PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تست گزارشگری

Loverboy
23-05-2008, 14:53
برو بچ یه کلیپ با صدای خودتون گزارش کنید و تو این تاپیک بذارید تا ببینیم ما بهتر گزارش میکنیم یا گزارشگرای فوتبالمون

اولیشو با صدای خودم میذارم برید حالشو ببرين

[Only registered and activated users can see links]

کم کاریو تنبلی نکنیداااا

r-sociedad
23-05-2008, 15:16
اقا خداییش خیلی قشنگ بود، کلی حال کردیم، دمت گرم.
خیلی بهتر از این گزارشگرای شبکه 3 گزارش میکنی، جدا چرا نمیری تست بدی؟

Loverboy
23-05-2008, 15:19
:d قربونت علیرضا . نه بابا بریم اونجا با تیپا پرتمون میکنن بیرون

hidden
23-05-2008, 15:24
از مزدك كه بهتر بود:72:

Amin-TopGoal
23-05-2008, 15:35
بدک نبود. فقط آخر جملات رو زیادی می کشی. :d

Jigsaw
23-05-2008, 15:51
اره آخرشو کش میدی
ولی از خیابانیو علی فر خیلی بهتری:d

Loverboy
23-05-2008, 16:07
آخه من اسپانسر پنیر پیتزا شیر آورانم به خاطر همین آخرشو کش میارم :d
ممنون از همگی . شما خدایی نکرده گزارش نمیذارید ؟

Retex
23-05-2008, 16:53
آخه من اسپانسر پنیر پیتزا شیر آورانم به خاطر همین آخرشو کش میارم :d ؟

خدايي؟ شوخی می کنی؟

در گزارشگری هم فقط عادل و مزدک رو بالاتر از خودت می بينی :26:

Loverboy
23-05-2008, 17:32
اسپانسرو شوخی کردم بابا:6: . ممنون ازت Retex عزیز :72:

Mehdi
23-05-2008, 17:40
جالب بود!

اقا خداییش خیلی قشنگ بود، کلی حال کردیم، دمت گرم.
خیلی بهتر از این گزارشگرای شبکه 3 گزارش میکنی، جدا چرا نمیری تست بدی؟

تست؟!:117:
همین فردوسی پوری که الان اینهمه کشته مرده داره (یکیش هم خودمم:D) می دونی چقدر التماس کرده تا راش دادن تو صدا و سیما؟!! یه جا سرگذشتت رو خونده بودم، مدتها دوندگی کرده تا موفق شده راه پیدا کنه به سازمان.

بدک نبود. فقط آخر جملات رو زیادی می کشی. :d

اتفاقاً این کشیدن های آخرش شبیه فردوسی پور بود تا حدودی! اگه یادتون باشه عادل اون وقت ها که فنچ بود همه چیز رو می کشیــــــد!

HaMi.News
23-05-2008, 17:40
ای ول خیلی جالب بود !!

جالب بود!

تست؟!:117:
همین فردوسی پوری که الان اینهمه کشته مرده داره (یکیش هم خودمم:D) می دونی چقدر التماس کرده تا راش دادن تو صدا و سیما؟!! یه جا سرگذشتت رو خونده بودم، مدتها دوندگی کرده تا موفق شده راه پیدا کنه به سازمان.

عادل خیلی بدبختی کشیده .... ! اول خبرنگار البرز ورزشی بوده .... و ... ! به زودی همون مطلبی رو که مهدی خان خونده رو میزارم ...........

S@eEd
26-05-2008, 01:32
عادل خیلی بدبختی کشیده .... ! اول خبرنگار البرز ورزشی بوده .... و ... ! به زودی همون مطلبی رو که مهدی خان خونده رو میزارم ...........

البرز ورزشی که سه سالم نیست ه چاپ میشه:-?

Loverboy
26-05-2008, 10:20
البرز ورزشی که سه سالم نیست ه چاپ میشه:-?

اشتباه چاپی بوده عزیز :D

ابرار ورزشی اگه اشتباه نکنم . دوستان استعداد خودتونو تو عرصه گزارشگری شکوفا کنید دیگه .

