توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★| بحث و تبادل نظر در مورد: ديدار ملوان - استقلال تهران در جام حذفي |★|
خدانکنه انشالله استقلال برنده بشه
آقا مبارکه،
بازی رو ندیدم سر کار بودم اما چه حالی داد :D
اس اس رفت وبرگشت
تبریک تبریک تبریک :177::177::177:هوررررررررررررررر رررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررا
سلـام .
تبریک میگم ، بردیم ! هرگز فکرش رو نمی کردم که این بازی برنده داشته باشه .
نیمه اول خوب بودیم ولی به محض اینکه گل رو زدیم عقب کشیدیم و کل نیمه دوم رو دل به ضد حمله بستیم که البته این طبیعت فوتبال ایرانه !
آرش برهانی هم خیلی آماده بود و ای کاش که تعویض ـش نمی کرد . مجیدی هم که نیمه اول اصلـا دیده نشد و بد بازی کرده ولی از اواسط نیمه دوم به بعد خیلی بهتر شدش . اینم عیدی استقلـال به هوادارانش !
باز هم این برد رو تبریک میگم :72:
خدایا ممنونم عیدی بزرگی بهمون داد آرش واقعا خوب بودیم :esteghlal:
Capitan Vieira
30-03-2011, 18:15
تبریک تبریک تبریک به همه آبی دلای دنیا ! بیشتر از همه برای دبل شدن پرسپولیس ! فکر نمی کردم که بازی برگشت هم ببریمشون ! :177:
خدایا !!! از خلقت استقلال متشکریم :heart:
InTeR mIrIfIcA
30-03-2011, 18:16
تبریک به همه استقلالیها.زیاد بازی خوبی انجام ندادیم ولی خوب همین که تونستیم امتیاز این بازی رو بگیریم از همه چی برامون مهمتر هستش و در آخر هم به یاد اون جمله افتادم که به بازی زیبا امتیاز نمیدن.باز هم تبریک به همه
hameddaf
30-03-2011, 18:27
شکر بادا ای خدای راستین........دوختی نوری دگر بر آستین
مبارک باشه
.:HoomaN:.
30-03-2011, 18:32
اقا اول بگم که پرسپولیس مستحق باخت نبود . موقعیت های زیادی رو از دست داد پرسپولیس و این بازی رو دیدم یاد بازی اینتر - بایرن امسال افتادم که نیمه اول چقدر موقعیت از دست داد تا نیمه دوم اینتر کار خودش رو بکنه.
به نظر من تیمی که واقعن از 7 تا موقعت گل نتونه یه موقعت رو به گل تبدیل کنه نباید انتظار داشته باشه که برنده باشه.الان خیلی ها از دوستانی پرسپولیسی میان میگن استقلال شانسی برد. خب ببینید شانس رو یه تیم خودش واسه خودش شانس فراهم میکنه . یه پنالتی هم برای پرسپولیس گرفته نشد اینم من قبول دارم . اینم بگم این بازی با همه بازیا فرق داره همشه تیمی که بهتره و موقعیتش بهتره بازی رو نمیبره تو بازی های بزرگ تک موقعت ها هستن که نتیجه رو رقم میزنن. تبریک به همه اس اسی ها عزیز برای دابل کردن:177:
Ronaldinho80
30-03-2011, 18:41
سلام
اول یه تبریک اساسی به همه ی استقلالی های گل
البته تیم زیاد هم جالب بازی نکرد ولی خب بردیییییییییییییییییییییم !!!
تبریک به همه آبی دلان و آبی دوستان عزیز :31:
برد خوبی بود، به این برد احتیاج داشتیم، هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جدولی، حالا میتونیم به ادامه راه تا پایان فصل بسیار امیدوارانه تر نگاه کنیم. :)
r.p.barca
30-03-2011, 18:47
بابا بیخیال من خودم استقلالیم ولی به جون خودم این بازی هایی که استقلال پرسپولیس انجام میدن ارزش نداره اعصابتون و خورد کنید حالا این سه امتیاز مال استقلال میشد یا پیروزی چه فرقی داشت با این روند که این دو تا تیم دارند بازم تیمهای اصفهانی قهرمان میشن حالا استقلال بره اسیا یا پیروزی خیلی کولاک کردن تو اسیا بازم میخوان برن از یه تیم دسته چندمی عربی ببازند ولی خودمونیم این مظلومی خود لوک خوشانس کاری که قلعه نوعی نتونست انجام بده (دو برد پیاپی تو دربی )این مظلومی تونست ولی خوشحالم ارش گل زده
hameddaf
30-03-2011, 18:48
آقا 23 تا تبریک به اندازه بردمان..................................
Prison Break
30-03-2011, 18:57
برد خوبی بود ، فکرش رو میکردم... مطمئن بودم که پرسپولیس برنده بازی نیست. تبریک میگم!
خوب بازی نکردیم ولی بردیم. پرسپولیس کاملاً بی هدف بازی می کرد ولی بازی رو در اختیار داشت. بازی بی هدف و الکی و در اختیار داشتن توپ الکی شانس نیست و اینکه بگیم مستحق باخت نبودن.
عیدی خیلی خوبی بود :72:
The Better One
30-03-2011, 18:58
این بازی برای استقلال نه تنها از لحاظ دربی بودن بلکه برای بقا در کورس قهرمانی خیلی اهمیت داشت ! الان روحیه استقلال به خاطر این برد خیلی بالاست و تنها رقبا هم تیم های اصفهانی هستن ! سپاهان و ذوب آهن هم فردا و پس فردا بازی دارن و اگه نتایج مطلوبی کسب نکنن شانس استقلال فوق العاده زیاد میشه !
پرسپولیس خوب بازی کرد ، اگر نه ، حداقل از استقلال بهتر بازی کرد و اگه مستحق برد نبودن دیگه مساوی رو باید میگرفتن:1187: ... امیدوارم اونا هم توی لیگ قهرمانان آسیا موفق باشن .. لیگ برتر از دست رفت دیگه :دی
در آخر هم به همه ی طرفداران آبی دل این برد ارزشمند رو تبریک میگم :دی
saeed ss
30-03-2011, 19:09
اول از همه دبل شدن پرسپولیس رو تبریک میگم به همه استقلالیهای گل گلاب.
مگه تو این بازی بازی زیبا هم انجام میشه که بعضی از دوستان آبی میگن خوب بازی نکردیم.
زمان قلعه نویی یادتونه چقدر خوب بازی میکردیم و گل نمیزدیم و آخر سر نتیجه مساوی میشد؟
تو این بازی برد مهمه که خدارو شکر بدست امد.
دیگه بازی زیبا و تماشاگر پسند همش کشکه.
بازم دبل شدن پرسپولیس رو تبریک میگم
Masoud Arena
30-03-2011, 19:26
تبریک میگم به همه ی طرفداران اس اس.
هرچند کلا این بازی هیچ وقت قشنگ از اب در نمیاد اما این فصل پیروزی رو دابل کردیم :5:
به به
به به!!
:271:
اقا منم تبریک میگم بهتون اونم به خاطر رنگ ابیش من هوادار هیچ تیمی تو ایران نیستم ضمنا خدا وکیلی نیمه اول بازی رو دیدم حالم به هم خورد بس مسخره بود امیدوارم تعداد هوادارانی که میرن تو استادیوم بازی بعدی کمترم بشه که مسئولان قهر کردن ملت رو با فوتبال کثیف ایران ببینن و دست از این کارای کثیفترشون بردارن
Capitan Vieira
30-03-2011, 19:33
آقا 23 تا تبریک به اندازه بردمان..................................
آقا دم شما و همه استقلالیا گرم ! ولی خب یه کوچولو جوگیر شدیا:2: بیست و دومین بردمون بود:thumbsup:
حالا نه این که ما برده باشیما ، ولی خدا کنه که دیگه همه دست از این حرف که نتیجه بازی از قبل معلومه بردارن ! آخه اگر گاوبندی در کار باشه خب واسه اینه که تماشاگرا عصبانی نشن دیگه ! مگه غیر از اینه ؟ خب این چه جور گاوبندی میتونه باشه که 2 تا بازی رفت و برگشت رو برای اولین بار (لااقل تو این 17 سال که من یادمه) یه تیم ببره ؟ یعنی واقعا این کار باعث عصبانیت مضاعف تماشاگرای تیم بازنده نمیشه ؟
ایشالا این نتیجه ای که بدست اومد این ذهنیت رو از همه دور کنه
Sir.Pooyan
30-03-2011, 19:52
بچه ها دبل شدن پرسپولیس رو تبریک میگم...به صورت بسیار وحشتناکی حال کردیم...
تو شهرمون حدود 200 یا بیشتر موتوری ریختن تو خیابون...از ترس تصادف زیاد نتونستم فیلم بگیرم ولی یه تیکه گرفتم و الان میفرستمش واسه 90 ...دعا کنید پخشش کنه...
اگه نوشت پویان قاسمی از برازجان بدونید خودم هستم...
بچه ها یکی میتونه تاریخ دقیق بازی رفت رو برای من بگه...؟واسه امضام میخوام...
Capitan Vieira
30-03-2011, 20:12
بچه ها دبل شدن پرسپولیس رو تبریک میگم...به صورت بسیار وحشتناکی حال کردیم...
تو شهرمون حدود 200 یا بیشتر موتوری ریختن تو خیابون...از ترس تصادف زیاد نتونستم فیلم بگیرم ولی یه تیکه گرفتم و الان میفرستمش واسه 90 ...دعا کنید پخشش کنه...
اگه نوشت پویان قاسمی از برازجان بدونید خودم هستم...
بچه ها یکی میتونه تاریخ دقیق بازی رفت رو برای من بگه...؟واسه امضام میخوام...
23 مهر 89 بود عزیزم :d0s69thbefhifftitrz
در ضمن فیلمتو اگر تونستی تو سایت هم بذار ما هم بحولیم :5:
این هم از این.دبل شدن پرسپولیس در لیگ.دیگه برام مهم نیست حتی اگه دهم بشیم هم عالیه
چون رفت و برگشت قرمزها رو بردیم.استقلال بد بازی کرد ولی از یه موقعیت به 3 امتیاز رسید.دوستانی
که حافظه ضعیف فوتبالی دارن باید عرض کنم سال 77 و دربی رفتش که حجازی سرمربی استقلال بود
دقیقا پرسپولیس به همین شکل استقلال رو برد.یه ارسال در دقیقه 44 و گل هاشمی نسب و بعد یک نیمه
دفاع از پرسپولیس و حمله از استقلال که مهاجمای استقلال نتونستن دروزاه قرمزها رو باز کنن.این بازی هم
همین شد استقلال گل رو زد و رفت دفاع و پرسپولیس یا حضور رضایی 160 سانتی فقط ارسال میکرد!!!!
استقلال مخصوصا در خط هافبک ضعیف بود ولی بردیم اونم چه بردی یه دبل!!!تبریک به همه استقلالیهای دنیا
نمیتونم تصور کنم الان جای یه پرسپولیسی باشم.!!!دبل شده جلوی رقیب دیرینه واقعا سخته.
آخرین بار پرسپولیس در سال 75 استقلال رو دبل کرد.اینبار ما اینکارو کردیم بعد از 15 سال!
Rahavard
30-03-2011, 23:09
فقط نتیجه مهمه که استقلال تونست نتیجه لازم رو بگیره سالهای بعد هم کسی نمیاد بگه که جریان بازی چی شد و کی بهتر بازی کرد؟ فقط نتیجه ها بیاد خواهد ماند مثل اون سالها که استقلال فوجی از بازیکن داشت و بهتر هم بازی میکرد و میباخت ---در کل به همه هواداران ابی تبریک میگم
ManiaDEU
30-03-2011, 23:25
تبریک می گم:d0s69thbefhifftitrz
سلام
[Only registered and activated users can see links] دبل [Only registered and activated users can see links]
دبل کردن اون تیمه [Only registered and activated users can see links] رو به همه ی شما عزیزان تبریک میگم واقعا که چسبید این بازی اون چه جور [Only registered and activated users can see links]
این رو هم بگم موقعیت گل ایجاد کردن یه هنره و استفاده از اون به مراتب از اون با اهمیت تره
شاید این بی تاکتیک ترین تیم تاریخ باشگاه استقلال بود که پرسپولیس رو دبل کرد که این موضوع به هیچ وجه قدرت تیم پرسپولیس رو نشون نمیده [Only registered and activated users can see links]
در پاسخ به اظهارات سپهر حیدری که امروز به عنوان شیث رضایی ایفای نقش کرد میگم :
پسته ی بی مغز چون لب واز کند رسوا شود ... [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
---------------------------------------
استقلال سال 90
آي كه چه فيضي ميده رفت و برگشت ------------- رو بزني...
از نكات عجيب بازي، بازي خوب امير آبادي بود؟!؟!؟!؟
البته خيلي هم خوب نبود ولي واقعا تلاشش قابل تحسين بود و سوتي نداد
با اين برد سه تا اتفاق مهم افتاد:
1. دبل شدن پرسپوليس
2. بالا آمدن جايگاه اس اس در جدول
3. شاد شدن دل هواداران اس اس
به نظرم نكته اي كه باعث شد اين بازي هر سه امتياز رو بگيريم اين بود كه بعد گل به طور صد درصد عقب نشستيم و اجازه هر كاري بهشون نداديم
استقلال سال 90
khaf Esteghlali
31-03-2011, 11:14
سلام
واقعا خدا رو شکر می کنم که این بازی رو بردیم هر چند صادقانه بگم خیلی خوب بازی نکردیم و هوشیارانه دفاع کردیم و بعدش ضد حمله ولی در هر صورت بردیم:winksmiley02::winksmiley02::winksmiley0 2::winksmiley02:
جاتون خالی ما ما مدرسه اردو بودیم بعد 2 تا استقلالی بودیم بقیه پرسپولیسی وقتی بردیم بدجور ساکت شده بودن:1::1::1::2::2::2::laugh4::laugh4::laugh4: :laugh4::laugh4::laugh4:
Sir.Pooyan
31-03-2011, 14:14
پرسپولیسی ها هم از الان دیگه بهونه ی خوبی پیدا کردن برای توجیح باختشون...
من چند چیز میگم هر جا که اشتباه بود بهم بگین...
فوتبال مگه 90 دقیقه نیست تازه با وقت اضافه بیشتر هم میشه...
