توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} بحث و تبادل نظر بازیهای نیم فصل اول 89-90 {::}
Persian Se7en
06-11-2010, 16:06
واقعا این تیتر آرفی جی برازنده است :177:
یه برد فوق العاده بود.. و در زمانی که شدیدا بهش نیاز داشتیم.. فرض اصلی همه این بود که بعد از رفتن رضایی پرسپولیس از نظر گلزنی شدیدا دچار مشکل میشه و نمیتونم ضربات آخر رو خوب بزنیم. ولی از بخت بلندمون اشپیتیم در بازی مقابل نفت دو مرتبه خودشو بالا کشید و نشون داد این توانایی رو داره تا حتی در صورت برگشت رضایی هم رقیب سرسختی برای قرارگرفتن در ترکیب اصلی تیم باشه. آرفی بازیکن واقعا توانایی هست. ضربات کاشته و قدرت سرزنی و خلاقیتش که میتونه گره های بازی رو برای تیم باز بکنه ، واقعا مورد نیاز تیم ماست. امیدوارم همین روند رو به رشدی که در پیش گرفته ادامه داشته باشه و در غیبت یکی از مهره های مهم خط حمله مون اشپیتیم بتونه به تیم کمک کنه و در خط حمله نذاره مشکلی پیش بیاد.
درباره بادامکی هم با دوستان موافقم.. حتی حضورش روی نیمکت پرسپولیس هم بی دلیله..:-L
Oℓiveŗ Қάhn
06-11-2010, 23:30
برای من مهمترین چیز بخشی از مصاحبه علی دایی بود که گفت به بچه ها گفتم فکر کنن هر بازی رو 2 تا گل عقبیم!!!! این فصل واقعا همینطور بوده و داوری ها بدجوری به ضررمون بوده.
البته این فصل همه چی به ضرر ما بوده:بازیهای تیمهای نزدیک داره لغو میشه،واقعا جای گریه کردن داره:29:
آرفی نشون داد که یه تموم کننده تمام عیاره!!!در ضمن ناگفته نماند که مازیار زارع هم واقعا عالیه بود اونم یه آربیجی زنه تمام عیاره!!!بعد از یه مدت طولانی دیدن کریم باقری توزمین هم به ما روحیه داد وهم به بازیکنان تیم امیدواریم این بیروزیای تیم برسبولیس ادامه داشته باشه.
♥ Armin ♥
07-11-2010, 20:52
بازی سختیه!اونم توی اون زمین واقعا افتضاح کرمان!ولی نبود پولادی ، منصوری و یه بازیکن دیگه از مس میتونه برای ما خوب باشه!این در حالیه که علیرضا محمدم هست!ولی امروز با شنیدن خبر ممنوع المصاحبه شدن دایی خیلی ناراحت شدم!واقعا دایی حقایق فوتبال ایران رو میزنه!به نظر میاد تا دیدن پرسپولیس اوج گرفته میخوان تیمو ببرن تو حاشیه!و در اخر من مطمئنم اگه پرسپولیس بتونه مس کرمان رو ببره قهرمان نیم فصل میشه!
به امید برد پرسپولیس
برسبولیس به برد با مس کرمان خیلی نیاز داره.مسیر هم یه جورهایی برای این برد هموار شده !سه تا از بازیکنان تیم مس هم در این بازی حضور ندارند که شاخص ترین اینها بولادی است.خدا کنه دائی هر چه زودتر در مورد شیث تصمیم گیری کنه واون رو به ترکیب برگردونه چون برسبولیس در حال حاضر به یه بازیکن با تعصب مثل شیث نیاز داره.فقط ما یه جوریایی موندیم که چرا بادامکی با اون بازی ضعیفش همیشه فیکسه!!!!!!
♥ Armin ♥
07-11-2010, 22:18
من نمیدونم شما چرا اینقدر به بادامکی گیر میدید؟!بادامکی نقش موثری تو وسط زمین داره!
H U N T E R
07-11-2010, 22:34
من نمیدونم شما چرا اینقدر به بادامکی گیر میدید؟!بادامکی نقش موثری تو وسط زمین داره!
منم با نظرت موافقم
خیلی دوست دارم که بادامکی تو ترکیب نباشه ، نقش موثری هم نداره ولی دایی هم بدش نمیاد تو ترکیب باشه اونم ترکیب اصلی!!!!!!!!!!!
من فکر می کنم بادامکی تو تمرینات تیم فعال تر از دیگرانه ولی تو زمین که این جور نیس!
اینم نظر من بود!!!!
Persian Se7en
07-11-2010, 22:55
همونطوری که درباره ادینیو دوستان گفتند ، باید حواسمون به ضربات کاشته هاش هم باشه.در این ضربات واقعا فرصت طلب فوق العاده ای میشه و کم پیش میاد در یک موقعیت مناسب توپی رو از دست بده. یه مقدار هافبک های دفاعی باید در این بازی از نظر خطا کردن حواسشون رو جمع بکنن. حداقل در جاهایی که میتونه خطرناک باشه خطایی ندن تا تیم در دردسر نیفته. خوشبختانه یک مهاجم نوک تخصصی مثل آرفی هم داریم که فعلا در فرم خیلی خوبی به سر میبره و میتونیم به عنوان تک مهاجم و با حمایت وینگرها حملات سریع و مهلکی ترتیب بدیم.
امیدوارم این روند شکست ناپذیری مس رو در ورزشگاه خودشون از بین ببریم.
H U N T E R
08-11-2010, 10:22
همونطوری که درباره ادینیو دوستان گفتند ، باید حواسمون به ضربات کاشته هاش هم باشه.در این ضربات واقعا فرصت طلب فوق العاده ای میشه و کم پیش میاد در یک موقعیت مناسب توپی رو از دست بده. یه مقدار هافبک های دفاعی باید در این بازی از نظر خطا کردن حواسشون رو جمع بکنن. حداقل در جاهایی که میتونه خطرناک باشه خطایی ندن تا تیم در دردسر نیفته. خوشبختانه یک مهاجم نوک تخصصی مثل آرفی هم داریم که فعلا در فرم خیلی خوبی به سر میبره و میتونیم به عنوان تک مهاجم و با حمایت وینگرها حملات سریع و مهلکی ترتیب بدیم.
امیدوارم این روند شکست ناپذیری مس رو در ورزشگاه خودشون از بین ببریم.
البته نباید تمام تمرکز تیم برای پرس کردن ادینهو باشه چون ممکن مرفاوی تاکتیک جدیدی رو پیاده کنه و ادینهو اون وسط فقط برای رد گم کنی باشه ، با توجه به این مطالب دفاع پرسپولیس باید مستحکم تر از قبل عمل کنه و فرصت گلزنی رو از حریف بگیره و برای خودش موقعیت ایجاد کنه برای همین بهتره تو لاک دفاعی فرو نره و حملات خودشو با آرفی ادامه بده و به گل برسه!!!!
این نظر من یا چند نفر نیست.درسته تو این سیستم کار هافبکها خیلی سخته ولی بادامکی اون بادامکی چند سال بیش نیست خیلی ضعیف بازی می کنه!!!!باس های بدی میده ومیشه گفت که باسهای منفی او ازباسهای مثبتش بیشتره!!!در ضمن دوندگی موثری هم تو زمین نداره!!!اینم ناگفته نماند که باتیم استیل تو یه قدمیه دروازه خالی توب رو زد بیرون ودر بازی با نفت بازهم یه فرصت خوب رو از دست دادوچندتا شوت بی هدف رو به دروازه حریف زد که میتونست اون توبها رو باس بده تاشوت بزنه!!!اما راجع به بازی مس وادینیو باید گفت که بازیکن فرصت طلب وشوت زنیه که باید بیشتر مواظب این بازیکن بود>برسبولیس میتونه این بازی رو ببره
امروز که بازی تیم امید رو در برابر تیم بحرین میدیدم وبا دیدن بازی خوب غلامرضا رضایی وآمادگی بدنیش خیالم ر احت شد مخصوصا با اون باس گلی که داد وبا ضربه تموم کننده کریم انصاری فرد که تیم اعراب رو به زانو در اورد.گفتم کریم انصاری فرد امیدوارم فصل بعد این بازیکن خوب رو تو ارتش سرخ ببینیم.فردا بازی با مس اونم بدون غلامرضا رضایی کار سختیه ولی به بیروزی در این بازی خیلی خوشبین هستم.مخصوصا وقتی یه استقلالی رو نیمکت تیم حریفه این بیروزی واسه ما قرمزها خیلی شیرین میشه!!!!به امید بیروزی ارتش سرخ
♥ Armin ♥
11-11-2010, 18:30
سلام.
بازی خوبی نبود!ولی دیگه حالم از هرچی داور ایرانی به هم میخورهههههههههههههههههههه ههه!به حدی عصبی هستم نمیتونم خودمو کنترل کنم!یه پنالتی 100% نگـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــرفت!آخه آدم چه قدر تحمل کنه!عنایت................................. ...............................
باختیم:D
خوب نبودیم، بدشانسی هم آوردیم و باختیم. در کل با این شرایط بازی اگه مساوی میگرفتیم باید کلاهمونو مینداختیم بالا که نتونستیم.
امروز چند بازیکنمون پایین تر از حد انتظار بودن، بارز ترینش نوری بود. اگه علی محمد و فشنگچی و نمیدونم بادامکی و نوروزی خوب نباشن، میشه توجیهی داشت براشون اما نوری رو انتظار نداشتم انقدر بد بازی کنه.
اگه اسم جلال اکبری رو نیوردم چون قضیش کاملا فرق داره، بهترین بازی اکبری بدترین بازیشه!! امروز دقیقه 3 یه توپی رو که گوشه ی زمین میتونست بیاره وارد جریان بازی کنه زد اوت همون توپ با یه پرتاب رفت تو گل. اول نیمه دوم هم یه توپ لو داد که باعث اخراج نورمحمدی شد! حالا اون رئیس سازمان لیگ نفهم باز میاد قوانین رو از ناکجا آبادش بیرون میاره میگه اگه تیمی حتی دو بازیکنشو نداشته باشه باید بازی کنه. خب دقیقا همون سمتی که علی عسکر نبود ازش ضربه خوردیم بدجورم خوردیم! رضایی هم که نبود از روی خلاقیت فردیش به موقعیت برسیم دیگه بدتر.
اما از تمام اینها که بگذریم مس امروز ازمون بهتر بازی کرد و برد.
داوری هم مورد خاصی نداشت، نه پنالتی بود نه چیز دیگه! اگه بخوایم حسرت بخوریم باید حسرت اون دو تا بازی رو بخوریم که دقیقه 90 و خورده ای الکی الکی برد و از دست دادیم نه این بازی که حرفی برای گفتن نداشتیم! به هر حال بعد از 4 برد پیاپی من انتظار اینو داشتم که تو این بازی اونهم در حالی که مهمان هستیم ببازیم.
Artilleros
11-11-2010, 18:42
عجب بازی مسخره ای بود
اون ار بادامکی که 90 دقیقه خطا کرد اون از داور ........
من نمیدونم فدراسیون واسه ما چه آشی پخته ولی هر چی هست نباید بزاریم رو تیم تاثیر بزاره
عنایت عنایت مرگ به نیرنگ تو .....
واقعا نمیدونم چی بگم در مورد بازی
♥ Armin ♥
11-11-2010, 18:48
باختیم:D
خوب نبودیم، بدشانسی هم آوردیم و باختیم. در کل با این شرایط بازی اگه مساوی میگرفتیم باید کلاهمونو مینداختیم بالا که نتونستیم.
امروز چند بازیکنمون پایین تر از حد انتظار بودن، بارز ترینش نوری بود. اگه علی محمد و فشنگچی و نمیدونم بادامکی و نوروزی خوب نباشن، میشه توجیهی داشت براشون اما نوری رو انتظار نداشتم انقدر بد بازی کنه.
اگه اسم جلال اکبری رو نیوردم چون قضیش کاملا فرق داره، بهترین بازی اکبری بدترین بازیشه!! امروز دقیقه 3 یه توپی رو که گوشه ی زمین میتونست بیاره وارد جریان بازی کنه زد اوت همون توپ با یه پرتاب رفت تو گل. اول نیمه دوم هم یه توپ لو داد که باعث اخراج نورمحمدی شد! حالا اون رئیس سازمان لیگ نفهم باز میاد قوانین رو از ناکجا آبادش بیرون میاره میگه اگه تیمی حتی دو بازیکنشو نداشته باشه باید بازی کنه. خب دقیقا همون سمتی که علی عسکر نبود ازش ضربه خوردیم بدجورم خوردیم! رضایی هم که نبود از روی خلاقیت فردیش به موقعیت برسیم دیگه بدتر.
اما از تمام اینها که بگذریم مس امروز ازمون بهتر بازی کرد و برد.
داوری هم مورد خاصی نداشت، نه پنالتی بود نه چیز دیگه! اگه بخوایم حسرت بخوریم باید حسرت اون دو تا بازی رو بخوریم که دقیقه 90 و خورده ای الکی الکی برد و از دست دادیم نه این بازی که حرفی برای گفتن نداشتیم! به هر حال بعد از 4 برد پیاپی من انتظار اینو داشتم که تو این بازی اونهم در حالی که مهمان هستیم ببازیم.
دوست عزیز شما بازی اثلا دیدید؟!دقیقه 92 یه پنالتی 10% نگرفت بعد شما میگید مشکلی نداشت داوری؟!!!!!!!!
دیگه کمیته داوران شورشو در آورده:susel:
L . F . C
11-11-2010, 18:50
واقعا خیلی بازی اعصاب خورد کنی بود !
هم ما بد بازی کردیم و هم این مسی ها خوش شانس بودن !
ولی انصافا اگه بخوایم بگیم که داور برای ما پنالتی نگرفت باید اون ور قضیه رو هم دید چون داور یک پنالتی مشکوک هم برای اونا نگرفت !!! ضمنا بادامکی هم باید تو اون صحنه که پیراهن ادینیو رو کشید باید اخطار دوم رو میگرفت و اخراج میشد !!!
خیلی داریم زیاد میبازیم !!! با این باخت چهارمین باختمون هم گرفتیم !
یادمه اون سال که قهرمان شدیم < دوره 7 > تا هفته 16 یه باخت هم نداشتیم :27:
متاسفا امروز کلا از همه نظر بد بودیم.بادامکی هم که گل سرسبد این بدیا بود!!!!امروز فقط مازیار درحد واندازه ی خودش ظاهر شد.اما من قبلا هم به دوستانم گفته بودم با این سیستمی که برسبولیس بازی می کنه اگه اول بازی گل بخوریم تقریبا کارمون تمومه که همینطور هم شد!!!ناگفته نماند حقیقی امروز خوب کار کرد.بله داشتم میگفتم با تک مهاجم بازی کردن وگل اول رو خوردن وجبران اون گل خیلی سخت میشه.زمانی باید باتک مهاجم بازی کرد که هافبکهای قویه ایی داشته باشیم که متاسفانه ما گوشهای خوبی برای تغذیه ی مهاجم هامون نداریم!!!!تعویض آرفی هم به نظر من اشتباه بود!!!اما داوری:تیمی مثل برسبولیس نباید بهونه ی داوری رو بگیره بقول دایی ما باید فکر کنیم در همه بازیهای 2بر0عقبیم!!!!اما از این هم نباید گذشت که داوری ها امسال برای تیم برسبولیس کاملا مشکوک بوده!!!!باز هم امیدواریم که دایی شیث رو به تیم برگردونه چون نیازمند یه با تعصب در خط دفاع هستیم.واسه این باخت هم کاری جز غصه نمی شه خورد مخصوصا که یه استقلالی مارو برده باشه:27:
alibother
11-11-2010, 19:46
در مورد بازي بايد بگم بيرون خونه جلوي مس قبل بازي هم انتظار برد رو نميشه داشت خصوصا پرسپوليس كه تيم بد شانسيه!!!!
ولي در كل اونقدر هم كه بچه ها ميگن بد بازي نكرديم.
به نظر من پرسپوليس با بازي ندادن به شيث داره به خودش ضربه ميزنه آيا واقعا يه اشتباه جلوي استقلال گيريم كه اشتباه شيث باشه فقط (كه من ميگم نبود) مجازاتش اخراج از تيمه؟
كي ضرر مي كنه ؟ پرسپوليس يا شيث؟شما بگيد !!!!!!!
متاسفا امروز کلا از همه نظر بد بودیم.بادامکی هم که گل سرسبد این بدیا بود!!!!
ولی به نظر من بادامکی بر خلاف بازیهای گذشته خوب بازی کرد .........
بهتر از ممد نوری بود .........
بازی امروز اخر بدشانسی پرسپولیس بود چون اصلا نتونست تاکتیکشو اجرا کنه .......... اون از اول بازی که یه توپ رفت تو گلمون ...... اونم از اول نیمه دوم که اخراجی دادیم
نور محمد مفت اخراج شد میتونست خطا نکنه ........ اما ترسید اون اشتباهی رو که شیث تو دربی انجام داد رو تکرار کنه ...........
اما در کل از بازی امروز پرسپولیس با این بضاعت و 10 نفره بودن و باید خیلی راضی بود بخصوص وقتی که میبینیم بازیکنا تا دقیقه اخر جنگنده و به دنبال گل بازی کردن واقعا از این تعصب بچه ها( حد اقل تو بازی امروز ) باید احساس خوشحالی کنیم ( اخه مس کم تیمی نیساااااااا )
منم با بهنام موافقم داوری موردی نداشت
واقع بین باشیم و شکست رو بپذیریم و
به اینده فکر کنیم
IMAN.BestBoY
11-11-2010, 21:44
گوگوش جان خوشم اومد که منطقی برخورد میکنی .. واقعا داوری بی نقص بود ..:72:
همش رو که نمیشه گردن داور و بدشانسی و زمین کج انداخت که :lol:
چه می کنه این داش صمد مرفاوی واقعا بی سرو صدا داره خوشدو به صدر جدول بر میگردونه ... امروز که مشخص بود مس میبره:thumbsup:
ولی به نظر من بادامکی بر خلاف بازیهای گذشته خوب بازی کرد .........
بهتر از ممد نوری بود .........
بازی امروز اخر بدشانسی پرسپولیس بود چون اصلا نتونست تاکتیکشو اجرا کنه .......... اون از اول بازی که یه توپ رفت تو گلمون ...... اونم از اول نیمه دوم که اخراجی دادیم
نور محمد مفت اخراج شد میتونست خطا نکنه ........ اما ترسید اون اشتباهی رو که شیث تو دربی انجام داد رو تکرار کنه ...........
اما در کل از بازی امروز پرسپولیس با این بضاعت و 10 نفره بودن و باید خیلی راضی بود بخصوص وقتی که میبینیم بازیکنا تا دقیقه اخر جنگنده و به دنبال گل بازی کردن واقعا از این تعصب بچه ها( حد اقل تو بازی امروز ) باید احساس خوشحالی کنیم ( اخه مس کم تیمی نیساااااااا )
منم با بهنام موافقم داوری موردی نداشت
واقع بین باشیم و شکست رو بپذیریم و
به اینده فکر کنیم
دوست عزیز ما باید قبول کنیم خوب بازی نکردیم .
کدوم بدشانسی وقتی نتونستیم بیشتر از دو موقعیت گل داشته باشیم!!!!!
Persian Se7en
12-11-2010, 01:10
شاید عبارت انتقام نبی الله باقری ها بی معنی نباشه !
کلا مس برای ما تیم خوش یمنی نبوده.. فصل دوم قطبی هم در اون بازی عجیب و پر از اشتباهات داوری بود که به مس باختیم فکر کنم و بعد از اون روند بدشانسی ها و نتیجه نگرفتن های تیم شروع شد.. و این موضوع این بار هم تکرار شد.. برد حقمون نبود ولی به نظرم میشد مساوی بگیریم.. به هر حال اگر میخوایم قهرمان بشیم نباید بیشتر از این بازنده بشیم.. میانگین باخت های تیم قهرمان لیگ در چند فصل اخیر بیشتر از 4 نبوده..
N A V I D
12-11-2010, 01:14
سلام به همگی بازی بازی خوبی بود ولی اگه پرسپولیس اخراجی نمیداد باخت نمیداد.ولی محمد نوری و مازیار زارع حرکت زشتی انجام دادند که مسلما باید جریمه شوند.پیروزی با این باخت احتمالا سوم خواهد شد چون به احتمال زیاد استقلال بازی رو خواهد برد.
خواهشا اینقد تاخت وتاز نکنید رو حرکات ممد نوری ومازیار زارع اونم تو اون جو ورزشگاه کرمان!!!همه میدونن که این دو بازیکن از نظراخلاقی وحاشیه ایی هیچ گونه مشکلی ندارند!!!بازی بامس از همه نظر بد بودیم اما تلخی این باخت با خبر اخراج قطعی شیث رضایی از تیم پرسپولیس بیشتر و بیشتر شد.تو این اوضاع که بایدتو چند جبهه می جنگیدیم<لیگ برتر.جام حذفی.آسیاوبا داوری وهمچنین فدراسیون فوتبال> اخراج شیث از تیم کارصحیی نبود این کار تیم رو بیشتر وبیشتر به حاشیه برد وبرای خیلیا ثابت شد که علی دائی قدرت کار با بازیکنان محبوب رو نداره<مهدوی کیا.کریمی.احمد رضا عابدزاده.ایمان مبعلی.شیث رضایی ووو>ما نیازمند یه بازیکن محبوب وباتعصبی چون شیث در خط دفاع بودیم ولی متاسفانه همون کاری روبا اون کردن که درسالهای گذشته با احمدرضاعابدزاده وعلی انصاریان وبهروز رهبری فرد وهمچنین پیروانی باتعصب کردن!!!باز هم آرزوی ما موفقیت تیم پرسپولیسه
H U N T E R
21-11-2010, 10:31
خواستم در مورد بازی داماش - پرسپولیس مطلب بزارم دیدم صفحه ها همشون در مورد بازی با مس کرمانه!!! مثل اینکه باخت قبلی تو روحیه ی بعضیا خیلی تاثیر گذاشته!!!
تیمی نیست که نبازه . به هر حال باید از گذشتها عبرت گرفت و بوسید و گذاشتش کنار .
موضوع بحثمون در مورد بازی پرسپولیس داماشه :
بازی به نظر آسونی میاد ، داماش که الان نهم جدول دسته یکه و از 5 بازی فقط 6 امتیاز گرفته ، البته باید توجه داشت که پرسپولیس میهمانه و معمولا تو بازی ها خارج از خانه به خصوص شمال کشور مشکل داره ؛ یکی از این مشکلات که میشه حدس زد زمین بد ورزشگاهه ؛ با توجه به این که در فصل پاییزم قرار داریم ، بارش بارون زیاده و باید تو زمین واترپلو بازی کرد؛ مشکل بعدی اینکه تیم رده پایین همیشه در مقابل پرسپولیس با انگیزه بازی میکنن ، باید در زمین بازی تمرکز داشت و تنها به فکر بازی انفرادی نبود!!
