PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ~¤ سیستم پیش‌بینی سایت ¤~

Mehdi
03-06-2010, 23:14
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

در آستانه برگزاری جام جهانی 2010 افریقای جنوبی، سیستم پیش‌بینی جدیدی را به سایت اضافه کردیم که امیدواریم استفاده از قابلیت‌های فراوان آن، موجبات رضایت خاطر شما کاربران عزیز را فراهم کند.

توضیحات:

1- مسابقاتی که در هفت روز آینده برگزار خواهد شد، برای پیش‌بینی در صفحه اصلی بخش قرار می‌گیرد و سایر دیدارهای تورنومنت‌های مختلف در بخش مربوط به خود، قابل دسترسی می‌باشند.

2- امکان پیش‌بینی کلیه مسابقاتی که در سیستم موجود است و یا منتخبی از دیدارهای لیگ یا تورنومنت مورد نظر، در ابتدای آن. بدیهیست در صورتی که تمایلی به این کار نداشته باشید، قادر خواهید بود بنا به میل خود و بسته به شرایط (مثلاً در پیش بودن مسافرت، امتحانات و ...)، دیدارهایی را که در طول مدت برگزاری آنها قادر نیستید به سایت سر بزنید، پیش‌بینی کنید و ساير رقابت‌ها را هفته به هفته و با قرار گرفتن تدریجی مسابقات در صفحه اصلی بخش، پیش‌بینی کنید.

3- ساعت دیدارها کاملاً منطبق بر ساعت محلی کاربران می‌باشد. به عبارت دیگر چنانچه ساعت یوزر خود را به درستی و بر اساس محل سکونت خود تنظیم کرده باشید، زمان شروع مسابقات بر اساس زمان محلی شما محاسبه و نمایش داده خواهد شد. ضمناً قادر خواهید بود تا لحظه به صدا در آمدن سوت آغاز مسابقه، آن را پیش‌بینی کنید و پس از آن، هیچ گونه اطلاعاتی ثبت و یا تغییر داده نخواهد شد.

4- امکان مشاهده قسمت Live Score پیش‌بینی که در آن نتایج مرتباً آپدیت می‌شوند.

5- جدول رده‌بندی امتیازات کاربران به صورت همزمان با بازیها و کاملاً زنده، به روز می‌شود و شما قادر خواهید بود تغییرات رتبه خود در جدول پیش‌بینی را همزمان با انجام دیدارها پیگیری کنید و تغییرات صورت گرفته در 90 دقیقه را لحظه به لحظه دنبال کنید!

6- امکان مشاهده جداول لیگ‌ها و همچنین نتایج تمام دیدارهای رو در روی تیم‌های مختلف، در یک جدول.

7- مشاهده جدول رده‌بندی و امتیازات کاربران بر اساس لیگ‌های مختلف، مجموع رقابتها و همین طور به تفکیک هفته، به علاوه مشاهده برترین‌های مجموع تمامی رقابت‌ها در یک جدول.

8- امکان فعال کردن یادآوری مسابقات پیش رو. به عنوان مثال، چنانچه از قسمت تنظیمات، گزینه "نمایش یادآوری در قسمت اطلاع رسانی" را فعال نمائید، به فاصله 24 ساعت مانده تا آغاز دیدارهایی که توسط شما پیش‌بینی نشده‌اند، از‌ قسمت اطلاع‌رسانی (مشابه با هنگامی که پیغام بازدیدکننده جدید دارید) این موضوع به شما یادآوری خواهد شد.

9- امکان مشاهده دیدارهای اخیر تیم‌های مورد نظر (در صورت موجود بودن در آرشیو سیستم)، به منظور آشنایی بیشتر با وضعیت تیم.

10- قابلیت غیرفعال کردن لیگ یا تورنومنتی که مایل به نمایش آن در لیست مسابقات و پیش‌بینی آن نیستید.

و ...

