PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رضا عنایتی از تیم ملی فوتبال خداحافظی کرد ( سال 86-87 )

hidden
25-05-2008, 19:25
مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان پس از دیدار عصر امروز برابر زامبیا از حضور در این تیم خداحافظی کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا عنایتی که پس از دیدار عصر امروز با زامبیا با خبرنگاران گفتگو می کرد در این مورد گفت: متاسفانه در این بازی برخی از لیدرها که از فدراسیون پول می گیرند و یا به باشگاه خاصی تعلق دارند در بازی ملی علیه یک بازیکن شعار می دهند.

وی افزود: این مسئله باعث شد که من در این دیدار تمرکزم را از دست بدهم و فرصت های خوبی را به گل تبدیل نکنم. این موضوع خیانت به فوتبال است و من به همین خاطر از تیم ملی خداحافظی می کنم.

عنایتی ادامه داد: من ضرر نمی کنم بلکه گل نزدن یک مهاجم به ضرر فوتبال ملی و علی دایی خواهد بود. دایی به من اعتماد کرد و من باید جواب اعتماد او را می دادم اما این برخوردها در نهایت به ضرر تیم ملی شد.

این مهاجم در پایان با بیان اینکه از علی دایی عذرخواهی می کند که نمی تواند در تیم ملی فوتبالش را ادامه دهد گفت: امیدوارم کسانی که بهتر از من هستند بتوانند به تیم ملی کمک کنند.

:13::13::13::13:

Roma_Gladiator
25-05-2008, 19:35
عنایتی بازیکنه خوبیه ولی من فکر میکنم او در تیم ملی نمیتونه خوب ازی کنه این یه مشکله که حتی تیمهای بزرگ هم دارند.امیدوارم محسن خلیلی هم مثل عنایتی دچار این مشکل نشه

Esteghlal
25-05-2008, 19:36
پس از انتقاد هواداران در ديدار دوستانه برابر زامبيا
عنايتي: ديگر با تيم ملي ايران كاري ندارم
خبرگزاري فارس: مهاجم سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ديگر با تيم ملي فوتبال ايران كاري ندارم.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، غلامرضا عنايتي پس از پيروزي 3 بر 2 تيم ملي برابر زامبيا اظهار داشت: مردم بايد بدانند كه من در كدام نطقه از ميدان در تيم ملي بازي مي‌كنم؛ اما در اين مسابقه از دقيقه 2 تمركز نداشتم، زيرا عده‌اي از هواداران كه ليدرهاي پرسپوليس هستند و از فدراسيون فوتبال هم پول مي‌گيرند به شدت تمركز مرا برهم زدند.
وي ادامه داد: در تيم ملي ما براي يك هدف تلاش مي‌كنيم و مانند سرباز در خدمت كشور هستيم؛ اما در اين شرايط احساس مي‌كنم كه نمي‌توانم كمك‌حال علي‌ دايي باشم و به همين علت كنار مي‌روم كه فرد بهتري جايگزينم شود.
عنايتي تأكيد كرد: ديگر با تيم ملي كاري ندارم و از اردو مي‌روم؛ اما كساني كه روي سكو با جهت‌گيري تشويق مي‌كنند بدانند كه به تيم ملي خيانت مي‌كنند.

Alessandro
25-05-2008, 21:15
حیف شد یک بازیکن خوبه دیگه رو از دست دادیم.
حالا نبودن کریمی و عنایتی و رحمان رضایی باید با امارات بازی کنیم.

Elbimbo deoro
25-05-2008, 21:24
بیا اینم از نایتی من نمی فهمم داره چه اتفاقاتی میفته که این میخواد قهر کنه ، خداوکیلی تو همین زامبیا هم این طور اتفاقات نمی افته
امیدوارم منصرف بشه و بمونه ولی خب شاید بعضیا نمیزارن

Carles Puyol
25-05-2008, 21:47
عنایتی رفت بهتر شد جای خلیلی با اصغری رو تنگ کرده بود !!!!!

Valencia
25-05-2008, 21:59
به نظر من خوب شد خداحافظی کرد و با آبرو از تیم ملی خدافظی کرد
یکی عنایتی باید بره که رفت یکی هم رسول خطیبی

HaMi.News
25-05-2008, 22:00
خدا به داد تیم ملی برسه !! رضا عنایتی هم ناز میکنه ..

