PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر 87-88

صفحه ها : 1 2 [3]

L . F . C
22-07-2008, 18:55
مجتبی جباری در تمرین صبا باتری حاضر شد ([Only registered and activated users can see links])

مجتبی جباری که هنوز تکلیف خود را برای فصل آینده مشخص نکرده، پس از اینکه روز گذشته در تمرین صبا باتری حضور پیدا کرد، صبح امروز هم به محل تمرین این تیم رفت؛ اما تمرین نکرد.
این بازیکن منتظر پیشنهادهای خارجی است تا فصل آینده را خارج از ایران سپری کند.
وی در ایران علاوه بر صبا باتری، با پیشنهاد تمدید قرار از سوی استقلال روبرو است؛ اما این بازیکن به دلیل علاقه زیاد به کریم ملاحی مدیرعامل صبا باتری، در مذاکراتی که روز گذشته با آنها داشت، اعلام کرد در صورت منتفی شدن حضور در خارج از ایران، به این پیشنهاد به صورت جدی فکر خواهد کرد.
از سوی دیگر، مسئولان این تیم درصدد هستند تا قبل از بازگشت استقلال از ترکیه، با این بازیکنان به توافق رسیده و قرارداد او را در هیئت فوتبال به ثبت برسانند.

L . F . C
23-07-2008, 13:05
پرسپولیسى ها ۵۰۰ میلیون را مى دهند. جبارى در راه پرسپولیس

با اینکه طى روزهاى اخیر اخبار فراوانى در خصوص جدایى «مجتبى جبارى» از استقلال و پیوستنش به صباباترى قم شنیدیم اما دیروز خبردار شدیم جبارى به صورت پنهانى مذاکراتش را با پرسپولیسى ها آغاز کرده و اتفاقاً خیلى زود ۲ طرف به نتایج مثبتى رسیده اند چرا که پرسپولیسى ها براى دادن ۵۰۰ میلیون تومان به «مجتبى جبارى» کاملاً آماده اند. جالب اینکه جبارى عصر دیروز یک بازى ۹۰ دقیقه اى با پیراهن تیم آپادانا مقابل پگاه انجام داد تا راه خود را براى پیوستن به پرسپولیس هموار سازد. پس اگر به همین زودى ها شنیدید جبارى پرسپولیسى شده زیاد تعجب نکنید.

L . F . C
23-07-2008, 13:07
پيوستن مدافع پرتغالي تيم ملي فوتبال موزامبيك به تيم سپاهان :

مدافع پرتغالي تيم ملي فوتبال موزامبيك به جمع طلايي پوشان اصفهان پيوست.
روابط عمومي باشگاه فـولاد مبـاركه سپاهان اعلام کرد آرمـانـدو مـدافع پــرتغالي تبـعه موزامبيك قرارداد دوساله خود را باتيم فوتبال سپاهان درهيات فوتبال استان اصفهان ثبت كرد.
آرماندو سابقه 39 بازي ملي درتيم موزامبيك را دارد.

[Only registered and activated users can see links]

hanieh_t2001
23-07-2008, 15:01
کاویان پور در آستانه پیوستن به استقلال اهواز

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

خبرگزاري فوتبال ايران – حامد كاويانپور كاپيتان فصل گذشته استيل‌آذين در انتظار تسويه‌حساب با اين باشگاه است تا با استقلال اهواز قرارداد رسمي امضا كند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، كاويانپور در خصوص مسائل مالي و گرفتن برگه تسويه حسابش با پروين اختلاف دارد ولي گويا قرارشده كه مبلغ قرارداد به طور كامل پرداخت شود. كاويانپور پس از جدايي از استيل‌آذين به احتمال فراوان به استقلال اهواز خواهد رفت او با مسئولان اين باشگاه به توافقات نهايي رسيده است

AliReza
23-07-2008, 16:05
مدافع و مهاجم برزيلي به تيم فوتبال پرسپوليس مي پيوندند

خبرگزاري فارس: با توجه به هماهنگ هاي انجام شده در اردوي امارات، 2 بازيكن برزيلي به پرسپوليس اضافه خواهند شد.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، اردوي 3 روزه پرسپوليس از شنبه هفته آينده در دبي آغاز مي شود. بازيكنان و كادر فني سرخپوشان با وجود همه مشكلات، براي سفر به امارات آماده هستند.
يك مدافع چپ و يك مهاجم برزيلي از سوي افشين قطبي مورد تائيد قرار گرفته اند و به پيشنهاد وي، 2 بازيكن برزيلي در اردوي دبي به كاروان اضافه مي شوند.
با وجود هماهنگي هاي انجام شده، هنوز سفر پرسپوليس به دبي قطعي نشده است. همچنان مسئولان تلاش هاي مضاعفي را براي برپايي اين اردو انجام مي دهند.

AliReza
24-07-2008, 00:16
پيوستن بازيکن سابق استيل آذين تهران به صباي قم

بازيکن فصل پيشين استيل آذين تهران به تيم فوتبال صباي قم پيوست.
محمـد همرنگ هافبک 24ساله ظهر امـروز با حضور در هيات فوتبال استان قم ، قـرارداد دو ساله خود را با تيم فوتبال صباي قم به ثبت رساند .
همرنگ که در تيم هاي ملوان انزلي و ذوب آهن اصفهان نيز سابقه بازي دارد درهشتمين دوره مسابقات فوتبال دسته برتر باشگاههاي کشور در پست هافبک دفاعي با پيراهن تيم فوتبال صباي قم به ميدان مي رود.
همرنگ سيزدهمين بازيکني است که بـراي همراهي تيم فوتبال صباي قم در فصل جديد ليگ برتر با اين تيم قرارداد بسته است.

AliReza
24-07-2008, 00:21
محمدي بار ديگر به تيم پيكان تهران پيوست

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس با ثبت قرارداد يكساله به پيكان پيوست.
[Only registered and activated users can see links] محمد محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: قرارداد يكساله‌اي را با باشگاه پيكان به ثبت رساندم.
محمدي در خصوص اينكه چرا به تيم استقلال تهران نرفت، گفت: شش سال در پرسپوليس فوتبال بازي كرده بودم و نمي‌خواستم هواداران اين تيم ذهنيت منفي در مورد من داشته باشند. هرچند كه مسئولان نقل و انتقالات باشگاه استقلال در اين مدت در حق من خيلي لطف كردند؛ اما قسمت نشد كه به استقلال بروم.
وي افزود: از سوي ديگر مديريت صاحب پناه و كادر فني تيم پيكان باعث شد اين تيم را انتخاب كنم.
محمدي دو فصل پيش پس از جدايي از پرسپوليس به تيم پيكان ملحق شد و فصل گذشته در استيل آذين تهران بازي كرد.

hamed s.s topiran
24-07-2008, 13:55
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
"حامد حاجتي" بازيكن مياني گيلاني فصل گذشته‌ي صباباتري تهران با عقد قرارداد رسمي به عضويت تيم فوتبال پگاه گيلان در آمد.
به گزارش ايسنا - منطقه‌ي خزر، اين هافبك 23 ساله ظهر پنجشنبه پس از توافق نهايي با مسئولان پگاه با امضاي قرار دادي يك ساله و ثبت در هيات فوتبال گيلان رسما به عضويت پگاه گيلان در فصل آينده درآمد.
حاجتي پنجمين سهميه ليگ برتري پگاه و دوازدهمين بازيكن جديد اين تيم در فصل جاري به شمار مي‌رود.
امير خان محمدي مدافع - هافبك فصل گذشته پگاه نيز با دريافت برگه تسويه حساب از جمع فيروزه‌اي پوشان شهر باران جدا شد.

Pou Manchester
24-07-2008, 14:19
من که اصل فکر نمی کنم جباری ارزش 500 میلیون تومان پول بی زبونو داشته باشه . بعدشم بعید میدونم استقلالیها بزارند از استقلال بره یا حداقل به پرسپولیس بیاد !

AliReza
24-07-2008, 16:06
حاجی زاده به پاس همدان پیوست

بازیکن اسبق تیم های تراکتور سازی ، پرسپولیس و صبا باتری با امضای قرارداد دو ساله به تیم پاس همدان پیوست .

به گزارش سایت رسمی باشگاه پاس همدان ، حاجی زاده پس از انجام مذاکرات مفصل با مسئولین باشگاه پاس همدان ، شرایط پیوستن به این باشگاه را پذیرفت و با امضای قرار داد داخلی رسما ً به مدت دو سال به عضویت تیم پاس همدان درآمد .
خاطر نشان می شود حاجی زاده امروز با حضور در هیئت فوتبال استان همدان قرارداد خود را به ثبت می رساند و از بعد از ظهر امروز به اردوی پاسی ها در کردان کرج می پیوندد .

AliReza
24-07-2008, 16:11
آخرین نقل و انتقالات تیم های اصفهانی

در حالیکه فصل نقل و انتقالات مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور به روزهای پایانی خود نزدیک می شود، تیم های اصفهانی طی هفته گذشته اقدام به ثبت و تمدید قرارداد با هفت بازیکن کرده اند.به گزارش خبرنگار مهر، بر این اساس حمید عزیززاده قرارداد خود را با تیم سپاهان به مدت دو فصل دیگر تمدید کرده است. مهدی جعفرپور نیز پس از دو فصل همراهی تیم سپاهان به اصفهان بازگشته و قراردادی جدید و سه ساله را با سپاهان به امضا رسانده است. این بازیکن از تیم فوتبال سپاهان نوین به جمع زردپوشان اصفهانی پیوست.
حامد کیانی پور دیگر بازیکن جدید تیم فوتبال سپاهان است که از تیم نیروی زمینی تهران به این جمع زردپوشان اصفهانی پیوسته و قراردادی سه ساله را با این تیم به امضا رسانده است.
تیم فوتبال سپاهان نوین نیز در فصل نقل و انتقالات منفعل عمل نکرده و تاکنون چهار بازیکن را به خدمت درآورده است. اسماعیل کریمیان، محمدرضا زارع و معیاد ابوذری نفراتی هستند که با عقد قراردادی سه ساله به تیم سپاهان نوین آمده اند. آندو میگوئل سوریا، بازیکن موزامبیکی نیز قرارداد دو ساله را به تیم سپاهان نوین به امضا رسانده است تا در فصل آینده همراه این تیم باشد.

AliReza
24-07-2008, 16:13
با تكذيب حضور نوازي و نصرتي در صبا قم ورمزيار: به دنبال حضور مجتبي جباري در صبا قم هستيم

مربي تيم فوتبال صبا قم گفت: هنوز با مجتبي جباري هافبك نفوذي فصل گذشته استقلال تهران به توافق نرسيديم ولي به دنبال وي هستيم.
صادق ورمزيار روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در روزهاي آينده خبرهاي خوبي از اين باشگاه به گوش مردم قم مي‌رسد.
وي همچنين شايعه حضور محمد نوازي و محمد نصرتي در تيم صبا قم را تكذيب كرد و گفت : هيچ برنامه‌اي براي جذب اين دو بازيكن در دستور كادر فني تيم صبا وجود ندارد.
مربي تيم فوتبال صبا قم در خصوص نقل و انتقالات در اين تيم بيان داشت:
محمد همرنگ هافبك ‪ ۲۴‬ساله فصل قبل تيم فوتبال استيل آذين تهران قرارداد دو ساله خود را با تيم فوتبال صبا قم به ثبت رساند.
وي خاطرنشان كرد: اين بازيكن در تيم‌هاي ملوان بندر انزلي و ذوب آهن اصفهان نيز سابقه بازي دارد و در فصل جاري به عنوان هافبك دفاعي تيم فوتبال صباي قم را همراهي خواهد كرد.
ورمزيار با اشاره به اين كه اين تيم در فصل جاري از هيچ بازيكن خارجي استفاده نخواهد كرد، بيان داشت: تمرينات تيم فوتبال صبا قم بعداز تكميل بازيكنان در هفتم مرداد به استان قم منتقل خواهد شد.

siya_paul
24-07-2008, 19:45
پيوستن بازيکن تيم فوتبال سپاهان به فولاد خوزستان ساعت خبر: 20:6 - تاريخ خبر: 03/05/1387

اهواز/ واحد مرکزي خبر/ورزشي

بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان اصفهان به تيم فولاد خوزستان پيوست.
حجت الله زاد محمود بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان اصفهان امشب با حضوردركميته نقل وانتقالات هيات فوتبال خوزستان قرارداد رسمي خود را با تيم فوتبال فولاد خوزستان به ثبت رساند.
مدت قرارداد حجت الله زاد محمود با تيم فولاد خوزستان دو فصل است.
تيم فولاد خوزستان با دراختيار گرفتن امتياز تيم سپاهان نوين اصفهان مجوز حضور درهشتمين دوره مسابقات فوتبال دسته برترباشگاههاي کشور را بدست آورد.
هشتمين دوره مسابقات فوتبال دسته برترباشگاههاي کشورازروزپانزده مرداد آغاز
مي شود.

siya_paul
24-07-2008, 19:46
انتخاب استيلي بعنوان سرمربي جديد تيم ابومسلم ساعت خبر: 20:3 - تاريخ خبر: 03/05/1387

مشهد/واحد مرکزي خبر/ورزشي

حميد رضا استيلي بعنوان سرمربي جديد تيم فوتبال ابومسلم خراسان معرفي شد.
درجلسه هيئت فوتبال خراسان رضوي که عصرامروز درمشهد برگزار شد، حميد رضا استيلي براي مدت 4 سال بعنوان سرمربي تيم ابومسلم انتخاب شد .
پيش ازاين اکبر ميثاقيان سرمربي اين تيم بود.

khaf Esteghlali
24-07-2008, 20:01
انتخاب استيلي بعنوان سرمربي جديد تيم ابومسلم ساعت خبر: 20:3 - تاريخ خبر: 03/05/1387

مشهد/واحد مرکزي خبر/ورزشي

حميد رضا استيلي بعنوان سرمربي جديد تيم فوتبال ابومسلم خراسان معرفي شد.
درجلسه هيئت فوتبال خراسان رضوي که عصرامروز درمشهد برگزار شد، حميد رضا استيلي براي مدت 4 سال بعنوان سرمربي تيم ابومسلم انتخاب شد .
پيش ازاين اکبر ميثاقيان سرمربي اين تيم بود.
همون استیلی خودمون که مربی پرسپولیس بود اگر همونه چرا نوشتی حمیدرضا آدم گمراه میشه.

siya_paul
24-07-2008, 20:42
حمید استیلی به مشهد رفت / مذاکرات نهایی برای هدایت ابومسلم
مربی فصل پیش تیم فوتبال پرسپولیس امروز با حضور در مشهد مذاکرات نهایی را با مسئولان باشگاه ابومسلم انجام داد. به گزارش خبرنگار مهر، مسئولان باشگاه ابومسلم مشهد پس از قطع همکاری با اکبر میثاقیان از سمت سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه مذاکراتی را با گزینه های مورد نظر خود برای جانشینی او آغاز کردند که حمید استیلی یکی از گزینه ها بود.
به همین خاطر استیلی امروز راهی مشهد شد و در نشستی با مسئولان این باشگاه شرکت کرد. طرفین موارد کلی را در این نشست بررسی کردند اما تا لحظه ارسال خبر توافق نهایی صورت نگرفته بود.
قبل از این از پرویز مظلومی به عنوان جدی ترین گزینه سرمربیگری فصل آینده تیم فوتبال ابومسلم مشهد نام برده می شد.

siya_paul
24-07-2008, 20:45
همون استیلی خودمون که مربی پرسپولیس بود اگر همونه چرا نوشتی حمیدرضا آدم گمراه میشه.

به بزرگی خودتون ببخشید از این به بعد میگم حمید:flowerysmile:

siya_paul
24-07-2008, 20:53
جدايي دوبازيکن تيم فوتبال استقلال اهواز

دوبازيکن تيم فوتبال استقلال اهواز ازاين تيم جدا شدند.
روح الله بيگدلي ومصطفي سيفي دوبازيكن فصل گذشته تيم فوتبال استقلال اهواز امشب بادريافت رضايتنامه خودبه صورت رسمي ازاين تيم جدا شدند.
اين دوبازيكن درخصوص آينده خود به خبرنگارواحدمرکزي خبر گفتند:با تيم صنعت مس کرمان به توافق دست يافتيم ودرهشتمين دوره مسابقات دسته برترفوتبال باشگاههاي کشوربه ميدان خواهيم رفت.
روح اله بيگدلي ومصطفي سيفي ازسال 82 درتيم فوتبال استقلال اهوازحضوردارند.
هشتمين دوره مسابقات دسته برترفوتبال باشگاههاي کشورازپانزدهم مرداد آغاز
مي شود.

