توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |×| انتقاد، پیشنهاد و تبادل نطر درباره "بخش استقلال" |×|
با سلام خدمت همه دوستان
من رضـــــــا هستم ، سرپرست باشگاه استقلال و مخلص همه شما
امیدوارم با کمک و همکاری هم بتوانیم این بخش را هر روز بهتر و به روزتر از روز قبل کنیم.
دوستان اگر نظر ، پیشنهاد یا انتقادی درباره این بخش دارند اینجا مطرح کنند.
با تشکر
Loverboy
23-05-2008, 22:38
تبریک و تبریک و تبریک به رضا عزیز . ایشالله تو کارت موفق باشی عزیز دل منم درسته پرسپولیسی هستم ولی هر کمکی از دستم بیاد مخلصت هم هستم
5 - 6 تا پست آخر در اخبار باشگاه استقلال ([Only registered and activated users can see links]) و )( اخبار نقل و انتقالات باشگاه استقلال )( ([Only registered and activated users can see links]) و ^^مصاحبه های پسران آبی^^ ([Only registered and activated users can see links]) را ویرایش کردم. برید ببینید . . .
سعی کنید اخبار رو با رعایت ویژگی هایی که این پست ها دارند در سایت قرار بدهید
به فاصله ی تصاویر از متن های بالایی و پایینی و فونت اخبار (اندازه 2 و بدون استفاده از گزینه Bold به جز در تیتر خبر ) و همچنین درج منبع با قرار دادن لینک یا نام خبر گزاری دقت کنید.
توی این دو تا تاپیک تمرین کنید تا راه بیفتید :labkhand:
تا چند وقت دیگه تاپیک جدیدی برای اخبار و مصاحبه های باشگاه در فصل جدید خواهیم زد.
می خوام اونجا دیگه مشکلی نباشه و تاپیک ها با نظم و ترتیب قابل قبول پیش بروند و مجبور نشم پست یا پست هایی رو پاک کنم :winksmiley02:
اگر نظر ، پیشنهاد یا انتقادی دارید همینجا مطرح کنید . . .
([Only registered and activated users can see links])
امروز در 2 نوبت برگزار شد
تمرين استقلال تهران در غياب صادقي
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران امروز در هر 2 جلسه تمرين امروز غيبت داشت.
[Only registered and activated users can see links]
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين نوبت عصر تيم استقلال از ساعت 17 در زمين شماره 2 آزادي برگزار شد.
اين جلسه تمريني به دليل مراسم كلنگ زني كمپ استقلال يكساعت زودتر از روزهاي گذشته برگزار شد.
*امير حسين صادقي در هر 2 نوبت تمرين امروز غايب بود كه دليل غيبت او مشخص نشد. گفته ميشود وي هنوز با مسئولان اين تيم بر سر مسائل مالي به توافق نرسيده است.
* امروز عصر علي فتح ا...زاده در حاشيه مراسم كنلگ زني كمپ استقلال در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره وضعيت نامشخص صادقي عنوان داشت مذاكرات با صادقي به بن بست نخورده است و اين بازيكن جرات جدايي از استقلال را ندارد.
* بازيكنان اين تيم پس از كارهاي سرعتي و انجام بازي آقا وسط به مرور كارهاي تاكتيكي پرداختند و سپس بعد از پايان تمرين براي حضور در مراسم كلنگ زني زمين شماره 2 را ترك كردند.
* فرهاد مجيدي به دليل مصدوميت 20 دقيقه زودتر از پايان تمرين، ورزشگاه را ترك كرد.
* هاشم بيك زاده كه هنوز پس از عمل جراحي از ناحيه آپانديس به طور كامل بهبود پيدا نكرده است، زير نظر نوروزي پزشك تيم به تمرين پرداخت.
فاصله تصویر از متن از هر طرف به اندازه ی یک Enter کافیه خیلی زیاد هم نذارید.