اون صحنه ای که به عقیده ی پرسپولیسی ها پنالتی بود رو یه توضیح جدا براش دارم ولی سرجمع اون صحنه 30 ثانیه یا کمتر طول کشید...از 90 دقیقه که کم بشه میشه 89 دقیقه و 30 ثانیه...درسته؟
حالا پرسپولیس تو این همه مدت چیکار میکرد که نتونست گل بزنه...؟؟؟ اصلا از کجا معلوم بازیکنهایی که 60 تا موقعیت خوب رو خراب کردن میتونستن این توپ رو گل کنن؟
حالا بحث اصلی که پرسپولیسی ها میگفتن پنالتی بوده!!! به نظر من حتی نزدیک به پنالتی هم نبود...تازه باید به رضایی یه کارت هم میدادن که بعد از این که سر خورد با لگد به صورت محمدی زد...
بازیکنی که سر خورده و داره میوفته چه ربطی به محمدی داره و یا داور بی چاره که یقش رو گرفتن میگن چرا پنالتی نمیگیری؟
تو رو خدا یکم جنبه ی باخت داشته باشین...همین کارها رو میکنین که تیمهای اصفهانی از شما افتادن جلو و فوتبالمون سه قطبی شده...استقلال سپاهان ذوب اهن...
ITALIANO
31-03-2011, 15:19
اول یه انتقاد نسبت به شــرایط تاپیک زدن داشتم! تو بخش استقلال و پرسپولیس دو تاپیک به نام های مشابه " بحث و تبادل نظر بازی پرسپولیس و استقلال " وجود داره! اگر شــرایطی پیش بیاد که دو تاپیک باهم ادغام بشن قشنگ تر نیست ؟ الان یه ســری از نظرات رو باید در این تاپیک بخونیم و یه ســری از نظرات دیگه رو در اون تاپیک ! شکل قشنگی نیست از نظرم . اگر یک تاپیک میزگرد نشین لیگ برتر زده بشه و یا عناوینی از این دست بهتره تا به این شکل زننده!
در مــورد بازی دیروز...
وقتی 90 دقیقه فوتبال رو نگاه کردم ، آخــــرش با یک ناراحتی خاصی TV رو بستم . چرا که سطح فوتبالمون به قدری پایین اومده که اگر بخوایم از الان به عربستان و کره برسـیم شاید 20 سال طول بکشه ، ژاپن رو اسـم نبردم چون ژاپن سطحش فراتر از آسیاست .
موقعیت های گل رو از دید یک انسـان اروپایی بهش نگاه کنید! چه حسـی نسبت به این بازی پیدا خواهید کرد ؟! پرسپولیس ، هر شــوتی که به سمت دروازه میاد ، ثبت میشه موقعیت گل ! دیروز پایان بازی تو آمار ها نوشته بود پرسپولیس 7 موقعیت گل و استقلال یک موقعیت گل ! ولی چرا داریم خودمونو گول می زنیم ! استقلال که خیلی خیلی ضعیف بازی کرد ، پرسپولیس هم چندان موقعیتی ایجاد نکرد ، همه موقعیت ها نصفه و نیمه بود! ، سطح فوتبالمون به شدت پایینه و نباید کتمان کنیم .
دیروز آقای دایی تو کنفرانس مطبوعاتیش گفت ما خیلی عالی بازی کردیم ، کلی موقعیت گل داشتیم ، فوق العاده تاکتیکی بودیم ، استقلال مثل عربستان بود و . . .! خنده دار نبود ؟! وقتی یک سـرمربی نمیتونه فشار یک تیم پرطرفدار رو تحمل کنه باید بیاد سکان هدایت این تیم رو برعهده بگیره ؟! پرسپولیس حتی زمان دنیزلی هم به اون صورت خوب نبود ولی بهتر از بقیه تیم های لیگ برتریش بود تو این 10 سال ! استقلال هم زمان قرارداد قلعه نوعی ( اون 3 سال معروف ) میتونم بگم بهترین دورانش تو لیگ برتر بود! عالی نبود ولی خوب بود .
در مــــورد محمدی...منم قبول دارم که هرازگاهی وقت تلف می کرد ، حتی بقول دوستان بدتر از اعراب ! ولی وقتی یک تیم نمیتونه 90 دقیقه گل بزنه ، مثلاً توی اون به قول پرسپولیسی ها ( 10 ، 15 دقیقه ) که محمدی وقت تلف می کرد ، میتونست گل بزنه ؟! زمانی که با واقعیت ها کنار بیایم میتونیم مسائل رو ساده تر حل کنیم . من برد دیروز رو به طرفدارای استقلال تبریک میگم ولی برای خودمم واقعیتش زیاد جذابیتی نداشت! مخصوصاً زمانی که می دیدم نرم افزاری تهیه شده که وقتی یک توپ آروم به سمت دروازه استقلال میاد و محمدی استپ سینه می کنه رو موقعیت گل درنظر میگیره!
صحنه پنالتی رو هم از دیدگاه خودتون ببینید و قضاوت کنید! عقلتونو ندید دست عسگری و مرادی و غیاثی و ... . رضایی قبل از اینکه به محمدی برسـه لیز میخوره و بعد برخورد می کنه با محمدی ! کسـی که در مورد پنالتی دیروز حرف می زنه اول یک تعریف کلی از خطای پنالتی اینجا بکنه تا همه متوجه بشن ! چه توپ هایی پنالتیه و چه توپ هایی پنالتی نیست ! همه فقـط رو هوا حرف میزنن ! چون پای محمدی به پای رضایی گیر کرد پس پنالتی ! احتمال بعدی اینه که فرضاً پنالتی گرفته شده ، چند درصد احتمال گل شدن توپ رو میدن و چند نفر میتونن شرایط مسابقه بعد از اعلام این پنالتی رو حدس بزنن ؟! اِهِه !
Arash Borhani
fahimehabi
31-03-2011, 16:53
سلاممممممممممممممممممم
برد مبارک همه آبی دلها
عجب بازی باحالی بود نه واسه خوب بازی کردن واسه هیجان برد دوباره توی یک فصل
واقعا هوشمندانه بازی کردیم و این بهترین نتیجه ای بود که توی فصل رقم خورد و حتی هیجانی تر از گل دقیقه 92 فرهاد!
alireza77777m
31-03-2011, 19:04
خیلی خوشحالم که توانستیم در این بازی پیروز شویم.خوشبختانه برخلاف بازی های دیگر موقعیت زیادی نداشتیم ولی از همون موقعیت های کم استفاده کردیم.آرش برهانی گل بسیار زیبایی رو زد که بار دیگر خودش را به هواداران استقلال ثابت کند.پرسپولیس هم بسیار هجومی بازی می کرد ولی تمام موقعیت های خود را با بی دقتی تمام و البته دفاع خوب تیم ما از دست می دادند.استقلال در تمام بازی های دیگری که دفاعی بازی کرد پیروز نشد ولی در این بازی که مهمترین بازی فصل است توانست پیروز شود.ضمناً گزارش این بازی رو به دلیل میزبانی تیم پرسپولیس در این ([Only registered and activated users can see links]) تاپیک قرار دادم.
امید به قهرمانی باز هم نسبت به قبل بیشتر شد.امیدوارم تماشاگران تا بازی های آخر تیم رو تنها نگذارند و همانند این بازی از استقلال حمایت کنند تا موفق شویم.:72:
big master
31-03-2011, 21:05
اول یه انتقاد نسبت به شــرایط تاپیک زدن داشتم! تو بخش استقلال و پرسپولیس دو تاپیک به نام های مشابه " بحث و تبادل نظر بازی پرسپولیس و استقلال " وجود داره! اگر شــرایطی پیش بیاد که دو تاپیک باهم ادغام بشن قشنگ تر نیست ؟ الان یه ســری از نظرات رو باید در این تاپیک بخونیم و یه ســری از نظرات دیگه رو در اون تاپیک ! شکل قشنگی نیست از نظرم . اگر یک تاپیک میزگرد نشین لیگ برتر زده بشه و یا عناوینی از این دست بهتره تا به این شکل زننده!
خدا خیرت بده عجب انتقاد بجایی ...نمیخوام مدیران تاپیک وارد حاشیه کنم ...ولی اگه اینجا نتونیم حرف هم تحمل کنیم (همه جز افرادفرهیخته هستیم و دست به کیبورد ..بزنم به تخته !!!)
لابد توی استادیوم توقع داریم هوادارن روی همدیگرو بعد از بازی ببوسن ...این جالب نیست...لا اقل یک تاپیک مشترک در بخش عمومی میزدید ...اینجا سایت حرفه ای...لمپن ها اینجا نمیتونن دوام بیارن !!!
واقعا جای نگرانی نیست
در مــورد بازی دیروز...
وقتی 90 دقیقه فوتبال رو نگاه کردم ، آخــــرش با یک ناراحتی خاصی TV رو بستم . چرا که سطح فوتبالمون به قدری پایین اومده که اگر بخوایم از الان به عربستان و کره برسـیم شاید 20 سال طول بکشه ، ژاپن رو اسـم نبردم چون ژاپن سطحش فراتر از آسیاست .
واقعا پایینه ...یعنی کاملا مشخصه فقط بغل پاهای بازیکنان ببنینن کفایت میکنه ...سانترهای اقا زمانی ادمو یاد سانترهای تیم شوروی سابق مینداخت که طبق دستور وچشم بسته ارسال میشد با کیفیت شوت ...واقعا خرابه ...حالا تازه زمین خوب بود توی زمین های دیگه ...توپ مثل فرفره میاد بایدفوتبال ساحلی با سیستم بزن بره دنبال کارش بازی کنی!!!
ویدیو بازی ببینی بخوایی انالیز کنی ...من که نمیتونم
[/QUOTE]موقعیت های گل رو از دید یک انسـان اروپایی بهش نگاه کنید! چه حسـی نسبت به این بازی پیدا خواهید کرد ؟! پرسپولیس ، هر شــوتی که به سمت دروازه میاد ، ثبت میشه موقعیت گل ! دیروز پایان بازی تو آمار ها نوشته بود پرسپولیس 7 موقعیت گل و استقلال یک موقعیت گل ! ولی چرا داریم خودمونو گول می زنیم ! استقلال که خیلی خیلی ضعیف بازی کرد ، پرسپولیس هم چندان موقعیتی ایجاد نکرد ، همه موقعیت ها نصفه و نیمه بود! ، سطح فوتبالمون به شدت پایینه و نباید کتمان کنیم .
اسم اروپارو نیارید ...الان تیفوسی های اروپا میخونن چهارتا حرف بد بخاطردیدن بازی بهمون بزنن بیخیال...
دیروز آقای دایی تو کنفرانس مطبوعاتیش گفت ما خیلی عالی بازی کردیم ، کلی موقعیت گل داشتیم ، فوق العاده تاکتیکی بودیم ، استقلال مثل عربستان بود و . . .! خنده دار نبود ؟! وقتی یک سـرمربی نمیتونه فشار یک تیم پرطرفدار رو تحمل کنه باید بیاد سکان هدایت این تیم رو برعهده بگیره ؟
پرسپولیس حتی زمان دنیزلی هم به اون صورت خوب نبود ولی بهتر از بقیه تیم های لیگ برتریش بود تو این 10 سال ! استقلال هم زمان قرارداد قلعه نوعی ( اون 3 سال معروف ) میتونم بگم بهترین دورانش تو لیگ برتر بود! عالی نبود ولی خوب بود .!
اقای دایی منظورشون در حد تاپ ایران بوده !!...که خیلی بیراه نیست ...چون اگه سایربازی را روببنید یکم بایدحق بدید (من یذره دیدم ...حالا نگید همرو میبینم...)
اما دنیزلی فوتبالی که تیمش بازی میکرد مخصوصاپرسپولیس در ایران تیمی بازی نکرده تا حالا ...اگه کمبود مهره نداشت و معدنچی 40 تک به تک صد در صد خراب نمیکرد کولاکی میکرد که نگووووووو
دنیزلی خیلی فراتر ازاین حرفاست ...حیف شد
در مــــورد محمدی...منم قبول دارم که هرازگاهی وقت تلف می کرد ، حتی بقول دوستان بدتر از اعراب ! ولی وقتی یک تیم نمیتونه 90 دقیقه گل بزنه ،
!
کار اخلاقی نیست ...فقط باید در موقعیت بود تا اینودرک کرد ...تا عقب نمونی و برات مهم نباشه نمیتونی درک کنی چقدر بد و ناراحت کننده هست...ولی خب انجام شد ...
این کار ها باعث میشه فوتبال ایران به جایی نرسه ...واقعاجای تاسف داره باید قبول کرد
KiAn MuNiCh
31-03-2011, 23:20
تبريك ميگم به همه آبيهاي عزيز.خيلي وفت بود كه پرسپوليس رو دابل نكرده بوديم.به عمر ما كه قد نميكشه ولي سال 70 مثل اينكه دبال كرده بوديم.باز هم تبريك.
و اما اينكه كي بهتر بازي كرد و دعواي الان سرخابي ها و 90 و ...
فوتبال چه نوع بازي ايه؟؟؟؟؟چي......
يه بازي تيميه و از اركان مختلف مثل حمله كردن،دفاع كردن،گل زدن و گل نخوردن تشكيل شده.
در اوايل بازي هر دو تيم محتاط بودن و نياز به گل نخوردن داشتن و تا بازي روال عادي خودشو پيدا كنه و فشار از رو تيما برداشته شه...هر دو تيم موفق بودن.در ادامه پرسپوليس نياز داشت كه دفاع كنه و ما هم همينوطر.ما دفاع كرديم و گل نخورديم.پرسپوليس دفاع خوب نكرد و رو يه موقعيت گل خورد.
نيمه دوم:پرسپوليس 1-0 عقبه و نياز بسياري به حمله و گلزني داره و ما هم 1-0 جلو هستيم و بدجوري دفاع سفت و سخت ميخوايم.پرسپوليس به هدفش نرسيد.نتونست دروازه رو باز كنه و ما با دفاع عالي دروازمونو بسته نگه داشتيم.
آيا بهتر بازي كردن فقط خلق موقعيت يا درصد مالكيته؟؟؟؟يا به موقع حمله كردن،به موقع دفاع كردن،به موقع گل زدن،به موقع گل نخوردن و ....
ITALIANO
31-03-2011, 23:53
اما دنیزلی فوتبالی که تیمش بازی میکرددوست عزیزم دنیزلی شایستگی های خودش رو خیلی وقت پیش نشــون داده ولی تو فوتبال حال ِ حاضر که از همه جا داره میخوره ، مطمئناً به بن بست میخوره!