L . F . C
25-07-2008, 00:19
[Only registered and activated users can see links] قسمت اين بوده كه امسال نباشم‌
اگر فهرستي از 50 ورزشكار مشهور ايران تهيه شود شايد كسي نتواند در آن نام حميد استيلي را از قلم بيندازد؛ بازيكني كه به لطف دوندگي و جنگندگي بسيار زياد، خيلي زود خود را به فوتبالدوستان ايراني معرفي كرد، ولي سال‌ها زحمت حيرت‌آور هافبك دفاعي جوان تيم‌هاي پاس و تهران الف، به چشم كمتر كسي آمد تا اين‌كه او ناچار شد براي كسب درآمدي درخور اعتنا به بازي در كويت، سنگاپور و تيم بهمن كرج بپردازد. استيلي تا اين زمان (نيمه دهه 70) يكي از بهترين هافبك‌هاي ايران و آسيا بود، ولي كمتر هواداري او را مي‌شناخت و به كار ممتازش علاقه نشان مي‌داد. يك انتخاب تازه يكباره زندگي استيلي را دستخوش تغيير كرد. پيوستن او به پرسپوليس پروين به يكباره دريايي از توجه را به سويش سرازير كرد. از اين پس ديگر نام استيلي كمي افت‌كرده نسبت به قبل، همواره در فهرست ملي‌پوشان جا مي‌گرفت و تركيب اصلي تيم ملي بدون حضور ثابت او براي كسي قابل تصور نبود، در حالي كه رفته‌رفته نزديك شدن او به 32سالگي، افتي كاملا محسوس روي عملكرد فني‌اش گذاشته بود و حتي آمار دقيق فيفا نشان مي‌داد ضعيف‌ترين بازيكن اصلي ايران در جام‌جهاني بوده است. گل استثنايي حميد به آمريكا او را به يكي از محبوب‌ترين‌هاي ايران تبديل كرد و موجب شد به اعتبار همان گل، تا سال‌ها براي پرسپوليس به بازي گرفته شود.
به هر حال او پس از آن كه با اكراه ناچار به آويختن كفش‌هايش شد يار هميشگي قرمزپوشان روي نيمكت كادر فني بود. استيلي به موازات كمك‌هاي تجربي براي هدايت تيم، سطوح مختلف دوره‌هاي نظري آموزشي فوتبال را هم طي كرد تا خود را به عنوان مدعي شايسته احراز پست سرمربيگري معرفي كند، ولي اين اتفاق نيفتاد تا بحران‌هاي فصل گذشته پرسپوليس عاملي شود تا بسياري شخصيت مرد بااخلاق دهه‌هاي 60 و 70 ميدان‌هاي فوتبال را زير سوال ببرند. استيلي كه مدتي است از همكاري با پرسپوليس كناره گرفته، در اين مدت تنها مهر سكوت بر لب گرفته است و پاسخ مثبتش به دعوت روزنامه جام‌جم، لطفي بود كه در هفته‌هاي اخير نصيب ما شد. حضور استيلي با حرف‌ها و حواشي ماه‌هاي اخير در دفتر روزنامه جام‌جم آنقدر هيجان‌انگيز بود كه در گفتگو با او، تقريبا تمامي اعضاي گروه ورزش مرا در طرح پرسش‌ها همراهي كردند.
مشروح پاسخ‌هاي حميد استيلي در گفتگوي اختصاصي با روزنامه جام‌جم را از منظر شما خوانندگان گرامي مي‌گذرانيم.
آنچه همه اذعان مي‌كنند اين است كه حميد استيلي در قهرماني فصل پيش پرسپوليس نقش غيرقابل انكاري داشت. براي تيم جذب بازيكن كرد، دوران آماده‌سازي پيش‌فصل را انجام و تيم حاضر و آماده‌اي را به سرمربي جديد تحويل داد كه پس از طي فراز و نشيب‌هايي ، پس از سال‌ها به قهرماني رسيد. آيا فكر نمي‌كنيد كنار زدن شما چندان مهربانانه نبود و به تعبيري مظلوم واقع شديد؟
گذشت زمان خيلي از واقعيت‌ها را نشان خواهد داد؛ واقعيت‌هايي كه نمي‌توان بر زبان آورد، چون پرسپوليس در شرايطي قرار گرفته كه نياز زيادي به آرامش دارد و من هم هيچ‌وقت اهل حاشيه‌سازي نبوده‌ام. در دوران بازيگري، اصلا حاشيه‌اي نداشتم، ولي در دوران مربيگري ناخواسته اين حاشيه‌ها به وجود آمد.
مواردي را كه برخي نشريه‌ها در موردتان درج مي‌كردند، تكذيب مي‌كنيد؟
بلافاصله پس از هر بحراني كه از اين جهت در پرسپوليس به وجود مي‌آمد با بچه‌ها و سرمربي در مسير شفاف‌سازي صحبت مي‌كردم. قرآن را به حكميت مي‌گذاشتم و واقعا اين طور كه برخي عنوان مي‌كردند نبود. ارتباط ما با بازيكنان صرفا ارتباط شاگرد ‌ معلمي و برادري بود نه اين كه فرضا افرادي را تحريك به درافتادن با سرمربي تيم كنيم.
بياييم روشن و شفاف موارد را مرور كنيم. از روز نخست و چگونگي استخدام افشين قطبي بگوييد.
من روابط بسيار خوبي با حبيب كاشاني، مديرعامل قبلي باشگاه داشتم. پارسال نه پولي مثل امسال داشتيم و نه امكانات چنداني. پس سعي كرديم در پست‌هايي كه تيم دچار ضعف است، بازيكن جذب كنيم. بر همين اساس به فرض در دفاع چپ با آل‌نعمه و 2 يا 3 نفر ديگر صحبت كرديم. به هر حال، تنها با 5 يا 6 نفر تمرين‌هاي خود را شروع كرديم. سياست باشگاه استفاده از مربي ايراني مقيم خارج از كشور و داراي دانش روز بود. به همين منظور مرزبان را كه برايمان شناخته‌شده بود و در آلمان زندگي مي‌كرد و درك خوبي با او داشتيم براي همكاري دعوت كرديم. از طريق يكي از دوستانم (پژمان نوزاد) كه در آمريكا زندگي مي‌كرد و سابقه‌اي در مطبوعات دارد يك مربي ديگر هم خواستيم. او ابتدا به ما وينگادا را معرفي كرد. از او خواستم يك ايراني را معرفي كند و او قطبي را پيشنهاد كرد. پرسيدم او كيست؟ گفت: مربي‌اي است كه با تيم ملي كره كار كرده است. نام قطبي را به كاشاني ارائه كردم. او قطبي‌ را نمي‌شناخت. پس قرار شد من و كاشاني به يمن برويم و او را ببينيم، چون ويزاي يمن ما مهيا نشد او را پس از بازگشت از يمن در دبي ديديم و از او خواستيم به عنوان مديرفني به ما كمك كند؛ ولي او عنوان كرد فقط به عنوان سرمربي حاضر به همكاري است، در حالي كه كاشاني مرا به عنوان سرمربي در نظر گرفته بود. بدون مكث گفتم عيب ندارد، جايم را با او عوض مي‌كنم. شايد كسي اين ماجرا را باور نكند، ولي اگر به حافظه‌تان رجوع كنيد به خاطر مي‌آوريد. حتي كاشاني در 2 برنامه تلويزيوني هم اين ماجرا را بازگو كرد. به هر حال كاشاني آنجا به من گفت احساساتي نشو و در پاسخگويي عجله نكن و من پاسخ دادم احساساتي نشده‌ام و هدفم اين است كه تيم خوبي داشته باشيم. به هر حال در دبي، كاشاني پاسخي به پيشنهاد قطبي نداد و بعد ما كه با قطبي در ارتباط بوديم آمادگي‌مان را اعلام كرديم. او پرسيد از چه موقع شروع كنم و از 5 روز مانده به مسابقه‌هاي ليگ به ما پيوست.
و براي فصل جديد نيز كه شما محور سرمربيگري بوديد و حتي در جلسه‌اي مفصل مشروح برنامه‌هاي خود را اعلام كرديد، اما چرا اين نشست هم به نتيجه نرسيد؟
همان طور كه مطلع هستيد در محل رياست‌جمهوري جلسه‌اي با هيات‌مديره پيشين باشگاه برگزار كرديم. در اين جلسه 5/3 ساعته برنامه‌هايم را به صورت مكتوب به مديرعامل و هيات‌مديره ارائه و جزء به جزء تشريح كردم. آنها گفتند تاكنون هيچيك از سرمربيان پيشين باشگاه، برنامه‌اي از خود ارائه نكرده بودند.
افراد مورد نظر براي دستياري‌ام را پرسيدند. تعدادي را معرفي كردم. آنها فردي را به عنوان دستيار اول معرفي كردند كه من حضورش را نپذيرفتم و گفتم هرچند با او خيلي دوستم، اما تفكراتم با او همخواني ندارد و چون به عنوان سرمربي بايد پاسخگوي نتايج و عملكرد تيم باشم، حق انتخاب دستيار هم بايد داشته باشم. اگر آنجا دستياري فرد توصيه‌شده را كه نمي‌خواهم نامش را بگويم، پذيرفته بودم و مصلحت‌انديشي شخصي مي‌كردم حكم سرمربيگري برايم صادر مي‌شد.
و نظير چنين جلسه‌اي بعد از رفتن كاشاني هم در دفتر رئيس ورزش برگزار شد.
پس از رفتن كاشاني، خردبين، من و عزيزيان به جلسه مهندس علي‌آبادي رئيس ورزش دعوت شديم و از ما پرسيدند كه آيا تمايلي به ماندن در كار خود داريد يا خير؟
من پس از جواب مثبت به علي‌آبادي برنامه و فهرست بازيكنان مورد نيازم را ارائه كردم. گفتم اگر از همين الان هم دوران آماده‌سازي پيش‌فصل را شروع كنيم، دير شده است و در طول فصل آينده به مشكل برمي‌خوريم. مصطفوي به من گفت بيا تيم را با هم ببنديم تا بعد سرمربي بزرگي جذب تيم شود. پرسيدم اين سرمربي بزرگ كيست؟ مصطفوي نامي از كسي نبرد، ولي گفت نامي كه از آري‌هان و دنيزلي هم بزرگ‌تر است. من هم كار كردن در آن شرايط نامعلوم را نپذيرفتم و گفتم اگر مي‌خواهيد خودم شروع مي‌كنم، هرچند الان هم كمي دير است.
چرا نپذيرفتيد؟
اولا معلوم نبود آن فرد افشين قطبي باشد. به فرض هم كه قطبي بود، او دستيار مورد نظرش را با خود مي‌آورد. به هر حال من مشكلات سال قبل را ديده بودم و ديگر حاضر به تكرار آنها نبودم. به هر حال افتخار هميشگي‌ام اين بوده كه هر بهايي را براي زير سوال نرفتن شخصيت خود پرداخته‌ام، در حالي كه پارسال شخصيت من كاملا زيرسوال رفته بود. حتي وقتي با خانواده‌ام جايي مي‌رفتيم دوستان به من مي‌گفتند خواهش مي‌كنيم اين‌قدر قطبي را اذيت نكن. چنين جو منفي‌اي عليه من بود.
پرسش اين است چرا حميد استيلي كه خود زمينه‌ساز حضور قطبي در ايران و تيم پرسپوليس شده، بايد در مقابلش قرار گيرد؟ آيا اصولا چنين مسائلي حقيقت داشت يا از سوي عده‌اي دامن زده مي‌شد؟
من حتي يك بار هم با قطبي مشاجره نكردم، چون حد خود را مي‌دانستم و هيچ موقع اختلالي در آزادي عملش ايجاد نكردم؛ هرچند با هم بحث فني مي‌كرديم و اين نيز طبيعي بود.
چه بحث‌ها و اختلافات فني‌اي وجود داشت؟
قطبي اوايل پس از هر بازي، 3 روز تمرين را تعطيل مي‌كرد. من مخالف اين قضيه بودم، چون مي‌دانستم برخي بازيكنان با استفاده از اين فرصت راهي مسافرت شمال مي‌شوند كه برايشان مفيد نيست. يا با انجام تمرين‌هاي صبح مخالف بودم، چون بيشتر از قطبي با عادات، رفتار و فرهنگ بازيكنان ايراني آشنا بودم. مي‌دانستم معمولا دير مي‌خوابند و صبحانه نمي‌خورند كه اين انرژي و بازده آنها را در تمرين‌هاي صبح به حداقل مي‌رساند، در حالي كه تمرين عصر با توجه به مطابقت زماني با زمان مسابقه‌ها، خيلي مفيدتر بود. يا اگر در تهران بازي داشتيم پيشنهاد مي‌كردم با 2 يا 3 مهاجم بازي كنيم، در حالي كه او به استفاده از تك‌مهاجم چه در ديدارهاي خانگي و چه خارج از خانه اعتقاد داشت. در عين حال در تمام اين موارد حرف آخر را به ايشان مي‌سپردم. پس از بحران ابتداي نيم‌فصل دوم كه در بازي اهواز به اوج خود رسيد، از ديدگاه‌هاي دوجانبه‌مان استفاده بيشتري مي‌شد و نتايج مطلوبي گرفتيم.
فكر نمي‌كنيد عوامل بيروني هم روي اين قضيه و سوءتفاهم‌ها موثر بودند؟
آنچه مسلم است او مشاوران خوبي نداشت. افرادي در كنارش قرار ‌گرفتند كه روي ذهن او تاثير منفي گذاشتند. وقتي سوءتفاهمي به وجود مي‌آمد سعي مي‌كردم همه چيز را شفاف كنم، مثلا مي‌گفتم همين الان زنگ مي‌زنيم و تلفن را روي آيفون قرار مي‌دهيم تا همه چيز روشن شود.
به هر حال بعد از بازي با استقلال اهواز او به من نزديك‌تر شد. ضمن اين‌كه من دوبار بدون سر و صدا و اطلاع روزنامه‌ها كنار رفتم ولي آمدند و مرا برگرداندند. به هر حال طبيعي بود كه او از راه دوري آمده بود و تا بتواند آشنايي كاملي با ما پيدا كند، كمي ذهنش را خراب كرده بودند.
آري‌هان و دنيزلي هم از راه دور آمده بودند ولي چنين مسائل حادي به وجود نيامد.
من با مربيان قبلي در اين سطح همكاري نكرده بودم. البته آري‌هان به من آزادي عمل زيادي مي‌داد و اعتماد مي‌كرد، مثلا در يك بازي خود از روي سكوها بازي را زير نظر گرفته بود و من را روي نيمكت نشاند.
با او رابطه بهتري نسبت به دنيزلي داشتيد؟
دنيزلي كمي تجربي عمل مي‌كرد، در حالي كه آري‌هان و يونگ علمي‌تر پيش مي‌رفتند. به هر حال هر مربي فلسفه‌اي دارد و نمي‌توان از او ايراد گرفت.
به بحث پيشين يعني بحران سال گذشته پرسپوليس برگرديم، آيا فكر نمي‌كنيد بازيكن يا بازيكناني در تيم كم‌كاري مي‌كردند؟
در رسانه‌ها مرتب حرف از كم‌كاري بازيكنان در پرسپوليس و استقلال مي‌شد، در حالي كه كم‌كاري در اين 2 تيم محال است. در مقاطعي، انگيزه بازيكنان كم مي‌شد ولي اين را نبايد به حساب كم كاري نوشت. اگر اين اتفاق يعني كم كاري در بازيكني از استقلال يا پرسپوليس صورت بگيرد، حتما بايد از تيم كنار گذاشته شود؛ چون اين تيم‌ها هواداران بسيار زيادي دارند و به خاطر احساسات مردم، اصلا قابل تحمل نيست.
يعني مشكلات حاشيه‌اي نداشتيد، مثلا برخي همكاري نكردن‌هايي كه بين نيكبخت و خليلي ديده مي‌شد را منكر مي‌شويد؟
چرا، اين‌گونه مسائل وجود داشت، هميشه هم اتفاقاتي اين‌گونه مي‌افتد. بخصوص كل‌كل‌هاي نيكبخت با خليلي مشخص بود، منتها در بازي‌ها بچه‌ها كاملا همدل مي‌شدند. در مورد نيكبخت هم براي افزايش انگيزه‌هايش،‌ در مقطعي او را روي نيمكت نشانديم، انگيزه‌اش زياد شد و وقتي حريف خسته مي‌شد و به زمين مي‌آمد نتيجه خوبي از كارهايش مي‌گرفتيم، مثل ديدار پاياني با سپاهان كه نيكبخت از نيمه دوم به زمين رفت و ما اثرات مثبت حضورش را به عينه ديديم. مهم اين بود كه توانستيم آن بحران را جمع كنيم. بحراني كه از بازي با پاس همدان در جام حذفي شروع شد و سپس در ديدار رفت با سپاهان قوت گرفت و در باخت 4 بر يك ما مقابل استقلال اهواز به اوج خود رسيد.
آيا جام‌ حذفي را جدي نگرفته بوديد؟ ظواهر امر كه حكايت از اين مساله‌ داشت.
نه، جام حذفي را شل نگرفته بوديم، اما بازي در جام حذفي با بازي‌هاي دوره‌اي فرق مي‌كند، وقتي يك گل مي‌خوريد، احساس مي‌كنيد ديگر حذف شده‌ايد و ديگر چون تيم خود را در خطر كامل مي‌بينيد ترس از اخراج وجود ندارد.
پارسال آرسنال در يكي از ديدارهاي جام حذفي با همين شرايط، 5 گل از تيمي ضعيف‌تر از خود خورد. ما هم در ديدار با پاس همدان روي اشتباهات فردي گل خورديم و آنقدر خود دچار اشتباه شديم كه بازي كاملا از دستمان رفت، نه اين‌كه حريف خيلي فوق‌العاده كار كرده باشد. به عنوان مثال جعفرپور مهاجم پاس كه در آن بازي هت تريك كرد و 3 گل به ما زد تا پايان فصل، ديگر موفق به گلزني نشد.
به عنوان فردي كه طي سا‌ل‌هاي اخير همواره در كنار پرسپوليس بوده و همه مسائل فني آن را مي‌داند و اعتقادي به اين ندارد كه حواشي و اختلافات، پرسپوليس فصل قبل را به بحران فرو برده، چه تحليل فني نسبت به افت شديد تيم در هفته‌هاي نخستين نيم‌فصل دوم داريد؟
تيم ما در آن مقطع با افت بدني روبه‌رو شده بود. تجزيه و تحليل‌ها هم نشان مي‌داد بازيكنان ما بازده جسماني لازم را نداشتند. خوب تمرين نكردند و مشكلات رواني ما را به بحران فرو برد.
چرا؟
از تيم ما 9 بازيكن به تيم ملي دعوت شدند، يعني 90 درصد تركيب تيم. بازي نكردن آنها در تيم ملي موجب ايجاد مشكلاتي در زمان برگشتن آنها به پرسپوليس مي‌شد. يعني آنها مسائل روحي را با خود مي‌آوردند، ضمن اين كه آماده‌سازي بدني پيش از فصل اين طور نيست كه يك تيم را در تمام طول فصل به تنهايي آماده نگه دارد. بلكه در وسط فصل هر تيم به تمرينات بدنسازي نياز دارد و حين مسابقه‌ها هم بايد اين آمادگي حفظ شود. اگر در اين زمينه كم گذاشته شود، تيم افت مي‌كند و اگر زياده از حد باشد، تمرين‌زدگي (اورترنينگ) به وجود مي‌آيد. مرزبان تمرين‌هاي پيش از فصل را بخوبي انجام داد ولي اين كار در طول فصل از او ساقط شد و در اين زمينه مسووليتي نداشت و خود قطبي مسووليت آماده‌سازي بدني را پذيرفت.
قطبي در فوتبال، پيرو مكتب هلندي‌هاست. در اين كشور آموزش ديده و با مربيان صاحبنامي از اين كشور همكاري كرده است. ويم يونگ هم قبلا از همين مكتب در پرسپوليس بود، چرا در بحث آماده‌سازي بدني اين تفاوت آشكار بين اين 2 وجود داشت. يونگ آن‌گونه اسطوره‌اي در بدنسازي عمل كرد و قطبي اين‌گونه؟
به هر حال مربيان هر مكتبي هم، تفاوت‌هايي با يكديگر دارند. روته مولر در كلاس آموزشي اخير خود در تهران به ما مي‌گفت: شما مربيان ايراني حاضر در اين كلاس، تفاوت‌هاي زيادي با يكديگر داريد. به هر حال در هر مكتبي اين تفاوت‌ها وجود دارد مثلا برخي مربيان ترجيح مي‌دهند بدنسازي را با توپ انجام دهند، برخي بدون توپ و عده سوم هم با توپ و هم بدون توپ. ضمنا قطبي ايراني است ولي 30 سال از كشور دور بوده و به همين علت براي آشنايي لازم و كافي با فرهنگ بازيكنان، نيازمند زمان است. سال گذشته گاس هيدينك سميناري در هلند ارائه كرد و درباره فرهنگ و ارتباطات در فوتبال موارد مبسوطي را عنوان نمود. به هر حال واقعيت اين است كه فرهنگ ما فرهنگي اعتقادي است و ما از اين جهت براي ايجاد روح همدلي و به وجود آوردن شرايط رواني مناسب و ارتقاي روحيه بازيكنان بهره مي‌برديم. ما سال گذشته دوربيني در اختيار داشتيم كه تمام مراحل تيم در رختكن و ... را ضبط مي‌كرد و تصاويرش سندي بر اين مدعاست. حتي روي حركات بيرون از باشگاه بازيكنان هم نظارت و كنترل به خرج مي‌داديم، مثلا طوري به بچه‌ها برنامه داده بوديم كه ساعت 11 شب خانه‌شان بودند. شب‌ها به خانه‌شان مي‌رفتيم يا تلفني تماس مي‌گرفتيم و از اجراي اين برنامه مطمئن مي‌شديم.
بيشترين فشارها را از چه سويي تحمل كردي؟
سال گذشته همه فشارها روي من بود. اگر مي‌باختيم از مديرعامل گرفته تا هيات‌مديره، تماشاگران، بازيكنان، ليدرها و... همه از من پاسخ مي‌خواستند و من را مقصر مي‌پنداشتند اما چون قهرمان شديم، همه چيز را فراموش كردند؛ قهرماني‌اي كه واقعا مردم و هواداران پرشمار ما خيلي از آن لذت بردند و فكر مي‌كنم برخي عوامل باعث سوءتفاهم شده بود، مثلا در بندرعباس بچه‌ها (به شوخي) قطبي را در آب انداختند، ولي اين كار را با من نكردند. از من پرسيده شد چرا تو را در آب نينداختند؟ گفتم چه كار كنم؟ به هر حال من هيچ نگرش سوئي به قطبي نداشتم. اگر به او بدي مي‌كردم، فردا همان بلا سر خودم مي‌آمد. شايد سال پيش در مورد گذشتن از پست سرمربيگري احساساتي شده بودم ولي نگاهي به تاريخچه زندگي فوتبالي‌ام اين‌گونه موارد را زياد نشان مي‌دهد، چه در مورد بازوبند كاپيتاني چه شماره پيراهن و حتي گرفتن دستمزدم بارها و بارها از اين كارها كرده بودم.
با اين اوصاف، اگر قطبي يا باشگاه پرسپوليس دوباره از شما تقاضاي همكاري كنند، حاضريد همكاري‌تان را تكرار كنيد؟
بله، به مصطفوي گفته‌ام هر كمكي براي پرسپوليس از دستم برآيد انجام مي‌دهم. تيم فعلي از لحاظ مهره‌اي خيلي قوي‌تر از سال قبل است. مهم ايجاد همدلي و همكاري است. در پرسپوليس مسائل حاشيه‌اي خيلي بيشتر از مسائل فني است.
پيرواني، عابدزاده و كماسي از باسابقه‌هاي پرسپوليس هستند و به قطبي كمك خوبي خواهند كرد. به هر حال بايد برنامه‌ريزي قوي‌تري كرد. براي حضور در 3 جام بايد كارها و پيش‌بيني‌هايي كرد كه آسيب‌ديدگي‌هاي كمتري به وجود آورد. شناخت قطبي هم برگ برنده امسال پرسپوليس است. با او مشكلي ندارم. از خاطر نمي‌برم كه او موقع رفتن از ايران، من را به عنوان جانشين خود معرفي كرد.
امسال پرسپوليس، به لطف شرايط مالي خيلي بهتر، در فصل نقل و انتقالات عملكردي قوي نشان داد. از ميان مهره‌هاي جديد چه تعداد در فهرست خريد شما هم قرار داشتند؟
در فهرست من براساس رفع نقاط ضعف تيم تا جايي كه به خاطر مي‌آورم هاشم بيك‌زاده، عليرضا محمد، محمد منصوري، سيدجلال حسيني، حنيف عمران‌زاده، آل‌نعمه، اسدي يا شيرزاد، ستار زارع، صابر ميرقرباني، ابراهيم توره يا مهاجم سرزن ديگري در حد او وجود داشت. هدفم هم رفع نقاط ضعف و حفظ 70 تا 80 درصدي تيم اصلي پارسال بود و مي‌خواستيم رودباريان، كعبي و آقايي را حفظ كنيم. چون پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا هم بايد بازي كند، حداقل 2 نفر در هر پست برايش لازم است. البته امسال بازيكنان خيلي خوبي گرفته‌اند.
سخت‌ترين لحظات شما در ليگ گذشته چه زماني بود؟
يكي از سخت‌ترين زمان‌ها پس از دقيقه 90 بازي با سپاهان بود. ته دلمان روشن بود كه مي‌توانيم بازي را ببريم. اين انرژي مثبت و اطمينان در ميان همه، از تماشاگران تا نيمكت و بازيكنان به صورت زنجيروار وجود داشت. فصل قبل در بازي‌هاي ما همه تماشاگران قرآن مي‌خواندند و همين كار فرهنگي به تماشاچيان آرامش مي‌داد.
ستاره پرسپوليس قهرمان به نظر شما چه كسي بود؟
ستاره اول پرسپوليس، كاشاني بود كه اگر ايشان نبود، واقعا به مشكل برمي‌خورديم. ايشان در تيم همدلي ايجاد مي‌كرد كه واقعا نعمت تاثيرگذاري بود و نخستين بار در پرسپوليس كار عمراني انجام داد. سكوهاي ورزشگاه درفشي‌فر را ساخت. او هر هفته و پس از هر برد به بازيكنان پاداش مي‌داد.
در فصل قبل كريم باقري با وجود سن بالا بسيار دونده و موثر در ميدان ظاهر شد. آيا اين انگيزه وافر كريم دليل خاصي داشت.
او سال گذشته دوران آماده‌سازي را خيلي خوب پشت سر گذاشت. به همين دليل با كمترين آسيب‌ديدگي در مقايسه با سال‌هاي اخير در فصل گذشته روبه‌رو شد. به كريم آزادي كامل داديم و هر موقع استراحت خواست، موافقت كرديم تا واقعا عالي باشد كه بود.
اما وقتي به پرسپوليس قطبي و پرسپوليس دنيزلي نگاه مي‌كنيم، مي‌بينيم پرسپوليس دنيزلي زيباتر بازي مي‌كرد، در حالي كه قطبي بيشتر نتيجه‌گرايي را هدف قرار داده بود. اين را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
قبول دارم در زمان دنيزلي زيباتر بازي مي‌كرديم، ولي نوسان كارمان هم بيشتر بود. امسال نوسان كمتر شد كه به قهرماني هم انجاميد. پرسپوليس دنيزلي دو بازي خوب بود، بازي بعدي بد مي‌شد. دنيزلي از روش 244 استفاده مي‌كرد و قطبي از 3 - 4 -3 يا 1 - 3 - 2 - 4 بهره مي‌برد.
و آخرين نكته...؟
فاصله فوتبال در دنيا خيلي كم شده است. امكانات ما هم كم است. گفتم مربيان خوبي داريم، ولي مديران خوبي نداريم. ما كمبود مدير داريم. اگر كلاس مديريت ورزشي هم بگذاريم، رشدمان خيلي قوي‌تر مي‌شود. هر چقدر مربيان ما خوب ولي مديريت ضعيف باشد، راه به جايي نخواهيم برد. مهم اين است كه آنها مدير باشند و چه بهتر كه علاوه بر مدير بودن، ورزشي هم باشند. مديريت نقش بسيار مهم‌تري در مقايسه با مربيگري دارد.
حالا‌ استيلي كجاست؟
دوره آموزش حرفه‌اي فوتبال را با تدريس روته مولر پشت سر گذاشتم. 2 دوره آموزشي ديگر را هم در اروپا پيش رو دارم. مايلم كمي استراحت كنم. به هر حال من از پرسپوليس كنار رفتم، ولي وقتي به ياد مي‌آورم اسطوره‌اي مثل پروين هم از اين تيم كنار رفته و من در مقابل نام او عددي نيستم قضيه خيلي برايم راحت‌تر مي‌شود.
اگر به خاطر داشته باشيد ميشل پلاتيني پس از مدت كوتاهي سرمربيگري تيم ملي فرانسه، اين حرفه را كنار گذاشت. وقتي از او دليلش را پرسيدند، با عزت نفس گفت: هر چه نگاه كردم، ديدم خيلي بزرگم و نتوانستم سطح خود را پايين بياورم. به هر حال همه چيز را تقدير مي‌دانم شايد خواست خدا بوده كه نباشم، تا به حال سه‌ چهار تيم ليگ يكي پيشنهاد همكاري به من داده‌اند اما چون شناخت لازم و درك درستي از نقاط قوت و ضعف‌شان نداشتم، سرمربيگري آنها را نپذيرفتم.

