توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : SuperGoals
ITALIANO
17-05-2008, 07:10
"بسم الله الرحمن الرحیم"
سلام خدمت همه دوستان:
در این تاپیک سوپر گلهای لیگ های معتبر و بازیهای ملی ( جدید و قدیمی ) گذاشته می شود تا کسانی که علاقه خاصی به جمع کردن گلهای زیبا و دیدنی دارن به هدفشون برسند:D
این تاپیک رو قبلا همکار عزیزم Joga Bonito ([Only registered and activated users can see links]) زده بود :D که ما هرچی منتظر شدیم تو فوتیران جدید هم بزنه ولی مثل اینکه یادش رفته ولی میخوام این تاپیک متفاوت تر از تاپیک های قبلی بشه.
لطفا گل هایی که میزارید سعی کنید با لینک مستقیم باشه و تا حد امکان سعی کنید تو zshare آپلود نکنید چون بعضی از دوستان به من پیغام دادن که اصلا نمی تونن از zshare دانلود کنن
در ضمن در مورد گلهایی که میزارید حتما توضیح بدین تا کسانی که گل رو قبلا دانلود کردن دیگه دانلود نکنن:d0s69thbefhifftitrz
ITALIANO
17-05-2008, 07:39
خوب برای شروع دو تا گل استثنائی آپلود کردم که مطمئنم ندارین:Dهر دو گل هم لینک مستقیم دارن و به راحتی میتونید دانلود کنید.
[Only registered and activated users can see links]
گل فوق العاده زیبای ناکامورا به برزیل در سال 2005
دانلود ([Only registered and activated users can see links])
گل بی نظیر زلاتان به بنفیکا که پیشنهاد می کنم از دست ندین.
Joga Bonito
17-05-2008, 10:45
این تاپیک رو قبلا همکار عزیزم Joga Bonito ([Only registered and activated users can see links]) زده بود :D که ما هرچی منتظر شدیم تو فوتیران جدید هم بزنه ولی مثل اینکه یادش رفته
يادم بود حسش نبود! یعنی همون اول قبل اینکه فوتیران باز بشه می خواستم بزنم که نزدم:دی بعدش هم که ....
لطفا گل هایی که میزارید سعی کنید با لینک مستقیم باشه و تا حد امکان سعی کنید تو zshare آپلود نکنید چون بعضی از دوستان به من پیغام دادن که اصلا نمی تونن از zshare دانلود کنن
زشیر بهترین و بی دردسرترین هاست رایگان هست، یه نظر سنجی بگذاری می بینی نود درصد افراد هیچ مشکلی باهاش ندارند، اصلا بازی در نمیاره وسط کارش هم قطع نمیشه مثل رپید گربه و این مسخره بازیها رو هم نداره، از آخرین دانلود هم 60 روز فایل رو نگه می داره، تعجب میکنم که بعضی کاربرا میگن نمی تونیم ازش دانلود کنیم!
دو تا از بهترین گلهایی که تو این چند ماهه دانلود کردم رو میگذارم:
اولی رو بازیکنی به نام Beckford زده در لیگ هلند که گل سال انتخاب شده بود. یه تکنیک باورنکردنی استثنایی خارق العاده و مرگی:دی قبل از گلش میزنه.
Beckford ([Only registered and activated users can see links])
لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
این یکی هم گلی هست که بازیکنی به نام آریستازابال به شکل لگد عقرب میزنه:-O
Aristizabal ([Only registered and activated users can see links])
شبیه همین گل رو هم ماتوزالم (بازیکن شاختاردونتسک) به سویا زده که حالا شاید بعد گذاشتم.
پ.ن: از دادن لینک مستقیم معذوریم!
van_persie
17-05-2008, 12:37
گل اول کاشته فوق العاده ریکلمه به بولیوی(راستی هم zshare وهم با mediafire هست تا با هر کدوم راحتر بودید دانلود کنید)
zshare
([Only registered and activated users can see links])
mediafire
گل بعدی از رونالدینیهو که در زمان حضورش در پاریسن ژرمن هست که توپ رو از 70 متری می گیره و...
zshare
mediafire ([Only registered and activated users can see links])
Dead Link
و کاشته دیدنی از پلاتینی در ساله 1982 ودر یووه
zshare
mediafire
([Only registered and activated users can see links])Dead Link
اولآ ممنون از ايتاليانو كه خدا وكيلي تاپيك هاي باحالي مي زنه.
دومآ اين 30 گل مربوط به سه فصل قبل ليگ آژانتين هستش كه شك ندارم 80 درصد شما آنها را نداريد .به مناسبت صدر نشيني تيم محبوبم در اين ليگ پس از سالها اين پست را مي گذارم .هر روز هم 5 تا مي گذارم تا نه به خودم فشار بياد نه به آنها كه مي خواهند دانلود كنند.
گل سي ام (ماريانو فرماني از تيرو فدرال) : ([Only registered and activated users can see links])يك دريبل زيبا و شوت از فاصله بيست و دو متري كه دروازه بان امكان نداشت بتواند توپ را بگيرد!
گل بيست و نهم (دنيل تيگر از تيرو فدرال) : ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا و كات دار از فاصله 30 متري كه توپ به زير طاق دروازه رفت!
گل بيست و هشتم (نيكولا فروتوس از اينديپندنت) : ([Only registered and activated users can see links])حركت زيباي تيمي كه با تو سر توپ و ضربه چيپ فروتوس همراه شد!
گل بيست و هفتم (گونزالو وارگاس از جيمناسيا لاپلاتا) : ([Only registered and activated users can see links]) شوت زيباي بازيكن پرويي حال حاضر كاتانيا از بيست متري كه توپ پس از برخورد به تير افقي وارد دروازه شد!
گل بيست و ششم (فالكائو از ريور پلاته) : ([Only registered and activated users can see links])براي به ثمر رسيدن اين گل اورتگا 40 متر را پا به توپ طي كرد و فالكائو هم با يك چيپ حركت زيباي هم تيمي اش را به بار نشاند!
توضيح الكي نمي دهم .بريم سراغ گلها.در مورد عكس هاي پستم هم بگم كه من در آرشيوم فقط از ريور پلاته عكس دارم و شرمنده هواداران بوكا جونيورز از جمله صاحب تاپيك.
گل بيست و پنجم (رودولفو آكوينو از تيرو فدرال): ([Only registered and activated users can see links])شوت فوق العاده از سي متري به كنج دروازه!
گل بيست و چهارم (روبن كاپريا از راسينگ كلاب): ([Only registered and activated users can see links])ضربه كاشته از بيست و سه متري به شكل غير معمول!
گل بيست و سوم (سرجيو آگوئرو از اينديپندت): ([Only registered and activated users can see links])حركت يكي از جانشينان مارادونا از ميانه زمين ، دو دريبل زيبا و در نهايت ضربه برگ كمپي از پشت محوطه جريمه!
گل بيست و دوم (رودريگو پالاسيو از بوكاجونيورز): ([Only registered and activated users can see links])شوت زير طاقي بسيار زيبا از روي خط 18 قدم از ميدان دار بوكا!
گل بيست و يكم (فدريكو لوسنوف از كولون): ([Only registered and activated users can see links])ضربه دروازه بان از ميانه زمين ، بلوكه شدن توپ و برگردون زيباي لوسنوف در زميني شبيه به سردار جنگل رشت!
كم كم داريم به گلهاي زيبا نزديك مي شويم.در مورد اولين پست هم بگم كه اون اورتگايي كه من آنجا نوشته بودم ، آريل اورتگاي معروف نبود و يك بازيك 22 ساله ريور پلاته بود كه جاي بچه اورتگا هست.با عرض پوزش از رضاي عزيز بايد بگم كه فايلهايي را كه خودم ساختم از اين به بعد غير زيپ مي گذارم و اين گلها شامل آن نمي شود .باز هم عذر خواهي مي كنم.حالا بي خيال بريم سراغ گلهاي اين سري.
گل بيستم (پابلو كافا از آرسنال): ([Only registered and activated users can see links])كافا دقيقآ نصف زمين را طي كرد در حالي كه مدافعان بوكا مشغول اسوكرت وي بودند و در آخر هم با يك ضربه كوارسمايي دروازه آبوندانزيري را باز كرد!
گل نوزدهم (گاستون فرناندز از ريور پلاته): ([Only registered and activated users can see links])دور زدن دفاع و ضربه زيبا با پاي مخالف.يه چيزي تو مايه هاي گل علي كريمي به آذربايجان!
گل هجدهم (آريل اورتگا از نيو ولز اولد بويز): ([Only registered and activated users can see links])دريبل دو طرفه مدافع مستقيم و ضربه چيپ با پاي مخالف از اين بازيكن با اخلاق:^O!!!!!
گل هفدهم (خوزه مير لويامبيو از بانفيلد): ([Only registered and activated users can see links])دريبل سر پاي ماهرانه و ضربه ي سر ضرب پاي چپ كه از بي عرضگي لوكس وارد دروازه ريور پلاته شد!
گل شانزدهم (فرناندو بلوچي از نيو ولز اولد بويز): ([Only registered and activated users can see links])فوتبال جوگا بونيتو وار را اگر نديد اين گل را ببينيد تا بفهميد چيه!
اینم یک گل، به صورت "لگد عقرب" از بازیکنی به نام Matuzalem : :2:
دانلود ([Only registered and activated users can see links]) (فرمت wmv - حجم: 2.1 مگابایت) - Dead Link
دانلود برای موبایل:
به گلهاي زيبا رسيديم.
گل پانزدهم (گونزالو چوي گونزالس از كيلمس): ([Only registered and activated users can see links])والي زيداني زيبا از پشت محوطه جريمه!
گل چهاردهم (پابلئ ويتي از روزاريو سنترال): ([Only registered and activated users can see links])دريافت توپ و ضربه اي زيبا مانند سوپر گل ويري به پارما!
گل سيزدهم (سرجيو آگوئرو از اينديپندنت): ([Only registered and activated users can see links])اشتباه بد دفاع نيو ولز و ضربه كات دار درون پاي آگوئرو به سجاف دروازه!
گل دوازدهم (فرناندو بلوچي از نيو ولز اولد بويز): ([Only registered and activated users can see links])گلي شبيه به سوپر گل شوا به يوونتوس از ستاره حال حاضر ليگ قطر!
گل يازدهم (رودريگو پالاسيو از بوكاجونيورز): ([Only registered and activated users can see links])يك دوي پالاسيو از 15 متري و گلي آرژانتيني!
از عدم استقبال شما متشكرم:27:.اين هم 5 گل بعدي.
گل دهم (مارچلو كوينتروس از جيمناسيا جوجوي): ([Only registered and activated users can see links])يك گل زيبا به سبك آرديلس!
گل نهم (ليندرو گراسيان از ولز سارسفيلد): ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا و مهار نشدني از 21 متري!
گل هشتم (ليندرو پيسكلوچي از آرژانتينيوز جونيورز): ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد كارلوسي از 35 متري به جايي كه عمرآ نشه گرفت!
گل هفتم (گابريل پالتا از بانفيلد): ([Only registered and activated users can see links])برگردون زيبا از مدافع سابق ليورپول و حال حاضر بوكاجونيورز.دقيقآ مانند گل ويا به ليتواني!
گل ششم (فرناندو بلوچي از نيو ولز اولد بويز): ([Only registered and activated users can see links])شوت درون پا ، زيبا ، كات دار ، سر ضرب و مهار نشدني براي آبوندانزيري!
van_persie
24-05-2008, 00:50
دو گل با ضربه دست
مسی ([Only registered and activated users can see links])
مارادونا ([Only registered and activated users can see links])
Old Trafford
24-05-2008, 12:13
اینم چندتا گل با حال
البته از مهدی جوگا گرفتم یعنی همه چیزش از اونه :1:
اینم گلها:
andrzej juskowiak vs boavista ([Only registered and activated users can see links])
bressan - barca ([Only registered and activated users can see links])
[/URL]
[URL="[Only registered and activated users can see links]"]ibrahiovic - eueo 2004 ([Only registered and activated users can see links])
klaas jan huntelaar vs groningen ([Only registered and activated users can see links])
mark bresciano ([Only registered and activated users can see links])
rivaldo vs valencia ([Only registered and activated users can see links])
shaun maloney vs dunfermline ([Only registered and activated users can see links])
simone loria ([Only registered and activated users can see links])
van basten v den bosch ([Only registered and activated users can see links])
توضیح بشتر اینکه :هیچی بابا ولشکن یادم رفت
اين هم سري آخر.از فردا يه سري توپ ديگر دارم.گلهاي به ثمر رسيده توسط دروازه بانها به صورت 4 تا 4 تا.
گل پنجم (سانتياگو سيلوا از نيو ولز اولد بويز): ([Only registered and activated users can see links])شوت چيپ نما از وسط زمين در حالتي نامتعادل در حالي كه گلر روي خط شش قدم بود!
گل چهارم (فرناندو بلوچي از نيو ولز اولد بويز): ([Only registered and activated users can see links])تمامي معيار هايي كه يك گل زيبا بايد داشته باشد!
گل سوم (لوكاس لابوس از خيمناستيا لاپلاتا): ([Only registered and activated users can see links])چيپ فوق العاده زيبا!
گل دوم (رودريگو آرچوبي از لانوس): ([Only registered and activated users can see links])حركت تكنيكي كريس رونالدويي و ضربه دنيس برگ كمپي به كنج دروازه نيو ولز!
گل اول (سرجيو آگوئرو از اينديپندنت): ([Only registered and activated users can see links])60 در صد گل مارادونا به انگليس (نه اوني كه بادست زد:D)!
Joga Bonito
24-05-2008, 21:53
اینم چندتا گل با حال
البته از مهدی جوگا گرفتم یعنی همه چیزش از اونه :1:
اینم گلها:
andrzej juskowiak vs boavista ([Only registered and activated users can see links])
[/URL]
[URL="[Only registered and activated users can see links]"]ibrahiovic - eueo 2004 ([Only registered and activated users can see links])
klaas jan huntelaar vs groningen ([Only registered and activated users can see links])
shaun maloney vs dunfermline ([Only registered and activated users can see links])
اينا همه گلهايي هست كه يا برگردونه يا قيچي برگردونه يا پشت برگردونه:دي همش فوق العادس.
اگر احسان همكاري كنه سري بعد گلهاي والي و از راه دور رو مي تونيد دانلود كنيد :wagfinger1:
van_persie
25-05-2008, 10:22
یکی از به یاد ماندنی ترین گل های مهدویکیا که فکرکنم بازی با کره بود(اون شوته از راه دور)
mahdavikia ([Only registered and activated users can see links])
Joga Bonito
25-05-2008, 10:54
یکی از به یاد ماندنی ترین گل های مهدویکیا که فکرکنم بازی با کره بود(اون شوته از راه دور)
mahdavikia
به چين بود، كاش با كيفيت ترش البته با زمان بيشتر وصحنه آهسته پيدا بشه، كلا ويدئوهاي خيلي خوبي داري اما معمولا كيفيت نداره:دي
گلي از رقابتهاي باشگاهي دانمارك! بازيكني به نام گيسالون (يا گيزالون) كه تقريبا همين يك ماه پيش زده شده. اگر گل دي كانيو به ويمبلدون رو ديده باشيد اين هم مثل اون هست منتها از پشت محوطه جريمه و بسيار قشنگتر.
مدیا فایر ([Only registered and activated users can see links]) | لینک مستقیم تاپگل ([Only registered and activated users can see links] 1 - 0.mp4)
يه گل هم از ليگ اسكاتلند؛ اينم تقريبا مال يك ماه پيش هست و توسط ناكامورا به تيم رنجرز زده شده، گلش استثناييه و البته ضربه آزاد نيست! به كاتي كه توپ ميگيره دقت كنيد باورنكردنيه!
4shared ([Only registered and activated users can see links]) | لینک مستقیم تاپگل ([Only registered and activated users can see links])
بعدي يك گل از ليگ پرتغال و از يكي از بازيكنان محبوب من يعني كارشما يا به اختصار Q7 . سال 2005 و به تيم ريوآوه.كارشما كه گل ميزنه ديگه لازم نيست توضيح داد چه جوريه. ميشه گفت يه بيرون پاي خفون تر از اوني كه به بلژيك زد.
ديگه فعلا بسه:دي
van_persie
25-05-2008, 14:39
خیلی زیبا با یه شوت کات دار و از راه دور که به منچستر زد.هم کیفیت داره هم تصویر اهسته از یه نما:D
batistuta ([Only registered and activated users can see links])
Old Trafford
25-05-2008, 21:57
سلام
اینم ده تا گل از کوارشما
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
گلها:
3 تا بصورت ضربه آزاد.2 تا تک به تک. و .5 تا هم از داخل و بیرون 18 قدم هست
Quaresma 1 ([Only registered and activated users can see links])
Quaresma 2 ([Only registered and activated users can see links])
Quaresma Chelsea-Porto 06-03-07 - 0-1 ([Only registered and activated users can see links])
Quaresma-GoalBesiktas ([Only registered and activated users can see links])
Quaresma 3 ([Only registered and activated users can see links])
Quaresma Goal vs. Boavista ([Only registered and activated users can see links])
Quaresma Goal vs. Pacos ([Only registered and activated users can see links])
Quaresma Goal vs. Sporting ([Only registered and activated users can see links])
Quaresma 4 ([Only registered and activated users can see links])
Quaresma 5 ([Only registered and activated users can see links])
اینم یه کلیپ از کوارشما Q7 که از تاپ گل گرفته بودم
Quaresma_Clip ([Only registered and activated users can see links])
پ.ن:همون طور که مهدی جوگا گفت سری بعد گلهای والی و از راه دور رو می زارم.راستی این گلها منبعش مهدی جوگا بود. در ضمن کیفیتها هم خوب هست هم خوب نیست:D .از 100%. 70%خوب و 30% بد(متوسط)
اسم پست گوياي همه چيز هست.عكس تصييح شد.
براد فريدل از بلكبرن: ([Only registered and activated users can see links])گلي شبيه به گل رونالدو به استون ويلا در نيم فصل دوم فصلي كه گذشت البته در دقيقه 95 و از يك پيرمرد 80 ساله!
ينس لمان از بورسيا دورتموند: ([Only registered and activated users can see links])گل با ضربه سر در دقيقه 94 در شرايط آفسايد!
يه ياروي گمنام از يه تيم گمنام از يه ليگ خيلي حرفه اي: ([Only registered and activated users can see links])زيباتر از گل مارادونا به انگليس!
پيتر اشمايكل از منچستر يونايتد: ([Only registered and activated users can see links])سانتر اروين و شوتيدن سر ضرب توپ بلوكه شده!
سوشا مكاني از فجر سپاسي: ([Only registered and activated users can see links]) گل از دروازه خودي به با تجربه ترين دروازه بان ليگ ايران در فصل گذشته!
در ضمن از عزيزان خواهش مي كنم براي گلهايي كه مي گذارند چند كلمه مختصر و زبانم لال مفيد توضيح بگذارند:smil4337dd8b9eb25:وگرنه:7:.5 تا از گلهاي كوارسما را دانلود كردم كه بعد ديدم دارمشان:-L.
Joga Bonito
26-05-2008, 12:05
در ضمن از عزيزان خواهش مي كنم براي گلهايي كه مي گذارند چند كلمه مختصر و زبانم لال مفيد توضيح بگذارند:smil4337dd8b9eb25:وگرنه:7:.5 تا از گلهاي كوارسما را دانلود كردم كه بعد ديدم دارمشان:-L.
توضيح دادن در مورد گل به نظر من اولا خيلي سخته دوما مزه گل رو ميبره:دي
بهتره در اينجور مواقع از روش من استفاه كني بدون استفاده از دانلود منيجر اون فايل رو دانلود كني بعد از اينكه حدودا 15 الي 20 درصد دانلود شد از فايل بدون استپ كردن دانلود يه كپي بگيري و اون فايل كپي شده رو باز كني و ببيني گل چطوره اگه خوبه كه بذاري ادامه بده اگر بده هم استپش كني.
جديدترين گل قشنگي كه كارشما همين امسال و در يكي از بازيهاي آخر پورتو زده (به تيم گيمارش) منتها به علت حجم زيادش دانلود نكردم خودم. 30 مگه :-t
[Only registered and activated users can see links] Dead Link
(اگه كسي مي تونه اينو دانلود كنه حجمشو با همين برنامه مووي ميكر ويندوز بياره حدوداي 10 يا 15 كه ماهم بتونيم بيبينيم!)
حالا دو تاگل خيلي خيلي عجيب كه البته يك عجيبش مال عجيب بودنشه و اون يكي عجيبش مال اينه كه تو تمريناته!!
اولي رو همين كيو 7 خودمون زده :دي
Awesome Strike ([Only registered and activated users can see links])
خدا وكيلي يكي به من بگه اينو چطور زد! هرچي دقت كردم ديدم نخورد به پاي كسي، ولي خب شاستي مشكل از چشم من باشه، از عقابهاي عزيز دعوت به همكاري ميشه توضيح بدن قضيه چيه:دي
اين يكي يه ضربه فوق العاده مشكل و شايد غير ممكن از دي كانيو هست كه بازم تو تمريناته، فكر كنيد توپ سانتر بشه و طرف رابونا بزنه [Only registered and activated users can see links]
di canio rabonavolley 0.77MB ([Only registered and activated users can see links])
Old Trafford
26-05-2008, 13:13
بسمه تعالی
همون طور که قولشو داده بودم این دفعه گلهای والی و از راه دور رو براتون گذاشتم
توضیحات بیشتر رو تو (پ.ن) نوشتم
22 - jaroslav plasil.wmv ([Only registered and activated users can see links])
barry van galen vs willem ii.avi ([Only registered and activated users can see links])
david villa vs deportivo.wmv ([Only registered and activated users can see links])
diego vs aachen.avi ([Only registered and activated users can see links])
eagles___brighton_vs_watfor.avi ([Only registered and activated users can see links])
eric cantona - sunderland 96.wmv ([Only registered and activated users can see links])
francesco totti vs inter.wmv ([Only registered and activated users can see links])
jesper_gronkjaer.avi ([Only registered and activated users can see links])
martin palermo 50 m.avi ([Only registered and activated users can see links])
matthew taylor - everton.avi ([Only registered and activated users can see links])
paul bosvelt vs groningen.wmv ([Only registered and activated users can see links])
wimbledon.mpa ([Only registered and activated users can see links])
roberto carlos - gol z lini koncowej.mpeg ([Only registered and activated users can see links])
petkovic vs ankaragucu 90 yard goal.avi ([Only registered and activated users can see links])
philippe cocu vs breda.mpg ([Only registered and activated users can see links])
xabi alonso - newcastle.avi ([Only registered and activated users can see links])
پ.ن:16 تا گل هست که از لیگ های مختلف زده شده و همون طور که گفتم ضربات والی و شوت های از راه دور هستن.من خودم هنوز گلها رو ندیدم.پی سی خودم هنگ :D کرده و تا Restart نکردم نمی تونم نگاه کنم . گلها هم قدیمی هستن هم جدید (از اسمهاش فهمیدم:5:) . کیفیتشون هم از پسوند(فورمت)هایی که جلوی هر گل هست رو می تونید تشخیص بدید
:44: زد زیاد :44:
van_persie
27-05-2008, 08:02
دو تا گل تاریخی از زولا.اولی که توپ ارسالی از کرنر رو به شکل زیبا گل می کنه دومیم کاشتس(البته کاشته خیلی کیفیت نداره)که در یک فایل هست
zola ([Only registered and activated users can see links])
Joga Bonito
28-05-2008, 11:58
هانس يورگن بات از باير لوركوزن: ([Only registered and activated users can see links])گل از روي نقطه پنالتي از گلزنترين دروازه بان اروپا!
اصولا فوق العادس كه يه دروازه بان گل بزنه اما آخه پنالتي.... :-??