نحوه محاسبه امتیازات به شرح زیر می‌باشد:

پیش‌بینی کاملاً صحیح = 7 امتیاز

پیش بینی صحیح تیم برنده، با تفاضل گل درست = 4 امتیاز (مثلاً بازی 3-1 شده را 2-0، 4-2، 5-3 و ... پیش‌بینی کنید)

پیش‌بینی صحیح تیم برنده، با تفاضل گل اشتباه = 3 امتیاز (مثلاً بازی 3-1 شده را، 3-0، 2-1، 1-0، 4-0، 4-1 و ... پیش‌بینی کنید)

بازی بدون پیش‌بینی = صفر امتیاز

پیش‌بینی غلط = 1- امتیاز

ضمناً در دیدارهای حذفی‌ای که در پایان 90 دقیقه نتیجه مساوی رقم می‌خورد و بازی به وقت اضافه یا ضربات پنالتی کشیده می‌شود، نتیجه نهایی مسابقه (با در نظر گرفتن گلهای رد و بدل شده در وقت‌های اضافه و ضربات پنالتی) به عنوان نتیجه بازی لحاظ، و بر مبنای آن امتیازات محاسبه خواهد شد.

این سیستم لیگ ایران را پوشش نمی‌دهد و در تلاش هستیم تا شروع لیگ، سیستمی برای لیگ ایران راه‌اندازی کنیم. در غیر این صورت رقابت‌های ایران به صورت دستی و به مانند گذشته پیش‌بینی خواهد شد.

با کلیک روی عنوان بخش پیش‌بینی مسابقات که در صفحه اصلی سایت است، می‌تونید وارد سیستم پیش‌بینی شوید:

[Only registered and activated users can see links]

در پایان جا داره یک بار دیگه از تمام دوستانی که طی این چند فصل اخیر مسئوليت محاسبه و برگزاری پیش‌بینی‌ها رو به عهده گرفتند، تشکر کنم.

جوایز پیش‌بینی لیگ‌ها ([Only registered and activated users can see links])

پیش‌بینی لیگ برتر ایران ([Only registered and activated users can see links])

Mehryar
03-06-2010, 23:29
ضمناً در دیدارهای حذفی‌ای که در پایان 90 دقیقه نتیجه مساوی رقم می‌خورد و بازی به وقت اضافه یا ضربات پنالتی کشیده می‌شود، نتیجه نهایی مسابقه (با در نظر گرفتن گلهای رد و بدل شده در وقت‌های اضافه و ضربات پنالتی) به عنوان نتیجه بازی لحاظ، و بر مبنای آن امتیازات محاسبه خواهد شد.

معمولا همه جا بازی رو توی 90 دقیقه پیش بینی می کنن بدون محاسبه وقت اضافه..

Mehdi
03-06-2010, 23:31
معمولا همه جا بازی رو توی 90 دقیقه پیش بینی می کنن بدون محاسبه وقت اضافه..

دقیقاً همین طوره اما از اونجایی که نتایج از سرور مبدا خونده میشن و برنامه‌اش اینطور نوشته شده، هیچ چاره‌ای جز اطلاع رسانی به کاربران نداشتیم.

Mehryar
04-06-2010, 03:05
آخه اصلا با عقل جور در نمیاد :دی

مثلا اگر یه بازی 3-3 تموم شد و توی ضربات پنالتی یه تیم 7-6 برد !! باید توی پیش بینی زده باشیم 10-9 که 7 امتیاز بگیریم :دی ؟؟

Amir United
04-06-2010, 09:45
با تشکر وخسته نباشید واسه این سیستم بسیار کاربردی و خوب.
واسه امتیاز پیش بینیا که زدین پیش بینی درست نتیجه مساویو نگفتین.

Clemenza
04-06-2010, 10:00
با تشکر وخسته نباشید واسه این سیستم بسیار کاربردی و خوب.
واسه امتیاز پیش بینیا که زدین پیش بینی درست نتیجه مساویو نگفتین.

خوب میشه جزو پیش بینی کاملاً صحیح دیگه امیر جان:34:

Amir United
04-06-2010, 12:23
خوب میشه جزو پیش بینی کاملاً صحیح دیگه امیر جان:34:
البته منظور من وقتی بود که نتیجه مساوی 2-2 رو 1-1 پیش بینی بکنیم که الان فهمیدم می شه مثل پیش بینی نتیجه با تفاضل گل درست که 4 امتیاز می گیره.

Raha
04-06-2010, 12:34
بازی های دوستانه هم پوشش داده میشه توسط سیستم؟

Clemenza
04-06-2010, 13:00
بازی های دوستانه هم پوشش داده میشه توسط سیستم؟
سیستم پیش بینی برای لیگ های رسمی و مسابقات رسمی هست.

ArtesheSorkh
05-06-2010, 11:02
با تشکر از زحمات بسیار شما مدیران فروم ...

