توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [::] دانلود گلهای هفته هفتم لیگ برتر ایران | 90-1389 [::]
Amin-TopGoal
27-08-2010, 21:32
[Only registered and activated users can see links]
به نام خدا
IRAN PREMIER LEAGUE 1389 - 90
گلهای هفته هفتم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
[Only registered and activated users can see links] استقـلال 4-3 سپاهـان[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1400 کیلوبایت | شبکه سوم سیما | مزدک میرزایی | فرمت AVI - x264 [Only registered and activated users can see links]
میداوودی 1-0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
مجیــدی 2-0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
میداوودی 3-0 [Only registered and activated users can see links]
بیـگ زاده 3-1 [Only registered and activated users can see links]
یانــوش 3-2 [Only registered and activated users can see links]
یانــوش 3-3 [Only registered and activated users can see links]
عنایتـی ( گل به خودی ) 4-3
گلها و خلاصه سایر بازیهای لیگ برتر در پست دوم قرار می گیرد
به نام خالق هستی
گلها و خلاصه های هفته هفتم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
[Only registered and activated users can see links] استقـلال 4-3 سپاهـان[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1300 کیلوبایت | شبکه سوم سیما |فرمت AVI - XivD[Only registered and activated users can see links]
خلاصه بازی
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ([Only registered and activated users can see links]) INTERUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) ([Only registered and activated users can see links])
همراه با صحبتهای بازیکنان در مورد اتفاقات بازی و فنی مربیان در مورد بازی
[Only registered and activated users can see links]فولاد خوزستان 1-1 پرسپولیس[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1400 کیلوبایت | شبکه سوم سیما |فرمتAvi-XivD[Only registered and activated users can see links]
محمدنوری 0_1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
امید خورج 1_1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
تیرک رضایی
DOWNLOAD | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
خلاصه بازی
[Only registered and activated users can see links] استیل آذین 0-1 تراکتور سازی[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1300 کیلوبایت | شبکه سوم سیما |فرمت AVI - XivD[Only registered and activated users can see links]
خلاصه بازی
[Only registered and activated users can see links] شاهین بوشهر 2-0 راه آهن[Only registered and activated users can see links]
خلاصه بازی
[Only registered and activated users can see links] ذوب آهن 2-1 صبای قم [Only registered and activated users can see links]
خلاصه بازی
[Only registered and activated users can see links] ملوان 2-1 صنعت نفت آباد[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1300 کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI -XviD [Only registered and activated users can see links]
خلاصه بازی
amir_fireboys
27-08-2010, 22:32
سلام خیلی ممنون از سرعت کارتون ممنووووووووووووووووون
REZAMARMOOLLAK
27-08-2010, 22:53
اون صحنه ی مشکوک به گلی که بنگر زد رو بی زحمت بزارید. من چون بازی رو کامل ندیدم نمی دونم چه دقیقه هست. آخرای بازی زیاد نشون داد.
فکر نکونم از رو خط رد شد. :13:
Sergio Ramos García
27-08-2010, 23:22
حیلی ممنون بابت سرعت و کیفیت بالای کارتون.
فقط من متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم،میشه فول مچ رو قرار بدید؟
اگه قرار بدین واقعا ممنون میشم.
Amin-TopGoal
27-08-2010, 23:35
اون صحنه ی مشکوک به گلی که بنگر زد رو بی زحمت بزارید. من چون بازی رو کامل ندیدم نمی دونم چه دقیقه هست. آخرای بازی زیاد نشون داد.
فکر نکونم از رو خط رد شد. :13:
احتمالا از خط رد نشد اما در قالب خلاصه می تونید دانلود کنید
واقعا امکان آپلود تمام بازی وجود نداره ( اونم با سرعت آپلود 15 تا 20 کیلوبایت در ثانیه )
واقعا امین جان اگر لطف بکنی بازی را در قالب فول مچ قرار بدی ممنونت میشیم... یا حد اقل اگر امکان آپلود نیست برای فروش قرار بدین. خیلی ممنونم
آقا این لینک خلاصه بازی استقلال کار نمی کنه!
میشه درستش کنید؟!
