PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون بازی سایپا - سپاهان (فصل 89-90 ) سپاهان قهرمان

Aria.KD
26-07-2010, 13:28
فصل جدید رو با آروزی موفقیت برای سپاهان عزیز آغاز می کنیم، با تشکر مجدد از همه دوستان و آرزوی موفقیت برای سپاهان در فصل جدید و موفقیت روز افزون برای همه دوستان گل سپاهانی.:72:

بازی با راه آهن، بازی بسیار مهم و سرنوشت ساز برای مدافع عنوان قهرمانی، منطقی بودن و دور بودن از حاشیه در این دیدار برای سپاهان راه رو برای شروعی مطمئن هموار میکنه.

Boomb
27-07-2010, 10:38
ترکیب امروز از نظر من:
توی دفاع شکی نیست. ولی به نظر من 3-1-3-1-2 میچینه. یعنی 1 هافبک دفاعی، 3 تا بازیساز، 1 هافبک هجومی:

رحمتی

محسن .......... هادی ........ سید جلال

احمد جمشیدیان (امید ابراهیمی)

احسان .......... کریمیان .......... خسرو حیدری

کاظمیان

توره (عنایتی) ......... یانوش

niloofar_yellow girl
28-07-2010, 00:31
با توجه به اینکه مهمون بودیم بد نبود.هرچند طبق معمول بازی رو نشون نداد پس نظری نمیشه داد...:125e:

Hanrish
28-07-2010, 01:46
احتمالاً بازی بازی خوبی بوده و دو نیمه متفاومت داشته و نیمه دوم تغییر تاکتیک لازمه داده شده و از این حرفها :D
این دندان پوسیده هم اگه انگیزه اشو حفظ کنه حسابی به کار تیم میاید اگه نصف اون گلهای حیاتی که برای استقلال میزد برای ما ه مبزنه مشکلات حله حله:smoke:

Super
28-07-2010, 09:39
قابل توجه همه کسایی که میگن فدراسیون با سپاهانه!
بازی سپاهان رو از همه زود تر انداختند به بهونه پخش مستقیم تو زل گرما اما چقدر راحت بازی پخش نشد.... احتمالا باید قانون تیم قهرمان امسال قهرمان نشه توش تاثیر زیادی داشته!!!!!
اشگالی نداره! بازی خانگی هارو ببریم خارج خونه ها هم مساوی کنیم اخر فصل میشه 70 امتیاز... یه سری تیما هم مثل شهرداری و نفت تهران پیکان رو رفت و برگشت میزنیم....
نکته مهم اینه که از همه بیشتر ملی پوش داریم و دیرتر هماهنگ میشند مخصوصا ملی پوش های تازه وارد.....
جانواریو و محرم هم نبودند وگرنه باز هم میشد برد.......
بی خیال این حرفا سپاهان همه جوره با محروم و مصدوم یا بی محروم و مصدوم باید ببره.... ایشالله از هفته 6م به بعد میزنیم تو کار دبل تا هفته 26 27م خدا اخر فصل رو بخیر کنه :دی!
نسبت به سال پیش که بازی اول رو باختیم الان اینو مساوی کردیم یه گام جلوییم :دی!
این دندان پوسیده هم اگه انگیزه اشو حفظ کنه حسابی به کار تیم میاید اگه نصف اون گلهای حیاتی که برای استقلال میزد برای ما ه مبزنه مشکلات حله حله:smoke:
نصف گلایی که توره سال پیش نزد هم بزنه حله :دی!
من نگرانیم یه جوری پر کردن جای عماده...... مهاجم هافبک خوب فقط یانوش رو داریم که فکر نکنم در حد اون جواب بده! ایشالله که جواب بده :دی!

Masoud Golden
28-07-2010, 13:40
این از بازی اول نیمه اول که افتضاح بودن دریغ از یک پاس سالم نیمه دوم یکم بهتر شدن
بیشتر از اینهم انتظار نیست ولی بازم بد نبود
هوادارا ن اس اس هم حسابی حیدری رو هو کردن وعلیهش شعار دادن دمشون گرم
وقتی محرم نباشه همینه

.:AoShiMa SaN:.
30-07-2010, 11:38
ویرایش مدیر انجمن: مرتبه بعد شاهد کل کل از جنابعالی باشم محرومیت طولانی مدتی در انتظارتون خواهد بود

من چی نوشته بودم که ویرایش شد و برخورد خواهد شد؟ گفتم چرا خسرو حیدری هم استقلالیا بهش فحش میدن هم سپاهانیا میگن ایول که فحش دادن ، حرف بد یا تمسخرامیزی نزده بودم که ویرایش شه یا مقدمه ی یه محرومیت طولانی مدت باشه

Aria.KD
31-07-2010, 22:54
.
.
خوب فردا اولین بازی خونگی سپاهان با ملوان هستش،

انگار نه انگار، بخاری از بچه ها بلند نمی شیه.:125e:

همیشه بازی با ملوان مشکل بوده، ولی امیدوارم بتونیم با برد ملوان در وضعیت خوبی قرار بگیریم.

راستی اینجا ([Only registered and activated users can see links])تو نظر سنجی سایت (طرفدار کدوم یک از تیم های لیگ برتر هستید) به سپاهان رأی بدید.

labkhande_ejbari20
02-08-2010, 11:42
سپاهان صفر - ملوان صفر
سپاهان فعلاًاز كورس مدعيان جا ماند
• مسعود افشارى
داور: محسن قهرمانى، كمكها: مجيد شمس و سعيد زارع،
اخطار: محمد رستمى (ملوان)، تماشاگر: ۲ هزار و پانصد نفر ، ورزشگاه: فولاد شهر اصفهان
سپاهان
سيد مهدى رحمتى، سيد هادى عقيلى، سيد جلال حسينى، محسن بنگر از دقيقه ۴۶ هاشم بيك زاده، خسرو حيدرى، محمدرضا ناصحى، امير ابراهيمى، احمد جمشيديان از دقيقه ۶۲ يانوش، مهدى كريميان از دقيقه ۴۶ جواد كاظميان، ابراهيم توره، رضا عنايتى
سرمربى: اميرقلعه نويى
ملوان
مهدى رحيم زاده، بابك پورغلامى، على جراح كار، هادى تامينى، پژمان نورى، مهرداد اولادى، آلن باسيچ، محمد نزهتى از دقيقه ۶۲ حسين ابراهيمى، مهران جعفرى از دقيقه ۷۸ آدريانو آلوز، محمد رستمى، محسن مسلمان از دقيقه ۶۹ محمد همرنگ
سرمربى: فرهاد پورغلامى
لحظات حساس
دقيقه :۲۲ پاس عمقى ناصحى در داخل محوطه جريمه به عنايتى رسيد كه ضربه پاى چپ اين بازيكن از كنار دروازه ملوان بيرون رفت.
دقيقه :۳۰ پاس خوب محسن مسلمان باعث شد تا مهران جعفرى با رحمتى در موقعيت تك به تك قرار بگيرد اما دروازه بان سپاهان با يك واكنش فوق العاده ضربه مهاجم ملوان را دفع كرد.
دقيقه :۸۵ ضربه توره با برخورد به مدافعان ملوان در نزديكى عرض زمين به عنايتى رسيد كه اين بازيكن با يك ضربه محكم، توپ را تبديل به گل كرد و اين موضوع در شرايطى بود كه داور قبل از آن اعلام آفسايد كرده بود.
دقيقه :۸۹ دوسانتر پياپى توسط كاظميان و ابراهيم توره از جناح راست و چپ بدون اينكه بازيكنى بر روى آن تاثير بگذارد از عرض دروازه ملوان عبور كرد و به بيرون رفت.
شرح بازى:
بازى ۲ تيم سپاهان و ملوان در شرايطى برگزار شد كه سپاهان بعد از تساوى هفته گذشته اينبار آمده بود تا با كسب ۳ امتياز خانگى در كورس مدعيان قرار بگيرد، از طرف ديگر ملوانى ها كه در بازى قبلى خود متوقف شده بودند براى كسب حداقل امتياز راهى فولاد شهر شده بودند.
بازى در نيمه اول خيلى سرد و كسل كننده دنبال شد و موقعيت چندانى روى دروازه هاى ۲ تيم ايجاد نشد.
در نيمه دوم با تعويض هايى كه سپاهان انجام داد و بيك زاده و كاظميان به زمين آمدند، عملكرد سپاهان بهتر شد اما بى دقتى مهاجمان اين تيم باعث شد كه توپى از خط دروازه حريف گذر نكند تا ملوان راضى و سپاهان ناراضى زمين را ترك كنند.

Boomb
06-08-2010, 12:34
من امید زیادی برای بازی با فولاد بستم. ولی متاسفانه احمد هم مصدوم شد! بنگر هم که محرومه فعلا و ... :-L

من چی نوشته بودم که ویرایش شد و برخورد خواهد شد؟ گفتم چرا خسرو حیدری هم استقلالیا بهش فحش میدن هم سپاهانیا میگن ایول که فحش دادن ، حرف بد یا تمسخرامیزی نزده بودم که ویرایش شه یا مقدمه ی یه محرومیت طولانی مدت باشه
سپاهانیا کی بهش فحش دادند؟ ما خودمون تو ورزشگاه بودیم کلی هم تشویقش میکردند!

iranfm
06-08-2010, 12:59
با سلام.
خب سپاهان مثل فصل قبل فصل رو زیاد خوب شروع نکرده ولی با پتانسیلی که داره در ادامه جبران میکنه.
فقط من دارم غصه عماد رضا رو میخورم که رفت حالا به جاش یانوش اومده که فکر نکنم خوب جواب بده.(عماد و یانوش دقیقا مثل اتوئو و زلاتان هستند)
جانواریو اگه زودتر بیاد وضعیت بهتر هم میشه.تیم هم رفته رفته هماهنگ میشه ایشالا تو خونه دیگه امتیاز از دست ندیم.
بازی با فولاد هم خیلی مشکله امیدوارم با امتیاز از اهواز برگردیم.

Super
06-08-2010, 23:55
سال پیش اکثر بازیا 4-4-2 بودیم برای همین عماد خیلی به چشم اومد! امسال با کامل شدن خط هافبک یعنی جمشیدیان (هافبک دفاعی) خسرو حیدری(پیستون راست) حاج صفی (پیستون چپ) محرم و فابیو(هافبک تهاجمی) عملا جای خالی عماد پر میشه.........

Azzurri
07-08-2010, 01:34
بازی خوبی از فولاد مشاهده کردیم . سپاهان فقط 1 پنالتی زد و دیگر هیچ ...
انتظار بیشتری از سپاهان داشتم . فکر میکنم 1 پنالتی به نفع فولاد گرفته نشد اما با این حال منتظر برنامه نود میمونم. تو 1 صحنه هم داور میخواست رحمتی رو اخراج کنه بعد از تصمیمش منصرف شد ! روی اون صحنه ای هم که معقولی توپ رو به تیر دروازه زد ، من دقیقآ در نقطه ی روبروی خطا نشسته بودم و مطمئن هستم که خطا درون محوطه جریمه بود . حتی اگر دقت کرده باشید کمک داور هم اومد که حرکت کنه بیاد روی خط بایسته روی خط برای پنالتی اما با اشاره ی داور برگشت !

همه ی اینها به کنار ، جوانی و دوندگی بی امان فولادی ها و همینطور با برنامه بازی کردن تیم ، منو به فولاد امیدوار کرده . تنها مشکل فولاد نداشتن مکمل برای رضا نوروزیه که با رفتن غلامرضا رضایی و همینطور نبودن کاوه رضایی (آقای گل نوجوانان و عضو تیم ملی جوانان و فعلآ در اردوی آلمان) با اون روبرو شده . بازی بعدی با نفت تهران ، صد در صد فولادی ها با امتیاز به خوزستان بر میگردند ... :smoke:

Aria.KD
14-08-2010, 22:47
تبریک برای اولین برد سپاهان تو فصل 89-90، هر چند بازی دلچسب و زیبایی رو از سپاهان شاهد نبودیم ولی امیدوارم با این برد تیم خودش رو از حاشیه رها کنه، و بازی های بهتری رو از سپاهان در ادامه فصل شاهد باشیم، به قولی مردیم تا بردیم، بالاخره بعد از مدتها شاهد یه تعویض خوب از سرمربی بودیم اونم اوردن یانوش بودش، البته ورود جمشیدیان هم خیلی به روند بهتر بازی تیم کمک کرد.

rozhina
15-08-2010, 00:13
مهاجم ازبکستاني اولين پيروزي فصل سپاهان را رقم زد

تيم فوتبال سپاهان اصفهان مدافع عنوان قهرماني پس از کسب 3 تساوي پياپي براي کسب پيروزي و رساندن خود به جمع مدعيان جدول رده بندي با انگيزه فراوان به مصاف شاهين بوشهر رفت. اين بازي در ورزشگاه فولادشهر اصفهان و به قضاوت سعيد بخشي زاده برگزار شد. حدود 3 هزار تماشاگر طرفدار سپاهان براي تشويق تيم محبوب خود به ورزشگاه فولاد آمده بودند. در نيمه نخست بازيکنان سپاهان که براي رسيدن به گل بي تابي مي کردند از توپ هاي بلند متعدد ارسالي به روي دروزاه حريف سودي نبردند تا اين ديدار در نيمه نخست بدون گل به پايان برسد. در نيمه دوم هم سپاهان حملات خود را با استفاده توپ هاي بلند طراحي کرد تا در نهايت "ميلوارد يانوش" در دقيقه 79 براي سپاهان گلزني کند و شاگردان اميرقلعه نويي را از شرايط نامطلوب خارج کند.
منبع : ایرنا

Boomb
15-08-2010, 09:56
مهاجم ازبکستاني اولين پيروزي فصل سپاهان را رقم زد
یانوش که صربستانیه! من تو بیوگرافیش خوندم!

Super
15-08-2010, 10:44
تا هفته 7م به قول اریا باید بمیریم و ببریم! خوش بختانه تا بازی با استقلال تو فولاد شهریم! استقلالم جناح راستش ضعیفه که اگه حاج صفی تو اوج باشه میبریم...
سپاهان وقتی تیم میشه که 5 نفر هافبکش کامل شه!!!!!!!! محرم رو من از وضعیتش اطلاع ندارم.... نمیدونم مصدومیتش رفع شده یا نه! ولی مثلث احمد جمشیدیان و محرم و فابیو هر چی زود تر برسند به نفعمونه که تا هفته 7م امکان پذیر نیست....
برد با بوشهر رو باید فراموش کنیم و به فکر شهراورد باشیم...... خیلی دوست دارم ذوب رو ببریم سخته اما میشه..... بازیکنا نباید فراموش کنند که بهترین تیم ایرانند اگه از نظر روحی و ذهنی و ایمانی ین فاکتور رو قلعه نویی و همکاراش به بچه ها تزریق کنند با 10 تا مصدوم هم کسی جلو دار تیم نیست که این امر قطعا از نیم فصل دوم شکل میگیره!!!!
هدف ما اینه که تیمی بسازیم که فاصله مهره ی رو نیمکتش و مهره داخل بازیش صفر باشه که هیچ تیمی تو ایران این وضعیت رو نداره.... قطعا برای رسیدن به این مهم باید صبر خیلی زیادی داشت....

rozhina
17-08-2010, 23:30
یانوش که صربستانیه! من تو بیوگرافیش خوندم!
راست میگی ولی من فقط از قول ایرنا!!!! نقل قول کردم!

niloofar_yellow girl
18-08-2010, 01:11
محض اطلاع ما تا نیم فصل از 13 تا بازی باقی مونده 7 تا رو میزبانیم و از قضا هم بازی با استقلال هم با پرسپولیس تو آزادیه...
دلیلش هم که بر همگان عیان است...:1:

M E H R D A D
19-08-2010, 14:29
حالم از مربیگری قلعه نوعی به هم می خوره. با این تیم پرستاره نمی تونه نتیجه بگیره شده مثل رئال پارسال.
به نظر من بهتره همین الان اخراجش کنند تا دیر نشده.

Hanrish
22-08-2010, 22:36
کل یوم برنامه چینی برنامه چینی خوبی نبود .مثل اینکه طلسم سال دوم گردن بزرگوار رو هم گرفت اگه تا دو هفته دیگه نتونه تیم رو بالا بکشه دیگه امیدی به این تیم نیست چون دیگه تیم مشهدی هم نداریم که دست به دامان مشهد و آقا امام زمان و از این حرفها بشه باز هم خوبه ذوب اهن امتیازها رو داره خوب جمع میکنه
این هفته اون آخرهای زمان گل برتری زده شد که خدا رو .. :D
دیگه دست بزرگوار و تاکتیک بارساییش برای همه رو شده :2mo5pow:

Aria.KD
23-08-2010, 03:04
به هر حال برد شيريني بود، من بازي رو نتونسم بيبينم و از روند جريان بازي اطلاعي ندارم، ولي فقط مي دونم بنگري گل زد كه دو هفته پيش بنا به اصرار سرمربي قرار بود اخراج بشه، با اين روندي كه آقاي قلعه نويي در پيش گرفته نميشه آينده خوبي رو براي تيم نه توي ليگ برتر نه توي ليگ قهرمانان پيش بيني كرد، يه تعدادي از بازيكنان متعصب و مهره هاي مؤثر تيم نظير بنگر و حاج صفي مورد غضب آقاي سرمربي قرار گرفتن، در صورتيكه همين ها فصل گذشته بارها و بارها به داد آقاي سرمربي رسيدن، و يه تعدادي امثال عنايتي كه به آخر دوران فوتبالشون رسيدن، مورد لطف بيش از حد سرمربي قرار دارن، عمادرضا بازيكن موثر تيم تو خط حمله تيم رو ترك ميكنه، ولي توره اعصاب خرد كن مي مونه، از يانوش هم كه چيز خاصي نديدم، از طرفي فرزاد حاتمي كه ميتونس يكم اميدواري و جنش رو به خط حمله بياره روي نيمكت ميخكوب شده، نتيجه اين ميشه قهرمان فصل گذشته و بهترين خط حمله فصل قبل بعد از 6 بازي فقط 5 گل زده كه اين براي تيمي همچون سپاهان قابل قبول نيست.
فكر كنم بزرگوار با آوردن بازيكناي اسمي سعي در پنهان كردن ضعف فني خودش در زمينه مربي گري رو داره، در صورتيكه تيم همشهري با مهره هاي كم نام نشان تر خيلي بهتر عمل كرده و الان صدرنشين هستش، اميدوارم تا فرصت هست روند فكري بزرگوار تغيير كنه تا بشه به اين تيم اميد بست. 

iranfm
23-08-2010, 04:41
عجب بازی بود امشب سپاهان عزیز - پاس همدان !!!
آره برد دلچسبی بود ولی هنوز تیم روند تاکتیکی خودشو پیدا نکرده همین که فعلا بتونیم تو خونه 3 امتیاز بگیریم خیلی مهمه ایشالا با تکمیل شدن نفرات هافبک مثل فصل گذشته امتیازات خارج از خونه رو هم مال خود میکنیم.

Boomb
23-08-2010, 08:36
مام که به قول معروف مردیم تا بردیم.
نشسته بودم اون وسط. دیگه آخرای بازی بود بلند شدم که برم بالا پیش بچه ها تا دیگه بریم، یهو بنگر گلو زد. گلش واقعا خیلی بهم حال داد. ولی برد دلچسبی نبود. چون از وقتی عنایتی اومد همه ذوقشون کور شد. از وقتی هم اومد تو زمین همه تماشاچیا عماد رضا رو تشویق کردند تا حساب کار یکم دست بزرگوار بیاد!

sha65
23-08-2010, 12:06
این برد اصلا دلچسب نبود تازه بدتر اینکه معلوم نیست این آقای مربی پیش خودش چی فکر کرده
که بعد از آوردن یک برد زورکی جو گیر شده و نگذاشته بازیکنا به سمت هوادارا برن واقعا وقتی
این مطلبو خوندم خیلی عصبانی شدم , یکی نیست بهش بگه اینجا استقلال نیست که بخواد
پول الکی خرج کنه وکسی بهش چیزی نگه , تماشاگرای اصفهانی به اندازه کافی از خرید بازیکنای
سرخابی و استقلالی بودن حضرت آقا رنج میبرند تازه انتظار داره با این تاکتیکش تشویقش هم بکنند:2mo5pow:

Super
24-08-2010, 14:43
کل یوم برنامه چینی برنامه چینی خوبی نبود .مثل اینکه طلسم سال دوم گردن بزرگوار رو هم گرفت اگه تا دو هفته دیگه نتونه تیم رو بالا بکشه دیگه امیدی به این تیم نیست چون دیگه تیم مشهدی هم نداریم که دست به دامان مشهد و آقا امام زمان و از این حرفها بشه باز هم خوبه ذوب اهن امتیازها رو داره خوب جمع میکنه
این هفته اون آخرهای زمان گل برتری زده شد که خدا رو .. :D

بابا تو لیگ ایران 20 تا برد به دست بیاری حلله!!!!!! تیمایی مثل شهرداری و پاس و پیکان و مس دبل میشند بقیه خارج از خونه ها رو هم مساوی کنیم حله!!!!!! ماکزیموم امتیازا تو لیگ هم 67 و 66 بوده که ما الان 9 تاشو داریم!!!!
من دلم خیلی روشنه.....

نتيجه اين ميشه قهرمان فصل گذشته و بهترين خط حمله فصل قبل بعد از 6 بازي فقط 5 گل زده كه اين براي تيمي همچون سپاهان قابل قبول نيست.
دو فصل پیش با استقلال 5 بازی 3 گل زدند و یهو گل زنیا شروع شد یکمی صبر کنید سیستم 3-5-2 باید هافبکاش کامل بشند یه هافبک نباشه کل یوم تیم فلج میشه!!!!!
بازيكناي اسمي سعي در پنهان كردن ضعف فني خودش در زمينه مربي گري رو داره، در صورتيكه تيم همشهري با مهره هاي كم نام نشان تر خيلي بهتر.....
به هر حال همین ذوب باخت.... ذوب تیمه! 4 5 ساله یه ترکیب داره و تاکتیکی کار میکنه!!! اگه قرار باشه ستاره ضعف فنی رو پوشش بده که رئال باید هر سال 4تا جام بگیره! یا استقلال سال پیش چرا 1 جام هم نگرفت؟؟؟؟
فوتبال رو مغز مربی بازی میده نه ستاره ی تو زمین! نمونش تیم ارسناله که بازیکنی نداره اما هر سال بهتر میشه! دوسال پیش 4م و سال پیش سوم شد.
به هر حال رفتن مربی ضرر داره برای خود تیم تا مربی جدید بیاد یعنی بازگشت به نقطه صفر باز اینجوری بازی به بازی که مصدوما میرسند بهتر و هماهنگ تر میشیم!
تو کارنامه قلعه نویی هم بهترین شروع فصلش الان بوده!!!!! با استقلال تا هفته 6م 4 امتیازه و 17م بود که برد شد 7 امتیازه!
الان به نظرم وضعیت خوبی داره!
یه بازی خیلی مهم با استقلال داریم که اگه ببریم مطمعنا 2 بازی بعدیمون که با نفت و شهرداری میشه هم میبریم و صد در صد جز 3 تیم اول میایم!!

mahsa_saina
24-08-2010, 15:36
بازي بازيه بدي نبود فقط من توي يه چيز موندم چرا به اين راحتي عماد رضا رو از دست دادن

وبراي جبران نبود عمادر رضا عنايتي روخريدن اگه سپاهان اين جور پيش بره بهش اميدي نيست

fioviola98
24-08-2010, 15:55
بازي بازيه بدي نبود فقط من توي يه چيز موندم چرا به اين راحتي عماد رضا رو از دست دادن

وبراي جبران نبود عمادر رضا عنايتي روخريدن اگه سپاهان اين جور پيش بره بهش اميدي نيست

فکر می کنم به جای عماد رضا، کاظمیان رو خریدن. خیلی سخته جای عماد رو پر کردن ولی اگه کاظمیان آماده بشه میتونه کمک خوبی به سپاهان بشه.

Super
24-08-2010, 19:53
فکر نکنم کسی توی این فروم پیدا بشه که با تفکرات قلعه نویی در اندازه من اشنا باشه!!! جای عماد رضا با هیچکس پر نشده!!!! رفتن عمادرضا باعث تغییر تاکتیک از 4-4-2 به 3-5-2 شد و اگه بخوایم بگیم جاش با کی پر شده باید گفت فابیو جانواریو.
توی 4-4-2 حتما لازمه که یه هافبک مهاجم سرعتی تو حمله باشه که عمادرضا بود..... اما تو 3-5-2 پیستونها نقش مهمی دارند... سرعت عماد رضا و قدرتش توی این فصل پخش میشه رو پیستون و هافبک تهاجمی سمت چپ که فابیو جانواریو هست که یه بازی هم هنوز نکرده!
بذارید 4 بازی فابیو بازی کنه اون وقت تیم کامل روند موفقیتش رو طی میکنه.....

احمد جمشیدیان

حاج صفی_________________________خسرو

فابیو ++++++محرم

iran_pg
24-08-2010, 23:30
نويسنده : بهنام شريفي ششمين بازي سپاهان در ليگ دهم،‌ جدال سرنوشت‌سازي براي مدافع عنوان قهرماني محسوب مي‌شد. از ابتدا هم مشخص بود كه تيم با روحيه و پرانگيزه اصغر مديرروستا با 10 امتياز از پنج مسابقه اول فصل، در اين مصاف بيرون خانه حريف آساني براي تيم بحران‌زده امير قلعه‌نويي نخواهد بود. حساسيت اين رويارويي با شكست هفته‌ گذشته زردها در داربي نصف‌جهان، دو چندان شده بود و حتي كار به طرح زمزمه اخراج سرمربي گرانقيمت باشگاه هم كشيده شد و اين خود معنايي جز حياتي بودن سه امتياز مسابقه براي ميزبان و هواداران ناراضي‌اش نداشت. همين فشارها موجب شد كه ژنرال از بازيكن مورد علاقه‌اش در تركيب اصلي استفاده نكند و عنايتي را روي نيمكت بنشاند. نيم ساعت از بازي گذشته بود كه حركت تيمي و پاس‌هاي متوالي زردپوشان در جناح راست با سانتر زيباي خسرو حيدري براي توره همراه شد و ضربه سر مهاجم سنگالي اولين گل اين فصل او را رقم زد تا سكوهاي كچل فولادشهر نفس راحتي بكشند.
فيكس شدن محسن بنگر و قرار نداشتن هادي عقيلي حتي در جمع بازيكنان نيمكت، اين شايعه را قوت بخشيد كه مدافع ملي‌پوش بعد از تقديم گل به ذوب‌آهن در داربي تنبيه شده و با تيم حتي به استاديوم هم نيامد. هواداران و خبرنگاران مهدي كريميان ديگر مهره موثر سپاهان را در فولادشهر مي‌ديدند اما هر چقدر جست‌وجو كردند هادي را نيافتند.
بازي با همان يك گل به يك ربع پاياني‌اش رسيد و سكوها تقاضاي دو برابر شدن فاصله و زدن تير خلاص به ميهمان همداني را داشتند كه غلامرضا عنايتي كنار خط وسط زمين ايستاد و تابلو داور چهارم شماره چهار را نشان داد. محرم نويدكيا بيرون كشيده شد تا شايد دندان پوسيده استقلالي‌ها، دومين گل فصلش را بزند و زمزمه‌هاي آرام كه پشت سرش بعد از چهار هفته ناكامي در گلزني راه افتاده بود را خاموش كند.
اينجوري قلعه‌نويي هم چند هفته‌اي سرش را بالا مي‌گرفت و ديگر مجبور نبود به غرولند اصفهاني‌ها براي استخدام اين مهاجم سن و سال‌دار پاسخ دهد. اما از بخت بد، پاس اجازه حمله به سپاهان نداد و براي گل مساوي به سمت دروازه رحمتي يورش برد. چند فرصت پياپي خراب شد تا بالاخره دقيقه 80 يعني فقط پنج دقيقه بعد از ورود عنايتي به زمين، بازي مساوي شد. بلافاصله صبر هواداران سپاهان سرآمد و شعار عليه قلعه‌نويي شروع شد. از گوشه‌اي هم فرياد «بازيكن بي‌غيرت نمي‌خوايم» به گوش رسيد.
دقيقه 92 هم چيزي نمانده بود كه كار تيم اصفهاني يكسره شود و آب سرد را به پيكر سپاهان سرازير كنند كه مهدي رحمتي مصاف تك به تك با فرهاد خيرخواه را برد و در يك چشم به هم زدن شوت دوم مهاجم پاس را از روي خط دروازه سپاهان بيرون كشيد.
صداي شعارها قوت گرفت و همهمه چند برابر شد كه در ميان اين غوغا، مدافع اخراجي قلعه‌نويي ناجي‌اش شد و شوت سرضرب بنگر به تور دروازه سامان صفا بوسه زد. امير كنار خط جهش جانانه‌اي كرد و به آغوش كريم بوستاني آويزان شد. در يك چشم به هم زدن سوت پايان بازي خورد و هواداراني كه تا دقيقه‌اي پيش، بعضي‌ها را به باد انتقاد شعار گرفته بودند تيم را از ته حنجره تشويق مي‌كردند! بنگر به طرف سكوهاي روبروي جايگاه مي‌رفت كه قلعه‌نويي با نعره بلند و كلمات تند او را از ميانه راه برگرداند. انگار امير از عجله هواداران دلخور بود و شايد همين باعث شد به كنفرانس خبري بعد از بازي هم نرود و كريم قنبري را جاي خودش به رويارويي با خبرنگاران كه به ادعاي خودش مخالف او بودند، بفرستد. قنبري ابتدا كسالت را بهانه غيبت قلعه‌نويي عنوان كرد اما پرش و خوشحالي امير بعد از گل پيروزي كسالت را تكذيب مي‌كرد. قنبري البته واكنش تند سكوها را نادرست خواند و گفت: «سپاهاني‌ها نبايد صبر خودشان را از دست بدهند و به تيم فشار منفي وارد كنند...»
چند خبرنگار هنوز دنبال دليل غيبت عقيلي بودند چون مي‌دانستند كه هادي مصدوم نبوده و تا آخرين تمرين سپاهان هم خبري از آسيب‌ديدگي مدافع هميشه ثابت زردها مخابره نشده بود. آنها مي‌خواستند شرح ماجرا را از زبان خود سپاهاني‌ها بشنوند اما كسي حاضر نبود به صراحت دليلي كه آنها دنبالش بودند را تاييد كند.

[Only registered and activated users can see links]

Super
25-08-2010, 14:19
من نمیدونم چرا الکی دارند بزرگ میکنند! همین حدودا بود که فصل پیش بازی داشتیم با پاس در اصفهان اون موقع پاس 18م بود الان 3م بود اون موقع با گل خطا و اشتباه داوری به زور بردیم این بار هم همون پاس رو که قوی تر و پر روحیه تر بود رو بردیم!!!!!!! سال پیش این فشارا نبود اما امسال....:-L

pes100
25-08-2010, 23:09
سلام آقايون من نميدونم چرا اين قلعه نوعي تو هر تيمي ميره اين رضا عنايتي را هم دنبال خودش مياره با اين بازي كردنش من تو ورزشگاه بودم اين آخريا خيلي بهش چيز گفتن حقشه با اين بازي كردنش

Super
25-08-2010, 23:33
سلام آقايون من نميدونم چرا اين قلعه نوعي تو هر تيمي ميره اين رضا عنايتي را هم دنبال خودش مياره با اين بازي كردنش من تو ورزشگاه بودم اين آخريا خيلي بهش چيز گفتن حقشه با اين بازي كردنش
من بازیو ندیدم.... رضا عنایتی نقشی در جریان بازی نداره تنها یه حسن داره که موقعیت از دست نمیده! اگه تو بازیای اسیای سال پیش بود 18 امتیاز رو میگرفتیم :(
به نظرم عنایتی نیاز به ثابت بازی کردن در چند بازی متوالی داره! مثل وحید طالبلو باخته خودشو...