بسمه تعالی
همون طور که قولشو داده بودم این دفعه گلهای والی و از راه دور رو براتون گذاشتم
22 - jaroslav plasil.wmv ([Only registered and activated users can see links])
barry van galen vs willem ii.avi ([Only registered and activated users can see links])
david villa vs deportivo.wmv ([Only registered and activated users can see links])
diego vs aachen.avi ([Only registered and activated users can see links])
eagles___brighton_vs_watfor.avi ([Only registered and activated users can see links])
eric cantona - sunderland 96.wmv ([Only registered and activated users can see links])
francesco totti vs inter.wmv ([Only registered and activated users can see links])
jesper_gronkjaer.avi ([Only registered and activated users can see links])
martin palermo 50 m.avi ([Only registered and activated users can see links])
matthew taylor - everton.avi ([Only registered and activated users can see links])
paul bosvelt vs groningen.wmv ([Only registered and activated users can see links])
wimbledon.mpa ([Only registered and activated users can see links])
roberto carlos - gol z lini koncowej.mpeg ([Only registered and activated users can see links])
petkovic vs ankaragucu 90 yard goal.avi ([Only registered and activated users can see links])
philippe cocu vs breda.mpg ([Only registered and activated users can see links])
xabi alonso - newcastle.avi ([Only registered and activated users can see links])
خیلی از گل هاش از وسط زمینه. مال توتی هم چیپ بود در هر صورت مرسی. اما والی به این میگن؟ جدی میگم. من تصورم از والی چیز دیگه ای هستش آخه. مثل گل پارسال توتی به سمپدوریا
والا من خودم هم معنی خاصی از درون این کلمه ی بیگانه نتونستم کشف کنم:117: ولی اگه تو می خوای کشف کنی از مهدی جوگا (جوگا بونیتو) سوال کن:D اون قبلا کشف کرده :1:
ببخشيد شرمنده يه اشتباهي از جانب من رخ داده، لينك رو اشتباهي دادم احسان [Only registered and activated users can see links]
اينا به قول خارجيها Half Line (از وسط زمين) و بعضياش هم Lob (چيپ هاي خيلي بلند) هست در حاليكه مي خواستم گلهاي Long Range (از فاصله دور) رو بهش بدم! انشالله امتحاناش تموم شه اونكارو هم ميكنه:دي
گلهاي والي هم گلهايي هستند كه با ضربات محكم و روپا زده ميشند كه از شدت ضربه توپ به صورت قوس دار وارد دروازه ميشه مثل حركت وال (نهنگ) در دريا. البته بعضي از گلها هم با اينكه توپ خيلي قوس بر نمي داره با اين حال والي محسوب ميشند كه دقيقترش Half Volley هست.
چند تا از گلهاي والي كه لينكش در دسترسم بود:
جو كول به سوئد (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links] Cole v Sweden.avi))
ويا به ايتاليا: (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links] 1-0 Villa.avi))
مانوئل فرناندس به ويارئال: (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links] - Villarreal.wmv))
روني به نيوكاسل: (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]))
هميلتون به ؟ : (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links] superb 40yd dipping volley.wmv))
ورمنت يا فرمانت به ؟ (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links] volley vs. Borussia Dormund.avi))
ايورتون به رئال مادريد: (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]))
آنري به منچستر يونايتد:
گيگز به فولهام:
زيدان به بايرلوركوزن:
Dead Link
خيلي هاشم تو آرشيوم هست كه اگر شد بعد آپلود مي كنم.
Rossonery
28-05-2008, 15:52
سلام:d0s69thbefhifftitrz
سه سوپر گلی که باستین شواین اشتایگر به ریکاردو دروازه بان پرتغال در سال پیش زد؛واقعا دیدنی هستند و البته به یه سبک.:-O
ریکاردو دروازه بان اول تیم ملی پرتغال در جام جهانی؛با این که با بازی خوبش برابر انگلیس و مهار چندین پنالتی,نقش عمده ای تو صعود تیمش به مرحله ی بعد رو داشت؛ محو باستین شواین اشتایگر در بازی این تیم در نیمه نهایی در برابر آلمان شد.شواین در این بازی با دو گل فوق العاده دیدنی از پشت محوطه ی جریمه؛ دو گل از برترین گل های جام جهانی 2006 رو در یه بازی زد.:1:
گل ها رو Amin-TopGoal عزیز قبلا گذاشته بود.من اینجا برای کسانی که نمیدونند میذارم.:1:
1) باستین شواین اشتایگر
FootIran ([Only registered and activated users can see links])
2) باستین شواین اشتایگر
FootIran ([Only registered and activated users can see links])
اما گل سوم؛از مصاف دوباره ی این دو بازیکن با هم بود.لیگ قهرمانان سال 07-2006.تیم بایرن در مقابل اسپورتینگ لیسبون تیم ریکاردو قرار گرفته بود.با این وجود باز هم شواین اشتایگر از فاصله ی نسبتا دورتر از دو گل قبلی؛سوپر گلی دوباره به ریکاردو زد.:13:این گل رو میذارم.احتمالا کسی نداره.بگم که در همین بازی اشتایگر که تک گل پیروزی بخش تیمش رو زده بود از زمین اخراج شد.:-O
3) باستین شواین اشتایگر
Zshare ([Only registered and activated users can see links])
MegaUpload ([Only registered and activated users can see links])
RapidShare ([Only registered and activated users can see links])
Direct Link by TopGoal ([Only registered and activated users can see links])
Joga Bonito
28-05-2008, 22:07
بر منكر حرفت (...) لعن و نفرين .ولي اگه اصل فيلم رو ديده باشي مي فهمي چرا گذاشتمش (اگه نديدي يه ندا بده)
ها مال شما رو دانلود نكردم اما خيلي وقت پيش ديدمش، بعد پنالتي وقتي كه داره برمي گرده با همه دست ميده يهو مي بينه توپ تو گلشه، واكنش لوسيو و راملو هم خيلي جالبه، ولي با اين حال جاش به نظر اينجا نبود شايد هم بود! بازم ولش، بگذريم.
از اين گلهايي كه اخيرا گذاشته هيچ كدومش رو دانلود نكردم هنوز، به اميد خدا از فردا كارو شروع مي كنم :دي
Rossonery
29-05-2008, 12:14
خداییش جای گل برگردون تو این تاپیک خیلی خالیه.من دو تا اختصاصی میذارم.مال فصل 07-2006 هست:72:امیدوارم تو تاپیک های دیگه نباشه و اگر هم هست لااقل یکیش نباشه.:13:
گل اول گل بیاد ماندنی رونالدینهو به ویارئال هست.برگردونش خیلی قشنگه:D
رونالدینهو
گل دوم هم گل برگردون عجیب ماتراتسی به مسیناست که واقعا هم قشنگه.:fkr:
ماتراتسی
بالاخره پيداش كردم.فكر كنم نصف اس اسي ها ندارندش.
Enayati vs Zobahan
Sharebee ([Only registered and activated users can see links])
Direct Link by TopGoal ([Only registered and activated users can see links] Rabona.zip)
Old Trafford
29-05-2008, 22:05
سلام
این گلهایی که گذاشتم گلهای از راه دور هست که با ضرب زیادی که به توپ وارد می شه توپ با کادر وارد دروازه می شود که بهش می گن Long Range Shots . توضیحات رو جلوی هر لینک نوشتم
clarence seedorf.mpg ([Only registered and activated users can see links]): این گل رو سیدورف زمانی که تو رئال بود می زنه که تقریا از وسط زمین گوشه زده می شه و میره 3 کنج :117:
david albelda vs racing.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این یکی رو کاپیتان والنسیا دیوید آلبلدا به راسینگ می زنه که تک ضرب روی دفع حاصل از ضربه کرنر وارد دروازه می کنه
dejan stankovic vs chievo.avi ([Only registered and activated users can see links]): این رو استانکویچ از پشت محوطه جریمه می زنه تو گل
dimitrij aliev vs turcja.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این یکی رو نمیشناسم کی زده اما به تیم ترکیه از روی ضربه ایستگاهی زده گوشه :-??
erik edman - liverpool.avi ([Only registered and activated users can see links]): این رو اریک ادمان بازیکن سابق تاتنهام به لیورپول می زنه.از فاصله 35 متری
fabio cannavaro - reggina.avi ([Only registered and activated users can see links]): کاناوارو زمانی که تو اینتر بود این گل رو به رجینا زد .
gaizka mendieta - bacelona.mpeg ([Only registered and activated users can see links]): این گل رو مندیتا از دفع حاصل از کرنر تک ضرب می زنه گوشه
jermaine_jenas___man_utd.avi ([Only registered and activated users can see links]): این گل رو جرمن جناس بازیکن سابق نیوکاسل به منچستر می زنه که باز هم تک ضرب
jon_harley.avi ([Only registered and activated users can see links]): این گل رو جان هارلی بازیکن تیمی که نمی دونم اسمش چیه به من سیتی یا استون ویلا زده
laurent robert vs porto.avi ([Only registered and activated users can see links]): این یکی از روی ضربه آزاد با هنر نمایی روبرت از تیم بنفیکا که از فاصله سی و اندی دروازه ی پورتو رو باز می کنه
maniche.wmv ([Only registered and activated users can see links]): اینو مانیش از راه دور میزنه:3ztzsjm:
mariano pernia vs barca.mpg ([Only registered and activated users can see links]): اینو ماریانو پرنیا تقریبا تک ضرب وارد دروازه والدز می کنه.همون که پارسال زد .تلویزیون هم نشون می ده :26:
pepe vs man utd.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این هم په په بازیکن رئال و بازیکن سابق پورتو که این گل رو زمانی زده به منچستر که تو پورتو بوده :-L
ronald koeman vs porto.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این رو رونالد کومان به پورتو از فاصله ی دور می زنه.به شکلی خفن می زنه گوشه که شیرجه دروازه بان هم چاره اش نمی کنه.دیگه حرف نزنم بهتره:-t
steven gerrard - southampton 00-01.mpg ([Only registered and activated users can see links]): این یکی استیو جرارد به تیم southampton با شوت بسیار محکم می زنه البت :D کادر داره
tiago - man utd.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این یکی تیاگو بازیکن سابق چلسی با شوت محکمش دروازه منچستر رو باز می کنه:-L
wayne rooney - arsenal 02.wmv ([Only registered and activated users can see links]): و آخریش از وین رونی هست که به آرسنال می زنه البته زمانی که تو اورتون بود. یه شوت خرکی با داخل پا و توی دروازه:31:
پ.ن: این گلها مث همیشه از مهدی جوگا ست.16 تاستچه خوبه که خوشتون بیاد:قلیون:
پ.ن:راستی 13 تاشو آپ کردم همه کارش هم کردم توضیح هم دربارش دادم . اون سه تاهم داشتن آپ می شدن که برقمون رفت نشستم دوباره آپ کردم . فکر کنم بابام در اومد :29::kap:
فعلا تا بعد
Joga Bonito
30-05-2008, 10:50
clarence Seedorf.mpg ([Only registered and activated users can see links]): این گل رو سیدورف زمانی که تو رئال بود می زنه که تقریا از وسط زمین گوشه زده می شه و میره 3 کنج :117:
david Albelda Vs Racing.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این یکی رو کاپیتان والنسیا دیوید آلبلدا به راسینگ می زنه که تک ضرب روی دفع حاصل از ضربه کرنر وارد دروازه می کنه
.
.
.
.
.
:2::2::2::2::2:
تا حالا بهترين گلهايي هست كه تو اين تاپيك گذاشته شده بدون شك، البته دو سومش رو داشتم !
اكيدا تاكيد ميشه (!) كه همشو دانلود كنيد اما اگه وسعتون نمي رسه (:دي) گلهاي سيدورف، آلبلدا ، آليف، ادمن، منديتا، مانيش ، پرنيا و رونالد كومان رو به هيچ وجه من الوجوه از دست نديد، نه آقا اصلا همشو دانلود كنيد لامصب آدم اينا رو مي بينه كف و خون قاطي مي كنه:دي
راستی 13 تاشو آپ کردم همه کارش هم کردم توضیح هم دربارش دادم . اون سه تاهم داشتن آپ می شدن که برقمون رفت نشستم دوباره آپ کردم . فکر کنم بابام در اومد :29::kap:
وقتي بهت ميگم يه فولدر تو مديافاير يا حتي 4 شيرد بساز ميگي نميشه همون زد راحت تره! اگه اينكارو كردي بودي آدرس تمام فايلهاي آپلود شده ذخيره شده بود ضمن اينكه پدرت در نيومده بود:دي
از اين به بعد آرشيوم را به حراج مي گذارم.در ضمن گلها را به ترتيب حروف الفباي تيمها و بازيكنان مي گذارم.طرفداران يووه كچلم نكنند خواهشآ.اين گلها در تمام رده هاي باشگاهي ايتاليا ممكن است بوده باشد.
[Only registered and activated users can see links] 284831B75F48EF45
جوانا از آسكولي: ([Only registered and activated users can see links])شوت كات دار پشت 18 به لاتزيو و پروتزي!
فيني از آسكولي: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد از نوع شوت! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]))
كوديني از آسكولي: ([Only registered and activated users can see links])دريبل كردن ويرا و شوت زيبا با پاي غير تخصصي به آبياتي! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]))
زامپانيا از آتالانتا: ([Only registered and activated users can see links])پنجمين گل برتر فصل پيش سري آ كه يه چيزي تو مايه هاي گل تاريخي آنري به باتز و منچستر يونايتد است البته اين بار به رم و كريستين دوني! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]))
ويري از آتالانتا: ([Only registered and activated users can see links])دهمين گل برتر فصل قبل سري آ كه ويري به سيه نا زد.شوت خركي از وسط زمين در حالت پشت به گل! Dead Link
Totti10hr
30-05-2008, 21:34
دستتو درد نكنه
من كه خيلى خيلى استفاده كردم.:13:
زامپانيا از آتالانتا: ([Only registered and activated users can see links])پنجمين گل برتر فصل پيش سري آ كه يه چيزي تو مايه هاي گل تاريخي آنري به باتز و منچستر يونايتد است البته اين بار به رم و كريستين دوني!
اين گل زامپانيا را هم از دست ندين.
زامپانيا گل قشنگ زدن تو خونشه.
Old Trafford
31-05-2008, 05:09
سلام
این بار 5 تا گل از اونایی که از وسط زمین دریبل میدن و می زنن تو گل رو بنام (After the run goal) هست که از بازیکنانی بنام: شوچنکو و گیگز و مسی و مارادونا و زلاتان ابراهیمویچ هست که به ترتیب به تیمهای یونتوس . آرسنال . ختافه . انگلیس و بردا زده شده . همه ی گلها تاریخی و نام آشنا هستن و فکر کنم نیازی به توضیح بیشتر نباشه
andrij shevchenko - juve.avi ([Only registered and activated users can see links])
fa cup ryan giggs - arsenal.mpeg ([Only registered and activated users can see links])
lionel messi vs getafe.avi ([Only registered and activated users can see links])
maradona - rajd przez pol boiska.avi ([Only registered and activated users can see links])
zlatan - nac breda.wmv ([Only registered and activated users can see links])
پ.ن(1):مث همیشه لینکا رو از مهدی جوگای عزیز میگیرم و آپ می کنم . بازم میگم منبعش مهدی جوگاست. البته میدونم که همشون رو دارید
پ.ن:(2):این دفعه دیگه برقمون نرفت :5:
پ.ن(3):امروز چپل دلم پکیده بود :D حوصلم نبود توضیح بدم.توضیح هم میدادم بد جور توضیحام ملس میشد :-&
اين سري از امپولي هستش.تيمي كه من ازش يه جورايي خوشم مياد.ببينيد و حالشو ببريد.
[Only registered and activated users can see links] 474FC6B9CADF7309
سرجيو آلميرون به مسينا: ([Only registered and activated users can see links])نمونه بارزي از گلهاي آلميروني.شوت پشت 18 زاويه دار به ماركو استوراري!
سرجيو آلميرون به لاتزيو: ([Only registered and activated users can see links])كاشته ديدني از 15 متري.توپ فقط در حركت آهسته ديده مي شود!
نيكولا پوتزي به رم: ([Only registered and activated users can see links])سانتر از راست و ضربه والي بسيار زيبا به كنج دروازه!
آلساندرو جوينكو به رم: ([Only registered and activated users can see links])گل رونالدينيوبه انگليس با اين تفاوت كه دقيقه 90 به ثمر رسيده!
لوكا ساوداتي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])والي ساوداتي به تيم سابقش از روي خط محوطه جريمه!
يك سوال از دايال آپي هايي كه اهل دانلود اين گلها هستند:5 گل در روز كمه ، زياده يا كافيه؟
Old Trafford
31-05-2008, 21:01
این دفعه گلهای هافبک و بازی ساز تیم منچستر یونایتد پول اسکولز رو براتون گذاشتم.همه گلها شوت هستند و همه هم از پشت محوطه جریمه بجز یکی. توضیحات بیشتر روبروی لینک ها
scholes manutd - barcelona 1-0.avi ([Only registered and activated users can see links]):همون طور که میدونید این گل رو امسال به بارسا تو اولترافرد زد که نیازی به توضیح نی :D
scholes manutd_blackburn_1-1.avi ([Only registered and activated users can see links]):این گل رو به بلکبرن زده که با دریبل چند تا بازیکن بربازه رو باز می کنه :2:
scholes ripper goal vs bradford.avi ([Only registered and activated users can see links]):این گل رو به برادفورد میزنه که واقعا زیباست. کرنر بکهام به بیرون محوطه و ضربه محکم و تک ضرب این بازیکن به گوشه دروازه البته پایین
scholes v newcastle 1-2.avi ([Only registered and activated users can see links]):این گل رو با پاس به بیرون ک.رونالدو می زنه که از میان (لایه) پای دو تا بازیکن . با سرعت بالا میره تو دروازه نیو کاسل
scholes v porto at.avi ([Only registered and activated users can see links]):این رو از پاسی که از کرنر بهش می دن و بعد با یه ضربه ی تو سر توپ بازیکن حریف رو گول می زنه و با پای چپ می زنه به پورتو. :D
scholes-newcastlea.1.mpeg ([Only registered and activated users can see links]):اینو با پاس تک ضرب روی کین به صورت چیپ به داخل محوطه سر ضرب میزنه به نیوکاسل
scholes- portsmouth vs manutd.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این گل رو ابتدای فصل به پورثموث می زنه که با پاس به بیرون ته وز همراست
scholes 2-0 - aston villa v man utd.avi ([Only registered and activated users can see links]):این گل حتما همتون دیدید.گلی با روی پا و محکم. و شلاقی :117: که از دفع حاصل از کرنر سرضرب می زنه و زیر تاقی میشه.این گل تاریخی رو به استون ویلا زد :117: :2: :2:
پ.ن:بازم لینک از مهدی دانلود با ما. :44:
پ.ن:البته گلچینی از بهترین و قشنگترین گلهاش با منچستر هست.
پ.ن:میدونم توضیحات رو نباید بدم چون از شیرینی گل کاسته می شه:1: اما اگه نگم چند دقیقه بعد مهدی.A پوست سرم رو میکنه که چرا توضیح ندادم :D
اين سري هم اكثرش براي امپولي هست.
[Only registered and activated users can see links] 78A0E721FD50B7AE
سرجيو آلميرون به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد از 35 متري به بهترين دروازه بان جهان!
ديويد سوازو به اودينزه: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد از 24 متري به سبك دكو!
وانوچي به رم: ([Only registered and activated users can see links])حركت از وسط زمين،چند دريبل ريز و شوت از بيست و دو متري.دوني هم مثل ماست:6:!
وانوچي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])شوت از بيست و يك متري كه اصلآ به مدافعين نخورد و ديدا هم ابدآ مقصر نبود:^O:^O:^O!
فرانچسكو تاوانو به فيورنتينا: ([Only registered and activated users can see links])شوت كيزايي از جانشين كيزا!
:اینتر:اين سري همش براي اينتره.خوش به حال ايتاليانو.:اینتر:
كلارنس سيدورف به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])شوت دقيقه 93 از 40 متري كه دست يووه را از يك برد شيرين در سن سيرو كوتاه كرد! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]))
روبرتو باجو به پارما: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد از گوشه محوطه به دروازه بوفون 21 ساله!
سنسيشا ميهايلوويچ به آسكولي: ([Only registered and activated users can see links])كپي ضربه آزادي كه به نكيسا زد اما اين بار اندكي زيباتر! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]))
كارل هاينس رومنيگه به تورينو: ([Only registered and activated users can see links])دفع ناقص دروازه بان و ضربه برگردن بسيار زيباي رومنيگه! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]))
يوري ژوركائف به رم: ([Only registered and activated users can see links])دفع نه چندان جالب توپ توسط آنتونيولي و برگردون ژوركائف از زاويه فوق بسته! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]))
ماكسفل به پارما: ([Only registered and activated users can see links])پاس كرسپو ، دريبل سه نفر و ضربه به طاق دروازه از ستاره سابق آژاكس! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links]))
:اینتر::اینتر::اینتر::اینتر:
نكته 1:اولد ترافورد دركت كردم چون موقعي كه كار تمام شد برق رفت و تا اون فيها خالدونم آتيش گرفت.
نكته 2: در اين پست 6 گل گذاشتم چون يكيش تكراريه.
نكته3:همه گلها ارزش دانلود را دارند حتي براي محدود الدانلودها.
نكته 4:فردا هم از اينتر (از آدريانو و ابراهيموويچ) مي گذارم.
یکی دوتایی که گرفتم قشنگن اگه دارید مال کلینزمن یا ماتئوس رو هم بزارید.
شرمنده .ندارم.البته از كلينزمن دارم ولي دروازه خالي اي رو گل كرده كه برهاني هم مي تونست.
siya_paul
02-06-2008, 20:30
اب دمت گرم حسابی فاز دادی:72::اینتر:اين سري همش براي اينتره.خوش به حال ايتاليانو.:اینتر:
كلارنس سيدورف به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])شوت دقيقه 93 از 40 متري كه دست يووه را از يك برد شيرين در سن سيرو كوتاه كرد!
روبرتو باجو به پارما: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد از گوشه محوطه به دروازه بوفون 21 ساله!
سنسيشا ميهايلوويچ به آسكولي: ([Only registered and activated users can see links])كپي ضربه آزادي كه به نكيسا زد اما اين بار اندكي زيباتر!
كارل هاينس رومنيگه به تورينو: ([Only registered and activated users can see links])دفع ناقص دروازه بان و ضربه برگردن بسيار زيباي رومنيگه!
يوري ژوركائف به رم: ([Only registered and activated users can see links])دفع نه چندان جالب توپ توسط آنتونيولي و برگردون ژوركائف از زاويه فوق بسته!
ماكسفل به پارما: ([Only registered and activated users can see links])پاس كرسپو ، دريبل سه نفر و ضربه به طاق دروازه از ستاره سابق آژاكس!
نكته 1:اولد ترافورد دركت كردم چون موقعي كه كار تمام شد برق رفت و تا اون فيها خالدونم آتيش گرفت.
نكته 2: در اين پست 6 گل گذاشتم چون يكيش تكراريه.
نكته3:همه گلها ارزش دانلود را دارند حتي براي محدود الدانلودها.
نكته 4:فردا هم از اينتر (از آدريانو) مي گذارم.
Old Trafford
02-06-2008, 21:04
نه. آخريش يووه هستش.ميلان هم بر حسب الفبا تقريبآ جز آخريها هستش.از سيدورف هم تا دلت بخواد دارم.ولي براي ميلان.پس بايد صبر كني.در ضمن آره اگه استقبال كم باشه ديگه نمي ذارم.
من که میگم سیدورف منظورم با خود سیدورف هست :1:
اين هم سري دوم .طبق قولم از زلاتان و آدريانو هستش.