مرسی
میشه حرکات زیبای فرهاد مجیدی در بازی با سپاهان به صورت جداگانه در بیارید و بذارید ؟
Alamate Soal
28-08-2010, 10:36
بازي ديروز برگزار شده پس خلاصه بازي رو كي قرار ميدين ؟
منم بازی را ندیدم متاسفانه:viannen_38:
اگه ممکنه بازی زا بصورت کامل بذارید:thankyou:
اینجور بازیها تو لیگ ایران معمولا کم انجام میشه:177:
دمه همتون گرم:6qwup3:
alirezasdsa
28-08-2010, 11:00
منم بازی را ندیدم اگه میشه کامل بزارید منون میشم...
The Better One
28-08-2010, 12:28
سايت irangoals.com بازي هاي استقلال رو فول مچ ميزاره ! ولي هنوز آپلود نكردن ! هر وقت آپلود كردن من توي همين پست ميزارم :دي
Full-Match
به نام خدا
گلهای هفته هفتم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
[Only registered and activated users can see links] 1400 کیلوبایت | شبکه سوم سیما | مزدک میرزایی | فرمت AVI - x264 [Only registered and activated users can see links]
استقـلال 4-3 سپاهـان
First-Half ([Only registered and activated users can see links])
--
Second-Half ([Only registered and activated users can see links])
اگه لينك ها ارور دادن ميتونيد به اين صفحه بريد و دانلود كنيد
Page Download ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]فولاد خوزستان 1-1 پرسپولیس[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1400 کیلوبایت | شبکه سوم سیما | خياباني | فرمت AVI - x264 [Only registered and activated users can see links]
فولاد خوزستان 1-1 پرسپولیس
--
IMAN.BestBoY
28-08-2010, 14:00
سلام کسی صحنه هایی از حواشی قبل و بعد از بازی نداره بزاره ؟ از شبکه های دیگه یا هر چیزی که مربوط به حواشی این دیدار هست؟:*:84:*:
واقعا امکان آپلود تمام بازی وجود نداره ( اونم با سرعت آپلود 15 تا 20 کیلوبایت در ثانیه )
ضمن تشکر از زحمات شما
کسایی که تو ایران با آپلود و ادمینیتور سایت سرو کار دارند خوب درک میکنند که واقعا اپلود کردن بازی کامل با کیفیت بالا کار بسیاز دشواری است...
والا من هم بازی رو ندیدم اما توقع ندارم که شما بازی کامل واسه دانلود بذارید
اما میتونید بخشی رو تو فروشگاه ایجاد کنید به نام گلچین بازی های لیگ برتر و فصل به فصل تقسیم بندی کنید (مثلا" لیگ دهم) در اون بازی های زیبایی که تو لیگ انجام میشه رو واسه فروش بذارید (با کیفیتی بالاتر از اون گلهایی که میذارید) .... شاید بازی های تیم های دیگر هم زیبا از آب در بیاد و مثلا در آخر لیگ ما 10 بازی فوق العاده داشته باشیم که هم آرشیو کردنش توجیه داره هم خریدنش و دوباره دیدنش ....
با تشکر از زحمات شما
سايت irangoals.com بازي هاي استقلال رو فول مچ ميزاره ! ولي هنوز آپلود نكردن ! هر وقت آپلود كردن من توي همين پست ميزارم :دي
استقـلال 4-3 سپاهـان
--
حرکت این دوستمون خوب بود که از سایت ایرانگل گذاشتند
امید وارم در مورد بازی های زیبای دیگر تیم ها هم تکرار بشه
دسستون درد نکنه
mohsen121
28-08-2010, 14:44
خلاصه بازي رو كي مي زاريد.
salam..linke baziye shahin va rah ahan kharabe
azeraksh
29-08-2010, 00:15
سلام
هانریش جون بخاطر سرعتت ممنون امیدوارم همیشه همینجو باشه
L . F . C
29-08-2010, 00:18
سلام
لطفا اون صحنه ای که غلامرضا رضایی توپ رو به تیر زد رو برام بزارید
دقیقه 25 بود .