پرسپولیس قهرمان جام حذفی ایران
[Only registered and activated users can see links]
alibother
21-11-2010, 12:42
در مورد آب و هوا بايد بگم ما كه شمالي هستيم حد اقل تو اين يه هفته چيزي ازش نديديم پس خيالتون از بابت آب هوا راحت باشه اگه خودشون تو زمين آب نگيرن نبايد زياد وضعيت زمين بد باشه البته از اين نظر كه بخوايم واترپولو بازيكنيم گفتم وگرنه كه زمين مطمعنا كيفيت نداره.
در مورد بازي من اصلا فكر نميكنم جام حذفي به دامتياز تيمها ربط داشته باشه چون همه تيما تو جام حذفي انگيزه مضاعفي دارن خصوصا كه اونا تو خونه بازي ميكنن و همه ميدونيم كه تو گيلان اصولا هواداراي تيم ميزبان بيشترن وخيلي متعصب هم هستن.ولي من اميدوارم كه بازي خوبي ارائه بديم تا هم خاطره باخت مس فراموش بشه هم اين حواشي كه دورو بر پرسپوليس هست كم بشه.
ما قهرمانيم
خب، داماش رو بردیم و رفتیم بالا. بازی امروز یه حسن بزرگ داشت اونم اینکه توی زمین مناسب برگزار شد. متاسفانه تو این چند ساله بزرگترین رقبای خیلی از تیمهایی که روی زمین بازی میکنن زمین نامناسب بعضی شهرستانا بوده که ایندفعه با این مشکل دست و پنجه نرم نکردیم.
اولین چیزی که از بازی برداشت کردم این بود که تیم همچنان داره به شکل گیری شخصیتش ادامه میده. وقتی بازی رو با حملات پی در پی شروع میکنی و یک دو موقعیت صد در صد گل رو از دست میدی و برخلاف جریان بازی گل میخوری در خیلی از موارد تیم وا میده. اما خوشبختانه امروز زیاد این موضوع روی تیم اثر نذاشت و کار خودمونو کردیم. نمیگم عالی بودیم اما بد هم نبودیم. چند موقعیت ایجاد کردیم که دو توپمون به تیر خورد. با جا افتادن آرفی توی ترکیب و برگشت رضایی خط هجومیمون به خوبی راه میفته اما هنوز دفاعمون کمی مورد داره. مخصوصا عمق و مخصوصا جاهایی که سپهر حیدری باید پوشش بده. بازیخونی حیدری خیلی ضعیفه واسه همین اصلا نمیتونه خودشو با تغییر جریان بازی وفق بده. کافی با یه پاس بلند منطقه بازی عوض شه به جای جایگیری مناسب و یارگیری درست میدوه دنبال توپ!! کناره های دفاعمون یکمی بهتر شده که با برگشت علی عسکر بهترم میشه.
امروز نوری یکمی نسبت به یکی دو بازی گذشته سرحال تر بود که مایه امیدواریه، آرفی هم به شدت انگیزه داشت و میدوید، فکر کنم بین تمام بازیکنان زمین بیشترین دوندگی رو داشت هر چند یکی دو توپ الکی رو لو داد. سعید حلافی اگه بتونه همینجور آروم و بی دردسر به تمریناتش ادامه بده و هر از گاهی تو چنین بازیهایی تجربه کسب کنه پتانسیل اینو داره به زودی به یه بازیکن خوب تبدیل شه برامون، استایل یه بازیکن خوب رو داره.
بازی بعدیمون با برنده راه آهن و سپاهانه که بازی سختی هست. البته امسال جلوی تیمای بزرگ هم بهتر بازی کردیم هم بهتر نتیجه گرفتیم اما چنین بازیهایی همیشه هم نمیشه روشون حساب کرد. در کل وضعیت بد نیست، امیدوارم بهترم بشه.
امروز ذوب آهنم همونجور که فکر میکردم جلوی فولاد متوقف شد و این اتفاق خوبی برامون بود، 2 اختلاف امتیاز چیزی نیست که نشه جبرانش کرد.
از وضعیت زمین شروع کنیم که برخلاف گفته دوستان بسیار عالی بود!!!ولی کیفیت بازی...هیچی ولش کنیم!!!نیمه اول آرفی وممد نوری عالی بودن ودنباله اینو اضاف کنم که آرزوی ما قهرمانی تیم پرسپولیس
H U N T E R
21-11-2010, 22:56
تبریک بمناسبت برد پرسپولیس در مقابل داماش گیلان:love070:
برنده دیدار سپاهان اصفهان - راه آهن شهر ری (در ورزشگاه فولاد شهر) در مرحله یک چهارم نهایی حریف پرسپولیس خواهد بود.
پرسپولیس قهرمان جام حذفی ایران
از وضعیت زمین شروع کنیم که برخلاف گفته دوستان بسیار عالی بود!!!ولی کیفیت بازی...هیچی ولش کنیم!!!نیمه اول آرفی وممد نوری عالی بودن ودنباله اینو اضاف کنم که آرزوی ما قهرمانی تیم پرسپولیس
من حدسیات و تجربیات خودمو نوشتم دیدی که داماش خوب بازی کرد و این نشان از انگیزه اش بود ولی در مورد زمین اشتباه کردم ........... به هر حال این پیروزی مبارک باشه:love070:
در مورد بازي من اصلا فكر نميكنم جام حذفي به دامتياز تيمها ربط داشته باشه چون همه تيما تو جام حذفي انگيزه مضاعفي دارن خصوصا كه اونا تو خونه بازي ميكنن و همه ميدونيم كه تو گيلان اصولا هواداراي تيم ميزبان بيشترن وخيلي متعصب هم هستن.
من به هر دو موضوع اشاره کردم ، شما یک بار دیگه متن ارسالی منو بخون متوجه میشی!!!
Artilleros
28-11-2010, 20:22
ولا نمیدونم وقتی بازی تموم میشه میخوان عنوان رو آپدیت کنن
به هر حال بعد از برد امروز استقلال فردا محکوم به برد هستیم با توجه به اینکه مصدومانمون تو دفاع زیاده امکان بازی شیث هست127fs3556139
به هر حال سپاهان همیشه خوب بازی میکنه جلوی ما اما من امید زیادی به برد دارم ایشالله ببریم
فردا بازی با سپاهانه ولی ما...!پس کجایید؟خدا کنه فردا بتونیم این تیم سپاهانم رو ببریم.نه دوست عزیز باور نکنم این دایی با اون غرورش شیث رو بازی بده حتی اگه از آرفی هم توخط دفاع استفاده کنه این کارو نمیکنه:27:
♥ Armin ♥
28-11-2010, 21:08
امیدوارم بازی فردا لغو بشه تا مصدومامون برسند!با احتمال زیاد سپهر حیدری هم نیست!این یعنی فاجعه!نمیدونم چی میخوایم بکنیم!اگه واقعا فردا برگزار بشه کی میخواد تو خط دفاعی باشه؟!حیدری نیست ، نورمحمدی نیست ، سکوبرت نیست، باقری نیست ، بادامکی نیست ، نوروزی نیست!وای!خیلی بازی سختیه
Artilleros
28-11-2010, 21:24
حضور شیث تو تیم 50 50 شده شاید به بازی برسه امیدوارم برسه شیث هم بازی کنه
چقدر خوب میشه
Loverboy
28-11-2010, 23:12
حالا اگه عنوان تاپیک عوض نشه شما نمیتونید بحث کنید ؟
ایرادات بنی اسراییلی میگیرید وقتی حوصله اتون سر میره و بیکار میشین !
H U N T E R
28-11-2010, 23:46
غایبین :heart:پرسپولیس:heart: تو این بازی زیاده و غلامرضا رضایی و علی عسکر هم خسته ی بازیهای گوانگ ژو هستند!!
امیدوارم دایی یه تیم خوب رو واسه پیروزی بچینه :thinking:
Persian Se7en
29-11-2010, 00:41
امیدوارم بازی فردا لغو بشه تا مصدومامون برسند!با احتمال زیاد سپهر حیدری هم نیست!این یعنی فاجعه!نمیدونم چی میخوایم بکنیم!اگه واقعا فردا برگزار بشه کی میخواد تو خط دفاعی باشه؟!حیدری نیست ، نورمحمدی نیست ، سکوبرت نیست، باقری نیست ، بادامکی نیست ، نوروزی نیست!وای!خیلی بازی سختیه
دو حاشیه مهم مثل داستان شیث رضایی و کریم باقری رو هم بهش اضافه بکن.. پرسپولیس فعلی از نظر روحی هم دچار مشکل هست و سرمربی تیم به جای اینکه جو رو در آستانه این بازی حساس آرامتر نگه داره باعث کلی مشکلات در تیم و برای یکی از بازیکنان قدیمی و متعصب میشه ! :no:
reza ghermez
29-11-2010, 09:55
بردن دراین بازی فوقالعاده سخت است باچندین غایب نورمحمدی که محرومه علی عسگر و رضایی تازه برگشتند سپهر هم معلوم نیست برسه ولی بازی توی آزادی هست به هر قیمتی شده بایدبازی های خانگی را تمام ببریم سپاهان هم سه بازیکن خسته از گوانک ژو آمدند ولی بازم سپاهانه واین چند سال رقابت سختی داشتند فقطبایدتهرونی ها آزادی را به تسخیر خوددربیارن
H U N T E R
29-11-2010, 09:58
حالا اگه عنوان تاپیک عوض نشه شما نمیتونید بحث کنید ؟
ایرادات بنی اسراییلی میگیرید وقتی حوصله اتون سر میره و بیکار میشین !
سلام
ما پرسپولیسی ها هم از سرپرست این انجمن (:heart:loverboy:heart:) یه انتظاراتی داریم !!!! :D
من چند روز بود دنبال تاپیک "بحث و گفتگو درباره ی دیدار پرسپولیس-سپاهان " بودم ولی پیداش نمی کردم :confused2:
و اطلاع نداشتم که قرار عنوان این تاپیک عوض شه !! :292:
bahman_rasoli
29-11-2010, 11:10
در این وانفسای غیرت واقعا از دست دادن کریم یعنی چی؟؟؟
انشاالله بازی با سپاهان لغو بشه تا تیم یک نفسی بکشه ! استقلال هم که باز شانسی شانسی برد و اومد بالا اگر امروز نبریم دیگه سخت میشه به اونها رسید.
سلام به همه پرسپوليسي ها:d0s69thbefhifftitrz
واي چقدر بازيه سختيه با اين همه مصدوم و محروم.شماها كه من رو ترسوندين با اين حرفاتون.:29: خدا كنه امروز بازي لغو شه تا اقلا سپهر و رضايي و علي عسگري برگردن به تيم:hanghead:
haji pirlo
29-11-2010, 13:25
سلام
واقعا که همتون ابروی پرسپولیس و بردین با اون نظر دادنتون اگه یک سپاهانی ببینه چی می شه ابروی ما میره
اخه ما برای بردن سپاهان نیازی به این همه دلهره نداریم مثل اب خوردن می زنیمشون حتی اگه نصف تیم هم مصدوم باشن
ali.messi10
29-11-2010, 13:32
به عنوان یه استقلالی از صمیم قلب دوس دارم پرسپولیس ببره این بازی رو......با اختلاف هم ببره اگه میشه!!
دلیلش هم لازم به گفتن نیست ولی میگم! : فقط و فقط برای به خاک مالیده شدن پوزه ی بزرگ مربی ِ خائن تیم حریف!!!
واقعا باید به این داوری افرین گفت اون وقت انتظار دارن تو جام جهانی سوت بزنن
تماشاگرها واقعا شعار هایه بجایی میدادن
پنالتی پنالتی پنالتی پنالتی
انشا الله هر چه زودتر این دوستان از راس فوتبال ایران کنار بکشن
باید منتظر طوفانی به نام دائی بود
Loverboy
29-11-2010, 16:57
در مورد بازی که دیگه نمیشه نظری داد ! افتضاح بودیم در روزی که بیشتر از 4 تا میتونستیم بخوریم ! تنها راه حل این مشکل اینه که دایی از پرسپولیس بره ! تا وقتی دایی تو پرسپولیس هست و فدراسیون تمام اصفهانی و مشکلات قبلی دایی با فدراسیون باعث میشه توپهای بیرون 18 رو بیارن تو و ... ! در مورد بازی نظری ندارم چون با یه سوت کل تیم رو به هم میریزن و بحث هم فایده ای نخواهد داشت !
♥ Armin ♥
29-11-2010, 17:01
نمیدونم!اخه آدم از چیه این بازی حرف بزنه؟!!!!!!!به خدا بغز گلومو گرفته!!!!!آخه آدمچه جوری میتونه اون صحنه ای که من نمیدونم چی شد پنالتی بگیره و شیرازه تیم مارو به هم بریزه!آخه اونجا چی شــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد؟!قهرمان تو هرچه فوش خورد کمش بود!اون از داوری اونم از دایی : دقیقه 55 آرفی که داشت عالی بازی میکرد رو آورد بیرون جاش حلافی رو اورد ، 5 دقیقه بعدشم فشنجگچی رو آورد بیرون و جاش منصوری رو آورد که اگر جاش مترسک میزاشتیم بهتر بود!
Moein-Chelsea
29-11-2010, 17:10
اگه یک مربی میدونه که باید با یک فدراسیون بجنگه باید پی همه چیزش رو به تنش بماله و پا به این میدون بگذاره
به نظر من دایی فکر کرد که حرفش رو به کرسی نشونده و ندونست که مافیای فوتبال یه جور دیگه بر سرش عقدهاشون رو خالی میکنن و اون هم نمیتونه کاری بکنه و من هم با سرپرست محترم این تاپیک هم عقیده هستم که دایی باید بار سفر رو ببنده و از این تیم بره تا دیگران نخوان پرسپولیس رو خراب کنند
H U N T E R
29-11-2010, 17:11
نبود بازیکنانی مثله نورمحمدی ، سکوبرت ، بادامکی، نوروزی باعث شد تیم بدون مهره باشه و حتی از تیم امید خودش هم بازیکن ذخیره بخواد ، از طرفی جنجال خبری خداحافظی کریم که چند ساعت قبل از بازی مشخص شد . با این شرایط دایی هم تحت فشار بود. حضور غلامرضا رضایی و علی عسکر در ترکیب اصلی و 90 دقیقه کامل دور از انتظار بود ، ولی به تشخیص دایی آنها تعویض نشدند بلکه آرفی و فشنگچی گزینه های تعویض دایی بودن !!!! بازم دم این تماشاگر گرم ، هر تیمی بود جشنواره فوش به مربی و بازیکنان راه می نداخت. سپهر هم برعکس نظر دوستان بود ولی بازم کار از پیش نبرد!! دایی به حضور شیث در ترکیب هم راضی نشد. :viannen_38:
Artilleros
29-11-2010, 17:11
من اول تسلیت میگم به جامعه ی فوتبال استوری لاین شدن لیگمون رو که دیگه کاملا برنده از قبل معلومه و هرچقدر هم تیم ها خوب بازی کنن بازم میبازن البته امروز خوب نبودیم من تو تعویض دایی موندم که چطور تونست آرفی که بد بازی نمیکرد رو بیرون ببره واقعا تعویض مسخره و بی هدفی بود
دفاع بد بود در حد المپیک نبود شیث این بدی هارو هم داره فقط من دارم الان اشک میریزم واسه فوتبال این مملکت وقتی لیگش رو استوری مینویسن براش از تیم امید و نوجوانان و جوانان و حتی تیم ملی انتظاری دارید؟
دم تماشاگرای با غیرت تیم هم گرم شعارهاشون عالی بود من فقط میتونم بگم واسه این فوتبال متاسفم
14ChICh@RiT0_19_22
29-11-2010, 17:20
تعویض های دایی فوق العاده افتضاح بود!حلافی اومدنش لازم بود ولی نه جای آرفی!نمیدونم چرا دایی فشنگ چی رو تو پست دفاع چپ نمیذاره؟علی عسکر کاملا پیدا بود که نمیکشه.
اومدن منصوری و شیری هم که هیچ!چیزی نگم بهتره!
L . F . C
29-11-2010, 17:26
واقعا نمیدونم که راجع به این بازی چی بگم !
دوباره خاطره سال 85 تکرار شد اما این دفعه با هنر نمایی دایی !!!
درسته که با پنالتی اشتباهی که داور گرفت شیرازه تیم ما به هم ریخت ولی اینجا پس مربی تیم چی کارس ؟
اون باید اقتدار خودش رو نشون بده و تیم رو جمع کنه ولی خودتون دیدید که اونم مانند 20 هزا تا تمشاچی ورزشگاه فقط بازی رو نگاه میکرد و هر از گاهی چند تا تعویض بیخود انجام داد .
فقط خدا رحم کنه به جام حذفی که قراره دوباره تو آزادی با همین سپاهان بازی کنیم
29-11-2010, 17:56
واقعا چیزی نمیشه گفت،هیچ مرهمی برای این زخم وجود نداره،ای کاش دائی اینقدر مرد باشه و جرأت داشته باشه که همین امشب استعفا بده،هرچند استعفا دادن تو فوتبال ما هیچوقت رسم نیست که اگه بود کفاشیان تا حالا صدر بار استعفا داده بود.
این فوتبال واقعا مریضه،همه چیش مریضه و به یک جراحی اساسی نیاز داره،ای کاش یک مرد پیدا بشه و تیغ رو دستش بگیره
reza ghermez
29-11-2010, 18:33
مشکل تیم فقط حاشیه است و عامل ایجاد این حاشیه کسی نیست جز سرمربی محترم تیم .اصلا تعادل فکری نداره علی دایی این روز ها با همه حتی کریم هم در افتاده .داوری هم بهونه است .تیمی که توی زمین خودش 4 تا بخوره اونم تیم مثل پرسپولیس واقعا خجالت آوره فقط می تونم بگم به امید...
پرسپولیس1سپاهان4و دیگر سکوت!!!دایی مرسی!!!در حد محلات هم نبودیم!!!این بلایی بود که خودمون بر سر خودمون اوردیم!!!یه شب بد بود استقلالیا هتریک کردن!!!قلعه نویی.حیدری وعنایتی!!!خدا به دادمون برسه بااین همه حاشیه!!!کاش کریم برگرده ما نیاز به یه زنرال تو زمین داریم اینم در حال حاضر
alireza77777m
29-11-2010, 19:55
پرسپولیس بازی را خیلی خوب شروع کرد ولی پس از هدر دادن چند موقعیت خطرناک بازی به دست بازیکنان سپاهان افتاد و این تیم توانست در نیمه ی اول به گل برسد و بازی را به تساوی بکشد.در نیمه ی دوم با گرفتن پنالتی برای سپاهان توسط داور این تیم با تفاضل یک گل پیش افتاد و تا انتهای بازی توانست 2 گل دیگر بزند و بازی را با نتیجه ی 4 بر 1 ببرد.
گزارش بازی:
1-حدود 30000 تماشاگر مشتاق در امروز که هوای تهران آلوده بود و محدودیت ترافیکی در سطح شهر ایجاد شده بود به ورزشگاه آمده بودند.
2-1000 تماشاگر سپاهانی هم با اتوبوس از اصفهان به تهران برای تماشای بازی آمده بودند و بارها تیم خود را تشویق کردند.
3-قبل از شروع بازی مهدی رحمتی به سمت علی دایی رفت.:72:
4-علی دایی هم قبل از بازی به سمت امیر قلعه نویی رفت.
5-افشین قطبی و شریفی در جایگاه V.I.P حضور داشتند.
6-علی دایی پس از پایان بازی جلسه ای یک ساعته با بازیکنان خود گذاشت.
7-هواداران پرسپولیس بارها کریم باقری را تشویق کردند.
8-هواداران پرسپولیس در نیمه ی دوم بارها برعلیه داور مسابقه،عنایت و کفاشیان شعار دادند.:2mo5pow:
9-مهدی رحمتی در زمان زدن هر دو پنالتی پشت خود را به زننده ی ضربه کرده بود و دعا می کرد.
11-خیابان ها نسبتاً خلوت بود و من ساعت 57/18 به خانه رسیدم.:imoksmiley:
پایان
منم به نوبه ی خودم از این فدراسیون و این نحوه انجام مسابقات متاسفم.اینا از قبل برنامه ریزی شدس که شب قبل از بازی اعلام لغو بازی میکنن فرداش ساعت 12 میان میگن بازی لغو نشده.
نحوه داوری هم که دیگه بهتره حرف نزنم.:125e:
دایی بهترین مربی ایرانه که توی اون شکّی نیست.امروز اصلا" تمرکز حواس نداشت.:confused2:
من برای اونایی که با 2 ،3 تا باخت فورا" خواهان تعویض مربی میشن متاسفم.:-L
واقعا فکر میکنی دایی بهترین مربی ایران؟!!!
ایا داوری در هر 4 گل مقصر بود؟
فرصت های پرسپولیس بیشتر از سپاهان بود؟
فقط عدم تمرکز دایی باعث این نتیجه شد یا ضعف تاکتیکی این مربی که در نیمه ی مربیها بازی مساوی به باخت تبدیل شد!
Loverboy
29-11-2010, 22:12
وقتی که پست به پست به بازیکنان دو تیم نگاه میکنیم میبینیم که :
حقیقی = رحمتی
سپهر حیدری = هادی عقیلی
مجتبی شیری = سید جلال
علی عسگری = بیک زاده
محمد = خسرو حیدری
تیاگو = مهدی کریمیان
زارع = جمشیدیان
محمد نوری = جانواریو
فشنگچی = کاظمیان
آرفی = عنایتی
غلامرضا رضایی = توره
نیمکت دو تیم :
رحمان احمدی = سواری
مهدی شیری = نویدکیا
ابراهیم شکوری = حاج صفی
منصوری = رجب زاده
الهایی - نصیری
آقا زمانی = جعفر پور
حلافی = یانوش
بازیکنان که تو برخی پستها فاصله وحشتناکی دارن ! بازیکن سرتری از اونها نداشتیم ! این نشون میده که دایی برای تعویض هاش نمیتونست معجزه کنه ! آرفی که به نظرم تعویضش درست بود و فکر کنم دیر هم بود ، چون وقتی مدافعان حریف عقب میکشند طبیعیه که همچین بازیکن فیزیکی ای نمیتونه کاراییه بازیکن سرعتی رو داشته باشه ! تعویض فشنگچی هم به خاطر این بود که فشنگچی عملاً بازیکنیه که میل به تو زدن داره و وقتی مدافعان حریف جمع میشن باید از فضاهای لب خط استفاده بشه که متاسفانه منصوره هم هنری برای ارائه کردن نداشت ! مهدی شیری هم که جای نوری اومد که اگه من بودم زودتر تعویضش میکردم ، هرچند مهدی شیری بازیکنیه که رو اعصاب من اسکی میره !
