كرديم و البته تجربه شما رو در گريه كردن 100 هزار هوادار در آزادي رو نداريم:wagfinger1: ...
ambordastghofli
16-08-2008, 09:12
ما افتخار ميكنيم كه تنها تيم شهرستاني هستيم كه چند سال پي در پي مدعي عنوان قهرماني هستيم .. گريه كرديم و البته تجربه شما رو در گريه كردن 100 هزار هوادار در آزادي رو نداريم:wagfinger1: ...
این ویدئو مربوط میشه به همون زمان.
[Only registered and activated users can see links]
Mamad_Peach
16-08-2008, 09:25
من تا گل زد داد زدم.
sepahan_zard
16-08-2008, 10:21
من تا گل زد داد زدم.
داد ؟ در اصطلاح داد رو مردم در جواب ظلم ميزنن ! شما احتمالا هورا كشيدين ... وگرنه اگه داد زدي احتمالا از ظلمي بوده كه شده
من وقتی گل زد بیرون بودم از کسی شنیدم گل مساوی رو زدیم تا خونه رو دوان دوان دویدم.
Divar-Ricord
26-08-2008, 22:18
خیلی خوشحال شدم ولی بعد متوجه شدم که طبق لایحه فدراسیون وکمیته داوران
سپاهان حتما باید ببازد.
Loverboy
26-08-2008, 22:22
خیلی خوشحال شدم ولی بعد متوجه شدم که طبق لایحه فدراسیون وکمیته داوران
سپاهان حتما باید ببازد.
تا طرفداران بعضی تیما وحشی بازی در نیارن .:7:
دوست عزيز احترام خودتو نگه دار تا كسي بهت بي احترامي نكنه .
only perspolis
26-08-2008, 23:03
دوست عزيز احترام خودتو نگه دار تا كسي بهت بي احترامي نكنه .
فقط به خاطر شما که تذکر دادین واحترام به بازدید کننده هاچیزی به این یارو نمیگم...گرنه.....
Loverboy
26-08-2008, 23:23
خواهشاً بحث رو تموم كنيد . اصلاً به اينگونه پستها جواب نديد . سرپرستها و مديران خودشون باهاشون برخورد ميكنن . ايشون اخطار دريافت كردند .
Hassan_Bar3lona
27-08-2008, 01:03
من خیلی خوشحال شدم :girl_sigh:قند تو دلم اب شد:evilgrin:
یک بنده خدایی به من می گفت چقدر تو بیکاری :1: که می شینی بحث می کنی واسه گذشته ها خدا بیامرزه این گل حدود سه ماه پیش زده شد تمام اتفاقات هم تموم شد فصل بعد هم تموم شد شما هنوز ول نمی کنید :117:
sepahan_zard
29-08-2008, 10:48
با ناكامي هايي كه تيم رقيب هم داره پيدا ميكنه بايدم هنوز دلشونو به اون قضيه خوش كنند ....
Arastoo 10
29-08-2008, 10:55
من يه مشت محكم به زمين كوبوندم و يه داد بلندم كشيدم:-t
بعدشم به مامانم زنگ زدم گفتم واقعا كه براي پرسپوليس دعا نميكني!:D
fadaye sepahan
29-08-2008, 12:07
تو اون لحظه کل مجتمع ما رفت تو هوا
صدای داد و هورا بود که از همه جا شنیده میشد کلی صدای بوق ماشینا میمد
برای من خیلی جالبه اصفهان تنها شهریه که به جرعت میشه گفت اکثریت قاطع مردم یکرنگن
اونم رنگ زرد :wavesmile:
هیچ وقت یادم نمیره اونروزی رو که نایب قهرمان آسیا شدیم تو شهر چه بزن بکوبی بود
Mohsen_Torabi
29-08-2008, 23:01
تو اون لحظه کل مجتمع ما رفت تو هوا
صدای داد و هورا بود که از همه جا شنیده میشد کلی صدای بوق ماشینا میمد
برای من خیلی جالبه اصفهان تنها شهریه که به جرعت میشه گفت اکثریت قاطع مردم یکرنگن
اونم رنگ زرد :wavesmile:
هیچ وقت یادم نمیره اونروزی رو که نایب قهرمان آسیا شدیم تو شهر چه بزن بکوبی بود
دقیقا.چقدر جالب بود اون روز انگار اصفهان مرده بود.هرجا میرفت ملت پکر بودند و داشتند در مورد بازی حرف میزدند و سر تکون میدادند.بعد از بازی ها دم در باشگاه چه وضعی بود.لئون اومده بود حرف میزد.اما همه تو یک فاز دیگه بودند.تو فاز 7 دقیقه ای بودند که داور گرفت.عجب 7 دقیقه ای بود.