کارتون عالیه ... دیگه توسط این نرم افزار نمیشه تقلب کرد ...127fs3556139

khaf Esteghlali
07-06-2010, 00:41
خیلی عالی شده خصوصا این که نتایج رده بندی کاربران به ضورت live :34:هست علیه واقعا دست همتون درد نکنه و خسته نباشید:winksmiley02:

khaf Esteghlali
08-06-2010, 19:18
من وقتی بازی های اول جام جهانی رو پیش بینی کردم هر دفعه می رم تا بازی های بعدی رو پیش بینی کنم اون ها هم می آید آیا می توان در آنها تغییری ایجاد کرد؟؟؟؟

Clemenza
08-06-2010, 19:21
من وقتی بازی های اول جام جهانی رو پیش بینی کردم هر دفعه می رم تا بازی های بعدی رو پیش بینی کنم اون ها هم می آید آیا می توان در آنها تغییری ایجاد کرد؟؟؟؟

تا قبل از شروع بازی هر تغییری در پیش بینی های قبلی میشه داد اما به محض شروع بازی تغییری نمیشه داد و اگر هم کاربری تغییر بده اعمال نخواهد شد.

SASAN TORRES
12-06-2010, 20:12
حالا به نفرات برتر چیزی میرسه یانه؟

Clemenza
12-06-2010, 20:21
حالا به نفرات برتر چیزی میرسه یانه؟

Juventus S.F
13-06-2010, 00:11
سلام

من دو تا سوال دارم.

1. اگر من یک بازی را مثلا 1-1 پیش بینی بکنم و بعد از 4 ساعت نظرم عوض شد و نتیجه را به 2-1 تغییر بدم اونوقت چه طوری میشه؟ کدام نتیجه محاسبه میشه؟ اصلا این نتیجه آخری محاسبه میشه؟

2. من بازی کره جنوبی و یونان را میخوام بدونم چند چند پیش بینی کردم؟ یعنی باید کجا ببینم که این بازی را چند چند پیش بینی کردم؟

Amin-TopGoal
13-06-2010, 00:32
سلام

من دو تا سوال دارم.

1. اگر من یک بازی را مثلا 1-1 پیش بینی بکنم و بعد از 4 ساعت نظرم عوض شد و نتیجه را به 2-1 تغییر بدم اونوقت چه طوری میشه؟ کدام نتیجه محاسبه میشه؟ اصلا این نتیجه آخری محاسبه میشه؟

2. من بازی کره جنوبی و یونان را میخوام بدونم چند چند پیش بینی کردم؟ یعنی باید کجا ببینم که این بازی را چند چند پیش بینی کردم؟
1. تا یک ثانیه مونده به شروع بازی هم می تونی نتیجه رو تغییر بدی. فقط کافیه نتیجه قبلی رو پاک کنی و نتیجه جدیدی بنویسی و ذخیره رو بزنی.

2. روی رده بندی به تفکیک مسابقات بزن و از منوی کرکره ای مسابقات و پیش بینیها رو انتخاب کن.

™mohsen
15-06-2010, 19:24
خسته نباشید

بازی پرتغال - ساحل عاج 0-0 تموم شد در حالی که سیستم زده 1-0 نفع پرتغال:1b56b5:

Amin-TopGoal
15-06-2010, 19:28
خسته نباشید

بازی پرتغال - ساحل عاج 0-0 تموم شد در حالی که سیستم زده 1-0 نفع پرتغال:1b56b5:
الان درست شده!

™mohsen
15-06-2010, 19:53
الان درست شده!
اره دیدم درست شد بود:13:

ولی مگه سیستم با توجه به سایت فیفا نتایج رو نمیزنه؟ پس چرا اینجوری شده بود:164:

Behnam
16-06-2010, 01:00
میخواستم بگم اگه یه ستون به اطلاعات سیستم اضافه بشه و اون میانگین امتیازات هر کاربر در هر بازی باشه خیلی خوب میشه چون اونجوری علاوه بر کمیت ، کیفیت هم مورد ارزیابی قرار میگیره. البته برای اینکه کسی با یک بازی درست پیشبینی کردن و رفتن از انجمن اسمش با میانگین امتیاز 7! یا 4 یا هر امتیاز بالایی ثبت نشه میشه حد نصاب تعیین کرد به طور مثال برای هر کاربر که تعداد پیشبینی ها به مرز مشخصی(مثلا 20) رسید میانگین امتیازات هم حساب بشه.