HaMi.News
25-05-2008, 22:01
به نظر من خوب شد خداحافظی کرد و با آبرو از تیم ملی خدافظی کرد
یکی عنایتی باید بره که رفت یکی هم رسول خطیبی

واقعا با این حرفت ........ موافقم !! اصلا این دوتا بازیکن ملی نیستن ! در حد همون باشگاه خوب بازی میکنن !

Loverboy
25-05-2008, 22:50
چه بچه ننست این عنایتی . با این کارش نشون داد بازیکن روزهای بزرگ نیست .

sasan_zalaghi
25-05-2008, 23:17
رضا عنایتی صد سال دیگه هم خداحافظی نمیکنه . اصلا در حد تیم ملی نیست این آقا پس از دعوت نشدن توسط برانکو در یک سری از مسابقات اعلام کرد که برای همیشه از تیم ملی خداحافظی میکنم و منم میشم مثل وحید هاشمیان و باید بیان بهم التماس کنن ولی تا دعوتش کردند دوباره اومد . الان هم الکی میگه یه ماهه دیگه بر میگرده .
راستی توی کمپ تیم ملی توی آلمان کریمی ، معدنچی ، مبعلی ، کاظمیان ، نکونام و عنایتی یه باند بر علیه دایی درست کرده بودند که بجز نکونام ( که زیاد کار بدی انجام نداده بود ) بقیه را خواستن اخراج کنن که ، برانکو گفت اگه اخراج کنیم ممکنه به سیستم نظامی کشور ایران ضربه بزنه و مردم بگن ما 4 سال منتظر بودیم و این حرفها و خیلی به فوتبال لطمه میزنه و همین علی دایی رضایت داد که بازی نکنه !

Gomo
25-05-2008, 23:34
واقعاً من برای لیدر های پیروزی متاسفم.
اینا واقعاً خجالت نمیکشند تو بازی ملی به یه بازیکن توهین میکنند/؟؟؟/
ولله خجالت داره.
یادمه یکی میگفت لیدر های استقلال خیلی بی تربیتند و لیدر های پرسپولیس فرشته. ولی اینجا عکسش به من و به خیلی های دیگه ثابت شد.
رضا عنایتی بهترین مهاجم حال حاضر ایرانه و امثال خلیلی و اون مردک بازیکن راه آهن در مقابلش رقمی نیستند.

Gomo
25-05-2008, 23:40
راستی توی کمپ تیم ملی توی آلمان کریمی ، معدنچی ، مبعلی ، کاظمیان ، نکونام و عنایتی یه باند بر علیه دایی درست کرده بودند که بجز نکونام ( که زیاد کار بدی انجام نداده بود ) بقیه را خواستن اخراج کنن که ، برانکو گفت اگه اخراج کنیم ممکنه به سیستم نظامی کشور ایران ضربه بزنه و مردم بگن ما 4 سال منتظر بودیم و این حرفها و خیلی به فوتبال لطمه میزنه و همین علی دایی رضایت داد که بازی نکنه !

دوست من اگه نمیدونی بدون امثال دایی و برانکو بزرگترین خیانت رو به ایران کرده اند.
اگر این بازیکن ها علیه دایی کاری کردند واقعاً نشون دادند که مرد هستند و نمیتونند چشمشون رو جلوی نامردیا ببندند.
واقعاً این روزا دارم با علی کریمی حال میکنم. مثل اینکه میگن دایی اخراجش کرده و کفاشیان با نظر علی ترکه اینداختش بیرون.
یاد این مصرع فردوسی بزرگ افتادم: مرا نام باید بدن مرگ راست.

sasan_zalaghi
26-05-2008, 00:10
دوست من اگه نمیدونی بدون امثال دایی و برانکو بزرگترین خیانت رو به ایران کرده اند.
اگر این بازیکن ها علیه دایی کاری کردند واقعاً نشون دادند که مرد هستند و نمیتونند چشمشون رو جلوی نامردیا ببندند.
واقعاً این روزا دارم با علی کریمی حال میکنم. مثل اینکه میگن دایی اخراجش کرده و کفاشیان با نظر علی ترکه اینداختش بیرون.
یاد این مصرع فردوسی بزرگ افتادم: مرا نام باید بدن مرگ راست.

