PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :★:★ دانلود ویدئوهای ویژه ورزشی ★:★: ( اشتباه فاحش داوری )

ITALIANO
17-07-2010, 18:40
"به نام خدا"

سلام خدمت همه دوستان عزیزم...

از امروز قصد دارم تقریباً هرروز یا دو روز یک بار و هر موقع که فرصت کنم در این تاپیک براتون ویدئو های ویژه و جالب ورزشی که بیشترش به فوتبال اختصاص خواهد داشت ، بزارم که امیدوارم لذت ببرید...
در هر پست شاهد یک ویدئوی جذاب و دیدنی خواهید بود...

"تمامی ویدئوها ، ویدئوهایی هستند که از 8 9 سال پیش شروع به دانلودشون کردم تا الان!"

ازتون خواهشمندم در این تاپیک به هیچ وجه پستی داده نشه تا نظم خوبی پیدا کنه این تاپیک! ممنون از حسن توجهتون...

:72:

در اولین پست ویدئویی امروز...

یک ویدئوی بسیار جالب و فوق العاده براتون میزارم از بازیکنی به نام مارتین پالرمو...
جالبیه این ویدئو به این دلیل هست که به واسطه این فیلم ، نام مارتین پالرمو در کتاب گینس ثبت شده است!

موضوع : خراب کردن 3 پنالتی در یک بازی!

این ویدئو مربوط میشه به کوپا آمریکای 1999 که آرژانتین در مقابل کلمبیا با نتیجه سه بر صفر مغلوب میشه! یادمه اون دوران پالرمو شماره ی 9 آرژانتین رو می پوشید...تو این بازی آرژانتین به سه ضربه پنالتی میرسه که هر سه تاشو مارتین پالرمو میزنه و هر 3 تارو هم خراب می کنه! نکته جالبش اینه که هر 3 پنالتی رو هم خودش میگیره...

بیش از این منتظرتون نمیزارم ، میتونید ویدئو رو با کیفیت خوب از لینک های زیر دانلود کنید...

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])l Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) l FileFactory ([Only registered and activated users can see links]) l Bodongo ([Only registered and activated users can see links])

ITALIANO
18-07-2010, 12:35
دومین پست ویدئویی...

یک ویدئوی کمیاب!! یا بهتره بگم نایاب...
موضوع : کتک کاری کایرون دایر و لی بویر (دو بازیکن خودی...)

این ویدئو مربوط میشه به دیدار دو تیم نیوکاسل و استون ویلا در سنت جیمز پارک!! استون ویلا بازی رو 3-0 برد!! با اینکه داوری بازی هم کمی مشکوک بود ولی خوب...دو پنالتی محرض رو داور میتونست برای نیوکاسل بگیره که نگرفت...در حالی که بازی در جریان مستقیم هست ، این دو بازیکن به شکل عجیبی باهم به کتک کاری می پردازند!!
این درگیری مربوط به دقیقه 83 بازی میشه که با فشار روانی که روی دو بازیکن شکست خورده هست ، این اتفاقات هم طبیعی به نظر میرسه...

یادش بخیر ، یادمه سر این اتفاق اونطرف تیری هانری هتریک کرده بود که آرسنال موفق شده بود با نتیجه 4-1 نوریچ رو ببره!...

بیش از این منتظرتون نمیزارم ، میتونید ویدئو رو با کیفیت خوب دانلود کنید...

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])l Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) l Bodongo ([Only registered and activated users can see links]) l Uploaded.to ([Only registered and activated users can see links])

ITALIANO
19-07-2010, 11:40
سومین پست ویدئویی...

خوب قصد دارم در این پست ، یک گل کمیاب و جالب توجه رو براتون بزارم...
موضوع : گل فرانچسکو تولدو به یوونتوس!!

کمتر پیش میاد یک گلر ، موفق بشه دروازه تیم مقابلش رو باز کنه ، ولی فرانچسکو تولدو موفق به انجام این امر شد...
بازی حساس اینتر یوونتوس که در مئاتزا برگزار میشد ، یووه با نتیجه یک بر صفر پیش بود که اینتر در نود و سومین دقیقه با سانتر عالی امره و گلزنی تولدو موفق شد به بازی برگرده!
از این دست گلها زیاد اتفاق میفته...با دیدن این گل من بیشتر یاد اون گل مارکو آملیا (دروازبان لیورنو) تو جام یوفا به پارتیزان بلگراد افتادم که اون بازی هم به تساوی کشید...
بیش از این منتظرتون نمیزارم ، این گل به نظرم بهترین ورژن موجود در نت هست!! کیفیتش خوبه و با گزارش روبرتو اسکارپینی (گزارشگر شبکه اینتر) میتونید از لینک های زیر دانلود کنید!!

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])l Megaupload ([Only registered and activated users can see links])l FileFactory ([Only registered and activated users can see links])l Uploaded.to ([Only registered and activated users can see links])

ITALIANO
28-07-2010, 16:07
چهارمین پست ویدئویی...

خوب تو این پست قصد دارم یک ویدئوی جالب و در اصل تکرار اشتباه فاحش داوری در بازی انگلیس و آلمان رو بزارم...
موضوع : گل استثنایی رابینسون و اشتباه فاحش داوری!

تو بازی منچستر و تاتنهام ، اشتباه عجیب داوری در دقیقه 90 باعث فرار منچستر از یک شکست خانگی میشه! رابینسون بازیکن تاتنهام از وسط زمین توپ بلندی رو به سمت دروازه منچستر شلیک میکنه که با اشتباه باورنکردنی روی کارول ، توپ چند متر از خط رد میشه ولی داور در عین ناباوری گل رو نمی پذیره...

بیش از این منتظرتون نمیزارم ، میتونید ویدئو رو با کیفیت خوب دانلود کنید...

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])l Uploaded.to ([Only registered and activated users can see links]) l FileFactory ([Only registered and activated users can see links])