توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقلید صدای فردوسی پور-غلامحسین پیروانی و علی پروین در برنامه ماه عسل
تقلیـــــــــــــــــــد صـــــدا:2:
حجم: حدود 6 مگابایت
Mediafire ([Only registered and activated users can see links]) | Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] zip)
لطفا نظرات خود را پیرامون این کلیپ بیان فرمایید.
با تشکر
خیلی عالی بود...این مال برنامه ماه عسل پارسال دیگه؟درسته؟
خیلی عالی بود...این مال برنامه ماه عسل پارسال دیگه؟درسته؟
فکر می کنم
L . F . C
25-08-2010, 00:26
این یوسف کرمی < همین که تقلید صدا میکنه > واقعا خیلی هنرمنده !
خدا کنه بازم از این کارها با دیگر مربیان و مجریان انجام بده
MeHDi ArSeNaL
25-08-2010, 13:24
خیلی عالی بود...این مال برنامه ماه عسل پارسال دیگه؟درسته؟نه برنامه ویژه عید نوروز امسال بود.به نظر من درست نیست تو تلوزیون جلو چشم میلیونها بیننده ادای کسی رو در آوردن
Moein-Chelsea
25-08-2010, 13:52
نه برنامه ویژه عید نوروز امسال بود.به نظر من درست نیست تو تلوزیون جلو چشم میلیونها بیننده ادای کسی رو در آوردن
صد در صد با خودشون هماهنگ میکنن و اجازشو میگیرن و اونا هم جنبشو دارن:labkhand:
L . F . C
25-08-2010, 15:43
صد در صد با خودشون هماهنگ میکنن و اجازشو میگیرن و اونا هم جنبشو دارن:labkhand:
ولی گویا غلام پیروانی بعد از این کار خیلی عصبانی بوده و تو یه مصاحبه انتقاد کرده !:2mo5pow:
Reza_Vucinic
16-09-2010, 10:39
دستت درد دنکنه واقعا عالی بود
FERNANDO 9 TORRES
16-09-2010, 12:00
ماله برنامه ی ماه عسل نیست ماله عید نوروز همین سال هستش. نگاه کنین بالای تصویر نوشته " سال همت مضاعف و کار مضاعف "
Mohsen_Bar3lona
19-09-2010, 20:21
تقلیـــــــــــــــــــد صـــــدا:2:
حجم: حدود 6 مگابایت
Mediafire ([Only registered and activated users can see links]) | Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] zip)
با سلام خدمت شما ...
ضمن اینکه تشکر میکنم از شما دوست عزیز ... باید بگم این مطلب تکراری هست در این انجمن و قبلا شخص بنده با کیفیتی به مراتب بالاتر و کامل تر این ویدئو رو قرار داده بودم توی همین انجمن :
===========================================
تقلید صدای گزارشگر عربی :laugh4:
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])
تقلید صدای خیابانی و فردوسی پور :laugh4:
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])
تقلید صدای پروین و غلام پیروانی :laugh4::109b::laugh4:
اجرای اسلو موشن (صحنه آهسته) بی نظیر از حرکات مربیان کنار زمین [Only registered and activated users can see links]
این یکیو از دست ندید:6qwup3:
که در این تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) بطور کامل قرار گرفته.ممکنه لینک های رپید پریده باشن ولی لینک های مگا آپلود هنوز سالم هستند ...
همونطور که دوست عزیز دیگری گفته بودن این کلیپ مربوط هست به مراسم تحویل سال 89.برنامه ماه عسل مربوط به ماه مبارک رمضان هست که مضمونش فرق داره با این چیزا :6qwup3:
در هر صورت پیروز باشید رفقا ...
دوستان یه فابل اپلود کردم گزارشگری خودمه! پر سوتیه اما اشکال نداره شما ببخشین! تقلید نیست اما شاید به یکی از گزارشگر ها شبیه باشه! [Only registered and activated users can see links]
Parsa Bayerni
07-04-2011, 16:33
ممنون.خیلی خندیدم.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1