سلام . دوست عزیز من خودم یکی از منتقدان برانکو بودم و میگفتم که باید یه مربی بهتر بیارن اما برانکو خیلی از علی دایی و قلعه نوعی بهتره . گناه برانکو به تیم ملی چی بود ؟
اینکه تیم ملی رو به جام جهانی برد ؟
اینکه کار شکنی های علی پروین رو گزارش نمیداد ؟ ( علی پروین قبل از بازی مکزیک پیام فرستاد که یحیی از پیروزی اخراج شده ( برای بدتر کردن روحیه این بازیکن ، و هزار کارشکنی دیگر ))
گناه برانکو این بود که دوپینگی بودن نیکبخت رو گذاشت به حساب مصدومیت ؟
گناه برانکو این بود که بازیکنان شهر ستانی رو امیدوار کرد ؟
مکزیک شانسی ما رو برد و به ستختی در وقت اضافه با یه گل نادر توسط آرژانتین حذف شد . پرتغال هم 4 هارم شد . بی خود انتظارات مردم رو بالا بردن اصلا ما در حد صعود نبودیم .
من نمیگم برانکو خیلی خوب بود ولی میگم خیلی به ملت ایران کمک کرد هم برانکو و هم علی دایی ، برانکو بزرگترین اشتباهش و ضعفش بازیکن سالاری بود ( نصرتی ( عشق دادکان ) و دایی )
و اینکه برانکو مربی ترسویی بود .
اما قلعه نوعی چیکار کرد سر تیم ملی رو به باد داد . حالا دایی چیکار کرد هیچی .
یه مسئله که اگه خودت فوتبالیست باشی متوجه میشدی ضعف بدنی عنایتی بود خیلی از نظر بدنی ضعیف بود و توپی رو که غلامرضا رضایی به زحمت بهش رساند رو به بیرون زد !
یه سوال ؟ آیا لیدر های پرسپولیس به عنایتی گفتند که اون توپ رو ( اون موقع که خواست گل قشنگ بزنه ) به قول امین تاپ گل رباح ماجری بزنه ؟ آیا تیم ملی جای این کاراست ؟ اینها همش برای کم کردن حاشیه از دوش خودشه ؟ بدون شک همه میدونن که عنایتی در حد تیم ملی نبود و نیست ! حتی خلیلی هم بازیکن خوبی نیست و خیلی وقت ها جو گیر میشه

RealMadrid7
26-05-2008, 00:12
همون بهتر که خداحافظی کرد.برایه یکی مثل عنایتی هیچ وقت تو فوتبال ملی ارزشی قائل نشدن.بره تو همون باشگاش بازی کنه سنگین تره.جایی که نمیخوانش نباید بازی کنه.

هیچ وقت دیگه گلزنی رو دست عنایتی تو فوتبال کشور نمیاد.آقای گل سه دوره ی لیگ که اگه دو دوره ی اخیر رو هم میموند حداقل یکیش رو دوباره آقای گل میشد ولی کلا تو تیم ملی خوب بازی نمیکنه حالا حاشیم واسش درست کنن دیگه هیچی.

من که کلی عشق میکنم یکی با حاج صفی:d0s69thbefhifftitrzو یکی هم با زوج خط دفاعی عقیلی:d0s69thbefhifftitrzو حسینی:13:

sasan_zalaghi
26-05-2008, 00:18
بازیکنان تیم X در ورزشگاه آنفیلد با آن همه سر و صدای هوادران لیورپول بازی خودشون رو میکنن حالا دو نفر از توی تماشاگران به خاطر بازی ضعیف عنایتی بهش اعتراض کردند این آقا باید اینطوری بگه ؟ خود عنایتی با تماشاگران استقلال هم مشکل داشت ! یادمه استقلال از یه تیمی عقب بود و هواداران ضد استقلال شعار میدادند تا اینکه عنایتی گل زد میدونی چیکار کرد رفت به سمت تماشاگران استقلال و بهشون گفت که ساکت شین و انگشتشو گذاشت جلو دهنش و میگفت : اووووووووس
یه سوال ؟ به نظرت اگه مهدوی کیا توی یک بازی خیلی بد بازی کنه و دو گل هم به خودمون بزنه هواداران بهش اعتراض میکنند ؟ و بهش فحش میدن ؟