بابا ما ملت ایران دیگه کی هستیم الان اگر فینال جام جهانیم بود گلاشو همه فراموش کرده بودن اما ما هنوز در مورد سه ماه پیش که یک گلی توسط یه کسی زده شد و البته گل تو هفت دقیقه به هر علتی جوابش داده شد حرف می زنیم واقعا جالبه ها
واقعا ناراحت شدم
و بعد از گل شوک بزرگی بهم وارد شد
ولی می دونستم که شاهنامه آخرش خوش هست
فقط تنها کاری که می تونستم بکنم دعا بود و بس همین.....
sepahan_zard
13-09-2008, 10:20
خواهشاً بحث رو تموم كنيد . اصلاً به اينگونه پستها جواب نديد . سرپرستها و مديران خودشون باهاشون برخورد ميكنن . ايشون اخطار دريافت كردند .
چرا شما دست از سر تاپيك سپاهان بر نميدارين ؟ اينجا مخصوص هواداران سپاهانه ....طلبكارم كه هستي
RozhinaSepahan
24-10-2008, 01:34
احسان حاج صفی کیست؟
سخن از بازيکني است که پله هاي ترقي را با پشتکار و جديت مثال زدني خود يکي پس از ديگري پشت سر گذاشت تا در نهايت توانست با دعوت به تيم ملي فوتبال جمهوري اسلامي ايران شايستگي هاي خود را اثبات کند . صحبت از احسان حاج صفي بازيکن ۱۹ ساله و دوست داشتني تيم فوتبال باشگاه فولاد مبارکه سپاهان است ، جواني که با بازي هاي زيبا و به ياد ماندني خود مايه ي افتخار و غرور هر ورزشکار و ورزشدوست کاشاني شد ...
تاریخ تولد: ۷ اسفند ۱۳۶۹
زادگاهایران ، کاشان
قد۱۶۸ سانتی متر
شمارهٔ پیراهن: ۲۸
پُست: هافبک مرکزی و هافبک چپ
باشگاههای حرفهای ۱۳۸۵-۱۳۸۸سپاهان
حاج صفي فوتبال خود را زير نظر مربي زحمت کش و بازيکن ساز شهرستان کاشان ، علي صانع نژاد آغاز نمود و در مدت کوتاهي توانست توجه مربيان فولاد مبارکه سپاهان را به خود جلب نمايد و از اين تيم براي نخستين بار به تيم ملي فوتبال جوانان جمهوري اسلامي به سرمربيگري محمد احمد زاده دعوت شد و بازيهاي خوب او در رقابت هاي قهرماني آسيا در چين سبب ايجاد جايگاهي ثابت در بين ياران لوکا بوناچيچ شد .
انگيزه و پشتکار او ، بوناچيچ را مجبور کرد وي را جزو يازده مرد اصلي خود نه تنها در رقابتهاي ليگ برتر بلکه در مسابقات فصل قبل ليگ قهرمانان آسيا قرار دهد تا جائيکه توانست با بدست آوردن نايب قهرماني آسيا به افتخاري ديگر که همانا حضور در رقابت هاي قهرماني باشگاه هاي جهان در ژاپن نيز نائل شود و اين براي جواني ۱۹ ساله ، افتخاري بسيار بزرگ است که بزرگان فوتبال ما هم کمتر به آن رسيده بودند .