تیتر Bold فراموش نشه :winksmiley02:
نمونه تصحیح شده:
امروز در 2 نوبت برگزار شد: تمرين استقلال تهران در غياب صادقي
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران امروز در هر 2 جلسه تمرين امروز غيبت داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين نوبت عصر تيم استقلال از ساعت 17 در زمين شماره 2 آزادي برگزار شد.
اين جلسه تمريني به دليل مراسم كلنگ زني كمپ استقلال يكساعت زودتر از روزهاي گذشته برگزار شد.
*امير حسين صادقي در هر 2 نوبت تمرين امروز غايب بود كه دليل غيبت او مشخص نشد. گفته ميشود وي هنوز با مسئولان اين تيم بر سر مسائل مالي به توافق نرسيده است.
* امروز عصر علي فتح ا...زاده در حاشيه مراسم كنلگ زني كمپ استقلال در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره وضعيت نامشخص صادقي عنوان داشت مذاكرات با صادقي به بن بست نخورده است و اين بازيكن جرات جدايي از استقلال را ندارد.
* بازيكنان اين تيم پس از كارهاي سرعتي و انجام بازي آقا وسط به مرور كارهاي تاكتيكي پرداختند و سپس بعد از پايان تمرين براي حضور در مراسم كلنگ زني زمين شماره 2 را ترك كردند.
* فرهاد مجيدي به دليل مصدوميت 20 دقيقه زودتر از پايان تمرين، ورزشگاه را ترك كرد.
* هاشم بيك زاده كه هنوز پس از عمل جراحي از ناحيه آپانديس به طور كامل بهبود پيدا نكرده است، زير نظر نوروزي پزشك تيم به تمرين پرداخت.
در مورد بخش ^^مصاحبه های پسران آبی^^ ([Only registered and activated users can see links]) هم فقط مصاحبه هایی که به صورت پرسش و پاسخ هست رو قرار بدهید، اخباری که مثلاً توش گفته شده فلانی در مصاحبه به فلان جا فلان چیز رو گفت یا فلان بازیکن فلان چیز رو گفت مربوط به بخش مصاحبه نیست و باید در همون بخش اخبار درج بشوند. مثلا در همین بخش، 11 پست آخر همه مربوط به بخش اخبار میشدند که به همه منتقل شدند.
بهتر هست که برای پرسش و پاسخ از دو رنگ مختلف (مثلاً مشکی برای سؤال و آبی برای پاسخ استفاده بشه)
:winksmiley02:
نمونه ای از یک پست کامل و بی نقص برای بخش مصاحبه رو می نوانید در لینک زیر ببینید:
دوستان اظهار نظرها و ابراز احساسات خود نسبت به اتفاقات و جریانات رایج در باشگاه استقلال مانند نقل و انتقالات و ... را در تاپیک آبی دلان... ([Only registered and activated users can see links]) مطرح کنید و از ارسال پست های نامربوط در بخش اخبار خودداری نمایید.
با تشکر . .
ITALIANO
28-07-2008, 16:31
رضا جون کارت خیلی درسته،از وقتی سرپرست استقلال شدی این بخش یه سر و سامانی گرفته و امیدورم به همین شیوه کارت رو ادامه بدی.
قبلا این بخش توسط ساویز (دوست عزیزم) اداره می شد که بعد از چند بار استفعاء این بخش به مدیریت یک شخص قوی نیاز داشت که خداروشکر کارت رو خوب انجام میدی.
من که هروقت به این بخش میام و یه سر به نقل و انتقالات می زنم واقعا از اخبار به روز شده لذت می برم.
amir milan
23-11-2008, 16:11
بخش خيلي خوبيه
فقط اعضا توش كم فعاليت ميكنن
ss_ss gahreman
23-11-2008, 17:36
اقا رضا منم بهت تبریک میگم به خاطر این انجمن با نظم:wavesmile:
negin00000
16-04-2009, 13:29
سلام بچه ها. میدونم استقلالی هستین ولی اومدم به تاپیکتون یه سری بزنم:flowerysmile: امیدوارم موفق باشین و موفق باشیم. بای بای:labkhand:
saeed_cris
16-04-2009, 14:16
سلام به دوستان
اقا رضا كارت درسته.
saeed.ss
20-04-2009, 19:37
سلام.مرسی از این که به فکر ما هواداران استقلال هستی.
