توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتان راجع به اخراج علی کریمی از تیم ملی چیه ؟ ( سال 86-87 )
Valencia
22-05-2008, 13:51
برای چی علی کریمی که یکی از بهترین بازیکنان تیم ملی ایران است , باید محروم بشه؟
کریمی به واقعت از فدراسیون ما انتقاد کرده و نتنها او بلکه بسیاری از بازیکنان و مربیان نیز این کار رو کردند اما آیا همگی اخراج شدند؟
فدراسیون بجای پذیرفتن انتقادات او , با بدترین نوع رفتار او را اخراج کرد !!!!
نظر شما راجب این کار چیه ؟
r-sociedad
22-05-2008, 14:55
فدراسیون مثلا میخواد مثل پرسپولیس که با محروم کردن بازیکنانش نظم گرفت نظم بگیره ولی اون یه باشگاهه و این یه فدراسیون.
مثلا خواستن نظم به تیم بدن و ضعفاشون رو بپوشونن ولی این کار خودش نشان دهنده ی ضعف فدراسیونه که انتقاد پذیر نیست.
Amin-TopGoal
22-05-2008, 15:00
لااقل صحبتهای کریمی رو میذاشتید تا بتونیم قضاوت کنیم. من که ندیدم چی گفته!!
شاید پاشو از گلیمش دراز تر کرده باشه!
CHAMPION
22-05-2008, 15:13
لااقل صحبتهای کریمی رو میذاشتید تا بتونیم قضاوت کنیم. من که ندیدم چی گفته!!
شاید پاشو از گلیمش دراز تر کرده باشه!
علی کریمی همیشه توسط مدیر برنامه هایش کنترل می شود، او تمام سعی اش این است که کریمی حرف نزند و مخصوصاً با خبرنگاران درددل نکند و برای همین در برخی از روزها به کمک دوستان مطبوعاتی، مصاحبه هایی را از طرف خودش و به نام کریمی به رسانه ها می دهد تا اینگونه ارتباط رسانه و کریمی حفظ شود.
بازیکن تکنیکی تیم ملی زبان بسیار تندی دارد و کمتر پیش می آید که بتواند حرف هایی را که «نباید» بزند به زبان نیاورد و برای همین وقتی موتورش گرم می افتد دیگر علی کفاشیان، علی آبادی یا علی دایی برایش تفاوتی ندارد و همه را به چشم نقد و زبان اعتراض به چالش می کشد.
چند روز قبل خبرنگاری شماره کریمی را می گیرد تا مصاحبه یی با او داشته باشد و ناغافل زمانی به او زنگ می زند که دل کریمی گرفته و به دنبال فرصتی برای خالی کردن ذهنش می گردد و برای همین بدون ترمز حرف می زند و زمین و زمان را به هم می دوزد.
علی کریمی این بار نوک پیکان انتقاداتش را به سمت تشکیلات فدراسیون و نحوه عملکردشان در این چند ماهه برد و به گونه یی سخن گفت که گویی دشمنانش در فدراسیون مشغول به فعالیت هستند و قبلاً مشکلاتی را برایش به وجود آورده اند. او با اشاره به وضعیتش گفت؛ «بدترین فدراسیون ۱۰ سال اخیر فوتبال ایران را دراختیار داریم.»
و ادامه داد؛ «در ۱۰ سالی که در تیم ملی بودم، وضعیت را تا بدین حد ضعیف و بی برنامه ندیدم.» کریمی خیلی شفاف به ضعف های مدیریتی کشور اشاره و اعلام کرد؛ «به نظر من نه تنها جلو نرفتیم بلکه در حال پسرفت هم هستیم.» این صحبت ها نه تنها به مذاق فدراسیون نشینان خوش نیامده بلکه آنها را وادار ساخته تا برخورد جدی را در دستور کارشان قرار دهند و به گونه یی در جهت حفظ اقتدارشان تصمیماتی را لحاظ کنند.
نکته جالب تر اینجاست که سازمان تربیت بدنی هم در مقابل این مصاحبه واکنش نشان داده و از فدراسیون خواسته اقدامی عاجل را در برنامه های این هفته شان قرار دهند. برای همین عصر دیروز اعضای هیات رئیسه فدراسیون زحمت حرکت به سمت ساختمان سازمان را به خود دادند تا این بار تصمیمی مهم را با حضور علی آبادی اعلام کنند و برای همیشه در مقابل چنین اظهارنظرهایی بایستند. اما آنچه از بحث های مختلف اعضای هیات رئیسه و سازمان به بیرون درز کرد ابعاد بسیار گسترده تری از تصمیمی کوچک دارد و این خروجی آنقدر مهم و قابل تامل است که می توان تحلیل های فراوانی را بر آن داشت.
اولین تصمیم، اخراج علی کریمی از تیم ملی تا اطلاع ثانوی است تا دیگر هوس مصاحبه های جنجالی به سرش نزند و اینگونه درس عبرتی برای دیگران باشد؛ راهی که پیش از این هاشمیان نیز به صورت لطیف تر و مهربانانه تر رفته بود و به دلیل انتخاب واژه هایی مناسب و سنجیده هزینه یی نپرداخت اما علی کریمی بی رحمانه ترین کلمات را در مورد اوضاع فدراسیون به کار برد که دیگر راه بازگشتی برایش نگذاشته بود.
اما تصمیم دوم، عجیب تر و جالب تر از آن است که فکرش را بکنید. بنابراین تصمیم، فدراسیون فوتبال باشگاه های کشور را به مدت دو سال از جذب علی کریمی منع کرد تا هواداران ایرانی حداقل دو سال دیگر شاهد هنرنمایی تکنیکی ترین بازیکن آسیا در رقابت های داخلی نباشند. :10:
به نظر می رسد روزهای سختی در انتظار سرمربی تیم ملی ایران باشد. پس از ابهام در بازی تدارکاتی و عدم حضور هاشمیان در تیم ملی، مهدوی کیا به دلیل مصدومیت نمی تواند دراختیار دایی باشد و حال کریمی نیز از تیم ملی اخراج شده تا علی دایی بدون لژیونرهای بزرگ به مصاف امارات رود و بدین گونه ترس برچگونگی صعود تیم ملی به رقابت های جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقا سایه بیفکند.
اگرچه احتمال بخشش کریمی پس از عذرخواهی رسمی می رود اما با توجه به خصوصیات ذاتی وی این مورد بعید به نظر می رسد، مگر اینکه مدیر برنامه هایش این هنر را داشته باشد که برای آینده خود و پول بیشتر دست به کار شود و کریمی را مجاب به عذرخواهی رسمی کند. اگرچه برخورد فدراسیون فوتبال با چنین رویه یی در صورت استمرار می تواند خوشحال کننده باشد اما انتظار می رود در حوزه های دیگر نیز شاهد چنین تصمیمات قاطع و تاثیرگذاری باشیم
Amin-TopGoal
22-05-2008, 15:39
خب حالا محرومش کردن شاید درست بوده باشه. اما اینکه باشگاهها نمی تونن تا دو سال جذبش کنن واقعا چیز مسخره ایه!!
CHAMPION
22-05-2008, 15:55
روزی که دایی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد همه گان منتظر بودن تا عکس العمل دایی رو در مورد کریمی ببینن.
درسته اون رو انتخاب کرد ولی از زمان انتخاب کریمی توسط دایی مثل این بود که بمب ساعتی رو کوک کرده باشن.
و این بمب معلوم نبود کی وکجا منفجر شه.
فکر کنم خوشحال ترین فرد الان خود دایی باشه
Valencia
22-05-2008, 22:23
دارن همین طور قدیمی های فوتبال کشورمون رو حذف می کنند , اصلا از کجا معلوم دایی نکونامم به تیم ملی دعوت کنه ؟!!!
Elbimbo deoro
22-05-2008, 22:33
علی کریمی حرف حق زده و چون حقیقت رو گفته آبروی آقایون از بالا تا پایین رفته واسه همین اخراجش کردند ، احتمالا تا مدتی دیگه از ورد به کشورم محرومش می کنن تا حرفاش به گوش مردم نرسه ولی نمی دونن مردم اگاهند
زنده باد کسانی که حقیقت را بگویند
به نظر من که حرفهای کریمی عین واقعیته.
همه جای دنیا در مقابل چنین حرفهایی برخورد قاطع میشه، با این تفاوت که همه جای دنیا این خر تو خری که اینجا هست، نیست! یا به عبارتی دیگه نوع برخورد با خاطیان متناسب با عملکرد فدراسیون در بقیه زمینه ها باید باشه.
برخورد با کریمی درست بوده (به شرطها و شروطها!)، منهای اون محرومیت از عقد قرارداد...!!
منتها این وسط یه مسئله باقی می مونه (همون شرط لازمی که گفتم) و اونم اینه که فدراسیونی که حتی نمی تونه یه بازی تدارکاتی جور کنه، با وجود ضعف مفرط، فقط برخورد قاطعانه رو بلده انجام بده و اگه به همین منوال پیش بره، یا همه باید سکوت اختیار کنن و انگار نه انگار، یا باید یکی یکی شاهد محروم شدن بازیکنها و ... باشیم.
پ.ن: امروز تو روزنامه خوندم قراره فدراسیون طرحی رو اجرا کنه که به موجب اون بازیکنان و مربیان فقط با هماهنگی با مدیران بتونن مصاحبه کنن، اونم فقط در سالن کنفرانس و به صورت کاملاً پاستوریزه!:117:
هر دم از این باغ، بری می رسد...
Valencia
22-05-2008, 22:45
حرف اصلی کریمی این بوده که کفاشیان از خودش اراده ای نداره و کاملا راست گفته است.:evilgrin:
@li_K@K@
22-05-2008, 22:48
مطمئن باشید اگه علی کریمی هم دیگه تیم ملی دعوت نشه هیچ اتفاقی نمی افته, چون انقدر ما بازیکن داریم که جایه کریمی احساس نشه.
بازیکنهایی مثله کریمی هرچقدر هم توانایی داشته باشند با همین حرفاشون یه تیمو از هم می پاشونن و همون بهتر که نباشن.
همین حرفایه کریمی نشون داد که اصلا تعصب نداره که تو این موقعیت حساس این حرفارو زده , چون اگه واقعیت هم داشت الان موقش نبود
Loverboy
22-05-2008, 23:16
در این فدراسیون رو باید گل بگیرن بابا . حالم دیگه از هر چی فوتبال ایرانیه به هم میخوره . من تا چند وقت پیش میگفتم که دایی اسطوره ی فوتبال ایرانه ولی همین جا حرفم رو پس میگیرم و باید بگم که دایی یه عقده ایه به تمام معناست .
متاسفم واسه تیم ملی ای که دایی سرمربیشه . البته من متن کامل حرفای کریمی رو خوندم که یه جورایی دایی رو هم مورد لطف خودش قرار داده بود .
واقعا این آقایون تاج و شفق و کفاشیان لک لک باید برن خجالت بکشن . واقعیت فوتبال ما اینه که باید بریم التماس تیم ملی گینه رو بکنیم که بیاد با ما بازی کنه که تیم کارگران جنوب بورکینافاسو هم حاضر نمیشه با گینه بازی کنه .
کریمی واقعا حرف حقیقت رو زده و من که عاشق علی کریمی بودم الان علاقه ام بهش 3 برابر شده و باید بگم که خداحافظ کریمی , خداحافظ تیم ملی .
واقعا علی دایی نشون داد که یک آدم کاملا عقده ای و کینه ای هست و عمرا ایران با این وضیعت به دور بعد صعود کنه اگر هم صعود کرد فکر کردین میتونه با تیمهایی مثل ژاپن،استرلیا،کره،عربستان رقابت کنه واقعا برای فوتبال ایران متاسفم:53::29:
RealMadrid7
22-05-2008, 23:33
خوب علی کریمی که عین واقعیت رو بیان کرده ولی بحث اینجاست که هر چیز رو نباید هرجا گفت.این حرفا در ورزش ما یعنی محرومیت.در واقع انتقاد پذیر نیستن و هرچی هم عقب موندگی داریم به همین خاطره.کلا من هیچ وقت به فوتبال ملیمون اهمیت نمیدم چون وقت تلف کردنه.برن تو زمین به خاطر ایرانی بودنم دوست دارم موفق شن ولی وقتمو برا دیدن بازیاشون تلف نمیکنم.هیچ کارشون رو حرفه ای گری نیست.