آدريانو به رم: ([Only registered and activated users can see links])شوت بسيار محكم از پشت محوطه جريمه به زوتي (يا شايد هم كورچي؟) در فينال جام حذفي ايتاليا! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links] 7.zip))
آدريانو به رم: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا به سه كنج دروازه دوني! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links] 4.zip))
آدريانو به فيورنتينا: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد كارلوسي از 20 متري! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links] 3.zip))
ابراهيموويچ به پارما: ([Only registered and activated users can see links])استوپ سينه زيبا ، چرخش و شوت به جايي كه بوچي نتواند بگيرد! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links] 2.zip))
ابراهيموويچ به تورينو: ([Only registered and activated users can see links])گلي شبيه به گل فان باستن به هلند از ابراهيموويچ درست 45 ثانيه بعد دريافت گل مساوي! (لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links] 3.zip))
نكته:فردا هم احتمالآ بيشترش رو از زلاتان مي گذارم.
نكته:همه گلها زيبا هستند اما محدود الدانلود ها مي توانند از خير گل زلاتان به پارما بگذرند!
اين هم سري سوم كه مربوط به استانكوويچ و ابراهيموويچ هستش.دو تا از گلها تكراري هستش به همين خاطر دو تا اضافي تر گذاشتم.
ابراهيموويچ به سيه نا: ([Only registered and activated users can see links])شوت پشت 18 بسيار زيبا!
ابراهيموويچ به پارما: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 20 متري با پاي روز قهرماني اينتر!
ابراهيموويچ به سامپدوريا: ([Only registered and activated users can see links])شوت از قوس محوطه جريمه با پاي غير تخصصي!
استانكوويچ به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])شوت بسيار زيبا از پشت محوطه جريمه.فاصله دريافت پاس از مايكون تا رسيدن توپ به تور دروازه كمتر از 2 ثانيه هستش!
استانكوويچ به كيوو: ([Only registered and activated users can see links])ششمين گل برتر سري آ در فصل 2007 روي يك شوت زيبا از 23 متري كه دروازه بان ابدآ نمي توانست بگيردش!
استانكوويچ به ناپولي: ([Only registered and activated users can see links])شوت از 26 متري به گوشه دروازه گنارو يتزو در تورنومنت سه جانبه پيش فصل!
استانكوويچ به مسينا: ([Only registered and activated users can see links])شوت سر ضرب از پشت قوس 18 قدم روي پاس ورون (يا شايد هم زماريا)
نكته:محدود الدانلود ها مي توانند از خير گل زلاتان به سامپدوريا بگذرند.
نكته:فعلآ از اينتره!
اين سري باز هم 7 گل هستش چون حجم دو تا از گلها به اندازه يك عكس هستش.
خاوير زانتي به رم: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از پشت محوطه جريمه در حالتي سخت در دقيقه 88 به رم!
آلوارو ركوبا به امپولي: ([Only registered and activated users can see links])هفدهمين گل برتر تاريخ فوتبال جهان.فقط يك متر از وسط زمين فاصله داشت كه توپ رو به حالتي بسيار زيبا به كنج دروازه امپولي فرستاد!
آلوارو ركوبا به امپولي: ([Only registered and activated users can see links])گل از روي ضربه كرنر به صورت مستقيم!
آلوارو ركوبا به فيورنتينا: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد از نقطه اي كه معمولآ سانتر مي كنند.يه چيزي تو مايه هاي گل نوازي به عابدزاده!
آلوارو ركوبا به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])حركت از ميانه زمين ، يكي دو و شوت ريوالدويي از 22 متري!
رونالدو به پياچنزا: ([Only registered and activated users can see links])حركت از وسط زمين ، دريبل چهار پنج نفر ، پا عوض كردن رونالدويي و ضربه با پاي مخالف!
ديويد سوازو به ناپولي: ([Only registered and activated users can see links])حركت از ميانه زمين و شوت برگ كمپي به كنج دروازه گنارو يتزو.فكر كنم پنجمين گل سوازو در اينتر بود!
در صورت عدم استقبال اين آخرين پستي است كه نوشتم.اگر هم اشكالي دارد بگيد لطفآ!
ديروز يه چند نفري گلها رو دانلود كرده بودند و اميد به آينده اي روشن :loudlaff: به ما دادند.اين هم براي امروز.اكثرش از فيگوي محبوب اينتري ها هستش.
سانتياگو سولاري به مسينا: ([Only registered and activated users can see links])ضربه چيپ به توپ بلوكه شده.يه چيزي تو مايه هاي گل 3 فصل پيش گتوسو به پالرمو!
لوئيس فيگو به رم: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد از فاصله 21 متري در وقت اضافه در فينال سوپر جام ايتاليا!
لوئيس فيگو به مسينا: ([Only registered and activated users can see links])كپي برابر اصل گل چند فصل پيش كريس رونالدو به پرتس موث!
لوئيس فيگو به اگه غلط نگفته باشم ترويسو: ([Only registered and activated users can see links])حركتي كه در دوران اوج فيگو زياد ديديم.استوپ سينه ، چرخش و شوت زيبا با پاي مخالف!
هرنان كرسپو به رم: ([Only registered and activated users can see links])قيچي زيبا به رم در بازي تاريخي كه رم 4-1 در زمين خودش له شد!
از چند نفري كه اميد رو در من زنده كردند ممنونم.اين سري 7 گل هست چون دو تايش تكراريه.در مورد خوليو كروز هم بگم كه با وجود اينكه خيلي دوستش دارم ولي توي 50 گلي كه ازش داشتم همين چند تا گل زيبا بودش.گل به خودي ماتراتزي هم با وجود اينكه گل به خودي هستش حتمآ دانلود كنيد تا بفهميد چرا اينجا گذاشتمش.
خوليو كروز به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا از 25 متري!
خوليو كروز به رم: ([Only registered and activated users can see links])شوت با پاي مخالف زميني از 21 متري كه دوني اصلآ مقصر نبود:^O!
خوليو كروز به پارما: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد باحال از 28 متري!
گل به خودي ماتراتزي: ([Only registered and activated users can see links])چيزي نگم بهتره!
ماركو ماتراتزي به مسينا: ([Only registered and activated users can see links])قيچي برگردون زيبا !
كريستين خيمنز به تورينو: ([Only registered and activated users can see links])شوت ناگهاني از 19 متري !
ايوان زامورانو به رم: ([Only registered and activated users can see links])استوپ سينه و رد كردن توپ از بالاي سر دروازه بان!
ITALIANO
07-06-2008, 10:09
ايوان زامورانو به رم: ([Only registered and activated users can see links])استوپ سينه و رد كردن توپ از بالاي سر دروازه بان!
مهدی جون سلام
گلهای فوقالعاده ای میزاری.
البته من همشونو داشتم فقط این گل زامورانو رو یادم نمیاد که اومدم دانلود کنم که توش هیچی نبود.
اینو چکش کن بعد نتیجه رو هم بگو:wagfinger1:
دستت درد نکنه
Ali Chelsea
07-06-2008, 12:54
کشتین مارو!!!!!:-l
چرا همش از ایتالیا می ذارید اینجا پر شده از گلهای سری آ:-&
نمی گم سری آ بده ولی نه دیگه فقط اون
کشتین مارو!!!!!:-l
چرا همش از ایتالیا می ذارید اینجا پر شده از گلهای سری آ:-&
نمی گم سری آ بده ولی نه دیگه فقط اون
آسياب به نوبت.نوبت ليگ انگليس هم مي رسد.
اين سري آخرين سري اينتره از فردا مي رم سراغ برشا.به همين خاطر 8 گل گذاشتم.
ايوان زامورانو به كومو: ([Only registered and activated users can see links])سانتر باجو،بلوكه شدن توپ و شوت سر ضرب زامورانو به كنج دروازه!
سزار به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])مرده خوري از توپ باد آورده و ضربه زير طاقي خفن!
استبان كامبياسو به پالرمو: ([Only registered and activated users can see links])شوت زميني سر ضرب از 21 متري!
استبان كامبياسو به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])دفع ناقص مالديني و شوت به مركز دروازه!
فابيو گروسو به امپولي: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا و غافلگيرانه از 27 متري!
دوگلاس مايكون به تورينو: ([Only registered and activated users can see links])دريبل سه بازيكن و شوت زيبا از روي خط محوطه جريمه!
كريستين ويري به پارما: ([Only registered and activated users can see links])گل زيباي دروگبا به چلسي 70 درصد زيبايي اين گل را دارا بود!
كريستين ويري به رجينا: ([Only registered and activated users can see links])سانتر بلند كوكو و شوت سر ضرب با پاي مخالف!
براي آخرين بار:
مهدی جون سلام
گلهای فوقالعاده ای میزاری.
البته من همشونو داشتم فقط این گل زامورانو رو یادم نمیاد که اومدم دانلود کنم که توش هیچی نبود.
اینو چکش کن بعد نتیجه رو هم بگو:wagfinger1:
دستت درد نکنه
لينكش درست شد.شرمندم
لينك دو گل آخر هم اضافي شد.
Ali Chelsea
20-06-2008, 21:31
بابا نمی خواید این ایتالیا رو ول کنید؟؟؟؟:-&
alireza_ronaldo
20-06-2008, 21:36
آره والا به خدا
آره والا به خدا
اگه استقبال نشه ولش مي كنم.
Clemenza
20-06-2008, 21:59
نه بابا. بذار باشه. من حتماً دانلود می کنم. منتها الان یک کم سرم شلوغه. نهایت گل های یورو رو دانلود می کنم.
Ali Chelsea
21-06-2008, 09:20
این همه گل قشنگ هست تو دنیا از همه جا بذار خوب از ایتالیا هم بذار
یه گل گذاشتم چرا نمیشه دانلود کرد؟؟؟
acmilan22
24-06-2008, 00:58
دمت گرم گلهای میلان هم بذار.
ایول داری
ميشه از بازيکناي چلسي سوپر گل بزارين؟
دمت گرم گلهای میلان هم بذار.
ایول داری
Coming soon
Ali Chelsea
24-06-2008, 10:56
خیلی خیلی خیلی موافقم:13:
Ali Chelsea
24-06-2008, 11:13
سوپر گل دروگبا در فصل پیش! (از فاصله 40 متری):2:
دقایق آخر بازی با اورتون
که چلسی با این گل بازی رو 3-2 برد:13:
گلهای قبلی بازی هم استثنایی بودن اگه تونستم اونها رو هم میذرم که بالاک و لمپارد زدن
این گل به عنوان دومین گل برتر فصل انتخاب شد
چلسی 3-2 اورتون ([Only registered and activated users can see links])
Ali Chelsea
24-06-2008, 11:22
اینک یه گل فوق العاده از لمپارد به بارسلونا تو جام باشگاه ها فصل 07-06
واقعا عجب گلی می زنه!!!:13:
به نظر خودم از قشنگ ترین گلهای دنیاست!
دانلود نکنید از دستتون رفته!
لمپارد - بارسلونا ([Only registered and activated users can see links])
دل نرو به كومو: ([Only registered and activated users can see links])كپي گل حاج صفي به صنعت نفت!
موتارلي به لچه: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 22 متري به طاق دروازه!
كرسپو به فيورنتينا: ([Only registered and activated users can see links])يه گل نيمچه رباح ماجري كه بيستمين گل برتر تاريخ فوتبال جهانه!
سيمپيليسيو به مسينا: ([Only registered and activated users can see links])دريبل زيبا و شوت زيبا از 20 متري!
كرسپو به اودينزه: ([Only registered and activated users can see links])عين گلش به فيورنتينا!
گاديس به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])شوت زير طاقي زيبا به بوفون!
بوناني به لچه: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 24 متري به طاق دروازه!
پيانگرلي به كومو: ([Only registered and activated users can see links])شوت بيرون پاي سر ضرب به طاق دروازه!
پاراويچيني به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])شوت زميني زيبا از روي قوس پشت 18 به آبياتي!
برونو به بولونيا: ([Only registered and activated users can see links])چيپ بي نظير از 21 متري!
لوييزو به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])برگردون تماشايي از جلوي چشم كاستاكورتا كه شصت و پنجمين گل برتر تاريخ فوتبال جهانه!
دل نرو به پسكارو: ([Only registered and activated users can see links])شوت سر ضرب بيرون پاي زميني زيبا از 20 متري!
ميكولي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])كپي گل پيزارو به ناپولي در فصلي كه گذشت!
ديگانو به برشا: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد جونينيويي زيبا و زميني از بيست و شش متري!
ميلانتو به ؟: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا از 25 متري!
ماركيوني به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])كار زيباي تيمي،دريبل 4 مدافع ميلان و ضربه با پاي مخالف از زير دستان ديدا!
زاكاردو به اينتر: ([Only registered and activated users can see links])شوت زير طاقي فوق العاده زيبا به ژوليو سزار!
فاوا به امپولي: ([Only registered and activated users can see links])كپي گل ترزگه به رئال!
روسينا به كاتانيا: ([Only registered and activated users can see links])حركت از ميانه زمين،دريبل 4 نفر و شوت به جايي كه بايد ميزد!
كاساني به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])استوپ سينه توپ و شوت بسيار بسيار بسيار بسيار زيبا از 25 متري به بوفون در دقيقه 89!
نكته:گلها از بالا به پايين حجمشون زياد ميشه.و كلآ هم 32 مگابايت حجم دارند.اكثر حجمش هم مربوط به گل آخره كه 11 مگ حجم داره.
نكته:هيچ فايلي زيپ نشده.
آهان يادم رفت بگم اونهايي كه محدوديت دانلود دارند از خير اينها نگذرند هرچند همشون زيباست:
دل نرو به كومو
موتارلي به لچه ([Only registered and activated users can see links])
كرسپو به فيورنتينا ([Only registered and activated users can see links])
بوناني به لچه ([Only registered and activated users can see links])
كرسپو به اودينزه ([Only registered and activated users can see links])
برونو به بولونيا ([Only registered and activated users can see links])
لوييزو به ميلان ([Only registered and activated users can see links])
ميكولي به ميلان ([Only registered and activated users can see links])
ديگانو به برشا ([Only registered and activated users can see links])
ميلانتو به ؟ ([Only registered and activated users can see links])
روسينا به كاتانيا ([Only registered and activated users can see links])
كاساني به يوونتوس ([Only registered and activated users can see links])
ITALIANO
05-07-2008, 13:30
دل نرو به كومو: ([Only registered and activated users can see links])كپي گل حاج صفي به صنعت نفت!
موتارلي به لچه: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 22 متري به طاق دروازه!
كرسپو به فيورنتينا: ([Only registered and activated users can see links])يه گل نيمچه رباح ماجري كه بيستمين گل برتر تاريخ فوتبال جهانه!
سيمپيليسيو به مسينا: ([Only registered and activated users can see links])دريبل زيبا و شوت زيبا از 20 متري!
كرسپو به اودينزه: ([Only registered and activated users can see links])عين گلش به فيورنتينا!
گاديس به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])شوت زير طاقي زيبا به بوفون!
بوناني به لچه: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 24 متري به طاق دروازه!
پيانگرلي به كومو: ([Only registered and activated users can see links])شوت بيرون پاي سر ضرب به طاق دروازه!
پاراويچيني به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])شوت زميني زيبا از روي قوس پشت 18 به آبياتي!
برونو به بولونيا: ([Only registered and activated users can see links])چيپ بي نظير از 21 متري!
لوييزو به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])برگردون تماشايي از جلوي چشم كاستاكورتا كه شصت و پنجمين گل برتر تاريخ فوتبال جهانه!
دل نرو به پسكارو: ([Only registered and activated users can see links])شوت سر ضرب بيرون پاي زميني زيبا از 20 متري!
ميكولي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])كپي گل پيزارو به ناپولي در فصلي كه گذشت!
ديگانو به برشا: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد جونينيويي زيبا و زميني از بيست و شش متري!
ميلانتو به ؟: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا از 25 متري!
ماركيوني به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])كار زيباي تيمي،دريبل 4 مدافع ميلان و ضربه با پاي مخالف از زير دستان ديدا!
زاكاردو به اينتر: ([Only registered and activated users can see links])شوت زير طاقي فوق العاده زيبا به ژوليو سزار!
فاوا به امپولي: ([Only registered and activated users can see links])كپي گل ترزگه به رئال!
روسينا به كاتانيا: ([Only registered and activated users can see links])حركت از ميانه زمين،دريبل 4 نفر و شوت به جايي كه بايد ميزد!
كاساني به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])استوپ سينه توپ و شوت بسيار بسيار بسيار بسيار زيبا از 25 متري به بوفون در دقيقه 89!
نكته:گلها از بالا به پايين حجمشون زياد ميشه.و كلآ هم 32 مگابايت حجم دارند.اكثر حجمش هم مربوط به گل آخره كه 11 مگ حجم داره.
نكته:هيچ فايلي زيپ نشده.
مهدی اینا تکراری نیستند؟!!!!!:-?
مهدی اینا تکراری نیستند؟!!!!!:-?
نه.وسط تاپيك بود .آوردمش اينجا.اگه ببيني ديگه تو تاپيك نيست:d
Ali Chelsea
07-07-2008, 16:04
آهان يادم رفت بگم اونهايي كه محدوديت دانلود دارند از خير اينها نگذرند هرچند همشون زيباست:
دل نرو به كومو
موتارلي به لچه ([Only registered and activated users can see links])
كرسپو به فيورنتينا ([Only registered and activated users can see links])
بوناني به لچه ([Only registered and activated users can see links])
كرسپو به اودينزه ([Only registered and activated users can see links])
برونو به بولونيا ([Only registered and activated users can see links])
لوييزو به ميلان ([Only registered and activated users can see links])
ميكولي به ميلان ([Only registered and activated users can see links])
ديگانو به برشا ([Only registered and activated users can see links])
ميلانتو به ؟ ([Only registered and activated users can see links])
روسينا به كاتانيا ([Only registered and activated users can see links])
كاساني به يوونتوس ([Only registered and activated users can see links])
به خدا از ایتالیا خسته شدیم!!!/:)
از لیگهای دیگه بذارید تو رو خدا!!!:-t
مودمم خرابه و شرمنده اعزا كه فايلهاي كم حجم مي گذارم.اين سري بدك نيست .حداقل براي يه نگاه كرده به خصوص كه حجمش هم كمه.اين سري حال توضيح نداشتم و فقط شبيه گلها رو گفتم!
آكولاني به ليوورنو: ([Only registered and activated users can see links])كپي گل استانكوويچ به ميلان در فصل 2007!
ميسيرولي به فيورنتينا: ([Only registered and activated users can see links])كپي گل تاكيناردي به استوا بوخارست!
تدسكو به مسينا: ([Only registered and activated users can see links])كپي گل پيمنتا به صبا باتري!
توتي به لاتزيو: ([Only registered and activated users can see links])چيپ پشت 18 مشتي!
توتي به تورينو: ([Only registered and activated users can see links])دريبل چندين نفر و دروازه بان!
Joga Bonito
08-07-2008, 00:19
یه سری گل زیبا و فوق العاده که البته از لیگ ایتالیا نیست!
همش تو پارسااسپیس هست که نگید زدشیر فلانه و مدیافایر بیسار و رپید، عوضیو این صوبتا... بیشترش هم حجم خیلی زیادی نداره اما بصورت کامل و با صحنه آهسته هست
برباتوف به بایرن مونیخ
احتمالا خیلیها این گل رو دیدند اگر کلیپ گلهای روی کار تیمی از تاپیک کلیپهای دیدنی رو دانلود کرده باشید این یکی از اون گلهاست، اما اگه ندیدید بدونید یک همکاری استثنایی بین بازیکنان لورکوزن واسه زدن این گل شکل می گیره
Download ([Only registered and activated users can see links] .avi)
تورس به بلژیک
مطمئنم خیلی ها این گل رو ندیدند، سانتر بسیار بلند از سمت چپ و ضربه منحصر به فرد تورس
Download ([Only registered and activated users can see links])
توگای به فولهام
فرستادن کرنر و ضربه والی و سرضرب توگای :2: واسه این جور گلها میمیرم یه چندتاش رو دارم مثل مندیتا به بارسلونا یا اسکولز به برادفورد و شدیدا از پیدا شدن گلهای مشابه استقبال می کنم:دی
فن در فارت به فاینورد
تو یه لیستی که یادم نیست چه سایتی بود بین 10 گل برتر تاریخ گذاشته بودش البته با اون گلهای منتخب فیفا فرق می کنه، نمی دونم چی بگم برگردون رو با پشت پا زدن چه اصطلاحی داره؟:2:
زیدان به بتیس
این گلو زیدان سال 96 زمانی که در بوردو بود به این بتیس زد شبیه گل متیو تیلور به اورتون هست :دی
Download ([Only registered and activated users can see links] )
ژاوی به رئال مادرید
مال زمانی که رونالدینیو تازه با بارسا اومده بود و پاسی به ژاوی داد که اگر جلوی کارستن یانکر هم مینداختیش گل می کرد:دی منتها ژاوی توپ رو به زیبایی و از بالای دستای کاسیاس رد کرد
خوزه مانوئل ری به ونزوئلا
از اون گلهایی که نمونش رو شاید فقط در پلی استیشن دیده باشید یه ضربه آزاد محکم تقریبا از وسط زمین، فوق العادس! :2:
فن پرسی به چارلتون
من این گلو رو به راحتی بین "5 گل والی برتر کل تاریخ" قرار میدم ز بس که استثنایی می زنه این رابین، با پای چپ و یک پرش بلند ضربه محکم و والی میزنه:2::2: با کیفیت خوب و از شبکه بی بی سی.
MediaFire ([Only registered and activated users can see links])
Clemenza
08-07-2008, 16:17
فن پرسی به چارلتون
من این گلو رو به راحتی بین "5 گل والی برتر کل تاریخ" قرار میدم ز بس که استثنایی و منحصر به فرد می زنه این رابین، با پای چپ و یک پرش بلند ضربه محکم و والی میزنه:2::2: با کیفیت خوب و از شبکه بی بی سی.
پش لينكش كو؟
Ali Chelsea
08-07-2008, 21:21
یه سری گل زیبا و فوق العاده که البته از لیگ ایتالیا نیست!
همش تو پارسااسپیس هست که نگید زدشیر فلانه و مدیافایر بیسار و رپید، عوضیو این صوبتا... بیشترش هم حجم خیلی زیادی نداره اما بصورت کامل و با صحنه آهسته هست
برباتوف به بایرن مونیخ
احتمالا خیلیها این گل رو دیدند اگر کلیپ گلهای روی کار تیمی از تاپیک کلیپهای دیدنی رو دانلود کرده باشید این یکی از اون گلهاست، اما اگه ندیدید بدونید یک همکاری استثنایی بین بازیکنان لورکوزن واسه زدن این گل شکل می گیره
Download ([Only registered and activated users can see links] .avi)
تورس به بلژیک
مطمئنم خیلی ها این گل رو ندیدند، سانتر بسیار بلند از سمت چپ و ضربه منحصر به فرد تورس
توگای به فولهام
فرستادن کرنر و ضربه والی و سرضرب توگای :2: واسه این جور گلها میمیرم یه چندتاش رو دارم مثل مندیتا به بارسلونا یا اسکولز به برادفورد و شدیدا از پیدا شدن گلهای مشابه استقبال می کنم:دی
فن در فارت به فاینورد
تو یه لیستی که یادم نیست چه سایتی بود بین 10 گل برتر تاریخ گذاشته بودش البته با اون گلهای منتخب فیفا فرق می کنه، نمی دونم چی بگم برگردون رو با پشت پا زدن چه اصطلاحی داره؟:2:
زیدان به بتیس
این گلو زیدان سال 96 زمانی که در بوردو بود به این بتیس زد شبیه گل متیو تیلور به اورتون هست :دی
Download ([Only registered and activated users can see links] )
ژاوی به رئال مادرید
مال زمانی که رونالدینیو تازه با بارسا اومده بود و پاسی به ژاوی داد که اگر جلوی کارستن یانکر هم مینداختیش گل می کرد:دی منتها ژاوی توپ رو به زیبایی و از بالای دستای کاسیاس رد کرد
از اون گلهایی که نمونش رو شاید فقط در پلی استیشن دیده باشید یه ضربه آزاد محکم تقریبا از وسط زمین، فوق العادس! :2:
فن پرسی به چارلتون
من این گلو رو به راحتی بین "5 گل والی برتر کل تاریخ" قرار میدم ز بس که استثنایی و منحصر به فرد می زنه این رابین، با پای چپ و یک پرش بلند ضربه محکم و والی میزنه:2::2: با کیفیت خوب و از شبکه بی بی سی.