من میگم یه تاپیک بزنیم به نام مربی استقلال(الان که ژنرال هست مینویسیم ژنرال) بعد توش مصاحبه های امیر قلعه نوعی یا هر خبر مربوط به اونو ایونجا بزاریم.
البته من خودم کم فعالیت دارم تو این سایت ولی برای شما دوستان عزیز گفتم.
سلام.مرسی از این که به فکر ما هواداران استقلال هستی.
من میگم یه تاپیک بزنیم به نام مربی استقلال(الان که ژنرال هست مینویسیم ژنرال) بعد توش مصاحبه های امیر قلعه نوعی یا هر خبر مربوط به اونو ایونجا بزاریم.
البته من خودم کم فعالیت دارم تو این سایت ولی برای شما دوستان عزیز گفتم.
نه اینجوری بخش خیلی شلوغ میشه (همینجوری هم زیادی شلوغه :winksmiley02:) به نظر من همه اخبار توی یک تاپیک باشه بهتره :labkhand:
saeed_cris
20-04-2009, 21:01
نه اینجوری بخش خیلی شلوغ میشه (همینجوری هم زیادی شلوغه :winksmiley02:) به نظر من همه اخبار توی یک تاپیک باشه بهتره :labkhand:
اقا رضا خواستم بگم يه نظر سنجي بزارين واسه انتخاب يه لقب مناسب واسه تيم استقلال و دوستان استقلالي هم نظرات خودشون رو بگن:*:84:*:
مثل منچستر:شياطين
چلسي :شيرهاي لندن
بعد از نظر سنجي هم يه لقب مناسب انتخاب ميكنيم تا بين دوستان نهادين بشه
البته اين يه پيشنهاد بود از طرف يه هوادار دو آتيشه استقلال :7:
saeed.ss
21-04-2009, 03:10
به نظر من تاپیک های انالیز بازی های انجام شده استقلال با چنتا از این تاپیک ها به طور کلی حذف بشه نه اینکه فقط بسته بشه.اصلا رتکس جون از صحنه روزگار محوشون کن.
رضا جون من یه ایده دارم در مورد نقل و انتقالات استقلال..
به نظرت یه تاپیک بزنیم با عنوان (چه بازیکنانی دوست دارین در فصل نقل و انتقالات به استقلال بیان؟)
فکر کنم ایده جالبی باشه و بر و بچه های اس اسی بازیکنایی رو که دوست دارن تیم در هر پست به خدمت بگیره رو بگن
خوبه؟این تاپیک رو بزنیم؟
اقا رضا خواستم بگم يه نظر سنجي بزارين واسه انتخاب يه لقب مناسب واسه تيم استقلال و دوستان استقلالي هم نظرات خودشون رو بگن:*:84:*:
مثل منچستر:شياطين
چلسي :شيرهاي لندن
بعد از نظر سنجي هم يه لقب مناسب انتخاب ميكنيم تا بين دوستان نهادين بشه
البته اين يه پيشنهاد بود از طرف يه هوادار دو آتيشه استقلال :7:
استقلال کم لقب نداره :-t ولی اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه توی کلوپ هواداران آبی های پایتخت ([Only registered and activated users can see links]) مطرح کنه شاید نهادینه هم شدیم :D
به نظر من تاپیک های انالیز بازی های انجام شده استقلال با چنتا از این تاپیک ها به طور کلی حذف بشه نه اینکه فقط بسته بشه.اصلا رتکس جون از صحنه روزگار محوشون کن.
پاک که نمیشن، ولی بعد از مدتی به آرشیو منتقل میشوند، خیالت راحت :winksmiley02:
رضا جون من یه ایده دارم در مورد نقل و انتقالات استقلال..