در کل نمیخوام از دایی دفاع کنم ولی اینکه چون تو زمین فلان بازیکن اسمش سنگینتر از سایره باید 90 دقیقه بازی کنه نگرش اشتباهیه !
این بازی به اشتباهات فردی و احمقانه باختیم ! از گل اول که رضایی با یه پاس ساده میتونه از شر 3 بازیکن خلاص شه این کارو نمیکنه و گل میخوریم ! اتفاقی که تو فوتبال محلات هم به ندرت پیش میاد ! پنالتی هم به گمونم اشتباه داور بود که خطا رو برد تو ! اصولاً وقتی داور دو دل میشه به سود مدافع سوت میزنه ولی اینجا ایران است و باید دید کی خرش تو فدراسیون بیشتر میره که به نفعش باید سوت زد ! گل سوم و چهارم هم که تو فوتبال ما طبیعیه وقتی تیم میره جلو همه میرن جلو و بسیار بی نظم و احساسی رو دروازه حریف خیمه میزنند که با 3-4 تا پاس کل دفاع به هم میریزه !
بازی فضاحت بار بود و بنده که بعد از مدتها رغبت کردم یه بازیه داخلی ببینم باز هم نا امید شدم و فکر کنم از این به بعد فقط نتایجو دنبال خواهم کرد !
اول اینو بگم که کاملا حال هواداری پرسپولیس رو درک میکنم
ولی یه نکته ای رو میخواستم بگم و اینم این عادت توجیه بعد از باخته
کلا امسال هر وقت پرسپولیس نتیجه نگرفت اول دایی و بعد هوادارا زوم میکنن
روی داوری و چشمشون رو به اشتباهات زیاد خط دفاع و بازی بدشون میبندن.
منکر این نیستم که استقلال هم امسال خوب بازی نمیکنه ولی واقعا این عادت غلط توجیه
و انداختن باخت گردن داور باعث ضربه خوردن بیشتر پرسپولیس میشه بعد از دربی هم هیچکس
شکافهای متعدد در خط دفاع پرسپولیس رو ندید و همه گفتن اگه گلمون رو داور میگرفت نمیباختیم
این بازی هم پرسپولیس چیزی برای دفاع نداشت و چیزی که عیان بود ایرادات بی شمار و ادامه دار در
خط دفاع بود که باز هم توجهی بهش نمیشه و همه کاسه کوزه ها میفته گردن داور.امیدوارم این رسم غلط
از بین بره و بیشتر به دلایل واقعی باخت توجه بشه تا داوری.
مشكل پرسپوليس فقط پوله اگه گفتين چرا؟
sajad_shahin999
30-11-2010, 09:19
اول اینو بگم که کاملا حال هواداری پرسپولیس رو درک میکنم
ولی یه نکته ای رو میخواستم بگم و اینم این عادت توجیه بعد از باخته
کلا امسال هر وقت پرسپولیس نتیجه نگرفت اول دایی و بعد هوادارا زوم میکنن
روی داوری و چشمشون رو به اشتباهات زیاد خط دفاع و بازی بدشون میبندن.
منکر این نیستم که استقلال هم امسال خوب بازی نمیکنه ولی واقعا این عادت غلط توجیه
و انداختن باخت گردن داور باعث ضربه خوردن بیشتر پرسپولیس میشه بعد از دربی هم هیچکس
شکافهای متعدد در خط دفاع پرسپولیس رو ندید و همه گفتن اگه گلمون رو داور میگرفت نمیباختیم
این بازی هم پرسپولیس چیزی برای دفاع نداشت و چیزی که عیان بود ایرادات بی شمار و ادامه دار در
خط دفاع بود که باز هم توجهی بهش نمیشه و همه کاسه کوزه ها میفته گردن داور.امیدوارم این رسم غلط
از بین بره و بیشتر به دلایل واقعی باخت توجه بشه تا داوری.
درست که نباید باخت رو گردن داور و غیره انداخت ولی انصافا داوریها تا اینجا کلی به ضرر پرسپولیس و دو سه تیم دیگه از جمله شاهین بوده و باید تا حدودی حق داد که ناراحت باشیم دوم اینکه اگر خودتون هم چند بازی داوری به ضررتون گرفته بشه کلی داد و بیداد میکنید و خودتون هم قبول دارید که همه ی بازی ها از جمله بازی شاهین داوری یک جانبه به سودتون بوده ولی پرسپولیس تاحالا یک بازی هم براش اینگونه نبوده
اما نباید از ضعف فنی تیم هم بگذریم و تنها داوری رو توجیه کنیم
تورخدا دیگه از داوری حرف نزنیم!!!تیم ما که تاکتیک نداشت!!!چرا هر وقت یه گل میخوریم واسه جبرانش نمیتونیم کار کنیم؟؟؟دایی تو تیم ملی هم همینطور بود تا تیم یه گل میخورد نمیشد جبران کرد!!!مشکل سیستم تیمه
درست که نباید باخت رو گردن داور و غیره انداخت ولی انصافا داوریها تا اینجا کلی به ضرر پرسپولیس و دو سه تیم دیگه از جمله شاهین بوده و باید تا حدودی حق داد که ناراحت باشیم دوم اینکه اگر خودتون هم چند بازی داوری به ضررتون گرفته بشه کلی داد و بیداد میکنید و خودتون هم قبول دارید که همه ی بازی ها از جمله بازی شاهین داوری یک جانبه به سودتون بوده ولی پرسپولیس تاحالا یک بازی هم براش اینگونه نبوده
اما نباید از ضعف فنی تیم هم بگذریم و تنها داوری رو توجیه کنیم
ببین دقیقا مشکل همین جاست.شما چند وقت پیش هم تو فروم استقلال همه مسائل رو به
گردن داور انداختی و دریغ از حتی یک پست فنی و تحلیل تاکتیک تیمت.من اعتقاد دارم تیمی
که خوب باشه و مشکل تاکتیکی نداشته باشه و عرضه ی بردن داشته باشه هیچوقت به خاطر
داوری نمیبازه.یعنی انقدر میتونه با تاکتیکش خوب بازی کنه که از موقعیت هاش استفاده کنه و
بازی رو حتی با اشتباه داور ببره.تیمی که با اشتباه داور شیرازش از هم میپاشه بهتره که ببازه
چون انقدر روحیه و تاکتیک نداره که بتونه از اون شوک بیاد بیرون.بحث شاهین هم جداست
تیمی که عرضه گلزنی نداره بهتره که ببازه و بره دسته یک چون گل زدن مهمترین رکنه فوتباله.
پارسال هم داوری ها کاملا به ضرر استقلال بود ولی هیچکس یادش نمیاد و همه میگن پارسال
استقلال با بهترین بازیکنای ایران فقط سوم شد...امسال هم همینه اگه یکی دو تا بازی به ضرر
پرسپولیس گرفته شد و یه پنالتی اشتباه براش گرفتن زیاد نباید روش زوم بشه.باید نقاط ضعف
بررسی بشه چرا انقدر دفاع پرسپولیس راحت به تیم حریف موقعیت میده و چرا بازیکنا انقدر
سردرگم بازی میکنن...خوردن 4 گل در تهران هیچ توجیهی نداره جز ضعف کادر فنی.امیدوارم
کمی منطقی باشی . از این جمله احساسی و احمقانه(داوری مقصره) و توجیهات دست
برداری و بیشتر واقعیات رو ببینی.مطمئن باش یکی از دلایلی که فوتبال ما پیشرفت نمیکنه اینه
که کادر فنی تیمها بعد از باختها مثل تو و امثال تو به قضیه نگاه میکنن و به جای رفع ضعف فنی
فکر میکنن داوری باعث باختشونه!
Artilleros
30-11-2010, 13:28
با سلام خدمت شما دوست عزیز
به نظر من درسته که ما مشکل فنی داریم اما اشتباه داوری انگیزه رو از تیم ما گرفته ببین بازیکنا دیگه حوصله دویدن ندارن چون میدونن داور به ضرر ما میگیره همه هم میدونن این موضوع از کجا آب میخوره
هرچند مشکلات فنی هم در تیم هست اما عامل داوری هم عاملیه که مارو از نتیجه گرفتن بازمیداره:susel:
در ضمن فکر نکنم که پارسال اینقدر به ضرر شما گرفتن
sajad_shahin999
01-12-2010, 08:29
ببین دقیقا مشکل همین جاست.شما چند وقت پیش هم تو فروم استقلال همه مسائل رو به
گردن داور انداختی و دریغ از حتی یک پست فنی و تحلیل تاکتیک تیمت.من اعتقاد دارم تیمی
که خوب باشه و مشکل تاکتیکی نداشته باشه و عرضه ی بردن داشته باشه هیچوقت به خاطر
داوری نمیبازه.یعنی انقدر میتونه با تاکتیکش خوب بازی کنه که از موقعیت هاش استفاده کنه و
بازی رو حتی با اشتباه داور ببره.تیمی که با اشتباه داور شیرازش از هم میپاشه بهتره که ببازه
چون انقدر روحیه و تاکتیک نداره که بتونه از اون شوک بیاد بیرون.بحث شاهین هم جداست
تیمی که عرضه گلزنی نداره بهتره که ببازه و بره دسته یک چون گل زدن مهمترین رکنه فوتباله.
پارسال هم داوری ها کاملا به ضرر استقلال بود ولی هیچکس یادش نمیاد و همه میگن پارسال
استقلال با بهترین بازیکنای ایران فقط سوم شد...امسال هم همینه اگه یکی دو تا بازی به ضرر
پرسپولیس گرفته شد و یه پنالتی اشتباه براش گرفتن زیاد نباید روش زوم بشه.باید نقاط ضعف
بررسی بشه چرا انقدر دفاع پرسپولیس راحت به تیم حریف موقعیت میده و چرا بازیکنا انقدر
سردرگم بازی میکنن...خوردن 4 گل در تهران هیچ توجیهی نداره جز ضعف کادر فنی.امیدوارم
کمی منطقی باشی . از این جمله احساسی و احمقانه(داوری مقصره) و توجیهات دست
برداری و بیشتر واقعیات رو ببینی.مطمئن باش یکی از دلایلی که فوتبال ما پیشرفت نمیکنه اینه
که کادر فنی تیمها بعد از باختها مثل تو و امثال تو به قضیه نگاه میکنن و به جای رفع ضعف فنی
فکر میکنن داوری باعث باختشونه!
دوست عزیز اگر دقت کرده باشید منم موافق نظرت هستم و تعویض های علی دایی و مشکلات فنی رو دلیل اول این شکست میدونم ولی داوری هم مشکل داره که تا حالا به دو سه تیم ضرر رسونده و بحث اشتباه داوری تنها نیست بحث تغییر روند بازی و تغییر نتیجه بازیست که اگر پنالتی دقیقه 92 بازی مس گرفته میشد یا دهها مورد دیگر الان شما باید به فکر تعقیب مس کرمان بودید و نه به فکر دلسوزی برای ما
دوم اینکه میگید بیا بحث فنی کنید شما دیدار با شاهین چه نکته ی فنی تو بازیتون بود که بگیم شما برد فنی آوردید مگر غیر از این بود که داور نتیجه بازی رو تغییر داد بازیکنان باید چی کار میکردن
سوم اینکه شاهین درلیگ میمونه و پرسپولیس هم مثل همیشه در لیگ و جام حذفی آقایی میکنه تا کور بشه آنکه نتوان دید
reza ghermez
01-12-2010, 09:34
درسته این شکست بسیار تلخ بوده و بدترین شکست خانگی پرسولیس در تاریخ لیگ بود ولی از یه نظر به جا بود چون دیگه حالا دایی و بازیکنا می فهمند که تیم باید جمع و جور بشه توی این چند سال هر وقت این جوری باختیم بدش نتایج خوبی کسب کردیم نمونه اش بازی با شاهین سال فبل و بازی با اس اهواز سه سال قبل!!!!
H U N T E R
02-12-2010, 18:16
دوستان در مورد بازی پیکان می تونم به اخبار باشگاه پرسپولیس اشاره کنم : ( البته شما هم می تونید سری به تاپیک بزنید و اخبار جدید پس از باخت مقابل سپاهان رو بخونید )
دایی بعد از باخت سنگین 4 بر 1 قول قهرمانی داده ؛ شاید این انگیزه ای برای بازی بعد باشه ولی هنوز مشکلات بازگشت شیث و خداحافظی کریم حل نشده ؛ به نظرم این بازی رو ما براحتی میبریم چون تحقیر شدن پرسپولیس در برابر سپاهان غرور بچه ها رو جریحه دار کرده
برای کسب سه امتیاز دعا کنید.... :72:
Oℓiveŗ Қάhn
03-12-2010, 01:30
این بازی پرسوپلیس محکوم به برده چون در غیر اینصورت خیلی از صدر فاصله میگریم،باید هرطور شده پیکان رو ببریم،پیکان این فصل خیلی خوب نبوده و بردنش زیاد کار سختی نیست هرچند روحیه تیم خیلی خرابه ولی تیم خوب عیارش تو این شرایط سنجیده میشه،برد تو این بازی یه امتیاز دیگه ای که داره اینه که تماشاچیها رو با تیم آشتی میده
امیدواریم بتونیم تو این بازی تیم پیکان رو ببریم ولی برخلاف نظر دوستان بازی راحتی هم در پیش نداریم!!!پرسپولیس بایدتو خط دفاع یه بازنگری کنه!!!واقعا کمبود شیث بدجور به چشم میاد حالا شیث به کنار!!!ما به یه زنرال مثل کریم تو این شرایط بد روحی نیاز داریم ولی متاسفانه لجبازی های جناب سرمربی تمومی نداره!!!امیدوارم روز بازی با پیکان روز خوب خط حمله ما هم باشه وبتونیم بیشتر موقعیت هامون رو تبدیل به گل کنیم <کاری از دست ما برنمیاد جزء دعا واسه تیممون>
reza ghermez
04-12-2010, 00:16
توی این چند سال معمولا پیکان را خوب بردیم این بازی می تونه تیم را از بحران خارج کنه و جز برد نتیجه ای قابل قبول نیست چون با قعرنشین بازی داریم فقط ای کاش حسین بادامکی بازی نکنه وتیاگو به جاش بازی کنه چون اصلا بازیش نه به چشم میاد نه خیلی مفید هست برای تیم.
پيش درآمدي بر ديدار پيکان - پرسپوليس
پيکان و پرسپوليس از تيم هاي هم خانواده حساب مي شوند. پيکان به نوعي برادر ناتني پرسپوليس است که ريشه هاي مشترکي از دهه 40 دارند. در تابستان سال 48 طي يک قرارداد نانوشته و توافق مديران دو باشگاه، تمام ستاره هاي پرسپوليس به جز عزيز اصلي راهي پيکان شدند و اين تيم را قهرمان تهران و جام بين المللي دوستي کردند.
شاید این مهم ترین بازی پرسپولیس در این هفته های اخیر باشد. بعد از دو شکست متوالی و از دست دادن 6 امتیاز، اکنون بازی با پیکان یکی از مهم ترین رویارویی ها پرسپولیس با این تیم در چند سال اخیر محسوب می شود. پرسپولیسی ها و علی دایی به خوبی می دانند که از دست دادن 3 امتیاز این بازی به معنی عقب افتادن کامل از 3 مدعی دیگر است و باید انتقادات زیادی را تحمل کنند. کسب این 3 امتیاز حیاتی از میدان سخت قزوین پرسپولیس را از بحران خارج خواهد کرد.
پیکان و پرسپولیس از تیم های هم خانواده حساب می شوند. پیکان به نوعی برادر ناتنی پرسپولیس است که ریشه های مشترکی از دهه 40 دارند. تیم فوتبال پیکان در سال 1347 شکل گرفت و محمود خیامی موسس کارخانه ایران ناسیونال( ایران خودرو) به خاطر علاقه به فوتبال این تیم را تشکیل داد که معروفترین چهره آن علی پروین بود. اما پیکان به سرعت تبدیل به حرفه ای ترین تیم فوتبال ایران شد؛ ورزشگاه اختصاصی، مربی خارجی، دستمزد حرفه ای و اردوی خارج از کشور نشانه هایی از یک تیم بزرگ حرفه ای در فوتبال ایران بود. در تابستان سال 48 طی یک قرارداد نانوشته و توافق مدیران دو باشگاه، تمام ستاره های پرسپولیس به جز عزیز اصلی راهی پیکان شدند و این تیم را قهرمان تهران و جام بین المللی دوستی کردند. اما علاقه خیامی به فوتبال خیلی زود فروکش کرد و پیکان در شهریور سال 49 طی یک اطلاعیه چند خطی منحل شد. پرسپولیسی ها دوباره به تیم خودشان بازگشتند و پیکان هم به بایگانی رفت تا اینکه 30 سال بعد دوباره در شهریور ماه 79 امتیاز تیم بهمن به پیکان منتقل شد و تیم فوتبال پیکان دوباره به عرصه رقابت بازگشت.
به جز علی پروین و ستارگان نسل اول پرسپولیس، بازیکنانی مثل افشین پیروانی،حسن رودباریان، مهدی واعظی، کوروش برمک، محمد محمدی، ابراهیم توره و . . . در سالهای اخیر در هر دو تیم بازی کرده اند و در حال حاضر نیز رحمان رضایی، الونگ الونگ و میثم رضا پور بازیکنان سابق پرسپولیسی هستند که در ترکیب تیم پیکان به میدان می روند. اما در تیم پرسپولیس بازیکنی حضور ندارد که قبلا سابقه بازی در پیکان را داشته باشد.
دو تیم تاکنون 21 بار در مسابقات مختلف مقابل هم قرار گرفته اند که اولین بار آن در سال 1348 بوده است که در مسابقات انتخابی باشگاههای تهران دو تیم به تساوی بدون گل رسیدند. در 21 بازی قبلی، پرسپولیس 12 برد و 4 تساوی و 5 باخت مقابل پیکان بدست آورده است. در لیگ برتر نیز دو تیم 16 بار باهم دیدار کرده اند که 10 برد برای پرسپولیس و 3 برد برای پیکان رقم خورده است و 3 بازی نیز به نتیجه تساوی انجامیده است. پرسپولیس 26 گل زده و در مقابل 17 گل نیز از پیکان دریافت کرده است. در فصل 84 پیکان در لیگ برتر حضور نداشت و بنابراین دیداری بین دو تیم انجام نشد.
sajad_shahin999
04-12-2010, 09:00
منم بر خلاف نظر بعضی از دوستان بازی ساده ایی رو پیش بینی نمیکنم ولی انگیزه ی بچه ها بعد از قول قهرمانی دایی بالا رفته و من امیدوارم پیکان اسیر انگیزه پرسپولیس بشه
به نظر شما بعد از شیث و کریم دو کاپتان سابق سومین فرد کیست قربانی تصمیمات غلط شهریار بشه؟
خداکنه امروز بتونیم پیکان رو ببریم البته با تمام این حاشیه هایی که داریم.بعداز برد دیروز رقیب دیرینمون استقلال باید این بازی رو ببریم تا از قافله عقب نمونیم.منم بانظر دوستمون موافقم خدا کنه بجای بازی دادن به بادامکی تیاگو رو تو ترکیب ببینیم.تیاگو نشون داده هم یه بازیکن جنگنده وهم یه شوت زنه قهاره!!!دایی که تو گذشته دچار اشتباه شده وبا نیمکت نشینی بازیکنان خوبمون وبازی دادن به بازیکنان ضعیفی چون بادامکی تیم رو به این حالو روز انداخته خدا کنه حداقل امروز به بازیکنانی چون تیاگو وآرفی بازی بده!!!
H U N T E R
04-12-2010, 15:51
بروبچ حق داشتید بازی رو سخت بدونید تا حالا که دو تا خوردیم ، از اینجا به بعد رو خدا رحم کنه !!!!!!!!!!!!!!! :27:
♥ Armin ♥
04-12-2010, 16:01
آخه من چی بگم به این علی دایی؟!من هنوز باورم نمیشه پرسپولیس توی یه نیمه اونم از پیکان 2 تا بخوره؟!دایی تا کی میخواد لجبازی کنه؟!!!!نوری ، فشنگچی ، باقری ، شیث ، بادامکی همه گذاشته بیرون بعد داره مربیگری میکنه!بابا پس اون غیرت کو؟!!!!!!!!!!!تیم تو زمین داشت راه میرفت!من اثلا رضایی رو ندیدم!
اون از داور که یه گلی رو آفساید نگرفت که برادر من که 9 سالشه فهمید آفسایده!بابا فوتبال این به معنا واقعی ری..........
آقای کاشانی مبادا تیم به باختن عادت کنه
تورو خدا دیگه از داوری حرف نزنیم وقتی نمیتونیم 1گل هم به این تیم بحران زده ی پیکان هم بزنیم پس بهونه ی داوری رو هم نگیریم!!!میترسم اون روز برسه که از برد پرسپولیس ناراحت بشیم چون اینقد به باخت تیممون عادت کردیم که... .!!!دایی مرسی که به لجبازیهای خودت ادامه میدی!!!مرسی که داری تیشه به ریشه ی این تیم میزنی!!!همچنین مرسی که تیشه به ریشه ی ستاره های تیم پرسپولیس زدی و بزرگی چون کریم باقری رو فراری دادی!!!مرسی که محبوبترین فوتبالیست کشورمون احمد عابدزاده رو خار کردی!!!اونم بخاطر اینکه طاقت نداشتی اسمی جزء اسم خودت رو از روی سکوهها بشنوی!!!با حرکات خودت فقط خون به دل هواداران کردی!!!یه استقلالی رو به جای عزیز دلمون عقاب آسیا<عابدزاده>رو نیمکت پرسپولیس نشوندی!!!کلا خوب دسته گل به آب دادی.بازم دعا میکنیم که این روزا تموم بشه وبتونیم باز رنگ برد رو ببینیم.
14ChICh@RiT0_19_22
04-12-2010, 19:21
نمیدونم فلسفه 90 دقیقه بازی کردن فردی مثل مهدی شیری چیه؟؟بازی دادن به حلافی تو پست هافبک راست چه معنی ای داره؟گیر 3 پیچ دادن به 4_2_3_1 چیه وقتی مهرش رو نداریم؟؟
Artilleros
04-12-2010, 19:33
با سلام
خیلی بد بازی کردیم باید قبول کنیم هرچند بازم داور تاثیر داشت اما من انتظار داشتم حداقل یه گل از تیم ببینم :27:
البته من یکم با نظر کان مخالفم کریم باقری دیگه واقعا سنش رفته بالا باید قبول کرد که دیگه نمیتونه بازی کنه و باید خداحافظی کنه حالا چه دایی لج کنه چه نه!!
در مورد بازی هم واقعا نظری ندارم بد بازی کردیم باختیم داور هم سنگ تموم گذاشت
[QUOTE=ghermezete;490627]با سلام
البته من یکم با نظر کان مخالفم کریم باقری دیگه واقعا سنش رفته بالا باید قبول کرد که دیگه نمیتونه بازی کنه و باید خداحافظی کنه حالا چه دایی لج کنه چه نه!!