ASSASSINS CREED
26-05-2008, 00:19
in my opinion,that was the best decision by enayati cuz there is no room for such a player that hasnt no credit in iran's national team

sasan_zalaghi
26-05-2008, 00:26
به نظر من بهترین هافبک وسط دو الی سه سال اخیر ایران کسی نبوده جز محرم نویدکیا که دیدیم توی بازی فینال سال قبل توی اون همه تماشاگر کره ای چطور پشت محوطه جریمه تیم کره ای فکر کنم ( اوراوا ) لیدری میکرد و تیم رو میچرخوند و از نظر اخلاق هم حرف اول رو میزنه واقعا بدشانس بوده که چنین مشکلی براش پیش اومده ، امیدوارم هر چه زودتر مشکلش برطرف بشه و بعد از محرم هم محمد نوری ( صبا باطری ) خیلی تمیز بازی میکنه . البته مبعلی هم خوب بود ولی الان افت کرده و بدرد تیم ملی نمیخوره . من فقط موندم چرا محمد نوری توی تیم ملی بازی نمیکنه ؟
امروز هادی عقیلی تیم زامبیاه رو دست کم گرفته بود و خیلی بد بازی کرد ، ستار زارع هم خوب بود و خیابانی مزخرف طبق معمول شروع کرده بود به خراب کردن بازیکنان شهرستانی

sasan_zalaghi
26-05-2008, 00:31
in my opinion,that was the best decision by enayati cuz there is no room for such a player that hasnt no credit in iran's national team

ترجمه :D
سلام
به عقیده من . این بهترین وضعیت برا عنایتی است . زیرا تیم ملی جای این قبیل بازیکنان نیست زیرا نمیتوانند امتیازی برای تیم ملی ایران کسب کنند .
اگه اشتباه داشتم بگید :kap:
خواهشا فارسی بنویس:301:

ITALIANO
26-05-2008, 00:47
الان اصلا وقت چشم رو هم چشمی و اینکه اظهار خوشحالی کردن از رفتن عنایتی نیست!:-l اصلا رو حساب تعصب اینو نمیگم.
رضا عنایتی تو تیم ملی هم خوب گلزنی می کرد فقط تو جام ملت های آسیا زیاد خوب نبود که اونم حق داشت چون تو اون دوره هیچ بازیکنی از تیم ملی کشورمون خوب نبود.
ای کاش به جای اینکه از رفتن عنایتی و خطیبی خوشحالی کنیم بهتره دنبال این باشیم که یکی مثل خلیلی هم به تیم ملی اضافه بشه و قدرت تیم بیشتر بشه نه اینکه یه استقلالی بره و یه پرس پلیسی جاشو بگیره(خوب این یعنی تعصب و منافع بازیکن)
تو این شرایط رفتن عنایتی و خطیبی اصلا درست نیست.

darklord
26-05-2008, 01:38
زياد مهم نيست كي باشه كي نباشه مهم نتيجست كه تيم ملي بايد كسب كنه:13:

mohamad
26-05-2008, 04:23
دو پست تکراری و یک پست اسمایل خالی!
بعدشم ایرانی ها باید فرق بازی ملی و باشگاهی رو بدونن
مثلا توی انگلیس هواداران لیورپول از فردیناند بدشون میاد
اما توی بازیهای انگلستان میان و کلی تشویقش میکنند
یا توی اسپانیا! کیه که ندونه بارسلونایی ها اسپانیا رو به رسمیت نمیشناسن
اما توی بازی ملی راموس میره بغل پویول ، کاسیاس و ژاوی بهم کمک میکنند و ...
حتی کاتالانیها هم تشویق میکنند تیم رو
اینجاست که فرق تیم ملی و باشگاهی مشخص میشه
میتونم بگم تماشاچی های ایران یک زمانی متعصب ترین تماشاگران جهان نسبت به تیم ملی بودند اما الان چی؟نمونه اش هم خودم ، یک زمانی با بردهای تیم ملی زندگی میکردم اما الان جوری شده که گاهی اوقات میگم کاش ببازن!!!.نمیدونم چه عاملی باعث این نا هنجاری ورزشی شده

