PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ××× گلهـای فینـال جـام یوفـا | زنیـت - رنجـرز ×××

Amin-TopGoal
15-05-2008, 13:12
بسم الله الرحمن الرحیم

UEFA CUP FINAL 2007 - 08

دیدار نهایی جام یوفا - ورزشگاه شهر منچستر

Zenit - Rangers
[Only registered and activated users can see links]

تصاویر ویدئوهای پایان بازی

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] ویدئوها اختصاصی تاپ گل و فوت ایران می باشند [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] زنیت - روسیه 2-0 رنجرز - اسکاتلند [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه M6 | گزارش فرانسوی [Only registered and activated users can see links]

دینیسوف ([Only registered and activated users can see links])

زیریانوف ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | ویدئوهای پایان بازی [Only registered and activated users can see links]

غم ها و شادی های پایان بازی ([Only registered and activated users can see links])

مراسم اهدای جام به تیم زنیت ([Only registered and activated users can see links])

ssr_70
15-05-2008, 14:55
دمت گرم حالا شدی همون امین تاپ گل قبلی خسته نباشی فقط یه چیز می تونی همه گلها رو با یک کیفیت بزاری

Amin-TopGoal
15-05-2008, 14:59
دمت گرم حالا شدی همون امین تاپ گل قبلی خسته نباشی فقط یه چیز می تونی همه گلها رو با یک کیفیت بزاری

:D

این به دلیل زمانشونه. زمان فایل غم و شادی آخر بازی حدود چهار دقیقه ست که با کیفیت 700 شده 12 مگابایت اگه این فایلهای طولانی رو 1000 بزنم به دور و بر 40 - 50 مگابایت میرسه. در ضمن فرق چندانی بین این دو کیفیت نیست و چون فایلهای اخر بازی از نمای نزدیک معمولا گرفته میشه کیفیت بالا یا پایین زیاد به چشم نمیاد :winksmiley02:

ssr_70
15-05-2008, 17:49
:D

این به دلیل زمانشونه. زمان فایل غم و شادی آخر بازی حدود چهار دقیقه ست که با کیفیت 700 شده 12 مگابایت اگه این فایلهای طولانی رو 1000 بزنم به دور و بر 40 - 50 مگابایت میرسه. در ضمن فرق چندانی بین این دو کیفیت نیست و چون فایلهای اخر بازی از نمای نزدیک معمولا گرفته میشه کیفیت بالا یا پایین زیاد به چشم نمیاد :winksmiley02:

حرفت درست ولی من به این خاطر همه رو با یک فرمت می خوام که بتونم کل صحنه های بازی رو توی یه فایل کنم و جوین بدم چون نتونستم بازی ضیط کنم گزاشته بودم روی az tv ضبط کنه که نمی دونم چرا پارازیتی شد و از دست دادمش

Clemenza
17-05-2008, 22:14
آقا از ابتدای بازی ویدیویی چیزی نداری؟ امیدوارم واسه 4شنبه ابتدای بازی یادت نره.مرسی

armandavoodian
28-02-2009, 00:16
دمتون گرم خیلی عالی بود