توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر ایران :: فصل 90-89
Rossonery
27-05-2010, 22:50
به نام خدا
اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر ایران در فصل 89-88 در این تاپیک قرار میگیرند.
[Only registered and activated users can see links] استثنا: اخبار مرتبط با نقل و انتقالات ، میتوانند هم در این تاپیک، و هم در تاپیک اخباری که برای تیم ها در این بخش وجود دارند قرار بگیرند. یعنی یک نفر میتونه اخبار نقل و انتقالات رو هم در این تاپیک قرار بده و هم میتونه یک کپی از اون رو در تاپیک اخباری که در این بخش برای برخی تیم ها زده شده ارسال کنه.
[Only registered and activated users can see links] در همین زمینه :
نحوه ی صحیح ارسال خبر و قوانین مرتبط با آن ([Only registered and activated users can see links]) / طریقه ی الحاق لینک به متن ([Only registered and activated users can see links])
اخبار نقل و انتقالات باشگاه سپاهان در فصل 89-88
([Only registered and activated users can see links])
اخبار نقل و انتقالات باشگاه استقلال در فصل 89-88
Super Sport
03-06-2010, 20:07
هادی اصغری اولین خرید تراکتورسازی
هادی اصغری بهترین گلزن پیشین لیگ برتر فوتبل ایران که فصل گذشته در پاس همدان بازی می کرد ، اولین خرید فصل تراکتورسازی برای دوره بعدی لیگ است.
اصغری امروز قرارداد خود را با تراکتور به ثبت رساند و با ناصرشفق مدیر باشگاه عکس یادگاری گرفت. تراکتور به جز او به زودی با لئوناردو پیمنتا و محمد نصرتی نیز قرارداد می بندد، دو بازیکنی که فصل پیش در تراکتور نمایش خوبی داشتند.
تراکتورسازی همچنین در انتظار مجوز کتبی سازمان لیگ برای قرارداد با فرازکمالوند سرمربی خود است.
منبع ([Only registered and activated users can see links] 8%A7%D8%B2%DB%8C)
Super Sport
05-06-2010, 19:04
مرتضي اسدي به تراكتور پيوست
مرتضي اسدي ، كاپيتان فصل گذشته تيم فوتبال صباي قم با باشگاه تراكتورسازي تبريز قرارداد امضا كرد.
اسدي سومين بازيكن صبا است كه در طول چند روز گذشته از صباي قم جدا ميشود. امير حسين فشنگچي و محمد نوري روز پنجشنبه از صبا به پرسپوليس پيوستند.
نكته جالب درباره اسدي اين است كه اين بازيكن در بازي فصل گذشته صبا و تراكتور در ورزشگاه يادگار امام درگيري پرسروصدايي با فرهاد خيرخواه بازيكن تراكتور داشت و اين دو مدتي محروم بودند.
اسدي از بهترين مدافعان فوتبال ايران در چند سال گذشته بوده است و حضورش در تراكتورسازي بسيار به اين تيم كمك خواهد كرد. اين بازيكن سابقه حضور در تيم برق تهران را نيز دارد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
khaf Esteghlali
16-06-2010, 13:13
مهاجم تيم ملي مالت در تمرين تيم فوتبال پاس حضور يافت
"ادونوبوکو" مهاجم سياه چرده کشور مالت روز گذشته در تمرين تيم پاس شرکت کرد و توانست نظر کادر فني را جلب کند.
اين مهاجم 25 ساله سابقه بازي در ليگ پرتغال را دارد و از سرعت و تکنيک قابل توجهي نيز برخوردار است.
همچنين، در تمرين روز گذشته مرتضي عزيزمحمدي، وحيد علي آبادي، پوريا قيدر، همت عابدين نژاد، مهدي اسلامي، سعيد بيات، پوريا سيف پناهي، مجيد حيدري، هادي بلوري و مصطفي يوسف عليزاده حضور داشتند.
تمرين آماده سازي تيم پاس زير نظر "علي اصغر مدير روستا" و "مجتبي پيمبري" سرمربي و سرپرست تيم فوتبال پاس انجام شد.
خبرگزاری فارس
khaf Esteghlali
17-06-2010, 06:26
خاني به صباي قم پيوست
عباس مرادي عنوان كرد: پس از مذاكراتي كه با سعيد خاني داشتيم با اين بازيكن قراردادي به مدت يك فصل امضا كرديم و كاپيتان فصل گذشته تيم ابومسلم در ليگ برتر دهم در صبا بازي خواهد كرد.
وي در مورد شايعه حضور عليرضا نيكبخت واحدي در استقلال گفت: نيكبخت با باشگاه صبا قرارداد امضا كرده و فصل آينده در تيم ما بازي خواهد كرد.
محمود ياوري سرمربي جديد تيم صبا اكنون در آفريقاي جنوبي است و هفته آينده تمرينات تيم را آغاز خواهد كرد.
تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در فصل جاري نقل و انتقالات علاوه بر اين بازيکن، با عليرضا جليلي به مدت دو سال ديگر تمديد قرار داد کرده و چهار بازيکن تيم اميد را به خدمت گرفته است.
همچنين باشگاه تراکتورسازي با "فراز کمالوند" به مدت يک فصل ديگر نيز قرار داد داخلي بسته .
khaf Esteghlali
17-06-2010, 11:13
مهدي تارتار: از تصميم باشگاه خيلي ناراحتم
مهدي تارتار پس از بركناري از هدايت تيم فوتبال راهآهن گفت: از اين تصميم باشگاه خيلي ناراحتم، براي آيندهام آرزوهاي بسيار خوبي داشتم و ميخواستم با تيمي كه خودم آن را بسته بودم به موفقيت برسم.
دو روز قبل بعد از اين كه بازيكنان تيم راهآهن را جذب كرديم بر سر قرارداد خودم با باشگاه به توافق نرسيديم، با وجود اين كه علاقهي زيادي به ماندن در راهآهن داشتم متاسفانه اين اتفاق نيفتاد، از هيات مديره و مديريت باشگاه و مديريت شركت راهآهن تشكر ميكنم كه سال گذشته فرصت هدايت اين تيم را به من دادند.
وي با بيان اين كه گلهاي ندارم چون هميشه حرفهاي فكر كردهام، تصريح كرد: در ابتداي راه مربيگري هستم، مربيان هميشه ساكشان بر روي دوششان است. مديران باشگاهها هم صاحب اختيارند تا با هر كسي ميخواهند توافق كنند و با هر كسي كه نميخواهند همكاري نكنند. هيچ مشكلي نيست، من فقط دوست داشتم بعد از هفت سال سابقه در اين تيم به كارم ادامه دهم كه نشد.
تارتار در خصوص تيم راهآهن گفت: به لطف خدا تقريبا همه بازيكناني را كه ميخواستيم جذب كرديم، ما تيم خوبي بستيم كه ميتواند نتايج خوبي در فصل آينده بگيرد. براي راهآهن و سرمربي جديد اين تيم آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم نتايج خوبي بگيرد.
سرمربي سابق راهآهن در پاسخ به اين پرسش كه آيا پيشنهاد ديگري براي سرمربيگري دارد، به ايسنا گفت: انصاريفرد لطف كرده بود و اعلام كرده بود كه با من قرارداد دو ساله ميبندد خوشبختانه يا متاسفانه پس از اين اظهارنظر كسي سراغ من نيامد و من هم هيچ تصميم خاصي ندارم. پيشنهادي هم در كار نيست كه به آن فكر كنم. فعلا در كلاسهاي مربيگري شركت ميكنم و به فكر به روز كردن دانش مربيگري و تقويت زبان انگليسي هستم.