احسان در فصل ۸۶ ـ ۸۷ ليگ برتر به اوج آمادگي خود رسيد تا جائيکه توانايي هاي فني و تکنيکي خود را بارها با هنرنمايي خود در زمين مسابقه به رخ کارشناسان فوتبال کشيد و توانست به عنوان نفر اول ضربات ايستگاهي تيم فوتبال سپاهان را بزند و موقعيت هاي گلزني بي شماري را براي هم تيمي هاي خود فراهم کند .
بي شک گل هاي زيباي او به دو تيم سرشناس استقلال و پيروزي آن هم در مقابل خيل عظيم تماشاگران اين دو تيم در ورزشگاه آزادي هيچگاه از خاطر هواداران عزیز تیم سپاهان پاک نخواهد شد و بعد از اين بود که به نوعي علي دايي را مجبور نمود نام اين جوان محجوب را در بين دعوت شدگان به اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال براي رقابت هاي مقدماتي جام جهاني آفريقاي جنوبي قرار دهد .
او عنوان پدیده لیگ برتر را در فصل ۱۳۸۷-۱۳۸۶ به دست آورد.
نقل از سایت کاشان اسپرت
ambordastghofli
24-10-2008, 07:51
حاج صفی کاشانی هست؟
من فکر ميکردم اصفهانی بيد.
*perspolis*
24-10-2008, 08:56
بعد از گل می دونستم که بازی هنوز تموم نشده و بالاخره دقیقه 96 هم می رسه و سپهر حیدری هم که می دونه از اون موقعیت چه جوری استفاده کنه:flowerysmile:و همون شد که باید می شد...
ambordastghofli
24-10-2008, 09:18
بعد از گل می دونستم که بازی هنوز تموم نشده و بالاخره دقیقه 96 هم می رسه و سپهر حیدری هم که می دونه از اون موقعیت چه جوری استفاده کنه:flowerysmile:و همون شد که باید می شد...
شما همه اين ها رو از قبل ميدونستيد نه؟[Only registered and activated users can see links]
sepahan_zard
24-10-2008, 09:32
عقده گشايي برخي دوستان پرسپوليسي در اين محل انجام ميگيرد و باز بودن اين قسمت براي دوستان سپاهاني سودي نداشته و بعد از يك سال دليلي ندارد و از دوستان سپاهاني درخواست ميگنم در اين صفحه تاپيكي ارسال نكنند
labkhande_ejbari20
24-10-2008, 11:27
فابرگاس از بازیکنهای خوب کاشانیه
ناراحت وهنگ کرده مثل این:117:
ambordastghofli
24-10-2008, 14:35
فابرگاس از بازیکنهای خوب کاشانیه
خيلی جالبه. من تا حالا فکر ميکردم حاج صفی اصفهانيول اصل هست.
ولی حالا چه فرقی داره:6qwup3:، موضوع اينه که فابرگاس ترکونده.
خيلی جالبه. من تا حالا فکر ميکردم حاج صفی اصفهانيول اصل هست.
ولی حالا چه فرقی داره:6qwup3:، موضوع اينه که فابرگاس ترکونده.
همانطور که دوست عزیزمان میگویند اصلا مهم نیست که او یا سایر بازیکنان قهرمان تیم اهل کدام شهر باشند زیرا که سپاهان یک تیم بین المللی است و در سالیان اخیر بیشترین افتخار را برای همه ملت ایران کسب کرده است. بعنوان مثال هادی عقیلی در اصل آذربایجانی است در حالیکه هواداران سپاهان چه اصفهانی و چه غیراصفهانی او را بیشتر از همه دوست دارند چون نه تنها بسیار باهوش و نیرومند است، فداکار هم هست و در بازیها ازخودگذشتگی زیادی از خود نشان میدهد.
ambordastghofli
25-10-2008, 05:44
همانطور که دوست عزیزمان میگویند اصلا مهم نیست که او یا سایر بازیکنان قهرمان تیم اهل کدام شهر باشند زیرا که سپاهان یک تیم بین المللی است و در سالیان اخیر بیشترین افتخار را برای همه ملت ایران کسب کرده است. بعنوان مثال هادی عقیلی در اصل آذربایجانی است در حالیکه هواداران سپاهان چه اصفهانی و چه غیراصفهانی او را بیشتر از همه دوست دارند چون نه تنها بسیار باهوش و نیرومند است، فداکار هم هست و در بازیها ازخودگذشتگی زیادی از خود نشان میدهد.
