توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : @@@ کلیپ زیبای گلهای جام جهانی 2010 از مرحله 1.8 نهایی تا فینال @@@
Mohsen_Bar3lona
13-07-2010, 12:14
[Only registered and activated users can see links]
به نام خدا
جام جهانی تمام شد و مطمئنا دل هممون براش تنگ خواهد شد خصوصا این یه ماه اولی که خیلی سخته.جام جهانی 2010 با همه جذابیت هاش ، خوبیاش ، بدیاش ، صدای گوش خراش اما دوستداشتنی وو وو زلا هاش ، داوری های مزخرفش ، ناکامی اکثر شماره 10 هاش ، کل کل هاش ، گریه هاش و شادی هاش و خلاصه همه و همه ... به اتمام رسید و مثه همیشه خاطرات بیاد ماندنی ای بجا گذاشت.
تصمیم گرفتم از گلهای مرحله یک هشتم نهایی تا فینال کلیپی تهیه کنم که بالاخره دیشب تموم شد.اینکار خیلی طول کشید تا اینکه بعد فینال ویدئو های مربوط به فینال رو هم بهش اضافه کردم.گل ها با گزارش فارسی و یک آهنگ ورزشی در زمینه بهمراه صحنه های حساس و منحصر به فرد بعضی از بازی ها بهمراه شیرین کاری های خودم رو کنار هم گذاشتم و این کلیپ ساخته شد.این کلیپو بیشتر به اونایی توصیه میکنم دانلود کنن که توی این مدت علاقه ای به دانلود گل های فارسی از شبکه 3 نداشتن.چون همش خاطره میشه خودم از وقتی از کار درومده بارها و بارها تماشا اش کردم و واقعا ازش لذت می برم.تمامی ویدئو ها و کارهای انجام شده بروی کلیپ از خودم بوده و سعی کردم کلیپی رو از کار در بیارم که بتونه خاطرات جام جهانی رو برامون زنده نگه داره.
(عجب هندونه هایی گذاشتم زیر بغل خودم:6qwup3:)
امیدوارم همتون دانلودش کنید و ازش لذت ببرید.خدا کنه خوشتون بیاد.یکمی حجمش بالاست ولی کیفیتش بسیار خوبه و با همون کیفیت 1400 کیلو بایت همیشگی زدم که چیزی کم نداشته باشه.میخواستم کیفیت اصلی هم بذارم که حجمش چیزی در حدود 1.2 گیگ شد که خیلی افسانه ای میشد دیگه واسه همین بی خیالش شدم.
فکر نمیکنم کسی از دانلود کردن این کلیپ پشیمون بشه.
برای سهولت در دانلود لینک مستقیم متفرقه گذاشتم اما محدودیت زمانی داره.یک هفته مهلت دارید که از لینک های مستقیم زیر استفاده کنید.هفته آینده سه شنبه (29 تیر ماه) لینک های مستقیم از دسترس خارج خواهند شد.
[Only registered and activated users can see links] AVI - x264 | TV 3 | 240 MB | 21:48 | 1400 Kbps [Only registered and activated users can see links]
Part 1
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]%21download%7C970tl%7C3946131605%7Cwc2010_goals_a fter_1.8__by_mohsen_bar3lona.part1.rar%7C100000%7C R%7E2DA1CFD16BE9609EF722D3F1ED9E6A1D%7C0%7C0)| MEDIAFIRE ([Only registered and activated users can see links])| 4SHARED ([Only registered and activated users can see links])| EMBEDUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
Part 2
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]%21download%7C242tl%7C4179389683%7Cwc2010_goals_a fter_1.8__by_mohsen_bar3lona.part2.rar%7C100000%7C R%7E9612E7BDB6B80A4F16969E2FEC1BBFFE%7C0%7C0)| MEDIAFIRE ([Only registered and activated users can see links])| 4SHARED ([Only registered and activated users can see links])| EMBEDUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
Part 3
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] ar)| MEDIAFIRE ([Only registered and activated users can see links])| 4SHARED ([Only registered and activated users can see links])| EMBEDUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])
Password : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
لینک ها تصحیح شد
reuploaded
بچه ها توی این مدت اگر کمی کاستی از من
در قرار دادن گل های جام جهانی دیدید مارو عفو کنید
پیروز باشید
ArtesheSorkh
13-07-2010, 12:28
محسن جان کلیپت را دیدیم و لذت بردیم ... ولی بسی حجمش زیاد بود ...
