توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::: منتخب برنامه نود | 30 اردیبهشت :::
ITALIANO
24-05-2008, 11:47
بسم الله الرحمن الرحیم
منتخب برنامه نود - 30 اردیبهشت
[Only registered and activated users can see links]
دوستان قبل از هرچیزی باید یک توضیح مختصری بهتون بدم:
اول یک عذرخواهی از تمامی (نود دوستان):D دارم که به دلیل دیر شدن مارو باید ببخشن، امین در حال ضبط این برنامه آنتنش قطع شده که نتونسته برنامه رو خوب ضبط کنه.
منم این برنامه رو از یک سایت دیگه دانلود کردم که امیدوارم بتونم درخواست هاتونو بزارم.
در ضمن من این برنامه رو از کانال جام جم دارم که خیلی از صحنه هایی که شبکه 3 نشون داد رو سانسور کرد که اگر به بعضی از درخواست ها پاسخ داده نشد بدونید که موجود نیست.
معرفی برنامه نود ([Only registered and activated users can see links])
گل زیبای بیمنتا به استقلال ([Only registered and activated users can see links])
حضور استقلالی ها در منطقه شلمچه ([Only registered and activated users can see links])
صحبت های کامل سید صالحی درباره قهرمانی پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links])
صحبت های کامل سید صالحی درباره قهرمانی پرسپولیس (تصویری) ([Only registered and activated users can see links])
پ ن : به زودی از این برنامه ویدئو هایی خواهم گذاشت.
ITALIANO
25-05-2008, 14:28
معرفی برنامه رو بذارید
دوست عزیز معرفی برنامه اضافه شد.
به زودی حضور استقلالی ها رو هم اضافه می کنم.
HaMi.News
25-05-2008, 14:31
من دنبال یه قسمت هستم که فیروز کریمی در مورد فرهاد مجیدی حرف میزد که میگفت تا اسم میلیون و پول میاره تنش میلرزه میاد تمرین .......... اینو اگه پیدا کنی ممنون میشم !
ITALIANO
25-05-2008, 15:23
من دنبال یه قسمت هستم که فیروز کریمی در مورد فرهاد مجیدی حرف میزد که میگفت تا اسم میلیون و پول میاره تنش میلرزه میاد تمرین .......... اینو اگه پیدا کنی ممنون میشم !
دقیقا کجای برنامه بود؟
مظمئنی تو همین برنامه بود؟من این برنامه رو کامل از کانال جام جم دارم و جام جم بعضی از صحنه هایی که شبکه 3 نشون میده رو سانسور می کنه.
اگر بود برات میزارم.
پ ن : تمامی ویدئو ها کامل شدن و صحبت های سید صالحی رو هم mp3 کردم تا دیال آپی ها هم دانلود کنن که کیفیتش هم خیلی خوبه و حجمش هم عالیه:Dانصافا صحبت های سیدصالحی رو از دست ندین خیلی باحال حرف میزنه.
Old Trafford
25-05-2008, 15:36
چرا صحبتهای سید صالحی رو صوتی گذاشتی؟
ITALIANO
25-05-2008, 15:57
خوب چون 4:55 ثانیه بود mp3 گذاشتم که حجمش کمتر بشه و همه بتونن دانلود کنن.
تصویریشو هم دارم ولی چیز خاصی نداره که بزارم ، حالا اگر کسی درخواست کرد میزارم.
خوب چون 4:55 ثانیه بود mp3 گذاشتم که حجمش کمتر بشه و همه بتونن دانلود کنن.
تصویریشو هم دارم ولی چیز خاصی نداره که بزارم ، حالا اگر کسی درخواست کرد میزارم.
تصویریش رو هم بذار بی زحمت:D
فقط صحبتهای سید صالحیه یا صحبتهای بصیرت و ساکت هم در لابلاش هست؟
خواهشا اون قسمت از جشن قهرمانی که کریم باقری میخونه و هواداران هم همراهیش می کنن رو بذار.
ITALIANO
25-05-2008, 16:07
تصویریش رو هم بذار بی زحمت:D
فقط صحبتهای سید صالحیه یا صحبتهای بصیرت و ساکت هم در لابلاش هست؟
به به به به:D
باشه براتون میزارم فقط فرمتش flv هست که باید با vlc ببینید:D مشکل نداره؟
آره مهدی جان تمام صحبت های سید صالحی به همراه صحبت های ساکت و بصیرت هم هست که آخرش باحاله:D اونجایی که به بصیرت میگن برنامتون برای جام حذفی چیه ؟ بصیرت میگه : اونم زیاد فرقی با این نداره ، 100هزارتا استقلالی میان ، فقط رنگ قرمز ، آبی میشه:D
خواهشا اون قسمت از جشن قهرمانی که کریم باقری میخونه و هواداران هم همراهیش می کنن (تو90) رو برای دانلود بذار.(تصویری باشه)
خواهشا اون قسمت از جشن قهرمانی که کریم باقری میخونه و هواداران هم همراهیش می کنن (تو90) رو برای دانلود بذار.(تصویری باشه)
به به به به:D
باشه براتون میزارم فقط فرمتش flv هست که باید با vlc ببینید:D مشکل نداره؟
آره مهدی جان تمام صحبت های سید صالحی به همراه صحبت های ساکت و بصیرت هم هست که آخرش باحاله:D اونجایی که به بصیرت میگن برنامتون برای جام حذفی چیه ؟ بصیرت میگه : اونم زیاد فرقی با این نداره ، 100هزارتا استقلالی میان ، فقط رنگ قرمز ، آبی میشه:D
wmv باشه بهتره، ولی flv رو هم میشه تحمل کرد!:6:
با این جوسازی که سپاهانی ها از الان برای فینال جام حذفی کردن، می ترسم داور با دید منفی وارد زمین بشه و کار دستمون بده.:27:
ITALIANO
25-05-2008, 16:36
wmv باشه بهتره، ولی flv رو هم میشه تحمل کرد!:6:
با این جوسازی که سپاهانی ها از الان برای فینال جام حذفی کردن، می ترسم داور با دید منفی وارد زمین بشه و کار دستمون بده.:27:
اضافه شد.
