توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [™][™] گلهای فینال کوپا ایتالیا | رم - اینتر [™][™]
Amin-TopGoal
24-05-2008, 21:51
بسم الله الرحمن الرحیم
Coppa Italia 2007-08 | Olempico
فینـال رقابتهای جام حذفی باشگاههای ایتــالیــا
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] گلهای این بازی اختصاصی تاپ گل و فوت ایران هستند [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]آ.اس.رم 2-1 اینتـر[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 800 کیلوبایت | شبکه RAI Uno | گزارش ایتالیایی [Only registered and activated users can see links]
مکسس ([Only registered and activated users can see links])
پروتــا ([Only registered and activated users can see links])
پلـــه ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت | شبکه RAI Uno | گزارش ایتالیایی [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
اهدای مدال و جام قهرمانی ([Only registered and activated users can see links])
دور افتخار ووچینیچ با ماشین ([Only registered and activated users can see links])
Loverboy
24-05-2008, 23:18
این خیابانی چقدر اراجیف میگه بابا . درروسی خودش یه توتیه دیگس :loudlaff:
اصلا سیستم این دوتا به هم نمیخوره . توتی فانتزی بازی میکنه درروسی قدرتی . کاش خودم میرفتم گزارش میکردم :26:
بروبچ رمی فعلا 1-0 جلو هستید . پیشاپیش تبریک میگم قهرمانیتونه مخصوصا به امین عزیز ( البته اگه ضایع نشم و رم ببره )
اگر ميشه از شبکه يورو اسپورت هم بزارين چون داره با کيفيت خوب نشون ميده و من خودم اين شبکه رو خيلي قبول دارم
درباره خياباني هم بايد بگم براش متاسفم ده روسي و توتي زمين تا اسمان خدا با هم فرق دارند توتي حتي از نظر فيزيکي هم شبيه ده روسي بازي نميکنه
من نیمه اول تا رسیدم مکسس گل زد
خوش قدم بودم:d
امیدوارم نیمه دو بازم گل بزنن
یه 3 4 تایی گل بزنن مسه ساله قبل:26:
Amir Argentina
25-05-2008, 00:09
دقیقه 80 رم برده و داره ثابت میکنه که حقش قهرمانی در لیگ ایتالیا هم بوده
خدا کنه رم این 10 دقیقه هم خوب بازی کنه و ببره
امین جون پیشاپیش تبریک میگم
Amir Argentina
25-05-2008, 00:24
آس رم قهرمان جام حذفی ایتالیا شد
به همه هواداران این تیم تبریک میگم
حق به حق دار رسید
رم قهرمان کوپا ايتاليا شد تبريک به طرفداران رم به خصوص اقا امين گل
پیروزی فوتبال زیبا بر ضد فوتبال رو به همه ی طرفداران رم تبریک میگم
ITALIANO
25-05-2008, 00:39
رم علیرغم اینکه زیاد خوب بازی نکرد ولی بازی رو برد.
به رمی ها تبریک میگم و امیدوارم روند تیمی رم رو به رشد باشه.
ما مثل دوستان رمی نیستیم که به ما تبریک نگن...:1:منظورم اصلا با امین نیستاااا:D
نیمه دوم سوپر گل Pele ما رو سرحال آورد و واقعا از گل پله به بعد بازی کامل دست ما بود و رم فقط ضد حمله های خسته می زد که به نظرم اگر نمی زد بهتر بود.
توروخدا نیمه دوم بازی رو نگاه کنید : رمی ها فقط خودشون رو زمین می زدن و اصلا روی به بازی مستقیم نمی آوردن ، این نشون از ضعف فنی تیم رم داره و اینتر هم متاسفانه هرچی می زد به در بسته می خورد.
عیب نداره این دفعه شانس با ما یار نبود ولی از سال بعد هم اسکودتو و هم کوپا ایتالیا رو فتح خواهیم کرد.
حیف که اینتر اون تیم سابق نیست ، مثلا من موندم این بالوتلی یا پله یا ویرا یا ... این آشغالا رو چطوری میره میخره میزاره تو بازی!!!
یاد اون تیمی که توش مارتینز ، آدریانو ، رکوبا ، زلاتان ، ورون ، ماتراتزی ، ... بخیر.