خیلی ممنون از اینکه از لیگی غیر از ایتالیا گل گذاشتی!:heartsmile:
Clemenza
09-07-2008, 12:20
یه سری گل زیبا از باشگاه هاي هلند!
همه رو در Filesend آپلود كردم. حجم هر كدوم از فايل ها رو هم كنارش نوشتم.
گل اول از Cziommer هست كه به آيندهوون ميزنه. اونم با يه شوت زيبا از پشت محوطه جريمه و از زاويه غير مستقيم
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 7.26MB)
باز هم همون بازيكن قبلي اما اين بار از روي ضربه آزاد
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 7.16MB)
يك شوت بسيار محكم و زيبا از نيمه زمين حريف كه به كنج دروازه ميره.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 4.05MB)
يك چيپ فوق العاده از اشتفان دالما بازيكن فرانسوي و اسبق اينتر و نيوكاسل باز هم به آيندهوون
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 8.21MB)
و آخرين گل در اين پست مربوط ميشه به ادگار داويدز كهنه كار كه در پيراهن آژاكس و در باشكاه هاي هلند ميزنه (همين اواخر نه جوونياش). راستي گلش هم يه شوت فوق العاده محكم از ميانه ي زمينه
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 17.86MB)
download ([Only registered and activated users can see links])
كي تو پلي استيشن همچين گلي زده كه تو ديدي؟
آقا كسي كل رحمتيو كه از اون ور زمين زد تو گل يه تيمي رو داريد؟ "اطلاعاتم از اين دقيق تر نبود البته فك كنم بين هفته دوم تا 33 بود" :1:
ولي جدي اگر كسي داره بزاره
Clemenza
09-07-2008, 18:06
آقا كسي كل رحمتيو كه از اون ور زمين زد تو گل يه تيمي رو داريد؟ "اطلاعاتم از اين دقيق تر نبود البته فك كنم بين هفته دوم تا 33 بود" :1:
ولي جدي اگر كسي داره بزاره
باید یه سر به بخش ویدیوهای درخواستی از لیگ برتر می زدی.
ITALIANO
09-07-2008, 18:59
بچه ها عالی بود.
این صفحه 13 یک صفحه رویایی شد:d
به زودی میخوام سوپر گلهایی براتون آپ کنم که امیدوارم حال کنید.
منتظر باشید.
باز هم از ايتاليا مي گذارم.ولي اين سري چند تا تاپ هم داره.
آكولاني به پالرمو: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 30 متري!
آكولاني به سيه نا: ([Only registered and activated users can see links])شوت زير طاقي زيبا از 22 متري!
بيانكي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 27 متري كه كالاچ الاغ نتونست بگيره!
بوريلو به اينتر: ([Only registered and activated users can see links])قيچي برگردون زيبا در دقيقه 85 از مهاجم سابقآ دوپينگي ميلان!
كاستي به اينتر: ([Only registered and activated users can see links])شوت زميني از 21 متري در بازي اي كه اينتر له شد!
فوجا به كاتانيا: ([Only registered and activated users can see links])گل لايي به پانتانلي از وسط زمين!
كاويلي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])از اون گلهايي كه ادموند اختر زياد مي زد!
لئون به رم: ([Only registered and activated users can see links])شوت زميني به كنج دروازه از روي دايره 18 قدم!
پروتا به سامپدوريا: ([Only registered and activated users can see links])همكاري زيباي تيمي و رد كردن توپ از بالاي سر دروازه بان از زاويه بسته!
پروتا به لاتزيو: ([Only registered and activated users can see links])پاس زيباي ووچينيچ و گلي مشابه حركات آغاز سپك تاكرا!
پارادس به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])چيپ با سر!
Clemenza
10-07-2008, 23:30
یه سری گل زیبای دیگه که باز هم همگی در Filesend آپلود شدند.
گل اول از De la Red بازیکن تیم ملی اسپانیا و قهرمان اروپا. بازیکنی که دو سال پیش از سوی کاپلو از تیم ب رئال به تیم اصلی آورده شد و در همان تعداد بازیهای کم ارزش خودش رو نشون داد. این گل در کوپا دل ری فصل 2007-2006 به ثمر میرسه. یه شوت زیبا که با کات زیبایی به کنج دروازه میره.
Downlaod ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 6.87MB)
سه گل بعدی از دکو هست. گل اول رو خیلی هاتون دیدید. گلی که روی همکاری تیمی فوق العاده بارسایی ها در بازی مقابل لیورپول در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان در سال 2007-2006 در نیوکمپ به ثمر میرسه.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 8.99MB)
این بازی دوستانه جهت حمایت از صلح انجام شده. باز هم یه پاسکاری زیبا و ضربه ی نرم دکو که از بالای سر دواره بان به درون دروازه میره.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 1.40MB)
این گل رو هم دکو در سلتیک پارک در مرحله گروهی لیگ قهرمانان میزنه. یه پاس از رونالدینیو و ضربه ی محکم دکو از از زاویه ای نه چندان باز
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 5.27MB)
این گل هم از مهاجم انگلیسی تاتنهام جرمین دفو هست. حرکت در عرض و یه ضربه ی ناگهانی که دروازه بان فقط می تونه توپ رو نگاه کنه که چه جوری به درون دروازه میره.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 14.87MB)
ITALIANO
10-07-2008, 23:56
یه سری گل زیبای دیگه که باز هم همگی در Filesend آپلود شدند.
گل اول از De la Red بازیکن تیم ملی اسپانیا و قهرمان اروپا. بازیکنی که دو سال پیش از سوی کاپلو از تیم ب رئال به تیم اصلی آورده شد و در همان تعداد بازیهای کم ارزش خودش رو نشون داد. این گل در کوپا دل ری فصل 2007-2006 به ثمر میرسه. یه شوت زیبا که با کات زیبایی به کنج دروازه میره.
Downlaod ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 6.87MB)
سه گل بعدی از دکو هست. گل اول رو خیلی هاتون دیدید. گلی که روی همکاری تیمی فوق العاده بارسایی ها در بازی مقابل لیورپول در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان در سال 2007-2006 در نیوکمپ به ثمر میرسه.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 8.99MB)
این بازی دوستانه جهت حمایت از صلح انجام شده. باز هم یه پاسکاری زیبا و ضربه ی نرم دکو که از بالای سر دواره بان به درون دروازه میره.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 1.40MB)
این گل رو هم دکو در سلتیک پارک در مرحله گروهی لیگ قهرمانان میزنه. یه پاس از رونالدینیو و ضربه ی محکم دکو از از زاویه ای نه چندان باز
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 5.27MB)
این گل هم از مهاجم انگلیسی تاتنهام جرمین دفو هست. حرکت در عرض و یه ضربه ی ناگهانی که دروازه بان فقط می تونه توپ رو نگاه کنه که چه جوری به درون دروازه میره.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 14.87MB)
دوست من دستت درد نکنه
این گلارو الان حتما دانلود می کنم منتها سعی کن از دفعه بعد تو [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) کنی:D
چون تو این سایتی که معرفی کردم هم سرعتش بیشتره هم 4 تا لینک داره که من کلا با مدیافایر خیلی حال می کنم:D
مرسی
mohsen121
11-07-2008, 00:41
باز هم از ايتاليا مي گذارم.ولي اين سري چند تا تاپ هم داره.
آكولاني به پالرمو: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 30 متري!
آكولاني به سيه نا: ([Only registered and activated users can see links])شوت زير طاقي زيبا از 22 متري!
بيانكي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 27 متري كه كالاچ الاغ نتونست بگيره!
بوريلو به اينتر: ([Only registered and activated users can see links])قيچي برگردون زيبا در دقيقه 85 از مهاجم سابقآ دوپينگي ميلان!
كاستي به اينتر: ([Only registered and activated users can see links])شوت زميني از 21 متري در بازي اي كه اينتر له شد!
فوجا به كاتانيا: ([Only registered and activated users can see links])گل لايي به پانتانلي از وسط زمين!
كاويلي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])از اون گلهايي كه ادموند اختر زياد مي زد!
لئون به رم: ([Only registered and activated users can see links])شوت زميني به كنج دروازه از روي دايره 18 قدم!
پروتا به سامپدوريا: ([Only registered and activated users can see links])همكاري زيباي تيمي و رد كردن توپ از بالاي سر دروازه بان از زاويه بسته!
پروتا به لاتزيو: ([Only registered and activated users can see links])پاس زيباي ووچينيچ و گلي مشابه حركات آغاز سپك تاكرا!
پارادس به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])چيپ با سر!
واقعا زيبا بودن به خصوص لايي وسط زمين.
آقايون شرمنده اين سه تا جا افتاده بودش:
كوتسا به سيه نا: ([Only registered and activated users can see links])80 درصد زيبايي گل جرارد به اينتر!
آكولاني به مسينا: ([Only registered and activated users can see links])گل برگ كمپي زيبا!
آكولاني به لاتزيو: ([Only registered and activated users can see links])شوت زميني زيبا از روي خط 18 قدم!
Clemenza
11-07-2008, 13:36
خدمت دوست عزیزم ITALIANO ([Only registered and activated users can see links]) بگم که چشم. اما من این چند سری رو قبلاً آپلود کردم. ایشالا توفیق بود بازم فابل بذارم حتماً. گرچه من از Filesend راضیم. هم سرعت خوبی داره و هم قابلیت رزومه میده. بازم چشم. بنابراین این سری و چند سری آینده هم در Filesend آپلود شده.
این گل رو Dembele بازیکن تیم آلکمار در رقابت های جام یوفای همین امسال به وردربرمن میزنه. این گل هم یه شوت زیباست که از پشت محوطه جریمه به گوشه ی دروازه میره.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 10.37MB)
این گل رو هم Derbyshire بازیکن تیم بلکبرن در مقابل میدلزبرو به زیبایی هر چه تمام تر به ثمر می رسونه. یک بغل پای استادانه از گوشه ی محوطه جریمه که به تور دروازه می چسبه. ( به یاد بغل پاهای هانری)
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 8.70MB)
گل های زیرطاق همیشه زیبا و دیدنی هستند. این گل رو Dernis بازیکن تیم سنت اتین در رقابت های لاشامپیونه به ثمر می رسونه تا سنت اتین رو 1-0 از مارسی جلو بندازه.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 6.96MB)
و باز هم یک ضربه ی آزاد دیگه. در رقابت های لیگ قهرمانان بین استوابخارست و دیناموکیف، از Dica بازیکن ملی پوش رومانیایی.
Downlaod ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 10.60MB)
و گل آخر رو هم فکر می کنم خیلی ها دیدند. گلی که پارسال Diego بازیکن خلاق وردربرمن از میانه ی زمین به دروازه ی آخن میزنه.
Downlaod ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 9.89MB)
ITALIANO
11-07-2008, 16:51
سلام خدمت همه...
یه سری گلهای تاپ رو قبلا آپ کرده بودم که گفتم بی نصیب نمونید:D
1-این گل یکی از گلهای فوق العاده زیبایی هست که دکو تو بارسلون هست که به نمیدونم چه تیمی میزنه،یک شوت از راه دور و سنگین که به 3کنج میره:2:
2-یه گل فوق العاده زیبا از نیستلروی که از وسط زمین چند تا بازیکن رو فوق العاده دریبل می کنه و با یه بقل پای حرفه ای دروازه رو باز می کنه،از نیستلروی این حرکات بعید بود:d
3-یه ضربه کاشته زیبا از کارلوس توز که برمیگرده به زمانی که تو وستهام بازی می کرد،من با این سبک گلها یعنی (Free Kick) خیلی حال می کنم:21:
4-این گل هم دوباره از کارلوس توز هست که ضربه کاشته فوق العاده ای به زیرطاق میزنه که دانلودش خالی از لطف نیست،توز این گل رو به تاتنهام میزنه،این بازی وستهام-تاتنهام یکی از نوستالژیک ترین بازیهای لیگ انگلیس بود که در پایان تاتنهام به طور عجیبی بازی 3-2 باخته رو 4-3 میبره :D که واقعا ناراحتمون کرد.
5-این فایل که به صورت Rar هست ، 3تا از سوپر گلهای سری آ در سالهای پیش رو توش گذاشتم که بسیار زیبا هستند،یکی از گلاش منو دیوونه کرده،همون شوت فوق العاده ای که به سه کنج میره،حتما ببینید:D
توضیحات:این فایل تنها فایلی هست که پسورد میخواد،در واقع قبلا که آپ کردم روش پسورد گذاشتم که آدرس پسورد همون وبلاگه قدیمی خودمه.
دانلود ([Only registered and activated users can see links]([Only registered and activated users can see links]). zip)
پسورد : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
6- این هم سوپر گل زیبای روی کاستا که به برشا میزنه،این گل رو قبلا تو یک تاپیک گذاشته بودم که ممکنه کسی اونو ندیده باشه،این گل فوق العادس یعنی بی نظیره،یه قوس عجیب قریب:2:
پسورد : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
پ ن:همه گلها لینکشون مستقیم هست، یه چند تا دیگه هم بعدا براتون میزارم که بازیکناش زیاد معروف نیستن:D
اين سري از توتي ستاره 10 سال اخير پايتخت ايتاليا هستش.
توتي به اينتر: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا از 27 متري كه يه نمه به فيگو خورد.اون روز مي تونست بد ترين روز تاريخ اينتر و بهترين روز تاريخ رم باشه!
توتي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])اشتباه نستا و يه نيمچه والي از توتي!
توتي به اودينزه: ([Only registered and activated users can see links])پاس چيپ كافو و شوت سر ضرب كه چهل و پنجمين گل برتر فيفا هستش!
توتي به ميلان ([Only registered and activated users can see links]):حركت عالي تيمي كه رابوناي تادي و پاس هاي مكرر به فضا نكته برجسته آن بود!
توتي به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])ضربه پنالتي زيبا.اما زيباتر از اون حركت بعد گل توتي هستش!
توتي به اينتر: ([Only registered and activated users can see links]) ضربه چيپي كه عمرآ كسي غير از توتي نتونه بزنه!
توتي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا به زير طاق دروازه در يكي از زيبا ترين ميلان-رم هاي تاريخ براي من!
توتي به سامپدوريا: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از فاصله 24 متري!
توتي به پالرمو: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد توتيانه از 32 متري!
توتي به سامپدوريا: ([Only registered and activated users can see links])دومين گل برتر سري آ در فصل 2007.ضربه والي از روي خط اون وري 18 قدم!
اين چند روزه كه نمي تونم دانلود كنم وقتم بيشتر شده و آپلود بيشتري مي كنم.اين سري از توتي و ده روسي هستش.دو بازيكني كه با هم خيلي خوبند.
ده روسي به آسكولي: ([Only registered and activated users can see links])يك سوپر گل واقعي از 37 متري!
ده روسي به ليوورنو: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 22 متري كه آمليا غفط تونست توپ رو نگاه كنه!
ده روسي به ناپولي: ([Only registered and activated users can see links])شوت خفن از 27 متري كه با اشتباه يتزو تبديل به گل شد!
توتي به لاتزيو: ([Only registered and activated users can see links])پنالتي فوق زيبا.شادي بعد گلش خيلي زيبا تره.ظاهرآ از اين قانون هاي جديد كه موقع پنالتي كسي نبايد توي 18 قدم باشه هم نبود!
توتي به ليوورنو: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد قدرتي زيبا از 31 متري!
توتي به سيه نا: ([Only registered and activated users can see links])حركت از زمين خودي،دريبل 3 نفر و شوت به جايي كه دروازه بان نتونه كاري بكنه.مدافعين سيه نا هم توتي رو اسكورت كردند!
توتي به پارما: ([Only registered and activated users can see links])پاس پشت پاي اسپوزيتو و شوت بسيار مهار نشدني به كنج دروازه بوچي!
توتي به كالياري: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زميني زيبا از 33 متري!
توتي به اينتر: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا از 29 متري در شبي به ياد ماندني!
توتي به كاتانيا: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 24 متري!
لينك دو گل آخر اضافه شد.كساني كه محدوديت دانلود دارند (من كلآ محروميت دانلود دارم:d) از خير گل ده روسي به ناپولي بگذرند.
علافيه ديگه.دانلود نمي شه كرد و بايد با آپلود جبرانش كرد.خدايا من چه گناهي كردم كه از نعمت دانلود محرومم كردي:29:
مانسيني به لاتزيو: ([Only registered and activated users can see links])سانتر كاسانو و ضربه پاشنه پا زيبا كه باعث شد طرفداراي رم مانسيني رو از اون به بعد پاشنه طلايي بنماند!
مونتلا به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])شروع سريع بازي ،تو سر توپ زيبا كه دو مدافع رو از جريان بازي پرت كرد و شوت با پاي مخالف!
ژولي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])نيمچه برگردون زيبا!
مانسيني به فيورنتينا: ([Only registered and activated users can see links])چيپ توتيانه!
ژولي به سامپدوريا: ([Only registered and activated users can see links])دريبل دو طرفه مدافع مستقيم و دروازه بان و گلي زيبا.شبيه گل برهاني به ملوان!
مانسيني به سامپدوريا: ([Only registered and activated users can see links])چيپ زيبا!
مانسيني به پارما: ([Only registered and activated users can see links])شوت از پشت 18 قدم كه با اشتباه بوچي منجر به گلي زيبا شد!
مكسس به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])آغاز سريع بازي و شوت زير طاقي كه ديدا هم طبق معمول تسليم شد!
مونتلا به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])حركت از اوسط زمين و چيپ زيبا كه بيست و سومين گل برتر تاريخ فوتبال جهانه!
مانسيني به آسكولي: ([Only registered and activated users can see links])چيپ زيبا!
Clemenza
12-07-2008, 17:21
بدون هیچ گونه توضیحی سری بعدی رو براتون شرح میدم.
یک ضد حمله ی سریع از سیلوین دیستین بازیکن من سیتی که یک تنه از میانه ی زمین توپ رو به جلو می بره و درون دروازه استون ویلا قرار میده.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 5.41MB)
این گل هم از میانه ی زمین توسط فابین ارنست زده میشه. هافبک ملی پوش اما بدشانس برمن این گل رو در وست فالن به دورتموند می زنه.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 1.33MB)
این گل هیچ توضیحی نمی خواد. گل زیبای دروگبا به بارسلونا در استمفوردبریج در فصل 2007-2006.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 17.87MB)
نمونه ی همین گل بالا رو دروگبا در همین فصل به لیورپول هم زد. البته در رقابت های لیگ برتر.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 6.02MB)
این گل رو هم کریستف دوگاری کهنه کار به چارلتون می زنه. پاس از کنار و ضربه ی فنی پشت پای دوگاری که به گل تبدیل میشه.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 2.38MB)
Roma_Gladiator
12-07-2008, 18:11
واقعاٌ دستتون درد نکنه اینجا تایپک فوقالعاده یی هست. مهدی جون امیدوارم مشکل دانلودت حل بشه :smil4337dd8b9eb25: راستی یه سوپر گل کاسانو تو اخرین بازیهاش برای رم زد اونم به لچه یه چیپ از پشت محوطه خواهشاً اون رو هم بذارین:wagfinger1:
واقعاٌ دستتون درد نکنه اینجا تایپک فوقالعاده یی هست. مهدی جون امیدوارم مشکل دانلودت حل بشه :smil4337dd8b9eb25: راستی یه سوپر گل کاسانو تو اخرین بازیهاش برای رم زد اونم به لچه یه چیپ از پشت محوطه خواهشاً اون رو هم بذارین:wagfinger1:
خواهش مي كنم.قابل نداشت.مشكل دانلودم هم حل شد.اوني هم كه گفتي رو ندارم.شرمندتم.
یه کلیپ هست که بهترین گلایه جرارد توش هست .10 تا از بهترین گلاشه
اونو ندارین . اگه 3gp شو دارین بزارین
دارم و برات مي گذارم.ولي بالاغيراتآ جاش اينجا بود كه بگي؟:-?
Clemenza
12-07-2008, 18:56
یه کلیپ هست که بهترین گلایه جرارد توش هست .10 تا از بهترین گلاشه
اونو ندارین . اگه 3gp شو دارین بزارین
من دارم. بذار تو آرشیوم نگاه کنم. مطمئنم که 3gp نیست. بذار گیر بیارم و کانورت کنم. بعدش برات آپلود می کنم. اگر بچه های دیگه دارن که زودتر لطفاً بذارن.
ویرایش: خوب مهدی میذاره.
دارم و برات مي گذارم.ولي بالاغيراتآ جاش اينجا بود كه بگي؟:-?
من دارم. بذار تو آرشیوم نگاه کنم. مطمئنم که 3gp نیست. بذار گیر بیارم و کانورت کنم. بعدش برات آپلود می کنم. اگر بچه های دیگه دارن که زودتر لطفاً بذارن.
ویرایش: خوب مهدی میذاره.
شرمنده داش gerrardbarayehamishe مدتش رو رفتم ديدم كه بيش از 5 دقيقه بود و من فقط تا 5 دقيقه رو مي تونم تبديل كنم.clemenza اگه برات ممكنه خودت بذار
Clemenza
13-07-2008, 15:26
شرمنده داش gerrardbarayehamishe مدتش رو رفتم ديدم كه بيش از 5 دقيقه بود و من فقط تا 5 دقيقه رو مي تونم تبديل كنم.clemenza اگه برات ممكنه خودت بذار
Ok. بالای 5 دقیقه یعنی کانورت نمیشه. چیه کانورتورت؟ من باید برم خونه پیداش کنم. پیدا کردنش کار سختی نیست. چشم
ok. بالای 5 دقیقه یعنی کانورت نمیشه. چیه کانورتورت؟ من باید برم خونه پیداش کنم. پیدا کردنش کار سختی نیست. چشم
كانورتورم مك فان سافت سولوشن هست اما چون كرك نداره فقط 5 دقيقه تبديل مي كنه.
Clemenza
13-07-2008, 22:12
کانورتش کردم شده 9 مگ. می خوای؟
کانورتش کردم شده 9 مگ. می خوای؟
من نه.جراردبرايهميشه مي خواد
ريم سراغ اين سري:
باتيستوتا به امپولي: ([Only registered and activated users can see links])يه گل رباح ماجري (قشنگ تر از ماجر هم زده)!
باتيستوتا به اينتر: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد باتيستوتايي!
باتيستوتا به لچه: ([Only registered and activated users can see links])شوت زير طاقي خفن با پاي مخالف!
باتيستوا به فيورنتينا: ([Only registered and activated users can see links])شوت سر ضرب خفن به تيم سابق!
پيزارو به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])شوت از فاصله 24 متري به ديداي الاغ!
پيزارو به پارما: ([Only registered and activated users can see links])شوت سر ضرب از 24 متري در 5 دقيقه به پايان كه بازي رو مساوي كرد!
پيزارو به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])شوت از فاصله 25 متري در بازي كه اگه ديدا نبود ميلان خيلي خرد مي شد!
ووچينيچ به كاتانيا: ([Only registered and activated users can see links])دريبل 4 نفر و ضربه به قعر دروازه!
ووچينيچ به لاتزيو: ([Only registered and activated users can see links])براي به ثمر رسيدن شبيه اين گل در ايران حد اقل 99 سال زمان لازم است!
ووچينيچ به سامپدوريا: ([Only registered and activated users can see links])شوت نسبتآ سر ضرب زيبا!