دوست عزیز چرا تا دیروز که کریم خوب بازی میکرد وگل میزد بهش میگفتیم مرد تمام نشدنی؟!!واقعا تو باور میکنی که کریم نتونه بازی کنه وبرا اومدن تو ترکیب لج کنه؟!!مگه یادتون نیست تو بهترین شرایط بدنی از تیم ملی خداحافظی کرد وجاشو به جونترها داد؟!!الان هم بحث سر سن کریم نیست!!!بلکه سر اینه که چرا شهریار حرمت هارو نگه نمی داره؟!!همه میدونن تو این شرایط به یه بازیکن باتجربه مثل کریم نیاز داریم که تیم روتو زمین جمعو جور کنه.واقعا تو هم باور کردی که کریم در حد بادامکی هم نیست که همیشه تو ترکیب ثابته؟؟؟کریم خودش گفته که تو تمرین ها با انگیزه بوده ولی با این شرایط دیگه حاضر به ادامه نیست!!!ما باید بدونیم اون شرایط چی بوده!!!وبعد نظر بدیم!!!قبول کن اگه کریم آماده نبود یا کشش بازی کردن رو نداشت حتما خودش تصمیم به خداحافظی میگرفت نمیدونم تا چه اندازه کریم رو بشناسی؟!!ولی مطمئن باش خواستن کریم رو بازور خداحافظی بدن!!!بقول کریم سرنخواستن من فعلا دعواست!!!نمیدونم چطور یه بازیکن در عرض6ماه پیر میشه وتوان 10دقیقه بازی رو هم نداره!!!
Artilleros
04-12-2010, 20:10
دوست عزیز با اینکه حرمت ها رو نگه نمیداره موافقم اما کلا باید قبول کرد که کریم سنش بالاست الان تجربه ی کریم به عنوان بازیکن به درد ما نمیخوره بهتر تو کادر فنی باشه تا تو تیم
بادامکی هرچقدر بد بازی کنه حداقل میتونه بدوه ولی کریم الان باید قبول کنیم که نمیتونه بدوه تو زمین و خیلی هم کند شده
الیته من همیشه اونو مرد تمام نشدنی میدونم اما دیگه الان خیلی پیر شده
به نظرم بهتره این بحث رو ببریم تو تاپیک ارتش سرخ
با اجازه ی مدیر بخش
IMAN.BestBoY
04-12-2010, 20:53
سلام
امروز هم پرسپولیس باخت . به نظر من دایی با لجبازیهایش داره این تیم رو نابود میکنه ...از همه لجبازیهای دایی قبل از این بازی که بگذریم . تو همین بازی هم با به بازی نگرفتن سه مهره ارزشمند تیم از جمله نوری و فشنگچی و حقیقی باز هم لجبازی کرد ولی وقتی دید اگه نمیه دوم هم به اونها بازی نده وضعیت بدتر خواهد شد کمی از موضع خود کوتاه امد ولی دیگه دیر شده بود .
هفته قبل بعد از بازی پرسپولیس ما نظر دادیم که 50 درصد تخلف گرفتیم :thinking:. امیدوارم کمی بینش ها بهتر بشه . موفق باشید خداحافظ:thankyou:
[QUOTE=ghermezete;490643]دوست عزیز با اینکه حرمت ها رو نگه نمیداره موافقم اما کلا باید قبول کرد که کریم سنش بالاست الان تجربه ی کریم به عنوان بازیکن به درد ما نمیخوره بهتر تو کادر فنی باشه تا تو تیم
بادامکی هرچقدر بد بازی کنه حداقل میتونه بدوه ولی کریم الان باید قبول کنیم که نمیتونه بدوه تو زمین و خیلی هم کند شد
من نمیدونم راجع به کدوم بازی های کریم داری نظر میدی که کند بوده!!!چون کریم بعد دربی کلا20دقیقه هم بازی نکرده!!!اوایل فصل هم کارش خوب بود تااینکه مصدوم شد!!!این نظرت رو هم قبول ندارم که میگی تجربه کریم تو زمین بدرد تیم نمیخوره!!!نتایج این سه هفته داره چیز دیگه ایی رو به ما میگه!!!
reza ghermez
05-12-2010, 11:37
واقعا خیلی بد بازی کرد تیم بدتر از همه ارنج تیم بود.مهدی شیری چرا باید توی باشه من نمی دونم؟اصلا نگه داشتن این بازیکن از اول فصل هم غلط بود.رحمان احدی هم نشون داد نیمکت نشینی برازندشه.بازیکن ها یکی بدتر از دیگری.باید دایی یه فکر اساسی بکنه.در مورد کریم این که وقت خداحافظی هست یا نه کار نداریم اینجور رفتنش خیلی حاشیه درست کرد.
H U N T E R
05-12-2010, 11:51
من بازی رو ندیدم و میخواستم سریع نتیجه رو به صورت آنلاین نگاه کنم ، دیدم که پرسپولیس چه گندی زده ، حالا نمی دونم مقصرش کی بوده !! :susel:
فهمیدم چیز زیادی از دست ندادم هیچ ؛ بلکه اعصاب خودم رو داغون نکردم :gaah:
Artilleros
05-12-2010, 13:03
دوست عزیز شما منظور بنده رو نمیگیری
همون اول فصل که کریم بازی میکرد کاملا نشون داد که تو زمین کند هست باید قبول کرد
اینکه گفتم تجربش تو زمین به درد نمیخوره رو شما درست نفهمیدی
من میگم الان کریم با این سن و به قول خودت تجربه بیشتر از داخل زمین میتونه رو نیمکت بهمون کمک کنه این نظر منه و اگه بیاد تو کادر فنی بیشتر به درد میخوره تا تو زمین
و با حرف دوستمون هم که میگه کریم با این اتفاقات باعث حاشیه شد موافقم اما کریم هم باید یکم حرفه ای باشه
Amir Matador
06-12-2010, 02:21
به نظر من هم الان وقت خداحافظي كريم بود ، بازيكن عالي بود خيلي برا تيم زحمت كشيد ولي ديگه سنش خيلي رفته بالا و سرعن بازي رو ميگيره بگزريم كه حاشيه هم برا تيم درست ميكرد و برا پاس نشدن 1 چكش بقيه بازكن ها رو هم باخو خودش همراه ميكرد ولي كار خوبي كه مرد كناره گيري از فوتبال بود نه اينكه به تيم ديگري بره.
روند رشد تيم به علي دايي همين طور ادامه داره ! فقط فكر بكنيد اگه 2-3 تا از اين باخت ها و مساوي هاي الكي رو برده بوديم الان با چه اختلافي صدر بوديم.
امروز شنيدم مثل اينكه هوار ميخواد بره استقلال ! بازيكن عالي بود ولي بي انضباط ! البته اينم تقصير ندونم كاري هاي مديرهاي تيم هست مثل كاشاني !
هي ميگه انقدر از قراردادش كم ميكنيم 1 فصل بعد ميبينيم بازيكن به خاطر طلب از باشگاه شكايت هم كرده !
H U N T E R
06-12-2010, 14:06
به نظر من هم الان وقت خداحافظي كريم بود ، بازيكن عالي بود خيلي برا تيم زحمت كشيد ولي ديگه سنش خيلي رفته بالا و سرعن بازي رو ميگيره بگزريم كه حاشيه هم برا تيم درست ميكرد و برا پاس نشدن 1 چكش بقيه بازكن ها رو هم باخو خودش همراه ميكرد ولي كار خوبي كه مرد كناره گيري از فوتبال بود نه اينكه به تيم ديگري بره.
روند رشد تيم به علي دايي همين طور ادامه داره ! فقط فكر بكنيد اگه 2-3 تا از اين باخت ها و مساوي هاي الكي رو برده بوديم الان با چه اختلافي صدر بوديم.
امروز شنيدم مثل اينكه هوار ميخواد بره استقلال ! بازيكن عالي بود ولي بي انضباط ! البته اينم تقصير ندونم كاري هاي مديرهاي تيم هست مثل كاشاني !
هي ميگه انقدر از قراردادش كم ميكنيم 1 فصل بعد ميبينيم بازيكن به خاطر طلب از باشگاه شكايت هم كرده !
فکر کنم یکم پیاز داغشو زیاد کردی
منم با کناره گیری کریم موافقم ولی الآن نه!!! چون وضعیت تیم بحرانیه !!
خدا رو شکر شیثم به تمرینات بازگشت و از حاشیه های پرسپولیس کم شد
در مورد هوارم فقط یه سری مذاکرات بوده ، قبلاً اعلام شد که میره نفت ولی نرفت !!!
بگذریم :
در مورد بازی با تراکتور فقط اینو میتونم بگم :
:125e: خدا کنه نبازیم :125e:
Oℓiveŗ Қάhn
06-12-2010, 17:48
یه کم روحیه تیم اومده پائین،این بین هوادارها هم نفوذ کرده،پرسپولیسی که زمانی کمتر از برد با اختلاف سه گلش هیچکس رو راضی نمیکرد،حالا به روزی افتاده که هوادراها برا نباختنش دعا میکنن :27:
بازی با تراکتور قطعا از بازی با پیکان سخت تره،چه از نظر قدرت تیم حریف چه از این نظر که تیم بیشتر تحت فشاره،اگه این بازی هم با پیروزی همراه نشه باید کسب سهمیه تو لیگ وداع کنیم و مثل پارسال چشم بدوزیم به جام حذفی که اونجا هم اگه مثل پارسال خوش شانس نباشیم.....
در مورد کریم،به نظرم این طرز رفتار دون شأن یک اسطوره است،اگه دائی کریم رو نمیخواست خیلی شیک اول فصل تمدید نمیکرد،کریمم بازی با برزیل کلا از فوتبال خداحافظی میکرد،اونجوری هم شأن کریم حفظ میشد هم این همه حاشیه درست نمیشد،بحث اینکه کریم به در تیم میخوره یا نه کاملا جداست چون به نظر شخص من هنوز هم میتونه تأثیرش رو توی بازی بذاره و این حرفها که سنش بالاست و کند شده بیشتر حرف اوناییه که چشم دیدنش رو ندارن و اینو به ما هوادارها هم تلقین کردن،کریم نوز هم با یک شوت،یک پاس یا یک گل میتونه گره تیم رو باز کنه ولی این به دائی مربوط میشه که میخواد بهش بازی بده یا نه؟
نظر من در مورد بازی تراکتور پرسپولیس با توجه به بازی های قبلی تراکتور با فاصله دو گل میبره
Artilleros
06-12-2010, 20:04
دوستان من هیچ دشمنی با آقا کریم ندارم مگه حالم بده با اسطوره ی باشگاه بد باشم
دوستان خواهشا احساسی برخورد نکنین من میگم الان دیگه کریم نمیتونه بازی کنه سنش بالاست 37 سالشه دیگه نمیکشه
جمعه هم تبریزی ها به قول خودشون میخوان انتقام ازادی رو بگیرن ازمون من نمیدونم ما چی کار کردیم؟
ولی خدا رحم کنه
Persian Se7en
06-12-2010, 22:08
در یک برهه بد زمانی به این تیم خوردیم ! از نظر روحی وضعیت مناسبی نداریم و حالا در این وضعیت ! باید با تراکتورسازی و اون تماشاگران استثناییش هم بازی کنیم. واقعا بازی سختیه و باید منتظر یک نبرد جدی باشیم. اگر گل اول رو هم ما بخوریم باید کار تیم رو تموم شده دونست. به نظرم یک مساوی هم در این شرایط فوق العاده است.
كريم بايد پارسال خداحافظي ميكرد اخه چه دليل داره اونقدر دير خداحافظي كني تا كم كم محو بشي
reza ghermez
07-12-2010, 01:40
بازی فوق العاده مشکل شاید یکی از سخت ترین بازی های نیم فصل دوم باشه. ولی اگر ببریم به راحتی از بحرا خارج می شیم.ولی من که چشمم آب نمی خوره ببریم .نهایت مساوی می گیریم.البته با توجه به بازی های اخیر میگم ولی خب فوتبال هست و هزار و یک اتفاق!!فقط باید ارنج را دایی درست بچینه .نیاد احمدی:Green:مهدی شیری:Green: را بذاره تو ترکیب اصلی امیدوارم شیث هم بیاد توی ترکیب هر چند احتمالش خیلی کمه.
بهتره بحث کریم رو جمع کنیم!!!دیشب تمام حرفاشو توبرنامه نود زد!!!و1 حرف جالب هم زد وگفت:میتونم بهتراز خیلییای دیگه هم تو این سنوسال بازی کنم!!!ودر اسطوره بودنآقاکریم شکی نیست.اما با بازگشت شیث مطمئنا درخط دفاع میتونیم بهتراز بازیهای گذشته باشیم ولی نباید از یه بازیکن به تنهایی هم توقع معجزه داشت>تو تبریز بااون هواداران پرشورش هم کار مشکلی داریم ولی مطمئنا میشه بایه بازی منسجم وحساب شده این تیم تبریزی رو جلوی چشم هوادارانش به راحتی شکست بدیم که این برد هم فقط به تعصب بچه ها برمی گرده!!!
بهتره بحث کریم رو جمع کنیم!!!دیشب تمام حرفاشو توبرنامه نود زد
با نظرت موافقم جناب کان !
دیگه کریم رفت و باید فکر پرسپولیس بود و حتی فکر دائی .
درسته که دائی داره افتضاح نتیجه میگیره ولی باید ازش حمایت کرد و بنظر من نتیجشو فصل بعد میبینیم
درسته که همه چی رو این فصل از دست میدیم ............. ولی 100% فصل بعد مال ماست.
آخ اگه مرگ امون می داد دوباره باغ می شدم
تو رگ یخ بسته ی شب نبض چراغ می شدم
نباید اشتباهاتی رو که درمورد تیم ملی تکرار میکنن یعنی تعویض مربی رو ماهم انجام بدیم
با این بازیکنا تیم رو به هر کس بدن بدترش میکنه ..........
ما باید از دائی حمایت کنیم چون خیلیا قصد دارن زمینش بزنن از فدراسیون گرفته تا ............
آخ که تو اقیانوس شب سوختنمو کسی ندید
تو برزخ بیداد شب هیشکی به دادم نرسید
تو اوج ویرون شدنم تو شب دم کرده ی درد
کسی دعا نخوند برام هییشکی برام گریه نکرد
از اخرين باخت پرسپوليس مقابل تراكتور 13 سال ميگذره
معلوم نيست برخورد تبريزيا به خداحافظي كريم چيه؟ اگه بازم پرسپوليس باخت بده ديگه نبايد اميد چنداني به قهرماني داشته باشه با نتايج سينوسي امسال پرسپوليس پيش بيني اين بازي حتي براي اون اختاپوس مرحوم هم مشكله:laugh4:
چيزي كه از مصاحبه هاي بازيكنا وكادر فني ميشه فهميد شرمندگي از نتايج افتضاح اخير وانگيزه بسار بالا براي جبرانه
H U N T E R
09-12-2010, 01:02
درسته که همه چی رو این فصل از دست میدیم ............. ولی 100% فصل بعد مال ماست.
منظورت رو نگرفتم یا شایدم تو اشتباه نوشتی : :imoksmiley:
فکر کنم منظورت نیم فصله !!!!!
اگر نه که خیلی آینده نگری ؛ هنوز تو این بازی های اخیر گیر یه بردیم ، شما رفتی بحث فصل بعد رو انجام میدی!!!!!!!! این آینده نگری اویل داره والا :781:
sajad_shahin999
09-12-2010, 11:09
دایی به لیدرها پول ،پراید سکه و... میده
دست دایی ولیدرها تو یه کاسس.من هوادار تو خونه اعصابم بهم ریخته بود اما این جیره گیرهای دایی با این شکست مفتضحانه تشویقش میکردن
برای این فوتبال کثیف متاسفم
این نظر من نیست نظر کاربران بیشماریست که تو سایتهای حامیه پرسپولیس هست میگن
من که از این فوتبال کثیف زده شدم
فقط امیدوارم بازی باتراکتور حداقل رکورد 17 ساله باشگاه حفظ بشه
حتی با مساوی هم راضی هستیم
Artilleros
09-12-2010, 13:16
بد بینی ادامه دارد...........
دایی اگه پول مفت به کسی میداد فدراسیون رو سرویس نمیکرد بخاطر طلبش
منم از دایی حمایت میکنم چون ضد فدراسیون هست خیلی از استقلالی ها هم اینکارو میکنن و اینکه پول داده حرف درستی نیست
درمورد بازی امروز هم باید بگم بازی سخته ولی اگه شیث بیاد مطمئنا شوک به تیم میده و اوضاعمون فرق میکنه امیدوارم امروز شیث رو ببینیم
mohsen121
09-12-2010, 17:08
آخه این چه بازی بود انجام دادند . دقیقا همون خطایی که برای تراکتور پنالتی گرفت ، روی زارع هم تو محوطه جریمه همون خطا انجام شد ولی پنالتی نگرفت
reza ghermez
09-12-2010, 17:11
فوق العاده است این علی دایی تمامی رکوردهای پرسپولیس را داره می شکنه:باخت پس از 17 سال به تراکتور-کسب سنگین ترین شکست خانگی لیگ - کسب 4 شکست در 4 مسابقه .البته اینم بگم خیلی امروز خوب بازی کردیم فقط 1 گل خوردیم که خیلی آماره خوبیه.به نظر شما وقت استعفا نیست آقای دایی ؟ مقصر این ها هم تنها و تنها خود شخص آقای دایی است.کسی با حواشی که ب.جود آورده و هنوز هم نتوسته جمعش کنه داره تیم را به نابودی میل میده.
mohammad tavakol
09-12-2010, 17:15
چهارمین باخت متوالی رو به علی دایی تبریک:41: و به هواداران پرسپولیس تسلیت میگم:29:
Alireza59sg
09-12-2010, 17:47
امروز بالاخره یک بازی تقریبا کامل از پرسپولبس در فصل اخیر دیدم اما به این نتیجه رسیدم که 90 دقیقه از زندگیم و از دست دادم :دی
پرسپولبس انگار هیچ برنامه ای برای بازی نداره و بعد از چند سال رو آورده به بازی علی اصغری. هر بازیکن انگار یک وزنه 20 کیلیویی به پاش بسته شده و اصلا نمیتونن استارت بزنن.
از نظر مهره هم شاید این پرسپولبس در حد پرسپولیس چند سال اخیر نباشه اما نتایج و سبک بازی بسیار افتضاح تر از توانایی مهره هاست. تیم های دیگه که از نظر بازیکن بسیار پایین تر از پرسپولیس هستند فوتبال بسیار قشنگتری بازی میکنن. نمونه اش شاهین بوشهر
در کل من که دایی و از اول حتی اون موقعی که سایپا رو قهرمان کرد به عنوان مربی قبول نداشتم و حالا هم ندارم. همین ممد لاور و بذاریم سرمربی تیم بهتر کار میکنه :دی
یک تبریک دیگه به قوتبال ایران و مخصوصا پرسپولیس زلزه :دی
اول دوتا انتقاد کنم یکی از تیم داوری ودیگری از تیم خودمون!!!خدایش کاری به صحنه های مشکوک بازی هم ندارم ولی همیشه گفتم این افشاریان با اون شکمش بدرد داوری کشتی کج میخوره!!!تو تمام بازی دور از صحنه ها بود من نمیدونم کجای دنیا یه داور رو بااین فیزیک بدنی برای یه بازی به این مهمی به کار میگیرن؟!!اما انتقاد دومم از تیم خودمون پرسپولیسه:بازکنان تیممون بجای اینکه فکر بازی کردن وجبران گل خورده باشن بیشتر به فکر اعتراض به داوری و زدن خودشون به زمین برای گرفتن خطا هستن!!!البته حقم دارند وقتی می بینن مربیشون تمام هموغمشو میذاره برا اعتراض کردن به تیم داوری پیش خودشون میگن حتما این کاره خوبیه ومیتونیم شکستمون رو فردا توجیح کنیم!!!بخدا اگه تمام حواسمونو رو بازی میگذاشتیم الان حداقل مساوی کرده بودیم!!!دم دایی گرم که داره یه تنه تمام رکوردهای تاریخ باشگاه رو میشکونه!!!بخدا تیم دنیزلی هم می باخت ولی حداقل فوتبال بازی میکردو ما بعد باختم بخاطر بازی بچه ها کیف می کردیم!!!تمام بازیکنان سنگین به نظر میرسن واین سیستمم به هیچ وجه برای تیم پرسپولیس کارایی نداره چون تا گل میخورم با وجود این مهره ها هیچ راهی برای جبران گل نداریم!!!خدایش ما که خسته شدیم از این همه باخت واین همه داوری ها رو متهم کردن>داوریا اشکال داره ولی حداقل باید تیمم خوب بازی کنه ما که اصلا بازی خوب از این تیم دایی نمی بینیم.
به همه طرافداران تراختور تبریک میگم واقعا خوب بازی کرد اما داوری افتضاح بود تو یه صحنه تک به تک باید مدافع پرسپولیسو اخراج می کرد
اذربایجان کاتالان ایران تراختور بارسلون ایران
TheSpecialOne
09-12-2010, 18:38
Daie Is Over
پرسپولیس با دایی به آخر خط رسیده. درسته که این بازی رو به داور باختیم نه تراکتور اما دیگه صحبت درباره ی داوری هم شاید قدیمی شده باشه. تقریباً در حال حاضر تیم هیچ نکته ی + ای نداره که بشه بهش دلخوش بود! هر مربی دیگه ای هم بیاد شاید نتونه کار زیادی انجام بده چون تیم از نظر بازیکن هم تعطیله... دایی و کاشانی هم فقط کارشون این روزا پول دادن به لیدرا شده! سابقه نداشته پرسپولیس تو آزادی 4 تا گل بخوره و درباره ی مربی و مدیرش شعار حیا کن رها کن سر داده نشه ! فقط امیدوارم این فصل هرچه زودتر تموم بشه :|
تو بازی امروز هم همه شاهکار داور رو دیدن ! چه صحنه ی الکی ای رو پنالتی گرفت ! عیناً یه صحنه اون ور اتفاق افتاد و سوت نزد ! وقت اضافه خنده دار نبود !!!!!!!!!!!!!!؟ فقط 5 دقیقه ! حداقل 8-9 دقیقه وقت بازی رو تلف کردن تراکتوریا ! دروازبانشون اوج نامردی تو بازی رو داشت انجام میداد ! مربیشون هم ایکیوسان شده بود ! بازیکن رو میاره لب خط و درست موقع تعویض بیخیال تعویض میشه که فقط وقت بازی رو هدر داده باشه ! خلاصه تراکتوریا امروز واسه پیروزی به هر کاری دست زدن !
و در آخر هم اینکه مشکل پرسپولیس خیلی بزرگتر از این حرفاست... دایی اگه بره هم خبر خوبیه و هم خبر بد ! اما دوست دارم به خبر اخراج دایی به دید یه شوک + نگاه کنم ! اما مطمئنم این حرکتا دوای درد پرسپولیس نیست...
