PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ¤©§][§©¤ لیگ ایران عجیب ترین لیگ دنیاست(دانلود ویدئو) ¤©§][§©¤

ITALIANO
20-05-2008, 12:13
بسم الله الرحمن الرحیم

IRAN PREMIER LEAGUE 1386 - 87

[Only registered and activated users can see links]

سلام خدمت همه دوستان:
برای امروز یک فایل فوق العاده زیبا از لیگ ایران در همین سالی که گذشت و پرس پلیس قهرمان اون شد براتون تهیه کردم که واقعا دانلود نکنید از دستتون میره.

در این کلیپ اتفاقات عجیبی که در این لیگ افتاد رو نشون میده که دیدنش خالی از لطف نیست.

نکته : کلیپ روی سرور فوتیران آپلود شده است و لینکش مستقیم و با قابلیت resume است.

عنوان : لیگ ما عجیب ترین لیگ دنیاست
حجم : 13.602
زمان : 5:34
فرمت : mp4
کیفیت : خوب
لینک : مستقیم

دانلود ([Only registered and activated users can see links])

Elbimbo deoro
20-05-2008, 13:08
عجیب ترین نکته این لیگ سقوط نکردن اس تق لال ( گنگ ، خفه ، بی صدا و ... ) به دسته یک بود ، حیف شیرین فراز

rezaaa
20-05-2008, 13:25
خدا یا به خاطر همه چیزایی که به پرسپولیس دادی ممنونیم

HaMi.News
20-05-2008, 13:26
جالب بود .... خیلی زیبا ...

King_Of_BOYS
20-05-2008, 14:56
ببخشید میشه با فرمت تری جی پی بزارید؟ ممنون

Segreda
20-05-2008, 15:24
3gp نداری؟

Retex
20-05-2008, 17:39
عجیب ترین نکته این لیگ سقوط نکردن اس تق لال ( گنگ ، خفه ، بی صدا و ... ) به دسته یک بود ، حیف شیرین فراز

آقای Poema محترم.لطف کن راجع به تیم های رقیب درست صحبت کن و احترام خودت رو نگه دار. استقلال رده ی 13 که هیچی آخر جدول که هیچی، حتی لیگ 1 یا 2 هم باشه طرفداراشو داره و طرفداراش عاشقانه دوستش دارند من توی این سیصد و اندی پستی که فرستادم به هیچ تیم و فردی توهین نکردم بعد از قهرمانی پرسپولیس هم اولین کسی که بهتون تبریک گفت من بودم.
سعی کن قبل از اینکه شروع به تایپ و فرستادن مطلب کنی یک ذره فکر کنی تا احترام ها متقابل باشند.

.:AoShiMa SaN:.
20-05-2008, 17:46
:-?:-?این ویدیو رو من چند هفته پیش گذاشتم رو you tube ، اسمم هم آخرش هست، اتفاقا تو you tube هم اسم مستعارم ایساتیسه ، برو ببین مشخصه ، در ضمن سید مصطفی رضوی فقیه منم که آخرش نوشته.

Retex
20-05-2008, 19:09
ببخشید میشه با فرمت تری جی پی بزارید؟ ممنون

3gp نداری؟

فرمت3GP همین ویدئو :

دانلود ([Only registered and activated users can see links]) (فرمت: 3GP - حجم: 7.1 مگابایت)

دانلود کنید و حالشو ببرید :13:

برای رفتن به تاپیک " تمام کلیپهای بازیکنان برای موبایل" ایــنــجــــا ([Only registered and activated users can see links])را کلیک کنید.

Loverboy
20-05-2008, 19:18
آقای Poema محترم.لطف کن راجع به تیم های رقیب درست صحبت کن و احترام خودت رو نگه دار. استقلال رده ی 13 که هیچی آخر جدول که هیچی، حتی لیگ 1 یا 2 هم باشه طرفداراشو داره و طرفداراش عاشقانه دوستش دارند من توی این سیصد و اندی پستی که فرستادم به هیچ تیم و فردی توهین نکردم بعد از قهرمانی پرسپولیس هم اولین کسی که بهتون تبریک گفت من بودم.
سعی کن قبل از اینکه شروع به تایپ و فرستادن مطلب کنی یک ذره فکر کنی تا احترام ها متقابل باشند.

به عنوان یک پرسپولیسی کاملا باهات موافقم .

mahtab
20-05-2008, 19:30
خيلى خيلى جالب بود دستتون درد نكنه

ara1988
20-05-2008, 20:47
جالب بود مرسی

Segreda
21-05-2008, 09:06

منم به عنوان یک پرسپولیسی باهات موافقم و از این به بعد سعی میکنم به استقلال توهین نکنم.

Elbimbo deoro
21-05-2008, 09:28
البته دوستان پرسپولیسی میگن به هیچ تیمی توهین نمی کنیم در صورتی که بعضیا هرچی دلشون می خواد می نویسند منم حتما جوابشونو میدم

Rap_Boy
24-05-2008, 07:42
خيلى باحال بود :10: :10: :10:

abedian
29-05-2008, 11:11
عزيزم
چند بار ازت خواستم بازي پرسپوليس-ذوب آهن دوربرگشت رو برام بذاري نميدونم چيم از بقيه كمتره كه نميزاري جون مادرت بزار

alireza_ronaldo
29-05-2008, 11:43
mer30.
فقط پرسپولیس

h_hzao
01-06-2008, 02:01

آفرین به تو

hamid-vafa
04-06-2008, 11:52
آخه آدم به این
پرسپولیسیا چی بگه ؟ اصلا نمیتونن حد خودشونو نگه دارن . متاسفم واستون :-t