Jigsaw
26-05-2008, 14:51
الان امکاناتش محیا نیس, بودجه مون قطع شده
با کمبود تجهیزات مواجه هستیم:d

Mehdi.A
26-05-2008, 20:42
من مي خوام يه گذارش توپ (حدودآ 5 دقيقه) بگذارم.فقط صدام خيلي خوب نيست:d

Prison Break
26-05-2008, 20:58
برو بچ یه کلیپ با صدای خودتون گزارش کنید و تو این تاپیک بذارید تا ببینیم ما بهتر گزارش میکنیم یا گزارشگرای فوتبالمون

اولیشو با صدای خودم میذارم برید حالشو ببرید :قلیون:

کم کاریو تنبلی نکنیداااا

خوب بود من یه چیز جدی رو میگم
تو که سنت 21 ساله درسته؟ برو به جای این خیابانی سوتی گزارشگری کن:evilgrin:
جدی میگم:13:

Mehdi.A
26-05-2008, 21:21
داش حامد تريپ كار من راديويي .خداييش به خاطر تنبلي نيست به خاطر علاقه زيادم به راديو هستش.راستي صدات خيلي به قيافت نمي خوره.

Mehdi.A
26-05-2008, 23:42
داشتم روي بازي ايتاليا و هلند يورو 2000 كار مي كردم (جايتان خالي ديوارها به لرزه افتاده بود)كه اخوي گفت بگذار يه تستي بكنم صدايم را.اين هم تستش كه از 100 بار جدي ضبط كردن من بهتر شد.البته به پاي كار حامد نمي رسد و بعيد مي دونم كسي كلشو بخوابونه.

Drogba Red Card ([Only registered and activated users can see links])

Loverboy
27-05-2008, 00:49
داشتم روي بازي ايتاليا و هلند يورو 2000 كار مي كردم (جايتان خالي ديوارها به لرزه افتاده بود)كه اخوي گفت بگذار يه تستي بكنم صدايم را.اين هم تستش كه از 100 بار جدي ضبط كردن من بهتر شد.البته به پاي كار حامد نمي رسد و بعيد مي دونم كسي كلشو بخوابونه.

ایول بالاخره یکی دست بکار شد . الان ساعت 1:47 نصف شبه فردا 7 باید دانشگاه باشم فردا دانلود میکنم ببینم چه کرده این مهدیییییییییییییییی ؟

اگه منظورت از حامد منم من محمد هستم عزیز دل .

Jigsaw
27-05-2008, 01:17

کارت خوب بود ولی یه مشکل داش که همه جاشو با صحنه نمیرفتی جلو
زودتر از اینکه اتفاق بیوفته با قاطعیت میگفتی
مسه وقتی که هنوز اتفاقی نیوفتاده بود گفتی دعوا شروع شده یا وقتی که هنوزکارتشو در نیورده بیرون گفتی دروگبا اخراج میشه:301:
البته ببخشید ایراد میگرم :D
ولی باحال بود

Mehdi.A
27-05-2008, 12:23
ایول بالاخره یکی دست بکار شد . الان ساعت 1:47 نصف شبه فردا 7 باید دانشگاه باشم فردا دانلود میکنم ببینم چه کرده این مهدیییییییییییییییی ؟

اگه منظورت از حامد منم من محمد هستم عزیز دل .
شرمنده (ولي حامد بوديا:-?)

Mehdi.A
27-05-2008, 14:11
کارت خوب بود ولی یه مشکل داش که همه جاشو با صحنه نمیرفتی جلو
زودتر از اینکه اتفاق بیوفته با قاطعیت میگفتی
مسه وقتی که هنوز اتفاقی نیوفتاده بود گفتی دعوا شروع شده یا وقتی که هنوزکارتشو در نیورده بیرون گفتی دروگبا اخراج میشه:301:
البته ببخشید ایراد میگرم :D
ولی باحال بود
اولآ كار اخوي بود نه من.دومآ عدم هماهنگي صدا و تصوير كار من بود چون اول با گوشي صدا را ضبط كرديم .بعد صدا رو ريختيم روي كامپيوتر .فرمتش رو به ام پي تري تغيير داديم.بعد با مووي ميكر اومدم درستش كنم كه خوب خوب نشد (ولي از مال من بهتر شد).

Jigsaw
27-05-2008, 16:10
اولآ كار اخوي بود نه من.دومآ عدم هماهنگي صدا و تصوير كار من بود چون اول با گوشي صدا را ضبط كرديم .بعد صدا رو ريختيم روي كامپيوتر .فرمتش رو به ام پي تري تغيير داديم.بعد با مووي ميكر اومدم درستش كنم كه خوب خوب نشد (ولي از مال من بهتر شد).