تارتار در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينكه مگر رقم قرارداد شما چقدر بود كه با باشگاه به توافق نرسيديد،اظهار كرد:من چيز زيادي از باشگاه نخواسته بودم باشگاه بايد جواب دهد كه چرا چنين تصميمي گرفته، من فكر ميكنم مبلغ مربي جديد از رقم پيشنهادي من بيشتر است.
khaf Esteghlali
17-06-2010, 15:23
كشف علي دايي در پاريس!
فوتباليست ايراني در آلمان به اردوي پرسپوليس ميپيوندد.
امروز علي دايي در نخستين تمرين پرسپوليس درباره جذب بازيكنان خارجي گفت: در پاريس كه بودم يك بازيكن ايراني را يافتم كه حدود 6 سال است كه ايران را ترك كرده است. ارزيابيام از شرايطش خوب بود لذا او را دعوت كردم تا در اردوي آلمان به تمرينهاي پرسپوليس بيايد تا مورد ارزيابي بيشتري قرار بگيرد. فكر ميكنم بازيكن خوبي باشد و اگر اين طور بود، او را به خدمت ميگيريم.
Amir Argentina
17-06-2010, 15:52
حمید استیلی سرمربی شاهین شد
حمید استیلی سرمربی شاهین پارس جنوبی بوشهر شد.
علیرضا حق پرست سخنگوی باشگاه شاهین با تایید خبر فوق از حضور استیلی در بوشهر طی 24 ساعت آینده خبر داد .
بالاخره بعد از کش و قوص های فراوان و مذاکرات با گزینه های مختلف ، ظهر روز سه شنبه در یکی از هتل های پایتخت مهندس کنگانی روبروی حمید استیلی نشست و بعد از 2 ساعت مذاکرات حضوری توافقات نهایی انجام پذیرفت و عقد قرارداد نهایی با زننده گل قرن به بوشهر موکول شد.
آخرین خبرها حکایت از حضور حشمت مهاجرانی به عنوان مدیرفنی در کادرفنی شاهین را دارد.
منبع ([Only registered and activated users can see links]زننده-گل-قرن-در-بوشهر)
khaf Esteghlali
17-06-2010, 16:48
قرارداد 5 بازیکن سایپا در هیات فوتبال تهران ثبت شد
قرارداد 5 بازیکن فصل آینده تیم فوتبال سایپا امروز در محل هیئت فوتبال تهران ثبت شد. علیرضا لطیفی و جابر انصاری عصر امروز قرارداد دو ساله خود را با تیم سایپا درهیئت فوتبال تهران ثبت کردند.
همچنین مرتضی ابراهیمی برای یکسال دیگر قرارداد خود را با باشگاه سایپا تمدید کرد و قراردادش را درهیئت تهران ثبت کرد. یوسف زاده و حسین حسینی نیزقرارداد خود را امروز در هیئت تهران ثبت کردند.
ظهر امروز مراسم معارفه مجتبی تقوی مشاور فنی مدیرعامل و رئیس شورای برنامه ریزی تیم های پایه با حضور آرش کوشا مدیر عامل باشگاه سایپا برگزار شد.
وي تصريح کرد: تيم مس کرمان براي کسب رتبههاي بالاي جدول در فصل آينده رقابتهاي ليگ برتر تلاش مي کند و اگر در کوران مسابقات بازيکنان با مشکلي روبرو نشوند، مي توانيم سهميه آسيا را نيز به دست آوريم.
مرفاوي با اشاره به اينکه ساکت الهامي به عنوان مربي تيم مس کرمان در کادر فني حضوردارد، گفت: يک مربي کرماني ديگر تيم نيز با پيشنهاد باشگاه و موافقت کادر فني به نيمکت اضافه خواهد شد.
سرمربي تيم فوتبال مس کرمان اظهار كرد: بزرگترين دغدغه من در حال حاضر مشکل از دست دادن برخي بازيکنان بزرگ تيم است، ما با ازدست دادن برخي بازيکنان تاثير گذار تيم تاکنون نتوانستهايم بازيکناني را جذب کنيم که جاي خالي اين نفرات را پر کنند.
وي با اشاره به اردوي آماده سازي مس در ترکيه گفت: اين اردو از 7 تير ماه و به مدت يازده روز برگزار خواهد شد.
هادي عقيلي در مورد تداوم حضورش در سپاهان به سايت اين باشگاه گفت: نميتوانم بهترين خاطرات خوب زندگيام را كه با سپاهان گذراندهام، فراموش كنم و خوشحالم كه باز هم در كنار سپاهان و مردم دوست داشتني اصفهان خواهم بود.
وي ادامه داد: پيشنهادات ديگري هم از ساير تيمها داشتم ولي با توجه به اينكه دوران حساس و بيادماندني فوتبالم را در سپاهان گذراندم و با اين تيم رشد كردهام، ميخواهم همچنان با اين تيم اصفهاني افتخار آفريني كنم.
عقيلي عنوان كرد: به عنوان پر سابقهترين تيم ايراني در آسيا تا زماني كه در ليگ قهرمانان آسيا قهرمان نشويم و مردم اصفهان را با كاپ آسيايي شاد نكنيم دست از جنگندگي در اين تيم محبوب بر نميداريم. هر چند بعد از آن باز هم به دنبال اهداف بزرگتري با سپاهان خواهم بود.
باشگاه سپاهان در پايان اعلام كرده پيش از اين شايعاتي مبني بر حضور عقيلي در تيمهاي ديگر و جدايي از سپاهان به علت اختلاف با قلعه نويي شنيده شده بود كه با تمديد قرار داد به تمام اين شايعات پايان داده شد.
شاپورزاده در اين باره گفت: شناخت زيادي از فوتبال ايران نداشتم اما پس از صحبت با فريدون زندي به باشگاه استيل آذين پيوستم. خوشبختانه انتخاب بسيار خوبي داشتم چراكه اين تيم يك تيم كاملا حرفه اي است و در اولين سال حضورش در ليگ برتر نمايش خوبي داشت و توانست به عنوان پنجمي برسد.
وي افزود: امسال استيل آذين بازيكناني را جذب كرده كه هر كدام در تيم خود يك ستاره بودند و به تنهايي مي توانستند سرنوشت يك بازي را تغيير دهند. باشگاه در جذب بازيكنان جديد بسيار خوب عمل كرده و من واقعا خوشحالم كه در اين تيم و كنار اين ستاره ها بازي مي كنم. فصل گذشته نتوانستيم به حق خودمان برسيم اما امسال با جذب ستاره هاي جديد و حفظ بازيكنان خوب كليدي تيم قطعا در ليگ برتر قهرمان مي شويم و سهميه حضور در ليگ قهرمانان آسيا را كسب خواهيم كرد.
شاپورزاده كه تجربه حضور در بوندس ليگاي آلمان را هم دارد، ادامه داد : هدايتي و آجورلو براي اين تيم زحمات زيادي مي كشند و حضور اين دو مدير خوب، صادق و دلسوز يكي از دلايل اصلي من براي تمديد قرارداد با استيل آذين بود.
khaf Esteghlali
20-06-2010, 09:07
احمدزاده سرمربي تيم فوتبال پيکان قزوين شد
اين مربي امروز پس از مذاکره با "محمود شيعي" مديرعامل باشگاه پيکان، موافقت خود را براي همکاري با اين تيم اعلام کرد.