L . F . C
25-07-2008, 16:28
يادآوري انتقاد ليت‌بارسكي از دايي
مربي اخراجي تيم دسته دومي ژاپن سرمربي سايپا شد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال سايپا كمتر از يك ماه پيش از تيمي دسته دومي در ژاپن اخراج شده بود.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، پيرليت بارسكي كه امروز با باشگاه سايپا قراردادي يكساله امضا كرد، در تيم دسته دومي فوكوكاوا ژاپن به دليل كسب نتايج ضعيف اخراج شده بود.
ليت بارسكي بعد از 24 هفته فوكوكاوا را در دسته دوم ژاپن به مكان دهم رساند.
اين در حالي است كه حسين شهرياري قائم مقام باشگاه سايپا امروز اعلام كرد، ليت بارسكي چهار مقام قهرماني در ژاپن كسب كرده است و بهترين گزينه براي هدايت سايپا در ليگ قهرمانان آسياست.
اين مربي آلماني در جام جهاني ضمن انتقاد از علي دايي، در مورد كاپيتان تيم ملي ايران عنوان كرده بود: "معذرت مي‌خواهم كه قصد دارم از قهرمان فوتبال ايران انتقاد كنم؛ اما فكر مي‌كنم او اين ورزشگاه محل برگزاري ديدار ايران و مكزيك را با پارك نورنبرگ اشتباه گرفته است. ظاهرا او مي‌خواسته با راه رفتن، روژه ميلاي ايران در جام جهاني شود."

L . F . C
25-07-2008, 16:31
منعمي در گفت و گو با فارس:
باشگاه ابومسلم قراردادي با استيلي امضا نكرده است
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: هيچ قراردادي با حميد استيلي امضا نشده است و در حال بررسي شرايط هستيم.
[Only registered and activated users can see links] خسرو منعمي در گفت وگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: حميد استيلي قراردادي با باشگاه ابومسلم امضا نكرده است و نمي‌دانم چرا برخي از رسانه ها خبري در خصوص قرارداد 4 ساله با اين مربي منتشر كرده اند.
وي افزود: در حال بررسي شرايط همكاري با استيلي هستيم و حداكثر در مدت 48 ساعت آينده نتيجه اين مذاكرات مشخص خواهد شد.
اكبر ميثاقيان هفته گذشته از سمت سرمربيگري ابومسلم بركنار شد.
مسئولان اين باشگاه ابتدا قصد جذب پرويز مظلومي را داشتند، ولي اين مربي قرارداد خود با مس كرمان را تمديد كرد.
مذاكرات با حميد استيلي در اين زمينه ادامه دارد.

hanieh_t2001
25-07-2008, 16:40
پیشنهاد به پرسپولیس
محمد نوازي كه از استقلال كنار گذاشته شده هنوز پيشنهادي براي فصل جديد دريافت نكرده است. هافبك با سابقه استقلال به پرسپوليسي ها پيشنهاد همكاري داد اما كادر فني اين تيم با حضور نوازي در پرسپوليس مخالفت كرد!

تصاوير مربوط به اين خبر

([Only registered and activated users can see links])منبع :پایگاه اطلاع رسانی فوتبال ایران

siya_paul
25-07-2008, 17:01
/2 خبر از باشگاه فولاد خوزستان/
جلالي نام 4 بازيكن را خط زد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال فولاد خوزستان پس از حضوري كوتاه مدت در اردوي اين تيم، روي نام چهار بازيكن قلم قرمز كشيد.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، روما، ابوذر موگيهي، عبد الخاني و مكي شريفي، بازيكناني هستند كه سرمربي فولاد با عدم تائيد فني، نيازي به آنها در فصل جديد ندارد.
قرار است فردا برخي ديگر از بازيكنان اين تيم در آزمايش فني در مجموعه انقلاب شركت كنند و در صورتي كه نظر جلالي را جلب نكنند، نام آنها نيز از فهرست خارج مي‌شود.
اين تيم براي فصل جديد به يك مدافع و يك مهاجم نياز دارد.

* زادمحمود به فولاد بازگشت
حجت ا...زاد محمود شب گذشته به اهواز بازگشت و قرارداد خود با اين تيم را به ثبت رسمي رساند.
وي كه فصل گذشته در تيم سپاهان اصفهان توپ مي زد، صبح امروز دوباره به جمع فولادي ها بازگشت.
قرار است امشب نيز سهراب بختياري زاده به اهواز برود تا قرارداد خود را با فولاد به ثبت برساند.

khaf Esteghlali
25-07-2008, 17:03
منعمي در گفت و گو با فارس:
باشگاه ابومسلم قراردادي با استيلي امضا نكرده است
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: هيچ قراردادي با حميد استيلي امضا نشده است و در حال بررسي شرايط هستيم.
[Only registered and activated users can see links] خسرو منعمي در گفت وگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: حميد استيلي قراردادي با باشگاه ابومسلم امضا نكرده است و نمي‌دانم چرا برخي از رسانه ها خبري در خصوص قرارداد 4 ساله با اين مربي منتشر كرده اند.
وي افزود: در حال بررسي شرايط همكاري با استيلي هستيم و حداكثر در مدت 48 ساعت آينده نتيجه اين مذاكرات مشخص خواهد شد.
اكبر ميثاقيان هفته گذشته از سمت سرمربيگري ابومسلم بركنار شد.
مسئولان اين باشگاه ابتدا قصد جذب پرويز مظلومي را داشتند، ولي اين مربي قرارداد خود با مس كرمان را تمديد كرد.
مذاكرات با حميد استيلي در اين زمينه ادامه دارد.
هیئت مدیره ی باشگاه ابومسلم اگر او قبول کند او را به عنوان سر مربی می پذیرند البته باید گفت طی جلسه ی دیروز هیئت مدیره ی ابومسلم گزینه ی اصلی استیلی معرفی شده است پس شانس او برای سر مربیگری بسیار بالا است.

Loverboy
25-07-2008, 17:07
در ارسال خبر دقت لازم رو داشته باشيد كه اخبارتون تكراري نباشه . در صورت مشاهده خبر تكراري حذف خواهد شد

khaf Esteghlali
25-07-2008, 18:54
بالاخره مظلومی رسما مسی شد :
مظلومی که صحبت هایی مبنی بر پیوستن به ابومسلم میزد سرانجام طی یک قرارداد 1 ساله رسما هدایت تیم فوتبال مس را با ثبت در هیئت فوتبال این شهر به دست گرفت.

تذكر : ذكر منبع فراموش نشود .

AliReza
26-07-2008, 15:21
ملوان به دنبال جذب يك هافبك خارجي

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال ملوان انزلي براي پر كردن جاي خالي مازيار زارع به دنبال جذب يك هافبك برزيلي است.
[Only registered and activated users can see links] سعد ا...پور طهماسب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: امروز نشستي با مدير برنامه هاي يك هافبك برزيلي خواهيم داشت و در صورتي كه با او به توافق برسيم، اين بازيكن را جذب مي‌كنيم.
مازيار زارع هافبك اصلي تيم ملوان در فصل نقل و انتقالات به پرسپوليس منتقل شد و مسئولان باشگاه ملوان به دنبال جايگزين يك بازيكن براي او هستند.
بسياري از بازيكنان خارجي دستمزد بسيار پائين تري نسبت بازيكنان ايراني مي گيرند

AliReza
26-07-2008, 15:24
جباري براي پيوستن به صباباتري تا يكشنبه فرصت خواست

خبرگزاري فارس: مديرعامل صبا باتري گفت: مجتبي جباري تا يكشنبه از ما فرصت خواسته و در صورت منتقل نشدن به تيمي خارجي، به ما ملحق مي‌شود.
[Only registered and activated users can see links] كريم ملاحي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در مورد مذاكره با جباري، هنوز اتفاق جديدي رخ نداده است. اين بازيكن تا روز يكشنبه از ما فرصت خواسته و در صورتيكه به يك تيم خارجي نرود، به صبا باتري ملحق خواهد شد. يكي از گزينه هاي وي در ايران صبا باتري است.
مديرعامل باشگاه صبا در خصوص محل تمرين اين تيم، گفت: تيم در برخي روزها در تهران و در برخي روزها در قم تمرين خواهد كرد. اين موضوع به شرايط بازي‌هاي ما بستگي دارد. تمرينات ما در دو شهر قم و تهران برگزار مي شود.
ملاحي در خصوص بودجه باشگاه، عنوان كرد: وعده داده‌اند در حد معقول و منطقي، بودجه ما را تامين كنند.
مديرعامل صبا باتري در خصوص نام دقيق و جديد باشگاه، گفت: اكنون نام باشگاه تغيير نكرده است؛ اما از شما مي‌خواهم كه آن را صباي قم خطاب كنيد.

بابك17
26-07-2008, 17:11
دست همگيتون درد دنكنه بابت اخبار نقل و انتقالات ولي خواهشا يه نفر يه خبر قطعي بده ببينيم اتسو و علوي با پرسپوليس تموم كردن يا نه؟هركسي يه چيزي ميگه شبكه خبر هم تو اسامي بازيكنان جديد اسمي از اين دو نفر نياوردممنون ميشم كسي خبر دقيقي بده.

siya_paul
26-07-2008, 19:54
براي نخستين بار يك بازيكن خارجي با باشگاه ملوان بندرانزلي قرارداد بست

خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۰۵/۰۵/۸۷‬
ورزش ([Only registered and activated users can see links]). فوتبال ([Only registered and activated users can see links]) . داخلي ([Only registered and activated users can see links])
بندرانزلي - مديرعامل باشگاه فوتبال ملوان بندرانزلي گفت : اين باشگاه براي مدت دو سال با توميسلاو استانيچ بازيكن اهل كشور بوسني و هرزگوين قرارداد منعقد كرد.
سعدالله پورطهماسبي روز شنبه در مصاحبه با خبرنگار ايرنا در بندرانزلي با بيان اينكه استانيچ نخستين بازيكن خارجي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي خواهد بود ، اظهار داشت : اين بازيكن جوان ، قبلا در يكي از باشگاههاي جمهوري آذربايجان بازي مي‌كرد.
وي افزود : همچنين رضا حاج اسكويي دروازه بان فصل قبل تيم صبا باتري تهران نيز با قراردادي دو ساله به تيم ملوان پيوسته است.
پورطهماسبي تصريح كرد : بر اساس برنامه ريزي‌هاي انجام شده و طبق نظر كادر فني ، باشگاه تصميم به جذب يك بازيكن برزيلي گرفته كه هم اكنون در حال مذاكره با اين بازيكن هستيم.
وي ، وضعيت فعلي تيم ملوان بندرانزلي را خوب ارزيابي كرد و افزود : تمامي بازيكنان و كادر فني با اشتياق و انگيزه تمام ، مشغول تمرين و آماده سازي خود براي حضور در مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران هستند .كد/‪۳‬

siya_paul
26-07-2008, 19:55
وضعيت سرمربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد همچنان نامشخص است

ورزش ([Only registered and activated users can see links]). فوتبال ([Only registered and activated users can see links]) . داخلي ([Only registered and activated users can see links])
مشهد - در حالي كه تنها كمتر از ‪ ۱۰‬روز به آغاز هشتمين دوره مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران باقي مانده است ، وضعيت سرمربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد همچنان نامشخص است و در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.
گزارش خبرنگار ايرنا از مشهد حاكي است ، در حالي كه هفته گذشته حضور حميد استيلي در شهر مشهد به عنوان گزينه جديد سرمربيگري اين تيم از سوي محافل خبري مطرح شده بود اما سفر صبح امروز/شنبه/ استيلي به آلمان نشان داد كه اين مربي حاضر به هدايت اين تيم نيست.
از سوي ديگر شايعاتي مبني بر بازگشت دوباره اكبر ميثاقيان سرمربي بركنار شده اين تيم در محافل خبري شنيده مي‌شود اما تلاش خبرنگار ايرنا به منظور كسب صحت و سقم اين خبر با مديرعامل و يا ديگر مسوولان باشگاه ابومسلم مشهد نتيجه بخش نبوده است.
سخنگوي اداره كل تربيت بدني استان خراسان رضوي در اين خصوص گفت : هر زمان كه مديران باشگاههاي ورزشي از اطلاع رساني دقيق و شفاف دور شوند ، بر وسعت شايعات افزوده مي‌شود.
جبار قوچان نژاد افزود : در يك فرايند كلي ، وظيفه رسانه‌هاي جمعي ، اطلاع رساني براي روشن كردن اذهان عمومي است و اين وظيفه مسوولان است تا براي تحقق اين امر خطير با آنها همكاري لازم را داشته باشند.كد/‪۳‬

khaf Esteghlali
27-07-2008, 09:53
وضعيت سرمربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد همچنان نامشخص است

مشهد - در حالي كه تنها كمتر از ‪ ۱۰‬روز به آغاز هشتمين دوره مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران باقي مانده است ، وضعيت سرمربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد همچنان نامشخص است و در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.
گزارش خبرنگار ايرنا از مشهد حاكي است ، در حالي كه هفته گذشته حضور حميد استيلي در شهر مشهد به عنوان گزينه جديد سرمربيگري اين تيم از سوي محافل خبري مطرح شده بود اما سفر صبح امروز/شنبه/ استيلي به آلمان نشان داد كه اين مربي حاضر به هدايت اين تيم نيست.
از سوي ديگر شايعاتي مبني بر بازگشت دوباره اكبر ميثاقيان سرمربي بركنار شده اين تيم در محافل خبري شنيده مي‌شود اما تلاش خبرنگار ايرنا به منظور كسب صحت و سقم اين خبر با مديرعامل و يا ديگر مسوولان باشگاه ابومسلم مشهد نتيجه بخش نبوده است.
سخنگوي اداره كل تربيت بدني استان خراسان رضوي در اين خصوص گفت : هر زمان كه مديران باشگاههاي ورزشي از اطلاع رساني دقيق و شفاف دور شوند ، بر وسعت شايعات افزوده مي‌شود.
جبار قوچان نژاد افزود : در يك فرايند كلي ، وظيفه رسانه‌هاي جمعي ، اطلاع رساني براي روشن كردن اذهان عمومي است و اين وظيفه مسوولان است تا براي تحقق اين امر خطير با آنها همكاري لازم را داشته باشند.كد/‪۳‬
در جلسه ی دیروز صبح استیلی با مسولان ابومسلم به توافق نرسید و ابومسلمی ها به فکر گزینه های بعدی افتادند.

khaf Esteghlali
27-07-2008, 09:56
دست همگيتون درد دنكنه بابت اخبار نقل و انتقالات ولي خواهشا يه نفر يه خبر قطعي بده ببينيم اتسو و علوي با پرسپوليس تموم كردن يا نه؟هركسي يه چيزي ميگه شبكه خبر هم تو اسامي بازيكنان جديد اسمي از اين دو نفر نياوردممنون ميشم كسي خبر دقيقي بده.
علوی ثبت کرده ولی آتسو هنوز منتظر نظر قطبی است.

General Xavi
27-07-2008, 10:34
جباري تو استقلال مي مونه؟

siya_paul
27-07-2008, 10:42
قرارداد سي بازيكن ملوان ثبت شد
دو مهاجم كروات در قوهاي سپيد
مربي ملوان بندر انزلي از ثبت قرارداد سي بازيكن فصل گذشته و جديد اين تيم جهت حضور در هشتمين دوره ليگ برتر خبر داد.

فرهاد پورغلامي به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر گفت: پس از بازگشت از اردوي تداركاتي ارمنستان عصر پنجشنبه بازيكنان فصل گذشته و نيز چند مهره جديد ملوان با حضور در هيات فوتبال قراردادشان را با ملوان به ثبت رساندند.

وي در خصوص بازيكنان جديد اين تيم اظهار كرد: توميسلاو استانيچ مهاجم 26 ساله و آلن باسيچ مدافع 28 ساله كروات با ملوان قرارداد نهايي به ثبت رسانده اند و پويا نزهتي از فجر گيلان، احسان عبدي از نيروي زميني تهران، آرش سرسريان از ملوان سپيد انزلي و مصطفي عليرضايي از اميد ملوان در اين فصل در تركيب ملوان حضور خواهند داشت.

وي افزود: در حال مذاكره با يك هافبك برزيلي هستيم كه در صورت عقد قرارداد نهايي با اين بازيكن پرونده يارگيري ملوان در فصل نقل و انتقالات بسته خواهد شد.

