PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل در مورد بازی تیمهای بوشهری

صفحه ها : [1] 2

Rossonery
27-05-2010, 23:27
به نام خدا

بحث و تبادل نظر دو تیم شاهین و ایران جوان بوشهر ، و در کل فوتبال بوشهر، در این تاپیک پیگیری خواهد شد.
ضمناً خاطر نشان میشوم این تاپیک تنها محل بحث و تبادل نظر هست. اخبار مربوط به این دو تیم در تاپیک اخبار تیم های بوشهری قرار میگیرد.

[Only registered and activated users can see links] در همین زمینه :
اخبار تیم های بوشهری :: فصل 90-89
([Only registered and activated users can see links])
اخبار لیگ برتر ایران :: فصل 90-89
بحث و تبادل نظر لیگ برتر ایران :: فصل 90-89
اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر ایران :: فصل 90-89

Amir Argentina
01-06-2010, 18:05
سلام خدمت تمام بوشهریهای عزیز و هواداران تیم شاهین
همونطور که میدونید تو فصل نقل و انتقالات قرار گرفتیم
پارسال تیم شهر ما تا حدودی از اینجا ضربه خورد
خوب ما فعلا سر مربی نداریم
حالا به نظر شما مربی خارجی بهتره بگیریم یا ایرانی
بعدش به نظر شما چه بازیکنهایی تو چه پستهایی بگیریم بهتره
منتظر نظرات شما هستم

MU One
01-06-2010, 23:34
سلام خدمت تمام بوشهریهای عزیز و هواداران تیم شاهین
همونطور که میدونید تو فصل نقل و انتقالات قرار گرفتیم
پارسال تیم شهر ما تا حدودی از اینجا ضربه خورد
خوب ما فعلا سر مربی نداریم
حالا به نظر شما مربی خارجی بهتره بگیریم یا ایرانی
بعدش به نظر شما چه بازیکنهایی تو چه پستهایی بگیریم بهتره
منتظر نظرات شما هستم
به احتمال 90 درصد حمید استیلی سرمربی خواهد شد به نظر من که گزینه خوبی نیست همون برانکو خوب بود:125e:

only red
02-06-2010, 01:07
فکر کنم این فصل هم مثل پارسال باید برای نیفتادن و ..... بجنگیم !
پارسال که مربی داشتیم وقت برای خرید کردن نبود امسال که وقت خرید بازیکن زیاده مربی نداریم!
برانکو که بعید میدونم بیاد با این بلایی که بعد جام جهانی سرش اوردند تازه پارسال
قرار بود بیاد پرسپولیس گفت نمیام!
70 در صد گزینه مربی خارجی هست و من احتمال میدم بگوویچ مربی بشه !
کربکندی هم بد نبود ولی اونم از این گرما فرار کرد !
حیف بود بهادر و پتروویچ رفتند دو تا از ستاره هامون رو از دست دادیم ولی هنوز هیچ بازیکنی
جاشون نگرفتیم .

sajad_shahin999
03-06-2010, 08:13
فکر کنم این فصل هم مثل پارسال باید برای نیفتادن و ..... بجنگیم !
پارسال که مربی داشتیم وقت برای خرید کردن نبود امسال که وقت خرید بازیکن زیاده مربی نداریم!
برانکو که بعید میدونم بیاد با این بلایی که بعد جام جهانی سرش اوردند تازه پارسال
قرار بود بیاد پرسپولیس گفت نمیام!
70 در صد گزینه مربی خارجی هست و من احتمال میدم بگوویچ مربی بشه !
کربکندی هم بد نبود ولی اونم از این گرما فرار کرد !
حیف بود بهادر و پتروویچ رفتند دو تا از ستاره هامون رو از دست دادیم ولی هنوز هیچ بازیکنی
جاشون نگرفتیم .
اول از همه سلام خدمت دوستان
نظر منم همینه و امسال هم باید همچنان فانوس به دست باشیم
احتمال اومدن بگوویچ بیشتر از همه است
ولی فکر نکنم ایوان هنوز از شاهین جدا شده باشه
در مورد بازیکنای بومی هم که از همون اول معلوم بود این بازیکنان به بوشهر ناز میکن(دلشونم بخات) حسین ماهینی و کریمیان که با اصفهونیها تموم کردن

only red
03-06-2010, 10:35
کسی خبری از بازیکن نداره همه تیمها بازیکن گرفتند ولی شاهین هنوز دنبال مربی میگرده!
تا اونجایی که من شنیدم مسعود نظر زاده و شریفات میخوان بیان!
بهادر که مهلت نداد سریع رفت اهواز نمیدونم انگار بهش بد گذشته بود!
پتروویچ هم 90 درصد میره گفته میخوام برم تراکتور .
کسی خبری از بازیکن داشت بگه؟

Amir Argentina
06-06-2010, 13:33
با این وضعی که پیش میره امسال هم وضعمون مثل پارساله
البته خیلی بدتره
نمیدونم چرا تو فصل نقل و انتقالات شاهین این همه ضعیف عمل میکنه
بابا خوب زود سرمربی رو انتخاب کنید تا خودش تیم رو ببنده
به نظر من سرمربی خارجی اصلا بدرد شاهین نمیخوره

HoOmAn KhAn
06-06-2010, 22:56
به احتمال زیاد مهرداد کریمیان و حسین ماهینی به شاهین بیان چون امروز اومدن باشگاه و مذاکره کردن

رضا نظرزاده هم گفته اگه شاهین بخوادم میمونم

احمدپوری هم گفته اگه شاهین بخواد منو میمونم

با داود حقی بازیکن صبا هم مذاکره کردن

تو سایت رسمی شاهین هم نوشته بود که تا فردا مربی تیم معلوم میشه بین حمید استلی و پرویز مظلومی چون مدیر عامل تیم رفته تهران برای تایین سرمربی اینا همه خبرای دسته اول از تیم شاهین

moham2ad
07-06-2010, 00:07
:177:سلام اول تاپيك جديد رو تبريك ميگم:177:

امسال هم هيچ فرقي نداره با سال پيش!الكي ياوري رو از دست داديم
ولي بيپاره حق داشت خيلي در حقش نامردي كردن وگرنه بهترين مربي بود.
حالا خوب كه عبدالله و بترويچ غيرت دارن وگرنه اين دوتا بازيكنم از دستمون ميرفت!
سرمربي كه نداريم,بازيكنم كه اصلا نخريديم,صغود نكنيم به ليگ دسته 1 خوبه!
شاهين اگر بخواهد بازيكن بخره فقط بايد به فكر دفاع و حمله باشه.عجيبه اين تيم وقتي كه بتونه به پرسپوليس و استقلال گل بزنه پارس جنوبي يادش مياد كه حامي اين تيمه ولي وقتي كه اين تيم ميباخه نه ديگه انگار كه نه انگار.
اگر پارس جنوبي بتونه هواي شاهين رو داشته باشه و واسه تيم بتونن پول بدن اين تيم خيلي پا ميگيره ولي متاسفانه....واقعا جاي تعجب داره فولاد كه ليگ دسته 1 پس هم پول بيشتر و هم بهتر ميتونه كمك كنه كه شانس ما نميكنه
آلان شاهين 3تا مشكل داره:
1_بازيكن كه اصلا نخريده_بازيكن خوب نداره
2_سرمربي هم كه تكليفش معلوم نيست.
3_يه حامي درست و حسابي هم نداره

only red
07-06-2010, 00:50
فردا معلوم میشه مظلومی و استیلی کدومش سال دیگه باید اینجا دربارش بحث کنیم
من خودم مظلومی رو ترجیح میدم هم مس رو اسیایی کرد هم تیمش خوب فوتبال بازی میکنه
استیلی هم تجربه لازم رو بدست اورده ولی تیم استیل با اون همه ستاره تو اون تیم موفق نبود !

انگار با شریفات و حقی و صبری و ماهینی و مهرداد مذاکراتی شده ولی هنوز با هیچکدوم قراردادی
بسته نشده فکر کنم منتظر نظر سرمربی هستند!

بهادر که رفت پتروویچ هم که رفتنش تقریبا قطعی شده و عبدالله و احم پوری هم شاید
دیگه فصل بعد نبینیمشون( اگه عبدالله بره از بی ارزگی مسئولانه و الا خودش میگه
من اول و اخر در شاهین میمونم )

only red
11-06-2010, 14:27
دیگه خیلی مسخره شده مظلومی با شاهین قرارداد داره یه دفعه میبینیم با استقلال قرارداد 2 ساله میبنده !!!!!!!! این وسط فقط شاهین ضرر کرد!!!!

همش تقصیر مسئولان هست که دارن بی ارزه بازی در میارن همون اول قرارداد میبستین تا همه چی تموم شه حالا باید یا استیلی بیاد
یا خارجی که فاتحه شاهین فصل بعد خوندست !!!!!

همه تیمها دارن بازیکن میگیرند شاهین تازه تو فکر مربی افتاده !

Amir Argentina
13-06-2010, 18:53
واقعا خیلی نگران کننده داره میشه نمیدونم چرا زودتر یه مربی نمیارن تا خودش تیم رو ببنده
واقعا شاهین تو فصل نقل و انتقالات داره بد کار میکنه
بابا یه سرمربی بیارین تا زود تیم رو ببنده دیگه
مضلومی هم تا دو روز پیش غیرتی شده بود و میخواست دین خودش رو ادا کنه
ولی تا اسم استقلال اومد همه چیز یادش رفت

gimbo jet
16-06-2010, 17:13
س از توافق "پرویز مظلومی" گزینه اصلی سرمربی گری شاهین بوشهر با استقلال تهران ، هیئت مدیره باشگاه شاهین "حمید استیلی" را به عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب كرد.

گفتگوهای نهایی با استیلی انجام شده و تا چند روز آینده استیلی با حضور در هیئت فوتبال بوشهر قرارداد خود را با این باشگاه ثبت خواهد كرد. :125e:

بنده قصد توهین ندارم ولی ایا واقا مربی در ایران مربی فوتبال است یا فقط پول نقل شده از بسیاری که پول فوتبال ایران رو خراب کرده نظرتون رو لطفا بگید

.:AoShiMa SaN:.
16-06-2010, 18:04
مظلومی هم از لیست مربیای با شخصیت و چهارچوب دار خط خورد ، آدم حرمتی برا قول و حرف خودشم قائل نباشه ...

به نظرم استیلی برا شاهین هنوز کوچیکه ، خداداد گزینه ی بهتری بود

only red
16-06-2010, 19:45
استیلی هم شد سرمربی ولی میترسم با این همه فشار و تعصب که رو تیم شاهین هست استیلی جواب نده !
معلوم شد مربیان هیچ تعصب یرو تیم خودشون ندارند و فقط به فکر خودشون هستند اقای فتح الله زاده مظلومی رو تو هوا برد !

تقصیر کنگانی هم بود که این همه معطل کرد الان نمیرفت نیم فصل میرفت مثل فیروز کریمی نیم فصل تیم اس اهواز رو ول نکنه بره استقلال !

فعلا با صادق کرمی فقط قرارداد بستیم !

Amir Argentina
18-06-2010, 17:34
استیلی شد سرمربی شاهین
نمیدونم ولی امیدوارم موفق باشه و بتونه تو نقل و انتقالات با حمایت مسئولین یه تیم خوب رو ببنده
تنها چیزی که حالا استیلی لازم داره حمایت همه جانبه هست
که باید از او بشه
مخصوصا تو خرید بازیکن

only red
18-06-2010, 19:35
استیل اذین 4-5 تا بازیکن خوب رو تو لیست فروش گذاشته که با استیلی هم درست هستند اگه بتونیم بگیریمشون خیلی خوب میشه
فقط مسئولان باید یکم بجنبند تا از تیمهای دیگه عقب نیفتیم !

sajad_shahin999
19-06-2010, 07:18
از دوستان خواهش ميكنم نسبت به حميد استيلي خوش بين باشن
با توجه به احترامي كه به آقاي ياوري دارم ولي ديگه بايد واسه شاهين يه مربي جوان انتخاب ميكرديم تا با انرژي و انگيزه و رفاقتي كه مي تونه با بازكنان داشته باشه بتونه تيمو به جايگاه اصليش برسونه
در مورد بازيكناي بومي فكر كنم با مسعود نظرزاده ايمان حيدري و مهرداد كريميان تموم كرده باشيم و ستار زارع هم گفته كه اگه برق سعود نكنه به بوشهر مياد
عبدا... ،احمدپوري، پورخسرواني ،حميدي، روشنگر و ايرانژاد هم كه 2 ساله تمديد كرديم و فكر كنم امروز بعد از ظهر تو زمين شهيد بهشتي اولين تمرين فصل باشه
به اميد موفقيت شاهين

Amir Argentina
19-06-2010, 18:27
امیدوارم استیلی موفق باشه ولی برای موفقیت استیلی باید حمایت همه جانبه بشه چه از طرف مسئولین چه هوادارا
فقط و فقط باید تو فصل نقل و انتقالات باید عجله کنیم
و تو قسمتهایی که مشکل داریم یارگیری کنیم

only red
22-06-2010, 00:32
تمرینات هم شروع شده ولی هنوز بازیکن موثری رو نگرفتیم!
یه چیز دیگه هم هست که میگن اگه نفت تهران به لیگ برتر بیاد پارس جنوبی مقداری پولش رو هم به اونا میده !که امیدوارم اینجور نباشه !
اگه کسی چیزی میدونه بگه ؟ اخه شاهین کجا نفت تهران کجا.

milla.online
22-06-2010, 01:05
به نظر من تا بازیکن نگیره ، استیلی که هیچ
لیپی هم بیاد بالای سر تیم ، جشن دست یکی رو گرفت تو نیم فصل

Amir Argentina
22-06-2010, 13:05
ایمان حیدری رو شاهین گرفت امیدوارم راست باشه
ولی به نظر من باید شاهین بیشتر تلاش کنه برای گرفتن بازیکن
امیدوارم اینطوری نباشه اگه بخواد به نفت تهران هم کمک کنه دیگه شاهین ول میشه

sajad_shahin999
23-06-2010, 19:56
به نظرم هیچ جای نگرانی وجود نداره
استیلی و کنگانی که برای تفریح به تهران نرفتن، رفتن در سکوت بازیکنای مورد نیاز باشگاه رو جذب کنن
فکر کنم با آمدن آل نعمه و مولایی و 2 بازیکن خوب خارجی که فکر کنیکیشون فروارد باشه و تمدید بازیکنای موثر فصل قبل مشکلی دیگر وجود نداره

sajad_shahin999
30-06-2010, 07:44
جوابیه عبدالصمد ابراهیمی به صحبت های رحمان رضایی

[Only registered and activated users can see links]برای رحمانی که گذشته اش را فراموش کرده

shahinclub :: کارت قرمز ـ عبدالصمدابراهیمی ـ رحمان رضایی در گفتگو با خبرگزاری ایسنا حرفهای جالبی برزبان آورده که ابتد آنرا مرور می کنیم تا بعد:

شاهين هيچ وقت اولويت من نبوده است!
رحمان رضايي: 86 ميليون گرفتم نه 90 ميليون
مدافع سابق تيم فوتبال شاهين بوشهر، گفت: اگر سال قبل شاهين را انتخاب كردم به خاطر شخص محمود ياوري بود و امسال هم خودم اين تيم را انتخاب نكردم.

رحمان رضايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پاسخ به صحبت‌هاي سخنگوي باشگاه شاهين بوشهر كه گفته بود 90 ميليون تومان به او پرداخت شده است، گفت: اولا 90 ميليون تومان به من پرداخت نشده بلكه 86 ميليون تومان داده شده ثانيا اين پول را از فدراسيون فوتبال گرفتم نه باشگاه شاهين.

وي افزود: گفته شده كه امسال باشگاه شاهين من را نمي‌خواهد اما بايد بگويم اين باشگاه هيچ وقت اولويت من نبوده و اگر پارسال شاهين را در آخر فصل انتخاب كردم به خاطر شخص محمود ياوري بود و الا براي بازيكني در سطح من باشگاه شاهين كه نه وضعيت مالي درست و حسابي دارد و نه ثباتي دارد نمي‌تواند انتخاب مناسبي باشد.

[Only registered and activated users can see links]اول آنکه اگر آقا رحمان فراموش کرده ما از یاد نبرده ایم که مدیر برنامه های ایشان(پدرخانمش) چگونه از طریق یکی از دوستان مشترک آقای الف-ر اصرارداشت تیمی برای او دست وپا کند وقطعا رحمان خان هم یادش هست که حاضر شده بود در نساجی مازندران توپ بزند.

دوم اینکه اگر رحمان گذشته اش را فراموش کرده وآنشبی که با تنی که بوی شالیزار می داد روانه منزل ناصر حجازی شد تا فوتبالش تمام نشود را از یاد برده باشد شخصا حاضرم واو به واو دیالوگ آن شب را برایش مرور کنم.

سوم آنکه خوشحالم که رحمان هنوز واحد پول ایران را می شناسد ومابه اتفاوت 86 میلیون و90 میلیون را می تواند محاسبه کند. او حتما یادش هست 3ماه بعداز رفتنش به ایتالیا وقتی به ایران آمدمدعی بود نمی تواند فارسی را خوب صحبت کند .

چهارم اینکه شاهین این فصل با سه سرمربی مذاکره کرد و در نشست های هرسه مربی حاضر بوده ام. هر سه آنها رحمان را بازیکنی تمام شده دانستند و یکی از آنها بازیکنی از دسته اول را معرفی کرد وگفت 10 برابر رحمان کارآیی دارد. حالا یا کارآیی رحمان پایین بود یا آن آقا کاناوارو تشریف داشت.

[Only registered and activated users can see links]پنجم آنکه یاوری بین رحمان ویک مهاجم نه چندان مطرح (شجاعیان) مهاجم را انتخاب کرد وچون نتوانستند او را جذب کنند(سپاهان نوین رضایت نامه نداد) یاوری گفت هر کاری کردید کردید.پس لطفا سر یاوری منت نگذار ومجبورم نکن بنویسم واسطه هایی فرستاده ای تا به صبا بروی.

ششم اینکه ما هم بر این باوریم برای بازیکنی در سطح توشاهین نباید گزینه اول باشد. شاهینی که مهاجرانی واستیلی را بالای سر خود می بیند بازیکن بزرگ می خواهد وپا به سن گذاشته هایی که در جام جهانی 2006 سوتی معروفی داده اند وآبروی میرزاپور راهم برده اند باید راهی تیم دیگری شوند.شنیده ام شهرداری یاسوج به دسته اول آمده وهدایت آنرا دوست عزیزم جمشید غدیری برعهده دارد. اگر آقا رحمان قول بدهد زبان لری راهم مثل ایتالیایی از زبان مادری بهتر یاد بگیرد سفارشش را به جمشید می کنم . ناسلامتی چند سال است با هم رفیقیم. روی ما را زمین نمی اندازد .

وسخن جدی:آقا رحمان شاهین مکتب اخلاق است وبزرگانی چون دهداری وبهزادی وکلانی وکاشانی را به خود دیده. مهاجرانی به حضور در آن افتخار می کند وزننده گل قرن آسیا ویکی از ده گل برتر تاریخ جام جهانی سرمربی آن است. هر چند شماهم در جام جهانی رکورد سوتی دادن را دارید که کم رکوردی نیست اما مواظب حرف زدنت باش. اینها بخشی از حرفهایی بود که باید می نوشتم وگرنه گفتنی ها از پشت پرده بسیار است وما صدالبته پشت پرده را بهتر می بینیم. می دانی که کدام پرده را می گویم که؟...

منبع ([Only registered and activated users can see links])

only red
01-07-2010, 11:20
درسته رحمان اخلاق خوبی نداره هیچوقت نداشته ولی بازیهای اخر فصل که عبدالله مصدوم بود خیلی به کمک تیم اومد ولی نباید این حرف ها رو درباره بوشهر میزد!

خب تا حالا محمد صادق کرمي(سپاسي شيراز) ايمان حيدري(راه آهن) احمد آل نعمه(سپاهان) امجد شکوه مقام(ابومسلم) مجيد غلامي(ابومسلم) مسعود نظر زاده(برق شيراز) علي سلماني(تربيت يزد) خیر خواه (تراکتور سازی ).
با این بازیکنا قرارداد بستیم یه سهمیه لیگ برتر بیشتر نمونده و هنوز هیچ خارجی جذب نکردیم !

پتروویچ هم که یه دور با تمام تیمها مذاکره کرد و دوباره برگشت شاهین ولی عبدی رفت !

ببینینم استیلی و حشمت خان و کادر جدید چیکار میکنن.

only red
04-07-2010, 20:48
تیم رفته تهران و همه چیز خوب پیش میره !

قراراه دو تا دفاع خارجی بگیریم که یکیش عراقیه !
این عراقی ها خوب مسخره تیمها میکنند و اخرش هم نمیان !
لباس هم قراره مارک اهل اسپورت باشه که هم پرسپولیس هم استقلال همین مارک رو دارند .

Amir Argentina
06-07-2010, 14:06
بچه ها اینجوری که تو سایتا اومده وضعیت مالی باشگاه خرابه
شرکت نفت گمونم امسال کمکش رو کمتر کنه
امیدوارم تو این وضعیت دیگه مشکل مالی دچارمون نشه
هنوز فصل شروع نشده اینطوریه
وای به حال تو اوج بازیها

sajad_shahin999
08-07-2010, 21:16
با اومدن ستار زارع مشکل دروازه بان دفاع و هافبکمون در این فصل عالیه فقط امیدواریم با جدبه فروارده خوب خارجی این مشکل هم رفع بشه
(آقا امیر این چه استقبالیه که از تیمتون کردن خوبه که تیمتون 4تا 4تا میخوره و حذفمیشه و این طور استقبال میکنن و الا اگر جای ما بودین چه میکردین)

only red
09-07-2010, 13:18
ستار زارع هم اومد تا بازیکنای چند پستمون بیشتر بشن !
درسته زارع و ال نعمه دفاع چپ هستند و ایران نژاد هم هست ولی ال نعمه میتونه دفاع اخر بازی کنه و زارع هم میتونه همه جا بازی کنه !