فوتبال کشـورمون افتاده به دست باند های تاتار ، کمالوند ، قلعه نوعی ! کل لیگ در احاطه اینهاست! یا مثلاً ســرمربی هایی که از نظر چهره نگاری کارایی خاصی دارند ولی از لحاظ فوتبال تعطیل مثل عبداله ویسـی ! بی شباهت به گواردیولا نیست ولی از نظر کلاس کاری. . .! با این وجود کم پیش میاد مجید جلالی ها و نادر دست نشـان ها بتونن موفقیتی کسب کنن! چه برسـه به دنیزلی و بقیه.
ضمن اینکه من بهترین بازیکن دربی رو زمین چمن ورزشگاه آزادی انتخاب می کنم و کاره قابل ستایشیه که یک زمین هموار و بسیار عالی با استاندار های روز رو برای این سطح فوتبال انتخاب می کنند! ای کاش بجای اسپایدر من ، کمی فوتبالیست و همینطور آدم یافت میشد تو این فوتبال ! بازی کردن تو زمین خاکی هم ایرادی نداشت در اون صورت.
و ضمن اینکه پرسپولیسی ها میگن ما عالی بازی کردیم 40 تا موقعیت داشتیم و استقلالی ها هم در مقام دفاع میگن ما عالی بازی رو کنترل کردیم ! کسـی واقعیت رو نگفت که این فوتبال در سطح ضعیفی برگزار شد! از همه لحاظ .
CraZy Man
01-04-2011, 00:02
سلام به همه:72:
یه مدت نبودم اما دوباره برگشتم:دی
ابتدا پیروزی در دربی رو تبریک میگم:72:
بازی طوری بود که نبض بازی دست پرسپولیس بود اما اونا نمی تونستن از این امتیاز استفاده کنن البته فشار خوبی اوردند اما نتونستن گل بزنن نیمه اول خوب شروع کردیم اما کمی که گذشت بازی رو از دست دادیم در وسط زمین مبعلی،رحمتی و اشوبی خیلی بد بازی کردن هیچ کار خاصی نتونستن انجام بدن البته پرس شدید هافبک های پرسپولیس رو هم نباید نادیده گرفت انصافا خیلی خوب پرس کردن و نمیزاشتن بازیکن صاحب توپ ما تصمیم بگیره و خیلی سریع توپ رو می گرفتن و همین باعث شده بود که بازی از کنترل خارج بشه.
هوار مولا هم خیلی بد بازی کرد اصلا در حد و اندازه های خودش نبود کاملا سر در گم بازی می کرد یکی دو دفعه توپ ارسال کرد که یکیش به بیرون رفت یکیش از روی سر همه گذشت یکی رو هم احمدی جمع کرد خیلی بد بازی کرد هوار ولی خب از یه نظر هم شاید این بد بازی کردن رو میشه به حساب این بزاریم که توپ زیادی هم بهش نرسید.
این بازی بیشتر دفاع کردیم اما دفاع تیم هم زیاد جالب نبود خیلی توپ ها از دفاع گذشت و یا با عکس المعل خوب محمدی دفع میشد یا یکی از بازیکن ها دفع می کرد یکی دو صحنه هم که کاملا شانس اوردیم گل نخوردیم مثلا همون صحنه ای که رضایی محمدی رو هم دریبل زد بعد توپ رو اومد بیار روی پای راستش که یه دفعه سر خورد و محمدی سریع توپ رو جمع کرد و صحنه های دیگه ای که با بی دقتی بازیکنان پرسپولیس توپ گل نشد مثلا ضربه ای که هاشمیان زد و از بالای دروازه بیرون رفت.
در نهایت تبریک میگم برد رو گل ارش هم بسیار زیبا بود.
گرفتم ورزشگاه اما طبقه پائین جا گیرم نیومد رفتم بالا:دی
در طول بازی کمی حسرت خوردم که چرا طبقه پائین نیستم:دی اما با برد تیم انقدر خوشحال بودم که دیگه بالا پائین برام فرق نمی کرد:دی
با چند روز تاخیر تبریک میگم به همه استقلالیهای عزیز به دلیل تعطیلات و عدم دسترسی به نت با تاخیر تبریکم رو عرض کردم
میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست سالی که با برد قرمزها شروع بشه معلومه سال خوبی هست اونم بردی که باعث دبل شدن ... ها شده
من از همه هوادارهای آبی خواهش میکنم بخاطر 2 برد رفت و برگشت پرویز خان مقابل پرسپولیس تیم رو توی این چند بازی آخر تا پایان لیگ شدیدا حکایت کنن تحت هر شرایطی حمایت کنن تا انشا الله قهرمانی
من که به دلم افتاده امسال از اون سالهاست که سپاهان 2 3 تا بازی گند میزنه و استقلال بهش میرسه و در نهایت ما قهرمان میشیم انشا الله همین طور هم خواهد شد فقط 2 تا بازی با سپاهان فاصله داریم
در نهایت در حمایت از پرویز خان مظلومی باید بگم پرویز خان مظلومی کاری رو انجام داد که در بین مربیهای استقلال بی سابقه بود برد در بازی رفت و برگشت
این فصل هیچ گاه از خاطر پرسپولیسیها پاک نخواهد شد
big master
03-04-2011, 20:45
دوست عزیزم دنیزلی شایستگی های خودش رو خیلی وقت پیش نشــون داده ولی تو فوتبال حال ِ حاضر که از همه جا داره میخوره ، مطمئناً به بن بست میخوره!
فوتبال کشـورمون افتاده به دست باند های تاتار ، کمالوند ، قلعه نوعی ! کل لیگ در احاطه اینهاست!
صد در صد ...
قابل توجه دوستان در حال حاضر در لیگ برتر ایران 18 مربی ایرانی حضور دارند که رشد فنی لیگ ایران نشان میده ...بنظرم باید تمام لیگ ها دنیا الگو بگیرن از ایران که چقدر پویاست ...
یک سوال از بر و بچ های عشق فوتبال حرفه ای
کدام لیگ برتر دنیا (یا دسته اول ) غیر از ایران اصلا مربی خارجی نداره ؟
برام خیلی جالبه بدونم ...واقعا ممنون میشم ...دستتون هم درد نکنه:1h4:
دنیزلی استیل کارش و توان فنی در ارائه بازی روی زمین هیچکس در ایران ارائه نداده ...فوق العاده بود...بازی دربی که پرسپولیس برد بازی خوب و فنی شاهد بودیم که کم نظیر بود ولی نذاشتن ...همه میدونن دنیزلی چه بنیه فنی داشت ...اگه فرصت میدادن و مهره ای مثل خلیلی در اختیار داشت که در یک بازی مثل معدنچی 10 تک به تک خراب نمیکردشاید مسیرفوتبال ایران عوض میشد ...فقط افسوس داره ...
و ضمن اینکه پرسپولیسی ها میگن ما عالی بازی کردیم 40 تا موقعیت داشتیم و استقلالی ها هم در مقام دفاع میگن ما عالی بازی رو کنترل کردیم ! کسـی واقعیت رو نگفت که این فوتبال در سطح ضعیفی برگزار شد! از همه لحاظ .[/COLOR]
بله هر دو تیم خوب نبودن ...بازی اصلا خوب نبود ...ولی پرسولیس بخاطر اینکه نتونست تیمی که با این وضعیت بازی میکرد نبره واقعا جای انتقاد داره ...انصافا فقط دایی میتونست یک همچنین موقعیتی از دست بده ...جای تاسف داره ...
HoOmAn KhAn
08-04-2011, 19:57
اميداورم بازي با تراكتور رو بزنيم كه مدعي قهرماني باشيم و خداكنه فرهاد برسه :fkr:
hamidjalab
08-04-2011, 20:05
تراکتور تیم خیلی خوبیه.اما استقلالم تو ازادی یه چیزه دیگس!
فقط خدا کنه مثله بازی با پاختاکور تهاجمی بازی کنن و با زدن یه گل به دفاع نرن!
CraZy Man
09-04-2011, 15:35
خبر بد مجیدی به بازی با تراکتور نمیرسه:27:
طبق سایت باشگاه مجیدی باید 10 به مصدومیت رسیدگی کنه دکتران باشگاه امیدوارن مجیدی به بازی برگشت با پاختاکور برسه.
بازی با تراکتور بازی سختی هستش مجیدی هم که نیستش قطعا سخت تر میشه چون اگه قرار باشه سید صالحی نوک خط حمله تیم باشه اون بازی سرعتی حمله تا حدودی از بین میره چون صالحی قدرت کار کردن با توپ رو نداره و همین طور سرعت خوبی نداره و زیاد در امر گل زنی جالب نشون نداده نمونش توی بازی با پاختاکور که می تونست بهتر عمل کنه که نکرد امیدوارم حداقل توی بازی با تراکتور دقت بیشتری کنه.
فردا باید حضور تماشاگران تراکتور جالب باشه پارسال که با ما بازی می کردن خیلی تماشاگر داشتند البته پرسپولیسی هم قاطیشون بود تماشاگر های ما خیلی راحت نشسته بودن اما تماشاگر های تراکتور خیلی تو هم نشسته بودن و همین باعث شد در طبقه ی بالا بین دو نیمه بهشون یه تیکه دیگه از ورزشگاه رو بدن تراکتوری ها در بازی با پرسپولیس توی ازادی فک می کنم جمعیتشون از پرسپولیسی ها بیشتر بود :دی البته من این موضوع بیشتر بودن هوادار های تراکتور رو از یکی از دوستام شنیدم.
امیدوارم فقط فردا تماشاگر ها بیان که از لحاظ تماشاگر کم نیاریم چون تماشاگر های تراکتور به احتمال خیلی قوی میان ورزشگاه و همین طور تعداد زیادی هم از هوادار های پرسپولیس میان تا با تشویق تراکتور انتقام بازی باخته رو بگیرن :دی
الان می تونیم بگیم استقلال تو اوج امادگیه اما تراختور اگه بازیه همیشگیشو بازی کنه میبره در ضمن یکی از دوستان نوشته طرفدارای پیروزی هم قاطی طرفدارای تراکتور میشه اما دوست عزیز تو بازیای پیروزی که جمعه برگزار میشه حداکثر 10 هزار تا میان اونا که تیمه خودوشون حمایت نمی کنن ازشون انتظار داری تراختور حمایت کنن حرف عجبیه
یاشاسین انایوردوم اذربایجان
khaf Esteghlali
09-04-2011, 17:11
سلام
به نظرم بازی سختیه امیدوارم بچه ها بتونن با ارائه ی بازی قشنگ مثل بازی اخیر برد رو به دست بیارن تیم تراکتور هم تیم خوبیه نباید دسته کم بگیریمش انشالله با یه بازی خوب دیگه سومین برد پیاپی رو به دست مییاریم :271:
HoOmAn KhAn
09-04-2011, 18:24
بايد تماشاگر بياد به استاديوم تا بتونيم خودمونو جلو تبريزيا نشون بديم با پرچماي آبي
به اميد يه بازي هجومي از اس اس و برد اس اس رفت و برگشت
alireza77777m
09-04-2011, 21:06
بازی بسیار سخت و مهمی داریم.تراکتور تیم نسبتاً خوبی است و تا به حال نتایج خوبی گرفته.وضعیت ما در جدول طوری است که باید حتماً این بازی رو ببریم تا به صدر جدول نزدیکتر شویم.مهمترین غایب ما در بازی فردا فرهاد مجیدی است که امیدوارم هر چه سریعتر بهبود پیدا کند.امیدوارم تماشاگران از استقلال حمایت کنند و به ورزشگاه بیایند تا استقلال در این بازی موفق باشد.:72:
بازی استقلـال تو نیمه اول خوب بود ولی مجبـور بود خوب بـازی کنه ، چـون عقب افتاده بود . اگـر اون گل زود هنگام تراکتور سازی نبود استقلـال نصـف این حملـات رو هم نمی کرد . گـل تراکتـور سازی هم سَرِ اوتـی بدست اومد کـه به اشتباه به نـفـع تراکتور سـازی گرفـته شده بود . یه حملـه هم کردیم کـه کمک دوار اعلـام کرد از خـط عرضی گذشته ولـی اینطور نبـود .
بـه هـر حا اونطور کـه همیشـه گفتـم اشتباه داوری جزوی از بـازی فوتبـالِ و هنوز هم سَرِ حرفـم هستم ! نیمه دوم بازی سختی خواهـد بود . تورج حق وردی قضـاوت سختی خواهـد داشت . خـدا کنـه بازی رو ببریـم تا به رده دوم صعود کنیم و به قهرمانی نزدیـک بشیم . دفـاع استقلـآل داره ضعیف عمـل میکنه که نگـران کننده هست . هوار ملـا محمد خیلی خوب بازی کرد و خوب تو زمیـن حرکت میکرد که امیدوارم ادامـه داشته باشه . سانتر هـای فوق العاده ایـمان مبـعلی قابل توجه بود و روی یـکی از همیـن سانتر هـای ایـمان هم به گـل مسـاوی دست پیدا کردیم .
روی توپی که خطا نبود گل خوردیم اما باز چیزی از دست ندادیم
hamidjalab
10-04-2011, 20:13
بازم ترس مظلومی باعث باخت شد.بازم دل به ضدحمله بستن تو نیمه دوم.بهترین موقعیت واسه نزدیک شدن به سپاهانو از دست دادیم.باز مساویم بد نبود.باخت که دیگه...
نیمه اول به خاطره گل زود هنگام تراکتور استقلال یه کم حمله کرد ولی نه اونطور که باید حمله میکرد.یه گل خوب زدیم اما بعدش باز همون دل به ضدحمله و ترس از باختو گل خوردن.
دفاع تیمی هم که دیگه قربونش برم پاس گل داد به حریف.
من نمیدونم چرا حنیفو نیاورد؟برداشته اون یارو شکوریه درازه کندو گذاشته جناح راست خب معلومه راحت دریبل میخوره سانترم بلد نیست.باز امیرابادیو میاورد اون جناح بهتر بود.ولی در کل جناحین استقلال تو این فصل خیلی ضعف داشته.اینا کجا خسرو حیدری کجا!
بچه 2 ساله ازین آشوبی بهتر شوت میزنه.اصلا و به هیچ وجه از اول فصل از بازی اشوبی خوشم نیومده.پاهاشم کجه تو زمین.