Clemenza
14-07-2008, 14:56
یک حرکت رو به جلو با گام های بلند از Emanuelson بازیکن تیم آزاکس که توپ رو از پشت محوطه جریمه به طاق دروازه می کوبونه
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 13.72MB)
یک ضربه ی آزاد از امره بلوزوغلو بازیکن سابق نیوکاسل که به زیبایی توپ رو درون دروازه ساندرلند جا میده
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 4.59MB)
و شوت سرکش و غیرقابل مهار اسین که مانع از باخت چلسی مقابل آرسنال در استمفوردبریج در فصبل 2007-2006 میشه.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 8.03MB)
دو فصل پیش که ساراگوسا در کوپا دل ری هم رئال و هم بارسا رو برد، Ewerthon این شوت روپا و زیبا رو در برد تاریخی 6-1 ساراگوسا مقابل رئال به گل تبدیل کرد. کاسیاس هر چه تلاش کرد نتونست این توپ رو از زیر طاق دربیاره
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 17.37MB)
و گل زیبای فابرگاس به من سیتی در اولین فصل حضور توپچی ها در امارات. یک شوت زیبا از پشت محوطه جریمه
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 8.90MB)
atlassoft
15-07-2008, 02:59
یه سری گل زیبای دیگه که باز هم همگی در filesend آپلود شدند.
گل اول از de la red بازیکن تیم ملی اسپانیا و قهرمان اروپا. بازیکنی که دو سال پیش از سوی کاپلو از تیم ب رئال به تیم اصلی آورده شد و در همان تعداد بازیهای کم ارزش خودش رو نشون داد. این گل در کوپا دل ری فصل 2007-2006 به ثمر میرسه. یه شوت زیبا که با کات زیبایی به کنج دروازه میره.
downlaod ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 6.87mb)
download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 8.99mb)
download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 1.40mb)
download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 5.27mb)
download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 14.87mb)
سلام
اون گلی رو که دکو به ایران زد رو بزار حال کنیم
Clemenza
15-07-2008, 18:14
سلام
اون گلی رو که دکو به ایران زد رو بزار حال کنیم
اون گل در تاپیک گل های جام جهانی موجوده. می تونی بری به اونجا مراجعه کنی
Clemenza
16-07-2008, 09:46
یک حرکت فردی از فارفان بازیکن تیم آیندهوون که با یک شوت زیبا توپ رو درون دروازه ناک بردا قرار میده (شبیه گل اول شوانشتایگر به پرتغال در جام جهانی)
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 3.14MB)
یک شوت روپا و سرکش از Feilhaber بازیکن تیم ملی آمریکا که توپ برگشتی از ضربه ی کرنر رو بدون معطلی وارد دروازه مکزیک می کنه
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 10.47MB)
این شوت بیرون پا و سرضرب رو Fernandes بازیکن تیم بنفیکا بلافاصله بعد از استپ سینه ی قشگش میزنه تا از روی سر دروازه بان و مماس با تیر افقی درون دروازه قرار بگیره
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 1.13MB)
دو فصل پیش که من یو تونست در رقابت تنگاتنگ با چلسی قهرمان شه در هفته های پایانی بازی سختی بین من یو و اورتون در گودیسون پارک برگزار شد و من یو بازی 2-0 باخته رو 3-2 برد. گل دوم اروتون در این بازی رو بازیکن دیگه ای همنام با بازیکن بالایی یعنیFernandes به زیبایی درون دروازه وندرسار قرار داد. یک شوت سرکش و غافلگیرکننده از این بازیکن اورتون رو 2-0 جلو انداخت.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 7.64MB)
همین Fernandes بالایی :wagfinger1: (بازیکن تیم اورتون) یک گل ملی زیبا به اسرائیل برای تیم ملی پرتغال می زنه. یک شوت سرکش و زیرطاق
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 8.31MB)
اين سري 10 گلش 8 مگابايت حجم داره و حيفه دانلود نكنيد:
پالمبو به كالياري: ([Only registered and activated users can see links])دفع ناقص توپ و ضربه از بالا سر دروازه بان كه يكي از گلهاي برتر هفته اروپا بود!
گارزون به برشا: ([Only registered and activated users can see links])استوپ سينه و ضربه بسيار زيباي رو پا به كنج دروازه!
گاسباروني به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 23 متري كه ... .اگه كسي حكمت اون كار مسخره ديدا رو مي دونه بگه!
مامارلا به برشا: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد ناكامورايي زيبا از 25 متري!
كاسانو به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])سانتر پانوچي و ضربه ي استادانه كاسانو در روزي كه يوونتوس حسابي تحقير شد!
داكور به كيوو: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 25 متري.زيبا تر از اون صحنه ي قبل گله كه بايد ببينيد!
داكور به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])يه بار شوتيد خورد به دفاع و دفاع هم فقط نگاه كرد تا ريباندش رو به زيبايي گل كنه!
بوناتزولي به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])والي بسيار زيبا در دقايق پاياني بازي!
تونتو به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])گل اول همون بازي قبليه كه بازيكن سابق ميلان با يه شوت زير طاقي خفن زدش!
ولپي به سيه نا: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زميني زيبا و محكم از 23 متري در يكي از زيباترين بازي هاي فصل 2005 سري آ!
Clemenza
17-07-2008, 20:39
گلی از رابی فاولر جوان که با تکنیک فوق العادش همه رو به تحسین وا می داره. چیزی در مورد این گل نمی گم. فقط باید دید.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 3.95MB)
فصل های نگون بختی رئال در جام باشگاه ها و باخت تحقیرآمیز در مقابل لورکوزن. این گل دوم لورکوزن به رئال در بای آره نا هست. گلی که فرانکا مهاجم برزیلی این تیم با یک شوت غیر قابل مهار درون دروازه رئال قرار میده تا رئال روزهای بدش رو تکمیل کنه.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 5.12MB)
در غیاب جونینیو در لیون بازیکن های دیگه هم می تونند ضربه آزادهای فوق العاده بزنند. Fred مهاجم برزیلی این تیم یکی از اون هاست.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 6.48MB)
بدون شک از بدشانس ترین بازیکن های یورو 2008 الکساندر فرای بازیکن تیم ملی سوئیس بود. این مهاجم گلزن و اسبق تیم کلن این گل رو برای تیم جدیدش دورتموند از روی یک ضربه آزاد دیدنی می زنه تا دورتموند یک بر صفر از فرانکفورت جلو بیفته.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 8.31MB)
اما فرای در این بازی باز هم ضربه آزاد زد و این بار از زاویه ی سخت تر توپ را زیباتر از دفعه پیش درون دروازه قرار داد تا خودش و ورتموند را دو گله بکنه در برابر فرانکفورت با دو ضربه آزاد.
Download ([Only registered and activated users can see links]) (حجم: 12.02MB)
گلی از رابی فاولر جوان که با تکنیک فوق العادش همه رو به تحسین وا می داره. چیزی در مورد این گل نمی گم. فقط باید دید.
Download (حجم: 3.95MB)
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دمت گرم clemenza جان:2::72:
اگه باز از رابی و مک منمن و ایان راش داری بزاری ممنون میشم
پ.ن:مهدی هم که فقط گیر داده به سری A :6:
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دمت گرم clemenza جان:2::72:
پ.ن:مهدی هم که فقط گیر داده به سری a :6:
چشم .فردا يه كامي به خمره ليگ انگليس هم مي زنم.
Totti10hr
18-07-2008, 13:47
يه چند تايى هم ما ميذاريم :1:
اميدوارم نداشته باشيد:D
1-شوچنكو به بوفون
يه شوت زيباى چيپ مانند به زاويه دور
________
2-باتيستوتا به منچستر
يك شوت سنگين از استاد زدن اين گونه ضربات ،،يكى از زيباترين گلهاى تاريخ ليگ قهرمانان
دنلود ([Only registered and activated users can see links])
________
3-توتى به رومانى
:D سوپر گل نيست،،ولى من خيلى خوشم اومد،،توتى پاس عمقى زيباى توماسى (در يك موقعيت تقريبا 1 به1) گل ميكنه،،فكر كنم اولين گل توتى در جام جهانى بود
________
4-ندود به برشيا
يه جورايى شبيه گل ديويد(فنرباغچه) به اينتر است اما خيلى زيباتر!
________
5-اوكاچا به ؟؟؟
با مدافعهاى تيم حريف مثل بچه دبستانى ها بازى ميكنه! و آخر هم با يك ضربه آروم توپ را گل ميكنه
_______
6-رونالدينيو به ؟؟
مربوط به زمانيه كه تو PSG بازى ميكرد،،خيلى قشنگه!
______
7-مانسينى به لازيو
يكى از قشنگترين گلهايى هست كه تو عمرم ديدم،،ضربه رابح ماجرى در هوا!
_______
8-زيكو به ؟؟؟
اين هم يه جورايى شبيه همون گل ديويد به اينتر هست
_________
9-واندروارت به؟؟؟:D
فكر كنم قبلا مهدى جوگا تو همون تاپيك ضربه عقرب گذاشته بود،،اما از آن جايى كه تا بحال هيچ وقت موفق به دانلود از سايت Rapidshare :-& نشدم، نتونستم ببينم كدوم گله
Rossonery
18-07-2008, 14:13
سلام
گلات خیلی قشنگه.
این منو خیلی خندوند::D(کرکره خنده ی مرحوم جاش خالیه:27:)
5-اوكاچا به ؟؟؟
با مدافعهاى تيم حريف مثل بچه دبستانى ها بازى ميكنه! و آخر هم با يك ضربه آروم توپ را گل ميكنه
منم با رپیدشار مشکل دارم.اصلاً مدیا فایر رو گذاشته جیب بقلش!:-&
چند تا فایل تا 86 درصد دانلود کردم ولی...:29:
راستی:هرچی گل داری رو کن.:1:این گل هایی رو هم که به مثال گل هایی که میزاری,میزنی رو هم بذار:72:(چی گفتم!:d)مثلاً گل دیوید به اینتر.کدوم دیوید؟:117:اینم بذار لُفطاً:d
Joga Bonito
18-07-2008, 14:44
كي تو پلي استيشن همچين گلي زده كه تو ديدي؟
پسر خالم با بکهام یه چند بار همچین گلایی رو کرد تو پاچم:دی، البته از سمت راست می زد تو همون پلی استیشن وان که ادعای شاخ بودن داری!
مانسينى به لازيو
بهت پیشنهاد می کنم این ورژنش(!) رو دانلود کن.
هم کیفیتش خیلی عالیه هم گزارشش (اسکای ایتالیا)
فكر كنم قبلا مهدى جوگا تو همون تاپيك ضربه عقرب گذاشته بود
هر چی فکر کردم نفهمیدم منظورت کدوم بود! گفتم شاید اشتباهی به جای پست گفتی تاپیک:دی بنابراین تمام پستهام تو این تاپیک رو چک کردم چیزی در مورد فن در فارت نبود، فقط یه دونه همین دو سه صفحه قبل از فن در فارت گذاشتم که اونم تو رپید نیست.
اینم یه دونه گل زیبا از مک نه منم:دی(بچگیام خیلی سر تلفظ اسمش مشکل داشتم!) به آرسنال برای شما دوست عزیز
حسش نیست وگرنه خیلی گل دیگه هم بود که به قول یه بنده خدایی آماده جنگه(دانلوده)
Rossonery
18-07-2008, 14:53
سلام
هر چی فکر کردم نفهمیدم منظورت کدوم بود! گفتم شاید اشتباهی به جای پست گفتی تاپیک:دی بنابراین تمام پستهام تو این تاپیک رو چک کردم چیزی در مورد فن در فارت نبود، فقط یه دونه همین دو سه صفحه قبل از فن در فارت گذاشتم که اونم تو رپید نیست.
منظورش؛همون برگردون با پشت پا بود!:d0s69thbefhifftitrz(بازی آژاکس و....:D)خیلی جالب بود.حالا منم مثه تو اسمش رو نمیدونم چی میشه.لگد عقرب....:-?
گل دیوید به اینتر هم یکی تون لطف کنه بذاره.تعریف که زیاد شده ازش:girl_sigh::72:
پسر خالم با بکهام یه چند بار همچین گلایی رو کرد تو پاچم:دی، البته از سمت راست می زد تو همون پلی استیشن وان که ادعای شاخ بودن داری!
راست؟ اون گلي كه من صحبتش رو كردم دقيقآ از وسط بود كه توي پلي استيشن وان و بازي هاي كونامي نمي شه زد.البته دو بار به صورت بسيار شانسي شبيهش رو زدم ولي اصلآ عين اون امكان پذير نيست.
گل دیوید به اینتر هم یکی تون لطف کنه بذاره.تعریف که زیاد شده ازش:girl_sigh::72:
يه بار من و يه بار هم جوگا اين گل رو در قسمت مربوطه گذاشتيم.برو يه سري بزن
Rossonery
18-07-2008, 17:09
اینم دو تا کلیپ واقعا عالی از سوپرگل های فصل 2006-07.خیلی زیبا هستند:2:اگه بگم زیباتر از گلهایی که تو این تاپیک هست؛دروغ نگفتم.:heartsmile:
1)
SuperGoals
[Only registered and activated users can see links] ويژگيهاى ويدئو [Only registered and activated users can see links]
مدت : 3 دقيقه
كيفيت : خوب
حجم : 14 MB
فرمت:Avi
[Only registered and activated users can see links] لينک دانلود [Only registered and activated users can see links]
2)
SuperGoals2
[Only registered and activated users can see links] ويژگيهاى ويدئو [Only registered and activated users can see links]
مدت : 6:22 دقيقه
حجم : 30 MB
[Only registered and activated users can see links] لينک دانلود [Only registered and activated users can see links]
پ.ن:گلها واقعاً دیدنی هستند.توصیه میشه حتما هردو رو بگیرید.مخصوصاً کلیپ دوم رو.
خودم خیلی میخوام که گل ها رو بصورت تکی و با گزارش داشته باشم.هرکی داره؛دریغ نکنه و بذاره که من یکی؛ صد درصد تموم گل های هردو کلیپ رو میخوام:72:حالا کلیپ ها رو دانلود کنید.بعد میفهمید که چرا من التماس میکنم که این گل ها رو تکی بذارن:D
راستی اگه کسی سوپر گل های فصل 2007-08 رو داشت؛بذاره.:72:
حسش نیست وگرنه خیلی گل دیگه هم بود که به قول یه بنده خدایی آماده جنگه(دانلوده)
دستم به دامنت.چنتایه دیگه هم اگه داری بزار:smil4337dd8b9eb25:
چشم.از ليگ ايتاليا فعلآ نمي گذارم.اصلآ حيف گلهاي ليگ ايتاليا كه من بذارم و كسي دانلود نكنه.اين سري از آرسنال هستش.بعيد مي دونم كسي اين گلها رو نداشته باشه.در ضمن بر خلاف گلاي ايتاليا كه از ليگ قهرمانان و جام يوفا نمي گذاشتم اينجا همه جورش موجوده!
فلاميني به نيوكاسل: ([Only registered and activated users can see links])شوت بسيار بسيار بسيار زيبا به كنج دروازه از كانديداي قرار گرفتن در ليست سياهم!
آدبايور به ليورپول: ([Only registered and activated users can see links])براي به ثمر رسيدن اين گل والكوت صد متر پا به توپ حركت كرد و در نهايت از خود گذشتگي توپ رو به آدبايور داد!
آدبايور به تاتنهام: ([Only registered and activated users can see links])ششمين گل برتر فصل قبل آرسنال!
ري پارلر به والنسيا: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا به جايي كه كانيزارس در بهترين روزهايش نتوانست بگيرد!
آدبايور به فولهام: ([Only registered and activated users can see links])همكاري عالي تيمي كه با بازيسازي توره از دفاع آغاز شد و با پاس زيباي فابركاس و ضربه تمام كننده آدبايور به پايان رسيد!
آدبايور به فولهام: ([Only registered and activated users can see links])ياد برگ كمپ به خير!
دنيلسون به ؟: ([Only registered and activated users can see links])شوت سر ضرب مهار نشدني!
آدبايور به نيوكاسل: ([Only registered and activated users can see links])حركت روبرتو باجويي در عرض دفاع و شوت تمام كننده كه از شي كيون و يك مدافع رد شد!
آدبايور به نيوكاسل: ([Only registered and activated users can see links])اينجا فرق آدبايور با امثال اينزاگي مشخص مي شود!
آدبايور به به احتمال زياد تانهام: ([Only registered and activated users can see links])تو سر توپ زيبا و ضربه به كنج دروازه در بازي اي كه فكر كنم آرسنال عقب هم باشه!
پ.ن: دي شب تا گل دنيلسون گذاشته بودم كه برق رفت!
پ.ن:لينكها شيربي هستش و واي به روز كسي كه بگه نتونستم دانلود كنم!
Clemenza
20-07-2008, 23:38
چشم.از ليگ ايتاليا فعلآ نمي گذارم.اصلآ حيف گلهاي ليگ ايتاليا كه من بذارم و كسي دانلود نكنه.اين سري از آرسنال هستش.بعيد مي دونم كسي اين گلها رو نداشته باشه.در ضمن بر خلاف گلاي ايتاليا كه از ليگ قهرمانان و جام يوفا نمي گذاشتم اينجا همه جورش موجوده!
فلاميني به نيوكاسل: ([Only registered and activated users can see links])شوت بسيار بسيار بسيار زيبا به كنج دروازه از كانديداي قرار گرفتن در ليست سياهم!
آدبايور به ليورپول: ([Only registered and activated users can see links])براي به ثمر رسيدن اين گل والكوت صد متر پا به توپ حركت كرد و در نهايت از خود گذشتگي توپ رو به آدبايور داد!
آدبايور به تاتنهام: ([Only registered and activated users can see links])ششمين گل برتر فصل قبل آرسنال!
ري پارلر به والنسيا: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا به جايي كه كانيزارس در بهترين روزهايش نتوانست بگيرد!
آدبايور به فولهام: ([Only registered and activated users can see links])همكاري عالي تيمي كه با بازيسازي توره از دفاع آغاز شد و با پاس زيباي فابركاس و ضربه تمام كننده آدبايور به پايان رسيد!
آدبايور به فولهام: ([Only registered and activated users can see links])ياد برگ كمپ به خير!
دنيلسون به ؟: ([Only registered and activated users can see links])شوت سر ضرب مهار نشدني!
آدبايور به نيوكاسل: ([Only registered and activated users can see links])حركت روبرتو باجويي در عرض دفاع و شوت تمام كننده كه از شي كيون و يك مدافع رد شد!
آدبايور به نيوكاسل: ([Only registered and activated users can see links])اينجا فرق آدبايور با امثال اينزاگي مشخص مي شود!
آدبايور به به احتمال زياد تانهام: ([Only registered and activated users can see links])تو سر توپ زيبا و ضربه به كنج دروازه در بازي اي كه فكر كنم آرسنال عقب هم باشه!
پ.ن: دي شب تا گل دنيلسون گذاشته بودم كه برق رفت!
پ.ن:لينكها شيربي هستش و واي به روز كسي كه بگه نتونستم دانلود كنم!
اگه مال همین فصله باید بگم بازی 1-2 به نفع آرسنال بود و این گل سومه که آدبایور می زنه. البته گل اول رو تاتنهام زد. گل دوم آرسنال در این بازی هم که فابرگاس زد خیلی تماشایی بود.
van_persie
20-07-2008, 23:55
خدایی دمت گرم.من تمام گلهای ارسنال تو این فصل رو دانلود می کردم چندتاش رو نداشتم که تو گذاشتی
گله دنیلسون به نیوکاسل بود.ارسنال یک هیچ جلو بود مارتینز یک موقعیت عالی رو تو دقایق اخر از دست داد توپ برگشت و دنیلسون این گلو زد
اون اخری هم فکر کنم گله به نیوکاسل باشه که ارسنال 3 -0 یا 3 - 1 برد
clemenza جان اونی که تو گفتی گله سوم.البته اگه نگیم زیبا ترین دیگه بین سه گله اوله
اگه adsl داشتم این لیست رو کامل می کردم
Clemenza
21-07-2008, 08:53
یک ضربه آزاد به سبک کریس رونالدو اما با پای چپ از بازیکنی به نام Fuchs.
Download ([Only registered and activated users can see links] ) (حجم: 4.44MB)
توماژ گالاسک کهنه کار (کاپیتان سابق جمهوری چک) که در میان تیم همیشه جوان آژاکس به عنوان یک مهره باتجربه کار می کنه این شوت زیبا رو با پای چپ و در حال حرکت به کنج دروازه می فرسته
Download ([Only registered and activated users can see links] ) (حجم: 2.90MB)
نمونه ی گل قبلی رو همین گالاسک این بار کمی با قوس بیشتر به ویلم تیلبورگ در باشگاه های هلند می زنه
Download ([Only registered and activated users can see links] ) (حجم: 20.76MB)
یک شوت فوق العاده زیبا از مدافع کنونی آرسنال، ویلیام گالاس که این گل رو به برای تیم سابقش چلسی در استمفوردبریج در داربی مقابل تاتنهام می زنه
Download ([Only registered and activated users can see links] ) (حجم: 5.83MB)
و این گل رو Galletti بازیکن تیم المپیاکوس در رقابت های لیگ قهرمانان به لاتزیو در المپیک رم می زنه. یک حمله ی منسجم از تیم المپیاکوس و ضربه ی آخر که با یک شوت زیبا از گوشه ی محوطه جریمه به زاویه موافق دروازه بان زده میشه
Download ([Only registered and activated users can see links] ) (حجم: 5.28MB)
Rossonery
21-07-2008, 09:50
سلام:72:
به کسانی که این جا گل میذارن یه پیشنهاد میدم.اونم اینه که تو این سایت آپلود کنند:
اما مزایاش اینه که 9 تا سرور داره که میتونید 4 تاش رو انتخاب کنید و از همه بهتر رو گلها پسوورد بذارید.این باعث میشه که افراد انجمن های دیگه از فایل های شما سودجویی نکنند.
اینم تصویر این سایت:
برای نمونه من یه گل جاقارت!:D میذارم:
Silva ([Only registered and activated users can see links])
پسوورد: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
امیدوارم ازش خوشتون بیاد.ولی همگی نریزید توش که منفجر بشه! :32:
یادم رفت بگم که میتونید توش عضو هم بشید. :32:
TheSpecialOne
21-07-2008, 21:08
10 ضربه کاشته ی استثنایی رو ببینید.
آخریش واقعا قشنگه. حتما ببینید.
4shared ([Only registered and activated users can see links])
Clemenza
23-07-2008, 09:53
یک ضربه آزاد دیدنی به کنچ دروازه ی کاسیاس از گارای بازیکنی که امسال رئال اون رو خرید اما دوباره به ریسینگ برای یک فصل به طور قرضی داد.
Download ([Only registered and activated users can see links] ) (حجم: 7.25MB)
داربی شهر منچستر در همین فصلی که گذشت. هر دو داربی رو من سیتی امسال برد. اما این گل در ورزشگاه شهر منچستر (که میزبان فینال جام یوفا بود) و در بازی رفت زده میشه. در هفته های ابتدایی که من یود خوب کار نمی کرد. این شوت دیدنی و غیرقابل مهار توسط جیوانی، وندرسار رو تسلیم می کنه. این شوت دیدن داره
Download ([Only registered and activated users can see links] ) (حجم: 10.35MB)
گل معروف گیگز به آرسنال در نیمه نهایی FA Cup. حرکت گیگز از میانه ی زمین و مشایعت بازیکنان آرسنال و ضربه ی نهایی و دقیق گیگز از زاویه ای بسته.
Download ([Only registered and activated users can see links] ) (حجم: 3.89MB)
گل دیگری از گیگز. ضربه آزادی که دو فصل پیش در یک هشتم نهایی به لیل در لیگ قهرمانان زد که البته کمی هم بحث برانگیز شد.