مهاجم هم که الان داریم خسروانی و احمد پوری و خیر خواه و شکوه مقام
من نمیدونم میشه روی غلامی به عنوان گلر مطمئن حساب کرد؟

مشکل مالی که همه تیمها دارند ولی صنعت نفت و نفت تهران هم اومدند لیگ اوضاع مالی برای شاهین واویلا شده!

sajad_shahin999
09-07-2010, 16:29
تيمی که حميد استيلی بسته

[Only registered and activated users can see links]به نظر مي رسد بعد از سالها شاهد فوتبال ناب بوشهري از تيم حميد استيلي خواهيم بود

ptfbu :با شروع اردوي شاهين در تهران و ادامه آن در کردان کرج و همچنين يارگيري نماينده بوشهر در ليگ برتر بد نديديم نگاهي گذارا به تيمي که حميد استيلي بسته داشته باشيم .

دوازه بان ها : مجتبي روشنگر - يکي از پديده هاي بي چون چراي فصل قبل فوتبال ايران که بعد از تمديد قراردادش با شاهين يک دروازه بان ديگر را در کنار خود مي بيند ، مجيد غلامي - دروازه بان فصل گذشته ابومسلم مشهد که اميدواريم بتواند رقيب مناسبي براي شماره 1 شاهين باشد .

خط دفاعي : رضا بازياري و عبدالله کرمي - دو بازمانده فصل گذشته در خط دفاع هستند که به اين جمع مي بايست احمد آل نعمه را اضافه کرد چرا که خريد گرانقيمت خوزستاني شاهين توانايي بازي در قلب دفاع را هم دارد قد و قامت آل نعمه همه را به زوج او و کرمي اميدوار مي کند. در کناره ها دو عنصر توانمند شاهين در فصل گذشته به نام هاي محسن حميدي و محسن ايران نژاد حفظ شده اند البته آل نعمه و حتي شکوه مقام هم توانايي بازي در دو پست مدافعين کناري را دارند .

خط هافبک: مهدي نوري ، صادق کرمي به همراه شکوه مقام رقابت سختي براي نفر اول بودن در پست هافبک تدافعي خواهند داشت و اين بهترين حالت ممکن براي حميد استيلي و کادر فني شاهين خواهد بود چرا که رقابت سالم هميشه و در همه حال به تيم کمک مي کند . خبر تمديد قرارداد ايوان پتروويچ و جذب مسعود نظرزاده عيار خط هافبک شاهين را بالا برده است . پتروويچ که به احتمال فراوان همان نقش پلي ميکر بودن فصل گذشته را ايفا مي کند . در بخش بال هاي چپ و راست شاهين اميدوارتر از فصل قبل به نظر مي رسد ، چرا که مسعود نظرزاده پرجنب و جوش و سرعتي که با قامت نچندان بلندش به خوبي روي هوا بلند مي شود در سمت راست و البته مهدي کياني با تجربه و سليماني جوان در سمت چپ گوه اين ادعا است البته علي سلماني هم يکي ديگر از گزينه ها است که اميدواريم بتواند مددرسان شاهين باشد تا مجبور نباشيم همانند فصل گذشته بازيکنان خط ميانيمان را در پست هاي غير تخصصي به بازي بگيريم ( نمونه بارز آن ساندي و عبدالله کرمي ) به جمع هافبک ها بايد ستار زارع را هم اضافه کنيم .

خط حمله : شايد عده اي اعتقاد داشته باشند که ميانگين قدي شاهين در اين پست کوتاه باشد اما اعتقاد ما چيز ديگري است ! در فصل گذشته هر گاه احمدپوري و پورخسرواني در کنار يکديگر بازي کردند خط دفاع حريف به نوعي بيچاره شد ، در کنار اين دو ايمان حيدري را هم مشاهده مي کنيم که هم خوب شوت مي زند و البته سر زن قابلي است . بعد از او به تنهايي مي رسيم اين جوان بلند بالا ديگر کم تجربه نيست و بايد ثابت کند فصل گذشته بي خود و بي جهت 20 هفته زير سايه شکرون قرار داشته است .

اميدواريم نام کسي را از ياد نبرده باشيم ! اين همان تيمي است که استيلي براي فصل آتي شاهين تدارک ديده ، دست کادرفني شاهين براي جا به جايي در همه پست ها باز بوده و اردوهاي تهران و کردان بهترين زمان ممکن براي شناخت هر چه بيشتر از نفرات بوده و خواهد بود.
آنطور که از شواهد و قرائن پيداست حميد استيلي مرد خوشنام فوتبال ايران علاقه خاصي به دو سيستم 4-2-3-1 و 4-3-3 دارد که با وجود مهره های سرعتی از جمله حیدری ، پورخسروانی ، احمدپوری و نظرزاده سرعت تیمی شاهین بالا خواهد برد و همانطور که حميد خان فصل گذشته در بعضي از مواقع علي کريمي ستاره تيمش را تعويض مي کرد بايد عنوان نمود که با هيچکس تعارف ندارد و هرکس بهتر تمرين کند وارد زمين خواهد شد.

آنچه از تيم ورک و نظم تيمي استيلي شنيده و ديده ايم اين است که حميد خان تيمش را هجومي روانه ميدان مي کند و مي توانيم اميدواريم باشيم تا بعد از سالها فوتبال هجومي و ناب بوشهري را شاهد باشيم مزيد بر آنکه مربي توانا، خوشنام و با سابقه فوتبال ايران ، مديري که براي کشورهاي حوزه خليج هميشه فارس ساختار تيمي محکمي ساخته که تاکنون آنها از تجربيات اين مرد بزرگ يعني حشت خان مهاجراني سود مي بردند و جاي بسي خوشحالي است که حميد استيلي هم از اين نعمت بهره مي برد.
منبع : پايگاه تخصصی فوتبال بوشهر

iman_SS_JAVAN
09-07-2010, 16:39
با تشکر از دوست خوبم سجاد
نظر منم اینه که امسال حمید استیلی تیمه خوبی بسته و مشکل فقط برمیگرده به مسائل مالی
از دوستان خواهش میکنم درباره ترکیب احتمالی شاهین در فصل جدید نظر بدهن

sobhan_shopol
09-07-2010, 17:26
ممنون از آقا ایمان بخاطر پیشنهاد جالبش
ترکیب شاهین از نظر من
روشنگر_دروازه
کرمی و بازیاری _دفاع میانی
حمیدی و ستار_دفاع های کنار
آل نعمه _هافبک دفاعی
مسعود نظر زاده و صادق کرمی _هافبکهای راست و چپ
پتروویچ _پشت دو مهاجم
ایمان حیدری و پورخسروانی (یا احمدپوری) _ مهاجم
(البته بدون احتساب بازیکنای خارجی)

Amir Argentina
09-07-2010, 18:17
چیزی دیگه تا شروع لیگ نمونده
استیلی تیمه خوبی بسته ولی باید خیلی کار کنه
امیدوارم استیلی موفق باشه

kurosh-z
11-07-2010, 18:23
شاهین اسپانسردار می شود؟
[Only registered and activated users can see links]
عضو هئيت موسس باشگاه فرهنگي ورزشي شاهين بوشهر گفت: یک شرکت تهرانی که در حوزه نفت و گاز فعال است پیشنهاد اسپانسری تیم شاهین و تامین تمام هزينه های این تیم در لیگ برتر و رده تیمهای پایه ای را مطرح كرده است

[Only registered and activated users can see links] به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تیم شاهین بوشهر، مهرزاد رئيسي نژاد افزود: این پیشنهاد در حال بررسی در هئيت موسس شاهين بوشهر است. وی نامي از اين شرکت و جزئیات قرارداد وي نگفت و ادامه داد: پیشنهاد این شرکت در هئیت موسس باشگاه شاهین نیز مطرح و قرار شده در روزهای آینده مذاکرات نهایی با این شرکت صورت بگیرد. وی گفت: در صورت اسپانسر شدن این شرکت تیم شاهین دیگر مشکل مالی نخواهد داشت

خدا از زبونت بشنوه
اما خدا كنه بازيكنهاي بيشتري بگيره اينجوري بازم تو هچل مي افته واقعا يه ستاره درشت تيم كم داره :winksmiley02:

sajad_shahin999
13-07-2010, 21:16
مثل اینکه مسئولان بوشهر از عرضه نگه داشتن 1تیم در استان رو ندارن و می بینیم هنوز مشکلات شاهین پا بر جاست
هر روز ساز جدایی تعدادی از بازیکنان رو میشنویم و این ما رو کلافه کرده
تا جناب سرهنگ بود کسی جرات نداشت حرفی از پول بزنه ولی استیلی رو نمی دونم امیدوارم که صبر داشته باشه

only red
13-07-2010, 21:57
عجب انگار هیچکی نمیخواد کمکی به شاهین کنه !

وقتی دو تا نفت دیگه بیاد لیگ برتر کی دیگه شاهین رو میشناسه ...؟!

خریدهامون هم خوب بوده حداقل بهتر فصل قبل یارگیری کردیم یا بازیکنا رو بیشترشون نگه داشتیم!

KLOSE 18
20-07-2010, 11:40
یکی لیست کامل شاهین با مدت قرارداداشون به من بده ممنون.
به امید اسیایی شدن امسال شاهین.

DR.DISH
22-07-2010, 01:09
سلام

وقتی دو تا نفت دیگه بیاد لیگ برتر کی دیگه شاهین رو میشناسه ...؟!آخه عزیز مشکل ما همینه که هیچکس دلش به حال این استان نمی سوزه ....
نفت تهران!!!!!!!!! آخه تهران نفت کجاش هست ، به جای اینکه بیان این پول رو خرج استانی مثل بوشهر که این همه علاقه مند به فوتبال داره و تو شرجی و گرما تیمشون رو رها نمی کنند ، عملآ داره خرج تیم هایی میشه که تعداد تماشاچیشون برای هر بازی به زور به 100 نفر میرسه ...
(من مخالف اینکه تهران یا هر شهر دیگه ای چند تا تیم داشته باشه نیستم اما باید عدالت برقرار باشه)

متاسفانه تیم ما فقط اسم زیبای پارس جنوبی رو یدک میکشه! کمک هایی که از سوی پارس جنوبی میشه اصلآ کفاف خرج یه تیم لیگ برتری رو نمیده
رسیدن به آسیا پیشکش ، اگه امسال بتونیم خودمون رو تو لیگ حفظ کنیم باید خدای خودمون رو صد هزار مرتبه شکر کنیم
ولی امیدوارم استیلی موفق بشه ، اونچه که از دست ما بر میاد اینه که بریم و تیممون رو تشویق کنیم و بقیش از دست ما خارجه!

only red
22-07-2010, 10:23
با حرف دوست عزیز موافقم فقط ما اسم پارس جنوبی رو داریم !
وقتی امام جمعه استان بیاد کمک مالی کنه دیگه باید اسم پارس رو هم نباید اورد !
این همه ملت فشار اوردند فعلا تونستند 1 میلیارد از 10 میلیارد که قولش رو داده بودند به شاهین بدند!
همین نفت ابادان مطمئن باش بودجش بیشتر شاهین هست یا نفت تهران که چه پارتی کلفتی پشتشون هست !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اوچه و لک چیرا رو هم گرفتیم !
اوچه که اون فصل که تو مس بود خیلی خوب بود
لک چیرا هم فصل پیش تو استیل بازیکن خیلی بدی نبود !

اینم لیست بازیکنان شاهین برای داش حسین ( خوراک لاست ) البته قراردادشون معلوم نیست !

مجتبی روشنگر ، مجيد غلامی ، محسن حميدی ، لک چیرا ، احمد آل نعمه ، محسن ايرانژاد ، عبدالله کرمی ، عبدالرضا بازياری ، مهدی نوری ، مهدی کيانی ، امجد شکوه مقام ، ايوان پتروويچ ، علی سلمانی ، مسعود نظرزاده ، ستار زارع ، حميدرضا سليمانی ، محمدصادق کرمی ، محمد احمدپوری ، منصور تنهايی ، عباس پورخسروانی ، ايمان حيدری و اوچه ایهرومه.

بازیکنای زیر 23 و امید جزو لیست نیستند ولی تا اونجایی که من میفهمم رجایی گلر زیر 23 ---- صارمی زیر 23 -----اکبر بختیاری زیر 23 و ...... چند تای دیگه که فکر کنم اسم اونا هم جزو لیست رد شده !

داور اولین بازی هم حق وردی هست امیدوارم خوش یمن باشه !

امروز ساعت 7 شاهین یه بازی دوستانه با منتخب کارگران بوشهر داره .

HoOmAn KhAn
23-07-2010, 11:32
مجتبی روشنگر

عبدالله کرمی لک چیرا

محسن ایرانژاد ستار زارع (محسن حمیدی )

احمد آل نعمه مهدی نوری ( محمد صادق کرمی)

ایوان پترویچ

مهدی کیانی ( حمیدرضا سلیمانی) مسعود نظرزاده

ایمان حیدری

با عذر خواهی از کسانی که اسمشون از ترکیب جا موند مثل بازیکنای خوب فصل قبل از جمله عبدالرضا بازیاری و محمد احمدپوری و عباس پورخسروانی و منصور تنهایی که با اون گلی که زد باعث شد تو این لیگ هم باشیم

Amir Argentina
24-07-2010, 19:20
تیمی که هنوز لیگ شروع نشده این همه مشکل مالی داره هیچ امیدی نیست
امسال دیگه از اول فصل گرفتار شدیم
خدا رحم کنه امسال چه شود

only red
30-07-2010, 16:57
نمیدونم این ابادانیا چی کار کرده بودند گل نمیخوردن هر چی زدیم به در بسته خورد!
من که از همین اول کار از استیلی حمایت میکنم و مطمئنم با این بازی که کردیم تو بازیهای بعدی موفق میشیم!

واااااااااااااااااااااااا ااااااااای عبد الله دوباره مصدوم شد ؟؟؟؟!!!!!!!!! تیمی که شانس نداشته باشه همینه حالا خوبه لک چیرا رو گرفتیم وگرنه
باید بدون دفاع بازی میکردیم.
اوچه هم اماده بازی شده تو تمرینات که خوب کار میکنه تو بازی ببینیم چی هست .

sajad_shahin999
01-08-2010, 06:56
امروز بازی سختی با پیکان داریم
امیدوارم بدشانسی بازی اول رو نداشته باشیم
روشنگر هم که باید اول فصل سوتیشو میداد که داد

Amir Argentina
01-08-2010, 19:14
تبریک میگم با گل دقیقه 93 بردین عجل گلی زد ستاره زارع
خیلی خوب شد خدا را شکر به این سه امتیاز نیاز داشتیم تو روزهای آخر خیلی بدردمون میخوره

sajad_shahin999
02-08-2010, 09:31
منم این برد رو تبریک میگم:2qcmh45:
ولی نباید از ضعف خط حمله به این سادگی گذشت
ما فکر می کردیم اوچه خودش یک ابراهیم توره هست ولی دیروز واقعا یاد ناصر شکرون برام زنده شد

Amir Argentina
15-08-2010, 20:00
آقا اینجا خیلی خلوت شده چرا هیچکی نمیاد
به سپاهان هم که باختیم اگه یه خورده خودمون رو گرفته بودیم میتونستیم یک امتیاز رو بگیریم
حیف شد از دستمون رفت
بازی مهمی با تراکتور داریم همه باید بریم استادیوم رو پر کنیم

sajad_shahin999
19-08-2010, 17:08
باز هم مساوي خانگي يا باخت خفيف
[Only registered and activated users can see links]در حسرت پيروزي ، سريال تكراري چند سال اخير بوشهريها در بازيهاي خانگي

شاهين 0 تراكتور 0

سريال تكراري مساويهاي داخل خانه و ادامه بازيهاي بسته و كاملاَ دفاعي حريفان در برابر شاهين روندي است كه سالهاست در ورزشگاه شهيد بهشتي تكرار مي شود و هيچكس نتواسته اين معما تو در تو را حل كند و به نظر مي رسد امسال نيز اين حكايت همچنان باقيست . اين درد سالهاست كه با شاهين آشناست و همه را رنج مي دهد .

البته اين روند بجز سال 87 كه ارائه تاكتيك مناسب و هنرنمايي بازيكنان با تجربه اي مانند ايمان دشتي و بازياري تاكتيك دفاعي حريفان شكسته مي شد و شاهين به واسطه استفاده خوب از امتيازات خانگي به ليگ برتر راه يافت ‏، سالهاست شايد حدود 8 سال است كه با اين تيم همراه است .

اما در حال حاضر 3بازي و 2 امتياز و از دست دادن 7 امتياز با ارزش داخل خانه اتفاقي ناخوشايند كه ممكن است در پايان فصل بد جوري حسرت اين روزها بخوريم تاكتيك بازي بسته حريفان در بوشهر تاكتيك آشناي تيمهاي ليگ برتر شده و سال گذشته هم شاهين با از دست دادن امتيازات خانگي به خطر افتاد بطوريكه تيم شاهين از 17 بازي خانگي 12 بازي آن را با مساوي و شكست از دست داد و 31 امتياز خانگي براحتي از دست رفت .

بهرحال كادر فني ميباست ترفندي براي بدست آوردن امتيازات بيشتر در بازيهاي خانگي بيانديشد تا در كوران سخت و طاقت فرساي ليگ حسرت از دست دادن امتيازات خانگي را نخوريم .

Eb MeC
23-08-2010, 17:40
قول برد مقابل پرسپولیس رو به همتون میدم........ جدی میگم..........

راستی عالیشهری هم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟

DIMITAR
23-08-2010, 17:49
قول برد مقابل پرسپولیس رو به همتون میدم........ جدی میگم..........

راستی عالیشهری هم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟

منم به همتون قول پیروزی رو میدم
و مثل فصل قبل 4تا میزنیم

sajad_shahin999
23-08-2010, 18:17
خدا از زبونتون بشنوه
من هم که امیدوارم
خدا کنه ابهت شاهین حفظ شه

depor
23-08-2010, 19:09
خوب من فکر کنم بازی بدون گل بشه البته اگه شاهین تو دفاع باشه بهتره

MANIC
23-08-2010, 19:17
سلام بکس :fkr:
امروز فقط باید ببریم
مساوی وباخت نمیارتش
فقط برد
اون برد با گل زیاد :177:
به امید شروع قدرت شاهین

only red
23-08-2010, 19:20
داریم به بازی میرسیم که اصلا دلم نمیخواد این بازی برگذار بشه ؟
ولی امیدوارم بازی جذابی رو ببینیم !
تو دلم افتاده یا شاهین میبره یا مساوی میشه ؟

depor
23-08-2010, 19:22
منم دلم میخواد ولی توی ورزشگاه ازادی با پرسپولیس اوج گرفته و بی عبدالله سخته تازه اگه هم بودش بازم باید برفت وسط خط دفاع

only red
23-08-2010, 23:14
شاهین هر چی زد به در بسته خورد مساوی عادلانه ترین نتیجه بود ولی ....
من که از استیلی حمایت میکنم و درسته تیم مثل تیم یاوری بازی نمیکنه ولی باید فعلا از استیلی حمایت کرد و هیچ کس تو بوشهر چه از تماشاگرا و خبرنگاران و ..... نباید از تیم انتقاد کنند

اخه پتروویچ هست پنالتی رو میدین به عبدالله ؟؟!!
نوری عجب گلی زد سالی یه شوتیش تو چارچوبه اونم میره تو گل پارسالم یکی به راه اهن زد !
هوادارا هم یکم صبور باشند حتما تیم روند خوبی رو در پیش میگیره.