Prison Break
26-05-2008, 07:12
دايى: عنايتى همچنان در تيم ملى خواهد ماند و خداحافظى نكرده است:-?
تهران IranSport.Net - سرمربى تيم ملى فوتبال ايران گفت: رئيس فدراسيون فوتبال به هيچ عنوان با هماهنگى من على كريمى را خط نزد.على دايى پس از پيروزى ۳ بر ۲ تيم ملى مقابل زامبيا گفت: بازى خوبى را مقابل تيم ملى زامبيا انجام داديم و اين مسابقه محكى جدى براى ما بود. تيم در خط هافبك و دفاع ضعف دارد و در اين بازى نيز به خوبى اين ضعف نمايان بود.وى درباره خداحافظى مهاجم تيم ملى از اين تيم عنوان كرد: عنايتى همچنان در تيم ملى خواهد ماند و خداحافظى نكرده است. براى بهبود شرايط با او صحبت خواهم كرد. متأسفانه عده اى از ليدرها براى دشنام دادن به برخى از بازيكنان به ورزشگاه مى آيند و هيچ مسئولى نيست كه با آنها برخورد كند.كاپيتان سابق تيم ملى در مورد علت حضور اندك هواداران در ديدار مقابل زامبيا گفت: تماشاگران نمى دانستند كه ما امروز ديدار دوستانه اى برگزار خواهيم كرد، چون بارها تاريخ مسابقه تداركاتى تغيير كرد و رسانه ها نيز تبليغات كمى در اين زمينه انجام دادند. در هر شرايطى به حمايت هواداران نياز داريم و اميدواريم مقابل امارات به خوبى تيم ملى را حمايت كنند.على دايى راجع به كنار گذاشتن رحمان رضايى گفت: برخلاف مصاحبه منتشره در رسانه ها رضايى يكشنبه وارد ايران شد و با من تماسى نداشت. يكشنبه گذشته تماس گرفت و بهانه آورد كه مشكل شخصى دارد. به عنوان سرمربى تيم ملى براى حضور نفرات ملى پوش هيچ بهانه اى را نمى پذيرم و اين شرايط براى همه بازيكنان يكسان است. بازيكنان نبايد فراموش كنند كه تيم ملى تيم درجه ۲نيست كه بخواهند براى آن بهانه جويى كنند.دايى در مورد كنار گذاشتن على كريمى نيز تأكيد كرد:كريمى از جمله بهترين بازيكنان ايران است و به همين دليل وى را به تيم ملى دعوت كردم. هر مربى آرزوى داشتن بازيكنى مانند على كريمى را دارد اما به عنوان سرمربى وظايفى دارم. تصميم بركنارى على كريمى از سوى فدراسيون اعمال شده است و نمى توانم در اين زمينه دخالت كنم، هرچند زانوى وى دچار مصدوميت است و آرزو مى كنم كه هرچه زودتر سلامتى اش را به دست آورد.

ما که نفهیدیم چی شد؟!:loudlaff:

CHAMPION
26-05-2008, 07:30
عجبا

طرف 100 هزار نفر بر علیه اش شعار می دن خم به ابرو نمی یاره.

اینی که مادیدیم دیروز تو استادیوم فکر کنم هزار نفر هم نمی شدن.

بنده خدا عنایتی اینقدر تو کشورهای عربی تماشاچی ندیده که این هزار نفر ادم به نظرش خیلی میاد:loudlaff:

HaMi.News
26-05-2008, 07:37
عجبا

بنده خدا عنایتی اینقدر تو کشورهای عربی تماشاچی ندیده که این هزار نفر ادم به نظرش خیلی میاد:loudlaff:

دلم به حال این فوتبال ملی دیگه داره جیز جیز میشه ! اخه کسی که واسه کشورش ناز کنه ادم چی باید بهش گفت ؟؟ کریس رونالدو هر جای دنیا جز شهر منچستر بازی کنه هوو میشه !! ولی خوب میگیم کریس رونالدو !! یارو رو 10 نفر هوش هم نکردن فقط گفتن محسن آقای گل ! تک به تک دروازه رو زد تو دریاچه آزادی انداخت ! با این کارش میخواد یتیم نوازی کنه !! که بگنش رضا جان کجا عزیزم ؟ ول کن هر کی هر چی میخواد بگه بزار بگه !!! ......................