پ ن : گل pele رو از دست ندین:5:
رم واقعآ خوب بازي کرد
من فاکتوري رو براي برد رم ميدونم و اون اسپالتي هست واقعآ قبولش دارم اسپالتي واقعآ مربي خوبي هست
تيم رم هم از لحاظ فيزيکي و دفع توپ جمع و پاسکاري و....عالي کار کرد و دفاع تيم اينتر نيز در گل دوم بي تقصير نبود
درباره گل پله بگم خيلي زيبا زد ولي حق به حقدار رسيد و اميدوارم به کام طرفداراش چسبيده باشه
Totti10hr
25-05-2008, 01:00
توروخدا نیمه دوم بازی رو نگاه کنید : رمی ها فقط خودشون رو زمین می زدن و اصلا روی به بازی مستقیم نمی آوردن ، این نشون از ضعف فنی تیم رم داره و اینتر هم متاسفانه هرچی می زد به در بسته می خورد.
رمى ها خودشون را زمين نمى زدن.اين بازيكناى اينتر بودن كه خشن بازى ميكردن
بيچاره پروتا كه بخاطر مصدوميتش تعويض شد.
در ضمن اينتر بجز اون ضربه سر بورديسو به تير موقعيت ديگه اى نداشت:1:
خواهشا ادامه بحثها در اين تاپيك ([Only registered and activated users can see links])پى بگيريد :kap:
fernando tores
25-05-2008, 01:21
اخه یکی به من بگه کجا حق به حقدار رسید بازی همش دست اینتر بود
moha_totti
25-05-2008, 07:39
جون هرکی دوست دارید جک نگید رم سزاوار همه چی بوده امسال اگه کاپیتانمون مصدوم نبود ما قهرمان همه جام ها بودیم .اگه بازی با اینتر مکسس رو بخاطر پول اینتر اخراج نمیکردن و.... تمام 8 امتیازی که به اینتر دادن اون 10 امتیازی که از رم گرفتن وای خدا این دیگه وضعشه واقعا ---------- چقدرم رو دارن اصلا دلشون به چی خوشه به نامردی .ضد فوتبال فوتبال کثیف اینتر .6تایی یادتون باشه تو سوپر جام اگه توتی برسه 6تایی هستین
Prison Break
25-05-2008, 08:00
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
موقعیت های بازی
Vieira Panna and Dribble
Download 4Shared ([Only registered and activated users can see links])
Maxwell Run
De Rossi Dribble
Aquilani Sombrero
Aquilani Flick
Aquilani Flick 2
Chivu Backheel
Maxwell Panna
Mexes Flick fouled (replay)
Balotelli Backheel
قهرمانی رم رو به همه ی هوادارانش مخصوصا امین و حسن تبریک میگم:d0s69thbefhifftitrz:72:
رم علیرغم اینکه زیاد خوب بازی نکرد ولی بازی رو برد.
به رمی ها تبریک میگم و امیدوارم روند تیمی رم رو به رشد باشه.
ما مثل دوستان رمی نیستیم که به ما تبریک نگن...:1:منظورم اصلا با امین نیستاااا:D
نیمه دوم سوپر گل Pele ما رو سرحال آورد و واقعا از گل پله به بعد بازی کامل دست ما بود و رم فقط ضد حمله های خسته می زد که به نظرم اگر نمی زد بهتر بود.
عیب نداره این دفعه شانس با ما یار نبود ولی از سال بعد هم اسکودتو و هم کوپا ایتالیا رو فتح خواهیم کرد.
حیف که اینتر اون تیم سابق نیست ، مثلا من موندم این بالوتلی یا پله یا ویرا یا ... این آشغالا رو چطوری میره میخره میزاره تو بازی!!!
یاد اون تیمی که توش مارتینز ، آدریانو ، رکوبا ، زلاتان ، ورون ، ماتراتزی ، ... بخیر.