پورغلامي تصريح كرد: در اردوي ارمنستان سه بازي تداركاتي مفيد داشتيم كه تا حدود زيادي نقاط ضعف و قوت ملوان را مشخص كرد، در تلاش هستيم تا پيش از ديدار با راه آهن در هفته اول ليگ برتر يك ديدار تداركاتي ديگر با نماينده اي از فوتبال گيلان برگزار كنيم.

siya_paul
27-07-2008, 11:27
اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر/ هافبک فصل گذشته پرسپولیس به تیم فوتبال پاس پیوست محمدرضا مامانی، هافبک فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس تهران با عقد قراردادی یکساله به عضویت تیم پاس همدان در آمد. به گزارش خبرنگار مهر، مامانی که قراردادش با تیم فوتبال پرسپولیس تهران به اتمام رسیده بود، با توجه به تمدید قرارداد افشین قطبی از ادامه حضور در این تیم بازماند و به تیم پاس همدان پیوست.
این هافبک جوان امروز قراردادی داخلی با تیم فوتبال پاس همدان به امضا رساند و فردا (دوشنبه) با حضور درهیئت فوتبال استان همدان آن را به ثبت می رساند. قرارداد مامانی با تیم فوتبال پاس همدان یکساله است و تا پایان فصل هشتم لیگ برتراعتبار خواهد داشت.
مامانی فردا در دیدار دوستانه تیم فوتبال پاس مقابل پیکان، سبزپوشان همدانی را همراهی خواهد کرد.
به دنبال جدایی سیدمحمد علوی از تیم فوتبال پاس همدان، محمدرضا مامانی که پست تخصصی اش هافبک دفاعی است به عضویت این تیم همدانی درآمد.

khaf Esteghlali
27-07-2008, 15:22
براي پيوستن به تيم تهراني
مجتبي جباري در حال مذاكره با مديرعامل استقلال
خبرگزاري فارس: هافبك فصل پيش تيم فوتبال استقلال اكنون در دفتر مديرعامل مشغول مذاكره است.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري لحظاتي پيش براي تمديد قرارداد با استقلال به ديدار علي فتح‌ا..زاده رفت.
اين بازيكن در حال مذاكره بر سر رقم دستمزد خود است. در صورت توافق امروز، قرارداد در هيئت فوتبال ثبت خواهد شد؛ اما در صورت عدم توافق، به احتمال فراوان به تيم صباي قم منتقل مي‌شود.
مجتبي جباري براي يك فصل حضور در تيم فوتبال استقلال رقمي در حدود 500 ميليون تومان از باشگاه درخواست كرده است.

khaf Esteghlali
27-07-2008, 15:24
با حضور در هيئت فوتبال
حوار محمد امروز رسما به فولاد خوزستان مي‌پيوندد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال عراق و دروازه‌بان فصل گذشته سپاهان اصفهان امروز با حضور در هيئت فوتبال خوزستان با فولاد قرارداد امضا مي‌كنند.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فولاد خوزستان امروز سه بازيكن ديگر به فهرست خود اضافه مي‌كند.
عصر امروز حوار ملامحمد عراقي به همراه محمد سواري دروازه‌بان فصل پيش سپاهان قراردادهاي خود را با فولاد به ثبت مي‌رساند.
ملامحمد فصل گذشته در تيم العين امارات بازي كرد.
امروز همچنين سهراب بختياري زاده نيز همراه تيم فولاد به اهواز خواهد رفت و بلافاصله قرارداد خود را با اين تيم ثبت مي‌كند.
فولادي‌ها كه صبح امروز در مجموعه انقلاب در آزمايش آمادگي جسماني شركت كردند عصر امروز به اهواز بازمي‌گردند.

khaf Esteghlali
27-07-2008, 15:30
ماماني: به تيمي با مديران صادق پيوستم
خبرگزاري فارس: هافبك سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشبختانه مسئولان در تيم پاس همدان صادق هستند.
[Only registered and activated users can see links] محمد رضا ماماني در گفت و گو با خبرنگارخبرگزاري فارس، درباره توافق نهايي اش با پاس همدان اظهار داشت: خيلي خوشحالم كه در ادامه فعاليتم ورزشم به پاس ملحق شده ام. با توجه به تجربه اي كه در اين تيم داشتم، معتقدم مهم ترين ويژگي‌ صداقت مسئولان تيم است.
وي ادامه داد: پاس همدان كادر فني بسيار خوبي را در اختيار دارد. در هشتمين دوره مي‌تواند حتي نسبت به فصل گذشته نيز نتايج بهتري را به دست آورد.
كاپيتان دوم فصل گذشته پرسپوليس درباره علت اصلي حضورش در تيم همداني گفت: در اين تيم برنامه‌هاي زيادي دارم. مي‌خواهم بسياري از ناگفته ها را بيان كنم.
وي ادامه داد: براي پرسپوليس آرزوي موفقيت دارم؛ هرچند اكنون نمي‌توانم شرايط اين تيم را در هشتمين دوره ليگ برتر پيش بيني كنم. با شروع مسابقات همه چيز مشخص خواهد شد.

khaf Esteghlali
27-07-2008, 15:31
مولايي در گفت و گو با فارس:
روزها را خط مي زدم تا محروميتم تمام شود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال مس كرمان گفت: هر روز تقويم را مقابلم مي‌گذاشتم و روزها را خط مي‌زدم تا محروميتم تمام شود.
[Only registered and activated users can see links] علي مولايي در گفت و گو با فارس، درباره محروميت دو ساله، از دست دادن يك فصل ديگر و صحبت‌هايش با امير قلعه نويي مبني بر كمك او براي كاهش محروميت، حرف‌هاي جديدي را مطرح كرد.

* محروميت من كاهش يافته بود
زماني كه آقاي شريف در فدراسيون حضور داشتند، به من گفت پس از بررسي پرونده، بر اساس قوانين فيفا محروميتم را به يك سال كاهش داده است. از او خيلي تشكر كردم؛ اما گفت دليلي وجود ندارد چرا كه اين كاهش محروميت را به خاطر من يا تماس‌هاي باشگاه در نظر نگرفته است. طبق قوانين اين تصميم را گرفته است. او گفت حكم من آماده شده و فقط بايد دبير فدراسيون و ساير مسئولان مربوطه آن را امضا كنند تا ابلاغ شود.

* پرونده ام دوباره بررسي شد
بعد از اين قضيه، هر بار كه اين موضوع را پيگيري مي‌كردم تا زودتر حكم كاهش محروميتم ابلاغ شود، فايده‌اي نداشت. به باشگاه هم كه مي‌گفتم. اعتقاد داشتند عجله نكنم. نمي‌دانم چرا اين حكم ابلاغ نشد. اين در حالي بود كه هيئت رئيسه فدراسيون هم آن را تائيد كرده بود. اين اتفاق نيفتاد تا اينكه آقاي شريف و شاه حسيني از فدراسيون جدا شدند. آقاي هاشميان هم پرونده را دوباره بررسي كرد. فكرش را هم نمي‌كردم كه در بررسي مجدد، اعلام به افزايش محروميت كنند.

* در آستانه دريافت رضايتنامه بودم
صبح روزي كه قصد داشتم به مس بروم تا در مورد تسويه حساب صحبت كنم، خبر دادند از فدراسيون حكم رسمي آمده و دو سال مرا محروم اعلام كرده اند. در جلسه اي كه آقاي هاشميان و نبي حضور داشتند، به من گفتند حكم قبلي غير قانوني بوده است. ماده اي كه مصرف كرده ام، دو سال محروميت دارد. در خواست تجديد نظر دارم؛ اما فكر نمي‌كنم اتفاقي رخ دهد. احتمالا بايد تاكسي بخرم تا خرجم را در بياورم.

* از تمرين كردن هم محروم هستم
هاشميان به اينكه كنار تيم مس كرمان بوده‌ام، اعتراض داشت و گفت نبايد كنار تيم تمرين كني. سئوال كه برايم ايجاد شده، اين است كه چطور مي‌شود قانون را زير سوال برد. مسئولان جديد معتقدند شريف براي اينكه فدراسيون را زير سوال ببرد، قصد كاهش محروميت مرا داشته است.

* يك سال عذاب آور را پشت سر گذاشتم
نمي‌توانم يك سال محروميت مجدد را تحمل كنم. اگر اين محروميت كاهش پيدا نكند، فوتبال را كنار مي‌گذارم و ادامه تحصيل مي‌دهم. فوق ديپلم معماري دارم و همان را ادامه مي ‌دهم. نمي‌توانم هر روز شاهد عذاب خانواده‌ام باشم. از اين فوتبال پر حاشيه كه پشت پرده‌اي آنچناني دارد، خسته شدم. در يك سال گذشته بدترين روزهاي زندگي ام را پشت سر گذاشتم. هر روز تقويم را مقابلم مي‌گذاشتم و روزها را خط مي‌زدم. ساير بازيكنان به اين كارم مي‌خنديدند. در تمرينان مس عصبي شده بودم و گاهي به بازيكنان پرخاش مي‌كردم. نمي‌خواهم بگويم همه با منظور حرف مي‌زدند؛ اما در همان حالت شوخي هم آزار مي‌ديدم.

* مديون امير قلعه نويي هستم
در اين مدت كسي مثل امير قلعه نويي از من حمايت نكرد. زماني كه در مس كرمان بود، قبل از هر جلسه تمرين از من تعريف و تمجيد مي كرد. هميشه مي‌گفت، مهاجم اول تيم هستم. اين در حالي بود كه محروم بودم. در بازي‌هاي دوستانه از من استفاده مي‌كرد و اين باعث ناراحتي ساير مهاجمان مي‌شد.

* با مس قرارداد ندارم
قراردادم با مس به پايان رسيده است؛ اما چون يك فصل آن به محروميت گذشت، حاضر نيستند به راحتي رضايتنامه بدهند. قبل از اينكه محروميت دو ساله‌ام اعلام شود، با تيم‌هاي زيادي مذاكره كرده بودم؛ سپاهان، پرسپوليس و استقلال. زمان حضور كاشاني در پرسپوليس هم با آنها مذاكراتي داشتيم. همان زمان نظري جويباري با من تماس گرفت. به او گفتم شرايط مالي پرسپوليس خوب است؛ اما اگر استقلال هم همان شرايط را داشته باشد، اين تيم را انتخاب مي‌كنم چون امير قلعه نويي كاملا بازي ام را مي‌پسندد.

* قرار نيست قلعه نويي محروميتم را كاهش دهد
امير قلعه نويي قبل از اينكه به استقلال بيايد، مرا براي تيم فصل آينده اش انتخاب كرده بود؛ اما هميشه مي‌گفت تمام پيشنهادهايت را بررسي كن و بهترين انتخاب را داشته باش. روزي كه قرار بود رضايتنامه ام را از مس دريافت كنم، قصد داشتم با استقلال قرارداد امضا كنم كه خبر محروميتم را شنيدم.

* بلاتكليف هستم
نمي‌دانم قانون فيفا تا اين حد خشك است كه هيچگونه بخشش در بحث دوپينگ ندارد. اگر اجازه بدهند در ليگ قهرمانان آسيا به استقلال كمك كنم، جاي شكرش باقي است. به قلعه نويي مديون هستم. او در تمرينات مس خيلي كمكم كرد. فعلا قصد دارم به اهواز بازگردم و منتظر راي تجديدنظر هستم.

AliReza
27-07-2008, 18:51
پيوستن دو دروازبان به تيم فوتبال فولاد خوزستان

دو دروازبان جديد به تيم فوتبال فولاد خوزستان پيوستند.
محمدسواري دروازه بان فصل گذشته تيم سپاهان اصفهان عصرامروز با حضور درکميته نقل و انتقالات هيات فوتبال استان خوزستان قرارداد خود را با تيم فولادخوزستان به ثبت رساند.
محمد سواري به صورت قرضي و به مدت يک فصل ازتيم سپاهان اصفهان به تيم فولاد خوزستان پيوست.
همچنين عقيل عبدالخاني دروازه بان فصل گذشته تيم صنعت نفت اهوازعصرامروز با حضور درکميته نقل و انتقالات هيات فوتبال استان خوزستان قرارداد خود را با تيم فولادخوزستان به ثبت رساند.
مدت قراردادعبدالخاني با تيم فولادخوزستان سه فصل است.
تيم فولادخوزستان با در اختيارگرفتن امتياز تيم سپاهان نوين اصفهان مجوزحضوردرهشتمين دوره مسابقات فوتبال دسته برترباشگاههاي کشوررابدست آورد.
هشتمين دوره مسابقات فوتبال دسته برترباشگاههاي کشورازروزپانزدهم مردادآغازمي شود.

AliReza
27-07-2008, 19:06
فراز فاطمي به مس پيوست

فراز فاطمي مهاجم فصل پيش پرسپوليس به مس كرمان پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فراز فاطمي مهاجم فصل پيش تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز با حضور در هيات فوتبال استان كرمان قرارداد يك ساله‌ي خود را با تيم فوتبال مس ثبت كرد.

L . F . C
27-07-2008, 19:14
دفاع چپ برزیلی با دریافت 250 میلیون پرسپولیسی شد ([Only registered and activated users can see links])

فابیوآرتور انریکه مدافع چپ برزیلی با امضای قرارداد یک ساله به باشگاه پرسپولیس پیوست اما گفته می شود این بازیکن با رقم قابل توجهی سرخ پوش شده است.فرخزادی در مورد رقم پرداختی باشگاه پرسپولیس به خبرگزاری فوتبال ایران گفت: «من فکر می‌کنم با توجه به هزینه جذب بازیکنان دیگر، رقم 250 میلیون برای عقد قرارداد یک بازیکن برزیلی، رقم چندان زیاد و قابل توجهی نیست.امیدواریم دریافت IT بازیکن برزیلی نیز هزینه چندان بالایی برای باشگاه پرسپولیس در برنداشته باشد.

L . F . C
27-07-2008, 19:16
مخالفت کریمی با حضور رضایی در پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links])

مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از مصدومیت محسن خلیلی و دوری چند ماهه او از فوتبال،‌ به دنبال جایگزیی برای این مهاجم هستند و روی غلامرضا رضایی مهاجم صباباتری نظر دارند.به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، یکی از مسئولان پرسپولیس طی روزهای اخیر چند بار با غلامرضا رضایی مذاکره کرده و این بازیکن هم ابراز تمایل کرده که فصل آینده در پرسپولیس بازی کند. اما مشکل رضایی این است که او یک سال دیگر با صباباتری قرارداد دارد و فیروز کریمی هم گفته که تحت هیچ شرایطی اجازه نخواهد داد تا رضایی به پرسپولیس برود. البته این بازیکن قرار است در مورد چیزی از صباباتری با ملاحی مدیرعامل پگاه حرف بزند ولی جدایی او از این تیم اتفاق دور از ذهنی است.

L . F . C
27-07-2008, 23:05
پيوستن سه بازيكن جديد به تيم فوتبال استقلال اهواز :

سه بازيكن جديد به تيم فوتبال استقلال اهواز پيوستند.
حميدرضا رجبي و محمدآقا محمدي بازيکنان فصل گذشته تيمهاي مس كرمان و
شيرين فرازكرمانشاه امشب با حضوردركميته نقل وانتقالات هيات فوتبال استان خوزستان قرارداد خود را با تيم استقلال اهوازبا اين تيم به ثبت رساندند.
مدت قرارداد حميدرضا رجبي ومحمد آقا محمدي با تيم استقلال اهوازيک فصل است.
همچنين مهدي زنجاني درباطي دروازبان فصل گذشته تيم سرخپوشان دلوارافزار
تهران امشب نيزبا حضوردر كميته نقل وانتقالات هيات فوتبال استان خوزستان قرارداد خود را با تيم استقلال اهوازبه ثبت رساند.
مدت قرارداد مهدي زنجاني درباطي با تيم استقلال اهوازدوفصل است.

AliReza
28-07-2008, 00:25
رضایتنامه مولایی برای انتقال به تیم فوتبال استقلال صادر شد

سرپرست موقت باشگاه مس کرمان از صدور رضایتنامه علی مولایی برای انتقال به تیم فوتبال استقلال تهران خبر داد.رضا یوسف آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان خبر فوق افزود: ما چندین مرتبه در خصوص وضعیت علی مولایی از فدراسیون فوتبال استعلام کردیم تا بطور قطع از میزان و مدت محرومیت این بازیکن اطلاع حاصل کنیم اما پاسخ دقیقی به ما داده نشد.
وی ادامه داد: با توجه به این موضوع تصمیم گرفتیم از ریسک کردن در خصوص آینده مولایی و سرمایه گذاری روی بازیکنی که مشخص نیست چه زمانی می تواند برای تیم مس کرمان بازی کند، پرهیز کنیم. به همین دلیل عصر امروز رضایتنامه وی را برای انتقال به باشگاه استقلال صادر کردیم.
سرپرست موقت باشگاه مس کرمان همچنین تاکید کرد: برای آنکه در این فصل در خط حمله با مشکل خاصی مواجه نشویم فراز فاطمی را به عنوان جانشین مولایی جذب کردیم که قرارداد این بازیکن عصر امروز در هیئت فوتبال استان کرمان ثبت شد.
از سوی دیگر شنیده می شود باشگاه استقلال تهران مبلغ 90 میلیون تومان برای دریافت رضایت نامه علی مولایی به باشگاه مس کرمان پرداخت کرده است. این بازیکن پیش از ظهر فردا برای عقد قرارداد با آبی پوشان تهرانی در هیئت فوتبال استان تهران حاضر می شود.

AliReza
28-07-2008, 00:27
پيوستن سه بازيكن جديد به تيم فوتبال استقلال اهواز

شيرين فرازكرمانشاه امشب با حضوردركميته نقل وانتقالات هيات فوتبال استان خوزستان قرارداد خود را با تيم استقلال اهوازبا اين تيم به ثبت رساندند.
مدت قرارداد حميدرضا رجبي ومحمد آقا محمدي با تيم استقلال اهوازيک فصل است.
همچنين مهدي زنجاني درباطي دروازبان فصل گذشته تيم سرخپوشان دلوارافزار
تهران امشب نيزبا حضوردر كميته نقل وانتقالات هيات فوتبال استان خوزستان قرارداد خود را با تيم استقلال اهوازبه ثبت رساند.
مدت قرارداد مهدي زنجاني درباطي با تيم استقلال اهوازدوفصل است.

AliReza
28-07-2008, 00:29
تمديد حضور 3 ساله 4 بازيکن در ابومسلم

حسين فلاحتي مسئول کميته اطلاع رساني هيأت فوتبال خراسان رضوي گفت: عرفان الروم / سعيد چاه جويي/ جواد رزاقي و سعيد پور رضايي قرار داد سه ساله جديدي با تيم ابومسلم امضاء کردند.
عرفان الروم / سعيد چاه جويي و جواد رزاقي از 2 سال پيش به تيم ابومسلم خراسان پيوسته اند.
سعيد پور رضايي هم از تيم جوانان ابومسلم به تيم بزرگسالان آمده است.

AliReza
28-07-2008, 00:31
راه آهن به دنبال جذب آلوارو

خبرگزاري فارس: يك مهاجم اهل اوروگوئه به زودي براي عقد قرارداد با راه‌آهن به تهران خواهد آمد.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، كادر فني تيم راه‌آهن براي تقويت خط حمله خود در پي جذب مهاجم خارجي ايست.
در اردوي اتريش چهار بازيكن از صربستان، نيجريه، هلند و كرواسي در تمرينات اين تيم حضور پيدا كردند؛ اما مورد تاييد قرار نگرفتند.
داود مهابادي سرمربي راه‌آهن از طريق تماشاي فيلم بازي‌هاي يك مهاجم اروگوئه‌اي، اين بازيكن را تاييد كرده است.
قرار است آلوارو به زودي به تهران بيايد.
اين مهاجم 30 ساله مسابقه در ليگ بوليوي را دارد.

hamed s.s topiran
28-07-2008, 18:06
درخواست پرسپوليس از فدراسيون فوتبال؛ مهلت ثبت قرارداد "آنتونيو" را به تعويق بياندازيد

Jul 28,2008 ParsFootball News Agency ([Only registered and activated users can see links])

مسوولان باشگاه پرسپوليس از فدراسيون فوتبال درخواست كردند تا پايان مهلت ثبت قرارداد مدافع برزيلي‌شان را به تعويق بياندازند.

در حالي كه امروز (دوشنبه) آخرين مهلت زمان ثبت قرارداد بازيكنان ليگ برتر فوتبال كشور است، مسوولان باشگاه پرسپوليس از فدراسيون فوتبال درخواست كرده تا مهلت ثبت قرارداد مدافع جديد برزيلي‌اش را به تعويق بياندازد.

"فابيو آرتور انريكه آنتونيو" مدافع برزيلي كه با تاييد افشين قطبي سرمربي پرسپوليس با اين تيم قرارداد داخلي امضا رسانده‌ است، سائوپائولو برزيل را به مقصد دبي ترك كرده و قرار است

ساعت 24امشب از طريق اين كشور عربي وارد تهران شود.