Download ([Only registered and activated users can see links] ) (حجم: 6.35MB)
این بازی آرسنال رو به خوبی یادمه. (سال 2003) مثلث فرانسوی پیرس، هانری و ویلتورد در اون زمان و این بازی مرگ آور بودند. به طوری که در همین بازی که مقابل میدلزبرو و در ریورساید برگزار شد نیمه اول آرسنال 4-0 جلو افتاد. این گل چهارم اون بازیه که گل هفته هم انتخاب شد. یک سانتر به تیر 2 از پیرس و ضربه ی سرضرب گیلبرتو که از راه میرسه و توپ رو درون دروازه قرا میده.
Download ([Only registered and activated users can see links] ) (حجم: 4.73MB)
Pou Manchester
23-07-2008, 10:27
اینم گل زیبا و معروف توتی به لاتزیو که از بیرون محوطه جریمه با ضربه ی چیپ توپ را وارد در وازه کرد .حجمش همخیلی کمه(475 کیلوبایت)حتما دانلود کنید.
خوب من نمی دونم این گل زلاتان ابراهیموویچ رو کسی دیده یا نه؟!؟!؟
توی این گل زلاتان 6-7 نفر رو دریبل میزنه و دروازبان رو هم به زانو در میاره و گل میزنه خیلی خیلی خیلی قشنگه...
Joga Bonito
27-07-2008, 11:34
SuperGoals2
خو باید بگم یک هفتس دارم دنبال گلاش میگردم پدرم هم در اومد به هر کس و ناکسی هم رو انداختم:دی آخرش فقط ایناش پیدا شد:
ابراهیموویچ به تورینو ([Only registered and activated users can see links])
تادی به کالیاری ([Only registered and activated users can see links])(اینو از یه بنده خدایی گرفتم که نخواست اسمش اینجا آورده بشه:دی)
آنری به بلکبرن و آنری به لیورپول ([Only registered and activated users can see links])
اسکولز به آستون ويلا ([Only registered and activated users can see links])
رونالدینیو به اتلتیتکو مادرید ([Only registered and activated users can see links])
كواين به پورثموث ([Only registered and activated users can see links])(مدیر بدبختمون یه ویدئوی 60 مگی رو به خاطر این گل نه چندان جالب دانلود کرد ای تو روحت روسو:دی)
ناپولی فصل 06-07 اصلا در سری آ نبوده که آدریانو بهش گل زده باشه، گل فن پرسی یه نفر پرسرعت باید بهم کمک کنه:دی، ورژن خوبی از گل ژاوی ختافه پیدا نشد، بقیش هم که نهایتا تو یوتیوب گیر بیاد.
Rossonery
27-07-2008, 21:57
خو!:دی
اسم اون بنده خدا رو پ.خ کن برم یقش رو بگیرم؛اول یه ماچش کنم بعد سری بعدی تقاضاها رو بدم بش![Only registered and activated users can see links]
مدیرمون 60 مگ دانلود کرده؟!:32:کدوم مدیر؟اگه اونی که تصور منه که خیلی کار خوبی کردی بهش رو انداختی.عجب ضد حالی زدی بهش![Only registered and activated users can see links]
حالا این ای توروحش یعنی چی؟!:32:
دستت درد نکنه.گل های کلیپ اولیش هم پیدا کردی محشر میشه:دی
اگه سوپر گلهای 2008 رو هم بیابم میام به خودت سفارش پیدا کردنشون رو میدم.کارت خیلی عالیه!:32:
بیا یه ماچت کنم حالا![Only registered and activated users can see links]
حالا اونم بذار ببینیم:دی
اينها دين ما به جرارد براي هميشه هستش كه در چهر سري حواهم گذاشت.
جرارد به استون ويلا: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا از 28 متري كه ليورپول را از يك تساوي خارج خانه در هفته هاي ابتدايي نجات داد!
كراچ به آرسنال: ([Only registered and activated users can see links])دريبل زدن زيباي گالاس و ضربه به جايي كه آلمونيا نتونه بگيره!
اورليو به بولتون: ([Only registered and activated users can see links])استوپ سينه زيبا و شوت سر ضرب!
جرارد به نيوكاسل: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا از 30 متري!
جرارد به بلكبرن: ([Only registered and activated users can see links])دريبل دو طرفه زيبا و شوت به دروازه!
مك منمن به آرسنال: ([Only registered and activated users can see links])شوت سر ضرب به جايي كه سيمن نتونه كاري بكنه!
مارك گونزالس به فولهام: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا از 23 متري!
كراچ به بولتون: ([Only registered and activated users can see links])يكي از اون دو تا قيچي زيباي كراچ!
فاولر به آرسنال: ([Only registered and activated users can see links])يه ضربه نيمچه رابونا!
ريسه به منچستر يونايتد: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد خفن از 24 متري!
acmilan22
30-07-2008, 20:49
اقا کسی گل فان باستن رو که به رئال زده نداره؟
اقا کسی گل فان باستن رو که به رئال زده نداره؟
بفرما.البته اين گل فان باستن در بازي رفت هستش و گلهاي بازي برگشتش رو هم به صورت كلي دارم.عجب بازي اي بود.ميلان 5-1 رئال رو له كرد.
اين هم سري دوم دين ما به يه نفر!
ريسه به آيندهوون: ([Only registered and activated users can see links])دفع توپ مبتديانه مدافع پي اس وي و شوت بيرون پاي سر ضرب از 30 متري!
اگر به وستهام: ([Only registered and activated users can see links])حركت از ميانه زمين و شوت از 28 متري كه فكر كنم اولين گل اگر در ليورپول بود!
بنايون به لوزان: ([Only registered and activated users can see links])كپي سوپر گل روي كاستا به برشا!
كراچ به و ستهام: ([Only registered and activated users can see links])پاس به بيرون ريسه و ضربه بغل پاي سر ضرب به كنج دروازه از روي قوس پنالتي!
بابل به چلسي: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 30 متري كه با اشتباه چك وارد دروازه شد!
كراچ به گالاتاسراي: ([Only registered and activated users can see links])اون يكي برگردون كراچ در ليورپول!
سيسوكو به ساندرلند: ([Only registered and activated users can see links])پاس به عقب وورونين و شوت از 24 متري به قعر دروازه!
پنانت به چلسي: ([Only registered and activated users can see links])يك والي محشر در روز بازگشت چك به ميادين!
ماسكرانو به ردينگ: ([Only registered and activated users can see links])عبور از 2 نفر و شوت مهار نشدني از پشت قوس پنالتي!
بنايون به ردينگ: ([Only registered and activated users can see links])عبور از دو نفر و ضربه خفن زير طاقي!
بابل به گالاتاسراي: ([Only registered and activated users can see links])ضربه پاشنه پاي زيبا در روزي كه يه نمه مشكوك بود:-?!
اسميچر به ميلان: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 23 متري در زيباترين فينال ليگ قهرمانان اروپا.فقط حيف كه :-??...!
پس گل مسی به مکزیک رو کسی نداره
دمت گرم داش مهدی
گل کاشتی:wavesmile:
Clemenza
31-07-2008, 17:48
َشما درخواستت رو باید در بخش درخواست گل های ملی مطرح کنی.
acmilan22
31-07-2008, 19:12
بفرما.البته اين گل توماسون در بازي رفت هستش و گلهاي بازي برگشتش رو هم به صورت كلي دارم.عجب بازي اي بود.ميلان 5-1 رئال رو له كرد.
خیلی حال دادی اگه میشه بقییشم بذار
دارم.اما شما بايد درخواستت رو يه جاي ديگه مطرح كني
دمت گرم داش مهدی
گل کاشتی:wavesmile:
ناقابل بود.فقط چون بهت قول داده بودم
َشما درخواستت رو باید در بخش درخواست گل های ملی مطرح کنی.
آهان همين
خیلی حال دادی اگه میشه بقییشم بذار
مي گذارم اما نه اينجا
جرارد به برادفورد: ([Only registered and activated users can see links])رد كردن يه نفر و شوت زيبا از 32 متري كه يكي از برترين گلهاي جرارده!
تورس به چلسي: ([Only registered and activated users can see links])حركت خوب تورس روي پاس جرارد و عبور از بن هايم و گل زيبا!
جرارد به چارلتون: ([Only registered and activated users can see links])پاس 50 متري از اگه اشتباه نكنم كرومپ كمپ ، وظيفه شناسي كراچ و ضربه برگ كمپي جرارد!
وورونين به لوزان: ([Only registered and activated users can see links])چيپ توتيانه از 1 متر مونده به قوس 18 قدم!
ژابي آلونسو به نيوكاسل: ([Only registered and activated users can see links])ضربه نمي دونم بگم چيپ يا شوت از 60 متري!
ژابي آلونسو به دربي: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد محشر از 40 متري كه بدون برخورد به هيچ كس وارد دروازه شد.عكس العمل كويت بعد گل خيلي باحاله!
فاولر به برن: ([Only registered and activated users can see links])گلي كم و بيش شبيه به گل زلاتان به رم (اون خفنه رو مي گم) !
بليمي به چارلتون: ([Only registered and activated users can see links])والي زيبا حتي زيباتر از گل اسنايدر به ايتاليا!
جرارد به آرسنال: ([Only registered and activated users can see links])بدون مبالغه يكي از 10 والي برتر فصل پيش اروپا در بازي اي كه ثابت شد جوانان آرسنال از همتايان ليورپولي شان بهترند!
acmilan22
31-07-2008, 20:18
دارم.اما شما بايد درخواستت رو يه جاي ديگه مطرح كني
ناقابل بود.فقط چون بهت قول داده بودم
آهان همين
مي گذارم اما نه اينجا
پس کجا می گذاری
پس کجا می گذاری
اينجا:
L . F . C
31-07-2008, 23:02
به نظر من این:5: بهترین تاپیک تون سایته:-o
خب.دين ما به جراردبرايهميشه ادا شد.كسي خرده حسابي چيزي نداره؟
تورس به مارسي: ([Only registered and activated users can see links])دريبل كردن 5 نفر به شيوه اسوالدو آرديلس!
تورس به فولهام: ([Only registered and activated users can see links])پاس عالي رينا و گلي كه فقط در گل كوچك مشابهش رو مي شود ديد!
جرارد به اينتر: ([Only registered and activated users can see links])شوت زميني زيبا از 25 متري!
تورس به آرسنال: ([Only registered and activated users can see links])پاس عالي كراچ،چرخش و ضربه خشك تورس!
جرارد به شفيلد يونايتد: ([Only registered and activated users can see links])پاس عالي فاولر ، دريبل دو طرفه جرارد و ضربه به گوشه دروازه!
ريسه به برمن: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد بي نقص از 28 متري به سه كنج دروازه!
كويت به وستهام: ([Only registered and activated users can see links])دريبل دو نفر توسط كراچ و شوت زيبا از 26 متري!
لوييس گارسيا به يوونتوس: ([Only registered and activated users can see links])پاس فينان و شوت زيبا از بالاي سر بوفون از 24 متري!
جرارد به آرسنال: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا از 18 متري كه آلمونيا فقط شانسي جهت توپ را تشخيص داد!
پ.ن:احتمال داره بعضي لينكها رو خيلي دير (مثلآ فردا صبح) بگذارم...
Rossonery
09-08-2008, 21:01
SuperGoals 2008
مدت : 5:5 دقيقه
حجم : 48 MB
خب.قبلاً سوپر گلهای فصل 07-06 رو گذاشتم.حالا نوبت میرسه به سوپر گلهای فصل 07-08.
این یک قسمت از این گلهای زیبا که واقعاً دیدنی هستند و مطمئن باشید که هیچ کدوم رو ندیدید. سوپرگلهای بسیار زیبایی از فرانسه,هلند,پرتغال و ترکیه داره که خودم کفیدم!:D
گلهای ملی نیز تو این کلیپ هست.از جمله گل ویا به ایتالیا و گل پاتو به سوئد.
میگردم و گل ها رو بصورت تک تک هم میزارم.البته چند گلش هم دم دست هست.مثل گل نصری به متز,گل ماسکرانو به ... گل تورس به آرسنال,ولی مهم اون گلای مشتیشه.مثل گل روبرتو کارلوس,گل های عجیب قریب دیگه.سعی میکنم همه رو بصورت تک تک پیدا کنم و بذارم:72:
البته اگه استقبال کنید,9 قسمت دیگه از این سوپر گلها مونده که میذارم:72:
اینم یه سری گل که مهدی احمدی جان زحمتش رو کشیدن و ری آپ کردن و لینکاش رو در اختیار من قرار دادن:
روي كاستا به برشا ([Only registered and activated users can see links])
وه آ به ورونا ([Only registered and activated users can see links])
پراتي به آژاكس ([Only registered and activated users can see links])
گيونتي به فيورنتينا ([Only registered and activated users can see links])
سيمونه به سالزبورگ ([Only registered and activated users can see links])
ساويسويچ به بارسلونا ([Only registered and activated users can see links])
پاپن به پورتو ([Only registered and activated users can see links])
ماسارو به موناكو ([Only registered and activated users can see links])
دسايي به بارسلونا ([Only registered and activated users can see links])
آلتافيني به بنفيكا ([Only registered and activated users can see links])
Rossonery
13-08-2008, 15:46
اینجا یتیم مونده![Only registered and activated users can see links]
خب.یه سری سوپر گل من میذارم.میگم توضیح میخواد؟:-? دیگه Mehdi.A هم که گیر نمیده!:دی
خب. توضیح میدیم:D.فقط این گلهایی که میزارم 10 تاش از دیگو بازیکن وردربرمن(عسکشو گذاشتم تو امضام:32:) و 3 تای دیگش از بازیکنان دیگس.
این گل رو آلبرتینی از یه ضربه ی آزاد میزنه.همین 2 سال پیش تو بازی بازنشسته ها ی بارسا و میلان.
آلبرتینی به بارسا ([Only registered and activated users can see links])(حجم1.2مگ)
دیگو با جسارت توپ رو میگره.یه یک دو با کلوزه میکنه و بعد گل!حرکت زیبایی داره.
دیگو به آزلکمار ([Only registered and activated users can see links]) (حجم 8.8 مگ )
این گلو خیلی دوست دارم:d0s69thbefhifftitrzپاس فرینگس به محوطه ی جریمه و یه ضربه ی زیر طاق که قلب آدمو میاره تو دهنش از دیگو!خیلی استادانه میزنه.به نظرم بهترین گلش هست اونم به کان! برای دو فصل پیش هست.اینو حتماً بگیرید که جای دیگه گیر نمیاد:دی
دیگو به بایرن مونیخ ([Only registered and activated users can see links])(حجم 10 مگ)
پاس از روزنبرگ و حرکت سریع دیگو و یه ضربه نیمچه زمینی به گوشه ی دروازه ی کان. کلاً خوب به بایرن گل میزنه:d0s69thbefhifftitrzاینم زیباست.
دیگو به بایرن مونیخ 2 ([Only registered and activated users can see links]) (حجم 6مگ)
یه گل از حرکت تیمی.فرینگس سانتر میکنه.کلوزه با سینه میکاره و دیگو گل میکنه.همکاری تیمی زیبایی داره.
دیگو به هرتابرلین ([Only registered and activated users can see links])( حجم 7مگ)
دریبل چند نفر و البته دروازه بان و گل!
دیگو به بوخوم ([Only registered and activated users can see links])(حجم 6مگ )
یه ضربه ی آزاد نرم.درحالی که دروازه بان فقط توپ رو نیگا میکرد!:دی
دیگو به مونشن گلادباخ ([Only registered and activated users can see links])( حجم 5مگ)
یکی از زیباترین گلهاست.برگشت توپ توسط مدافع رنجرز-یه دریبل سرپا از دیگو و شوت نرمش که گل میشه.دریبلش زیباست.
دیگو به رنجرز ([Only registered and activated users can see links])(حجم 7 مگ)
یه شوت نرم از راه دور که به یکی از بازیکنان برخورد میکنه و با کمی انحراف گل میشه.
دیگو به اشتوتگارت ([Only registered and activated users can see links])(حجم 5.7)
ضربه ی آزاد به گوشه ی دروازه.درحالی که دروازه بان فقط نیگاه میکرد.!
دیگو به دورتموند ([Only registered and activated users can see links])(حجم 4.6)
این گل رو دیگو در شرایطی میزنه که بازیکن حریف بهش پشت پا میزنه ولی دیگو مقاومت میکنه و گل رو بالاخره میزنه!
دیگو به شالکه ([Only registered and activated users can see links])(حجم 3.41)
سانتر توپ به داخل محوطه و یه بغل پای زیبا توسط ایسابی که توپ رو به طاق دروازه میچسبونه.زیباست.این بازیکنم زیاد سوپرگل میزنه.
ایسابی به.... ([Only registered and activated users can see links])(حجم 2 مگ - فرمت wmv)
حرکت تیمی زیبا.پاس رونالدو به اودو و ضربه ی اودو به گوشه ی دروازه ار کنج محوطه ی جریمه.
ماسیمو اودو به کیه وو ([Only registered and activated users can see links])(حجم 6مگ - فرمتwmv)
پ.ن:آخیش تموم شد![Only registered and activated users can see links]
پ.2:همه ی گلها فرمتشون avi هست بجز گل آلبرتینی که فرمتش flv هست.ولی کیفیت گلش بالاست.
پ.ن3: گلها رو بعضی ها به من دادن,بعد من ری آپ کردم:5:
:72::72::72:
General Xavi
13-08-2008, 17:12
ضربه آزاداي كريس رونالدو رو گذاشتين؟:2:
گل های خفن :2: در جام جهانی 2006 فوتبال ساحلی :
Viva Beach Soccer Word Cup 2006
حجم: 4.16 مگابایت| فرمت: 3gp | مدت زمان: 3.17 دقیقه | دانلود: لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
لینک های کمکی:
RapidShare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Sharedzilla ([Only registered and activated users can see links])
پ.ن: الان یک دفعه به این فکر افتادم که نکنه این ویدئو رو قبلاً کسی گذاشته باشه؟! :-??یه ذره دیر به فکرم رسید :D اگه تکراری بود شرمنده :winksmiley02: اگه هم نبود که لذتش رو ببرید :5:
Rossonery
16-08-2008, 20:05
این کلیپ سوپر گل های جونینهو رو شامل میشه.حدود 5 دقیقش فقط ضربات مرگبار جونینهوست و 3 دقیقه ی دیگه گلهای دیگشه که اونها هم شوتهای بسیار زیبایی هستند.
کل زمان کلیپ 8 دقیقه و 24 ثانیه است با حجم 34 مگابایت.کیفیت کلیپ 960 کیلوبایت هست .3 تا آهنگ زیبا هم کلیپ رو همراهی میکنه.خیلی زیباست و میتونه گلچین زیبایی از این بازیکن باشه.:72:
حجم: 34 مگابایت
کیفیت: 960 کیلوبایت
مدت زمان: 8:24 ثانیه
این کلیپ سوپر گل های جونینهو رو شامل میشه.حدود 5 دقیقش فقط ضربات مرگبار جونینهوست و 3 دقیقه ی دیگه گلهای دیگشه که اونها هم شوتهای بسیار زیبایی هستند.
کل زمان کلیپ 8 دقیقه و 24 ثانیه است با حجم 34 مگابایت.کیفیت کلیپ 960 کیلوبایت هست .3 تا آهنگ زیبا هم کلیپ رو همراهی میکنه.خیلی زیباست و میتونه گلچین زیبایی از این بازیکن باشه.:72:
download ([Only registered and activated users can see links])
ببين اومدي كه نسازي ها ... .د نداشتيم ديگه ... .قرار شد گلها رو به صورت تكي بذاري جيگر (باشه تيكه ممد رو كش رفتم).
Rossonery
16-08-2008, 23:21
ببين اومدي كه نسازي ها ... .د نداشتيم ديگه ... .قرار شد گلها رو به صورت تكي بذاري جيگر (باشه تيكه ممد رو كش رفتم).
این کلیپه!:دی
گلهاشو از کجا گیر بیارم؟از اولین بازیهاش تو لیونه تا فصل پیش.:5:
خوبه گفتم کلیپه و 3 تا آهنگ جالب روشه.
گل جدا میخوایید به جوگایی مراجعه فرمایید!:5:
عجب شوت زنیه این جونینیو :2: توپ رو از هر جای زمین به هر جای دروازه که اراده کنه میفرسته :117: چقدر هم باهوش هست :-t
Mamad_Peach
17-08-2008, 10:38
سوپر گل های زیدان رو هم بزار.
ITALIANO
17-08-2008, 11:02
اینم Version اصلی گلهای جونینهو پرنامبوکانو:
این کلیپ یکی از کلیپ هایی هست که خودم به شخصه تو چند تا folder تو کامپیوترم ریختم تا اگر یوقت پاک شد تو چند تا فولدر داشته باشم.
یکی از بهترین کلیپ هایی که درباره گلهای جونینهو ساخته شده همین کلیپ هست که دانلودش رو به همه شما عزیزان پیشنهاد می کنم.
لینک مستقیم l حجم : 44 مگابایت l کیفیت : بسیار عالی l فرمت : Wmv
Clemenza
18-08-2008, 11:27
لينكش درسته؟
crouch_2008
23-08-2008, 17:42
گل چیپ از دی ماریا در عین حال تماشایی
:2: Download ([Only registered and activated users can see links]) :2:
-----------------------------------------
گل زیبا و دیدنی با ضربه چیپ توسط مرد فوتبال زیدان
در فینال جام جهانی
:2: Download ([Only registered and activated users can see links]) :2:
خوب یه ویدئوی خیلی خیلی زیبا از زلاتان ابراهیموویچ توی اینتر که خودم درستش کردم :13:
تنهای تنها درستش کردما... :5: :5: :wavesmile:
LORD OF THE LEAGUE The Return IBRAHIMOVIC By DaNi ([Only registered and activated users can see links] html)
پسوند: wmv
حجم: Mb 10.209
زمان ویدئو: 6:21
تعداد دانلود: 3737 بار
محل آپلود: 4shared
همراه با سه آهنگ زیبا و متفاوت
توی این کلیپ تمامی سوپر گل ها و حرکات بسیار ناب از ایبرا قرار داده شده.
خودتون ایبرا رو با کورشما و کریس رونالدو مقایسه کنید!!!
حیف که تو ایران کسی زلاتان رو نمی شناسه... :flowerysmile::wavesmile:
ولی پیشنهاد میکن به دانلودید این ویدئو توی یوتوب که خیلی بازدید داشته.
اینم version اصلی گلهای جونینهو پرنامبوکانو:
این کلیپ یکی از کلیپ هایی هست که خودم به شخصه تو چند تا folder تو کامپیوترم ریختم تا اگر یوقت پاک شد تو چند تا فولدر داشته باشم.
یکی از بهترین کلیپ هایی که درباره گلهای جونینهو ساخته شده همین کلیپ هست که دانلودش رو به همه شما عزیزان پیشنهاد می کنم.
لینک مستقیم l حجم : 44 مگابایت l کیفیت : بسیار عالی l فرمت : Wmv
داداش لینکش به فنا پیوسته اگه توی یوتوب هست یا میتونی آپلود کنی آپش کن بریم ببینیم.:13:
ITALIANO
29-08-2008, 00:34
یک مشت گل خیالی فوق العاده !