لج کردن با مجتبی جباریم به ضرر تیم داره تموم میشه.بازیساز وسط زمین نداریم.یه بازی مثه ادم از اول قشنگ حمله کردیم پاختاکورو 4 تا زدیم .بازی با سپاهانم همینطور.ولی نمیدونم این دفاع الکیو دل به ضدحملئو ترس واسه چیه؟!
شریفاتم که بووق.اوایل خوب بود الان در حده اماتورم نیست.گ
تیمی که میخواد قهرمان بشه و بهترین موقعیتو پیدا میکنه تک مهاجمه بازی نمیکنه اونم با سید صالحی کند!
در کل بازم باید به امید بازیای اینده باشیم.
امیدوارم باز تو بحران نریم.
تبریک به هواداران تراختور.
بازی خیلی زیبایی بود دم هر 2 تیم گرم بعد از مدتها یه بازی زیبا تو لیگ ایران هم دیدیم.
انصافا تراکتور تو این بازی نشون داد که چرا عنوان بهترین دفاع لیگ رو در اختیار داره خیلی تو دفاع خوب بودن خصوصا مرتضی اسدی تنها ضعف دفاعشون فکر کنم دانش دوست بود که اونم پست اصلیش دفاع راست نیست.
علیزاده تا دقیقه 60 خوب بود و دفاع رو مشغول کرده بود یکم دیر تعویض شد.
کرار بازم مثل همیشه با یه گل زیبا تراکتور رو به یه برد شیرین رسوند.
حالا میشه به جرات گفت تراکتور جز مدعیان کسب سهمیه لیگ قهرمانان شد.
hamidjalab
10-04-2011, 20:20
روی توپی که خطا نبود گل خوردیم اما باز چیزی از دست ندادیم
چی چیو چیزی از دست ندادیم؟:292:
اگه میبرد اختلاف میشد 3 امتیاز با صدر!:29:
بازی بعدی سپاهان با تراکتور تو تبریزه.امکان باخت دوبارش بود.استقلالم با راه اهن تو تهران داره اگه اونم تو ازادی بزنه یا میزد میومد صدر!:29:
واقعا از لیگ ایران همچنین بازی بعیید بود واقعا چسبید انصافا هر دو تیم خوب بازی کردن اما شریفات با اون کارش اخلاقو باخت بگذریم ....
جمعه 100 هزار نفر در ورزشگاه سهند به سوی اسیا
Sir.Pooyan
10-04-2011, 20:30
همین که میبینیم غیر استقلالی ها به جای این که تو تاپیک خودشون حرف بزنن میان اینجا جشن میگیرن خودش مایه خوشحالی هست و نشون دهنده ی ترس بیش از حد اونهاست...
در مرحله ی اول تبریک میگم به تراکتور بازی رو بردن...به دلیل بی لیاقتی مربی و بازیکنان استقلال باز هم یه تیم ضعیف دیگه اومد و ما رو تو ازادی شکست داد...در مورد بازی زیاد صحبت نمیکنم چون این بازیکنها ارزش صحبت ندارن و مربی هم که مثل همیشه گند زد...
زنده باد فرهاد مجیدی که جور همه ی این بی غیرتها رو به تنهایی میکشه...
King Becks
10-04-2011, 20:35
تراکتور نیمه دوم تو قوطی بود. گلهاشون هم یک کاشته شانسی بود که اگه هزار بار دیگه بدی اون مو قشنگ نمیتونه گل کنه. اون یکی هم که اوت دستی بود. ولی اشکال نداره.
10-04-2011, 20:36
هر کی بازی رو دیده میدونه استقلال هر چقدرم بد بازی کرد از تراکتور خیلی بهتر بود و اصلن حقش باخت نبود ولی فوتبال همینه همیشه عدالت رعایت نمیشه تراکتور بردش رو مدیون دروازه بانشه که هر چی توپ استقلال زد گرفت.
hamidjalab
10-04-2011, 20:38
هر کی بازی رو دیده میدونه استقلال هر چقدرم بد بازی کرد از تراکتور خیلی بهتر بود و اصلن حقش باخت نبود ولی فوتبال همینه همیشه عدالت رعایت نمیشه تراکتور بردش رو مدیون دروازه بانشه که هر چی توپ استقلال زد گرفت.
اینم اضافه کن : جاگیریهای مزخرفه محمدی!
نمونش گل دوم دقیقاً جایی زد که دروازه بان بود!
Requiem for a Dream
10-04-2011, 20:39
دقیقا نظر ما در مورد دربی هم همینه..............
10-04-2011, 20:41
دقیقا نظر ما در مورد دربی هم همینه
چه ربطی داشت الان؟؟؟ دربی دو هفته پیش بوده ها!!!
hamidjalab
10-04-2011, 20:42
دقیقا نظر ما در مورد دربی هم همینه..............
نظره شما مهم نیست!
بعدشم این تاپیک بحث بازی اس اسو تراکتوره
ربطش به دربی چی بود؟
لطفا بحثو منحرف نکن!:thumbsup:
alireza77777m
10-04-2011, 21:46
بیشترین تقصیر باخت استقلال رو مظلومی داشت که به جباری میدان نداد و ترکیب بسیار بدی را وارد زمین کرد.مصدومیت مجیدی هم یکی دیگر از بد شانسی های امروز استقلال بود.داور در چندین صحنه اشتباه کرد که به ضرر استقلال هم تمام شدند.اوتی که از طریق آن گل تراکتور زده شد به نفع استقلال بود که کمک داور اشتباهی به نفع تراکتور اعلام کرد.
گزارش بازی:
1-27000 نفر از هواداران استقلال در ورزشگاه حضور داشتند.
2-25000 نفر از هواداران تراکتور در جایگاه پرسپولیسی ها حضور داشتند.طبق قانون تیم مهمان باید از 10% گنجایش ورزشگاه استفاده کند که متاسفانه به دلیل ازدحام جمعیت در این بازی نصف ورزشگاه به هواداران تراکتور سازی داده شد.
3-تماشاگران تراکتور یکی از فنس های جایگاه پرسپولیسی ها را شکستند.آنها بارها با ماموران انتظامی درگیر شدند و به سمت آنها سنگ و مواد محترقه پرتاب کردند.
4-فرهاد مجیدی،فتح الله زاده،ضیایی،کی روش،ترابیان و میداودی در جایگاه V.I.P حضور داشتند.
5-پیش از بازی به مناسبت سالگرد شهادت امیر سپهبد علی صیاد شیرازی مراسمی برای بزرگداشت این شهید برگزار شد.
6-فراز کمالوند بارها به تصمیمات داور اعتراض کرد.
7-بهتاش فریبا به دلیل محرومیت از نشستن روی نیمکت محروم بود.
8-هواداران تراکتور سازی بارها مواد محترقه و سنگ به زمین بازی انداختند.
9-خیابان ها بسیار شلوغ بود و من ساعت 56/21 به خانه رسیدم.:imoksmiley:
پایان
pandora tomorrow
10-04-2011, 22:00
خداییش به استقلال افتخار میکنم!
تراکتور این همه استراحت کرده بود ولی استقلال تو جام باشگاه های اسیا بازی داشت ولی بازم استقلال بسیار بسیار سرتر از تراکتور بازی کرد! در واقعا تراکتور اصلا بازیه نمیکرد نیمه ی دوم فقط داشتن دفاع میکردن در هر صورت مبارکشون باشه
ولی حقیقتا من راضیم از تیم شماها رو نمیدونم...
10-04-2011, 22:18
منم از بازی تیم خیلی راضیم تیم داره واقعن پیشرفت میکنه اینو تو این دو تا بازی با پاختاکور و امروز رو دیدیم. همین که تیم داره رو به جلو بازی میکنه سرعت بازی تیم خیلی بهتر شده الکی باری به هر جهت بازی نمیکنیم!!!من با تعویضای امروز مظلومی اصلن موافق نیستم در واقع با تعویضاش باعث شد تراکتور از فشار بیاد بیرون!! سید صالحی بدبخت داشت عالی بازی میکرد بیچاره کرده بود دفاع تراکتور رو اونوقت کشیدش بیرون شریفات رو اورد تو!!!! اخه چرا لج میکنه جباری رو بازی نمیده؟؟؟؟ یعنی نمیتونستیم یه هافبک دفاعی رو بکشیم بیرون جاش مجتبی رو بذاریم کنار ایمان؟؟ ما با دو تا هافبک دفاعی تراکتور رو تو زمین خودش حبس کرده بودیم اگه مجتبی میومد صد در صد بهترم بازی میکردیم.
strongman
10-04-2011, 23:44
سلام به نظر منم تو این بازی عالی بازی کردیم.فقط یه کم رحمتی رو مخ بود.اگه مظلومی یه کم نترس باشه بهترم بازی میکنیم.
در کل از بازی لذت بردم.:thumbsup:جاداره به همه بازیکنا خسته نباشید بگیم چون واقعا فشردگی بازیا خیلی زیاده.:thankyou:
این بازی درست مثل بازی با پاختاکور بازی کردیم به نظر من از نظز فوتبالی عالی بودیم و خیلی زیبا با موقعیتهای زیاد بازی کردیم. علت عدم نتیجه گیری هم روز خوب دروازه بان تراکتور بود که در نیمه دوم 3 4 موقعیت خوب رو از ما گرفت و درخشش جاسم کرار که یک کاشته بسیار زیبا رو زد که محمدی رو غافل گیر کرد چون فکر نمیکرد زاویه موافق بزنه وهم چنین تا حدود کمی هم داور.
فقط اینکه خیلی بد موقع باختیم در روزی که میتونستیم مدعی جدی قهرمانی بشیم به بختمون پشت پا زدیم در هرصورت من فکر میکنم هفته دیگه سپاهان بازی سختی در مقابل تراکتور در تبریز داره و ما با همین بازی زیبا در مقابل راه آهن میتونیم پیروز بشیم و اختلاف رو کم کنیم بعد از اون هم میمونه 4 بازی حساس امیدوارم از بختهای اینچنینی که بدست میاد استفاده بکنیم
در آخر باید بگم که واقعا برای هوادارها متاسفم استقلال دیروز در آزادی میهمان بود و این هم یکی از دلایل باختمون بود دیگه نمیشه در این مورد بیستر صحبت کرد.
CraZy Man
11-04-2011, 13:46
به به پرویز خان.
انصافا بهتر از این تیم نمی تونست بازی کنه دو تا بازی سنگین قبل این کردیم که بردیم دیشب هم بازی کاملا دست ما بود نیمه دوم تراکتور اصلا موقعیت نداشت فقط تا پشت 18 قدم جلو میومدن بعد دیگه توپ رو از دست میدادن و دوباره 11 نفر به دفاع میرفتن.
اصلا از باخت ناراحت نیستم چون عالی بازی کردیم حیف فقط فرهاد نبود اگه بود قطعا می بردیم چون سید صالحی تووپ های زیادی بهش میرسید اگه فرهاد بود که دیگه می ترکوند:دی ناراحتیم دیشب فقط این بود که چرا این موقعیت خوب که هم ذوب اهن باخته و هم سپاهان رو از دستت دادیم و نتیجه رو واگذار کردیم کاشکی حداقل یه مساوی می گرفتیم از لحاظ امتیاز با ذوب اهن مساوی میشدیم.
بازی دیشب بسیار عالی بود پاس کاری های تک ضرب بین بازیکن ها زیاد دیده میشد دیشب یه بازیکن شوت زن کم داشتیم اشوبی روی پاس کاری خیلی خوب کار می کرد اما موقع شوت زن افتضاح بود رحمتی هم که بریده بود زیاد نمیدویید نمی دونم چرا تعویض نکرد مثلا جاش یا جباری یا دسوزا رو وارد بازی می کرد من شخصا بازی دسوزا رو بهتر از رحمتی میدونم دسوزا توی کار های هجومی هم خیلی خوب کار کنه اما رحمتی وقتی توی کار های هجومی کار میکنه کاملا گند میزنه به همه چیز دیشب هم از اون شب های رحمتی هیچ کار خاصی نکرد.
بهتر بود تعویضش می کردن یه نکته هم که خیلی دیشب خودش رو نشون میداد جابجایی زیاد هوار و ارش بود دائم جاشون رو عوض می کردن در یه مقطعی از بازی فک می کنم بین 65 تا 75 بود که هوار رفت به سمت راست تیم و ارش چپ بود یهو سمت راست تیم خوابید دیگه هوار فعالیت خودش رو نداشت و هر توپی میرفت سمت راست یا لو می رفت یا شکوری باید میومد توپ گیری می کرد امیدوارم یکم جابجایی ها کمتر بشه درضمن اگه دیشب منتظری همون دفاع راست بود و حنیف وسط خیلی بهتر بود.
khaf Esteghlali
11-04-2011, 16:02
به نظرم خیلی خوب بازی کردیم واقعا خوب پاس کاری می کردن ولی بازم این حق وردی واقعا از این داور بدم میاد هر چی داوری می کنه اشتباههگل اول کهع کامل خطا بود به نظرم گل دوم هم روی اون کرار دروغگو خطایی صورت نگرفت و کاملا فیلم بازی کرد:29:
سلام به دوستان آبی :thumbsup:
باخت بسیار تلخی بود. میتونستیم اختلاف امتیاز رو با صدر جدول خیلی کم کنیم و امید های قهرمانیمون پر رنگ تر بشه !!!! افسوس نشد :6:
با این که قسمت هایی از نیمه اول رو ندیدم اما باید بگم که نسبتا سر تر از تراکتورسازی بودیم.
گل های خیلی مضخرف و ناجوری خوردیم ، گل اول که اصلا هیچکس نفهمید چطور و از کجا توپ به پای بازیکن تراکتورسازی خورد و تو گل رفت . دفاع ضعیف کار کرد ... :no:
گل دوم هم با این که بسیار زیبا بود اما یه جورائی نامردی بود :D خطای خیلی ناشیانه ای انجام داد رحمتی :Green: بازیسازیش که فاجعست تو فاز دفاعی هم همش سوتی میده :Green:
باز گلی به جمال فرزاد آشوبی که بلده یه کم وسط زمین رو اداره بکنه. اما مجتبی یه چیز دیگست !!
یه نکته دیگه هم این که تعویضی طلایی نداریم ! شریفات که به بازی اومد تا خط حمله پرتوان تر بشه اما گند زد تو کار و با اخراج بچه گانه خودش استقلال رو بدبخت کرد !!
سید صالحی هم این روزها روی دوره و خوب گل میزنه :heart: اما آرش نوسان داره و خیلی مطمئن نشون نمیده در کل!