Mehdi
16-06-2010, 12:33
میخواستم بگم اگه یه ستون به اطلاعات سیستم اضافه بشه و اون میانگین امتیازات هر کاربر در هر بازی باشه خیلی خوب میشه چون اونجوری علاوه بر کمیت ، کیفیت هم مورد ارزیابی قرار میگیره. البته برای اینکه کسی با یک بازی درست پیشبینی کردن و رفتن از انجمن اسمش با میانگین امتیاز 7! یا 4 یا هر امتیاز بالایی ثبت نشه میشه حد نصاب تعیین کرد به طور مثال برای هر کاربر که تعداد پیشبینی ها به مرز مشخصی(مثلا 20) رسید میانگین امتیازات هم حساب بشه.

رده‌بندی مجموع رقابت‌ها ([Only registered and activated users can see links])-----> میانگین امتیاز در هر بازی ([Only registered and activated users can see links])

ستون میانگین امتیاز در هر بازی، نشون دهنده امتیازیه که هر فرد به طور متوسط از 7 کسب کرده. با کلیک روی عنوان این ستون (میانگین امتیاز در هر بازی ([Only registered and activated users can see links])) میتونید جدول رو بر اساس این میانگین مرتب کنید و با کلیک روی فلش ظاهر شده در کنار اون قادر خواهید بود این کار رو به صورت صعودی یا نزولی انجام بدید.

البته برای اینکه کسی با یک بازی درست پیشبینی کردن و رفتن از انجمن اسمش با میانگین امتیاز 7! یا 4 یا هر امتیاز بالایی ثبت نشه میشه حد نصاب تعیین کردچنین امکانی در سیستم تعریف نشده.

SASAN TORRES
26-06-2010, 00:56
الان دور حذفی شروع شده...
اگه بازی کشید به وقت اضافه یا پنالتی باید تعداد گلهای دو تا تیم تو 90 دقیقه و وقت اضافه و پنالتی رو با هم بنویسیم؟

Behnam
26-06-2010, 02:38
اگه بازی کشید به وقت اضافه یا پنالتی باید تعداد گلهای دو تا تیم تو 90 دقیقه و وقت اضافه و پنالتی رو با هم بنویسیم؟

منم الان دقیقا همین مشکلو دارم. یعنی اگه بالفرض نظرمون این باشه که بازی مثلا غنا-آمریکا در پایان وقت 90 دقیقه 1-1 تموم میشه و تو 30 دقیقه وقت اضافه گلی رد و بدل نشه و بازی به پنالتی بکشه باید چه نتیجه ای رو ثبت کنیم؟ با این اوصاف قاعدتا باید نتیجه رو به همراه پنالتی ها یعنی یه چیزی تو مایه های5-4 - 7-6 یا 10-9 ثبت کنیم؟!! آخه اینجوزی علاوه بر اینکه غیر قابل پیشبینی میشه و جنبه ی کاملا شانسی میگیره یکم به نظر ناجور میاد.
البته صد در صد میدونم مسوولای سیستم پیشبینی هم چنین چیزی رو در نظر ندارن و اگر هم چنین باشه از روی اجبار هست.

Clemenza
26-06-2010, 03:55
بله سیستم فعلاً بنا بر این مبنا کار می کنه

منم الان دقیقا همین مشکلو دارم. یعنی اگه بالفرض نظرمون این باشه که بازی مثلا غنا-آمریکا در پایان وقت 90 دقیقه 1-1 تموم میشه و تو 30 دقیقه وقت اضافه گلی رد و بدل نشه و بازی به پنالتی بکشه باید چه نتیجه ای رو ثبت کنیم؟ با این اوصاف قاعدتا باید نتیجه رو به همراه پنالتی ها یعنی یه چیزی تو مایه های5-4 - 7-6 یا 10-9 ثبت کنیم؟!! آخه اینجوزی علاوه بر اینکه غیر قابل پیشبینی میشه و جنبه ی کاملا شانسی میگیره یکم به نظر ناجور میاد.
البته صد در صد میدونم مسوولای سیستم پیشبینی هم چنین چیزی رو در نظر ندارن و اگر هم چنین باشه از روی اجبار هست.
پاسخ شما در این پست ([Only registered and activated users can see links]) داده شده