به نظرت یه تاپیک بزنیم با عنوان (چه بازیکنانی دوست دارین در فصل نقل و انتقالات به استقلال بیان؟)
فکر کنم ایده جالبی باشه و بر و بچه های اس اسی بازیکنایی رو که دوست دارن تیم در هر پست به خدمت بگیره رو بگن
خوبه؟این تاپیک رو بزنیم؟
نه :D موافق نیستم. همینجوری شایعه و شایعه پراکنی توی فصل نقل و انتقالات بیداد میکنه یه همچین تاپیکی هم باشه شایعات بیشتر هم میشه مثلاً یک نفر از همه جا بی خبر چشمش میفته به یکی از نظرات بعد یک کلاغ چهل کلاغ میشه هنوز توی تیم نیومده آقای گل هم میشه!
ولی طرح باحالیه ها.........اینطوری میفهمیم کدوم بازیکنا برای اومدن به اس اس پیش طرفدارا محبوبترن:wavesmile:
ssghahreman
04-05-2009, 17:56
اقا بخش بسیار خوبیه اما مثله اینکه دیگه استقبال نمیشه
من از رضا و مدریتش خوبش تشکر می کنم اما با زیاد شدن تاپیک موافقم
سلام تنوع بحث ها خیلی کم است. لطفا موضوعات را بیشتر کنید
CraZy Man
12-08-2009, 15:35
سلام به ابی های با غیرت لطفا در کلوب بیشتر فعالیت کنید.
امید وارم کسانی که در شیراز هستند به ورزشگاه برن و اس اس تشویق کنند
kaamraan
12-08-2009, 16:34
کلوپ استقلال نسبت به بعضی کلوپ ها بازدیدکننده آنلاینش بیشتره( اگه دقت کنید) اما متاسفانه فعال نیست به اون صورت؟
kaamraan
16-08-2009, 16:14
یه بحث جدید برای حضور بچه های فروم در ورزشگاههایی که استقلال در آن بازی داره ایجاد کنید.
قسمت آبی دلان خیلی خلوته فکر کنم دلیلش تاپیک بحث و تبادل نظر در باره هر کدوم از بازیهاست که اونجا رو خلوت می کنه!تیم استقلال با این همه طر فدار حیفه اینقدر خلوت باشه.
من از شما متشكرم به خاطر زحماتي كه ميكشيد.
لطفا تنوع مباحث رو بيشتر كنيد.:winksmiley02:
خببب...خدمت همه آبي دلاي اين فروم سلام و وقت بخير عرض مي كنم.
اول از همه بايد مراتب تاسف شديد خودم رو از استعفاي ماركو ابراز كنم. اصلا كاري به اتفاقات اخير و درستي يا نادرستي دلايلش ندارم و نمي خوام در موردش بحثي داشته باشم اما در كل معتقدم ماركو مدير لايق و كارداني براي بخش استقلال بود و توي اين مدت نه چندان طولاني تونست به خوبي خودشو در دل آبي دلا جا بده. من به شخصه خيلي خيلي بهش علاقه مندم (هرچند از نظر ديدگاههاي هواداري در نقطه مقابل هم قرار داشتيم!) و اصلا دوست نداشتم كه استعفا بده. اما متاسفانه اينطور تشخيص داد و با اين وصف اجازه ميخوام به عنوان يكي از اعضاي بخش آبي دلان به خاطر زحمات فراواني كه در طي اين مدت كشيد و نظارت دقيقي كه بر اين بخش داشت يه تشكر ويژه ازش داشته باشم.
اما در مورد شرايط جديدي كه برام ايجاد شده بايد بگم من مخلص همه استقلاليهاي عزيز اين فروم هستم و خودمو در اون حد و اندازه نمي دونم اما از اونجائيكه شرايط و قوانين اين فروم ايجاب مي كنه و البته شرايط خاص بخش استقلال اون رو پذيرفتم و دست همه شما آبي دلا رو براي همكاري و ايجاد محيطي گرم و صميمي مي فشارم. :72::72::72:
از ماركوي عزيزم هم ميخوام من رو در انجام وظايفم ياري كنه و تجارب ارزشمند خودشو در اختيارم بذاره.
درود و دوصد بدرود. :72:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1