شما هم دلتون خوشه...داور...بابا ول كنين اين حرفا رو...كم كم داريم مثل علي دايي ميشيم...قبلا خيلي علي دايي رو دوست داشتمولي الان بخاطر نپذيرفتن اين باخت ها حالم ازش بهم ميخوره...
Artilleros
09-12-2010, 19:14
با سلام
یه شکست دیگه جلو تراکتور هرچند شدتش کمتر بود اما برای تیم بزرگی مثل پرسپولیس باخت باخته فرقی نمیکنه
این بازی رو باید از دو جهت دید
داوری:اصلا خوب نبود نمیشه هم هیچ اعتراضی کرد
تیم:تیم هم خوب نبود بادامکی فاجعه بود و جز خطا و توپ لو دادن هیچ کار دیگه ای نکرد تو تیم شیث و مازیار تا یه حدی و حقیقی خیلی خوب بودن ولی بقیه خیلی بد بودن نمیشه هیچی درموردشون گفت همگی بد بودن
و باخت حقمون بود به معنای واقعی حقمون بود
خب یه باخت دیگه
چیز بیشتری هم نمیشه گفت
نکته ای که آدمو خیلی اذیت میکنه اینه که 3 تا پاس هم بین بازیکن ها رد و بدل نمیشه
روحیه بازیکن ها در حد صفر
جناب دایی حداقل اینقدر وجود داشته باش و بگو اشتباه کردم و خودت استعفا بده ...
با اين بازيكناي درجه 2-3 نتيجه خوبي بود كجاست اون پرسپوليسي كه همه بازيكنا ارزوشون بازي توي اين تيم بود كار به جايي رسيده كه شاهين به پرسپوليس ترجيح ميدن
من حرف خاصی درباره بازی ندارم، گند زدیم، باختیم همه اینا درست اما... اما....
الان میفهمم هیشکی، هیشکی نمیتونه به هر شکلی با افراد مسوول این مملکت به مبارزه بپردازه، چون جوری زمین میخوره که نمیدونه از کجا خورد. بد بودن و بی برنامگی درست اما این اتفاقات بی سابقه بوده. گل میزنی نمیگیرن، پنالتی نیست میگیرن، پنالتی هست نمیگیرن، روزنامه وابسته به باشگاه که مدیرمسوولش مدیرعامله تیمو بهم میریزه، مربی ممنوع و المصاحبه میشه، کاپیتان تیم خداحافظی میکنه بلافاصله میشه مشاور تیم ملی و .....
درد این فوتبال نه تعویض مربیه نه خرید های نقل و انتقالات نه 4-4-2 و 4-3-3 و نه هر کوفت و زهر ماری که مربوط به داخل زمین فوتبال میشه، درد این فوتبال کثافت و حماقتی هست که ریشه هاش به حدی قطور و طویل هست که کم کم داره مثل موریانه ته مونده های این فوتبال رو میخوره. همین و بس .....
والسلام.... شما هم بیخیال رفتن تقی و اومدن نقی باشید و به آواتار سرپرست همین بخش مراجعه کنید چون اینا همش بازیه...
Persian Se7en
09-12-2010, 21:17
یعنی الان دایی شده یکه سوار مبارز با پلیدی های فوتبال؟ !! خودش بهتر میدونه که ایران جای این کارها نیست.. باید دنبال کمک به تیمش و نتیجه گیری اون باشه. نه اینکه برای مسائل خارج از تیم بخواد فعالیت بکنه. از نحوه ترانسفرها و چینش نفراتش هم مشخصه که بسیار ایراد داره و متاسفانه انگار درصدد درست کردنش هم نیست. دایی یک بار با سایپا قهرمان شده. و این یعنی اینکه یا خودش هم زمانی جز این کثافت کاری ها بوده یا اینکه کاملا فنی موفق شده سایپا رو موفق بکنه. ار هر دو طرف هم فعلا زیر سوال هست. پرسپولیس فعلی در آسیا هم آبرو ریزی خواهد کرد.
ardi1234
09-12-2010, 21:47
خیلی بد بازی کرد............خیلی!
یعنی الان دایی شده یکه سوار مبارز با پلیدی های فوتبال؟ !! خودش بهتر میدونه که ایران جای این کارها نیست.. باید دنبال کمک به تیمش و نتیجه گیری اون باشه. نه اینکه برای مسائل خارج از تیم بخواد فعالیت بکنه. از نحوه ترانسفرها و چینش نفراتش هم مشخصه که بسیار ایراد داره و متاسفانه انگار درصدد درست کردنش هم نیست. دایی یک بار با سایپا قهرمان شده. و این یعنی اینکه یا خودش هم زمانی جز این کثافت کاری ها بوده یا اینکه کاملا فنی موفق شده سایپا رو موفق بکنه. ار هر دو طرف هم فعلا زیر سوال هست. پرسپولیس فعلی در آسیا هم آبرو ریزی خواهد کرد.
من کی همچین حرفی زدم که از صحبتام این برداشت رو کردید؟!! من گفتم کثافت و حماقت وجود داره، نگفتم کسی با اون مبارزه میکنه که دایی بخواد باشه یا هر کس دیگه ای!
به هیچ وجه منظورم این نبود باز! اون موقع موضوعی مثل موضوعی که الان بین اون و فدراسیون پیش اومده وجود نداشت که جنبه خصومت شخصی به خودش بگیره. منظور من دقیقا روی موضوع پیش اومده قرارداد دایی و درخواست پولش بود که باعث شده بالا نشینا دست به هر گند کاری بزنن که خیلی راحت به دایی بگن تو غلط میکنی که دنبال گرفتن پولت هستی و گنده تر از دهنت حرف میزنی.
من هم گفتم خیر سرم بشینم یه بازی از لیگ ایرانو کامل ببینیم که اینقدر بازی یخ بود که تا دقیقه 70 بیشتر تحمل نکردم و بیخیال بازی شدم.
بعدشم شما اینقدر رو این داوری زوم می کنید که داور بدبخت سر بازی اجدادش و اعضای خانوادش جلو چشماش رژه می رن.خدا نکنه اون داور بدخت یه سوت اشتباه بزنه انواع و اقسام القاب رو برای داور در نظر می گیرن.:7:
یه توصیه هم دارم و اینکه به قول دوستمون 90 دقیقه از عمرتونو بابت این لیگ ایران به هدر ندید.:D
تو سطح اول فوتبال اشتباه می شه اما اینجوری این تماشگرا برخورد می کنن با نوع برخورد فرق داره.خیلی عذر می خوام ولی با یه اشتباه زنده و مرده داور پیش می کشن و کلی بارش می کنن.
یه چیزی هم که دیگه تو بازیکنان حالا اکثر تیم ها دیده نمی شه تعصب و غیرته.سالی فلان تومن پول می گیره اما به اندازه ی یه بازیکن لیگ چند لیگ ترکیه هم بازی نمی کنه.:gun:حیف این همه پول.خیر سرمون اسم لیگمون حرفه ایه.ورزشگاه ها مون که به حول قوه الهی یه توالت تمیز نداره.یه بوفه نداره یه ...
آخه نمی دونم این همه پولی که از این بلیط ها در میاد کجا میره؟این همه سرمایه ی در گردش این تو این فوتبال کثیف کجا می ره؟
قربونش برم این تلویزیون ما هم تقی به توقی می خوره می گن فلانی رسوایی اخلاقی به بار اورده.همین بازیکن چلسی.پدر طرف در اومد اینقدر تو این کشور ما روی این موضوع مانور دادن.آخه یکی نیست بگه مرتیکه این هم گندکاری می کنن این بازیکنای خودمون چرا اینقدر به اونا پیله می کنی؟
یعنی به معنای واقعی کلمه کثیفی از سر و روی این فوتبال فوق حرفه ای بالا میره.
reza ghermez
10-12-2010, 14:26
کاش این دوتا بازی هم بیاد بره تا تعطیلات ببینیم یه فرجی میشه یا نه تیم بدجور دچار بحران شده کسب 4 شکست اصلا در شأن پرسپولیس نیست.اون هم تنها یک گل در 4 بازی زدیم و 9 گل هم خوردیم به نظر شما این یعنی چی؟یعنی بدترین وضعیت در حمله ودفاع.درسته حاشیه ها خیلی زیاده ولی از نظر فنی و آماری هم که می بینید...؟
sajad_shahin999
11-12-2010, 09:51
سلام زمانی که پرسپولیس با امپراطور قهرمان شد فکرمی کردم دراین قهرمانی مدیرعامل هم نقش بسزایی دارد اما حالا که هر هفته یک پله درجدول سقوط می کنیم باهمان مدیرعامل مشخص می شود که قطبی واقعا شایسته لقب امپراطور است
حمید استیلی هم که داره تو تیمه شهرمون شاهین کولاک میکنه
به نظرم فقط قطبی میتونه تیم رو جمع کنه
big master
13-12-2010, 16:02
کاش این دوتا بازی هم بیاد بره تا تعطیلات ببینیم یه فرجی میشه یا نه تیم بدجور دچار بحران شده کسب 4 شکست اصلا در شأن پرسپولیس نیست.اون هم تنها یک گل در 4 بازی زدیم و 9 گل هم خوردیم به نظر شما این یعنی چی؟یعنی بدترین وضعیت در حمله ودفاع.درسته حاشیه ها خیلی زیاده ولی از نظر فنی و آماری هم که می بینید...؟
بدترین وضع از همه نظر ...الان تیم هرچی رکوردتاریخی هست داره جابجا میکنه ... این تیم لیاقت اخراج همهجانبه داره منتها اگه قرداد سنگین بذاره :susel:
من هم گفتم خیر سرم بشینم یه بازی از لیگ ایرانو کامل ببینیم که اینقدر بازی یخ بود که تا دقیقه 70 بیشتر تحمل نکردم و بیخیال بازی شدم.
بعدشم شما اینقدر رو این داوری زوم می کنید که داور بدبخت سر بازی اجدادش و اعضای خانوادش جلو چشماش رژه می رن.خدا نکنه اون داور بدخت یه سوت اشتباه بزنه انواع و اقسام القاب رو برای داور در نظر می گیرن.:7:
یه توصیه هم دارم و اینکه به قول دوستمون 90 دقیقه از عمرتونو بابت این لیگ ایران به هدر ندید.:D
تو سطح اول فوتبال اشتباه می شه اما اینجوری این تماشگرا برخورد می کنن با نوع برخورد فرق داره.خیلی عذر می خوام ولی با یه اشتباه زنده و مرده داور پیش می کشن و کلی بارش می کنن.
یه چیزی هم که دیگه تو بازیکنان حالا اکثر تیم ها دیده نمی شه تعصب و غیرته.سالی فلان تومن پول می گیره اما به اندازه ی یه بازیکن لیگ چند لیگ ترکیه هم بازی نمی کنه.:gun:حیف این همه پول.خیر سرمون اسم لیگمون حرفه ایه.ورزشگاه ها مون که به حول قوه الهی یه توالت تمیز نداره.یه بوفه نداره یه ...
آخه نمی دونم این همه پولی که از این بلیط ها در میاد کجا میره؟این همه سرمایه ی در گردش این تو این فوتبال کثیف کجا می ره؟
قربونش برم این تلویزیون ما هم تقی به توقی می خوره می گن فلانی رسوایی اخلاقی به بار اورده.همین بازیکن چلسی.پدر طرف در اومد اینقدر تو این کشور ما روی این موضوع مانور دادن.آخه یکی نیست بگه مرتیکه این هم گندکاری می کنن این بازیکنای خودمون چرا اینقدر به اونا پیله می کنی؟
یعنی به معنای واقعی کلمه کثیفی از سر و روی این فوتبال فوق حرفه ای بالا میره.
دمت گرم شما که تا دقیقه 70 تحمل کردی20 دقیقه دیگهم تحمل میکردی ...خیلیتحملت خوبه من اولین بار که برانکارمیاد توی زمین بی خیال میشم و کلی بخودم تلقین میکنم تا بتونم 30 دقیقه بازیو ببینم :6qwup3:
این فوتبالهمه چیزش به همه چیزش میاد :blackeye:
big master
13-12-2010, 21:43
متاسفم واقعا مشخص نیست سر پرسپولیس چه
که کسی اینجا سرهم نمیزنه...همه یجوری شدن ...اون از سکوها که مشخص نیست چرا کسی واسش مهم نیست ...اینم از تاپیک پرسپولیس
الهی اقای حاج حبیب (ک) خیر نبینه و همینطور علی ( د) که تیم به این روز انداخته ... دیگه هوادار حس نداره بیاد پست بذاره ابرو نذاشتن واسه سرور فوتبال ایران هر چی رکورد بودشکستن الانم دست بدار نیستن یکیم نیست بیاد بگه اخه این چه وضعشه ...من واسه همشون متاسفم چه برای اونایی نقدی دریافت کردن و یا اونایی چک گرفتن ... بلایی سر پرسپولیس اوردن که الان همه روی گل خورده پرسپولیس شرط میندن ... من که از هیچ کدومشون نمیگذرم ...
الان خیلی ممکنه حال عصب پیدا کنم باشه بقیش تا بعد ...
Amir Matador
14-12-2010, 00:43
تا اونجايي كه يادمه پرسپوليس 3 باخت پي در پي نداشت چه برسه به 4 تا باخت پشت سر هم ! كه به لطف مربي گري علي دايي كه اين اتفاق هم انجام شد.
17 سال بود به تراكتور نباخته بوديم كه با مربي گري علي دايي هم اتفاق افتاد.
تا كه دايي ميخواد به اين روند ادامه بده خدا ميدونه.
متاسفم واقعا مشخص نیست سر پرسپولیس چه
که کسی اینجا سرهم نمیزنه...همه یجوری شدن ...اون از سکوها که مشخص نیست چرا کسی واسش مهم نیست ...اینم از تاپیک پرسپولیس
الهی اقای حاج حبیب (ک) خیر نبینه و همینطور علی ( د) که تیم به این روز انداخته ... دیگه هوادار حس نداره بیاد پست بذاره ابرو نذاشتن واسه سرور فوتبال ایران هر چی رکورد بودشکستن الانم دست بدار نیستن یکیم نیست بیاد بگه اخه این چه وضعشه ...من واسه همشون متاسفم چه برای اونایی نقدی دریافت کردن و یا اونایی چک گرفتن ... بلایی سر پرسپولیس اوردن که الان همه روی گل خورده پرسپولیس شرط میندن ... من که از هیچ کدومشون نمیگذرم ...
الان خیلی ممکنه حال عصب پیدا کنم باشه بقیش تا بعد ...
سلام:72:
من خیلی وقت (دو سه ماه) بود که اینجا نیومده بودم، یعنی میومدم ولی فقط پست میخوندم و نظری نمیدادم، ولی قبلش با چند تا از بچه ها (بهنام:Green: و زنده یاد مصطفی:32: و .. ) اینجا بودم. سه چهار روز پیش تصمیم گرفتم بیام دوباره پست بدمُ دوباره با بچه های پرسپولیسی یه جورایی حال کنم، ولی یجورایی پشیمون شدم، میدونی چرا؟ جون جو تاپیک واقعا بده، هر چی میشه میگید تقصیر دایی بود تقصبر کاشانی بود، اگه دایی نبود قهرمان بودیم، اگه کاشانی نبود فلان بودیم، در حالی که اگه یخورده به نتایج قبلی پرسپولیس نگاه کنید میبینید که پرسپولیس توی 8سال گذشته فقط دو تا جام آورده که توی این جام ها این دو نفر تاثیر مستقیم و جدی داشتن (دایی و کاشانی تو حذفی و کاشانی هم توی لیگ)
بابا یخورده انصاف داشته باشید، اگه اون داور ملعون ( :دی ) توی بازی با سپاهان اون پنالتی مسخره رو نمیگرفت و تیم اینجوری نابود نمیشد یا مثلا دو تا پنالتیمونو توی بازی با تراکتور میگرفتن بازم همینجوری میگفتین؟ اگه اونهمه امتیازی که با ناداوری ازمون گرفتن برگرده بازم همینارو میگید؟ خدایی هممون زنده کُش و مرده پرستیم، دایی و کاشانی رو بندازن بیرون فردا نصفمون میایم میگیم بهترین بودن، که این بارها ثابت شده
به خدا این تیم از خیلی از تیمایی که من توی ایران دیدم بهتره، مشکل داره ولی قابل حله و حل هم میشه. من به شخصه به این تیم امید دارم، امسال هم فکر میکنم سهمیه رو راحت میگیریم و حتی مدعی هم میتونیم باشیم
آما:D در مورد بازی با صبا:
فکر کنم با توجه به انگیزه خفن و فشار زیاد پرسپولیس این بازی رو انتحاری بازی کنه و راحت هم بتونه بازی رو اداره کنه.
توی این بازی فکر نکنم پرسپولیس محروم خاصی داشته باشه، ولی از اونور صبا بیاتی نیا (دوپینگ) و نیکبخت (تو پارتی بوده و..:دی) رو نداره، در کل فکر میکنم توی آزادی بازی سختی رو نداشته باشیم و بتونیم برگردیم
big master
14-12-2010, 22:06
سلام:72:
من خیلی وقت (دو سه ماه) بود که اینجا نیومده بودم، یعنی میومدم ولی فقط پست میخوندم و نظری نمیدادم، ولی قبلش با چند تا از بچه ها (بهنام:Green: و زنده یاد مصطفی:32: و .. ) اینجا بودم. سه چهار روز پیش تصمیم گرفتم بیام دوباره پست بدمُ دوباره با بچه های پرسپولیسی یه جورایی حال کنم، ولی یجورایی پشیمون شدم، میدونی چرا؟ جون جو تاپیک واقعا بده، هر چی میشه میگید تقصیر دایی بود تقصبر کاشانی بود، اگه دایی نبود قهرمان بودیم، اگه کاشانی نبود فلان بودیم، در حالی که اگه یخورده به نتایج قبلی پرسپولیس نگاه کنید میبینید که پرسپولیس توی 8سال گذشته فقط دو تا جام آورده که توی این جام ها این دو نفر تاثیر مستقیم و جدی داشتن (دایی و کاشانی تو حذفی و کاشانی هم توی لیگ)
بابا یخورده انصاف داشته باشید، اگه اون داور ملعون ( :دی ) توی بازی با سپاهان اون پنالتی مسخره رو نمیگرفت و تیم اینجوری نابود نمیشد یا مثلا دو تا پنالتیمونو توی بازی با تراکتور میگرفتن بازم همینجوری میگفتین؟ اگه اونهمه امتیازی که با ناداوری ازمون گرفتن برگرده بازم همینارو میگید؟ خدایی هممون زنده کُش و مرده پرستیم، دایی و کاشانی رو بندازن بیرون فردا نصفمون میایم میگیم بهترین بودن، که این بارها ثابت شده
به خدا این تیم از خیلی از تیمایی که من توی ایران دیدم بهتره، مشکل داره ولی قابل حله و حل هم میشه. من به شخصه به این تیم امید دارم، امسال هم فکر میکنم سهمیه رو راحت میگیریم و حتی مدعی هم میتونیم باشیم
آما:D در مورد بازی با صبا:
فکر کنم با توجه به انگیزه خفن و فشار زیاد پرسپولیس این بازی رو انتحاری بازی کنه و راحت هم بتونه بازی رو اداره کنه.
توی این بازی فکر نکنم پرسپولیس محروم خاصی داشته باشه، ولی از اونور صبا بیاتی نیا (دوپینگ) و نیکبخت (تو پارتی بوده و..:دی) رو نداره، در کل فکر میکنم توی آزادی بازی سختی رو نداشته باشیم و بتونیم برگردیم
عزیز من مشکل همین جاست که همه چیز رها کنیم و بچسبیم به یک چیز و اونم مثلا یک پنالتی ...اصولی نگاه کنیم متوجه میشیم که مشکل پرسپولیس اساسی و زیر بنایی هست
1- تیمی که واقعا فوتبال بازی نمیکنه (در سطح ایران ) و با ساختار مناسب در سطح خودش فاصله داره
2-تیمی که خوب بازیکن جذب نکرده و صرفا فاکتورهایی مد نظر بوده (باعث خجالته )که الان نتیجش مشخصه شده و کسانی از لیست خرید بیرون رفتن که الان همه میبنن در تیم هایدیگه چکارن
3-تیمی که وقتی عقب میفته دیگه نمیتونه خوب فشار بیاره و فکر کنم هر چی توی این فصل عقب افتاده باخته
4-تیمی که وقتی گل میزنه بعدش پاس غلط و عدم میل به هجوم در اون بیداد میکنه
5- تیمی که چند بازی اول لیگ با حداقل اختلاف برد و تا دقیقه نود هر لحظه احتمال از دست رفتن نتیجه در اون بود که در ادامه بالاخره اینطور هم شد
6-تیمی که سرمربیش به بازیکن بزرگ و محبوب الرژی داره و فقط دوست داره خودش مورد توجه باشه
7-تیمی که نه سبک فوتبال زمینی خوب بلده و نه میتونه بازی هوایی اجرا کنه
8-تیمی که بازیکنانی نظیر شیری و پروین حفظ کرده که از نظر فنی مشخصه شرایطشون چیه
9-تیمی که برای عضویت در اون ملاک مطیع بودن و نه بزرگی و کار فنی خوب و ستاره بودن هست
10- تیمی که اقای گل از دست میده و بجاش یک جان نثار میخره که البته نقاط ضعف کم نداره و بیشتر به درد دوندگی و کار فیزیکی میخوره تا گل زدن
11-تیمی که مربیش خوب بودن بازیکن در زمین ژست دویدن و قیافه گرفتنش میدونه و نه کار فنیش
12- تیمی که سرمربیش با کاپتیان با سابقش تعارف داره و با یک قرداد کامل و خوب حفظش میکنه و بعد یادش میفته بدرد نمیخوره و کاری میکنه که قهر کنه و ...
13- تیمی که سرمربیش خیلی راحت میگه من حرفه ایم و تنها هدفش حفظ شخصیت خودشه و حاضر بخاطر اون حتی تیم فدا کنه و براش گذشته باشگاه مهم نیست
واما تیمی که
14- مدیرش اعتقادی به مربی خارجی نداره
15-سبک کارش کدخدا یی حل کردن امور هست
16-وقتی بره کل قول و قرارش و منش و مدیریتش باهاش از باشگاه میره
17-مدیریتش با من بمیری تو بمیری جلو میره و اعتقادی به مدرنیزه کردن نداره
18-فقط نتیجه براش مهم هست نه سبک بازی و فوتبال خوب و جاندار
19- حاضر هست 800 میلیون به دایی بده اما یک پول سیاه کف دست مربی خارجی نذاره
20- انتخابش برای مربیگری گزینه های عجیب و غریبه که یکیش قطبی بوده (که الان همه میخوان زودتر بذاره بره )و بعدش دایی .........که اولی وسط فصل دوم حضورش گرخید و دومین انتخابش یعنی دایی صلاحیت فنیش به همه در سایپا(فصل دوم ) و صعود به جام جهانی ثابت شده و همه دنیا این اصل فهمیدن بازیکن بزرگ بهیچ عنوان حتما مربی بزرگی هم نیست
21- وبالاخره مدیری که همه چیز از بعد روان شناختی و فوتبال غیرتی و تعصبی میبینه و مسایل فنی فوتبال در درجه دوم قرار میده
شایسته انتقاد نیستن ؟
همش بگیم داوری ..فلان شد ...پرسپولیس حتی اون بازی های رو که برده شایسته برد نبود در بعضیاش ...دقت کنید حتی اونایی که برده ..چه برسه به اونایی که نبرده ...