جلسه معارفه احمدزاده امروز در ورزشگاه ايران خودرو برگزار شد تا اين مربي به طور رسمي فعاليت خود را با اين تيم آغاز کند.
احمدزاده به زودي دستياران خود در تيم فوتبال پيکان را معرفي خواهد کرد.
اين مربي اواخر فصل گذشته هدايت تيم مقاومت شيراز را در ليگ برتر برعهده گرفت اما نتوانست اين تيم را در اين رقابت ها نگه دارد.
حميد درخشان فصل گذشته هدايت تيم فوتبال پيکان را برعهده داشت.
khaf Esteghlali
20-06-2010, 14:03
مسلمان و 3 بازيكن ديگر به ملوان پيوستند
حسين غلامي؛ سرپرست تيم فوتبال ملوان انزلي اظهار داشت: محسن مسلمان مهاجم ذوب آهن، هادي دهقاني مهاجم آلومينيوم هرمزگان و حميد ديوسالار مدافع گسترش فولاد تبريز بازيكناني هستند كه فصل آينده در تيم ملوان توپ خواهند زد. اين بازيكنان به دليل گذراندن خدمت سربازي به عضويت ملوان درآمدهاند.ضمن اينكه نورمحمد جعفري دروازهباني است كه از يكي از تيمهاي دسته اول باشگاههاي تهراني جذب كردهايم.
وي ادامه داد: پژمان نوري از صبح امروز در تمرينات تيم ملوان شركت كرد و هادي تاميني نيز از فردا به جمع ساير بازيكنان اضافه خواهد شد.
در حالي که تمرينات تيم فوتبال استقلال روز گذشته آغاز شد، تنها 9 بازيکن در آن حاضر بودند و پرويز مظلومي سرمربي آبي پوشان همچنان در انتظار حضور بازيکناني است که قرارداد خود را با باشگاه استقلال به امضا رسانده اند.
محمد سررشته داري مسئولان روابط عمومي باشگاه استقلال به خبرنگار ايرنا
گفت: آرش برهاني، فيليپ دسوزا و فرزاد آشوبي از اولين بازيکناني هستند و بعد از ظهر امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه استقلال ثبت خواهند کرد و با توجه به صحبت هاي سرمربي تيم مبني بر الزام حضور بازيکنان در تمرينات از فردا در اردوي آماده سازي استقلال حاضر مي شوند.
همچنين مذاکرات مسئولان باشگاه آبي پوش پايتخت با ميلاد ميداوودي و ايمان مبعلي براي حضور آن ها در اين تيم همچنان ادامه دارد و هنوز توافق نهايي ميان آنها بوجود نيامده است.
حضور عماد محمد رضا مهاجم سابق تيم سپاهان در تيم استقلال و ثبت قرارداد يک باره وي با يکي از باشگاه هاي مصري نيز از ابهاماتي است که اين روزها براي طرفداران استقلال بوجود آمده است.
طبق گفته هاي سررشته داري، مدير برنامه هاي عماد رضا در گفت و گو با پرويز مظلومي حضور اين بازيکن را در مصر قطعي ندانسته است و به همين خاطر قرار است مذاکره باشگاه استقلال با عماد رضا ادامه يابد.
مجتبي جباري و وحيد طالب لو از بازيکنان فصل گذشته استقلال نيز با مسئولان باشگاه استقلال براي تمديد قرارداد خود به توافق رسيده اند، اما هنوز قراردادي را امضا نکرده اند.
علاوه بر آن، حضور عادل کلاه کج هافبک تيم فوتبال پرسپوليس در استقلال با توجه به جذب بازيکنان ديگر در اين پست و مذاکرات حبيب کاشاني با علي فتح الله زاده درباره نقل و انتقالات بازيکنان از يکديگر منتفي شد.
khaf Esteghlali
20-06-2010, 15:44
ميرابي با راهآهن تمديد كرد
محسن ميرابي كه قراردادش با راه آهن به پايان رسيده بود صبح امروز پس از توافق با مسئولان راه آهن قرارداد خود را براي دو فصل ديگر تمديد كرد.
وي همچنين در هيات فوتبال تهران حاضر شد و اين قرارداد را ثبت كرد.
khaf Esteghlali
20-06-2010, 17:24
قربانی: پیشنهاد مالی پیکان کمتر از سایر تیمها بود
هافبک تیم فوتبال پیکان پس از تمدید قراردادش با این تیم گفت: با وجودی که پیشنهاد مالی پیکان کمتر از دیگر پیشنهادهایم بود، ادامه حضور در این تیم را به انتخاب جدید ترجیح دادم. علی قربانی با اشاره به اینکه امروز یکشنبه قراردادش را برای یک فصل دیگر با تیم پیکان تمدید کرد، گفت: مس کرمان و فولاد اهواز تیمهایی بودند که پیشنهاد آنها را برای همراهی در لیگ دهم دریافت کرده بودم اما ترجیح دادم در تیمی به کار خود ادامه دهم که تجربه بازی در آن را داشته و به سیستم آن عادت کردهام.
وی تاکید کرد: به خاطر سه سال حضور متوالی در پیکان و برای احترام به مدیریت و تیم خوبی که داشتم، قراردادم را با پیکان تمدید کردم.
"علت تمدید قرارداد با تیم پیکان تجربه سه ساله از حضور در این تیم بود یا پیشنهاد ملی بهتر؟"
هافبک تیم پیکان در پاسخ به این سوال گفت: نه، با اطمینان میگویم برخی از پیشنهاداتی که دریافت کردم از نظر مالی به مراتب بهتر از پیکان بودند.
وی با اشاره به اینکه بعد از ابراهیم میرزاپور دومین بازیکنی است که حضورش در پیکان برای لیگ دهم قطعی شده است، تصریح کرد: پیکان همیشه در نیم فصل نخست جزو سه چهار تیم برتر مسابقات است اما در نیم فصل دوم ناگهان در جدول سقوط میکند. اما امسال مدیریت باشگاه عزم خود را جزم کرده تا تیم فوتبال پیکان حضوری همراه با نتیجه گیری قابل قبول در مسابقات داشته باشد.
Amir Argentina
22-06-2010, 00:08
ایمان حیدری با عقد قرارداد داخلی با شاهین پیوست
PTFBU.IR:ایمان حیدری به شاهین بوشهر پیوست.
به گزارش فوتبال بوشهر - دقایقی پیش ( دوشنبه شب ) مهاجم فصل گذشته راه آهن که بومی استان هم بوده با حضور در دفتر باشگاه شاهین با عقد قراداد داخلی به شاهین پیوست.
حیدری که طی چند سال گذشته تیم های ذوب آهن اصفهان ، پیکان قزوین ، راه آهن شهر ری سپری کرده بود اولین بازیکن بومی این فصل شاهین است که توسط کنگانی مدیرعامل این تیم به بوشهر دعوت شده است.
بر اساس آخرین شنیده ها حیدری برای تصفیه حساب به تهران می رود و بعد از 48 ساعت به بوشهر خواهد آمد.
منبع ([Only registered and activated users can see links]اولین-بومی-را-جذب-کرد)
khaf Esteghlali
22-06-2010, 13:30
ثبت قرارداد 7 بازيكن تیم فوتبال ذوبآهن
مهدي رجب زاده، جلال رافخايي، حسين ماهيني بازيكنان جديد ذوب آهن در فصل جديد بودند كه قراردادهاي خود را به ثبت رساندند.
