توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : §§ پرسپولیس قهرمان هفتمین دوره لیگ برتر §§
CHAMPION
17-05-2008, 15:16
علی آبادی رئيس سازمان تربيت بدني هم به استاديوم آمده و دارد جام قهرماني را تيم پرسپوليس می دهد.
ساعت 19:00 | مراسم در حال انجام است. 100هزار تماشاگر همچنان داخل استاديوم نشسته اند.
در استاديوم آزادي ولوله اي به پا است. تماشاگران سر از پا نمی شناسند. تماشاگران هنوز استاديوم را ترک نکرده اند
نيروي انتظامي تماشاگران را از زمين بيرون کرد. مراسم جام قهرماني برگزار می شود.
تماشاگران به داخل زمين ريختن. نظم استاديوم به هم خورد. با اين وضعيت مراسم اختتاميه شايد برگزار نشود!!
اين ديدار در پايان با نتيجه 2 بر 1 به نفع تيم پرسپوليس خاتمه يافت. پرسپوليس قهرمان شد.
گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگللل گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگگگگللل گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگل برای تيم پرسپوليس: سپهر حيدري ( شوت کاشته به روی دروازه سپاهان زده شد. توپ شانسي به باقري رسيد و او به حيدري پاس داد و او با ضربه سر دروازه سپاهان را باز کرد
سپاهان 11 نفره دفاع می کند. پرسپوليس هم از چپ و راست به روی دروازه سپاهان کرنر می زند ولی نتيجه اي ندارد.
7 دقيقه وقت اضافه نيمه دوم گرفته شده. ( خودش يک نيمه است ) ويه را سرمربي سپاهان به شدت اعتراض می کند که چرا 7 دقيقه
سپاهان فقط دفاع می کند. پرسپوليس هم موقعيت از دست می دهد!
عماد رضا خارج و مجوجيري برای سپاهان وارد زمين شد
کارت زرد برای تيم سپاهان: هماهمي ( وقت کشي دروازه بان )
پنج دقیقه تا پایان وقت معمول این بازی باقی مونده
کارت زرد برای تيم سپاهان: عماد رضا
شوت کاشته حسين کاظمي در دستان واعظي دروازه بان پرسپوليس جاي گرفت
وووووووووواااااااای شوت کاشته خليلي در آستانه ورود به دروازه سپاهان توسط دروازه بان به کرنر زده شد
نيمه دوم وقت اضافه زيادي خواهد داشت. بازي خيلي متوقف شد.
تعويض برای تيم سپاهان: پاپي وارد و ابوالهيل خارج شد
کارت زرد برای سپاهان: محسن حميدي
اوت دستي ، کرنر از چپ و راست به روی دروازه سپاهان. تماشاگران بي امان پرسپوليس را تشويق می کنند. سپاهان کاملا در لاک دفاعي فرو رفته
کارت زرد برای تيم پرسپوليس: حسين کعبي
محسن حميدي برای سپاهان وارد زمين شد.
پرسپوليس حمله می کند. سپاهان دفاع. حملات پرسپوليس هنوز نتيجه اي براي اين تيم نداشته
ااااااااااااااووووووه شوت محکم عماد رضا به شکل خطرناکي از کنار دروازه پرسپوليس بيرون رفت
کارت زرد برای تيم سپاهان: حسين کاظمي
تعويض برای تيم پرسپوليس: عباس آقايي از زمين خارج و ماته وارد زمين شد
پرسپوليس دارد روی دروازه سپاهان فشار می آورد. سانتر از چپ و راست به روی دروازه سپاهان توسط بازيکنان پرسپوليس همچنان ادامه دارد.
سپاهان نيمه دوم را خيلي خوب آغاز کرده و چند موقعيت خوب گلزني داشته تا اين لحظه
سيد صالحي و عماد رضا می توانستند دروازه پرسپوليس را باز کنند ولي تعلل دو بازيکن اين موقعيت را از دست داد
ااااااااااااااااااووووووو ه شوت محکم حسين کاظمي در آستانه ورود به دروازه پرسپوليس توسط واعظي به کرنر زده شد
نيکبخت واحدي وارد زمين شدو نصرتي از زمين خارج شد
نيمه دوم توسط تيم سپاهان آغاز شد.
نيمه اول با نتيجه 1 بر 1 مساوي خاتمه يافت
2 دقيقه وقت اضافه نيمه اول گرفته شده است
وووووووووووااای شوت کاشته خليلي به کنار دروازه سپاهان برخورد کرد
بازی در ميانه زمين در جريان است
سرعت بازی خيلي پائين آمده. سپاهان با کنترل توپ بازي را آرام کرده
کارت زرد براي تيم سپاهان: احسان حاج صفي
گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگللل گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگلل برای تيم سپاهان» احسان حاج صفي ( حسين کاظمي عجب پاسي داد از ميانه زمين. توپ به حاج صفي رسيد. او همه را پشت سر گذاشت و با دروازه بان تک به تک شد و با شوتي محکم دروازه پرسپوليس را باز کرد )
اوت دستي به روی دروازه پرسپوليس انداخته شد. ضربه سر بازيکن سپاهان به شکل خطرناکي از بالاي دروازه پرسپوليس بيرون رفت
ووووووووووووووووووووووووو وووووووااااای شوت محسن خليلي به تير افقي دروازه سپاهان برخورد کرد. توپ برگشتي به باقري رسيد. ضربه سر باقري از بالاي دروازه سپاهان بيرون رفت. عجب بازی زيبايي شده
گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ للل گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگلل برای تيم پرسپوليس: محسن خليلي ( عجب گلي زد اين خليلي. پشت محوطه جريمه تيم سپاهان يک استپ سينه کرد و با پاي چپ شوت محکم را روانه دروازه . توپ مستقيما وارد دروازه شد )
بازيکنان دو تيم با احتياط بازی مي کنند. بازی اکثرا در ميانه زمين جريان دارد
نيمه اول توسط تيم پرسپوليس آغاز شد.
اسامي بازيکنان تيم پرسپوليس: واعظي ، نصرتي ، حيدري ، زارعي ، باقريها ، باقري ، آقايي ، آشوبي ، کعبي ، نوري و خليلي.-
اسامی بازيکنان تيم سپاهان: هماهي ، عقيلي ، عزيز زاده ، لوينيان ، جعفري ، کاظمي ، ميثم کاظم ، حاج صفي ، ابوالهيل ، سيد صالحي و عماد محمد رضا
خيابانهاي اطراف ورزشگاه آزادی مملو از اتوبوس های شرکت واحد است. حدود 1700 دستگاه اتوبوس امروز تماشاگران را بعد از بازی به منازلشان می رسانند
جاي سوزن انداختن هم در استاديوم آزادی نيست. حتي راهروهاي و مسير عبور و مرور تماشاگران هم پر از جمعيت شده.
نيروی انتظامی با تمام قوا کنترل تماشاگران را به عهده گرفته. نظم خاصي در استاديوم آزادی حاکم است
بيش از 40هزار تماشاگر پشت درهاي بسته مانده اند. 100هزار تماشاگر هم اکنون داخل استاديوم نشسته اند.
بازيکنان دو تيم به داخل زمين آمده اند و در حال گرم کردن خود می باشند
خدا میدونه اگه پرسپولیس نبره چی به سر طرفدارای سپاهان میاد!
CHAMPION ([Only registered and activated users can see links]) خان!
چرا عقبکی میری؟!
CHAMPION
17-05-2008, 16:14
عقبکی چیه بابا .
ناسلامتی مستقیم ها:loudlaff:
Elbimbo deoro
17-05-2008, 16:21
واقعا حق پرسپولیس برده ، اگه اون توپه گل شده بود
4 به 2 موقعیت گل
61 به 49 مالکیت ولی به این چیزا کاپ نمی دن
سپاهان بازی رو با این دید شروع کرد که با پاس های پشت دفاع پرسپولیس رو غافلگیر کنه و کاملاً هم منطقی بود تاکتیکشون. ولی چیزی که عجیبه اینه: موقعی که پرسپولیس احتیاج به گل داشت اسیر این تاکتیک نشد و بعد از گل انتظار می رفت که احتیاط بیشتری بکنه ولی در کمال تعجب موقعی که جلو افتاد از همین راه گل خورد...
شاید اگه خلیلی اون توپ رو گل می کرد سپاهان هم به سرنوشت صبا دچار میشد، ولی الان کار تا حدودی برای پرسپولیس سخت شده.
درسته که نیمه اول زارعی خوب بازی کرد، ولی تک گل سپاهان هم روی غفلت خود زارعی به ثمر رسید. انتقال کعبی به راست و تشکیل زوج کعبی-زارعی و آوردن نیکبخت به چپ می تونه روند بازی رو دوباره به سود پرسپولیس عوض کنه.
منظورم اینه چرا از پایین میری بالا؟!
Elbimbo deoro
17-05-2008, 16:28
خدا میدونه اگه پرسپولیس نبره چی به سر طرفدارای سپاهان میاد!
خبرگزاریا نوشتند که قبل از بازی سپاهانیا اشیایی رو به طرف پرسپولیسی ها انداختند
حالا بازم خودتونو گول بزنید
e30united
17-05-2008, 17:38
خوب با اين كه طرفدار آبي و استقلال هستم
اما اين فصل حق پرسپوليس بود كه قهرمان بشه
به پرسپوليس ها تبريك ميگم
پرسپولیس خوش شانس ترین تیم جهان
همچنین داور بازی هم ضغیف ترین داور جهان است
cristiano
17-05-2008, 17:39
:perspolis:قهرمانی پرسپولیس رو به همه هواداران عزیز تبریک میگم
تبریک به همه پرسپولیسیها و طرفداران :d0s69thbefhifftitrz**افشین قطبی**:d0s69thbefhifftitrz
لیاقتش رو داشتند، مبارکشون باشه.
سپاهانیها فقط خطا می کردند، کل تیمشون اخطار گرفتند، گلرشون وقت کشی می کرد، موقع ضربه ایستگاهی آخر کاظمی شیطنت می کرد، وقتی خطا به نفع پرسپولیس میشد توپ رو نمی دادن، از اینکه همچین تیمی نتونست قهرمان لیگ کشورم بشه بینهایت خوشحالم!:5:
خب تیمی که تمام داوران رو پشت سرش داشته باشه معلومه که شایسته قهرمانیه
پس منم قهرمانی این تیم شایسته رو به هوادارانش مخصوصا مزدک میرزایی عادل فردوسی پور جواد خیابانی و کمیته داوران تبریک میگم
اتفاقا تیم دیگری شایسته قهرمانی بود به نظرم
دلایلم برای این نظر هم کاملا درسته
King_Of_BOYS
17-05-2008, 18:00
اولا قهرمانی پرسپولیس را به همه پرسپولیسیها و طرفداران حق و حقیقت تبریک میگم . دوما واقعا فکر نمیکردم که محمد اینقدر بی منطق باشه . البته ببخشید ها شما الان از روی احساسات حرف زدید. خواهشا بیشتر روی حرفهات فکر کن. :3ztzsjm: اصلا هم تیمی شایسته قهرمانی به جز پرسپولیس نبود. کسر 6 امتیاز . حاشیه ها . دادن دو امتیاز به سپاهان. اخه کدوم تیم شایسته قهرمانیه؟ بابا محمد بیشتر فکررررررررررررررررررررررر کن.