پس اگه میگیم دایی وکاشانی مقصرن احساسی نیست ... منطقی و مدلل هست و درواقع احساس گرایانه تر هست که بگیم داوری و بدشانسی مانع موفقیت تیم بوده و همه چیز توطئه بوده و این دوستان بیچاره ها بیگناه هستن و همش تقصیره ...
حالا همه پشت سنگر صبا هستن تا بلکه نجات پیدا کنن ... اینده تیم با این وضعیت اسف بار خواهد بود حتی اگه صبارو ببریم :deadthread:
Persian Se7en
15-12-2010, 02:37
البته جالبه که هر مربی که از پرسپولیس رفته بیشتر رشد و ترقی داشته ! .. مثلا دنیزلی قهرمان ترکیه شد و به لیگ قهرمانان اروپا رفت و اونجا رکورد شکست ناپذیری منچستریونایتد رو در خانه از بین برد ! . کرانچار سرمربی تیم ملی مونته نگرو شد و اونجا فوق العاده عمل کرده ! . قطبی سرمربی تیم ملی شد و الان هم که به بهترین لیگ آسیا خواهد رفت. و مشخصه که این بستر و ساختار غیر فوتبالی در باشگاه هست که مانع از رشد و پرورش فوتبالی تیم میشه.. .الان با دیدن این سیاه از مربیانی که از تیم رفتند و موفق شدند مسلما باید افسوس بخوریم.. و جالب اینجاست که کرانچار مصاحبه میکنه و میگه شانس آوردم از پرسپولیس رفتم ! . و چه قدر تلخه که حق با او هست..
Artilleros
15-12-2010, 07:04
البته درمورد مربی خارجی من برای لیگ ایران و باشگاه هاش اصلا موافق نیستم تجربه هم اینو نشون میده که توی باشگاه های ایران که خیلی سریع میخوان نتیجه بگیرن
اصلا مربی خارجی نمیتونه موفق باشه
همون مربی ایرانی خیلی بهتره به نظرم بعد از دایی استیلی میتونه خوب باشه واسه پرسپولیس
امیدوارم بازی با صبا روببریم
Good bad ugly
15-12-2010, 20:44
به نظرم مربی خارجی اصلا تو ایران موفق نمیشه به چند دلیل:
1-تیمهای پر طرفداری مثل استقلال و پرسپولیس به این دلیل که حاشیه های فراوونی دارن عملا کار رو خیلی سخت میکنن .مربیان خارجی چون نمیتونن این حواشی رو کنترل کنن به مشکل میخورن
2-عملا چون فوتبال ما ساختار نداره و تیمهای ماهیچ نظم و تاکتیکی ندارن تا مربی بیاد برای باشگاه ساختار ایجاد کنه و تا بخواد نقشه هاش رو اجرا کنه حکم اخراج رو به دلایل نتایج ضعیف بهش دادن
3-کمک مربی ایرانی
کاملا واضحه که مربیان ایرانی در خراب کردن و عدم نتیجه گیری مربیان خارجی نقش غیر قابل انکاری رو دارن
اما درمورد وضعیت اخیر پرسپولیس هم بگم که چند عامل موثر بوده:موارد داوری که دیگه قابل بیان نیست.----حاشیه زیاد و شوک بدی که بعد رفتن کریم برای پرسپولیس ایجاد شد----و اشتباهات فنی دایی در بعضی از بازیها مثل بازی با سپاهان و پیکان-----و البته بازیکنهایی که کلا فوتبال رو انگار فراموش کردند.اینا همون بازیکنهایی هستن که تو بازی با ذوب اهن و استیل اذین و نفت به اون خوبی بازی کردن.
و البته این که حرف بعضی از دوستان رو درمورد خریدهای پرسپولیس که بد بوده قبول ندارم.ببینین بهترین بازیکنان این فصلمون همین خریدهای جدیدمون بودن.امسال بر خلاف فصول قبل داریم میبینیم که تا اینجای فصل صحبتی از مشکلات مالی تو باشگاه نبوده و این نکته هم دلیلش این هست که تو این فصل مبالغ نجومی رو به هیچ بازیکنی ندادیم وهمین نکته باعث شد که تو بعضی خطوط ضعف داشته باشیم .مثلا اشجاری یا زنیدپور یا معدنچی و .... قطعا به این دلیل به پرسپولیس نیومدن که تیمهای دیگه مبلغ خیلی بیشتری رو به اونها پرداخت کردن.باید تکلیف خودمون رو مشخص کنیم .یا این که هر فصل مبالغ نجومی رو به این بازیکنها بدیم و تو هرفصل مشکلات مالی داشته باشیم یا این که شرایط این فصل رو داشته باشیم.
big master
15-12-2010, 22:15
البته جالبه که هر مربی که از پرسپولیس رفته بیشتر رشد و ترقی داشته ! .. مثلا دنیزلی قهرمان ترکیه شد و به لیگ قهرمانان اروپا رفت و اونجا رکورد شکست ناپذیری منچستریونایتد رو در خانه از بین برد ! . کرانچار سرمربی تیم ملی مونته نگرو شد و اونجا فوق العاده عمل کرده ! . قطبی سرمربی تیم ملی شد و الان هم که به بهترین لیگ آسیا خواهد رفت. و مشخصه که این بستر و ساختار غیر فوتبالی در باشگاه هست که مانع از رشد و پرورش فوتبالی تیم میشه.. .الان با دیدن این سیاه از مربیانی که از تیم رفتند و موفق شدند مسلما باید افسوس بخوریم.. و جالب اینجاست که کرانچار مصاحبه میکنه و میگه شانس آوردم از پرسپولیس رفتم ! . و چه قدر تلخه که حق با او هست..
واقعیت تلخی هست که متاسفانه وجود داره و جالبه قبل از اینکه این مربیان ثابت کنن واقعا توانمند هستن (استاندارد ایران بگیرن )یک عده میگفتن این مربیان در سطح ایران نیستن !!!
حالا خوبه چشم باز کنن و از شون پرسیده شه این نتایج لابد این مربیان در سطوحی پایینترازایران بدست اوردن یا در ...
به نظرم مربی خارجی اصلا تو ایران موفق نمیشه به چند دلیل:
1-تیمهای پر طرفداری مثل استقلال و پرسپولیس به این دلیل که حاشیه های فراوونی دارن عملا کار رو خیلی سخت میکنن .مربیان خارجی چون نمیتونن این حواشی رو کنترل کنن به مشکل میخورن
2-عملا چون فوتبال ما ساختار نداره و تیمهای ماهیچ نظم و تاکتیکی ندارن تا مربی بیاد برای باشگاه ساختار ایجاد کنه و تا بخواد نقشه هاش رو اجرا کنه حکم اخراج رو به دلایل نتایج ضعیف بهش دادن
3-کمک مربی ایرانی
کاملا واضحه که مربیان ایرانی در خراب کردن و عدم نتیجه گیری مربیان خارجی نقش غیر قابل انکاری رو دارن
اما درمورد وضعیت اخیر پرسپولیس هم بگم که چند عامل موثر بوده:موارد داوری که دیگه قابل بیان نیست.----حاشیه زیاد و شوک بدی که بعد رفتن کریم برای پرسپولیس ایجاد شد----و اشتباهات فنی دایی در بعضی از بازیها مثل بازی با سپاهان و پیکان-----و البته بازیکنهایی که کلا فوتبال رو انگار فراموش کردند.اینا همون بازیکنهایی هستن که تو بازی با ذوب اهن و استیل اذین و نفت به اون خوبی بازی کردن.
و البته این که حرف بعضی از دوستان رو درمورد خریدهای پرسپولیس که بد بوده قبول ندارم.ببینین بهترین بازیکنان این فصلمون همین خریدهای جدیدمون بودن.امسال بر خلاف فصول قبل داریم میبینیم که تا اینجای فصل صحبتی از مشکلات مالی تو باشگاه نبوده و این نکته هم دلیلش این هست که تو این فصل مبالغ نجومی رو به هیچ بازیکنی ندادیم وهمین نکته باعث شد که تو بعضی خطوط ضعف داشته باشیم .مثلا اشجاری یا زنیدپور یا معدنچی و .... قطعا به این دلیل به پرسپولیس نیومدن که تیمهای دیگه مبلغ خیلی بیشتری رو به اونها پرداخت کردن.باید تکلیف خودمون رو مشخص کنیم .یا این که هر فصل مبالغ نجومی رو به این بازیکنها بدیم و تو هرفصل مشکلات مالی داشته باشیم یا این که شرایط این فصل رو داشته باشیم.
خب الان باید اعتراف کرد جو بضرر خارجی هاست ...یک عده مرتب توی کارشون میزارن وخوب میدونن چطور خرابشون کنن واز طرفی لیگ ایران بسیاربد وغیر استاندارد اداره میشه ونتیجش افول فوتبال ایران هست ...
جالبه خیلی از اونایی که قدیمی هستن اعتراف کردن فوتبال ایران قبل از انقلاب مدیون دوسه تا مربی بزرگ خارجی بود(از جمله رایکوف) که شاگردانشون سالیان سال اقایی کردن و میکنن و بعداز انقلاب هم استانکو مربی پرسپولیس باعث و زمینه ساز جرقه زنی وبازیکن سازی د فوتبال ایران در سال 1996 در جام ملت های اسیا شد (پرسپولیس 11 ملی پوش در تیم ملی داشت و عملا هکاره تیم ملی بود )و البته ایویچ و برانکو هم توفیقاتی داشتن که تکرار نشده تا بحال ...
اگه ژاپن وکره پیشرفت کردن با ساختارسازی مربی خارجی بوده که بنیهفوتبالشون محکم کردن ...جالبه که دونید ژاپن ا بسیار ضد خارجی هستنو حتی خریدن اجناس مشابه خارجی درکشورشون نمیپسندن ...اما درک میکنن ورزش چیزی نیست که با دو تا فرمول و نشستن انالیز کردن بشه رفت یچیزی ساخت ازش که از اولیش پیشرفته ترباشه !!
اگر دنیزلی حفظ میشد همگان میدیدن اینربی بالاخرهپرسپولیس قهرمان یکرد اونم با فوتبال زیبا که تا بحال تیمی در ایران بازی نکرده ...مربی که متاسفانه یک فوروارد نوک خوب نداشت وگرنه در همان سالبراحت قهرمان میشد اگهلیلی یکسال زودتر میامد اون همه تکبه تک براحتی ادست نیمرفت دراونسال پرسپولیس واقعا فوتبال بازی کرد اما گلزن تمامننده داشت که موقعیت صد درصد گل کنه ...
بهرحال با روزمرگی همین هست که هست ....فوتبال بد ..عدم تیجه گیری ...فحش و درگیری ...هدر رفتن سرمایه ..مقاومت در برابر اصلاح ...اشک مظلومیت ...سپردن همه به خدا غیر از خود فرد وسپس .......... اخراج !!!!
با بی حوصلگی همیشه وضع اینه ولی با یک کار اصولی میتوان سالیان سال طعم موفقیت چشید ...
البته میدونم ومیدونیم ایرانی هست و کمی حوصلگی عجیب و مشکل بیکاری مربیان داخلی و ......
اررره واقعاخیییییلی سخته !!!
Good bad ugly
16-12-2010, 22:51
خب اینم از اخرین شاهکارهای فدراسیون (بهتره بگم اخرین حملات فدراسیون بر علیه پرسپولیس و دایی)
عزیزمحمدی گفته که بازی پرسپولیس و سایپا یا در تختی یا در انقلاب کرج برگزار میشه.خودم به نفسه با این کار موافقم اما این در حالی هست که چنین شرایطی رو فقط برای پرسپولیس ایجاد کردن و برای استقلال ایجاد نکردن.اگه قراره چنین قانونی اجرا بشه بهتره که برای استقلال و پرسپولیس یکسان باشه
این رو میگذاریم درکنار چند نکته دیگه مثل گذاشتن اکثر بازیهای پرسپولیس تو روزهای غیر تعطیل و برعکسش برای استقلال در روزهای تعطیل و داوری های کاملا بر ضد پرسپولیس
کاملا مشخصه که این موضوعات اتفاقی نیست و کاملا طراحی شده
H U N T E R
17-12-2010, 16:57
طبق اخبار رو شده 3 بازیکن تیم صبا غایبن (برای کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک اخبار باشگاه بروید) و بازی هم تو ورزشگاه آزادیه ؛ نمیدونم پرسپولیس با غیبت این 3 بازیکن و امتیاز میزبانی میتونه ببره ! هممون چشم دوختیم به این بازی !! بعد از مدتی ها می خوایم یه برد از پرسپولیس ببینیم! :41:
کسی می دونه برنامه پخش بازیها از تلویزیون چه جوریه؟ آخه بازیا همزمانه!!!!!! :confused2:
خدا کنه بعد مدتها بتونیم یه برد شیرین بدست بیاریم!!!صبا سه بازیکن خوب خودشو تو این بازی نداره:که یکیش علی نیکییه!!!که اگه بود حتما تمام انرزی خودشو بکار میبرد تا بتونه یه بازی خوب در برابرپرسپولیس انجام بده ویکی دیگشم که بیاتی نیاست که خوب گل زد واسه صبا که بخاطر دوپینگ محرومه وآخریشم اگه اشتب نکنم خانیه.خدا کنه بتونیم تو این بازی حداقل خوب بازی کنیم واگه هم شد ببریم که واقعا دلمون واسه دیدن یه برد لک زده!!!
sajad_shahin999
18-12-2010, 09:00
خدا رو شکر صبا هم نسبت به قبل ضعیف تر شده و ما میتونیم با برد مقابل صبا از بحران خارج بشیم
البته اگر دایی با 2 مهاجم بازی کنه
و هی آرفی رو رو نیمکت ننشونه
reza ghermez
19-12-2010, 01:05
امیدوارم این بازی را دیگه نبازیم!!!!! اگر صبا را توی آزادی با این شرایط نبریم دیگه کجا را می خواهیم ببریم .بهترین نتیجه کسب برد پرگل تا از بحران خارج شویم.
Ali Chelsea
19-12-2010, 15:49
الان پرسپولیس 4-0 از تیم 10 نفره صبا عقبه! و به قول فردوسی پور کلا خیلی قضیه مشکوکه!!!!
خیلی راحت می خوان علی دایی رو کله پا کنن! از وقتی که اون اتفاقات افتاد و مصاحبه هاش دارن نابودش می کنن! این همه بازی باخته و به قول فردوسی پور نیمه اول تا دوم تشویق ها 180 درجه تغییر کردن!
اینجاست که محمد (لاوربوی) واقعا حق مطلب رو میگه! "فوتبال ایران به رحمت ایزدی پیوست"
من طرفدار پرسپولیس نیستم ولی علی دایی رو قبول دارم!
بازیکنای پرسپولیس انگار 2 روزه غذا نخوردن اومدن سر بازی ! اصلا هیچ گونه انرژی توشون دیده نمیشه! به جز عارفی ! (که اونم زیاد تو قضایا نیست:دی)
manutd_valencia
19-12-2010, 16:23
وای به حال تیمی که بازیکناش بی غیرت باشن و بدتر از اون طرفداراش بی غیرت تر
پرسپولیس 4-1 باخت ... دایی فرض بر این که بدترین مربی ولی دیگه اینجور هم نیست که بخواد اینجور ببازه
اگر بخوام مشکلات رو تقسیم کنم
از 100%
50% فدراسیون
30% کاشانی
20% هواداران و بازیکنان و لیدر بی غیرت
فوتبال کثیف یعنی این ...
چی شد که نیمه اول همه از علی دایی حمایت میکردن یهو علی دایی حیا کن ... !!!!!!!!!!!!!!!!!
علی دایی نباید استفا بده و باید بمونه و برای بازی بعدیش هرچی بازیکن زیر 20 سال داره رو بازی بده و بی غیرتا رو بزاره کنار
واقعا خوشحالم و به خودم میبالم که چند ساله بی خیال این فوتبال نکبت بار شدم
batista-87
19-12-2010, 16:29
الان تعويض مربي هيچ دردي رو دوا نميكنه :27:5 بازي پشت سر هم باخت اعصاب برامو نمونده به خدا :viannen_38: چند روز بعد هم يه 40 روزي ليگ تعطيله به قول فردوسي پور همه چيمون به هم مياد :gaah::372:
pejvakkkk
19-12-2010, 16:34
بابا بازیکن بی غیرت چیه؟ شما اسم اینارو میزارین بازیکن غیر از دو سه تاشون بقیه به درد بازی تو لیگ یک و دو میخورن
فقط با رفتن دایی مشکل حل نمیشه کاشانی ام باید بره
ViVa LiverP♥♥L
19-12-2010, 17:40
فوقتبال کثیف همینه ...
من که بازیو ندیدم ولی دیگه این تنیجه اصلا دیدن نمی خواد چون به اندازه کافی اسف بار هست که همه چیز مشخص باشه.
مشکل از بازیکنا نیست . بازیکنای ایرانی همیشه همین طورن و نمیشه انتظار بیشتر داشت.
فقط میتونم بگم فوتبال کثیف همینه.:-L
من مدرسه بودم موقع بازی استقلالیا خیلی مسخره کردن فقط با این حال کردم که اونا بعد از 1ساعت تو یه نیمه 4تا خوردن!:32:
این بازی ها کلا" به درد تماشا کردن هم نمی خورن.به چند دلیل:
1.اکثر نتایج از قبل تعیین شده است.
2.لیدرها هم که کارشون شده گرفتن پول و یهو تغییر عقیده
3.بازیکنا بغل پای ساده رو هم اشتباه میدن.
4.و...
بعد اين نتايج واين وضعيت يه سوال پيش مياد
ايابا رفتن دايي اوضاع درست ميشه؟
پرسپوليس 5بازيه كه افتضاحه اما ايا مشكل دايي بوديا چيز ديگه يعني از اين به بعد ديگه همه چي درست ميشه
پس اين داوريا چي؟ فدراسيون اين بازيكناي بي غيرت -كريم باقري-كاشاني- هوادارا همه و همه بيگناهن
يعني همه مشكل فقط اوني بود كه امروز رفت؟
باور كنيد گناه علي دايي از همه اين موارد كمتره
علي دايي باز هم قرباني شد قرباني نگذشتن از حقش
big master
19-12-2010, 20:24
وای به حال تیمی که بازیکناش بی غیرت باشن و بدتر از اون طرفداراش بی غیرت تر
پرسپولیس 4-1 باخت ... دایی فرض بر این که بدترین مربی ولی دیگه اینجور هم نیست که بخواد اینجور ببازه
اگر بخوام مشکلات رو تقسیم کنم
از 100%
50% فدراسیون
30% کاشانی
20% هواداران و بازیکنان و لیدر بی غیرت
فوتبال کثیف یعنی این ...
چی شد که نیمه اول همه از علی دایی حمایت میکردن یهو علی دایی حیا کن ... !!!!!!!!!!!!!!!!!
علی دایی نباید استفا بده و باید بمونه و برای بازی بعدیش هرچی بازیکن زیر 20 سال داره رو بازی بده و بی غیرتا رو بزاره کنار
واقعا خوشحالم و به خودم میبالم که چند ساله بی خیال این فوتبال نکبت بار شدم
دیگه حالی واسه
هوادار نذاشتن که بمونه ...کثافت کاری زده بالا ...خجالت نمیکشن یک مشت لیدر که فقط مزدوری میکنن و همین بس ... تیمی که نه هیات مدیره داره و نه دوتا بالا دستی دلسوز همین میشه ...
الان کاشانی مظلوم نمایی میکنه که چیزی نشده ...دایی میخواد بره ...یکی نمیگه مقصر تویی که با انتخاب دایی پدر این تیم در اوردی
تحلیل سایت گل از شیرین کاری های اقایان کاشانی و دایی :
پنج- ايراني هر كاري كند، اگر عمل او تبديل به شعر نشود و با آن شعر نسرايد، رضايت خاطر كسب نمي كند. آب براي ايرانيان فقط «H2O» نيست بلكه جنبه فلسفي هم دارد. ايراني وقتي مي خواهد پل بسازد، «پل خواجو» را به يادگار مي گذارد كه يك شعر است. اگر بخواهد حمام بسازد «حمام گنجعلي خان» مي سازد كه يك شعر سروده است. اين فرهنگ دروني مردماني است كه اعتراضشان در مقام طنز است و خواسته هايشان در شرايط مطايبه. فوتبال با همين دريچه نگاه مي شود، فوتبال براي ايرانيان يك درام است و اكنون حتي توانسته جاي شعر و رمان را بگيرد...حتي در اين روزها كه چيزي براي دل خوش كردن نيست.
چهار- علي دايي مولود فوتبال ايراني است كه حتي حضور در فوتبال توسعه يافته نيز نتوانست بر فكر، ذهن، شخصيت و گفتمانش تاثير بگذارد. علي دايي دوران بازيگري با علي دايي دوران مربيگري هيچ تفاوتي ندارد. اگر دايي در تيم ملي با خداداد مشكل داشت، هاشميان را برنمي تافت، كريمي را دوست نداشت در دوران سرمربيگري هم با كريمي اختلاف داشت، خودخواه بود و مشاوره نمي خواست. اگر صفايي فراهاني روزي از انتخابش به عنوان سرمربي تيم ملي اظهار تاسف كرد، اگر دادكان در گفتگوي خصوصي او را از كار بازداست، اين علي دايي بود كه زيربار نرفت و غرق آرزوهايش شد. او تغيير نكرد و اگر تغيير مي كرد آن روز كه از آلمان بازگشت بايد «ادبيات» جديدي را وارد فوتبال مي كرد. او مولود فوتبال ايراني است و همانقدر ماند چون هيچگاه بيشتر از استعدادش نتوانست رشد كند و مربي شد و نشان داد كه به ميزان استعدادش بلد است خودش را هزينه كند. فوتبال ايراني همين بود، فوتبالي كه «درجا زدن» را دوست دارد و خيلي وقت است «كالاي» مناسبي «توليد» نكرده است.