سلام قهرمانی رم رو تبریک می گم واقعا واسه این اینتری ها متاسفم با این همه خرج و کمک داوری و.... بازم تو لیگ با شانس و آخرین لحظات قهرمان میشن و تو کوپا ایتالیا هم اینجوری من قصد کل کل ندارم ولی خودتون یه مقایسه بین قراردادهای بازی کنان و خرجی که تو تو تیم میشه بکنین بعد بگین حق کیه
مراسم قهرمانی چی شد پس؟:5:
کسی نمی خواد بزاره برای دانلود؟
Clemenza
25-05-2008, 09:08
این خیابانی چقدر اراجیف میگه بابا . درروسی خودش یه توتیه دیگس :loudlaff:
اصلا سیستم این دوتا به هم نمیخوره . توتی فانتزی بازی میکنه درروسی قدرتی . کاش خودم میرفتم گزارش میکردم :26:
بروبچ رمی فعلا 1-0 جلو هستید . پیشاپیش تبریک میگم قهرمانیتونه مخصوصا به امین عزیز ( البته اگه ضایع نشم و رم ببره )
خیابانی که اگه اراجيف نگذره اموراتش نمی گذره
Baggio-Inter
25-05-2008, 09:14
اينتر ببري ببازي دوست داريم
:d0s69thbefhifftitrz
Amin-TopGoal
25-05-2008, 09:43
قهرمانی رو به همه رمی ها تبریک میگم و از دوستانی که تبریک گفتن هم متشکرم
بازی دیشب نشون داد با حضور دو دفاع مطمئن ( خوان و مکسس ) هیچ مشکلی برای فصل بعد در این قسمت نداریم :d
پ.ن: لطفا وقتی گلها رو اختصاصی میذاریم لینک سایتهای دیگه رو اینجا نذارید.
Valencia
25-05-2008, 10:05
من به همه ی طرفداران رم قهرمانی رو تبریک می گم
رم و والنسیا = قهرمانهای حذفی ایتالیا و اسپانیا
1. قهرمانی تیم آ.اس.رم رو به تمام عاشقان این تیم تبریک میگم
2. داش امین صحنه شوت مکسول و واکنش دونی رو هم اگه تونستی بذار (دقیقه 23 بود فکر کنم)
3. جملات قصار خیابانی رو هم اگه کسی داره بذاره :
"درروسی خودش یه توتیه دیگس"
"تولدو به پیراهن اصلی اینتر کمی وفادارتر بوده چون لباس راه راه پوشیده !!" :loudlaff:
4. جشن اهدای جام رو دیدید چقدر در عین سادگی، زیبا و دوستداشتنی بود؟ داش امین از صحنه درست شدن پرچم ایتالیا با کاغذها حتما ویدئو بذار :d0s69thbefhifftitrz
5. ویدئوی خوشحالی عجیب بازیکنان اینتر بعد از دریافت مدال نقره هم خیلی جالب بود. اگه کسی تونست ویدئوش رو بذاره :D
HaMi.News
25-05-2008, 10:39
چه گلی زد این فلیپ مکزیزس !!!! اوهههههههه تا ده دقیقه : او بودم جلو تلویزیون !!
Amin-TopGoal
25-05-2008, 11:31
چه گلی زد این فلیپ مکزیزس !!!!
اسم مکسس رو رسما ترکوندی ها!! :D
مراسم جشن قهرمانی و اهدای جام و بعد اون را کامل و با کیفیت و حجم بالا بزارید خواهشا
آس رم قهرمان میشه ،
خدا میدونه که حقشه،
به حق یزدان و بچه ها ،
آس رم قهرمان میشه آس رم قهرمان میشه
نهمین قهرمانی رم بر همه تیفوسیها مبارک
[Only registered and activated users can see links] Background\2007_8\Serie A\totti..nنهمین قهرمانی رمو به همه ی رمیهای عزیز و دوست داشتنی تبریک میگم و امیدوارم سال آینده مثل امسال رم بد شانس نباشه (هم تو لیگ که تمام بازیا سنگین رم پشت سر هم بود یووه ،فیو،اینتر،پارما،ناپولی،م یلان و لاتزیو و هم لیگ قهرمانان که در عین بد شانسی دو باره به من یونایتد آماده خو ردیم در غیاب توتی) و بتونه مهره های خو بی مثل وارگاس و دی ناتاله و آمائوری و... رو به تیم بیاره ممنون به خاطر یک فصل تلاش......... در آخر هم از راه نیافتن میلان به لیگ اروپا متاسفم و امیدوارم این تیم که بعد از رم خیلی خیلی دوسش دارم بتونه فصل آینده پر قدرت ظاهر بشه
amirtotti
25-05-2008, 14:01
رم قهرمان شد کور بشه چشمه حسود ما منتظر کلیپ جشن قهرمتنی رم هستیم:2:
Old Trafford
25-05-2008, 14:48
به طرفداران روم تبریک می گم . همین طور به امین
راستی توتیعجب استیلی داشت هم خوش تیپ بود هم با اوبوهت . کیف کردم
Alessandro
25-05-2008, 15:34
چه گل قشنگی زد این مکسس واقعا خیلی زیبا بود.