کریمی رو برای این اخراج کردن که جرات کرده بود و حرف درست رو زده بود......مطمئن باشین اگه هکس دیگه ای هم این حرفا رو زده بود اخراجش میکردن....اخه این حرفا به مزاق اقایون خوش نمیاد......ناراحتشون میکنه:-&
Elbimbo deoro
22-05-2008, 23:55
کریمی همیشه راست گو بوده و آدم رکیه
فکرشو بکنین عربا میرن پول میدن به رئال بعدشم 4تا بهش میزنن اووخ بوسنی حاضر نیس با تیم ملی ایران بازی کنه ، باید در این فوتبالو گل گرفت
زنده باد علی کریمی
@li_K@K@
23-05-2008, 00:06
بر عکس نظر شما من کریمی رو آدم فوق العاده عقده ای می دونم که تنها ناراحتیش اینه که علی دایی سر مربی تیم ملی شده , حرفهاش هم نشون میده که خودش با دایی مشکل داره نه دایی با اون , چون اگه دایی باهاش مشکل داشت اصلا دعوتش نمی کرد. دایی که دیگه از کریمی نمی ترسه
من نمیدونم علی کریمی و بعضی دیگه با این همه ادعا چرا تو جام ملتها که دایی هم نبود هیچ غلطی نکردن ؟؟؟؟
خلاصه از اینکه کریمی کنار گذاشته بشه خوشحال میشم. تیم ملی هم با علی دایی به جام جهانی میره , خوبشم میره
علي كريمي حرفايي زد كه قبلا هم زده شده بود خود علي دايي, كارشناسها, مجريهاي ورزشي ولي فرقش اينه كه اونا ميترسن به اين ركي صحبت كنن حال كردم با حرفش كلا از آدمايي كه رك صحبت ميكنن خوشم مياد مثل خودم
علي كريمي الان براش هيچ فرقي نميكه 2 سال از ليگ ايران محرومش بكنن يا 10 سال چون اگه دوباره نره اروپا همين جا تو كشورهاي خليج دور ميزنه راحت داره بازي ميكنه به تيم ملي هم دعوت ميشه
علي كريمي عين واقعيتو گفت حالا اين علي آبادي و اون نوكراش كفاشيان و تاج خوششون نيومد ديگه مشكل خودشونه نشونه ضعف اوناس
فكركنم فدراسيون هم گفته اگه معذرت خواهي كنه دوباره همه چي ميشه عين روز اول ولي خدا كنه معذرت خواهي نكنه يعني با شناختي كه من از علي كريمي دارم فكر نكنم هم معذرت خواهي كنه علي كريمي خيلي مغرورتر از اين حرفاس
Carles Puyol
23-05-2008, 00:23
علی دایی یک فرد اوقده ایی هستش که نمیدونم چی بهش بگم من هیچوقت ازش خوشم نمیومد العانم خوشم نمیاد
یادتون نیست با تیم ملی چی کار کرد العان سرمربی شده !!
اینا همش مافیا بازیه که سردسته اون علی ابادیه (god father )
================
من از یک نفر شنیدم که میگفتن بازی های ملی مهدوی کیا و کریمی به علی دایی نرسه خطش زدن
Elbimbo deoro
23-05-2008, 00:23
تو اگه بازیکن میشدی اسمت نفر اول لیست تیم ملی بود
فکر می کنی ما دوس نداریم تیم ملی بره جام جهانی ؟ از نظر عقده ای بودن هم مصاحبه ها و اخلاق و رفتارشون معلومه ، کریمی بعد از سپری کردن محرومیتش دیگه هیچ مشکلی نداشته اما دایی
به نظر من که کریمی عین واقعیت را گفته کفاشیان وهمکاراتش در فدراسیون لیاقت ومدیریت خودرا در موضوع انخاب سر مربی تیم ملی نشان دادند . اول با اون افتضاحی که بر سر اوردن کلمنته بالا اوردند و ابروی ایران را در دنیا بردند و بعد هم انتخاب سفارشی و تحمیلی دائی در صورتی که قرار بود قطبی انتخاب شود واینها نشان میدهد که فدراسیون فوتبال ایران در بدترین دوران مدیریتی 10 سال اخیر خود میباشد
به نظر من کریمی باید خیلی زود تر از این حرفها از تیم ملی اخراج می شد یعنی وقتی که در جام جهانی اون حرکت زشت رو انجام داد ، این کریمی فکر کرده چه گلی به سر فوتبال ایران زده ؟ فوتبال ایران این قدر توانایی داره که اگه 10 تا مثل کریمی هم کنار گذاشته بشن بتونه به راه خودش ادامه بده .
Valencia
23-05-2008, 09:29
فدراسیون ما و مربیای تیم ملی ما از یک مافیام بدترن.
دایی اصلا تو لیست مربیان تیم ملی نبود , نمیدونم چی شد به یکباره به جای قطبی اومد دایی که تو عمرش فقط یک سال مربی بوده حالا شد مربی تیم ملی.....!!!!
Loverboy
23-05-2008, 09:37
به نظر من که جام جهانی 2010 فدای این حرکات فدراسیون شد . من که اگه جای دژاگه و شاپورزاده بودم اصلا حاضر نمیشدم بیام و تو این تیم ملی بازی کنم . من چند وقتیه خیلی در مورد دایی دارم مطالب جمع میکنم و میخونم و دارم میفهمم که دایی چه شخصیت بی خودی داره .
هاشمیان حق داشت نیاد فقط الان میشه متاسف باشیم واسه این دفتر دستکی که دایی واسه خودش درست کرده .
در مورد عذر خواهی کریمی هم باید بگم که کریمی اون سال که زد زیر چشم داور هیچ وقت عذر خواهی نکرد حالا به خاطر حرفای حقیقتی که زده بیاد عذر خواهی کنه ؟
Elbimbo deoro
23-05-2008, 10:24
بی لیاقتی کفاشیان اون موقع معلوم شد که قطبی رو انتخاب کرد ولی از بالا دستور رسید باید دایی مربی باشه ، حالا دایی چقدر پول به اون بالاییا داده معلوم نیس ، بواقع کفاشیان یه مترسکه که انتخاب شد تا طبق دستور آقایون عمل کنه و هیچی نگه تو این قضیه هم اون هیچ کارس
زنده باد علی کریمی و همه حقیقت گویان
خوب به قول گل; فوتبالی که نیستن و درآمد زایی که ندارن و فق تنها خوبیشون رابطه ی خوب با منتقدین بود که به اونم گند زدن
HaMi.News
23-05-2008, 11:02
اول در مورد یه چیزی که من از اردوی تیم ملی شنیدم بگم . میگن ! منتظر بهونه بودن که علی کریمی از تیم ملی اخراج کنن . چون با علی دایی میونه خوبی نداره .
در مورد اخراجشم باید گفت واقعا خنده داره . اخه چرا نباید تو ایران بازی کنه ؟ اونم دوسال ؟ یکی این جواب رو به من بده مننون میشم .
Valencia
23-05-2008, 11:07
اول در مورد یه چیزی که من از اردوی تیم ملی شنیدم بگم . میگن ! منتظر بهونه بودن که علی کریمی از تیم ملی اخراج کنن . چون با علی دایی میونه خوبی نداره .
در مورد اخراجشم باید گفت واقعا خنده داره . اخه چرا نباید تو ایران بازی کنه ؟ اونم دوسال ؟ یکی این جواب رو به من بده مننون میشم .
چون ممکن بک سری واقعت ها رو از قبل جام جهانی تا الان رو تو یکی از همین مصاحبهاش لو بده و بعدش بیا و درستش کن .
messi 1988
23-05-2008, 11:10
اون اشتباه کرد ولی باید ببخشنش !
HaMi.News
23-05-2008, 11:19
چون ممکن بک سری واقعت ها رو از قبل جام جهانی تا الان رو تو یکی از همین مصاحبهاش لو بده و بعدش بیا و درستش کن .
تو این فوتبال اینقدر گند زدن که هر چی میخوان جمع و جورش کنن نمیتونن ! ولی علی کریمی اخراج شد خوب بود ولی نه اینجوری . علی کریمی فوتبالش دیگه تموم شده . مرد اون تکنیک علی کریمی مرد جادوگر آسیا . مرد اون بازیکنی که وقتی توپ رو بهش میدادن یا گل بود یا پاس گل ...... الان 3 سال ما چی از علی کریمی دیدیم ؟ من نمیدونم بازیکن های ایران از فوتبال کشورمون که خارج میشن دیگه فوتبالشون تموم میشه . یکی دو بازیکن داریم که خوب هنوز خارج از کشور بازی میکنن که اونام دعوت نمیشن به تیم ملی که اینم باز جای تعجب داره یکیش علی سامره هست یکی هم جواد کاظمیان هست . جواد کاظمیان بدبخت که یه عمر پشت خط مهدی مهدوی کیاست یا ذخیره هست یا دعوت نمیشه به قول خودش کی منو 90 دقیقه بازی دادن که ببینن لیاقت بازی کردن دارم یا نه . علی سامره هم که جای خود داره .
Prison Break
23-05-2008, 11:21
به نظر من کریمی بازیکن بسیار خوبیه,ولی خودش هم باید رئایت میکرد و باید حتی زودتر از اینها اخراج میشد :7:ولی دیگه تخصیر خودش بود ولی بازیکن خوبیه و به درد میخوره.
ولی این یه جورایی به نفع همه هم شد که به بازیکنان دیگر و ستاره های دیگر هم بازی داده بشه و ایران به عنوان قدرت آسیا شناخته بشه:winksmiley02:
Loverboy
23-05-2008, 11:48
حامی عزیز درسته که کریمی چند ساله که خوب نبوده ولی جنازه ی علی کریمی از این بازیکنانی که دعوت شدن هم بهتر بازی میکنه . اگه امثال معدنچی و سامره و کاظمیان و مبعلی و.... تو تیم ملی باشن آدم دلش نمیسوزه . کریمی کار خوبی کرد و تا آخرش باید بره جلو و اینم مطمئن باشید که اگه کریمی تو زمین راه هم بره تو امارات به خاطرش سرو دست میشکونن . بیاد اینجا بگه چی ؟
Elbimbo deoro
23-05-2008, 11:57
احتمالا تا چند روز دیگه امید شریفی نسب میاد جای کریمی ، رحمان احمدی میاد جای واعی مصدوم ، نیکبخت هم که کارت خدمتشو گم کرده نمی تونه از کشور خارج بشه جاش زنیدپور میاد ، یه چند نفر دیگه هم هستند که باید خط بخورند و تنها جانشینان اونا توی سایپا پیدا میشه
Valencia
23-05-2008, 11:58
حداقل اگه کریمی تو زمین باشه 4 تا از بازیکنان تیمای دیگه فقط برای مهار کردن اون انرزی صرف می کنند , هرچی باشه الان کاپیتان دوم تیم ملی و بهترین بازیکن آسیا بوده
HaMi.News
23-05-2008, 11:58
حامی عزیز درسته که کریمی چند ساله که خوب نبوده ولی جنازه ی علی کریمی از این بازیکنانی که دعوت شدن هم بهتر بازی میکنه . اگه امثال معدنچی و سامره و کاظمیان و مبعلی و.... تو تیم ملی باشن آدم دلش نمیسوزه . کریمی کار خوبی کرد و تا آخرش باید بره جلو و اینم مطمئن باشید که اگه کریمی تو زمین راه هم بره تو امارات به خاطرش سرو دست میشکونن . بیاد اینجا بگه چی ؟
اصلا شک نکن که مرده اش هم به اینهایی که الان تو تیم ملی هستن ارزش داره !! ولی خوب دیگه به قول عادل فردوسی پور عجیب ترین فوتبال دنیا رو ایران داره . چی میشه گفتن وقتی بهترین گلزنان لیگ امارات رو دعوت نکردن . بعد امدون مجید غلام نژاد رو دعوت کردن یا وحید طالب لو رو دعوت نکردن ابراهیم میرزاپور رو دعوت کردن که استیل آذین رو داشت حذف میکرد .
Valencia
23-05-2008, 12:00
احتمالا تا چند روز دیگه امید شریفی نسب میاد جای کریمی ، رحمان احمدی میاد جای واعی مصدوم ، نیکبخت هم که کارت خدمتشو گم کرده نمی تونه از کشور خارج بشه جاش زنیدپور میاد ، یه چند نفر دیگه هم هستند که باید خط بخورند و تنها جانشینان اونا توی سایپا پیدا میشه
با حرفت کاملا موافقم
تیم ملی آینده (سایپای کرج)
HaMi.News
23-05-2008, 12:01
حداقل اگه کریمی تو زمین باشه 4 تا از بازیکنان تیمای دیگه فقط برای مهار کردن اون انرزی صرف می کنند , هرچی باشه الان کاپیتان دوم تیم ملی و بهترین بازیکن آسیا بوده
اینم حرفه درستیه . ولی باید بهفمیم پشت صحنه این جریانات چی بود باز فشار های علی دایی بوده . اخه در جریان هستین که سازمان تربیت بدنی اینو از فدارسیون خواسته .
HaMi.News
23-05-2008, 12:03
آره دیگه علی دایی هم هست هیچکی هیچی نمیوتنه بگه !!! بعضی وقتها خیلی از علی دایی بدم میاد به خاطر بعضی از کاراش !
Loverboy
23-05-2008, 12:06
اصلا به سازمان تربیت بدنی ربطی نداره که بخواد از فدراسیون که بازیکن رو محروم کنن و اگه ثابت بشه که تربیت بدنی این کار رو کرده مطمئنا فیفا فدراسیون فوتبال ایران رو به حالت تعلیق در میاره . مشابه این کار رو یمن انجام داد که حالشو گرفتن . ارگان دولتی ( تربیت بدنی ) حق مداخله تو کار فدراسیون فوتبال رو نداره چون یکی از قوانین فیفا استقلال کامل فدراسیونهاست که حتی رئیس جمهور هم نمیتونه تو کارش دخالت کنه . به حر حال اینجا ایران است و اگه به دایی باشه به خاطر عقده ای که از کودکی تو وجودش بوده فیفا رو هم میخره . تازه هویت دایی برام داره روشن میشه و همین جا از کسایی که میگفتن دایی عقده ایه و من با ناراحتی جوابشونو میدادم عذر خواهی میکنم .