سه- علي دايي تيم ملي با علي دايي پرسپوليس هيچ تفاوتي ندارد. هميشه «شاكي»، هميشه «طلبكار» و هميشه فكر مي كند «بهترين» است. او بعد از بازي عربستان اعتقاد داشت كه تيمش بازي بسيار خوبي ارائه داد و در كميته فني باشگاه هم اعلام كرد تيمش خوب بازي مي كند و تقصير «ديگران» است. همين نگاه «متوهم» بود كه هميشه به او ضربه زده و بعد از شكست از عربستان اعتقاد داشت:«خوشحال شديد كه باختم» او هنوز نتوانسته بفهمد مربیگری امروزه یک دانش گسترده می باشد و صرف داشتن تجربه بازی ملی و کمی هم حمایت پشت پرده نمی توان به یک مربی کارآمد تبديل شد. مشكل علي دايي خودش بود، اينكه زيادي به خودش «اعتقاد» داشت، به كسي «اعتماد» نداشت و «همه كاره» بود. مشكلي كه همه دستياران علي دايي از آن مي ناليدند، اينكه «هيچ كاره» بودند و بازي به آنها «نمي رسيد». دستياران دايي در همه تيم ها بيكار بودند، دست هايشان در جيب بود و نگاهشان به «بازي» دايي و علي دايي در همه سال هايي كه در فوتبال روز دنيا توپ زد نفهميد كه او بايد «تصميم آخر» را بگيرد و نه «همه تصميم» ها را!
دو- دايي يكجا تاريخ پرسپوليس را خشكاند و بدترين نتايج را كسب كرد. بدترين شكست تاريخ 47ساله پرسپوليس را دايي داشت كه به سپاهان 4-1 باخت و حالا خودش ركوردش را با شكست صبا ارتقا داده. سه باخت پي در پي ركوردي بود كه در تاريخ پرسپوليس سابقه داشت و حالا فراتر از سه شكست، پنج شكست را در كارنامه دارد. بیش ترین آمار شکست پرسپولیس تا هفته ی نوزدهم با هشت باخت را علي دايي تصاحب كرده. سيزده گل خورده در پنج بازي هم از شاهكارهاي دايي است. يك گل زده در همين پنج بازي هم از ديگر شاهكارهاست. شكست بعد از هفده سال در زمين تراكتور هم از ديگر داشته هاي دايي است. علي دايي ديگر نخبه نيست، او ديگر آن بازيكن «بزرگ» نيست كه يك تنه تيمي را نجات مي دهد. او به پايان رسيده است چون علاقه اي به «بزرگ» شده نداشت، براي «بزرگ» شدن وقت نگذاشت و «درجا زدن» را براي فوتبال ايران مفيد دانست. او ديگر نخبه فوتبال نيست چون «فكر» نمي كند، «دل» نمي سوزاند و «زحمت» نمي كشد. او «تمام» شده براي فوتبال ايران است، همين جا! همين حالا! چون «پيشرفت» نكرد. اما او همچنان براي ما « جذاب » است، «سوژه» است و هواداران را «سرگرم» مي كند. آيا «نخبه تمام شده» واژه مناسبي براي اوست؟ آيا نخبه ها مي توانند تاريخ مصرف داشته باشند؟
يك- در كنار همه اين اتفاقات از مديريت «حبيب كاشاني» به راحتي نگذريد. مردي كه بار اضافه فوتبال ايران است و براي اينكه بدانيد رفتار حبيب كاشاني در پشت پرده فوتبال و مقابل آن چگونه است، بد نيست با محمد علي آبادي همكلام شويد. مشخص نيست موفقيت حبيب كاشاني دوران قطبي را بايد ملاك قرار داد يا ناكامي او در دوران علي دايي؟! دوران ابتدايي بدون شناخت از قطبي و تيم بود و محمد علي آبادي در پرسپوليس صاحب نظر بود و دوران حال با شناخت عميق و همكاره بودن تيم با حكم مشاور عالي رئيس سازمان تربيت بدني در اموو فوتبال! افشاگري بزرگ را عادل فردوسي پور انجام داد كه چربش شعارها براي اخراج دايي و ادامه صدرات كاشاني را ميان دو نيمه «مشكوك» خواند و نشان داد حبيب كاشاني براي ماندن از علي دايي هم مي گذرد! آيا او گزينه مناسبي براي رياست فدراسيون فوتبال است؟ آيا او صلاحيت لازم را دارد؟
صفر- «مدیران ناکام در ژاپن «هاراگیری» (خودکشی به رسم سامورایی های ژاپن) می کنند، در ایران می خندند.» اين واكنش دايي به مديريت علي كفاشيان در فدراسيون فوتبال بود. چند روز بعد حبيب كاشاني در كنفرانس مبوعاتي باشگاه گفت:« آنطور كه علي دايي در مورد ژاپنيها براي هاراگيري (خودكشي) گفت بلد نيستم اما از امروز سعي ميكنم اگر موفق نشدم هاراگيري را انجام دهم تا دايي به آرزويش برسد» او حقيقت را نگفت، حداقل در بازي پرسپوليس و صبا اين موضوع توسط ليدرها اثبات شد. آقاي دايي! هاراگيري مي كنيد؟
shayan1989
19-12-2010, 20:40
امروز بازم از اون روزایی بود که دلم واسه دایی سوخت.... مثل بازی ایران و عربستان که دلم واسش سوخت!! انقدر این فوتبال ما کثیفه که حضور توی این فوتبال گناه و ظلم به خوده!! علی دایی که نزدیک بود اشکش در بیاد وقتی یه مشت بازیکن بی غیرت توی زمینن که کاپیتانشون بعد خوردن 4 گل میخنده و بازو بنده کاپیتانی به مچش بسته شما مورینیو رو هم بیاری وضعیت همینه!! فوتبال ایران واقعا مزخرف ترین و سیاسی ترین حالت ممکن داره سپری میکنه!! اون از دربی مسخره و خیمه شب بازی که راه میندازن اینم از بازی امروز بلایی که میخوان سر دایی بیارن چرا!! چون حرفایی زد که فدراسیون دوست نداره مردم بدونن!!!
جای علی دایی بودم حتی یک لحظه هم تو این فوتبال نمیموندم!!!
اما یه بخشم راجب فوتبال و جیزی که مربوط به زمین مسابقست و نه خارجش!:
گله ام از تماشاگر ها هم هست و البته لیدرهایی که هر طرف باد بوزه و پولی توش باشه به نفع اون طرف شعار میدن!! تیم به فرض مثال 4 گل که هیچی 6تا هم خورده باشه اتفاق دیگه چرا باید حمایتمون دریغ کنیم از تیمی که بهش علاقه مندیم!! مگر رئال همین چند هفته پیش 5تا از بارسا نخورد!!! کی اومدن شعار بدن!!
جنبه باخت چیزیه که ما ایرانیا هیچوقت نتونستیم یاد بگیریم.....
big master
19-12-2010, 20:55
امروز بازم از اون روزایی بود که دلم واسه دایی سوخت.... مثل بازی ایران و عربستان که دلم واسش سوخت!! انقدر این فوتبال ما کثیفه که حضور توی این فوتبال گناه و ظلم به خوده!! علی دایی که نزدیک بود اشکش در بیاد وقتی یه مشت بازیکن بی غیرت توی زمینن که کاپیتانشون بعد خوردن 4 گل میخنده و بازو بنده کاپیتانی به مچش بسته شما مورینیو رو هم بیاری وضعیت همینه!! فوتبال ایران واقعا مزخرف ترین و سیاسی ترین حالت ممکن داره سپری میکنه!! اون از دربی مسخره و خیمه شب بازی که راه میندازن اینم از بازی امروز بلایی که میخوان سر دایی بیارن چرا!! چون حرفایی زد که فدراسیون دوست نداره مردم بدونن!!!
جای علی دایی بودم حتی یک لحظه هم تو این فوتبال نمیموندم!!!
اما یه بخشم راجب فوتبال و جیزی که مربوط به زمین مسابقست و نه خارجش!:
گله ام از تماشاگر ها هم هست و البته لیدرهایی که هر طرف باد بوزه و پولی توش باشه به نفع اون طرف شعار میدن!! تیم به فرض مثال 4 گل که هیچی 6تا هم خورده باشه اتفاق دیگه چرا باید حمایتمون دریغ کنیم از تیمی که بهش علاقه مندیم!! مگر رئال همین چند هفته پیش 5تا از بارسا نخورد!!! کی اومدن شعار بدن!!
جنبه باخت چیزیه که ما ایرانیا هیچوقت نتونستیم یاد بگیریم.....
درسته ولی
کی دلش به حال هوادار بسوزه ؟
دایی از مارادونا بزرگتره ؟ همه دنیا میدونن در سطح مربی گری موفق نیست
دایی اگرمربی خوبی بود وجدانا در مقدمات جام جهانی تیمش علاوه بر عدم نتیجه گیری فوتبال بدی بازی نمیکرد
در ضمن بنظرم حبیب کاشانی مقصر اصلی هست ...
alireza77777m
19-12-2010, 21:11
بازیکنان پرسپولیس در این بازی نمایش بسیار بدی را از خود به نمایش گذاشتند و برعکس بازیکنان صبا خیلی حساب شده بازی کردند و توانستند پیروز شوند.
گزارش بازی :
1-3000 تماشاگر پرسپولیسی در ورزشگاه حضور داشتند.
2-20 هوادار تیم صبای قم در جایگاه استقلالی ها حضور داشتند.
3-هواداران پرسپولیس بارها در این دیدار خواستار رفتن علی دایی از پرسپولیس بودند.آنها بارها بازیکنان پرسپولیس را بی غیرت و پولکی خطاب کردند.
4-بازوبند شیث رضایی در نیمه ی دوم به روی مچش آمده بود که با تذکر داور آن را درست کرد.
5-هواداران تیم پرسپولیس بارها حبیب کاشانی را تشویق کردند.
6-بازیکنان و کادر فنی دو تیم بارها به تصمیمات داور اعتراض کردند.
7-علی دایی پس از این بازی از سمت خود استعفا کرد.من خودم همان موقع که به پرسپولیس آمد فکرش را نمی کردم که اینطور برکنار شود.البته زیاد هم بد کار نکرد و یک جام قهرمانی برای پرسپولیس بدست آورد.
8-حبیب کاشانی و شهریاری در جایگاه V.I.P حضور داشتند.
9-سرمربی صبا قم از لحاظ تیپ و قیافه شباهت عجیبی به گواردیولا داشت:D ولی همانند بازی دیشب گواردیولا نتوانست نتیجه بگیرد و به پرسپولیس 5 گل بزند.البته همین نتیجه هم برای او خوب تلقی می شود.
10-خیابان ها بسیار خلوت بود و من ساعت 58/16 به خانه رسیدم.:imoksmiley:
پایان
A-R-D-A-L
19-12-2010, 22:22
از قبل تعیین شده بود بازی. هم این بازی هم بازی اس اس.
بــله.
ALi ReZa
19-12-2010, 23:05
یه تریپ فردوسی پور اومد خیلی حال کردم ، گفت بازوبند کاپیتانی پرسپولیس واسه شیث گشاده خیلی هم گشاده ...
بازی استقلال یا تراکتور رو قبول داریم واقعا داور تو نتیجه تاثیر داشت که باختیم ولی ما که دیگه نفهم نیستیم :125e: وقتی تیم یه تاکتیک دفاعی( حمله پیشکش) نداره تقصیره کیه؟ اگه قراره بازیکنا همه کار کنن دیگه مربی میخوایم چیکار؟ حالا آقای دایی میره بعد بازی مظلوم نمایی میکنه مگه این بازیکنا با نظر کی اومدن؟ نوری چرا اینجور شد فشنگچی اصلا نمیدونه جاش کجای زمینه پس وظیفه مربی چیه؟
البته من فکر کنم اگه بازی بعد ما مقابل سایپا( و مایلی کهن محبوب دایی) نبود دایی بازم نمیرفت( ترسیده نکنه از مایلی هم 4تا بخوره نتونه دیگه سر بلند کنه!+:42:+127fs3556139
چیزی جزء افسوس وغصه خوردن نداریم که بگیم!!!خیلی بد بودیم!!!4تا گل خوردیم!!!ولی به عنوان یکی از منتقدان دایی میگم که بارفتن دایی چیزی درست نمیشه!!!معلوم نیست مشکل پرسپولیس کجاست؟فدراسیون؟داوری؟هواد ار؟مدیریت؟دایی؟بازیکنان؟و لی اینو خوب میدونم ومیدونیم که ازقبل دربی وخودت دربی داوری تا تونست به ماخیلی حال داد!!!یعنی ما باید این جمله رو به کار ببریم دایی خداحافظ؟؟؟<امیدوارم دایی بمونه>و<امیدوارم پرسپولیس جون بگیره>
Persian Se7en
19-12-2010, 23:38
5 باخت پیاپی در تاریخ باشگاه بی نظیر و بی سابقه هست...واقعا نمیدونم به چی باید متوسل شد! سیاست؟ کادرفنی؟ تماشاگرها؟..
امیدوارم یکی دلش به حال فوتبال ایران بسوزه..
reza ghermez
19-12-2010, 23:40
الان پرسپولیس 4-0 از تیم 10 نفره صبا عقبه! و به قول فردوسی پور کلا خیلی قضیه مشکوکه!!!!
خیلی راحت می خوان علی دایی رو کله پا کنن! از وقتی که اون اتفاقات افتاد و مصاحبه هاش دارن نابودش می کنن! این همه بازی باخته و به قول فردوسی پور نیمه اول تا دوم تشویق ها 180 درجه تغییر کردن!
اینجاست که محمد (لاوربوی) واقعا حق مطلب رو میگه! "فوتبال ایران به رحمت ایزدی پیوست"
من طرفدار پرسپولیس نیستم ولی علی دایی رو قبول دارم!
بازیکنای پرسپولیس انگار 2 روزه غذا نخوردن اومدن سر بازی ! اصلا هیچ گونه انرژی توشون دیده نمیشه! به جز عارفی ! (که اونم زیاد تو قضایا نیست:دی)
فوتبال ایران همینه باند بازی وپشت پرده .هیچ چیزش ورزشی نیست همش سیاسی. دقیقا شعار همیشگی فوتبال توش صدق می کنه همه برای یکی یکی برای همه.همه می خوان یه نفر را زمین بزنند.اگر با رفتن علی دایی این نتایج درست میشه زودتر هرچند شنیدم استعفا داد چون نام و حیثیت پرسپولیس مهمه نه اشخاص . حیف که نمی تونم از این تیم دل بکنم چون باهاش زندگی کردم واگر نه قید فوتبال ایران را به کل می زدم.
Good bad ugly
20-12-2010, 00:12
خب پرسپولیس هم باخت و دایی هم رفت تا خیال خیلیها راحت بشه .خیلیها
پنج باخت پیاپی برای پرسپولیس
و بعضی حرف ها:دایی اصلا به درد مربی گری نمیخوره-تیم تاکتیک نداره-دایی لجباز و یکدندست و ....
یادمون رفت که تو بحران های پارسال دایی برامون یه جام اورد .
یادمون رفت که تا قبل از بازی با مس بهترین تیم لیگ بودیم.
یادمون رفت که اگه بدشانسی و ناداوری ها علیه پرسپولیس نبود الانم با اختلاف تو صدر بودیم
یادمون رفت که بازی با ذوب و استیل و ...یکی از تاکتیکی ترین تیم ها بودیم
بله دایی هم رفت تا خیال خیلی ها راحت بشه مثل تمام اهالی فدراسیون فوتبال و خیلی از ادمهای دیگه .
دایی هم قطعا تو نتایج پرسپولیس بی تقصیر نبود ولی خیلی عوامل دیگه هم بودن که تقصیراتشون بیشتر بود مثل عوامل بیرونی که کاملا میخواستن پرسپولیس و دایی رو فلج کنن.مثل سازمان تربیت بدنی که برای چنین تیم بزرگی بودجه ای داده در حد یک تیم معمولی و بازیکنهایی که تکلیفشون معلومه.
دایی هم رفت و حالا پرسش اصلی اینه که مربی بعدی که قراره از دایی بهتر باشه کیه؟اصلا کدوم مربی ایرانی رو سراغ دارین که بیاد این تیم رو جمع و جور کنه .اصلا کسی در حد پرسپولیس هست؟خدا کنه هر چی میشه اوضاع به خوبی و به نفع پرسپولیس بشه.
و این هم ثمره تلاش دوستان برای این که فوتبال ایران رو از دو قطبی بودن در بیارن.اینم نتیجش
این دو تیم امسال انقدر ضعیف نشدن.این حاصل کار چندین ساله برای این دو تیم هست.اگه تو این چند وقت چند تا قهرمانی هم به دست اوردن فقط و فقط به خاطر اندک بزرگی هست که از قبل داشتن
خدایا خودت به خیر کن خودت به طرفداران این دو تا تیم رحم کن
kia_lazio
20-12-2010, 00:46
سرنوشت استیل آذین رو ببینید. تیم خوبی که به خاطر مخالفت با سرررررررررررر داررررررررر آجرلو و تربیت بدنی و همچنین بودن امثال کریمی و مهدوی کیا که خودتون جریان آخرین بازی ملیشون رو میدونید به این روز افتاد. حالا هم وقتی دایی به امثال کفاشیان ها و سعیدلوها و کلا تربیت بدنی باج نمیده و همیشه با حرف حق حالشون رو میگیره اینجوری کله پاش میکنن. دوما وقتی بودجه کافی نمیدن و دایی مجبور میشه علیرغم میل باطنیش یه سری بازیکن ضعیف بیاره نتیجش همین میشه. جز دو سه نفر مثل رضایی و فشنگچی و ... بقیه همه بنجل به حساب میان. این باختهای پیاپی و انداختن بازی در روز غیر تعطیل اونم ساعت 2 که ملت بعضیاشون سر کارن و خیلی چیزای دیگه همشون """"""" بودار """""" هستن.
big master
20-12-2010, 20:26
اگه قراره بازیکنا همه کار کنن دیگه مربی میخوایم چیکار؟ حالا آقای دایی میره بعد بازی مظلوم نمایی میکنه مگه این بازیکنا با نظر کی اومدن؟ نوری چرا اینجور شد فشنگچی اصلا نمیدونه جاش کجای زمینه پس وظیفه مربی چیه؟
همه اهالی فوتبال دایی میشناسن ...دایی بازیکن بزرگ و نام اشنایی در فوتبال یران و دنیاست ولی دلیل نمشه بنشینه روی نیمکت و موفق بشه ... مثل مارادونا ...چیزی هم ارزش کاسته نمیشه ..ولی مربیگری داستانش جداست ...
دایی منش خودشو داره جای احترام داره ... همه دوستش دارن ولی تاوقتیکه باورکنن منافع باشگاه ضربه نمیخوره ...هر کس دلش میسوزه یاد مصاحبه های دایی در مواقع باخت یا بردهاش بیفته و ببینه چه کولاکی میکرد کی پذیرفتتیمش مشکل داره ؟ (خوببودیم ..دست همرو میبوسم...داوریبد هست ...شما چیزی نمیفهمید ...)هرچیزی حدی داره ...پرسپولیس در تاریخش اینطور نتیجه نگرفته و هوادارن تا این حد صبوری نکردن ...
دوستان عزیز مشکلات دایی یکی و دو تا نیست بگیم حالا ... دایی پخته نشده و خیلی چیز ها را نمیدونه ...الان در اروپا کمبود مربی هست ... یکی هم پیدا بشه دستمزد بالا میگیره واسه چیه ؟ ازبازیکن هابیشتر میگیرن چرا ؟
چون تخصص میخواد ... شوخی نیست ...کت شلوار شیک بپوشی بیایی ژست بگیری و قرداد حرفه ای ببندی ... بازیکن بندازی بیرونو حرف کسی قبول نکنی و بگی من مقتدرم ..
دایی واقعا به این باور درست رسید که داور نمیتونه چها تا گل درست کنه و یا پاسکاری غلط و بازیکن مجبوربه بد بازی کردن بکنه ...
Amir Matador
20-12-2010, 21:03
وقتي اول فصل گفتم پرسپوليس با علي دايي به هيچ جايي نميرسه شايد خيلي ها با من مخالف بودند و گفتند با 1 بازي قضاوت نكن ! نوري و رضايي فقط به خاطر دايي اومدند پرسپوليس ! ولي نديدند كريمي و مبعلي و معدنچي و كاضميان به خاطر دايي نيومدند پرسپوليس !
علي دايي ، كاپيتان اسبق كشور ، آقاي گل جهان و و و . . . درست ولي دليل نميشه مربي خوبي باشه ! آخه 5 تا باخت پشت سر هم تقصير داوره؟
تراكتوري كه ما رو برد تو تبريز از ملوان باخت !
دفعه پيش كه پست دادم گفتم پرسپوليس 3 تا باخت پشت سر هم نداده با علي دايي 4 تا باخت پياپي داد . الان شد 5 تا !
دوست عزیز حالا از بدشانسی ما همه دنبال اینن که دایی رو برگردونن به تیم!!! کار خوبی می کنن که بهش وفادارن ولی به چه قیمت؟؟؟ این تیم نیاز به شوک داره اونم با اومدن یه مربی بزرگ ویه وزنه ی بزرگ روحی رو نیمکت مثل احمدرضا عابدزاده که اول فصل دایی با کاراش تحقیرش کرد اونم به جرم اینکه محبوبترین ورزشکار کشورمونه به جرم اینکه همه دوسش دارن!!!آرزو به دل موندیم که یه فوتبال قشنگ از این تیم پرسپولیس ببینیم.چند مدت دیگه هم لیگ آسیا شروع میشه.حداقل تو بازی با عربها تحقیر نشیم!!!من موندم چرا تو نیم فصلم نتونستیم جزء یه بازیکن مصدوم بازیکن دیگه بگیریم!!!!بقول عادل فردوسی پور کلا همه چیز مشکوکه!!!
alexdelpiero7
20-12-2010, 21:35
به نظر من رفتن دایی هیچ دردی از پرسپولیس دوا نمی کنه !
این تیم از ریشه باید دچار تغییرات اساسی بشه !
بازیکنایی که نه بلدند شوت بزنند نه یه پاس درس درمون بدن به درد لای جرز دیوار هم نمیخورند !
اینا باور کن در حد دسته یک هم نیستند !
کجای دنیا محبوبترین تیم یک کشور 5 تا شکست پشت سر هم میاره ، اون هم با این افتضاح 4تا 4تا !
بازیکن اگه بازیگنه لااقل دو تا پاس میرسونه !
لااقل یه دفع توپ ساده بلده !
این تیم اگه قراره تغییری توش ایجاد بشه اول باید کاشانی بره !
بعد یه سری بازیکن خوب و جوون بیارند !
خوشبختانه دایی هم با بازگشت به پرسپولیس موافقت کرده ! چون رفتنش هیچ دردی رو دوا نمیکنه !
باید یارگیری نیم فصل خیلی خوی انجام بشه والا با این بازیکنا سخت بشه تو لیگ موند !
only red
20-12-2010, 21:45
ایجوری فایده نداره باید یا دنیزلی بیاد یا یه مربی بزرگ خارجی یکی مثل استیلی و .... اینا بدرد نمخورند اگه میخواد یکی از اینا بیان همین دایی بهتر همشون هست !