همچنين شهاب گردان، سيد محمد حسيني، كاسترو و اسماعيل فرهادي قراردادهاي خود را با ذوب آهن تمديد كرده و به ثبت رساند.
khaf Esteghlali
22-06-2010, 14:01
ثبت قرارداد 11 بازيکن تيم ذوبآهن در هيات فوتبال اصفهان
به نقل از روابط عمومي هيات فوتبال استان اصفهان، بازيکنان ياد شده شب گذشته با حضور در هيات فوتبال استان اصفهان قرارداد خود با تيم ذوب آهن را ثبت کردند.
هيات فوتبال استان اصفهان اسامي بازيکنان تيم ذوبآهن که قراردادشان در اين هيات به ثبت رسيده است را به شرح زير اعلام کرد:
سيد احمد محمدپور، قاسم حدادي فر، محمد قاضي، سينا عشوري، سيد محمد حسيني، ايگور کاسترو، اسماعيل فرهادي، شهاب الدين گردان(بازيکنان فصل گذشته)، حسين نائيني، جلال رافخایي و مهدي رجب زاده (بازيکنان جديد).
khaf Esteghlali
23-06-2010, 08:12
تراكتور به دنبال جذب فرهاد مجيدي، شكوري، منيعي و خليلي
سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز با اعلام اينكه تمرينات اين تيم از روز دوشنبه آغاز شده است، گفت: هواداران خونگرم و متعصب از وضعيت تيم خود هيچگونه نگراني نداشته باشند.
فراز كمالوند، افزود: هرچند تغيير مديريت و كناره گيري شفق وقفهاي در جريانات امور باشگاه به وجود آورده است اما، هواداران و فوتبال دوستان آذربايجان نبايد نگران وضعيت تيم باشند چرا كه من با تمام توان تيم را براي حضوري قدرتمندانه در فصل آينده ليگ برتر آماده خواهم كرد.
وي اظهار كرد: تمرينات تيم به طور اوليه از روز دوشنبه شروع شده و با تماس با بازيكنان شهرستاني، تمامي آنها هم اكنون در تبريز هستند و خود را براي تمرينات امروز آماده مي كنند.
كمالوند افزود: در روزهاي آينده تمامي تلاش خود را به كار خواهم گرفت تا تيم انسجام خود را از دست نداده و براي ليگ برتر دهم آماده تر شود.
وي با بيان اينكه تغيير مديريت باشگاه خللي در عزم و اراده وي براي خدمت به تراكتور ايجاد نكرده است، تصريح كرد: اينكه من نيز در اين شرايط سخت تراكتور را ترك كنم هرگز اين كار را نخواهم كرد چرا به هواداران و فوتبال آذربايجان دين دارم و بايد در چنين شرايطي تيم را جمع و جور كنم.
كمالوند يادآورشد: من بافت و اسكلت تيم تراكتور را مي شناسم و با توجه به اين شناخت سعي خواهم كرد با جذب نفرات جديد، تراكتور را به عنوان يك مدعي روانه ليگ برتر فصل آينده كنم.
وي درخصوص بازيكنان مورد نظر خود براي پيوستن به تراكتورسازي، گفت: فرهاد مجيدي، هادي شكوري، ميثم منيعي و البته محسن خليلي جزو نفراتي هستند كه مايل هستم به جمع سرخپوشان تبريزي بپيوندند كه با برخي از اين نفرات مذاكراتي نيز به انجام رسيده است.
كمالوند ابراز اطمينان كرد: تيم فوتبال تراكتورسازي با وجود تمامي مشكلات و شرايط سخت كنوني در فصل آينده قوي تر از فصل گذشته در فوتبال كشور ظاهر شود.
khaf Esteghlali
23-06-2010, 11:50
هافبک تیم امید غنا برای مذاکره با استقلال به ایران میآید
هافبک تیم فوتبال امید غنا هفته آینده برای مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال به تهران خواهد آمد. هافبک ملی پوش فوتبال غنا اواسط هفته آینده برای مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال وارد تهران می شود. همانطور که پرویز مظلومی سرمربی استقلال اعلام کرده بود، آبی پوشان به دنبال جذب یک یا دو بازیکن خارجی هستند که ظاهرا هافبک تیم امید غنا از جمله این نفرات است.
برخلاف اینکه گفته می شد این بازیکن درحال حاضر برای تیم بزرگسالان غنا بازی می کند و حتی در جام جهانی هم توپ زده است، یکی از مسئولان باشگاه استقلال با رد این شایعه اعلام کرد بازیکن مدنظر آنها در جام جهانی حضور ندارد. کادر فنی استقلال هنوز نظر قطعی خود در مورد جذب یا رد این بازیکن اعلام نکرده و همه چیز را به حضور هافبک غنایی در تهران و تمرین با استقلال موکول کردهاند.
استقلالیها طی چند سال اخیر بازیکنان خارجی زیادی جذب کردهاند که تقریبا تمامی آنها آنطور که باید بازی نکرده و ضعیفتر از بازیکنان داخلی ظاهر شدند. پرویز مظلومی از زمان حضورش در استقلال بارها اعلام کرده برای جذب بازیکن خارجی به CD یا فیلم بازی اکتفا نکرده و تا با خود بازیکن از نزدیک کار نکند، قراردادی امضا نخواهد کرد.
sajad_shahin999
23-06-2010, 19:59
با حضور در هیئت فوتبال
[Only registered and activated users can see links]تمدید قرارداد ۵ بازیکن شاهین
shahinclub :: پنج بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر عصر امروز با حضور در هیئت فوتبال قرارداد خود را تمدید کردند .
به گزارش وب سایت شاهین پارس جنوبی ٬ حمیدرضا سلیمانی ٬ مهدی کیانی ٬ منصورتنهایی ٬ محسن ایران نژاد و عباس پورخسروانی که قراردادشان با شاهین به اتمام رسیده بود با حضور در هیئت فوتبال برای دو فصل دیگر با این تیم تمدید کردند .
همچنین طی روزهای آینده مهدی نوری ٬ رضا بازیاری و ایوان پتروویچ نیز با حضور در هیئت فوتبال قراردادی یکساله با شاهین منعقد خواهند کرد .
khaf Esteghlali
23-06-2010, 22:37
دو بازیکن خارجی مدنظر کادر فنی سایپا
در حالی که تیم فوتبال سایپا تنها یک جای خالی برای جذب بازیکنان لیگ برتری دارد، دو بازیکن خارجی مدنظر کادر فنی این تیم قرار گرفتهاند. این دو بازیکن تابعیت کشورهای مالی و بلغارستان را دارند که بازیکن مالیایی مدتی است در تمرینات سایپا شرکت دارد و کادرفنی نارنجی پوشان در حال ارزیابی توانایی این بازیکن است. بازیکن بلغاری نیز بزودی به ایران خواهد آمد و در تمرینات تیم سایپا شرکت می کند.
البته مایلی کهن در جذب بازیکنان خارجی سخت گیریهای خاصی دارد و برخورداری از قابلیتهای فنی و بدنی در کنار داشتن سابقه حضور در تیم ملی از جمله فاکتورهای مورد نظر وی برای جذب بازیکن خارجی است.