BeYaZaLaR
11-04-2011, 19:38
در اخر باید گفت که به بازی زیبا امتیاز نمیدن به گل زده امتیاز میدن اسیا صبر کن داریم میایم هفته بعدم سپاهان رو تو تبریز تار و مار میکنیم صعود مقتدرانه ای به جام باشگاهی اسیا خواهیم داشت:heart:
ffffrrrr
13-04-2011, 16:14
مشكلي كه استقلال تو اين بازي داشت اين بود كه بيرون محوطه جريمه تراكتور اصلا خطرناك نبود. كلا بعد از مصدوميت ميداوودي:29: استقلال از بيرون محوطه جريمه خطري نداره و اصلا شوت خوبي زده نمي شه تيم بايد توپ رو به درون محوطه جريمه برسونه تا بتونه گل بزنه و اين اصلا خوب نيست . يك شوت خوب مي تونه به راحتي قفل يك بازي رو باز كنه.نكته دوم هم ضعف دو تا دفاع وسط استقلال بود. در گل دوم قبل از خطا يك پاس افتضاح از صادقي و ضربه سر بدتر منتظري توپ رو به اونا داد و بعدش هم...
از اول فصل اين تيم دفاعش بد بود و حالا كه فصل تموم داره مي شه هنوز هم اين دفاع خرابه . به نظر من استقلال به مدافعانش باخت .:27: وقتي تو 90 دقيقه كلا 2 يا 3 تا توپ مي ياد و تيم گل مي خوره بايد فاتحه اين دفاع رو خوند . استقلال خيلي راحت گل مي خوره
خیلی سخته وقتی تیم محبوبت شانسی برای قهرمانی نداشته باشه و فقط بجنگه برای سهمیه
لیگ قهرمانان ، بشینی و بازیهاش رو ببینی.اون از پارسال که یکی از پر مهتره ترین تیمهای تاریخ استقلال
دست مرفاوی بود و در نهایت دربی برگشت رو باختیم و آخرش هم سوم شدیم این هم از امسال که بعد از
40سال به تراکتور در تهران باختیم و تیممون همچنان مثل اول فصل بازی میکنه و مشکل تاکتیکی داره.هر چند تنها
نقطه روشن این فصل دبل کردن قرمزها بود که اونها هم حال و روز بدتری از ما دارن.کلا با ضعیف شدن آبی و قرمز
لیگ هم جذابیت چندانی نداره.
بازی امروز با راه آهنه و مسلما نتیجه ای جز برتری مقابل راه آهن میتونه خیلی برامون گرون تموم بشه.امیدوارم فرهاد
به این بازی برسه و بدشانس نباشیم.
alireza77777m
14-04-2011, 23:13
استقلال در این بازی نسبتاً ضعیف ظاهر شد.حضور جباری در این بازی به خط هافبک استقلال کمک بسیاری کرده بود و امروز عالی بازی کرد.استقلال در این بازی با تک گل هوار ملا محمد توانست راه آهن رو شکست دهد.
گزارش بازی:
1-8000 استقلالی از نزدیک این بازی را تماشا کردند.
2-10 تن از هواداران راه آهن در جایگاه پرسپولیسی ها حضور داشتند.
3-کی روش،سعید لو،نوروزی،تارتار و نیکجو در جایگاه V.I.P حضور داشتند.
4-دسوزا پس از اینکه متوجه شد در لیست 18 نفره بازی امروز حضور ندارد اردوی تیم را ترک کرد.
5-ساعاتی پیش از بازی با رای کمیته ی انضباطی حکم محرومیت نور محمدی و رحیمی برای این بازی به تعلیق افتاد.
6-راه آهن به دلیل نداشتن بازیکنان خوب خود،امروز در روی نیمکت خود از بازیکنان امید خود استفاده کرده بود.
7-خیابان ها بسیار خلوت بود و من ساعت 35/21 به خانه رسیدم.:imoksmiley:
پایان
khaf Esteghlali
14-04-2011, 23:14
سلام
هر چند خیلی سخت ولی در هر صورت بردیم من این برد رو تبریک می گم به همه ی آبیدل های عزیز:Dولی دو تا اتقاد یکی از این مزدک میرزایی که باز گذاشتنش گزارشگر بازی استقلال که واقعا خیلی چرت می گفت قشنگ معلوم بود پرسپولیسیه این آقا هر سری گزارش بازی استقلال رو می کنه یه نیشی به تیم ما می زنه واقعا متاسفم براش
دومیش هم واقعا از هوادارای استقلال دلگیرم آخه بی انصافی نیست من واقعا تو این یه مورد واقعا صبر و حوصله ی هوادارای پرسپولیس رو تحصین می کنم که با اینکه 10 تا باخت دارن ولی تا یه برد میارن بازی بعد حداقل 15 هزار نفر میره ورزشگاه ولی استقلال که این همه خوب بازی می کنه باز هم هوادارا کو لطفن امیدورام هر چه صورت این وضع درست شه:winksmiley02:
CraZy Man
15-04-2011, 09:14
بازری رو بردیم اما صالا خوب بازی نکردیم نیمه اول که کاملا وقت بازی الکی گذشت و هیچ کاری نکردیم و فقط راه اهنی ها بودن که چندتا شوت به دروازه کردن و بس اصلا نیمه اول شبیه فوتبال نبود و بازیکن ها توپ رو میاوردن وسط و از دست میدادن همین کار مدام تکرار میشد.
البته تیم ما با وجود جباری و مبعلی پاس کاری نسبتا خوبی انجام میداد اما به خاطر برتری عددی هافبک های راه اهن در وسط زمین این دو بازیکن نمی تونستن موقعیت سازی کنن و مجبور بودن بجنگن.
در نیمه دوم انتظار داشتم به جای چهار مدافع با سه مدافع بازی کنیم و یه هافبک اضافه کنیم تا در وسط میدان بتونیم بهتر عمل کنیم اما متاسفانه با همون ترکیب اولی به زمین اومدیم خدا رو شکر همون ابتدای نیمه ی دوم گل رو زدیم و جلو افتادیم و این یکم خیالمون رو راحت کرد راه اهن هم یکم از اون بازی بسته خارج شد و شکل تهاجمی گرفت و کمی جلو تر اومد.
یه چیز دیگه که خیلی به چشم اومد تعویض نکردن بازیکن بود ارش اصلا خوب بازی نکرد مظلومی می تونست جاش شریفات رو بیاره ولی این کار رو نکرد اگه شریفات به زمین میومد هم تازه نفس بود هم روی ضد حمله ها می تونست خطر ناک تر باشه ولی متاسفانه شریفات رو که نیاورد هیچ تعویض دیگه ای هم نکرد یه تعویض کرد اونم صادقی بود که از روی اجبار انجام شد وگرنه عمرا اگه مظلومی تعویض می کرد!!!!:دی
خدا کنه امروز تراکتور بتونه سپاهان رو ببره،اینا که ما رو تو ازادی بردن میشه امید داشت که تو زمین خودشون سپاهان رو هم ببرن.
alireza77777m
15-04-2011, 14:21
یه چیز دیگه که خیلی به چشم اومد تعویض نکردن بازیکن بود ارش اصلا خوب بازی نکرد مظلومی می تونست جاش شریفات رو بیاره ولی این کار رو نکرد اگه شریفات به زمین میومد هم تازه نفس بود هم روی ضد حمله ها می تونست خطر ناک تر باشه ولی متاسفانه شریفات رو که نیاورد هیچ تعویض دیگه ای هم نکرد یه تعویض کرد اونم صادقی بود که از روی اجبار انجام شد وگرنه عمرا اگه مظلومی تعویض می کرد!!!!:دی
شریفات به دلیل اخراج در بازی با تراکتور سازی از این بازی محروم بود.ولی همین که مظلومی قصد نداشت در این بازی تعویضی انجام دهد نشان می دهد که اصلاً مربیگری بلد نیست.فرهاد مجیدی اگر به زمین می آمد حتماً می توانست به استقلال کمک کند.امیدوارم هر چه زودتر کادر فنی استقلال تغییر کند.
این روزا اصلا استقلال بازی خوبی از
خودش نشون نمیده خیلی ضعیف بازی میکنه
باید فکری به حال تیم کرد....مظلومی واسه استقلال خوب نیست
hadis blue girl
16-04-2011, 10:54
به نام خداوند دلهای آبی
مهم نیست چرا ما در آزادی باختیم و چرا سپاهان در تبریز برد ؛ مهم نیست چقدر با صدر نشین اختلاف امتیاز داریم ؛
مهم اینست که با صدرنشین اختلاف داریم ، مهم اینست که ما مثل آنها و مثل هیچ کس نیستیم ؛
...
مهم این است که بردیم ... همین !
واقعا چرا تماشاگران استقلال دراین بازی ها
خیلی کم هستند؟
دوستان اخلاق در فوتبال مرد ؟
دایی برای تنبیه شدن باید 1 فصل از فوتبال ایران اخراج شود ؟
این ننگ تا اخر عمر بر پیشانی برسبولیس نقش بسته است ؟
در این روز شما خیلی راحت می توانید بفهمید که 90 کار شناسان ما پرسپولیسی هستند ؟
دوستان من مظلومی رو قبول ندارم ولی به نظر من سعی کنید اون رو حمایت کنیید چون هر چی که نباشه همه ما عاشق استقلال هستیم
تا بعد دوستان ابی دل من
دوستان من مظلومی رو قبول ندارم ولی به نظر من سعی کنید اون رو حمایت کنیید چون هر چی که نباشه همه ما عاشق استقلال هستیم
تا بعد دوستان ابی دل من
سلام
یه چیزی رو چند هفته ایی هست که میخوام اینجا بگم ولی فرصتش پیش نمیاد الان بهترین وقتشه این رو بگم :
متاسفانه این فصل چیزی که این وسط مظلوم واقع شده تیم استقلال که حتی بین هواداران خودش هم غریبه ست[Only registered and activated users can see links] خلیی ها هستن به کثیف ترین کارها دست میزنن تا نتیجه بگیرن و جالب اینجاست که از سوی هوادارانشون حمایت هم میشن ولی استقلال گناهش امسال این بوده که زیبا بازی نمیکنه ولی نتیجه میگیره(البته مردانه ) تا جایی که به همین گناه از سوی هواداران خودش هم ترد شده [Only registered and activated users can see links]
این رو بگم هواداران استقلال امسال نسبت به این تیم خیلی کم لطفی کردن (اولین نفر هم به خودم میگم اینارو)
یک تیم تو شرایط سخته که احتیاج به حمایت داره وگرنه وقتی تیم خوب بازی میکنه و همه چیز عالیه که هنر نیست اون تیم رو حمایت کردن [Only registered and activated users can see links]
الان تیم بارسلونا داره بهترین فوتبال رو انجام میده حتی خیلی از هواداران رئال هم بازی این تیم رو نگاه میکنن و از بازی این تیم لذت میبرن ولی هواداران واقعی بارسا کسانی هستن که در شرایط سخت و ناکامی ها هم این تیم رو حمایت کنن
جالب تر اینجاست که بعضی ها کارهای اشتباه دیگران رو خوب میپندارن و هر کاری که استقلال انجام بده رو به نقد میکشونن (متاسفانه همیشه استقلال از خودی ها بیشتر ضربه خورده تا بیگانه ها [Only registered and activated users can see links] )
متاسفام واسه کسانی که اسم مقدس استقلال رو با خودشون یدک میکشن ولی تو جبهه ی دشمن توپ میزنن [Only registered and activated users can see links]
در کل این رو بگم با این حمایتی که امسال از استقلال شد و اینکه استقلال دربی رو رفت و برگشت برده واقعا کسب سهمیه هم از سر بعضی از هوادارن استقلال زیاده چه برسه انتظار داشته باشیم جام هم بیاره
همش انتقاد میکنیم که تعصبی که بازیکنان قدیمی داشتن بازیکنانی امروزی ندارن ولی فراموش کردیم که اون شور و حال و حمایتی که هواداران قدیمی از تیم میکردن هم الان دیگه وجود نداره
این سخن من با عده ی اندکی از هواداران استقلال بود و جنبه ی کلی نداشت
سیاوش اکبرپور فکر کرد میتونه استقلال رو با پول عوض کنه ولی به یک ماه کشیده نشد که پشیمون شد و الان لحظه شماری میکنه واسه برگشت به استقلال
حتما ما ها هم باید استقلال رو از دست بدیم تا قدرش رو بدونیم [Only registered and activated users can see links]
CraZy Man
16-04-2011, 22:37
من به عنوان یه تماشاگر نه استقلالی و نه پرسپولیسی،میگم کار علی دایی درست بود.
من هم اگه جای اون بودم میگفتم بازی رو ادامه بدید یعنی چی دروازبان خودش رو میندازه زمین هیچ چیزیش نشد توپ رو گرفت خودش رو انداخت حالا شما همین صحنه رو فرض کنید اگه ما با استیل بازی داشتیم همچین اتفاقی میوفتاد چی!!! میومدید اره بابا کارمون درست بود گل زدیم در حد چی!!!حق پرسپولیس بود که به بازیش ادامه بده ولی خدایی عجب رینگی بوکسی بود همه همدیگه رو میزدن:781:
شانس ما رو دیدی تراکتور اومد تو ازادی ما رو برد اون وقت تو زمین خودش سپاهان زد ترکوندش:6qwup3:اینم از شانس ما حالا اگه ما جای سپاهان بودیم چپ و راستمون می کردن بر می گشتیم تهران :دی
Nastaran
19-04-2011, 01:41
اگه ما با استیل بازی داشتیم همچین اتفاقی میوفتاد چی!!!
اگه ما با استیل بازی داشتیم و این اتفاق می افتاد مظلومی جای کادر پزشکی تشخیص نمیداد که سوشا مکانی آسیب دیده یا نه....
مظلومی میدونه که در مورد تلف کردن وقت داور بازی تصمیم میگیره و اگه لازم باشه کارت میده و وقت تلف شده رو منظور میکنه.
دوستان مثل اینکه هنوز بحث بازی استیل و -----------------! بهتره راجع به بازی اس اس با نفت بحث کنیم!!
راسش فک میکنم با اشتباه های محمدی توی بازی های اخیر به جز بازی با راه آهن، واینکه توی 4تا بازی قبلیش 6تا گل خورده و 2تا باخت داشتیم و اینکه مظلومی یک کم ازش نارحت شده با نفت آبادان وحیــد طالب لو بازی کنه!