نه اصلا حرفی از روی احساسات نزدم
شما ببین توی چند بازی این فصل ثانیه آخر گل میزنه و با کمک داور (الان هرچی فکر میکنم جز بازی رفت با صباباطری همه داوریها یا به نفع پرسپولیس بوده یا عادلانه) امتیاز جمع کرده
شما اسم اون گل پرسپولیس به سایپا رو جز شانس چی میزاری؟
بازی رفت چی
من طرفدار حق هستم و اینجا حق پایمال شد.
داور بازی جام حذفی سپاهان پرسپولیس را تا سه سال محاکمه میکنید اما اینهمه به نفع تیمتون گرفته میشه حرفی نمیزنید.چرا؟
حالا من احساسی هستم یا شما
e30united
17-05-2008, 18:11
بابا خودتون رو كنترل كنين!!!
ببين آقا محمد
خوب حالا ميگي چيكار كنيم
داوري به نفعشون گرفت
خوب
قبول
ديگه نتيجه برنميگرده كه
انصافا بازي 7 دقيقه وقت تلف شده داشت؟؟؟؟
نداشت
حالا من بگم
تو بگي
يكي ديگه بگه
چه فايده
اولا قهرمانی پرسپولیس را به همه پرسپولیسیها و طرفداران حق و حقیقت تبریک میگم . دوما واقعا فکر نمیکردم که محمد اینقدر بی منطق باشه . البته ببخشید ها شما الان از روی احساسات حرف زدید. خواهشا بیشتر روی حرفهات فکر کن. :3ztzsjm: اصلا هم تیمی شایسته قهرمانی به جز پرسپولیس نبود. کسر 6 امتیاز . حاشیه ها . دادن دو امتیاز به سپاهان. اخه کدوم تیم شایسته قهرمانیه؟ بابا محمد بیشتر فکررررررررررررررررررررررر کن.
حالا اونا به کنار
چقدر سپاهانیا وقت تلف میکردن......موقع تعویضهاشون...موضق خطا ها یا کرنرها..چقدر خودشون رو انداختن زمین....
سید صالحی پای اشوبی رو زد بعد خودش رو انداخت رو زمین!!!!!:117:
خوشحالم که پرسپولیس قهرمان شد.......تبریک به همه پرسپولیسی ها
شما ببین توی چند بازی این فصل ثانیه آخر گل میزنه و با کمک داور (الان هرچی فکر میکنم جز بازی رفت با صباباطری همه داوریها یا به نفع پرسپولیس بوده یا عادلانه) امتیاز جمع کرده
شما اسم اون گل پرسپولیس به سایپا رو جز شانس چی میزاری؟
بازی رفت چی
داور بازی جام حذفی سپاهان پرسپولیس را تا سه سال محاکمه میکنید اما اینهمه به نفع تیمتون گرفته میشه حرفی نمیزنید.چرا؟
من هم با محمد موافقم حرف هاش هم اصلا از روي احساسات نبود اين يه واقعيته كه داورها كمك زيادي به پرسپوليس كردن و توي خيلي از بازي ها هم شانس آوردن
Loverboy
17-05-2008, 18:21
استقلالی های گرام ناراحت نشنا ولی اگه ما شانس داشتیم که 6 امتیاز رو کم نمیکردن . بابا بی خیال یه کم واقع بین باشید . ایشالله شما هم تو جام حذفی حال سپاهان رو میگیرید که دیگه زیاد کری نخونه واسه تهرانیا
1-شما ببین توی چند بازی این فصل ثانیه آخر گل میزنه
2-و با کمک داور (الان هرچی فکر میکنم جز بازی رفت با صباباطری همه داوریها یا به نفع پرسپولیس بوده یا عادلانه) امتیاز جمع کرده
3-شما اسم اون گل پرسپولیس به سایپا رو جز شانس چی میزاری؟
4-بازی رفت چی
1- ثانیه آخر گل زدن هم جزو فوتباله، تیمی که تا ثانیه آخر امید داشته باشه، اگه گل بزنه، حقشه. حتی اگه بگی شانس، باز من میگم اون شانس هم حقشه. چون تا دقیقه آخر نا امید نشده.
2- برآیند تمام اشتباهات داوری این فصل چند امتیاز به نفع پرسپولیس داشته؟ بیشتر از 6 امتیازی که ازش کم شده؟
3- تو همون بازی کریم دروازه خالی رو زد تو آسمون. اینم میشه بدشانسی؛ پس این به اون در.
4- دوبازه تکرار می کنم: ثانیه آخر گل زدن هم جزو فوتباله، تیمی که تا ثانیه آخر امید داشته باشه، اگه گل بزنه، حقشه. حتی اگه بگی شانس، باز من میگم اون شانس هم حقشه. چون تا دقیقه آخر نا امید نشده.
لیگ چهارم حرفه ای که فولاد قهرمان شد، استقلال تو چندین و چند بازی ثانیه های آخر گل میزد و امتیاز جمع می کرد. اون موقع همه ما استقلالی ها کلی کیف هم می کردیم!
پ.ن: خبری از Poema ([Only registered and activated users can see links]) نشد، خیلی احساساتیه، خدای نکرده بلایی سر خودش نیاورده باشه؟:-t
Hossein505
17-05-2008, 18:59
تبریک تبریک
بچه ها گل کاشتن دمشون گرم دمه شما هم گرم
تبريك به همه سرخهاي پايتخت
پرسپوليس حقش بود آبي ها لطفا ساكت شن
فعلا برين با فجر و پگاه خرس وسط بازي كنيد
bianconeri
17-05-2008, 19:13
ويرايش شد ! به تيمهاي رقيب توهين نكنيد .
1- ثانیه آخر گل زدن هم جزو فوتباله، تیمی که تا ثانیه آخر امید داشته باشه، اگه گل بزنه، حقشه. حتی اگه بگی شانس، باز من میگم اون شانس هم حقشه. چون تا دقیقه آخر نا امید نشده.
Poema ([Only registered and activated users can see links]) :-t
اگه گل نمیزد هم باز وقت لازم رو کمیته ی داوران لطف می کرد و بهشون می داد!!!
7 دقیقه اعلام کردن و 9 دقیقه بازی کردن.
فکر کنم گه بازم نمیشد یه 45 دقیقه به افتخار بچه شیر های قرمز اضافی اعلام می کردن!!!
( البته من طرفدار استقلال یا سپاهان نیستم ولی با قهرمانی های مشکوک به شدت مخالفم )
صبا باید 4 تا از پرسپولیس می خورد؟؟؟
یعنی طی 1 هفته تیم چقدر می تونه افت کنه؟؟؟
به هر حال این قهرمانی رو به پرسپولیسی ها تبریک می گم چون دوست داشتم واقعا استقلال و پرسپولیس رو تو آسیا ببینم.
کار آقای قطبی هم انصافا حرف نداشت!!!
MamadMunchen
17-05-2008, 19:31
تبریک به همه پرسپولیسیها و طرفداران :d0s69thbefhifftitrz**افشین قطبی**:d0s69thbefhifftitrz
لیاقتش رو داشتند، مبارکشون باشه.
مهدي تو اين چند وقته سنگي چيزي به مخت نخورده احيانا ؟:D به طرز عجيبي پرسپوليسي شدي ! :17:
لامصب ببين افشين چه كرده ! استقلالي دو آتيشه رو پرسپوليسي كرده . :1:
واقعا كل ليگ امسال يه طرف افشين قطبي يه طرف .
1- پرسپولیس خوش شانس ترین تیم جهان
2- همچنین داور بازی هم ضغیف ترین داور جهان است
1- جانه من از شانس تو اين فصل صحبت نكن كه يه خروار بد شانسي داشتيم اين فصل !
يادم نميره ! تو بازيه رفت با فجر سپاسي گل سوم رو كه خورديم با خودم گفتم پرسپوليس حسرت اين 2 امتياز رو ميخوره , آخراي بازي دقيقه 94 بود كه تلويزيون رو خاموش كردم و رفتم اما دلم طاقت نياورد :D و برگشتم تلويزيون رو روشن كردم كه ييهو ديدم ضربه كاشته شده و حيدري توپ رو با ضربه سر تَپوند :32: تو دروازه ! ( خط اول چه ربطي به خط دوم داشت اصلا؟ :-??)
2- آره ؟!؟؟ گل صحيح پرسپوليس رو جلوي برق آفسايد ميگيرن اين ميشه داوري به نفع پرسپوليس ؟ يكي از بچه ها عكسش رو گذاشته بود .
=============================
3- واي خدا به خاطر اجراي مراسم اهداي جام چقدر خنديدم :D خيلي مسخره بود ! ماته برگرده كرواسي چي ميگه آخه ؟ :wagfinger1:
4- برم يه سر به تاپيك پيش بيني ليگ برتر بزنم ببينم يه وقت خدا همون عذابش رو نازل نكرده باشه بعضيها رو اول كرده باشه ! :1:
Arastoo 10
17-05-2008, 19:41
آقا محمد !
واقعا ازت انتظار نداشتم كه اين طور صحبت كني!:15:
1.نيمه اول يه پنالتي پرسپوليس خورده شد و اون گل كعبي هم آفسايد نبود.
2.لطفا اينقدر به ديگران تهمت نزنيد( يكي از دلايل پيشرفت نكردن فوتبالمون همين قضاوتهاي
ناصحيح و از روي احساساته!)
3.ان شاا... استقلال قهرمان جام حذفي بشه.:wavesmile:
Totti_M72
17-05-2008, 19:41
تبریک حق به حق دار رسید-اتفاقا خوب شد دقیقه ی 96 گل زدند حرصش برای سپاهانیا 10 برابر شد
قهرماني پرسپوليس مبارك هوادارانش .
Elbimbo deoro
17-05-2008, 20:06
داش مهدی من اینجام ، خوشحالم که بیاد من بودی
اول قهرمانی رو تبریک میگم به همه عاشقان پرسپولیس
بعد از همه استقلالیا که نه از بعضیاشون می خوام یکم مهرومحبت یاد بگیرن ، چقدر ما آرزو کردیم استقلال هم جام حذفی رو بگیره تا هم هردو حرفی برای گفتن داشته باشیم هم اینکه سپاهان جامی نگیره ولی انگار بعضی استقلالیا بیشتر از خود سپاهانیا ناراحت شدند .