ITALIANO
27-06-2010, 02:34
نتیجه بازی غنا و آمریکا ، 2-1 به سود غنا به پایان رسید!!
این نتیجه اعمال نمیشه ؟؟؟

Mehdi
27-06-2010, 02:38
نتیجه بازی غنا و آمریکا ، 2-1 به سود غنا به پایان رسید!!
این نتیجه اعمال نمیشه ؟؟؟

نتایج به صورت دستی وارد نمیشه و به طور آنلاین توسط سیستم از سرور مبدا خونده میشه. طبق ادعایی که برنامه نویسش کرده و بر همون اساس هم ما اعلام کردیم، تا پایان ضربات پنالتی محاسبه میشه. اینکه چرا 1-1 ثبت شده برای ما هم نامشخصه که پیگیری می‌کنیم ببینیم جریان چیه.

ویرایش: طبق ادعای ایشون نتیجه تصحیح شده و حداکثر تا دو ساعت دیگه به طور کامل و در سایتهای مقصد آپدیت خواهد شد.

™mohsen
27-06-2010, 14:34
ضربات پنالتی جزء گل حساب میشه؟

Mehdi
27-06-2010, 17:31
ضربات پنالتی جزء گل حساب میشه؟

بله، در پست اول همین تاپیک توضیح داده شده:

Ali Chelsea
28-06-2010, 22:36
می خواستم ببینم اگر امکانش هست یه قابلیت بزارید که اگر یکی خواست بتونه از مسابقه پیشبینی انصراف بده و اسمش از جدول حذف بشه!!!

مثلا یکی میبینه دیگه امیدی واسه برنده شدن نداره و دوست نداره که اسمش تو رتبه های آخر باشه....

البته این امکان باید طوری باشه که طرف دیگه نتونه شرکت کنه یا امتیازش از 0 حساب بشه

Mehdi
30-07-2010, 14:24
می خواستم ببینم اگر امکانش هست یه قابلیت بزارید که اگر یکی خواست بتونه از مسابقه پیشبینی انصراف بده و اسمش از جدول حذف بشه!!!

مثلا یکی میبینه دیگه امیدی واسه برنده شدن نداره و دوست نداره که اسمش تو رتبه های آخر باشه....

البته این امکان باید طوری باشه که طرف دیگه نتونه شرکت کنه یا امتیازش از 0 حساب بشه

امکانش نیست.

-----------------------------------------------------

[Only registered and activated users can see links]لیگ برتر انگلیس 2010/2011 ([Only registered and activated users can see links])، [Only registered and activated users can see links]لالیگای اسپانیا 2010/2011 ([Only registered and activated users can see links])، [Only registered and activated users can see links]سری آ ایتالیا 2010/2011 ([Only registered and activated users can see links]) و [Only registered and activated users can see links]بوندسلیگای آلمان 2010/2011 ([Only registered and activated users can see links]) به بخش پیش‌بینی اضافه شدند و جام جهانی 2010 به قسمت آرشیو ([Only registered and activated users can see links]) منتقل شد.

™mohsen
02-08-2010, 08:49
جوایز تمام لیگ ها مانند هم هستن ؟ یا هر کدوم فرق می کنه !!

Mehdi
02-08-2010, 16:28
جوایز تمام لیگ ها مانند هم هستن ؟ یا هر کدوم فرق می کنه !!

قاعدتاً اگه فرق می‌کرد، از عبارت لیگ‌ها (بدون هیچ گونه قیدی) استفاده نمیشد و در اون صورت در مورد جوایز هر لیگ، اطلاع‌رسانی جداگانه‌ای صورت می‌گرفت:

جوایز پیش‌بینی لیگ‌ها ([Only registered and activated users can see links])

saeed_cris
12-08-2010, 21:31
با سلام...
خواستم بگم چرا بازي هاي پيشبيني نشده از طريق پروفايلمون اطلاع رساني نميشه..
قسمت تنظيمات من تيكش رو فعال كردم ولي با وجود اينكه 2 روز ديگه ليگ جزيره شروع ميشه هيچ پيغامي برام نيومده...

Mehdi
12-08-2010, 21:35
با سلام...
خواستم بگم چرا بازي هاي پيشبيني نشده از طريق پروفايلمون اطلاع رساني نميشه..
قسمت تنظيمات من تيكش رو فعال كردم ولي با وجود اينكه 2 روز ديگه ليگ جزيره شروع ميشه هيچ پيغامي برام نيومده...