ویرایش: از به كار بردن الفاظ توهین آمیز در مورد تیم رقیب خودداری کنید!
King Becks
21-04-2011, 22:59
فقط خدا کنه روز بد صادقی و عمران زاده نباشه. و استقلال بتونه انتقام بازی رفت رو بگیره تا دیگه نگن پرویز خان فقط به تیم های جنوبی می بازه.
صادقی امسال خیلی فرق کرده! به نظر من که خیلی با غیـــرت بازی میکنه! به جز یکی 2تا بازی همیشه خوب بوده!:1h4:
hameddaf
22-04-2011, 17:35
تنها مشکل استقلال هافبک دفاعیه ....کیانوش رحمتی .........به خدا اگه جاش یه تهاجمی بذاره تمومه ..ایمان ..هوار و مجتبی باید با هم تو زمین باشن
strongman
23-04-2011, 19:26
تبریک:72:
واقعا خوب بودیم.امروز با یه حرکت ساده که ما 6.5 هفتست هی میگیم موفق شدیم.اونم بازی با یک هافبک دفاعیه.:13:
کیانوش رحمتی فقط بدرد وقتی میخوره که تیم جلو باشه 15.10 دقیقه اخر بیاد وسط رو جمع کنه.
ای کاش انقدر جباری مصدوم نمیشد و یکم حاشیش کم بود اونوقت اگه میلادم بود الان صدر جدول بودیم.:gaah:
Masoud Arena
23-04-2011, 19:32
خوب دو تیم محبوب من یعنی استقلال و بایرن همزمان با هم ! بازی داشتن یعنی ساعت 6!
بایرن که باز هم این هفته رفت رو اعصاب ما اما خوشحالم استقلال با بازی خوبش برد با ارزشی رو بدست اورد. رفتیم رده دوم و اگه به امید خدا فردا سپاهان ببازه حتی می تونیم امید داشته باشیم واسه قهرمانی.
به قول دوستمون اگه میلاد بود شاید راحت تر می تونستیم به قهرمانی فکر کنیم.
در هر صورت بازی خوبی بود به همراه برد پر گل. و چه گلی زد این آرش. دمش گرم...
Javid_Chelsea
23-04-2011, 19:38
80 دقیقه بدون نقص بودیم اون 10 دقیقه هم برمیگرده به 10 دقیقه اول که بد شروع کردیم ولی بعدش نفت رو محو کردیم از بازی تماشاگرانشونم که ساکت شدن 6 تایی ها:2qcmh45:
hamidjalab
23-04-2011, 19:40
خب بلخره هماهنگیه ایمانو مجتبی جواب داد!
و مظلومی بلخره دست از دفاعی بودن و استفاده از دو هافبک دفاعی برداشت!
اگه قبلتر ایمانو مجتبی رو چندبازی با هم میاورد و دو هافبک دفاعی بازی نمیکرد هماهنگیه بیشتری پیدا میکردن.
فکر کنم جباری باز مصدوم شد یه صحنه نشونش داد رو پاش یخ گذاشته بود:292:
ارش برهانی با اینکه چندتا موقعیت خوبم خراب کرد اما عالی بازی کرد و با اون گله قشنگش تلافی کرد.
واقعا گل 6م استقلال یه گل بارسایی بود.خیلی قشنگ بود.
و البته بازم سیدصالحی که مثله همیشه با انگیزه و با اعتماد به نفس بالا تونست دو گل بزنه!
ولی خط دفاعیه تیم هنوزم مشکل داره.عمران زاده افت کرده صادقی با غرور بازی میکنه یه کم.ولی شکوری امروز خوب بود!
در کل به نظرم یکی از بهترین نمایشای این فصل استقلال بود.بعده گل خورده فکرشو نمیکردم اینقد زود به بازی برگردیمو 6 گل بزنیم!
به قوله مظلومی نیم نگاهی به قهرمانیم میشه داشت.
بعد از قریب به دو سال یه بازی درست و حسابی و تاکتیکی و زیبا همراه برد از استقلال دیدیم!
واقعا خیلی بده یه تیمی بعد از گذشته 31 هفته تازه به یه هارمونی برسه و دو هافبکی که قرار بود از ابتدای
فصل بشن زوج رویایی (مبعلی و جباری) تازه با هم هماهنگ بشن!
با یه هافبک دفاعی بازی کردیم و باعث شد بدون ترس و درست و درمون حمله کنیم و بشیم همون استقلال همیشگی
ولی متاسفانه این واقعیت رو در هفته های آخر لیگ بهش رسیدیم که میشه بدون ترس بازی کرد و برد.!
با اینکه من هنوز نمیفهمم چرا باید از برهانی در گوش راست استفاده بشه ولی ترکیب امروز خوب بود و همه به جز عمران زاده
عالی بازی کردن.........به امید روزهای آبی تر و باخت سپاهان برابر صبا و قهرمانی
alireza77777m
23-04-2011, 21:30
بازی نسبتاً زیبایی بود و استقلال با اینکه گل خورده بود توانست به بازی برگردد و پیروز این بازی شود.جباری و مبعلی در این بازی بسیار خوب بازی کردند.البته بازیکنان دیگر استقلال هم در این بازی خیلی خوب بازی کردند.اگر کمی بیشتر دقت می کردند می توانستند بیشتر هم گل بزنند.این بازی با نتیجه ی 6 بر 2 به نفع استقلال به پایان رسید.:d0s69thbefhifftitrz
گزارش بازی:
1-7000 نفر در ورزشگاه آزادی حضور داشتند.
2-800 تن از هواداران تیم صنعت نفت آبادان در جایگاه پرسپولیسی ها حضور داشتند.
3-تماشاگران استقلال به طعنه علی دایی سرمربی پرسپولیس را تشویق کردند.آنها شعار پرسپولیس جوانمرد را هم سر دادند.
4-طرفداران استقلال غلامحسین پیروانی را تشویق کردند.
5-کی روش،یورگن گده،حمید فرخ نژاد،مرزبان،میداودی،منتظر ی و رجبی در جایگاه V.I.P حضور داشتند.
6-تماشاگران استقلال بارها علیه حسن حوری شعار دادند.
7-خیابان ها نسبتاً شلوغ بود و من ساعت 21 به خانه رسیدم.:imoksmiley:
پایان
Sir.Pooyan
26-04-2011, 17:40
بازی با شاهین سخت ترین بازی ما تو بازی های باقی مونده هست...اگر ببریم انشاالله قهرمانیم...البته سپاهان هم باید امتیاز از دست بده...انصافا بازی آخر پیروزی و سپاهان رو از ته دل میخوام قرمز ببره...
دوستان به نظر شما برای اینکه تو سه بازی آینده موفق باشیم استقلال باید از چه ترکیب و تاکتیکی استفاده کنه ؟
پیشنهادتون چیـه ؟
strongman
26-04-2011, 20:51
به نظر من اگه تو نیمه اول با همون 2 هافبک دفاعی بازی کنیم بهتره.....چون اونا هم برد میخوان.بازی هم که تو زمین شاهین.
ولی تو نیمه دوم باید کاملا هجومی بازی کنیم و بازیو ببریم...
26-04-2011, 20:57
--------------------------------محمدی--------------------------------
شیرزاد----------------صادقی----------منتظری--------------امیرآبادی
---------------------------------اشوبی---------------------------------
-----------------مبعلی-------------------------جباری-----------------
هوار-------------------------------------------------------------مجیدی
-------------------------------سیدصالحی-----------------------------
به نظرم من ترکیب جناب هومن خوبه
جز با چند تغییر
عابدینی به جای امیرآبادی.انصافا باید به این جوون میدون بدیم.آینده باشگاه هست
مجیدی هم بیاد وسط.سیدصالحی بره کنار بازی کنه بهتره
ممنون
یا علی
عابدینی به جای امیرآبادی.انصافا باید به این جوون میدون بدیم.آینده باشگاه هست
آینده باشگاه هست ، ولی نباید تو بازی هایِ به این حسـاسی از یه بازیکن جوون کم تـجربه استفاده کرد .
ای کـاش کوشکی بودش ! ترکیب هومن خوبه ولی من به جای امیر آبادی کوشکی یا شکوری رو میزارم .
تو نیمه دوم هم امیر آبادی رو به جای شکوری میارم چون خصوصیات هجومی داره . برای نیمه دوم به نظر
من ترکیب و تاکتیک بازی با نفت آبادان باشه برای زدن گـل . البته یکی از شرایط بردن این بازی اینه که تیم
با زدن تنها یک گل یا یک گل اختلـاف عقب نکشه و دفاع نکنه . امیدوارم مظلومی شهامت و شجاعتش رو
برای این بازی و همین طور دوبازی آینده از دست نده . فقط حیف که بازی آخر تو آزادی نیست تا اگر قهرمان
شدیم جشن درست و حسابی بگیریم ..!
hamidjalab
27-04-2011, 08:57
خب رسیدیم به بازی با شاهین بوشهر.
شاهینی که تو بوشهر خیلی خوب بازی میکنه اونم با حمایت طرفداراش.
و همچنین چون خطره سقوطو احساس میکنه 100در100 واسه برد میاد اونم تو زمین خودش!
و اما استقلال...
تیمی که به قول حاجی 50 درصد شانس قهرمانی داره.
و باید 3بازی باقی موندرو بدونه در نظر گرفتن نتایج بازیای دیگه فقط ببره.
با توجه به تساوی سپاهانو صبا و بازیای باقی مونده اگه بتونیم ببریم 3بازیو به احتمال 80 درصد قهرمانیم.
اما 3 بازی سخت..
این از اولیش که تو زمین شاهین در حاله سقوط بازی داریم.
دومیشم با ملوان تو ازادی که میتونه بازیه راحتی باشه اما تیم ملوانم تیم خیلی خوبیه.
سومین بازیم که با پاسی داریم که اونم خطر سقوطو احساس میکنه.
پس هر 3بازی سخته و احتمال مساوی یا باخت با توجه نوسانه تیم وجود داره. فقط امیدوارم هر 3بازی روز استقلال باشه و مثله خیلی از بازیایی که امتیاز از دست دادیم رو اعصاب تماشاچیا و طرفدارا نره.
سلام
به نظرم مظلومی باید به فکر سه امتیاز تو هر سه بازی آینده باشه و کاری به تیم سپاهان نداشته باشه البته باید کاملا نتیجه گرا بازی کنیم چون الان فوتبال خوب و زیبا به درد نمیکنه و فقط سه امتیازه که مهمه و همچنین باید مثل بازی قبل از جباری و مبعلی به طور همزمان استفاده کنه
اینم خط آتش استقلال که مورد توجه کروش قرار گرفته :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این بازی خیلی مهمه اگه ما این بازی رو به امید خدا انشا الله ببریم و سپاهان در آبادان امتیاز بده فشار روی سپاهان زیاد میشه و احتمال اینکه هفته بعد با برد مقابل ملوان و باخت سپاهان جلوی شیر مردان پرسپولیسی !!!!!!!! :6qwup3: ما ب صدر برسیم هست و انشالله در هفته آخر یه قهرمانیه شیرین.
فقط باید دعا کنیم و از خدا بخوایم تیم ما در شرایط بدی پا به مسابقات امسال گذاشت و خیلی بچه ها زحمت کشیدن مخصوصا حاجی فتح االه که قلب پاکی داره ( هنوز اشک ریختنش توی برنامه ورزش و مردم یادم میاد جیگرم آتیش میگیره یا این حرفش یا خوشحالی تمام بعد بازی برگشت با پرسپولیس داشت به یکی از مربیا میگفت رفت و برگشتت زدیم با خنده و شوق میگفت ) و مخصوصا مخصوصا پرویز خان مظلومی که واقعا زحمت کشید و بیشتر از اون رنج و مشقت در طل این فصل واقعا خیلی ها مخصوصا هوادارهای تیم به پرویز خان جفا کردن من از ته قلبم ارزومندم که پرویز خان مزد زحمات و سختی هاش رو با یه قهرمانی در روز آخر بگیره چون واقعا حقشه .
در هر صورت همه چیز دست خداست و اون میدونه چی میشه امیدوارم بچه ها از جون مایه بزارن تا انشاالله قهرمانی................... خدا یا خودت کمکشون کن.
لعنتی !
فـرهاد و هـوار مصدوم شدن و نمی رسن به بازی :2mo5pow:
شانسِ داریم ؟ تو چه بازیِ حساسی هم مصدوم شدن .
اطلاعات دقیقی درباره مصدومیتشون ندارم ولی هر چیِ خدار کنه دو بازی بعد رو از دست ندن .
khaf Esteghlali
28-04-2011, 14:48
به نظرم با توجه به مصدومیت فرهاد و هوار کار سختی داریم ولی انشالله اگه هم مجتبی و هم مبعلی تو باشن می تونیم حریف رو شکست بدیم:winksmiley02:
مظلومی ، آقای ترسـو !
چی بگم ؟ نه واقعا چی بگم ؟ مظلومی یه ترسو تمام عیار بود تو این بازی .
بازیکن ها که نیمه دوم فقط راه می رفتند و همدیگر رو نگاه می کردند .تو این بازی بازیکنان بی غیرت بودند .
از رفتار بازیکنان معلوم بود که مظلومی گفته با یک امتیاز از زمین بازی خارج بشید . من نمیدونم چرا مظلومی اندازه
نوک سوزن شهامت نداره ؟ امیدوارم حاجی فصل بعد مظلومی رو بندازه بیرون و به جاش مرفاوی رو بیاره . مرفاوی حداقل نمی ترسه
و بازیکانش رو به حمله کردن ترغیب می کنه . احتمالـا بعضی هاتون دارید میگید باید بهش فرصت داد ولی به نظر من به مربی ترسو نباید
فرصتی داد . با مظلومی استقلال نوسان داره و بازی هاش رو یکی در میون یا دو تا در میون می بره . در ضمن مظلومی در حد استقلال نیست .
خدا کنه بندازنش بیرون . چقدر حرص خوردم من سر این بازی . حیف 96 دقیقه ای که من وقتم رو سرِ این بازی تلف کردم . حالا قهرمانی دست نیافتنی تر
شد . سپاهان با نفت فردا بازی داره و من فکر نمی کنم نفت بتونه معجزه کنه . بعد با پرسپولیس که اونم فکر نمی کنم بتونه سپاهان رو ببره نهایتا مساوی کنه . بعد با سایپا بازی داره اونم که هیچی . خدا حافظ قهرمانی ...!