Boomb
26-08-2010, 20:06
من بازیو ندیدم.... رضا عنایتی نقشی در جریان بازی نداره تنها یه حسن داره که موقعیت از دست نمیده! اگه تو بازیای اسیای سال پیش بود 18 امتیاز رو میگرفتیم :(
به نظرم عنایتی نیاز به ثابت بازی کردن در چند بازی متوالی داره! مثل وحید طالبلو باخته خودشو...

اتفاقا تا موقعیت رو خراب کرد همه شروع کردند به تشویق عمادرضا و هو کردن آقا رضا! :دی

iran_pg
27-08-2010, 16:15
نويسنده : آرش رستم‌نمدي

بعد از آن همه ماجراهايي كه در فصل نقل‌وانتقالات در مورد امير قلعه‌نويي‌، خسرو حيدري و فابيو جانواريو بين دو باشگاه استقلال و سپاهان رخ داد، حالا به نوعي گذر پوست به دباغ‌خانه افتاده است چرا كه سپاهان بايد فردا شب در چارچوب هفته هفتم ليگ و در ورزشگاه آزادي به مصاف استقلال برود و به نظر مي‌رسد يكي از پرحادثه‌ترين و ملتهب‌ترين ديدارهاي ليگ دهم حداقل در نيم فصل نخست، همين مسابقه باشد.
هرچند هر دو تيم 9 امتيازي هستند و فقط به خاطر تفاوت تفاضل گل در رتبه‌هاي ششم و هشتم قرار دارند ولي هر دو طرف مي‌دانند كه فاصله 6 امتيازي‌شان با پرسپوليس صدرنشين نبايد بيشتر شود چون اگر غير از اين باشد،جبران فاصله ايجاد شده براي اين دو تيم مدعي كاري بسيار دشوار و طاقت‌فرسا خواهد بود.
پرويز مظلومي كه از ابتداي فصل در حسرت آن است كه همه بازيكنانش را براي يك مسابقه در اختيار داشته باشد، فردا شب در حالي به مصاف سپاهان مي‌آ‌يد كه خودش بهتر از همه مي‌داند ناكامي در اين مسابقه خاص چه موجي از اعتراض‌ها و انتقادها را عليه او به راه خواهد انداخت و صدالبته امير قلعه‌نويي‌ هم وضعيتي بهتر از پرويزخان ندارد با اين تفاوت كه سپاهان به رغم تمام ريخت‌وپاش‌ها، ستاره‌هاي پرتعداد و افتخارات يك دهه اخيرش، حتي به اندازه يك صدم استقلال طرفدار ندارد و حتي به اندازه يك دهم اين تيم هم مورد توجه رسانه‌ها چه در متن و چه از بابت حاشيه نيست ولي مشخصا صبر مسوولان سپاهان هم اندازه دارد و آنها بابت مخارج هنگفت اين فصل و ستاره‌هايي كه جذب كرده‌اند، از تيمشان انتظار نتيجه‌گيري و موفقيت را دارند.
جدا از تمام حاشيه‌هايي كه تا قبل از شروع اين مسابقه و حتي در متن آن جريان خواهد داشت، تقابل فني دو تيم هم جذابيت‌هاي زيادي مي‌تواند داشته باشد. سپاهان كه در اين فصل بيشتر روي ارسال از جناحين تكيه دارد مسلما باز هم روي اين مساله و حركات حيدري و حاج صفي حساب خواهد كرد ولي خط حمله استقلال هم با بازگشت مجيدي مي‌تواند جان تازه‌اي بگيرد و مثل پنج بازي شروع ليگ به سپاهان هم گل بزند.
در كنار اين مسايل برخورد تماشاگران حاضر در ورزشگاه هم مي‌تواند در سرنوشت اين مسابقه تاثير زيادي داشته باشد. بسياري از استقلالي‌ها هنوز به امير قلعه‌نويي‌ علاقه‌مند هستند و در روياهاي خود بازگشت ژنرال به تيمشان را مي‌بينند ولي بخش عمده‌اي از آنها هم بابت كوچ دادن نفرات كليدي تيمشان مثل حيدري و جانواريو به سپاهان از قلعه‌نويي‌ دلخور هستند و شايد همين تنش‌ها و فضاي ملتهب سكوها جريان بازي را در صورت عدم نتيجه‌گيري مناسب استقلال از حالت عادي خارج كند.
به هرحال دو تيم 9 امتيازي فردا شب با تمام وجود در پي پيروزي خواهند بود. هرچند نباختن در اين ميدان به لحاظ حيثيتي براي هر دو طرف اهميت ويژه‌اي دارد ولي تساوي كه در حقيقت يك باخت خفيف دو طرفه محسوب مي‌شود به احتمال زياد فاصله آنها با بالانشينان را بيشتر خواهد كرد و اين موردي نيست كه هيچ يك به آن تمايلي داشته باشند البته باز هم تاكيد مي‌كنيم كه در بعد حيثيتي تساوي مي‌تواند حداقل رضايت را برايشان فراهم كند.
آنها نمي‌خواهند پل سپاهان باشند
ديگر عادت كرده‌ايم قلعه‌نويي چهار- پنج هفته نتيجه نگيرد، بعد دو- سه هفته را هم به سختي، شانس يا زبانمان لال با لطف داور نتيجه بگيرد تا روي غلتك بيفتد و بعد هم 15 هفته حريفان را لت‌وپار كند. سپاهان با قلعه‌نويي چنين موقعيتي را در سال‌جاري هم تجربه مي‌كند. گل دقيقه 94 آنها برابر پاس در هفته گذشته را به ياد بياوريد. خب به هر حال استقلالي‌ها حاضر نيستند در راه جاه‌طلبي‌هاي قلعه‌نويي پل پيشرفت و موفقيت او باشند. آنها طلسم ساليان اخير قلعه‌نويي را خواهند شكست؟
اردوي آبي‌ها در زاينده‌رود
همه كه يكدفعه و يكجا نرفته‌اند، بلكه در سه سال اخير بوده كه سيدمهدي رحمتي، شاهين خيري، جانواريو، خسرو حيدري، غلامرضا عنايتي، هاشم بيگ‌زاده، خود امير قلعه‌نويي و...پيراهن سپاهان را بر تن كرده‌اند تا سپاهان اردوي دوم استقلال باشد، همانطور كه استيل‌آذين هم لقب پرسپوليس دوم را گرفت. جدايي استقلالي‌ها و پيوستن آنها به استيل‌آذين كم سروصدا نداشته و همين موضوع به حساسيت‌هاي بازي جمعه مي‌افزايد.
چند نفر به يك نفر...!
قلعه‌نويي جسور و بي‌پروا است، او يك نفره،‌مقابل نمايندگان شش گروه از كادر فني استقلال در 20 سال گذشته مي‌ايستد. پورحيدري، پرويز مظلومي و ناصر حجازي كه هر كدام در مقطعي خاص سرمربي استقلال بوده‌اند و محمود فكري،‌حسين ترابپور و بهتاش فريبا كه هر كدام در مقطعي عضويت سه گروه مختلف از كادرفني تيم استقلال را تجربه كردند. به قول معروف چند نفر به يك نفر؟
يك اتفاق
امير قلعه‌نويي‌ فصل گذشته در شروع ليگ نهم به استقلال باخت و تكرار چنين مساله‌اي مي‌تواند برايش بدترين اتفاق ممكن باشد همان طور كه پورحيدري، مظلومي، حجازي و حتي فتح‌ا...زاده هم باخت خانگي به سپاهان را در حكم يك كابوس مي‌بينند. هر نتيجه‌اي در اين مسابقه مي‌تواند براي برنده نهايت خوشي و براي بازنده فاجعه تلقي شود ولي يك لحظه تصور كنيد از بين استقلالي‌هاي پرتعداد سپاهان يكي گل بزند و بعد حدس بزنيد گلزن و تماشاگران چه واكنشي خواهند داشت. در عين حال كه تماشاگران استقلال پيروزي تيمشان را مي‌خواهند ولي اين برد با گل‌هاي ميداوودي و مجيدي برايشان لذت دوچنداني پيدا خواهد كرد.
انگيزه‌ها
اگر مدعي شويم در اين مسابقه انگيزه بسيار بيشتر از حد مورد نياز است، سخني به گزاف نگفته‌ايم. هر دو طرف با توجه به حواشي فصل قبل و شروع اين فصل، بمب‌ انگيزه هستند و غير از اين هم براي عدم افزايش فاصله خود با صدر جدول به شدت در پي كسب پيروزي خواهند بود. خسرو حيدري، فابيو جانواريو و هاشم بيگ‌زاده كه فصل قبل تمام و كمال در استقلال بودند، در صورت حضور در ميدان حتما بيش از ساير هم‌تيمي‌هاي خود انگيزه خواهند داشت اما گرچه ديگر نويسندگان سناريوي دندان پوسيده در استقلال نيستند ولي به هرشكل غلامرضا عنايتي بيشتر از آنها انگيزه خواهد داشت. بين استقلالي‌ها هم آنهايي كه با قلعه‌نويي‌ خرده‌حساب‌هايي دارند، بيش از بقيه براي درخشش مقابل سپاهان انگيزه خواهند داشت.
تغييرات
به طور مشخص به بازگشت پژمان منتظري و فرهاد مجيدي پس از يك جلسه محروميت خط دفاع و حمله استقلال سروشكل بهتري به خود خواهد گرفت ولي آبي‌ها خيلي روي مجتبي جباري حساب نمي‌كنند مگر اينكه او براي رويارويي با قلعه‌نويي‌ حاضر شود كه با دماغ تازه جراحي شده‌اش هم راهي ميدان شود اما در جمع سپاهاني‌ها احتمالا هادي عقيلي پس از يك هفته دوباره به تركيب باز خواهد گشت و اگر فابيو جانواريو هم بعد از مدت‌ها مصدوميت بتواند مجوز بازي بگيرد قلعه‌نويي‌ تمام يارانش را در اختيار خواهد داشت تا با دستاني بازتر از قبل، بهترين تركيب خود را براي رويارويي با استقلال به ميدان بفرستد.
پاشنه آشيل
بي‌تماشاگر بودن بازي رفت دو تيم در فصل گذشته باعث شده تا قلعه‌نويي‌ فردا شب براي نخستين بار در قالب سرمربي تيم رقيب در آزادي مقابل استقلال قرار بگيرد و شايد همين قضيه و نوع برخورد سكونشينان تيم آبي تمركز او را برهم بزند. در كنار اين مساله سپاهان به رغم ستاره‌هاي پرتعدادي كه در اين فصل خريده، هنوز در هافبك‌ دفاعي و بحث تمام‌كننده، مشكلات عديده‌اي دارد. استقلال هم مثل تيم ميهمان در قلب ميدان مشكل دارد و در كنار اين مساله سازمان دفاعي اين تيم با وجود تغييرات زيادي كه طي شش هفته گذشته در جمع نفراتش ايجاد شده، هنوز چنگي به دل نمي‌زند و خيلي راحت سر تعظيم و تسليم فرود مي‌آورد.

/|/ASRI/|/
27-08-2010, 16:18
من نمیدونم چرا الکی دارند بزرگ میکنند! همین حدودا بود که فصل پیش بازی داشتیم با پاس در اصفهان اون موقع پاس 18م بود الان 3م بود اون موقع با گل خطا و اشتباه داوری به زور بردیم این بار هم همون پاس رو که قوی تر و پر روحیه تر بود رو بردیم!!!!!!! سال پیش این فشارا نبود اما امسال....:-L

به نظر منم سپاهان داره هفته به هفته هماهنگ تر میشه. به امید خدا بازی امشب را می بریم تا پایانی بر تموم انتقادهای بی جایی باشه که از قلعه نوعی و سپاهان میشه، باشه.

/|/ASRI/|/
27-08-2010, 21:19
جناب SUPER FRANKI ([Only registered and activated users can see links]) بهتره بدونیم که ما هیچ وقت از تیم شهرمون خجالت نمیکشیم. اگه طرفدارش هستیم تا آخر عمر طرفداریش رو میکنیم و چه ببره و چه ببازه دوستش داریم. انتظار این نتیجه هم دور از ذهن نبود ... هر چند که اصلا دلمون نمیخواست ولی خب سپاهان توی خط حمله مشکل داره و این باعث شده که تمرکز بقیه ی تیم از هم بپاشه و گلهایی را روی اشتباه فردی بخوریم که بازم روی اشتباه فردی گل نزدیم ولی به هر حال هنوز یه نیمه مونده و اگه هم توی این نیمه هم نتونیم کاری کنیم بازم عشق است سپاهان

pandora tomorrow
27-08-2010, 22:17
و بازنده است سپاهان...

خیلی بازیه قشنگی بود فوق العاده عالی به شما هم واسه این بازیه خوب تبریک میگم...

BLACK BIRD
27-08-2010, 22:19
با اینکه از شخصیت امیر قلعه نویی خوشم نمیاد اما باخت حق سپاهان نبود !! سپاهان 4تا خورد ولی 10تا نزد !
تنها توی فوتبال ایران اتفاق میفته که تیم حتما عقب بیفته تا به خودش بیاد ! اگه سپاهان بازی رو مثه نیمه ی دوم شروع میکرد مطمئنا استقلال امروز کمتر 6تا نمیخورد !!

در ضمن نباید از ضعف خط دفاعی سپاهان چیزی نگفت !

/|/ASRI/|/
27-08-2010, 22:21
آخرش باختیم.... توی بازی ای باختیم که واقعا به سپاهانی بودنم افتخار کردم. تیممون نیمه ی اول مثل همیشه روی بدشانسی و حماقت بعضی ها گل نزد و سه گل خورد ولی خداییش نیمه ی دوم مردونه بازی کردن. قربون این بیگ زاده که گل به این قشنگی را زد گلهای یانوش هم خیلی قشنگ بود. موقعیت هم داشتیم ولی امان از این وقت هدر دادن محمدی و استقلالی ها ... مثل چی خودشون رو میندازن زمین...اه...... حیف شد... حیف به اون موقعیتهایی که نیمه ی اول از دست دادیم ... حیف اون توپی که رفت توی گل و این سخندان احمق گل نمیگیره....
ولی بازم عشق است سپاهان... دم همه ی سپاهانی ها گرم . از این حسینی کچل گرفته تا اون عنایتی ... چه نویدکیا که به غیر از یکی دو صحنه عالی بود و چه رحمتی که توی یکی دو صحنه خیــــــــــــلی مقصر بود...... بازم عشق است سپاهان.....

lovely reds
27-08-2010, 22:21
به استقلالی ها تبریک میگم ولی خوب میدونم که حق سپاهان باخت نبود.
این تیم مطمئنا مدعی قهرمانی خواهد بود و استقلال مطمئنا نخواهد بود

yellow_girl
27-08-2010, 22:52
ایول به سپاهان عجب بازی ای کرد

خودمونیم عجب این اس اس خرشانسه :781:

iranfm
27-08-2010, 23:03
خدائیش طرفداران استقلال بگن دیده بودین تیمی مثل استقلال امشب شانس بیاره ؟؟؟
گلهای مفتی که زد !! 127fs3556139
توپهایی که نرفت تو دروازه استقلال :2mo5pow:
گلی که مردودش کردن و.... :29:
در کل منتظر بازی برگشت باشین تا ببینین همین سپاهان چه بلایی سر استقلال بیاره و به قول معروف شاهنامه آخرش خوشه :15479:
واقعا برای خسرو حیدری متاسفم که به این تیم و هواداراش عشق داشت ولی دیگه پشت گوشتونو دیدید خسرو رو هم میبینید.:2qcmh45:

/|/ASRI/|/
27-08-2010, 23:06
این که یه مربی یا بازیکن تیمشون رو عوض کنن حقشون هست ولی هوادارای تیم سابق حق ندارن به اون بد و بیراه بگن.
ولی همه ی ایران که دیدن که استقلال فقط شانس آورد که 6 تا گل نخورد. به هر حال ما از این خوشحالیم که تیممون عالی بازی کرد بر عکس استقلال. شما هم سه امتیاز نوش جونتون.

Super
27-08-2010, 23:15
من خیلی بهش امیدوار شدم (بازی با استقلال _ جلو 70هزار نفر بدون جانواریو و تخریب شدن بازیکنامون توسط هوادارای فهیم +بریده شدن سرش توسط داوری!>واقعا قشنگ بود)
اصلا احساس باخت نکردم به این بالیدم که تیم مربی مورد علاقم تونست 3-0 رو 3-3 کنه! خیلی لذت بخش بود! با اینکه باختیم :-(
استقلالم 5 موقعیت گل 4 تاشو زد و سپاهان 14تا 3تاشو زد! شانس و داور هم دخیل بودن.

هادی هم واقعا رو مخ بود! دو گل رو تقدیم کرد.....

.:HoomaN:.
27-08-2010, 23:38
اقا من قبول دارم که استقال با چاشنی شانس بازی رو برد ولی اینکه اینطوری درباره استقلال حرف بزنین درست نیست
مگه نه این که استلال به دفاع و دروازه بانه تیم ملی 4تا گل زده؟! نه این که مجیدی 3تا از دفاع های تیم ملی رو چرخ کرد؟! نه این که میداوودی گل قیچی نزد؟! دیگه با این پول خرج کردان و بازیکن نیم میلیاردی نباید دیگه بهونه بیارید
تازه نصف تیمتون هم که اس اسی هستن هر چی الان دارین از صدقه سریه همین استقلاله پس زیاد چرت و پرت نگین

Super
27-08-2010, 23:44
اقا من قبول دارم که استقال با چاشنی شانس بازی رو برد ولی اینکه اینط.ری درباره استقلال حرف بزنین درست نیست
مگه نه این که استلال به دفاع و دروازه بانه تیم ملی 4تا گل زده؟! ن هیان که مجیدی 3تا زا دفاع های تیم ملی رو چرخ کرد؟! نه این که میداوودی گل قیچی نزد؟! دیگه با این پول خرج کردان و بازیکن نیم میلیاردی نباید دیگه بهونه بیارید
تازه نصف تیمتون هم که اس اسی هستن هر چی الان دارین از صدقه سریه همین استقلاله پس زیاد چرت و پرت نگین
دروازه بان تیم ملی؟؟ به خدا اگه سواری دروازه بان بود 3 تا نمیخوردیم!
هادی عقیلی هم که با اون positionش قشنگ با جایگیری بد 2 گل تقدیم کرد... نمیدونم هادی دار خصومتش رو برطرف میکنه با این کارا یا...
واقعا هادی از یه اماتور هم اومده پایین تر.
(میدونم به بعضی از دوستان بر میخوره اما واقعا هادی با جون و دل برا سپاهان بازی نمیکنه(این فصل))
پ.ن: میلاد و فرهاد مجانی بازی میکنند احیانا!؟؟؟ معلوم نیست فرهاد چقدر گرفت که بیخیال قطر شد و میلاد هم قرار بود بیاد سپاهان که باز بیخیال شد!

mahsa_saina
27-08-2010, 23:49
واقعا بازي قشنگ وجذابي بود هرچند نتيجه به ضرر ما تموم شد ولي بچه ها مقتدرانه بازي كردن وبه لطف داور وشانس اسقلال بازي رو به نفع خودشون تموم كرد ولي بايد يادشون باشه بازي برگشتي هم وجود داره:susel:
به نظر من بهترين بازيكن زمين محرم وحاج صفي بودن كه باغيرت بازي كردن

Super
28-08-2010, 00:14
این بازی یه حسن داشت که فکر کنم قلعه نویی سیستمش رو پیدا کرد.... 3-4-3 که باید یانوش توره عنایتی/کاظمیان باشند!
مشکل عماد رضا هم حل شده.... هادی عقیلی هم بهتره بیاد هافبک دفاعی واسته.... احمد واقعا نا امیدم کرد.
ایشالله از هفته بعد بردامون شروع میشه...... 27 بازی دیگه یعنی 81 امتیاز مونده!
پ.ن: ای کاش دیرک رضا گل میشد.!

28-08-2010, 00:17
دروازه بان تیم ملی؟؟ به خدا اگه سواری دروازه بان بود 3 تا نمیخوردیم!
هادی عقیلی هم که با اون positionش قشنگ با جایگیری بد 2 گل تقدیم کرد... نمیدونم هادی دار خصومتش رو برطرف میکنه با این کارا یا...
واقعا هادی از یه اماتور هم اومده پایین تر.
(میدونم به بعضی از دوستان بر میخوره اما واقعا هادی با جون و دل برا سپاهان بازی نمیکنه(این فصل))
پ.ن: میلاد و فرهاد مجانی بازی میکنند احیانا!؟؟؟ معلوم نیست فرهاد چقدر گرفت که بیخیال قطر شد و میلاد هم قرار بود بیاد سپاهان که باز بیخیال شد!
دوست عزیز مشکل اینه که همه چیز پول نیست وگرنه فرهاد اونقدر داره که نیازی به پول استقلال نداره میلاد هم که اگه استقلال رو دوست نداشت و فقط به فکر پول بود اون موقع که استقلال نه مدیر عامل داشت
نه مسئولی میتونست بره استیل و سپاهان و یه این تکته هم توجه کن که همه ی بازیکنا مثل حیدری و اکبرپور و کاظمی فقط به فکر پول نیستن عشق به پیرهن خیلی براشون مهمتره

Masoud Golden
28-08-2010, 00:56
در ضمن من تاکتیکی ندیدم از سپاهان به جز بکش زیرش! روش علی اصغری!!!(یاد علی پروین افتادم!)

با این مربی که ما داریم معلومه تاکتیک نداریم
تازه عنایتی هم اقای گل میشه

sepahan sara
28-08-2010, 00:58
با این مربی که ما داریم معلومه تاکتیک نداریم
تازه عنایتی هم اقای گل میشه
شما بهتره بری طرفدار یه تیم دیگه بشی من نمیدونم مربی که تونسته نیمه مربی ها را ببره چرا میگین بد هستش

Sepahan 4 Ever
28-08-2010, 01:28
منم مث خیلی از شما الان هم خوشحالم هم دارم حسرت میخورم.
واقعا با بازی سپاهان تو نیمه دوم حال کردم.چه گلای قشنگی...
و واقعا این روحیه تیم رو تحسین میکنم.سپاهان روح بزرگی داره مث تماشاچیاش باریکلا به غیرت همه بازیکنایی که تو زمین بودن
بین دو نیمه نزدیک بود من گریم بگیره هر توپی میزدن میرفت تو گل از اونطرف ما هرچی موقعیت داشتیم...مستقیم تیرک یا بیرون!اما دمشون گرم نیمه دوم گل کاشتن...افتخاااااااااااااا ر میکنم که سپاهانییییییییییم و سپاهانی میمیرم!!!
من نمی دونم چرا یه جورایی خوشحالم و پستای شمارو هم که تو صفحات پیش دادید خوشحال تر شدم.
بچه ها اینو مطمئن باشید.سپاهان همونطور که این بازیو برگردوند حتما حتما این امتیاز کمشم جبران میکنه و به نوعی لیگم بر میگردونه..مطمئن باشید.پرسپولیس و ذوب بترسید که ما داریم میایم.
باریکلا به این هوادار که انقدر شعور داره وقتی میبینه تیم خوب بازی کرد و هرکاری تونست کرد اینطوری ازش حمایت میکنه!
منم همه بچه ها به این تیم و این بازیکنا به خاطر بازی امشب افتخار میکنم.نیمه دوم روح بزرگ سپاهانو دیدیم
این باخت هم یه جورایی به نفعمون شد هم بخاطر اینکه این اتحاد بین هوادارا به وجود اومد و امیدوار شدیم هم اینکه شخصا خیلی چیزارو از این بازی هرکس از سپاهان فهمید.
یه خوبی خیلی بزرگ دیگه هم داشت که بعدا میگم.
فقط من شدیدا منتظر ادامه فصل هستم و دیدن سپاهانی که مث چی به بازیا برمیگرده و میزنه میپوکونه
زنده باد سپاهان بزرگ...

Super
28-08-2010, 01:39
این باخت هم یه جورایی به نفعمون شد هم بخاطر اینکه این اتحاد بین هوادارا به وجود اومد و امیدوار شدیم هم اینکه شخصا خیلی چیزارو از این بازی هرکس از سپاهان فهمید.

اتحاد بین هوادار؟ استقلالیا دارند به قلعه نویی توهین میکنند سپاهانیا هم همکاری میکنند! به این میگی اتحاد!؟؟!

Masoud Golden
28-08-2010, 01:43
هیچ شعاری علیه امیر توسط هواداران سپاهان داده نشد

Sepahan 4 Ever
28-08-2010, 01:48
اتحاد بین هوادار؟ استقلالیا دارند به قلعه نویی توهین میکنند سپاهانیا هم همکاری میکنند! به این میگی اتحاد!؟؟!
مهندس اتحاد بین هواداری سپاهان که بعد از بازی با پاس یه ذره دو دستگی ایجاد شده بود.
در ضمن شعاری علیه قلعه نویی اینطور که میگن داده نشده.اگرم دادن که خب تو همه جمعی نخاله پیدا میشه!
یه نکته با حال دیگم بگم
آخر بازی دیدم موقعیت خطرناک برای سپاهان 12 تا و برای استقلال فقط 7 تا ضمن اینکه درصد مالکیت توپ 57 درصد سپاهان و فقط 43 درصد اس اس
دیگه چیزی نمیگم.خودتون هرجور میخواید این آمارو تحلیل کنید.

Super
28-08-2010, 01:53
هیچ شعاری علیه امیر توسط هواداران سپاهان داده نشد
ما کر! ما کور!
این چی میگه پس؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

شعار هواداران هر دو تيم عليه قلعه‌نويي
([Only registered and activated users can see links])

Super
28-08-2010, 01:56
والا ما که الان سوزشی تو خودمون احساس نمی کنیم هیچ افتخارم میکنیم به سپاهانی که تو تهران جلوی 80 هزارتا هوادار رقیب اونطوری بازیو برگردند با گلای به اون قشنگی.
تو.... کردی از رفتن حیدری خوشحال شدی.همین که هوش کردید نشون داد چقدر نمک نشناسین و چقدر از رفتنش سوختید
خدایا شکرت...
از هوادارا استقلال توقع هایی داریا!!!!!!!!! اونا با امیرخان که باهاش سر جمع 17 جام ناقابل گرفتند اون طوری کردند! چه برسه به خسرو که دو فصل بازی کرده و یه بارم نه کاپیتان بوده نا بیشتر از یه جام گرفته!

عزیزم درسته اینجا تاپیک سپاهانه ولی سعی کن درست حرف بزنی در مورد دیگران. من نه قصد بحث و کل کل دارم نه ارزششو میبینم، اما وقتی طرفدار تیمی که بزگترین اسطورش مجید بصیرت!!!! هست اینجور حرف میزنه نمیتونم چیزی نگم.

من کاری با اسطوره های سپاهان ندارم! فکر کنم بزرگترین اسطورش حاج منصور بشه که ایشالله ذوب رو به زودی قهرمان اسیا میکنه!
این دوستمون که هوادار تیم مورد علاقه شماست حرف منطقی نمیزنه ما هم باید یه جوری جواب بدیم که.....!!!:-L

Masoud Golden
28-08-2010, 01:58
ما کر! ما کور!
این چی میگه پس؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

شعار هواداران هر دو تيم عليه قلعه‌نويي

دادا اینا شایعه س رفیقا من تهران تو ورزشگاه بودن هیچ شعاری داده نشد
خداراشکر نیمه دوم خوب بازی کردن همین برا ما کافیه
باخت به درک ناراحتیم اما راضی چون داره تیم بهتر میشه
فقط امیدوارم به 1 ترکیب ایده ال برسه
کاش جانواریو بیاد خدا ای محرم نباشه سپاهان هیچیه

Super
28-08-2010, 02:00
بچه ها هادی عقیلی چرا اینطوری میکنه! 2تا بازی اخر باختامون هردوش رو گلها مقصر بوده! هم ذوب هم اس اس!!!

Masoud Golden
28-08-2010, 02:06
بچه ها هادی عقیلی چرا اینطوری میکنه! 2تا بازی اخر باختامون هردوش رو گلها مقصر بوده! هم ذوب هم اس اس!!!

ما خودمون درگیر همینیم
ایشالا خوب میشه والا چی بگم

sepahan sara
28-08-2010, 04:26
سپاهان هفته به هفته داره بهتر میشه مطمئنم تا چند هفته دیگه کسی نتونه رغیبش بشه البته الانم همینطوره

Arash Milito
28-08-2010, 09:12
فعلا كه به كوريه چشم حسودا سپاهان بيشترين ملي پوشا داره همين واسه ما كافيه حالا چه خوب بازي كنن چه بد

دیروز بازی ملی پوشاتونم دیدیم مخصوصا عناصر دفاعی...
وقتی مربی تیم ملی قطبی باشه خیلی نمیشه به ملی پوش بودن افتخار کرد
همونطور که احتمالا دیدی از استقلال میداوودی و مجیدی که هیچکدوم دعوت نشدن رو هم 3 تا گل قشنگ زدن
در حالی که مبعلی ملی پوش سکو نشین بود با بازیهای ضعیفش......
از همه عزیزان سپاهانی عذر میخوام که اینجا نظر میدم ولی این یه خط خیلی خنده دار بود و جالب برام......

/|/ASRI/|/
28-08-2010, 12:58
همونطور که احتمالا دیدی از استقلال میداوودی و مجیدی که هیچکدوم دعوت نشدن رو هم 3 تا گل قشنگ زدن
از همه عزیزان سپاهانی عذر میخوام که اینجا نظر میدم ولی این یه خط خیلی خنده دار بود و جالب برام......

عجیبه هم حرفاتون هم رفتاراتون.... فرقی نداره چه استقلالی باشید و چه پرسپولیسی، به هر حال دنبال موقعیتی هستید که جلوی سپاهان سرافراز باشید:1r0n6:

حالا شما دارید میگید که دفاع سپاهان ضعیفه؟؟ اینا توی همین بازی تشخیص میدی؟ بهتره همه ی بازیهای اونا را ببینید و بعدا نظر بدید . اگه مربی تیم ملی مثل شماها بخواد تصمیم بگیره که وضع فوتبال مملکت از این هم بدتر میشه. سپاهان بالای 10 تا موقعیت داشت و از شانس بدش هیچ کدوم گل نشدن حالا شما بد از عمری بازیکنتون یه گل قشنگ زد..... خیرشو ببینید.:D

mahsa_saina
28-08-2010, 13:18

فكنم كسايي كه علاقه به فوتبا ل دارن حداقل براي يه بارم كه شده فوتبا ل بازي مي كنن
حالا از شما يه سوال دارم شما تا حالا نشده توفوتبال كه بازي مي كردين چندتا موقعيت گل واسه حريفتون ايجاد كرده باشين و يا به اشتباه دروازه بان گل بخورين آقاي محترم انسان جايز الخطاست هركسي خطايي ميكنه ولي ديگه كمتر پيش مياد اونو تكرار كنه اين طور نيست ؟
پس روي اشتباه عقيلي-رحمتي خرده نگير لطفا سعي نكنين شخصيت كسي كه محبوبيت ملي داره واين جوري تخريبش كنين

pandora tomorrow
28-08-2010, 13:44
البته میدونم حرف مرد یکیه و شما هم همتون کارشناس فیفا هستین ولی نظرات این بنده خدا ها هم بد نیست ادم بخونه ....