سلام

با فعال کردن اون قسمت، به فاصله 24 ساعت مونده به بازی، اگه پیش‌بینی نکرده باشید از قسمت اطلاع‌رسانی یادآوری خواهد شد.

depor
19-08-2010, 16:21
اون وقت اگه دو بار پیش بینی کنیم چه میشه ؟

ArtesheSorkh
19-08-2010, 18:39
اون وقت اگه دو بار پیش بینی کنیم چه میشه ؟

امکان پذیر نیست ...

وقتی شما نتیجه رو ویرایش میکنی همون پیش بینی اول شما ویرایش میشه!!!

در ضمن تا چند ساعت قبل از بازی دیگر امکان ویرایش وجود نداره!

saeed_cris
28-08-2010, 19:38
آقا سيستم قاط زده دو تا از نتايج رو اشتباهي زده...:297:

ويرايش:تصحيح كردن:winksmiley02:

Segreda
12-09-2010, 11:31
آقا میگم قصد ندارید پیشبینی لیگ قهرمانان رو اضافه کنید ؟؟؟
2 روز دیگه شروع میشه ها..

Sabina
12-09-2010, 15:16
با فعال کردن اون قسمت، به فاصله 24 ساعت مونده به بازی، اگه پیش‌بینی نکرده باشید از قسمت اطلاع‌رسانی یادآوری خواهد شد.
سلام
نمیشه زمانشو بیشتر کنین؟ مثلا 72 یا 96 ساعت؟

Ali Chelsea
12-09-2010, 21:07
سلام

خیلی وقت ها پیش میاد که تو بخش پیش بینی وقتی دگمه ذخیره رو میزنم
پیغام میده که پیش بینی شما با موفقیت ذخیره شد ولی وقتی صفحه رو دوباره میاره چند تا از پیشبینی هایی که کردم جاش خالیه!!

این طوری هم نیست که مثلا 3-4 تای اول یا آخر پاک بشه! نه به طور رندوم پاک میشه بعضی هاش

Mehdi
12-09-2010, 22:28
آقا میگم قصد ندارید پیشبینی لیگ قهرمانان رو اضافه کنید ؟؟؟
2 روز دیگه شروع میشه ها..

اضافه شد:

[Only registered and activated users can see links] لیگ قهرمانان اروپا 2010/2011 ([Only registered and activated users can see links])

پوزش بابت تاخیر.

سلام
نمیشه زمانشو بیشتر کنین؟ مثلا 72 یا 96 ساعت؟

سلام

چنین تنظیمی وجود نداره براش متاسفانه. اگه وجود داشت مسلماً از روز اول اعمال میکردیم. چون 24 ساعت کمه واقعاً.

سلام

پیغام میده که پیش بینی شما با موفقیت ذخیره شد ولی وقتی صفحه رو دوباره میاره چند تا از پیشبینی هایی که کردم جاش خالیه!!

این طوری هم نیست که مثلا 3-4 تای اول یا آخر پاک بشه! نه به طور رندوم پاک میشه بعضی هاش

سلام

بررسی میشه.

Segreda
13-09-2010, 10:26
اضافه شد:

[Only registered and activated users can see links] لیگ قهرمانان اروپا 2010/2011 ([Only registered and activated users can see links])

پوزش بابت تاخیر.

فقط یه جیز دیگه ... لیگ اروپا رو هم اضافه میکنید ؟؟

Clemenza
13-09-2010, 10:56

فقط یه جیز دیگه ... لیگ اروپا رو هم اضافه میکنید ؟؟
خیر برای لیگ اروپا پیش بینی نداریم

Behnam
16-09-2010, 01:48
برای نفرات برتر رده بندی مجموع کل رقابت ها مدال در نظر گرفته نمیشه؟؟ فکر میکنم رده بندی مجموع هم از حساسیت فوق العاده بالایی برخوردار باشه و محک اصلی باشه.

مورد بعدی هم اینکه تیم آرسنال هم توی سیستم پیشبینی براش لوگو و پرچم وجود نداره

Mehdi
17-09-2010, 13:52
1- برای نفرات برتر رده بندی مجموع کل رقابت ها مدال در نظر گرفته نمیشه؟؟ فکر میکنم رده بندی مجموع هم از حساسیت فوق العاده بالایی برخوردار باشه و محک اصلی باشه.