ترکیب تصاویرت با آهنگ متنش واقعا عالی بود ...
من به همه پیشنهاد میکنم دانلودش کنند ...
در ضمن اگه تونستم برای دیال آپی ها کیفیت پایینشو میزارم
Mohsen_Bar3lona
13-07-2010, 12:36
فقط نمیدونم چرا باز صداش کمی جلو و عقب شده ... از بچه های درخواست دارم فعلا دانلود نکنن تا این مشکلو حل کنم ...
ویرایش :
کلیپ سالم هست و صداش مشکلی ندارد ... :2qcmh45:
ArtesheSorkh
13-07-2010, 12:43
فقط نمیدونم چرا باز صداش کمی جلو و عقب شده ... از بچه های درخواست دارم فعلا دانلود نکنن تا این مشکلو حل کنم ...
من که دانلود کردم .. هیچ مشکلی نداشت؟؟:164:
ماشالا به محسن. ترکوندی با این کلیپ. بسی لذت بردم...
البته الان مزه اصلیش رو حس نخواهیم کرد بعد از یکی دو سال با زنده شدن خاطرات این روزا مزه اصلی این کلیپ رو خواهیم چشید! :دی
IMAN.BestBoY
13-07-2010, 14:24
آقا محسن من هنوز این کلیپ رو ندیدم ولی شک ندارم مثل بقیه کارات قشنگ هست فقط یه موردی که هست آخر کلیپات که اسمت هست با آرم بارسلونا صدای زیاد جالبی همراش نیست اگه عوضش کنی خیلی بهتر میشه و یک صدای جالب جایگزین کنی :winksmiley02: خودم صداهای جالبی می تونم بهت پیشنهاد کنم:72:
Mohsen_Bar3lona
13-07-2010, 16:18
آقا محسن من هنوز این کلیپ رو ندیدم ولی شک ندارم مثل بقیه کارات قشنگ هست فقط یه موردی که هست آخر کلیپات که اسمت هست با آرم بارسلونا صدای زیاد جالبی همراش نیست اگه عوضش کنی خیلی بهتر میشه و یک صدای جالب جایگزین کنی :winksmiley02: خودم صداهای جالبی می تونم بهت پیشنهاد کنم:72:
منظورت اون قیژه هست؟ :laugh4:
چشم عوضش میکنم ایمان جان :6qwup3:
IMAN.BestBoY
14-07-2010, 15:15
منظورت اون قیژه هست؟ :laugh4:
چشم عوضش میکنم ایمان جان :6qwup3:
آره همون قیژژژژژژژژژژژژژژه:D
ولی انصافا ما با کارهای شما خیلی حال می کنیم ... تو هارد هر کدوم از بچه های اینجا بگردی حتما چندتا از کارهای شما دیده میشه ...یک جهان و یک جام ...یک ایران و یک محسن بارسلونا:177:
Majid_4553
16-07-2010, 03:24
سلام
یه پارتش رو گرفتم. عالی بود. یه کار فوق العاده بازهم از محسن :13:
Ronaldinho80
16-07-2010, 09:51
داش محسن خجمش بالاس ولی با توجه با سابقه ت (گلهای رونالدینهو در بارسا و گلهای اس اس) دانلودش می کنم.
مرتضی1363
17-07-2010, 21:21
من میخواهمextract این ارور رامی دهد.کمک کنید.