گل فوق العاده فیگو به منچستر که توپ به طرز عجیبی به کنج میره :2: ([Only registered and activated users can see links])
گل فوق العاده آدریانو به آرژانتین که بر می گرده به زمان جام کنفدراسیون ها :wagfinger1: ([Only registered and activated users can see links])
گل خیالی اسین به آرسنال که کاد فوق العاده داره !!:2: ([Only registered and activated users can see links])
گل باپتیستا به آرژانیتن در فینال کوپا ایتالیا ([Only registered and activated users can see links]) :117:
سوپر گل دیدنی دیدنی دیگو که به ندرت زده میشه ([Only registered and activated users can see links]):قلیون:
گل دردیدنی لمپارد به چلسی که چیپ قشنگی بود ([Only registered and activated users can see links]):21:
:117:سوپر گل دیدنی دیدنی دیگو که به ندرت زده میشه ([Only registered and activated users can see links]):قلیون:
گل دردیدنی لمپارد به چلسی که چیپ قشنگی بود ([Only registered and activated users can see links]):21:
دو تا سوال:گل ديگو هموني هست كه از وسط زمين به آلمانيا آخن زده؟
دوميش هم اينكه گل لمپارد به چلسي؟مال زمانيه كه تو چلسي نبوده (فكر كنم استون ويلا يا وستهام)
Rossonery
29-08-2008, 00:42
سوپر گل دیدنی دیدنی دیگو که به ندرت زده میشه ([Only registered and activated users can see links]):قلیون:
من فکر کردم گفتی به تیم ندرت!:d
یه توضیح بده.آخه من سوپرگلهاش رو همینجا گذاشتم.
ITALIANO
29-08-2008, 00:42
دو تا سوال:گل ديگو هموني هست كه از وسط زمين به آلمانيا آخن زده؟
دوميش هم اينكه گل لمپارد به چلسي؟مال زمانيه كه تو چلسي نبوده (فكر كنم استون ويلا يا وستهام)
1 - هنو دی ال نکردم.
2 - نه بابا ، همون بازی که 2-2 شذ ، لمپارد از زاویه بسته توپ رو بالای سر والدس انداخت تو گل !
1 - هنو دی ال نکردم.
2 - نه بابا ، همون بازی که 2-2 شذ ، لمپارد از زاویه بسته توپ رو بالای سر والدس انداخت تو گل !
پس يه نيمچه ويرايشي بكن.
ITALIANO
29-08-2008, 00:55
من فکر کردم گفتی به تیم ندرت!:d
یه توضیح بده.آخه من سوپرگلهاش رو همینجا گذاشتم.
آخه میدونی من خودم دانلودشون نکردم :d
عربی هم که هیچی حالیم نمیشه :d فقط از کلمات می فهمم چی به چیه :1:
ITALIANO
29-08-2008, 11:42
یه سری سوپر گل چیپ دیدنی :-o گیر آوردم که مال یوتیوب هست ولی جون هرکی دوست داری دانلود کن و از دستش نده ، مطمئن باش بالای 90 درصدشو ندیدید :2:
کیفیت کلیپ متوسطه ولی همه چیزش معلومه.
فوق العادس ، اگر کسی همه گلهاش رو داره منم همرو میخوام ، گوره بابای محدودیت دانلود :D دانلودش می کنیم
وقتی دانلود کردی میفهمی زیبایی فوتبال به چی میگن :2::2:
اولآ اون اتفاق فرخنده كه امين خبرش رو گفت رو باز هم تبريك مي گم.ثانيآ اين چند تا گل رو علي الحساب داشته باشيد تا بعد...
علي بيژني به پرسپوليس: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 21 متري!
محمد فعال به پرسپوليس: ([Only registered and activated users can see links])حركت از ميانه هاي زمين كه با اسكورت مدافعين پرسپوليس همراه بود و شوت به زير طاق دروازه از 19 متري!
محمد منصوري به پرسپوليس: ([Only registered and activated users can see links])يه چيزي تو مايه هاي سوپر گل زيدان به لوركوزن:117:!
مصطفي حقي پور به پرسپوليس: ([Only registered and activated users can see links])شوت زميني زيبا از 22 متري!
محمدرضا خلعتبري به پرسپوليس: ([Only registered and activated users can see links]):117:(همين اسمايل در وصف اين گل كافيه)!
سيد محمد حسيني به مقاومت سپاسي: ([Only registered and activated users can see links])يكي از اون ضربات سري كه من هميشه تو كفشم.واقعآ زيبائه!
مجتبي شيري به شيرين فراز: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد ريوالدويي بسيار زيبا از فرانك دي بوئر ايران كه به عنوان هشتمين ضربه آزاد برتر ليگ ايران در فصل پيش انتخاب شد (البته از سوي خودم:D)!
سعيد خاني به مقاومت سپاسي: ([Only registered and activated users can see links])شوت سر ضرب خاني از 21 متري روي توپ بلاك شده!
ايوان پتروويچ به ملوان: ([Only registered and activated users can see links])جا گذاشتن 2 مدافع فقط با يه تو سر توپ و شوت به قعر دروازه!
مرتضي برگي زر به استقلال: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا با پاي مخالف از 23متري به سه كنج دروازه استقلال!
در ضمن شرمنده دوستان پرسپوليسي كه اكثر گلهاي زيبا به تيم اونها زده شده.
Chelsea-fc
30-08-2008, 09:23
mer30 mamnoun age az chelsea chizi dari bezar
crouch_2008
30-08-2008, 13:42
یک گل زیبا توسط درگبا براتون گذاشتم
یک گل زیبا از درگبا ( ضربه آزاد )
حجم : 7 مگابایت
طول : 1 دقیقه
کیفیت : 1000 کیلوبایت
:2: ([Only registered and activated users can see links])DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]):2:
حالشو ببرین
Chelsea-fc
30-08-2008, 14:12
ممنون از تاپیکتون
واقعا عجب بازی کنی هست این دروگبا
باز هم ممنون اگه هنوز هم از چلسی چیز دارین ارسال کنین
یک گل زیبا توسط درگبا براتون گذاشتم
یک گل زیبا از درگبا ( ضربه آزاد )
حجم : 7 مگابایت
طول : 1 دقیقه
کیفیت : 1000 کیلوبایت
:2: ([Only registered and activated users can see links])DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]):2:
حالشو ببرین
به كدوم تيم زده؟همون ضربه آزادش به تاتنهامه؟
باز هم سوپر گلهاي ليگ ايران و اين بار از استقلالات:D:
داوود حقي به صبا باتري: ([Only registered and activated users can see links])سانتر طاهري و ضربه سر ضرب و رو پا!
ميلاد ميداوودي به شيرين فراز: ([Only registered and activated users can see links])ضربه چيپ بسيار زيبا از بالاي سر يوسفي با پاي مخالف!
حميد شفيعي به مس: ([Only registered and activated users can see links])سانتر داويدزي منيعي و ضربه نسبتآ شانسي به قعر دروازه!
عليرضا اكبرپور به پرسپوليس: ([Only registered and activated users can see links])استوپ زيبا روي پاس دين محمدي و ضربه بيرون پاي دقيق پس از طي كردن سي متر!
رضا طاهري به شيرين فراز: ([Only registered and activated users can see links])ضربه برگ كمپي از سه كنج محوطه جريمه به سه كنج دروازه!
فابريتزيو :-& به فولاد: ([Only registered and activated users can see links])پاس پشت دفاع زيباي انصافي و شوت سر ضرب به قعر دروازه!
سعيد بيات به شيرين فراز: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 25 متري!
روح الله بيگدلي به استقلال: ([Only registered and activated users can see links])دريبل 4-5 بازيكن استقلال و ضربه چيپ زيبا!
مهرداد پولادي به مقاومت: ([Only registered and activated users can see links])شوت داخل پا و سر ضرب به كنج دروازه!
احمد خذيراوي به صنعت نفت: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا به زير طاق دروازه.عكس العمل گذارشگر بازي هم خيلي باحاله.خداييش از بازيكناي صنعت نفت هم متعصب تره!
crouch_2008
30-08-2008, 18:24
به كدوم تيم زده؟همون ضربه آزادش به تاتنهامه؟
آره همون گلی هست که به تاتنهام زد
MBeckham
30-08-2008, 19:36
یک سوپر گل از بکهام هم بزارید ممنون:d0s69thbefhifftitrz:13:
یک سوپر گل از بکهام هم بزارید ممنون:d0s69thbefhifftitrz:13:
!:DComing Soon
اين سه تا جا مونده بود.خودتون دانلود كنيد ببينيد چيه.روي هم 2 مگابايت هم نمي شوند.فردا هم سوپر گلهاي بكام را مي گذارم.الآن حالم بابت باخت بارسا و بيلبائو گرفته است.ميلان هم كه ديگه ...
خيري به سايپا ([Only registered and activated users can see links])
همداني به استقلال اهواز ([Only registered and activated users can see links])
فاطمي به فجر سپاسي ([Only registered and activated users can see links])
اين هم به درخواست هواداران بكام.اونهايي كه توضيحي روش ندادم ضربه آزاد هستند.
بكام به كلمبيا ([Only registered and activated users can see links])
بكام به اكوادور ([Only registered and activated users can see links])
بكام به RLS: ([Only registered and activated users can see links])ضربه نرم و فني داخل پا از 21 متري!
بكام به RLS ([Only registered and activated users can see links])
بكام به كانزاس: ([Only registered and activated users can see links])باز كردن دروازه از 70 متري!
بكام به رئال مادريد: ([Only registered and activated users can see links])دريبل 3-4 نفر و ضربه به طاق دروازه.كاري كه كمتر از بكام ديديم!
بكام به سويا ([Only registered and activated users can see links])
بكام به ويمبلدون: ([Only registered and activated users can see links])باز كردن دروازه از 65 متري در هفته اول ليگ!
بكام به روزنبرگ ([Only registered and activated users can see links])
بكام به بارسلونا ([Only registered and activated users can see links])
بكام به المپيك مارسي ([Only registered and activated users can see links])
بكام به دي سي يونايتد ([Only registered and activated users can see links])(اولين گل بكام در گالكسي)
بكام به دپورتيوو: ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا از 24 متري!
یه گل فوق الاده بکهام به لاکرونیا میزنه که شوت مواج از فاصله ی دوره و تو کنج چپ دوازه میخوابه فک کنم سال 2002 یا 2003 بود
می شه اونو هم بذاری
یه گل فوق الاده بکهام به لاکرونیا میزنه که شوت مواج از فاصله ی دوره و تو کنج چپ دوازه میخوابه فک کنم سال 2002 یا 2003 بود
می شه اونو هم بذاری
با پيراهن منچستر يا رئال؟ (فكر كنم يه چنين گلي با رئال زده)
با منچستر تو جام باشگاه ها به لاکرونا میزنه
سال 2002 بود فک کنم منچستر 2 0 میبره
با منچستر تو جام باشگاه ها به لاکرونا میزنه
سال 2002 بود فک کنم منچستر 2 0 میبره
يه كليپ دارم اكثر گلهاي بكام توش هست.بعد افطار مي بينم دارم يا نه.اگه داشتم تو همون پست مي گذارم.
:esteghlal::esteghlal::esteghlal:
امروز يه سري ديگه از گلها رو مي گذارم.تصميم گرفتم گلهاي دو فصل اخير استقلال رو هم نذارم چون اكثرآ دارند.ولي اگه كسي چيزي مد نظرش بود يه ندا بده:
عنايتي به سپاهان: ([Only registered and activated users can see links])يه نيمچه والي!
عنايتي به برق شيراز: ([Only registered and activated users can see links])باز كردن دروازه از 40 متري!
عنايتي به راه آهن: ([Only registered and activated users can see links])هر چي نباشه چيپ كه هستش:D!
عنايتي به استقلال اهواز: ([Only registered and activated users can see links])توضيح نمي دم چون گل جالبيه.شبيه گل اسنايدر به ايتاليا!
اكبرپور به راه آهن: ([Only registered and activated users can see links])شوت از 22 متري با پاي مخالف!
عنايتي به پگاه: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا!
عنايتي به برق شيراز: ([Only registered and activated users can see links])باز هم يه نيمچه والي!
عنايتي به ذوب آهن: ([Only registered and activated users can see links])همون گلي كه روي پاس رابوناي با حال اكبرپور مي زنه!
اكبرپور به برق شيراز: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد باتيستوتايي زيبا از 35 متري!
فكري :301:به پرسپوليس: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد از 40 متري!
پ.ن:7::تعدادي از عزيزان كه ديروز به كيفيت يه فيلمي گير داده بودند گل اولي عنايتي به برق رو دانلود كنند تا معني كيفيت رو متوجه بشوند:D!
ITALIANO
06-09-2008, 02:48
امروز يه سري ديگه از گلها رو مي گذارم.تصميم گرفتم گلهاي دو فصل اخير استقلال رو هم نذارم چون اكثرآ دارند.ولي اگه كسي چيزي مد نظرش بود يه ندا بده:
عنايتي به سپاهان: ([Only registered and activated users can see links])يه نيمچه والي!
عنايتي به برق شيراز: ([Only registered and activated users can see links])باز كردن دروازه از 40 متري!
عنايتي به راه آهن: ([Only registered and activated users can see links])هر چي نباشه چيپ كه هستش:D!
عنايتي به استقلال اهواز: ([Only registered and activated users can see links])توضيح نمي دم چون گل جالبيه.شبيه گل اسنايدر به ايتاليا!
اكبرپور به راه آهن: ([Only registered and activated users can see links])شوت از 22 متري با پاي مخالف!
عنايتي به پگاه: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد زيبا!
عنايتي به برق شيراز: ([Only registered and activated users can see links])باز هم يه نيمچه والي!
عنايتي به ذوب آهن: ([Only registered and activated users can see links])همون گلي كه روي پاس رابوناي با حال اكبرپور مي زنه!
اكبرپور به برق شيراز: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد باتيستوتايي زيبا از 35 متري!
فكري :301:به پرسپوليس: ([Only registered and activated users can see links])ضربه آزاد از 40 متري!
پ.ن:7::تعدادي از عزيزان كه ديروز به كيفيت يه فيلمي گير داده بودند گل اولي عنايتي به برق رو دانلود كنند تا معني كيفيت رو متوجه بشوند:D!
مهدی جان کیفیت کلیپ ها افتضاح بود.
یک گل با کیفیت HQ لذتش بیشتره از این همه گلِ بی کیفیت !!
در ضمن اون گلی رو که نوشتی "عنایتی به برق شیراز از 40 متری" این گل رو امیرحسین صادقی زده نه رضا عنایتی !!
سطح کیفی کارتو سعی کن پایین نیاری هر چند که بیشتر کلیپ هات بی کیفیتن :labkhand:
ممنون
یک گل با کیفیت HQ لذتش بیشتره از این همه گلِ بی کیفیت !!
در ضمن اون گلی رو که نوشتی "عنایتی به برق شیراز از 40 متری" این گل رو امیرحسین صادقی زده نه رضا عنایتی !!
سطح کیفی کارتو سعی کن پایین نیاری هر چند که بیشتر کلیپ هات بی کیفیتن :labkhand:
ممنون
ممنونم
گل با كيفيت HQ از كجا بيارم.اون هم براي ليگ ايران
صادقي گل اول اون بازي رو زده نه دومي.اگه مي خواهي خيالت راحت بشه گل صادقي رو هم رو بذارم.
بابا با كيفيت.بابا دايوكس.بابا ريل مووي.
پ.ن:اصلا از قديم گفتند سفره ننداخته 1 صدا داره سفره انداخته 100 تا.غلط كردم.خوبه؟ديگه نمي ذارم.
پ.ن2:هر كدوم از اين گلها رو با كيفيت بالا داري رد كن بياد كه ما هم حال كنيم.
crouch_2008
08-09-2008, 11:16
:wagfinger1: ایول بابا گل کاشتی :wagfinger1:
:13:همیشه از این کارهای خوب بکن:13:
:13::13::13::13::13::wavesmile::wavesmile:
:wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::w agfinger1::wagfinger1:
:wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1:
:13::13::13:
:13::13:
:13:
:wagfinger1: ایول بابا گل کاشتی :wagfinger1:
:13:همیشه از این کارهای خوب بکن:13:
:13::13::13::13::13::wavesmile::wavesmile:
:wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::w agfinger1::wagfinger1:
:wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1:
:13::13::13:
:13::13:
:13:
آخر به ساز كه بايد رقصيد؟(به به از اين قطعه ادبي:D)
اين اينترنت ما رو كه ابوي احتمالآ به صورت ناخواسته منفجر نمودند .من هم كه سرعتم از دايال آپي ها كمتر شده اين چند تا گل كم حجم رو گذاشتم.10 تا گل فقط 4 مگابايت.همشون از دل پيرو هستش و حال تعريف هم ني.
11143
11144
11145
11146
11147
11148
11149
11150
11151
11152
2 - من دنبال یه گل که فکر کنم مال یه بازی بین منتخب اروپا و تیم ملی گرجستان بود که مال 5 یا 6 سال پیش است تو این بازی یه ضربه آزاد کمی جلوتر از وسط زمین به تیم گرجستان گرفت که هریستوف استوویچکوف پشت توپ وایستاد و یه شوت زد که دیوید سیمن گل خورد(من شنیدم توپ رو گرفت ولی با توپ رفت تو گل)
یا گلهایی شبیه این گل
اگه کسی گل هوگو سانچز مکزیکی (که برای رئال مادرید زده) رو داره حتما بذاره.
فکر کنم دومین گل برتر تاریخ باشگاه رئاله.:-o
دومين گل نه.دومين والي برتر تاريخ رئال.بذار هاردم رو بيارم برات مي ذارم.
دستت درد نکنه:d0s69thbefhifftitrz
به نظر من لیاقت اینو داره که توی 50 گل برتر تاریخ باشه :-?
Ashkan Gunner
20-09-2008, 04:57
داش مهدی
:wavesmile:
اگه از سوپر گلهای جبّاری داری بزار
همونایی که قبل از مصدومیت سنگینش می زد
داش مهدی
:wavesmile:
اگه از سوپر گلهای جبّاری داری بزار
همونایی که قبل از مصدومیت سنگینش می زد
بفرما:گلهاش به پرسپوليس و شموشك كه روي هم 2 مگ حجم ندارند.كل داراييم از جباري سابق اين بود.
شرمنده كه يه نمه آمار غلط دادم.پنجمين گل برتر تاريخ رئاله.
دستت درد نکنه آقامهدی گل:flowerysmile:دشمنت شرمنده:34:
بابا آمار درست:41:
ITALIANO
24-09-2008, 10:51
تو این پست دو تا سوپر پکیج براتون میزارم که ویران کننده است.
سوپر گلهای لیگ های مختلف رو میتونید از لینک های زیر دانلود کنید.
1st Part of Season (August-December)
HERE ([Only registered and activated users can see links])
___
2nd part of season, 388 nice goals [Only registered and activated users can see links]
(December-May)
PACK 1 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 2 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 3 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 4 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 5 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 6 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 7 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 8 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 9 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 10 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 11 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 12 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 13 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 14 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 15 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 16 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 17 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 18 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 19 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 20 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 21 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 22 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 23 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 24 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 25 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 26 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 27 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 28 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 29 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 30 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 31 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 32 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 33 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 34 ([Only registered and activated users can see links])
PACK 35 ([Only registered and activated users can see links])
PACK UCL ([Only registered and activated users can see links])
PACK UEFA CUP .part1 ([Only registered and activated users can see links])
PACK UEFA CUP .part2 ([Only registered and activated users can see links])
PACK UEFA CUP .part3 ([Only registered and activated users can see links])
پ ن :هر Pack رو دانلود کنید گلهاش رو میتونید Extract کنید ، یعنی نیازی نیست که کل 35 لینک رو دانلود کنید بعد اکستراکت کنید،تو هر Pack گلهاشو میتونید بعد دانلود نیگا کنید.
برای مثال گلهای Pack2
Badr AlKharashi vs Manchester United 1
Azaouagh vs Bayern 2
Ashton vs Manchester United 3
Ashley Young vs Birmingham 4
Antonio Lopez vs Almeria 5
Antar vs Wehen 6
Amoruso vs Empoli 7
Amoruso vs Cagliari 8
Amauri vs Lazio 9
و بالاخره گل دهم : Amauri vs Genoa
MOSSI 19
25-09-2008, 09:22
با تشكر .
فقط مسي يادتون نره
seedorf10
28-09-2008, 02:47
سوپر گل ژرژ وه آ رو کسی نداره که از گل میلان حرکت کرد تا دروازه حریف و گل زد.
[quote=ITALIANO;96178]تو این پست دو تا سوپر پکیج براتون میزارم که ویران کننده است.
___
2nd part of season, 388 nice goals [Only registered and activated users can see links]
(December-May)
میگم خودت همه ی اینهارو داری
درضمن اینا مال چه سالی چه ماهی هستن یه خورده توضیح بده
ITALIANO
26-10-2008, 01:57
[quote=ITALIANO;96178]تو این پست دو تا سوپر پکیج براتون میزارم که ویران کننده است.
___
(December-May)
میگم خودت همه ی اینهارو داری
درضمن اینا مال چه سالی چه ماهی هستن یه خورده توضیح بده
داش جواد من اون 35 پک به همراه اون 3 پارت گلهای یوفا و یک پک Ucl رو دارم.
تقریبا تو هر پک 10 تا گل قرار داره با حجم های متفاوت ، بیشترش مال ایتالیا و انگلیس هست ، هر از گاهی یک نسیم ملایمی از باشگاه های فرانسه ، آلمان و اسپانیا نیز به گوش میرسه :D
کل گلها مال سال 2008-2007 هست .
دوستان من دنیال یک گل از تیری هانری میگردم زمانی که در ارسنال بازی میکرد
اون گل با پشت پا یادم نیست که به کدوم تیم زد ولی از 6 متری دروازه در حالی که با یک مدافع درگیر بود وارد دروازه کرد.تویه اون بازی که تویه ورزشگاه هایبری هم بود زد و تیم ارسنال هم با اختلاف دو 3 تا گل جلو بود.
اگر کسی فهمید کدوم گل میگم ممنون میشم برای دانلود بزاره.
van_persie
10-11-2008, 18:50
دوستان من دنیال یک گل از تیری هانری میگردم زمانی که در ارسنال بازی میکرد
اون گل با پشت پا یادم نیست که به کدوم تیم زد ولی از 6 متری دروازه در حالی که با یک مدافع درگیر بود وارد دروازه کرد.تویه اون بازی که تویه ورزشگاه هایبری هم بود زد و تیم ارسنال هم با اختلاف دو 3 تا گل جلو بود.
اگر کسی فهمید کدوم گل میگم ممنون میشم برای دانلود بزاره.
فکر کنم اینو میگی ، گل انری سال 2004 به چارتون
فکر کنم اینو میگی ، گل انری سال 2004 به چارتون
دوست عزیز من نتونستم دانلودش کنم لینک مشکل داره.
خداوکیلی درستش کن.!!!!!!!!!!!!!!!!:53::53:~x(
van_persie
13-11-2008, 20:10
دوست عزیز من نتونستم دانلودش کنم لینک مشکل داره.
خداوکیلی درستش کن.!!!!!!!!!!!!!!!!:53::53:~x(
اینم یه لینک دیگه ولی فکر کنم قبلی هم تا چند وقت دیگه درست شه
zshare ([Only registered and activated users can see links])
van_persie دمت گرم .بالاخره این کلیپ پیدا کردم.
خدای نمیدونم چی بگم شرمندمون کردی.
دست درد نکنه
ITALIANO
18-11-2008, 20:32
خیلی وقته این تاپیک خاک خورده...:29:
یه ضربه کاشته عجیب براتون میذارم که واقعا دانلود نکنید نصف عمرتون در فناست :2::2::2::2::2::2::2::2:
یه ضربه کاشته عجیب که نمیتونم دربارش زیاد توضیح بدم .
حجمش هم خیلی کمه !!
MILOS KRASIC
18-11-2008, 21:08
پيشنهاد مي كنم همه گل هاي دلپيرو تو اين فصلو بذاريد اينجا.:قلیون:
ITALIANO
26-11-2008, 16:02
یه سری سوپر گل از امسال براتون میذارم .