کاملاً تاييد ميشه.
sepahan_zard
25-10-2008, 10:26
راست ميگه .. به نظر منم مهم نيس كجايي اند .. مهم اينه كه برا تيم زحمت بكشند .. فكر كنم هر بازيكني كه تازه وارد بياد تو تيم بعد از يه مدتي كه هادي و محسن ببينه و هوادارا رو ديگه كم نمزاره و تا آخرين نفس مبارزه ميكنه هادي و محسن الگوهاي خوبي اند برا بقيه بازيكنها
labkhande_ejbari20
25-10-2008, 12:50
نمیدونم چرا بازیکنها یکمی بی انگیزه شدند
ambordastghofli
25-10-2008, 15:35
بی انگيزگی نيست.
بخاطر اينکه نميدونند چی کار بايد بکنند. يعنی استراتجی ندارن.
alireza77777m
25-10-2008, 16:13
بی انگيزگی نيست.
بخاطر اينکه نميدونند چی کار بايد بکنند. يعنی استراتجی ندارن.
اولاً استراجي نه استراژي
دوماً تاكتيك ندارند نه استراتژي
سوماً انگيزرو راست ميگي چون واقعاً اين چند وقته خيلي بد كار ميكنه البته پيكان خود بود تيمش كه برد ان شاالله فردا براي انتقام از پارسال هم كه شده 3 تا به پرسپوليس مي زنه.
MAHDI_ITALIA
25-10-2008, 16:49
من از جام بلند شدم بالشتمو زدم تو دیوار
labkhande_ejbari20
25-10-2008, 22:45
من از جام بلند شدم بالشتمو زدم تو دیوار
فردا بالشت دمه دستت نباشه
majid sepahan
26-10-2008, 14:04
سلام جيغ ميزنم وتاسقف تو هوا مي پرم
هورا سپاهان قهرمان
sepahan_zard
30-10-2008, 09:50
سپاهان خيلي ها رو از دست داده
1- لوكا بوناچيچ
2- نويد كيا و سواري و جابا ميري و سعيد بيا ت و حجت زاد محمود و محمود كريمي و ....
فقط ما هوادارايم كه مونديم .. همين
و انقدر ميمونيم و ميريم فولادشهر تا به جايگاه خودش برگرده ...
ambordastghofli
30-10-2008, 12:52
^^
در شرايت سخت هم نبايد تيم رو رها کرد.
labkhande_ejbari20
30-10-2008, 14:00
بله شما درست میگین
sepahan_zard
31-10-2008, 08:33
^^
در شرايت سخت هم نبايد تيم رو رها کرد.
فكر كنم ديروز (5 شنبه ) رو بايد بزاريم تو شرايط سخت .. هم بازي بقبلي رو باخته بود .. هم مربي نداشت .. هم 5 تا بازيكن كليدي .. والبته براي ما هم سخت بود به مسافت زياد و سختي راه سرما و بارون هم اضافه شده بود .. ولي خدا رو شكر ما رفتيم خدا هم هوامونو داشت بارون قطع شد و برديم
ambordastghofli
31-10-2008, 10:02
فكر كنم ديروز (5 شنبه ) رو بايد بزاريم تو شرايط سخت .. هم بازي بقبلي رو باخته بود .. هم مربي نداشت .. هم 5 تا بازيكن كليدي .. والبته براي ما هم سخت بود به مسافت زياد و سختي راه سرما و بارون هم اضافه شده بود .. ولي خدا رو شكر ما رفتيم خدا هم هوامونو داشت بارون قطع شد و برديم
در هر شرايطی بايد تيم رو حمايت کرد تا ايشالا با کمک ما, سپاهان
نتيجه خوبی بگيره.
دست شما درد نکنه که رفتيد تو بارون.:labkhand:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1