Valencia
23-05-2008, 12:13
خدایی بهترین مربی و رییس فدراسیون ایران برانکو و دادکان بودن
به خوبی رفتیم جام جهانی و تو رنکینگ حتی 15 جهانم شدیم , اما الان چی؟
جزو 50 تا تیم نیستیم , تو آسیام که چهارم شدیم:27:
HaMi.News
23-05-2008, 12:28
اصلا به سازمان تربیت بدنی ربطی نداره که بخواد از فدراسیون که بازیکن رو محروم کنن و اگه ثابت بشه که تربیت بدنی این کار رو کرده مطمئنا فیفا فدراسیون فوتبال ایران رو به حالت تعلیق در میاره . مشابه این کار رو یمن انجام داد که حالشو گرفتن . ارگان دولتی ( تربیت بدنی ) حق مداخله تو کار فدراسیون فوتبال رو نداره چون یکی از قوانین فیفا استقلال کامل فدراسیونهاست که حتی رئیس جمهور هم نمیتونه تو کارش دخالت کنه . به حر حال اینجا ایران است و اگه به دایی باشه به خاطر عقده ای که از کودکی تو وجودش بوده فیفا رو هم میخره . تازه هویت دایی برام داره روشن میشه و همین جا از کسایی که میگفتن دایی عقده ایه و من با ناراحتی جوابشونو میدادم عذر خواهی میکنم .
اصلا شک نکن زیره سر تربیت بدنی بوده . اینها میخوان به قول خودشون بازیکن سالاری از بین بره !!! بدبختی تیم ملی کم نداره همشو رو سره ما که طرفدار و هوادار هستیم خالی میشه . من خودم بازیکن محبوبم نیکبخت هست !! ولی اخه چی باید بهش بگی ! کارت پایان خدمت . پاسپورتش گم کرده ! بهترین بازیکن تیم ملی هم هست ! ضررشو که میکنه ؟؟؟
HaMi.News
23-05-2008, 12:31
خدایی بهترین مربی و رییس فدراسیون ایران برانکو و دادکان بودن
به خوبی رفتیم جام جهانی و تو رنکینگ حتی 15 جهانم شدیم , اما الان چی؟
جزو 50 تا تیم نیستیم , تو آسیام که چهارم شدیم:27:
اول بدبختیمون هست . همین الان اخبار اعلام کرد که رحمان احمدی رو جای مهدی واعظی میخوان بیارن :people_blagube:
Loverboy
23-05-2008, 12:37
اگه احمدی رو دعوت کنن یعنی فستیوال تنفر از علی دایی برای من کامل میشه . اگه مترسک بذارن تو دروازه از این احمدی بهتره . واقعا متاسفم به خاطر تیم ملی سایپا .
Amin-TopGoal
23-05-2008, 12:41
بی لیاقتی کفاشیان اون موقع معلوم شد که قطبی رو انتخاب کرد ولی از بالا دستور رسید باید دایی مربی باشه ، حالا دایی چقدر پول به اون بالاییا داده معلوم نیس ، بواقع کفاشیان یه مترسکه که انتخاب شد تا طبق دستور آقایون عمل کنه و هیچی نگه تو این قضیه هم اون هیچ کارس
زنده باد علی کریمی و همه حقیقت گویان
ببخشیدا ولی دیگه از بس از این حرفا شنیدم حالم ...
یعنی چی هی میگین از بالایی ها از بالایی ها!! یکم منفی بافی رو بزارین کنار بابا
هر جای دنیا بود همینکارو میکردن. اومده راجع به بالاتر از خودش حرفی زده، نظم تیمی هم میگه باید محروم بشه.
بازیکن باید بدونه چه حرفی رو چه طور باید بزنه. و یا اصلا باید بزنه یا نه. حالا هم که زیاده گویی کرده باید چوبشو بخوره!
زبان سرخ سر سبز می دهد بر باد!
HaMi.News
23-05-2008, 12:42
اگه احمدی رو دعوت کنن یعنی فستیوال تنفر از علی دایی برای من کامل میشه . اگه مترسک بذارن تو دروازه از این احمدی بهتره . واقعا متاسفم به خاطر تیم ملی سایپا .
نمیدونم اخرش چی میخواد بشه ! ولی بین میرزاپور و رحمان احمدی خدا کنه میزاپور رو بزاره تو گل :))
Loverboy
23-05-2008, 12:51
واااااای بچه ها صاحابش اومد . امین قاطی کرد :117:
امین جون ترسیدم بابا من قلبم با باتری کار میکنه . :D
امین خدایی این بازیکنایی که به تیم ملی دعوت میشن حقشونه که بیان ؟ شده تیم ملی سایپا . طالبلو - معدنچی - مبعلی و.... نیستن و میرزاپور - غلامنژاد و... هستن . یه کم حق بده جییییگر که ما هم قاطی کنیم . :7:
من خودم ترسیدم از اون جذبه ای که امین گرفت انصافا ترسیدم حاضر بودم هر چی دارم بذارم فرار کنم
[Only registered and activated users can see links]
Elbimbo deoro
23-05-2008, 12:51
هر جای دنیا بود همینکارو میکردن. اومده راجع به بالاتر از خودش حرفی زده، نظم تیمی هم میگه باید محروم بشه.
بازیکن باید بدونه چه حرفی رو چه طور باید بزنه. و یا اصلا باید بزنه یا نه. حالا هم که زیاده گویی کرده باید چوبشو بخوره!
من نظرمو گفتم و هیچ ایرادیم به نظرم وارد نیس چون حقیقت گفتم ، نیازیم به تایید شدن یا نشدن حرفام توسط هیشکی نیس . آدم اگه سرشم به باد بره باید مثل مرد حقیقتو بگه
HaMi.News
23-05-2008, 13:00
امین جان ببخشید منم دخالت میکنم !!! بحث از بالا زدی یادت میاد مهدی تاج صراحتا اعلام کرد که افشین قطبی مربی تیم ملی هست ؟ دوساعت قبل از بازی پرسپولیس تو شیراز بود !! که حتی کاشانی اعلام کرده بود ما به خاطر منافع ملی حاضریم از سر مربی بگذریم و گفتن باز مرزبان و استیلی تیم رو دست بگیرن . افشین پیراونی هم بیارن به عنوان کمک استیلی . ولی بازی که تموم شد علی دایی شد سر مربی !!! امین خان حتما برنامه هفته گذشته اش هم دیدی که علی چی میگفت ؟ یعنی این اتفاق ها در کمتر از 24 ساعت رخ داده !!! اینجوری کجای دنیا مرسومه ؟ کجای دنیا تو 24 ساعت مربی انتخاب میشه ! علی کریمی حرفه حق زده دوساله فدارسیون ما بی صاحبه !! دوسال تیم ملی مربی درست حسابی نداره !! دوسال یه بازی درست حسابی نکردیم ! داده همه رو در آوردن ! تا کی سکوت باید کنن این بازیکن های بدبخت ! زیاده گویی یعنی اینکه حرف حق بزنی ؟ بگی چرا تیم ملی از تیم اول آسیا امده چهاروم آسیا ؟ یکم باید چشمامون رو باز کنیم و ببینیم که سوریه رو تو ایران هم نمیتونیم ببریم ! یا کویت رو 2-0 میزنیم تو نیمه دوم 2-2 میشه بازی ......... اینها پسرفت فوتبال ایرانه زیاده گویی نیست !
هر جای دنیا بود همین کار رو می کردن، ولی هر جای دنیا این شیر تو شیری که اینجا هست، نیست. لااقل یه حریف تدارکاتی برای تیم ملیشون می تونن پیدا کنن.
به نظر من این محرومیت بیشتر از اینکه برای حفظ نظم و قاطعیت و اینها بوده باشه، برای لاپوشونی ضعف فدراسیونه و برای اینه که گوشی دست بقیه بیاد که با دیدن ضعف ها جیکشون در نیاد.
HaMi.News
23-05-2008, 13:02
امین خدایی این بازیکنایی که به تیم ملی دعوت میشن حقشونه که بیان ؟ شده تیم ملی سایپا . طالبلو - معدنچی - مبعلی و.... نیستن و میرزاپور - غلامنژاد و... هستن . یه کم حق بده جییییگر که ما هم قاطی کنیم . :7:
من خودم ترسیدم از اون جذبه ای که امین گرفت انصافا ترسیدم حاضر بودم هر چی دارم بذارم فرار کنم
منم همین حرف رو دارم . واقعا حقه اینها ضایع شد تو این انتخاب ها ! نباید اینجوری باشه ! حیف هستن به خدا . جواد کاضمیان دیگه داره فوتبالش تموم میشه ! سنش داره میره بالا . حالا ارزش داره پشت خطه مهدوی کیا بشینه ولی مجید غلام نژاد خدایی ارزش تیم ملی رو نداره .
Loverboy
23-05-2008, 13:10
با صحبتهای مهدی و حامی کاملا موافقم . چند وقت دیگه باید بریم التماس تیم ملی افغانستان رو بکنیم و اونا هم بگن که تیم اصلیمون رو نمیفرستیم شاید اون کسایی که تو ایران دارن عملگی میکنن و چاه فاضلاب میکنن رو بفرستیم با تیم ملی شما بازی کنن .
Amin-TopGoal
23-05-2008, 13:12
من در مورد دعوت شده ها چیزی نگفتم. به هر لیستی از هر سرمربی ایرادهایی وارد میشه. چون سلیقه ها فرق داره. همونطور که وقتی قلعه نویی اومد، تیم ملی شد تیم ملی استقلال، حالا هم شده تیم ملی سایپا. چون سرمربی به بازیکنایی که یه فصل باهاشون کار کرده توجه بیشتری داره.
امین جان ببخشید منم دخالت میکنم !!! بحث از بالا زدی یادت میاد مهدی تاج صراحتا اعلام کرد که افشین قطبی مربی تیم ملی هست ؟ دوساعت قبل از بازی پرسپولیس تو شیراز بود !! که حتی کاشانی اعلام کرده بود ما به خاطر منافع ملی حاضریم از سر مربی بگذریم و گفتن باز مرزبان و استیلی تیم رو دست بگیرن . افشین پیراونی هم بیارن به عنوان کمک استیلی . ولی بازی که تموم شد علی دایی شد سر مربی !!! امین خان حتما برنامه هفته گذشته اش هم دیدی که علی چی میگفت ؟ یعنی این اتفاق ها در کمتر از 24 ساعت رخ داده !!! اینجوری کجای دنیا مرسومه ؟ کجای دنیا تو 24 ساعت مربی انتخاب میشه ! علی کریمی حرفه حق زده دوساله فدارسیون ما بی صاحبه !! دوسال تیم ملی مربی درست حسابی نداره !! دوسال یه بازی درست حسابی نکردیم ! داده همه رو در آوردن ! تا کی سکوت باید کنن این بازیکن های بدبخت ! زیاده گویی یعنی اینکه حرف حق بزنی ؟ بگی چرا تیم ملی از تیم اول آسیا امده چهاروم آسیا ؟ یکم باید چشمامون رو باز کنیم و ببینیم که سوریه رو تو ایران هم نمیتونیم ببریم ! یا کویت رو 2-0 میزنیم تو نیمه دوم 2-2 میشه بازی ......... اینها پسرفت فوتبال ایرانه زیاده گویی نیست !
در مورد ضعف فدراسیون هم صحبت نکردم. اینم قبول دارم که فدراسیون عرضه نداره یه بازی درست و حسابی برگزار کنه. بقیه کارهایی هم که میگی از نداشتن نظم تو فدراسیون نشات میگیره. والا خود علی دایی تو برنامه نود کلی از فدراسیون انتقاد کرد و گفت هر کی لابیش قوی تر باشه میره تیم ملی. عقل سالم میگه اگه میدونست قراره انتخاب بشه این حرفارو نمیزد.
Loverboy
23-05-2008, 13:16
امین جون پس مشکلت پست دادنای ما بود ؟
HaMi.News
23-05-2008, 13:48
با صحبتهای مهدی و حامی کاملا موافقم . چند وقت دیگه باید بریم التماس تیم ملی افغانستان رو بکنیم و اونا هم بگن که تیم اصلیمون رو نمیفرستیم شاید اون کسایی که تو ایران دارن عملگی میکنن و چاه فاضلاب میکنن رو بفرستیم با تیم ملی شما بازی کنن .
عزیزم باید بگم که الان تیم ملی بوسنی هم حاضر نیست با ما بازی کنه ! Lover
Loverboy
23-05-2008, 14:07
عزیزم باید بگم که الان تیم ملی بوسنی هم حاضر نیست با ما بازی کنه ! Lover
بله خبرشو شنیدم . الان آقایونی که ادعاشون میشه برن تیم بیارن ایران تا باهاشون بازی کنه .
Elbimbo deoro
23-05-2008, 14:11
فکر کنم یکشنبه با زامبیا بازی داریم امروزم برای افتتاح ورزشگاه دایی ایران با سایپا بازی می کنن :10:
HaMi.News
23-05-2008, 14:27
فکر کنم یکشنبه با زامبیا بازی داریم امروزم برای افتتاح ورزشگاه دایی ایران با سایپا بازی می کنن :10:
راستی بچه ها بازی رو پخش مستقیم میزاره یا نه ؟ اگه میشه یه اطلاعات بدین در مورد بازی که کی هست ؟ و ساعت چند !