هوشنگ نصیرزاده گفت: سعید مظفری‌زاده در مجموع قضاوت خوبی در دیدار استقلال - سپاهان داشت و سوت‌هایش بر نتیجه بازی تاثیرگذار نبود.
وی در خصوص گلی که سپاهانی‌ها معتقدند بدرستی وارد دروازه تیم استقلال کرده‌اند، گفت: مدافع استقلال در آن زمان بدرستی مانع از ورود توپ به دروازه تیمش شد و با سر به توپ ضربه زد.
این کارشناس داوری خاطرنشان کرد: تصویر دوربینی که پشت دروازه قرار گرفته است برای بررسی اینکه آیا توپ از خط گذشته است یا خیر به ما کمک نمی‌کند اما در تصاویر دوربینی که در بین تماشاگران قرار گرفته است، می توان به این جمع بندی رسید که توپ از خط دروازه عبور نکرده است.
نصیرزاده تصریح کرد: برای ما که ابزار مناسبی برای سنجش تصمیمات داور و کمکش نداریم، مشاهده تصاویر تلویزیونی می تواند حدس‌مان را نزدیک به یقین کند که توپ از خط دروازه عبور نکرده است.
تیم فوتبال استقلال تهران در نخستین دیدار از هفته هفتم مسابقات لیگ برتر با نتیجه 4 بر3 از سد سپاهان گذشت. این نتیجه در حالی رقم خورد که سپاهانی‌ها معتقد بودند در واپسین دقایق مسابقه گلی به ثمر رسانده‌اند که داور به اشتباه از پذیرش آن چشم پوشی کرده است.

مسعود عنايت در خصوص قضاوت شب گذشته مظفري زاده اظهار داشت: بازي ديشب استقلال و سپاهان يکي از حساس ترين ديدارهاي چند فصل اخير بود. به اين دليل که امير قلعه نويي سرمربي سابق استقلال روي نيمکت سپاهان نشسته بود و چند بازيکن فصل پيش استقلال نيز در ترکيب سپاهان بودند. کميته داوران هم براي اين بازي تيم داوري خوبي را انتخاب کرد تا اين ديدار را که نزديک به 80 هزار نفر تماشگر داشت و داراي کش و قوس ها و حساسيت هاي قابل پيش بيني بود، قضاوت کنند.
وي افزود: بازي آنقدر حساس بود که صحنه هاي ناب و حساسي را به دنبال داشت؛ حتي در لحظاتي بازي به سمت متشنج شدن پيش مي رفت که مظفري زاده بخوبي آن را کنترل کرد. وي در 98 دقيقه اي که بازي را سوت زد، به موقع و با آرامش اخطار داد و باعث شده بود بازيکنان به داور احترام بگذارند. تماس چشمي خوبي با کمک هايش داشت و در کل بازي را به خوبي کنترل کرد.
عنايت تصريح کرد: در بازي ديشب صحنه هاي گل سوم سپاهان، چهارم استقلال و همچنين در دو صحنه سپاهاني ها اعتقاد داشتند توپ از خط دروازه عبور کرده است، در صحنه گل سوم سپاهان، استقلالي ها عقيده داشتند که محمدي شارژ شده است. در صحنه گل چهارم استقلال ،برخي گفتند که هم رحمتي شارژ شده و هم گل استقلال آفسايد بوده است. با توجه به بازبيني فيلم، تصميم تيم داوري در تمام اين صحنه ها درست بود و گل سوم سپاهان بدون هيچ خطايي روي محمدي به ثمر رسيد. اين درحالي بود که گل چهارم استقلال هم بدون هيچ خطايي بر روي رحمتي به ثمر رسيد و توپي که به برهاني رسيد، پس از برخورد مدافع ،در شرايط غير آفسايد به مهاجم استقلال رسيد و او توپ را در حالت نامتعادل به پاي سپاهان کوبيد و گل چهارم استقلال به ثمر رسيد.
رئيس کميته داوران با اشاره به صحنه اي که سپاهاني ها اعتقاد داشتند توپ از روي خط دروازه استقلال رد شده بود، گفت: ذکر دو نکته لازم به نظر مي رسد. اول اينکه 32 دوربين در بازي هاي سطح اول جهان يک بازي را پوشش مي دهند و دو دوربين از اين 32 دوربين، روي خط دروازه ها قرار مي گيرد تا در چنين مواقعي تصميم داور و کمکش ارزيابي شود. در رقابت هاي ما که چنين امکاني وجود ندارد. آنچه از تصاوير تلويزيوني و تکرار صحنه هاي آهسته مشخص بود، همه توپ از خط رد نشده بود و طبق قانون حتي اگر يک ميليمتر از توپ از خط 10 تا 12 سانتي متري دروازه رد نشده باشد، توپ گل محسوب نمي شود. در صحنه مشابه در نيمه اول، محمدي توپ را در حالي کنترل کرد که بدنش در داخل دروازه و توپ خارج از دروازه قرار داشت. اگرچه با توجه به شرايط مطمئن ترين شخص درباره اين صحنه خود رضا سخندان، کمک داور است که از همه به صحنه مسلط تر بود.
عنايت گفت از کميته داوران کنفدراسيون سوال مي کنم آيا داوران و کمک داوران عماني، سنگاپوري و سوري مي توانند چنين بازي هايي را سوت بزنند؟ حق مظفري زاده نبود که در جام ملت هاي آسيا سوت بزند؟ بسياري از کارشناسان داوري در آسيا از عدم انتخاب مظفري زاده متعجب شدند؛ در حالي که او و کمک هايش ديشب در يک ديدار حساس و 80 هزار نفري، نمره بالايي گرفتند.

البته عنایت که ملا امیدی بهش نیست ولی نصیرزاده رو فکر کنم قبول داشته باشین انــشالله!!

Super
28-08-2010, 13:45
به نظرم عقیلی هر بازی داره اشتباه میکنه! ای کاش همون پرسپولیس میرفت... بازیکنی که دلش با تیم نیست حتی اگه مسی هم باشه نه تنها مفید نیست ضرر هم داره!
بازی بعد هم سواری باید بیاد تو دروازه چون گلر خوب رو نیمکت نداریم احتمالش زیاده اقای رحمتی بره تو فاز باد و غرور...... باید تلنگر بخوره.
+++++++++++++++
امین جان ما که تقصیر داور نمیبینیم باختنمونو................ ما باختیم حتی قلعه نویی هم بعد بازی حرفی از اون صحنه نزد..... به هر حال همین جا بحث در مورد بازی تموم بشه بهتره! سپاهان نسبت به استقلال شانس نداشت 5 حمله 4 گل! 15 حمله 3 گل! همین!

بعد مگه نگفته بودند جانواریو میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟ الکی بود!؟!

Hanrish
28-08-2010, 22:03
خوب بازی رو باختیم ولی مستحق باخت نبودیم به خصوص که بازی دو نیمه متفاوت داشت و نیمه دوم کل یوم کنفیکون شد :D
این توره هم که هر چی تیکه مزدک بارش کرد حقشه دیگه میت که هیچی یه مومیایی پوسیده که فقط پاش مونده بود اگه توی زمین بود حداقل یه گل میزد
رحمتی و خط دفاع بد کار کردن هر چی اومدیم جبران کنیم اونها هی ضد حمله زدن و دفاعهای بشدت روم فرم ما نه بهشون نگفتن :2mo5pow:
ولی استقلالیها خوب با همین روش بازی روز دنیا سپاهان (به قول یه بزرگواری) همون نیمه اول رفته بودن توی دفاع و تو خونه فقط ضد حمله میزدن
حیف این تیم که با این همه ستاره بیاد روشهای روز دنیا !! رو بازی کنه یکی نیست به بزرگوار بگه سیستم بارساییت !! دیگه لو رفته ندیدی هر چی قد بلند داشتن از روی سکوها و نیمکت اورده بودن توی زمین

اگه یه کم شانس داشتیم برد با 12 موقعیت خظرناک یا حداقل مساوی دور از دسترس نبود
تماشاگرهای استقلال بدجور شوکه شدن دیگه داشتن برگشت شعاری رو شروع میکردن که شاهکار رحمتی و بقیه میسر شعارها رو به قبل برگردوند 127fs3556139
عنایتی هم که دیگه اونطرف توفیقی در گل زنی نداشت اینطروف دست به کار شد یکی نیست بگه همون میت میشدی سر جات میموندی خود آرش توپ رو میزد بیرون چقدر دلش میخواست گل بزن که اونطوری شادی کرد
کل یوم بازی بازی خوبی بود و دو نیمه متفاوت داشت ولی ما اونطور که از بازی راضی بودیم از نتیجه چی ؟ نبودیم :D

Arash Milito
28-08-2010, 22:24
فكنم كسايي كه علاقه به فوتبا ل دارن حداقل براي يه بارم كه شده فوتبا ل بازي مي كنن
حالا از شما يه سوال دارم شما تا حالا نشده توفوتبال كه بازي مي كردين چندتا موقعيت گل واسه حريفتون ايجاد كرده باشين و يا به اشتباه دروازه بان گل بخورين آقاي محترم انسان جايز الخطاست هركسي خطايي ميكنه ولي ديگه كمتر پيش مياد اونو تكرار كنه اين طور نيست ؟
پس روي اشتباه عقيلي-رحمتي خرده نگير لطفا سعي نكنين شخصيت كسي كه محبوبيت ملي داره واين جوري تخريبش كنين
کاملا موافقم
تنها نکته ش اینه که با اون حرف قبلیتون در تناقضه.............
عجیبه هم حرفاتون هم رفتاراتون.... فرقی نداره چه استقلالی باشید و چه پرسپولیسی، به هر حال دنبال موقعیتی هستید که جلوی سپاهان سرافراز باشید:1r0n6:

حالا شما دارید میگید که دفاع سپاهان ضعیفه؟؟ اینا توی همین بازی تشخیص میدی؟ بهتره همه ی بازیهای اونا را ببینید و بعدا نظر بدید . اگه مربی تیم ملی مثل شماها بخواد تصمیم بگیره که وضع فوتبال مملکت از این هم بدتر میشه. سپاهان بالای 10 تا موقعیت داشت و از شانس بدش هیچ کدوم گل نشدن حالا شما بد از عمری بازیکنتون یه گل قشنگ زد..... خیرشو ببینید.:D

میگن دست پیش میگیره پس نیوفته.....(!)
جلوی سپاهان سر افراز باشیم؟:دی

Masoud Golden
28-08-2010, 23:38
به نظرم عقیلی هر بازی داره اشتباه میکنه! ای کاش همون پرسپولیس میرفت... بازیکنی که دلش با تیم نیست حتی اگه مسی هم باشه نه تنها مفید نیست ضرر هم داره!
نظرتو برا خودت نگه دار عقیلی 1000برابر امیر تو دلش با تیمه
100000برابر امیر تو محبوب هواداراس

البته میدونم حرف مرد یکیه و شما هم همتون کارشناس فیفا هستین ولی نظرات این بنده خدا ها هم بد نیست ادم بخونه ....

هوشنگ نصیرزاده گفت: سعید مظفری‌زاده در مجموع قضاوت خوبی در دیدار استقلال - سپاهان داشت و سوت‌هایش بر نتیجه بازی تاثیرگذار نبود.
وی در خصوص گلی که سپاهانی‌ها معتقدند بدرستی وارد دروازه تیم استقلال کرده‌اند، گفت: مدافع استقلال در آن زمان بدرستی مانع از ورود توپ به دروازه تیمش شد و با سر به توپ ضربه زد.
این کارشناس داوری خاطرنشان کرد: تصویر دوربینی که پشت دروازه قرار گرفته است برای بررسی اینکه آیا توپ از خط گذشته است یا خیر به ما کمک نمی‌کند اما در تصاویر دوربینی که در بین تماشاگران قرار گرفته است، می توان به این جمع بندی رسید که توپ از خط دروازه عبور نکرده است.
نصیرزاده تصریح کرد: برای ما که ابزار مناسبی برای سنجش تصمیمات داور و کمکش نداریم، مشاهده تصاویر تلویزیونی می تواند حدس‌مان را نزدیک به یقین کند که توپ از خط دروازه عبور نکرده است.
تیم فوتبال استقلال تهران در نخستین دیدار از هفته هفتم مسابقات لیگ برتر با نتیجه 4 بر3 از سد سپاهان گذشت. این نتیجه در حالی رقم خورد که سپاهانی‌ها معتقد بودند در واپسین دقایق مسابقه گلی به ثمر رسانده‌اند که داور به اشتباه از پذیرش آن چشم پوشی کرده است.

مسعود عنايت در خصوص قضاوت شب گذشته مظفري زاده اظهار داشت: بازي ديشب استقلال و سپاهان يکي از حساس ترين ديدارهاي چند فصل اخير بود. به اين دليل که امير قلعه نويي سرمربي سابق استقلال روي نيمکت سپاهان نشسته بود و چند بازيکن فصل پيش استقلال نيز در ترکيب سپاهان بودند. کميته داوران هم براي اين بازي تيم داوري خوبي را انتخاب کرد تا اين ديدار را که نزديک به 80 هزار نفر تماشگر داشت و داراي کش و قوس ها و حساسيت هاي قابل پيش بيني بود، قضاوت کنند.
وي افزود: بازي آنقدر حساس بود که صحنه هاي ناب و حساسي را به دنبال داشت؛ حتي در لحظاتي بازي به سمت متشنج شدن پيش مي رفت که مظفري زاده بخوبي آن را کنترل کرد. وي در 98 دقيقه اي که بازي را سوت زد، به موقع و با آرامش اخطار داد و باعث شده بود بازيکنان به داور احترام بگذارند. تماس چشمي خوبي با کمک هايش داشت و در کل بازي را به خوبي کنترل کرد.
عنايت تصريح کرد: در بازي ديشب صحنه هاي گل سوم سپاهان، چهارم استقلال و همچنين در دو صحنه سپاهاني ها اعتقاد داشتند توپ از خط دروازه عبور کرده است، در صحنه گل سوم سپاهان، استقلالي ها عقيده داشتند که محمدي شارژ شده است. در صحنه گل چهارم استقلال ،برخي گفتند که هم رحمتي شارژ شده و هم گل استقلال آفسايد بوده است. با توجه به بازبيني فيلم، تصميم تيم داوري در تمام اين صحنه ها درست بود و گل سوم سپاهان بدون هيچ خطايي روي محمدي به ثمر رسيد. اين درحالي بود که گل چهارم استقلال هم بدون هيچ خطايي بر روي رحمتي به ثمر رسيد و توپي که به برهاني رسيد، پس از برخورد مدافع ،در شرايط غير آفسايد به مهاجم استقلال رسيد و او توپ را در حالت نامتعادل به پاي سپاهان کوبيد و گل چهارم استقلال به ثمر رسيد.
رئيس کميته داوران با اشاره به صحنه اي که سپاهاني ها اعتقاد داشتند توپ از روي خط دروازه استقلال رد شده بود، گفت: ذکر دو نکته لازم به نظر مي رسد. اول اينکه 32 دوربين در بازي هاي سطح اول جهان يک بازي را پوشش مي دهند و دو دوربين از اين 32 دوربين، روي خط دروازه ها قرار مي گيرد تا در چنين مواقعي تصميم داور و کمکش ارزيابي شود. در رقابت هاي ما که چنين امکاني وجود ندارد. آنچه از تصاوير تلويزيوني و تکرار صحنه هاي آهسته مشخص بود، همه توپ از خط رد نشده بود و طبق قانون حتي اگر يک ميليمتر از توپ از خط 10 تا 12 سانتي متري دروازه رد نشده باشد، توپ گل محسوب نمي شود. در صحنه مشابه در نيمه اول، محمدي توپ را در حالي کنترل کرد که بدنش در داخل دروازه و توپ خارج از دروازه قرار داشت. اگرچه با توجه به شرايط مطمئن ترين شخص درباره اين صحنه خود رضا سخندان، کمک داور است که از همه به صحنه مسلط تر بود.
عنايت گفت از کميته داوران کنفدراسيون سوال مي کنم آيا داوران و کمک داوران عماني، سنگاپوري و سوري مي توانند چنين بازي هايي را سوت بزنند؟ حق مظفري زاده نبود که در جام ملت هاي آسيا سوت بزند؟ بسياري از کارشناسان داوري در آسيا از عدم انتخاب مظفري زاده متعجب شدند؛ در حالي که او و کمک هايش ديشب در يک ديدار حساس و 80 هزار نفري، نمره بالايي گرفتند.

البته عنایت که ملا امیدی بهش نیست ولی نصیرزاده رو فکر کنم قبول داشته باشین انــشالله!!

بازی تموم شده اینا دیگه مزه س چه رد شده باشه چه رد نشده فرقی نداره

Super
29-08-2010, 00:55
نظرتو برا خودت نگه دار عقیلی 1000برابر امیر تو دلش با تیمه
100000برابر امیر تو محبوب هواداراس

من نگفتم قلعه نویی محبوبه!
دوما! تا الان همین آقا هادی محبوبتون یه تنه شش امتیاز کم کرده از تیم!
هانریش عزیز استقلال نیمه اول 3-5-2 بود! همون روش قلعه نویی رو بازی کرد..... به هر حال امیدوارم یه کم بیشتر دقت میکردی!
از هفته دهم بشینید و تفاضلارو بشمرید! خدارو شکر از هافبکمون زیاد تو تیم ملی نیست! یه خسروئه و یه حاج صفی که همیشه اماده بودند و فوتبال زده نمیشدند! (هاشم دفاع وا میسه)
این بار تعطیلات یه نمه به نفعمونه فقط و فقط باید احمد رو یه هافبک دفاعی خوب بکنیم و محرم و فابیو رو هماهنگ. که 10 12 جلسه تمرین به نفعمون میشه!
هانریش جان تخریب نکن!! شما اصفانیا از هم حمایت میکنید من پوسیدگی عنایتی رو قبول دارم اما شماها به هیچ وجه قبول ندارید که هادی عقیلی به دلیل عقده های درونیش داره تیم رو به فنا میرسونه! شک ندارم مثل علیزاده و جباری تو استقلال دو سال پیش محبوب هوادارا میره کنار هوادارا رو سکو.

niloofar_yellow girl
29-08-2010, 01:52
مگه اینکه قلعه نوعی تو خواب ببینه هادی رو گذاشته رو سکو...
این 6 امتیاز هم به فرض شما مقصرش هادی باشه هنوز به گرد امتیازایی که این فصل امیر یه تنه ازمون گرفته نمی رسه!
عقده درونی رو خوب اومدی فقط ای کاش معنیش رو برای امیر تشریح می کردی تا درک کنه هادی تا الان تو سیستم دفاع 4 نفره خطی بازی کرده و همیشه یه یار کمکی داشته.تو تیم ملی جلال و تو سپاهان محسن زوجش بودن.....وقتی سیستم 2-5-3 باشه مدافعا تو یه خط نیستن و تو سیستم قلعه نوعی محسن وسطه و هادی متمایل به چپ بازی می کنه( جایی که اصلا پست تخصصیش نیست )برای همین تو درگیری های هوایی حضور نداره....حالا به زور می خواد هادی تو این سیستم بازی کنه.بنده خدا تو تیم ملی یه پست داره تو سپاهان یه پست و این دقیقا معنی عقده درونیه!

Aria.KD
29-08-2010, 08:00
هانریش عزیز استقلال نیمه اول 3-5-2 بود! همون روش قلعه نویی رو بازی کرد..... به هر حال امیدوارم یه کم بیشتر دقت میکردی!

دوستان نگفتند كه سيستم 3-5-2 سيستم خوبي نيست، گفتند مناسب بازيكناي سپاهان نيست، سپاهان سالهاست كه با سيستم 4 دفاع خطي بازي ميكنه، و سالهاست تفكر مدافعان روي اين سيستم شكل گرفته، پس تغيير اين سيستم توسط سرمربي كار جالبي به نظر نمي ياد، ضمن اينكه ابزار در دسترس سرمربي بيشتر مناسب 4-4-2 هستش، هيچوقت به خاطر ورود دو بازيكن جديد، (بيك زاده و حيدري) سيستم كلي تيم رو تغيير نمي دن بلكه اين دو بازيكن رو با سيستم حاكم هماهنگ مي كنن.

هانریش جان تخریب نکن!! شما اصفانیا از هم حمایت میکنید من پوسیدگی عنایتی رو قبول دارم اما شماها به هیچ وجه قبول ندارید که هادی عقیلی به دلیل عقده های درونیش داره تیم رو به فنا میرسونه! شک ندارم مثل علیزاده و جباری تو استقلال دو سال پیش محبوب هوادارا میره کنار هوادارا رو سکو.

دوست ندارم اين حرفو بزنم، مشكل تيم فقط بازيكنا نيستن، آقاي قلعه نويي فصل پيش ابتدا با نويدكيا درگير شد بعدش عقيلي بعد عمادرضا (كه باعث رفتنش از تيم شد)، اين فصل هم كه بنگر و حاج صفي با ايشون مشكل پيدا كردن. حتي توي بازي با ملوان هيچكدوم از بازيكناي اصفهاني (اصفهاني بودنشون مهم نيست) كه اسكلت اصلي تيم تو فصل قبل بودن داخل زمين نبودن، آقاي قلعه نويي بيشتر تيم رو تبديل به استقلال اصفهان كرده تا سپاهان اصفهان، هويت اصلي سپاهان كه هميشه مبتني بر بازيكن ساز بودن، ضمن جذب چند مهره خوب هر فصل بوده، با اين كار ايشون داره از بين ميره، با اين طرز تفكر، نميشه به نتيجه گرفتن تيم خوشبين بود، يا بايستي بزرگوار طرز تفكرشو عوض كنه يا اينكه آقاي ساكت يه فكر اساسي به حال تيم بكنه!

Super
29-08-2010, 09:47
قلعه نویی به دلیل نداشتن مهاجم سرعتی به کیفیت عماد رضا هرگز نمیتونه به 4-4-2 برگرده چون خط حمله اش به شدت ضعیف میشه...........

این 6 امتیاز هم به فرض شما مقصرش هادی باشه هنوز به گرد امتیازایی که این فصل امیر یه تنه ازمون گرفته نمی رسه!توهم هم حدی داره! امیر فقط 2 امتیاز بازی با ملوان رو نگرفت! همین.

.وقتی سیستم 2-5-3 باشه مدافعا تو یه خط نیستن و تو سیستم قلعه نوعی محسن وسطه و هادی متمایل به چپ بازی می کنه( جایی که اصلا پست تخصصیش نیست )برای همین تو درگیری های هوایی حضور نداره....خوب دوای دردش رو نیمکته!!!!! رجب زاده یا بیک زاده جا عقیلی!!
اسباب 3-5-2 به شدت جوره! مشکل اینه که عقیلی تو این سیستم جا نمیشه!!!!!!!! بنگر و عقیلی یکیشون باید وسط وایسه اون یکی رو نیمکت! از طرفی هم قلعه نویی مربیی نیست به خاطر محبوبیت بازیکن تاکتیک عوض کنه! از منصوریان گنده تر نداریم که نیمکت نشین محض شد!
به خاطر ورود دو بازيكن جديد، (بيك زاده و حيدري) سيستم كلي تيم رو تغيير نمي دنحیدری و بیک زاده توی 4-4-2 هم میتونند بازی کنند! به هیچ وجه عامل تغییر تاکتیک نبودند! به نظر من اصرار بی دلیله که هادی بخواد تو 3-5-2 بازی کنه!!!!
حرفت رو قبول دارم منم میگم که 4 دفاعه یهو نباید بیاد به 3 دفاعه حالا که اومده باید نقاطی که سوتی توش بالائه پاک بشه!! هادی باید بره کنار یا یه بازی در میون با بنگر عوض بشه!!!!!!
دلیل اصرار قلعه نویی هم به نبخشیدن هم فکر کنم این بود که تو 3-5-2 نمیتونه این دوتارو کنار هم بازی بده! نتیجه اش هم میشه این که اندره لوییس که لب خط نمیتونه بدوئه میزنه تو دل دفاع و تک به تک میشه!

david 2010
29-08-2010, 13:57
ديگه دست قلعه نوعي براي تيم هاي حريف روشده. مني كه استقلالي هستم مي دونم كه روشهاي رسيدن گل توسط تيم هاي قلعه نوعي چيه. چه برسه به مربي تيم هاي حريف. ضمنا اين رو هم بدونيد هروقت قلعه نوعي تونسته نتيجه بگيره يك بازيكن فوق العاده تو تيمش داشته. ليگ پنجم نصف بار تيم روي دوش مجتبي جباري بود . ليگ هشتم خسرو حيدري فوق العاده بود و ليگ نهم هم عمادرضا. نتيجه اتكاي بيش از حد به يك بازيكن اين ميشه كه اگه يك هفته اون بازيكن نباشه يا روي فرم اصلي اش نباشه تيم سه چهارم قدرتش رو از دست ميده. تازه حركت هاش براي حريفان كاملا قابل پيش بيني ميشه. شما كه طرفدار سپاهان هستيد يك مقايسه كنيد بين تفكرات ابراهيم زاده و قلعه نوعي جوابشو پيدا مي كنيد. اميدوارم نخواهيد بگيد نظرم اسپم بوده يا توش كل كل داشته و بعد حذفش كنيد. چون هيچكدام از اين دو مورد توي نظرم مشاهده نمي شه.:13:

Super
29-08-2010, 15:58
ديگه دست قلعه نوعي براي تيم هاي حريف روشده. مني كه استقلالي هستم مي دونم كه روشهاي رسيدن گل توسط تيم هاي قلعه نوعي چيه. چه برسه به مربي تيم هاي حريف. ضمنا اين رو هم بدونيد هروقت قلعه نوعي تونسته نتيجه بگيره يك بازيكن فوق العاده تو تيمش داشته. ليگ پنجم نصف بار تيم روي دوش مجتبي جباري بود . ليگ هشتم خسرو حيدري فوق العاده بود و ليگ نهم هم عمادرضا. نتيجه اتكاي بيش از حد به يك بازيكن اين ميشه كه اگه يك هفته اون بازيكن نباشه يا روي فرم اصلي اش نباشه تيم سه چهارم قدرتش رو از دست ميده. تازه حركت هاش براي حريفان كاملا قابل پيش بيني ميشه. شما كه طرفدار سپاهان هستيد يك مقايسه كنيد بين تفكرات ابراهيم زاده و قلعه نوعي جوابشو پيدا مي كنيد. اميدوارم نخواهيد بگيد نظرم اسپم بوده يا توش كل كل داشته و بعد حذفش كنيد. چون هيچكدام از اين دو مورد توي نظرم مشاهده نمي شه.:13:

میشه بگید اگه دستش برا همه رو شده چجوری 15 موقعیت گل جلو استقلال تو آزادی جلو اون همه هواداری که تخریب هم میکردند بازیکنای سپاهان رو ایجاد کرد؟؟؟؟؟
مشکل اینه که دیگه نمیخواید قبول کنید تو موقعیت گل 15-6 سپاهان جلوئه و از روی بی دقتی مهاجما گل نزدیم....

3سال پیش بازیکن تاثیر گذار مس کرمان کی بود که تو جدول امتیازات نیم فصل دوم مس دوم شد؟؟؟؟؟؟؟

david 2010
29-08-2010, 16:49
هواداران استقلال به قلعه نوعي كار آنچناني نداشتند. اگه كسي هم مي گه به قلعه نوعي توهين شد اشتباه مي كنه. روي سخن هواداران استقلال فقط با خسرو حيدري بود. ديديد كه اصلا كوچكترين بي احترامي به عنايتي هم نشد. در مورد موقعيت گل هم بايد بگم توي ايران فقط روش سانتر كردن از جناحين خوب جواب ميده وگرنه توي فوتبال روز دنيا اين روش مدتهاست كه قديمي شده. چرا تيم هاي جلالي و ابراهيم زاده هميشه جلوي قلعه نوعي خوب امتياز مي گيرند. چون اين روشش رو كاملا شناختند. ضمنا انتظار نداري كه استقلال وقتي سه گل جلو افتاده و نيازي به گل زدن نداره بي محابا حمله كنه؟؟اما وقتي بازي سه بر سه شد دوباره استقلال كشيد جلو و گل چهارم رو زد. ضمن اينكه يك تكل به تكل فوق العاده رو هم برهاني با بي دقتي خراب كرد. اين يعني استقلال هروقت اراده كرد گل بزنه به راحتي حمله كرد و با صرف كمترين انرژي ممكن به گل رسيد.

Super
29-08-2010, 18:19
انتظار حمله ندارم! اما انتظار اون همه موقعیت گل که رو دروازش ایجاد بشه هم نداشتم! اگه تو شناختی تاکتیکو پس پرویز مظلومی هم شناخته! پس چطوری نتونست باد حملات رو کم کنه؟!

Masoud Golden
30-08-2010, 23:49
از هفته دهم بشینید و تفاضلارو بشمرید! خدارو شکر از هافبکمون زیاد تو تیم ملی نیست! یه خسروئه و یه حاج صفی که همیشه اماده بودند و فوتبال زده نمیشدند! (هاشم دفاع وا میسه)
این بار تعطیلات یه نمه به نفعمونه فقط و فقط باید احمد رو یه هافبک دفاعی خوب بکنیم و محرم و فابیو رو هماهنگ. که 10 12 جلسه تمرین به نفعمون میشه!

دوست داره سوتی میده
عقده ی درونی مال کسیه که 12 بازی اسیایی 2 برد داره
نه هادی که فینال اسیا بازی کرده

توهم هم حدی داره! امیر فقط 2 امتیاز بازی با ملوان رو نگرفت! همین.
+ + + + + + 6 بازی اسیایی:2qcmh45:از حالا حساب کن:13:

Super
31-08-2010, 00:06
نه هادی که فینال اسیا بازی کرده
اگه هادی فینال اسیا رو بازی کرده قلعه نویی تو دوران بازیگریش یه بار قهرمانی و یه بار نایب قهرمانی اسیا رو تجربه کرده! حالا بیاد بدوئه تا برسه به گرد پاش!
+ + + + + + 6 بازی اسیایی:2qcmh45:از حالا حساب کن:13:

2باخت از 6 بازی اسیایی با سپاهان داشته!!!!! هر شیش تاش رو نباخته که!!!
به هر حال مهم اینه 8 امتیاز تو گروهی گرفته که سال پیشش سپاهان تو اون گروه (خیلی اسون تر از اون) 5 امتیاز گرفت که نسبت به تیم اون سالش توره و رحمتی رو نداشت!
شما به تخریب ادامه بده محسن جان! قطعا مرور زمان همه چیو نشون میده! ما از تخریب شدن قلعه نویی استقبال میکنیم چون میدونیم یه روزی میاد که سپاهان برگشته به صدر جدول! منم احد کردم با خودم که از سایت Sign Out شم و تا بر نگشتن سپاهان به اوج به فروم برنمیگردم!!!! شما هم راحت تخریب کن چون کسی نیست جواب منطقی به حرفای غیر منطقیت بده!
من این وسط فقط اعصاب و روح و روانم رو گذاشتم که هیچ سودی برام نداشته!!!!
پ.ن: ایول آقا بصیرت! یه نفر پیدا شد که حرف حق رو بعد 10 سال تو نود بزنه!

sepahan sara
31-08-2010, 20:45
شما بشینید هر چی میخواهید بگید
بعد که سپاهان دوباره با همین مربی قهرمان شد اونوقت روتون نمیشه بیایید تو سایت

Aria.KD
01-09-2010, 01:11
قلعه نویی به دلیل نداشتن مهاجم سرعتی به کیفیت عماد رضا هرگز نمیتونه به 4-4-2 برگرده چون خط حمله اش به شدت ضعیف میشه...........

پس اگه به خاطر نبود عمادرضا، نمی تونه 2 مهاجمه بازی کنه، پس به دلیل نداشتن ابزار 3 دفاعی نباید تیم رو سه دفاعی کنه.