گفتني است فدراسيون فوتبال هنوز درباره به تعويق افتادن مهلت ثبت قرارداد آنتونيو، موافقت خود را به مسوولان باشگاه پرسپوليس اعلام نكرده است.

hamed s.s topiran
28-07-2008, 18:06
درصورت توافق نهايي
جمشيدي با فولاد قرارداد مي بندد

خبرگزاري فارس: در صورتي كه هافبك سابق تيم فوتبال استيل آذين با مسئولان فولاد به توافق برسد، با اين تيم قرارداد مي بندد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي در تمرين تيم فولاد در مجموعه ورزشي انقلاب در روز گزشته با پژمان جمشيدي براي حضور در اين تيم به صحبت پرداخت و بين آنها توافق اوليه حاصل شد. قرار است امروز اين بازيكن راهي اهواز شود تا پس از صحبت هاي نهايي با مدير عامل، در صورت توافق با اين تيم قرارداد رسمي امضا كند.
سهراب بختياري زاده از جمله بازيكناني است كه هنوز قرارداد خود را با فولاد ثبت نكرده و به گفته سرپرست اين تيم، قرار است همراه جمشيدي تا قبل از اتمام زمان نقل و انتقالات به اهوازبرود.
تمرينات فولاد از فردا زير نظر جلالي برگزار مي شود. اين مربي روز گذشته با پايان اردوي اين تيم در تهران نام كريم شاهوردي را از فهرست فولاد خط زد.

hamed s.s topiran
28-07-2008, 18:07
مسئولان استقلال تهران بدقولي كردند
مولايي در راه سپاهان اصفهان

خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم مس كرمان برا عقد قرارداد با باشگاه سپاهان، راهي اصفهان شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه روز گذشته نماينده باشگاه استقلال براي صدور رضايت نامه علي مولايي به كرمان رفته بود، امروز اين بازيكن به دليل بدقولي مسئولان استقلال راهي اصفهان شد تا به سپاهان قرار داد رسمي امضا كند.
اين بازيكن ديروز با توجه به وعد‌ه‌هاي باشگاه استقلال مبني بر عقد قرارداد، با وجود محروميت به دليل دوپينگ، مبلغ 110 ميليون تومان بابت صدور رضايت نامه با هزينه شخصي به باشگاه مس پرداخت كرد؛ اما صبح امروز مسئولان استقلال با وجود قول به مولايي پس از اينكه متوجه شدند احتمال كاهش محروميت 2 ساله وي كم است، از جذب او پشيمان شده و تماسي با مولايي برقرار نكردند.
اين بازيكن كه پيش از اعلام شدن محروميت 2 ساله‌اش با مسئولان سپاهان به توافق رسيده و حتي با آنها قرار داد داخلي امضا كرده بود، راهي اصفهان شد تا با اين قرارداد امضا كند.
مولايي در اين خصوص به خبرنگار فارس اظهار داشت: وقتي ديدم استقلالي ها حاضر نيستند به قول خود عمل كنند تصميم گرفتم با سپاهان قرارداد امضا كنم.
وي افزود: آنها به من لطف كرده و تا امروز در فهرست خود يك جاي خالي براي جذب من كنار گذاشتند، در نتيجه حاضرم با آنها قرار داد 10 ساله امضا كنم.
مهاجم فصل گذشته مس با اشاره به اينكه براي پيوستن به استقلال هر كاري كه لازم بود انجام داد، تصريح كرد: 20 بار به امير قلعه نويي زنگ زدم و گفتم در صورت كاهش محروميتم حاضرم براي استقلال رايگان بازي كنم. حتي ديروز از چك شخصي خود پول رضايتنامه ام را دادم؛ اما استقلالي‌ها حتي يك تماس هم با من نگرفتند.
اين بازيكن محروم درباره كاهش محروميت خود گفت: حال كه مسئولان ضد دوپينگ مي‌گويند طبق قوانين فيفا مرا دو سال محروم كردند، از فيفا نامه مي‌آورم تا اين محروميت كاهش پيدا كند و اگر تلاشم به جايي نرسد، اميدوارم بتوانم حداقل در ليگ قهرمانان به سپاهان كمك كنم.

hamed s.s topiran
28-07-2008, 18:09
رضایی در گفتگو با مهر:
خوشحالم زیر نظر کریمی کار می کنم / تا قطبی هست به پرسپولیس بر نمی گردم

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس از پیوستنش به تیم فوتبال صباباتری ابراز خرسندی کرد و گفت: فیروز کریمی یکی از فنی ترین مربیان ایران است و خوشحالم که زیر نظر او کار می کنم.شیث رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد عقد قرارداد با تیم فوتبال صباباتری گفت: کریمی من را قبول دارد که این موضوع برایم بسیار مهم بوده و با تمام وجود برای این تیم بازی خواهیم کرد. مطمئنا اعتماد مربی به بازیکن باعث می شود سطح بازی بالاتر برود.
وی با بیان اینکه صباباتری بازیکنان خوبی را جذب کرده است، افزود: این تیم با نفراتی که در اختیار دارد، در فصل آینده می تواند نتایج خوبی در مسابقه های داخلی و خارجی کسب کند.
مدافع پیشین تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: حضور صباباتری در لیگ قهرمانان آسیا انگیزه بازیکنان را افزایش می دهد. مطمئنا با تمام توان در این تیم بازی می کنم تا بتوانم از مسابقه های آسیایی به عنوان سکوی پرتابم به تیم ملی و تیم های اروپایی استفاده کنم.
وی خاطر نشان کرد: تمام فکر و ذکرم در فصل جاری موفقیت صباباتری خواهد بود و اگر فصل آینده قطبی از پرسپولیس جدا شد، به آن تیم باز می گردم.
رضایی در پایان گفت: دوست ندارم در تیمی که افشین قطبی سرمربی آن است، بازی کنم زیرا من با مربیان بزرگی همچون پروین، دنیزلی، آری هان و درخشان کار کرده ام و نمی توانم زیر نظر مربی کوچکی مانند قطبی به فوتبالم ادامه دهم.

siya_paul
28-07-2008, 18:09
قرارداد بختیاری زاده و جمشیدی امروز ثبت می شود / بازگشت جلالی به اهواز
سهراب بختیاری زاده و پژمان جمشیدی عصر امروز با حضور در هیئت فوتبال استان خوزستان قرارداد رسمی خود را با تیم فولاد به ثبت می رسانند. حسین ابن قاسم در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین اخبار نقل و انتقالات باشگاه فولاد گفت: عصر امروز سهراب بختیاری زاده و پژمان جمشیدی به همراه نماینده باشگاه فولاد در هیئت فوتبال استان حاضر می شوند و با تیم ما قرارداد رسمی امضا می کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر با حوار ملامحمد هم در حال مذاکره هستیم تا با این بازیکن برای حضور در تیم فوتبال فولاد به توافق برسیم. البته اگر نتوانیم قرارداد این بازیکن عراقی را تا پایان فرصت نقل و انتقالات به ثبت برسانیم، وی نمی تواند در هفته نخست لیگ برتر تیم ما را همراهی کند.
سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان همچنین تصریح کرد: با جذب سهراب بختیاری زاده، پژمان جمشیدی و حوار ملامحمد یک جای خالی در فهرست نفرات خود خواهیم داشت تا در صورت نیاز در نیم فصل لیگ برتر بازیکن جدید را به خدمت بگیریم.
ابن قاسم در پایان گفت: پس از پایان اردوی تیم در تهران، بازیکنان شب گذشته به اهواز بازگشتند و امروز تمرین خود را در غیاب جلالی برگزار می کنند. البته سرمربی تیم امشب به اهواز باز می گردد تا هدایت تمرین های تیم را برعهده بگیرد.

hamed s.s topiran
28-07-2008, 18:10
آخرین روز نقل و انتقالات/
قرارداد پنج بازیکن پرسپولیس به طور غیابی ثبت شد

باشگاه پرسپولیس طی نامه ای به هیئت فوتبال استان تهران قرارداد پنج بازیکن این تیم را به طور غیابی ثبت کرد.به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به حضور تیم فوتبال پرسپولیس در امارات و پایان فصل نقل و انتقالات، مسئولان باشگاه پرسپولیس امروز طی نامه ای به هیئت فوتبال استان تهران از مسئول این هیئت خواستند قراردادهای ضیاالدین نیک نفس، فرهاد خیرخواه ، علیرضا حقیقی ، حمیدعلی عسگر و سپهرحیدری را به مدت یکسال دیگر با این باشگاه تمدید کنند.
فصل نقل و انتقالات هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر که از روز 27 تیرماه آغاز شده بود، امروز رسما به پایان خواهد رسید.

hamed s.s topiran
28-07-2008, 18:15
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
دو بازيكن خارجي به همراه شاهين خيري با باشگاه ذوب آهن اصفهان قرارداد امضا كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شاهين خيري بازيكن فصل گذشته‌ي مس كرمان امروز قرارداد يكساله‌ي خود با باشگاه ذوب آهن اصفهان را در هيات فوتبال اصفهان ثبت كرد.
همچنين "حيدر عبيد" بازيكن تيم ملي عراق كه 45 بازي ملي در كارنامه دارد و پيش از اين در تيم الوكره قطر بازي مي‌كرد، نيز با قراردادي يكساله به ذوب آهن پيوست.
"ايگور كاترو" مهاجم برزيلي نيز قرارداد دوساله‌اي را با ذوب آهن در هيات فوتبال اصفهان ثبت كرد.

hamed s.s topiran
28-07-2008, 18:15
خبرگزاري دانشجويان ايران - رشت
بازيکن اسبق تيم واسکودوگاما برزيل با عقد قراردادي يکساله رسما به عضويت تيم فوتبال ملوان در فصل آينده ليگ برتر درآمد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر "فيليپو آلوز دسوزا" ظهر دوشنبه پس از ثبت قرار داد خود در دفتر هيات فوتبال گيلان به مدت يک‌سال پيراهن ملوان را بر تن خواهد کرد.

اين هافبک 26 ساله علاوه بر بازي در واسکودوگاما برزيل سابقه حضور در ليگ يونان و اتريش را نيز در کارنامه به همراه دارد.

گفته مي شود مبلغ قرارداد اين بازيکن با ملوان حدود 90 هزار دلار براي يکسال است.

khaf Esteghlali
28-07-2008, 19:08
:-?لحظاتی پیش خواندم که نقل و انتقالات به دستور فدارسیون از 7 مردادتا 12 مرداد تمدید شد آیا دست است یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

siya_paul
28-07-2008, 19:36
پيوستن جمشيدي و بختياري زاده به فولاد خوزستان
دو بازيکن جديد به تيم فوتبال فولاد خوزستان پيوستند .
پژمان جمشيدي و سهراب بختياري زاده بازيکنان پيشين تيم هاي استيل آذين تهران و پاس همدان عصر امروز با حضور در كميته نقل و انتقالات هيات فوتبال استان خوزستان ،قرارداد خود را با تيم فولاد خوزستان به صورت رسمي به ثبت رساندند .
بر اساس اين قرارداد جمشيدي و بختياري زاده به مدت يک دوره براي تيم فولاد خوزستان در مسابقات فوتبال دسته برتر باشگاههاي کشور بازي مي کنند .

Meysam
28-07-2008, 19:43
:-?لحظاتی پیش خواندم که نقل و انتقالات به دستور فدارسیون از 7 مردادتا 12 مرداد تمدید شد آیا دست است یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا 12 مرداد فقط برای ملی پوشان، که فکر کنم تا حالا فقط نصرتی باهیج تیمی قرارداد نبسته:winksmiley02:

siya_paul
28-07-2008, 19:53
علی مولایی به تیم فوتبال سپاهان اصفهان پیوست
مهاجم پیشین تیم فوتبال مس کرمان عصر امروز با حضور در هیئت فوتبال استان اصفهان به تیم سپاهان پیوست. به گزارش خبرنگار مهر، درحالیکه شب گذشته مسئولان باشگاه مس کرمان رضایت نامه علی مولایی را برای عقد قرارداد با استقلال تهران صادر کرده بودند، این بازیکن عصر امروز در هیئت فوتبال استان اصفهان حاضر شد و با عقد قراردادی 3 ساله به تیم فوتبال سپاهان پیوست.
علی مولایی که پرونده دوپینگ او در کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در حال بررسی است، طی نامه ای رسمی از سوی فدراسیون فوتبال در روز 15 جولای(25 تیرماه) محرومیت 2 ساله اش به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) اعلام شده است.
طبق این نامه مولایی از تاریخ 3/10/86 به مدت دو سال از شرکت در تمامی مسابقات محروم است و با توجه به اعلام رسمی آن به فیفا امکان لغو یا کاهش محرومیت این بازیکن بسیار اندک خواهد بود.

L . F . C
28-07-2008, 22:59
پرسپولیس با مدیر برنامه هاى رضایى توافق کرد
همانطور که در خبرها داشتیم پرسپولیس براى جانشین خلیلى، روى نام غلام رضا رضایى نظر دارد طبق شنیده ها مذاکرات باشگاه با مدیر برنامه هاى این بازیکن مثبت بوده است و توافقاتى صورت گرفته. این در حالى است که باشگاه صبا باترى با این انتقال سخت مخالف است و کریمى به هیچ وجه قصد ندارد این مهره را از دست بدهد. رضایى یک سال دیگر با صباباترى قرارداد دارد مسئولان تیم قصد دارند امروز قرارداد رضایى را به استان قم منتقل کنند

L . F . C
28-07-2008, 23:05
جای خالی نام خلیلی و آتسو در فهرست پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links])

در فاصله یک ساعت مانده به پایان زمان رسمی فصل نقل و انتقالات لیگ برتر، دو بازیکن قرارداد خود را با باشگاه راه‌آهن تهران ثبت کردند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آلوارو پینتوس، بازیکن اروگوئه‌ای تیم پوتوسید بولیوی و همچنین صادق میراحمدی از تیم فولاد هرمزگان با حضور در هیات فوتبال استان تهران قرارداد خود با تیم راه‌آهن را ثبت کردند. علاوه بر این دو بازیکن، مجتبی جباری و بیژن کوشکی امروز -دوشنبه- قرارداد خود را با باشگاه استقلال تمدید کردند و مهران فرزیات نیز قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید کرد. به گزارش ایسنا، در حالی که نام محسن خلیلی در فهرست بازیکنانی که قراردادشان در هیات فوتبال با باشگاه پرسپولیس ثبت شده، به چشم نمی‌خورد، فرانک آتسو نیز هنوز برای ثبت قراردادش با پرسپولیس در هیات فوتبال حاضر نشده است.همچنین نام گئورگ کاسپارف و مرتضی ملائیان از فهرست بازیکنان راه‌آهن تهران خارج شد

AliReza
29-07-2008, 00:31
برق شيراز 2 بازيكن خارجي جذب مي‌‌كند

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال برق شيراز 2 بازيكن خارجي جذب خواهد كرد.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])-------------------------------
محمد عباسي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: يك مدافع خارجي كه در ليگ ايرلند بازي كرده است را جذب مي‌كنيم تا نقاط ضعف خود را پوشش دهيم. حضور اين بازيكن در تيم ما قطعي است.
وي افزود: به دنبال جذب يك مهاجم خارجي نيز هستيم تا با قدرت در ليگ هشتم به ميدان برويم.
سرمربي تيم برق شيراز كه پيش از مسابقه دوستانه با استقلال تهران سخن مي‌گفت، افزود: بعد از اين مسابقه يك ديدار تداركاتي نيز روز جمعه در شيراز انجام خواهيم داد.
ديدار 2 تيم برق شيراز و استقلال از ساعت 17:30 امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي آغاز شده است.

AliReza
29-07-2008, 00:32
مس همچنان خبرساز در آخرين ساعت‌هاي فصل نقل وانتقالات
ارشاد يوسفي در كرمان؛ "نويدكيا" تسويه حساب كرد

باشگاه مس کرمان در آخرين ساعت هاي فصل نقل وانتقالات ليگ برتر همچنان خبرساز است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،"ارشاد يوسفي" دروازه بان فصل گذشته‌ي تيم فوتبال شيرين فراز كرمانشاه با مسئولان باشگاه مس به توافق رسيد و تا پايان امروز قرارداد خود با باشگاه كرماني را ثبت مي كند.
ضمن آن كه رسول نويد كيا بازيكن تيم مس نيز به دليل ايجاد مسايل حاشيه اي در تمرين روز يكشنبه از تيم مس كنار گذاشته شد و به احتمال زياد اين بازيكن نيز راهي ابومسلم خراسان مي شود.
اين در حالي است كه مجيد نامجو مطلق مربي تيم مس كرمان نيز امشب وارد مشهد مي شود تا در صورت توافق نهايي به صورت رسمي هدايت ابومسلم را در ليگ هشتم بر عهده بگيرد.
مسوولان باشگاه سپاهان اصفهان با علي مولايي و باشگاه مس كرمان نيز به منظور حضور اين بازيكن در اصفهان به توافق رسيده اند و مولايي در آستانه‌ي پيوستن به تيم سپاهان قرار دارد.

AliReza
29-07-2008, 00:33
ميرقرباني با باشگاه صنعت نفت آبادان تسويه حساب كرد

صابر ميرقرباني، بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال صنعت نفت آبادان امروز به طور قطعي از اين تيم جدا شد.
اين بازيكن امروز / دوشنبه / با حضور در هيات فوتبال خوزستان تسويه حساب مالي و مالياتي خود را انجام داد.
گفته مي‌شود ميرقرباني براي فصل جديد ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران با تيم سايپاي كرج به توافق رسيده است .
همچنين عقيل عبدالخاني با حضور در اين هيات براي مدت سه فصل، قرارداد خود را با تيم فوتبال فولاد خوزستان به ثبت رساند.
اين دروازه بان فصل گذشته در تيم نفت اهواز حضور داشت.
تيم نفت اهواز فصل آينده به عنوان نماينده خوزستان در ليگ دسته سوم باشگاه‌هاي ايران حضور خواهد داشت .

AliReza
29-07-2008, 00:36
هافبك برزيلي جانشين زارع در تيم ملوان بندرانزلي شد

باشگاه ملوان بندرانزلي در آخرين روز نقل و انتقالات بازيكنان ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران با يك هافبك برزيلي قرارداد بست.
مديرعامل اين باشگاه روز دوشنبه با اعلام اين مطلب به خبرنگار ايرنا گفت:
فيليپه دسوزا با قراردادي يكساله به تيم ملوان پيوسته است.
سعدالله پورطهماسبي اظهار داشت: اين هافبك ‪ ۲۵‬ساله يكي از بازيكنان خوب تيم واسكودوگاما در فصل گذشته رقابت‌هاي فوتبال باشگاه برزيل بود.
وي افزود: اميدواريم با حضور اين بازيكن خوب برزيلي، خلاء حضور مازيار زارع در پست هافبك وسط احساس نشود.
وي تصريح كرد: باشگاه ملوان همچنين امروز با مهدي نوري مهاجم تيم فوتبال جوانان ايران قراردادي دوساله بست.
پورطهماسبي گفت : اين بازيكن نيز يكي از بهترين‌هاي تيم جوانان است كه با توجه به انگيزه‌اش براي حضوري پررنگ در فوتبال ، پيش بيني مي‌كنيم شاهد بازي‌هاي خوبي از وي باشيم .
وي متذكر شد: البته با توجه به دستور رييس تربيت بدني نيروهاي مسلح مبني بر اينكه به جز باشگاه‌هاي ملوان و مقاومت سپاسي شيراز هيچ باشگاهي حق جذب بازيكن سرباز ندارد، هنوز جذب بازيكن در ملوان به اتمام نرسيده است.
مديرعامل باشگاه ملوان اضافه كرد: پيرو اين دستور ما پيش بيني مي‌كنيم كه بازيكنان مشمولي كه جذب باشگاه‌هاي ديگر شده‌اند در آينده‌اي بسيار نزديك به اين دو باشگاه ملحق شوند.
تيم فوتبال ملوان براي حضور در ليگ هشتم سه بازيكن خارجي به نام‌هاي توميسلاو استانيچ ، آلن باسيچ و فيليپه دسوزا و سه بازيكن ايراني به نام هاي رضا حاج اسبوئي ، مهدي نوري و آرش سوسريان را جذب كرده است .
ملوان بندرانزلي اولين بازي خود در فصل جديد ليگ برتر را روز ‪ ۱۵‬مرداد ماه جاري مقابل تيم فوتبال راه آهن در ورزشگاه تختي انزلي برگزار خواهد كرد.

AliReza
29-07-2008, 00:40
بازيكنان سرباز بايد وضعيت خود را مشخص كنند

خبرگزاري فارس: بازيكناني كه مشمول خدمت سربازي شده اند، بايد تا پايان امروز تكليف تيم آينده خود را مشخص كنند.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، طبق اعلام سازمان ليگ، بازيكناني كه تا امروز تيم آينده خود را مشخص نكرده اند، حتي بازيكنان سرباز، فقط تا پايان امروز مي توانند تكليف خود را روشن كنند.
بازيكناني كه مشمول خدمت سربازي شده اند، از سايرين استثنا نيستند و بايد با يكي از تيم هاي نظامي به توافق برسند.
امروز آخرين روز فصل نقل و انتقالات است و زمان آن تمديد نخواهد شد.