Eb MeC
24-08-2010, 11:27
ای خدا چقدر مگه یه تیم میتونه بدشانس باشه
خداوکیلی اصلا حقش باخت نبود
صد داد و فغان بر عبدالله
درسته ایمان حیدری هیچکاره بود تو زمین ولی پنالتی رو باید میدادن میزد
توپ اخر هم اگه اوچه پاس میداد تنهایی گل میزد
ولی تیم خوب بازی میکنه

Shawty
24-08-2010, 18:54
سلام به بوشهری ها
میگما ای عباسو پورخسروانی کجا ره کی میا ؟

sajad_shahin999
24-08-2010, 19:05
نمیدونم تا کی باید اینقدر بدشانس باشیم
دیگه داریم دوباره باور میکنیم که دوباره باید واسه نیفتادن بجنگیم

only red
24-08-2010, 19:18
ایمان حیدری تیمهای تهرونی شیرش رو کشیدن د ادن به شاهین احمد پوری هم که پارسال غیر چند هفته اول که خوب گل زد دیگه گل نزده تنهایی هم که فعلا گلزن نشون نداده و پاس کمتر میده ! اوچه هم که دیگه خودتون ..........؟؟؟
پور خسروانی هم که 2 سال فقط کنار زمین میدوه اخه هر کی ربات پاره کنه فوقش 1 سال مصدوم نه دیگه 2 سال ؟

ستار بیچاره راست میگه هر چی میزنیم گل نمیشه خودش باید پنالت بگیره باید گل بزنه تازه پستشم اینجا نیست ولی ؟
کسی میدونه محسن حمیدی دیروز چرا بازی نکرد ؟

یه چیز دیگه هم هست خدا کنه شایعه باشه میگن اون منوری که زدن تو زمین یکی از بازیکنان شاهین داده تماشاگران ؟؟؟!!! قراره بازیکن محروم بشه ؟!
ولی فکر کنم شایعه ای بیش نیست ؟

alimixer
24-08-2010, 20:05
بازی خوبی بود ولی به گفته ستار زارع مشکل گل نزدن تیم هست
چرا هر بازی یه ترکیب میزاره؟؟
اوچه بهتر از ایمان بود؟؟؟

Shawty
24-08-2010, 20:11
age man jaye stili boodam hich vaght az bazikone AFRIGHAIE estefade nemikardam

Shahin-FC
24-08-2010, 20:48
پوسترهایی از بازیکنان شاهین که خودم ساختم
امیدوارم خوشتون بیاد

مهدی نوری که بازیکن مورد علاقه خودمه و سوپر گل به پیروزی زد

مسعود نظرزاده جوان آینده دار

و رضا سلیمانی

sajad_shahin999
25-08-2010, 10:05
حمله به تماشاگران شاهين در ورزشگاه آزادي

رفته بوديم ورزشگاه آزادي تا در كنار تيم شاهين باشيم و همراه تماشاگران بوشهري كه بي‌شك از بهترين‌هاي ايران هستند. روزه را با چاي و خرمايي در انجمن بوشهري‌ها افطار كرديم و راه افتاديم بطرف ورزشگاه آزادي. ورودي ورزشگاه شلوغ بود و ما گير كرده بوديم ميان گذرگاه قيف مانند آزادي. در ابتداي ورود به ورزشگاه براي اولين بار بود كه شاهد بازرسي بدني خبرنگاران توسط حراست ورزشگاه بوديم كه مي‌بايست وسايل خود را تحويل مي‌دادند. مامور حراست در مقابل نگاه متعجب ما گفت كه حتي دوربين خود را هم بايد تحويل دهيد. نه از قبول كارت خبرنگاري خبري بود و نه از قبول پادرمياني دوستاني چون مهندس اسدي. يقه لباسم در دست مامور حراست تا چادر امانات كشيده شدم و در جواب اعتراضم كه چرا يقه‌ام را گرفته‌اي؟ مي‌گفت: آقا من مسئوليت دارم. اگر فرار كردي چه؟ و من مانده بودم چون مجرمي در ميان نگاه متعجب تماشاگراني كه صف كشيده بودند پشت ميله‌هاي درب‌هاي ورودي ورزشگاه.
تيم شاهين در تمام لحظات بازي، نبض ميدان را در دست داشت و سوار بر بازي بود. بوشهري‌ها ورزشگاه را روي سر گذاشته بودند اما دوربين‌ها روي تماشاگران پرسپوليس زوم بود. اواسط نيمه اول از طرف دوربين‌هاي صدا و سيما آمدند كه آقا اين پلاكارد "مرگ بر اسرائيل‌تان" را طوري بگيريد تا ما فيلم بگيريم. و به گمانم تنها صحنه پخش شده از تماشاگران پرشور بوشهري، تصوير همين پلاكارد بود در نيمه اول.
اما ماجراي حمله به تماشاگران بوشهري بعد از رسيدن گل شاهين در نيمه دوم آغاز شد. آنجا كه تماشاگري بوشهري منوري را به آسمان آزادي فرستاد كه لحظات شادي را براي تماشاگران هردو تيم در ورزشگاه فراهم آورد. منوري با نوري قرمز و چتري سفيد كه چتر خالي‌اش آرام ميان چمن سبز آزادي فرود آمد. اما لحظاتي از اين شادي كودكانه نگذشته بود كه يورش مامورين بطرف تماشاگران آغاز شد. اين يورش چنان بود كه هر كس قصد پادرمياني در اين ميان داشت جوابش فحاشي و باتومي بود كه حواله‌شان مي‌شد.
صحنه ضرب و شتم تماشاگران بوشهري چنان وقيح و غيرقابل باور بود كه دوربين‌هاي صدا و سيما به سمت ديگري چرخيدند و خبرنگاران و عكاسان ورزشي كه روبروي جايگاه بوشهري‌ها مستقر بودند با دوربين‌هاي آويخته در دست تنها نظاره‌گر اين وقايع بودند.
صحنه‌هايي كه تماشاگران را پرتاب مي‌كردند ميان صندلي‌هاي ورزشگاه و چند نفري با باتوم و پوتين به جانشان مي‌افتادند. فحش‌هاي ركيكي كه گفته مي‌شد و قلم از بيان آنها شرمسار است. پلاكارد اسراييل به گوشه‌اي افتاده بود و خودي‌ها از خودي‌ها باتوم مي‌خوردند. و هنوز سوت پايان زده نشده، بوشهري‌ها باز در حلقه محاصره‌اي گرفتار شدند و باز همان صحنه‌هاي رقت‌آور و دستگيري چندين بوشهري و حبس آنها در دستشويي ورزشگاه آزادي.
دوربين‌مان را كه گرفته بودند. تنها چند تصوير توانستم با موبايل بگيريم.

تماشاگران پرشور شاهين

توپ در اكثر دقايق در زمين پرسپوليس بود و دور از نگاه ما

و يورش آغاز مي‌شود...

تماشاگري كه زير چكمه‌ها افتاده...

باتومي كه من خوردم...

Shahin-FC
25-08-2010, 13:28
اینم شد لیگ
فقط اسم لیگ برتر رو یدک میکشه همین
تو بوشهر رو سر میزاریمشون اونجا تو دستشویی میذارن
خدا کنه تو برنامه نود همه چی رو معلوم کنه
اینم تهرانی ها
گفتن بچه هر رفتی برگشتی داره

اینا ترسیده بودن بازهم 4 تا بخورن
مرگ بر همچین نیروی انتظامیی

شما بجای حرف اگه مرد بودین یه دسته گل 5 هزاری برای باوی میگرفتید

تیمی که برترین تیم تو لیگ نهم میشه اینطوری باهاش رفتار میکنن
قدردانیتون گذشتیم حداقل با باتوم بهمون حمله نکنین
خبرنگارها کجا بودن که نگرفتن
حتما از ترسشون قایم شده بودن

only red
25-08-2010, 14:36
ادم وقتی این چیزا رو میبینه واقعا زورش میاد !
خبرنگار و عکاس اگه از این نامردای عغده ای فیلم میگرفت الان پای دار بودن ؟؟!!
فکر کنم دوربین های نود فیلم گرفتند چون تو ازادی هیچی از تو دستشون در نمیره ؟!
برگشت مونده ولی تمشاگرای پرسپولیس نبودند این مامورین نامرد بودند .

Azzurri
25-08-2010, 15:48
ادم وقتی این چیزا رو میبینه واقعا زورش میاد !
خبرنگار و عکاس اگه از این نامردای عغده ای فیلم میگرفت الان پای دار بودن ؟؟!!
فکر کنم دوربین های نود فیلم گرفتند چون تو ازادی هیچی از تو دستشون در نمیره ؟!
برگشت مونده ولی تمشاگرای پرسپولیس نبودند این مامورین نامرد بودند .

مشابه همین اتفاق در بازی استقلال - فولاد رخ داد . کم کم دارم فکر میکنم اینا کلآ با جنوبی ها مشکل دارن !!! :164:

Shahin-FC
25-08-2010, 17:03
با کسی مشکل دارن که بهتر از خودشونه.با تراکتور هم کردن ولی زور تراکتوریا بخاطر جمعیتشون بیشتر بود

sajad_shahin999
25-08-2010, 22:46
به قول آقای کنگانی جنبه ی شادی 500 نفر رو نداشتن و این بلاها سر ما آوردن

اون از پارس جنوبیش که بوشهر فقط اسمش رو یدک میکشه و همه پولش میره تو جیب تهرانیها و این هم از این وضع که تو لیگ دارن تهرانیها سرمونو میارن
اصلا ما بوشهریها در کشور جایگاهی نداریم

جدیدا هم که شایعه کردن ستار زارع ترقه به تماشاگران میفروخته
آخه احمقها پارسال چی ؟
پارسال هم ستار میومد ترقه واسه تماشاگران میورد؟
اصلا تا جایی که من یادمه بوشهریا هر وقت گل میزدن شروع به آتش بازی میکردن و تازگیها آبادانیها و انزلی چیها هم از ما یاد گرفتن
بعد از این همه سال یادشون اومده که ستار زارع ترقه فروشی میکنه و ستار عامل توزیع ترقه در بوشهره
دیدن ستار تو اوجه هم خاستن ستار و شاهینو به حاشیه بکشونن و هم خواستن حرکت زشتشون با هواداران بوشهری رو توجیه کنن

Eb MeC
26-08-2010, 18:11
نمی خوام تو دلتونو خالی کنم........ولی.......
با این مهاجمایی که ما داریم :-L امسال هم برای نیفتادن باید جنگید
حالم از ایمان حیدری بهم میخوره:-&

sajad_shahin999
26-08-2010, 20:31
نمی خوام تو دلتونو خالی کنم........ولی.......
با این مهاجمایی که ما داریم :-L امسال هم برای نیفتادن باید جنگید
حالم از ایمان حیدری بهم میخوره:-&

دوست عزیز غصه نخور
نوبت شاهین هم میرسه
فعلا که عروسی کوچه بغلیه
ولی مطمئن باش عروسی به کوچه ما هم میرسه
و شاهین رویایی رو از شنبه میبینیم

Amir Argentina
27-08-2010, 02:49
واقعا این صحنه ها را دیدم حالم گرفت
واقعا جواب این تماشاگرانیه که 1200 کیلومتر کوبیدن اومدن اونجا اینه
امیدوارم بتونیم بازی با راه آهن رو ببریم که دیگه نباید این 3 امتیاز رو از دست بدیم

Amir Argentina
28-08-2010, 22:36
تبریک میگم این برد شیرین رو
آفرین به روشنگر که پنالتی رو گرفت
بد طور نیاز به این 3 امتیاز داشتیم ای وب خیلی حال کردم برد خوبی بود

only red
28-08-2010, 22:58
تبریییییییییییییک....؟!
من تازه از استادیوم رسیدم خونه واقعا حمایت تماشاگران حتی قبل از گل شاهین هم خوب بود !بلاخره یه بردی هم تو خونه اوردیم فکر کنم این بازی هم نمیبردیم شورش در میگرفت!

اگه توپ عبدالله گل میشد خودم میرفتم تو زمین ازش تشکر میکردم خیلی اعتماد به نفسش اومده پایین شاید اگه اون توپ گل میشد الان همه چیز حل میشد ولی با این اخراج فکر کنم باید تو این مدت استراحت حتما رو عبدالله از نظر روحی کار بشه که فکر کنم مرزبان خیلی وارد تو این کار ......!

با یه برد خوب دیگه خیالمون از بابت تعطیلی دو هفته ای راحت و با یه روحیه خوب برای بازیهای بعدی اماده میشیم .

بیچاره استیلی عجیب فشاری روش بود ؟!!

sajad_shahin999
29-08-2010, 04:30
منم بردو تبریک میگم
واقعا جدا از استیلی فشار روی همه ی ما بوشهریها بود که امیدوارم این بردها تداوم داشته باشه و دیگه نه استیلی و نه ما این فشارها رو تحمل نکنیم

only red
10-09-2010, 15:28
به امید پیروطب تیم محبوبمون شاهین

سجاد پیروطب :6qwup3: رو از کجا پیدا کردی ؟!

قرار بود ما هم الان تهران باشیم ولی نشد بریم ولی اینجور که من شنیدم خیلیا رفتن تازه قراره 90 نفر هم با هواپیما برگردونن !
خیلی ها هم با ماشین شخصی رفتن !

باید فقط برد بیاریم که با یه باخت امکان داره جزو 3 تیم اخر بشیم که در اومدن از اونجا هنر میخواد مثل پارسال که تا روزای اخر سکتهه
رو زده بودیم !

امیدوارم یه برد شیرین از اون بردهای که همیشه مقابل تیمهای درجه 2 تهرانی بدست میاریم کسب کنیم .

عبد الله من امروز نیست ....!!!!!:gaah:

only red
17-09-2010, 18:27
ای خدااااااااااااااااااا دیگه اصلا نمیفهمم چی بگم !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط همین بگم که باید از الان برای نیفتادن بجنگیم نه اخر فصل ؟!

ولی دلم برای تماشاگرا میسوزه که با هزار امید این همه راه رو میکوبن میرن ولی برای برگشتن باید با دستمال به سر برگردند !

Amir Argentina
17-09-2010, 19:10
بازم باختیم با این وضع دیگه هیچ امیدی نیست
این تیم تا زمانی که مشکل مالی داره بهتر از این که نمیشه هیچ تازه بدتر هم میشه
باید از همین حالا برای نیفتادن بجنگیم
کسی گل شاهین مقابل سایپا رو نداره

only red
29-09-2010, 02:00
چرا کسی اینجا نیست ؟!:1:

لیگ هم باز یه هفته عقب افتاد که به نفع شاهینه ولی چه فایده که بازم همون هستن که بودن ؟!

کسی درباره قضیه عماد رضا چیزی میدونه اگه بگیریمش هم خوبه هم بد
بد چون 900 میلیون فقط پول رضایتنامشه خوبم هست چون که یه مهاجم گلزن که نقطه ضعف شاهین رو پر میکنه !؟

ولی فکر نکنم تیمی که هنوز قسط اول بازیکناش رو نداده بره 900 میلیون به عماد رضا بده ؟!

sajad_shahin999
30-09-2010, 10:12
تععطیلی لیگ برای ما هواداران شاهین بیشتر ضرورت داشت تا تیم، چون این فصل غیر از خون دل خوردن هیچ چیز نسیب ما نشده بود

حداقل چند هفته ایی اعصابمون راحتتره

تیم مهاجم داره نمیدونم چرا دنبال عماد رضا رفتن ماشا... شاهین ثابت کرده که میتونه گلچین کنه مهاجمان خارجی رو
پارسال شکرون امسال هم اوچه ، پس نیازی به عماد رضا نداریم میخایم900000000 بدیم چی کار همین پولو تقسیم کنیم بین بازیکنا تاثیرش خیلی بیشتره تا بخایم عماد رضا رو بیاریم

MANIC
30-09-2010, 10:48
تیم
1.خوب
2.زیبا
بازی میکنه اما ....
به نظر من باید یک روانشناسی باید با مهاجم ها صحبت کنه
چون خیلی موقعیت خراب میکنند
باید یک برنامه ریزی یا یک کوفت زهر ماری برای این پیدا کردن
ما که خسته شدیم
همین ......

Amir Argentina
30-09-2010, 13:29
امیدوارم بعد از این تعطیلی تیم به خودش بیاد و بتونه نتیجه بگیره با این وضع سقوطمون امسال حتمی هست
این تاپیک هم خیلی خلوت شده بیچه ها بیشتر فعالیت کنید
من که خودم از همه کمتر میام
ولی از این به بعد بیشتر میام

Eb MeC
30-09-2010, 13:53
امیدوارم با یه پیروزی خوب مقابل ذوب اهن همه چی برگرده

Amir Argentina
02-10-2010, 21:32
اگه بتونیم با ذوب آهن به پیروزی برسیم خیلی به نتیجه گیری ما کمک میکنه
البته به نظر من با حل شدن مشکلات مالی خیلی از چیزها حل میشه
فقط امیدوارم هر چه زودتر مشکلات مالی شاهین حل بشه تا دیر نشده
وگرنه بعدا پشیمون میشیم که چرا این امتیازهای به این راحتی از دست دادیم

only red
10-10-2010, 00:08
باید حتما ذوب اهن رو ببریم چون راه اهن شانس ما امروز زد ولی در عوض پیکان باخت !
ذوب اهن خیلی این روزها زیر فشار و یه بازی سخت هم تو جام باشگاهها داره که این بهترین فرصت برای شاهینه که یه برد خوب و روحیه بخش بیاره!

sajad_shahin999
12-10-2010, 09:20
من تا قبل از این بازی از شاهین قطع امید کرده بودم ولی خدا وکیلی الهلال هم به ذوب این قدر فشار نیاورده بود و من به این تیم دوباره امیدوار شدم فقط باید شتری گاوی قربونی کنیم واسه شاهین تااین بد شانسیها تموم بشه انشاا...

sajad_shahin999
14-10-2010, 08:34
مردانی که هرسه برای پرسپولیس بازوبند بستند وباهم تا جام جهانی98دویدند.حالا افشین واحمدرضاروی نیمکت استیل آذین می نشینند واستیلی سرمربی شاهین است. خودتان گذر زمان را از لاغری حمید وسبیل افشین ببینید و البته قامت تراشیده عقاب.یادش به خیر

منبع

([Only registered and activated users can see links]به-بهانه-بازی-آینده-شاهین---استیل)

Amir Argentina
14-10-2010, 19:11
این عکس خیلی از خاطرات رو زنده میکنه واقعا یادش بخیر
عجب دوران و بازیهایی بود
بچه ها فردا دوباره بازی داریم اگه نتونیم اونجا 3 امتیاز رو بگیریم وضع خیلی خراب میشه امیدوارم هر طور که شده بتونیم بازی رو ببریم

sajad_shahin999
15-10-2010, 13:15
شاهین بار دیگر با پیروزی در همدان به روزهای
اوج باز خواهد گشت.

only red
15-10-2010, 14:28
کلا پاس برای شاهین همیشه خوش یمن بوده فصل قبل 6 امتیاز ازشون گرفتیم ولی این فصل اوضاع فرق داره هم پاس بهتر شده هم ما مثل فصل قبل نیستیم!

امیدوارم حداقل 1 امتیاز از این بازی بگیریم که مطمئنن بازی سختی هست ولی باید برای 3 امتیاز بریم چون الان حتی اگرم بزنیم باز با استیل اذین تو همون رتبه 16 هم امتیاز میشیم!
راه اهنم که شده بارسلون ، کلا تو این تیمهای پایینی شانس سقوط راه اهن و نفت بیشتر هست تا تیمهایی مثل صبا و استیل و ...!
پس اگه بخوایم این بازی رو هم از دست بدیم کار سخت که میشه هیچ استرست ترس از سقوط هم بیشتر میشه.

sajad_shahin999
16-10-2010, 09:37
اول از همه به شاهینیها تبریک میگم
دوم اینکه خدا رو شکر حداقل تو این بازی سریال بدشانسیهامون تموم شد و تونستیم یه پیروزی شرین رو کسب کنیم
اگه دوستان بازی رو دیده باشن میدونن که شاهین واقعا عالی بازی میکنه و به جرات میگم اگر پرسپولیس دیروز مثل شاهین بازی میکرد راحت به استقلال میزد :2qcmh45:
حتی تو کنفرانس مطبوعاتی هم مدیر روستا به بازی خوب شاهین اذعان کرد و اگر میتونستیم از موقعیت هامون بهتر استفاده بکردیم میشد اختلاف گل رو بیشتر کرد
خبر خوشتر هم باید به برگشتن ایوان و عبدا... و محسن ایرانژادو حمیدی به روزهای اوج اشاره بکنیم و با اوجگیری اینها شاهین هم به امید خدا اوج میگیره

Eb MeC
16-10-2010, 11:09
منم به همه همشهریام تبریک میگم ....... دم همشون گرم
هفته بعد هم استیل اذین رو له میکنیم..........
تا به بالای جدول برسیم

only red
16-10-2010, 23:04
بردمون يکم زير سايه باخت پرسپوليس کمرنگ شد ولي شايد اگه شاهين هم ديروز ميباخت نميدونم بايد چيکار ميکردم ...! ( هر چند که من اصلا دربي رو ديگه قبول ندارم:sick3:)

ولي بهترين موقع برد شيريني اورديم تا هم خودمون تو جدول وضعيتمون بهتر بشه هم باخت پرسپوليس رو بتونيم راحت تر هضم کنيم !

خيلي خوب بازي کرديم ميتونستيم بيشتر گل بزنيم ولي بعد گل که خورديم تا اخر بازي تمام ناخونهامون رو خورديم !:177:

نميدونم چرا به حميدي بازي نميداد استيلي تا حالا بازي بد ازش نديدم........!:-L

ايران نژاد به نظرم حقش تيم ملي هست با توجه به اينکه تو اون پست مشکل داره ولي مگه ميشه يکي از شاهين رو برد تيم ملي !:2mo5pow:

عبدالله خودم :thumbsup:که ديگه ..............! بعد مصدوميت فصل پيشش با سپاهان همچين باي ازش نديده بودم گلم که زد و دیگه ..................!:D

sajad_shahin999
17-10-2010, 09:31
عماد رضا شاهینی میشود؟

نمیدونم بین آقای کنگانی و عماد رضا چی گذشته ولی امیدوارم مدیرعاملمون این بمب رو بترکونه :gun:

A.BIANCO
18-10-2010, 18:09
مسابقات فوتبال جام حذفی/

پیام از دیدار با شاهین انصراف داد/شاگردان استیلی حریف برنده بازی پاس - استقلال

با انصراف تیم فوتبال پیام مشهد از حضور در مسابقات جام حذفی، تیم فوتبال شاهین بوشهر به مرحله یک هشتم نهایی این رقابت‌ها صعود کرد.به گزارش خبرنگار مهر، با توجه انصراف تیم فوتبال پیام مشهد از شرکت در مسابقات حذفی کشور باشگاه‌های کشور و موافقت سازمان لیگ، دیدار این تیم برابر شاهین بوشهر در مرحله یک شانزدهم نهایی این رقابت‌ها لغو شد تا تیم شاهین به مرحله یک هشتم نهایی صعود کند.
براین اساس شاگردان حمید استیلی در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات جام حذفی با برنده مسابقه تیم‌‎های فوتبال پاس همدان و استقلال تهران روبه‌رو خواهند شد.
مجید حسینی کنگانی، مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مسئله اظهار داشت: بازیکنان و مربیان تیم شاهین در روزهای گذشته تمرینات خاصی را برای این بازی پیگیری کرده بودند که با انصراف پیام برنامه‌ریزی آنها به هم ریخت.
وی تصریح کرد: البته همین که یک روز زودتر به ما اعلام شد، کادرفنی بهتر می‌تواند خودش را با شرایط موجود هماهنگ کرده و تمرینات آماده سازی تیم را برای حضور قدرتمندانه در لیگ برتر پیگیری کند.