خوب دوای دردش رو نیمکته!!!!! رجب زاده یا بیک زاده جا عقیلی!!
اسباب 3-5-2 به شدت جوره! مشکل اینه که عقیلی تو این سیستم جا نمیشه!!!!!!!! بنگر و عقیلی یکیشون باید وسط وایسه اون یکی رو نیمکت! از طرفی هم قلعه نویی مربیی نیست به خاطر محبوبیت بازیکن تاکتیک عوض کنه! از منصوریان گنده تر نداریم که نیمکت نشین محض شد!

حماقت محضه وقتی بهترین مدافع ایران رو در اختیار داری از سیستمی استفاده کنی که دو مدافع معمولی رو جاش بذاری و بهترین مدافع ایران رو روی نیمکت بشونی، ضمن اینکه اگر شرایط عوض بشه عقیلی مدافع سپاهان و محبوب طرفدارا هستش و توی تیم می مونه، ولی بیک زاده پس از اتمام قرارداد اگه شرایط استقلال جور بشه بر می گرده استقلال، هنر یه مربی این نیست که از تیمی که توش موفق بوده و تنها سیستمی که بلده، بازیکنا رو جمع کنه، هنر مربی اینه که با ابزاری که مختص به هر تیمی هستش بهترین بهره برداری رو بکنه، ما نمی خوایم قلعه نویی سپاهان اصفهان رو ویران کنه و با استقلال اصفهان قهرمان بشه، اگه سپاهان عقیلی و بنگر رو نداشت شاید حرف شما درست بود! سپاهان سال گذشته با همین خط دفاعی بهترین خط دفاعی لیگ رو داشت پس نیازی نبود این ترکیب دفاعی رو به هم بزنه!

2باخت از 6 بازی اسیایی با سپاهان داشته!!!!! هر شیش تاش رو نباخته که!!!
به هر حال مهم اینه 8 امتیاز تو گروهی گرفته که سال پیشش سپاهان تو اون گروه (خیلی اسون تر از اون) 5 امتیاز گرفت که نسبت به تیم اون سالش توره و رحمتی رو نداشت!

میشه بگی 5 تا رو چطوری جمع بستی؟ تا اونجا که یادم ([Only registered and activated users can see links])می یاد سپاهان اون سال 7 ([Only registered and activated users can see links]) امتیاز گرفت، 3 امتیاز مقابل الاتفاق عربستان، 3 امتیاز مقابل الشباب امارات و 1 امتیاز هم مقابل بنیادکار ازبکستان گرفت. ولی این مهمه که سپاهان قلعه نویی از سپاهان کاظمی بسیار پر مهره تر و قویتر بود!

شما به تخریب ادامه بده محسن جان! قطعا مرور زمان همه چیو نشون میده! ما از تخریب شدن قلعه نویی استقبال میکنیم چون میدونیم یه روزی میاد که سپاهان برگشته به صدر جدول!

ما هم امیدواریم سپاهان به صدر جدول برگرده چون خالصانه طرفدار سپاهان هستیم! ولی ترجیح می دیم سپاهان اصفهان اوج بگیره تا استقلال اصفهان، چون استقلال اصفهان برای ما طرفداری سپاهان افتخار مقطعی داره، و خیلی زود هم امکان داره متلاشی بشه، ولی سپاهان اصفهان همیشه برای ما افتخار آفرینی می کنه، بنده سال گذشته از آقای قلعه نویی حمایت می کردم چون با سپاهان اصفهان افتخار آفرینی می کرد، ولی امسال بزرگوار تیم رو تبدیل به استقلال اصفهان (یا بهتره بگیم شعبه استقلال تهران) کرده، و هر چی استقلالیها از سپاهان متنفر بشن و بدشون بیاد، خالصانه بگم: هیچ جوابی نداریم که بهشون بدیم، اینکه از بردن سپاهان توی پوست خودشون نگنجن و خیلی خوشحال بشن حق دارن چون بهترین بازیکناشون رو به خدمت گرفتیم، ولی جلوی استقلال متلاشی شده حرفی برای گفتن نداشتیم!

منم احد کردم با خودم که از سایت Sign Out شم و تا بر نگشتن سپاهان به اوج به فروم برنمیگردم!!!! شما هم راحت تخریب کن چون کسی نیست جواب منطقی به حرفای غیر منطقیت بده!
من این وسط فقط اعصاب و روح و روانم رو گذاشتم که هیچ سودی برام نداشته!!!!

اینطوری بهتر میشه، چون جو آروم میشه که بتونیم راجع به راه حل مشکلات تیم بحث کنیم.

ما همگی طرفدار سپاهان هستیم، و دوس داریم تیممون بهترین نتیجه رو بگیره، الان هم اگه انتقادی هست برای بهتر کردن وضعیت تیم هستش یه طرفدار سپاهان همیشه سپاهانی هستش، ولی قلعه نویی بعد از ترک سپاهان متعلق به تیمی هستش که داره توش سرمربی گری میکنه، اگه سپاهان به صدر برگرده با افتخار و غرور می یایم و از تیم حمایت می کنیم نه از آقای قلعه نویی، و اگه تیم به صدر جدول برگشت یعنی آقای قلعه نویی اشتباهات رو بر طرف کرده پس از ایشون فقط به عنوان سرمربی سپاهان حمایت می کنیم.

Aria.KD
01-09-2010, 02:03
ليگ پنجم نصف بار تيم روي دوش مجتبي جباري بود . ليگ هشتم خسرو حيدري فوق العاده بود و ليگ نهم هم عمادرضا. نتيجه اتكاي بيش از حد به يك بازيكن اين ميشه كه اگه يك هفته اون بازيكن نباشه يا روي فرم اصلي اش نباشه تيم سه چهارم قدرتش رو از دست ميده. تازه حركت هاش براي حريفان كاملا قابل پيش بيني ميشه.

در مورد جباری و حیدری نظری ندارم چون بنده طرفدار استقلال نیستم! ولی در مورد عماد رضا با نظرتون موافق نیستم، چون سپاهان سال گذشته عقیلی، رحمتی، حاج صفی و محرم نویدکیا با وجود مصدومیت هر چند وقت یکبار رو داشت! که هر کدوم روی موفقیت تیم تأثیر به سزایی داشتن.

شما كه طرفدار سپاهان هستيد يك مقايسه كنيد بين تفكرات ابراهيم زاده و قلعه نوعي جوابشو پيدا مي كنيد.

در مورد ابراهیم زاده حرفتون رو قبول دارم، ابرهیم زاده با قلعه نویی قابل قیاس نیست، به هر حال ابراهیم زاده از مکتب فوتبال سپاهان هست، ولی قلعه نویی از مکتب فوتبال استقلال هستش!

اميدوارم نخواهيد بگيد نظرم اسپم بوده يا توش كل كل داشته و بعد حذفش كنيد. چون هيچكدام از اين دو مورد توي نظرم مشاهده نمي شه.:13:

در مورد اسپم هم بهتره قوانین سایت رو مطالعه کنید! اگه اون شرایط رو نداشته باشه هیچ کس حق نداره اون پستو به عنوان اسپم پاک کنه!

ضمنا انتظار نداري كه استقلال وقتي سه گل جلو افتاده و نيازي به گل زدن نداره بي محابا حمله كنه؟؟اما وقتي بازي سه بر سه شد دوباره استقلال كشيد جلو و گل چهارم رو زد. ضمن اينكه يك تكل به تكل فوق العاده رو هم برهاني با بي دقتي خراب كرد. اين يعني استقلال هر وقت اراده كرد گل بزنه به راحتي حمله كرد و با صرف كمترين انرژي ممكن به گل رسيد.

اگه ادعا می کنید هر وقت اراده کرده، پس تک به تک برهانی که خراب شد لابد جزو اراده تیمتون نبوده!!!!

در مورد گل چهارم هم اگه اشتباه اون بازیکن فوق العاده سالهای پیشتون (عنایتی) نبود!، نمی تونستید به ثمر برسونید، گل چهارم استقلال یه اتفاق بود پس نمیشه اسم اراده تیمی یا اینکه هر وقت اراده کردید، گل زدید رو روش گذاشت!!! چون ممکن بود بر عکس این اتفاق بیوفته، تیمی که با اقتدار هستش و هر وقت اراده کنه گل می زنه، اجازه نمی ده که بازی ای که 3-0 جلو هست رو حریف 3-3 مساوی کنه!!!

البته من به عنوان یه هوادار سپاهان به شما به عنوان یه هوادار استقلال تبریک می گم چون تیم متلاشی شده استقلال (نسبت به سال قبل) تونست تیم پر مهره سپاهان رو شکست بده، این برای استقلال یه نتیجه بسیار عالی محسوب میشه. (خواهشاً بد برداشت نکنید این رو بدون گوشه کنایه می گم!)

Super
01-09-2010, 10:22
در مورد گل چهارم هم اگه اشتباه اون بازیکن فوق العاده سالهای پیشتون (عنایتی) نبود!، نمی تونستید به ثمر برسونید، گل چهارم استقلال یه اتفاق بود پس نمیشه اسم اراده تیمی یا اینکه هر وقت اراده کردید، گل زدید رو روش گذاشت!!! چون ممکن بود بر عکس این اتفاق بیوفته، تیمی که با اقتدار هستش و هر وقت اراده کنه گل می زنه، اجازه نمی ده که بازی ای که 3-0 جلو هست رو حریف 3-3 مساوی کنه!!!
آریا یه سری حرف میزنی وسطش یه جا یه طرفه به قاضی میری. اگه داری تحلیل میکنی درست همه چیو تحلیل کن.....
گل چهارم که

اصلا بنگر خطایی رو میداوودی نکرد که داور الکی خطا گرفت و تو نود هم اقرار کرد.
داری عنایتی رو تخریب میکنی در صورتی که اشتباه فجیع رو مهدی رحمتی کرد که نور پرژکتور ورزشگاه رو بهونه کرد! نمیدونم چطوریه که فقط تو چشم مهدی رحمتی نور میخوره و بقیه گلر ها تو آزادی مشکلی ندارند!!!!
حالا اگه عنایتی اونجا نبود یه بار دیگه گل رو ببین! حنیف پشت عنایتی بود! پس اون توپ صد در صد گل میشد!

لطفا در پست های بعدی همه جوانب رو نگاه کن نه یدونشو! یکم فشار داره. میدونم. حقیقت اینه که 4 گل خوردیم 1یش پاس گل هادی عقیلی بود یکی دیگش مصاف تک به تک با مجیدی سه دور دور خودش چرخید (مصاف رو در رو که ربطی به جای بازی نداره که!!؟)!
گل چهارم هم اشتباه داور و رحمتی و عنایتی (به ترتیب بود!) عنایتی به قول شما گند زده و بازیکن نیست چرا مهتی رحمتی اونطوری کرد؟!!
4گل خوردیم 3تاش تقصیر خط دفاعمون بود و 75درصدش تقصیر بهترین مدافع ایران!!!!
اگه اشتباه واسه هادی عقیلی که ادعا میکنید بهترین دورانشه و بهترین بازیکن مدافع ایرانه وجود داره پس عنایتی اشتباهش اشکالی نداره!!!!!!!!!
همه جوانب رو نگاه نمیکنید!
آریا جان خودت هم میدونی کسایی هستند حاضرند سپاهان اصفهان نتیجه نگیره تا تخریب کنند مربیشونو!!!
سرمربی گرامی سپاهان حتی حمایتی که ازش دم میزنی رو هم نداره!

pandora tomorrow
01-09-2010, 10:57

من کاری با بحثتون ندارم ولی لطفا خیال پردازی نکن!! کی اقرار کرد؟!!!

Super
01-09-2010, 12:42
من کاری با بحثتون ندارم ولی لطفا خیال پردازی نکن!! کی اقرار کرد؟!!!
برنامه نود..... خود فنایی! خود مظفری هم گفت الان که دوباره میبینم ممکن بود تصمیم رو عوض کنم!!!!
اما نظرم رو این بود که نوک پای بنگر خورد به پشت پا میداوودی!!! (اشتباه بود نظرشون!)

khaf Esteghlali
01-09-2010, 13:20
برنامه نود..... خود فنایی! خود مظفری هم گفت الان که دوباره میبینم ممکن بود تصمیم رو عوض کنم!!!!
اما نظرم رو این بود که نوک پای بنگر خورد به پشت پا میداوودی!!! (اشتباه بود نظرشون!)

تو واقعا به فنایی اعتقاد داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بصیرت خدایی راست می گفت سر بازی نفت خطای اول که گفت پنالتی است یارو با یک دست هل داد طرف رو گفت خطاست بعد صحنه بعدی یارو قشنگ با دو دستش هل داد ولی خطا نگرفت لا خیلی ضایع بود که داره اشتباه می کنه ولی برای اینکه ضایع نشه مجبور شد سر حرف خودش وایسته:winksmiley02:

Aria.KD
01-09-2010, 13:24
آریا یه سری حرف میزنی وسطش یه جا یه طرفه به قاضی میری. اگه داری تحلیل میکنی درست همه چیو تحلیل کن.....
گل چهارم که

داری عنایتی رو تخریب میکنی در صورتی که اشتباه فجیع رو مهدی رحمتی کرد که نور پرژکتور ورزشگاه رو بهونه کرد! نمیدونم چطوریه که فقط تو چشم مهدی رحمتی نور میخوره و بقیه گلر ها تو آزادی مشکلی ندارند!!!!
حالا اگه عنایتی اونجا نبود یه بار دیگه گل رو ببین! حنیف پشت عنایتی بود! پس اون توپ صد در صد گل میشد!

به به شما که قرار بود تا سپاهان نیاد صدر جدول دیگه داخل روم نیای! یا شایدم سپاهان اومده صدر جدول ما بیخبریم، اگه اینطوریه بگو خوشحال میشیم!

در مورد اون دندان پوسیده استقلال که می گی خدا وکیلی برآیند و تأثیر مثبتش توی تیم چی بوده؟

خوب من این حرفو در جواب کس دیگه ای زدم و گفتم که گل چهارم استقلال اتفاقی بود! خوب اگه به قول شما اونجا بنگر خطایی نکرده، پس نباید این خطا گرفته می شد، بازم این حرف منو که می گم گل چهارم استقلال اتفاقی بودش رو لوث نمی کنه!

ولی این زیاد مهم نیست تو داری گل تیم سپاهان رو مقصر می کنی تا از دندان پوسیده استقلال حمایت کنی!

لطفا در پست های بعدی همه جوانب رو نگاه کن نه یدونشو! یکم فشار داره. میدونم. حقیقت اینه که 4 گل خوردیم 1یش پاس گل هادی عقیلی بود یکی دیگش مصاف تک به تک با مجیدی سه دور دور خودش چرخید (مصاف رو در رو که ربطی به جای بازی نداره که!!؟)!

گل چهارم هم اشتباه داور و رحمتی و عنایتی (به ترتیب بود!) عنایتی به قول شما گند زده و بازیکن نیست چرا مهتی رحمتی اونطوری کرد؟!!
4گل خوردیم 3تاش تقصیر خط دفاعمون بود و 75درصدش تقصیر بهترین مدافع ایران!!!!
اگه اشتباه واسه هادی عقیلی که ادعا میکنید بهترین دورانشه و بهترین بازیکن مدافع ایرانه وجود داره پس عنایتی اشتباهش اشکالی نداره!!!!!!!!!
همه جوانب رو نگاه نمیکنید!

اشتباه مکرر مدافعان سپاهان تو چند بازی اخیر رو بارها و بارها دوستان بهش اشاره کردن، بهم خوردن ترکیب خط دفاعی توسط شخص آقای قلعه نویی هستش!

ما داریم این دندان پوسیده استقلال رو تخریب می کنیم یا شما هادی عقیلی رو؟ هادی عقیلی تو زمان سرمربی گری 4 تا مربی تو تیم ملی بازیکن فیکس خط دفاعی بوده، ولی این آقایی که شما سعی می کنی ازش دفاع کنی غیر از تیم های قلعه نویی توی کدوم تیم بهش بازی رسیده، کی بوده غیر از قلعه نویی که دقیقه 75 هاشمیان رو از زمین بیرون بکشه و ایشونو تو زمین نگه داره؟ هادی تو زمان هر 4 تا مربی تو تیم ملی فیکس بود و عملکرد فوق العاده ای داشت حتی تا کسب عنوان بهترین بازیکن آسیا پیش رفت، ولی عنایتی چه افتخاری رو با تیم ملی کسب کرده؟ فقط تو زمان سرمربی گری آقای قلعه نویی تو تیم ملی بهش بازی رسید، که توی اون چند بازی که فیکس بود حتی به تیم درجه سومی مالزیا هم نتونست گل بزنه! چه برسه به اینکه بخواد خاری رو از کف پای تیم ملی بکنه!

آقای f4fabregas دست از تخریب بازیکنای سپاهان به خاطر حمایت کردن از یه بازیکن معلوم الحال دست بردار!

pandora tomorrow
01-09-2010, 13:33

فنایی گفت خطا نبوده! مظفری هم نگفت ممکن بود تصمیم رو عوض کنم کی همچین حرفی رو زد؟ اون چیزی که دوست داری میشنوی ها !!!
پس احتمالا اون من بودم که گفتم به احترام اقای فنایی که استاده بندست حرفی نزدم و الان که اقای بصیرت بحثش رو کرد من حرف میزنم و من نظره دیگه ای دارم و احتمالا من بودم که گفتم اقای عنایت و نصیرزاده اعتقاد داشتن که خطا بوده!!!!!!
:372:

Super
01-09-2010, 13:52
تو واقعا به فنایی اعتقاد داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بصیرت خدایی راست می گفت سر بازی نفت خطای اول که گفت پنالتی است یارو با یک دست هل داد طرف رو گفت خطاست بعد صحنه بعدی یارو قشنگ با دو دستش هل داد ولی خطا نگرفت لا خیلی ضایع بود که داره اشتباه می کنه ولی برای اینکه ضایع نشه مجبور شد سر حرف خودش وایسته:winksmiley02:
والا ما اعتقادی نداریم! اما اگه خدایی نکرده یه صحنه خطا به ضرر استقلال باشه و هزار نفر رد بکنند این مساله رو اما فنایی تاییدش کنه میشه اسطوره ی داوری!
+++++++++++++++++
اریا جان اگه پست شما جامع و شامل بود من جوابی نمیدادم! قبل اشتباه عنایتی اشتباه رحمتی بود! من عنایتی رو تبرئه نمیکنم! تا الان هم هیچ تاثیر مثبتی تو تیم نداشته حرفت درسته. اما مساله اینه که شما هم داری هادی رو تبرئه میکنه!!!!!!! وقتی تو مصاف نفر به نفر با مجیدی میره تو باقالیا تقصیر مربی چیه!؟؟؟؟؟؟؟
خداییش این دیگه اخرین پست من تو این روم نفرین شده :دی! بود! غیر منطقی بودنم حدی داره! شما نمیخوای قبول کنی که هادی داره گند میزنه این در شرایطیه که من حقیقت رو قبول میکنم که عنایتی خراب کرده اما شما گند زدن بازیکن رو میگی چون 3 دفاعه شدیم!!! من بحث تغییر از چهار به سه دفاع رو قبول دارم! اما این دلیل نمیشه که مصاف تن به تن هم لوله بشه بره! اون استحکام قبلی رو نداره!
منم کل سپاهان رو مقصر نکردم که یه نفر رو تبرئه کنم!!!!!!!!!! هادی عقیلی در زمان کدوم 4 سرمربی فیکس تیم ملی بوده!؟؟؟؟ یه جوری میگی که انگار 8 ساله مثل نکونام یا کعبی داره فیکس بازی میکنه قلعه نویی اوردش تو تیم ملی! زمان برانکو و بلاژ که هیچی نبود و گه گداری رو نیمکت!!
قلعه نویی اوردش تو تیم و بعدش علی دایی و حالا هم قطبی!!!!!! دلیل اصلی دعوت قلعه نویی تو اون سال هم آقای گلیش تو لیگ بودش.... همون طور که قبلا خیلیلی هم به این دلیل دعوت میشد. با برانکو هم به جام جهانی رفت آقای عنایتی!!! من هیچ حمایتی از رضا عنایتی نکردم و ندارم که بکنم! اما شما هایی که سنگ هادی رو به سینه میزنید سرتونو کردید زیر برف و حقایق رو نمیبینید!
بهترین مدافع آسیا با ضربه سر پاس گل برای میداوودی نمیندازه!!
جلوی بازیکن برزیلی درجه 3 نمیذاره به اون راحتی توپش سانتر شه
و تو مصاف تن به تن اونطوری دریبل نمیخوره!!!
به نقل از گل: هادی عقلی از اون هادی عقیلیه همیشگی فقط موهای خرماییش رو به همراه داشت!!!!:125e:
من پدر کشتگیی با کسی ندارم من فقط انتقاد میکنم از عملکرد ایشون همینطور که شما از عملکرد قلعه نویی انتقاد میکنید!!!!!
شماها 90دقیقه تیم سپاهان رو میبینید اما قلعه نویی روزی دو نوبت تمرین با اون تیم داره! فکر نکنم بیشتر از قلعه نویی توانایی و زکاوت داشته باشید که ترکیب رو تو یه نیم نگاه 90 دقیقه ای حدس بزنید!!!!!!! اگه هم تونستید اسمتونو بذارید نابغه فوتبال!

david 2010
01-09-2010, 16:44
عنايتي ابدا دندان پوسيده نيست. كسي كه سه بار آقاي گل ليگ شده چطور ميشه دندان پوسيده؟توي يك نيم فصل ميره الامارات و اون تيم قهرمان حذفي امارات ميشه و ركورد خوب گلزني رو به جاي مي گذاره ميشه دندان پوسيده؟عتايتي توي بازيهاي مهمتر از اين(داربي)به پرسپوليس جلوي كلي تماشاگر گل زده بعد درسته بهش بگيم دندان پوسيده؟عنايتي ركورد بيشترين گل زده در يك فصل(ليگ پنجم با 21گل با پيراهن استقلال) و همچنين بيشترين گل زده در يك بازي(7گل با پيراهن ابومسلم)رو داره .ممكن بگي اين لقبي بود كه مديرعامل قبلي استقلال به عنايتي داد كه من مي گم اون مديرعامل چيز زيادي از فوتبال سرش نمي شد و درپايان خود ايشون به عنوان دندان پوسيده از استقلال اخراج شد.:laugh4::laugh4:

Aria.KD
01-09-2010, 16:57
خداییش این دیگه اخرین پست من تو این روم نفرین شده بود!

شما قبل از اين هم گفته بودي كه توي اين روم ديگه پست نمي دي! پس اين نشون ميده كه براي حرف خودت هم ارزشي قائل نيستي! من ديگه نبايد جواب شما رو بدم! متوجه منظورم كه هستي!

غیر منطقی بودنم حدی داره! شما نمیخوای قبول کنی که هادی داره گند میزنه این در شرایطیه که من حقیقت رو قبول میکنم که عنایتی خراب کرده اما شما گند زدن بازیکن رو میگی چون 3 دفاعه شدیم!!! من بحث تغییر از چهار به سه دفاع رو قبول دارم! اما این دلیل نمیشه که مصاف تن به تن هم لوله بشه بره! اون استحکام قبلی رو نداره!

اریا جان اگه پست شما جامع و شامل بود من جوابی نمیدادم! قبل اشتباه عنایتی اشتباه رحمتی بود! من عنایتی رو تبرئه نمیکنم! تا الان هم هیچ تاثیر مثبتی تو تیم نداشته حرفت درسته. اما [B]مساله اینه که شما هم داری هادی رو تبرئه میکنه!!!!!!! وقتی تو مصاف نفر به نفر با مجیدی میره تو باقالیا تقصیر مربی چیه!؟؟؟؟؟؟؟

چرا کسی جواب نمیده! عنایتی دندون پوسیده! (قبول!) چرا مهدی رحمتی عقاب آسیای سپاهان پاس گل میده به برهانی!!!!!!!!
ایشونم جاییشون پوسیده!؟!؟

ما نمي گيم عقيلي داره عالي بازي ميكنه، ولي اونجا بحث عنايتي بود كه شما مغلته كردي و بحث عقيلي رو پيش كشيدي اين دو معقوله از هم جداست!

شما ابتدا جواب حرفاي منو بطور منطقي بده (توي دو تا پست قبلي) بعد بيا وارد بحث من با كس ديگه اي بشو! بحث عنايتي رو در جواب كس ديگه اي پيش كشيدم! شما اگه نمي توني جواب منو بدي چرا توي بحث ديگه با منحرف كردن بحث، تازه اونم با پيش كشيدن بحث كس ديگه اي سعي داري بحثو به نفع خودت جلو ببري!

درضمن اين حرفي كه شما راجع به اشتباه مدافع مي زني رو كسي مي زنه كه تا حالا فوتبال بازي نكرده باشه، وقتي كه يه مدافع توي سيستم 4 دفاعه يكي از بهترين مدافعاي ليگ باشه، ولي توي سيستم 3 دفاعي تو پست غير تخصصي به كار گرفته بشه تبديل به يه مدافع معمولي ميشه كه اين نه تنها انر‍‍‍‍‍ژي بازيكن رو تلف مي كنه بلكه باعث افت روحي هم ميشه پس مدافع توي زمان حساس تمركز كافي براي عكس العمل هاي مناسب روي توپ رو نداره! شما بدون اگه عنايتي بهترين مهاجم ايران باشه براي هوداراي سپاهان هيچ وقت جاي عقيلي رو نمي گيره، پس سعي نكن با تخريب عقيلي بازي عنايتي رو توجيه كني اين دو بازيكن پستشون فرق ميكنه پس خواهشا به هم ربطشون نديد!

هادی عقیلی در زمان کدوم 4 سرمربی فیکس تیم ملی بوده!؟؟؟؟
قلعه نویی اوردش تو تیم و بعدش علی دایی و حالا هم قطبی!!!!!!

منصور ابراهيم زاده رو فراموش كردي!

با برانکو هم به جام جهانی رفت آقای عنایتی!!!

هر سه تا بازي هم فيكس بود!!! يادم نيست چند دقيقه بازي كرد؟ اصلا بازي كرد؟

Masoud Golden
02-09-2010, 00:07

اگه با این همه بازیکن نتونه قهرمان کنه باید بره ...............

niloofar_yellow girl
02-09-2010, 00:57
آریا جان لطف کن این تاپیک رو ببند چون پرونده بازی بسته شده و اینجا شده پاتوق تخلیه هیجان و خالی کردن بغض!
پس طوفان زرد برای چیه؟

Hanrish
02-09-2010, 01:46
هر سه تا بازي هم فيكس بود!!! يادم نيست چند دقيقه بازي كرد؟ اصلا بازي كرد؟

زمان جام جهانی توی دوران اوج گل زنی بود . فکر کنم اصلاً به جام جهانی نبردنش ولی حتم دارم هیچ بازی نکرد که میگفت جنازه من به پرتغال یا آنگولا گل میزد که حسابی سوژه شد با این جمله :D

سپاهانی زاده
11-09-2010, 21:22
عقیلی رو سکوها نشست و هیچ مشکلی هم پیش نیومد.

تیم بزرگی مثل سپاهان را به نام افرادی مثل عقیلی و غیره سند نزده و نخواهند زد.

حالا خیلی مونده تا سپاهان بتونه دید هواداراش را مثل خودش حرفه ای کنه.

Aria.KD
17-09-2010, 14:43
عقیلی رو سکوها نشست و هیچ مشکلی هم پیش نیومد.

تیم بزرگی مثل سپاهان را به نام افرادی مثل عقیلی و غیره سند نزده و نخواهند زد.

حالا خیلی مونده تا سپاهان بتونه دید هواداراش را مثل خودش حرفه ای کنه.

نمی دونم شما طرفدار آقای قلعه نویی هستید یا اینکه با اون طرفدارای کاذب سپاهان که طرفدار آقای قلعه نویی بودن نسبتی دارید ، ولی ما واقعا طرفدار سپاهان هستیم، و از بازیکنایی که برای تیممون زحمت کشیدن و حق به گردن این تیم و هوادارا دارن حمایت می کنیم از جمله آقای عقیلی، اینکه آقای عقیلی روی سکو نشست و مشکلی پیش نیومد فقط نظر شخصی شما هستش!!
ولی من فقط می دونم باند و باند بازی ای که آقای قلعه نویی شروع کرده جزو فوتبال حرفه ای نیستش عقیلی به خاطر دلالیل منطقی و حرفه ای سکو نشین نشد، بازی قبلی رو جلوی تیم آخر جدول فقط با اختلاف یه گل بردیم فرصت های مسلم گلزنی حریف بیش از سپاهان بود، ترکیب سه دفاعی آقای قلعه نویی افتضاح بود، سپاهان بازی ای که بایستس می باخت رو با خوش شانسی آقای قلعه نویی برد. یک گل زدن به تیم آخر جدول و بدترین خط دفاعی برای سپاهان در حالیکه میزبان بود اونم با این بازیکنا جای افتخار و خوشحالی نداره!
نبودن مدافع فیکس تیم ملی و مدافع فیکس این چندین ساله سپاهان توی لیست 18 نفره برای سپاهان بالاتر از یه بحرانه! سپاهان شانس اورد اون بازی رو نباخت. امیدوارم یا آقای قلعه نویی یکدندگی خودش رو کنار بگذاره و تفکرشو عوض کنه یا اینکه آقای ساکت یه فکری به حال تیم بکنه و با اخراج آقای قلعه نویی تیم رو از این وضعیتی که توش گرفتار شده رها کنه!

rozhina
17-09-2010, 20:28
در چارچوب بازي‌هاي هفته نهم ليگ برتر فوتبال تيم‌هاي فوتبال سپاهان و نفت تهران در ورزشگاه دستگردي به مصاف هم رفتند كه اين بازي در نهايت با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد.
ديدار تيم‌هاي نفت تهران و سپاهان اصفهان داراي حواشي خاص خود بود كه در يكي از مهمترين اين حواشي، امير قلعه نويي در يك صحنه بشدت به عملكرد داور بازي اعتراض كرد.
در اين ديدار كه افشين قطبي و عليرضا منصوريان، سرمربي و مربي تيم ملي و همچنين عزيزالله محمدي رئيس سازمان ليگ از نزديك آن را تماشا مي‌كردند قلعه نويي به همراه مجيد بصيرت سرپرست سپاهان در يك صحنه نسبت به بي تفاوتي غلامرضا جباري، داور اين بازي به راي كمك خود مبني بر اعلام پنالتي به سود اين تيم به شدت اعتراض كرد.
** محمد دايي، بهزاد غلامپور، ادموند اختر، محمود شافعي، حميد بابازاده و جلال طالبي نيز از تماشاگران بازي سپاهان و نفت تهران بودند.
** ارائه ندادن ليست بازيكنان دو تيم سپاهان و نفت تهران به خبرنگاران باعث بوجود آمدن اعتراض خبرنگاران شد.
** هرچند هادي عقيلي، مدافع ملي پوش و مغضوب امير قلعه نويي و تيم سپاهان هفته گذشته از روي سكوها كار را دنبال مي‌كرد اين هفته در تركيب اصلي تيمش قرار داشت.
** در دقيقه 67پارچه پرچم كمك داور اول بازي از ميله خود جدا شد و اين كمك داور تا دقايقي متوجه اين موضوع نشد.
** از اين مسابقه حدود 1000تماشاگر استقبال كردند.
** تيم سپاهان در اين مسابقه بدليل ميزباني از لباس‌هاي سفيد استفاده كرد و نفت تهران با لباس زرد در ميدان حاضر شد.
** تماشاگران تيم نفت تهران در پايان بازي با سر دادن شعارهايي به تمسخر نتيجه تيم پرستاره سپاهان پرداختند.
منبع: وبسایت روزنامه ورزشی نود

m_acmilan
19-09-2010, 13:07
به نظر من مشكل سپاهان روحيه
اين ايرانيا زودي اشباع ميشن
اينو از اونجايي ميشه فهميد كه تا حالا هيچ تيمي تو ليگ برتر دو بار پشت سر هم قهرمان نشده يا اينكه سال بعد از قهرماني خوب ظاهر نشده
اينو در مورد سپاهان هم ميشه ديد

سپاهانی زاده
20-09-2010, 12:14
عقیلی در تیم ملی هم زیاد سوتی میده.