Elbimbo deoro
26-05-2008, 09:14
خب همون تماشاگرای پرسپولیسی موقع تعویض نیکبخت هیچ واکنشی نداشتند ولی بجاش مجتبی جباری رو کلی تشویق کردند
راستی چرا تماشاگرای استقلال نمیان بازیای تیم ملی رو ببینند ؟؟

Loverboy
26-05-2008, 09:56
من هر چی فکر میکنم که چه توهینی به این آقا شده به نتیجه نمیرسم :-??

حمایت از خلیلی توهین به این آقا محسوب میشه ؟

Elbimbo deoro
26-05-2008, 10:12
عنایتی یه سالی که همزمان با سامره تو ستقلال بود چون تماشاگرا سامره رو تشویق می کردند ناراحت شده بود و گفته بود میرم که در نهایت سامره رفت امارات تا عنایتی موندنی شد

Mehrnaz
26-05-2008, 10:21
مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان پس از دیدار عصر امروز برابر زامبیا از حضور در این تیم خداحافظی کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا عنایتی که پس از دیدار عصر امروز با زامبیا با خبرنگاران گفتگو می کرد در این مورد گفت: متاسفانه در این بازی برخی از لیدرها که از فدراسیون پول می گیرند و یا به باشگاه خاصی تعلق دارند در بازی ملی علیه یک بازیکن شعار می دهند.

وی افزود: این مسئله باعث شد که من در این دیدار تمرکزم را از دست بدهم و فرصت های خوبی را به گل تبدیل نکنم. این موضوع خیانت به فوتبال است و من به همین خاطر از تیم ملی خداحافظی می کنم.

عنایتی ادامه داد: من ضرر نمی کنم بلکه گل نزدن یک مهاجم به ضرر فوتبال ملی و علی دایی خواهد بود. دایی به من اعتماد کرد و من باید جواب اعتماد او را می دادم اما این برخوردها در نهایت به ضرر تیم ملی شد.

این مهاجم در پایان با بیان اینکه از علی دایی عذرخواهی می کند که نمی تواند در تیم ملی فوتبالش را ادامه دهد گفت: امیدوارم کسانی که بهتر از من هستند بتوانند به تیم ملی کمک کنند.

:13::13::13::13:
واقعا الان شما خوشحال هستید؟عنایتی جدا از این که بازیکن استقلال بوده و خیلی دوستش داشته و دارم(یعنی دور از تعصب) یکی از چند مهاجم برتر ایرانه!
خب معلومه وقتی کسانی هستند که در طول بازی وقتی عنایتی بیچاره داری بازی می کنه هی می گن محسن آقای گل!!!!!!!!!! باید هم تمرکزشو از دست بده!
امیدوارم کسی که تماشاگرنماها به خاطرش این کارو با عنایتی کردن حداقل بتونه موفق بشه!:smil4337dd8b9eb25:

Mehrnaz
26-05-2008, 10:25
من هر چی فکر میکنم که چه توهینی به این آقا شده به نتیجه نمیرسم :-??

حمایت از خلیلی توهین به این آقا محسوب میشه ؟
نه توهین محسوب نمی شه ولی روحیه رو تضعیف می کنه
اونم تو وضعیتی که خلیلی تو ایران داره و می دونه خیلیییییییییییییها دیوانه وار دوستش دارن!:2:

Amin-TopGoal
26-05-2008, 10:30
من بازی ایران رو ندیدم اما چون تماشاگرا گفتن محسن آقای گل ... این باید روحیه ش ضعیف بشه و از تیم ملی خداحافظی کنه؟؟؟

بدبخت علی دایی که بود انواع شعارهای " دایی باید برقصه " و " دایی حیا کن ... " و ... میدادن دایی بدتر که نمیشد بهتر هم میشد. ببینید فرق بازیکن بزرگ و ...

Loverboy
26-05-2008, 10:36
نه توهین محسوب نمی شه ولی روحیه رو تضعیف می کنه
:2:
با این نظرت کاملا مخالفم . من موقعی که خودم فوتبال بازی میکردم وقتی که خیلیها میگفتن حقش نیست فیکس بازی کنه و میگفتن ( دروازه بان نداشتن به جاش هویج گذاشتن ) من بهترین بازیم رو انجام میدادم و تو یه بازی از جونم مایه گذاشتم و مقابل پرسپولیس دروازم رو بسته نگه داشتم ( لیگ امید ایران ) ولی بازیهایی که همه میگفتن به به عجب استیلی داره جلوی مجید جلالی یه گل به خودمون زدم ( خدارو شکر برو بچ جبران کردن )

