PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::><:: ویدئوی منتخب نود | 11 تیر ماه 1389 ::><::

Mohsen_Bar3lona
03-08-2010, 15:59
[Only registered and activated users can see links]

منتخب برنامه 90 مورخ 11 مرداد ماه 1389

فایل ها بصورت تک فایل قرار خواهند گفت !!!

ضمنا قرار گرفتن لینک مستقیم بدلیل اینکه فعلا رپید لیچ سایت مشکل داره و فایل های حجیم رو سخت میشه لیچ کرد بهمین جهت کمی ممکنه با تاخیر گذاشته بشه که پیشاپیش از حضور کاربران ویژه پوزش میطلبیم.ولی تلاش بر این هست که با سرعت هرچه تمام تر کار انجام بشه.

1.درخواست لینک های متفرقه نفرمایید.

2.از درخواست های کهکشانی خودداری کنید که شرمندتون نشم.

3.برنامه این هفته خلاصه ضبط شده و چیزای جالبش رو فکر کنم همشو گذاشتم.

4.زحمت خلاصه های نود رو از این پس محمد عزیز خواهد کشید و در تاپیک گلهای لیگ برتر قرار خواهد داد.

نقل و انتقالات 89

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

حواشی جالب بازی پرسپولیس و تراکتورسازی
شاهکار هواداران خونگرم آذربایجانی:viannen_38:

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

حواشی سفر تیم ملی به اتریش

گفتگوی تلفنی بسیار جالب عادل و ترابیان
بهمراه ترکیدن پروژکتور بالا سر عادل :laugh4::163:

90 درجه

90 تا 90
حواشی فوتبال در چند ماه اخیر

Sir.Pooyan
03-08-2010, 18:20
سلام...میشه اون قسمتی که عوامل پشت صحنه حواسشون نبود که میکروفون بازه و فکر کنم به عادل میگفتن که نخند رو بزارید:2qcmh45:

Omid
03-08-2010, 19:18
اون لحظه ای که که از لامپ های صحنه ترکید رو که عادل جا خورد را دارید؟

Mohsen_Bar3lona
03-08-2010, 19:42
سلام...میشه اون قسمتی که عوامل پشت صحنه حواسشون نبود که میکروفون بازه و فکر کنم به عادل میگفتن که نخند رو بزارید:2qcmh45:

من ضبط نکردم این بخش رو.دیشب یه صورت گلچین گرفتم برنامه رو.میسپارم اگه بقیه بچه ها گرفته بودن براتون قرار بدن ...

اون لحظه ای که که از لامپ های صحنه ترکید رو که عادل جا خورد را دارید؟

توی ویدئوی مکالمه تلفنی با ترابیان هست درخواست شما.

A.R.S
03-08-2010, 23:49
امکانش هست لحظه ای که آهنگ فاصله ها را گزاشت از قبلش بزارید + خلاصه ی بازی های استقلال و پیروزی؟؟

امکانش هست لحظه ای که آهنگ فاصله ها را گزاشت از قبلش بزارید + خلاصه ی بازی های استقلال و پیروزی؟؟

Majid_4553
04-08-2010, 03:12
سلام
محسن همه چیز رو گزاشته و فکر نکنم جای درخواستی باشه. فقط منتخب دوربین نود اون قسمتی که عکسهای 90ی رو بود رو بزاری عالی میشه.

راستی مگا اپلود نمیزاری؟ :d

Mohsen_Bar3lona
04-08-2010, 10:43
سلام خدمت دو دوستی که بالاتر از من درخواست دادن.ابتدا بگم که درخواستتون توسط خشایار عزیز اضافه خواهد شد.

درمورد لینک مگا هم باید بگم که خودم بدم نمیومد بذارم.ولی متاسفانه از وقتی سایت مولتی آپلود مورد عنایت قوانین مزخرف کیلترینگ قرار گرفته که البته خودم به اون ایمیل فرمالیته شون ایمیل دادمو کلی لیچار بارشون کردم ، دیگه نمیتونم مگا هم بذارم.با اون کد هم بخوام سایت مولتی رو آپلود کنم لینکا موقتی میشه چون پروفایل منو باز نمیکنه متاسفانه.یعنی لینکا بعد 2 هفته می پره.واسه همین مجبورم اینجوری بذارم.

reza ghermez
04-08-2010, 14:26
سلام آقا محسن ميگم اگر اشتباه نكنم اين برنامه 11 مرداد پخش شد نه 11 تير!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

azeraksh
04-08-2010, 16:27
من که 90 رو ندیدم خلاصه ی بازی پرسپولیس- صبا رو گزاشت؟
اگه گزاشته ممنون میشم اپ کنی>:D<

Mohsen_Bar3lona : بند چهارم توضیحاتم در پست اول رو مطالعه فرمودید؟؟؟

arkin
06-08-2010, 11:18
لطفا اون قسمتي رو كه تبريزي ها به تركي حرف ميزدند رو بزاريد. // ياشاسين تراختور//

Benjamin Aguero
08-08-2010, 19:56
فقط منتخب دوربین نود اون قسمتی که عکسهای 90ی رو بود رو بزاری عالی میشه.بفرمایید:

دوربین 90 (90ی ها)

4.2 MB
DOWNLOAD| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| ([Only registered and activated users can see links]) MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])

امکانش هست لحظه ای که آهنگ فاصله ها را گزاشت از قبلش بزاریداین قسمت توی قسمت مربوط به تیم ملی که آقا محسن زحمتش رو کشیدن هست.

سلام...میشه اون قسمتی که عوامل پشت صحنه حواسشون نبود که میکروفون بازه و فکر کنم به عادل میگفتن که نخند رو بزارید:2qcmh45:لطفا اون قسمتي رو كه تبريزي ها به تركي حرف ميزدند رو بزاريد. // ياشاسين تراختور//شرمنده این دوتا رو پیدا نکردم. :297: لطفا بیشتر توضیح بدید تا سریعا بذارم. :winksmiley02: