PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود ویدئوهای جالب با فرمت 3gp

King_Of_BOYS
21-05-2008, 15:02
در این تاپیک هر چی کلیپ و ویدئوی جالب ورزشی فقط ورزشی دارید رو میتونید برای استفاده بقیه بزارید:

King_Of_BOYS
21-05-2008, 15:05
این هم مراسم اهدای جام به تیم پرسپولیس بعد از قهرمانی . با حجم 5 مگابایت و مدت زمان 8:36 . امیدوارم که خوشتون بیاد.
[Only registered and activated users can see links]
دانلود ([Only registered and activated users can see links])

King_Of_BOYS
21-05-2008, 15:09
این هم یک مصاحبه خنده دار از فیروز کریمی در یک برنامه تلوزیونی که حتی مجری رو به خنده میندازه. میتونید این ویدئو رو از لینک زیر با فرمت 3gp دانلود کنید:
دانلود با حجم 665 کیلوبایت ([Only registered and activated users can see links])

King_Of_BOYS
21-05-2008, 15:21
این هم یک کلیپ واقعا دیدنی از فحاشی شیث رضایی بازیکن تیم پرسپولیس. از الفاظ رکیکی هم استفاده میکنه. پیشنهاد میکنم دانلود کنید. واقعا حقشه که کمیته انظباطی از تمام بازیها محرومش کردند.:
دانلود کلیپ فحاشی شیث رضایی ([Only registered and activated users can see links])

King_Of_BOYS
21-05-2008, 15:25
بازم یک کلیپ دیگه از شیث رضایی اینبار خوانندگی میکنه ولی از حق نگذریم صداش خیلی جالبه. راستی اگر دانلود کردید نظرتون رو راجب به صداش بگید:
دانلود کلیپ خوانندگی شیث رضایی ([Only registered and activated users can see links])

King_Of_BOYS
21-05-2008, 15:36
اينم يه سوتي با حال تو برنامه نود كه تو تلوزيون هم پخش شد !! برنامه تموم شده ولي هنوز برنامه رو آنتنه و آهنگ آخر برنامه پخش ميشه كه صدا بردار برنامه جو گير شده با آهنگ فاز گرفته مياد تو دوربين شروع به هد زدن مي كنه !!! راستی اگه دانلود کردید نظتون رو راجب این سوتی بدید. من که مردم از خنده:

دانلود کلیپ سوتی برنامه نود ([Only registered and activated users can see links](FaraMobile.com).zip)

Mehrnaz
22-07-2008, 08:53
بازم یک کلیپ دیگه از شیث رضایی اینبار خوانندگی میکنه ولی از حق نگذریم صداش خیلی جالبه. راستی اگر دانلود کردید نظرتون رو راجب به صداش بگید:
دانلود کلیپ خوانندگی شیث رضایی ([Only registered and activated users can see links])

می شه این کلیپ و اون یکی درمورد شیث رو دوباره آپلود کنی؟:1:

Iker Casillas
02-08-2008, 05:20
با سلام :wavesmile:
یه درخواست داشتم:d0s69thbefhifftitrz
اگه میتونید تمام گلهای بکام رو که تو رئال مادرید زده واسم جور کنید:smil4337dd8b9eb25:
حتی یدونه هم از قلم نندازید:smil4337dd8b9eb25:
اگه به صورت یک ویدیو کامل باشه که دیگه عالی میشه:smil4337dd8b9eb25:
با تشکر فراوان(پیشاپیش)

popcorn
07-10-2008, 17:06
سلام.این تاپیک یه موضوع کم داره.ویدیوهای جالب از خراب کاری بازیکنا.از دست دادن موقعیتهای 100% گل.دعوا و.....اگه قرار بدید جالب میشه.اگه پایی من خودم کمک میکنم:evilgrin:

reza ghermez
29-10-2008, 16:59
سرباز احمدی که یا دتون هست که نو باز ی سپاهان و پرسپولیس اون بلا سرش اومد این را دانلود بکنید تا بفهمید واقعا فوتبال ارزش این کارها را نداره

r10ronaldinho
31-10-2008, 10:27
لینک شیث رضایی خراب شده میشه reupload کنید