Loverboy
17-05-2008, 20:07
البته بازم ببخشیدا . ولی برای بعضی ها واقعا متاسفم که براشون سخت قهرمانی پرسپولیس . هر چی دوست دارید بگید مهم نیست ولی خدا همیشه حق رو به حق دار میده . چه دقیقه ی 1 باشه چه 97 .
من کل بازی رو ضبط کردم حاضرم کل وقت تلف کردنای سپاهانی ها رو سر هم جمع کنم تو یه کلیپ بذارم تا ببینید که این بازی باید 12 دقیقه و 43 ثانیه وقت تلف شده نه 7 دقیقه . با این تفاصیر و پستهایی که داده شد معلوم شد که درک بچه ها از فوتبال واقعا در چه حده .
از من دلگیر نشید چون حقیقت واقعا تلخه . هر کی با من موافقه نظرش رو بگه .
Mahbod23
17-05-2008, 20:13
این پرسپولیس باید قهرمان می شد .:13:قهرمانی پرسپولیس را به تمام پرسپولیسی ها تبریک می گم.:72:
البته بازم ببخشیدا . ولی برای بعضی ها واقعا متاسفم که براشون سخت قهرمانی پرسپولیس . هر چی دوست دارید بگید مهم نیست ولی خدا همیشه حق رو به حق دار میده . چه دقیقه ی 1 باشه چه 97 .
من کل بازی رو ضبط کردم حاضرم کل وقت تلف کردنای سپاهانی ها رو سر هم جمع کنم تو یه کلیپ بذارم تا ببینید که این بازی باید 12 دقیقه و 43 ثانیه وقت تلف شده نه 7 دقیقه . با این تفاصیر و پستهایی که داده شد معلوم شد که درک بچه ها از فوتبال واقعا در چه حده .
از من دلگیر نشید چون حقیقت واقعا تلخه . هر کی با من موافقه نظرش رو بگه .
من واقعا خوشحال میشم این کلیپ رو ببینم!!!
صحبت قطبی قبل از بازی:
سرمربى پرسپوليس تأكيد كرد: با توجه به كسر ۶ امتياز از پرسپوليس دوست دارم مثل يك دونده ماراتن كه نفر دوم است در دقايق آخر مسابقه قهرمان شوم. اعتقاد دارم نفر اول نمى تواند پشت سر خود را به دقت نگاه كند و نفر دوم از اين مورد مى تواند نهايت استفاده را ببرد.دقیقاً همینطور هم شد!!! درست در لحظه عبور از خط پایان...
1-اگه گل نمیزد هم باز وقت لازم رو کمیته ی داوران لطف می کرد و بهشون می داد!!!
7 دقیقه اعلام کردن و 9 دقیقه بازی کردن.
فکر کنم گه بازم نمیشد یه 45 دقیقه به افتخار بچه شیر های قرمز اضافی اعلام می کردن!!!
( البته من طرفدار استقلال یا سپاهان نیستم ولی با قهرمانی های مشکوک به شدت مخالفم )
2-صبا باید 4 تا از پرسپولیس می خورد؟؟؟
یعنی طی 1 هفته تیم چقدر می تونه افت کنه؟؟؟
به هر حال این قهرمانی رو به پرسپولیسی ها تبریک می گم چون دوست داشتم واقعا استقلال و پرسپولیس رو تو آسیا ببینم.
کار آقای قطبی هم انصافا حرف نداشت!!!
1- خودت رو بذار جای داور و کمیته داوران، تو اگه جای اونها بودی و می خواستی پرسپولیس رو قهرمان کنی، چیکار می کردی؟ صبر می کردی 90 دقیقه ببینی بازی چند چند میشه و بعد وقتی دیدی مساویه، تازه دقیقه 90 به صرافت می افتادی و 7 دقیقه زمان تلف شده می گرفتی؟!! یا کار ساده تری می کردی: می تونستی صحنه مشکوکی که روی کعبی اتفاق افتاد رو خطا بگیری. فوقش می گفتند داور یه پنالتی اشتباه گرفته، چیزی که تا دلت بخواد اتفاق می افته. سپاهانی ها چپ و راست خطا می کردند، کافی بود به جای اینکه به بیشترشون کارت زرد بدی، به یک نفرشون دو تا کارت زرد می دادی. چرا این کار ها رو نکردند؟!!
2- بازم خودتو بذار جای صبایی ها. فرض کن صبا منفعت خودش رو ندید گرفته و از خیر قهرمانی گذشته و پا شده اومده داوطلبانه ببازه تا راه قهرمانی پرسپولیس رو هموار کنه! چرا باید 4 تا بخوره تا همه صحبت از تبانی کنن؟ چرا 2-1 نباخت؟
1-مهدي تو اين چند وقته سنگي چيزي به مخت نخورده احيانا ؟:D به طرز عجيبي پرسپوليسي شدي ! :17:
2-لامصب ببين افشين چه كرده ! استقلالي دو آتيشه رو پرسپوليسي كرده . :1:
3-واقعا كل ليگ امسال يه طرف افشين قطبي يه طرف .
4- واي خدا به خاطر اجراي مراسم اهداي جام چقدر خنديدم :D خيلي مسخره بود ! ماته برگرده كرواسي چي ميگه آخه ؟ :wagfinger1:
5- برم يه سر به تاپيك پيش بيني ليگ برتر بزنم ببينم يه وقت خدا همون عذابش رو نازل نكرده باشه بعضيها رو اول كرده باشه ! :1:
1- یه کم احساس منگی می کنم اتفاقاً:D احتمالاً چیز خورم کردن!:17:
2- از زمان دو آتیشه بودن من سالها می گذره. در ضمن کی گفته من پرسپولیسی شدم؟ چرا هول ورت داشته؟!:D
3- اینو هستم نا فرم!
4- برو خدا رو شکر کن سوارکار نیومد!:D صد رحمت به این جشن!
5- اتفاقاً بدجوری اون عذاب رو نازل کرده! چون بعید می دونم قهرمان بشم!:27:
Amin-TopGoal
17-05-2008, 21:22
اول قهرمانی رو به هوادارای پرسپولیس تبریک میگم.
فکر نمی کنم غیر از همین دو تیم تیم دیگه ای شایسته قهرمانی بود. بهتره قهرمانی پرسپولیس رو لوث نکنیم. به هر حال تو فوتبال برای موفقیت به کمی شانس هم نیاز هست. این بحث های حاشیه ای مثل فدراسیون فوتبال کمک کرد که تیم قهرمان بشه رو هم نگید چون واقعا اینطور نبوده.
خودتون یکم اتفاقات رو مرور کنید ( بخشیش رو مهدی گفت ) متوجه می شید که اصلا اینطور نبوده و نیست. ساده ترین کاری که می تونستن حامیان پرسپولیس ( به زعم بعضی ها ) انجام بدن این بود که دو امتیاز رو به سپاهان تخفیف ندن!!
من که اصلا این بحث ها رو قبول ندارم.
M E H R D A D
17-05-2008, 21:25
عجب واقعا قهرمانی انقدر مشکوک باز هم به تبانی های یووه ( البته قصد جسارت به طرفداران تیم یووه ندارم بی خودی به دل نگرید )
این بازی دیگه خداییش معلوم بود که بالایی ها می خواهند پیروزی قهرمان بشه.
به نظر شما بهتر نبود برای این بازی می رفتند داور از یک کشور دیگه می اوردن؟ نه خدا وکیلی بگید؟!!:-?
Loverboy
17-05-2008, 21:27
مهدی جان بحث ها بی فایدست هر چقدر هم بیان بگن که داوری و .... مشکل داشت جوابشونو نمیشه داد چون منطقی تو وجود بعضی ها نیست و فقط سعی میکنن درصد سوزش رو برای خودشون کم کنن . چون ( ببخشیدا ) درصد سوزش و سوختگی بالاست .
Amin-TopGoal
17-05-2008, 21:31
عجب واقعا قهرمانی انقدر مشکوک باز هم به تبانی های یووه ( البته قصد جسارت به طرفداران تیم یووه ندارم بی خودی به دل نگرید )
به نظر شما بهتر نبود برای این بازی می رفتند داور از یک کشور دیگه می اوردن؟ نه خدا وکیلی بگید؟!!:-?
میشه مشکل داوری رو بگی کجا بود؟؟ در ضمن به گفته کارشناس داوری ( آقای فنایی ) تو شبکه جام جم، داور باید بازیکن سپاهان رو به خاطر تکل خطرناک روی باقری اخراج می کرد.
فقط ایرادش از داور این بود که کارت زرد به سپاهانیها زیاد داده شد که گفت اونم ممکنه به خاطر این بوده باشه که میخواسته بازی رو کنترل کنه. به غیر از اینا من مشکل خاصی رو تو داوری ندیدم.
پرسپولیس شایسته بود و قهرمان شد همین!
ديگه اينجوري هم كه شما فكر ميكنين نيست اگر هم اشتباهي از طرف داورها بوده نميشه گفت كه عمدي بوده بهتره يه ذره منطقي تر برخورد كرد
تباني هم ديگه از اون حرفا بودااااا
Loverboy
17-05-2008, 21:38
واقعا خنده داره
خدا رو شکر پرسپولیس بازیهای آخرش با مدعی های اصلیه قهرمانی بوده و با اونا تبانی کرده :loudlaff:
بازیکنای صبا و سپاهان با پرسپولیس تبانی کردن که پرسپولیس قهرمان بشه . چقدر این بازیکنای مرامشون مثل تختیه واقعا دمشون گرم که به پرسپولیس حال دادن . بعد میگن تختی مرده .
واقعا خنده دار نیست ؟
bahmaniiran
17-05-2008, 21:39
باب دیکه حرفی واشسه گفتن ندارین مجبورین از این حرفا بزنین پس حتما گل دومی هم که پرسپولیس زد با داور و فدراسیدن تبانی کرده بود.......
HaMi.News
17-05-2008, 22:01
به به !!!!!!!
خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا شکرت !!!!!
خدایااااااااااااااااااا هزار مرتبه شکرت !!!!
تبریک به همه دوستای عزیزم !!!
Loverboy
17-05-2008, 22:05
هامی جون تبریک به خودت .