بازیکنا هم اگه خیلی دلسوز دایی هستند و میخوان برگرده یکم تو زمین بیشتر بدوند تا اینجوری نشه !
کلا فکر میکردم کاشانی مدیر فوتبالی خوبی هست ولی الان به این نتیجه رسیدم مدیری که در خرید عماد رضا از شاهینی که حتی پول بازیکنای خودش رو هم نداده شکست خورد مدیر خوبی نیست و اصلا تو زمینه نقل و انتقال حرفه ای نیست و نمونش خرید همین مهاجم که هپاتیت داشت یا همین دفاع که نیومده مصدومه ؟! یا یادم میاد اول فصل از کریم باقری تو زمینه نقل و انتقال کمک میگرفت؟!
دایی اومد کل مبنای خرید پرسپولیس و سیستمش رو گذاشت روی نوری و رضایی و کمی فشنگچی، فکرش رو نمیکرد که ممکنه نوری و رضایی یه روزی افت کنند و تا اوایل فصل هم عالی بودند و همه گلها رو خودشون میزدند ولی به هر حال الان نوری افت وحشتناکی کرده و در نبود کریم پرسپولیس به مشکل برخورده!
البته با این بازیکنان تو اسیا از گروهمونم بالا نمیایم حتما باید برای اسیا یه مربی خارجی خوب و یه خرید خوب داشته باشیم.
شاید با استعفای دایی وحالا برگشتش به تیم که با اصرار بازیکنا بوده یه شوک به تیم وارد بشه!!!خدایش دایی باید به فکر یه سیستم جدید باشه!!!پرسپولیس با تک مهاجم به هیجا نمیرسه!!!همون طور که ابتدای فصل گفتم اگه یه گلم بخوریم با این مهرها به زحمت میوفتیم.خدا عاقبت وآخرمونو بخیر کنه:27:
big master
21-12-2010, 17:17
فقط دنیزلی ...تقریبا خیلی حیف شد
اما خب به هوادارانی که دلشون واسه علی دایی تنگشده بود خسته نباشید میگم ...
دعای خیرتون جواب داد دایی متحول شد و برگشت حالا همگی مینشنیم و امیدورایم دایی بتواند در فصل دوم سریال همه را وجد و سرور بیاورد
ولی خدایی از گریه چه ها که برنمی اید ...
فردا یه بازی مهم با سایپا داریم دایی هم مشکل پنج باخت متوالی خودشو پیدا کرده وشیث رضایی رو از ترکیب کنار گذاشته!!!آره گفتم شیث یاد اون حرکت اونروزش افتادم که بازو بندی رو که رو بازوهای بزرگانی چون پروین.مایلی کهن.محمد پنجعلی.نادرمحمد خانی.احمدرضا عابدزاده.محمدعلی پیروانی ووو بزرگان دیگه بوده رو یا رو زمین میندازه یا مثل دستبند به مچش می بنده!!!باید باشگاه اون رو جریمه کنه ولی دایی هم نباید تو این شرایط اون رو از ترکیب 18نفره کنار بذاره تا حاشیه ها بیشتر بشه چه خوب بود اون رو روی نیمکت میگذاشت!!!اما پیش خودم فکر می کردم که اگه فردا هم به تیم سایپا ببازیم باز دایی میمونه؟؟!!اونم با اون رکورد استثنایی؟!!ولی خدا کنه فردا رو حداقل مساوی کنیم!!!خسته شدیم از تحقیر!!!یه رو تو ورزشگاهها برای تحقیر استقلالیا فریاد میزدیم 6تای 52!!!ولی با این پنج باخت بدجور رومون کم شده!!!ولی بازم جواب داریم براشون!!!ولی به قول دوستم که میگی کل بازیای لیگو ببازیم ولی دربی رو ببریم.آره ولی دربی نزدیکه وتیمم شرایطش اینطور!!!خدا به دادمون برسه بااین مدیریت!!!
فردا يه باري خاص واسه دايي پرسپوليس و هواداراست هر چي اتفاق ناجور و منفي براي 1 تيم تو چند سال ممكنه بيفته تو 1 نيم فصل رنگ قرمز به خودش ديد ....
دايي استعفا داد وبرگشت اصلا به دلايل استعفا وبرگشتش كار ندارم ولي همين كه فردا رو نيمكت ميشينه نشون ميده چقدر شخصيت ماجراجو و ريسك پذيري داره اخه شما 1 نفر ديگه سراغ دارين كه تو اين وضعيت دوباره بياد سر تيمش؟:297:
بعضي سايتا امروز گفتن پرسپوليس باتغييرات زيادي نسبت به بازي قبل وارد زمين ميشه و بازيكنايي مثل شيث-نورمحمدي-فشنگچي-علي عسكر تو تركييب نيستن:5:
اگه اين طور باشه ديگه بازيكن كم كار وبي غيرت فعلا رو اعصاب ملت يه قل دوقل بازي نميكنن
به شخصه كاملا به اينده اين تيم اميدوارم وبازگشت دوباره دايي رو اند لوتي گري ميدونم:قلیون:
reza ghermez
23-12-2010, 10:19
من تنها به حبیب کاشانی امیدوارم اگر یادتون باشه سالی که توی اهواز 4تا گل خوردیم مجید جلالی بعدها در برنامه نود گفت من باتیم پرسپولیس به تهران بازگشتم و با مشاهده صحبت های کاشانی احتمال بازگشت پرسپولیس به شرایط آرمانی را دادم حالا هم تقریبا یه موقعیتی مثل اونه حاج حبیب می تونه حاشیه ها را جمع کنه همون جور که سال قبل و سه سال قبل نشون داده.راجع به ترکیب هم باید دایی دست ببره توی ترکیب اصلی تا چند تا بازیکن بفهمند تحت هر شرایطی درون ترکیب نیستند ولی دوباره نیاد یه بازیکن را اخراج کنه چون حاشیه پشت حاشیه میشه. این بازی یه بازی حیثیتی برای شهریار هم هست چون تقابل با مایلی کهن خودش کلی چیزه.
به نظر من دایی خیلی زودتر ازاین حرفها باید بازیکنای کم کارو میذاشت کنار نه اینکه بعداز5باخت به این فکر بیوفته!!!وتازه هم بیاد تهدید به این کار کنه!!!نه اون رو عملی کنه!!!ما هوادارها راضی هستیم بچه های امید بیان بازی کنن!!!حداقل زورمون نمیشه که مثل فلان بازیکن با خدا تومن بیاد توزمین راه بره!!!خدا کنه بچه ها امروز غیرت کنن بازی رو ببرن حتی اگه شده برای حفظ آبروی مرد بزرگی چون دایی.
Artilleros
23-12-2010, 13:15
خیلی امیدوارم به این بازی
اون کار دایی یه شوک خوب بود واسمون و میتونیم امروز مایلی کهن و تیمشو ببریم
اون چند نفری هم که نیستن جای خوشحالی هست که جاشون امید ها اومدن
امیدوارم تریکب امروز جواب بده
خوشبختانه تونستیم این بازی رو ببریم واون ناکامی ها رو پشت سر بذاریم.پرسپولیس امروز خیلی حساب شده بازی کرد.سپهر هم بعنوان یه کاپیتان ویه بازیکن باتجربه تونست تیم رو خوب تو زمین هدایت کنه.آرفی هم باز بااین گلی که زد نشون داد که حقش ذخیره بودن نیست!!!در کل امروز بازیکنان بیشتر به کارهای تیمی رو اورده بودن واز تک روی های بازیای قبل خبری نبود!!!خدا کنه بازیای بعد بهتراز اینا بشیم ولی اونچه مسلمه اینه که پرسپولیس باروزای اوجش خیلی فاصله داره.اما اینم بگو بیشتر از اینکه بخاطراین برد خوشحال باشم برای دایی خوشحالم که یه بازگشت باشکوه داشت!!!به هواداران پرسپولیس وشهریار این برد رو تبریک میگم:177:
HAMID BARCA
23-12-2010, 17:59
علییییییییی داییییییییییییی
بالاخره بردیم بازی زیاد خوبی انجام ندادیم ولی با گلزنی مهاجم خوبمون آر فی جی تونستیم بازی رو ببریم این برد از ته قلب به همه هواداران باغیرت تیممون تبریک میگم
Artilleros
23-12-2010, 19:05
بازی خوبی نکردیم امروز و یک بازی سرد رو شاهد بودیم اما نتیجه خیلی خوب بود و تونستیم با گل آرفی که به نظر من با اینکارش میتونه بعدا و در بازی های بعد تو ترکیب اصلی باشه بازی رو ببریم
بیشتر از همه برای علی دایی دلم میسوخت کاری ندارم به نتایجش اما واقعا این دوران بهش سخت گذشت
امیدوارم تو تعطیلات درست بازیکن بگیریم
و بعد تعطیلات هم بتونم تیم خوبی داشته باشیم تو آسیا
:1:
H U N T E R
23-12-2010, 19:06
منم به همه هواداران این برد شیرین رو تبریک میگم .... انشاالله این برد مقدمه بردهای دیگر با علی دایی باشه.
آرفی تو این بازی طوفانی ظاهر شد و از همون اول که وارد زمین شد میشد حدس زد که برای زدن گل اومده. :heart:
تماشاگران در یک حرکت خود جوش شعار >> لیدر بی تعصب نمی خوایم نمی خوایم<< سر دادند.... دمشون گرم!! :d0s69thbefhifftitrz
L . F . C
24-12-2010, 10:55
سلام منم این برد رو به همه دوستان پرسپولیسی تبریک میگم
امیدوارم این برد زمینه ای برای برد های دیگه و برگشتن به مدعیان باشه !
چیزی که پرسپولیس د راین بازی داشت و در دیگر بازی های فبلی نداشت انگیزه و در اختیار تیم بودن تمام بازیکنان بود !
ولی نباید چشم ها رو به واقعیت ها بست !
تیم ما دیروز هیچ تاکتیک درست حسابی برای رسیدن به دروازه حریف نداشت و گلی هم که به ثمر رسید روی تیزهوشی آرفی و سانتر زیبای نوروزی بود !
در هر حال منم مثل همه شما فقط دعا میکنم که پرسپولیس به روز های اوج خودش در اوایل فصل برگرده و تمام حواشی از بین بره
به امید موفقیت پرسپولیس
یه کار مثبت دایی تو این بازی این بود که بعد مدتها به این موضوع پی برد که بازوبند باید رو دست یه بازیکن باتجربه باشه که دیگر بازیکنا هم توزمین ازش حرف شنوی داشته باشند وهم بتونه تو زمانهای بحرانی تیم رو تو زمین به خوبی مدیریت کنه.انشالله بتونیم توبازیای بعدی هم شرایطمون رو بهتر کنیم
totti=love
24-12-2010, 11:59
منم این برد رو تبریک میگم. تیم نیاز به این برد داشت. پرسپولیس از لحاظ فنی پایین هست اما نه به اندازه ای که 4تا از صبا بخوره. دلیل اصلی باختهای سنگین پرسپولیس افت روحی بازیکنان بخاطر باختهای نابحق مقابل ملوان و استقلال بود. باید برا سومی و جام حذفی بجنگیم. با این بازیکنا و مربی امیدی به لیگ قهرمانان نیست. به امید موفقیت تیم پرسپولیس
این برد و تعطیلی لیگ خیلی میتونه به تیم در نیم فصل دوم کمک کنه علی دایی باید بفهمه که تیم با کنار گذاشتن یکی دو تا بازیکن بهتر نمیشه.
H U N T E R
24-12-2010, 13:05
یه کار مثبت دایی تو این بازی این بود که بعد مدتها به این موضوع پی برد که بازوبند باید رو دست یه بازیکن باتجربه باشه که دیگر بازیکنا هم توزمین ازش حرف شنوی داشته باشند وهم بتونه تو زمانهای بحرانی تیم رو تو زمین به خوبی مدیریت کنه.انشالله بتونیم توبازیای بعدی هم شرایطمون رو بهتر کنیم
اون موقعی که دایی، شیث رو به تیم راه نمی داد همین شما بودی که میگفتی دایی باید کناره بره و فلان و بهمان!!! بگذریم که سر اومدن شیث و رفتن دایی چه جنجالی به پا کرده بودی !
حالا میگی خوب شد دایی فهمید بازو بند رو به کی بده!!!!!!!!!!!:laugh4::laugh4::laugh4:
منبع:
پست اولت تو این صفحه :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
و پست اول و دومت تو این صفحه :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
تبريك بابت برد....براي دايي خيلي خوشحالم
as-roma_4ever
24-12-2010, 13:44
رختکن پرسپولیسی ها بعد از برد سایپا
United's Amonrist
24-12-2010, 15:05
پرسپولیس با این برد قبل از تعطیلات روحیه گرفت و می تونه به جایگاه اصلی خودش بر گرده.
اگه بازی با استقلال رو (24 دی) ببره دهن همه دیگه بسته می شه و کسی نمیتونه به داییگیر بده.
به امید ادامه روند پیروزی های پرسپولیس
[QUOTE=PERSPOLI3TE;496266]اون موقعی که دایی، شیث رو به تیم راه نمی داد همین شما بودی که میگفتی دایی باید کناره بره و فلان و بهمان!!! بگذریم که سر اومدن شیث و رفتن دایی چه جنجالی به پا کرده بودی !
حالا میگی خوب شد دایی فهمید بازو بند رو به کی بده!!!!!!!!!!!
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________
آقای باهوش بحث بیرون انداختن یه بازیکن وتیم رو به حاشیه کشوندن کجاو بحث دادن بازو بند به یه بازیکن باتجربه کجا!!؟؟من برعکس شما پرسپولیس واسم مهمتر از هرچیه.هم ازشیث انتقاد می کنم وهم از دایی.:271:اخراج شیث اشتباه بود واشتباه تر از اینا دادن بازوبند به دوتا کم تجربه مثل حقیقی وشیث بود.مطالبو درست بخون بعد خوب هضمشون کن بعدم خوب فکرکنو نقلو قول بذار:susel:
و سرانجام پرسپوليس برد:41:
با اين برد استرس از روي كادر فني وبازيكنا برداشته شد ونفس راحتي كشيدن
تو چهره بازيكنا به وضوح ميشد ترس-هيجان- استرس- انگيزه و تعصب رو يه جا ديد
ارزش اين برد كمتر از داربي نبود .
نكته بسيار + اين بازي تشويق همه جانبه كادر فني و بازيكنا بود كسب اين برد و شرمع تعطيلات طولاني مدت نيم فصل ميتونه باعث ارامش و امادگي بهتر بازيكنا بشه و در نيم فصل دوم تيم متفاوتي رو شاهد باشيم:قلیون:
H U N T E R
24-12-2010, 16:55
آقای باهوش بحث بیرون انداختن یه بازیکن وتیم رو به حاشیه کشوندن کجاو بحث دادن بازو بند به یه بازیکن باتجربه کجا!!؟؟من برعکس شما پرسپولیس واسم مهمتر از هرچیه.هم ازشیث انتقاد می کنم وهم از دایی.:271:
خیلی جالبه کسی که پرسپولیس واسش مهمه چرا همش حاشیه سازی میکنه؟!!! این جوریشو ندیده بودم که به لطف شما ...
یه هوادار خوب و با تعصب که تیم خودشو به توپره نمی بنده!!!!!!!!!
اخراج شیث اشتباه بود واشتباه تر از اینا دادن بازوبند به دوتا کم تجربه مثل حقیقی وشیث بود.
این نظر شماست که حقیقی و شیث نباید بازوبند کاپیتانی رو ببندند !!! بنا نیس که شما هر چی گفتی همون نظر درست باشه!! و البته به نفع پرسپولیس!! +:42:+
مثل اینکه بحث من و شما به نتیجه ای نمیرسه بنابراین این آخرین نقل قولی بود که از شما گذاشتم ، از این به بعد می تونید به هیچ مزاحمتی مطالب خودتنو قرار بدید!:125e:
big master
24-12-2010, 19:00
تبریک میگم بردیم !!
ولی فقط بردیم و اقای دایی با خیال راحت میتونه حداقل 40 روز دیگه با تیم بدون درد سر کار کنه چون یک بازی برده ...:thumbsup:
نمیدونم بر وبچی که فوتبال اروپا عین کف دست میشناسن نظرشون چیه ...البت فکر کنم دیدگاه خوب و حرفه ای شون باعث شده دیگه به فوتبال ایران فکر نکنن و کلاوقت نذارن ... اما خب نمیدونم با سیستم غیرتی بجنگ تا کجا میشه پیش رفت و ایا مسایل فنی هم در فوتبال مهم هست یا نه !
برام جالبه بدونم ...چون تیم از نظر فنی ...
تیم خیلی استرس داشت و نمی تونست که کارهای تاکتیکی رو توی زمین پیاده کنه.
ولی باز خوب بود که بعد 5 هفته از بحران خارج شدیم.
خب بعد از دو ماه سر و کلمون پیدا شد!
از شرایط پرسپولیس که همه با خبر بودیم سایپا هم اوضاع و احوال زیاد جالبی نداشت و واسه اینکه مثل الان یکی از کاندیدای سقوط نباشه نیاز به برد داشت. از همه اینا گذشته این جنگ و جدل دایی مایلی هم وجود داشت و دیگه بدتر.
دقیقا پیشبینی چنین روندی از بازی رو داشتم واسه همین از پیشبینی این بازی 7 امتیاز گرفتم! چیزی که نیاز داشتیم تو دقایق ابتدایی و حتی نیمه اول آرامش دادن به بازی بود که این موضوع پارامترهای مختلفی رو میطلبه. یکی از مهمترین عواملی که میتونه روند بازی رو برای تیمی که دچار استرس هست مالکیت توپ هست.وقتی توپ در اختیارت باشه حتی اگه نتونی موقعیت ایجاد کنی میتونی کنترل بازی رو به دست بگیری و بالاخره ضربه نهایی رو بزنی. این دقیقا همون چیزی بود که تیم بهش نیاز داشت و بهش رسید تو این بازی. با تمام اشکالاتی که هنوز وجود داشت اما همین که تو طول 90 دقیقه حتی یک اشتباه خطرناک تو یک سوم دفاعی انجام ندادیم نشونه ی خوبی هست.
اینکه میگن تجربه عامل موثری هست واسه هر کاری همینه. بازیهای قبل دایی یه اشتباه خیلی ریز انجام میداد. اشتباهش هم این بود که تو خیلی از بازیها میومد یه دفاع مرکزی تخصصی رو میبرد تو پست دفاع کنار به این امید که تو کارهای دفاعی موفق تر باشه اما هر بار اینکارو انجام داد بدتر بازی رو وا دادیم. حداقل 3 بازی رو خودم یادمه که با بردن مجتبی شیری به دفاع کنار بازی رو از دست دادیم. اما اینبار این اشتباه رو نکرد و ابی شکوری هر چند که از آمادگی دوره رو گذاشت بک چپ و نتیجه ی بهتری هم گرفت. علی رضا محمد هم من راجع بهش بحث دارم که آخر کار میگم.
نکته ای که هنوز برام قابل هضو نیست اینه که چرا تیاگو باید ذخیره بادامکی و شیری باشه!!! چند بار گفتم کلا من با کارهای دایی مشکل ندارم اما این یکی رو نمیتونم هضم کنم. مجتبی شیری بازیکنی هست که تموم شده.با دقت اگه حرکاتشو دنبال کنی یه رفع تکلیفی محض تو بازیش دیده میشه، اصلا براش مهم نیست پاسش به مقصد میرسه، شوتش کجا میره فقط میخواد توپو از خودش دور کنه. بادامکی هم که کلا هیچی. اما تیاگو یه بازیکن سر بالا، بازیساز، با دقت و درصد اشتباهاته کمتره که بلافاصله وقتی اومد تو بازی به همراه آرفی جریان بازی کلا تغییر کرد و گل رو زدیم.
متاسفانه باید اعتراف کنم از نظر فردی تیممون بازیکنای مناسبی رو در اختیار نداره. خیلی از بازیکنامون ذاتا بازیکنان کم استعدادی و کم پتانسیلی تو فوتبال هستند. نمونش هادی نوروزی که سنتر فورواردمونه. اگه برای یه سنتر فوروارد 5 آیتم رو معین کنی نوروزی هر 5 تاشو داره، اما اگه بخوای از بین 1 تا 10 به هر کدوم از این 5 آیتم نمره بدی بعید میدونم بالاترین نمرش تو یکی از آیتم ها 4 باشه! در صورتی که یه بازیکن اگه تو 2 آیتم 0 باشه اما 3 آیتم بالای 7 8 داشته باشه خیلی موثر تر میتونه باشه برای یه تیم بزرگ. خیلی ساده بگم بازیکنی مثل نوروزی بازیکن نسبتا کامل اما ضعیفی هست برای پرسپولیس. این فقط یه مثال بود خیلی از بازیکنامون چنین مشکلی رو دارند.
جالب ترین بخش کار اون شعار لیدر بی تعصب بود! از آدمای بی وجدان، بوقلمون صفت و نون به نرخ روز خور خیلی بدم میاد. نمونه ی بارزش همین لیدرهایی هستند که نیازی به معرفی ندارند. آخر کار تو دهنی خوبی بهشون زدند با شعر لیدر بی تعصب نمیخوایم نمیخوایم.
اون قضیه ای که گفتم درباره علی محمد میخوام بگم هم تو ارتش سرخ میگم:D هم طولانی شد هم به این تاپیک مربوط نمیشه.
پ.ن: راستی صاحب تاپیک زندست؟:D یه حذفی ویرایشی تخلفی چیزی بده بچه ها بفهمن نفس میکشی هنوز:D
[QUOTE=PERSPOLI3TE;496339]خیلی جالبه کسی که پرسپولیس واسش مهمه چرا همش حاشیه سازی میکنه؟!!! این جوریشو ندیده بودم که به لطف شما ...
یه هوادار خوب و با تعصب که تیم خودشو به توپره نمی بنده!!!!!!!!!
این نظر شماست که حقیقی و شیث نباید بازوبند کاپیتانی رو ببندند !!! بنا نیس که شما هر چی گفتی همون نظر درست باشه!! و البته به نفع پرسپولیس!! +:42:+___عزیزم برو یه کم از فوتبال بفهم بعد بیا با ما بحث کن!!!به نظرم تو هنوز معنی انتقاد وتخریب رو نمیدونی.اشکال نداره سنتون یه کم بره بالا وچهارتا بازی بیشتر ببینی کم کم یه چیزایی حالیتون میشه.بحث بازوبندم حرف من نبود حرف بزرگانی چون پنجعلی وعابدزاده بود.البته اگه اینارو بشناسی.خدارو شکر همه قداست بازوبند پرسپولیس رو میدونن ومیدونن که واسه به دست اوردن این بازوبند باید جنگید.بای
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1