سعی می کنم Wmv هم بزارم.
خواهشا اون قسمت از جشن قهرمانی که کریم باقری میخونه و هواداران هم همراهیش می کنن رو بذار.
HaMi.News
26-05-2008, 07:40
دقیقا کجای برنامه بود؟
مظمئنی تو همین برنامه بود؟من این برنامه رو کامل از کانال جام جم دارم و جام جم بعضی از صحنه هایی که شبکه 3 نشون میده رو سانسور می کنه.
اگر بود برات میزارم.
پ ن : تمامی ویدئو ها کامل شدن و صحبت های سید صالحی رو هم mp3 کردم تا دیال آپی ها هم دانلود کنن که کیفیتش هم خیلی خوبه و حجمش هم عالیه:Dانصافا صحبت های سیدصالحی رو از دست ندین خیلی باحال حرف میزنه.
درس نیییییدونم این برنامه بوده یا هفته قبلش !!
King_Of_BOYS
26-05-2008, 11:21
صحبتهای سید صالحی رو با فرمت wmv یا 3gp بزارید. خواهش میکنم بزارید.
Old Trafford
26-05-2008, 14:46
اضافه شد.
سعی می کنم Wmv هم بزارم.
سعی کن خیلی سعی کنی:31::5: جون من MWV و بزار .
King_Of_BOYS
26-05-2008, 15:36
بسم الله الرحمن الرحیم
منتخب برنامه نود - 30 اردیبهشت
دوستان قبل از هرچیزی باید یک توضیح مختصری بهتون بدم:
اول یک عذرخواهی از تمامی (نود دوستان):D دارم که به دلیل دیر شدن مارو باید ببخشن، امین در حال ضبط این برنامه آنتنش قطع شده که نتونسته برنامه رو خوب ضبط کنه.
منم این برنامه رو از یک سایت دیگه دانلود کردم که امیدوارم بتونم درخواست هاتونو بزارم.
در ضمن من این برنامه رو از کانال جام جم دارم که خیلی از صحنه هایی که شبکه 3 نشون داد رو سانسور کرد که اگر به بعضی از درخواست ها پاسخ داده نشد بدونید که موجود نیست.
معرفی برنامه نود ([Only registered and activated users can see links])
گل زیبای بیمنتا به استقلال ([Only registered and activated users can see links])
حضور استقلالی ها در منطقه شلمچه ([Only registered and activated users can see links])
صحبت های کامل سید صالحی درباره قهرمانی پرس پلیس ([Only registered and activated users can see links])
صحبت های کامل سید صالحی درباره قهرمانی پرس پلیس (تصویری) ([Only registered and activated users can see links])
پ ن : به زودی از این برنامه ویدئو هایی خواهم گذاشت.
پس کو دبلیو ام وی؟ من اف ال وی رو گرفتم ولی نشون نمیده .
ITALIANO
26-05-2008, 15:48
Flv رو باید با Codec یا Vlc باز کنی.
به زودی Wmv میزارم.
یه سری مشکلات پیش اومده که دائم نمی تونم بیام نت و کلیپ آپ کنم.
صبور باش.
Clemenza
27-05-2008, 08:38
kنود دیشب کليپ پرسپولیس یادتون نره. اگه بتونين قسکتي از حزفاي قطبی رو هم بذارین حتی صوتي خوب میشه.
rossoneri
27-05-2008, 09:05
اون قسمت از قهرمانی پرسپولیس که کریم می خونه رو بذار
90 دیشب هم عالی بود
فیلمی که واسه قهرمانی گذاشته بودن! خواهشا اونم بذار
fardinfaghihi
27-05-2008, 09:15
agha yeki az barnamehaye ghadimie 90 ki dare ke goalhaye ali daie ro gozashte bud age kasi dare mizare baraye download mamnunam
Old Trafford
27-05-2008, 15:51
برنامه نود تو 6 اردیبهت هم رو بزارین
Loverboy
28-05-2008, 20:22
منتخب نود این هفته رو نمیذارید ؟ 6 خرداد رو میگما
omidliverpool
29-05-2008, 12:52
اینا كه وا نمیشه!!
منتخب گفتگوی سپهر رو در نود نمیذارید ؟
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1