تیم سایپا این روزها در دو نوبت صبح و عصر تمرینات آماده سازی خود را با حضور تمامی بازیکنان پیگیری می کند. تیم سایپا تاکنون پنج بازیکن جدید به نامهای جابر انصاری، محمد رضایی، علی لطیفی (از تیم صبا قم)، علی حق دوست (از تیم ابومسلم) و مصطفی صبری (از تیم مقاومت شیراز) به خدمت گرفته و تنها یک جای خالی در فهرست بازیکنان خود دارد.
نارنجی پوشان سایپا روز 10 تیرماه برای برپایی اردویی تدارکاتی عازم کمپ تمرینی آنکارای ترکیه خواهند شد تا اردوی آماده سازی پیش از آغاز فصل خود را در این شهر برپا کنند.
khaf Esteghlali
24-06-2010, 18:18
تيم فوتبال فولاد خوزستان دو بازيکن استيل آذين را جذب کرد
سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: رضا نوروزي و ميثم خسروي دو بازيکني هستند که امروز به اين تيم ملحق شدند.
حسين ابن قاسم روز پنجشنبه در گفت وگو یی اظهار داشت: اين دو بازيکن امروز با حضور در هيات فوتبال خوزستان قرارداد خود را براي دو فصل به ثبت رساندند.
نوروزي در خط حمله و خسروي در دفاع توپ بازي مي کند.
تيم فوتبال فولاد خوزستان که شب گذشته از اردوي يک هفته اي مشهد به اهواز بازگشت به جز اين دو بازيکن تاکنون دو بازيکن ليگ برتري ديگر جذب کرده است.
دهم دوره ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران از روز پنجم مرداد ماه آينده آغاز مي شود.
khaf Esteghlali
27-06-2010, 11:55
يك بازيكن مالتي به پاس همدان پيوست
مسئولان باشگاه پاس همدان با بازيكني به نام "ادو " اهل مالت به توافق رسيدند و با اين هافبك قرارداد دوساله اي را امضا كردند.
اين بازيكن 22 ساله سابقه بازي در تيم اميد و بزرگسالان مالت را دارد و اصالتا نيجريه اي است.
به زودي قرارداد اين بازيكن در هيات فوتبال همدان ثبت مي شود.
khaf Esteghlali
27-06-2010, 12:58
محمد نصرتي، رسول خطيبي و محسن خليلي تراكتوري شدند!
سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز از نهايي شدن مذاكرات اين باشگاه با محمد نصرتي، رسول خطيبي و محسن خليلي خبر داد.
فراز كمالوند، افزود: اين سه بازيكن قطعا فصل آينده عضو تيم تراكتورسازي هستند و تا اواسط هفته جاري قرارداد رسمي آنها در هيات فوتبال استان به ثبت مي رسد.
وي با بيان اينكه محمد نصرتي از روز گذشته در تمرينات تراكتور حاضر شده است، اظهار كرد: با وجود اينكه تيم هاي مختلفي خواهان به خدمت گرفتن اين مدافع ملي پوش بودند، اما وي با علاقه خاص به تيم تراكتور و هواداران آن تصميم گرفت در فصل آينده نيز پيراهن اين تيم تبريزي را بر تن كند.
كمالوند درباره پيوستن محسن خليلي به تراكتور نيز، گفت: تمامي صحبت ها و مذاكرات ما با اين بازيكن برجسته نتيجه بخش بوده و هيچ مشكلي براي پيوستن وي به جمع سرخپوشان تبريزي وجود ندارد.
وي اضافه كرد: محسن خليلي قرار است از امروز در تمرينات تيم تراكتور حاضر شود و وي نيز قرارداد رسمي خود را به زودي در هيات فوتبال به ثبت مي رساند.
كمالوند همچنين از قطعي شدن جذب رسول خطيبي به تراكتورسازي خبر داد و گفت: اين بازيكن قطعا فصل آينده عضو تيم تراكتور است و چون رقابت هاي ليگ دسته يك هنوز به اتمام نرسيده بود نمي توانستيم با وي مذاكره كنيم، اما به محض اتمام اين رقابت ها تمامي توافقات جهت حضور وي در تيم تراكتور نهايي شد و وي نيز به زودي قرارداد رسمي خود را به ثبت مي رساند.
تيم تراكتورسازي پيشتر نيز با مرتضي اسدي از تيم صباي قم قرارداد رسمي امضا كرده بود.
كمالوند افزود: ميثم منيعي، محمدرضا ماماني و داود دانش دوست نيز هم اكنون در تمرينات تراكتور شركت مي كنند كه با اين نفرات نيز قراردادهاي رسمي به زودي امضا مي شود.
khaf Esteghlali
27-06-2010, 14:39
آخرین وضعیت نقل و انتقالات استیلآذین
تیم فوتبال استیلآذین با بیان اینکه مصدومیت مهدویکیا برطرف شده، گفت: با توجه به برنامهریزی مسئولان باشگاه و جذب بازیکنان تاثیرگذار استیل آذین پتانسیل قهرمانی در لیگ را دارد. صادق درودگر، ضمن بیان مطلب فوق گفت: طی روزهای اخیر تمرینات بسیار خوبی را پشت سرگذاشته ایم و تنها مهدی مهدوی کیا دچار مصدومیت شده بود که مشکل وی هم برطرف شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون سیاوش اکبرپور، حسین کاظمی، میلاد زنیدپور، سوشا مکانی، حسن اشجاری و مهرزاد معدنچی به این تیم پیوسته اند، خاطرنشان کرد: قرارداد علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، حسین کعبی، فریدون زندی، کاظم برجلو، محمدعلی عشوریزاد، مهدی محمدی، حمید نشاط جو و محمد غلامی بازیکنان فصل پیش هم تمدید شده است.
سرپرست جدید تیم استیل آذین که جانشین محمد زادمهر در این تیم شده، ادامه داد: رضا نوروزی، میثم خسروی و افشین چاووشی هم بصورت رسمی از این تیم جدا شده اند ولی سایر بازیکنان در خدمت تیم هستند. البته بحث فرهاد مجیدی را هم تنها در روزنامهها خوانده ام و در این خصوص در باشگاه خبری نیست.
درودگر در مورد اینکه از وضعیت "هوگو بروس" گزینه سرمربیگری این تیم خبر ندارد، در پاسخ به این سوال که تاخیر در انتخاب سرمربی به ضرر این تیم نخواهد بود؟، اظهار داشت: در این مورد بنده اظهار نظر نمی کنم زیرا مسئولان در حال مذاکره با گزینههای مدنظر خودشان هستند.
وی افزود: با توجه به برنامه ریزی کلان، حرکات قدرتمند تیم، ایجاد ساختار اداری مناسب و جذب بازیکنان تاثیرگذار قطعا استیل آذین به یک باشگاه مطرح در این تبدیل خواهد شد.
سرپرست تیم استیل آذین در پایان در مورد اینکه چه جایگاهی را برای این تیم در لیگ دهم پیش بینی میکند، گفت: استیل آذین پتانسیل قهرمانی در لیگ را دارد و همه اعضای کادر فنی، سرپرستی و بازیکنان تیم برای رسیدن به این موفقیت تلاش میکنند.
در حال حاضر تمرینات تیم فوتبال استیل آذین زیر نظر افشین پیروانی سرمربی موقت، رضا شاهرودی، جلال چراغپور و احمدرضا عابدزاده پیگیری میشود.
khaf Esteghlali
27-06-2010, 15:20
جذب 4 بازيكن ليگ برتري و برگزاري مراسم جشن قهرماني
4بازيكن به نامهاي شهرام گودرزي و محمد ايرانپوريان از مقاومت سپاسي، وريا غفوري از پاس همدان و ميثم بائو از پرسپوليس با ثبت قرادادهاي خود در هيات فوتبال تبريز براي همراهي شهرداري تبريز در ليگ دهم به اين تيم پيوستند.