با تشکر :wavesmile:
دوستان عزیز تاپ گلی یه دنیا ممنون واسه از این خدمات! میگم خودمونیم ها عجب بازی بود استقلال سپاهان! به امید لیگ جذااااااااابپ1 :thankyou::2qcmh45:
IMAN.BestBoY
29-08-2010, 18:33
دیگه خیلی طول کشیده ها ... مزش به اینه که به موقع باشه ... دو روز از بازی اس اس و سپاهان گذشت ...هنوز خلاصه بازی آماده نشده؟:-t
Amin-TopGoal
29-08-2010, 19:05
دیگه خیلی طول کشیده ها ... مزش به اینه که به موقع باشه ... دو روز از بازی اس اس و سپاهان گذشت ...هنوز خلاصه بازی آماده نشده؟:-t
بعد از هفت هفته هنوز متوجه نشدید خلاصه ها از برنامه نود گذاشته میشه؟
IMAN.BestBoY
29-08-2010, 19:12
بعد از هفت هفته هنوز متوجه نشدید خلاصه ها از برنامه نود گذاشته میشه؟
میشه بگید دلیل اینکه از برنامه نود گذاشته میشه چیه ؟ چرا بعد از بازی و به طور ویژه گذاشته نشه؟ اگه قرار باشه تا فردا شب منتظر باشم که میشینم از هممون برنامه نود نگاه می کنم:winksmiley02:
اومدیم دو هفته برنامه نود پخش نشد یا بازیها سه شنبه بود ما باید تا هفته دیگه صبر کنیم تا برنامه نود پخش بشه ؟ :125e:
mansoor&lin
29-08-2010, 20:09
آخر نفهمیدیم کاربر چی هستیم یک دانلود راحت نکردیم همش با لینک مستقیم مشکل دارم:2mo5pow:
میشه بگید دلیل اینکه از برنامه نود گذاشته میشه چیه ؟ چرا بعد از بازی و به طور ویژه گذاشته نشه؟ اگه قرار باشه تا فردا شب منتظر باشم که میشینم از هممون برنامه نود نگاه می کنم:winksmiley02:
اومدیم دو هفته برنامه نود پخش نشد یا بازیها سه شنبه بود ما باید تا هفته دیگه صبر کنیم تا برنامه نود پخش بشه ؟ :125e:
دوست عزیز استقلالی :125e: الهی که فدای آواتارت بشم قربون آواتارت برم
برادر من شما ادبیاتت اصلا مناسب نیستااااا:no::-t
نکنه خدایی نکرده ادمین سایت رو نمیشناسی و تو حسن نیت شون شک داری ؟:hanghead:
عزیز من بجای دستت درد نکنه از این بچه ها طلبکاری ؟؟؟:11234:
قربونت برم شما خودت یه کارت تی وی بگیر بشین ریکورد کن های لایت در بیار هم خودت داری هم واسه دیگران میذاری ... :1:
نکته بعدی اینکه مهم دیدن از برنامه نود نیست ... خیلی از بچه ها این های لایت ها رو
آرشیو میکنن وگرنه خیلیا ها کل بازی و گلها رو دیدن دیگه واسه چی بذارن واسه دانلود؟ ؟ ؟:48:
شما یه کم صبور باش .... خودت تا حالا ادمین فروم بودی بدونی چقدر باید دردسر بکشی:29: ؟؟
آقا این ادبیات مناسب نبود:164:
من باز تشکر میکنم چون نرسیدم بازی رو ببینم و همین دانلود گلها هم خیلی مفید بود...:27:
Amin-TopGoal
30-08-2010, 06:33
آخر نفهمیدیم کاربر چی هستیم یک دانلود راحت نکردیم همش با لینک مستقیم مشکل دارم:2mo5pow:
خب اینطوری که ما نمی تونیم از روی غیب مشکلتونو حل کنیم. باید بگی مشکل چیه تا مام راه حل نشون بدیم.
شما اصلا این تاپیک رو دیدی؟ نرم افزار IDM رو نصب کردی؟ یوزر پسورد اکانتت رو توش وارد کردی؟
Clemenza
30-08-2010, 15:01
میشه بگید دلیل اینکه از برنامه نود گذاشته میشه چیه ؟ چرا بعد از بازی و به طور ویژه گذاشته نشه؟ اگه قرار باشه تا فردا شب منتظر باشم که میشینم از هممون برنامه نود نگاه می کنم:winksmiley02:خلاصه ساختن از یک بازی کار بسیار زمان بر و مشکلی هست. حال حجم بازی های هر هفته اون هم نه فقط در لیگ ایران در لیگ های خارجی هم حساب بشه امکان خلاصه ساختن برای همکاران ما نیست. مثلاً برای جام جهانی خلاصه ها توسط خود امین ساخته میشد.