منبع: ([Only registered and activated users can see links])

sajad_shahin999
20-10-2010, 08:26
استقلال دیروز زد و فکر کنم تو دور بعد رقیب شاهین بشه
باید بچه یه جواب خوب به این سرمربی استقلالیها بدن
تا دفعه ی دیگر پاش به بوشهر باز نشه

horry potter
20-10-2010, 18:15
عکس نشست مدیر عامل شاهین با عمادرضا

عمادرضا با کاشانی حرف زد با کنگانی تمام کرد

[Only registered and activated users can see links] [/URL]

Emad Reza عمادرضا

سایت گل - عصر پنجشنبه در حالی که پرسپولیسی ها از مذاکره با عمادرضا خرسند بودند این بازیکن در منزلی واقع در شهرک ژاندارمری با مدیر عامل شاهین به گفتگو نشست وبه توافقات خوبی دست یافت. گفته می شود اگر شاهینی ها 250میلیون بابت رضایت نامه عمادرا نقدا بپردازند این بازیکن به جمع سپید پوشان بوشهری می پیونددوبه سرخپوشان پایتخت رودست می زند. او قبلا هم سابقه این کار را با پرسپولیس داشت ورفتنش به سپاهان وماجرای گذرنامه اش از یاد اهالی فوتبال نرفته
[URL="[Only registered and activated users can see links]"]منبع ([Only registered and activated users can see links])

sajad_shahin999
21-10-2010, 18:00
عماد رضا رو میخایم چی کار :2qcmh45:
همین 900 میلیونو بدین واسه همین بچه های با غیرت به امید خدا آسیایی میشیم:72:

only red
25-10-2010, 10:30
اگه بزنیم امروز خیلی تو جدول میایم بالا !

عماد رضا هم خوبه ها ! اینا که پول بازیکنا رو نمیدن حداقل پول به این بدن تا دو تا گل بزنه !

ذوب اهن هم فکر کنم فقط اشجاری و کعبی رو نداره !
کسی میدونه کریمی و مهدوی کیا میرسن یا نه ؟؟

only red
25-10-2010, 23:11
سلام دوستان متاسفانه امروز یکی از بهترین دوستای خودم و یکی از بازیکنان خوب جوانان شاهین بعلت بیماری فوت کرد امیدوارم خداوند به خانوادش صبر بده
بازی هم بخاطر همین با 1 دقیقه تاخیر شروع شد امیدوارم هرکی از دوستان بوشهری میتونه تو مراسم ختمش شرکت کنه تا حداقل کمی موجب دلگرمی خانواده
این جوان باشند.

sajad_shahin999
30-10-2010, 08:51
سلام دوستان متاسفانه امروز یکی از بهترین دوستای خودم و یکی از بازیکنان خوب جوانان شاهین بعلت بیماری فوت کرد امیدوارم خداوند به خانوادش صبر بده
بازی هم بخاطر همین با 1 دقیقه تاخیر شروع شد امیدوارم هرکی از دوستان بوشهری میتونه تو مراسم ختمش شرکت کنه تا حداقل کمی موجب دلگرمی خانواده
این جوان باشند.
واقعا متاسفم و به شما تسلیت میگم فکر کنم دانش آموز سعادت باشه؛ اگر منظور شما اونه که هم کلاسی داداشم بود و قضیه رو که واسم تعریف کرد واقعا متأسف شدم

در مورد بازی شاهین هم که نمیدونم چرا اینقدر بدشانس هستیم میثاق هم هر چی در دو بازی گذشتش مقابل شاهین به ما لطف کرد و سوتی داد دیروز برای ما شده بود پیتر اشمایکل
خدا کنه بدشانسی هامون تمام بشه و مثل این روزها رو دیگر ما بوشهریها نبینیم

only red
05-11-2010, 19:48
دیگه نمیدونم چی بگم ..!
هیچ تیمی تاحالا نشده این همه موقعیت داشته باشه و فقط یه گل بزنه اونم از روی ضربه ایستگاهی !؟
اخه از دقیقه 1 تا 90 همش توپ تو زمین حریف و روی گل حریف باشه ولی نتونی یه گل بزنی ...!

به نظر من که اگه عماد رضا 900 میلیون هم میخواد ولی مشکل گلزنی رو حل کنه دوبرابر هم بدنش نوش جونش ...!

دو بازی که تعداد کرنر تعداد ضربات ازاد و موقعیت و همه چیز رو یه نگاهی بندازید میفهمید مشکل شاهین فنی نیست

دو بازی پشت سر هم با استقلال داریم که مطمئن هستم با این بازیها حداقل یکیش رو میبریم که اگه بتونیم لیگ رو ببریم خیلی خوب میشه ..!

اگه این بازی رو زده بودیم الان 12 هم بودیم...! ولی با همین مساوی و باخت نفت یه پله رفتیم بالا وهم امتیاز نفت 14 هم شدیم ..!

Eb MeC
05-11-2010, 20:36
به نظر من این تیم پر از مشکله ......... از دفاع گرفته تا هافبک و فروارد .
عبدالله کرمی با اینکه خیلی محبوبه ولی این فصل پر از سوتی و اشتباه بوده و باید فکری بحال خودش کنه ................
مهاجمامونم که اصلا نمیدونن گل زدن چه جوریه ...........
حالا خدا رو شکر امروز استیلی مجبورش کردن با 2 مهاجم بازی کنه .........
اقای استیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــلـــــــــی شما جیب ما رو نزن !!!! تیمو نمیخواد ببری بالای جدول .

sajad_shahin999
06-11-2010, 08:49
نمی دونم چرا استیلی عبدا... رو تو دفاع بازی میده
آخه کسی نیست بگه حمید خان تو بهترین دفاع ایرانو که هر تیمی آرزوی داشتنشو میکنن رو نیمکت میزاری و عبدا... رو میزاری دفاع
به نظر من تیم فقط فقط فقط بدشانسه و این بحثها که میکنیم مشکل شاهین نیست
وقتی که توپ نخوات بره تو گل استیلی چه کار باید بکنه
نمیدونم مسعود چهطور اون توپ رو گل نکرد و مطمئنم اگر یکی مثل عماد رضا یا ادینهو رو داشتیم خط حمله آتشین لیگ رو هم یدک میکشیدیم
شاهین بدشانسیهاش کم بود مصدومیت های بازیکناشم روش ؛ حمید سلیمانی تنهایی و آخریشم صادق کرمی که رفت تا آخر فصل ، آخه بدشانسی تا کجا
هر تیمی که نگاه میکنیم حداقل تو این 14 هفته پنج شش بازی شانس باشون یار بوده ولی شاهین یک بازی هم شانس نداشته و هر تیمی که جلومون قرار میگیره به لطف شانس و تیرک دروازه و درواره بانشون دست پر بیرون از میدون خارج میشن
باور کنین دلم به حال استیلی خودم و بوشهریها دیروز واقعا سوخت آخه تو هیچ چیز شانس نداریم:29:

Amir Argentina
08-11-2010, 22:07
واقعا این شاهین خیلی بد شانسه
دیدن بازیهای شاهین واقعا اعصاب خورد کنه وقتی این توپها گل نمیشه اعصابت میریزه بهم
اگه بخوایم اینجوری ادامه بدیم وبازیهای تو خونه رو امتیازشون رو به این راحتی از دست بدیم کارمون خیلی سخت میشه
امیدوارم تو بازی با استقلال دیگه توپامون گل بشه

Amir Argentina
12-11-2010, 20:03
امروز مثل ماست سر شاهین رو بریدند
دیگه این داور چه کار میخواست بکنه
اونم از مهجمانمون که گل خالی میزنند بیرون
داشتم از کوره در میرفتم دلم میخواست تلویزیون رو بزنم تو دیوار
بیچاره استیلی چه کار بکنه وقتی بازیکنانشون گل خالی میزنن بیرون

Eb MeC
12-11-2010, 21:41
یه پیشنهاد :

برین داور رو بدزدین بیارین بدین دست بچه های جفره و چغادک
اونا خوب میدونن باهاش چیکار کنن !

only red
13-11-2010, 02:35
بدون شرح !

sajad_shahin999
13-11-2010, 09:38
باور کنین با دیدن این صحنه ها خودمم گریم میگیره
و من به شخصه به چنین تیمی افتخار میکنم
قبلنم گفته بودم بازم میگم ما بوشهریها تو این کشور, ایرانی به حسابمون نمیارن , فقط ازمون کش میارن
تا حالا تیمی دیدین که قسط اول بازیکناش ندن
تا کی باید پول عسلویه خارک نیروگاه و... بره تو جیب استانهای دیگه بدش با ما اینجور رفتار کنن
حالا این بازی هیچ 13 هفته قبل چی...
به امید جانتقام در جام حذفی

only red
13-11-2010, 11:53
بچه ها وسط نیمه شبکه بوشهر گوش دادین که کنگانی گفته ی یا با داور خارجی تو لیگ بازی میکنیم یا با داور ایرانی دیگه شرکت نمکنیم!
البته فکر کنم این حرف رو روی اعصاب خوردی زده ، ولی شاید با این وضعیت از جام حذفی انصراف بده!

کنگانی: عنایت موبایلش را خاموش کرده است

سه روز است به آقاي عنايت زنگ مي‌زنم تا بگويم اين داور را براي بازي ما انتخاب نكند اما او موبايلش را خاموش كرده است. مگر چنين موضوعي مي‌شود؟ آقاي عنايت شايد كسي با شما كار مهمي داشته باشد

به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، گل - مدير عامل باشگاه شاهين بوشهر گفت: علي دايي را به دليل اعتراض به داوري محروم مي‌كنند اما رفتار خودشان را نمي‌بينند. مجيد حسيني كنگاني پس از پايان بازي با استقلال تهران در حاليكه به شدت از داوري سعيد بخشي‌زاده ناراحت و معترض بود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حق ما اين نبود كه امروز چنين برخوردي شود. حق اين تماشاگراني كه از بوشهر آمده بودند اين ناداوري نبود. وي افزود: سه روز است به آقاي عنايت زنگ مي‌زنم تا بگويم اين داور را براي بازي ما انتخاب نكند اما او موبايلش را خاموش كرده است. مگر چنين موضوعي مي‌شود؟ آقاي عنايت شايد كسي با شما كار مهمي داشته باشد. كنگاني تصريح كرد: در جريان بازي در نيمه اول داور خطايي كه نبود را خطا گرفت. پنالتي كه خطا نبود پنالتي اعلام كرد. من نمي‌دانم چطور كمک او كه هشتاد متر نزديک‌تر ايستاده چنين خطايي را اعلام نمي‌كند. حرف هم كه مي‌زنيم ناراحت مي‌شوند. آقايان علي دايي را محروم مي‌كنند اما خودشان چنين برخوردهايي مي‌كنند. مدير عامل شاهين بوشهر ادامه داد: من هيچ وقت تيمم را بيرون نمي‌كشم اما اين وضع داوري كردن نيست.

اگه بد بازی کرده باشیم ادم زورش نمیاد ولی وقتی اینجور بازی کنی و گل نزنی ادم واقعا زورش میگیره

ولی همین که استقلال رو تو ازدی عذاب دادیم و بازی به این زیبایی انجام دادیم و کارشناسان و همه میگن حق شاهین برد بوده به تیمم افتخار میکنم.

reza_1388
13-11-2010, 14:26
واقعا چه عکسایی بود اشک از چشام سرازیر کرد:29::29::29:این غیرت بوشهری رو نشون میده...بچه های شاهین شما همیشه بهترین بازی رو میکنید اما نتیجه نمیگیرید.واقعا بدشانسیم:29:بازم خسته نباشید

Amir Argentina
13-11-2010, 14:34
این عکسها رو که دیدم حالم گرفت
چه کنیم که هر چی میزنیم به دره بسته میخوریم
ولی خدا بزرگه خدا خودش جای حق نشسته
به امید خدا تو جام حذفی انتقاممون رو خواهیم گرفت
این اشکها تو اون بازی به شادی تبدیل میشه

Shahin-FC
13-11-2010, 16:18
یار دوزادهم

sajad_shahin999
14-11-2010, 09:00
واقعا عکس جالبیه و واقعیت بازی رو نشون میده
شاهین اگر بتونه استقلال رو حذف کنه ناراحتیه این بازی رو تا حدودی تسکین میده

KLOSE 18
14-11-2010, 10:11
این که میگن فوتبال ورزشی بی رحمه درسته چون ما به چشم داریم میبینیم.

اگرخدا بخواهد جام حذفی حق به حقدار میرسونیم.

Eb MeC
14-11-2010, 11:04
شاهین اگر بتونه استقلال رو حذف کنه ناراحتیه این بازی رو تا حدودی تسکین میده

امیدوارم این کار رو بکنه ......... وقتی ما هوادارا اینقدر حالمون خرابه
دیگه بازیکنا چقدر روحیشونو از دست دادن ............
خدا کنه به حالت طبیعی برگرده و این فاخعه رو یه امر طبیعی بدونه

only red
15-11-2010, 01:43
هوشنگ نصيرزاده: قضاوت داور استقلال - شاهين حتي يک اشتباه هم نداشت!

هوشنگ نصیرزاده، کارشناس باتجربه داوری کشور در مورد شائبه‌های داوری در بازی استقلال و شاهین گفت: در این مسابقه 3 اتفاق در محوطه جریمه دو تیم در نیمه اول رخ داد. در صحنه اول مدافع شاهین بوشهر با یک شارژ ناشیانه، امیدروانخواه را با خطا متوقف کرد که این صحنه یک پنالتی واضح و آشکار بود.

وی ادامه داد: صحنه دوم مربوط به اتفاقی بود که بین فیلیپ آلوز و بازیکن شاهین در محوطه جریمه استقلال رخ داد. در این صحنه بازیکن شاهین بوشهر مرتکب بی‌احتیاطی شد و بازیکن استقلال مرتکب کوچک‌ترین خطایی نشد و ادامه بازی بهترین تصمیمی بود که گرفته شد.

نصیرزاده افزود: سومین صحنه شاهکار سعید بخشی‌زاده بود. فرهاد مجیدی هرچند در ابتدا در بیرون محوطه جریمه پیراهنش توسط آل‌نعمه کشیده شد ولی این صحنه به اصطلاح یک خطای کش‌دار بود و در این صحنه‌ها لحظه آخر محاسبه می‌شود و این خطا کاملا در درون محوطه به انجام رسید و اعلام پنالتی صددرصد درست و بدون اشکال بود.

وی در انتها گفت: من به عنوان یک کارشناس آنچه را که دیدم و با لحاظ رعایت عدالت و حقیقت گفتم و به برخی از اظهارنظرهای غیرمسئولانه افراد در هر جایگاهی که باشند کاری ندارم. سعید بخشی‌زاده در این مسابقه حتی کوچک‌ترین اشتباهی را نداشت و به لحاظ امتیاز داوری باید بالاترین نمره داوری به او اختصاص یابد.

دیدار تیم های فوتبال استقلال و شاهین بوشهر در هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر روز جمعه با برتری 2 بر یک استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار شد. هر دو گل استقلال از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید.

اینم فکر کنم حالش خوش نیستا !؟
ولی حتما اینم به اندازه ای گیرش اومده(فتح الله زاده ) که حداقل ابرو خودش و ببره و طرفداری اینا بگیره !
میخواد بگه که مو نظرم با دیگران متفاوت !؟ بیو برو عینکت بزن تا چشات ببینه بعد بیا اظهار نظر کن !

اگه نود اینو برای کارشناس اورد مططططططططططططمئن مطمئن باشید حق شاهین رو میخورن !
اگه تسویه حساب شخصی داری با شاهین چکاره ای که درباره داوری بازی نظر میدی و اینجور عقده خودت رو خالی میکنی !

Eb MeC
15-11-2010, 18:52
اینم فکر کنم حالش خوش نیستا !؟
ولی حتما اینم به اندازه ای گیرش اومده(فتح الله زاده ) که حداقل ابرو خودش و ببره و طرفداری اینا بگیره !
میخواد بگه که مو نظرم با دیگران متفاوت !؟ بیو برو عینکت بزن تا چشات ببینه بعد بیا اظهار نظر کن !

اگه نود اینو برای کارشناس اورد مططططططططططططمئن مطمئن باشید حق شاهین رو میخورن !
اگه تسویه حساب شخصی داری با شاهین چکاره ای که درباره داوری بازی نظر میدی و اینجور عقده خودت رو خالی میکنی

آی گفتی !

این یارو کارشناس خوبی بوداااااااااااا نمیدونم چرا اینجوری اظهارنظر کرده !:-L

واقعا براش متاسفم ! اینم حتما یه چیزی بهش میرسه که اینا رو گفته >>>>>>>>>>>>

چه مــــــــــــــــیـــــــ ـــکنــــــــه این ( ......... )

Amir Argentina
15-11-2010, 19:53
امشب 90 داره حالا ببینیم چه نظری میدن
و عادل چه طوری بحث کنه
همه چیز امشب نشون داده میشه ببینین چه طوری حق شاهین را خوردن

only red
15-11-2010, 19:59
شانس ما نود درباره ذوب اهن و تیم امید و ... هزار تا چیز دیگه هم هست ولی باید بحث اصلیشون درباره داوری باشه!

یادتون میاد این داور بازی پارسال با استیل هم خودش داور بود و 3 امتیاز از شاهین با اون داوری مسخرش گرفت که اون موقع همه گفتن پول دادنش !؟
فکر کنم یه مشکلی این نامرد با شاهین داره ! هر چی هست خودش و نصیر زاده دستشون تو یه کاسه هست !:d

فکر نکنم دیگه این رو با این حرف و حدیث ها بیارن نود !؟

sajad_shahin999
16-11-2010, 08:34
این نصیر زاده اغده ی مدیرعاملی شاهین داشت که مسئولین پارس جنوبی که خوزستانی هستن میخواستن این آقا رو که همشهری سوری (مدیر عامل پارس جنوبی) هست رو به ما قالب کنن که بوشهریها هوشیاری به خرج دادن و جلوی این کار رو گرفتن

این شد که نصیر زاده با ما بوشهریها بد شد که اینم یه افتخاریه واسه ما:13:

اگر دوستان به یاد داشته باشن درباره 3 امتیاز بازی پاس هیچ کس کارشناسی نکرد غیر از این آقا و میگفت که نباید 3 امتیاز رو به شاهین بدن

دیشب فنایی کارشناسی بدی انجام نداد ولی بیشتر هوای استقلالی ها رو داشت و با همین کارشناسی هم ثابت شد که نتیجه این بازی داور مشخص کرده

Eb MeC
16-11-2010, 13:44
سلام دوستان:72:

فنایی خوب حرف زد دیشب و دم فردوسی پور هم گرم که هوامونو داشت ولی من با پنالتی دوم استقلال هنوزم موافق نیستم که فنایی میگفت تو بوده ............. اخه اونجا که تصویر رو نگه داشته بودن دیگه پیرنشو ول کرده بود .... نه نه نه من اصلا مجاب نمیشم . نه نه پنالتی نبود اصلا .

از اینکه سرمونو با تبر مثل ماست و تو روز روشن بریدن شکی نیست ولی ...........
باید فراموشش کنیم و به ادامه بازیها علی الخصوص بازی روز شنبه ( حذفی ) فکر کنیم و پیروزی .
فقط خدا کنه بدشانسیامون تموم بشه و بتونیم مقابل مس و سایر تیمها بهترین بازیها رو انجام بدیم و به حقمون تو جدول لیگ برتر برسیم.

اما اینا همش خاصیت فوتباله و فعلا که همه چیزه فوتبال با ما سر لج افتاده .

only red
16-11-2010, 13:58
من فکر میکنم با اینکه فردوسی پور خیلی طرفداری شاهین گرفت و ... ولی خیلی هم میلی به این کار نداشت و خیلی سرد طرفداری میکرد با اینکه همیشه طرفداری شاهین رو گرفته ولی دیشب نه به عنایت نه کسی از استقلال و داور ... کسی زنگ نزد معلوم بود بیشتر برنامه درباره ذوب اهن هست !
مثلا روی همون توپ دسوزا فردوسی پور هیچی نگفت ....مثلا همون حرفای همیشگیش که میگفت مثلا بگه داور چجور این صحنه که کنارش هم بود رو ندید پای دسوزا اینقدر بلند شده ، یا این داور و طرفداری از استقلال و ....فقط میگفت حق شاهین باخت نبوده و خوب بازی کرده ! فکر کنم به اینم گفته بودن که یکم مدارا کنه.

در مورد داوری هم فنایی هم میفهمید دومی هم پنالت نبوده ولی یکم اینجا طرفداری بخشی زاده گرفت تا یکم تعادل رو رعایت کنه !