*مذاكرات مسئولان شهرداري تبريز براي تمديد قراداد اكبر ميثاقيان، سرمربي اين تيم همچنان ادامه دارد و قرار است در چند روز آينده تكليف اين مربي مشخص شود.
* مراسم جشن قهرماني شهرداري تبريز در ليگ دسته اول و صعود به ليگ برتر روز گذشته پس از ديدار با اتكا گرگان برگزار شد كه در اين مراسم مسئولان شهرداري به همراه كادر فني و بازيكنان نماز شكر به جا آوردند و در پايان نيز به قيد قرعه به تماشاگران نيز جوايزي اهدا شد.
khaf Esteghlali
28-06-2010, 17:06
خطيبي با تراكتورسازي قرارداد بست
رسول خطيبي امروز با حضور در باشگاه تراكتورسازي با اين تيم قرارداد داخلي يك ساله را امضا كرد.
قرار است فردا محمد نصرتي با اين تيم قرارداد امضا كند.
اكنون نيز محسن خليلي در باشگاه تراكتورسازي حضور دارد و در حال مذاكره با مسئولان اين باشگاه است.
"مهدي زارعي" به راه آهن شهرري پيوست
مهدي زارعي به تيم فوتبال راهآهن شهرري پيوست.
زارعي مدافع چپ تيم تربيت يزد كه سه سال براي تيم ذوب آهن اصفهان در ليگ برتر بازي كرده بود با تيم راهآهن شهرري به توافق رسيد و به اين تيم پيوست.
زارعي هماكنون براي ثبت قراردادش به هيات فوتبال استان تهران مراجعه كرده است.
khaf Esteghlali
28-06-2010, 17:44
مدافع اتكاي گلستان به صباي قم پيوست
مهدي فتحيزاده، مدافع چپ تيم فوتبال دسته اولي اتكاي گلستان پس از مذاكره با مسئولان صباي قم و توافقات نهايي با قراردادي 3 ساله به اين تيم پيوست.
پيش از اين سهراب بختياري زاده، مرتضي كاشي، ابوالفضل حاجيزاده، احمد تقوي، مهدي واعظي و داود حقي قراردادشان را با صبا تمديد كرده بودند.
عليرضا نيكبخت واحدي از استيل آذين و مسعود غلامعلي زاد از پيكان تا كنون به عنوان سهميه ليگ برتري به اين تيم پيوستهاند.
امير حسين فشنگچي، محمد نوري، ارشاد يوسفي و عباس محمدرضايي نيز از اين تيم جدا شدهاند.
پس از جدايي رسول كربكندي، محمود ياوري به عنوان سرمربي صبا انتخاب شده است.
اين تيم در فصل گذشته عنوان ششم را كسب كرده بود.
khaf Esteghlali
29-06-2010, 15:55
كلاهكج: امشب يا فردا با مس قرارداد ميبندم
هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس پس از دريافت رضايتنامه از اين باشگاه امشب يا فردا با مس كرمان قرارداد امضا ميكند. عادل كلاه كج روز گذشته پس از جلسه با حبيب كاشاني رضايتنامه خود را از باشگاه پرسپوليس دريافت كرد.
وي كه از تيم مس كرمان پيشنهاد دارد درباره وضعيت خود به خبرنگار فارس اظهار داشت: از تيم هاي مختلفي پيشنهاد داشتم اما مس كرمان حاضر شد پول رضايتنامه ام را بدهد. البته فرقي نمي كند مثل اين است كه خودم اين پول را داده ام چون از قراردادم كم مي شود.
كلاه كج تصريح كرد: امشب يا فردا با مس قرارداد مي بندم و به زودي به تركيه خواهم رفت تا اردوي تيم حاضر شوم.
khaf Esteghlali
29-06-2010, 17:23
نظرزاده، شكوه مقام و غلامي به شاهين بوشهر پيوستند
هافبك تيم فوتبال برق شيراز و دو بازيكن ابومسلم به شاهين بوشهر پيوستند. مسعود نظرزاده، هافبك فصل گذشته تيم دسته اولي برق شيراز، مجيد غلامي دروازهبان و امجد شكوه مقام هافبك تيم ابومسلم امروز با عقد قرارداد داخلي 2 ساله به باشگاه شاهين بوشهر پيوستند. قرار است قرارداد اين بازيكنان عصر امروز در هيات فوتبال بوشهر به طور رسمي ثبت شود.
بازیکن تیم فوتبال پیکان با حضور در هیئت فوتبال تهران قراردادشان را به صورت رسمی با این تیم به ثبت رساندند. 9بازیکنان قدیمی و جدید تیم فوتبال پیکان عصر امروز سهشنبه با حضور در هیات فوتبال استان تهران قراردادشان را با این تیم تمدید یا به ثبت رساندند.
براین اساس روح الله عطایی، مجید خدابندهلو و جهانگیر عسگری به مدت یک سال، علی سلمانی 2 سال و میلاد فراهانی به مدت 3 سال قرارداد خود را با تیم پیکان درهیئت فوتبال تهران تمدید کردند.
همچنین مصطفی صالحی نژاد برای یک فصل و صابر میرقربانی، محسن ارزانی و ناصر آذرکیوان برای دو فصل قراردادشان را با تیم این تیم در هیئت فوتبال به ثبت رساندند.
sajad_shahin999
30-06-2010, 07:47
و سرانجام پتروویچ ماندنی شد
[Only registered and activated users can see links]
پس از شایعات فراوان سرانجام ایوان پتروویچ بازیکن اهل صربستان شاهینی ها برای حضور در شاهین بوشهر لیگ دهم به توافق نهایی رسید
[Only registered and activated users can see links] به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تیم شاهین بوشهر، به نقل از علی زاهدی مدیر برنامه های ایوان پتروویچ، این بازیکن بعد از ظهر امروز طی مذاکراتی که مابین او و مدیریت باشگاه شاهین بوشهر بعمل آمد توافق شد که این بازیکن صربستانی یک فصل دیگر در تیم شاهین بوشهر فعالیت نماید و این بازیکن قرادادی به مدت یکسال با باشگاه شاهین بوشهر منعقد نمود. بر اساس این گزارش قرار است ایوان پتروویچ در تمرین فردای تیم شاهین بوشهر حضور یابد
khaf Esteghlali
01-07-2010, 19:12
گزارش کامل از نقل و انتقالات ليگ دهم
در حالي که 20 روز ديگر به پايان فصل نقل و انتقالات ليگ برتر فوتبال باقي مانده است، تيم هاي ليگ برتري براي حضور مقتدرانه در ليگ دهم مشغول يارگيري هستند و تاکنون تعدادي از بازيکنان مورد نظر خود را جذب کرده اند.
اين در حاليست که تاکنون تکليف تيم هجدهم ليگ برتر مشخص نشده است و تيم نفت تهران نيز هنوز بازيکن جديدي به خدمت نگرفته است.
گفتني است برخي از اين بازيکنان هنوز با باشگاه هاي خود قرارداد رسمي امضا نکرده اند و امکان تغيير تيمشان وجود دارد.
پرسپوليس تهران:
رحمان احمدي(سپاهان اصفهان)محمد نوري( صباي قم)اميرحسين فشنگچي(صباي قم)غلامرضا رضايي(فولاد خوزستان) عليرضا نورمحمدي(راه آهن شهرری) مازيار زارع(الشارجه امارات)
استقلال تهران:
فيليپ آلوز دسوزا(ملوان انزلي) جواد شيرزاد(فولاد خوزستان)فرزاد آشوبي(مس کرمان)ميلاد ميداوودي(استقلال اهواز)ايمان مبعلي(الشباب امارات)
راه آهن شهر ری:
بهادر عبدي(شاهين بوشهر) ميرهاني هاشمي( مقاومت سپاسي شیراز)امين متوسل زاده(مقاومت سپاسي شیراز) حميد هدايتي(پيکان قزوین) ايمان رزاقي راد(پيکان قزوین) رودريگو لوپز(سرتائوزينهو برزيل) ريکاردو دي سوزا(برزيليانس برزيل) مهدي زارعي(تربيت يزد) ميثم آقايي(شن سا اراک)صادق باراني(استقلال تهران)
سايپا کرج:
عليرضا لطيفي(صباي قم) جابر انصاري(صباي قم) عباس محمدرضايي(صباي قم) مصطفي صبري(مقاومت سپاسي شیراز) ميلاد غريبي(نفت و گاز گچساران)
پيکان قزوين:
ابراهيم ميرزاپور(سايپا کرج) سید صابر ميرقرباني(پاس همدان) ناصر آذرکيوان(سايپا کرج) محسن ارزاني(استقلال اهواز)مصطفي صالحي نژاد(ذوب آهن اصفهان)
صباي قم:
مسعود غلامعلي زاد(پيکان قزوين)عليرضا نيکبخت واحدي(استيل آذين تهران) هادي اصغري(پاس همدان)عليرضا ميرشفيعيان(تراکتورسازي تبریز) سعيد خاني(ابومسلم مشهد)
تراکتورسازي تبريز:
عباس محمدي(مس کرمان)مرتضي اسدي(صباي قم) داود دانش دوست(ابومسلم مشهد) رسول خطيبي(فولاد گستر تبریز)محمد صادق طاهري(داماش لرستان)
پاس همدان:
امير محبي(تراکتورسازي تبریز) نادر احمدي(فولاد خوزستان) اودوچکوو انوکو( دوکسا قبرس)
سپاهان اصفهان:
رضا ناصحي(ابومسلم مشهد)محمدحسن رجب زاده(ابومسلم مشهد) هاشم بيگ زاده(استقلال تهران) خسرو حيدري(استقلال تهران) فابيو جانواريو(استقلال تهران) ميلوراد يانوش(پاختاکور ازبکستان) جواد کاظميان(الامارات امارات)
شاهين بوشهر:
محمد صادق کرمي( مقاومت سپاسي شيراز) ايمان حيدري(راه آهن شهر ری) احمد آل نعمه(سپاهان اصفهان) امجد شکوه مقام(ابومسلم مشهد) مجيد غلامي(ابومسلم مشهد) مسعود نظر زاده(برق شيراز) علي سلماني(تربيت يزد) فرهاد خیرخواه(تراکتورسازی تبریز)
استيل آذين تهران:
سوشا مکاني(پاس همدان) ميلاد زنيدپور(راه آهن شهرری)سياوش اکبرپور(استقلال تهران)حسين کاظمي(استقلال تهران) حسن اشجاري(ذوب آهن اصفهان)مهرزاد معدنچي(الاهلي امارات)
فولاد خوزستان:
روح الله بيگدلي(مس کرمان)رضا معقولي(استقلال اهواز)ميثم خسروي(استيل آذين)رضا نوروزي(استيل آذين)
ملوان انزلي:
محمد همرنگ(صباي قم)محسن مسلمان(ذوب آهن اصفهان)مهدي دغاغله(استقلال اهواز)اسماعيل شريفات(استقلال اهواز)هادي دهقاني(آلومينيوم هرمزگان)حميدرضا ديوسالار(فولاد گستر تبریز)مسعود پورمحمد جعفر(مهرکام پارس تهران)
مس کرمان:
نبي الله باقري ها(پرسپوليس تهران)محمد منصوري(ذوب آهن اصفهان)کيوان امرايي(ذوب آهن اصفهان)ارشاد يوسفي(صباي قم)مهرداد پولادي(تراکتورسازي)شجاع خليل زاده(مس رفسنجان)احمد حسن زاده(مس سرچشمه)جواد رحيمي(اتکا گلستان)لي آندره دياز(برزيل)
عادل کلاه کج(پرسپولیس تهران)
ذوب آهن اصفهان:
مهدي رجب زاده(مس کرمان)حسين ماهيني(استقلال اهواز)جلال رافخایي(ملوان انزلي)اميد ابوالحسني(پاس همدان)شاهين خيري(سپاهان اصفهان)مجيد نورمحمدي( راه آهن شهرری)
شهرداري تبريز:
وريا غفوري(پاس همدان) مسعود همامي(راه آهن شهرری) ميثم بائو(پرسپوليس تهران)شهرام گودرزي(مقاومت سپاسي شیراز)محمد ايرانپوريان(مقاومت سپاسي شیراز)
Ronaldinho80
03-07-2010, 11:18
كاپيتان فصل گذشته تيم فوتبال پيكان با شهرداري تبريز قرارداد امضا كرد.
محمدرضا طهماسبي كه بعد از 10 سال از تيم پيكان جدا شد، با شهرداري تبريز قرارداد داخلي امضا كرد.
قرارداد اين بازيكن يك ساله است و به زودي در هيات فوتبال تبريز به ثبت مي رسد.
مسئولان اين تيم همچنين قصد دارند با يكي از دروازه بان هاي تيم اميد قرارداد امضا كنند.
khaf Esteghlali
03-07-2010, 19:31
ميثم خدابخش به راه آهن پيوست
ميثم خدابخش، هافبك مياني فصل گذشته تيم تربيت يزد، با قراردادي دو ساله به تيم راه آهن پيوست.
در ادامه فصل نقل و انتقالات، تيم راه آهن تهران پس از عقد قرارداد با صالح خليل آزاد دروازهبان تيم ملي اميد و فصل گذشته برق شيراز، با ميثم خدابخش هافبك مياني تيم تربيت يزد نيز قرارداد دو ساله امضا كرد.
تيم فوتبال راه آهن در فصل نقل و انتقالات سال جاري با 18 بازيكن بزرگسال، 3 بازيكن زير 23 سال و 2 بازيكن اميد قرارداد امضا كرده است.
ArtesheSorkh
04-07-2010, 17:36
40 روز قبل، هنگامي كه افشين قطبي اسامي 35بازيكن را براي تيمملي اعلام كرد، ذوبآهن و سپاهان اصفهان بهترتيب با 6 و 5بازيكن صاحب بيشترين سهميه در اين ليست بودند. اما جابهجاييهاي صورتگرفته در فصل نقلوانتقالات نشان ميدهد تهرانيها مليپوشان بيشتري جذب كردهاند و حالا داستان شكل ديگري پيدا كرده است. از ميان نفرات تيمملي 13نفر باشگاه خود را تغيير دادند و آندو تيموريان نيز همچنان تيم آيندهاش را مشخص نكرده است. بد نيست جالبترين فعلوانفعالات رخ داده در ليست 35نفره تيمملي را با هم مرور كنيم.