Loverboy
23-05-2008, 14:44
آره نشون میده . اگه ایران سایپا رو ببره و بتونه 1 امتیاز از زامبیا بگیره میره جام جهانی :loudlaff::10::27:
ساعت 17 سایپا - ایران از شبکه 3
Valencia
23-05-2008, 22:23
حرف کریمی علاوه بر اینکه از طرف خودش بوده , از طرف تمام مردم فوتبال دوست ایران بوده
چند وقت بود که فدراسیون مردم رو سر کار گذاشته بود ؟
حالا فکر می کنه بهترین فدراسیون هم هست!!!!
تا چند وقت دیگه برای بازی دوستانه با تیم درجه 10 آفریقا باید دعوت نامه بفرستیم و با هواپیما شخصی و گل و شیرینی بریم دنبالشون تا شاید قبول کنند که در 2 سال آینده با ایران بازی کنند.
HaMi.News
23-05-2008, 22:29
حرف کریمی علاوه بر اینکه از طرف خودش بوده , از طرف تمام مردم فوتبال دوست ایران بوده
چند وقت بود که فدراسیون مردم رو سر کار گذاشته بود ؟
حالا فکر می کنه بهترین فدراسیون هم هست!!!!
تا چند وقت دیگه برای بازی دوستانه با تیم درجه 10 آفریقا باید دعوت نامه بفرستیم و با هواپیما شخصی و گل و شیرینی بریم دنبالشون تا شاید قبول کنند که در 2 سال آینده با ایران بازی کنند.
واقعا بعضی فوتبالیست ها دارن حیف میشن به خاطر بعضی از سلیقه ها !! من نمیدونم خودمم چرا گیر دادم به این مجید غلام نژاد بدبخت !!! ولی خدا شاهده ادم زورش میگیره . مهرزاد معدنچی نباشه . ایمان معبلی نباشه . جواد کاظمیان نباشه ........... نباشن !!! بعد این فیکس بازی کنه واسه تیم ملی .
Loverboy
23-05-2008, 22:31
امروز که تیم ملی 5 تا زد به سایپا حالا غرور میگیرشون :loudlaff: 6 تا از زامبیا میخورن . بازیکنایی که حامی گفت باید دیگه قید تیم ملی رو بزنن
Valencia
23-05-2008, 22:48
امروز که تیم ملی 5 تا زد به سایپا حالا غرور میگیرشون :loudlaff: 6 تا از زامبیا میخورن . بازیکنایی که حامی گفت باید دیگه قید تیم ملی رو بزنن
البته اگه زامبیایی در کار باشه
اگر هم بیاد با تیم سومش میاد
Loverboy
23-05-2008, 23:03
نه با تیم کامل میان خیالت تخت . 2 تا لژیونر با خودش میاره
یکیشون تو تشتک سازی کابل بازی میکنه یکیشونم تو تو لواشک سازی تبریز
CHAMPION
24-05-2008, 07:33
از خودتون حرفهای سیاسی در نه وکونین.:117:
این رباط جدیدی که مخابرات نصب کرده بیدبه این صحبتا خیلی حساس بید.
ف ی ل ت ر وکنه:15:
HaMi.News
24-05-2008, 08:02
از خودتون حرفهای سیاسی در نه وکونین.:117:
این رباط جدیدی که مخابرات نصب کرده بیدبه این صحبتا خیلی حساس بید.
ف ی ل ت ر وکنه:15:
اخی نازی حساسه ؟؟ نازشو میکشیم !!!
HaMi.News
24-05-2008, 08:11
اگر حرفهاي من برخورنده است و محروميت دارد، پس چرا هيچ كس سراغي از علي دايي نگرفت؟حرفهاي دايي هم از تلويزيون پخش شد و همه شنيدند كه سرمربي تيم ملي براي حل مشكلات تيم ملي پيش از تشكيل جلسه هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال در هتل المپيك چه گفت. آيا دايي هم به كاستيها و كمبودهايي كه تيم ملي را از رسيدن به هدفش بازميدارد حرف نزد؟ پس چرا فقط سخنان دلسوزانه من را ميشنوند و عكسالعمل نشان ميدهند. گذشته از آقاي دايي- كه حرفهايش از جانب هيچ كس رو نشد- مگر جواد نكونام بعد از مصدوميتش از دستاندركاران فوتبال انتقاد و گله نكرد؟ علي كريمي حرفي زد كه اول كمتر كسي با آن برخورد داشت، اما يواش، يواش و بعد از يك جلسه هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال با مقامات دستگاه ورزش معلوم شد كه بايد جلوي اين حرفها ايستاد. كريمي گفته بود: اوضاع امروز فوتبالي نسبت به ده سال پيش از هميشه بدتر است. و همين حرف كه جوهره تمام حرفهاي او بود، دليلي شد براي اين كه بخواهند <اردوي تيم ملي را ترك كن.> حتي حرف از محروميت دو ساله او هم به ميان آوردند كه البته با مقررات انضباطي و اختيارات فدراسيون فوتبال همخواني ندارد. در همين وضعيت عدهاي هم با كريمي تماس گرفتهاند كه <بيا برويم پيش محمد دادكان> اما او اين دعوت را رد كرده و با اشاره به برخوردي كه با خود دادكان كردهاند، گفته است: من چنين نخواهم كرد. آقاي دادكان را دوست دارم و براي ايشان احترام زيادي قائلم اما دليلي نميبينيم كه الان با ايشان ملاقات كنم. اين كارها خاص آدمهايي است كه به خاطر منافع شخصي خود تغيير مسير ميدهند. به نظر من خود آقاي دادكان حالا و دو سال بعد از جام جهاني بهتر از همه متوجه خيلي از چيزهاي آن زمان شدهاند. چند سالي است كه عدهاي به چند بازيكن پيله كردهاند. لابد حالا نوبت من است. اول به خداداد گير دادند، سپس مهدويكيا را متهم به كم كاري كردند، با هاشميان هم آن برخوردها را داشتند، كريم باقري در اوجش فوتبال را كنار گذاشت كه حرف نزنم بهتر است، حالا هم نوبت رسيده است به من. يك ماه پيش اعلام كردم تا تيم ملي به جام جهاني رفت، من از تيم ملي خداحافظي ميكنم انگار قرار نيست زمان كنارهگيريام را مطرح كنم. حرف زياد است اما الان وقت حرف زدن نيست. علي كريمي كلي خوشحال شده است چرا كه فوتبال ايران چهار سهميه در ليگ آسيا دارد. من الان فقط به موفقيت تيم ملي فكر ميكنم آن هم به عنوان يك ايراني كه وطنش را دوست دارد. حرفي كه زدهام بايد آقايان را وادار كند تا برنامهريزي دقيقتري براي حضور در باشگاههاي آسيا و ساير ميدانها داشته باشيم. پس از 7 دوره برگزاري ليگ به اينجا رسيدهايم. پس چند سال ديگر بايد به مراتب بالاتر باشيم.تيم ملي نه به من تعلق دارد، نه به كفاشيان يا دايي. تيم ملي متعلق به مردم ايران است و هر كس در هر موقعيتي كه دارد بايد وظيفهاش را در قبال تيم ملي انجام بدهد. دلخوشي مردم ما پيروزيهاي ملي است. وقتي قهرماني پرسپوليس ميليونها نفر را خوشحال ميكند، چرا نبايد به ا ين همه احساسات توجه كرد! الان ميدانيد از خدا چه ميخواهم: قهرماني استقلال در جام حذفي، تا به اتفاق پرسپوليس و سپاهان در ليگ آسيا شركت كند. زحمات مسؤولانه و زحمتكشان فدراسيون و سازمان تربيت بدني را ناديده نميگيرم ولي دلم ميخواهد فوتبال كشورم در بهترين وضعيت اداره شود.
HaMi.News
24-05-2008, 08:22
روزنامههاي معتبر امارات با تهيه گزارشهايي در مورد كنار گذاشتن علي كريمي از سوي فدراسيون، ابراز خوشحالي كردند. روزنامههاي الخليج، البيان و الاتحاد امارات با توجه به نزديكي ديدار تيمهاي ملي ايران و امارات در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010، گزارشهايي از اتفاقات اخير در تيمملي و خط خوردن علي كريمي منتشر كردند. روزنامه الخليج نوشت: <كريمي فقط به دليل انتقاد از مديريت فدراسيون ايران از سوي مسؤولان كنار گذاشته شد؛ درحالي كه يكي از بهترين بازيكنان اين تيم محسوب ميشود.> الاتحاد در اين زمينه نوشت: <كريمي مرد سال فوتبال آسيا كه همواره در سالهاي گذشته با درخشش، نقش كليدي و تأثيرگذاري ايفا كرده است، از سوي فدراسيون خط خورد تا نتواند در ديدارهاي بعدي، اين تيم را ياري كند. ايران 13 خرداد ماه ديدار حساسي را با امارات دارد. بدون شك منتشر شدن خبر خط خوردن علي كريمي، برونو متسو سرمربي امارات را خوشحال كرده است چرا كه اين بازيكن ايراني در خط مياني و حمله، قدرت بالايي در برهم زدن مدافعان حريف دارد.>البيان به اتفاقات اخير در فوتبال ايران اشاره كرد و نوشت: <تيم ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 بايد ديدار حساسي را مقابل امارات در ورزشگاه آزادي برگزار كند اما به نظر ميرسد با خط خوردن نام علي كريمي از فهرست ايران، شرايط براي مردان علي دايي مناسب نيست. علاوه بر علي كريمي، وحيد هاشميان، مهدي مهدويكيا، مهرزاد معدنچي و ايمان مبعلي به تيمملي دعوت نشدند و برابر امارات غايب خواهند بود.>
ایران دلش خوش که به تیم جوانان سایپا 6 تا زد. تازه به بازیکنان سایپا خط داده شده بود.
بعدشم علی کریمی بیاد بازی کنه. چیکار به اینکارا داره . اون باید تابع مقررات باشه . مثه تیم های دیگه. باید اردو نظم داشته باشه. علی رو باید بعد جام جهانی محروم می کردن که دیگه نخواد پر رویی کنه. البته پر رویی هم نه حرف حق رو زد.
Elbimbo deoro
24-05-2008, 08:59
بعد از خداداد، هاشميان و باقري نوبت من بود
سالهاست که به چند بازيکن پيله کردهاند. از خداداد عزيزي گرفته تا بقيه بازيکنان. اتهام کمکاري به مهدويکيا زدند. آنوقت به دنبال چه چيزي بودند؟ با هاشميان آن برخوردها را کردند از کريم باقري که در اوج فوتبال را کنار گذاشت حرفي نزنم بهتر است؛ حالا هم نوبت رسيده به من.
* خوشحالم که بهخاطر انتقاد دلسوزانه اينگونه مورد محبت مسئولان قرار گرفتم. من به کسي بياحترامي نکردم، بلکه بهطور کلي به ضعفهاي موجود اشاره کردم.
سالهاست که در تيم ملي بازي ميکنم و خود را مديون اين پيراهن مقدس ميدانم. من به مردمي که هميشه در کنار تيم ملي بودهاند مديونم و اگر نتيجه موفقيتآميزي بهدست آمده، فقط بهخاطر حضور آنان و تشويقهايشان بوده است.
همه مرا ميشناسند و ميدانند که نه باندباز بودهام و نه اهل سياهکاري. هيچوقت در زمان هيچ رئيس فدراسيوني سوگلي نبودهام. سوگليهايي که همه آنها را ميشناسند. من منافع ملي را به منافع شخصي ترجيح ميدهم و به همين دليل پس از مطرح کردن آن انتقادات زير بار نرفتم تا حرفم را پس بگيرم. مطمئنم اگر اين انتقاد هم نبود همه چيز طبق روال گذشته پيش ميرفت.
گفتند حرفهايت را پس بگير تا همه چيز ناديده گرفته شود، اما قبول نکردم، چراکه براي خودم حرف نزده بودم. نه دنبال قراردادم و نه پاداش بلکه به موفقيت تيم ملي کشورم فکر ميکنم.
من دلم براي تيم ملي ميسوزد و نگران نتايج تيم ملي هستم. براي همه مسئولان و زحمتکشان فدراسيون و سازمان تربيتبدني ارزش و احترام قائلم اما من براي خشنودي کسي حرف نميزنم. انتقاد درست و سازنده ميکنم تا تيم ملي به موفقيت برسد. من براي اولين بار بود که از فدراسيون انتقاد کردم. بازيکني نيستم که بگويند اين آقا سابقه اعتراض کردن دارد. ميخواهم بدانم مگر نميگويند انتقاد بجا و سازنده را با جان و دل ميپذيريم پس چرا درعمل بهگونهاي ديگر رفتار ميکنند.
بودن يا نبودن علي کريمي مهم نيست بلکه مهم تيم ملي است. از تصميمي که گرفته شده به هيچوجه ناراحت نيستم. من هم مثل همه مردم براي موفقيت تيم کشورم دعا ميکنم. تيم ملي ارث پدري من نيست که ناراحت شوم. چند سال در جايگاه بازيکن انجام وظيفه کردهام حالا در کنار مردم براي موفقيتش دعا ميکنم.