?) C:\Documents and Settings\morteza\Desktop\WC2010_Goals_after_1.8__B y_Mohsen_Bar3lona.part1.rar: CRC failed in the encrypted file WC2010 Goals after 1.8 By Mohsen_Bar3lona.avi (wrong password ?)
! C:\Documents and Settings\morteza\Desktop\WC2010_Goals_after_1.8__B y_Mohsen_Bar3lona.part1.rar: Unexpected end of archive
! C:\Documents and Settings\morteza\Desktop\WC2010_Goals_after_1.8__B y_Mohsen_Bar3lona.part1.rar: Packed data CRC failed in WC2010 Goals after 1.8 By Mohsen_Bar3lona.avi. The volume is corrupt
Mohsen_Bar3lona
17-07-2010, 23:21
پسورد رو اشتباه زدی فکر میکنم.ارور عجیب غریبیه ... من پسوردش رو چک کردم درست گذاشتمش ... اگه مشکلت حل نشد احتمالا باید دوباره دانلودش کنی.
zizu2009
18-07-2010, 13:54
خیلی خیلی خیلی قشنگ بود! اصلا نمیشه به زبون آورد! دستون درد نکنه
reza_1388
18-07-2010, 16:46
عالی بود مثله همیشه؟
مرسی از این کلیپ
کاش میشد یه کلیپ هم از گلهای دور مقدماتی میذاشتی.
Baggio-Inter
20-07-2010, 13:44
حجم بالاست ولي ايول داره
دمت گرم داداش
alimuller
20-07-2010, 22:16
سلام
قصد توهین ندارم ولی نمی دونم چرا شاید تو خونمه که از همه چیزای که به اسپانیا مربوطه حالم بهم می خوره شاید بهتر باشه اسم خودتو به محسن بایر مونیخ یا محسن منچستر عوض کنی.
مرتضی1363
20-07-2010, 22:17
مشکل من بابت ارور حل شد .چون دوباره دانلودش کردم. کلیپ خیلی زیبای بود و از شما تشکر میکنم.
Mohsen_Bar3lona
25-07-2010, 03:28
مرسی از این کلیپ
کاش میشد یه کلیپ هم از گلهای دور مقدماتی میذاشتی.
والا گلای مرحله مقدماتی رو کامل ندارم.چون شبکه 3 دور سوم بازی ها رو کامل پخش نکرد.بهمین دلیل ناقصه گلاش وگرنه قصدم کل گلای جام جهانی بود که اگه صدا سیما سیستم یورو 2008 و جام جهانی 2006 رو اجرا میکردن واسه دور سوم مرحله گروهی (یعنی پخش بازی های همزمان از دوتا شبکه دو و سه) میتونستم همشونو بگیرم.ولی امسال گند زدن... هرچند با تاخیر پخش کردن صبح ها ولی با یه گزارش آبکی و بسیار مزخرف ... منم تو خونم نیس همچین چیزایی ضبط کنم...
بچه ها از حسن توجه همتون ممنونم.حتی اونایی که خوششون نیومد و روشون نشد بیان بگن ولی رای دادن.از همگی خلاصه متشکرم.لینک مستقیم هم فعلا باشه حالشو ببرید :13:
hamed2284
07-08-2010, 05:44
فق4ثغصسییبلا
خواهش میکنم اگه ممکنه فایل گلهای مرحله ی یک هشتم به بعد جام جهانی 2010 را دوباره در سایت قرار دهین آخه تا حالا کامپیوترم خراب بود حالا هم که نمیشه دانلود کرد هر سه کلیپ رو قرار دهین ممنونتون میشم از تون خواهش میکنم این کارو انجام بدهید(حمید از بهبهان استان خوزستان عاشق سایتتون هستم)
Mohsen_Bar3lona
07-08-2010, 21:23
سلام.حامد خان لینک ها از ابتدای ارسال این تاپیک تا اینجا که دارم این پست رو ارسال میکنم سالم بوده و همچنان قابل استفاده هستند.احتمال مشکل از طرف خوده شماست چون الان چک کردم دیدم لینک ها سالم هستند.
