PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گل ها و کلیپ های آندرس اینیستا.

AriaN-B
24-07-2010, 22:52
.:. مهارت های دیدنی آندرس اینیستا .:.

[Only registered and activated users can see links]

کلیپی بسیار زیبا، جذاب و تماشایی از مهارت های آندرس اینیستا، ستاره اسپانیایی بارسا براتون آماده کردم که با کیفیت متوسط می تونید از سه لینک متفاوت دریافت کنید و لذت ببرید.

مدت زمان کلیپ 2 دقیقه و 35 ثانیه هست؛ این کلیپ در سایت یوتیوب از محبوبیت بالایی برخورداره و دیدنش به همه علاقه مندان به این بازیکن محبوب توصیه میشه!

پسورد ویدئو: [Only registered and activated users can see links]

امیدوارم خوشتون بیاد!

==--==--==--==--==--==--==--==--==--==--==--==-==--==--==--==

حجم فایل: 12 مگابایت

FileAve ([Only registered and activated users can see links]) ==--== RapidShare ([Only registered and activated users can see links]) ==--== FileHosting ([Only registered and activated users can see links])

([Only registered and activated users can see links])
توجه کنید که برای استفاده از فایل ها نیاز به برنامه winRAR خواهید داشت!

kiavash13
14-09-2010, 14:59
سلام خیلی ببخشید ولی من دارم با اجازاه یه سری افکت رو این کلیپ فوق زیبا میزارم االبته اگه اشکالی نداشته باشه.

F . C . B
12-09-2011, 00:36
یه کلیپ زیبا از اینیستا.

امیدوارم لذت ببرید.

mediafire ([Only registered and activated users can see links])

LIONEL_MESSI_10
17-12-2011, 15:37
مقایسه حرکات آندرس اینیستا و اوزیل 2012-2011

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

برای مشاهده منبع کلیپ به اینجا بروید = BARCAPROXY.MIHANBLOG.COM ([Only registered and activated users can see links])

دانلود کلیپ مقایسه حرکات آندرس اینیستا و مسوت اوزیل / 71 مگ / بیش از 4 دقیقه ([Only registered and activated users can see links])

:13:

feri71
25-12-2011, 23:58
گلچینی از بهترین گلها و حرکات آندرس اینیستا با کیفیت عالی HD

یه کلیپ دیدنی به همراه آهنگ زیبا از مهارت ها و گلهای آندرس اینیستا که امیدوارم ببینید و لذت ببرید.

::دانلود از طریق لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links] Feri71.flv)::

حجم : 29 مگابایت