اگر قرار است براي يک انتقاد کوچک و بجا که از سر دلسوزي بوده، اينگونه با من برخورد کنند، بايد پيش از من سرمربي محترم تيم ملي را محروم ميکردند. آقاي علي دايي پيش از شروع جلسه هياترئيسه فدراسيون که در هتل المپيک برگزار شد، مگر انتقاد نکرد. اين مصاحبه از طريق تلويزيون هم پخش شد، اما چرا به کسي برنخورد. مگر قانون فقط براي من اجرا ميشود؟ يک ايراد من اين است که بلد نيستم تغيير موضع دهم. آن هم در جايي که پاي منافع ملي وسط باشد. البته يک سوال هم دارم؛ آيا من تنها بازيکني بودهام که از فدراسيون انتقاد کردهام؟ مگر نکونام بعد از مصدوميتش از مسئولان فدراسيون انتقاد نکرد؟
اميدوارم تمامي تصميمات مسئولان کارشناسي شده و در جهت بهبود وضعيت فوتبال ملي باشد. مثل تصميمي نباشد که بعد از جامجهاني در خصوص دکتر دادکان گرفته شد! قطعا همگان بعد از برکناري دادکان همه شرايط را بهخاطر دارند. با من تماس گرفتند، گفتند بيا برويم پيش دادکان، اما من قبول نکردم. هرچند براي او احترام ويژهاي قائلم، اما دليل نداشت در چنين شرايطي با او ملاقات کنم. اين کارها مختص افرادي خاص است؛ افرادي که بهخاطر منافع شخصي خود سريع تغيير مسير ميدهند. فکر ميکنم دادکان بعد از گذشت دو سال و اندي متوجه خيلي چيزها شده است.
سالهاست که به چند بازيکن پيله کردهاند. از خداداد عزيزي گرفته تا بقيه بازيکنان. اتهام کمکاري به مهدويکيا زدند. آنوقت به دنبال چه چيزي بودند؟ با هاشميان آن برخوردها را کردند از کريم باقري که در اوج فوتبال را کنار گذاشت حرفي نزنم بهتر است؛ حالا هم نوبت رسيده به من.
يک ماه پيش اعلام کردم به محض صعود تيم ملي به جام جهاني از تيم ملي خداحافظي ميکنم. بايد قبول کرد که ميدان را در اختيار جوانترها بگذاريم اما مثل اينکه مصلحت بر اين بود که زودتر بروم. در حقيقت سناريو به اين ترتيب بود که خودم هم نتوانم تاريخ دقيق خداحافظيام را مشخص کنم. همه بايد به تيم ملي فکر کنيم. از رسانهها گرفته تا کارشناسان کاري کنيم که باعث خوشحالي مردم و سربلندي کشور شود، چراکه افتخار همه ما سرافرازي ايران است.
در کسب موفقيتها خودشان را همهکاره معرفي ميکنند تا همه چيز به اسم آنها تمام شود اما در شکستها يا غيبشان ميزند يا به دنبال توجيهکردن هستند. ميگويند وقت نداشتيم، امکانات لازم فراهم نبود، بازي تدارکاتي نداشتيم، قرار بود اينطوري شود آنطوري شد. درست مثل نوشدارو بعد از مرگ سهراب!
رکوردشکني در روحيه من نيست. الحمدالله خدا به من لطف داشته و محبوبيتي به من داده تا نزد مردم از جايگاه ويژهاي برخوردار باشم. فکر ميکنم اين بالاترين رکورد است که محبوب مردم هستم. هم استقلاليها به من لطف دارند و هم پرسپوليسي ها. از شما يک سوال دارم چرا مردم ميگويند حرف دل ما را زدي؟
هر روز زير نظر دکتر زرينه فيزيوتراپي ميکنم تا به شرايط مطلوب برسم که از ايشان و همکارانشان تشکر ميکنم. البته حرفهاي زيادي براي گفتن دارم که به وقتش خواهم زد. در حالحاضر شرايط مناسب اينگونه حرفها نيست و بهعنوان يک ايراني به موفقيت تيم ملي فکر ميکنم.
تيم ملي نه متعلق به من و نه کفاشيان و نه دايي و نه هرکس ديگري است. تيم ملي متعلق به مردم ايران است که هرکس در هر سمتي بايد وظيفهاش را به نحو احسن در جهت موفقيت تيم ملي انجام دهد
دنیای فوتبال
Mostafa United
24-05-2008, 09:01
اینا همه 1 طرف !
استادیوم چرا یه دفعه خالی شد ؟
Elbimbo deoro
24-05-2008, 09:01
چه كسي است كه از اختلاف ريشهدار ميان علي دايي و علي كريمي بيخبر باشد. اين دو پس از مصاحبه تند كريمي با هفتهنامه تماشاگران كه در آن گفته بود: «خدا دايي را بغل كرده»، هرگز در يك قاب با صميميت ديده نشدهاند. البته اختلاف اين دو به كمي عقبتر برميگردد. زمانيكه كريمي در يك مسابقه فوتسال در گيشا، به علي دايي كه آن موقع فوروارد بيرقيب تيم ملي بود، لايي انداخت و دو طرف تا مرز درگيري فيزيكي پيش رفتند. دايي در اين سالها مظهر گلزني و موفقيت بوده و كريمي يك بازيكن خوشتكنيك كه دريبلهايش تماشاگران فوتبال را به هيجان آورده است. با اينحال در وجه قهرماني هميشه پيروزي با دايي بوده و در عينحال كريمي بهنوعي فاتح قلبهاست. ديروز كه مصاحبه علي كريمي با خبرگزاري مهر روي خروجي قرار گرفت، تاكيد بچههاي مهر بر اين بود كه اين گفتوگو با خود كريمي انجام شده است نه مديربرنامههايش ابوالفضل جلالي كه غالب گفتوگوها را به جاي كريمي انجام ميدهد. كريمي در اين گفتوگوي مفصل بدون پردهپوشي، اختلاف خود با دايي را علني كرده است. ضمن اينكه تاكيد ميكند از حرفهاي خود درباره فدراسيون فوتبال برنخواهد گشت. او به طعنه دايي را فردي خطاب ميكند كه بعد از حمله به فدراسيون، جملات خود را عوض كرد و ميگويد: «من اينطوري نيستم.»كريمي كه در جامجهاني خشم خود عليه برانكو و البته علي دايي را با لگد محكم به ساكهاي كنار نيمكت بروز داد، دوباره با خشمي تازه به رويارويي با دايي ميپردازد. اين دو، قطبهايياند كه هميشه يكديگر را دفع ميكنند...دو بازيكني كه هميشه آرزو داشتيم كنار هم و با مسالمت به فوتبال مشغول باشند. فكر ميكنيد حاصل اين اتحاد چه ميشد
دنیای فوتبال
Mostafa United
24-05-2008, 09:07
امیدوارم این حرفم توهین نباشه !
ولی این دایی کلا ادم عقده ای هستش !
HaMi.News
24-05-2008, 09:10
امیدوارم این حرفم توهین نباشه !
ولی این دایی کلا ادم عقده ای هستش !
تا حدودی با حرف موافقم ولی این کلمه رو نمیشه گفت ... میشه اینجوری بگیم مغرور یا امم بگیم که نمیتونه ببینه قدرت از قدرت اونم بیشتر هست . یا شاید بهش میشه گفت زیاده خواهی
واقعآ اخراج علي كريمي يكي از شاهكار هاي فدراسيون بود،علي دايي هر چي از دهنش در اومد به فدراسيون گفت تازه اقايون گفتن حق با داييه.اين فدراسيون رو ميشه از انتخاب تيم تمريني واسه بازي با تيم ملي شناخت كه چي كاره هستن.البته كفاشيان كه هميشه مي خنديد و همه چيز رو با كد خدا منشي حل مي كرد نمي دونم چرا توي 24 ساعت اين جوري شد.!!!مگر غير از اينه كه خود علي دايي خواستار اخراج جادو گر اسيا شده!فقط دنبال يه بهانه بود كه علي كريمي اين بهانه رو داد دسته دايي...به خاطر اينكه اگه دايي اينكار رو ميكرد مطبوعات نمي ذاشتن كار كنه...hami توي خبرهاش گفته كه اماراتي ها از اخراج كريمي خوشحال شدن،اين نشون ميده كه چه بازيكني رو از دست داديم.
HaMi.News
24-05-2008, 09:44
واقعآ اخراج علي كريمي يكي از شاهكار هاي فدراسيون بود،علي دايي هر چي از دهنش در اومد به فدراسيون گفت تازه اقايون گفتن حق با داييه.اين فدراسيون رو ميشه از انتخاب تيم تمريني واسه بازي با تيم ملي شناخت كه چي كاره هستن.البته كفاشيان كه هميشه مي خنديد و همه چيز رو با كد خدا منشي حل مي كرد نمي دونم چرا توي 24 ساعت اين جوري شد.!!!مگر غير از اينه كه خود علي دايي خواستار اخراج جادو گر اسيا شده!فقط دنبال يه بهانه بود كه علي كريمي اين بهانه رو داد دسته دايي...به خاطر اينكه اگه دايي اينكار رو ميكرد مطبوعات نمي ذاشتن كار كنه...hami توي خبرهاش گفته كه اماراتي ها از اخراج كريمي خوشحال شدن،اين نشون ميده كه چه بازيكني رو از دست داديم.
محمد جان ما تا یک چیز رو داریم قدرشو نمیدونیم وقتی از دستش دادیم تازه میفهمیم که چه خبر بوده . !!! بودن علی کریمی به قول یکی از دوستان کم کمش دوتا سه تا بازیکن رو مشغول خودش میکرد !
HaMi.News
24-05-2008, 14:51
علي كريمي در حاشيه تمرينات اختصاصي خود در مجموعه ورزشي انقلاب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در روزهاي اخير تيتر يك روزنام هاي عربي به كنار گذاشته شدن من از تيم ملي اختصاص داشت. قطعا آنها تصور چنين اتفاقاتي را نميكردند.
وي افزود: پاسخي براي آنها ندارم و آنهايي بايد جواب دهند كه از اين اتفاقات حمايت ميكنند.
هافبك تيم القطر ادامه داد: برخورد با بازيكن سالاري در همه جاي دنيا قابل تقدير است و من هم بازيكن كم تجربهاي نيستم كه بيش از اندازه درباره همه چيز نظر دهم؛ اما خدا كند كه همانطور كه با من برخورد شد در تيم ملي اين كار را ادامه دهند و با برنامه ريزي به دنبال حذف يك بازيكن نباشند.
كريمي ادامه داد: مرا محروم كردند چون تحمل من سخت بود. دوست ندارم زياد مصاحبه كنم اين مورد را تمام خبرنگاران ميدانند؛ اما تصميم گرفتهام حرف بزنم و از حق خود دفاع كنم تا آقايان در برنامه هاي تلويزيوني، مردم را يكطرفه براي قضاوت راهنمايي نكنند.
هافبك سابق تيم بايرن مونيخ آلمان تصريح كرد: در ايران هستم و تمرينات اختصاصي خود را دنبال ميكنم. اميدوارم آقايان هركاري دوست دارند انجام دهند؛ اما مطمئن باشند به هيچ عنوان به كميته انضباطي نميروم.
هافبك تيم ملي ادامه داد: خيليها از رفتن من خوشحال شدند. دوست ندارم اسم آنها را ببرم؛ ولي با قدرت اعلام ميكنم كه به فكر افكار پوچ نباشند، چون علي كريمي فقط به خاطر مردم و لطف آنها دلش با تيم ملي است و بيدي نيست كه با اين بادها بلرزد.
علي كريمي ضمن رد محروميت دوسالهاش از بازيهاي ملي و داخلي گفت: كسي مرا محروم نكرده و من هم با تيم قطري يك سال ديگر قرارداد دارم. ضمن اينكه تا ده سال ديگر هم به احتمال فراوان در ايران بازي نميكنم كه بخواهند مرا از بازيهاي داخلي محروم كنند.
وي يادآور شد: موفقيت پرسپوليس را بعد از 6 سال تبريك ميگويم و به هواداران اين تيم كه بهترين هستند و مقابل سپاهان اين مسئله را نشان دادند، ميگويم كه در انتهاي بازيگريام به ايران ميآيم و اگر شرايط ايدهآل باشد و مرا خواستند با پيراهن پرسپوليس خداحافظي ميكنم.
كريمي ادامه داد: بازيهاي پرسپوليس در اين فصل بسيار خوب و جذاب بود و اميدوارم با حفظ كادر فني و بازيكنان، فاتح ليگ قهرمانان آسيا شود.
وي در پايان گفت: اميدوارم تيم ملي بدون من موفق باشد و با كسب نتيجه اي مطلوب مقابل امارات مدعي اول صعود لقب گيرد.
Valencia
24-05-2008, 23:03
آخه اگه 1 % حرفای کریمی نادرست بود یک چیزی اما همه چیو درست و کامل گفته
با اخراج کریمی چه روحیه ای گرفت تیم امارات:-l
روزی که دایی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد همه گان منتظر بودن تا عکس العمل دایی رو در مورد کریمی ببینن.
درسته اون رو انتخاب کرد ولی از زمان انتخاب کریمی توسط دایی مثل این بود که بمب ساعتی رو کوک کرده باشن.
و این بمب معلوم نبود کی وکجا منفجر شه.