AliReza
29-07-2008, 00:43
تيم فوتبال ذوب آهن دو بازيكن خارجي و يك بازيكن ايراني رابه خدمت گرفت

تيم فوتبال باشگاه ذوب آهن اصفهان براي هشتمين دوره ليگ برتر فوتبال با يك بازيكن برزيلي، يك بازيكن عراقي و يك بازيكن ايراني قرارداد امضا كرد.
باشگاه ذوب آهن اصفهان با حيدر عبيد جاسم بازيكن عراقي الاصل فصل گذشته تيم الوكره قطر قرار داد امضا كرده است .
اين بازيكن عراقي كه ‪ ۴۵‬بازي ملي براي كشورش انجام داده متولد سال ‪۱۹۸۱‬ ميلادي است و در پست دفاع بازي مي‌كند.
ايگور گاسرو بازيكن برزيلي كه درپست حمله بازي مي‌كند ديگر بازيكن خارجي است كه با تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان قرار داد بسته است و شاهين خيري بازيكن فصل گذشته مس كرمان در اين فصل به خدمت ذوب آهن درآمده است.
عبيدجاسم و گاسرو براي دوفصل و خيري براي يك فصل با باشگاه ذوب آهن قرارداد امضا كرده اند.

CHAMPION
29-07-2008, 08:56
بازيكنان جديد تيم هاى ليگ برترى

پرسپوليس

۱- ايوان پتروويچ (ابومسلم)
۲- فرانك آتسوى (ابومسلم)
۳- محمد منصورى (ابومسلم)
۴- عليرضا محمد (راه آهن)
۵- ابراهيم توره (پيكان)
۶- سيدمحمد علوى (پاس همدان)
۷- مازيار زارع (ملوان)
۸- هادى نوروزى (داماش)
۹- ميثاق معمارزاده (سايپا)
۱۰- مجتبى شيرى (استقلال اهواز)

راه آهن

۱- داود حقى (استقلال اهواز)
۲- عليرضا افضلى (نيروى زمينى)
۳- حسين آشنا (پيكان)
۴- بهنام بيرانوند (تربيت يزد)
۵- رضا معقولى (نيروى زمينى)
۶- على محمد دهقان (مقاومت سپاسى)
۷- مجتبى زارعى (مقاومت سپاسى)
۸- نادر غبيشاوى (ابومسلم)
۹- عليرضا جوادى پور (مقاومت تهران)
۱۰- مرتضى مولائيان (هما)
۱۱- محسن ميرابى (پاس همدان)

استقلال

۱- خسرو حيدرى (پاس همدان)
۲- عليرضا عباسفرد (صباباترى)
۳- حسين كاظمى (سپاهان)
۴- سياوش اكبرپور (الظفره)
۵- هاشم بيك زاده (مقاومت سپاسى)
۶- فابيو جانواريو (فولاد)
۷- ابراهيم تقى پور (پگاه)
۸- ميلاد نورى (استيل آذين)
۹- هادى شكورى (ذوب آهن)
۱۰- يدا... اكبرى (پاس همدان)

سپاهان

۱- هادى اصغرى (راه آهن)
۲- احمد جمشيديان (راه آهن)
۳- اميرهوشنگ سعادتى (داماش)
۴- بهمن طهماسبى (مقاومت سپاسى)
۵- رحمان احمدى (سايپا)
۶- آرماندوسا (فولاد)
۷- اسماعيل كريميان (سپاهان نوين)
۸- حامد كيانى (نيروى زمينى)
۹- ميعاد اباذرى (سپاهان نوين)
۱۰- محمد زارع (سپاهان نوين)

پيكان

۱- سيد مهدى سيدصالحى (سپاهان)
۲- حسن رودباريان (پرسپوليس)
۳- جهانگير عسگرى (نيروى زمينى)
۴- ميثم اميرى (مقاومت سپاسى)
۵- حميد هدايتى (پيام مشهد)
۶- امير ميربزرگى (اميد پيكان)
۷- محمود پوراسدا... (صنعت نفت)
۸- فرج ا... لطفى (مهركام پارس)
۹- محمد محمدى (استيل آذين)

سايپا

۱- عباس آقايى (پرسپوليس)
۲- حسين كعبى (پرسپوليس)
۳- ابراهيم ميرزاپور (استيل آذين)
۴- صابر ميرقربانى (صنعت نفت)
۵- ايمان رزاقى راد (استيل آذين)
۶- محمد پروين (استيل آذين)
۷- سعيد بيگى (صباباترى)
۸- رضا محمودى (نيروى زمينى)

صباباترى

۱- محمد همرنگ (استيل آذين)
۲- مصطفى مهديزاده (پيكان)
۳- محسن بياتى نيا (استقلال)
۴- مهدى خيرى (پاس همدان)
۵- محسن يوسفى (استقلال)
۶- شيث رضايى (پرسپوليس)

ذوب آهن

۱- بابك رضى (شيرين فراز)
۲- سيدمحمد حسينى (ابومسلم)
۳- بايرام مبيهى (آلبانى)
۴- حيدر عبيد جاسم (عراق)
۵- ايگور كاسترو (برزيل)
۶- شاهين خيرى (مس كرمان)

برق شيراز

۱ـ داريوش يزدانى (پيكان)
۲ـ سجاد بيرانوند (مقاومت سپاسى)
۳ـ محسن نيكخواه (مس رفسنجان)
۴ـ سعيد جعفرى (مقاومت سپاسى)
۵ـ رضا نظرزاده (شاهين بوشهر)
۶ـ محسن قائدپورى (گل گهر سيرجان)
۷ـ مسعود نظرزاده (مس رفسنجان)
۸ـ روزبه اكبرپور (اميد برق شيراز)

ابومسلم

۱ـ ميثم بائو (راه آهن)
۲ـ امجد شكوه مقام (صباباترى)
۳ـ مهدى آقامحمدى (هما)
۴ـ مهدى ثابتى (راه آهن)
۵ـ امير اظهرى (راه آهن)
۶ـ مهدى محمدزاده (هما)
۷ـ ايمان نعمت پور (پيام مشهد)
۸ـ جاسم محمدغلام (الريان قطر)
۹ـ سوكوفوفانا (مس كرمان)
۱۰ـ رسول نويدكيا ( مس كرمان)
۱۱- احسان خرسندى (پرسپوليس)

پاس همدان

۱ـ ابوالفضل حاجى زاده (صباباترى)
۲ـ مجيد غلام نژاد (سايپا)
۳ـ مهرداد كريميان (برق شيراز)
۴ـ سوشا مكانى (مقاومت سپاسى)
۵ـ حامد رسولى (سپاهان)
۶ـ محسن رسولى (مس كرمان)
۷ـ مهدى اسلامى (استقلال اهواز)
۸ـ محمدرضا مامانى (پرسپوليس)
۹ـ فرزاد مجيدى (استيل آذين)

پيام مشهد

۱ـ مهدى هاشمى نسب (ابومسلم)
۲ـ ابراهيم شكورى (سايپا)
۳ـ مرتضى برگى زر (ابومسلم)
۴ـ محمد مطورى (صنعت نفت)
۵ـ محسن ارزانى (سايپا)
۶ـ اشميت آرفى (آلمان)
۷-داركو (صربستان)

پگاه گيلان

۱ـ محمدسياه (شيرين فراز)
۲ـ اميرحسين يوسفى (صنعت نفت)
۳ـ رضا نيك نظر (ملوان)
۴ـ حامد حاجتى (صباباترى)
۵ـ آدريانو آلوز (سايپا)
۶ـ على عشورى زاد (سايپا)
۷ـ على قاسميان (شيرين فراز)
۸ـ مهدى آقازاده (سپيدرود رشت)
۹ـ فرشيد كريمى (پرسپوليس)
۱۰ـ ايوان دراگسوويچ (شيرين فراز)

ملوان انزلى

۱ـ رضا حاج اسبويى (صباباترى)
۲ـ فيليپو آلوز دسوزا (واسكودوگامابرزيل)
۳ـ توماس لاو (بوسنى)
۴ـ آلن ياسيچ ( بوسنى)

استقلال اهواز

۱- على آذرى (استيل آذين)
۲- احمد كاظم (استيل آذين)
۳- احتشام ساسانى (برق شيراز)
۴- حسن هورى (صنعت نفت)
۵- حميدرضا رجبى (مس كرمان)
۶- محمد آقامحمدى (شيرين فراز)
۷- ماريان بيلچوف (مقدونيه)
۸- جاسم صادقى (شاهين اهواز)
۹- عبدالهادى خنيفر (شاهين بوشهر)
۱۰- هادى رمضانى (سرخپوشان)
۱۱- محمدناصر شكرون (برق شيراز)
۱۲- امير وزيرى (سايپا)

مقاومت سپاسى

۱- محمد باقر زعفرانى (شيرين فراز)
۲- ميرهانى هاشمى (برق شيراز)
۳- شهرام گودرزى (برق شيراز)
۴- هادى رمضانى (برق شيراز)
۵- مسعود همامى (سپاهان)
۶- محمدپورمند (مقاومت بسيج)
۷- محمدى (پيكان)
۸- امين متوسل زاده (پگاه)
۹- محمد ايران پوريان (مقاومت بسيج)

فولاد

۱- سعيد رمضانى (استقلال اهواز)
۲- حجت زادمحمود (سپاهان)
۳- رضا طاهرى (استقلال اهواز)
۴- سهراب بختيارى زاده (بدون تيم)
۵- حوار ملامحمد (العين امارات)
۶- محمد سوارى (سپاهان)
۷- غلامرضا عيدى زاده (استيل آذين)
۸- محمدرضا ذوالفنون (پگاه)
۹- رما (برزيل)
10- پژمان جمشيدى (استيل آذين)

مس كرمان

۱- فرزاد آشوبى (پرسپوليس)
۲- اميرحسين صادقى (استقلال)
۳- روح ا... بيگدلى (استقلال اهواز)
۴- على حمودى (استقلال اهواز)
۵- فراز فاطمى (پرسپوليس)
۶- اسماعيل بالى (شموشك)
۷- مصطفى سيفى (استقلال اهواز)
۸- روح ا... عطايى (شيرين فراز)
۹- مجتبى انصافى (شيرين فراز)

* با توجه به اينكه مهلت نقل و انتقالات ليگ برتر ساعت ۲۴ شب گذشته به پايان رسيد شايد نفرات ديگرى هم به اين ليست اضافه شده باشند

siya_paul
29-07-2008, 18:34
آقاي گل ليگ بوليوي در تيم فوتبال راه آهن

"آلوارو پينتوس" بازيكن 30 ساله‌ي اهل اروگوئه نيز از تيم رئال پتوسي بوليوي كه سال گذشته قهرمان اين كشور شده است به تيم راه آهن پيوست.
به گزارش ايسنا، اين بازيكن طي اين فصل در ليگ قهرمانان قاره‌ي آمريكاي جنوبي ليبرتادورس به ميدان رفته و چهار گل به ثمر رسانده است كه دو گل آن به تيم كروزيرو برزيل، يك گل آن به سان لورنزو آرژانتين و گل ديگر در ديدار مقابل كاراكاس شيلي بوده است.
پينتوس در ليگ بوليوي از 20 بازي در 18 ديدار تيمش حاضر بوده و با به ثمر رساندن 14 گل آقاي ليگ بوليوي شده است، اين بازيكن در آخرين روز فصل نقل و انتقالات به راه آهن پيوست و پس از آن كه پيشنهاد قرارداد دو ساله‌ي راه آهن را رد كرد، قرارداد خود را براي يك فصل در هيات فوتبال استان تهران ثبت كرد.
مسوولان باشگاه راه آهن عنوان مي كنند اين مهاجم كه سابقه‌ي بازي در تيم "سرو اروگوئه" و باشگاه‌هاي پرو را در كارنامه دارد با وجود سوابق خوب و كيفيت بالا با قيمتي مناسب به عضويت باشگاه راه آهن درآمده است.

AliReza
30-07-2008, 00:34
مدافع برزيلي از حضور در پرسپوليس بازماند

خبرگزاري فارس: مدافع برزيلي كه قرار بود شب گذشته وارد ايران شود به دليل پايان مهلت نقل و انتقالات از حضور در پرسپوليس بازماند.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، آرتور مدافع 21 ساله چپ‌پاي برزيلي كه قرار بود ساعت 23 شب گذشته براي پيوستن به پرسپوليس به همراه مدير برنامه‌اش وارد ايران شود، بنابه دلايل نامعلومي نتوانست به ايران بيايد و از حضور در پرسپوليس به دليل پايان نقل و انتقالات بازماند.
مجيد فرخزادي سخنگوي هيئت مديره پرسپوليس ضمن تاييد خبر فوق گفت: توافقات شفاهي و كتبي با اين مدافع انجام شده و قرار بود شب گذشته وارد ايران شود؛ اما سفر انجام نشد. ما نيز باتوجه به اينكه ليگ برتر ايران قانونمند است، با توجه به پايان فصل نقل و انتقالات از خريد اين بازيكن منصرف شده و مسئله را به اطلاع افشين قطبي نيز رسانديم.
وي افزود: با توجه به اين مسئله كه حتي از نظر مالي نيز به توافق رسيده و منتظر اين بازيكن بوديم، پيگيري خواهيم كرد تا دليل عدم حضور او در ايران مشخص شود.

L . F . C
30-07-2008, 18:43
مهلت نقل و انتقال بازیکنان فوتبال لیگ برتر ایران پایان یافت و بازار خرید و فروش بازیکن با ثبت 159 قرارداد جدید به کار خود خاتمه داد.
به گزارش سانتیا فوتبال ، علی رغم اطلاعیه جدید سازمان لیگ که در آن به بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی تا 12 مرداد فرصت داده شده نسبت به ثبت قرارداد باشگاهی خود اقدام کنند ، بازار نقل و انتقال بازیکن عملا خاتمه یافته و تیم ابومسلم با ثبت ۱۳ قرارداد جدید از بین ۱۶۲ قرارداد ثبت شده در هیات های فوتبال خود را به عنوان فعال ترین باشگاه در جذب بازیکن معرفی کرده است.

فهرست کامل قراردادهای جدید ثبت شده ( به استثنای قراردادهای تمدید شده) در بازار تابستانی لیگ برتر فوتبال ایران به شرح زیر است :
ابومسلم : سیزده خرید جدید
۱ـ میثم بائو (راه آهن)
۲ـ امجد شكوه مقام (صباباترى)
۳ـ مهدى آقامحمدى (هما)
۴ـ مهدى ثابتى (راه آهن)
۵ـ امیر اظهرى (راه آهن)
۶ـ مهدى محمدزاده (هما)
۷ـ ایمان نعمت پور (پیام مشهد)
۸ـ جاسم محمدغلام (الریان قطر)
۹ـ سوكو فوفانا (مس كرمان)
۱۰ـ رسول نویدكیا ( مس كرمان)
۱۱- احسان خرسندى (پرسپولیس)
۱۲- دارکو کالويچ (صربستان)
۱۳- فواد صالح ايويچ (صربستان)

استقلال : ده خرید جدید
۱- خسرو حیدرى (پاس همدان)
۲- علیرضا عباسفرد (صباباترى)
۳- حسین كاظمى (سپاهان)
۴- سیاوش اكبرپور (الظفره)
۵- هاشم بیك زاده (مقاومت سپاسى)
۶- فابیو جانواریو (فولاد)
۷- ابراهیم تقى پور (پگاه)
۸- میلاد نورى (استیل آذین)
۹- هادى شكورى (ذوب آهن)
۱۰- یدا... اكبرى (پاس همدان)

استقلال اهواز : دوازده خرید جدید
۱- على آذرى (استیل آذین)
۲- احمد كاظم (استیل آذین)
۳- احتشام ساسانى (برق شیراز)
۴- حسن هورى (صنعت نفت)
۵- حمیدرضا رجبى (مس كرمان)
۶- محمد آقامحمدى (شیرین فراز)
۷- ماریان بیلچوف (مقدونیه)
۸- جاسم صادقى (شاهین اهواز)
۹- عبدالهادى خنیفر (شاهین بوشهر)
۱۰- هادى رمضانى (سرخپوشان)
۱۱- محمدناصر شكرون (برق شیراز)
۱۲- امیر وزیرى (سایپا)

برق شیراز : هشت خرید جدید
۱ـ داریوش یزدانى (پیكان)
۲ـ سجاد بیرانوند (مقاومت سپاسى)
۳ـ محسن نیكخواه (مس رفسنجان)
۴ـ سعید جعفرى (مقاومت سپاسى)
۵ـ رضا نظرزاده (شاهین بوشهر)
۶ـ محسن قائدپورى (گل گهر سیرجان)
۷ـ مسعود نظرزاده (مس رفسنجان)
۸ـ روزبه اكبرپور (امید برق شیراز)

پاس همدان : نه خرید جدید
۱ـ ابوالفضل حاجى زاده (صباباترى)
۲ـ مجید غلام نژاد (سایپا)
۳ـ مهرداد كریمیان (برق شیراز)
۴ـ سوشا مكانى (مقاومت سپاسى)
۵ـ حامد رسولى (سپاهان)
۶ـ محسن رسولى (مس كرمان)
۷ـ مهدى اسلامى (استقلال اهواز)
۸ـ محمدرضا مامانى (پرسپولیس)
۹ـ فرزاد مجیدى (استیل آذین)

پرسپولیس : ده خرید جدید
۱- ایوان پتروویچ (ابومسلم)
۲- فرانك آتسوى (ابومسلم)
۳- محمد منصورى (ابومسلم)
۴- علیرضا محمد (راه آهن)
۵- ابراهیم توره (پیكان)
۶- سیدمحمد علوى (پاس همدان)
۷- مازیار زارع (ملوان)
۸- هادى نوروزى (داماش)
۹- میثاق معمارزاده (سایپا)
۱۰- مجتبى شیرى (استقلال اهواز)

پگاه گیلان : ده خرید جدید
۱ـ محمدسیاه (شیرین فراز)
۲ـ امیرحسین یوسفى (صنعت نفت)
۳ـ رضا نیك نظر (ملوان)
۴ـ حامد حاجتى (صباباترى)
۵ـ آدریانو آلوز (سایپا)
۶ـ على عشورى زاد (سایپا)
۷ـ على قاسمیان (شیرین فراز)
۸ـ مهدى آقازاده (سپیدرود رشت)
۹ـ فرشید كریمى (پرسپولیس)
۱۰ـ ایوان دراگسوویچ (شیرین فراز)

پیام مشهد : هفت خرید جدید
۱ـ مهدى هاشمى نسب (ابومسلم)
۲ـ ابراهیم شكورى (سایپا)
۳ـ مرتضى برگى زر (ابومسلم)
۴ـ محمد مطورى (صنعت نفت)
۵ـ محسن ارزانى (سایپا)
۶ـ اشمیت آرفى (آلمان)
۷-داركو (صربستان)

پیكان : نه خرید جدید
۱- سید مهدى سیدصالحى (سپاهان)
۲- حسن رودباریان (پرسپولیس)
۳- جهانگیر عسگرى (نیروى زمینى)
۴- میثم امیرى (مقاومت سپاسى)
۵- حمید هدایتى (پیام مشهد)
۶- امیر میربزرگى (امید پیكان)
۷- محمود پوراسدا... (صنعت نفت)
۸- فرج ا... لطفى (مهركام پارس)
۹- محمد محمدى (استیل آذین)

ذوب آهن : شش خرید جدید
۱- بابك رضى (شیرین فراز)
۲- سیدمحمد حسینى (ابومسلم)
۳- بایرام مبیهى (آلبانى)
۴- حیدر عبید جاسم (عراق)
۵- ایگور كاسترو (برزیل)
۶- شاهین خیرى (مس كرمان)

راه آهن : یازده خرید جدید
۱- داود حقى (استقلال اهواز)
۲- علیرضا افضلى (نیروى زمینى)
۳- حسین آشنا (پیكان)
۴- بهنام بیرانوند (تربیت یزد)
۵- رضا معقولى (نیروى زمینى)
۶- على محمد دهقان (مقاومت سپاسى)
۷- مجتبى زارعى (مقاومت سپاسى)
۸- نادر غبیشاوى (ابومسلم)
۹- علیرضا جوادى پور (مقاومت تهران)
۱۰- مرتضى مولائیان (هما)
۱۱- محسن میرابى (پاس همدان)

سایپا : هشت خرید جدید
۱- عباس آقایى (پرسپولیس)
۲- حسین كعبى (پرسپولیس)
۳- ابراهیم میرزاپور (استیل آذین)
۴- صابر میرقربانى (صنعت نفت)
۵- ایمان رزاقى راد (استیل آذین)
۶- محمد پروین (استیل آذین)
۷- سعید بیگى (صباباترى)
۸- رضا محمودى (نیروى زمینى)

سپاهان : دوازده خرید جدید
۱- هادى اصغرى (راه آهن)
۲- احمد جمشیدیان (راه آهن)
۳- امیرهوشنگ سعادتى (داماش)
۴- بهمن طهماسبى (مقاومت سپاسى)
۵- رحمان احمدى (سایپا)
۶- آرماندو سا (فولاد)
۷- اسماعیل كریمیان (سپاهان نوین)
۸- حامد كیانى (نیروى زمینى)
۹- میعاد اباذرى (سپاهان نوین)
۱۰- محمد زارع (سپاهان نوین)
۱۱- علی مولائی (مس کرمان)
۱۲- مهدی جعفرپور (پاس همدان)
صباباترى : شش خرید جدید
۱- محمد همرنگ (استیل آذین)
۲- مصطفى مهدیزاده (پیكان)
۳- محسن بیاتى نیا (استقلال)
۴- مهدى خیرى (پاس همدان)
۵- محسن یوسفى (استقلال)
۶- شیث رضایى (پرسپولیس)

فولاد خوزستان : ده خرید جدید
۱- سعید رمضانى (استقلال اهواز)
۲- حجت زادمحمود (سپاهان)
۳- رضا طاهرى (استقلال اهواز)
۴- سهراب بختیارى زاده (بدون تیم)
۵- حوار ملامحمد (العین امارات)
۶- محمد سوارى (سپاهان)
۷- غلامرضا عیدى زاده (استیل آذین)
۸- محمدرضا ذوالفنون (پگاه)
۹- رما (برزیل)
10- پژمان جمشیدى (استیل آذین)

مس كرمان : نه خرید جدید
۱- فرزاد آشوبى (پرسپولیس)
۲- امیرحسین صادقى (استقلال)
۳- روح الله بیگدلى (استقلال اهواز)
۴- على حمودى (استقلال اهواز)
۵- فراز فاطمى (پرسپولیس)
۶- اسماعیل بالى (شموشك)
۷- مصطفى سیفى (استقلال اهواز)
۸- روح الله عطایى (شیرین فراز)
۹- مجتبى انصافى (شیرین فراز)

مقاومت سپاسى : نه خرید جدید
۱- محمد باقر زعفرانى (شیرین فراز)
۲- میرهانى هاشمى (برق شیراز)
۳- شهرام گودرزى (برق شیراز)
۴- هادى رمضانى (برق شیراز)
۵- مسعود همامى (سپاهان)
۶- محمدپورمند (مقاومت بسیج)
۷- محمدى (پیكان)
۸- امین متوسل زاده (پگاه)
۹- محمد ایران پوریان (مقاومت بسیج)

ملوان انزلى : چهار خرید جدید
۱ـ رضا حاج اسبویى (صباباترى)
۲ـ فیلیپو آلوز دسوزا (واسكودوگامابرزیل)
۳ـ توماس لاو (بوسنى)
۴ـ آلن یاسیچ ( بوسنى)

هشتمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران از 14 مرداد آغاز خواهد شد.