شرمنده باسه سو فاهمی که شد
پس باید منتظر اثر هنری شما بمونیم
همون بازی هلند ایتالیا رو داری کار میکنی?

Loverboy
27-05-2008, 19:24
منتظر کار خودت هستیم عزیز دل . کار اول خوب بود فقط همون هماهنگ نبودنش مشکلش بود که بازم خوب بود . ولی من محمد بودما . شناسنامه ام به همراه کارت ملیم رو بابام به راحتی شوهر داد وگرنه یه نگاه دیگه میکردم تا خودمم مطمئن شم حامدم یا محمد . :d

Seyed
16-08-2008, 02:06

اولیشو با صدای خودم میذارم برید حالشو ببرید :قلیون:

کم کاریو تنبلی نکنیداااا

اووه اووه "سرفه" این تاپیک از انباری بیرون کشیده شد که برام جالب بود اما لینکت محمد خراب شده اگر اینو تو کامپیوترت داره هر وقت وقت کردی دوباره آپلود کن ببینیم چی کردی؟

پ.ن : این تاپیکا رو از انباری بیرون نکشید که باعث مشکل تنفسی خواهد شد :1:

mehdi_p
26-08-2008, 11:47
آقا تمامي لينك ها خرابن

Loverboy
26-08-2008, 12:14
آره متاسفانه داره خاك ميخوره اينجا

اينم لينك دانلود جديد

ITALIANO
26-08-2008, 12:24

اينم لينك دانلود جديد

تصویریه؟:D

Loverboy
26-08-2008, 12:33
تصویریه؟:d

آره ديگه . :21:

ITALIANO
26-08-2008, 12:57
ایول،دانلود کردم باحال بود.
ممد تو هم مثل مزدک عشق داد زدن داری ها :d
حالا با چه برنامه ای اینکارو کردی؟منظورم اینه که چطوری صداتو گذاشتی رو کلیپ؟

Loverboy
26-08-2008, 13:34
ایول،دانلود کردم باحال بود.
ممد تو هم مثل مزدک عشق داد زدن داری ها :d
حالا با چه برنامه ای اینکارو کردی؟منظورم اینه که چطوری صداتو گذاشتی رو کلیپ؟

آره ديگه بايد هيجاني باشه :D . حالا با 30yamak واسه Pes 6 گزارش فارسي درست كرده بوديم كه خيلي باحال شده بود

با برنامه ي Ulead Media Studio .

Seyed
27-08-2008, 00:18
خداییش محمد این کار خودت بود ؟؟ :-? فکر می کنم کسی برات ضبت کنه چون این صدا صدایه یه حرفه ای بود :-? راستشو بگو تا مافیا رو خبر نکردم :d

Loverboy
27-08-2008, 10:36
خداییش محمد این کار خودت بود ؟؟ :-? فکر می کنم کسی برات ضبت کنه چون این صدا صدایه یه حرفه ای بود :-? راستشو بگو تا مافیا رو خبر نکردم :d

پس كاره كي بيده ؟ :d

حرفه اي ؟ :117:

ديجيتالم كجا بود بابا :d

mehdi_p
27-08-2008, 12:20
خدا وكيلي خيلي جالب بود .:2: من هم ميخوام يكي بسازم . :34:

Seyed
27-08-2008, 16:19
پس كاره كي بيده ؟ :d

حرفه اي ؟ :117:

ديجيتالم كجا بود بابا :d

خداییش خیلی حرفه ای بود بری می تونی جای این مرتیکه علیفر گزارش کنی خوش تیپم که هستی دیگه همه چی تکمیل :2:

در ضمن یه سوال میکروفن مخصوصی برای ضبط صدات استفاده کردی خیلی صدا صاف بود میکروفن های معمولی معمولا خیلی واضع نیست :-?

30yamak
28-08-2008, 17:50
اگه برای pes2009 بتونیم یکم امکانات رو گسترش بدیم و از طریق روزنامه گل یک مترجم و اسپانسر جدی برای گزارش فارسی جذب کنیم ، بازی pes2009 را هم گزارش فارسی میکنیم.

گزارش pes6 یک نسخه بسیار هیجانی و زیبا شده بود که متاسفانه به دلیل دزدی هایی که در کار ما وجود داره ، باعث شد در اخرین لحظات راهی بازار نشه ، فقط بگم که از گزارش هرچی فردوسی پور و خیابانی که برای این بازی اومده ، طبیعی تر و هیجان انگیز تر بود ...

در نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتالی پارسال ، در غرفه ی وینسار گزارش فارسی رو گذاشته بودیم که جمعیت زیادی رو جذب کرده بود و صدای محمد رو فکر میکردند فردوسی پوره ! ولی تعجب میکردند که چرا صدای فردوسی پور جای تفسیرگر بازیه و گزارشگر بازی یکی دیگست!؟

شاید محمد غرب زده شده (اصلیتش ماله وینسار هست که به فوتیران گرایش پیدا کرده) بتونه گزارش pes6 یا PES5 رو به صورت فیلم براتون آپلود کنه (مخصوصا پنالتی ها) چون من سرعت اینترنتم پائینه.

alireza77777m
28-08-2008, 18:02
آخه من اسپانسر پنیر پیتزا شیر آورانم به خاطر همین آخرشو کش میارم :d
ممنون از همگی . شما خدایی نکرده گزارش نمیذارید ؟

نه متاسفانه .من وقت ندارم از صدا و سيما زنگ زدن با اين صداي ضايعم برم جاي خياباني. اينها باز هم اثبات مي كنه چقدر صداش خرابه كه من دارم مي رم جاش !!!:13:

Seyed
28-08-2008, 18:16
نه متاسفانه .من وقت ندارم از صدا و سيما زنگ زدن با اين صداي ضايعم برم جاي خياباني. اينها باز هم اثبات مي كنه چقدر صداش خرابه كه من دارم مي رم جاش !!!:13:

اگر میری تروخدا پشو برو جای این علیفر که حالمونو از فوتبال عوض کرد

در ضمن این محمد لور کجاست شیطونه می گه برم تهرانسر گردنشو بشگونم بیاما من سه سال پیش پست دادم جوابش نیومده نمی کنه خودش به امضایی خودش سر بزنه نالوتی :7::7::7:

Loverboy
29-08-2008, 21:17
در ضمن یه سوال میکروفن مخصوصی برای ضبط صدات استفاده کردی خیلی صدا صاف بود میکروفن های معمولی معمولا خیلی واضع نیست :-?

نه از اين ميكروفن دره پيتياس كه با گازوييل كار ميكنه :D

در نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتالی پارسال ، در غرفه ی وینسار گزارش فارسی رو گذاشته بودیم که جمعیت زیادی رو جذب کرده بود و صدای محمد رو فکر میکردند فردوسی پوره ! ولی تعجب میکردند که چرا صدای فردوسی پور جای تفسیرگر بازیه و گزارشگر بازی یکی دیگست!؟

شاید محمد غرب زده شده (اصلیتش ماله وینسار هست که به فوتیران گرایش پیدا کرده) بتونه گزارش pes6 یا PES5 رو به صورت فیلم براتون آپلود کنه (مخصوصا پنالتی ها) چون من سرعت اینترنتم پائینه.
آره يكيشون كيليد كرده بود ول نميكرد تو نمايشگاه
فايلهاش پوكيد :D

اگر میری تروخدا پشو برو جای این علیفر که حالمونو از فوتبال عوض کرد

در ضمن این محمد لور کجاست شیطونه می گه برم تهرانسر گردنشو بشگونم بیاما من سه سال پیش پست دادم جوابش نیومده نمی کنه خودش به امضایی خودش سر بزنه نالوتی :7::7::7:

يادم رفته بود :-??

Seyed
29-08-2008, 22:04
1- نه از اين ميكروفن دره پيتياس كه با گازوييل كار ميكنه :D

2- آره يكيشون كيليد كرده بود ول نميكرد تو نمايشگاه
فايلهاش پوكيد :D

3- يادم رفته بود :-??

1- بابا من یه میکروفن خریدم 3500 اصلا صدامو نمی گرفت اربده می کشیدی کار نمی کرد احتمالا این میکروفنت خفون بوده یه روشن سازی کن چی بوده شاید ما رفتیم جای خیابانی هیکلمونم می خوره :D

2- به من چه؟

3- بابا دمت گرم دیگه اینطوریشو ندیدیم که آدم تاپیک خودش یادش بره "1-1" مساوی:D

Loverboy
29-08-2008, 22:18
1- بابا من یه میکروفن خریدم 3500 اصلا صدامو نمی گرفت اربده می کشیدی کار نمی کرد احتمالا این میکروفنت خفون بوده یه روشن سازی کن چی بوده شاید ما رفتیم جای خیابانی هیکلمونم می خوره :D

2- به من چه؟

3- بابا دمت گرم دیگه اینطوریشو ندیدیم که آدم تاپیک خودش یادش بره "1-1" مساوی:D

1- خلوص نيت ميخواد گزارشگري :D . جدي ميگم از اين ميكروفن به درد نخوراست

2- :-??