فکر کنم خوشحال ترین فرد الان خود دایی باشه
کاملآ باهاتون موافقم
هنگامي که علي دايي مربي تيم ملي شد همه منتظر عکس العملهاي او بودند حالا نه براي کريمي بلکه منتظر عکس العملهاش در مقابل تمام بازيکنان شايد براي مردم ميتونست جالب باشه
البته نبايد اين رو بگين که الان دايي با اخراج کريمي خيلي خوشحال است چون اين نميتونه با عقل جور در بياد
حرفهاي علي كريمي عين واقعيت بود .شك نكنيد.ولي يه بازيكن غلط مي كنه راجع به كارهاي كلان فدراسيون در رسانه هاي عمومي نظر مي ده.
Elbimbo deoro
25-05-2008, 08:32
به همين راحتي خبر را اعلام كردند: «علي كريمي از اردوي تيم ملي اخراج شد.» و علت آن هم مصاحبه ايشان با يكي از روزنامههاي ورزشي و انتقاد از بيبرنامگي فدراسيون اعلام شده است. برابر اصل 23 قانون اساسي، هيچكس را نميتوان به صرف داشتن عقيده (يا نظر) مورد تعرض و مواخذه قرار داد. مسئولان فدراسيون فوتبال بهجاي اصلاح در برنامههاي خويش و حتي نيمنگاهي به گذشته نهچندان بابرنامه فدراسيون، گويا فراموش كردهاند كه فدراسيون فوتبال در گذشتهاي نهچندان دور، رئيس نداشت، مربي و سرمربي نداشت، هيچ برنامهاي براي انجام بازيهاي تداركاتي نداشت، انتخابات رياست فدراسيون بارها و بارها به تاخير افتاد و دهها مورد ديگر. ماجراي كلمنته را كسي فراموش نكرده و تنها افتخار و هنر فدراسيون انتخاب علي دايي بهعنوان سرمربي دوشغله است كه ماجراي انتخاب ناگهاني و يكشبه ايشان زبانزد خاص و عام است و كماكان تيمش در اردبيل و خودش در امارات و همراه تيم سايپاست؟! آيا بيان و انتقاد از چنين مسائلي جرم دارد و مجازات آن خط خوردن از تيم ملي است و صد البته بدتر اينكه «حكم شود كه هيچ باشگاه داخلي حق ندارد وي را تا دو سال بهعنوان بازيكن در اختيار بگيرد؟!» صدور چنين دستوراتي، بيشتر جنبه حكمي دارد تا دستوري و صدور حكم از خصيصههاي دادگاه است تا فدراسيون فوتبال! آقاي علي كريمي مگر چه گناهي كرده كه بهجاي استقبال از بيان نقطه نظرات ايشان، بخواهد تاوان چنين مجازاتي را تحمل كند؟ تمامي فوتبالدوستان و اهالي مطبوعات كه در زمينه فوتبال قلم ميزنند و نيمنگاهي به آنچه در فدراسيون ميگذرد، دارند بر اين عقيده هستند كه فدراسيون فوتبال ايران قطعا بيبرنامه عمل كرده و حال سعي دارد تا اين امر را بهبود بخشد. مطابق اصل چهلم قانون اساسي «هيچكس نميتواند اعمال حق خويش را وسيله اضرار به غير قرار دهد.» فدراسيون فوتبال اساسا نميتواند هيچ انتقادي را برنتابد و خود را فارغ از بيان انتقادات بداند، گرچه اين حكم ميتواند بدعتي باشد براي اينكه از فردا هركس كه بخواهد ايراد يا نقصي از برنامههاي فدراسيون بگيرد، او را با چنين احكامي (!) مجازات كنند
دنیای فوتبال
HaMi.News
25-05-2008, 08:50
حرفهاي علي كريمي عين واقعيت بود .شك نكنيد.ولي يه بازيكن غلط مي كنه راجع به كارهاي كلان فدراسيون در رسانه هاي عمومي نظر مي ده.
اقا جان ... اااااااا . مهدی خان ؟ این چه طرزه حرف زدنه ؟
البته میشه گفت نمیتونه زیاد بد شده باشه با این اتفاقات
فوتبال ما کم بازیکن خوب برای پر کردن جای علی کریمی نداره
مثلا مجتبی جباری یا ایمان مبعلی
اما کو چشم بینا
Clemenza
25-05-2008, 09:13
البته این که بازیکن نظر بده یا نده یه حرفه که باید به جاش صحبت شه. ولی فدراسیون کفاشیان نشون داد چقدر ضعیف و بی خرد هستش
HaMi.News
25-05-2008, 09:36
البته میشه گفت نمیتونه زیاد بد شده باشه با این اتفاقات
فوتبال ما کم بازیکن خوب برای پر کردن جای علی کریمی نداره
مثلا مجتبی جباری یا ایمان مبعلی
اما کو چشم بینا
امروز عیار تیم ملی مشخص میشه . خوب یا بدشو امروز در برابر یه تیم نه چندان سرشانس باید نشون بده . اگه امروز کاری کردن که کردن نکردن !!! هم اخر بازی میان میگن یه بازی تدارکاتی بود میخواستیم محک بزنیم ...
HaMi.News
25-05-2008, 09:37
البته این که بازیکن نظر بده یا نده یه حرفه که باید به جاش صحبت شه. ولی فدراسیون کفاشیان نشون داد چقدر ضعیف و بی خرد هستش
فدارسیون اعلام کرده این کارو علی دایی خواسته . !
جلوی امارات عیارمون معلوم میشه
فوتبال ما داره کجا میری؟
تیمی که تا 4 سال پیش و قبل از جام جهانی داشت خوب بازی میکرد الان چرا اینطوری شده.تو جام جهانی چه بلایی سر اینا اومد؟
علی آبادی باید جواب بده که چرا دادکان رو بیرون کرد.
Clemenza
25-05-2008, 10:05
فدارسیون اعلام کرده این کارو علی دایی خواسته . !
عجب؟ جدی؟ البته این ها همه از دخالت های سازمان تو امور فدراسیون ها نتیجه می گیره. بله درسته همون علی آبادی که دادکان رو بیرون کرد و همش شعار میده
آخه اگه 1 % حرفای کریمی نادرست بود یک چیزی اما همه چیو درست و کامل گفته
با اخراج کریمی چه روحیه ای گرفت تیم امارات:-l
حرف هاى كريمى كاملا درست بود حقیقت تلخ است
HaMi.News
25-05-2008, 10:10
حرف هاى كريمى كاملا درست بود حقیقت تلخ است
مطمن باش مهتاب خانوم اگه چیزی جز حقیقت بود اینقدر سوز و آتیش بلند نمیکرد . یک کلمه هست که می تونه اینجوری گرد و خاک بلند کنه اونم حقیقته !!
Valencia
25-05-2008, 10:15
یادم میاد یک بار قبل از انتخاب کفاشیان به عنوان رییس فدراسیون تو یک برنامه تلویزیونی , کفاشیان یک برنامه هایی رو برای آینده تیم ملی اعلام کرد که همه حیرت زده شده بوذند.
مگفت برای آماده سازی بازیکنان اردو چند هفته ای آمریکا + بازی تدارکاتی با بهترین تیمهای دنیا + 1 مربی خارجی درجه 1 + ....
آخه خدایی 1 دونشم عمل کرد؟
منم جای کریمی بودم همین کارو می کردم!!!
HaMi.News
25-05-2008, 10:34
یادم میاد یک بار قبل از انتخاب کفاشیان به عنوان رییس فدراسیون تو یک برنامه تلویزیونی , کفاشیان یک برنامه هایی رو برای آینده تیم ملی اعلام کرد که همه حیرت زده شده بوذند.
مگفت برای آماده سازی بازیکنان اردو چند هفته ای آمریکا + بازی تدارکاتی با بهترین تیمهای دنیا + 1 مربی خارجی درجه 1 + ....
آخه خدایی 1 دونشم عمل کرد؟
منم جای کریمی بودم همین کارو می کردم!!!
یه ضرب المثل معروف هست که میگه بزک نمیره بهار میاد خربزه و خیار میاد ... همینه !
روي بازي امروز نمي شه حساب كرد ...همين تيم زامبيا كه بازيكناي اصليش در حد تيم سايپا كه جمعه با تيم ملي سايپا بازي كرد هم نيستن،تازه اين تيم احتمالآ با تيم اصلي نيومده...
فقط ما دعا مي كنيم كه اين تيم با دايي موفق بشه...واسه علي كريمي كه داره توي اين فوتبال بازي مي كنه متاسفم...البته خودش گفته تا 10 سال ديگه هم توي ايران بازي نمي كنم...من هم بهش حق ميدم...اميدوارم هرجا هست موفق باشه و سر بلند.
HaMi.News
25-05-2008, 10:41
روي بازي امروز نمي شه حساب كرد ...همين تيم زامبيا كه بازيكناي اصليش در حد تيم سايپا كه جمعه با تيم ملي سايپا بازي كرد هم نيستن،تازه اين تيم احتمالآ با تيم اصلي نيومده...
فقط ما دعا مي كنيم كه اين تيم با دايي موفق بشه...واسه علي كريمي كه داره توي اين فوتبال بازي مي كنه متاسفم...البته خودش گفته تا 10 سال ديگه هم توي ايران بازي نمي كنم...من هم بهش حق ميدم...اميدوارم هرجا هست موفق باشه و سر بلند.
اصلا نگار نه انگار امروز تیم ملی بازی داره یه خبر هم روی تلکس خبرگزاریها نیومده . دیشب و دیروز گند زدن!!!! به همه چیز که بدبخت زندی و شاپور زاده و ستارع زارع تو لابی هتل بودن تا 12 شب !!! واقعا خنده داره حالا ستار زارع تو ایران بوده اشکال نداره زندی و شاپورزاده بدبخت ها چی کشیدن !!
HaMi.News
25-05-2008, 10:46
عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال:
اگر "كريمي" متنبه شود، بخشيده خواهد شد
"دايي" رسما انتقاد كرده بود اما، كريمي در رسانهها!
عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال گفت: اگر "علي كريمي" متنبه شود، محروميتاش بخشيده خواهد شد.
عزيز محمدي در گفتوگو با ايسنا در مورد محروميت علي كريمي از سوي فدراسيون فوتبال، خاطرنشان كرد: عدهاي ميگويند اگر علي كريمي از فدراسيون انتقاد كرده و محروم شده است، پس چرا علي دايي كه مشابه اين كار را انجام داد، مورد چنين محروميتي قرار نگرفت كه در پاسخ بايد گفت علي دايي در جلسهاي كه با عليآبادي داشت به طور رسمي انتقاداتي را عليه فدراسيون فوتبال وارد كرد اما، علي كريمي چنين كاري را نكرد بلكه او اين اقدام را تنها در مطبوعات و مصاحبههاي خود انجام داده است، لذا فدراسيون فوتبال براي اينكه اين رويه ديگر ادامه نداشته باشد وي را محروم كرده است.
وي افزود: فدراسيون فوتبال اين محروميت را تا اطلاع ثانوي براي علي كريمي در نظر گرفته، لذا در صورتي كه وي متنبه شود، بخشيده خواهد شد.
رييس سازمان ليگ فوتبال همچنين درباره سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا نيز تصريح كرد: با توجه به احتمال قطعي شدن چهار سهيمه ايران در آسيا، مقرر شد سه تيم ابتدايي ليگ برتر و قهرمان جام حذفي به اين مسابقات راه يابند.
رييس سازمان ليگ با بيان نقاط ضعف و قوت ليگ هفتم، به ايسنا گفت: از نقاط قوت ليگ امسال ميتوان به برنامهريزي منظم بازيها اشاره كرد كه حتي با وجود بازيهاي تيم ملي، مانع از تعطيلي ليگ شديم و آنجايي كه ديگر نميشد كاري كرد، مجبور شديم با توافق باشگاهها، تصميم عاقلانهاي گرفته و بازيهاي پاياني را به طور فشرده برگزار كنيم.
وي گفت: همچنين از نقاط ضعف ليگ هفتم هم ميتوان به عدم نور كافي در استاديوم و نامناسب بودن زمين تيمها به خصوص در فصل زمستان اشاره كرد كه باعث شد برخي بازيهاي لغو شده و اشكلاتي را در امر برنامهريزي ليگ بوجود آورد. اميدواريم با همكاري باشگاهها بتوانيم با يك برنامهريزي درست احتمال بروز مشكلات را در برگزاري بازيهاي ليگ هشتم به حداقل برسانيم.
Valencia
25-05-2008, 11:01
تازه بر فرض که از گروه اومدیم بالا
مرحله بعدی که 2 تا باخت دادیم همه می رن به سمت کریمی و اونوقت که کریمی پا تو ایران نمیذاره و ما باید به 2014 برزیل فکر کنیم
HaMi.News
25-05-2008, 22:02
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از پيروزي 3 بر دو تيم ملي ايران مقابل زامبيا به شرايط تيم اشاره كرد و گفت: بازي خوبي را مقابل تيم ملي زامبيا انجام داديم و اين مسابقه محكي جدي براي ما بود. تيم در خط هافبك و دفاع ضعف دارد و در اين بازي نيز به خوبي اين ضعف نمايان بود.