Ghermezeteh
17-11-2010, 13:19
دیروز فدراسیون بودم که نصیرزاده هم اونجا بود، خواستم جریان بازی استقلال رو بهش بگم که چون نود رو ندیدم و نمیدونستم فنایی چی گفته، چیزی بهش نگفتم، اگه میدونستم فنایی گفته پنالتی حتماً بهش میگفتم.
اون بازی تموم شده و دیگه نه امتیاز داده شده بر میگرده نه امتیاز از دست رفته، به بحث در مورد بازی بعد بپردازیم بهتره !

sajad_shahin999
20-11-2010, 08:55
بايد انتقام بگيريد . ديگر هيچ بهانه اي قابل
قبول نيست .بايد ثابت كنيد در بازي قبل مستحق
شكست نبوديد و داوري تاثير داشته .

Amir Argentina
20-11-2010, 12:31
امروز یه بازی حساس داریم
امروز فقط ببریم به هر نحوی شد
باید استقلال رو تو تهرون حذف کنیم خیلی حال میده
بد جور تو فکر این بازی هستم
به امید خدا میبریم

Eb MeC
20-11-2010, 13:12
اره کسی نمیتونه انگیزه ما بوشهرییا رو واسه این بازی درک کنه ....
فقط امیدوارم داور خوبی بذارن ........ که بقول کنگانی ما برای این بازی تمرین مهار پنالتی نکنیم :6qwup3:

بهر حال.......
چه حالی میده بریم بالا :41: ..........

only red
20-11-2010, 14:15
انگار استقلال مجیدی و میداوودی رو نداره ! شاید میداوودی برسه ولی مجیدی نیست تنها بازیکن امادشون رو ندارن !
ایشالا امروز میزنیم و تا دیگه حرفی نمونه !
اگه استقلال از جام حذفی اوت بشه خیلی دردش بیشتر لیگ هست !

KLOSE 18
20-11-2010, 15:07
منم مطمئنم امروز انتقام رو میگیریم تا حداقل یه کمی از سختی هاییی که تو بازی قبلی کشیدیم رو خودشون بکشن و به امید خدا استیلی هم فکر کنم ترکیب دیگه تو دستش اومده باشه و بازی قبلی هم خیلی چیزها تو دستش اومد.

only red
20-11-2010, 15:25
اختصاصی از بوشهر:عمادرضا قول داد،حوار بوشهري شد

کنگانی همان روز اول با حوار ملامحمد به توافق رسيد ودر فدراسيون امارات با تاييد كنفدراسيون فوتبال آسيا قرار داد اين بازيكن تا پاين فصل به مبلغ 200ميليون منعقد شد

سایت گل -بمب نقل وانتقالات نيم فصل در ساحل خليج فارس منفجرشد.
به گزارش گل كنگاني مدير شاهين بوشهر به امارات رفت تا باب مذاكره را با ستاره هاي تيم ملي عراق كه در اين كشور اردو زده اند بازكند.او همان روز اول با حوار ملامحد به توافق رسيد ودر فدراسيون امارات با تاييد كنفدراسيون فوتبال آسيا قرار داد اين بازيكن تا پاين فصل به مبلغ 200ميليون منعقد شد تا حوار پس از جام خليج فارس وجام ملت ها به شاهين بيايد.
كنگاني اما دست بردار نبود. تيم او مهاجم تمام كننده مي خواست .مدير عامل شاهين سراغ كسي رفت كه اين روزها نقل محافل نقل وانتقالات فوتبال ماست. پرسپوليس پول خريد عمادرضارا نداشت آيا شاهين مي توانست اورا به خدمت بگيرد؟يك تماس با دوستان مدير عمل در بازار آهن تهران كنگاني را مصمم تر كرد. وعده كمك نقدي را كه شنيد عمادرا هم به حرف گرفت واو هم قول مردانه داد كه اگر رضايت نامه اش را بگيرند شاهيني شود.
كنگاني با مصري ها هم حرف زد وبه توافقاتي دست يافت. آنهايي كه اورا در بازگشت از امارات ديده اند مي گويند از جذب اين دوبازيكن مطمئن بوده است.

چه شود اگه اینا بیان !:285:
ولی عماد رضا رو حتما باید بگیریم نیم فصل دوم ایشالا همه این بازیها و بدشانسی ها رو جبران میکنیم !

عبد الله هم به تیم ملی دعوت شد ! ولی حقش همون پارسال بود که کل استادیوم میگفتم
قطبی یادت باشه عبدالله باید باشه !!:d0s69thbefhifftitrz

Amir Argentina
20-11-2010, 19:02
تیمی که گل نزنه گل میخوره
آقا حقمون باخته تا زمانی که گل نزنین میبازیم
مسخره کردن گل خالی توپ میزنه به بیرون
این تیم با این وضع هیچی نمیشه

only red
20-11-2010, 19:21
منم میگم هر چی سرشون میاد حقشونه گل بزنن تا نخورن !
اینا هم شورش رو دراوردن... اخه گل خالی دیگه زدن داره ، نمیتونن گل بزنن خو بازی نکنند !!!
انگار عادت کردند که گل نزنن یا اصلا گل زدن یادشون رفته !

جام حذفی که شاهین از اولم میخواست با تیم جوانانش بازی کنه و روش حساب نکرده بود ولی این گل نزدن ها تو لیگ هم همینجوری میشه!
مگه باید چند تا بازی بخوری تا گل زدن یاد بگیری؟؟؟!!
مگه همین حیدری تا پارسال تو تیمهای تهرانی کم گل میزد یا همین خسروانی تا وقتی که بود همه بازیها گل میزد !
مشکل تیم اعتماد به نفس گلزنی هست که از دست رفته نه گلزن ؟؟!

به هر حال کلا شاهین رو جام حذفی حساب نکرده بود و نباید زیاد ناراحت شد ولی باید به حال این موقعیت خراب کردنا گریه کرد!!!

MANIC
20-11-2010, 19:50
منم میگم هر چی سرشون میاد حقشونه گل بزنن تا نخورن !
اینا هم شورش رو دراوردن... اخه گل خالی دیگه زدن داره ، نمیتونن گل بزنن خو بازی نکنند !!!
انگار عادت کردند که گل نزنن یا اصلا گل زدن یادشون رفته !

جام حذفی که شاهین از اولم میخواست با تیم جوانانش بازی کنه و روش حساب نکرده بود ولی این گل نزدن ها تو لیگ هم همینجوری میشه!
مگه باید چند تا بازی بخوری تا گل زدن یاد بگیری؟؟؟!!
مگه همین حیدری تا پارسال تو تیمهای تهرانی کم گل میزد یا همین خسروانی تا وقتی که بود همه بازیها گل میزد !
مشکل تیم اعتماد به نفس گلزنی هست که از دست رفته نه گلزن ؟؟!

به هر حال کلا شاهین رو جام حذفی حساب نکرده بود و نباید زیاد ناراحت شد ولی باید به حال این موقعیت خراب کردنا گریه کرد!!!

خیلی برای من عجیبه :confused2:
این همه موقیعت
این همه دوندگی
اخرش هم گل... بخورری
خیلی خنده داره
به نظر من محمدی گل رو کاملا خالی میکرد اینها قسط گل زدن نداشتن
من تا حالا تیمی ندیدم اینقدر حمله کنه بعد این طور :gaah:
نمیدونم مربی چیزی نمیگه
خواهر مادر تیم رو در اوردن با این بازیشون
این همه ادم بره تو سرما اخر... بخورن بیان
این کبگانی به نظر من باید یک جریمه عجیبی برای این بازیکن ها ببرن

Eb MeC
20-11-2010, 21:55
اصـــــــــــــــــــــــ ــلا اشـــــــــــکالی نداره
من مطمئنم که بلا خره گلزنی شروع میشه خیلی زود ........ اخه مگه میشه یه تیم اینقدر خوب فوتبال بازی کنه و گل نزنه
نه نه نه نه نه شروع میشه بلاخره

همین که امروز هم مثل هفته قبل دل و کمه استقلال رو سفره کردیم با ارزش بود اصلا غصه حذفی رو نباید خورد
حالا همه ایران دیدن که چه قدرتی داره شاهین ........... همه هم فهمیدن که فقط مشکل گلزنیه که به امید خدا اینم درست میشه و اخر فصل به یه جایگاه خوب میرسیم ...........
اینجور که شایعه شده حوار و عماد رضا رو اگه بگیریم که باید مشکل گلزنیمونو تموم شده بدونیم ........

ویرایش : در مورد تیمهای دیگه اینجوری اظهار نطر نکنید

only red
20-11-2010, 22:14
منم میگم نباید بخاطر جام حذفی که خود شاهین هم خیلی جدی نگرفته بودش ناراحت بشیم میشد حداقل یه بار هم استقلال رو میزدیم که اونم به هر حال نشد و موند تا بازی برگشت فصل بعد که روز سختی در انتظار استقلال خواهد بود ...!

اونایی هم که بفهمن شاهین در هر دو بازی بهتر استقلال بود خودشون خیلی زیادن و خوب میفهمن، پس هر کی گفت استقلال بهتر شاهین بازی نکرد اصلا فوتبال بازی رو ندیده و به اندازه کافی کسانی که باید ببینن دیدن که شاهین بهتر بود پس لزومی نداره جواب کسی بدیم !

خیلی برای من عجیبه
این همه موقیعت
این همه دوندگی
اخرش هم گل... بخورری
خیلی خنده داره
به نظر من محمدی گل رو کاملا خالی میکرد اینها قسط گل زدن نداشتن
من تا حالا تیمی ندیدم اینقدر حمله کنه بعد این طور
نمیدونم مربی چیزی نمیگه
خواهر مادر تیم رو در اوردن با این بازیشون
این همه ادم بره تو سرما اخر... بخورن بیان
این کبگانی به نظر من باید یک جریمه عجیبی برای این بازیکن ها ببرن

اولا کنگانی نه کبگانی فرماندار !:D

دوما ول اینا کن ، احسان فیلم کمدی چی تو دست و بالت داری ؟!:D

Amir Argentina
20-11-2010, 22:33
دوما ول اینا کن ، احسان فیلم کمدی چی تو دست و بالت داری ؟!:D
ای ول خوشم اومد مثل آب خوردن بحث رو عوض کردیا
تو اوج بحث بازی رفتی تو کار فیلم و سینما :6qwup3::6qwup3:

only red
20-11-2010, 22:41
ای ول خوشم اومد مثل آب خوردن بحث رو عوض کردیا
تو اوج بحث بازی رفتی تو کار فیلم و سینما

چه بکنیم مردیم بحث فنی کردن !:d
یکم بریم تو کار سینما روحیمون عوض بشه !:d

Amir Argentina
20-11-2010, 22:52
چه بکنیم مردیم بحث فنی کردن !:d
یکم بریم تو کار سینما روحیمون عوض بشه !:d
ها والا وقتی بازی شاهین نگاه میکنی دلت میخواد خوت بکشی
تمام اعصابت میریزه بهم
اصلا کلا بازیهای شاهین پیرت میکنه 127fs3556139127fs3556139

only red
20-11-2010, 23:07
امسال ایجور شده ها ، پارسال با اینکه خیلی تیم خوب بازی نمیکرد ولی گل میزد دلت میخواست همه بازیهاشو ببینی !
یاد زمان کللی که تو دسته 1 بود (نه سالی که اومد لیگ سالی که حلالی و جمیری و اینا بودن ) بخیر ، خیلی اون موقع استادیوم مزه میداد مخصوصا بازی با صنعت که سالم برسیدی خونه خیلی کار بود .:27::29:

چه کیفی میداد ! ههههی !:huhsmileyf:

MANIC
20-11-2010, 23:37
امسال ایجور شده ها ، پارسال با اینکه خیلی تیم خوب بازی نمیکرد ولی گل میزد دلت میخواست همه بازیهاشو ببینی !
یاد زمان کللی که تو دسته 1 بود (نه سالی که اومد لیگ سالی که حلالی و جمیری و اینا بودن ) بخیر ، خیلی اون موقع استادیوم مزه میداد مخصوصا بازی با صنعت که سالم برسیدی خونه خیلی کار بود .:27::29:

چه کیفی میداد ! ههههی !:huhsmileyf:

یاد دورانی که با عرب ها سر بازی با شاهین دعوا میشد
بازی که 1 نفر مرد یادت میاد که در عقب باجه بلیت که داخل منبع برق استادیوم
عرب ها شکوندن اومدن داخل
خیلی بازی عجیبی بود
یادم میاد 90 حاشیه بازی رو نشون میداد
که بچه بوشهر عربه رو ور دادن داخل زمین و دارن با صندلی:flat: میزنن
من همون بازی نزدیک بود سرم داغون بشه داشتم میرفتم بیرون یکهو یکی دیدم
دماغش پشک خورد
خیلی صحنه:109b:
بود برای من
دماغش :1:
چه بگه
بهتر که عرب ها رو کمتر میبینیم :fkr:
پ.ن حلالی:11234:

sajad_shahin999
21-11-2010, 08:25
بعد از کلی فیلم دراماتیک دیدن از بازی شاهین باید هم فیلم کمدی دید
اصلا بازی شاهین خودش فیلم کمدیه
واقعا من نمیدونستم دیروز گریه کنم یا بخندم
خدا هم که یه کم باهامون نیست
استقلالیهایی هم که نظر میدن (...) باید هر کدومشون برن کارشناس بشن
اصلا نمیدونم اینها از فوتبال چیزی میدونن یا نه
اگر شما فهمیدید به منم بگید؟
یارو برازجونیه میگه خدا رو شکر 3 امتیاز رو گرفتیم اخه بهش چی باید گفت تا دلم خنک بشه

Eb MeC
21-11-2010, 11:28
بعد از کلی فیلم دراماتیک دیدن از بازی شاهین باید هم فیلم کمدی دید
اصلا بازی شاهین خودش فیلم کمدیه
واقعا من نمیدونستم دیروز گریه کنم یا بخندم
خدا هم که یه کم باهامون نیست
استقلالیهایی هم که نظر میدن (...) باید هر کدومشون برن کارشناس بشن
اصلا نمیدونم اینها از فوتبال چیزی میدونن یا نه
اگر شما فهمیدید به منم بگید؟
یارو برازجونیه میگه خدا رو شکر 3 امتیاز رو گرفتیم اخه بهش چی باید گفت تا دلم خنک بشه

واقعا بی منطق تر این استقلالیا ندیدم تو تمام عمرم
صد رحمت به رئالیها :6qwup3:
درمورد برازجونیه هم من کلی باهاش بطور خصوصی حرف زدم :6qwup3:
زیر بار نمیره :D ............. اینجور ادما تو بوشهر هستن البته استان بوشهر نه شهر بوشهر
حالا خدا رو شکر که اینه همش یه روی سکه هست بازیه برگشتی هم تو کاره :D
بیان بوشهر یه بار دیگه یاد سال 52 رو زنده میکننیم به امید خدا ..........

sajad_shahin999
23-11-2010, 09:18
یه ضرب المثلی هست که میگن عروسی به کوچه ما هم میرسه واقعا همینطوره بازی برگشتی هم در کاره
دیروز در زمین ساحلی داشتیم تمرین میکردیم محسن حمیدی هم اومد خودشو 20 دقیقه گرم کنه

وقتی ازش در مورد شاهین می پرسیدم کلی نامید شده و میگفت اگر یک قدمی گل توپ بهمون برسه باز هم مطمئن هستم توپمون گل نمیشه
از مشکلات مالی هم ازش پرسیدم که میگفت شاید به همین خاطر فردا تمرین نکنیم
نمیدونم تا کی باید ذهن بچه ها درگیر این گونه مسئل بشه
فقط امیدوارم تیم با حمید استیلی بیفته رو غلطک پیروزی

Amir Argentina
23-11-2010, 23:36
سجاد جون همینجور هم شد
شاهین با دو نفر تمرین
خوش چه بود حالا دیگه چه بشه همون مساویها هم دیگه نمباریم
هر روز بدتر دیروز با این وضع رفیم لیگ یک

only red
25-11-2010, 16:03
پریروزم تو ساحلی کیانی داشت خودش تنها میدوید و بعدشم تنهایی و سلمانی و پور خسروانی اومدند دویدند و انگار دیروزم گله ای تو ساحلی همشمون با هم میدویدند !:d
کل تمرین و تیم و همه چیز اوضاعش خرابه و هفته بعدم با مس داریم و خدا کنه مثل پارسال مس دوباره شاهین رو به اوجش برگردونه !

عماد رضا هم هم مسخره خودش کرده هم شاهین و پرسپولیس یه روز میگه اومدم یه روز میگه باید اینقدر بگین کلا چشم ازش اب نمیخوره باید دنبال یه مهاجم دیگه باشیم !
تازه با این اوضاع مالی شاهین که دیگه اومدنش به نزدیک به صفر هست .

only red
26-11-2010, 01:22
والا امروز کنگانی تو رادیو داشت میگفت که پول همه تا چند روز اینده میدیم و با حوار تموم کردیم و عماد رضا هم 99 درصد شاهینی بدونید که خیلی خوشحال شدیم !
انگار تاجر دوبی کار خودش رو کرده ها !:d

MANIC
26-11-2010, 11:06
بدون شرح

عماد بوشهری شد
همین ....

♥ Armin ♥
26-11-2010, 12:07
بدون شرح

عماد بوشهری شد
همین ....

تبریک میگم:27::viannen_38:

only red
26-11-2010, 12:35
این عکس که قدیمیه ولی بازم خیلی مطمئن نیستم بیاد ، تو ایران تا بازیکن بازی رسمی نکنه نباید مطمئن شد که اومده !
ولی اینجور که پیداست دیگه حتمی شده چون انگار تا دیشب بیشتر فرصت نداشتند که قرار داد ببندند و اگه دیشب نمیبستند
دیگه نمیشد، حالا نمیدونم چجوری ولی نمیشد !

حالا فقط یه روحیه و یه پول به بازیکنا و یه برد مقابل مس همه چی رو اوکی اوکی میکنه .:13:

Amir Argentina
26-11-2010, 13:18
تبریک میگم به همه هوادارا
عماد رضا بوشهری شد
میتونیم مشکل گلزنیمون رو حل کنیم
امیدوارم مشکلات مالی هم حل بشه

Amir Argentina
26-11-2010, 18:39
بچه ها ببینید ایرانجوان تو چه وضعی برده
انگار اصلا دوست نداشتن این تیم بوشهری امتیاز بیاره
ولی خدا جای حق نشسته

1-تماشاي اين ديدار براي تماشاگران كرمانشاهي رايگان بود .
2- شيرزاد قحطان بازيكن آينده دار و بوشهري شيرين فراز در اين ديدار در تركيب اصلي تيمش قرار نگرفته بود.
3-بازوبند كاپيتاني ايرانجوان در غياب قائدپوري بر دستان رضا نظرزاده بسته شده بود.
4- شرفي در نيمه دوم ريسك كرد و با آوردن فونيك به جاي رحيمي عملا با دو مهاجم به بازي ادامه داد كه اتفاقا ريسك شرفي جواب داد.
5- در صحنه مصدوميت دروازه بان ايرانجوان يكي از اعضاي كادرفني شيرين فراز با مشت به صورت مهدي سيفي كوبيد !!
6- گرفتن 10 دقيقه وقت اضافه براي اين بازي در نوع خود جالب بود.
7-مرد اول اين ديدار جنجالي يعني داور مسابقه در دقيقه 98 با اعلام يك ضربه پنالتي به سود شيرين فراز همه را متعجب كرد كه البته محمدي در يك واكنش استثنايي آن را مهار كرد.
8- حميد محمدي مدافع ايرانجوان در هنگام نواخته شدن ضربه پنالتي با دست به سوي آسمان اشاره مي كرد.
9-در ثانيه هاي پاياني كمك داور بازي از داور خواست تا حميد محمدي را اخراج كند ؛ گويا حميد محمدي به او گفته خدا جاي حق نشسته !
10- بعد از اخراج محمدي مدافع اخراجي ايرانجوان كه به تصميم كمك داور معترض بود در عين ناباوري يك ضر سيلي به صورت مدافع ايرانجوان نواخته شد !!
11- ايرانجواني بلافاصله بعد از پايان بازي با يك دستگاه اتوبوس به سمت تهران حركت كردند.
12- محمدشاه مديرعامل ايرانجوان قول پرداخت پاداش 300 هزار توماني را به بازيكنانش داد.

منبع ([Only registered and activated users can see links]در-حاشيه-پيروزي-ايرانجوان-در-كرمانشاه)

only red
27-11-2010, 01:46
اره ایرانجوان شنیدم که چجوری بوده ولی همین که با تیم اول جدول برنده از زمین بیرون میا خودش خیلی کاره !
عجب مهاجمیه این فونیک استی !

واقعا ادم از این مصاحبه ها لذت میبره !

شاید جاسم کرار هم به شاهین بیاید/عمادرضا در مصاحبه اختصاصی با گل :امیدوارم با حوار روزهای خوبی در شاهین داشته باشیم

من برای پرسپولیس وهوادارانش احترام قائلم ولی همانگونه که گفتم باید آنها موافقت باشگاهم را جلب می کردند ومن خبر ندارم که اصلا با الزمالک مذاکره ای داشته اند یا خیر زیرا سایت رسمی باشگاه مصری فقط روی پیشنهاد شاهین مانور می داد.