3- اين چند روزه خيلي سرم شلوغه .

Mohsen_Bar3lona
11-09-2008, 06:04
بچه ها منم گزارشم رو که مربوط میشه به بازی آرسنال و لیورپول پارسال...دانلود کنید ببینید چجوریه...

اینجا لیورپولی که نداریم؟؟؟

DOWNLOAD MY REPORTING ([Only registered and activated users can see links] 407)

zidane
11-09-2008, 09:57
اگه برای pes2009 بتونیم یکم امکانات رو گسترش بدیم و از طریق روزنامه گل یک مترجم و اسپانسر جدی برای گزارش فارسی جذب کنیم ، بازی pes2009 را هم گزارش فارسی میکنیم.

گزارش pes6 یک نسخه بسیار هیجانی و زیبا شده بود که متاسفانه به دلیل دزدی هایی که در کار ما وجود داره ، باعث شد در اخرین لحظات راهی بازار نشه ، فقط بگم که از گزارش هرچی فردوسی پور و خیابانی که برای این بازی اومده ، طبیعی تر و هیجان انگیز تر بود ...

منم اگه کمکی از دستم بر بیاد حاضرم...

Mehdi.A
11-09-2008, 21:38
بچه ها منم گزارشم رو که مربوط میشه به بازی آرسنال و لیورپول پارسال...دانلود کنید ببینید چجوریه...

صداي خودت بود داش محسن؟چه صداي كلفتي داري!:Dدست كاري كرده بوديش؟در ضمن شانس آوردي ليورپول فقط دو سه تا طرفدار داره كه به جز علي باقيشون بي بخارند.

Mohsen_Bar3lona
11-09-2008, 23:56
صداي خودت بود داش محسن؟چه صداي كلفتي داري!:Dدست كاري كرده بوديش؟در ضمن شانس آوردي ليورپول فقط دو سه تا طرفدار داره كه به جز علي باقيشون بي بخارند.

آره صدای خودم بود...نه دست کاری نکردم همون موقع که بازی داشت ضبط میشد تنظیمات ریکوردینگ رو گذاشتم روی مونو میکس.درین حالت هر چی صدا ز توی ویندوز بیاد روی کلیپ هم ضبط میشه...من مستقیم روش گزارش کردم :قلیون:

البته این تقریبا ماله 2 سال پیشه...صدام هم در عین ضایگی افتضاحه... :34: این لیورپول اعصاب منو اون شب خورد کرده بود...واسه همین اینجوری گزارش شد...:D

Scouser
12-09-2008, 00:10
داریم:wavesmile:
این لیورپول اعصاب منو اون شب خورد کرده بود
چرا اونوقت؟/:)
کودوم بازی بود؟

Arsenal-4ever
12-09-2008, 09:48
چرا اونوقت؟/:)
کودوم بازی بود؟

همون بازی بود که 3 تا خوردین !!!
نوش جونتون البته باید اون بازی بیشتر میزدیم !

( راهنمایی برا اینکه گیج نشی : همون فصل که 6 تا هم زدیم - تو جام حذفی هم 3 تا زدیم )

:5: :5: :5:

ArsenalBarayeHamishE :آرسنال:

Seyed
12-09-2008, 10:14

خدایی محسن پیش خودت چی فکر کردی رو صدای خیابانی ورداشتی گزارش کردی خب صدای اونو اول بر می داشتی بعد صدا گزاری می کردی آخه یعنی چی اونقت :117:

در ضمن میگم اینجا واقعا ملت هم صداشون خوبه هم مسلطن و هم میکروفن هایی خوبی دارن که لو هم نمی دن میک هاشون چیه :D

محسن صدات خیلی قشنگ بود جای میرزا مزدکی میشه ازت استفاده کرد :D

پ.ن : راستی این دروغ های کوچیک که روزه رو باطل نمی کنه نه :34::D:34:

Scouser
12-09-2008, 11:57
همون بازی بود که 3 تا خوردین !!!
نوش جونتون البته باید اون بازی بیشتر میزدیم !