قهرمانی رم هم به تمام هوادارانش در این تاپیک را تبریک عرض میکنم
Rossonery
25-05-2008, 16:07
سلام:d0s69thbefhifftitrz
منم قهرمانی رم رو به همه ی رمی های گل تبریک میگم.:31:واقعا حق به حق دار رسید.:13:
واقعا رم به این برد احتیاج داشت تا نشون بده این فصل داور ها با قضاوتاشون زیاد به بعضی تیم ها امتیاز دادند.:15:مثل اینتر :7::7::7::loudlaff:
آقای ایتالیانو پس قبول داری که کالچو رو هم شانسی بردید؟؟ها؟؟؟:Dخودت داری میگه بازی با رم شانس همراهتون نبوده یعنی تو کالچو با قضاوت داورها خیلی قشنگ در رفتید و قهرمان شدید!نه؟!:6:شانسی شانسی....:26:
زیاد به قهرمانی سال بعد هم فکر نکنید که دیگه شانستون به اونور ها نمیکشه:evilgrin:میلان و رم میخوان یک حالی ازتون بگیرن که نگو:winksmiley02:
میلان هم میخواد مثل بایرنی ها با خرید هاش قهرمانی رو پس بگیره...حالا میبینیم:loudlaff::5:
Amin-TopGoal
25-05-2008, 17:18
بتونه مهره های خو بی مثل وارگاس و دی ناتاله و آمائوری و... رو به تیم بیاره
آمائوری به تیم یوونتوس پیوست!
تازه خوندم که کارلتو هنوز به خریده امائوری امیدواره, پس باید تو خماریش بمونه
این آدابایورو بگیرن خوب میشه. اتوو رو نگیرن فقط:smil4337dd8b9eb25:
Rossonery
25-05-2008, 19:09
سلام.:d0s69thbefhifftitrz
ببخشید آقا امین الان رم چقدر بابت قهرمانی گرفته؟:72:
امیدوارم به اندازه خرید یه ستاره باشه:13:
جشن قهرمانی امسال در عین سادگی بهترین جشن وزیباترینش بود یعنی ایران ما هم یه روز میتونه از این جشنا بگیره:1:
جشن قهرمانی امسال در عین سادگی بهترین جشن وزیباترینش بود یعنی ایران ما هم یه روز میتونه از این جشنا بگیره:1:
جشنه قهرمانی ما به این خوبی
1. باعث شکوفایی استعدادها میشه
خواننده یی مسه کریم باقری رو روو میکنه:10:
2. نکات ایمنی رو هم رعایت میکنن
وقتی که همه ی بازیکنا سکو رو ترک میکنن فشفشه بازیو انفجار ورقو این کارارو شروع میکنن
جایه افتخارهم داره:loudlaff:
قهرمانى تيم رم را به طرفدارن اين تيم تبريك ميگم و به طرفدارن تيم اىنتر تسليت :29:
siya_paul
02-06-2008, 17:15
پیشاپیش آمدن مورینیو رو به تمامی هوادارای اینتر تبریک میگم:72::72::72::72::72::72::72::72:
زامبروتا هم به میلان رفت
siya_paul
02-06-2008, 18:53
خوزه مورینیو سرمربی اینتر شد یعنی بازم قهرمان میشه
:5::5::5:
Death Angel
25-07-2008, 10:49
بسم الله الرحمن الرحیم
coppa italia 2007-08 | olempico
فینـال رقابتهای جام حذفی باشگاههای ایتــالیــا
[Only registered and activated users can see links] گلهای این بازی اختصاصی تاپ گل و فوت ایران هستند [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]آ.اس.رم 2-1 اینتـر[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 800 کیلوبایت | شبکه rai uno | گزارش ایتالیایی [Only registered and activated users can see links]
مکسس ([Only registered and activated users can see links])
پروتــا ([Only registered and activated users can see links])
پلـــه ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت | شبکه rai uno | گزارش ایتالیایی [Only registered and activated users can see links]
اهدای مدال و جام قهرمانی ([Only registered and activated users can see links])
دور افتخار ووچینیچ با ماشین ([Only registered and activated users can see links])
اقا مثل اينكه لينك ها از كار افتادن
9midstuta
28-08-2008, 20:44
بی زحمت لینک ها رو درست کنید, مرسی
Joga Bonito
28-08-2008, 21:40
اینو ببین:
حالا اون topgoal دومی رو تبدیل کن به topgoal13 به اینصورت:
9midstuta
05-09-2008, 22:04
مرسی, درست شد:flowerysmile:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1