قهرماني مبارك هوادارانش باشه
خواهشا استقلاليها و سپاهانيها بيخود شلوغش نكنن
داور اينجوري بود و اونجوري بود و اين بحث ها رو ولش كنيد اگه كسي ميخواست پرسوليس رو قهرمان كنه كه نميذاشتن واسه روز آخر جلو اين همه تماشاگر, كه خودشون هم نتونن كنترل كنن
اگه ميخواستن اين كار رو انجام بدن پيروزي رو تو يكي از اين شهرستانها قهرمان ميكردن و صداش رو هم در نمي آوردن پس حرف زدن در اين مورد بيخوده
درباره شانس و اين جور حرفها هم مگه سالي كه استقلال اول شد خيلي از بردهاش رو بعد از ديقه 90 به دست نيآورد؟ (من نه طرفدار استقلال هستم و نه پيروزي فقط بايد واقعيت ها رو گفت) شانس هم جزئي از فوتباله يعني جرئي از همون 90 ديقس هر كي شانسش بيشتر احتمال بردش بيشتر
به غير از اين 2 تيم به نظر من هيچ تيمي شايسته قهرماني نبود فقط اميدوارم كه تو جام حذفي هم استقلال قهرمان بشه تا با 3 نماينده قدرتمند در جام باشگاهها حاضر بشيم
HaMi.News
17-05-2008, 22:14
من نمیدونم استقلالی ها دیگه چشونه ؟ بابا شما دیگه چرا 13 شدین تموم ! اون سال قهرمان شدین کسی حرفی نزد ! بابا بزارین تو رو خدا ما هم حالشو ببریم به خدا سکته کردیم امروز ! lover جونم فدات داداشه گلم !!!
قهرمانی پرسپولیس کبیر بر همه پرسپولیسیهای عزیز مبارک:13:
به امید قهرمانی در اسیا و جام باشگاههای جهان:13:
واااای نیستین ببینین اصفهان چه خبره !!
بعده بازی با پرچمای سرخ ریختیم تو خیابون بزن و بکوب سپاهانیا رو کاردشون میزدی خون از وجودشون در نمیومد
بعضی هاشون واسه خودشون ریختن بیرون و میگن ما قهرمان اصلی هستیم و شادی میکنن
یه چنتا درگیری هم پیش اومد ولی پلیس اینجا آماده باشه
منم ماشینم قرمز بود تا دلتون بخواد موتورا از بغل رد شدن مشت و لگد نثارش کردن!!!
ولی با همه اینا
آسیا ما اومدیم آماده باش
RealMadrid7
17-05-2008, 23:15
اول از همه قهرمانی پرسپولیس رو به همه ی هواداراش تبریک میگم.
تو این بازی داور سهوا یا عمدا به پرسپولیس کمک زیادی کرد.از توضیح دادنش خودداری میکنم چون فایده ای نداره و گذشته.
سپاهان با امتیازاتی که ازش کم شد.با توجه به اینکه نزدیک 4 ماه بیرون از خونه و بدون تماشاگر بازی کرد.با توجه به اینکه در لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی هم تلاش کرد.با توجه به همه ی مشکلات ریز و درشتی که داشت اینکه تونست پا به پایه پرسپولیسی که تقریبا همه ی فصل رو تو آزادی بازی میکرد بالا بیاد واقعا قابل تحسینه.
سپاهان اینهمه سفر داشت که اگه تیمه دیگه ای داشت بازیکناش واقعا از لحاظ نیروی بدنی از بین میرفتن.سپاهان به طور عادی باید یه هفته درمیون بیرون خونه و تو خونه بازی میکرد ولی پرسپولیس فکر کنم بالای 60% بازیهاش تو آزادی بود.مثلا بازی با صباباتری صبا میزبان بود ولی 100 هزار تا پرسپولیسی تو ورزشگاه بودن.
به هرحال اینا چیزاییه که گذشته باید به پرسپولیس به خاطر روح تیمیش و همه ی زحمتایی که کشید هم خسته نباشید گفت هم تبریک.بالاخره اونام مشکلات خاص خودشونو داشتن.
من این قهرمانی رو به همه ی هواداری خوب پرسپولیس تبریک میگم و امیدوارم سال بعد با یه تیم خوب حضوری شایسته تو لیگ قهرمانان داشته باشه و بتونه نام ایران عزیز رو سرافراز کنه.
Amin-TopGoal
17-05-2008, 23:23
سپاهان به طور عادی باید یه هفته درمیون بیرون خونه و تو خونه بازی میکرد ولی پرسپولیس فکر کنم بالای 60% بازیهاش تو آزادی بود.مثلا بازی با صباباتری صبا میزبان بود ولی 100 هزار تا پرسپولیسی تو ورزشگاه بودن.
این یه مشکل تو فوتبال ماست که تو همه دوره ها به نفع هر دو تیم استقلال و پرسپولیس وجود داره. ربطی به امسال نداره.
RealMadrid7
17-05-2008, 23:34
این یه مشکل تو فوتبال ماست که تو همه دوره ها به نفع هر دو تیم استقلال و پرسپولیس وجود داره. ربطی به امسال نداره.
امین جان منم یکی از دلایلی که نه طرفدار استقلالم نه پرسپولیس همینه.
Ardalan Club
17-05-2008, 23:50
همه این مشکلات یه طرف فشاری که روی بازیکنای پرسپولیس و استقلال هست یه طرف
همه از مزیت های این دو تیم صحبت می کنن
یکی نمی گه حاشیه هایی که میریزه سرشون بدتر از 100 تا بازی با 200هزار تماشاگر خودی هستش
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه حقشه:d0s69thbefhifftitrz
می بینم که تمام دشمنان حق و پرسپولیس دارن میسوزن:قلیون:
اگه حرف از شانسه که 6 امتیاز ازپرسپولیس کم کردن 2 امتیاز به سپاهان بخشیدن, چند تا بازیشو سپاهان با گل بخودی تیم حریف برد
(نشانه هایی از تبانی تیم پرسپولیسه اینا حتما):wagfinger1:
این بازیه آخرم چپیده بودن تو دفاع گلشونم شانسی رو تک حمله ی که داشتن زدن بعدم ضد فوتبال بازی میکردن همش رو زمین ولو بودن(صد رحمت به اعراب):-&
دواریم که یه پنالت رو کعبی گرفته نشد و اون خطا رو کریم اخراج رو شاخش بود
قهرمانی به همه ی دوستان پرسپولیسیم تبریک میگم :perspolis:
ما میریم آسیا........استقلالم یه تبریک می گیم بهشون باسه این مقامه ارزندشون....ولی استقلالم حذفی رو ببره باسه ایران تو آسیا خوبه
kouroosh_maldini
18-05-2008, 00:43
بابا مربي تيم ما افشين خان قطبي دمش گرم مرد مرداس فقط مرد سر قولشه دل شيرو نشونتون داد حرف زد عمل كرد
:fkr::d0s69thbefhifftitrz دم غيرت بچه هاي پرسپوليسم گرم :72::d0s69thbefhifftitrzهوادارا هم كه كارشون هميشه درسته:13:
:72:پس ايول به :72::d0s69thbefhifftitrzمجموعه فرهنگي ورزشي پرسپوليس:d0s69thbefhifftitrz:72:
:72::d0s69thbefhifftitrzبچه ها مچكريم:d0s69thbefhifftitrz:72:
:5:پرسپوليس قهرمان ميشه خدا ميدونه حقشه به لطف يزدانو بچه ها پرسپوليس قهرمان ميشه:5:
مباركمون اين قهرمانيمون
:D:1:راستي 6 امتيازم كم كنيد:1::D
:-tفوتبال تا زدن سوته داور جزء بازي منچستر بايرن مونيخ يادتونه يا ميلانو با ajax بازم بگم:-t
:-?تو كدوم بازي به نفع پرسپوليس گرفته شده حداقل يه پنالتي يا آفسايد منجر به گل بگين:wagfinger1::6:
:301:يه چيزي ميگم گوش كن ما هر جور قهرمان مي شديم شما تهمت تبانيو داورو ميزنين پس خودتونو گول نزنين لطفا :7::قلیون:
:-??تازه گل به خودياي تيمهاي مقابل سپاهانم از جمله برق .پگاه.ملوان... بازم بگم
گل زدن از محسن خليلي ياد بگيرين نه زوري هول دادن
rossoneri
18-05-2008, 06:15
واییییییییییییییییییی
خوندن این پستای فوق العادتون بعد قهرمانی فوق العادس!
تشکر از همه ی پرسپولیسیایی که جواب حرف های مسخره و از روی سوختگی بقیه رو دادن...
چقد حقمون رو خوردن امسال ولی بازم قهرمانی به تیمی که رسید که حقش بود!
فولاد مبارکه ایا فکر کردن با کور کردن چشم یه بدبخت و کسر 6 امتیاز از تیم حریف و ناداوری و صددددددددددددد البته عرب بازیاشون تو زمین( که روی بحرینی هارم کم کرده بودن تو این کار!!!!) می تونن قهرمان شن؟!؟!؟!
چقدمممممممممممم بی فرهنگن این زردا؟!
اسمشونو گذاشتن باشگاه فرهنگی ورزشی برین ببینین با خبرنگارا چی کار کردن!!!
آدم کف می کنه! کاراشون در حد لیگ دسته 3 ساحل عاجه!
قررررررربون پرسپولیسیا که بعد بازیم شخصیتشونو نشون دادن هر چی تونستن از این زردا تشکر کردن اما همین زردا چه مصاحبه های خوشگلی تحویلمون دادن!
بی خیال همه ی اینا! این چیزا رو که میبینم بیشتر به پرسپولیس افتخار می کنم!
ولی هنوز قیافه ی ساکت رو بعد بازی ندیدم! جشن قهرمانیه من کامل نشده هنوز!
بعد بازی خیابونای تهران منو یاد روزی انداخت که رفته بودیم جام جهانی با این فرق که خیابون آزادی قررررررررررررررررررمززززز زززززززززز بود!!!
hamed6429
18-05-2008, 08:16
واقعا حق پرسپولیس برده ، اگه اون توپه گل شده بود
4 به 2 موقعیت گل
61 به 49 مالکیت ولی به این چیزا کاپ نمی دن
61 به 49 میشه 110:5::loudlaff:
یه پرســــــــپولیسه ایران ***************** یه تیم پـــــــــــــــــــــر از دلـــــــــــیران
گر چه حریــــفـــــت قدره ***************** اما تو میشـــــی قهـــــــــــــــــــــــ رمان
Juventus FC
18-05-2008, 08:48
واقعا حق پرسپولیس بود که قهرمان بشه 6 امتیاز که از ما کم کردند این قدر خوب بازی کرد و حمله کرد خیلی حیف بود که قهرمان نمی شد من دیگه آخر های بازی داش گریم می گرفت که سپهر حیدری گل را زد.