شاید به سرنوشت علی انصاریان دچار بشه.

از کسی طرفداری می کنی که تا مرز پرسپولیسی شدن رفت و بعد از اونها

معذرت خواست؟؟عقیلی چه دینی به گردن سپاهان داره.مگه مجانی بازی کرده؟؟

فوتبال حرفه ای را چه به این حرفها.؟؟ب

Super
20-09-2010, 15:38
سپاهانی زاده ([Only registered and activated users can see links]) عزیز پیشنهاد میکنم بیخیال حمایت از امیر قلعه نویی شو حداقل تو این سایت!
اریا جان لطفا iP من و سپاهانی زاده ([Only registered and activated users can see links]) رو چک کن. پست دادم تا یه وقت فکر نکنید رفتم یه یوزر دیگه ساختم که بیام اینجا حمایت بکنم!!!!!
ایشالله امیرخان اخراج میشه ما هم یه نفسی میکشیم!!!!
من سپاهانی نیستم!! چه دائمش چه کاذبش! ما فقط طرف قلعه نویی و کمی تا اندکی کم استقلالی هستیم... لطفا انگ سپاهانی بودن رو به من نزنید! سپاهان فقط منو یاد دو رویی افراد این روزگار میندازه!!!!:shame:

باتشکر.... بازم میگم که ip من و دوست بالاییمونو چک کن که سوء تفاهم نشه!!!!!!!

Aria.KD
20-09-2010, 23:03

تا مرز پرسپولیس شدن پیش رفت چون این آقا (آقای قلعه نویی) با عقیلی و اکثر بازیکنای سپاهان مشکل پیدا کرد، عماد رضا هم به همین خاطر رفت، اگه عماد رضا یه روزی با ترکیب پرسپولیس جلوی سپاهان قرار گرفت مثل بعضی طرفدارهای سرخابی نه تنها اونو هو نمی کنیم بلکه به خاطر زحماتی که برای تیم کشید ازش تشکر می کنیم.

عقیلی چه دینی به گردن سپاهان داره.مگه مجانی بازی کرده؟؟

فوتبال حرفه ای را چه به این حرفها.؟؟

ببخشید نکنه عنایتی مجانی بازی میکنه و ما بیخبریم، فوتبال حرفه ای تماشاگر حرفه ای میخواد، تماشاگر حرفه ای یعنی: اگه عماد رضا یه روزی با ترکیب پرسپولیس جلوی سپاهان قرار گرفت به خاطر زحماتی که سالها برای تیم کشید ازش تشکر کنیم. نه مثل مثل بعضی از طرفدارهای سرخابی اونو هو کنیم (خسرو حیدری).

من سپاهانی نیستم!! چه دائمش چه کاذبش! ما فقط طرف قلعه نویی و کمی تا اندکی کم استقلالی هستیم... لطفا انگ سپاهانی بودن رو به من نزنید! سپاهان فقط منو یاد دو رویی افراد این روزگار میندازه!!!!:shame:

آقای f4fabregas شما داری راه رو عوضی می ری، این خوبه که اعتراف می کنی سپاهانی نیستی و استقلالی هستی پس برو و از چیزی که بهش اعتقاد داری حمایت کن (یعنی از استقلال) آدم خوب نیست سست عنصر باشه! دوستیت با آقای قلعه نویی رو هم جایی دیگه ابراز کن و تو مسائل شغلیش دخالت نکن!
اگه اخراج آقای قلعه نویی باعث بهبود وضعیت سپاهان میشه امیدواریم اینطوری بشه، در ضمن بهت اکیداً تذکر می دم! ما طرفدار سپاهان هستیم و به هیچ وجه دورو نیستیم، اگه از آقای قلعه نویی حمایت کردیم فقط به خاطر اینه که سرمربی تیممون هست، و اگه الان بهش انتقاد می کنیم چون با عملکردش و باند بازی ای که (مثل زمانیکه که در استقلال بود،) راه انداخته و داره باعث تخریب تیم میشه، موافق نیستیم. و در آخر اینکه دو رو کسی هستش که ظاهراً میگه طرفدار سپاهانه ولی قلباً استقلالی هستش!

آریا جان لطفا iP من و سپاهانی زاده ([Only registered and activated users can see links]) رو چک کن. پست دادم تا یه وقت فکر نکنید رفتم یه یوزر دیگه ساختم که بیام اینجا حمایت بکنم!!!!!

شما که گفتی دیگه توی این روم نمی یای! پس از کجا خبردار شدی که مثل سیمرغی که پرشو آتیش زدن، یهویی سر و کلت پیدا شد؟
اگه خودت نباشی، شاید یه ارتباطی بینتون باشه! :-?

Masoud Golden
20-09-2010, 23:13
سپاهانی زاده ([Only registered and activated users can see links]) عزیز پیشنهاد میکنم بیخیال حمایت از امیر قلعه نویی شو حداقل تو این سایت!
اریا جان لطفا iP من و سپاهانی زاده ([Only registered and activated users can see links]) رو چک کن. پست دادم تا یه وقت فکر نکنید رفتم یه یوزر دیگه ساختم که بیام اینجا حمایت بکنم!!!!!

باتشکر.... بازم میگم که ip من و دوست بالاییمونو چک کن که سوء تفاهم نشه!!!!!!!

ببین زیادی .... (ویرایش مدیریت) نکن
هواداری سپاهان لیاقت میخاد که تو نداری
برا این تیم هم نمیخاد نظر بدی کوچولو

niloofar_yellow girl
21-09-2010, 03:42

فوتبال حرفه ای را چه به این حرفها.؟؟ب

این دیگه نوبره...:781:
واقعا فوتبال حرفه ای که جای این حرفا نیست...تو فوتبال حرفه ای باید هادی رو به خاطر عذرخواهی کردن از پرسپولیس از تیم اخراج کرد:2qcmh45:و وظیفه شما به عنوان یه هوادار حرفه ای اینه که در حمایت از این حرکت غیورانه تو استادیوم حسابی از خجالتش در بیای و خانوادشو بهش یادآوری کنی...:2qcmh45:
تو تیم بقیه به خاطر رضای خدا و به صورت افتخاری انجام وظیفه می کنن و رسالتشون رو با پول و ازاین قبیل مسائل فانی و دنیوی آلوده نمی کنن و با خدا معامله می کنن که یه توشه ای برای آخرت ذخیره کنن و فقط هادی عقیلی گمراه شده و پول می گیره...

بسی مشعوف شدیم با این پست...

قطعا تیم ملی ارث پدری کسی نیست و قرار نیست هادی مدام العمر دفاع تیم ملی باشه...
مطمئنا توی تیم ملی کسانی هستن که بیشتر از شما نگران باشن و این سوتی ها به چشمشون بیاد و نذارن هادی به سرنوشت انصاریان دچار بشه:15479:
نه سپاهان به هادی مدیونه نه هادی به سپاهان...
اما متاسفانه برای طرفدارای غیرحرفه ای سپاهان کسی که 6-5 ساله تو سپاهان بازی می کنه با کسی که هنوز 2 سال نشده اومده خیلی فرق می کنه و درک این مسئله از توان خیلی ها خارجه...

Sepahan 4 Ever
22-09-2010, 01:10
به به...
میبینم که پای شاهین معروف سپاهانی ها اینجا هم باز شده...(البته شاهین یه تماشاگرنمای حامی قلعه نویی و تیم هست)

پ.ن:شاهین خان با نام مستعار رقیه لنگی ، ابراهیم توره ، redboy ، Shahin king ، فرزاد فرزین ، shahin sp و.... تو فروم های مختلف سپاهانی و غیر سپاهانی ظاهر میشه که متاسفانه آبرو سپاهانیارو با پست دادنش و ادبش میبره!!!

پ.ن 2:چرا اینجوری نگاه میکنید؟ منظورم همین آقای سپاهانی زاده هست دیگه...

سپاهانی زاده
23-09-2010, 14:48
من نه شاهین هستم نه خان و نه پادشاه.منظورم انصاریان در پرسپولیس بود نه تیم ملی.در پرسپولیس زمانی بهترین

مدافع ایران بود ولی خیلی زود افت کرد و محو شد.آیا شما انتظار دارید که عقیلی را با ویلچر بیارند تو تیم که دین سپاهان

نسبت بهش ادا بشه؟؟بالاخره یک روزی باید از تیم خداحافظی کنه.

در مورد اختلافش با قلعه نوعی هم این طبیعیه و قبلا هم لوکا تقریبا با همه ی بازیکنها مشکل پیدا کرده بود.و هر کس

دیگه هم بیاد ممکنه به بعضی بازیکنها علاقه نداشته باشه یا اصلا بگه این بازیکن را نمی خوام./

در مورد اخراج قلعه نوعی هم همین چند وقت پیش ساکت خیلی شدید ازش حمایت کرد.

حالا باید از خودم بپرسم که من سپاهانی ترم که با نظر ساکت موافقم یا برخی افراد معلوم الحال.

باید بیام حج منصور حج منصور بکنم و به قلعه نوعی و عنایتی و توره فحش بدم تا بهم مدال بهترین هوادار سپاهانی را بدهند.

ضد فوتبال را که باهاش میشه تا فینال اسیا هم رفت باید به فوتبال هجومی و رکورد شکن

ترجیح بدهم.

افراد معلوم الحال بدانند که اسم سپاهان با قلعه نوعی گره خورده.ساکت به قلعه نوعی دست رفاقت و پشت گرمی داده.

اگه قلعه نوعی را نمی خواین پس ساکت را هم نمی خواین وسپاهان را هم همین طور.

حالا بیا نقاب سپاهانی بزن و تظاهر کن .//

Boomb
23-09-2010, 15:37
من نه شاهین هستم نه خان و نه پادشاه.منظورم انصاریان در پرسپولیس بود نه تیم ملی.در پرسپولیس زمانی بهترین

مدافع ایران بود ولی خیلی زود افت کرد و محو شد.آیا شما انتظار دارید که عقیلی را با ویلچر بیارند تو تیم که دین سپاهان

در مورد اختلافش با قلعه نوعی هم این طبیعیه و قبلا هم لوکا تقریبا با همه ی بازیکنها مشکل پیدا کرده بود.و هر کس

دیگه هم بیاد ممکنه به بعضی بازیکنها علاقه نداشته باشه یا اصلا بگه این بازیکن را نمی خوام./

حالا باید از خودم بپرسم که من سپاهانی ترم که با نظر ساکت موافقم یا برخی افراد معلوم الحال.

باید بیام حج منصور حج منصور بکنم و به قلعه نوعی و عنایتی و توره فحش بدم تا بهم مدال بهترین هوادار سپاهانی را بدهند.

ضد فوتبال را که باهاش میشه تا فینال اسیا هم رفت باید به فوتبال هجومی و رکورد شکن

ترجیح بدهم.

افراد معلوم الحال بدانند که اسم سپاهان با قلعه نوعی گره خورده.ساکت به قلعه نوعی دست رفاقت و پشت گرمی داده.

نقاب سپاهانی رو اون کسی میزنه که پشت اسم سپاهان، کلی وبلاگ پرسپولسیسی، استقلالی و ... توی بلاگفا هک میکنه.

نقاب سپاهانی رو اون کسی میزنه که با کلی اسم مختلف میاد میگه من سپاهانیم ولی ضدسپاهانی حرف میزنه.

نقاب سپاهانی رو اون کسی میزنه که به خاطر بد بودن با یکی از بچه های سایت، میره اخبار دروغ به کانون سپاهان میبره (البته بعدش هم معلوم شد که چقدر باهامون بد شدند!!! :34:)

بیا برو ما رو سیاه نکن، اونقدر نام کاربری ساختی که دیگه همه سپاهانیا میشناسنت!
یه 4-5 ماه پیش هم با یه یوزر نمیدونم چی کلاغ اومده بودی اینجا بنت کردند؟ یادته؟ یا اینجا هم مثل سپاهان نیوز باید قضیه آی پی بیاد وسط روت نشه بیای دیگه؟

Sepahan 4 Ever
23-09-2010, 17:21
دوستان این شاهین خان به نوعی نوچه قلعه نویی حساب میشه
لطفا گول حرفاشو نخورید!

Aria.KD
24-09-2010, 00:03

ترجیح بدهم.

آقای سپاهانی زاده ([Only registered and activated users can see links])که هیچ نام نشان و مشخصه ای هم نداری، من حدود نه ماه و نیمی ای که اینجا عضو هستم و شش ماه و نیمی که سرپرست بودم، هیچ وقت عضو جدیدی مثل شما ندیدم، اصلا مثل تازه کارا صحبت نمی کنی و بعید می دونم که تازه با این سایت آشنا شده باشی، برای من اصلا مهم نیست که شما ابراهیم توره ، redboy ، Shahin king ، فرزاد فرزین ، shahin sp یا هر کس دیگه ای که بچه ها می گن باشی یا نباشی، برای من ملاک حرفایی هست که شما می زنی!
اینو بدون که آقای قلعه نویی برای ما و همه طرفدارای سپاهان هیچ وقت با اهمیت تر از کسانی نیست که سالهاست برای سپاهان زحمت کشیدن، طرفدارا برای محمد نوری ای که الان توی پرسپولیس بازی میکنه ارزش بیشتری قائل هستن، پس سعی نکن با تخریب بازیکنا از این آقا حمایت کنی، قلعه نویی تا زمانی برای ما قابل احترام هست که به علایق و ارزشهای طرفدارا احترام بگذاره، تا زمانیکه نخواد با باند بازی تیم رو به نابودی بکشه!

من همین جا به شما می گم که آقای قلعه نویی بدونه اینجا استقلال نیست که بخواد با باند بازی منافع خودشو پیش ببره!

اگه آقای ساکت الان داره از ایشون حمایت می کنه به این خاطر هست که در سمتی قرار داره که باید اینکارو بکنه، من هم اگه جای ایشون بودم همین کارو می کردم، ولی مطمئن باش آقای ساکت در اولین فرصت دنبال بهونه برای برکناری ایشون می گرده و اگه وضع به همین منوال پیش بره در آینده ای نه چندان دور این اتفاق می یوفته!

پس اگر واقعا سپاهانی هستی و این چیزی که ادعا می کنی هستی بیش از این بر علیه منافع و زحمتکشان تیمی که ادعا می کنی ازش حمایت می کنی صحبت نکن!

niloofar_yellow girl
24-09-2010, 02:19
منظورم انصاریان در پرسپولیس بود نه تیم ملی

مگه انصاریان تیم ملی هم دعوت شده بود که برای کسی سوء تفاهم پیش بیاد؟؟؟:huhsmileyf:

آیا شما انتظار دارید که عقیلی را با ویلچر بیارند تو تیم که دین سپاهان نسبت بهش ادا بشه؟

اینجا فقط شما بحث دین رو مطرح می کنی.
ادای دین...مدیون...مقروض...
جسارتا شما کارشناس برنامه "زلال احکام" نیستید؟!

در مورد اختلافش با قلعه نوعی هم این طبیعیه و قبلا هم لوکا تقریبا با همه ی بازیکنها مشکل پیدا کرده بود.و هر کس دیگه هم بیاد ممکنه به بعضی بازیکنها علاقه نداشته باشه یا اصلا بگه این بازیکن را نمی خوام.

اگه به دلیل فنی کنار گذاشته بشن کسی اعتراضی نمی کنه.اینکه به خاطر لجبازی بهش بازی نده طبیعیه؟؟؟
در ضمن به حد کفایت تیم از افراد مورد علاقه ایشون پر شده.حالا اگه یه نفر مورد علاقشون نباشه خیلی مهم نیست.

ضد فوتبال را که باهاش میشه تا فینال اسیا هم رفت باید به فوتبال هجومی و رکورد شکن ترجیح بدهم.

:781:

افراد معلوم الحال بدانند که اسم سپاهان با قلعه نوعی گره خورده.

آهای افراد معلوم الحال بدانید که تحقق این رویا فقط در خواب های قلعه نوعی و دوستان امکان پذیر است...

فصل رویایی 89-88 با تموم خاطرات خوب و بدش تموم شد...
نتایج پارسال نتایج امسال رو توجیه نمی کنه.
ما بخاطر قهرمانی فصل قبل به قلعه نوعی باج نمیدیم...
اگه به همین روند ادامه بده به ساکت زحمت نمی دیم:1:

lovely reds
10-10-2010, 17:33
دقیقه 72 بازیه و من پیروزی را تبریک میگم
یکی بیاد جلو سپاهانو بگیره بابا این تیم آبرو داره:2qcmh45:

Super
10-10-2010, 17:47
هییسسسسسسسسسسسسسسس! همه توجه کنند!
لازم دونستم بگم که طبق پیش بینیم از هفته 10 م به بعد بشینید و تفاضل بشمیرد! فعلا بای :))

میدونم باورش سخته براتون و این برد به هوادارا اصیل اصفهانی فشار اورد و دل ما هوادارای کذب رو (حامیان امیرخان!) در جهت تغییر رنگ دوستان سپاهانی الاصل شاد کرد! خیلی بده یه تیم به جایی برسه که هوادارا اصیلش از برد اون تیم ناراحت شن! :)) :|!
پ.ن: در بهترین بازی سپاهان در دو فصل اخیر هادی عقیلی حضور نداشت!!!

Aria.KD
10-10-2010, 22:22
این برد رو به همه هوادارا تبریک می گم، سپاهان تا دقیقه 30 همون روند بازی های قبلی شو در پیش گرفته بود که رفته رفته بهتر بازی کردن تا اینکه نیمه دوم عالی بودن، فکر کنم پا درمیونی آقای ساکت و آرامش نسبی که تیم پیدا کرده باعث این نتیجه شد، ما قصد انتقاد بیجا ویک طرفه رو نداریم عنایتی امروز خوب بود یعنی 10 بازی که انجام داده فقط توی یکی از بازیها خوب بوده پس این دلیل نمیشه که تا آخر فصل خوب باشه.

امیدوارم این بازی شروع روند صعودی سپاهان توی این فصل باشه

:72::72::72:

هییسسسسسسسسسسسسسسس! همه توجه کنند!
لازم دونستم بگم که طبق پیش بینیم از هفته 10 م به بعد بشینید و تفاضل بشمیرد! فعلا بای :))

میدونم باورش سخته براتون و این برد به هوادارا اصیل اصفهانی فشار اورد و دل ما هوادارای کذب رو (حامیان امیرخان!) در جهت تغییر رنگ دوستان سپاهانی الاصل شاد کرد! خیلی بده یه تیم به جایی برسه که هوادارا اصیلش از برد اون تیم ناراحت شن! :)) :|!
پ.ن: در بهترین بازی سپاهان در دو فصل اخیر هادی عقیلی حضور نداشت!!!

آقای f4fabregas لازم بهتون یادآوری کنم که اینجا انجمن هوادارای سپاهانه نه هوادارای آقای قلعه نویی پس هر وقت همچین انجمنی راه افتاد می تونید برید و نظرات گوهربارتون را اونجا ارائه کنید، از اینکه یک حرف رو چندین بار تکرار کنم اصلا خوشم نمی یاد، انتظار دارم همون بار اول نهایتا دفعه دوم متوجه بشید، اگه می تونید به عنوان یک کاربر بدون به اغتشاش کشیدن روم فعالیت کنید، قدمتون به روی چشم، در غیر اینصورت بنده به هیچ وجه اینجا به شما اجازه فعالیت نمی دم، چه بسی بعد از هر شکست و یا نتیجه نامطلوب نوک تیز پیکان انتقاد طرفدارها به سمت آقای قلعه نویی و عنایتی نشونه بره!

10-10-2010, 22:32
تبریک میگم ، خصوصا گل اول خیلی قشنگ بود ، گل جوادم نوستالژیک بود :D

Masoud Golden
11-10-2010, 01:00
اللهم یحب الصابرون
خداوند صبر پیشه کنندگان ا دوست دارد

دیدید گفتم صبر کنید خوب میشه تیم
مبارک باشه
تبریک به همه
هفته ها قبل گفتم سپاهان خوب میشه میفته رو دور
به حرف های من ایمان داشته باشید
الانم میگم امسالم قهرمانیم
ما هنوز سپاهانیم
اینم بگم قبل از نیم فصل صدر نشین میشیم
محرم واقعا دوست دارم

Hanrish
11-10-2010, 06:01
نیمه دوم نیمه دوم خوبی بود پس برد هم برد خوبی بود اما انشالا که تداوم هم تداوم خوبی باشه :D
کل یوم این برد خیلی روحیه بخش بود ولی نمیشه گفت موتور تیم روشن شده جالب اینجاست که مغضوبین گل زدن اون از نوید کیا که بهترین بازیکن میدان بودن و اون یکی هم کاظمیان و توی اون شلوغی عنایتی هم گل زد جمشیدیان هم لازم بود یه گلی بزنه چند تا بازی گل نزده بود روحیه اش خراب شده بود

Super
15-10-2010, 18:57
تبریک میگم!
4-2 به نفع سپاهان بازی تموم شد!
به احتمال 90% مس کرمان رو هم شکست میدیم و استقلال و تراکتور و پرسپولیس و ذوب بازی دارند!
پیروزی در هفته بعد حکم افزایش حاشیه امنیت رو داره و صد در صد به صدر نزدیک میشیم!!!!!

15-10-2010, 21:05
این روزا انگار لیگ خوب به کام شماس ، یکی از دوستای سپاهانی برای تیم ما آرزوی موفقیت کرد ، منم پیروزی پرگل شمارو تبریک میگم :72:

Masoud Golden
15-10-2010, 22:57
من هم این پیروزی ارزشمند و به همه ی سپاهانی ها تبریک میگم
قبلا که گفتم سپاهان میفته رو دور اینم نتیجش
امسال هم 100% قهرمانیم
چون اسممون سپاهانه
بچه ها که قزوین بودن گفتن بازی خوبیم کرده تیم
دمشون گرم

Gezal
16-10-2010, 16:58
این بردو بهتون تبریک میگمکی بازیو دیده سپاهان خوب بازی کرد؟؟؟؟؟؟

Aria.KD
23-10-2010, 18:09
خوب می رسیم به بازی سپاهان - مس کرمان تقابل قلعه نویی- مرفاوی جایی که دو دوست سابق همکار قدیمی و رقیب حال بهتره نگیم دشمن امروزی مقابل همدیگه صف آرایی می کنن، بالاخره سپاهان بحران اول فصل رو پشت سر گذاشت و دارای به روزای خوبش نزدیک میشه، این سپاهان با این ستاره ها برای قهرمانی فقط یه چیز لازم داره اونم:
1-دوری از حاشیه
2-دوری از حاشیه
3-دوری از حاشیه
وبازم دوری از حاشیه، این بازی از دو منظر قابل بحث هستش یکی تقابل دو مربی و انگیزه بالای صمد مرفاوی برای شکست دادن تیم قلعه نویی در اصفهان، البته امیدوارم امسال هم به مدد آقای ساکت این دو نفر تو اصفهان حتی به تظاهر هم که شده آشتی کنن، تا مثل مایلی کهن یه 5 تای دیگه هم به مرفاوی بزنیم، و منظر دوم تقابل دو تا از قدرت های به اصطلاح شهرستانی (البته به قول پایتخت نشین ها، بخونید ایران) هستش، که بایستی شاهد یک فوتبال پویا و بسیاز زیبا باشیم، مرفاوی هم بدش نمی یاد جا پای قلعه نویی بذاره و با شکست دادن سپاهان آخر بازی مشتشو به نشانه موفقیت گره کنه!!!

در ضمن این روزا با وجود دوباره اوج گرفتن تیم خیلی سوت و کوره با وجودیکه بخش اخبار به لطف آقای labkhande_ejbari20 به خوبی پیش میره ولی اینجا و طوفان زرد مثل روم متروکه شده، از دوستان خواهش می کنم تشریف بیارن و ما رو از نظرات خودشون محروم نکنن.

mahsa_saina
23-10-2010, 22:33
واقعا شما راست ميگين چه خبره اينجا چرا اين قدر سوت و كور همه رفتن تو لاك خودشون

حالا اگه تيم نتيجه نمي گرفت همه الان آن بودن و داشتن گله وگله گذاريمي كردن وف... دادن به

زمين وزمان

ايشالا فردا با يه نتيجه دلچسب مثل 2بازي قبل مس رو ببريم وهتريك كنيم به اميد برد سپاهان

ولي خواهرانه تقاضا ميكنم فردا هر كي متونه بره ورزشگاه و بچه ها رو تشويق كنه

Hanrish
25-10-2010, 02:14
مثل اینکه دوباره علم جلوی سنت رو گرفت :D
خیلی حیف شد باید میبردیم نیمه دوم اگه موقعیتهای صد در صد گل میشد باید 8 به یک بازی رو میبردیم دروازشون طلسم شده بود رحمتی که خیلی گل بدی خورد 127fs3556139از اون گلهای معروفش :D مهاجمان هم حسابی جای خالی توره رو پر کردن و اصلاً خلاء میت احساس نشد

Aria.KD
29-10-2010, 17:57
خوب بازی سپاهان با تراکتور سازی تبریز:
بنده متأسفانه موفق نشدم بیش از 10 دقیقه آخر بازی رو مشاهده کنم، چیزی که تو این بازی مشهود بود باز هم مثل بازی با مس سپاهان سر در گم بود هیچ تاکتیک خاصی نداشت و فقط سعی داشت با دور کردن توپ به وسط زمین که باز هم به یاران تراکتور سازی می رسید، از تک گل زده خودش دفاع کنه یه فلش بک می زنم به بازی ذوب آهن - الهلال زمانیکه بازی 0-0 مساوی بود، و ذوب آهن آمده بود تا از پیروزی دور رفت خودش محافظت کنه، نحوه دفاع کردن و دور کردن توپ توسط بازیکنان ذوب آهن از خط دفاعی خودشون اون هم برابر تیمی مثل الهلال عربستان که هزینه فقط بازیکناش با کل هزینه ذوب آهن برابری میکنه!!!

اینگونه بازی در دقایق پایانی شایسته تیم پر مهره ای همچون سپاهان برابر تراکتور سازی اون هم در حالیکه میزبانه، نیست. در بازی با مس هم هر چند اشتباهات مسلم داوری روی نتیچه مؤثر بود ولی سپاهان در کل 90 دقیقه برنامه خاصی برای هجوم به سمت دروازه مس رو نداشت، حملات سپاهان کاملا احساسی و تنها ناشی از انگیزه بازیکنانش بود روند بازی سپاهان هیچ ثباتی نداشت و بطور کلی تیم علی الخصوص در خط حمله هیچ نظم و برنامه خاصی نداشت و حملات برگرفته از یک بازی احساسی بود، سپاهان این روزا هر چند اونقدرا هم بد نتیجه نگرفته ولی در حد نام خودش بازی نمی کنه، که به نظر بنده این دقیقا بر می گرده به ضعف کادر فنی این تیم، یا اینکه کادر فنی غیر از این چیزی برای ارائه نداره، یا اینکه این روزها تمرکز کافی برای با برنامه فرستادن تیم توی زمین رو نداره، با ادامه این روند نمیشه تصور کرد سپاهان اونجوری که انتظار داره نتیجه بگیره...

Aria.KD
29-11-2010, 16:08
سپاهان 1 - پرسپولیس 1
علی رغم دور بودن تیم از شرایط بازی غیبت بگر ، نویدکیا و حاج صفی و خستگی رحمتی و سید جلال، در نیمه اول بازی خوبی ارائه کردیم، فکر کنم سپاهان در نیمه اول قابل قبول بود، به نظر می یاد امروز یکی از روزهای خوب عنایتی باشه، و به نتیجه گیری تیم امروز میشه خوشبین بود اگه همون بازی نیمه اول رو ادامه بدیم.

Hanrish
29-11-2010, 17:17
نا سلامتی امروز بازی کل کل بود ولی اصلاً انگار نه انگار خبری بوده بازی بازی خوبی بود مخصوصاً دو نیمه بشدت متفاوت داشت :D
اون اول که دیدم یانوش توی پازل تاکتیکی :thinking: بزرگوار قرار داره تعجب کردم گفتم همون اول سه مهاجمه قرار بازی کنن ولی خوب که دقت کردم دیدم عقیلیه خودشو شبیه یانوش کرده :D
نیمه دوم با ورود نویدکیا میانه میدان افتاد دست سپاهان عجب پاسهای خوبی میداد از اون پاسهای دوران اوجش من نمیدونم چرا یانوش رو از همون اول نمیفرسته توی زمین تا کی باید یه نیمه از دست این میت سیاه خون دل بخوریم پنالتی دوم هم صد در صد بزرگوار گفته عنایتی بزنه حالا دوباره عقیلی رو بایت اعتراض بهش سکو نشین میکنه

به هر حال بازی خوبی بود دایی دوباره یه کم غرور برش داشته بود

{PES}
29-11-2010, 17:17
بحث و تبادل نظر پیرامون بازی پرسپولیس - سپاهان تبریز (فصل 89-90 ) :laugh4::laugh4: ازكي تا حالا سپاهان رفته تبريز:781::781::781:

Aria.KD:
چون بازی قبلی سپاهان با تراکتورسازی بودش بنده توی ویرایش تیتر تاپیک بازی بی دقتی کردم و تبریزو از انتهای تراکتورسازی حذف نکرده بودم! شما به بزرگواری خودتون ببخشید!

SpEeD
29-11-2010, 17:34
ویرایش: در صورت تکرار برخورد جدی تری میشه

اما اومدم بگم واقعا باید برای این تیم گریه کرد که کاپیتانش فقط بهخاطر محبوبیت که بین مردم داشت نه لیدرهای جیره گیر که وظیفشون تشویق شخص خاص در هر شرایط وباهر نتیجه ای هست از تیم کنار گذاشته میشه ومجبورش میکنن از فوتبال خداحافظی کنه. یا دفاع مستحکمش فقط وفقط به خاطر تشویق شدنش از سوی مردم باید بره سر از تیم ب دربیاره. پرسپولیس 4 تا خورد ودو تا هم نخورد.ولی لیدرهای جیره گیر د.ا.. کفاشیان رو مسئول 4 گل میدونن نه دایی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mahsa_saina
29-11-2010, 17:40
پرسپوليس1 سپاهان4:13:

واي خدايا دم همه بچه ها گرم نيمه اول خوب بازي نكردن ولي نميه دوم با اومدن نويدكيا شاهكار كردن:2:به اميد قهرماني سپاهان:177:

Aria.KD
29-11-2010, 17:41
خوب انگار نه انگار از این طرفدارا بخاری بلند نمیشه!

بازم پرسپولیسو تو آزادی 4-1 کردیم، بعد از لیگ هفتم که با اون وضع قهرمانی رو ازمون گرفتن، چقدر منتظر همچین روزی بودم، بماند که شیرینی 4-1 قبلی چیز دیگه ای بود!

نیمه دوم برای سپاهان نیمه خوبی بود، ورود نویدکیا تیم رو از این رو به اون رو کرد، هر چند ممکنه پرسپولیسی ها بگن داوری باعث باختشون شد، بنده در مورد صحت اون پنالتی (پنالتی اول) هیچ نظری ندارم، ولی نباید از حق گذشت دفاع پرسپولیس نیمه دوم مثل اتوبان 4 بانده بازه باز بود، اون پنالتی رو هم داور نمی گرفت بازم پرسپولیس بازی رو می باخت، امیدوارم آقای دایی یک بار هم که شده تو عمرش منطقی باشه و باخت تیمش رو گردن داوری نندازه!