سایت گل - خرید تازه شاهین بوشهر با خبرنگار سایت گل به گفت وگو نشست.
عماد محمد رضا مهاجم عراقی تیم شاهین بوشهر در گفتگوی اختصاصی با سایت گل گفت:خوشحالم که باردیگر در ایران به میدان می روم ومطمئن باشید روزهای بدم در مصر در جبران خواهم کرد.
اوکه به همراه تیم کشورش در یمن برای مسابقات جام خلیج فارس به سر می برد درمورد چگونگی حضورش در شاهین وشایعات مربوط به مذاکره با سایر باشگاهها تصریح کرد:من بازیکن الزمالک مصر بودم وبرای جذب من موافقت دوباشگاه لازم بود. شاهینی ها از روز اول در یک مسیر حرفه ای گام برداشتند ومذاکراتشان با حضور نماینده باشگاه مصری انجام می گرفت. من هم وقتی دیدم یک باشگاه صادقانه پا پیش گذاشته ومدیر عاملش برای مذاکره شخصا تا امارات آمد تردید نکردم وبه شاهین پیوستم.
عمادرضا پیرامون تکراری شدن مذاکرات با پرسپولیس ورفتن به باشگاه دیگری هم گفت: من برای پرسپولیس وهوادارانش احترام قائلم ولی همانگونه که گفتم باید آنها موافقت باشگاهم را جلب می کردند ومن خبر ندارم که اصلا با الزمالک مذاکره ای داشته اند یا خیر زیرا سایت رسمی باشگاه مصری فقط روی پیشنهاد شاهین مانور می داد.
وی با پرداختن به شرایط باشگاه شاهین افزود:می دانم که این تیم فوتبال خوبی ارائه می دهد وتنها در گلزنی با مشکل روبروست. شاهین مهاجمان خوبی دارد ومطمئن هستم برای رسیدن به ترکیب اصلی این تیم کار ساده ای ندارم ولی تمام تلاشم را به کار می گیرم تا هواداران این تیم را خوشحال کنم .
مهاجم تیم ملی عراق به مسئله حضور حوار ملامحمد در شاهین هم اشاره کرد وبه شوخی گفت: من حوار را در تیم ملی هم به زور تحمل می کنم حالا در بوشهر با او چه طور سرکنم؟
وی ادامه داد: بازیکنی مثل حوار که از شعور بالایی برخوردار است برای هر تیمی یک نعمت به حساب می آید وامیدوارم در کنار هم روزهای خوبی را داشته باشیم.
مهاجم فصل قبل سپاهان در پاسخ به ادعای جاسم کرار که گفته بود با عمادرضا همبازی می شود واین مهاجم را به تراکتورسازی می بردبه سایت گل گفت: از همبازی شدن با او بی خبرم وشاید قرار است کرار به شاهین بیاید!
وی در پایان در مورد تماشاگران بوشهری هم تصریح کرد: جو ورزشگاه بوشهر عالی است وتماشاگرانشان به تیم روحیه خوبی می دهند.از همین حالا وعده روزهای خوبی را به آنها می دهم ودر کنار دیگر بازیکنان شاهین لحظات شیرینی را برای بوشهری ها رقم خواهیم زد.

sajad_shahin999
27-11-2010, 08:24
حوار حوار شاهینی ها با عماد شنیدنی است

مدعیان بزرگی مقابل مسئولان تیم فوتبال شاهین بوشهر کلاه از سر برداشتند
گوش كن. بندر ترانه می خواند. پائيزشان بهاری است. نگاه كن روی نخلستان و موج ها را طاق نصرت بسته اند. لابد می شنيدی كه رقيبان برای عمادمحمد رضا چه دندانی صيقل داده بودند و مصاحبه هايشان چه رنگارنگ بر صفحه مطبوعات نقش می بست. حبيب كاشانی گفته بود عمادمحمد رضا ايران بيايد پرسپوليسی است. فراز كمالوند شماره پيراهنش را هم مشخص كرده بود ولی روی ماسه های ساحل مردی با چراغ خاموش راهی دوبی شد تا چراغ شاهين بوشهر را روشن كند. مجید حسینی كنگانی در دوبی اوج حرفه ای گری را بكار برد. حوار ملا محمد و عمادمحمد رضا آنجا فرم قرارداد را انگشت زدند و در سفارت ايران وكالتنامه ای تنظيم كردند تا فقط برای شاهين بوشهر به ميدان بروند. از آن لحظه همه در خدمت شاهين بوشهر بودند و خودشان نمی دانستند. هر تيمی هم عمادمحمد رضا را آزاد می كرد او با توجه به قرارداد داخلی اش با شاهين بوشهر بايد بوشهری می شد. چه رودستی خوردند مدعيان حرفه ای گری و بزرگی. وقتی فهميدند تيرشان كارگر نيست و رقم های ششصد ميليونی شان هم بی فايده خواهد بود پاپس كشيدند و اين عقب نشينی بازهم به نفع شاهين بوشهر بود. باشگاه الزمالک مصر می دانست آخرين مشتری را نبايد از دست بدهد و به يكباره از يک ميليارد تا حد بسياری پائين آمد. چهارشنبه در آژانس هواپيمايی و گردشگری پديده قرن در عباس آباد پايتخت وكيل عمادمحمد رضا كه از كانادا آمده بود خبر قطعی حضور اين مهاجم را داد اما رسمی شدنش كمی طول كشيد. عمادمحمد رضا كه شاهينی شد چهره دوستان ديدن داشت. وقتی شبانه به يكی از دوستان پرسپوليسی خبر دادم واكنشش جالب بود: فلانی اگر حوار ملا محمد و عمادمحمد رضا را گرفتيد بيا ماشين من را بردار و برو. لامذهب از ديشب تا حالا در دسترس نيست. از اين طريق به او می گويم آقای اسطوره ما ماشينت را نمی خواهيم. همين كه صيدت را برديم و دلت كباب است ما را بس. در اين غم شريک شمائيم. حوار ملا محمد هم با شاهين بوشهر تمام كرده است. خدا كند شاهين بوشهر ما پرواز را از سر بگيرد

عبدالصمد ابراهیمی

Eb MeC
27-11-2010, 10:13
حوار حوار یا حوار ملا محمد ........ حوار حوار یا عماد ملا عماد محمد
:laugh4: :laugh4: :laugh4: :laugh4: :laugh4: :laugh4: :laugh4: :laugh4:

حالا دیگه همه چی درست میشه و دهن مهن همه تیما رو سرویس میکنیم

آی استقلال کجایی بیا کارت داریم

alianz_arena
27-11-2010, 11:42
عماد یادت باشه که پوشیدن پیراهن پرسپولیس لیاقت میخواد ومن خیلی خوشحالم که تو لیاقت پوشیدن پیراهن مقدس پرسپولیس رونداری.

Eb MeC
27-11-2010, 12:37
عماد یادت باشه که پوشیدن پیراهن پرسپولیس لیاقت میخواد ومن خیلی خوشحالم که تو لیاقت پوشیدن پیراهن مقدس پرسپولیس رونداری.

با اینکه خودم پرسپولیسیم ولی بدون که
اوردنه عماد به تیمت لیاقت و عرضه میخواست که اقای کاشانی و رفقا نداشتن
و دیدی که کنگانی مثل فلورنتینو پرز عمل کرد :781:

alianz_arena
27-11-2010, 12:45
گوگوش ..............................اصلا تو هیچی نمیفهمی.مهم اینه که بازیکن تعصب داشته باشه نه ............... بعد هم حلافی صدتا میارزد به عماد وقتی تعصب نباشه دیگه تمومه.:781:

only red
27-11-2010, 13:14
والا از اول فصل که پرسپولیس دنبال عماد رضا بود تا حالا ، کاری ندارم چون یه جورایی طرفدار هر دو تیم هستم ولی بیشتر فکر کنم شاهین نیازمندش بود تا پرسپولیس !
الان پرسپولیس ارفی اماده و رضایی رو داره که شاید با اومدن عماد رضا ارفی دوباره برفت رو نیمکت !
البته پرسپولیس هم وقتی دید ارفی اماده هست دیگه برای خرید عماد دلسرد شده بودند !
وگرنه شاهین تا هزار سال دیگه هم نمیتونه با پرسپولیس و تراکتور برای خرید عماد رضا پیروز بشه !
البته فکر نمیکردم کنگانی ایتقدر حرفه ای باشه :D

sajad_shahin999
28-11-2010, 08:47
گوگوش ..............................اصلا تو هیچی نمیفهمی.مهم اینه که بازیکن تعصب داشته باشه نه ............... بعد هم حلافی صدتا میارزد به عماد وقتی تعصب نباشه دیگه تمومه.:781:
درست که بازیکن باید تعصب داشته باشه
اما مگر عمادرضا بی تعصبه
مگر عماد در هر تیمی که بوده ستاره تیمش نبوده؟
اگر بی تعصبه پس چرا 5 ساله تیم شما و دیگر تیمها براش دست و پا میشکنن تا بگیرنش؟

آره آقا جون بعضیها آتیش گرفتین که از شاهین رو دست خوردین:6qwup3:

only red
29-11-2010, 13:55
همه چیز به بازی امروز بستگی داره یعنی اگه ببریم از بد شانسی و حاشیه و همه چیز بیرون میایم اگه هم ببازیم که دیگه هیچ حرفی باقی نمیمونه !

داورم امروز فغانی هست ، کلا ازش خوشم نمیاد ! خدا پدر عنایت رو نیامرزه که ما رو نسبت به همه داور ها بد بین کرد !:-L

دیروز استیل خورد اوضاعشون خرابه ، ولی از شهرداری خورد که اونم خودش برای نیفتادن میجنگه !
الان شهرداری دو پله اومد بالای شاهین و پیکانم با راه اهن داره که معلوم نیست چه نتیجه ای بدست میاد پس اگه باختیم یعنی دیگه اوضاع وحشتناک میشه !:297:
الان رده 16 هم هستیم با یه برد میشه اومد رده 13 با یه باخت هم میشه رفت اخر جدول کنار استیل !

ولی امروز دیگه نوبت بردمون هست و مثل فصل پیش با مس اوج میگیریم .

sajad_shahin999
30-11-2010, 09:30
بازم مساوی
بازم بدشانسی
نمیدونم چی بگم ولی خوشحالم بازیکنی مثل حوار قراره به شاهین بیاد تا کاشته ها رو بزنه
اگر دقت کرده باشین نزدیک به 20 کرنر و کاشته گیر شاهین اومد ولی کو که بزنه
پتروویچ که شوتش تا دروازه نمیرسه کرنریهاشونم هر کی رفت تا تیر یک به زور میرسه
اما با اومدن حوار که میدونم کاشته زن ماهریه میتونیم بیشتر از اینازش استفاده کنیم
در بازی دیروز 2 چیز دیگر هم برام جالب بود
اولیش اینکه مس 1 موقعیت داشت و کاشته ایی نداشت که ادینهو بزنه
دوم اینکه تعویض استیلی بود که سلمانی رو به جای حمیدی داخل زمین کرد و با این کارش رو اعصاب هواداران خوب راه رفت

KLOSE 18
30-11-2010, 15:09
منم به این نتیجه رسیدم که این دیگه بد شانس نیست طلسم هست !
این همه توپ گیر کرمی اومد گل نزد ولی همون توپی که هند شده بود رو به اون زیبایی زد تو گل !
دیگه شانس از این بیشتر !

sajad_shahin999
04-12-2010, 08:44
شاهين بوشهر – نفت تهران ، به نظر شما کجاي اين ديدار مشکل دارد ؟ ([Only registered and activated users can see links])

نفت منبع و سرمايه ملي ، طلاي سياه و شريان اصلي اقتصاد کشور که آتش و فوران آن در مزرها و شهرهاي جنوبي ايران عزيز خودنمايي مي کند .
نفت مايعي با ارزش که مردم جنوب آن را با تمام وجود حس مي کنند
و استان بوشهر منطقه اي که داراي بزرگترين منابع نفت و گاز جهان است و اين منابع بزرگ نفت و گاز حدت و شدت گرماي خود را در هواي اين منطقه به وضوح دميده است.
اما اين گرما تن خيلي از تيمهاي کشور گرم کرده است ، و آتشي که تيمهاي بوشهري و بخصوص شاهين را مي سوزاند آتش بي پولي است آتشي که دامنه آن روز به روز بيشتر و بيشتر مي شود .
وعده هاي نفتي هنوز عملي نشده و شاهين در پيچ و خم اين خلف وعده ها با بالهاي خسته و نيمه جان به عشق هودارانش همچنان در حال پرواز است .
حال بايد از نفتي ها سئوال کنيم آيا سهم نفت تهران از مردم بوشهر که بر روي منابع عظيم نفت گاز خوابيده اند بيشتر است ؟
حال بايد نوشته دوست عزيزمان را تکرار کنيم که : اي نفت مرا به خاطر آور

sajad_shahin999
07-12-2010, 09:21
باسلام
دیروز رفتم تمرین شاهین که ببینم عماد اومده یا نه دیدم که چهار پنج بازیکن بیشتر تمرین نیومدن چه برسه به عماد
استیلی هم که جدای کار فنی که مربی فنی و خوبیه ولی قدرت و رهبری خوبی مثل یاوری نداره و با نیومدن به تمرین تیمو بی نظم کرده
حالا هم که تو سایتها سرچ میکردم گل سرسبد خبرها هم دیدم که عماد رضا با یکی از تیمهای اندونزی قرارداد بسته و شاهین رو قال گذاشته و میشه گفت هم عمادرضا و هم حوار از چنگال شاهین پریدن
ولی من هنوزم امیدوارم طبق سایتهای حامی شاهین امروز (سه شنبه)عماد به بوشهر بیاد

only red
07-12-2010, 23:07
معماي بزرگ فوتبال ايران: نام عمادرضا در ليست پرسيجاچه مي كند؟

سايت گل ـ در حالي كه عمادرضا مصاحبه كرده و مدعي شده نام تيم جديدش پارس جنوبي است و شايعه مربوط به حضور وي در اندونزي يك اشتباه لپي و بناربرشباهت آواي پرسيجا و پارس جنوبي است اما شما با درج نام fc persija Jakarta در سايت گوگل مي‌توانيد اطلاعات باشگاه پرسيجاي جاكارتا را در سايت ويكي پديا كه يك دايره المعارف بزرگ اينترنتي است ، ملاحظه كنيد.
سايت ويكي پديا نام عمادرضا را كنار علاعبدالزهرا بازيكن عراقي سابق مس در فهرست اين تيم جاي داده استنام عمادرضا را در ليست بازيكنان اين تيم مشاهده كنيد.
البته ويكي پديا دانشنامه ايست كه كاربران اينترنت قادر به ويرايش اطلاعات آن هستند و مثل يك رسانه‌ي رسمي اخبار و مطالب آن موثق نيست.با اين حال درج نام او در اين سايت و كنار ساير بازيكنان پرسيجا عجيب است ، گرچه به نظر نمي رسد عماد بتواند از اندونزي به اندازه ايران پول دربياورد.
او گفته پنج شنبه به ايران خواهد آمد

عمادرضا: من بازيكنم پارس جنوبي ام نه پرسيجا!

سايت گل- مهاجم جديد شاهين بوشهر در گفتگو با سايت گل حضورش در ليگ اندونزي را تكذيب كرد. عمادرضاگفت: من بازيكن شاهين پارس جنوب هستم اما برخي پارس جنوبي را با پرسيجاي اندونزي اشتباه گفته اند. وي ادامه داد:اگر بليط فراهم شود تا پنجشنبه به همراه خانواده به ايران مي آيم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]ایران/2010/12/07/2249950/عمادرضا-من-بازيكنم-پارس-جنوبي-ام-نه-پرسيجا)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نمیفهمم ای شایعات از کجا میارن ، وقتی بازیکن خودش داره میگه بازیکن شاهین هستم دیگه تیم نمیفهمم چنک اندونزی از کجا پیداش شد !
اخه حرف ویکی پدیا معتبر ترن یا خود بازیکن ؟
فکر کنم بیشتر کسایی هستند که نتونستند عماد رو بگیرن دارن ایجوری تلافی میکنند (البته نه پرسپولیس :1:)

بیشتر با بازی احمد پوری تعجب کردم ، یه دفعه دیدمش داره بازی میکنه :confused2: ایجوری شدم ! ولی بازیکنی بود که هر وقت بازی کرد با تعصب بود درسته که اخراش یکم ضعیف شده بود ولی امیدوارم موفق باشه.

only red
10-12-2010, 11:03
امروز رسدیم، با دم شیر بازی نکن ابادان برزیلته !:D
بازی رفت اصلا بازی خوبی نبود هر وقت یاد ابادان میفتم یاد بازیمون باش تو لیگ 1 میفتم که یکی از بهترین بازیهای که استادوم رفتم بود .

پور خسروانی و ستار و ایمان حیدری امروز نیستند.

مهدی صبوری
10-12-2010, 12:08
اه . خدا وکیلی این دیگه از طلسمم رد شده :297:

only red
10-12-2010, 18:00
ایجوری دیگه فایده نداره !
یا باید تا نیم فصل دوم ریسک کرد و استیلی رو نگه داشت یا اگه میخوان بیرونش کنند باید همین الان این کار رو انجام بدند که هر کسی میاد حداقل وقت داشته باشه هماهنگ بشه !

دیگه زیادی استیلی جوونگرایی کرده بود تیم شده بود همش امید !

Eb MeC
10-12-2010, 19:29
اره بنظر من باید بیرونش کنن دیگه واقعا نتیجه نمیگیره هر چقدر هم که زیبا بازی کنه ( که امروز اصلا زیبا بازی نکرد )

میثاقیان تیم داره ؟؟؟؟؟ اگه نداره برن بیارنش

یاوری هم بدک نیستااااااااا

only red
10-12-2010, 19:58
نه میثاقیان و یاوری اینا سطحشون پایین !:d نظر من روی گاس هدینگ البته اسکولاری هم بد نیست فعلا تیم نداره یا کاپلو قرضی از تیم ملی انگلیس میگیرمش !:d

اگه فردا شهرداری مساوی کنه یا بزنه میریم اخرین تیم جدول ..!:gaah:
برای اولین بار دلم میخمواد حداقل استقلال مساوی کنه !:d

Azzurri
10-12-2010, 20:24
با عرض سلام و احترام ...
شاهین بوشهر بهترین عملکرد رو در بین تیم هایی که اومدن آبادان و با نفت مقابل تماشاگرانش بازی کردند رو از خودش نشون داد . همه ی تیم ها میان آبادان که 1 امتیاز رو بگیرن ، اما شاهین توی این بازی خوب حمله کرد . نیمه اول داور کاملآ 1 طرفه به سود شاهین بود اما آخر نیمه دوم به نظر اخراج آل نعمه اشتباه بود . به هر حال ذوب آهن ، استقلال ، سایپا ، پاس ، نفت تهران و صبا هم نتونستند از آبادان 1 امتیاز بگیرند و به تبع انتظار نمیرفت شاهین هم بتونه مساوی بگیره . فکر میکنم کرمی عقب تر که بازی میکرد بهتر بود . این بازی تقریبأ مهاجم بود !

only red
10-12-2010, 20:35
فکر میکنم کرمی عقب تر که بازی میکرد بهتر بود . این بازی تقریبأ مهاجم بود !
دو سه تا بازی هست که مهاجم بازی میکنه ! پور خسروانی و حیدری و تقریبا تنهایی مصدوم هستند و اون مهاجم کنار عبدالله هم 18 سالش بیشتر نیست و اوچه هم که قراردادش رو فسخ کردند احمد پوری هم قرضی رفت تراکتور و دیگه مجبوری عبالله اومده مهاجم !:d
البته دیگه با اومدن عماد رضا فکر کنم مشکل مهاجم حل شه.

sajad_shahin999
11-12-2010, 09:38
با عرض سلام و احترام ...
شاهین بوشهر بهترین عملکرد رو در بین تیم هایی که اومدن آبادان و با نفت مقابل تماشاگرانش بازی کردند رو از خودش نشون داد . همه ی تیم ها میان آبادان که 1 امتیاز رو بگیرن ، اما شاهین توی این بازی خوب حمله کرد . نیمه اول داور کاملآ 1 طرفه به سود شاهین بود اما آخر نیمه دوم به نظر اخراج آل نعمه اشتباه بود . به هر حال ذوب آهن ، استقلال ، سایپا ، پاس ، نفت تهران و صبا هم نتونستند از آبادان 1 امتیاز بگیرند و به تبع انتظار نمیرفت شاهین هم بتونه مساوی بگیره . فکر میکنم کرمی عقب تر که بازی میکرد بهتر بود . این بازی تقریبأ مهاجم بود !