وي ادامه داد: در نيمه اول به مراتب بهتر از نيمه دوم بازي كرديم؛ اما در جريان كلي مسابقه 20 دقيقه تمركزمان را از دست داده و 2 گل خورديم كه با دريافت گل مساوي دوباره به شرايط عادي برگشتيم و گل پيروزيبخش را به ثمر رسانيدم.
سرمربي تيم ملي تصريح كرد:روي ضدحملات ميتوانستيم گلهاي بيشتري به ثمر برسانيم، اگر چه زامبيا نيز تيم خيلي خوبي بود و نشان داد براي باختن به ايران نيامده است. قويتر از امارات بود و ما را تحت فشار قرار داد. نقاط ضعفهايي داريم كه تا قبل از ديدار با امارات بايد آنها را برطرف كنيم.
وي درباره خداحافظي مهاجم تيم ملي از اين تيم عنوان كرد: عنايتي همچنان در تيم ملي خواهد ماند و خداحافظي نكرده است. براي بهبود شرايط با او صحبت خواهم كرد.
دايي گفت: متأسفانه عدهاي از ليدرها براي دشنام دادن به برخي از بازيكنان به ورزشگاه ميآيند و هيچ مسئولي نيست كه با آنها برخورد كند. آنها بايد بدانند كه نبايد به يك بازيكن مليپوش در هيچ شرايطي بياحترامي كنند. عنايتي در اين ديدار يكي از بهترين مهاجمان ما بود و از عملكردش راضي هستم. اظهارنظرش مبني بر خداحافظي احساسي بود و به همين دليل براي بازگشت به تيم ملي وي را متقاعد ميكنم.
كاپيتان سابق تيم ملي در مورد علت حضور اندك هواداران در ديدار برابر زامبيا گفت: تماشاگران نميدانستند كه ما امروز ديدار دوستانهاي برگزار خواهيم كرد، چون بارها تاريخ مسابقه تداركاتي تغيير كرد و رسانهها نيز تبليغات كمي در اين زمينه انجام دادند. در هر شرايطي به حمايت هواداران نياز داريم و اميدواريم برابر امارات به خوبي تيم ملي را حمايت كنند.
وي در خصوص دريافت 2 گل در اين بازي همانند بازي مقابل كويت، گفت: فوتبال يك بازي 90 دقيقهاي است؛ اما بازيكنان ما به دليل حضور فشرده در مسابقات ليگ برتر كمي خسته بودند، اگرچه با نشاط بازي كرديم؛ اما 20 دقيقه تمركز نداشتيم. با توجه به حضور نفرات جديد در تيم ملي هماهنگي آنها كار راحتي نبود.
علي دايي راجع به كنار گذاشتن رحمان رضايي گفت: برخلاف مصاحبه منتشره در رسانهها رضايي يكشنبه وارد ايران شد و با من تماسي نداشت. يكشنبه گذشته تماس گرفت و بهانه آورد كه مشكل شخصي دارد. به عنوان سرمربي تيم ملي براي حضور نفرات مليپوش هيچ بهانهاي را نميپذيرم و اين شرايط براي همه بازيكنان يكسان است. بازيكنان نبايد فراموش كنند كه تيم ملي تيم درجه دو نيست كه بخواهند براي آن بهانهجويي كنند.
وي ادامه داد: عليرضا نيكبخت واحدي به دليل مسائل شخصي از من اجازه گرفت و من به طور قانوني با وي موافقت كردم. مطمئن باشيد تا زماني كه سرمربي تيم ملي هستم اجازه چنين تخلفاتي را به كسي نخواهم داد.
دايي در مورد كنار گذاشتن علي كريمي نيز تأكيد كرد: از جمله بهترين بازيكنان ايران است و به همين دليل وي را به تيم ملي دعوت كردم. هر مربي آرزوي داشتن بازيكني مانند علي كريمي را دارد؛ اما به عنوان سرمربي وظايفي دارم. تصميم بركناري علي كريمي از سوي فدراسيون اعمال شده است و نميتوانم در اين زمينه دخالت كنم، هرچند زانوي وي دچار مصدوميت است و آرزو ميكنم كه هرچه زودتر سلامتياش را به دست آورد.
سرمربي سابق سايپا خاطرنشان ساخت: كفاشيان به هيچ عنوان با هماهنگي من كريمي را خط نزد، اگر چنين حرفي زده است خودش بايد در رسانهها پاسخ دهد. فرداي روزي كه فدراسيون فوتبال علي كريمي را كنار گذاشت به من زنگ زدند و تأكيد كردند كه وي حق ندارد در اردوي تيم ملي حاضر باشد. بايد بپذيريم كه اتفاقاتي كه در فوتبال ايران رخ ميدهد در هيچ جاي دنيا چنين نيست.
وي تصريح كرد: با شناختي كه از علي كريمي دارم وي هرگز با روزنامهها و يا رسانهها بطور مستقيم مصاحبه نميكند، بلكه مدير برنامههايش اين كار را انجام ميدهد. متأسفانه اين مشكل در باشگاههاي ما وجود دارد و همواره بازيكنان، كادر فني و مديرعاملان تيمها را زير سؤال ميبرند.
وي اظهار داشت: در وهله اول سلامتي كريمي براي ما اهميت دارد. اميدوارم با حل اختلافش با مسئولان فدراسيون فوتبال بتوانيم در بازي بعدي از حضور وي استفاده كنيم.
دايي گفت: در اين شرايط حساس تيم ملي اگر آرامش نداشته باشد نميتواند به هدف نهايياش برسد.
Loverboy
26-05-2008, 10:28
زامبیا رو با 2 تا پنالتی بردیم . به این ترتیب ایشالله به قول خیابانی 13 خرداد با 100 هزار تماشاگر :10: ( عمرا اگه 5000 نفر هم بره ) امارات رو میبریم . متاسفم که تیم ملیمون تو ایران میاد و زامبیا رو با 2 تا پنالتی میبره .
احتمالآ نه .حتمآ.چون من بازي زامبيا با مصر رو (كه خياباني عمرآ نديده بود و از روي آمار روزنامه جهان فوتبال مي خواند)ديدم . در اون بازي دروازه بان ، يكي از دفاع وسط ها و مهاجم نوكشان از دو متر هم قدشان بيشتر بود.ولي تو بازي ديروز چنين چيزي رو نديديم.
HaMi.News
30-05-2008, 20:30
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، مهدي تاج امروز در كمپ تيم هاي ملي در جمع خبرنگاران اعلام كرد: علي كريمي با وساطت رياست جمهوري و سيد حسن خميني، مورد بخشش قرار گرفت.
تاج تاكيد كرد: تصميم نهايي در مورد حضور اين بازيكن در ديدار روز دوشنبه برابر امارات را علي دايي مي گيرد.
كريمي فدراسيون فوتبال ايران را ضعيف ترين فدراسيون فوتبال در 10 ساله اخير توصيف كرده بود و به همين دليل از تيم ملي كنار گذاشته شد.
HaMi.News
30-05-2008, 20:31
احمدينژاد: ميتوانيم مانند دوره گذشته به راحتي جهاني شويم
خبرگزاري فارس: رئيس جمهوري در ديدار با ملي پوشان فوتبال گفت: در اين دوره هم همانند دوره گذشته مي توانيم به راحتي راهي جام جهاني شويم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود احمدي نژاد امروز پس از حضور در جلسه تمريني تيم ملي و بعد از شنيدن توضيحات علي دايي خطاب به بازيكنان گفت: با صحبتهاي دايي به تيم ملي اميدوار شديم و بايد بگويم جايگاه واقعي فراتر از آسيا است. به طور قطع شما بايد در اين قاره اول شويد. با توجه به توانمندي و استعداد بالا و گروه مديريتي خوب انتظارمان از تيم ملي بالاست.
احمدي نژاد تاكيد كرد: اگر همبستگي باشد با تلفيق تاكتيك خوب ميتوانيم بهترين تيمها را شكست دهيم. زماني بود كه احساس ميكرديم زدن 100 گل توسط يك بازيكن امري دست نيافتني است؛ اما ديديم كه با تلاش اين امكان شدني است و به اين باور رسيديم كه يك ايراني ميتواند در جمع بهترينهاي جهان قرار گيرد.
رئيس جمهوري گفت: براي تيم ملي دعا ميكنيم و اميدواريم با صعودتان به جام جهاني دل مردم را شاد كنيد.
احمدي نژاد با اشاره به عملكرد ايران در دورههاي قبلي عنوان كرد: در دو دوره جام جهاني ما به سختي به مراحل پاياني صعود كرديم و حتي در مرحله مقدماتي جام جهاني 1998 با توجه به رويارويي ايران با استراليا 70 ميليون ايراني براي موفقيت تيم ملي دعا ميكردند، البته در مرحله مقدماتي 2006 ما راحت تر صعود كرديم. امسال هم ميتوانيم صعود راحتي داشته باشيم و با برنامهريزي بهتر مرحله اول را رد خواهيم كرد.
وي ادامه داد: در جام جهاني اگر هماهنگي بهتري داشتيم، ميتوانستيم از سد پرتغال بگذريم و در ديدار برابر مكزيك نيز آنها از ما برتر نبودند. اگر روحيه بازيكنان حفظ ميشد ميتوانستيم به مرحله دوم راه يابيم. با صعود مرحله دوم به مراتب ميتوانستيم راحتتر بازي كنيم، زيرا در گذشته شاهد بوديم وقتي كه بازيكنان خودشان باشند هراسي از نامهاي بزرگ ندارند و معتقدم ايران شايستگي حضور در سطح اول فوتبال جهان را دارد.
وي گفت: دولت و مردم، بازيكنان تيم ملي را حمايت ميكنند و پشتيباني آنها هستند. در فوتبال دو چيز بايد براي رسيدن به موفقيت انجام شود. اول سرعت عمل و دوم تسلط كامل كه هر دوي آنها با انجام تمرينات عملي مي شود.
HaMi.News
30-05-2008, 20:32
حضور احمدينژاد در اردوي تيم ملي فوتبال
خبرگزاري فارس: رئيس جمهوري در آستانه بازي تيم ملي فوتبال كشورمان برابر امارات دقايقي ديگر در محل تمرين تيم ملي فوتبال حضور مييابد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس ،محمود احمدينژاد به همراه محمد عليآبادي رئيس سازمان تربيتبدني امروز در جلسه تمرين تيم ملي فوتبال حاضر خواهد شد.
احمدينژاد پيش از سفر تيم ملي به جام جهاني 2006 آلمان نيز در تمرين تيم ملي فوتبال حاضر شد و با بازيكنان و اعضاي كادر فني صحبت كرده بود.
علي دايي كه در سال 2006 كاپيتان تيم بود، هم اكنون به عنوان سرمربي هدايت تيم ملي را بر عهده دارد.
مامورين حراست كمپ، تمهيدات ويژه اي در اين خصوص انديشيده اند و عكاسان و خبرنگاران در جايگاه تماشاگران منتظر پوشش خبري ورود رياست جمهوري به كمپ تيم هاي ملي هستند.
تيم ملي روز دوشنبه در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 درورزشگاه آزادي به مصاف تيم امارات خواهد رفت.
HaMi.News
30-05-2008, 20:33
در ميان تشويق تماشاگران
احمدينژاد در اردوي تيم ملي فوتبال حاضر شد
خبرگزاري فارس: رئيس جمهوري بعدازظهر امروز در ميان تشويق تماشاگران در محل تمرين تيم ملي فوتبال حاضر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، محمود احمدينژاد به همراه محمد عليآبادي رئيس سازمان تربيتبدني امروز در جلسه تمرين تيم ملي فوتبال حاضر شد.
وي در ابتداي حضور خود با مسئولان فدراسيون كه در كمپ تيم هاي ملي حاضر بودند، به گفت و گو پرداخت و در اين لحظه تمرين ملي پوشان قطع نشد.
مهدي محمد نبي دبير فدراسيون و مهدي تاج نايب رئيس اول به همراه فتح ا... زاده، عزيز محمدي و شماري ديگر از مسئولان فوتبال در كمپ تيم هاي ملي حضور دارند.
علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال در اجلاس اجرايي فيفا در سيدني استراليا به سر ميبرد و به همين دليل غايب است.
احمدينژاد پيش از سفر تيم ملي به جام جهاني 2006 آلمان نيز در تمرين تيم ملي فوتبال حاضر شد و با بازيكنان و اعضاي كادر فني صحبت كرد.
علي دايي كه در سال 2006 كاپيتان تيم بود، هم اكنون به عنوان سرمربي هدايت تيم ملي را بر عهده دارد.
تيم ملي روز دوشنبه در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 در ورزشگاه آزادي به مصاف تيم امارات خواهد رفت.
HaMi.News
30-05-2008, 20:34
احمدي نژاد سه ميليارد تومان به فدراسيون فوتبال كمك كرد
خبرگزاري فارس: با مساعدت رئيس جمهوري مبلغ 3 ميليارد تومان به فدراسيون فوتبال، كمك مالي پرداخت مي شود.
به گزاش خبرنگار خبرگزاري فارس، با موافقت محمود احمدي نژاد و براي حل مسائل مالي فدراسيون فوتبال، كمك سه ميليارد توماني به فدراسيون اختصاص مي يابد.