چون به عنوان یه سپاهانی به این چیزا دیگه عادت کردم و منتظر جوسازی حامیان این تیم در مورد این بازی و اون پنالتی هستم، هیچ وقت جوی که علیه سپاهان نیمه نهایی جام حذفی فصل 85-86 بعد باخت 4-1 راه انداختن رو یادم نمیره که نتیجش سر بریدن سپاهان تو فصل هفتم شد، خدا می دونه این دفعه دیگه چه خوابی برامون دیدن، خدا بهمون رحم کنه! 

sha65
29-11-2010, 18:39
درود وتبریک فراوان :5:
و اما بازهم سپاهان زیبا= نویدکیا
این وسط من موندم چطور این 4 تایی ها میتونند گناه شکستشون رو سر یک پنالتی بندازند
یکی نیست بگه اقلا هیچی نگید مثل انگلیس که یک گلشو داور نگرفت ولی بعد از 4 تا خوردن
سرشون انداختند پایین رفتند خونه هاشون:shame:

Hanrish
29-11-2010, 18:41
خوب انگار نه انگار از این طرفدارا بخاری بلند نمیشه!

بازم پرسپولیسو تو آزادی 4-1 کردیم، بعد از لیگ هفتم که با اون وضع قهرمانی رو ازمون گرفتن، چقدر منتظر همچین روزی بودم، بماند که شیرینی 4-1 قبلی چیز دیگه ای بود!

نیمه دوم برای سپاهان نیمه خوبی بود، ورود نویدکیا تیم رو از این رو به اون رو کرد، هر چند ممکنه پرسپولیسی ها بگن داوری باعث باختشون شد، بنده در مورد صحت اون پنالتی (پنالتی اول) هیچ نظری ندارم، ولی نباید از حق گذشت دفاع پرسپولیس نیمه دوم مثل اتوبان 4 بانده بازه باز بود، اون پنالتی رو هم داور نمی گرفت بازم پرسپولیس بازی رو می باخت، امیدوارم آقای دایی یک بار هم که شده تو عمرش منطقی باشه و باخت تیمش رو گردن داوری نندازه!

چون به عنوان یه سپاهانی به این چیزا دیگه عادت کردم و منتظر جوسازی حامیان این تیم در مورد این بازی و اون پنالتی هستم، هیچ وقت جوی که علیه سپاهان نیمه نهایی جام حذفی فصل 85-86 بعد باخت 4-1 راه انداختن رو یادم نمیره که نتیجش سر بریدن سپاهان تو فصل هفتم شد، خدا می دونه این دفعه دیگه چه خوابی برامون دیدن، خدا بهمون رحم کنه!

البته پنالتی اول مشکوک بود چون پا رو بیرون انداخت سمت پاهای توره و اثرش تا داخل محوطه رفت که نصیر زاده میگه این نوع حراکت ادامه داره آخرش مد نظره ولی بقیه داورها چیز دیگه ای میگن

دایی اینقدر غرور داره و خودخواه که هر دفعه میبازه باخت رو گردن مهاجمهاش و داور میندازه و همیشه میگه ما از تیم حریف خیلی سرتر بودیم و مستحق بردن بودیم فقط به اتفاقات بازی باختیم یه دفعه نشد به بازی خوب حریف اشاره کنه و وقتی میبره فقط خودشو مسئول میدونه اون بازی که رو به روی شاهین چهار صفر باختن رو میگفت اگه بچه هامون موقعیتها رو گل میکردن مطمئناً (با تلفظ دایی) بازی رو میبردیم!! حالا هم میگه با اون پنالتی شیرازه تیم پاشید بدبخت کریم باقری رو بابت محبوبیتش اون باهاش رفتار کرد چون ترسید محبوبیت خودش زیر سوال بره

این برد برد خوبی بود ولی برد بهتره توی جام حذفیه چون اون موقع مسیر آسیای شدن دایی که بدجور پرسپولیس مشتریش شده رو قطع میکنه :D

Protection
29-11-2010, 18:42
ایول سپاهان ! :دی

همه پرسپولیسی ها قایم شدن پشت فایروال :دی تیر بزنید تو فایروال :دی

Talaye_Nesfejahan
29-11-2010, 18:55
پيروزي قدرتمندانه طلايي پوشان ديار زنده رود را به همه كسايي كه كيف اين بازي رو بردند تبريك ميگم.....
نميخوام بگم كه خوشحال نيستم...خوشحالم ولي از فردا اين برد رو فراموش ميكنم و به ادامه بازي ها فكر ميكنم
درضمن, از قبل ما هواداراي سپاهان پيشبيني يه برد پرگل را ميكرديم.......

حالا همه ايران قدرت سپاهان تيم اول ايران و هشتم آسيا رو ديدند هر چند كسايي كه سپاهان رو ميشناسند ,ميدونند كه اين 50 درصد سپاهان واقعي بود....

labkhande_ejbari20
29-11-2010, 19:24
من بازی را ندیدم یک خلاصه درجه یک از بازی اگر کسی داره بگذاره

Aria.KD
29-11-2010, 20:16

پرسپولیس 4 تا دیگم باید می خورد!

vahid_b
29-11-2010, 20:16
ايول حسابي حال كردم...واقعا نتيجه ي دلچسبي بود...حالا يه عده ميگن داور فلان بود..زمين كج بود...هوا كثيف بود...خوندن اين نظرات هم شاديمونو مضاعف ميكنه...

1CHAMPION
29-11-2010, 20:21
درود وتبریک فراوان :5:
و اما بازهم سپاهان زیبا= نویدکیا
این وسط من موندم چطور این 4 تایی ها میتونند گناه شکستشون رو سر یک پنالتی بندازند
یکی نیست بگه اقلا هیچی نگید مثل انگلیس که یک گلشو داور نگرفت ولی بعد از 4 تا خوردن
سرشون انداختند پایین رفتند خونه هاشون:shame:
داداش من شما اگه فوتبال رو بشناسی میدونی با همون یه گل و پنالتی روند بازی عوض میشه
همون انگلیس که گفتی اگه اون گل رو داور میگرفت بازی رو میبرد چهار گل نمیخورد
در ضمن تمام اینا برمیگرده به دشمنی فدراسیون با علی دائی که تاوانشو باید ما هوادارا پس بدیم

amin_eshghesepahan
29-11-2010, 21:37
داداش من شما اگه فوتبال رو بشناسی میدونی با همون یه گل و پنالتی روند بازی عوض میشه
همون انگلیس که گفتی اگه اون گل رو داور میگرفت بازی رو میبرد چهار گل نمیخورد
در ضمن تمام اینا برمیگرده به دشمنی فدراسیون با علی دائی که تاوانشو باید ما هوادارا پس بدیم

داداش شما اگه انصاف داشتی موقعیت 2 دقیقه قبل پنالتی که سپاهانیا 2 به تک شدن و همون کمک داور به اشتباه افساید اعلام کرد رو هم میگفتی و اون موقع دیگه پرسپولیسیها این همه بهونه نداشتن که پنالتی اشتباه گرفتن و قبل از پنالتی گل دوم رو میخوردین

سلام میکنم به همه دوستای قدیمی فکر کنم بعد از 2 سال دوباره یه پست دادم

Masoud Golden
30-11-2010, 01:56
تبریک تبریک تبریک
این نتیجه بی نظیر تبریک
من 12 نیم رسیدم خونه
عالی بود تشویق فوق العاده ایی که تیمو جلو برد
4 گلی که یاد محمود و زنده کرد
سپاهان کهکشانی همینه همینه
4-1 89 برگی جدید در تاریخ
نیمه اول خوب نبودیم
اما نیمه دوم بخصوص با اومدن محرم
فوقالعاده بازی کردیم :2::2qcmh45:
صدام اصلا در نمیاد از بس تشویق کردیم
همه باید بدونن سپاهان کهکشانی کیه
محرم و هادی که بی نظیر بودن :heart::heart::heart:
اما بازهم از همه تشکر میکنم که رو سفیدمون کردن
شکر
تبریک 4 تای 89 :6qwup3::177::laugh4::lol:

Sepahan 4 Ever
30-11-2010, 02:20
دوستان تبریک میگم.
اینجور که به من گفتن تا قبل از پنالتی اول دو تا آفساید برای سپاهان گرفتن که اشتباه بوده و در صورت آفساید نگرفتن بازیکن سپاهان تک به تک میشده!
طرفدارای اون تیمه هم که حسابی شورو از مزه بردن! خیلی زشت بود شعاراشون! بعد میگن تبریزیا بی فرهنگن!
11 خرداد 86 با همین نتیجه تو جام حذفی تو نیمه نهایی تو همین آزادی تو 120 دقیقه بردیمشون و امروز 8 آذر 89 (همزمان با سالگرد حماسه ملبورن) 4-1 رو اینبار تو 90 دقیقه و توی لیگ تکرار کردیم
من نیمه اول که تموم شد گفتم سپاهان میبره ولی فکر همچین نتیجه ای رو نمی کردم
پرسپولیس نیمه دوم تو همه بازی ها ضعیف تر میشه و اینم مستقیما برمیگرده به مربی یا بدن سازی تیم.سپاهانم با اومدن محرم طبعا بهتر میشد ضمن اینکه اونا نیمه اول که بازی رو شروع کردن 1 ماه بود تو جریان بازی قرار نگرفته بودن و خیلی به ضررمون بود.اما نیمه دوم وضعیت بهتر شد
این عکسم یکی تو فروم سپاهان نیوز گذاشته بود :دی

Super
30-11-2010, 11:02
خدارو شکر برد خوبی بود و جالبتر از همه چیز سکوت سنگین پرسپولیسیائه! بگذریم بریم سر بحث فنی بازی!
به نظرم اینکه از محرم و یانوش از ابتدا استفاده نمیشه خیلی خوبه.... فرض کنید محرم از نیمه اول بازی میکرد و بازی گره میخورد... اون موقع فردی مثل کریمیان گره گشا بود؟؟!
به نظرم باید همه بازیا تیم اصلی رو نیمه دوم رو کرد.
به امید کسب 6 امتیاز باقی مانده و سایر بازیهای آتی و درنهایت تکرار قهرمانی امیرخان با سپاهان اتفاقی که برای اولین بار در تاریخ لیگ برتر خواهد افتاد....

fahimehabi
30-11-2010, 12:16
سلام رفقای اصفهانی
برد رو بهتون تبریک می گم. نتیجه بازی که خیلی سورپریز کننده بود ولی خداییش شعار های قرمزها خیلی عجیب غریب و به طرز فجیعی بی مزه بود یعنی چی هی می گفتن پنالتی پنالتی؟ خب آخه تابلو بود که پنالتی بود بعدشم به قول بچه ها آفسایدها چی؟ تا هفته پیش می گفتن فدراسیون و داورها آبی هستن ولی دیروز سپاهانی شده بودن! آخه مگه میشه فدراسیون هم استقلالی باشه هم سپاهانی؟ اگه فدراسیون استقلالی بود میگذاشت بازی مساوی بشه تا به نفع استقلال بشه و اگه سپاهانی بود نمی ذاشت استقلال و یا ذوب آهن نتیجه بگیرن که شاخ نشن برای هم! ما که نفهمیدیم نمی شه یه بار نتیجه نگرفتن تقصیر خود قرمزا باشه؟ فرافکنی رسیده به حد بوندس لیگا!!!!!!!!!!

البته من استقلالی ام ولی چون هم 4 سال اصفهان زندگی می کردم و هم پرسپولیسی ها همش برد استقلال رو به داور نسبت میدن و این بازی هم دقیقا داشتن باخت شون رو به داور می چسبوندن لجم گرفت اومدم با شما درد دل کنم...........
بردتون و سه امتیازش نوش جونتون!

niloofar_yellow girl
30-11-2010, 15:14
بازی دلچسب و جذابی بود...:271:
دقیقا همونجوری که انتظار می رفت بازی کردن...
بردیم چون بهتر بازی کردیم...

فقط یه چیز:
شرط پنالتی گرفتن اینه که اول بازیکن به محوطه جریمه حریف برسه!!!:1r0n6::laugh4:

rozhina
30-11-2010, 18:12

خلاصه بازی تو سایت یوتیوب هست:

البته نمیدونم الان میشه تو ایران این مسیر را دید یا نه ولی اگه دیدی نشد, بهم بگو تا برات اصل فایل رو بفرستم. متاسفانه نتونستم خود فایل رو بگذارم چون سایزش از سایز مجاز تعیین شده توسط سایت بیشتر بود.

Hanrish
30-11-2010, 18:44
اینجور که به من گفتن تا قبل از پنالتی اول دو تا آفساید برای سپاهان گرفتن که اشتباه بوده و در صورت آفساید نگرفتن بازیکن سپاهان تک به تک میشده!

اتفاقاً هر دو تا افساید رو درست بودن مخصوصاً اولی رو که حیدر شکور میلی متری گرفت دومی هم اگه بین پاس آخری که به عنایتی رسید به پای کسی نخورده باشه هم افساید بود

rozhina
30-11-2010, 18:50
اتفاقاً هر دو تا افساید رو درست بودن مخصوصاً اولی رو که حیدر شکور میلی متری گرفت دومی هم اگه بین پاس آخری که به عنایتی رسید به پای کسی نخورده باشه هم افساید بود
حالا جدا از قضیه افساید؛ میشه بگی قضیه این مگا اپلود چیه؟ به من که هر دوتای این ادرسها ارور میده؟

vahid_b
30-11-2010, 19:10
خلاصه بازی تو سایت یوتیوب هست:

البته نمیدونم الان میشه تو ایران این مسیر را دید یا نه

خدا پدر فيلترشكنو بيامرزه...ايشالا ما هم بريم يه جايي كه از اين مشكلات نداشته باشه

Aria.KD:

دوستان لطف کنن توی روم فقط بحث فوتبالی باشه

Hanrish
30-11-2010, 19:17
حالا جدا از قضیه افساید؛ میشه بگی قضیه این مگا اپلود چیه؟ به من که هر دوتای این ادرسها ارور میده؟

چه نوع اروری میده بیشتر توضیح بدین ممکنه مشکل از خود سرور باشه که بعداً درست میشه

Sepahan 4 Ever
01-12-2010, 19:00
نه بابا آفساید اولی که کاملا اشتباه بود...
یه بار دیگه برو ببین :دی

Hanrish
04-12-2010, 00:51
نه بابا آفساید اولی که کاملا اشتباه بود...
یه بار دیگه برو ببین :دی

خیلی سخت بود تشخیصش با خط معلوم میشد اگه حیدر شکور میخواست بگیره کامرانی فر دیگه ای میشد انصافاً تشخیصش خیلی سخت بود:D

Sepahan 4 Ever
04-12-2010, 13:35
خیلی سخت بود تشخیصش با خط معلوم میشد اگه حیدر شکور میخواست بگیره کامرانی فر دیگه ای میشد انصافاً تشخیصش خیلی سخت بود:D
اگه از زاویه پشت پاس دهنده میدیدم آفساید بود ولی از زاویه جلو پاس دهنده آفساید نبود:دی
دوربین باید رو خط می بود که نبود:دی

Super
04-12-2010, 20:26
حالا میمونه دو بازی عقب افتاده که اگه 6 امتیازش رو بگیریم به صدر میرسیم.
سال پیش نیم فصل اول سپاهان چند امتیاز داشت؟؟؟

mahsa_saina
05-12-2010, 13:39
برد شيرين سپاهان وتبريك ميگم به اميد قرماني نيم فصل :thankyou:

Aria.KD
09-12-2010, 17:04
دو امتیاز حساس رو در بد موقعی از دست دادیم, سپاهان تمرکز کافی روی بازی نداشت، به نظر من کاظمیان زودتر باید تعویض می شد، مثلا بین دو نیمه، ضمن اینکه به نظر من یانوش می بایستی به جای توره وارد بازی می شد.

Masoud Golden
10-12-2010, 01:11
با این که از دست دادن 2 امتیاز
سخت بود و خیلی عصبانیم
اما این مساوی خوب بود
چون غرور 2 تا 4-1 از سر بازیکنا میپره
برا بازی های بعدی خوبه
بیک زاده و یانوش مصدوم بودن که بازی نکردن

sha65
10-12-2010, 17:18
دو امتیاز حساس رو در بد موقعی از دست دادیم, سپاهان تمرکز کافی روی بازی نداشت، به نظر من کاظمیان زودتر باید تعویض می شد، مثلا بین دو نیمه، ضمن اینکه به نظر من یانوش می بایستی به جای توره وارد بازی می شد.

یانوش متاسفانه دچار مصدومیت بود وگرنه حتما به جای عنایتی یا توره وارد زمین میشد, از
شانس ما هم رودباریان ستاره شده بود ولی به نظر من همین 10 نفره حمله کردن نشون
میده تیم روزای خوبشا داره پیدا میکنه و ارزشش از برد های خفیف با بازی ضعیف بیشتره.

Hanrish
13-12-2010, 16:37
اینطور که نتیحه بازی جام حذفی بدست اومد ( چهار صفر) مثل اینکه بزرگوار میخواد از دو طریق تیم رو ببره آسیا :دی چون توی آسیا ناکام بوده شاید هم از لیگ نا امید شده
به هر حال برد حتماً برد خوبی بوده

sha65
13-12-2010, 20:44
ضمن تبریک باید بگم حیف شد چون اگه تو لیگ مثل این بازی
گل اول و زود هنگام رو میزدیم قطعا 3 امتیاز براحتی از دستمون
نمیرفت به هرحال صعود به آسیا با برد 4 الی 5 بازی قابل مقایسه
با صعود از طریق لیگ فرسایشی ایران نیست پس میشه نتیجه
گرفت که بزرگوار با تمام قدرت تو همه مسابقات شرکت کنه به خصوص
در آسیا که پای آبروش وسط هست

Aria.KD
13-12-2010, 21:02
حیف که توی لیگ اینطوری بازی نکردیم، به قول بزرگوار تیم تو بازی قبلی تمرکز لازم رو نداشت، ولی همین نتیجه نشون می ده برای سپاهان بازی بعد از دقیقه 90 تموم میشه و پس از سوت پایان فکر و ذکر تیم روی بازی بعدی متمرکز میشه، با این حساب دست کم نایب قهرمانی مال ماست، ولی لیگ قهرمان مهتره، چون پارسال ناکام بودیم.

Super
15-12-2010, 19:20
سپاهان حتی شده باید بیخیال لیگ بشه اما اسیا رو یه برنامه درست حسابی براش بکنه.... دور از دسترس نیست! اگه مهاجمامون دقیق عمل کنند میتونیم موفق باشیم. همین سئونگنام هم دید تو نیمه نهایی الشباب رو 4-3 خورد ازش اما تو گروه ما الشباب تو خونش لوله شده بود.....
به هر حال آسیا جای اشتباه نیست.......... من هنوزم دارم فکر میکنم اگه توره یه دونه از اون تک به تک هارو گل میکرد سپاهان-ذوب فینال بودند.

Aria.KD
18-12-2010, 11:45
بازی با ملوان در انزلی همیشه شرایط خاص خودش رو داشته 3 امتیاز این بازی می تونه بازی هفته قبل و اون 2 امتیازی رو که از دست دادیم جبران کنه. ولی ملوان همیشه تو خونه خطرناک بوده فرقی هم نداره که حریفش سپاهان کهکشانی باشه پرسپولیس استقلال باشه یا تیم دیگه!

Aria.KD
22-12-2010, 03:50
نبرد سپاهان - فولاد خوزستان: رویارویی بهترین تفاضل گل لیگ با دومین تفاضل گل لیگ، سپاهان با امیر قلعه نویی از فولاد با مربی علم گرایش جلالی پذیرایی خواهد کرد، کلا از میان مربیان حاضر در لیگ برتر می توان به منصور ابراهیم زاده و مجید جلالی اشاره کردن، بازی خوب و پیروزی سپاهان در این دیدار نشان از عزم بالای سپاهان برای قهرمانی در لیگ دهم و تکرار قهرمانی در لیگ نهم می باشد.

rozhina
23-12-2010, 20:02
سپاهان با گل دقيقه 96 خود در جمع مدعيان باقي ماند
ديدار تيم هاي سپاهان اصفهان و فولادخوزستان ازساعت 15 امروزدر حضور حدود دو هزار تماشاگر در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان با قضاوت 'تورج حق وردي' آغاز شد و سپاهان به برتري 3 بر 2 دست يافت.
در نيمه نخست هر دو تيم ديدار نزديكي را به نمايش گذاشتند اما اين فولاد خوزستان بود كه در دقيقه 45 با ضربه' رضا نوروزي' به گل رسيد و پيروز به رختكن رفت.
با آغاز نيمه دوم تيم سپاهان اصفهان مطابق انتظار حملات متعددي را برروي دروازه حريف آغاز كرد تا دردقيقه 51' ابراهيم توره'مهاجم سنگالي اين تيم ارسال زيباي 'احسان حاج صفي' را با ضربه سر به گل مساوي تبديل كند.
تيم فولاد كه با شجاعت و بدون استرس به مصاف ميزبان نامدار خود رفته بود در دقيقه 74 به گل دوم رسيد.
در اين دقيقه' آرش افشين' از اشتباه 'هادي عقيلي' نهايت بهره را برد و در مصافي تك به تك دروازه'سيدمهدي رحمتي' را باز كرد.
در دقيقه 82 'يانوش' مهاجم ازبكستاني تيم سپاهان اصفهان دروازه فولاد خوزستان را باز كرد اما تورج حق وردي اين گل را نپذيرفت.
حق وردي معتقد بود كه ابراهيم توره در اين صحنه برروي مدافعان حريف مرتكب خطا شده و گل سپاهان مردود است.
پس از اين تصميم، نيمكت نشينان و بازيكنان سپاهان اعتراض فراواني به تيم داوري كردند كه ثمري براي آنان در برنداشت.
در دقايق پاياني مدافعان فولاد خوزستان به محافظت از دروازه خود پرداختند تا سه امتياز حساس را به خانه ببرند.
دقيقه 93 شوت احسان حاج صفي به 'محسن بنگر' رسيد و اين بازيكن گل مساوي را وارد دروازه فولاد كرد.
در دقيقه ششم از وقت تلف شده ابرايم توره از شلوغي جلوي دروازه ميهمان استفاده كرد تا پيروزي را از آن تيم سپاهان كند.
منبع: ایرنا

Hanrish
23-12-2010, 20:16
بازی بازی خوبی بود و کل یوم تبریکات ما رو پذیرا باشین بچه ها نشون دادن تا آخرین لحظه اگه امیدوار باشن و توره هم میت بازی در نیاره همراه با پازل تاکتیکی بزرگوار میشه به بازی برگشت

mahsa_saina
23-12-2010, 22:34
برد شيرين سپاهانه كهكشاني رو به همه طرفداران عزيز تبريك ميگم

سپاهان با غيرت همينه همينه:heart:

Aria.KD
30-01-2011, 23:50
هر چند بعد از جام ملتها و حذف تیم ملی، فوتبال در ایران اوضاع و احوال سابق را ندارد، بالاخره مسابقات فوتبال ادامه خواهد داشت و لیگ برتر پی گیری می شود، امیدواری این شکست تلخ درس خوبی برای فوتبال ما باشد تا اینکه زین پس اشکالات را ریشه ای حل کنیم،

بازی صبای قم - سپاهان:
برد این بازی سپاهان رو در صدر جدول به ذوب آهن نزدیک و از سایر مدعیان دور می کند، بایستی ببینیم قلعه نویی و تیم سپاهان تعطیلات رو چگونه سپری کردن، البته سپاهان همیشه پس از تعطیلات بازی ها رو خوب آغاز می کنه، امیدوارم فردا نیز اینچنین باشد،  

Hanrish
31-01-2011, 02:24
هر چند صبا تیم قویی نیست ولی سپاهان هم به تجربه ثبت کرده وقتی بعد از چند هفته برمیگرده به بازیها اون اوایل کم میاره و دوباره باید چند هفته ای صبر کرد تا دوباره توی لیگ جا بیوفتن مگر اینکه اردوها بهشون ساخته باشه نکته دیگه هم مربوطه میشه به ملی پوشان که توی اردو نبودن .
نکته جالبتر اینکه که خود فدراسیون وسازمان لیگ اعتقادیبه فینال رفتن ایران نداشتن که از قبل این موقع برنامه بازیها رو گذاشتن

rozhina
31-01-2011, 22:28
همه خبرگزاریها تیتر زدند: توقف سپاهان در مقابل صبا. روز غمگینی برای سپاهان بود. با این مساوی سپاهان 35 امتیازی و صبا 25 امتیازی شد. باید منتظر بود و دید روز یکشنبه بچه ها در مقابل شاهین بوشهر چکار میکنند.:297:

rozhina
04-02-2011, 00:22
داور ۲ پنالتى براى سپاهان نگرفت

قلعه نويى: سرمربيگرى تيم ملى براى ديدار با روسيه را قبول نكردم

امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال سپاهان گفت: پيشهاد سرمربيگرى تيم ملى براى ديدار با روسيه به من شد كه آن را نپذيرفتم. وى پس از تساوى يك بر يك مقابل صباى قم در نشست خبرى تصريح كرد: بازى خوبى بود و هر دو تيم مى توانستند برنده اين مسابقه شوند. وقتى ۴۰ روز با ۱۲ بازيكن تيم را تمرين مى دهم و ۶ بازيكنم در تيم ملى هستند مسلم است كه نمى توانم شرايط آرمانى داشته باشيم. ضمن اينكه زمين مسابقه نيز كيفيت خوبى نداشت.قلعه نويى در مورد قضاوت محمود رفيعى در اين مسابقه گفت: داور دو پنالتى صد در صد را براى ما نگرفت.سرمربى سپاهان در مورد وضعيت تيم ملى اظهار داشت: از مردم و مسئولان و دلسوزان فوتبال مى خواهم در تيم ملى قداست شكنى نكنند. من زمانى محاكمه شدم و ۳۰۰ مقاله عليه من در روزنامه ها نوشته شد آن هم به جرم اينكه مى خواستم به تيم ملى كمك كنم. من تيم را به يك چهارم رساندم و در ضربات پنالتى حذف شديم.وى ادامه داد: احساس مى كنم برخى انتقادات غرض ورزانه است و نه دلسوزانه. بايد همه به مربى تيم ملى كمك كنيم. قطر براى آنكه ميزبان جام ملت هاى آسيا و جام جهانى شود از نظر سخت افزارى پيشرفت خوبى داشته و در نهايت هزينه كرده است. ما نيز براى موفقيت بايد هزينه كنيم. اكنون براى يك مدال المپيك برخى كشورها تا ۳ميليون دلار هزينه مى كنند. براى موفقيت در فوتبال هم بايد هزينه كنيم.وى در مورد اينكه پيشنهاد سرمربيگرى تيم ملى فوتبال به او شده است گفت: به من پيشنهاد شد در ديدار ۲۰ بهمن با روسيه سرمربى تيم ملى شوم اما اين پيشنهاد را قبول نكردم. برخى مى خواهند سپاهان و ذوب آهن را خراب كنند و ساختار اين دو تيم را به هم بريزند. وى در مورد اينكه مربى خارجى مى تواند به فوتبال ملى كمك كند يا نه گفت: معتقدم مربى خارجى در شرايط كنونى نمى تواند براى ما مفيد باشد.

Aria.KD
04-02-2011, 12:47
همه خبرگزاریها تیتر زدند: توقف سپاهان در مقابل صبا. روز غمگینی برای سپاهان بود. با این مساوی سپاهان 35 امتیازی و صبا 25 امتیازی شد. باید منتظر بود و دید روز یکشنبه بچه ها در مقابل شاهین بوشهر چکار میکنند.:297:

سالهای ساله، (11 ساله) طرفدار سپاهان هستم، و از اینکه مقابل صبا متوقف شد ناراحت شدم، ولی برای من هیچ وقت خوشحال کننده تر از برد 6-2 تیم ملی مون سال 96 مقابل کره و هیچ چیز غم انگیز تر و دردناک تر از باخت به کره توی جام ملتهای آسیای امسال نبود، چند روزی اصلا دل و دماغ رفتن سراغ فوتبال و یا سایت های فوتبالی رو نداشتم، قبل از اینکه بخوایم به لیگ و سپاهان فکر کنیم بایستی به حال تیم ملی گریست و همه هم و غممون کمک به فوتبال کشورمون علی الخصوص فوتبال ملی مون باشه، سپاهان جای خود داره، ولی تیم ملی ، فوتبال ایران و هموطنامون رو فراموش نکنیم، ما طرفدارای فوتبال به جای اینکه تیم های هم دیگه رو تخریب کنیم، پشت هم باشین و همه به خاطر تیم ملی یه رنگ بشیم تا اینکه این شعار همه انجمن ها برای ادامه لیگ امسال و سالهای دیگه باشه، همینطور که برای ذوب آهن پشت هم دیگه بودیم و همگی از باخت این تیم توی فینال لیگ قهرمانان ناراحت شدیم،

mahsa_saina
04-02-2011, 22:35
بچه ها مثل بازي هاي قبلشون خوب بازي ميكردند و خوب موقعيت خلق ميكردند
ولي افسوس قدر موقعيتاي خودشون ونميدونستن
به اميد پيروزي بچه ها در بازي1شنبه

Ardalan Chelsea
24-02-2011, 16:03
این بازی هایی هست که استقلال با سپاهان کرده

10 بازی اخر استقلال و 10 بازی اخر سپاهان

2 بازی اخر استقلال با سپاهان

1

2

iranfm
24-02-2011, 18:17
منم قبل از هر چیز تبریک میگم به جامعه داوری که یکباره دیگه حمایت خودش رو از تیمهای پایتخت نشون داد.
واقعا عجب شاهکاری هستن این داوران ایرانی !!!
یه بچه 5 ساله هم میدونست که خطای عمران زاده روی توره کمترین جریمش کارت قرمز بود.
کلا ورق بازی رو عوض کرد

Super
24-02-2011, 18:29
داداش خدایی خسته شدیم....
دیگه ارزش بحث کردن نداره خدایی.... دوستان حتی به اوت دستی های سپاهان هم رحم نکردند.... جالبه وقتی یه اشتباه میکنند سعی میکنند تلافیش رو در بیارند سر تیم حریف که این تقصیر خودمونه.
خوشا به حال و بخت و شانس و اقبال ذوب آهن

24-02-2011, 18:34
اقا خودمونیم من قبل از بازی هم گفتم اخرش به نفع ذوب تموم میشه این بازی که همونم شد!!!

Super
24-02-2011, 18:52
هم روحیشونو از دست دادند (هر دو تیم ! ) با توجه به نتیجه ذوب! هم این اینکه سپاهان نویدکیا رو از دست داد و احتمالا تو اسیا 3تا بازی اول مثٍ عمادرضا که سال پیش همین موقع مصدوم شد نخواهد بود!!!!!!!
به امید موفقیت هر دو تیم در مسابقات آتی.

24-02-2011, 18:57
من موندم این ذوب چقدر خوش شانسه در هر حالتی به نفع اون تموم میشه همه چیز!!!

Sir.Pooyan
24-02-2011, 20:00
هم روحیشونو از دست دادند (هر دو تیم ! ) با توجه به نتیجه ذوب! هم این اینکه سپاهان نویدکیا رو از دست داد و احتمالا تو اسیا 3تا بازی اول مثٍ عمادرضا که سال پیش همین موقع مصدوم شد نخواهد بود!!!!!!!
به امید موفقیت هر دو تیم در مسابقات آتی.