2- مورد بعدی هم اینکه تیم آرسنال هم توی سیستم پیشبینی براش لوگو و پرچم وجود نداره

1- بله، دست کم مدال رو در نظر خواهیم گرفت.

2- مشکلی پیش اومده بود که حل شد و الان آرسنال هم لوگو داره.

Unrepeatable Seven
17-09-2010, 14:06
نميدونم كسي اين سوالو كرده يا نه :109b:
ولي اگه من بخوام تازه از اين هفته شروع كنيم مشكلي بوجود نمياد ؟ منم حساب ميشم از اين هفته ؟!127fs3556139
تشكــــــــــــر

saeed_cris
17-09-2010, 15:43
نميدونم كسي اين سوالو كرده يا نه :109b:
ولي اگه من بخوام تازه از اين هفته شروع كنيم مشكلي بوجود نمياد ؟ منم حساب ميشم از اين هفته ؟!127fs3556139
تشكــــــــــــر

آره ميتوني,مشكلي نيست..:winksmiley02:

Unrepeatable Seven
20-09-2010, 21:49
سلام،
توي عكس مشخص كردم كه اونجا يك اشتباه صورت گرفته،نتيجه ي درست برد 3-0 منچستر هست.
در ضمن توي اون بازي منچستر ميزبان بود !

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Mehdi
23-09-2010, 19:16
سلام

سلام مجدد

این از اون دسته مشکلاتی هست که برای بعضی‌ها وجود داره و برای بعضی‌های دیگه، نه. به عنوان مثال من خودم هر چقدر تست کردم چنین مشکلی برام پیش نیومد اما برای یک دیگه از مدیران چرا. به هر حال یک سری اقدامات در این راستا انجام شد، الان تست کنید ببینید مشکل هنوز وجود داره؟ و سوال دوم اینکه قبل از انتقال سرور هم چنین مشکلی داشتید؟

سلام،
توي عكس مشخص كردم كه اونجا يك اشتباه صورت گرفته،نتيجه ي درست برد 3-0 منچستر هست.
در ضمن توي اون بازي منچستر ميزبان بود !

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سلام

دیدار اورتون و منچستریونایتد به میزبانی اورتون برگزار شد و نتیجه‌اش هم همین 3-3 شد. دیداری که به میزبانی منچستریونایتد بوده و 3-0 به سود یونایتد به اتمام رسیده، هفته سوم و در مقابل وستهام بوده.

heristo
07-12-2010, 19:21
به نظر من بخش نظرسنجي خيلي ابتدايي و اماتوره اگه ميشد رتبه كاربرا داخل سايت هميشه كنار اسمشون بود يا امتياز و رتبه كاربرموقع ورود به قسمت پيشبيني مشخص ميشد بهتر بود انتخاب كاربراني كه بهترين پيشبينيها رو در هفته داشتن نكته بعد قرار نداشتن ليگ ايران تو اين قسمته

SASAN
30-12-2010, 13:49
خسته نباشید، بازیهای جام ملت های آسیا رو هم پوشش میدید!؟
فکر کنم از الان دیگه باید سیستمش رو بالا بیارید چون هفته دیگه بازیها شروع میشه

Mehdi
31-12-2010, 20:26
به نظر من بخش نظرسنجي خيلي ابتدايي و اماتوره اگه ميشد رتبه كاربرا داخل سايت هميشه كنار اسمشون بود يا امتياز و رتبه كاربرموقع ورود به قسمت پيشبيني مشخص ميشد بهتر بود انتخاب كاربراني كه بهترين پيشبينيها رو در هفته داشتن نكته بعد قرار نداشتن ليگ ايران تو اين قسمته

حداکثر امکاناتی که در توانمون بوده، در این سیستم لحاظ شده...

خسته نباشید، بازیهای جام ملت های آسیا رو هم پوشش میدید!؟
فکر کنم از الان دیگه باید سیستمش رو بالا بیارید چون هفته دیگه بازیها شروع میشه

خیر، این تورنمنت در سیستم پیش‌بینی تعریف نشده و امکان اضافه کردنش نیست.