28-04-2011, 19:07
بابا من که اصلن ناراحن نشدم چون توقعم از این تیم بالا نبود این تیم همینه کاریشم نمیشه کرد تیم به شدت در کناره ها مشکل داره و اصلن حلمه ای از گوشه ها انجام نمیشه نتیجه ش هم میشه این وقتی وسط رو روی جباری و مبعلی ببندن تیم دیگه تعطیله مهمترین خرید ما باید در جناحینمون باشه بعد هم هافبک دفاعی.
pandora tomorrow
28-04-2011, 20:18
سلام
خدایی هومن راست میگه ! این بنده خدا دیگه باید چیکار کنه ؟! خرید ها رو که شک دارم کاره خودش بوده باشه همتون وضعیت اول فصل رو یادتون که هست؟ ولی بازم با همه ی این حرف ها
رتبه ی دوم رو داریم ! رتبه ی دوم سربلندیم داریم چون بعضی از تیم ها بودن که خیلی ادعاشون میشد و اردوی اروپا میرفتن قبل از بازی ها ولی ما با اردوی سرعین و این چیزها تیم رو اماده ی مسابقه کردیم! تازه رفت و برگشت فراموش نشه...
CNA timaji
28-04-2011, 23:06
این استقلال قهرمانی نمیخواهد!
مهم نیست سپاهان امتیاز میدهد یا نه، مهم نیست ذوب آهن هفتههاست قصد بردن ندارد، مهم این است که در اندیشه کادر فنی استقلال بذر قهرمانی کاشته نشده! حرکات تاخیری محمدی که گویی با کسب یک امتیاز قهرمانی شان مسجل میشود، تعویض برهانی با رحمتی که نمایانگر رویکرد محتاطانه مظلومیاست و … همه و همه نشان میدهد استقلال پرویزخان از نایب قهرمانی احتمالی اش راضی است و دوست ندارد تلاش کند تا به چیزی که استحقاقش را ندارد برسد!
خب تفکرات محافظه کارانه سرمربی تیم ، آقای مظلومی باعث شد که امید به قهرمانیِ تیم خیلی کمرنگ بشه.
دیروز اصلا خوب نبودیم ، با اینکه فصل داره به اتمام میرسه هنوز به یک ساختار تهاجمی واحد و مناسب دست پیدا نکردیم و هنوز که هنوزه نمیدونم برنامه ما برای حملات چیه ؟؟ :-L
تعویض کیانوش رحمتی کبیر (!) با آرش برهانی (آره ؟ :winksmiley02:) در دقایق پایانی بازی هم واقعا جای سوال داشت. مساوی بودیم و شاهین هم نای حمله کردن نداشت چرا باید 2 دقیقه آخر رو به حمله اختصاص ندیم و مهاجم اضافه نشه به ترکیب ؟ به جاش مهاجممون هم تعویض میشه !
در نبود میداوودی خط حمله خیلی تضعیف شده خداوکیلی ! اسماعیل شریفات هم که خیلی خام هست هنوز اصلا وظیفه تهاجمی خودش رو درست و تمام و کمال انجام نمیده!!
داش فرهاد هم اون فرهاد همیشگی نبود به نظرم... :flat:
پ.ن: چمن بوشهر هم که آخرش بود توپ هی پله میشد :flat:
CraZy Man
29-04-2011, 11:32
چی بگم ؟ نه واقعا چی بگم ؟ مظلومی یه ترسو تمام عیار بود تو این بازی .
بازیکن ها که نیمه دوم فقط راه می رفتند و همدیگر رو نگاه می کردند .تو این بازی بازیکنان بی غیرت بودند .
از رفتار بازیکنان معلوم بود که مظلومی گفته با یک امتیاز از زمین بازی خارج بشید . من نمیدونم چرا مظلومی اندازه
نوک سوزن شهامت نداره ؟ امیدوارم حاجی فصل بعد مظلومی رو بندازه بیرون و به جاش مرفاوی رو بیاره . مرفاوی حداقل نمی ترسه
مظلومی دیگه چی کار کنه شریفات و برهانی و سید صالحی خط حمله بودن دوتا هافبک بازی ساز یعنی جباری و مبعلی هم که تو زمین بودن دیگه مگه یه تیم چه قدر مهره های هجومی باید تو ترکیب بزاره.
علت اینکه ما نتجه نگرفتیم یکیش بازی خوب شاهین بوشهر بود خیلی خوب پرسمون کردن و نمی زاشتن وسط زمین بازی سازی کنیم و مدام همشون وسط زمین جمع می شدن و پرس سنگینی می کردن بازیکن هامون رو چندین دفعه جباری و مبعلی فرصت پیدا کردن یکم مالکیت توپ رو داشته باشن بازیکن های شاهین روی جباری و مبعلی بسیار خوب کار کردن و اجازه نمی دادن این دو پا به توپ بشن.
دوستان شما دیروز با تیم شاهین بوشهر بازی کردید تیمی که هم فصل قبل و هم در این فصل زیباترین بازیها رو ارائه کرده به دور از هر حاشیه و ضدفوتبالی.بعدش انتظار داشتین استقلال تو این شرایط که شاهین به تک تک امتیازات به شدت وابسته هست این تیم رو گلبارون کنه البته نمیشه از نبود هوار تو این بازی گذشت ولی عمادرضا هم یکتنه خط دفاع اسقلال رو درگیر خودش کرده بود و مدافعان استقلال با کوچکترین حرکت عماد روش خطا میکردن که اگه شوت ستار زارع و نوری یه ذره اینورتر بود حالا شاهین با یه برد شیرین هفته رو تموم میکرد
داش فرهاد هم اون فرهاد همیشگی نبود به نظرم...
تا اونجا که من میدونم و بازی رو دیدم،فرهاد اصلا به بوشهر نرفته بود.
من با سجاد موافقم.شاهین خیلی خوب بازیکن ها رو پرس می کرد.به خاطر همین مبعلی و جباری حرفی برای گفتن نداشتن.نبود مجیدی و حوار هم تاثیر زیادی تو بازی داشت.
به نظر من استقلال با 4 تا هافبک بازی می کرد بهتر بود.راحتتر می تونست خط میانی رو نگه داره.
پرویزخان تا اینجاش به قولی که به ما داده بود عمل کرده و تیم رو آسیایی کرده و انشاالله با نایب قهرمانی کارش رو به پایان می رسونه. این ماییم که چشم مون رو به واقعیت ها میبندیم و توقع زیادی داریم. انشا الله در بازی های جام حذفی هم قهرمان میشیم و از گروهمون در اسیا صعود میکنیم تا یک فصل خوب رو پشت سر گذاشته باشیم. و پرویزخان در اولین حضورش در استقلال کارنامه قابل قبولی داشته باشه.
HoOmAn KhAn
30-04-2011, 10:47
تيمش ضعيف بازي ميكنه 1 بازي خوبه بعد چندتا بازي گند ميزنه تو بوشهر كه شانس آورد كه نباخت
30-04-2011, 11:48
من شخصن موافق موندن مظلومی نیستم چون شعور تاکتیکی نداره . اگه تو جام باشگاه ها صعود نکنیم و جام حذفی هم حذف بشیم 90 درصد امیر برمیگرده:d0s69thbefhifftitrz
HoOmAn KhAn
30-04-2011, 18:20
امير قلعه نوعي گفته احتمالش كمه كه تو سپاهان باشم فصل آينده ولي مسير بعديم هم استقلال نيست
مظلومي با اين همه بازيكن بلد نيست تركيب بچينه كه تيم هجومي بازي كنه تيم صمد هم هجومي تر بازي ميكرد تا تيم اين مظلومي
اگه يه بازي فرهاد نباشه خط حملش داغونه
با جباري هم كه لج ميكنه بعد دوباره مجبور ميشه بيارتش تو تركيب قدر مجتبي رو بايد دونست بهترين بازيكنه
-------------------------------------
من به شخصه موافق تغییر نیستم! با اومدن (برگشتن!) قلعه نویی تقریبا روز از نو روزی از نو میشه! افرادی مثل : 1-صادقی 2-مجیدی 3-جباری 4-کیانوش رحمتی یا آشوبی جایگاهشون تو تیم به خطر میفته!
5تا لیگ برتری بگیریم هم اینان : 1-اکبر پور 2-کاظمی 3-زنیدپور 4-قربانی 5-جمشیدیان یعنی یه بازیکن رو میتونیم تقویت کنیم! اما اگه مظلومی بمونه با همین تیم که خفظ میشه 4 5 تا مهره دیگه هم اضافه میشه..... امیدوارم فصل بعد طوری استقلال بسته بشه که قهرمانی رو به ارمغان بیاره!!!!!
30-04-2011, 18:34
اخه الان مشکل خنگ بودن مظلومیه !! لیگ داره تموم میشه اقا تازه فهمیده نباید با دو تا هافبک دفاعی بازی کنه!!! این که قلعه نویی میاد فرهاد و مجتبی میرن فقط در حد حرفه قلعه نویی همیشه با بازیکن هایی که حتی باهاشون مشکل شخصی داشته تو قالب تیم ازشون استفاده کرده و خیلی هم بهش کمک کردن نمونه ش عقیلی تو سپاهان!!
پسر عقیلی تو سپاهان اسوه غیرته! فرهاد تو استقلال میمونه اما جباری و صادقی هرگز! :دی! در کل استقلال فقط به دوتا چپ و راست نیاز داره که اشجاری از استیل آذین و مسعود شجاعی اگه از اوساسونا اخراج بشه رو بیاره عالی میشه....
King Becks
30-04-2011, 23:48
دوستان تو رو خدا حرف برگشتن مرفاوی رو نزنید. مربی که استاد باختن تو دربی. در ضمن پرویز خان در اولین فصل به عنوان سرمربی عالی کار کرده. مربی که از پرسپولیس و سپاهان 10 امتیاز گرفته. درسته که تو بعضی بازی ها در نبود فرهاد تیم مشکل گلزنی داره ولی فراموش نکنید 5 ماه استقلال داره بدونه میداوودی بازی میکنه. خدایی بازی هایی که استقلال باخته به جز 4-1 فولاد هیچ کدوم حقش نبوده از تراکتور گرفته تا پاختاکور. یعنی هیچ کدوم به خاطر مربی نبوده(به جز فولاد که گفتم)
وستان تو رو خدا حرف برگشتن مرفاوی رو نزنید.
دوست گرامی ، دوستان دارن در مورد برگشت قلعه نویی حرف میزنن نه مرفاوی ..!
مظلومی بد کار نکرده ولی دیگه خسته شدم که تیم نوبتی می بره ، می بازه و یا مساوی میکنه !
نامجو مطلق هم گزینه بدی نیست برای سرمربیگری !
بله! دوستان صبر داشته باشید. قلعه نویی هم ژنرال شد چون خود ماها بهش سه سال وقت دادیم. بذارید یه قلعه نویی دیگه ساخته بشه! یه طوری نباشه که همه تفکرا به سمتی بره موفقیت تو استقلال شرط اولش قلعه نوییه! امیدوارم سال بعد استقلال و مظلومی قهرمان لیگ بشوند و فصل بعدش امیرخان رو برای تکرار قهرمانی بیارند مثل این که خیلی دیگه از تیما فکر کردن بارسلوناند و دچار توهم شدند.... باید یه سری مسایل تو دو سال آینده ثابت بشه به فوتبال ایران که با حمایت شما هوادارا و حاجی و مظلومی به دست میاد.
هیچ کی من رو تو این سایت به عنوان یه طرفدار تیم قبول نداره و نیازی هم به این موضوع ندارم ولی مطمئنم همتون به عنوان یه هوادار قلعه نویی همگی تک تکتون من رو قبول دارید.
من خودم قلعه نویی رو خارح مستطیل سبز بهش علاقه دارم و دوستش دارم و باهم دوست صمیمی هستیم. چجوری و ایناش رو بعدا شاید بگم. اهل بلوف زدن نیستم اما کار من با امیرخان جهت حمایتش به عنوان رفیق دیگه تموم شد به این دلیل که اون سالی که قلعه نویی از استقلال رفت واعظ آشتیانی تو استقلال بود و به دلیل منفور بودن این آدم من سپاهانی شدم و ترجیح دادم از حقانیت امیرخان علیه این آدم حمایت کنم و نکته دوم قهرمانی سپاهان بود که منتقدین گفتند که قلعه نویی یک سال تیمو قهرمان میکنه سال بعد فرار میکنه از اون تیم که باز هم از قلعه نویی حمایت کردم و با صمیم قلبم ازش حمایت کردم. اما ته قلبم همیشه یادم بود که امیرقلعه نویی تو استقلال و به لطف این هوادارا شد ژنرال. نه چیز دیگه....
امیدوارم هر جا باشه قلعه نویی موفق باشه بنده هم دیگه دلیلی برا حمایت از تیم های قلعه نویی نمیبینم و برگشتم و طرفدار استقلال شدم چیزی که تو گذشته هم بودم حتی همون سالی که با صمد 4م شدیم 4فصل پیش برا تیم گریه هم کردم....
لوپ کلامم این بود که دوستان از پرویز مظلومی حمایت کنید و شک ننکنید که این شمایید که میتونید ازش یکی مثل امیر قلعه نویی بسازید....
با تشکر که سر دوستان رو درد اوردم....
alireza77777m
15-05-2011, 22:30
استقلال در آخرین بازی خانگی خود در فصل جاری مقابل تیم ملوان به میدان رفت و با نتیجه ی 2 بر صفر حریف خود را شکست داد.بازیکنان استقلال در این بازی موقعیت های بسیاری را از دست دادند ولی در نهایت پیروز از میدان خارج شدند.
گزارش بازی:
1-7000 هوادار تیم استقلال در ورزشگاه حضور داشتند.
2-600 تن از هواداران تیم ملوان در جایگاه پرسپولیسی ها حضور داشتند.
3-پیش از بازی و در بین دو نیمه ترانه های شاد برای هواداران پخش شد.
4-هواداران ملوان بر علیه تیم داماش گیلان شعار دادند.
5-کی روش،ترابیان،فرزاد مجیدی،غفور جهانی در جایگاه V.I.P حضور داشتند.
6-در دقیقه ای از بازی هوار ملا محمد به نشانه ی عصبانیت از پاس فرزاد آشوبی توپ را به آسمان کوبید.
7-جواد شیرزاد و وحید طالب لو پیش از شروع بازی به سمت نیمکت ملوان رفتند.