به امید موفقیت هر دو تیم با ذوب و سپاهانی یا با اس اس و سپاهان؟:confused2:

mahsa_saina
24-02-2011, 21:39
امروز سپاهان بازيشو با بدشانسي آغاز كرد1كي مصدوميت محرم

2موقيعت هاي خلق شده روي دروازه استقلال كه به گل تبديل نشد

در كل بچه ها خوب بازي كردن ولي نتونستن2امتياز ديگه رو مال خودشنون كنن

هر چند استقلال واسه1امتياز اومده بود اصفهان و امروزم به نظر من اميرخان

بدترين تعويض شا تو ليگ انجام داد اونم آوردن عنايتي من كه نديدم تو اين بازي پاش

به توپ برسه فقط يه بار بهش پاس دادن كه خورد روزمين و توپ لو رفت

Super
25-02-2011, 00:13
یه پاس چیپ هم برا حاج صفی انداخت!
به نظرم اگه رضا عنایتی تو اون صحنه لیز نمیخورد بهترین بازی لیگش بود... از وقتی اومد تو بازی 3 تا موقعیت رو خلق کرد! البته اگه توره کارت نمیگرفت به بازی نمیومد.

Masoud Golden
25-02-2011, 01:33
متاسفانه تو سخت ترین شرایط محرم مصدوم شد
و تو اسیا خیلی ضربه میبینیم از این مصدومیت
بازی خوب نبود
یعنی سپاهان خوب بازی نکرد
وقتی نتونن گل زده رو حفظ کنند
یعنی خوب نبودند
با این که بسیار اعصبی شدم از این مساوی
ولی بازهم تو قهرمانی سپاهان شک ندارم

Super
25-02-2011, 13:52
باهات موافقم.... الان باید به مس و تراکتور امید داشته باشیم که جلو ذوب و استقلال رو بگیرند ما هم بازی عقب موندمونو ببریم!
دقیقا تاریخ داره تکرار میشه!
من چشمم اب نمیخوره بتونیم تو اسیا از گروهمونم بالا بیایم :( با این مهاجمای خجسته ای که داریم + شانس قشنگمون خیلی سخته کارمون...

Masoud Golden
26-02-2011, 01:49
ذوب عدد قهرمانی نیست
شک نکن قهرمان سپاهانه
اسیا هم ایشالا که میایم بالا من امیدوارم
خدابزرگه مهاجم ها گل نزنند
مدافعین میزنن

rozhina
27-02-2011, 00:30
در حاشيه ديدار استقلال و سپاهان

اتوبوس استقلاليها خراب شد
در شرايطى كه استقلاليها خوشحال از كسب نتيجه تساوى مقابل سپاهان قصد خروج از ورزشگاه را داشتند، اتوبوس آنها خراب شد و به مدت يك ساعت در ورزشگاه معطل شدند تا اتوبوس جديد رسيد و آبى ها را به هتل محل اقامت رساند.
پايان كدورت ها
در شرايطى كه قبل از ديدار استقلال و سپاهان شايعاتى مبنى بر مشكلات بازيكنان ۲ تيم با سرمربيان تيم حريف به گوش مى رسيد با شروع بازى اين كدروت ها برطرف شد.پس از ورود بازيكنان و كادر فنى ۲ تيم مجتبى جبارى كه حرف و حديث بسيارى در مورد مشكلات او با قلعه نويى به گوش مى رسد به سمت سرمربى سپاهان رفت و از او براى حضور در ايران رخصت گرفت.آن سوى ميدان هم شاهد اقدام مناسبى از سوى خسرو حيدرى بوديم كه به شايعات پايان داد و با در آغوش گرفتن پرويز مظلومى او نيز از سرمربى استقلال رخصت گرفت.
قلعه نويى بازيكنانش
را در رختكن حبس كرد
پس از پايان ديدار سپاهان مقابل استقلال »امير قلعه نويى« شاگردانش را به مدت طولانى در رختكن حبس كرد.سرمربى سپاهان معتقد بود شاگردانش عملكرد ضعيفى از خود به نمايش گذاشتند و به همين علت به انتقاد شديد از بازيكنان تيمش پرداخت.امير قلعه نويى معتقد بود بارها به مدافعان گوشزد كرده بود كه مراقب سرزنى سيدصالحى باشند.
برهانى ۳۰ دقيقه گرم كرد
و به ميدان نرفت
مهاجم استقلال پس از ديدار مقابل سپاهان بسيار ناراحت بود و با هيچكدام از همبازيانش صحبت نمى كرد.آرش برهانى از دقيقه ۶۰ بازى به گرم كردن پرداخت و حتى براى تعويض فراخوانده شد اما ناگهان تصميم مظلومى تغيير كرد تا مهاجم استقلال به ميدان فرستاده نشود و از اين موضوع بسيار دلخور باشد.
حيدرى هو شد
هواداران استقلال بازيكن سابق اين تيم را هو كردند. هر گاه خسرو حيدرى صاحب توپ مى شد هواداران استقلال او را هو مى كردند درحالى كه مظلومى در دو بارى كه حيدرى براى پرتاب اوت به كنار زمين رفت بر سر او دستى كشيد.
تذكر به قلعه نويى !
امير قلعه نويى به دليل اعتراض به داور در چند صحنه از سوى ممبينى تذكر جدى گرفت. داور به قلعه نويى گفت اگر اين اعتراض ها ادامه داشته باشد وى را اخراج مى كند.
تشويق قلعه نويى توسط استقلالى ها
هواداران استقلال در اين هنگام امير قلعه نويى را مورد تشويق قرار دادند و سرمربى سپاهان نيز به ابراز احساسات آنها پاسخ گفت و دسته گل خود را به آنها تقديم كرد. هواداران استقلال از قلعه نويى خواستند مطلومى را همراه خود بياورد. مظلومى نيز به قلعه نويى پيوست و دسته گل خود را به آنها اهدا كرد.
نيمكت نشينى برهانى و هوار
نكته قابل توجه در ليست استقلال نيمكت نشينى دوباره برهانى و هوار ملا محمد بود. از سوى ديگر غيبت هادى عقيلى نيز در تيم سپاهان قابل توجه بود. گفته مى شد وى مصدوم شده است.
خبرنگاران را راه ندادند
ماموران حاضر در ورزشگاه فولاد شهر به دليل قبول نداشتن كارت سازمان تربيت بدنى اجازه حضور خبرنگاران به جايگاه ويژه را نمى دادند.
كرى خوانى هواداران
بين هواداران استقلال و سپاهان قبل از شروع بازى درگيرى شعارى پيش آمد. هواداران استقلال شكست سپاهان در دور رفت را به رخ مى كشيدند.
نويدكيا مصدوم شد
محرم نويدكيا در دقيقه ۱۳ به دليل مصدوميت تعويض شد تا هاشم بيك زاده جاى او را بگيرد.
اختلاف قديمى
تنها بازيكنانى كه قبل از بازى به سمت هم نرفتند، وحيد طالب لو و سيد مهدى رحمتى بودند. اين درحالى بود كه ساير بازيكنان دو تيم براى خوش و بش به سمت هم رفتند.
درگيرى مجيدى و بنگر
دقيقه ۴ بازى بين مجيدى و بنگر درگيرى خفيف لفظى پيش آمد. بنگر واكنشى به اين قضيه نداشت اما هواداران سپاهان عليه كاپيتان استقلال شعار دادند. امير قلعه نويى و بنگر از هواداران تيم خود خواستند كه شعار ندهند.

Aria.KD
20-03-2011, 18:54
بازی با استیل آذین:
پارسال رفت و برگشت به این تیم باختیم در حالیکه مستحق باخت نبودیم، امسال رفت و برگشت بردیم در حالیکه مستحق برد بودیم، دو تیم ابتدای لیگ لقب کهکشانی گرفتن، یکی سپاهان دیگری استیل آذین، ولی الان هفته بیست و هفتم سپاهان با یک بازی کمتر دومه در حالیکه استیل آذین دقیقا چسبیده به قعر جدول، با تمام احترامی که برای هواداران استیل آذین قائلم ولی جای این تیم همین جای جدول هستش، و باید بین یک تیم که شخصیت تیمی داره و تیمی که نداره تفاوت قائل باشه، استیل آذینی ها پولشون رو جای درست خرج نکردن، این هم توابعش البته این توی فوتبال ایران کم سابقه هم نیستش، استیل آذین اگه این پول رو برای زیر ساختهاش هزینه می کرد، جایگاهش خیلی بهتر از اونی بود که الان هستش.
این برد رو در انتهای سال 1389 به همه هوادارن تبریک می گم، امسال برای سپاهان سال خوبی بود امیدوارم در ادامه و در سال جدید هم اینچنین باشه علی الخصوص لیگ قهرمانان آسیا.

و سال نو رو به همه هواداران گل سپاهان و همه مردم ایران زمین تبریک می گم،
:72::72::72::72::72:
:72::72::72::72:
:72::72::72:

iranfm
20-03-2011, 20:47
منم این برد شیرین رو در آخرین ساعات سال 89 به همه هوادارای گل سپاهان تبریک میگم نیمه اول که افتادیم عقب خیلی استرسی داشتم دم همه بروبچ تیم گرم که عیدی خوبی بهمون دادند.
بنده هم سال نو رو به همه دوستان عزیز سایت علی الخصوص دوستان عزیز سپاهانی تبریک میگم امیدوارم سالی پربار همراه با روزهای خوش با سپاهان داشته باشید.

:72::72::72::72::72::72:
:72::72::72::72:
:72::72:
:72:

Super
21-03-2011, 03:16
واقعا عیدی داد سپاهان با بازیی که کرد اللخصوص نتیجه!
به هر حال عید همه دوستان مبارک به امید قهرمانی سپاهان در سال 90.... در هر سه جبهه!!!

sha65
26-03-2011, 19:31
سال نو و صدر نشینی رو به همه تبریک میگم
یه سه گانه میتونه همه چی رو به بعضی تیم های
پر مدعا ثابت کنه

Aria.KD
27-03-2011, 07:00
بازی با نفت آبادان:
فقط یک چیز: اول ابراهیم توره در آخر هم ابراهیم توره، فقط ابراهیم توره، ابراهیم توره الان نه تنها گل می زنه بلکه در خط حمله اول به فکر تیمه دوم به فکر خودش، دیروز علاوه بر دوتا گل یه بازی فوق العاده هم انجام داد به نظر می رسه توره با فراموش کردن حاشیه ها دارای به دروزای خوبش نزدیک میشه و یواش یواش داره به پختگی کافی می رسه،
در آخر هم این برد شیرین رو در ابتدای سال و صدر نشینی رو به همه هواداران تبریک می گم.

Super
28-03-2011, 00:36
آریا میتونم پست بدم الان :دی؟ سپاهان اومد صدر ها :دی!
تبریک!

Aria.KD
28-03-2011, 03:12
آریا میتونم پست بدم الان :دی؟ سپاهان اومد صدر ها :دی!
تبریک!

شما که قبل از اینم پست می دادی کسی کاری به کارت نداشت، چطوری یهویی یادت افتاد اجازه بگیری، اگه تعارف زدی آقا اجازه مام دست شماست،

Aria.KD
01-04-2011, 00:43
سپاهان، تیمی که برای خودش و هوادارانش ارزش قائل است، این سپاهان ثابت می کند با وجود اشتباهات داوری هم می توان پیروز شد، ادامه این روند برابر خواهد بود با یک سپاهان جاودانه، سپاهان بعد از چهار برد پیاپی در لیگ و دو برد درلیگ قهرمانان نشان داد چگونه می توان باز هم پیروز شد،

خارج از شعار و توضیح و تعریف و اغراق، خیلی خوب بودیم اشکالاتی داشتیم ولی یک چیز بین بازیکنا مشهود بود، انگیزه برای بردن، که تا دقیقه 90 حفظ شد، سپاهان مزد نا امید نشدنش رو با یک سه امتیاز شیرین گرفت، امیدوارم در بازی با الغرافه که حریف سخت و دندانگیری هم هست بازیکنامون با همین انگیزه وارد میدون بشن تا شروع خوب 90 رو تکمیل کنن، باز هم بابت برد تبریک می گم،

iranfm
01-04-2011, 01:18
خیلی خوشحالم از برد امروز و این برد شیرین رو به همه سپاهانی های عزیز تبریک میگم با این برد میتونم بگم ایشالا بار خودمون رو برای قهرمانی مجدد بستیم خدا کمک کرد بچه ها هم همت کردند بازی باخته رو با یه برد شیرین عوض کردیم.
بچه ها متشکریم.

Super
03-04-2011, 12:25
يانوش بازي با الغرافه را از دست داد ([Only registered and activated users can see links] D8%B2%D9%8A_%D8%A8%D8%A7_%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B1% D8%A7%D9%81%D9%87_%D8%B1%D8%A7_%D8%A7%D8%B2_%D8%AF %D8%B3%D8%AA_%D8%AF%D8%A7%D8%AF)

متاسفانه نوار بدشانسیامون شروع شد! سال پیش 2 بازی اخر از دور رفت عمادرضا رو از دست دادیم و امسال هم یانوش... میتونه بهمون ضربه بزنه! امیدوارم جواد کاظمیان تو اوج خودش باشه و برابر الغرافه بهترین عملکردش رو نشون بده!!! رضا عنایتی هم به احتمال زیاد بازی میکنه و تیم به 4-3-3 تغییر رویه میده... این پیش بینی من از بازی با الغرافس. امیدوارم فقط ببریم و صعود رو قطعی کنیم.

iranfm
10-04-2011, 20:37
هفته قبل گفتم که این هفته هر 3 تیم بالای جدول بازیهای مشکلی دارند و گفتتیم که اگه فاصله امتیازات کم نشه شانس قهرمانی خیلی بالا میره خدارو شکر اینچنین شد و با وجود شکست تلخی که داشتیم با شکت به جای ذوب و استقلال اختلاف امتیازات کاهش پیدا نکرد.
بازی رو متاسفانه ندیدم ولی روی گل دومی که خوردیم عقیلی بد اشتباهی کرد (از این سوتی ها زیاد میده :دی) ولی با زدن یک گل اشتباهش رو جبران کرد حیف شد میشد 1 امتیاز از این بازی گرفت ولی خوب بالاخره لیگ نوسان داره و امروز روز تیم ما نبود.
هفته بعد با تراکتور بازی داریم بازی فوق العاده مشکلی خواهد شد گرفتن 1 امتیاز از تراکتور هم میتونه نتیجه خوبی برای هفته بعد باشه.
استقلال و ذوب هم بازیهای نسبتا آسونی دارند و احتمال پیروزی دارن.
اما در 4 بازی بعدی تیمها تقریبا بازیهای برابری دارند و انشاالله با کمک خدا قهرمانی رو مجدد تکرار کنیم.

Hanrish
11-04-2011, 03:34
خوب بعد مدتها یه باخت درشت اوردیم این بازی از اون بازیها بود که تیم حریف دو نیمه کل یوم متفاوت رو به رومون بازی کرد:D مخصوصاً که نیمه دوم تغییر تاکتیک اونها قویتر از تغییر تاکتیک بزرگوار بود و گیرمون انداخت:D

mahsa_saina
11-04-2011, 13:00
هر بیننده ای که از شبکه استانی اصفهان و کرمان شاهد دیدار دو تیم فولاد مبارکه سپاهان و صنعت مس کرمان بوده باشد می تواند بر این نکته صحه گذارد که این دیدار اکران کلکسیونی از بداقبالی های محض و آزاردهنده سپاهان بود.

دیدار تیم های فوتبال سپاهان و مس کرمان در هفته بیست و نهم رقابت های لیگ برتر باشگاه های ایران با نتیجه 3 بر 2 به سود تیم مهمان به پایان رسید.
در این دیدار که ساعت 17 امروز در ورزشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد ، ادينهو در دقايق 20 و 26 و كيوان امرايي 65 براي مس كرمان و ابراهيم توره در دقيقه 22 و هادي عقيلي 80 براي سپاهان گلزني كردند.
بسیاری از حملات دیگر سپاهانی ها در این دیدار راهی به دروازه تیم کرمانی نیافت تا بارها سپاهانی ها و هوادارانشان بابت از دست رفتن موقعیت های مسلم گلزنی در این دیدار متاسف شوند و افسوس خورند.
در پایان این هفته از رقابت ها شاگردان قلعه نوعی همچنان با 58 امتياز در صدر جدول رده‌بندي قرار دارند

fooladsepahansport.com/modules.php ([Only registered and activated users can see links])

Super
12-04-2011, 11:54
بعد دو سال فکر کنم یه بار شانس اوردیم ! اونم این که در روز باختمون دو تیم تعقیب کننده زیرمون متوقف شدن و فاصله امتیازی ثابت موند. و نکته دیگه اینکه خوشبختانه یانوش رسید خسرو هم رسید به بازی و امیرخان هم کنار زمین هستش.
به امید پیروزی در برابر تراکتور سازی در تبریز و تثبیت احتمالی قهرمانی... اگه ببریم میمونه 4 بازی که از اون 4بازی 6 امتیاز میخوایم....

Super
14-04-2011, 13:12
خدایی این قدر بی ذوق ندیدم بچه ها تاپیکو ! نا سلامتی با تراکتور تو تبریز بازی داریم اقا اریا هم که کلا بیخیال اپدیت تاپیک شده :دی!
فردا بازیه به جرات میشه گفت ببریم قهرمانی لیگ تمومه... به امید پیروزی و جشن و کارناوال در اصفهان.:دی

mahsa_saina
14-04-2011, 13:53
واقعا با هات موافقم همه بچه ها تو فرم جمع شدن و اصلا هم كاري به اين جا

ندارن چون آب و هوا اونجا از همه لحاظ بهتره .

آقاي آريا لطفا يه فكري بكنين بلكه از اين وضع بيرون بياد اگه توجه كني فقط يه

چند نفري هستن ميان آپديت مي كنن،پست ميذارن:winksmiley02::29:

Super
15-04-2011, 17:55
با سلام.
بچه ها عالی بودند و رویای بعضی از تیما که پاشونو بیشتر از گلیمشون دراز کرده بودند که قهرمانی رو بگیرند تبدیل به کابوس شد....
اومدم فقط همینو بگم و برم...
فقط سپاهان طلایی..... ماشالله به غیرت بچه ها که هر 4گل بازی رو خودشون زدند و تراکتور + 100هزار هوادارش رو ++ داور آشغال بازی از سد راهشون برداشتند... داوری خیلی سعی کرد جلو تیم مارو بگیره 4 کرنر و 2 خطا برامون نگرفت و 3 خطای الکی و 1 کرنر برا تراکتور گرفت. افرین به روح بزرگ سپاهان.

farsarr
15-04-2011, 18:24
باختیم بدم باختیم :gaah:ولی دیگه بضاعت تراکتور همینه تا اینجاشم عالی اومده سپاهان حقش قهرمانیه اگه تو جام حذفی هم قهرمان بشه خوبه اونوقت میشه با چهارمی بریم به اسیا :5:.
نصرتی که دیگه انده سوتیه تو 2 بازی 3 تا گل رو رو اشتباه اون خوردیم:susel: تاکتیکتیم هم بد بود و باکس حرکتی زیاد بود باید فشرده تر بازی می کردیم تا نبازیم. ولی تبریک به سپاهانیا.

iranfm
15-04-2011, 18:42
تبریک به تمام هواداران گل سپاهان قهرمان

بازی بسیار سختی بود که خدارو شکر با یک پیروزی عالی به پایان رسوندیم از طرفی دیگر هم چون دیروز استقلال و ذوب هم برده بودن و فاصله کم شده بود استرس بازی خیلی زیاد بود که خوشبختانه با تدابیر عالی ژنرال و همت بازیکنان 3 امتیاز شیرین رو از این بازی خارج از خانه گرفتیم.
حالا 4 هفته مونده به پایان مسابقات هفته بعد تو خونه با صبا داریم ایشالا بازی رو ببریم دیگه 90 % قهرمانی تیم مسلم میشه.

به امید قهرمانی مجدد سپاهان

mahsa_saina
16-04-2011, 11:39
تبريككككككككككككككككككككك كك تبريك مي گم به تمام طرفداراي سپاهان واقعا بچه ها عالي كار كردند دمشون گرم ديگه كم كم بايد آماده دريافت جام باشيم :177::177:

Aria.KD
16-04-2011, 14:00
واقعا با هات موافقم همه بچه ها تو فرم جمع شدن و اصلا هم كاري به اين جا

ندارن چون آب و هوا اونجا از همه لحاظ بهتره .

آقاي آريا لطفا يه فكري بكنين بلكه از اين وضع بيرون بياد اگه توجه كني فقط يه

چند نفري هستن ميان آپديت مي كنن،پست ميذارن:winksmiley02::29:

همش من نمی تونم بیام پست بدم ، همیشه می گن، مستمع بر سر ذوق آورد صاحب سخن را، چند وقت پیش از همه بچه ها در خواست کردم بیشتر تشریف فرما بشن و قدم رنجه کنن، ولی انگار نه انگار تاثیری نداره، امسال بچه ها اصلا مثل پارسال ذوق و شوق ندارن، امیدوارم من بعد اوضاع فرق کنه،

Hanrish
16-04-2011, 15:07
کل یوم بازی بازی خوبی بود و دو نیمه بشدت متفاوت داشت مخصوصاً که چهار تا گل اینطرف و اونطرف زدیم:D
نکته جالب توجه اینه که سه تا مدافعون بد جور عطش گل زدن دارن و هر سه تا شون با هم میکشن جلو حالا وقتی که گل لازمه مثل بازی با مس و حماسه آفرینی بنگر اون آخر بازی:D یه چیزی یا وقتی که عقیلی سوتی میده میاد جبران کنه ولی وقتی تیم مساویه یا یه گل جلوه نباید همه شون محوطه اینطرف رو ول کنن برن محوطه اون طرف .البته پازل تاکتیکی !! بزرگوار وقتی تیم عقب نباشه احتیاطه ولی وقتی تیم عقب افتاد حمله های همه جانبه و رو به جلوش ناشی از نترس بودنش نیست بلکه ترس از باختنه که اینطور میزنه توی بی خیالی از باخت سنگین

*chelsea*MY LIFE
16-04-2011, 18:16
با سلام به هواداران طلایی سپاهان
واقعا دیروز بازی بسیار خوب و فنی از سپاهان دیدیم .تیم حرفه ای همینه دیگه اصلا تماشاگر روش تاثیر نداره و فقط بازی خودشو انجام میده.
جا داره یه تبریک هم به تراختوریها بگم که من اصلا فکرشو نمیکردم این فصل به اینجا برسن.امیدوارم فصل بهد آسیا باشن

به امید برگزاری جشن قهرمانی مقابل پرسپولیس اینبار در اصفهان

Aria.KD
16-04-2011, 21:00
قبل از اینکه بخوام راجع به بازی و اهمیت این برد صحبت کنم، جا داره از مردم خونگرم تبریز و فرهنگ بالای هوادارن فهیم تراکتورسازی تشکر کنم، دیروز تماشاگران تراکتور الگوی خوبی برای کل تماشاگران فوتبال ایران بودن، کل 90 دقیقه تیم خودشون رو تشویق کردن و علی رغم باخت کوچکترین بی احترامی ای به تیم حریف و هواداران تیم حریف نکردن، ضمن اینکه علاوه بر تماشاگران گزارش کاملا بی طرفانه گزارشگر خوب شبکه آذربایجان جای تقدیر و تشکر داره،
این رو بایستی کل هوداران فوتبال ایران علی الخصوص کرمانی های عزیز الگو قرار بدن، هفته پیش مقابل مس کرمان، انگار نه انگار که سپاهان ایرانی هستش گویی این تیم از سیاره دیگری اومده، و گزارش کاملا جانبدارانه گزارشگر شبکه کرمان، که جایی بین گزارش جانبدارانه خودش بطور واضح آروزوی باخت سپاهان رو کرد، مزید بر علت شده بود، که من به عنوان یک ایرانی و یک هموطن واقعا برای ایشون و مسئولانی که به ایشون اجازه چنین گزارشی رو می دن متاسفم، ضمن اینکه برای همه کرمونیهای عزیر و هواداران واقعی مس کرمان، احترام زیادی قائلم و مطمئنم اینکار، مختص فقط یه عده تماشاگرنما بوده و امیدوارم در هیچکدوم از ورزشگاهها شاهد چنین عکس العمل هایی نباشیم و همه تماشاگرها مثل آذریهای عزیز احترام به تیم مقابل رو در دستور کار خودشون قرار بدن، همه ما ایرانی هستیم به یک زبان صحبت می کنیم، باید هوای هم دیگه رو داشته باشیم و به هم احترام بگذاریم،

بطور کلی بازی خوبی بود، جنب و جوش و طروات زیادی داشت، تراکتور در مقابل سپاهان غافلگیر شد، سپاهان اجازه اشتباه کردن نداشت و هم و غم همه تیم پیروزی در این دیدار و دور شدن تیم از حاشیه ها در هفته های رو به پایان لیگ برتر بود، انگیزه داشتن در هر بازی و دوری از استرس و اضطراب از مشخصات تیم های حرفه ای حداقل در سطح لیگ ایرن و آسیا هستش که سپاهان این روزها کاملا به این حربه مجهز هستش. توره و عنایتی عالی بودن، ضمن اینکه دیروز یکی از روزای خوب بنگر بود،

استقبال بهتر بچه ها بنده رو هم سر ذوق اورده، و سعی می کنم زود به زود تاپیک رو آپدیت کنم ، به امید موفقیت روز افزون برای سپاهان در لیگ و لیگ قهرمانان، و بهبود وضعیت فوتبال ایران،

Super
16-04-2011, 23:00
درود.
ضمن تشکر از همه دوستان الان باید بیخیال بازی با تراکتور بشیم و همه تمرکزمون رو بذاریم رو بازی با صبا و تک بازیمون با الهلال تو اسیا که تو خونه خودمونه که اگه ببریم صدر نشینیمون قطعی میشه....
اگه زرنگ باشیم جام حذفی هم تو مشتمون داریم و میتونیم تنها تیم دو جامه باشیم و یک سال فوقالعاده رو برا سپاهان و هواداراش تو این فصل رقم بزنه قلعه نویی...
امیدوارم بچه ها مغرور نشند و تو 3 بازی آینده هم پیروز میدان باشند....
یه مروری میخوام به کل فصل داشته باشم که ما 5 امتیاز الکی جلو استقلال از دست دادیم و به لطف داوری 9 امتیاز از دست دادیم.... وگرنه چیزی که حقمون بود این بود که الان 75 امتیازه میبودیم باید متاسف باشیم برا سطح لیگ و فدراسیون که میخواد جلو تیما خودی رو بگیره... کم نوسان ترین فصل سپاهان تا به امروز بوده به طوری که فصل پیش تو بازیا خارج خونه مشکل شدید داشتیم اما امسال با تیم خوبی که بسته شد این مشکل حل شد و قول میدم فصل بعد بهتر هم خواهد شد.
با تشکر از همه دوستان که این فصل هم منو رو تحمل کردند این پست رو دادم چون شاید تا اخر فصل نباشم تو تاپیک... جا مارو روز قهرمانی خالی کنید با تشکر از همه و حلالمون کنید...

turk2011
17-04-2011, 10:40
نگاه یک هوادار نسبت به بازی تیراختور-سپاهان

TractorFansPortal.Com ([Only registered and activated users can see links]). تراکتور اسير جنگ رواني سپاهان شد و زمينه ي اين جنگ رواني از بازي رفت دو تيم در اصفهان که اصفهانيهاي فرصت طلب و زبر و زرنگ با پخش شيريني و احترام ظاهري به هواداران تراکتور تلاش بر بدست آوردن دلشان جهت به فراموشي سپردن لجن پراکنيهاي آنان در بازيهاي قبلي تراکتور با تيمهاي اصفهاني و مهمتر از آن چرخاندن جو رواني ورزشگاه سهند در مسابقه ي حساس برگشت دو تيم در تبريز به نفع خود نمودند چیده شده بود. هنوز هم فریادهای ديوانه وار "ترک عرعر مي کند"، ";صداي عرعر نمياد، ترکه صداش در نمياد" و شعارهاي ضد انساني تري که حتي آوردن آن در اينجا شرم را بر پيشاني آدم مي نشاند از ورزشگاه فولادشهر بگوش می رسد اما افسوس که هواداران تراکتور خيلي زود همه چيز را بر باد فراموشي سپرده و از خيل عظيم هواداران تا مدير عامل تيم اسير زبان بازيهاي اصفهانيهاي چرب زبان شدند و مسائل پدید آمده بین کمالوند و عادل فردوسی پور نیز روند غوطه ور شدن تیراختورچیها در برخی مهملات را تشدید نمود. جنگ رواني اصفهانيها چنان باشگاه تراکتور را تحت تأثير قرار داده بود که متوليان تيم با بلندگو از هواداران خواستند امير قلعه نوعي و تيم اصفهاني را مورد تشویق قرار دهند انگار که اصفهانيهاي آنتی تورک براي پلوخوري و سیر و سفر به تبریز آمده بودند!
وقتی قبل از بازی، ساکت مدیر عامل سیاستمدار سپاهان اظهاراتی مانند «من در ایران بعد از سپاهان طرفدار تراکتور هستم» را به زبان آورد و یا قلعه نوعی مربی آبدیده ی این تیم با خوش زبانی تلاش بر تغییر جو جهنم سهند به نفع تیم خود می نمود مشخص بود که سپاهان آشنایی کاملی از نقاط قوت و ضعف تراکتور دارد، هم به شیوه ی بازی این تیم کاملاً آشناست و هم میداند که چگونه با استفاده از موج سواری رسانه ای هواداران پرشمار تراکتور را تحت کنترل خود درآورد. این ریاکاری سپاهان چنان روی بخش عمده ای از هواداران که بیشتر آنان را افراد کم تجربه و خوش باور تشکیل میدهند اثرگذارده بود که در سایتها و انجمنهای مجازی تحت تأثیر جو موجود پیوند اصفهان و تبریز نقل محافل تیراختورچیها بود و برخی هواداران ظاهربین نیز پا را فراتر گذاشته و اعلان می داشتند که به لحاظ تاریخی تفاوتی بین اصفهان و تبریز وجود ندارد و هر دو باهم برادر و یار و یاور می باشند! معلوم نیست که این دوستی «خاله خرسه» کی بین اصفهان و تبریز برقرار بوده که تورکها خبر نداشتند!؟
بعنوان یک هوادار قصور اصلی را در تحلیلگران عرصه ی هواداری از تراکتور از جمله خودم می بینم که قبل از بازی کار بخصوصی جهت آگاه نمودن هواداران از ترفند جنگ روانی اصفهانیها انجام ندادند و فقط نظاره گر صرف اوضاع بودند.
این بازی تمام شد اما این تجربه ی تلخ درسی آموزنده شد برای سطحی اندیشانی که دوست و دشمن را بهتر بشناسند و بدانند که در همواره روی یک پاشنه نمی چرخد

Masoud Golden
18-04-2011, 00:45

TractorFansPortal.Com ([Only registered and activated users can see links]). تراکتور اسير جنگ رواني سپاهان شد و زمينه ي اين جنگ رواني از بازي رفت دو تيم در اصفهان که اصفهانيهاي فرصت طلب و زبر و زرنگ با پخش شيريني و احترام ظاهري به هواداران تراکتور تلاش بر بدست آوردن دلشان جهت به فراموشي سپردن لجن پراکنيهاي آنان در بازيهاي قبلي تراکتور با تيمهاي اصفهاني و مهمتر از آن چرخاندن جو رواني ورزشگاه سهند در مسابقه ي حساس برگشت دو تيم در تبريز به نفع خود نمودند چیده شده بود. هنوز هم فریادهای ديوانه وار "ترک عرعر مي کند"، ";صداي عرعر نمياد، ترکه صداش در نمياد" و شعارهاي ضد انساني تري که حتي آوردن آن در اينجا شرم را بر پيشاني آدم مي نشاند از ورزشگاه فولادشهر بگوش می رسد اما افسوس که هواداران تراکتور خيلي زود همه چيز را بر باد فراموشي سپرده و از خيل عظيم هواداران تا مدير عامل تيم اسير زبان بازيهاي اصفهانيهاي چرب زبان شدند و مسائل پدید آمده بین کمالوند و عادل فردوسی پور نیز روند غوطه ور شدن تیراختورچیها در برخی مهملات را تشدید نمود. جنگ رواني اصفهانيها چنان باشگاه تراکتور را تحت تأثير قرار داده بود که متوليان تيم با بلندگو از هواداران خواستند امير قلعه نوعي و تيم اصفهاني را مورد تشویق قرار دهند انگار که اصفهانيهاي آنتی تورک براي پلوخوري و سیر و سفر به تبریز آمده بودند!
وقتی قبل از بازی، ساکت مدیر عامل سیاستمدار سپاهان اظهاراتی مانند «من در ایران بعد از سپاهان طرفدار تراکتور هستم» را به زبان آورد و یا قلعه نوعی مربی آبدیده ی این تیم با خوش زبانی تلاش بر تغییر جو جهنم سهند به نفع تیم خود می نمود مشخص بود که سپاهان آشنایی کاملی از نقاط قوت و ضعف تراکتور دارد، هم به شیوه ی بازی این تیم کاملاً آشناست و هم میداند که چگونه با استفاده از موج سواری رسانه ای هواداران پرشمار تراکتور را تحت کنترل خود درآورد. این ریاکاری سپاهان چنان روی بخش عمده ای از هواداران که بیشتر آنان را افراد کم تجربه و خوش باور تشکیل میدهند اثرگذارده بود که در سایتها و انجمنهای مجازی تحت تأثیر جو موجود پیوند اصفهان و تبریز نقل محافل تیراختورچیها بود و برخی هواداران ظاهربین نیز پا را فراتر گذاشته و اعلان می داشتند که به لحاظ تاریخی تفاوتی بین اصفهان و تبریز وجود ندارد و هر دو باهم برادر و یار و یاور می باشند! معلوم نیست که این دوستی «خاله خرسه» کی بین اصفهان و تبریز برقرار بوده که تورکها خبر نداشتند!؟
بعنوان یک هوادار قصور اصلی را در تحلیلگران عرصه ی هواداری از تراکتور از جمله خودم می بینم که قبل از بازی کار بخصوصی جهت آگاه نمودن هواداران از ترفند جنگ روانی اصفهانیها انجام ندادند و فقط نظاره گر صرف اوضاع بودند.
این بازی تمام شد اما این تجربه ی تلخ درسی آموزنده شد برای سطحی اندیشانی که دوست و دشمن را بهتر بشناسند و بدانند که در همواره روی یک پاشنه نمی چرخد

داداش این حرف زشته شما میزنی
حالا وقتی سپاهان قهرمان حذفی شد
تراکتور سهمیه اسیا گرفت هم همینو میگی؟؟؟؟
به نظر من کل ایران از هوادارای تراکتور خوششون میاد
چون واقعا تیم خودشونو دوست دارند

rozhina
19-04-2011, 17:30

TractorFansPortal.Com ([Only registered and activated users can see links]). تراکتور اسير جنگ رواني سپاهان شد و زمينه ي اين جنگ رواني از بازي رفت دو تيم در اصفهان که اصفهانيهاي فرصت طلب و زبر و زرنگ با پخش شيريني و احترام ظاهري به هواداران تراکتور تلاش بر بدست آوردن دلشان جهت به فراموشي سپردن لجن پراکنيهاي آنان در بازيهاي قبلي تراکتور با تيمهاي اصفهاني و مهمتر از آن چرخاندن جو رواني ورزشگاه سهند در مسابقه ي حساس برگشت دو تيم در تبريز به نفع خود نمودند چیده شده بود. هنوز هم فریادهای ديوانه وار "ترک عرعر مي کند"، ";صداي عرعر نمياد، ترکه صداش در نمياد" و شعارهاي ضد انساني تري که حتي آوردن آن در اينجا شرم را بر پيشاني آدم مي نشاند از ورزشگاه فولادشهر بگوش می رسد...