بازیکن باید انتقاد بشنوه تا نشون بده به همه که چه توانایی هایی داره . من با حمایت زیاد از خلیلی مخالفم چون غرور نابودش میکنه .

salma
26-05-2008, 10:54
عنایتی به هیچ وجه بدرد فوتبال ایران نمیخورد. همون بهتر که خداحافظی کنه.

sasan_zalaghi
26-05-2008, 10:55
خلیلی توی برنامه نود یه حوری صحبت میکرد که همون کریس رونالدو هم اینطوری صحبت نمیکنه ! فوتبال ملی ایران داره نابود میشه

evra
26-05-2008, 13:10
تیم ملی ایران این دوره به هیچ جا نمی رسه
دولتی سر علی دایی این ادم مستبد به هیچ جا نمیرسه
کریمی رفت، عنایتی هم رفت ،رضایی هم که ................................
این دوره تیم ملی رو باید رو به قبله بزاریم

RealMadrid7
26-05-2008, 13:44
من بازی ایران رو ندیدم اما چون تماشاگرا گفتن محسن آقای گل ... این باید روحیه ش ضعیف بشه و از تیم ملی خداحافظی کنه؟؟؟

بدبخت علی دایی که بود انواع شعارهای " دایی باید برقصه " و " دایی حیا کن ... " و ... میدادن دایی بدتر که نمیشد بهتر هم میشد. ببینید فرق بازیکن بزرگ و ...

خوب دیگه امین جون.همینه که یه بازیکن اسطوره میشه و تو بالاترین سطوح فوتبال دنیا همیشه واسش احترام قائل میشن و یه بازیکن تو فوتبال ملی خیلی معمولی میشه:1:

ITALIANO
26-05-2008, 15:26
کلا تو هر برهه زمانی که بازیهای تیم ملی رو دیدم بیش از 50% بازیکنان پرس پلیسی هستند ، مطمئنم به همین دلیل فوتبال کشورمون پیشرفت نکرد تازه پس رفت هم کرده.
اگر بازیکنانی مثل مهدوی کیا ، کریمی ، ... و کسانی که در لیگ های خارجی بازی می کنن رو بزاریم کنار و بازیکنان لیگ رو بشماریم بیشترشون پرس پلیسی هستن.
در مورد هواداران بازی دیروز تیم ملی هم باید بگم تماشاگرنما بودن که آقا رضای من رو تحقیر کردن.
این محسن خلیلی 2سال بیشتر نیست که تو فوتبال مطرح شده و هنوز نتونسته مثل رضای ما 21 گل بزنه.

عجبا

اصلا چه ربطی به تعداد تماشاگران داره آخه؟عنایتی سر بازی با برق شیراز جلوی 127 هزار نفر داشت بازی می کرد و دوتا گل هم زد پس این حرفارو نزن که عصبی میشم.
در ضمن من به عنایتی حق میدم ناراحت باشه میدونید چرا؟
چون سرور تمام مهاجمان ایرانه ، کسی که رکورد فرشاد پیوس که 20 گل زده رو میزنه یعنی بهترین مهاجم، خلیلی این بازیهای آخر خوب گل می زد ولی تو طول فصل افت و خیز زیاد داشت ولی عنایتی تو همه بازیها ستاره بود ، دو فصل تو استقلال آقای گل شد ،یک سال هم تو ابومسلم.
وقتی چند تا تماشاگرنما میان خلیلی رو تشویق می کنن حق داره ننارحت بشه و به نظرم تیم ملی رو باید بی خیال بشه چون حق عنایتی فراتر از این حرفاست.
باید تو تیم ملی ایتالیا بازی کنه نه ایرانی که فقط با باند بازی پیش میره ، نمونه اش رو هم داریم میبینیم همین که 50 % تیم ملی پرس پلیسی هستن کاملا گویاست.

CHAMPION
26-05-2008, 16:27
کلا تو هر برهه زمانی که بازیهای تیم ملی رو دیدم بیش از 50% بازیکنان پرس پلیسی هستند ، مطمئنم به همین دلیل فوتبال کشورمون پیشرفت نکرد تازه پس رفت هم کرده.
اگر بازیکنانی مثل مهدوی کیا ، کریمی ، ... و کسانی که در لیگ های خارجی بازی می کنن رو بزاریم کنار و بازیکنان لیگ رو بشماریم بیشترشون پرس پلیسی هستن.
در مورد هواداران بازی دیروز تیم ملی هم باید بگم تماشاگرنما بودن که آقا رضای من رو تحقیر کردن.
این محسن خلیلی 2سال بیشتر نیست که تو فوتبال مطرح شده و هنوز نتونسته مثل رضای ما 21 گل بزنه.