Kazem-d
31-07-2008, 10:26
ماشاالله!:D ملوان انزلی چه بازیکنایی و از کجا گرفته!!:117:

معلومه امسال میخواد همه رو لوله کنه!!:7: :evilgrin:

:-&

siya_paul
01-08-2008, 17:36
به دليل نامعلوم
ملا حوار براي عقد قرارداد با فولاد به اهواز نرفت
خبرگزاري فارس: بازيكن عراقي فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان به دليل نامعلوم براي عقد قرارداد با فولاد خوزستان به اهواز نرفت.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه مسئولان تيم فولاد با ملا محمد حوار بازيكن فصل قبل سپاهان به توافق رسيده بودند و قرار بود اين بازيكن براي عقدقرارداد رسمي به اهواز برود، از رفتن به اين تيم سرباز زد.
اين بازيكن به دلايل نامشخص هنوز به اهواز نرفته است. اين درحالي است كه مسئولان اين تيم هنوز منتظر حضور او در اهواز هستند. در صورتي كه اين مهاجم عراقي به اهواز نرود، اين تيم براي جذب بازيكن خارجي با گزينه هاي ديگري وارد مذاكره مي شود.

siya_paul
01-08-2008, 19:24
"هادي برگي‌زر" سرمربي تيم فوتبال ابومسلم شد
خداداد عزيزي مشاور عالي مديرعامل!
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد

"هادي برگي‌زر" به عنوان سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان انتخاب شد.
به گزارش ايسنا، سرانجام پس از كش و قوس‌هاي فراوان و توافق دو باشگاه پيام و ابومسلم، "هادي برگي‌زر" مربي پيام به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال ابومسلم خراسان انتخاب شد.
تيم پيام با هدايت برگي زر به ليگ برتر صعود كرد.
همچنين خداداد عزيزي سرمربي تيم فوتبال پيام خراسان به عنوان مشاور عالي مديرعامل ابومسلم انتخاب شد!

L . F . C
02-08-2008, 18:19
باشگاه استقلال تهران ارائه پيشنهاد به خرسندي را رد كرد
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال تهران ادعاي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس مبني بر دريافت پيشنهاد را رد كرد.
[Only registered and activated users can see links] مسئولان باشگاه استقلال با تاكيد بر حضور بازيكنان مستعد در رده اميد و جوانان اعلام كردند، هيچ پيشنهادي به احسان خرسندي ندادند و اين بازيكن خود چنين پيشنهادي را مطرح كرد.
خرسندي كه هفته گذشته با باشگاه ابومسلم قرارداد رسمي امضا كرد، مدعي شده بود پيشنهاد مسئولان استقلال تهران را رد كرده است.
استقلال تهران در هفته نخست ليگ برتر در تهران ميزبان ابومسلم مشهد است.
انتهاي پيام/

siya_paul
02-08-2008, 18:20
ثبت قرارداد کادرفني تيم فوتبال فولاد خوزستان

قراردادکادر فني تيم فوتبال فولاد خوزستان به ثبت رسيد.
مجيد جلالي سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان عصر امروز با حضوردرکميته نقل وانتقالات هيات فوتبال استان خوزستان قراردادخودرابه صورت رسمي با اين تيم به ثبت رساند.
همچنين كورش بختياري زاده،جهانبخش داراب پور، سعيد جوشش وآلفردوفرينا نيزعصرامروزباحضوردرکميته نقل وانتقالات هيات فوتبال استان خوزستان به ترتيب به عنوان كمك مربي، مربي دروازبان ها قرار داد خود را به صورت رسمي با تيم فولادخوزستان به ثبت رساندند.
تيم فولادخوزستان بادراختيارگرفتن امتيازتيم سپاهان نوين اصفهان مجوز حضور درهشتمين دوره مسابقات فوتبال دسته برترباشگاههاي کشوررا بدست آورد.
هشتمين دوره مسابقات فوتبال دسته برتر باشگاههاي کشوراز روز پانزدهم مرداد آغازمي شود.

messi10
03-08-2008, 13:01
بالاخره حوار ملا محمد به فولاد رفت يا نه؟

AliReza
04-08-2008, 01:16
ميداودي قرارداد خود را با استقلال اهواز ثبت كرد

خبرگزاري فارس: مهاجم ملي‌پوش تيم فوتبال استقلال اهواز عصر امروز قرارداد خود را با اين تيم به ثبت رساند.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، ميلاد ميداودي دقايقي قبل با حضور در هيئت فوتبال اهواز قرارداد خود را با اين تيم براي دو سال تمديد كرد.
اين بازيكن در روزهاي گذشته در حال مذاكره با مسئولان اين تيم بود و سرانجام با آنها به توافق رسيد.
در قرارداد او با استقلال اهواز اين طور آمده، در صورتي كه با پيشنهادهاي خوب روبرو شود، مي تواند جدا شود.
اگر يكي از تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا اين مهاجم را بخواهد، رضايت نامه او را صادر خواهند كرد.

ITALIANO
04-08-2008, 16:30
ماريو ژاردل مهاجم صاحب نام و باسابقه برزيلي پيشنهاداتي از ليگ برتر فوتبال ايران دريافت كرده و حاضر است با دريافت مبلغ 300 هزار دلار به تهران بيايد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران ژاردل كه سابقه حضور در تيم هاي بزرگ و سرشناس اروپايي را دارد فصل گذشته در ليگ برزيل بازي كرد. اين بازيكن از شرايط آرماني خودش فاصله گرفته اما حاضر است در وضعيت موجود با دريافت مبلغي نزديك به 300 هزار دلار در ليگ برتر فوتبال ايران بازي كند. تا كنون مسئولان دو تيم ليگ برتري به جذب ستاره نامدار برزيلي ابراز تمايل كرده اند.پيش از اين گفته مي شد ژاردل به استقلال مي رود اما حضور اين بازيكن در تيم قلعه نويي منتفي شده است.

پ ن:من چقدر این ماریو ژاردل رو دوست دارم:d0s69thbefhifftitrzیادمه یه زمانی که تو پورتو بازی می کرد ، بهترین گلزن لیگ قهرمانان بود،حیف که استقلال با ژاردل موافقت نکرد.

Scouser
04-08-2008, 16:42
اگه هنوزم مثه اونوقتا بود که به 300 هزار دلار قبول نمیکرد بیاد
هرچند نقل و انتقالای این شکلی یه جورایی مانور تبلیغاتی واسه لیگ ایران میتونه باشه
مثل همون کاری که قطر و ... دارن انجام میدن

mehran_manutd
04-08-2008, 19:05
پ ن:من چقدر این ماریو ژاردل رو دوست دارم:d0s69thbefhifftitrzیادمه یه زمانی که تو پورتو بازی می کرد ، بهترین گلزن لیگ قهرمانان بود،حیف که استقلال با ژاردل موافقت نکرد.
دوست عزیز تو اسپورتینگ بازی می کرد نه پورتو.

siya_paul
07-08-2008, 20:49
امشب صورت می گیرد ؛
مذاکره نهایی اکبر میثاقیان با مسئولان باشگاه استقلال اهواز

سرمربی فصل پیش تیم فوتبال راه آهن تهران امشب مذاکرات نهایی را با مسئولان باشگاه استقلال اهواز انجام خواهد داد.
به گزارش خبرنگار مهر، اکبر میثاقیان که قبل از شروع فصل هشتم رقابتهای فوتبال لیگ برتر با مسئولان باشگاه ابومسلم به توافق رسیده و حتی تمرینات این تیم را زیر نظر گرفته بود، پس از جدایی از این تیم ، صبح امروز برای انجام مذاکرات نهایی با مسئولان استقلال اهواز وارد این شهر شد.
قرار است میثاقیان امشب با مدیرعامل و مسئولان باشگاه استقلال اهواز مذاکرات نهایی را انجام دهد و در صورت رسیدن به توافق نهایی هدایت این تیم در لیگ هشتم را برعهده بگیرد.
استقلال اهواز در دیدار اول خود برابر پگاه گیلان با هدایت کریم بوستانی و رضا احدی به میدان رفت اما به نتیجه ای بهتر از تساوی یک بر یک دست نیافت.

siya_paul
10-08-2008, 18:59
مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان : از جذب مهاجم عراقي منصرف شديم

خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۲۰/۰۵/۸۷‬
اهواز - مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي آينده سازان فولاد خوزستان گفت : از جذب ملامحمد حوار مهاجم عراقي براي مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران در فصل جاري منصرف شديم.
مسعود رضائيان روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در اهواز اظهار داشت : ما اين بازيكن را براي بازي هفته دوم خود نياز داشتيم ، ليكن متوجه شديم كه اين بازيكن يك روز در سوريه و روز ديگر در لبنان براي خود تبليغ مي‌كند و به درد تيم فولاد خوزستان نمي‌خورد. به همين منظور از جذب اين مهاجم عراقي منصرف شديم.
وي با عنوان اين مطلب كه تيم فولاد خوزستان سه جاي خالي دارد ، افزود :
اكنون در پي آن هستيم تا گزينه ديگري كه خلاقيت گلزني داشته باشد را جذب كنيم.
گفته مي‌شود ، اين مهاجم عراقي درخواست بيش از چهار ميليارد ريال حق الزحمه كرده بود.
باشگاه فولاد خوزستان در حال حاضر دو بازيكن خارجي دارد كه يكي در درون دروازه و ديگري در دفاع انجام وظيفه مي‌كند.

L . F . C
11-08-2008, 15:49
میداوودی: انتقالم به پرسپولیس یا استقلال بستگی به شرایط تیمم دارد ([Only registered and activated users can see links])

میلاد میداوودی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس، درباره شرایط تیم ملی فوتبال ایران اظهار داشت: خوشبختانه همه بازیکنان در شرایط مطلوبی قرار دارند و برای دیدار با تیم ملی قطر آماده هستیم، اگر چه فکر نمی کنم آنها با تیم اصلی برابر ایران بازی کنند. وی ادامه داد: به هر حال در دور ه گذشته تیم ملی ایران قهرمان مسابقات غرب آسیا شد بنابراین حریفان با این شناخت و با انگیزه بالا برابر ما حاضر می شوند. شناخت زیادی از تیم ملی قطر نداریم؛ ‌اما امیدوارم قهرمانی دوره گذشته را تکرار کنیم.
مهاجم تیم فوتبال استقلال اهواز خاطر نشان کرد: ایران همیشه یکی از بهترین تیم های آسیا بوده و هست، به همین دلیل حتی تیم ملی قطر با ستاره های خارجی خود نیز برابر ایران انگیزه زیادی دارد و منطقی است که آنها برای هنرنمایی برابر ما حاضر شوند. میداودی درباره مسابقات مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 و اولین دیدار در عربستان گفت: عربستان از تیم های قدرتمند آسیا است؛ ولی شرایط برای ما در اردو مناسب است. با اضافه شدن لژیونرها به قدرت تیم ملی نیز افزوده خواهد شد و امیدوارم با برنامه ریزی مطلوب بتوانیم با آمادگی کامل راهی عربستان شویم و در اولین گام 3 امتیاز مسابقه را به دست آوریم.
وی درباره موقعیت تیم باشگاهی خود تاکید کرد: متاسفانه در دومین مسابقه از لیگ برتر برابر مس کرمان شکست خوردیم؛ ‌اما هنوز مربی نداریم، البته در آغاز فصل قرار داریم و با حضور یک سرمربی شرایط استقلال اهواز تغییر خواهد کرد. با حضور اکبر میثاقیان بار دیگر به موقعیت و جایگاه اصلی برمی گردیم.
میداوودی درباره شایعه انتقالش به یکی از تیم های پرسپولیس یا استقلال تهران خاطر نشان کرد: مسئولان باشگاه استقلال اهواز اعلام کرده اند شرایط قراردادم طوری است که می توانم در صورت تمایل و داشتن پیشنهاد از تیم های داخلی که در لیگ قهرمانان آسیا حاضر هستند، می توانیم با آنها بپیوندم.اگر به من اختیار داده اند که این زمینه با دریافت یک پیشنهاد از یک تیم ایرانی که در لیگ قهرمانان آسیا حضور دارد، منتقل شوم.
وی ادامه داد: باید شرایط باشگاه استقلال اهواز را ارزیابی کنم. اگر موقعیت تیم خوب باشد این امکان وجود دارد که در لیگ قهرمانان آسیا یک تیم ایرانی را همراهی کنم.

L . F . C
11-08-2008, 15:49
آتسو پنجشنبه با پرسپولیس ثبت می‌کند
خبرگزاری پرسپولیس : فرانک آتسو پس از مدت‌ها حضور در تمرینات پرسپولیس قراردادش را به زودی با این تیم ثبت خواهد کرد.
تسو پنجشنبه هفته جاری طبق هماهنگی به عمل آمده، قراردادش را با پرسپولیس در هیأت فوتبال استان تهران ثبت خواهد کرد تا از هفته پنجم یا ششم قادر باشد برای پرسپولیس بازی کند.طبق مقررات جاری فدراسیون فوتبال، آتسو دو هفته بعد از ثبت قرارداد قادر خواهد بود با پیراهن پرسپولیس به میدان برود

siya_paul
11-08-2008, 18:32
در گفت وگو با ايرنا اعلام شد: مربي روسي براي مذاكره با مسوولان باشگاه ذوب آهن وارد اصفهان مي‌شود

اصفهان - سرپرست تيم هندبال ذوب آهن اصفهان گفت: يوري كليم اف مربي روسي ، روز سه شنبه براي انجام مذاكرات نهايي با مسوولان باشگاه ذوب آهن جهت هدايت تيم هندبال اين باشگاه وارد اصفهان مي‌شود. حميدرضا زماني روز دوشنبه در گفت وگو با ايرناافزود: مذاكرات مقدماتي با اين مربي انجام شده و وي با شرايط باشگاه موافقت كرده است.
وي افزود: به احتمال زياد كليم اف از روز چهارشنبه تمرينات تيم هندبال ذوب آهن اصفهان را براي شركت در فصل جديد ليگ برتر باشگاههاي كشور زير نظر مي‌گيرد.
سرپرست تيم هندبال ذوب آهن اصفهان بابيان اين مطلب كه تركيب بازيكنان اين تيم براي شركت در مسابقات ليگ برتر تكميل شده است ، تصريح كرد: يك بازيكن مورد نظر ما با مشكل رضايتنامه مواجه است كه تا ‪ ۴۸‬ساعت آينده وضعيت وي نيز مشخص مي‌شود.
وي از محمد مهدي رهنما، شهداد مرتجي، مهدي آزاد منجيري، مهدي قشقايي، محسن رهنما، جواد دلجو، محمدرضا رجبي، حميد قلي پور، احسان ابويي، پرويز احساني، مجيد معصوم زاده، احسان عبوديت، ايمان احسان نژاد، رحمان شرفي ، حبيب رهنما و عبدالحميد جمالي به عنوان بازيكنان اين تيم نام برد كه با آنها قرارداد منعقد شده است.

AliReza
13-08-2008, 04:00
مهاجم برزيلي به پرسپوليس پيوست

"لئوناردو دي كارمو" به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير برنامه‌هاي "لئوناردو دي كارمو" روز دوشنبه به همراه نماينده باشگاه پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران حاضر شد و قرارداد يكساله اين بازيكن را كه به صورت قرضي از تيم "اسپينتوا" برزيل به پرسپوليس پيوسته است را به ثبت رساند.
"دي كارمو" روز پنج‌شنبه وارد تهران شده و به احتمال زياد از هفته چهارم مي‌تواند پرسپوليس را همراهي كند.
اين مهاجم برزيلي سابقه حضور در تيم‌هاي پايه‌اي برزيل را دارد.

siya_paul
13-08-2008, 17:58
مدافع تیم فوتبال سپاهان به ابومسلم پیوست

سعید بیات مدافع فصل پیش تیم فوتبال سپاهان اصفهان بصورت قرضی به تیم فوتبال ابومسلم مشهد پیوست. به گزارش خبرنگار مهر، سعید بیات مدافع فصل پیش تیم فوتبال سپاهان اصفهان عصر امروز با عقد قراردادی قرضی و یکساله به تیم فوتبال ابومسلم مشهد پیوست تا مشکلات دفاعی این تیم را کاهش دهد.
از سوی دیگر باشگاه پیام مشهد هم با یکی از شرکت های تجاری به توافق رسید و مسئولان باشگاه با دریافت هزینه اسپانسر جدید، ضمن حل مشکلات مالی خود می توانند پیش از دیدار این تیم برابر فولادخوزستان بخشی از پیش قرارداد بازیکنان خود را پرداخت کنند.

SIR
18-08-2008, 19:28
علي انصاريان مدافع فصل گذشته استيل آذين پس از دو روز مذاکره با مديران باشگاه استقلال اهواز، با آنها به توافق نرسيد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" مدافع سابق باشگاه پرسپوليس که در آستانه حضور در جمع شاگردان اکبر ميثاقيان قرار داشت، پس از مذاکرات اوليه با اين باشگاه، به دليل عدم توافق مالي قيد حضور در اهواز را زد. گفتني است علي انصاريان سابقه حضور در استقلال تهران را نيز در پرونده خود دارد.

AliReza
19-08-2008, 01:25
قرارداد آتسو با باشگاه پرسپوليس بصورت رسمي ثبت شد

خبرگزاري فارس: قرارداد مدافع توگويي تيم فوتبال پرسپوليس با حضور در هيئت فوتبال بصورت رسمي ثبت شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از سه هفته انتظار قرارداد فرانك آتسو با باشگاه پرسپوليس بصورت رسمي در هيئت فوتبال استان تهران ثبت شد.
وي به دليل تعداد بالاي بازيكنان خارجي براي ثبت قرارداد نياز به زمان داشت و به همين دليل هفته هاي اول ليگ برتر را از دست داد.
آتسو فصل گذشته در تيم ابومسلم مشهد بازي مي كرد.

AliReza
21-08-2008, 01:32
قرارداد سعيد بيات و حميد شفيعي با ابومسلم ثبت شد

قرارداد سعيد بيات و حميد شفيعي با باشگاه ابومسلم خراسان شب گذشته در هيات فوتبال خراسان رضوي ثبت شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، اين دو بازيكن شب گذشته با حضور در هيات فوتبال خراسان رضوي، قرارداد يك ساله‌اي با باشگاه ابومسلم ثبت كردند.
سعيد بيات فصل گذشته در تيم سپاهان اصفهان و حميد شفيعي در استقلال تهران حضور داشته‌اند.

siya_paul
01-09-2008, 18:03
مديرعامل باشگاه مس از مذاكره براي جذب "علي كريمي" خبر داد

مديرعامل باشگاه صنعت مس كرمان از مذاكرات اين باشگاه براي جذب "علي كريمي" خبر داد.

عبدالرضا برهاني‌نژاد به ايسنا، گفت: مذاكرات ابتدايي باشگاه صنعت مس با مدير برنامه‌هاي علي كريمي انجام شده و به توافقاتي نيز دست يافته‌ايم و به زودي وضعيت نهايي پيوستن اين بازيكن به تيم فوتبال صنعت مس مشخص مي‌شود.