hamed2284
08-08-2010, 06:07
سلام آقا محسن گل انشااله حالت خوب باشه من دو فایل از گلهای مرحله ی حذفی جام جهانی رو دانلود کردم ولی با هر برنامه ای که امتحان میکنم فایل ها پخش نمیشن گلهای لیگ برتر هم دانلود کردم ولی اوناهم پخش نمیشن قبلان کلیپ هارو بایک فرمت دیگه میزاشتی چون قبلان هر فایلی دانلود میکرد پخش میشد ولی حالا نمیدونم مشکل چیه راستی فایلها اصلان پخش نمیشن اینو گفتم که یه وقت فکر نکنی کلیپها بدون تصویر پخش میشن
Ronaldinho80
09-08-2010, 12:23
من دو پارت رو با هزار جور بدبختي از كافي نت دانلود كردم ولي حالا كه اومدم پارت 2 رو كه باقي مونده دانلود كنم رپيد شير كه ارور ميده لينك ثابت هم از كار افتاده حالا چيكار كنم ؟!
28ordi87
09-08-2010, 12:34
محسن جان یه همچین کلیپی از کل جام نداری؟
BLACK BIRD
09-08-2010, 18:08
محسن جان یه همچین کلیپی از کل جام نداری؟
جواب محسن جان در صفحه ی قبل :
والا گلای مرحله مقدماتی رو کامل ندارم.چون شبکه 3 دور سوم بازی ها رو کامل پخش نکرد.بهمین دلیل ناقصه گلاش وگرنه قصدم کل گلای جام جهانی بود که اگه صدا سیما سیستم یورو 2008 و جام جهانی 2006 رو اجرا میکردن واسه دور سوم مرحله گروهی (یعنی پخش بازی های همزمان از دوتا شبکه دو و سه) میتونستم همشونو بگیرم.ولی امسال گند زدن... هرچند با تاخیر پخش کردن صبح ها ولی با یه گزارش آبکی و بسیار مزخرف ... منم تو خونم نیس همچین چیزایی ضبط کنم...
کلیپ جالبی بود
اگه امکانش هست می تونید اسم موزیکی که از دقیقه 9:30 شروع می شه با بعدیشو بگین؟
Mohsen_Bar3lona
12-08-2010, 04:28
من دو پارت رو با هزار جور بدبختي از كافي نت دانلود كردم ولي حالا كه اومدم پارت 2 رو كه باقي مونده دانلود كنم رپيد شير كه ارور ميده لينك ثابت هم از كار افتاده حالا چيكار كنم ؟!
والا خودم الان رسیدگی کردم.قرار نبوده لینکا بلوک بشه.اگه حس و حال صبر کردن داری صبر کن بزودی درستشون میکنم.اگرم حس صبر نیست یه جوری از رپید دانلودش کن دیگه.نصفه شب بزنی میتونی از رپید بگیری فکر کنم :6qwup3:
کلیپ جالبی بود
اگه امکانش هست می تونید اسم موزیکی که از دقیقه 9:30 شروع می شه با بعدیشو بگین؟
آهنگ اولی که گفتی رو نمیدونم اسم دقیقش چیه.ولی فکر کنم واسه فیلم مورتال کمبت باشه.یه سری آهنگ ورزشی دارم روی هاردم اینم توش بود.اسمشو نزده چیه ...
آهنگ دوم هم که واسه گروه موسیقی باند (BOND) که تشکیل شده از 4 نوازنده زن که اسم این اثر Allegretto هست که خودم خیلی دوست دارم این تِرک رو ...