( راهنمایی برا اینکه گیج نشی : همون فصل که 6 تا هم زدیم - تو جام حذفی هم 3 تا زدیم )
:5: :5: :5:
ArsenalBarayeHamishE :آرسنال:
شایدم اونی که 4 تا خوردین[Only registered and activated users can see links]
همونی که کراوچ هت تریک کرد[Only registered and activated users can see links]
اون 6 تا هم که خوب با ترکیبه اصلی نبود.چه فایده.جامه اتحادیه بود که ما لازمش نداشتیم:34:
منو بگو که داشتم کل کل رو ترک مییکردم:1:

Arsenal-4ever
12-09-2008, 12:20
اوکی داداش
منم که اهل کل کل نیستم ولی بزار اینو بگم چون بعدا شاید پشیمون بشم که نگفتم ! :D

تو فصل 2006-2007 ، آرسنال و لیورپول 4 بار با هم بازی کردن که 3 بار تو آنفیلد بود و 1 بار تو امارات
آرسنال 3-0 (امارات) و 6-3 و 3-1 (آنفیلد) لیورپول رو شکست داد ( در هم کو..د :D )
لیورپول 4-1 (آنفیلد) بازی رو برد

مجموع گلهای آرسنال : 13
مجموع گلهای لیورپول : 8

در ضمن لیورپول بعد از 77 سال در آنفیلد 6 گل خورد که تا 120 سال دیگه همچین اتفاقی نخواهد افتاد :wagfinger1:

Mohsen_Bar3lona
13-09-2008, 00:22
خدایی محسن پیش خودت چی فکر کردی رو صدای خیابانی ورداشتی گزارش کردی خب صدای اونو اول بر می داشتی بعد صدا گزاری می کردی آخه یعنی چی اونقت :117:
....

والا می گم که...من اصلا میکس نکردم.مستقیم روی بازی گزارش کردم.یعنی همون موقع که پخش میشد منو آق جواد با همی گزارش کردیم...:31:

کی حالو حوصله ی میکس داره پسر...اینم چون گفتین گذاشتم وگرنه همینجوری گزارش کردم...کلا چون بازی های جزیره اکثرا عصر بر گزار میشد خونه هم خالی هست معمولا این مواقع و ما هم پاتکی میزنیم به حرفه ی گزارش گری...

تکنولوژی کجا بود...باور میکنی یه میکروفونه داغونی دارم من که بهت نشون بدم برام گریه میکنه...سیمش رو با استفاده از قوانین فیثاغورث(درست نوشتمش؟) و اتحاد ها دور هم می پی چوندم تا کار کنه آخه اتصالی داشت...خلاصه شرمنده...

خودم فکر میکنم گزارشم ترکیبی از گزارش عادل(به خاطر کشیدن ـــــه آخر فعل ها مثل شوت میز نــــــه...) و مزدک( به دلیل داد و بیداد وسط بازی) هست... :5:

Seyed
13-09-2008, 00:37
اینجا یکم بوی کلکل میاد [Only registered and activated users can see links]

خوب ولی با اون امکانات خیلی کار خوبی شده [Only registered and activated users can see links] کار زیبایی بود لذت بردم [Only registered and activated users can see links]

HaMeD BaXfOOt
27-09-2008, 22:30

اينم لينك دانلود جديد

عالی بود محمد جان

HaMeD BaXfOOt
27-09-2008, 22:42

محسن گزارشت محشر بود کلی با بچها خندیدیم :5:

seedorf10
28-09-2008, 02:21
چه صداهایی:-o:117: منظورم اینه که از زیبایی حیرت زده شدم.

kianika
02-06-2010, 02:32
من به جا عکس چون جایی گیر نیاوردم اینجا این لینک گزارشگریمو میزارم دانلود کنین نظر بدین! هر چند پر از سوتیه! و تقلیدی ام هست ساعت 8 صبح بود تازه از خواب بیدار شده بودم دیگه ببخشن!

pghsoftware
03-04-2011, 22:16
[Only registered and activated users can see links]نود-قسمت-دوم ([Only registered and activated users can see links])

اين هم لينك صداي من
[Only registered and activated users can see links]نود-قسمت-دوم