فقط پرسپولیس سال دیگه هم در آسیا قهرمان می شویم
من هم اين برد رو به همه تبريك مي گم،به اميد قهرماني پرسپوليس در اسيا.
ديروز توي استاديوم جاي همه خالي بود!!!(البته جا واسه سوزن انداختن نبود)ولي خيلي حال داد.دمه همه گرم.به خصوص حاج كريم باقري.
:perspolis::perspolis:
ITALIANO
18-05-2008, 09:02
فقط برای خودم متاسفم و فوتبال!!
دیگر سعی می کنم از سال بعد به همون اینتر خودم بچسبم چون نتایج لیگ ایران فقط بوسیله داوری رقم میخوره.من نمیدونم کجای دنیا 7دقیقه!!!! وقت تلف شده می گیرن؟!!فقط یادمه بازی فولاد و ذوب آهن 10دقیقه گرفتن که اون بازی 3تا اخراجی و کلی وقت تلف شده بود.
قهرمانی رو خدمت طرفداران افشین قطبی ( پرس پلیس نه) فقط افشین قطبی تبریک میگم.
فقط و فقط به خاطر قطبی خوشحال شدم و به نظرم "مرد قهرمان فوتبال ایران " لقب مناسبی برای قطبی باشه...ضمن اینکه باید اینو بگم که بازی پرس پلیس و صباباطری به گفته خیلی از کارشناسان تبانی بود.
نیمه اول بازی 1-1 بود تا گل محمدی شنید که اون طرف سپاهان به نفت گل زده به بازیکنان گفت بازی رو شل کنید تا پرس پلیس گل بزنه.
میگم فقط متاسفم برای فوتبال ایران!
Esteghlal
18-05-2008, 09:03
بچه ها بهتره بگین لوک خوش شانس قهرمان لیگ شد.
ITALIANO
18-05-2008, 09:16
لیگ چهارم حرفه ای که فولاد قهرمان شد، استقلال تو چندین و چند بازی ثانیه های آخر گل میزد و امتیاز جمع می کرد. اون موقع همه ما استقلالی ها کلی کیف هم می کردیم!
مهدی جان خواهشا برد های ما تو اون سال رو با برد های الان پرس پلیس اصلا مقایسه نکن.
ما بازی 2-0 باخته رو 3-2 می کردیم این یعنی اینکه فوق العاده زیاد تلاش می کردیم و 3تا گل می زدیم که کاملا نشون میداد که لایق برد هستیم.
استقلال-ابومسلم ، استقلال-برق ، استقلال-پرس پلیس ، استقلال-پاس اینارو که باید از من بهتر یادت باشه ما 2تا عقب می افتادیم بعد 3تا می زدیم مثل پرس پلیس نبودیم که فقط با یک گل شانسی و دقیقه های تلف شده ای که وجود نداشت گل بزنیم.
تو خودت حساب کن:
پرس پلیس3-2استقلال اهواز نیم فصل اول یادته؟بادامکی دقیقه 94 گل زد در حالی که داور 3دقیقه وقت اضافه اعلام کرد ، پرس پلیس 1- 0سایپا نیم فصا اول که توپ شانسی افتاد جلوی پای خلیلی دقیقه 96... ، این بازی با سپاهان هم که از همه بدتر...
خطاب به پرس پلیسی های عزیز : با قهرمانی که شایسته اش نبودین برین حال کنید.
بچه ها بهتره بگین لوک خوش شانس قهرمان لیگ شد.
شما بگید لوک خوش شانس:7::7::7:
((سیزدهم جدول برای شما افت داره)):10::10::10::10::10:
از رده سيزدهومي ها!!!ميخوايم كه توي بخش خودشون صحبت كنن.همين كه به اينجا اومدي و خواستين بگين كه ما هم توي ليگ هستيم نشون ميده كه اولآپرسپوليس با اقتدار قهرمان شده:15:،ثانيآ نشون ميده كه شما ها چه قدر دارين ميسوزين!!!دلم واستون كباب شد ديروز وقتي ديدم به تيمي كه به دسته 1 سقوط كرده باختين!راستي خوب شد اومدي چون داشت يادمون مي رفت اس تق لالي هم وجود داره.:1::loudlaff:
:perspolis::perspolis:
Esteghlal
18-05-2008, 09:27
((سیزدهم جدول برای شما افت داره)):10::10::10::10::10:
سیزدهم جدول مگه چیه.... شما هم دو فصل قبل نهم شدین ! یوونتوس هم فصل قبل رفت دسته یک بازی کرد.
این دیگه تو فوتبال امروزه مشکلی نیست :esteghlal:
خطاب به پرس پلیسی های عزیز : با قهرمانی که شایسته اش نبودین برین حال کنید.
حتما ميخواي بگي اس تق لال شايسته بود؟!واقعآ واستون متاسفم.امسال همه ميخواستن پرسپوليس قهرمان نشه،مثل اينكه يادت رفته كه از پرسپوليس 6 امتياز كم كردن؟!با كم كردن 6 امتياز باز هم قهرمان شديم،اين نشون ميده كه شايسته ترين تيم توي ليگ پرسپوليس بود واسه قهرماني.:7:
سیزدهم جدول مگه چیه.... شما هم دو فصل قبل نهم شدین ! یوونتوس هم فصل قبل رفت دسته یک بازی کرد.
این دیگه تو فوتبال امروزه مشکلی نیست :esteghlal:
نهم کجا و سیزدهم کجا!!:10::10::10::10::10:
جریان یونتوس هم فرق داره :-?:-?
Ghermezeteh
18-05-2008, 09:38
من به نوبه خودم این قهرمانی با ارزش رو به همه پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم .
به امید قهرمانی تو آسیا
دعا کنید مشکلم حل بشه و بیام تو سایت فعالیتم رو ادامه بدم تا انشاءالله فیلمی که از استادیوم دیروز گزفتم , که دیدنش خالی از لطف نیست رو براتون بزارم تا لذت ببرید که نیکبخت و عابدزاده و پنجعلی و... چه چیزهایی گفتند
ITALIANO
18-05-2008, 09:39
من نمیدونم اگر این 6امتیاز نبود چه می گفتی!!!
بعد از 6سال قهرمانی که این حرفا رو نداره...خداروشکر پرس پلیس قهرمان لیگ شد.
ول کن من کلا با پرس پلیسی جماعت آبم تو یه جوب نمیره.
تبریک آقا تبریک برین حال کنید.
منم اگر تیمم بعد از 6سال قهرمان می شد از خودم بی خود میشدم.
Esteghlal
18-05-2008, 09:40
با كم كردن 6 امتياز باز هم قهرمان شديم،اين نشون ميده كه شايسته ترين تيم توي ليگ پرسپوليس بود واسه قهرماني.:7:
شش امتیاز کم بود باید بیشتر کم میشد.کلاهبرداری , ندادن پول بازیکن
بعد از 6سال قهرمانی که این حرفا رو نداره...
منم اگر تیمم بعد از 6سال قهرمان می شد از خودم بی خود میشدم.
اول اينكه ما از خود بي خود نشوديم!دوم اين كه جوري حرف مي زني كه انگار اس تق لال از 7 دوره ي ليگ 5 دوره قهرمان شده:10:!!!همون يه دوره قهرمانيتون هنوز يادمون نرفته كه زمين و زمان دست به دست هم داد كه شما ها رو قهرمان كنن.!!!از هر كي دوست داري برو بپرس كه اس تق لال چه جوري قهرمان شد؟
Amin-TopGoal
18-05-2008, 09:47
از کی تا حالا به خاطر ندادن پول بازیکن از امتیاز کم می کنن؟ :-?
در ضمن درست نیست به خاطر اینکه بخوای قهرمانی پرسپولیس رو بی ارزش کنی تهمت های مثل کلاهبرداری به این تیم بزنی. با این حرفها خودتونو زیر سوال می برین. حداقل میخواین قهرمانی رو لوث کنید یه چیزای دیگه بگید.
پنج امتیاز از سپاهان کم شد همه داد زدید چه خبره با این کارا میخوان سپاهان رو قهرمان کنن. حالا که دو تاشو به سپاهان بخشیدن شش تا هم از پرسپولیس کم کردن بازم رفتین سراغ بهانه های دیگه :1:
دارین میسوزین؟؟؟
Esteghlal
18-05-2008, 09:53
همون يه دوره قهرمانيتون هنوز يادمون نرفته كه زمين و زمان دست به دست هم داد كه شما ها رو قهرمان كنن.!!!از هر كي دوست داري برو بپرس كه اس تق لال چه جوري قهرمان شد؟
هر جوری قهرمان شدیم از قهرمانی شمه بهتر بود.حداقل دربی رو می بردیم
هر جوری قهرمان شدیم از قهرمانی شمه بهتر بود.حداقل دربی رو می بردیم
امسال هم شانس آوردید که به ما نباختید
فقط برای خودم متاسفم و فوتبال!!
دیگر سعی می کنم از سال بعد به همون اینتر خودم بچسبم چون نتایج لیگ ایران فقط بوسیله داوری رقم میخوره.من نمیدونم کجای دنیا 7دقیقه!!!! وقت تلف شده می گیرن؟!!
نیس اینتر اصلا داوری به نفعش نبود؟؟؟؟؟
Esteghlal
18-05-2008, 10:03
امسال هم شانس آوردید که به ما نباختید
کجا شانس آوردیم در دو بازی رفت و برگشت هر دو بار شما از استقلال عقب افتادید که باز هم با خوشانسی گل مساوی را زدید
ITALIANO
18-05-2008, 10:08
جون رامتین اینتر رو ول کن الان بحث سر بازی دیروزه.
اول اينكه ما از خود بي خود نشوديم!دوم اين كه جوري حرف مي زني كه انگار اس تق لال از 7 دوره ي ليگ 5 دوره قهرمان شده:10:!!!همون يه دوره قهرمانيتون هنوز يادمون نرفته كه زمين و زمان دست به دست هم داد كه شما ها رو قهرمان كنن.!!!از هر كي دوست داري برو بپرس كه اس تق لال چه جوري قهرمان شد؟
آخ ببخشید یادم نبود.
ما هم برق رو شانسی با یک گل اونم دقیقه 120 بردیم ...یادم رفته بود.
بهتره خودتونو به اون راه نزنید ما برق رو قاطع با 4تا گل بردیم تازه ما سال 79-80 قهرمان شدیم فاصله اش با قهرمانیمون موقع برق زیاد نبود.
در ضمن اگر قرار بود هرسال استقلال قهرمان میشد اصلا فوتبال حال نمیداد.
در ضمن هروقت تیمی تونست 2تا ستاره بیاره روی پیراهنش بعدا بیاد حرف بزنه.