برادر و یا خواهر ترک یا آذری یا لر یا ... عزیزم. این حرفهای عجیب چیست که میزنید؟ شما از یک طرف قبول میکنی که در ورزشگاه اصفهان به طرفداران تراکتور احترام بسیار میگذارند در حدی که شیرینی هم بین آنهاپخش میکنند و از طرفی میگویی اینکار فریب است؟!! بالاخره باید احترام بگذارند یا نگذارند؟؟
در هر حال بدان که ترکها در اصفهان از بیشترین احترام برخوردارند و هیچ کس فکر بدی در مورد انها نمیکند( البته ممکن است آدم احمق و بیشعور در هر شهری پیدا شود چه اصفهان و چه تبریز) و حتی افتخار هم میکنیم که برخی بازیکنان و حتی کاپیتان متعصبمان مثل هادی عقیلی از آذربایجانی هستند و آنها را بسیار دوست داریم و حتی بهتر است بدانی که بسیاری از اصفهانیها اصالتا از مردم آذربایجان هستند که در زمان شاه عباس که اصفهان پایتخت بود به این شهر کوچ کرده اند.

Aria.KD
20-04-2011, 16:15

برادر و یا خواهر ترک یا آذری یا لر یا ... عزیزم. این حرفهای عجیب چیست که میزنید؟ شما از یک طرف قبول میکنی که در ورزشگاه اصفهان به طرفداران تراکتور احترام بسیار میگذارند در حدی که شیرینی هم بین آنهاپخش میکنند و از طرفی میگویی اینکار فریب است؟!! بالاخره باید احترام بگذارند یا نگذارند؟؟
در هر حال بدان که ترکها در اصفهان از بیشترین احترام برخوردارند و هیچ کس فکر بدی در مورد انها نمیکند( البته ممکن است آدم احمق و بیشعور در هر شهری پیدا شود چه اصفهان و چه تبریز) و حتی افتخار هم میکنیم که برخی بازیکنان و حتی کاپیتان متعصبمان مثل هادی عقیلی از آذربایجانی هستند و آنها را بسیار دوست داریم و حتی بهتر است بدانی که بسیاری از اصفهانیها اصالتا از مردم آذربایجان هستند که در زمان شاه عباس که اصفهان پایتخت بود به این شهر کوچ کرده اند.

این اصلا مهم نیست که اصالتا تعدادی از مردم اصفهان، از منطقه آذربایجان هستند یا حتی تعداد زیادی از تهرونیها همینطور، مهم اینه که همه ایرانی هستیم، سالهای سال توی جلگه ایران کنار هم دیگه بودیم و یک تاریخ رو رقم زدیم، همگی افتخار می کنیم که ایرانی هستیم، ما فقط محدود به لر و ترک و کرد و کاسپی ها بلوچها و ساکنین خراسان نمی شیم، ساکنین سرزمین افغانستان (خراسان زمین) پاکستانی ها (بلوچها) عراق (کردها و بابلیها) و بحرین استان ربوده شده ایران در زمان پهلوی، همه و همه ایرانی بودیم و هستیم، فقط زبان ما رو از هم دیگه جدا کرده همه متعلق به یک پیشینه هستیم و یه تاریخ داشتیم، هیچ زمانی عراقیها رو جزو عربها نمی دونستم، چه برسه که بخوام آذریهای دوس داشتنی رو جدا از این آب و خاک بدنم، یه فوتبال ارزش اینو نداره که بخوایم به جون هم دیگه بیوفتیم، ایران تشکیل شده از قومیتهای مختلف، که سالهای سال در کنار هم دیگه بودن، توی تموم بحرانها کنار هم دیگه بودن و کنار هم دیگه خواهیم موند،
اینکه داخل ورزشگاه اصفهان یه عده آدم بی شخصیت به هموطنهای آذری بی احترامی کنن، بنده بیش از شما آزرده می شم، و به جای اون آدما از شما دوست عزیز عذر می خوام، اینا یه عده آدم نا آگاه هستن که نمی دونن با اینکار چقدر در حق خودشون اجحاف می کنن، بنده به عنوان سرپرست تاپیک سپاهان ، یک سپاهانی، یک اصفهانی و از همه مهمتر یک ایرانی به جای این افراد دوباره ازتون عذر می خوام، و شخصا اعتقاد دارم که با این قضایا داخل ورزشگاهها باید شدیدا برخورد بشه، و با این موضوع که مثلا تهرانی داخل اصفهان، شمالی داخل تهران، اصفهانی داخل تهران و تبریزیها داخل اهواز هو بشه و بهشون بی احترامی بشه، به شدت مخالفم،

mojtaba1370
26-04-2011, 20:44
انصافا سپاهان تیم خیلی خوبی هست من خودم یه پرسپولیسی تیرم عاشق پرسپولیس ولی اگه بخوایمم حقیقت رو ببنیم سپاهان امسال هم حقشه قهرمان بشه و فکر کنم بالای 99% قهرمان بشه
وقت یه چیزی خدا کنه اون ور بزارین ما بریم بالا تو جام حذفی باشه قول بدین اگه لیگ قهرمان شدین بزارین ما بریم بالا تو جام حذفی باز نیایی 4 تا بزنین به ما سکته کنیم :34::34::34::34:

*chelsea*MY LIFE
29-04-2011, 19:31
با سلام به هواداران گل سپاهان:72:
اول از همه تبریک پیروزی مقابل نفت آبادان(برزیلته)
میشه به طور قطع گفت که خدا خواست و دوباره قهرمان لیگ شدیم.تقریبا 90%
راجع به بازی بگم که واقعا سپاهان بازی با تفکر وهمچنین خیلی زیبایی را ارائه کرد گرچه این توره که عین خیالشم نیست حدود 5توپ بالای 95%درصد خراب کرد و فقط نصفه جونمون میکنه.اگه بخوایم حق بگیم این فصل باید ادینیهو آقای گل بشه.
رضا عنایتی که هر چه به پایان لیگ نزدیک میشیم تازه داره آماده میشه ولی خداراشکر اختلافمون دوباره 6 امتیاز شد.
به امید برد پرسپولیس توی اصفهان و برگزاری مجدد قهرمانی مقابل این تیم

Mahmata
29-04-2011, 20:13
:72: قهرمانی مبارک :72:
تا قیل این بازی نفس‌ها بدجوری حبس شده بود تو سینه‌ها! کلاْ شانس آوردیم بهترین موقع خوردیم به این تیم میونه جدولی.
کلاً تاکتیک بزرگوار توی این بازی این بود که هوادارا رو سکته بده:دی و مهره شاخص برای این تاکتیک کسی نبود به جز ابی توره! منم با این دوست بالایی موافقم که شاید آقای گلی حق ادینیو باشه. گرچه زوده حالا بازی حساس و حیثیتی هفته ۳۳ مونده. توره شاید آقای گل نشه ولی یکی از بهترینهای ما بود توی این فصل.
بازم تبریک:72:

Super
29-04-2011, 21:14
این قهرمانی که هنوز 100% نیست مبارک همه اصفهانیا عزیز. نمیدونم چرا دوست ندارم حرفی بزنم. فقط بهتون تبریک میگم و امیدوارم در آسیا هم ابتدا الجزیره الغرافه رو متوقف کنه سپس ما الهلال رو ببریم و صدر نشین بشیم. مبارک همگی باشه...
امیدوارم با قلعه نویی تمدید نشه. بذاریم همه چی اینجا با خوشی تموم بشه تا این که به اختلافات کشیده بشه.... مبارک همه دوستان.

Masoud Golden
30-04-2011, 00:46
تبررررررررررریک
مبارک همه سپاهانی ها باشه

این قهرمانی که هنوز 100% نیست مبارک همه اصفهانیا عزیز. نمیدونم چرا دوست ندارم حرفی بزنم. فقط بهتون تبریک میگم و امیدوارم در آسیا هم ابتدا الجزیره الغرافه رو متوقف کنه سپس ما الهلال رو ببریم و صدر نشین بشیم. مبارک همگی باشه...
امیدوارم با قلعه نویی تمدید نشه. بذاریم همه چی اینجا با خوشی تموم بشه تا این که به اختلافات کشیده بشه.... مبارک همه دوستان.

اولا که شما خودتو نخود هر اشی نکن
تمدید قرارداد قلعه نوعی ربطی به تو نداره
هر دو طرف راضی به تمدید هستند

هیچ اختلافی هم بین سپاهان و امیر و هواداران نیست
تنها اختلاف این وسط تویی که مزه زیادی میندازی
برو بچه خدا روزیتو جای دیگه بده
تو کار بزرگتر ها هم دخالت نکن
سپاهان و امیر چیزی به تو نمیدند

Talaye_Nesfejahan
30-04-2011, 02:20
به فاصله 20 روز مانده به پايان ليگ سپاهان اصفهان براي دومين سال پياپي,در عين شايستگي قهرمان ايران شد
قهرمان شديم اما جوانمردانه.......

تبريك قهرمانيه سپاهانه خودمون به همه سپاهانيهاي كل ايران

PAOLO
30-04-2011, 09:39
حق به حق دار رسید ولی ذوب اهن هم تا هفته های پایانی خوب کار میکنه اخراش دیگه کم میاره هواردارای پرسپولیس و استقلال هم نیان بگن تیم ما سرور کل ایرانه اینو باید تو زمین و پایان فصل ثابت کنن

Aria.KD
30-04-2011, 13:18
قبل از هر چیز پیروزی سپاهان رو تبریک می گم، هر چند روی کاغذ هنوز استقلال شانس داره ولی به قول روزنامه ابرار ورزشی امروز سپاهان قهرمان اعلام نشده لیگ برتر هستش، از لحاظ منطقی دیگه احتمالی برای قهرمانی استقلال وجود نداره، پس بایستی سپاهان رو قهرمان لیگ برتر بدونیم، ضمن اینکه به نظر بنده نیازی نیست سپاهان امتیاز بگیره چون اینکار رو استقلال انجام میده، (یعنی امتیاز از دست میده)، سپاهان با این قهرمانی دوتا از اولین ها رو رقم می زنه، یکی اینکه اولین تیمی هستش که دو قهرمانی پیاپی رو تو لیگ برتر رقم می زنه، دومیش سپاهان اولین تیمی هست که توی لیگ برتر سه بار قهرمان شده،

با سلام به هواداران گل سپاهان:72:
اول از همه تبریک پیروزی مقابل نفت آبادان(برزیلته)
میشه به طور قطع گفت که خدا خواست و دوباره قهرمان لیگ شدیم.تقریبا 90%
راجع به بازی بگم که واقعا سپاهان بازی با تفکر وهمچنین خیلی زیبایی را ارائه کرد گرچه این توره که عین خیالشم نیست حدود 5توپ بالای 95%درصد خراب کرد و فقط نصفه جونمون میکنه.اگه بخوایم حق بگیم این فصل باید ادینیهو آقای گل بشه.
رضا عنایتی که هر چه به پایان لیگ نزدیک میشیم تازه داره آماده میشه ولی خداراشکر اختلافمون دوباره 6 امتیاز شد.
به امید برد برابر پرسپولیس توی اصفهان و برگزاری مجدد قهرمانی مقابل این تیم

به نظر من توره لیاقت آقای گلی رو داره، چون توره امسال برای سپاهان فقط مهاجم نبود، توره بازیکن خوبی بود، بالاتر از حد تصور، فقط اشکال اینه که این بازیکن زیاد احساسی هستش، توی یه بازی عالیه، ولی وقتی به لحاظ روحی تحت فشاره بد کار می کنه، دیروز به خاطر شرایط بازی و اینکه سپاهان به برد نیاز داشت و خودش هم توی کورس آقای گلی هست بعد از دو تا موقعیت که از دست داد به لحاظ روحی افت کرد،

iranfm
30-04-2011, 13:56
منم این برد شیرین خارج از خونه رو تبریک میگم.
به امید خدا ایشالا 99.9 درصد قهرمانی لیگ رو بدست آوردیم تبریک میگم به همه هواداران گل سپاهان.
ایشالا تو دو بازی بعدی هم با ارائه بازیهای خوب پیروزی رو بدست بیاریم تا لذت و شیرینی قهرمانی دوچندان بشه.

Super
30-04-2011, 16:23
اولا که شما خودتو نخود هر اشی نکن
تمدید قرارداد قلعه نوعی ربطی به تو نداره
هر دو طرف راضی به تمدید هستند

هیچ اختلافی هم بین سپاهان و امیر و هواداران نیست
تنها اختلاف این وسط تویی که مزه زیادی میندازی
برو بچه خدا روزیتو جای دیگه بده
تو کار بزرگتر ها هم دخالت نکن
سپاهان و امیر چیزی به تو نمیدند
از اخرین خط حرفات دونه دونه جوابات رو میدم.
1- سپاهان بده نمیگیرم چون اصلا با این باشگاه حال نمیکنم چون سپاهانی نیستم و فقط به خاطر موفقیت قلعه نویی آرزو موفقیت میکنم و از فصل بعد بنده رسما سپاهانی نیستم!!
تو خودت رو قاطی رابطه من با قلعه نویی نکن! تو تعیین نکن که قلعه نویی به کی چی میده یا نمیده چون عددی نیست! نزدیک ترین فاصله ای که با امیر خان بودی 100متر 200متریش بوده همه حرفاش هم تو تلویزیون و اینور اونور دیدی!!!
هیچ اختلافی بین سپاهان و هوادارا با قلعه نویی نیست.

دعا میکنم قرارداد تمدید نشه به چند دلیل:
1. مطمعنم فصل بعد به مشکل میخورید اگه مشکلی هم نباشه!

2. تو سپاهان مونده بود که اثبات کنه تیم قهرمان رو میتونه قهرمان کنه دوباره! نه بخاطر اینکه سپاهان بود تیمتون! شک نکن اگه واعظ نبود سال پیش این مقام با استقلال تکرار بشه!
اخر سر هم میدونم و مطمعنم که اگه فردا هم اتفاقی بیفته شما اولین نفر جیره خور هوادار خود جوش هستی که ضد امیرقلعه نویی شعار میدی! برید همین الان شعاراتون رو بدید که حاج منصورتون بیاد تیمو ببنده :))! :sad: :sad: :sad:
بنده حال و حوصله و وقت جواب دادن به اراجیفت رو ندارم... حرفی داشتی هم شماره موبایلم رو داری هم اینکه میتونی پیام خصوصی بده.
هنوز هم اس ام اسهای فحش های ناموسیت به ژنرال هست....... مارو به خیر و تو رو به سلامت....

Mahmata
30-04-2011, 20:28
جناب Ff24fabergas من مطمئن بودم که شما بعد از قهرمانی دوباره میای و جو رو خراب میکنی. چون قبلاً هم چند بار این کار رو کردی و اعصاب همه سپاهانی‌ها رو به هم ریختی. و شاید تقصیر من و آریا بوده که شما الان حرفه‌ای شدی! این حرفی که دیروز و امروز زدی رو قبلاً ده بار گفتی. یه بار شد که یه سپاهانی بیاد در جواب شما بگه قلعه‌نوعی بده یا باید بره و از این حرفا؟

حاج منصورتون بیاد تیمو ببنده :))! :sad: :sad: :sad: حاج منصور ابراهیمزاده (که محبوب خیلی از ما سپاهانی‌هاست و شما داری بهش میخندی) به اعتراف بسیاری از کارشناسان فوتبال در ایران، یکی از بهترین و با دانش‌ترین سرمربی‌های ایران هستش و با ذوب آهن با امکاناتی به مراتب کمتر از آنچه در سپاهان در اختیار آقای قلعه نویی قرار داده شده، کاری کرده که تا حالا امیرخان موفق به انجامش نشده. الان هم کاملاً مشخصه که با کمبود مهره و خستگی بازیکنا مواجه شده وگرنه ما الان در هفته سی و دوم نمیتونستیم جشن قهرمانی بگیریم.

Super
30-04-2011, 21:06
من معتقدم که اقای ابراهیم زاده بهترین مربیه حال حاضره و کاری کرده که قلعه نویی نکرده و همیشه معتقد بودم به این مساله و احترامش رو گذاشتم. اما جواب بعضی از دوستان رو با توجه به گذشتشون دادم! ایشون علاقه داشته حاج منصور بیاد تیمشونو ببنده منم گفتم بسم الله! اینطوری هر دو طرف راضی خواهند بود..... این اقا که ادعا سپاهانی بودنش میشه دعا میکرد سپاهان ببازه تا منصور ابراهیم زاده بیاد مربی سپاهان بشه... سپاهان باشگاه بزرگیه به همون نسبت که قلعه نویی و ابراهیم زاده بزرگند! این اقا تفکرش اینه که قلعه نویی رو به سپاهان تحمیل کردند.... من با خیلیا کنار اومدم تو این تالار اقا اریا هم شاهد زنده هستند که من خیلی خودم رو تغییر دادم اما متاسفانه این سعید اقا یا مسعود (یادم نیست!) متاسفانه خودش رو عوض نکرده و چشمش رو رو حقایق بسته! اقای ابراهیم زاده هم با چاشنی شانس به اون درجات رسید صد در صد با بار فنیش نرسید. چاشنیی که سپاهان و قلعه نویی نداشتند تو این 2 سال.... اگه اون توپا توره جلو الشباب گل میشد (الشبابی که اون سال تا نیمه نهایی رفت!) شک ندارم فینال سال پیش سپاهان_ذوب میشد

Aria.KD
30-04-2011, 23:01
آقای Love_sepahan&real و آقای f4fabregas مشکلات شخصیتون رو جای دیگه حل کنید، اینجا تاپیک بحث و تبادل نظر راجع به بازیای سپاهان هستش، من بعد هر کسی این بحث رو ادمه بده شدیدا باهاش برخورد می کنم ، می تونید مشکلات شخصیتون رو توی پروفایلتون حل کنید،

niloofar_yellow girl
01-05-2011, 11:01
الان که تیم قهرمان شده من دیگه دلیلی برای مدارا نمی بینم...
ظاهرا تو این مدت هر چی ماها کوتاه اومدیم شما امر بهت مشتبه شده که خبریه

اولا که از اول هم کسی شمارو سپاهانی حساب نکرده بود که بخوای باهاش حال کنی یا نکنی.خوش به حالت که قلعه نوعی رو از فاصله ی نزدیک دیدی.دفعه بعد دستمال سبز ببر دخیل ببند بهش!
برای من و همه هوادارای سپاهان قلعه نوعی فقط سرمربی سپاهانه و به همین خاطر قابل احترام...دلیلی هم نداره که از اونی که واقعا هست بزرگترش کنیم و بالا ببریمش چون به دفعات ثابت کرده هوای بالاها بهش نمی سازه!
دوما ما موفقیت تیممون رو می خوایم و 2 ساله به همین خاطر با ژنرالتون کنار اومدیم...با خوب و بدش و حاشیه هاش...
اگر 1% دو طرف تمایل به همکاری نداشته باشن نه برای ما قحطی مربی نه برای اون قحطی تیم...

به قول خودت حالا که همه چی تموم شد و موفقیت ژنرالتو با تیم ما دیدی...
امیدوارم رو حرفت باشی و بری به سلامت...

مسعود توام تمومش کن...اگه ممکنه بذارید از این روزا که 1 سال منتظرش بودیم لذت ببیریم...

متاسفم آریا که ادامه دادم اما خودت شاهدی که خیلی تحمل کردم.برخوردت هم نوش جونم...می ارزید که حرفامو بزنم...

Aria.KD:
این یکی رو ندید می گیرم ولی خواهشا کسی این بحث رو ادمه نده بهتره از قهرمانیمون لذت ببریم

mahsa_saina
02-05-2011, 08:33
منم قهرماني سپاهان و تبرييك ميگم اميدوارم سال ديگه هم هت ريك كنيم(به اميد قهرماني سپاهان در آسيا جام خذفي يعني ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shrewd:)

(لطفا هر كي ميخاد جرو بحث كنه بره بيرون كه جاش ومكانش اشتباه انتخاب كرده واسه جرو بحث)

Masoud Golden
02-05-2011, 13:25
همه میگن چرا هواداران سپاهان کم میاند اینجا
معلومه با این سرپرستی که تیم ما داره
باید هم نیاند
کار های این اقا همین میشه که نوچه های امیری میان
به سپاهان و اصفهان توهین میکنند
واقعا متاسفم قحطی سرپرست

Aria.KD
02-05-2011, 17:06
همه میگن چرا هواداران سپاهان کم میاند اینجا
معلومه با این سرپرستی که تیم ما داره
باید هم نیاند
کار های این اقا همین میشه که نوچه های امیری میان
به سپاهان و اصفهان توهین میکنند
واقعا متاسفم قحطی سرپرست

موارد درج شده در امضا جزو مواردی هست که فقط مدیریت سایت راجع بهش تصمیم گیری می کنه، در این مورد بنده به مدیریت اطلاع دادم، این دو تا بحث جدا هست، اگه ایشون می خواد وارد حاشیه بشه شما خودت رو بازیچه دست ایشون نکن تا بتونم باهاش برخورد کنم، وگرنه تر و خشک با هم می سوزن، کار ایشون جدا از اغتشاش یه مورد کاملا غیر اخلاقی هستش از این لحظه به بعد حق هیچگونه اظهار نظری توی کل موضوعات این تاپیک و این انجمن رو نداره،

mahsa_saina
05-05-2011, 13:43
خوب خدار وشكر بااين مساوي صعودمون100% شد و حالا ديگه بايد بچه ها همه

تلاش كنن واسه اول شدن تا بتونن ميزباني رو بدست بيارن

الاهي گل محرم خيلي قشنگ بود اگه دوباره مصدوم نشه به روزاي خوبش دوباره نزديك ميشه

:d0s69thbefhifftitrz

turk2011
05-05-2011, 14:49
درد دلی با امیر

آگای گلعه نویی....

همانگونه که مطلع هستید در اواخر فصل و اتمام بازیها هستیم.اکنون این پرسش مبهم

برای هواداران مطرح شده که چرا آقای یانوش به ترکیب تیم بر نمی جردد.

این چگونه مصدومیتی بوده که هفته ها و بلکه ها ماه ها طول کشیده و هیچ خبری

از بهبود به گوش نمی رسد؟

مگر روی مین رفته اند یا ترکش خمپاره بوده که این همه به درازا کشیده ؟

آیا بازیکنی که صدها میلیون دریافت می کند تا به استخدام تیم در آید نباید به گونه ای

تمرین کند که کمترین صدمه را به خود برساند؟

آیا نباید در حفاظت از ساقهایی که چند صد میلیون اب خورده نهایت کوشش را به عمل

آورد؟

تا کی باید وظیفه ی سنگین خط حمله در بزرجترین تیم ایران بر دوش یک نفر

یعنی ابرام توره باشد که اکنون زیر بار این مسئولیت بزرج کمر خم چرده و خسته شده

در حالیکه حتی یک بازی هم به او استراحت داده نمی شود.؟

تا کی باید این بازیکن از طرف کفتاران فرصت طلبه از خدا و فوتبال بی خبر مورد هجمه قرار گیرد؟

و در آن طرف قضیه شاهد یانوش هستیم که می خورد و می خوابد به بهانه ی اینکه

مصدوم شده است.

آیا ممکن نیست این مصدومیت مشکوک در سپاهان اپیدمی شده و از فردا شاهد

این قبیل رفتارها توسط دیگران نباشیم.؟

آیا بهتر نیست با کسر مبلغ قرارداد یانوش درس عبرتی به دیگران بدهیم تا فکر استفاده

از این مفر برای فرار از بار مسئولیت را نکنند؟

بشتابید آقای یانوش

بشتابید...

خود را تکان بدهید و بترسید از اون روزی که صبر هواداران به سر برسد و

بشود انچه که نباید بشود.

Super
05-05-2011, 20:27
درد دلی با امیر

آگای گلعه نویی....

همانگونه که مطلع هستید در اواخر فصل و اتمام بازیها هستیم.اکنون این پرسش مبهم

برای هواداران مطرح شده که چرا آقای یانوش به ترکیب تیم بر نمی جردد.

این چگونه مصدومیتی بوده که هفته ها و بلکه ها ماه ها طول کشیده و هیچ خبری

از بهبود به گوش نمی رسد؟

مگر روی مین رفته اند یا ترکش خمپاره بوده که این همه به درازا کشیده ؟

آیا بازیکنی که صدها میلیون دریافت می کند تا به استخدام تیم در آید نباید به گونه ای

تمرین کند که کمترین صدمه را به خود برساند؟

آیا نباید در حفاظت از ساقهایی که چند صد میلیون اب خورده نهایت کوشش را به عمل

آورد؟

تا کی باید وظیفه ی سنگین خط حمله در بزرجترین تیم ایران بر دوش یک نفر

یعنی ابرام توره باشد که اکنون زیر بار این مسئولیت بزرج کمر خم چرده و خسته شده

در حالیکه حتی یک بازی هم به او استراحت داده نمی شود.؟

تا کی باید این بازیکن از طرف کفتاران فرصت طلبه از خدا و فوتبال بی خبر مورد هجمه قرار گیرد؟

و در آن طرف قضیه شاهد یانوش هستیم که می خورد و می خوابد به بهانه ی اینکه

مصدوم شده است.

آیا ممکن نیست این مصدومیت مشکوک در سپاهان اپیدمی شده و از فردا شاهد

این قبیل رفتارها توسط دیگران نباشیم.؟

آیا بهتر نیست با کسر مبلغ قرارداد یانوش درس عبرتی به دیگران بدهیم تا فکر استفاده

از این مفر برای فرار از بار مسئولیت را نکنند؟

بشتابید آقای یانوش

بشتابید...

خود را تکان بدهید و بترسید از اون روزی که صبر هواداران به سر برسد و

بشود انچه که نباید بشود.

آگای گلعه نویی....

آقای___گونه ای________قرار گیرد___________کسر مبلغ قرارداد

Aria.KD:

آقای f4fabregas اگه می خوای مجددا توی این انجمن بتونی پست بدی باید بابت امضای سابقت از همه بچه ها رسما عذر خواهی کنی،

Super
06-05-2011, 11:39
من از مردم اصفهان و اصفهانیای عزیز بخاطر امضام عذر خواهی میکنم. نه به خاطر ادامه فعالیت بلکه به خاطر اثبات انسانیت.....

Aria.KD
15-05-2011, 19:04
.
.
.
.

تبریک تبریک
به سپاهان قهرمان
قهرمانی برای سومین بار در لیگ برتر،
اولین تیم با سه قهرمانی در لیگ برتر ایران و
اولین تیم با دو قهرمانی پیاپی در لیگ برتر

این بازی بحث فنی نداشت فقط سپاهان یک امتیاز می خواست برای قهرمانی که بدست اورد

mahsa_saina
15-05-2011, 19:53
بار ديگر طلائي پوشان ديار زاينده رود بار ديگر سپاهان تيم شهر گنبد هاي فيروزه اي بر بام فوتبال ايران نشست تا به همه ي ايران ثابت كند شهر اصفهان پايتخت فوتبال ايران شده است
قهرماني دلير مردان سپاهان به همه ي خانوادهي بزرگ سپاهان مبارك باد

Aria.KD
20-05-2011, 16:09
.
.
.
.
.
زیاد مهم نیس امروز چه کار کنیم، فقط باید مردونه بازی کنیم، بازی با بنیادکار هم فراموش نشه!

لیورپول پرست
21-05-2011, 09:12
نه نه اشتباه نکنید! اینجا اروپای 2011 نیست! اینجا 10 سال پیش است،ده سال پیش!!کاپ اروپا در دست کاپیتان لیورپول بقیه بازیکنا در حال تشویق کردن.

نه نه اینجا ایران است خودِ خودِ خودِ ایران! محبوب ترین کایپتان اینجا مشخص میشود و البته ایرانی بودن بعضیها هم همینجا!!!