Greek Superleague Matchday 10
Cleyton (Panathinaikos) vs. AE Larissa [15.11.2008]
Download Mediafire ([Only registered and activated users can see links])
Credits: clasik94
Danish SAS Ligaen Matchday 14
Absalonsen (Odense BK) vs. Vejle BK [16.11.2008]
Ukrainian Premier League Matchday 15
Korytko (FC Chornomorets Odessa) vs. FC Metalurh Zaporizhya [14.11.2008]
Maicon vs Portugal , International Friendly
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])
Elano vs Portugal , International Friendly [Only registered and activated users can see links]
Credits - Frozen_
Kallstrom vs Holland , International Friendly
Robinho vs Arsenal Premiership, 22.11.08
Glen Johnson vs Hull Premiership, 22.11.08 [Only registered and activated users can see links]
Deportivo La Coruns vs Atletico De Madrid , Week 11
Maxi Rodriguez
Forlan
Credits - fabritz
Valladolid vs Real Madrid , Week 11
Cannobia
Mathieu Coutadeur vs Valenciennes Ligue 1, 15.11.08
Morgan Amalfitano vs Lorient Ligue 1, 15.11.08
Kenwyne Jones vs Blackburn Premiership, 15.11.08
Cristiano Ronaldo vs Stoke Premiership, 15.11.08
Danny Welbeck vs Stoke Premiership, 15.11.08
Ryan Taylor vs Newcastle Premiership, 15.11.08
Jose Bosingwa vs WBA Premiership, 15.11.08
Hernan Rengifo vs Polonia Warsaw Polish Ekstraklasa, 16.11.08
Credits : برو بچه های با مرام Fb و Sp :D
یه سری از سوپر گلهای این فصل لیگ برتر در هفته های اول با کیفیت عالی ! :2:Chelsea 4-0 Deco ([Only registered and activated users can see links]) / Chelsea 4-0 Deco ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Chelsea 4-0 Deco ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Chelsea 4-0 Deco ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Blackburn 0-1 Dunn ([Only registered and activated users can see links]) / Blackburn 0-1 Dunn ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links])
Hull 1-1 Geovanni ([Only registered and activated users can see links]) / Hull 1-1 Geovanni ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Liverpool 0-1 Torres ([Only registered and activated users can see links]) / Liverpool 0-1 Torres ([Only registered and activated users can see links]) / SET Liverpool 0-1 Torres ([Only registered and activated users can see links]) / SET Liverpool 0-1 Torres ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Middlesbrough 0-1 Mido ([Only registered and activated users can see links]) / Middlesbrough 0-1 Mido ([Only registered and activated users can see links])
Sunderland 0-1 Richardson ([Only registered and activated users can see links]) / Sunderland 0-1 Richardson ([Only registered and activated users can see links])
Chelsea 0-1 Deco ([Only registered and activated users can see links]) / Chelsea 0-1 Deco ([Only registered and activated users can see links]) / SET Chelsea 0-1 Deco ([Only registered and activated users can see links]) / SET Chelsea 0-1 Deco ([Only registered and activated users can see links])
Wigan 0-5 Zaki ([Only registered and activated users can see links]) / Wigan 0-5 Zaki ([Only registered and activated users can see links])
Middlesbrough 1-0 Alves ([Only registered and activated users can see links]) / Middlesbrough 1-0 Alves ([Only registered and activated users can see links])
پ.ن: دیگه حسش نبود بگم کودوم بازیا هستن :34:
Baggio-Inter
03-12-2008, 14:39
دو گل با ضربه دست
مسی ([Only registered and activated users can see links])
مارادونا ([Only registered and activated users can see links])
من با zshare جديدا مشكل پيدا كردم و نميتونم از اين سرور دانلود كنم
اگه لطف كنيد و جوري ديگه بزاريد ممنون ميشم:heartsmile::wavesmile::flowerysmile:
Baggio-Inter
03-12-2008, 14:41
اينا همه گلهايي هست كه يا برگردونه يا قيچي برگردونه يا پشت برگردونه:دي همش فوق العادس.
اگر احسان همكاري كنه سري بعد گلهاي والي و از راه دور رو مي تونيد دانلود كنيد :wagfinger1:
سلام دوست من
من با zshare جديدا مشكل پيدا كردم و نميتونم از اين سرور دانلود كنم :53:
+:42:+
Clemenza
10-12-2008, 07:04
یه سری سوپر گل از امسال براتون میذارم .
Greek Superleague Matchday 10
Cleyton (Panathinaikos) vs. AE Larissa [15.11.2008]
Credits: clasik94
Danish SAS Ligaen Matchday 14
Absalonsen (Odense BK) vs. Vejle BK [16.11.2008]
Ukrainian Premier League Matchday 15
Korytko (FC Chornomorets Odessa) vs. FC Metalurh Zaporizhya [14.11.2008]
Maicon vs Portugal , International Friendly
Elano vs Portugal , International Friendly [Only registered and activated users can see links]
Credits - Frozen_
Kallstrom vs Holland , International Friendly
Robinho vs Arsenal Premiership, 22.11.08
Glen Johnson vs Hull Premiership, 22.11.08 [Only registered and activated users can see links]
Deportivo La Coruns vs Atletico De Madrid , Week 11
Maxi Rodriguez
Forlan
Credits - fabritz
Valladolid vs Real Madrid , Week 11
Cannobia
Mathieu Coutadeur vs Valenciennes Ligue 1, 15.11.08
Morgan Amalfitano vs Lorient Ligue 1, 15.11.08
Kenwyne Jones vs Blackburn Premiership, 15.11.08
Cristiano Ronaldo vs Stoke Premiership, 15.11.08
Danny Welbeck vs Stoke Premiership, 15.11.08
Ryan Taylor vs Newcastle Premiership, 15.11.08
Jose Bosingwa vs WBA Premiership, 15.11.08
Hernan Rengifo vs Polonia Warsaw Polish Ekstraklasa, 16.11.08
Credits : برو بچه های با مرام Fb و Sp :D
یه سرور لهستانی برای بعضی گل ها هست. مثلاً گل روبینیو به آرسنال امتحان کردی ببینی اصلاً چی جوری میشه دانلود کرد؟
یه چنتایی سوپر گل از لیگ هلند127fs3556139
Dembele - Willem II v AZ | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
El Hamdaoui - Willem II v AZ | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
Bodor - Roda JC v Heerenveen | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
Grindheim - Volendam v SC Heerenveen | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
Sulejmani - Willem II v Ajax | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
اولیش از همه قشنگ تره(اونجا نوشته بود:1:)
ITALIANO
10-12-2008, 07:43
یه رور لهستانی برای بعضی گل ها هست. مثلاً گل روبینیو به آرسنال امتحان کردی ببینی اصلاً چی جوری میشه دانلود کرد؟
علی جون اول اون کد امنیتی رو وارد کن بعد تیک رو میزنی و یکم میای پایین و روی گزینه Pobierz Plik کلیک می کنی و شروع به دانلود می کنه ، اتفاقا الان امتحانش کردم که دیدم درسته ، 8 مگابایتم هست .
موفق باشی
CAPTAN_RAUL
12-01-2009, 21:28
کلیپ بسیار زیبا از 10 گل برتر والی (Volleys) رئال مادرید
فکر کنم تا حالا این همه گل زیبا والی تو کل دوران پیدایش فوتبال ندیدید :6qwup3:
پیشنهاد میکنم حتما این کلیپ رو دانلود کنید
ترتیب گل ها از 10 تا 1
Higuain Top 10
Mallorca _ Real MAdrid
Roberto Carlos Top 9
Real Madrid _ Olympique de Marsella
MacManaman Top 8
Real Madrid _ Oviedo
Seielike Top 7
Real Madrid _ Ath. Bilbao
Zidane Top 6
Real Madrid _ Recing
Santillana Tpo 5
Real Madrid _ Borussia de M
Roberto Carlos Top 4
Real Madrid _ Mallorca
Van Nistelrooy Top 3
Real Madrid _ valencia
Guti Top 2
Real Madrid _ villarreal
Zidane Top 1
Real Madrid _ Leverkussen
Amin-TopGoal
14-01-2009, 00:04
دو سری کلیپ از سوپر گلهای این اواخر رو ضبط کردم که براتون میذارم. سری اول سه گل زیبا از لالیگاست که از شبکه رئال تی وی پخش شده.
DOWNLOAD - RealMadrid - TV ([Only registered and activated users can see links])
سری بعد چند تایی گل هست که یورو اسپورت پخش کرد که همه جور گل توش پیدا میشه.
DOWNLOAD - EuroSport ([Only registered and activated users can see links])
Madridista
14-01-2009, 01:02
حاج امین تو این گلها از رئال هم هست دانلود کنیم؟
Amin-TopGoal
14-01-2009, 01:10
حاج امین تو این گلها از رئال هم هست دانلود کنیم؟
نه از رئال نیست.
دو سری کلیپ از سوپر گلهای این اواخر رو ضبط کردم که براتون میذارم. سری اول سه گل زیبا از لالیگاست که از شبکه رئال تی وی پخش شده.
DOWNLOAD - RealMadrid - TV ([Only registered and activated users can see links])
حاج امین فریب افکار عمومی نکن 5 تا گل بود:32:
دمت گرم از این کلیپا داشتی بازم بذار:flowerysmile:
دانلود مستقیم:
???????????????????????????:smoke:
الان سایتش قاط زده نمیاره...
قبلا مستقیم مشد ازش دانلود کرد...
مشکلش هم با کشور ایرانه... میگه تو منطقه شما سرور نمیتونه دوام بیاره...
اولآ ممنون از ايتاليانو كه خدا وكيلي تاپيك هاي باحالي مي زنه.
دومآ اين 30 گل مربوط به سه فصل قبل ليگ آژانتين هستش كه شك ندارم 80 درصد شما آنها را نداريد .به مناسبت صدر نشيني تيم محبوبم در اين ليگ پس از سالها اين پست را مي گذارم .هر روز هم 5 تا مي گذارم تا نه به خودم فشار بياد نه به آنها كه مي خواهند دانلود كنند.
گل سي ام (ماريانو فرماني از تيرو فدرال) : ([Only registered and activated users can see links])يك دريبل زيبا و شوت از فاصله بيست و دو متري كه دروازه بان امكان نداشت بتواند توپ را بگيرد!
گل بيست و نهم (دنيل تيگر از تيرو فدرال) : ([Only registered and activated users can see links])شوت زيبا و كات دار از فاصله 30 متري كه توپ به زير طاق دروازه رفت!
گل بيست و هشتم (نيكولا فروتوس از اينديپندنت) : ([Only registered and activated users can see links])حركت زيباي تيمي كه با تو سر توپ و ضربه چيپ فروتوس همراه شد!
گل بيست و هفتم (گونزالو وارگاس از جيمناسيا لاپلاتا) : ([Only registered and activated users can see links]) شوت زيباي بازيكن پرويي حال حاضر كاتانيا از بيست متري كه توپ پس از برخورد به تير افقي وارد دروازه شد!
گل بيست و ششم (فالكائو از ريور پلاته) : ([Only registered and activated users can see links])براي به ثمر رسيدن اين گل اورتگا 40 متر را پا به توپ طي كرد و فالكائو هم با يك چيپ حركت زيباي هم تيمي اش را به بار نشاند!
میگم می تونی تمام سی گل رو یک جا تو یه سرور دیگه برای دانلود بذاری مثل مدیا فایر
__________________________________________________ ______________
اینم چندتا گل با حال
البته از مهدی جوگا گرفتم یعنی همه چیزش از اونه
:1:
اینم گلها:
ibrahiovic - eueo 2004 ([Only registered and activated users can see links])
اگه اینارو تو یه سرور دیگه بذاری خیلی ممنون میشم
مثل مدیا فایر یا رابید شیرر
[quote=Old Trafford;17082]سلام
این گلهایی که گذاشتم گلهای از راه دور هست که با ضرب زیادی که به توپ وارد می شه توپ با کادر وارد دروازه می شود که بهش می گن Long Range Shots . توضیحات رو جلوی هر لینک نوشتم
clarence seedorf.mpg ([Only registered and activated users can see links]): این گل رو سیدورف زمانی که تو رئال بود می زنه که تقریا از وسط زمین گوشه زده می شه و میره 3 کنج :117:
david albelda vs racing.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این یکی رو کاپیتان والنسیا دیوید آلبلدا به راسینگ می زنه که تک ضرب روی دفع حاصل از ضربه کرنر وارد دروازه می کنه
dejan stankovic vs chievo.avi ([Only registered and activated users can see links]): این رو استانکویچ از پشت محوطه جریمه می زنه تو گل
dimitrij aliev vs turcja.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این یکی رو نمیشناسم کی زده اما به تیم ترکیه از روی ضربه ایستگاهی زده گوشه :-??
erik edman - liverpool.avi ([Only registered and activated users can see links]): این رو اریک ادمان بازیکن سابق تاتنهام به لیورپول می زنه.از فاصله 35 متری
fabio cannavaro - reggina.avi ([Only registered and activated users can see links]): کاناوارو زمانی که تو اینتر بود این گل رو به رجینا زد .
gaizka mendieta - bacelona.mpeg ([Only registered and activated users can see links]): این گل رو مندیتا از دفع حاصل از کرنر تک ضرب می زنه گوشه
jermaine_jenas___man_utd.avi ([Only registered and activated users can see links]): این گل رو جرمن جناس بازیکن سابق نیوکاسل به منچستر می زنه که باز هم تک ضرب
jon_harley.avi ([Only registered and activated users can see links]): این گل رو جان هارلی بازیکن تیمی که نمی دونم اسمش چیه به من سیتی یا استون ویلا زده
laurent robert vs porto.avi ([Only registered and activated users can see links]): این یکی از روی ضربه آزاد با هنر نمایی روبرت از تیم بنفیکا که از فاصله سی و اندی دروازه ی پورتو رو باز می کنه
maniche.wmv ([Only registered and activated users can see links]): اینو مانیش از راه دور میزنه:3ztzsjm:
mariano pernia vs barca.mpg ([Only registered and activated users can see links]): اینو ماریانو پرنیا تقریبا تک ضرب وارد دروازه والدز می کنه.همون که پارسال زد .تلویزیون هم نشون می ده :26:
pepe vs man utd.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این هم په په بازیکن رئال و بازیکن سابق پورتو که این گل رو زمانی زده به منچستر که تو پورتو بوده :-L
ronald koeman vs porto.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این رو رونالد کومان به پورتو از فاصله ی دور می زنه.به شکلی خفن می زنه گوشه که شیرجه دروازه بان هم چاره اش نمی کنه.دیگه حرف نزنم بهتره:-t
steven gerrard - southampton 00-01.mpg ([Only registered and activated users can see links]): این یکی استیو جرارد به تیم southampton با شوت بسیار محکم می زنه البت :D کادر داره
tiago - man utd.wmv ([Only registered and activated users can see links]): این یکی تیاگو بازیکن سابق چلسی با شوت محکمش دروازه منچستر رو باز می کنه:-L
wayne rooney - arsenal 02.wmv ([Only registered and activated users can see links]): و آخریش از وین رونی هست که به آرسنال می زنه البته زمانی که تو اورتون بود. یه شوت خرکی با داخل پا و توی دروازه:31:
اگه اینارو هم تو یه سرور دیگه برام بذارین عالی میشه دستتون طلا
Ali Chelsea
20-02-2009, 17:49
[quote=Old Trafford;17082]سلام
اگه اینارو هم تو یه سرور دیگه برام بذارین عالی میشه دستتون طلا
3-4 تاشو خواستم دانلود کنم که لینک مشکل داشت
تو zshare می نوشت filne not found
Joga Bonito
20-02-2009, 21:56
اگر گل خاصی رو می خواید اسم ببرید؛ حس،وقت و توان آپلود همه فایلهایی که از بین رفته نیست!
Joga Bonito
20-02-2009, 23:29
jon_harley.avi ([Only registered and activated users can see links])
Reupload into 4Shared:
Harley Vs Aston villa ([Only registered and activated users can see links])
Simone Loria ([Only registered and activated users can see links])
ITALIANO
13-03-2009, 23:04
یادش بخیر ! یه زمان این تاپیک خیلی فعال بود ولی الان داره خاک میخوره :-t:29: ، اواخر فوتیران قبلی این تاپیک داشت جذاب می شد که یهو سایت در یک برهه طولانی مدتی ترکید !!
یه سری SG میذارم تا بعد !
باکاری کونه به رن
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) :*:84:*:
گل ضربه کاشته یانکلوسکی به انگلیس
Download ([Only registered and activated users can see links])Bolton v Stoke
Bolton 1-0 Steinsson ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
Chelsea v Portsmouth
SKY Chelsea 4-0 Deco ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
Everton v Blackburn
Blackburn 0-1 Dunn ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
Hull v Fulham
Hull 1-1 Geovanni ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
Sunderland v Liverpool
Liverpool 0-1 Torres ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
gheorghemihai24
12-04-2009, 21:32
[Only registered and activated users can see links][SIZE=6][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links][/SIZE)
]Ribery goal vs Nantes ([Only registered and activated users can see links][/SIZE)
only red
14-04-2009, 15:46
دوستان اگه تونستید گلها رو مدیا فایر یا 4شیر بذارید چون بازد شیر دانلود نمی شه.
چندتا گل زیبا براتون میذارم
Fernando Torres vs Blackburn
Daniel Agger vs Blackburn
Younes Kaboul vs WBA
Niko Kranjcar vs WBA
Steven Pienaar vs Aston Villa
[James Milner vs Everton]
Stephen Ireland vs Fulham
Dickson Etuhu vs Manchester City
Mauro Zarate vs Roma Serie A, 11.04.09
و در اخر یه سوبر سوبر گل
reza_1388
08-05-2009, 07:03
گل زلات دانلود نمی شه.چیکار کنم.
ITALIANO
11-05-2009, 11:52
و در اخر یه سوبر سوبر گل
این گل واقعا بی نظیره... ، زبونم قاصره از تعریف در مورد این گل ! خیلی ها تو شرایط تعادل خودشون این موقعیت رو از دست میدن ولی توپ رو به شکل فوق العاده زیبایی وارد دروازه می کنه ! تعداد صحنه آهسته هاش هم زیاده !:D
اینارو هم بگیرید ، خالی از لطف نیست .
Guti vs Getafe La Liga, 21.04.09
Higuain vs Getafe La Liga, 21.04.09
Mauro Zarate vs Juventus Copa Italia, 22.04.09
Sporting Lisabon Vs Estrela Amadora - 1-1 Marcelo Goianira
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
3 گل از بوندسلیگا
3 goals from Bundesliga 9.5.09 ([Only registered and activated users can see links])
این گل سوم ریوالدو به والنسیا همون گل معروف/برگردون/ رو اگه کسی با کیفیت بالا داره بذاره
یه مشت سوبر گل تو دو تا لینک براتون میذارم
- Diomansy Kamara vs Tottenham
- Elano vs Newcastle (That Free-kick from a long way, with the commentary "That's, Electrifying from Elano" if possible)
- Steinsson's goal in the first week this season
- Roberto Carlos vs Tenerife
- Zidane's Volley in the Champions League Final
- Tevez vs West Ham (End of last season, the 4-1 game, from a long way out)
- Nani (his first goal, against Fulham I think) - Against M'brough i think
- Adebayor vs Tottenham (The touch up and volley in. Reverse angle if possible. Commentary of the guy quickly going "adeBUYORRRRR")
- Fabregas vs Tottenham (In the same game. "Dynamite, Absolute Dynamite")
- Sebasstian Larrson vs Tottenham
- Fernandinho in the Champions League (Cant remember against who, but was an absolute cracker) - 16.09.2008 Basel 1-2 Shakhtar
- Henry vs Liverpool (Beats the whole team starting from own half) (two similar goals one in league and the second from fa cup)
- Rosicky vs Hamburg
Here you go (all goals in HQ and almost all with english comms):
Links:
part 1 ([Only registered and activated users can see links])
part 2 ([Only registered and activated users can see links])
topchiyelandan
24-05-2009, 11:45
دوستان کسی اون گله ون پرسی به اینترو که تو محوطه با یه سر توپ 2نفرو دریبل میکنه ، با کیفیت عالی داره ؟؟؟
اون گله هانری که با پشت پا میزنه تو پستهای قبل پاک شده اگه میشه اونم بزارید .
یه ضربه آزاد فوق خوفناک در بازی هال سیتی - تاتنهام :2:
Geovanni ([Only registered and activated users can see links])
sohrab_AK47
26-05-2009, 08:50
هیچکدومو نتونستم دانلود کنم
چهار گلی که این فصل لیوربول در دور برگشت به منچستر زد با کیفیت اچ دی
دیدم جایی نبود این گلهارو بذارم گذاشتمشون اینجا که سه تا از این گلها هم زیبا هستن
Man Utd v Liverpool 1-4
HD Liverpool 1-1 Torres ([Only registered and activated users can see links])
HD Liverpool 1-2 Gerrard ([Only registered and activated users can see links])
HD Liverpool 1-3 Aurelio
HD Liverpool 1-4 Dossena ([Only registered and activated users can see links])
یه سری سوبر گل از جام باشگاه های اروبا 1998-99
Uefa Champions League '98-'99 Best Goals
Download link ([Only registered and activated users can see links])
اون گل شوچنکو که تو لیگ قهرمانان چند فصل پیش با اینتر از پشت محوطه زد و بعدش تماشاگرای اینتر با فشفشه و این چیزا بازی رو تعطیل کردن اگه داری بذار
Ali Chelsea
27-05-2009, 18:57
یه سری سوبر گل از جام باشگاه های اروبا 1998-99
Uefa Champions League '98-'99 Best Goals
Download link ([Only registered and activated users can see links])
می شه بگید چه گل هایی هست و چند تا هست کلا؟
می شه بگید چه گل هایی هست و چند تا هست کلا؟
کل گلزنان گلها اینا هستن
اینزاگی -شوچنکو -انتونیو -اندی کل -ریوالدو -افنبرگ -راون -شوچنکو -بسلیر و دوریوا
گلهای منتخب این هفته
Carlos Eduardo in Schalke vs Hoffenheim
Agüero in Atletico - Almeria
download click on "Baixe o arquivo original" under the video ([Only registered and activated users can see links])
Ibrahimovic 4-3 :2::2::2:
his 25th goal of the season ([Only registered and activated users can see links])
:-o گل زیبای جونینهو به باریرن مونیخ ([Only registered and activated users can see links])
Sir.Armando
04-06-2009, 20:53
کسی بهترین گل های جام در جام سال 1970 رو داره ؟
اینم یه سوبر گل از ندود
Nedved>:D< ([Only registered and activated users can see links])
دوتا سوبر گل از زیدان و ربرتو کارلوس
Zidane vs Bordeaux (UEFA+Cup+1996 ([Only registered and activated users can see links])
Roberto Carlos ([Only registered and activated users can see links])
دوتا از زیباترین گل به خودی های فوتبال
2 Great OG's
No 1 - MediaFire ([Only registered and activated users can see links])
No 2 - MediaFire ([Only registered and activated users can see links])
اینم یه گل زیبا از نوانکو کانو به ارسنال
Kanu Funny goal vs Arsenal
10 گل برتر کوبا امریکا 2007
یکی از زیباترین گلهای تاریخ جزیره
One of the best goals in EPL history
Safri vs Newcastle ([Only registered and activated users can see links])
Oℓiveŗ Қάhŋ
11-06-2009, 18:57
آقا گل میشاییل بالاک زمانی که تو لورکوزن بود رو به لیورپول نداری ؟
آقا گل میشاییل بالاک زمانی که تو لورکوزن بود رو به لیورپول نداری ؟
آره یه گل خیلی قشنگ زده بود اگه داری لطفا بزار
در این کلیپ دو فوق سوپر گل از نانی می بینید.من خودم از نانی اصلا خوشم نمیاد ولی خداوکیلی خیلی گل های خشکلی هستند.حجمشون هم تنها 2.08 مگابایت هست.
دانلود از سرور پرشین گیگ ([Only registered and activated users can see links])
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1