اگر کمی دلت برای تیمت بسوزه واقعیت ها رو میبینی مثلا : استقلال 3دوره تو لیگ برتر تو کورس قهرمانی بوده ولی پرس پلیس یک سال 6 یک سال 9 و یک سال هم 3.
تو دربی ها هم استقلال با 20برد و پرس پلیس اگر اشتباه نکنم با 17برد فعلا استقلال برتر هست.
حالا بازم بیا بگو فقط پرس پلیس.
پ ن : از موندن پگاه خوشحالم ولی ای کاش اون ملوان میباخت...حق صنعت نفت بود.
CHAMPION
18-05-2008, 10:08
البته جا داره همین جا رسیدن استقلال به رکورد 13 شکست در یک فصل رو به همه هواداران استقلال گوش زد کنم.:قلیون:
خوب تو این جام یه رکورد زد استقلال:d
کجا شانس آوردیم در دو بازی رفت و برگشت هر دو بار شما از استقلال عقب افتادید که باز هم با خوشانسی گل مساوی را زدید
درسته عقب افتادیم ولی بعد از اینکه مساوی کردیم خیلی شانس اوردید که نباختید
اقاي ايتاليانوي عزيز!!!من ميدونم كجاي دنيا 7 دقيقه وقت اضافه مي گيرن...بازي ايران با استراليا يادته؟8 دقيقه وقت اضافه!!!:2:
ضمنآ مثل اينكه شما بازي رو خوب نديدي جيگر!!!نيمه ي اول يه خطاي صد در صد پنالتي رو كعبي رو داور نگرفت،در نيمه ي دوم هم توي محوطه جريمه خطا رو پژمان نوري انجام شد كه داور نگرفت.بازي با صبا (هفته ي قبل)گل پرسپوليس رو الكي افسايد گرفتن.توي همون بازي هم يه خطاي پنالتي صد در صد بود كه گرفته نشد....اره دوست عزيز اين جورياست.يه كم روي منطق صحبت كنين لطفا...:1:
باشه اینتر رو ول میکنم!(آخه خودت گفتی به همون اینتر خودم بچسبم چون نتایج لیگ ایران فقط بوسیله داوری رقم میخوره)
Esteghlal
18-05-2008, 10:18
اقاي ايتاليانوي عزيز!!!من ميدونم كجاي دنيا 7 دقيقه وقت اضافه مي گيرن...بازي ايران با استراليا يادته؟8 دقيقه وقت اضافه!!!:2:
ضمنآ مثل اينكه شما بازي رو خوب نديدي جيگر!!!نيمه ي اول يه خطاي صد در صد پنالتي رو كعبي رو داور نگرفت،در نيمه ي دوم هم توي محوطه جريمه خطا رو پژمان نوري انجام شد كه داور نگرفت.بازي با صبا (هفته ي قبل)گل پرسپوليس رو الكي افسايد گرفتن.توي همون بازي هم يه خطاي پنالتي صد در صد بود كه گرفته نشد....اره دوست عزيز اين جورياست.يه كم روي منطق صحبت كنين لطفا...:1:
اگه بخوای اینجوری (اشنباهات داوری) حساب کنی العان وضعیت استقلال بهتر بود
ITALIANO
18-05-2008, 10:19
آقایون پرس پلیسی من که همون اول بهتون تبریک گفتم.
باز هم بهتون تبریک میگم.
همونطور که دو سه سال پیش ما برق رو زدیم و قهرمان شدیم و صفا می کردیم حالا هم نوبت شماست.
من بیشتر وقتی یک پست بی منطق میبینم زود از کوره در میرم شما ببخشید.
سعی می کنم مودبانه بهش بفهمونم که بابا جون اینطظوریا هم که شما میگی نیست:d
خلاصه دیگه وقتتونو نمی گیرم.
اگه بخوای اینجوری (اشنباهات داوری) حساب کنی العان وضعیت استقلال بهتر بود
آره الان یه امتیاز کمتر داشت((پنالتی تو دربی رو یادته همونی که گرفته نشد))
Esteghlal
18-05-2008, 10:30
آره الان یه امتیاز کمتر داشت((پنالتی تو دربی رو یادته همونی که گرفته نشد))
میگم که اگه بخوای اینجوری (اشنباهات داوری) حساب کنی العان وضعیتجدول لیگ به کلی فرق میکرد
من بیشتر وقتی یک پست بی منطق میبینم زود از کوره در میرم شما ببخشید.
سعی می کنم مودبانه بهش بفهمونم که بابا جون اینطظوریا هم که شما میگی نیست:d
خلاصه دیگه وقتتونو نمی گیرم.
اگه منظورت از يه پست بي منطق حرفاي منه؟ بايد عرض كنم حرف حق هميشه اين جوري به چشم مي ياد(بي منطق)ضمنآ از اينكه اينقدر با ادب هستين ازتون تشكر مي كنم!!!:-?
لازم به در رفتن شما از كوره نيست چون فقط داريم حرف مي زنيم،همين.
من كه حرف خاصي نزدم ولي اگه صحبتي كردم كه به اس اسي ها برخورد متاسفم.البته باز هم ميگم شايد دليل ناراحت شدن اس اسي ها اين بود كه همش حرف حق بود:loudlaff:...اين رو بگم كه داداشه خودم اس تق لالي1000 اتيشه هست...
ITALIANO
18-05-2008, 10:44
اگه منظورت از يه پست بي منطق حرفاي منه؟ بايد عرض كنم حرف حق هميشه اين جوري به چشم مي ياد(بي منطق)ضمنآ از اينكه اينقدر با ادب هستين ازتون تشكر مي كنم!!!:-?
لازم به در رفتن شما از كوره نيست چون فقط داريم حرف مي زنيم،همين.
من كه حرف خاصي نزدم ولي اگه صحبتي كردم كه به اس اسي ها برخورد متاسفم.البته باز هم ميگم شايد دليل ناراحت شدن اس اسي ها اين بود كه همش حرف حق بود:loudlaff:...اين رو بگم كه داداشه خودم اس تق لالي1000 اتيشه هست...
من نام بردم؟؟حالا برای اینکه سوءتفاهم پیش نیاد میگم.
تو صفحه 2 پستی که آقای محمدرضاخطیب گذاشت رو ببین به نظرت درسته؟
در ضمن من منظورم اصلا شما نبود این شماها هستین که با برداشت نا به جا جو درست می کنید.
در ضمن تو تمام پست هایی که من الان گذاشتم و مربوط به قهرمانی پرس پلیس بود در این حد شما رو تمسخر نکردم و سعی کردم کمتر از اسمایل "کرکره خنده" استفاده کنم که کسی زیاد بهش برنخوره.
نه كه اينتر داره بدون هيچ بحثي بازيهاشو داره ميبره:d اصلا هم داوري به نفعش نيست :-&
يادمه چند هفته پيش از قهرماني زودهنگام و اين جور حرفا ميزدين چي شد پس؟ حالا اينا رو ولش بعد دربارش بحث ميكنيم
ما كه بيطرفيم هم داريم حال ميكنيم كه پرسپوليس اول شده استقلاليها هم به جاي ارزش كار پرسپوليس رو پاين آوردن برن يه فكري به حال تيم رده سيزدهمي شون بكنن
باز هم تبريك به پرسپوليسي هاي عزيز:72::72::72::72:
خداییش خیلی حال داد دیروز
بازیه به یاد ماندنی ای بود
تبریک میگم
امیدوارم تو آسیا موفق شه
قهرمان، پرچم های سرخ
[Only registered and activated users can see links]
همه چیز کامل بود ....... پرسپولیس، پرچم های سرخ ، قهرمانی شنبه ، 6 سال قبل که در اوج ناامیدی تیم قهرمان شد فقط 30 ،40 هزار نفر لذت قهرمانی رو در استادیوم آزادی تجربه کردن ولی شنبه همه بودن علی پروین ،احمد عابدزاده ،ممد پنجعلی ، 100 هزار نفر عاشق ،میلیون ها دل ، بالا سلطان بود و پایین امپراتور تازه وارد ،همه چیز آماده یک اتفاق بزرگ بود ،یک جشن باشکوه ولی حادثه ای که اتفاق افتاد فراتر از پیش بینی بود گل دقیقه 95 ......انفجاررررررررررررررررر ر
شنبه 28 فروردین 1387 در تاریخ ورزش ایران برای همیشه ثبت شد وهمچنین نام سرمربی این تیم قهرمان حماسه ساز ، لیاقت افشین قطبی فقط چنین قهرمانی باشکوه ای بود، یک مربی جریان ساز و محبوب که نشون به اون نشون منی که روزاول به شدت منتقد او وتیمش بود این گونه تبدیل به دوستدار شدم او یک قهرمان واقعی بود.
راستی یه نکته ای که اینجا باید اشاره کنم اینه که اسمه تیم ، پرسپولیسه ،نه پیروزی و هیچ کسی نیمیتونه به این هویت اجتماعی با اسامی دیگه خدشه وارد کنه .
همه به احترام پرسپولیس، به احترام30 میلیون طرفدار به احترام پرچم های سرخ ،خبرررردارررررررر!
The Dark Lord
18-05-2008, 14:02
سلام بر دوستان سرخ:72:
خدا رو شکر که حق به حق دار رسید و تیمی که 60 دقیقه فقط زیر توپ زد، مزد ضد فوتبالش رو به خوبی گرفت، اگرچه نوید مظفری باز هم علیه پرسپولیس سوت زد و پنالتی روی کعبی رو اعلام نکرد، چیزی که نتیجه بازی رو 2-0 می کرد و جریان بازی عوض می شد و یا اون ضربه زیبای محسن رفت و برگشت که به تیر دروازه خورد ... اما خدا نخواست که یه بار دیگه یه جام ناحق به اصفهان بره!:5:
ولی این وسط یه چیز خوب مشخص شد، تفاوت یه طبل تو خالی مثل فیروز کریمی که نشون داد جز انجام حرکات جلف و سبک و جلب توجه کنار زمین هیچ هنر دیگه ای نداره، با یه مربی و البته یه انسان واقعی مثل افشین قطبی خوب مشخص شد:d0s69thbefhifftitrz
بنده خدا چقدر ادعا کرد و صدای ادعاش گوش فلک رو کر کرد که من 20 جلسه با تیم تمرین کنم قهرمان نیم فصل دومیم :10: یه کاری کرد با خودش که دیگه نتونه تا مدت ها سر بلند کنه. آخه یکی نیست بگه آدم حسابی، فکر کردی بیای تو برنامه 90 ادای قطبی رو دراری، بگی من معادل انگلیسیش رو نمی دونم ولی فلان ... یا بیای دوباره ادای قطبی رو دراری بگی ما قهرمانیم ما قهرمانیم، دانش و شخصیتت میشه معادل افشین امپراطور؟ :loudlaff:
خلاصه تو لیگ امسال خیلی چیزا مشخص شد. روزگار سیاه امثال کریمی و دایی نشون داد که فرق ادعای تو خالی و عمل چقدره!