این خبر رو هم بدم به بروبچز بارسایی که دارم روی ساخت کلیپ تمامی گلهای مسی توی فصل 09-10 کار میکنم که در حال تدوین می باشد :d0s69thbefhifftitrz
دنبال آهنگش هستم اگه کسی مجموعه ای از آهنگ ورزشی داره یا جایی سراغ داره بگه برم دانلود کنم.کلافه شدم دیگه :29:
Ronaldinho80
12-08-2010, 10:08
:wavesmile:
والا خودم الان رسیدگی کردم.قرار نبوده لینکا بلوک بشه.اگه حس و حال صبر کردن داری صبر کن بزودی درستشون میکنم.اگرم حس صبر نیست یه جوری از رپید دانلودش کن دیگه.نصفه شب بزنی میتونی از رپید بگیری فکر کنم :6qwup3:
:29:
اين رپيد لعني به هيچ صراطي مستقيم نميشه!
همون صبر رو انتخاب مي كنم تو هم يه كم سريع تر آپش كن بذار ماه مستفيض بشيم.
قربونت
hamed2284
12-08-2010, 15:33
سلام من دو فایل از گلهای مرحله ی یک هشتم به بعد جام جهانی رو دانلود کردم ولی با هر برنامه ای که امتحان میکنم پخش نمیشن گلهای لیگ برتر رو هم دانلود کردم ولی اوناهم پخش نمیشن قبلا کلیپ هارو با یک فرمت دیگه میزاشتی چون قبلا هر کلیپی دانلود میکردم پخش میشد راستی کلیپ ها اصلا پخش نمیشن اینو گفتم که یه وقت فکر نکنی کلیپ ها بدون تصویر پخش میشن تا دلت بخواد هم برنامه ی اجرایی فایل های صوتی وتصویری تو کامپیوترم وجود دارد ( حامد (حمید) از بهبهان)
Mohsen_Bar3lona
13-08-2010, 15:50
:wavesmile:
اين رپيد لعني به هيچ صراطي مستقيم نميشه!
همون صبر رو انتخاب مي كنم تو هم يه كم سريع تر آپش كن بذار ماه مستفيض بشيم.
قربونت
لینکا برگشتند :flirtysmile2:
سلام من دو فایل از گلهای مرحله ی یک هشتم به بعد جام جهانی رو دانلود کردم ولی با هر برنامه ای که امتحان میکنم پخش نمیشن گلهای لیگ برتر رو هم دانلود کردم ولی اوناهم پخش نمیشن قبلا کلیپ هارو با یک فرمت دیگه میزاشتی چون قبلا هر کلیپی دانلود میکردم پخش میشد راستی کلیپ ها اصلا پخش نمیشن اینو گفتم که یه وقت فکر نکنی کلیپ ها بدون تصویر پخش میشن تا دلت بخواد هم برنامه ی اجرایی فایل های صوتی وتصویری تو کامپیوترم وجود دارد ( حامد (حمید) از بهبهان)
اولا که برای مشاهده کلیپ گلای جام جهانی از 1.8 تا فینال ، باید هر 3 فایل رو دانلود کنید.ضمنا فایل ها بصورت RAR هستن که باید با برنامه win rar اون رو باز کنید و سپس extract کنید یعنی بکشیدش بیرون و سپس اون رو تماشا کنید ...
اگرم مشکلتون چیزی که گفتم نیست به احتمال فراوان ویندوز عوض کردید و کدک نریختید که البته اگر کدک نداشته باشید صدای ویدئو اجرا میشه که میگید اینطور نیست.پس مشکل یا همونیه که بالاتر توضیح دادم یا یه مشکل سخت افزاری دارید چون هیچکس با این کلیپ ها مشکلی نداشته.
Leo Messi
15-08-2010, 13:18
آقا محسن خیلی ممنون.واقعا کلیپ فوق العاده ای بود.
من با سرعت128دانلودش کردم!طول کشید،ولی پشیمون نیستم!
