توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما بهترین بازیکن استقلال در فصل جدید کدامیک است؟
سلام. وقت بخیر.
به پیشنهاد Rabin ([Only registered and activated users can see links]) عزیز تصمیم گرفتم این نظرسنجی رو راه اندازی کنم تا تنوعی در بحثها صورت بگیره و بتونیم با استفاده از اون از نظرات کاربران محترم مطلع بشیم.
پس لطف کنید و ضمن انتخاب یک گزینه در موردش توضیح لازم رو هم بدین. فقط خواهشم اینه که از بحثهای تعصبی و بدون توجه به مسائل فنی خودداری کنید که در صورت برخورد حذف خواهد شد!
ممنون. :72:
Milad Peser
21-07-2010, 23:16
خب اين نظر هايي كه دوستان ميدن ميتونه فقط در حد پيش بيني باشه چون هنوز ليگ شروع نشده و نمشه گفت كدوم بازيكن ميتونه كارايي بهتري داشته باشه.
راي دادن به يك بازيكن بسيار سخته ولي من از بين همه ي گزينه كه بيشترشون شايستگي اين رو داشتند به مجتبي جباري راي دادم.
بازيكني كه اگه اين فصل دچار مصدوميت نشه ميتونه كارايي بسيار خوبي برامون داشته باشه چون در نبود بازيكنان بازي سازي از جمله جانواريو و كاظمي و حيدري و حتي اكبر پور همه ي نگاه ها به اين بازيكنه
مطمئنن با اماده بودن اين بازيكن استقلال هم اماده چون از نظر من جبازري يكي از بهترين هافبك هاي بازي سازه كه اگه مصدوميت لعنتي گريباگيرش نميشد به احتمال خيلي زياد الان در ليگ هاي معتبر اروپايي بازي ميكرد.
اميدوارم كه اين فصل همه ي بتازيكنان استقلال خوب باشن چون با يك بازيكن خوب نميشه قهرمان ليگ شد.
به اميد قهرماني :boghz:
ESTEGHLAL F.C
21-07-2010, 23:26
به نظر من مجتبی جباری و میلاد میداوودی
خب با تشکر از آرمین عزیز
دلم میخواد فرهاد این فصل هم مثل فصل پیش بهترین بازیکن استقلال باشه
راستش زیاد به مجتبی جباری امیدوار نیستم از طرفی فکر کنم بعد ازفرهاد میداوودی
هم میتونه یکی از بهترین بازیکنای استقلال باشه
امیدوارم انقدر بازیکنا این فصل خوب باشن که در پایان فصل اگه همین نظر سنجی رو بذازیم انتخاب یک نفر خیلی سخت باشه
.:HoomaN:.
22-07-2010, 00:53
جباری گزینه اولم هست چون با این امادگی که من تو تمرین و بازیهای دوستانه ازش دیدم خیلی امسال بهمون کمک میکنه
بعدشم میداوودی
SASAN TORRES
22-07-2010, 00:59
به نظر من فرهاد مجیدی مثل فصل گذشته میتونه برای استقلال بدرخشه...
مبعلی هم اگه آماده باشه میتونه خیلی برای استقلال مفید باشه ...
خارجیا رو که هنوز بازیشونو ندیدم ... جباری هم اگه مصدوم نشه بهترین بازیکن ایرانه ولی حیف که زیاد قدرت بدنی ش پایینه.
alireza77777m
22-07-2010, 11:26
به نظر من میداوودی و مبعلی چون سال اولشون هست نمی تونن زیاد بدرخشن.من فکر می کنم این فصل وحید طالب لو و فرهاد مجیدی بهترین نمایش رو داشته باشن،چون وحید طالب لو از پارسال انگیزه ی بالایی داره که بتونه گل نخوره.فرهاد هم که همیشه آماده است.:d0s69thbefhifftitrz
به نظر من امسال استقلال بازیکن ستاره نداره که بار تیمو به دوش بکشه چون تیم همگنه
IMAN.BestBoY
22-07-2010, 13:17
ولی به نظر من میلاد میداوودی امسال در استقلال همه کار خواهد کرد و خیلی ها رو نیمکت نشین می کنه البته اگه باند بازیها و اعمال نفوذها روی مظلومی موثر واقع نشه
ESTEGHLAL F.C
22-07-2010, 13:31
جالب بدونید که مجتبی جباری در سه بازی تدارکاتی چهار گل زده
سلام
به نظر من كه مجتبي جباري
چون
"هر وقت اماده بوده تيم هم خوب بازي كرده و بهترين بازيكن اين دهه استقلال بوده(حيف كه زياد مصدوم شد)
MR.EDIPO
22-07-2010, 14:00
مثل هر سال وحيد طالب لو بعد جباري و مجيدي.اميدوارم خريدهاي امسال جاي از دست رفتگان پارسال رو بگيرند.
khaf Esteghlali
22-07-2010, 17:37
مجتبی جباری
KiAn MuNiCh
22-07-2010, 19:00
اگه ميخواستيم خرافاتي باشيم بايد ميگفتيم آرش ولي فكر كنم ديگه از خرافات هم گذشته اين بشر.به نظرم امسال هم به گندي سالهاي درميون پيش ميتونه باشه.
ولي خب وسط زمين فقط يه نفرو داريم كه به احتمال زياد همه كارست و اونم مجتبي جباريه.بين جباري و مجيدي و ميداوودي گير كرده بودم كه گفتم راي به جباري بدم.ولي اين 3تا مثل مثلث برمودايي ميشن كه تمام تيماي ليگ برتر و آسيا رو تو خودشون محو ميكنن.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1