با احترام و تبریک به دوست جنوبیم
باید بگم ما تنها این بازی بهتر از حریف نبودیم 18 بازی قبلی هم سرتر از حریفان بودیم وحتی حقمون مساوی هم نبود و دیروز هم داستان بدشانسیهای شاهین ادامه داشت و باید بگم با وجود نداشتن 6 بازیکن اصلی حقمون حتی تساوی هم نبود ولی من که از این بحثها خسته شدم باید شوکی به تیم وارد کنن
شوک هم میتونه شلاق زدن به بازیکنان مخصوصا به استیلی باشه هم میتونه اخراج حمید خان باشه که من واقعا دوست دارم با خاطره خوش از بوشهر بره هم میتونه فروش شاهین به استان مرکزی بشه

باور کنین نمیدونستم شاهین با اومدنش به لیگ برتر اینقدر من رو عذاب میده
اصلا کاش نمیومدیم
کارمون از خدا و امام حسین هم گذشته
انگار اونها هم با ما بوشهریها قهرن
هر چی دعا میکنیم برعکس در میاد

شاید هم خدا برامون سوپرایز داره
و هم شاهینو تو ادامه متحول شده ببینیم هم ایرانجوان رو تو لیگ برتر ببینیم

من با این وجود اندک امیدی دارم
به امید فردایی روشن

sajad_shahin999
12-12-2010, 08:58
بنده خدا استیلی هم رفت:-L
حالا ما میمونیم با مشتی گزینه هایی که از اسمشون یاد تیم قلیون سازی اهرم میفتیم
فیرات قاسمپور عزیزی:2:
خدا وکیلی مشکل استیلی بود؟ نمیدونم چرا تیم رو سپردن دست مشتی پیرمرد
خودشونم هیئت موسسین معرفی میکنن

آخه میخاین تیمو نابود کنین برین تیم رو بفروشین
ما هم راحت میشیم
یاوری هم که نیومد
من که دوست دارم بین مدیر روستا با فیروز کریمی یکی رو انتخاب کنن
که فکر کنم بهتر از اینها دیگه تو ایران نیست
ولی مطمئنم همینطور که تصمیم غلطی گرفتن و استیلی رو بیرون کردن همینطور هم یه مربی در پیتی به شاهین قالب میکنن
فقط خدا کنه احمدی نژاد زود به بوشهر بیاد شاید شاهین هم به کرمونشاه داد تا دل اونا هم بدست بیاره:2qcmh45:

sajad_shahin999
12-12-2010, 09:27
دیگه راحت شدیم
دوستان با خیال راحت بازیها رو نگاه کنن
خبرهای داغ این روزها خیلی میشنویم
گنگانی استعفا داده
عماد رضا هم گفته دیگه به بوشهر نمام
باید دست پیرمردهای هیئت موسسین رو بوسید

به نظر شما دیدار با پیکان چه شعاری بدیم که زیبنده ی شاهین باشه؟
من که این شعار رو پیشنهاد میدم:

لیگ دسته 2 آماده باش که شاهین آمد
یا
شاهینه لیگه دسته 2

البته اینها وزن و قافیه ندارن که جمشید که به تازگی به تیم ملی دعوت شده(برای لیدری) خودش درستش میکنه

only red
12-12-2010, 09:50
چقدر غیر حرفه ای !
اخه شما که میخواستید همتون استعفا بدید حداقل میزاشتید یه شب دورتر تا عماد رضا بیاد بوشهر نه تو فرودگاه منصرفش کنید !

کلا دیگه به قول سجاد خیالمون راحت میشه حداقل نمیخواد با استرس بازی ها رو نگاه کنیم !

only red
12-12-2010, 18:48
ما چقدر ساده ایم ! از همون اول هم عماد رضا نمیخواست بیاد و الان تا دیدن اوضاع خرابه گفتن بگیم که عماد رضا هم به این خاطر نمیاد!

تیمی که بازی قبل نفت با 10-11 نفر تمرین کنه ، انتظار دارید نتیجه هم بگیره !
خدایی مگه استیلی چش بود؟؟
تیم مگه بد بازی میکرد ؟
تنها مشکل یه مهاجم گلزن بود و اعتماد به نفس تیمی !
ولی با این کارهاشون خودشون دارن تیم رو به لیگ 1 هل میدن.

sajad_shahin999
13-12-2010, 08:53
من افتخار می کنم با این مردم که عشقشون شاهینه.

دیروز واقعا برای کنگانی و استیلی سنگ تمام گذاشتن

خدا کنه با 2برد مقابل پیکان و صبا از بحران خارج بشیم

Eb MeC
13-12-2010, 12:10
من فکر میکنم این تعویض مربی لازم بود . . شکی نبود که خیلی زیبا بازی میکرد اما ............

من بازیهای تراکتور - استیل - راه اهن - فولاد و صنعت ذوب سپاهان و.... میشه گفت 90% تیمای لیگ رو نگاه میکنم اما خداوکیلی هیچکدوم از اینا به زیبایی شاهین بازی نمیکنن ولی نمیدونم چرا مهاجمای اونا توپاشون مثه اب خوردن وارد دروازه میشه ولی بازیکنای شاهین :confused2:

ولی بهرحال تیم با استیلی رفت ته جدول :29:یه نیم فصل زیبا بازی کردیم و همین باعث میشد که عدم نتیجه گیری باعث خیلی چیزا نشه
این تغییر لازم بود . یه شک ! شاید فرجی شد و پاشون به گلزدن وا شد :41:

واسه مربی هم فکر کنم کربکندی گزینه خوبی باشه .

only red
13-12-2010, 13:10
دیشب ما دفتر باشگاه بودیم جلسه هیئت مدیره ها بود و مردم جمع شده بودند و داشتند اعتراض میکردند و دعوا و.... همشون هم میخواستند استیلی و کنگانی بمونه که انگار هم موافقت شده که استیلی بمونه ولی حالا کنگانی میگه برنمیگردم !
بعدشم همه مردم با هم رفتیم فرودگاه موقعی که استیلی میخواست بره و مردم نمیزاشتن بره که گفت اگه کنگانی برگرده و من هم میام و خیلی هم از مردم تشکر کرد .

Eb MeC
14-12-2010, 10:07
خدا رو شکر عماد هم اومد
اون مسائلم تموم شد که البته اینم خودش یه شک بود دیگه :thumbsup:
با اون توجهات ایت الله بوشهری :72: که دیشب تو نود استیلی و کنگانی ازش حرف میزدن انتظار میره از بازی بعد به حول قوه الهی (درست نوشتم ؟ ) تیم با برد پیکان روند صعودی ( سعودی ) بگیره .

شانس ما پیکان هم تو اوجش رسید به بوشهر :gaah:

Amir Argentina
14-12-2010, 10:42
استیلی برگشت کنگانی برگشت همه کلا برگشتن
انگار خدا را شکر عماد هم برگشت
خدا کنه همه چیز به خیر بگزره من که میگم با برد مقابل پیکان همه چیز درست میشه
خدایا خودت کمک کن که این تیم درست بشه

only red
14-12-2010, 12:42
یعنی باوم نمیشه اینطور شد تا دیروز اوضاع باشگاه خیلی خراب بود ولی همین اوضاع خراب هم باعث شد خودش شکی به تیم وارد بشه هم همه چیز برگشت مثل قبل فقط ب هقول دوستان یه برد مقابل پیکان هم با روحیه به تعطیلات میریم هم یکم تو جدول سرو سامون میگیریم.
اینم عکس کارت بازی عماد رضا !

فقط یکم با فوتوشاپ کار شده، چون لباس سپاهان پوشیده بود.

sajad_shahin999
18-12-2010, 09:11
خدایا خودت کمک کن که این تیم درست بشه
آقا امیر نمیدنم چه حکمتیه خدا کمکمون نمیکنه
هر چی دعا میکنیم دعامون که نمیگیره هیچ گل سالممونم مردود اعلام میشه

آقا امیر شیرینی یادت نره ها :thankyou:
:72::72::72:بهت در اینجا اتمام خدمتت رو تبریک میگم :72::72::72::72::72::72:

تو که رفتی من چه کنم؟:deadthread:

Eb MeC
18-12-2010, 10:54
من که پیش بینی کرده بودم 1-0 شاهین میبره ( بلاخره) ............ تا دیروز ظهر که خوب دیدم همین نتیجه اتفاق افتاده :5: با گل عبدالله !

گل هم از راست به چپ توپ میزدیم که زدیم :6qwup3:

عماد هم که دیگه جائی برای هماهنگی با سایرین و از اینجور چیزا نداره باید از اول بره تو زمین !

خدائی به این بازی خیلی امیدوارم !

only red
18-12-2010, 13:49
عماد رضا به استیلی گفته این بازی رو نمیتونم بازی کنم ، ولی خدا کنه حداقل نیمه دوم بازی کنه !
کار ما دیگه از خواب و دعا هم گذشته ! :d اگه این بازی هم نتیجه نگیریم دیگه نمیدونم باید چیکار کرد !

تو دلم افتاده این بازی رو 3 تا میزنیم !:1r0n6:

پ.ن.گوگوش و سجاد بارسلونای شما رو هم تو ucl داغون میکنیم !:laugh4:

βąяçα
18-12-2010, 13:57
هر جور شده این بازی رو باید ببریم :susel:
اگر این بازی رو ببریم(که به امید خدا میبریم:smil4337dd8b9eb25:)تا رتبه 12 جدول بالا میایم:177:
عماد رضا هم که آومد پس دیگه مشکلی نداریم
پیش به سوی پیروزی و گرفتن 3 امتیاز!!:13:

only red
19-12-2010, 00:41
انگار عماد رضا هم فردا نمیتونه بازی کنه ..!
نمیفهمم این بند ها رو دیگه از کجا میارن ؟ بیچاره کنگانی امروز رفته تهران بخاطر کار عماد رضا تا فردا بتونه بازی کنه ولی فکر نکنم بتونه کار یکنه ؟

Eb MeC
19-12-2010, 19:15
اینم بربرد :2:

از بازی بعد هم که به امید خدا عماد هستش و ........
انشاالله به بالای جدول برسیم . حالشو ببریم
چون بازی رو ندیدم نمیدونم دیگه چی بگم
فقط تبریک :72:

only red
19-12-2010, 19:30
میخواستم نرم استادیوم گفتم بشینم بازی پرسپولیس رو هم ببینم یه دفعه به سرمون زد و رفتیم استادیوم :d ضرر هم نکردیم !:d
داوری بازم افتضاح بود کاش فردوسی پور یکم هم به داوری تیمهای امسال شاهین بپردازه !

عقب که بودیم و مهدی هم که اخراج شد گفتم دیگه تموم و یه باخت دیگه ولی عجب انگیزه ای داشتند بازیکنان !؟

این بازیکنای خارجی هم خیلی دم پررو شدند تو ایران!
من که پیش بینی کرده بودم 1-0 شاهین میبره ( بلاخره) ............ تا دیروز ظهر که خوب دیدم همین نتیجه اتفاق افتاده با گل عبدالله !

گل هم از راست به چپ توپ میزدیم که زدیم
فقط میگفتی 2-1 درست میشد !:d چقدر میگیری برای ما هم تو خواب پیش بینی کنی !:d

PAOLO
20-12-2010, 16:00
ولي استيلي بازم نشون داد که تعويض کردن بلد نيست.رضا که اومد تو بازي نزديک بود دو تا گل بدمون بازياري ديگه کشش 15 دقيقه بازي رو هم نداره

big master
20-12-2010, 20:47
اولا برد بهتون تبریک میگم ...حمید پاقدمش خوب بود البته بعد از برگشت دوباره ...فقط خواهشا مواظبش باشید یوقت قهر نکنه بیاد تهران ...به مشکلات تیم های تهرانی رحم کنید ... مربی خوبی هست ولی ...خودتون میدونید دیگه تهران حاشیه داره وکارکردن خیلی سخته ...خوب حفظش کنید خدا خیرتون بده ...خیرشو ببنید ...واقعا خوب هست

only red
23-12-2010, 13:58
امروزم عماد رضا نیستش ! تو فیفا هم شانس نداریم ! این همه روز باز بود حالا چند روز تعطیل شده !؟

صبا 7 تا بازیکنش رو نداره !

اینم ترکیب بازی !

ترکيب شاهين : سيستم 1-3-2-4

دروازه بان : مجتبي روشنگر

مدافعان : علي سلماني ، عبداله کرمي ، لک چيرا و محسن ايران نژاد

هافبکها : مهدي نوري ، احمد آل نعمه ، ايوان پترويچ ، مسعود نظرزاده و ستار زارع

مهاجم : منصور تنهايي

Eb MeC
23-12-2010, 21:14
عجب بردی بود حال کردم :32: لذت بردم
اصلا فکر نمیکردم صبا رو اونم تو قم شکست بدیم ......
دم استیلی گرم

sajad_shahin999
25-12-2010, 09:42
دمشون گرم . عجب بازی بود . گل کاشتن . اگه به خود
باوری برسن همه ی تیم ها رو میزنیم و حقمون رو
از تیمهای تهرونی که این روزها از همه تا
میتونند میخورند رو بگیریم
واقعا خسته
نباشید دمه همشون گرم

اگه بتونید یه اردو تو اون ور اب بزنن
خیلی
بهتر میشه
بازی سپاهان ان شالله
میترکونیمشون
واقعا خیلی خوشگل بازی
کرد شاهین مقابل صبا
حیف شد روشنگر بنده خدا پاش اون جور شد
براش ارزوی شفا میکنیم همه

ایرانجوان هم که به صدر جدول رسید باید محکم به صدر به چسبه

خدا رو چه دیدی شاید ساله دیگه دربی بوشهر رو هم دیدیم
به ایران نشون میدیم دربی یعنی چه؟

only red
25-12-2010, 13:21
همین که اسم عماد رضا اومد همه مهاجما گلزن شدن!:D
عماد رضا حکم و فرج امام رضا بود اینجا برامون و خودش بیاد دیگه چی میشه !:D
صبا بازی قبلش 4 تا به پرسپویس زده بود و زدن این تیم تو خونه خودش که نمیدونم اخرین باختشون تو قم کی بوده فکر کنم از فصل قبل باخت نداشتند واقعا شاهکاره! تازه چقدر هم گل خراب کردیم البته ما هم شانس اوردیم ،تا یه بارم شاهین شانس بیاره !:D
ایرانجوان هم دیروز رفتم استادیوم اصلا بوی لیگ 1 که شاهین توش بود رو نمیده وسطح بازیها خیلی پایین !
ولی امیدوارم بیاد لیگ برتر و اون دربی به قول سجاد رو نشون بدیم ببینیم دربی تهران و تبریز یا بوشهر!:D
نامرد عجب مهاجمیه این فونیک استی !

sajad_shahin999
29-12-2010, 15:10
قرار بود فیفا امروز دوشنبه جواب نامه
مربوط به عماد رضا رو بده چی شد
شما اطلاعی
دارید ؟؟؟

only red
29-12-2010, 15:48
مثل اینکه خیلی موضوع پیچیده شده ...! انگار هم شاهین رو جریمه کردند هم اجازه بازی رو ندادن، فقط بخاطر کم کاری مسئول قرار داد این مشکلات بوجود اومده!
البته فیفا فکر نکنم هنوز بررسی کرده باشه اینا همه شایعاتیه که سایت ها مینویسند و همونایی که نتونستند بگیرنش...!
البته این ([Only registered and activated users can see links]) رو هم اقای کنگانی امروز گفت!

مهدی صبوری
29-12-2010, 18:53
سلام من خودم بوشهریم شاهینم دوس دارم . چرا یه مهاجم خوب نخریدن به خدا . چرا تعلل می کنن مسئولا . ما بوشهریا همش همین تیم رو داریم تو لیگ که امید کل فوتبالیستا به همین تیمه . به خدا تو همین تیمای بوشهری هم مهاجم خوب پیدا می شه نیازی نیست خرید سنگین بکنن .

sajad_shahin999
01-01-2011, 18:09
سلام من خودم بوشهریم شاهینم دوس دارم . چرا یه مهاجم خوب نخریدن به خدا . چرا تعلل می کنن مسئولا . ما بوشهریا همش همین تیم رو داریم تو لیگ که امید کل فوتبالیستا به همین تیمه . به خدا تو همین تیمای بوشهری هم مهاجم خوب پیدا می شه نیازی نیست خرید سنگین بکنن .
داش مهدی خودتو ناراحت نکن عماد رو گرفتیم
میخایم با عماد لیگ رو بترکونیم

βąяçα
01-01-2011, 18:15

خرید که کردیم عماد رضا:271:شاهین نیم فصل دوم میترکونه شک نکن:13:

sajad_shahin999
10-01-2011, 11:30
سلام
امیدواریم هرچه زودتر همه مشکلات شاهین
عزیز حل بشه تا با خیال راحت و آسوده بازیکنان
و کادر فنی شاهین عزیز فقط به فکر بازی کردن و
بردن باشند
و هواداران عزیز شاهین عزیز به عشق
نام شاهین تیم رو تنها نزاران
انشاالله

only red
10-01-2011, 16:58
جادوگر در شاهین.... ؟؟یعنی میشه..... !؟!؟!؟ :imoksmiley: :297:

مهاجرانی واستیلی واسطه حضور جادوگر در شاهین؟

شاهینی ها یک جای خالی در لیست خود دارند واین امر به شایعات قوت می بخشد ولی دونکته را نباید از یاد برد. اول اینکه: زمان نقل وانتقالات به پایان رسیده وبحث دیگر هم آن است که کریمی سهمیه لیگ برتر به حساب می آید وشاهین به همین دلیل که سهمیه لیگ برتری اش تکمیل است نتوانست حوار ملامحمد را به خدمت بگیرد.
سایت گل- علی کریمی از استیل آذین جداشد تا این جدایی به بحث روز رسانه ها تبدیل شود هرچند حساسیت پیکار ایران وعراق آن را تا حدود بسیاری تحت الشعاع قرار داده است.به محض اعلام این خبر، در بوشهر هم خبر عجیبی پیچید. تیم شاهین که مشکلات که مالی اش این روزها باعث اعتصاب بازیکنان شده است قصد دارد علی کریمی را به خدمت بگیرد.
رابطه خوب این بازیکن ومهاجرانی واستیلی که فصل قبل در استیل آذین با هم حضور داشتنداصلی ترین علت این ادعاست راوی می گفت طی روزهای اخیر استیلی علاوه بر آنکه سعی داشته از طریق رفیق فابریک قدیمی اش(خاکپور) مشکل کریمی را حل کرده واو را به استیل آذین برگرداند، برای جذب او در شاهین هم با این بازیکن حرفهایی زده است.شاهینی ها یک جای خالی در لیست خود دارند واین امر به شایعات قوت می بخشد ولی دونکته را نباید از یاد برد. اول اینکه: زمان نقل وانتقالات به پایان رسیده وبحث دیگر هم آن است که کریمی سهمیه لیگ برتر به حساب می آید وشاهین به همین دلیل که سهمیه لیگ برتری اش تکمیل است نتوانست حوار ملامحمد را به خدمت بگیرد.
اگر بحث زمان نقل وانتقالات مشکل ساز نباشد شاید با انتقال یک بازیکن از سهمیه لیگ برتری شاهین به استیل آذین(شکوه مقام،غلامی، آل نعمه،لک چیرا یا ایمان حیدری) این انتقال سر بگیرد. بی پولی شاهین هم مانع دیگری است اما کریمی با بخشیده 530میلیون از قراردادش در استیل آذین ثابت کرده به پول اهمیتی نمی دهد.حمید استیلی در این رابطه به سایت گل می گوید« آرزوی هر مربی است که بازیکنی مثل کریمی را در اختیار داشته باشد اما در این رابطه ما هیچ صحبتی نکرده ایم نمی دانم امکان آن وجود دارد یاخیر»
بوشهری ها با جذب عمادرضا نشان داده اند در ترکاندن بمب تبحر دارند هرچند بمب عمادرضا فعلا با توجه به مشکلات ثبت اینترنتی قراردادش در بغل خودشان ترکیده است!

--------------------------------------------
گفتن جمشید پولادی لیدر شاهین هم که رفته قطر ، رفته عماد رضا رو تشویق کنه نه تیم ملی رو ...!؟:laugh4:

Eb MeC
10-01-2011, 19:27
ولی تنها تیمائی که میتونن جادوگر رو بگیرن استقلال و ذوب اهن و 2 تای دیگه هستن
شاهین نمیتونه

Amir Argentina
11-01-2011, 13:02
کسی خبر نداره که چی شد شاهین تمرین کرد یا نه
با این وضع اوضاع که خیلی خراب میشه
بابا یکی بیاد بداد این تیم برسه
جادوگر هم عمرن بیاد تو شاهین
اگر هم بخاد بیاد این وضع رو که ببینه فراری میشه

only red
11-01-2011, 14:34
تمرین که شروع شده ولی خیلی (کل) از بازیکنها سر تمرین نمیان...! فقط بازیاری و نظر زاده و بقیه هم چند تا از امید هستن..!
دیروز که تمرین ساحل بندرگاه بوده، امروزم فکر کنم همونجا باشه !
اومدن کریمی هم بیشتر یه تعارف دوستانه مهاجرانی و استیلی بوده و کریمی احتمال 99 درصد برمیگرده امارات!

sajad_shahin999
12-01-2011, 09:58
باید به حال خودمون گریه کنیم
نمیدونم تا کی باید در ایران تبعیض باشه
هر تیمی که نگاه میکنیم رفته اردوهای اونچنانی ولی ما رفتیم بندرگاه
به خدا دیگر خسته شدیم همش حرف بی پولی زدیم
فقط یه جمله میگم کاش رئیسعلی دلواری به دنیا نمیومد

{PES}
12-01-2011, 13:44
فقط یه جمله میگم کاش رئیسعلی دلواری به دنیا نمیومد

با اين حرفت موافقم
چند وقت پيش كه رفتم استاديوم يه پيرمردي نشسته بود پيشم و اين حرفا رو مي زد ميگفت اگه ريسعلي نبود الان بوشهر يه چيزي شبيه قطر بود چون قطر هم زير دست انگليس بوده :winksmiley02:
درود بر انگليس:13:

only red
14-01-2011, 16:56
تیم ها میرن ترکیه و .... ! شاهین میره شهرستان جم ..! :D
ولی باز جای شکرش باقیه تیم تونسته بازیکناشو جمع کنه و تمرین کنه..!
عماد رضا هم دیگه 100 درصد شد !