در ضمن دوستان استقلالی دقت داشته باشن که پر افتخارترین تیم لیگ های ایران پرسپولیسه :winksmiley02:
گرچه سیزدهم شدن چنان آزار دهنده س که مجبور بشید که زمان پارینه سنگی برگردید و خاطرات قهرمانی های اتفاقی تون در آسیا رو تجدید کنید، چون "حال" زیاد براتون قابل یاد کردن نیست. :D
ان شاء الله فصل بعد هم میاد و می بینید که جناب قلعه نوعی، که نمی دونید چه خیانت ها در حق همین استقلالتون کرده! راهی رو خواهد رفت که کریمی و دایی رفتن. از الان به فکرش باشید که اون روز می خواید کی رو علم کنید و بگید فصل بعد فلان بیسار ... :winksmiley02:
ایولا بازم تاثیر گذاری یک کاپیتان واقعی در قهرمانی :2:
6 امتیاز کم شدش بازم قهرمان شدش :d0s69thbefhifftitrz
تبریک از صمیم قلــــــــــــــــب به همه ی پرسپولیسی ها:72:
حدود 24 ساعت از بازی می گذره.
هر چقدر کل کل کردین و به هم پریدین کافیه. ما هم رو حساب هیجان بازی ندید گرفتیم.
اگه بحث درست و حسابی دارید، بفرمائید.
از این به بعد کسی که بحث های بچه گانه، تحقیر، تمسخر و ... انجام بده، باهاش طور دیگه ای برخورد خواهد شد.
بعد از سالها دیروز تنها روزی بود که آرزو می کردم ای کاش در ورزشگاه آزادی می بودم و آن فضا را از نزدیک احساس می کردم ... تبریک به تمامی پرسپولیسی ها به امید قهرمانی در آسیا !
درود بر سید افشین قطبی
درود بر تو افشین عزیز ،
پایان 10-11 ماه حضورت در ایران با قهرمانی تیمی با پایان رسید که امروز میلیون ها هوادارش تو را قهرمان واقعی این ماراتن 34 هفته ای می دانند و قهرمانی تیمشان را مدیون به تو ! امروز قهرمان پرسپولیس تو هستی.
در طول بازی با سپاهان به پرسپولیسی بدون افشین قطبی فکر می کردم ، براستی فقط کار خودت بود قهرمان کردن این پرسپولیس و با این شرایط دشوار ، تو به تک تک سربازانت روح قهرمانی دادی ، کریم باقری ، مسعود زارعی ، نبی الله باقری ها ، محسن خلیلی و ... !
سبد جان دیروز ثابت کردی فوتبال تیمت بین المللی است ،تا قبل از حضورت فوتبال برای ما چیزی بیش از 15 الی 30 دقیقه نخست بازی نبود ، تمام کردن بازی در 15 الی 30 دقیقه نخست هنوز در فوتبال ما وجود دارد ، اما همه یاد گرفتند که فوتبال چیزی بیش از 90 دقیقه است ، هرچند هنوز هم هستند کسانی که گل های سربازانت را بر حساب شانس می گزارند !
و بودند کسانی که چشم دیدن تو را در ایران نداشتند و یه تو لقب ایرانی - آمریکایی می دادند ... افشین امیدوارم غربت را در زادگاهت حس نکرده باشی و همه را ببخشی .
تو یاد گرفتی فوتبال ما سلیقه ایست ، فوتبال ما با لابی به چلو می رود ، فوتبال ما روابط است ، در فوتبال ما باید صاحب باند باشی و گرنه کنار گذاشته خواهی شد...
و به همه ما یاد دادی بدون اینها هم می شود قهرمان شد و فوتبال ایران برات بسیار کوچک است !!!
افشین عزیز همه ی احساسات خوبم نثار تو باد که دوستت دارم و برایت آرزوی موفقیت می کنم...حتی در مس کرمان یا هر تیم دیگری !
Arastoo 10
18-05-2008, 18:51
دنيا آسمان است.
پرسپوليس خورشيد....
افشين قطبي ماه..
و هواداران همه ستاره اند.
قهرماني پرسپوليس مبارك
Arastoo 10
18-05-2008, 18:56
زلزله ي سرخ طوفان زرد را به نسيم سحري تبديل كرد...
چون آتش ارتش سرخ جز با قهرماني سيراب نمي شد...
ديروز روز شاديه ميليونها قلب سرخ بود...
Arastoo 10
18-05-2008, 19:09
نشاطي چنان تند و شعفي چنان براق از چشمانمان مي تراود...
چون دلمان سرشار از ايمان و يقين به قهرمانيه تيممان
پرسپوليس بود.
kamran67
18-05-2008, 19:54
سلام به همه طرفداران پرسپولیس و تبریک به خاطر قهرمانی در لیگ برتر که حقمون بود.میخواستم ببینم نظرتون با من یکیه که حقمون بود یا نه.:kap:
Loverboy
18-05-2008, 22:26
امروز استادمون به مناسبت قهرمانی پرسپولیس 2 نمره ازمون کم کرد :29:
من غلط بکنم دیگه سر کلاس با کسی کل کل کنم . اصلا میدونید چیه ؟ تیم فقط کشت و صنعت شوشتر و مهاجم فقط حمزه پشمکی ( مهاجم کشت و صنعت )
Old Trafford
18-05-2008, 23:55
باور کنید وقتی سپهر حیدری گل زد از خوشحالی تا نیم ساعت گریه می کردم . بخاطر این که به حقمون رسیدیم
Elbimbo deoro
19-05-2008, 07:13
این مصاحبه ادی عیقیلی باشه که توی ابرار ورزشی چاپ شده
برای اونایی که میگن پرسپولیس با شامس و داوری قهرمان شد
عقيلى: پيروزى حق پرسپوليس بود
مدافع تيم سپاهان گفت: بازى خوبى مقابل پرسپوليس انجام نداديم و پيروزى حق حريف بود. «هادى عقيلى» اظهار داشت: هرگز درباره عملكرد داور نظرى نمى دهم و اصلا داور باعث باخت بد ما نبود. وى خاطر نشان ساخت: برخلاف شايعات، قصد ترك سپاهان را ندارم و در گفت و گو با مدير عامل باشگاه براى ماندن توافق كردم.
hamed6429
19-05-2008, 08:56
تیم فقط پرسپولیس. کاش رم هم قهرمان میشد تا شادیمون تکمیل بشه. ایشالا سال دیگه.:2:
Arastoo 10
19-05-2008, 10:01
بازم چندتا نوشته عاشقانه درباره پرسپوليس:
پرسپوليس اي بهترين نامها/پرسپوليس اي پايتتخت آريا/پاكي چون شعله اي آتشكده/
باشكوهي همچون جشنهاي سده...
Joga Bonito
19-05-2008, 12:28
به خاطر قلب شير و البته قلب هاي ديگر
:d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz سيامک رحماني:d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz (بدون شك بهترين روزنامه نگار تو كل ايران هست)
شما قهرمان شده ايد آقاي قطبي. از اين قهرماني تنها دو روز گذشته است و کيست که بتواند به فاصله دو روز، قهرماني را به کام شما تلخ کند. شما قهرمان شده ايد و اين براي افشين قطبي در اولين فصل حضورش در فوتبال ايران و براي پرسپوليس دستاوردي بزرگ است. شنبه شب بايد در خيابان ها بوديد و مي ديديد که چطور پرسپوليسي ها شهر را به هم ريخته بودند. آن درفش هاي قرمز را با خود به اين سو و آن سو مي کشيدند و عقده هاي چندساله شان را خالي مي کردند، بايد بوديد و مي ديديد آقاي قطبي. آنها به اين پيروزي و اين تيم افتخار مي کردند، به شما که قهرمان شان بوديد افتخار مي کردند و شما را با بوق هاي ممتدي که آرامش يک شهر را آشفته مي کرد به رخ همه مي کشيدند.
شما نبوديد و حتماً در آن ضيافت هاي قهرماني به شوري دست يافته ايد که تمام رنج هاي يک فصل اخير را برايتان توجيه کرده است. همه نامرادي ها و بي احترامي ها را از حافظه تان پاک کرده است. قلب شير کار خودش را کرد، شما کار خودتان را کرديد. اين تيم را پس از سال ها قهرمان کرديد و حالا مي توانيد به آن بباليد. شما امروز يک قهرمان هستيد آقاي قطبي و من اين را وقتي فهميدم که يکي از دوستان استقلالي ام پس از بازي به من اس ام اس زد و گفت حاضر است تيمش را رها کند و پرسپوليسي شود به شرطي که شما براي هميشه مربي اين تيم بمانيد.
شما يک نجات دهنده هستيد و حالا همه مي خواهند جاودانه شويد؛ نه فقط هوادارانتان که ناگهان از هيجان قهرماني به زمين چمن هجوم آوردند که حتي طرفداران رقيب. امروز همه از افشين قطبي مي گويند. از تازه واردي که بوي قهرماني مي داد و از لهجه متفاوتي که فوتبال ايران را تحت تاثير قرار داد. اين چيز کمي نيست آقاي قطبي. اسم شما آن بالا نوشته شده است. شما قهرمان شده ايد.
اما پس از همه اين تبريک ها، پس از اين که جشن ها تمام شد و صداي بوق ها فرونشست، مي خواهم لحظه يي درنگ کنيد و فکر کنيد که شما چه چيزي براي ما آورده ايد. دوستان من مي توانند همان گل دقيقه 95 را نشانه بروند و بگويند همه چيز، مي توانند فراموش کنند که اگر آن گل نبود چه مي شد و بگويند شما يک معجزه ايد. دوستان من مي گويند شما فوق العاده ايد آقاي قطبي، اما من متاسفم که براي اثبات اين مدعا چندان نمي توانند به زمين بازي دل خوش کنند. شايد يکي از نمونه يي ترين دفاعيه ها و مدايح را امير قادري دوست سينمايي نويس من روز شنبه در روزنامه اعتماد براي شما نوشت که شخصيت شما را به عرش برد. او گفته بود شما معرکه ايد آقاي قطبي. از منش و وقار شما نوشته بود و اينکه؛ «... بالاخره آرمانم را در زندگي پيدا کرده ام. اينکه قطبي قهرمان شود، اينکه فرهنگ قطبي بخشي از جهان اين سرزمين شود...» من نمي دانم بخشي از جهان يک سرزمين شدن چه معنايي دارد اما در عوض از فرهنگ قطبي هم چندان سر در نمي آورم، شايد دوست من شما را با چه گوارا اشتباه گرفته است. شايد هم گمان مي کند مودب بودن شما اين فوتبال، اين سرزمين و اين جهان را نجات خواهد داد.