رئيس جمهوري كه در كمپ تيم هاي ملي با تشويق هواردان روبه رو شد به اتفاق محمد علي آبادي به سمت ليدرها رفت و براي دقايقي با آنها گفت و گو كرد.
احمدي نژاد از آنها خواست به عنوان نماينده تماشاگران، نظم و انضباط را درورزشگاه ها برقرار كنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، مهدي تاج امروز در كمپ تيم هاي ملي در جمع خبرنگاران اعلام كرد: علي كريمي با وساطت رياست جمهوري و سيد حسن خميني، مورد بخشش قرار گرفت.
تاج تاكيد كرد: تصميم نهايي در مورد حضور اين بازيكن در ديدار روز دوشنبه برابر امارات را علي دايي مي گيرد.
كريمي فدراسيون فوتبال ايران را ضعيف ترين فدراسيون فوتبال در 10 ساله اخير توصيف كرده بود و به همين دليل از تيم ملي كنار گذاشته شد.
تا به حال چنین چیز مسخره ای نشنیده بودم!!!!!!
واقعا فوتبال ایران یه چیز دیگست:6::117:
HaMi.News
30-05-2008, 20:35
ميرزاپور خطاب به رئيس جمهوري:
براي تقويت تيم نيازمند بازيهاي تداركاتي خوب هستيم
خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم ملي فوتبال در گفت وگو با رئيس جمهوري گفت: براي تقويت تيم بايد با حريفان خوب بازي كنيم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، دروازه بان تيم ملي در ديدار رئيس جمهوري از تمرين ملي پوشان به محمود احمدي نژاد گفت: تيم ملي جوان است و به حمايت هاي همه جانبه نياز مند است. همه مي گويند در آسيا بهترين هستيم و همين گونه نيز هست؛ امابايد تيم ملي بيشتر حمايت شود.
وي افزود:بازيكنان تيم ملي همگي مردم ايران را دوست دارند و به خاطر علاقه به مردم و كشور بازي مي كنند؛ اما بايد توجه داشته باشيم كه تيم براي حضور قدرتمندانه در مسابقات به انجام بازي هاي تداركاتي بيشتر و بهتري نياز دارد.
ميرزاپور پيش از جام جهاني 2006 آلمان نيز با رئيس جمهوري در كمپ تيم هاي ملي صحبت و از دست منتقدين خود گلايه كرد.
HaMi.News
30-05-2008, 20:36
احمدي نژاد: با صعود به جام جهاني هديه خوبي به مردم ميدهيد
خبرگزاري فارس: رئيس جمهوري در ديدار با ملي پوشان گفت: اطمينان دارم با صعود به جام جهاني هديه خوبي به مردم مي دهيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود احمدي نژاد پس از تماشاي تمرين بازيكنان تيم ملي گفت: امروز براي چند دقيقه تمرين شما را در نظر گرفتم و به نظر مي رسد خوب تمرين ميكنيد؛ اما براي لحظاتي جلوي دروازه حريف عجله ميكرديد.
در همين لحظه علي دايي سرمربي تيم ملي خطاب به رئيس جمهوري گفت: با ديدن شما هول شدهاند.
در اين لحظه احمدي نژاد گفت: همانطور كه گفتم خوب تمرين ميكنيد. اميدوارم با بدنسازي مطلوب كاري كنيد بازيكنان در هر مسابقه بتوانند 160 دقيقه بازي كنند. به ياد دارم دايي زماني كه جوان بود در جريان مسابقه 90 دقيقهاي هرگز احساس خستگي نميكرد. اگر قوي و منعطف باشيد همه كارها درست خواهد شد و نفرات زودتر به هماهنگي خواهند رسيد.
احمدي نژاد اظهار داشت: هميشه سعي كنيد در زندگي دقيق باشيد. پس از آنكه به جام جهاني رفتيد با شما بازي خواهم كرد تا ديگر هول نشويد و معتقدم با حوصله بيشتر راحتتر ميتوانيد حريفان را شكست دهيد.
وي ادامه داد: سطح بازي شما به مراتب بالاتر از آسياست و اگر حريفان آسيايي و كشورهاي اطراف اتفاقي نتايجي را كسب كردهاند، بيشتر با صرف هزينههاي هنگفت حاصل شده است؛ اما ايران پر از استعدادهاي پرتوان است.
رئيس جمهوري يادآور شد: امسال مسابقات ليگ برتر خوبي را با 18 تيم برگزار كرديم درحالي كه در گذشته ليگ ما فقط 2 تيم قوي داشت؛ اما امروزه 6 يا 8 تيم خيلي خوب در ليگ داريم. مسابقات ما در دستههاي اول، دوم، سوم و ليگ برتر برگزار ميشود و اصلا قابل مقايسه با گذشته نيست.
احمدي نژاد در باره نحوه حمايت از تيم ملي تاكيد كرد: بايد فدراسيون هميشه از فوتبال جوانان، فوتسال، فوتبال ساحلي نوجوانان در سطح جهاني حمايت كند. از همه مسئولان تشكر ميكنم كه به خوبي تيم ملي را حمايت ميكنند و ما نيز حمايت خوبي از اين تيم خواهيم كرد.
احمدي نژاد گفت: براي بازيكنان و كادر تيم ملي هديهاي را تدارك ديديم كه آخر هفته اين هديه را اهدا خواهيم كرد، البته هديه پيشبيني شده ربطي به بازي ايران و امارات ندارد.معتقدم كه به جام جهاني صعود خواهيد كرد و در سالگرد امام خميني هديه خوبي به ملت ايران خواهيد داد.
احمدي نژاد افزود: براي بالا بردن سطح كيفيت تيم ملي بايد با تيمهاي بزرگتر بازي كنيد.
در همين لحظه علي دايي در واكنش به اظهارات رئيس جمهوري عنوان كرد: بارها خواستهايم كه با تيمهاي بزرگتر بازي كنيم و براي ديدار با اين تيمها برنامه ريزي كرديم.
احمدي نژاد پس از شنيدن صحبتهاي دايي گفت: اگر بازي خوبي را تدارك ببينيد جدا از اعتبارات متعلق به فدراسيون فوتبال هزينههايي را براي برگزاري تيمهاي بزرگ نيز فراهم خواهيم كرد.
وي خطاب به بازيكنان تيم ملي فوتبال گفت: پتانسيل در فوتبال ايران خيلي بالاست در برخي از كشورها هرگز فكر نميكرديم بتوانيم در سكوي جهاني قرار بگيريم؛ اما ملي پوشان بسكتبال و واليبال به خوبي اين افتخار را كسب كردند و معتقدم در فوتبال اين پتانسيل ده برابر است.
رئيس جمهوري تصريح كرد: متاسفانه عدهاي فضا و فرهنگ داخلي را تخريب كردند تا سطح كار بالا نرود، مثلا در بخشي از برنامهها به سراغ بازيكنان ميروند تا حاشيهسازي ميكنند. در حالي كه معتقدم براي رسيدن به بهترين جايگاهها بايد قله را نگاه كنيم.
وي ادامه داد: ميرزا پور بايد بهترين دروازهبان جهان شود و همه بازيكنان تيم ملي بايد بهترين باشد و اين موضوع نبايد با حاشيهسازي در فوتبال نا ممكن شود؛ اما به نظر ميرسد عدهاي در زمينه حاشيهسازي تعمد دارند.
احمدي نژاد گفت: با برنامهريزي 5 ساله بدون شك در سطح اول جهان قرار خواهيد گرفت و خواهيد ديد كه تك تك نفرات در بهترين جايگاهها هستند. هر كدام از بازيكنان ايران در مقايسه با بزرگان جهان چيزي كم ندارند. هوش، تصميمگيري و خلاقيت در بازيكنان ايراني بسيار بالا است و با كمي تمرين استعدادها شكوفا خواهد شد كه كادر فني اين زحمت را خواهد كشيد.
رئيس جمهوري گفت: اگر نگاه به قله باشد ما از تيمهاي آسيايي عبور خواهيم كرد. زماني كشورهاي اطراف و آسيايي قدرتي نداشتند؛ ولي متاسفانه عدهاي آمدند و اجازه ندادند استعدادها شكوفا شود. من معتقدم جايگاه ايران در همه زمينهها بايد در رده اول جهان باشد و اين قدرت در وجودتان هست. همدلي قدم اول است. اگر هماهنگ عمل كنيد حتي اگر تاكتيك ضعيفي هم وجود داشته باشد بدانيد كه برنده خواهيد شد. در غير اينصورت و نداشتن هماهنگي حتي با بهترين تاكتيكها نتيجه نخواهيد گرفت.
وي در پايان خطاب به بازيكنان گفت: براي حل شدن كارها به خدا توكل كنيد. كما اينكه برخي از بازيكنان در مسابقات گلزني ميكنند در زمين خدا را شاكر هستند و اين موضوع براي ما خيلي مهم است و خودتان بارها اين رفتار را تكرار كرديد.
HaMi.News
30-05-2008, 20:36
دايي: تيم ملي ديدارهاي تداركاتي خوبي نداشته است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي ايران گفت: براي كسب آمادگي مطلوب ديدارهاي تداركاتي خوبي برگزار نكرد ايم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از حضور محمود احمدي نژاد در جلسه تمريني تيم ملي ايران گفت: لطف كرديد كه براي بازديد از شرايط تيم ملي به كمپ آمديد و بازيكنان همه منتظر شما بودند.
وي در مورد شرايط اردوي تيم ملي اظهار داشت: پس از به پايان رسيدن مسابقات ليگ برتر كه به صورت فشرده به پايان رسيد، ما اردو را خيلي خوب شروع كرديم اگر چه از لحاظ بدني بازيكنان كمي خسته بودند، اما با سفر به اردبيل و برپايي اردوي 6 روزه طراوت به تيم ملي برگشت و ما جلسات تمريني شادابي را برگزار كرديم.
وي ديدار تيم ملي ايران برابر امارات را حساس خواند و گفت: روز دوشنبه مسابقه حساسي را در پيش داريم، اما براي كسب 3 امتياز به ميدان ميرويم و بايد پيروز شويم.
دايي در پاسخ به سوال احمدي نژاد كه در مورد برنامههاي كلي تيم ملي بود چنين عنوان كرد: تا پايان مسابقات مرحله مقدماتي جام جهاني كه تا روز دوم تيرماه است برنامهريزي كردهايم و اميدواريم با صعود از مرحله مقدماتي چند بازي تداركاتي خوب برگزار كنيم.
دايي خاطرنشان كرد: متاسفانه ما بازيهاي تداركاتي خوبي برگزار نكرديم، اما در نظر داريم در اين زمينه برنامههاي لازم را انجام داده و با چند تيم قدرتمند بازي كنيم. بايد از زحمات محمد عليآبادي، رئيس سازمان تربيت بدني نيز تشكر كنم كه هميشه حامي ما بودهاند.
وي افزود:براي برگزاري ديدار دوستانه با تيم هاي ملي بزرگ فدراسيون فوتبال نيازمند پول است و من اميدوار كه با كمك دولت و افزايش بودجه فدراسيون فوتبال شرايط انجام ديدارهاي تداركاتي خوب با بهترين تيم هاي جهان حاصل شود.
در اين همگام احمدي نژاد در مورد شرايط جسماني و محرومان تيم ملي در آستانه تيم امارات سوال كرد و علي دايي پاسخ داد: خوشبختانه هيچ بازيكن مصدوم و يا محروم نداريم و شرايط براي برگزاري سومين مسابقه از مرحله مقدماتي جام جهاني آماده است.
alireza_ronaldo
30-05-2008, 20:53
چقدر بدبخت شدیم که باید یه غیر فوتبالی مشکلاتمان را حل کنه
Rossonery
30-05-2008, 21:06
سلام:d0s69thbefhifftitrz
هامی جون واقعا کارت عالیه.حقته که مقامت بیشتر از این ها باشه.این مقام جدید یعنی عضو ویژه هم تبریک:72:
بیشترین ارسال رو تو انجمن شما داشتید.خبرها هم خوب بود.مخصوصا بخشش کریمی عزیز و اعتراض دایی به بازی تدارکاتی:D
Loverboy
30-05-2008, 21:39
متاسفم برای این فوتبال .
Valencia
01-06-2008, 23:05
منم همین طور.......:53:
Elbimbo deoro
01-06-2008, 23:10
به نظر من اگه کار فدراسیون درست بود ( خودشون می گفتن درسته ) پس دلیلی نداره که شخصی بیاد درخواست بخشش کنه و اگه هم اشتباه بود باید ارکان مشخص ورزشی رسیدگی کنند نه مقامات سیاسی
دو روز دیگه فیفا در فوتبال ماروهم تخته می کنه ها
Iker Casillas
02-06-2008, 00:32
فقط تو کف اخراجش موندم
همه اينا ناشي از اينه كه مملكت دموكراسيه :^o
چقدر بدبخت شدیم که باید یه غیر فوتبالی مشکلاتمان را حل کنه
ضمن عرض احترام به مديران سايت مي تونم بپرسم ايشون چرا محروم شده؟
saManPrince
19-06-2008, 07:07
به نظر من علی کریمی حرف حق رو زد مگه غیر از اینه که فدراسیون فوتبال ما در کل تاریخ فوتبالی ایران در بدترین وضعش بود
به نظر من فدراسیون باید یک کم انتقاد پذیر باشه مخصوصا در این شرایط بحرانی
ممنون
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1