خیلی ممنون.:thankyou:
منتظر کلیپ مسی هستیم.....:2:
با سلام و خسته نباشید.واقعا کلیپتون عالی بود ولی گل فورلان به آلمان که واقعا هم قشنگ بود فقط از یک زاویه پخش شد در حالی که گل های دیگر از چند زاویه ی دیگر پخش می شدند.
راستی 10 گل برتر جام جهانی رو با کیفیت مناسب دارید؟
Mohsen_Bar3lona
15-08-2010, 23:17
والا 10 تا گل برتر رو قرار بود بسازم که با کیفیت مناسبش نرسید دستم متاسفانه ...
manchester7
31-08-2010, 01:36
حيفم اومد يه تشكر حسابي از اقا محسن نكنم
واقعا عالي بود با اينكه چند بار تا وسطش اومد اما قطع شد اما بالاخره تونستم بگيرم
فوق العاده بود دستت درد نكنه:thankyou:
برای سهولت در دانلود لینک مستقیم متفرقه گذاشتم اما محدودیت زمانی داره.یک هفته مهلت دارید که از لینک های مستقیم زیر استفاده کنید.هفته آینده سه شنبه (29 تیر ماه) لینک های مستقیم از دسترس خارج خواهند شد.
ميگم چرا ملتو سر كار گذاشتي :6qwup3: من همين امشب از لينك مستقيم دانلود كردم مشكلي نداشت از دسترس هم خارج نشده بود:6qwup3:
من کلیپ گلهای جام جهانی رو گرفتم ولی خطا میدهدوباز نمیشود چکارکنم؟
ArtesheSorkh
07-09-2010, 15:05
حيفم اومد يه تشكر حسابي از اقا محسن نكنم
واقعا عالي بود با اينكه چند بار تا وسطش اومد اما قطع شد اما بالاخره تونستم بگيرم
فوق العاده بود دستت درد نكنه:thankyou:
ميگم چرا ملتو سر كار گذاشتي :6qwup3: من همين امشب از لينك مستقيم دانلود كردم مشكلي نداشت از دسترس هم خارج نشده بود:6qwup3:
سرکار نذاشته اینجا گفته :
بچه ها از حسن توجه همتون ممنونم.حتی اونایی که خوششون نیومد و روشون نشد بیان بگن ولی رای دادن.از همگی خلاصه متشکرم.لینک مستقیم هم فعلا باشه حالشو ببرید :13:
danielbahrami
07-09-2010, 20:07
لطفا یک لینک 1پارته فرار دهید.
danielbahrami
08-09-2010, 12:51
وضع فایل ها بسیار بد است . یک فایل تک پارته را قرار دهید. Mohsen_Bar3lona حتما این کار را بکن.:125e::125e:
ممنون
فقط ای کاش همه ی پارت هاشو تو یه لینک میکردی:27:
Mohsen_Bar3lona
21-09-2010, 12:38
همه دنبال چند پارته هستن شما میگید تک لینک؟ با لینک مستقیم دیگه چه فرقی میکنه یک لینک با چهارتا لینک؟
بابا 10-15 مگ نیست که دوباره آپلودش کنم...شرمندم لطفا همینطوری بگیریدش ...
Unrepeatable Seven
22-09-2010, 09:13
بسيار بسيار زيبا و لذت بخش بود ، كلي خاطره زنده شد ، تازه 2 ماه گذشته ولي خيلي حال داد :*:84:*:
دستت درد نكنه محسن جان >:D<
عجب چیز خفنی بود
دمت گرم
هر چی نگاه میکنم خسته نمیشم
Mohsen_Bar3lona
10-01-2012, 07:19
بنا به درخواست دوستان ویدئو رو مجددا آپلود کردم و هم اکنون در پست اول ([Only registered and activated users can see links]) همین تاپیک از چندین سرور مختلف در اختیار شماست.
پیروز باشید!
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1