من اين همه خيالپردازي را ستايش مي کنم آقاي قطبي، اما مي خواهم از شما بپرسم با اين ادبيات ترجمه يي و قابل احترام، با اين گل هاي دقيقه 96 و با اين دوستداران خيالپرداز تا کجا مي خواهيد پيش برويد. راستش من به شخصه آدم بدبيني هستم آقاي قطبي. گمان مي کنم براي پيشبرد يک فوتبال و براي توسعه يک جامعه به چيزهايي بيش از وقار و بزرگ منشي نياز داريم. (باور نمي کنيد از آقاي خاتمي بپرسيد،) گمان مي کنم يک مربي فوتبال يک مربي فوتبال است و ترجيح مي دهم يک عملگراي کج خلق باشد تا يک جنتلمن کم اقتدار. راستش من هنوز دلم پيش لوکا بوناچيچ است آقاي قطبي. فکر مي کنم کاري که او براي فوتبال ما کرد کار کمي نبود. رساندن تيم بي رسانه و بي تبليغاتي مثل سپاهان به مقام نايب قهرماني آسيا کار بزرگ بود. اما ما عين خيالمان نبود و گذاشتيم لوکا بوناچيچ برود با همه کارهايي که در اهواز و اصفهان کرده بود. گيرم که اخلاق اش تند بود اما او يک مربي بود و کارش را در زمين چمن مي کرد. همان طور که مصطفي دنيزلي نشان داد چه توانايي هايي در ساختن يک تيم دارد. من مطمئنم همان هايي که شنبه شب تهران را قرق کرده بودند، تيم رويايي او را از ياد نخواهند برد و ممکن است شما را به فراموشي بسپرند.
اگر بخواهيد تنها به اين منش و به هوادارهايي مثل دوست من امير قادري دل خوش کنيد؛ کسي که منت مي گذارد و با دوستانش ميان «تماشاگراني از طبقه هاي پايين تر اجتماع» مي رود تا تيم شما را تشويق کند که قرار است قهرمان شود فقط به خاطر آنکه شما مربي باشخصيت و سمپاتيکي هستيد، اما قهرمان شدن به تنهايي چه دردي از ما دوا مي کند آقاي قطبي. هوادارانتان ممکن است همچنان خوشحال باشند از اينکه شما تيم تحت امرتان را به قهرماني رسانده ايد و فدراسيون فوتبال را به سخره گرفتيد که شما را ناديده گرفت. آنها ممکن است فراموش کنند که شما چگونه يک فصل همه چيز را تحمل کرديد و با دستيارانتان و با همه مشکلات مماشات کرديد تا پيروزي يک ادبيات را به نمايش بگذاريد. شايد به نظر آنها هيچ اهميتي نداشته باشد که شما پيروزي تيمتان را به قلب آقاي کاشاني مديريت تيم هديه مي کنيد تا زودتر از بستر بيماري برخيزد. بله اينها از تعارفات رايج ما و از اخلاق و سنت ماست. و شايد کسي نخواهد اهميت بدهد که شما چگونه همه آن حرفه يي گري شايع در دنياي فوتبال را کم کم کنار گذاشتيد و تنها با ويتريني متفاوت قصد فتح همه چيز را کرديد. دوست من امير قادري معتقد است امروز شما «سنگ محک جامعه ما» هستيد. شايد اين گونه باشد اما به من اجازه بدهيد به همه اين دلايل از قهرماني پرسپوليس، تيم محبوبم، به خوشحالي بي حد و مرز نرسم. اجازه بدهيد پيروزي شما را معادل با پيشرفت اين فوتبال ندانم.
سال گذشته علي دايي قهرمان ليگ برتر ما شد و در وصف او هم نثرهاي پرطمطراق بسيار نوشتند. اين بار ما را، مرا، معاف کنيد آقاي قطبي. من قهرماني پرسپوليس را به شما تبريک مي گويم و معتقدم شما مي توانيد براي اين فوتبال حرف هاي تازه تري بزنيد. متاسفم که از اين تعبير آقاي بهمن فروتن و همه مربيان سنتي ما خوشحال خواهند شد. متاسفم که آن را تاييدي بر ناتواني دانش مربيگري خواهند دانست و دوباره فرياد خواهند کرد که مربيگري تنها در چنته خاک خورده هاي اين فوتبال است، اما چاره يي نيست آقاي قطبي؛ من مجبورم خوشحالي از قهرماني پرسپوليس را به دغدغه هايي ببخشم که دگرگوني بنيادين اين فوتبال را مي خواهند. چيزي که به نظر من با گفتن از «قلب شير» و «قلب گربه» و «قلب آقاي کاشاني» ممکن نخواهد شد. هر چند که برخي معتقدند «شما از جاي ديگري آمده ايد»، که «ما مثل شما را نداشته ايم» اما من مي گويم ما هنوز هم شما را نداريم، يادمان باشد من و شما و امير قادري همه گذراييم و آنچه مي ماند پرسپوليس و اين فوتبال است. ما هنوز هيچ کاري براي اين فوتبال نکرده ايم، آقاي قطبي،
پي نوشت:
اين بالا ما را مي بينيد آقاي قطبي
سرتان را بچرخانيد
امير قادري
آقاي افشين قطبي؛ احتمالاً وقتي اين روزنامه منتشر مي شود و دست مردم مي رسد، شما بالاي سر تيم ات هستي و من و دوستانم رفته ايم آن بالا روي سکوهاي ورزشگاه از چند ساعت پيش جا گرفته ايم که شما و تيم مان را يک بار ديگر نگاه کنيم. با عشق و شور و علاقه هم نگاه کنيم. از ته دل نگاه کنيم. اين فکر کنم پنجمين بازي پشت همي است که براي تماشاي بازي هاي پرسپوليس مي آييم ورزشگاه آزادي. چون انگار که بالاخره آرمانم را در زندگي پيدا کرده ام؛ اينکه قطبي قهرمان شود. اينکه فرهنگ قطبي، بخشي از جهان اين سرزمين شود. مي آييم که حمايت کنيم. که انرژي بدهيم. مي دانم که لازم داريد. آن گل دقيقه هشتاد و چندم بازي با سايپا را که شما نزديد. من و رفقايم بوديم و هفتاد هزار نفر ديگر در ورزشگاه آزادي که در يک لحظه تصميم گرفتيم بلند شويم، پاي مان را بکوبيم به زمين، و توپ رو بکنيم توي گل.
اينکه گفتم شنبه از ساعت ده صبح مي رويم روي سکوهاي داغ ورزشگاه مي نشينيم، البته در جريان باشيد که خرمان اين قدر مي رود که بليت پيدا کنيم. ولي جاي ما روي سکوهاي سيماني آن بالاست. جايي که تماشاگراني از طبقه هاي پايين تر اجتماع وجود دارند. و وقتي آنها هم روحيه افشين قطبي را از برد پرسپوليس بيشتر دوست دارند، وقتي «قلب شير» را به برد به هر قيمتي ترجيح مي دهند وقتي براي آنها هم منش و شخصيت شما از اينکه؛ «بچه ها زحمت بکشن و توپ را بکنيم توي گل»، مهم تر است؛ اين چيزها را که مي بينم کيف مي کنم. براي ما اين يک فرصت است. اينجا ما خيلي وقت ها عادت داريم کسي را که با خودش چيز جديدي مي آورد، مي خواهد کمي تغييرمان دهد بشکنيم يا بيرون اش کنيم. يا مثل برانکو، اين اواخر حضور به هر قيمتي اش در ايران، از ترس صورت اش سياه و کبود شود. نداشته ايم کسي را که هم سر ميز غذا بخورد و هم بيايد پايين پيش ما بنشيند، يا اگر ننشيند، کينه دور سفره نشسته ها را از آن بالا جلب نکند. پس شما مي توانيد چيزهاي تازه يي به فرهنگ ما اضافه کنيد. توانسته ايد شور و حال اسطوره يي ما را حفظ کنيد و در عين حال اسير گرداب اش نشويد. گفتم که به شکل عجيب و متناقضي، هم انگار از جاي ديگري آمده ايد و هم انگار از خود ما هستيد. مجموعه اينها، باعث شده در اين دوره گذار که هر کسي مي خواهد ما را به سمت خودش بکشد، يک بار ديگر و در مجموعه متعادلي، احساسات صادقانه ما را تحريک کنيد. به ورزشگاه آزادي مي رويم و با تمام وجود فرياد مي کشيم، هم به خاطر دل شير و هم هوش روباه. اين چيزي است که در اين سال ها وجود تجزيه شده ما خيلي دنبال اش گشته است. مي نشينيم و به واکنش هاي شما در برابر هر مساله يي نگاه مي کنيم، اينکه چطور از بيرون ريختن احساسات تان خجالت نمي کشيد و در عين حال عقل و هوش تان را کنار نگذاشته ايد. مي توانيد هم يک عامل روحيه دهنده باشيد و هم يک فرمانده عالم رو به جلو. داريم هم احساسات مان را خرج مي کنيم و هم پيشرفت مي کنيم، غير اين مگر چه مي خواهيم؟ راستش را بخواهيد اصلاً فکر مي کنم در اين دوره و زمانه، شما سنگ محک جامعه ما هستيد. پيش از اين اگر بود، خيلي زود دورتان مي انداختيم. منتظر بهانه بوديم که انتقام مان را از آدمي مثل شما بگيريم. و وقتي مي بينم، بعد از شکست چهار به يک هم راي گيري مي کنند و ملت باز به ماندن شما راي مي دهند، به نظرم اين ديگر فقط پيشرفت شما نيست، پيشرفت ماست. باز گفتم ما و شما. و شما که خود ما هستيد.
---
امروز بعدازظهر بازي است، آقاي قطبي و ما از همين الان که اين يادداشت دارد چاپ مي شود، رفته ايم آن بالا جا گرفته ايم تا تمام شور و حس و حال مان را بفرستيم براي شما و تيم مان. شايد زد و باختيم البته. ولي... حالا که به اين مرحله در ارتباط با هم رسيده ايم، اين آخرين چيزي است که مهم است. حالا ما همديگر را داريم. سر بازي صباباتري و روي سکوهاي ورزشگاه، اين قدر آدم غريبه در آغوش گرفتيم که نگو. ما آدم هايي که عقل روباه و قلب شير شما را دوست داريم.
mana_kazemian
24-05-2008, 12:28
با تاخیر فراوان قهرمانی پرسپ.لیس رو تبریک میگم :d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1