اصلا چه ربطی به تعداد تماشاگران داره آخه؟عنایتی سر بازی با برق شیراز جلوی 127 هزار نفر داشت بازی می کرد و دوتا گل هم زد پس این حرفارو نزن که عصبی میشم.
در ضمن من به عنایتی حق میدم ناراحت باشه میدونید چرا؟
چون سرور تمام مهاجمان ایرانه ، کسی که رکورد فرشاد پیوس که 20 گل زده رو میزنه یعنی بهترین مهاجم، خلیلی این بازیهای آخر خوب گل می زد ولی تو طول فصل افت و خیز زیاد داشت ولی عنایتی تو همه بازیها ستاره بود ، دو فصل تو استقلال آقای گل شد ،یک سال هم تو ابومسلم.
وقتی چند تا تماشاگرنما میان خلیلی رو تشویق می کنن حق داره ننارحت بشه و به نظرم تیم ملی رو باید بی خیال بشه چون حق عنایتی فراتر از این حرفاست.
باید تو تیم ملی ایتالیا بازی کنه نه ایرانی که فقط با باند بازی پیش میره ، نمونه اش رو هم داریم میبینیم همین که 50 % تیم ملی پرس پلیسی هستن کاملا گویاست.

یکی از دوستان مثال خوبی زد در رابطه با کریس رونالدو که هر جا که بازی میکنه به جزء در الدرافورداون رو هو می کنن.

عنایتی بحثش رو در تیم ملی همه میدونن و صحبتهای زیادی هم در رابطه با این بازیکن شد

اون در تیم ملی موفق نیست یا حدالعقل تا حالا این جور نشون داده تجربه تلخ حذف تیم ملی از جام ملتهای آسیا در سال قبل و مسائلشو همه میدونن.

بحث این که همیشه از تیم پرسپولیس بیشتر ین دعوت شدگان رو به تیم ملی داره یه حرفی از روی بی سوادی به فوتبال واین حرف از شما بعید بود.

تعصب داشتن به یه تیم نباید باعث شه که مسایل دیگرو هم با هم قاطی کنیم .

خیلی از دوستانیکه طرفدار استقلال بودن در نظر سنجی و پیش بینی مسابقات لیگ برتر همین سایت خودمون اکثر مواقع در جلو بازی پرسپولیس باخت این تیم رو پیش بینی می کردن

علت رشد نیافتن فوتبال در ایران اگه بخوایم در رابطه با اون صحبت کنیم یه کتاب قطور می شه از اون به چاپ رسوند

ho3ein2
26-05-2008, 16:59
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان پس از تمرین صبح امروز بر روی نام چهار بازیکن قلم قرمز کشید.به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی پس از پایان تمرین صبح امروز تیم ملی اعلام کرد روح‌الله بیگدلی، مرتضی اسدی، سیدمحمدی علوی و هادی اصغری چهار بازیکنی هستند که از اردوی تیم ملی کنار گذاشته شده اند.
تیم ملی خود را برای دیدار با امارات در مرحله مقدماتی جام جهانی آماده می کند که قرار است روز 13 خردادماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود.
تیم ملی فوتبال کشورمان عصر روز یکشنبه در دیداری تدارکاتی برابر تیم ملی فوتبال زمابیا به پیروزی 3 بر 2 دست یافت.
نکته جالب توجه تمرین صبح امروز تیم ملی ، بازگشت رضا عنایتی بود که پس از پایان دیدار با زامبیا اعلام کرد دیگر در تیم ملی حضور نخواهد داشت!!
:53::53::53::53::53::-&:-&:-&~x(~x(~x(:-L:-L

saManPrince
19-06-2008, 07:14
دوستان قبول کنید درسته عنایتی برای تیم های باشگاهیش موفق بود ولی هیچ وقت برای تیم ملی خوب کار نکرده بود و به نظر من همون بهتر که رفت

ممنون