IMAN.BestBoY
30-08-2010, 15:55
دوست عزیز استقلالی :125e: الهی که فدای آواتارت بشم قربون آواتارت برم
برادر من شما ادبیاتت اصلا مناسب نیستااااا:no::-t
.................................................. .....................:27:
ممنون از این همه دلسوزی که شما برای این سایت انجام دادی و ادبیات ما رو زیر سوال بردی البته شما باید بدونی دخالت در امور مدیران و به جای مدیران جواب کاربران رو دادن خودش نوعی تخلف محسوب میشه :winksmiley02:
خوب رفیق توقع کاربر ویژه با کاربر عادی کمی فرق میکنه ... اتفاقا چون خودم قبلا تو این کارا بودم این انتقادو کردم زیرا این سایت همیشه به اختصاصی بودن ویدیو هاش معروف هست ...
به نظر من بهتره پیش نویس گلهای لیگ و خلاصه اونها موقعی قرار داده بشه که قراره گلها و بازیها همون موقع یا یکساعت بعد برای دانلود گذاشته بشه یا اینکه زیرشون توضیح داده بشه که با این مدت تاخیر قرار داده میشه :winksmiley02:
در پایان از کاربر Clemenza به دلیل جواب کاملا منطقی تشکر میکنم.
The Better One
30-08-2010, 18:35
خوب رفیق توقع کاربر ویژه با کاربر عادی کمی فرق میکنه ... اتفاقا چون خودم قبلا تو این کارا بودم این انتقادو کردم زیرا این سایت همیشه به اختصاصی بودن ویدیو هاش معروف هست ...
مگه خلاصه هارو با لينك مستقيم نزاشتن كه شما توقعي داري توي بخش دانلود ها ؟ :1:
Amir Argentina
30-08-2010, 18:45
لطفا از برنامه 90 خلاصه بازی شاهین و راه آهن بزارید ممنون میشم
سلام
لينك گل سوم استقلال (Rapid share ) مشكل داره ، ميشه لينك رو تصحيح كنين؟
ممنونم
ممنون از این همه دلسوزی که شما برای این سایت انجام دادی و ادبیات ما رو زیر سوال بردی البته شما باید بدونی دخالت در امور مدیران و به جای مدیران جواب کاربران رو دادن خودش نوعی تخلف محسوب میشه :winksmiley02:
1- من نه دلسوزی کردم نه به جای کسی جواب دادم ... آقا ایمان دوست عزیز و خوبم من فقط نظرم رو در مورد قرار دادن خلاصه بازی و صحبت شما اعلام کردم
و دیگه هم در این باره پست نمیدم
خوب رفیق توقع کاربر ویژه با کاربر عادی کمی فرق میکنه ... .
عزیز خوب به عکس زیر نگاه کن
فکر نمیکنم تو گذاشتن زمان ویدیو ها بین کاربر عادی و ویژه فرقی داشته باشه
تو دانلودش و سرعت دانلودش فرق هست منتها تو زمان گذاشتن و آپلود کردنش فرقی نمیبینم ... که توقع کاربر ویژه تو زمان آپلود کمی فرق داشته باشه
meysam_malavan
30-08-2010, 20:17
لطفا خلاصه ی بازی ملوان - نفت رو هم بزارید . ممنون
WaTeR FiRe
31-08-2010, 10:30
سلام امین جان برنامه 90 هم پخش شد پس این خلاصه بازی کی میاد :125e: من خلاصه ی بازی اس اس سپاهان رو ندیدم :-??
Just Kaká
31-08-2010, 20:14
میشه حرکات زیبای فرهاد مجیدی در بازی با سپاهان به صورت جداگانه در بیارید و بذارید ؟
چرا كسي نميذاره
abitarin
09-09-2010, 16:09
من میخوام دو تا گل از هفته پنجم فصل گذشته دانلود کنم
ولی ارور میده
یکی راهنمایی میکنه؟
پست دوم کجاست ؟ که بازی های دیگه هفته هفتم را دانلود کنم؟
hasti♥top
01-10-2010, 14:21
:2qcmh45:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1