با اين حرفت موافقم
چند وقت پيش كه رفتم استاديوم يه پيرمردي نشسته بود پيشم و اين حرفا رو مي زد ميگفت اگه ريسعلي نبود الان بوشهر يه چيزي شبيه قطر بود چون قطر هم زير دست انگليس بوده
درود بر انگليس

بزرگ تر رئیسعلی رو هم اینا برداشتن ...! :winksmiley02:

Amir Argentina
14-01-2011, 22:12
ای چی بگیم
امروز جوان هم باخت دو به 0 جلو بود آخرش 3 به 2 باخت
وقتی فکرش میکنم گریم میگیره چرا شاهین با این همه هوادار باید اینجوری باشه
خوبه بلاخره با کلی بدبختی عماد رضا اومد
امیدوارم آخر فصل غصه این اشتباهات حالا رو نخوریم

sajad_shahin999
17-01-2011, 08:11
در بازی تیم ملی با عراق عماد رضا رو که تعویض کردن خیالم واسه پیروزی راحت شد و خدا رو شکر که تونستیم ببریم
واقعا دفاع تیممون رو آزار داد
وخدا کنه مقابل سپاهانم دفاعهای تیم ملی رو آزار بده

sajad_shahin999
17-01-2011, 08:47
تصويري از جمشيد پولادي در ديدار ايران – كره شمالي

only red
19-01-2011, 22:14
دوستان دقت کردین این هو هو هو هو، هایی که تو ورزشگاه میشنوید 100 درصد جمشید بهشون میگه ! :laugh4:
نمیدونم یا من این احساس رو دارم یا همه ، ولی کلا همه شعارهایی که تو استادیوم میشنوم احساس میکنم بیشترشون شعارهای بوشهریهای هستند ...! :34:

sajad_shahin999
20-01-2011, 07:52
دوستان دقت کردین این هو هو هو هو، هایی که تو ورزشگاه میشنوید 100 درصد جمشید بهشون میگه ! :laugh4:
نمیدونم یا من این احساس رو دارم یا همه ، ولی کلا همه شعارهایی که تو استادیوم میشنوم احساس میکنم بیشترشون شعارهای بوشهریهای هستند ...! :34:
دیشب همه ی شعارها بوشهری بود
مطمئنم کار جمشیدن
بنده خدا اینجا چقدر اذیتش میکردیم
حالا با رفتنش به تیم ملی جواب همه ی منتقداش داد
درود بر جمشید با شعار افشین امپراطورش

only red
21-01-2011, 11:33
خب شاهین هم بعد مردم رفت دبی و ...! ولی باز جای شکر داره که حداقل تیم سرو شکلی گرفت!

اینم چند تا عکس از تمرین تو دبی ...! :winksmiley02:

Amir Argentina
22-01-2011, 23:26
خوب انگار داره کم کم مشکلات مالی تا حدودی حل بشه
بلاخره شاهین هم یه اردویی رفت
البته گمونم آخر از همه
دو تا بازی تدارکاتی هم کرده که دو تاش رو برده

sajad_shahin999
24-01-2011, 08:20
تیم ملی هم که حذف شد تا دوباره تنها ذغدغمون شاهین باشه
شاهین هم که 3 بازی سخت داره که انشا... 3 تاش با برد از زمین خارج میشه

sajad_shahin999
27-01-2011, 09:14
دوخبر خاکستری از شاهین

ابراهیم توره مقابل شاهین بازی می کند
کارت قرمز:در حالی که مهاجم تیم سپاهان سه اخطاره است ونمی توانست در برابر شاهین به میدان برود اما اعلام برنامه بازیهای عقب افتاده ورویارویی سپاهان وصبا در روز یازدهم بهمن باعث گردیده تا توره در بازی مقابل صبا غایب باشد ودر مصاف با شاهین به میدان می رود.
مصدومیت لک جدی است
کارت قرمز:از اردوی شاهین در دوبی خبر می رسد بررسی پزشکان از احتمال پارگی رباط صلیبی لک چیرا حکایت دارد. او که چندروزی است با مصدومیت دست به گریبان است در صورت تایید این موضوع سومین بازیکن شاهین است که به این مشکل دچار شده. قبل از او سلیمانی وکرمی رباط صلیبی پایشان را به تیغ جراحان سپرده اند وروشنگر هم که خانه نشین است.

PAOLO
27-01-2011, 10:28
باز نمیدونم کدوم پدر امرزیده ای پول داده تا بچه ها رو ببرن دوبی که یه کم از حواشی رو کم کنن ولی باز که برگردن یادشون میاد که 80 درصد قرارداداشون رو نگرفتن لیگ هم داره تموم میشه

sajad_shahin999
30-01-2011, 08:34
فکر کنم تیم الوصل امارات شاهین رو دعوت کرده و الا شاهین کجا و پول کجا؟
مثل اینکه رییس باشگاش با حشمت خان رفاقت دیرینه ایی داره

only red
02-02-2011, 01:52
دلمون برای استادیوم و شاهین هم خیلی تنگ شده بود و شنبه بازم اعصاب خوردی شروع میشه ..!
شانس که نیست... لک چیرا هم مصدومیتش انگار جدی هست .. فقط خدا کنه ربات پاره نکرده باشه !!
عماد رضا هم امروز اومد و داور بازی هم مظفری زاده هست !

sajad_shahin999
05-02-2011, 09:35
منم دلم واسه استاديوم لك زده
خدا كنه امروز عماد گل بزنه
خيلي حال ميده اگر امروز ببريم

MU Lover
06-02-2011, 15:13
این تیم اعصاب ادمو خورد میکنه .
فقط قشنگ بازی میکنه .
ولی نتیجه نمیگره .

Amir Argentina
09-02-2011, 13:21
قشنگ بازی کردن که به درد نمیخوره
به تیمی که قشنک بازی کنه امتیاز نمیده
ما تا کی نمیخوایم گل بزنیم
راستی من شنیدم پول برای رفتن برای تبریز نداریم
واقعا اگر اینطوری باشه دیگه باید دره این باشگاه رو تخته کرد

only red
13-02-2011, 23:33
تو چه قانونی نوشته که بازیکنی که محروم میشه اگه رئیس تربیت بدنی بخواد میتونه ببخشتش ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی فقط تو لیگ ایران ای چیزا رو ادم میبینه ....؟؟ یه لیگی رو پیدا کنید که بازیکن رو قبل از محرومیتش ببخشند ؟

این مطلب رو بخونید خودش همه چیز رو مشخص میکنه !

انتقادهواداران شاهين از سعيدلو : آقاي احمدي ن‍ژاد شما به دادمان برسيد

تكليف چيست وقتي قرعه بازيها حكم كرده كه دو بازي پياپي با تراكتور وپرسپوليسي داشته باشيم كه يكي از آنها تيم شهر شماست وديگري هم تيم سازمان تحت امرتان.آيا بايد تاوان اين قرعه را پيش از بازي ، ودر خارج از زمين فوتبال پس بدهيم؟

درپي حضور رييس سازمان تربيت بدني در تمرينات تراكتورسازي تبريز كه به در خواست كمالوند مبني بر بخشش محروميت جاسم كرارمنجرشد واين خواسته نيز توسط سعيدلو به كميته انضباطي منتقل واجابت گرديد وهمچنين وعده معاون رييس جمهور درخصوص رفع مشكلات مالي تراكتورسازي، جمعي از هواداران تيم فوتبال شاهين بوشهر با انتشار بيانيه اي كه يك نسخه آن نيز در اختيارسايت گل قرار گرفت مراتب اعتراض خود را اعلام كردند.

در اين بيانيه آمده است:جناب آقاي دكتر سعيدلو فرزند محمد متولد شهر تبريز!سلام عليكم، نيك مي دانيد كه عدالت در فرهنگ اسلامي موضوع مورد تاكيد همگان بوده وبه سبب هر نوع وابستگي به هر قشري نمي توان آن را ناديده گرفت. مثال اين امر آتش گداخته مولا علي (ع)بود كه بردستان برادرش نهاد تا برادري را عاملي بر زياده طلبي از بيت المال نداند.

بخشش جاسم كرارعراقي را چگونه معنا مي كنيد؟در كجاي اساسنامه ها وآيين نامه ها اين حق وتو را براي رييس سازمان قائلند كه اينچنين به مسائل فوتبال ورود كند؟چنين موارد بي حساب وكتابي در ورزش وجود دارد كه نمايندگان مردم را وادار ساخت تا سازمان تربيت بدني را به وزارتخانه تبديل كنند واز اعمال سليقه هاي شخصي جلوگيري نمايند.ملاك عفو در قوانين اسلامي امري محرز ومشخص است كه بالاترين مقام قضايي هم از آن تبعيت مي كند اما گويا ورزش تافته اي جدابافته است يا اينگونه آن را تصور فرموده ايد.

گفته ايد تراكتورسازي دغدغه مالي نخواهد داشت. خدارا شكر وماهم خوشحاليم كه در پي رفع مشكلات تيمي پرطرفدار وباسابقه چون تراكتورسازي برآمده ايد اما آيا اين لطف شامل حال شاهين ومردم بوشهر هم مي شود؟بي شك در اخبار از اعتصاب هاي پي در پي بازيكنان شاهين باخبر شده ايد. آن روزها آيا لازم نديديد به محل تمرين اين تيم بياييد ودرد دل پدر فوتبال ايران (مهاجراني) را بشنويد؟گناه ما چيست كه شما در تبريز به دنيا آمده ايد وما بوشهري ها در دولت وكادر وزرا ومعاونين رييس جمهور نماينده اي نداريم؟وابستگي به زادگاهتان آيا بايد براي ديگران ايجاد مشكل نمايد؟تبريز وتراكتورش را شايسته توجه بيش از اين مي دانيم اما تكليف عدالت چه مي شود؟ به راستي آيا شاهين را هم از پشت هميني عينكي مي نگريد كه با آن تراكتور را ديده ومي بينيد؟اگر عمادرضا هم محروم بود درآستانه بازي با تراكتور بخشيده مي شد؟

جناب آقاي احمدي نژاد، كاش شما به عنوان رييس جمهور به اين مسائل توجه كنيد واجازه ندهيد بيش از اين حقوق مردمي كه سالهاست برچسب محروميت برپيشاني شان نصب شده را ضايع نمايند. ما هم ايراني هستم وقصه مرزداري وتعصب مان به خاك ميهن را بارها در تاريخ روايت كرده ايم. در استاني زندگي مي كنيم كه زرخيز است والبته سهم زرمان را در ورزش نديده ايم.شما به داد شاهين وهوادارانش برسيد لطفا.

batistuta
15-02-2011, 18:39
بچه ها شنیدین که شاهین درخواست تکرار بازی با تراکتور رو داده
گمون نکنم شدنی باشه ولی خوبه که دنبال کارشو بگیرن
دیشب هم که عادل تو 90 ترکوند
راستی به نظرتون اگه کرار نبود بازی چی شد یعنی بازی میباختیم

only red
21-02-2011, 19:03
نه 1 امتیاز کاری میکرد برای شاهین ، از اونطرف هم پرسپولیس بود که به هر حال نمیشه از برد اون ناراحت شد، پس 3 امتیاز گرفتن پرسپولیس بهتر از مساوی بود ... هر چند شاهین هم همونطور که استیلی گفت ، اصلا بازی خودش رو نکرد و حقشم باخت بود ..!

محروم کردن هوادارا بیشتر از این باخت رو اعصابم هست، و باید بازی بعدی با سایپا تو شهر دیگه ای باشه ..! این تازه مال بازی سپاهان بود ، خدا رحم بازی با پرسپولیس کنه که اگه بخوان محروم کنند کمتر 2 جلسه نیست ..!

Amir Argentina
22-02-2011, 13:20
بابا تو تمام شهرها تماشاگرا دارن فحش میدن چرا اونها رو محروم نمیکنند
همین تا تو بوشهر فحش دادن محرومش کردن
یعنی هیچ جا فحش نیست

sajad_shahin999
23-02-2011, 08:24
باسلام پس این کمک دولت چی شد؟
بازیکنان امیدرو بازی بدین بهترن
ستار زارع به حسابن گناوه ای
ولی تعصبی بازی نمی کنه انشاالله که همه چی
درست بشه هرچی زودتر

only red
23-02-2011, 12:54
باسلام پس این کمک دولت چی شد؟
ما ساده ایم که حرف اینا رو باور میکنیم ..! پول کجا بود .. همش این بود که ملت بیشتر بیان تو استادیوم !
دشب مرزبان رو دیدم ، گفت فقط مشکل ما پول هست و اگه همینجور پیش بره سقوط میکنیم ...! دیگه چی میشه گفت !!؟

Amir Argentina
25-02-2011, 18:01
واقعا حیف شد دقیقه 90 گل خوردیم
میتونستیم با این برد یکمی وضعیت خودمون رو یکمی سر و سامون بدیم
مشکلات مالی هم که کماکان داریم
آخر فصل باید بشینیم و غصه بخوریم که تنها تیم شهرمون تو لیگ برتر میره دسته 1
راستی تیمهای همه شهرها وضعیت مالیشون همینطوره ؟

sajad_shahin999
27-02-2011, 10:52
معلوم نیست بازی با سایپا کجا برگزار میشه؟
میگن در بوشهرن
ما که گیچ شدیم در بوشهرن یا شیرازن با تتماشاگرن یا بی تماشاگر؟

Amir Argentina
27-02-2011, 12:40
اینجوری که من شنیدم بازی تو بوشهره با تماشاگر
امیدوارم که اینطوری باشه

only red
27-02-2011, 14:14
اره تو بوشهر هست و با تماشاگر ... هنوز معلوم نیست ولی احتمال زیاد همینجوریه ..! خیلی نگران نباشید محرومیت تماشاگرا رو گذاشتن برای بازی پرسپولیس !
عماد رضا هم گفتن 3 هفته مصدومه .. اینطور نیست و با سایپا بازی میکنه .... لک چیرا هم هست .

sajad_shahin999
01-03-2011, 09:48
به نظرم اگر تو 4 بازی آینده پیروز بشیم تو لیگ میمونیم
2 تا بازی آینده تو بوشهر میتونیم 6 امتیاز بگیریم که اگر بتونه این 6 امتیاز بگیره 80 درصد راه رو برای ماندن در لیگ برتر پیموده

اول فصل دلمون خوش بود که بحث کسب سهمیه میکنیم ولی فکر نکنم با این مسئولینی که ما داریم بتونیم از نیمه پایین جدول جدا شیم

ALBERTO
01-03-2011, 11:36
به نظرم اگر تو 4 بازی آینده پیروز بشیم تو لیگ میمونیم
2 تا بازی آینده تو بوشهر میتونیم 6 امتیاز بگیریم که اگر بتونه این 6 امتیاز بگیره 80 درصد راه رو برای ماندن در لیگ برتر پیموده

اول فصل دلمون خوش بود که بحث کسب سهمیه میکنیم ولی فکر نکنم با این مسئولینی که ما داریم بتونیم از نیمه پایین جدول جدا شیم

نميدونم چرا هميشه همين رو ميگيد ... اگه ببريم ....
هميشه همينو ميگيم كه اگه بازي داخل خونه رو ببريم كه نميبريم ميمونيم و نميدونم .....

شاهين با اين وضعيت مالي و اين مديريت به هيچ جا نميرسه فقط يه كاري كنه كه سقوط نكنه

Eb MeC
01-03-2011, 12:05
والله بلا به پیر به پیغمبر خارج از خونه بهتره
امو هرچی بازی داریم بنداز تو خونه حریف
تو بوشهر خو هنوز رنگ برد نیدیم

اینا هم فقط سی خودی زرنگن
او جاسم کرار زده تو گوش داور هیچ
مال ما میان محروم میکنن............ ای باعث و بانیش بره زیر تریلی:-L

Amir Argentina
01-03-2011, 13:00
اگه این مشکلات مالی نبود ما حالا وضعمون اینجور نبود
مطمئنم وضعمون خیلی بهتر بود
چه بکنیم که از اول فصل فقط بحثمون مشکلات مالیه که بعید بدونم حالا حالا ها درست بشه
فقط امیدواریم به آینده
خدایی هم او بالا هست که هوای ما رو داشته باشه

only red
01-03-2011, 13:23
بلاخره چند تا خبر خوب هم شنیدیم !
اول اینکه میگن پول تزریق شده به تیم ..... میگنننن هنوز ... میگن خیلیه تا عمل ..... ولی دیشب تو نود که استیلی چیزی نگفت پول دادن... گفت هنوز قسط اول بازیکنا هم ندادن !
با سایپا و ملوان تو بوشهر با تماشاگر بازی میکنیم...! یعنی ای حکم جوریه که اگه تو ای دو تا بازی اینده تخلف کنند تماشاگرا دیگه بخشش تو کار نیست !
عماد و لک چیرا هم میتونند با سایپا بازی کنند..!
رضا سلیمانی هم برگشته!

دیشبم ساعت 2:30 نصف شب تازه استیلی اومد رو خط ...! ابرومون رو هم برد ... اخه به قول فردوسی پور دو تا جعبه اب معدنی میشه 2 هزار تومان ! زشته که بگین پول اب معدنی هم نداریم!
ولی برای تیم لیگ برتری واقعا ابروریزی هست که هوادار یا مور مالی یا هر چی ... بیاد ماشینش رو بفروش پول بازیکنا رو بده !

Amir Argentina
05-03-2011, 13:25
خدا را شکر
خدا را صد هزار مرتبه شکر که این بازی رو بردیم
با بردی که استیل آذین آورد یه خورده وضع داشت سخت میشد که ما بردیم
برد به موقعی بود امیدوارم هفته دیگه هم از بازی خونگیمون استفاده کنیم وببریم چون خیلی میتونه کمکمون کنه
دیدید گفتم خدایی هم اون بالا هست که هوای مارو داشته باشه :smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:

sajad_shahin999
07-03-2011, 08:42
سلام
ماشاالله به غیرت بازیکنان
خوب بود ولی با شاهین
تیز چنگال هنوز فاصله داریم
از همه شاهینی ها متشکریم
اگه مشکل
مالی حل بشه با تمرکز بیشتر و روحیه ای بالاتر
مجموعه شاهین عزیز بازی میکنه

MU Lover
07-03-2011, 22:53
خوب شد عمادرضا رو گرفتیم و گرنه بقیه مهاجما تعطیلن .
اگه چهارتا دروازه خالی بهشون میدادی شاید یکیشو گل می کردند .
نیم فصل اول اوضاع خیلی خیط بود میگفتم هروقتم گل میزنیم باید از راه دور بزنیم .
اگه از همون اول یه مهاجم با عرضه داشتیم الان بالای جدول بودیم .

Shahin Bushehr
09-03-2011, 23:22
سلام به تمام بوشهری عزیز من از امروز میخوام تو این سایت فعالیت داشته باشم
فقط به عشق شاهین

Shahin Bushehr
10-03-2011, 13:32
بچه ها من تو سایت خوندم انگار یه کمک 1 میلیاردی از طرف پارس جنوبی به شاهین شده
اگه اینطوری باشه خیلی خوبه
قبل از بازی با ملوان میتونه یه روحیه اساسی به تیم بده

PAOLO
11-03-2011, 03:27
قراره تا پایان فصل 10 میلیارد به شاهین کمک بشه ولی در پرداخت 1 میلیاردش هم به مشکل خوردن.ایرانجوان بازم مساوی کرد تا نشون بده تنها تبی بود که خیلی زود سرد شد.شاهین هم از محدو فرصتایی که داره باید استفاده کنه ولی ملوان واقعا تیم سختکوش و دونده ایی هست و با بازیکنان تنبل شاهین کار دست تیم میدن

Amir Argentina
11-03-2011, 13:55
به نظر من ایرانجوان اگر مربیش عوض نمیشد یکی از تیمهای مدعی بود
منم نمیدونم چرا این آقا یهو ول کرد رفت
خیلی به ضرر ایرانجوان شد
شاهین هم یکشنبه باید به نحو احسن از فرصتش استفاده کنه
من که میگم فقط 3 امتیاز رو بیاره خودش کلی می ارزه

only red
11-03-2011, 15:06
شاهین اگه بزنه میتونه تا 11 هم بالا بیاد با توجه به اینکه نفت تهران هم با سپاهان تو اصفهان داره ...!
یعنی دیگه فرصت بهتر این گیر نمیاد ... اگه برد امیدی هست ، اگه مساوی یا باخت اورد مطمئن هستم سقوط میکنه ..! چون دیگه فرصت بهتر این گیر نمیاد..!

ایرانجوان هم همون اول معلوم بود مالی نیست ، چه با شرفی چه با عباسی، فقط هم با فونیک استیک گیر بود ، الانم که افت کرده.

batistuta
11-03-2011, 15:23
عجب فرصتی خوبی برای فرار از سقوط
خدا کنه ایندفعه هم بتونیم 3 امتیاز رو بگیریم تا امیدوار بشیم
به نظر من ایرانجوان میتونست با شرفی مدعی باشه

Shahin Bushehr
11-03-2011, 15:29
من که خیلی به این بازی امیدوارم
مخصوصا این کمک مالی که شده تیم هم انگیزش رفته بالا هم روحیه بالا گرفته
همه دعا کنید این بازی تو خونه رو ببریم
بعدش هم خدا بزرگه

PAOLO
13-03-2011, 18:57
شاهین بد شانس ترین تیم جهان تیمی که هم زیبا بازی میکنه هم فرصتای زیادی رو دروازه حریف ایجاد میکنه ولی هرچی میزنه به در بسته میخوره اون ضربه ملوان که گل شد اگه گیر بازیکنای شاهین میومد کم کمش بیرون ورزشگاه بود.عماد رضا هم نتونست به دادمون برسه هفته بعد هم ذوب اهن هست و سه امتیاز بازی با شاهین

only red
13-03-2011, 19:14
بهترین فرصت رو از دست دادیم ..!
هر چی سرمون میاد خودمون سر خودمون میاریم ...! با این برد میشد کمی خیالمون راحت تر باشه .... ولی نشد ..!
شاید توپ خسروانی تو گل میرفت الان ما 3 امتیاز رو گرفته بودیم !

ولی من این رو میزارم به پای هیجان بازیهای بعد ، شاید این بازی رو میبردیم، بازیهای هفته بعد کمی از هیجانش کم میشد.