8-خیابان ها نسبتاً شلوغ بود و من ساعت 50/20 به خانه رسیدم.:imoksmiley:
پایان
CraZy Man
16-05-2011, 05:08
تبریک میگم طی یه بازی روون تونستیم دو گل بزنیم و برنده بشیم ذوب آهن هم برد نفت تهران رو تراکتور هم که 2بر0 عقب بود بازی رو 2بر2 کرد در حال حاضر نایب قهرمانی ما روز آخر در همدان کشیده شد الان همچنان دوم هستیم ولی احتمال رسیدن ذوب آهن به رده هم هست چی میشد نفت مساوی می گرفت!!:دی
دیروز بازی خوبی انجام دادیم و نکاتی در بازی بود که اشتباهات در ترکیب چینی بازی مقابل النصر رو نشون میداد.
اشتباهات:
1_آشوبی:قرار دادن رحمتی بجای آشوبی در بازی با النصر در بازی که تیم ما باید حمله میکرد مظلومی رحمتی رو تو ترکیب گذاشت رحمتی هم در اکثر اوقات با پاس اشتباه توپ ها رو از دست می داد دیروز انصافا آشوبی چقدر قشنگ بازی کرد خیلی روون بازی می کرد و توپ ها رو پخش می کرد.
2_آندرلوئیز:دیروز تو بازی ملوان لوئیز تو ترکیب بود و همین باعث شده بود دفاع کنار استقلال قدرت هجومی بگیره و لوئیز هم خوب کار کرد خوب جلو می رفت و اکثرا موقع ها مفید واقع میشد و به خوبی خودش رو پشت آرش می رسوند و کمک خوبی برای ارش بود.
3_عمران زاده:آخه من نمی دونم چه دلیلی داره حنیف رو تو ترکیب نذاشت اون روز البته ناراحت نیستم چون بقیه بازیکن ها تمام تلاششون رو کردن ولی خب اگه حنیف رو میزاشت قطعا از منتظری بهتر کار می کرد هم تو دفاع و هم تو حمله دیروز هم ضربه سر زیبایی زد حنیف اما دروازه بان ملوان به زیبایی توپ رو مهار کرد ولی باز هم یه نکته جالب بود صادقی تو ترکیب نبود یعنی زوج حنیف و صادقی باز هم تشکیل نشد ولی در کل بهتر بود برای بازی با النصر حنیف و صادقی زوج دفاع می شدند.
هوار هم در آخرای بازی مصدوم شد خدا کنه چیزیش نشده باشه چون افتاد زمین اشاره به تعویض کرد اگه شانس ما الان میگن 6 ماه نباید بازی کنه:دی
fahimehabi
21-05-2011, 10:21
سلام این هم آخرین روز و چشن نایب قهرمانی!
بهنظر من بازی خوبی انجام دادیم هر چند میشد بگم نسبتا! نکته مهم بازی گل قشنگ آرش بود هرچند قطع تصاویر برای پخش گل های بازی دیگه هیجان و لذت هر دو تا گل رو تا حدی از بین برد.
از موفقیت طالب لو خوشحال شدم فکر می کنم دو تا مهار عالی داشت
خط دفاعی خوب کار کرد و نبود حنیف به چشم نیومد زیاد
در خط میانی نسبتا خوب بودیم عالی نبودیم
کاپیتان چند تا موقعیت رو خراب کرد که از موقعیتی که به گل تبدیل کرد شانس بیشتری داشت نمی دونم شاید بی دقتی یا شاید بدشانسی در ضربه زدنش باعث این اتفاق شد
تعویض ها زیاد موثر نبود و به نظر تفاوتی در اوضاع ایجاد نکرد غیراز شریفات که 2 3 حرکتی انجام داد
در کل روز خوبی داشتیم و نتایج خوبی گرفتیم فکر می کنم توی جدول با اختلاف 1 امتیاز پشت سر سپاهان ایستادیم که بازی دیروزشو واگذار کرد. روزهای آخر روزهای پیش بینی نشده ای بود پاس همدان که فکر نمی کرد سقوط کنه در دقیقه 93 توسط نفت به دسته پایین تر رفت. و ادینهو که روزهای زیادی آقای گل بود جاشو به رضا نوروزی داد. از رضا نورورزی خوشم نمیاد اما خوشحالم یک ایرانی آقای گل شد
به هر حال ای فصل هم تموم شد و ما به ناسب قهرمانی نیستیم نکنه خوب امسال دو بار شکست دادن پرسپولیس بود که در دوران مربیگری پرافتخارترین مربی لیگ هم انجام نشده بود
امسال سال خوبی بود در کل برای استقلال
به امید قهرمانی در فصل بعد!
برای سومین فصل متوالی در جدول بالاتر از پرسپولیس ایستادیم!به این میگن سرور بودن!
فصل بدی نبود هر چند میشد بهتر باشه بازیهای با تراکتور و شهرداری و نفت و سایپا در تهران رو اگه
کمی دقت میکردیم میتونستیم قهرمان بشیم که نشد.
در هر صورت امیدوارم در جام حذفی بتونیم جام بگیریم و برای سال دیگه بازیکنای بهتری جذب کنیم و
بتونیم قهرمان بشیم.
fahimehabi
22-05-2011, 06:32
نکته ای که الان باید روش تمرکز کنیم یارگیری در فصل بعده. اگه بتونیم بازیکنای خوبی جذب کنیم و جاهایی که مشکل داریم رو با مهره های مناسب پر کنیم خیلی خوب میشه. اولین کسی که باید واسش جایگزین پیدا کنیم رحمتیه که اصلا در حد استقلال نبود به نظر من. درسهای مهمی که از این فصل گرفتیم این بود که بعد از زدن گل مثل ترسوها بازی نکنیم و عقب نشینیم ما باید همیشه مثل بازی آخر لیگ قهرمانان آسیا شجاع بازی کنیم و هواداران هم مثل همون بازی تیم رو تشویق کنن.
به روزهای خوب آبی نزدیک می شویم!
نکته ای که الان باید روش تمرکز کنیم یارگیری در فصل بعده. اگه بتونیم بازیکنای خوبی جذب کنیم و جاهایی که مشکل داریم رو با مهره های مناسب پر کنیم خیلی خوب میشه. اولین کسی که باید واسش جایگزین پیدا کنیم رحمتیه که اصلا در حد استقلال نبود به نظر من. درسهای مهمی که از این فصل گرفتیم این بود که بعد از زدن گل مثل ترسوها بازی نکنیم و عقب نشینیم ما باید همیشه مثل بازی آخر لیگ قهرمانان آسیا شجاع بازی کنیم و هواداران هم مثل همون بازی تیم رو تشویق کنن.
به روزهای خوب آبی نزدیک می شویم!
alireza77777m
02-06-2011, 18:21
خب همونطور که پیش بینی می شد بار دیگر سر استقلال بریده شد و ناکامی های پرسپولیس رو با قهرمانی در جام حذفی می خواهند جبران کنند.فصل پیش هم چون پرسپولیس نتایج ضعیفی کسب کرده بود خیلی راحت توانست به مقام قهرمانی برسد.پیش از امسال استقلال با 5 قهرمانی رکورد دار قهرمانی در مسابقات جام حذفی بود ولی الان با قهرمانی فصل پیش پرسپولیس و قهرمانی این فصل این تیم به 5 قهرمانی می رسد.استقلال اصلاً بازی خوبی را ارائه نکرد و البته کمی هم بد شانس بود.داور در بیشتر صحنه ها اشتباه کرد.من که برایم اصلاً اهمیتی ندارد چون استقلال هر مقامی که کسب کنه من از ته قلبم دوستش دارم ولی برای هواداران استقلال ناراحتم که از این باخت ها ناراحت می شوند.امیدوارم در سالهای بعد بتوانیم قهرمانی در این جام را کسب کنیم.:72:
kurosh-z
02-06-2011, 18:23
بازی استقلال که خوب بود بیچاره داور هم خیلی کمک بهش کرد اما شانس هم نداشت 2 تا توپ به تیرک زدن و ...
این ملوانیها هم بیخود خوشحال هستا چون سیاست فوتبال نخواهد گذاشت این تیم قهرمان بشه از قبل قهرمانی جام حذفی برای پرسپولیس نوشته شده...:fkr:
چیز جالب این بازی این بود که داور هادی تامینی رو اخراج کرد اما تماشاگرای ملوان علی رو تشویق می کردن :15479: اینم تماشاگرای 2آتیشه
یه چیز جالب دیگه اینه که برعکس همه کشورها بازیهای جام حذفی 2 بازی و فینال تک بازی اما ایران همه تک بازیه به جز فینال که رفت و برگشت داره واقعا جالبه :1r0n6:
من یک گیلانی هستم .ملوان رو هم دوست دارم.اما استقلال همیشه توی قلبم بوده و هست.
اما یک گل نادیده گرفته شد ، اخراج پژمان نوری نادیده گرفته شد ، خطاهای اشتباه به ضرر هر دو تیم.
کلا داور در سطح بازی به این مهمی و هیجانی نبود.فقط کمک هاش خوب بودند.انصافا هم بی نقص پرچم زدند.البته مجیدی هم یک کارت نگرفت.
باز خدا رو شکر میکنم تیمی که فکرش رو نمی کردم جز 5 تیم اول باشه ، نایب قهرمان لیگ شده و تو جام حذفی تا نیمه نهایی اومده بالا با عوامل خارجی حذف شده.
بهتره نیمه پر لیوان رو ببینیم.این تیم تقویت بشه سال بعد شانس اول قهرمانی هست.
به شرطی که فقط دنبال بازیکن نامی نباشیم.بازیکن داریم بدردبخور ، بازیکن داریم نام خالی.مهم اینه که بدرد تیم و تاکتیک تیم بخوره نه بدردپُز دادن.
موفق باشید
یا علی
kurosh-z
02-06-2011, 18:51
گزارش بازی...
ديدار تيم هاي ملوان و استقلال در مرحله نيمه نهايي جام حذفي از ساعت 17 در ورزشگاه تختي انزلي با حضور 20 هزار تماشاگر آغاز شد.
بازيکنان ملوان:
علي حسني صفت، سعيد سالارزاده، هادي تاميني، بابک پورغلامي، ابوالحسن جعفري، محمد همرنگ، پژمان نوري، محسن مسلمان(78- محمد رستمي)، مهرداد اولادي، محمد نزهتي( 90+3 ، محمد حيدري(64- آلن باسيچ)
سرمربي: فرهاد پورغلامي
بازيکنان استقلال:
وحيد طالب لو، امير حسين صادقي، هادي شکوري( 61- اسماعيل شريفات)، پژمان منتظري، فرزاد آشوبي، مهدي اميرآبادي، ايمان مبعلي، آرش برهاني( 85- محسن يوسفي)، هوار ملا محمد( 75- حنيف عمران زاده)، فرهاد مجيدي، مجتبي جباري
سرمربي: پرويز مظلومي
در دقيقه 8 بازي هادي تاميني مدافع پيش تاخته ملوان با ضربه سر و در حالي که مدافعان استقلال ايستاده بودند دروازه استقلال را باز کرد.
در ادامه مسابقه هادي شکوري شوتي محکم را به سمت دروازه ملوان فرستاد که اين توپ به نظر ميرسيد درون دروازه قرار گرفته اما داور اعتقادي به رد شدن توپ از خط دروازه نداشت.
استقلال در همان دقايق ابتدايي بازي در نيمه دوم صاحب موقعيت شدند که دروازهبان ملوان فرصت را از برهاني گرفت، اما در ادامه بازي اين شاگردان پورغلامي بودند که با انگيزه تر از استقلالي ها توپ را در زمين به گردش در آوردند و در دقيقه 52 مهرداد اولادي گل دوم ملوان را به ثمر رساند.
شاگردان مظلومي که حملات نصفه و نيمهاي داشتند، سرانجام در دقيقه 75 توسط فرهاد مجيدي يکي از گل هاي خورده را جبران کردند.
آبي پوشان در ادامه نيز يک توپ به تيرک دروازه ملوان زد. استقلال در دقايق پاياني موقعيت هاي خوبي را از دست داد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده يدالله جهانبازي بود. وي به تاميني و نزهتي و حسني صفت از ملوان و اميرآبادي و آشوبي و مجيدي از استقلال کارت زرد نشان داد. همچنين در دقيقه 60 تاميني اخراج شد.
ملوان با اين پيروزي نه تنها 10 نفره به پيروزي رسيد بلکه توانست پس از 20 سال در فينال جام حذفي حضور پيدا کند. پيش از اين ملوان در آخرين حضور خود در فينال جام حذفي در سال 70 2 بر يک از پرسپوليس شکست خورده بود.
با اين حساب فينال جام حذفي به صورت رفت و برگشت برگزار مي شود و ملوان براي شناخت رقيب خود بايد منتظر برنده ديدار پرسپوليس و فولاد باشد. ملوان در ديدار رفت ميهمان است.
دنبـالِ عکس های ایـن بازی مـی گردم مگـه پیـدا میشـه !
از ایـن خبرگـزاری به اون خبـرگزاری ... ، هیـچ عکس ـی نزاشتند .
کسی عکـس داره ؟
--
تیـم ها همیشـه قربانی نـاکامی پرسپولیس بودند . همیشه
خواستن ناکامی پرسپولیس رو یـه جوری روش سر پـوش بزارن .
مـن نمـی دونم چـرا فقـط پرسپولیـس رو تیـم حساب می کنـن ؟
بقیـه تیم هـا تیـم نیستن ؟ هـوادار ندارن ؟ البتـه امیدوارم مجـید
جلـالـی بتونه پرسپولیـس رو شکسـت بده کـه احتمـال ـش زیـاده :hanghead:
Nastaran
04-06-2011, 02:08
بازی بدی نبود
استقلال حذف شد چون قرار بود حذف بشه
گذشته از بازی نکته جالب هوادارای ملوان بودن که ماشالا هر هنری داشتن دریغ نکردن
انگار یادشون رفته بود قبل از اومدن به استادیوم دهن های مبارکشونو گردگیری کنن گاراژ دهنشونو باز کردن و وقاحت رو به اوج رسوندن
از طرف دیگه ابر و باد و مه و خورشید و فلک و داور دست به دست هم دادن که پرسپولیس امسال هم قهرمان جام حذفی شه.
پارسال برق استادیوم امسال هم کارت قرمز دقیقه 22نجاتشون داد.
اینا میگذره تنها چیزی که یادمون میمونه اینه که اگه پرسپولیس با قدرت دایی قهرمان شد,به درک که قهرمان شد.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1