‌برها‌ني‌نژاد ابراز اميدواري كرد با توجه به توافق‌هاي صورت گرفته،‌ علي كريمي با پيراهن تيم فوتبال صنعت مس در رقابت‌هاي ليگ برتر حضور يابد.

ASHKAN ESTEGHLALI
13-12-2008, 21:55
این نقل و انتقالات هفتاد درصدش اشتباه بوده و خواهشا برای نیم فصل دوم این اشتباه و اصلاح کنید و فقط قراردادهایی که ثبت میشه اینجا بگین خواهشا

Hassan_Bar3lona
14-01-2009, 00:19
حسين کعبي: از باشگاه بشيکتاش پيشنهاد دارم
"حسين کعبي" بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: ‌پيشنهادي را از تيم بشيکتاش ترکيه دريافت کرده ام.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

کعبي عصر سه شنبه در حاشيه تمرينات تيم ملي فوتبال ايران در گفت و گو با خبرنگاران افزود:‌ هم اکنون "مصطفي دنيزلي" سرمربي تيم بشيکتاش است که در صورت موافقت باشگاه سايپا به اين تيم ملحق خواهم شد.
وي در مورد وضعيت ليگ فوتبال ترکيه اظهار داشت: معتقدم ليگ اين کشور خشن و قدرتي است و هر بازيکن ايراني آرزوي حضور در اين ليگ را دارد.
کعبي، شرايط تيم ملي فوتبال ايران پيش از رويارويي با تيم سنگاپور را مطلوب توصيف کرد و گفت: ايران با نتيجه قابل قبولي، حريف خود را شکست خواهد داد.
تيم ملي فوتبال ايران، خود را براي حضور در مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا در سال 2011 آماده مي کند.
اين تيم فردا/چهارشنبه/ در نخستين ديدار خود در اين مسابقه ها برابر تيم ملي فوتبال سنگاپور قرار مي گيرد.

kave666
27-05-2009, 15:09
با عقد قراردادي 2 ساله
آل نعمه به تيم فوتبال سپاهان پيوست
خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته فولاد خوزستان با عقد قراردادي دو ساله به سپاهان پيوست.

به گزارش خبرگزاري فارس، احمد آل نعمه صبح امروز در دفتر باشگاه سپاهان حاضر شد و پس از انجام مذاكرات نهايي قرارداد 2 ساله اي با اين تيم اصفهاني به امضا رساند.
مرتضي رمضاني، مسئول پايگاه اطلاع رساني باشگاه سپاهان در اين زمينه گفت: امير قلعه نويي سرمربي سپاهان فهرست چند بازيكن مورد نظر خود را به باشگاه اعلام كرده كه آل نعمه در اين فهرست قرار داشت و براي برآورده كردن خواسته كادر فني اين قرار دو ساله به توافق رسيد.
قرارداد اين بازيكن بعدازظهر امروز در هيات فوتبال اصفهان به ثبت مي رسد.

kave666
27-05-2009, 15:35
5 بازیکن سرشناس با تیم فوتبال سایپا ثبت می کنند
جدایی رحمتی از سایپا
مدیر عامل باشگاه سایپا از ثبت و تمدید قرارداد 5 بازیکن سرشناس با تیم فوتبال این باشگاه ظرف روزهای آینده خبر داد.به گزارش خبرنگار مهر، حمید سجادی اعلام کرد ظرف روزهای آینده قرار داد داریوش یزدانی به عنوان بازیکن جدید سایپا در هیئت فوتبال ثبت خواهد شد ضمن اینکه قرارداد ابراهیم میرزاپور، عیسی ترائوره ، سعید بیگی و منوچهری بزودی با باشگاه سایپا تمدید می شود.
سجادی اضافه کرد : از جمع کادر فنی محمد مایلی کهن و نادر فریاد شیران با باشگاه سایپا قرارداد دارند و به تازگی غلامرضا باغ آبادی نیز به پیشنهاد آقای مایلی کهن به این جمع اضافه شده است.
مدیرعامل سایپا در پایان از جدایی قطعی صابرمیر قربانی، میلاد آرمیان ، کاظم برجلو و کیانوش رحمتی از تیم سایپا و با نظر کادر فنی خبر داد.

kave666
27-05-2009, 19:05
ايگور كاسترو قرارداد خود را با تيم فوتبال ذوب آهن تمديد كرد
اصفهان - مسوول برگزاري مسابقات هيات فوتبال استان اصفهان از تمديد قرارداد ايگور كاسترو باتيم فوتبال ذوب آهن اصفهان خبرداد.
مصطفي بهرامي روز چهارشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: اين بازيكن برزيلي با حضور در هيات فوتبال استان اصفهان قرارداد خود را با تيم فوتبال ذوب آهن به مدت دو فصل ديگر تمديد كرد.
وي افزود: احمدآل نعمه بازيكن فصل گذشته تيم فولاد خوزستان نيز ظهر امروز با حضور در هيات فوتبال استان اصفهان قرارداد خود با تيم سپاهان را به ثبت اين هيات رساند.
به گفته مسوول برگزاري مسابقات و ثبت قرارداد بازيكنان هيات فوتبال استان اصفهان به جز قرارداد اين بازيكنان، قرارداد بازيكن ليگ برتري ديگري در هيات فوتبال اصفهان به ثبت نرسيده است.
وي درباره قرارداد مربيان نيز اظهارداشت: تنها قرارداد ثبت شده مربيان ليگ برتري در اين هيات تاكنون مربوط به اميرقلعه نوعي است.

AliReza
28-05-2009, 01:05
با حضور در هيات فوتبال استان تهران / يزداني، منوچهري و بيگي رسما با سايپا ثبت كردند

داريوش يزداني، امين منوچهري و سعيد بيگي با حضور در هيات فوتبال تهران، قرارداد رسمي خود را با شرکت فرهنگي ورزشي سايپا امضا کردند.
به منظور حضور پرقدرت در مسابقات ليگ برتر فوتبال کشور مسئولان تيم بزرگسالان سايپا در ادامه يارگيري هاي خود امروز بعد از انجام تست‌هاي پزشکي با داريوش يزداني، امين منوچهري و سعيد بيگي قرارداد رسمي امضا کردند.
اين گزارش حاکي است؛ طبق توفق نامه امضا شده، داريوش يزداني و سعيد بيگي براي يک فصل و امين منوچهري براي دو فصل پيراهن تيم فوتبال سايپا را بر تن خواهند کرد.

saeed_cris
28-05-2009, 16:04
آيين نامه نقل و انتقالات ليگ برتر اصلاح شد

([Only registered and activated users can see links])

سازمان ليگ حرفه اي اعلام کرد: نظر به ضرورت اصلاحات و تغييراتي در مفاد آئين نامه نقل و انتقالات به شماره ‌٣٨٨٩/٢١/٢٦١ و به پيشنهاد هيات رئيسه سازمان ليگ اصلاحات مورد نظر به شرح ذيل در آئين نامه نقل و انتقالات ليگ حرفه اي فوتبال در جلسه مورخ ‌٤/٣/٨٨ هيات رئيسه فدراسيون بررسي و تصويب شده است که به عنوان متمم به آئين نامه فوق الذکر الحاق و مفاد ابلاغي در مسابقات دوره نهم، فصل ‌٨٩-88 منظور و اعمال خواهد شد:

‌١- اگر بازيکني قبل از مهلت مقرر و در فصل نقل و انتقالات با باشگاهي قرارداد يا توافق نامه تنظيم كند(با امضا و اثر انگشت بازيکن و مهر و امضا مديرعامل باشگاه، به شرط انجام تعهدات فيمابين) در صورت عقد قرارداد ديگر با هر باشگاهي در فصل نقل و انتقالات اعلامي از سوي سازمان ليگ بازيکن بابت عقد قرارداد يا توافق اوليه متخلف شناخته مي‌شود و بازيکن مزبور به ميزان ‌٥٠% مبلغ توافقي اوليه قرارداد جريمه خواهد شد.
الف ـ مبلغ جريمه به طور مساوي بين باشگاه ارائه دهنده قرارداد و سازمان ليگ تقسيم خواهد شد.
ب ـ براي متخلف تا تأديه کامل مبلغ جريمه، مجوز بازي صادر نخواهد شد.
تذکر مهم: از فصل آينده کليه توافق نامه‌ها بايد در فرم‌هاي مخصوص ابلاغي از سوي سازمان ليگ تنظيم و در مدت ‌٧٢ ساعت در هيئتهاي فوتبال استان به ثبت برسد.
‌٢- اگر باشگاهي پس از ثبت قرارداد رسمي بازيکن، نام وي را در ليست اسامي بازيکنان آن فصل درج نكند، باشگاه متخلف شناخته مي‌شود و ‌٥٠% مبلغ قرارداد جريمه خواهد شد.
الف ـ مبلغ جريمه به طور مساوي بين بازيکن و سازمان ليگ تقسيم خواهد شد.
ب ـ بازيکن فوق آزاد شناخته شده و مي‌تواند طبق مقررات با باشگاه خواهان قرارداد منعقد كند.
‌٣- بازيکني که با باشگاهي قرارداد يک ساله منعقد مي‌كند، بعد از پايان فصل مسابقاتي در صورت انتقال به باشگاه ليگ برتري ديگر، جهت اخذ رضايتنامه يا تسويه حساب مالي بايد ‌٢٠% مبلغ قرارداد فصل مسابقاتي را به باشگاه قبلي پرداخت كند.
‌٤- بند الف ماده ‌٣-27 به شرح ذيل اصلاح مي‌شود:
الف ـ بازيکن مورد نظر زير بيست و يک سال سن داشته باشد يا براي اولين بار از طريق آن باشگاه در ليگ برتر حضور يابد.
‌٥- هر باشگاه ميتواند با شرايط زير حداکثر ‌٤ بازيکن خارجي را استخدام كند.
الف ـ حداقل يکي از بازيکنان خارجي حتماً بايد آسيائي باشد.
ب ـ بازيکنان آسيائي و آفريقائي بايد حتماً سابقه بازي در تيم ملي بزرگسالان يا اميد کشور متبوع و بازيکنان اروپائي و آمريکاي جنوبي ميبايست حتماً سابقه بازي در ليگ برتر يا دسته اول کشور متبوع را داشته باشند.
ج ـ هرباشگاه ميتواند حداکثر از ‌٣ بازيکن خارجي در هر زمان از بازي استفاده كند.
‌٦- بازيکناني که در فصل قبل عضويت تيمهاي ليگ برتري را داشته باشند در فصل آتي سهم ليگ برتري محسوب مي‌شوند.
بديهي است اگر اين بازيکنان حتي در ليگ‌هاي پائين‌تر و يا استاني يا شهرستاني قرارداد منعقد نموده و بازي كنند در صورت انتقال به هر باشگاهي سهميه ليگ برتري محسوب خواهند شد.
‌٧- امتيازات مثبت و منفي حاصله براي بازيکنان، مربيان و ساير مقامات باشگاهها منطبق با آئين نامه منشور اخلاقي تصميم و اعمال خواهد شد.
‌٨- قرارداد فيمابين باشگاهها و بازيکنان پس از تسويه حساب مالي بازيکنان و باشگاه و پس از ارائه مفاصا حساب مالياتي قابل ثبت در هيئت فوتبال استان خواهد بود.

منبع:پارس فوتبال

SSMAJIDI
29-05-2009, 15:39
مطوري با استقلال اهواز قرارداد داخلي بست
خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پيام مشهد با استقلال اهواز قرارداد داخلي امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مطوري اولين بازيكني است كه براي فصل جديد با تيم استقلال اهواز به توافق رسيد و با اين تيم قرارداد داخلي يكساله امضا كرد.
به احتمال زياد تا چند روز آينده بازيكنان جديد با اين تيم قرارداد امضا مي كنند.
استقلال اهواز با هدايت خداداد عزيزي از 16 خرداد در اهواز تمرينات خود را آغاز مي كند و از 23 خرداد در كردان كرج اردوي آماده سازي خود را برگزار خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، رضا خالقي‌فر قرارداد رسمي خود را با باشگاه سايپا به طور رسمي ثبت كرد. نادر فرياد شيران مربي سايپا با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: به غير از خالقي فر، ابراهيم ميرازپور هم فصل آينده در تيم ما حضور خواهد داشت.
ميرزاپور دروزاه‌بان اسبق تيم ملي فصل گذشته در سايپا دروازه بان ذخيره اين تيم بود و وحيد شيخ ويسي دروازه بان اصلي بود. البته سايپا به دنبال جذب يك دروازه بان اميد از يك باشگاه ديگر هم است.
روز چهارشنبه نيز داريوش يزداني، امين منوچهري و سعيد بيگي با حضور در هيات فوتبال تهران، قرارداد رسمي خود را با سايپا امضا كردند. طبق توفق نامه امضا شده، داريوش يزداني و سعيد بيگي براي يك فصل و امين منوچهري براي دو فصل پيراهن تيم فوتبال سايپا را بر تن خواهند كرد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])

saeed_cris
29-05-2009, 16:15
در گفت و گو با فارس
انصاري‌فرد: به دنبال مربياني از هلند و فرانسه هستيم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه راه آهن گفت: براي سرمربيگري فصل آينده دنبال گزينه هايي از هلند و فرانسه هستيم.

محمد حسن انصاري فرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه براي فصل آينده روي چه گزينه هايي براي انتخاب سرمربي نظر دارد اظهار داشت: در باشگاه به اين جمع بندي رسيديم كه از سرمربي خارجي استفاده كنيم. البته اين موضوع از ارزش هاي مهدي تارتار كم نمي كند. فصل آينده وي قطعا دستيار سرمربي خارجي خواهد بود.
وي تصريح كرد: سعي مي كنم از ميان نفراتي كه كارنامه آنها را به من داده اند سرمربي آينده را انتخاب كنم.
مديرعامل باشگاه راه آهن در پاسخ به اين سئوال كه كه كارنامه مربيان چه كشورهايي را بررسي مي كند گفت: رزومه مربياني از كشورهاي كرواسي، اسلووني، پرتغال، بلغارستان و هلند به من معرفي شده اند. بعضي از اين مربيان سوابق خوبي دارند و هيچكدام از آنها در ايران مربيگري نكرده اند.
انصاري فرد تاكيد كرد: ترجيح مي دهم مربي فصل آينده ما از هلند يا فرانسه باشد. بودجه اي هم كه براي اين تيم در نظر گرفته ايم كمتر از پول برخي مربيان داخلي است.

ss_ss gahreman
30-05-2009, 10:17
دو بازيكن با مقاومت تمديد كردند
خبرگزاري فارس: دو بازيكن تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز قرارداد خود را با اين تيم تمديد كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از تمديد قرارداد مصطفي صبري، علي ممبيني و ميرهاني هاشمي دو بازيكن ديگر اين تيم نيز با حضور در هيات فوتبال شيراز قراردادهاي خود را با مقاومت تمديد كردند.
مقاومتي ها هنوز با هيچ بازيكن جديدي قرارداد امضا نكرده اند.
وضعيت سرمربي فصل آينده اين تيم نيز نامشخص است. با اين وجود تمرينات اين تيم از 20 خرداد آغاز

L . F . C
30-05-2009, 10:34
آقا چرا هنوز خبری از پرسپولیس در بازار نقل و انتقالات نیست؟
در حالی که کل تیم باید عوض بشه !!!
میترسم ته دیگای بازیکنا به ما برسه !!!

L . F . C
31-05-2009, 13:02
مدافع اسبق استقلال، پرسپوليسي شد

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، اميرحسين صادقي مدافع فصل پيش مس كرمان با عقد قراردادي دوساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
صادقي سابقه حضور در استقلال تهران را نيز دارد.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بائو هفته آينده با پرسپوليس ثبت مي‌كند

به گزارش خبرگزاري فارس، ميثم بائو كه قرارداد داخلي خود با باشگاه پرسپوليس را امضا كرده در حال حاضر در دبي به سر مي برد.
اين بازيكن براي استراحت به امارات رفته و شنبه هفته آينده به تهران باز مي گردد. وي به احتمال فراوان يكشنبه قرارداد خود را در هيات فوتبال تهران ثبت خواهد كرد.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شکوری به پرسپولیس پیوست

ابراهیم شکوری مدافع چپ تیم فوتبال پیام خراسان با عقد قراردادی دوساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ابراهیم شکوری مدافع چپ تیم فوتبال پیام خراسان با عقد قراردادی دوساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
شکوری بعد از آرفی دومین بازیکن پیام است که به جمع سرخپوشان می پیوندد. لازم به ذکر است بازیکنان پیام به عنوان سهمیه لیگ برتری به شمار نمی‌آیند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بيك‌زاده و عنايتي با مرفاوي ديدار كردند

به گزارش خبرگزاري فارس، رضا عنايتي كه اعلام كرده اولويت او براي بازي در ايران استقلال است، امروز صبح در باشگاه استقلال حضور پيدا كرد و پس از نشستي كوتاه مدت با واعظ آشتياني با صمد مرفاوي نيز جلسه اي برگزار كرد.
علاوه بر اين بازيكن، هاشم بيك زاده نيز امروز با مرفاوي ديدار كرد. هافبك چپ پاي آبي پوشان كه قبل از سفر استقلال به امارات با مسئولان اين باشگاه به توافقاتي براي تمديد قرار داد رسيده بود، امروز در ديدار با مرفاوي در مورد پيشنهاد از تيم هاي آلماني به گفت و گو پرداخت.
بيك زاده براي مشخص شدن وضعيت نهايي خود با استقلال فردا با واعظ آشتياني جلسه دارد.

M.R.H
31-05-2009, 14:37
پرسپولیس و 3 تا خرید فوق العاده:

1.امیرحسین صادقی از مس کرمان
2.میثم بائو از ابو مسلم خراسان
3.شیث رضایی از صبای قم
با پرسپولیس قرارداد بستند.
البته ابراهیم شکوری مدافع پیام مشهد با پرسپولیس به توافق نهایی رسید.و پرسپولیس رو قابل دونست.
با اینکه من استقلالی هستم ولی به پرسپولیسی ها به خاطر این 4،3 تا خرید تبریک میگم.

saeed_cris
31-05-2009, 18:15
عزيز محمدي: بازيكنان تيم‌هاي سقوط كرده سهميه ليگ برتري نيستند

رئيس سازمان ليگ برتر گفت : طبق آئين نامه ليگ برتر، تيم هايي كه در پايان فصل به دسته اول سقوط كنند بازيكنان آنها جزو سهميه ليگ برتري محسوب نمي شوند و تيم هايي كه از دسته اول به ليگ برتر صعود كنند ؛ بازيكنانش دسته برتري به حساب مي آيند.
به گزارش واحد مركزي خبر؛ عزيز محمدي افزود : منظور قوانين جديد اين است كه اگر بازيكني با يك تيم دسته پائين تر قرارداد امضا كند و بعد به يك تيم ليگ برتري بيايد جزو سهميه ليگ برتري محسوب مي شود مانند اتفاقي كه فصل گذشته براي عليرضا عباسفرد و يدا... اكبري افتاد و اين دو بازيكن از تيم هاي دسته پائين تر به استقلال آمدند و سهميه ليگ برتري هم محسوب نشدند.
عزيز محمدي تصريح كرد: باشگاه پيروزي آرفي و شكوري را از پيام مشهد جذب كرده و اين دو بازيكن جزو سهيمه ليگ برتري اين تيم محسوب نمي شوند.
وي گفت : هرتيم مي تواند 6 بازيكن از تيم هاي ليگ برتري جذب كند.
گفتني است پايگاه اطلاع رساني فدراسيون فوتبال چندي پيش با تشريح قوانين نقل و انتقالات بازيكنان دربندي از قوانين آورده بود : بازيكناني كه در فصل قبل در تيمهاي ليگ برتري بودند درفصل آتي سهم ليگ برتري محسوب مي شوند ، بديهي است اگر اين بازيكنان حتي در ليگ هاي پايين تر و يا استاني يا شهرستاني قرارداد منعقد و بازي كنند در صورت انتقال به هر باشگاهي سهميه ليگ برتري محسوب خواهند شد

saeed_cris
11-06-2009, 10:54
علی سامره به مس کرمان پیوست

علی سامره مهاجم اسبق استقلال و تیم ملی با قراردادی یک ساله به تیم مس کرمان پیوست.

به گزارش ایلنا، علی سامره که سالهاست در امارات بازی می کند از جمله مهاجمان خوب و با اخلاق فوتبال ایران است که در تیم ملی به حق خود نرسیده است.

سامره که فصل گذشته در عجمان امارات بازی می کرد امروز با حضور در دفتر باشگاه مس در تهران قرارداد یک ساله ایی را با مس منعقد کرد.

وی که اصالتی کرمانی دارد از سوی مسولین باشگاه مس به عنوان یک مهاجم تمام عیار به خدمت گرفته شد تا در لیگ قهرمانان آسیا و لیگ برتر برای مس کرمان مثمر ثمر باشد.