POUYA
02-08-2011, 23:41
سلام
با توجه به اینکه فصل جدید بوندسلیگا کمتر از هفت روز دیگه شروع میشه ولی تو قسمت پیشبینی کادر پیشبینی نتایج اضافه نشده .
خواستم ببینم مشکل از کجاست
ممنون :72:

mohamad
03-08-2011, 18:19
سلام
با توجه به اینکه فصل جدید بوندسلیگا کمتر از هفت روز دیگه شروع میشه ولی تو قسمت پیشبینی کادر پیشبینی نتایج اضافه نشده .
خواستم ببینم مشکل از کجاست
ممنون :72:
سلام
با تشکر از شما فعال شد.

saeed_cris
06-08-2011, 16:54
با سلام
من از طريق موبايل پيشبيني هاي هفته ي اول آلمان و همچنين انگليس رو انجام دادم و پيغام داد با موفقيت ذخيره شد ولي الان كه با پي سي اومدم فروم ديدم هيچكدوم از پيش بيني ها وجود نداره.
خواستم بدونم مشكل از كجاست؟

mohamad
06-08-2011, 17:02
سلام
فکر نمیکنم سیستم پیش بینی با موبایل سازگاری داشته باشه. بهتره با کامپیوتر پیش بینی ها رو انجام بدین.

saeed_cris
12-09-2011, 17:33
با سلام
از فردا شب بازيهاي ليگ قهرمانان اروپا شروع ميشه وهنوز تو قسمت پيشبيني ها ديده نميشه.مطمئنن اين بخش طرفداران زيادي داره.
لطفا پيگيري كنيد.
با تشكر

mohamad
12-09-2011, 21:32
سلام
ممنون از اطلاع رسانی
اضافه شد.

1CHAMPION
31-12-2011, 23:57
با سلام و خسته نباشید
راستش یه پیشنهاد داشتم ،به نظرم در مورد سیستم امتیازدهی در لیگهای اروپائی باید تجدیدنظر بشه
الان اینطوریه که
پیش بینی کاملا صحیح 7 امتیاز،پیش بینی با تفاضل گل صحیح 4،پیش بینی تیم برنده 3 و پیش بینی غلط 1 امتیاز منفی
اما در حالت پیش فرض vbsoccer اینطوریه که به نظرم بهتره
پیش بینی کاملا صحیح 3 امتیاز
پیش بینی با تفاضل گل صحیح 2
پیش بینی تیم برنده 1
و پیش بینی غلط بدون امتیاز
برای سال 2012 یه تجدید نظری بشه،بهتره
من خودم هر سال دارم تو این مسابقات شرکت میکنم و واقعا هم بهش علاقه دارم،هر سال هم با این سیستم امتیازدهی مشکل دارم،به نظرم اگه تغییر کنه رقابتها پرهیجان تر و نزدیک تر از قبل میشه
ممنون

AMIR_INTER
01-01-2012, 04:19
با سلام و خسته نباشید
راستش یه پیشنهاد داشتم ،به نظرم در مورد سیستم امتیازدهی در لیگهای اروپائی باید تجدیدنظر بشه
الان اینطوریه که
پیش بینی کاملا صحیح 7 امتیاز،پیش بینی با تفاضل گل صحیح 4،پیش بینی تیم برنده 3 و پیش بینی غلط 1 امتیاز منفی
اما در حالت پیش فرض vbsoccer اینطوریه که به نظرم بهتره
پیش بینی کاملا صحیح 3 امتیاز
پیش بینی با تفاضل گل صحیح 2
پیش بینی تیم برنده 1
و پیش بینی غلط بدون امتیاز
برای سال 2012 یه تجدید نظری بشه،بهتره
من خودم هر سال دارم تو این مسابقات شرکت میکنم و واقعا هم بهش علاقه دارم،هر سال هم با این سیستم امتیازدهی مشکل دارم،به نظرم اگه تغییر کنه رقابتها پرهیجان تر و نزدیک تر از قبل میشه
ممنون
نظر من برعکسه:D
من خودم دفعه اول که شرکت کردم با این نوع امتیاز دهی مشکل داشتم و معترض بودم اما یواش یواش که زمان گذشت نه تنها بهشت عادت کردم بهش وابسته هم شدم :32:
کلا نظرم اینه که همین نوع امتیاز دهی بمونه چون همه مون بهش عادت کردیم:2qcmh45:
در ضمن این نوع امتیاز دهی الان خیلی وقته داره اجرا میشه ، فکر نکنم تغییر دادنش به صلاح باشه