5ضلعي قدرت؛ 80درصد
سپاهان، ذوبآهن، استقلال، پرسپوليس و استيلآذين كه 5رتبه اول ليگنهم را به خود اختصاص دادند در ليگدهم نيز تيمي خارج از اين دايره را مدعي قهرماني نميدانند. سهم اين 5تيم در زمان اعلام ليست، 19بازيكن بود كه با جذب 8بازيكن ديگر حالا دقيقا 27مليپوش از ميان اين 5ضعلي هستند و تنها 8نفر سهم تيمهاي ديگر.
استيلآذين كه تنها علي كريمي را در ليست داشت با جذب زنيدپور، معدنچي و اشجاري تعداد مليپوشان خود را به 4 رساند. استقلال مبعلي، ميداوودي و فرزاد آشوبي را گرفت اما خسرو حيدري را از دست داد. پرسپوليس غلامرضا رضايي، محمد نوري و فشنگچي را به 4مليپوش ديگرش اضافه كرد و سپاهان هم با جذب خسرو حيدري صاحب 6نفر در ليست 35نفره شد. در اين ميان ذوبآهن نهتنها به مليپوشان خود كسي را اضافه نكرد بلكه با رفتن اشجاري از 6 به 5نفر رسيد. هر چند اشجاري هم با رفتن به استيلآذين در واقع از اين 5ضعلي قدرت خارج نشد. درست مثل خسرو حيدري كه استقلال را به مقصد سپاهان ترك كرد.
بيشترينها در پرسپوليس، بهترينها در سپاهان
در حال حاضر پرسپوليس با 7بازيكن بيشترين تعداد نفرات را در ليست تيمملي دارد. سپاهان با 6 و استقلال و ذوبآهن با 5نفر پشت سر قرمزها ايستادهاند. اما نگاهي به اسامي اين نفرات ما را به نكات جالبي ميرساند؛ از پرسپوليس نفراتي چون حقيقي، عليرضا محمد، عليعسگر، نوروزي، محمد نوري، فشنگچي و غلامرضا رضايي در ليست هستند. به نظر شما كداميك از اينها شانس بازي در تركيب اصلي و حتي حضور در ليست نهايي تيمملي را دارند؟ اينگونه بهنظر ميرسد كه پرسپوليس در ليست خطخوردههاي تيمملي هم صاحب بيشترين نفرات خواهد بود.
در مقابل نگاهي به سپاهانيهاي تيمملي ماجرا را جالبتر ميكند. اگر تركيب اصلي خط دفاع تيمملي در جام ملتها را در ذهن مجسم كنيد خواهيد ديد كه همگي از سپاهان ميآيند: مهدي رحمتي، هادي عقيلي، جلال حسيني، حاجصفي، خسرو حيدري و بنگر. با اين تفاوت كه در تبديل 2-5-3 سپاهان به 2-4-4 تيمملي، محسن بنگر به نيمكت ذخيرهها تبعيد ميشود. گرچه تجمع ستارهها در 3-4تيم، بهقول بعضيها ليگبرتر را دچار اختلاف طبقاتي خواهد كرد اما از سوي ديگر اينكه ساختار دفاعي تيمملي در چند ماه باقيمانده تا جام ملتها در كنار هم محك ميخورند و هماهنگ ميشوند، ميتواند اتفاق خوبي براي تيم قطبي باشد.
و اين قشر آسيبپذير...
در زمان اعلام ليست، 17تيم در ميان مليپوشان داراي سهميه بودند. اما بعد از نقلوانتقالات اين تعداد به 10تيم كاهش يافت (بدون احتساب تيم نامعلوم آندو تيموريان). فولاد، استقلالاهواز، راهآهن و صبا به همراه 3تيم اماراتي، تيمهايي هستند كه بازيكنان مليپوش خود را در فصل نقلوانتقالات از دست دادند. در مقابل، پيكان قزوين تنها تيمي است كه بازيكني در ليست نداشت اما با جذب ميرزاپور از سايپا حالا يك مليپوش دارد. ملوان 2نفر خود را حفظ كرد، مس كرمان اگرچه آشوبي را از دست داد اما مهرداد پولادي را جايگزين كرد تا همان يكنفر را در ليست داشته باشد و تراكتورسازي هم در ازاي جدايي پولادي با نصرتي بازگشته از امارات و مهدي كياني همان 2نفر را در ليست 35نفره دارد. سايپا نيز ميرزاپور را از دست داد اما كريم انصاريفر را با چنگ و دندان حفظ كرد تا از ليست تيمهايي كه مليپوش دارند خارج نشود. گفتني است جواد نكونام و مسعود شجاعي لژيونرهايي هستند كه نامشان در اين ليست نيامده و بعدا به تيمملي اضافه خواهند شد.
khaf Esteghlali
09-07-2010, 08:33
ستار زارع به شاهین بوشهر پیوست ([Only registered and activated users can see links])
جمعه 18 تیر 1389
ستار زارع کاپیتان برق شیراز به تیم شاهین بوشهر پیوست. زارع که فصل گذشته با وجود سقوط برق شیراز به لیگ دسته اول و پیشنهادات خوبی که از تیمهای لیگ برتری و حتی شاهین داشت حاضر نشد این تیم را ترک کند ٬ پس از انجام مذاکرات نهایی با مدیرعامل شاهین به هیئت فوتبال رفت و قرارداد رسمی خود را ثبت نمود. زارع پس از ثبت قرارداد به شیراز رفت تا با انجام کارهای شخصی اش روز شنبه به اردوی شاهین در کردان کرج ملحق شود .
khaf Esteghlali
10-07-2010, 08:45
مهرداد اولادی به تیم مس كرمان پیوست! ([Only registered and activated users can see links])
شنبه 19 تیر 1389
برای جذب این بازیكن كه مطمئنا آخرین سهمیه لیگ برتری مس محسوب می شود مسی ها موفق شدند كیوان امرایی بازیكن فصل قبل ذوب آهن را در لیست امیدهای خود جا دهند
در حالی كه گمان می رفت با جذب عادل كلاه كج به تیم مس كرمان پرونده نقل و انتقالات بازیكنان لیگ برتری به تیم مس كرمان بسته شده باشد اما ظاهرا مسی ها موفق شدند یك بازیكن دیگر لیگ برتری را به تیم خود اضافه كنند.
فتح الله نژاد زمانی كه این روزها در غیاب تیم خود كه در تركیه مشغول آماده سازی خود می باشد در كرمان با آرامش امورات باشگاه را پیگیری می كند خبر از جذب مهرداد اولادی بازیكن فصل قبل تیم ملوان انزلی خبر داد. اولادی كه با پایان دوران خدمت سربازی خود بازیكن آزاد محسوب می شد از چند تیم مطرح لیگ برتری پیشنهاد داشت اما در نهایت تصمیم خود را برای انتقال به تیم مس كرمان گرفت تا فصل آینده در خط حمله نارنجی پوشان كرمانی توپ بزند.
قرارداد اولادی یكساله تنظیم شده است و گفته می شود مبلغ آن تقریبا 300 میلیون تومان می باشد. برای جذب این بازیكن كه مطمئنا آخرین سهمیه لیگ برتری مس محسوب می شود مسی ها موفق شدند كیوان امرایی بازیكن فصل قبل ذوب آهن را در لیست امیدهای خود جا دهند تا جای یك بازیكن دیگر را باز كند.
با جذب اولادی مشكلات خط حمله مس تا حدود زیادی مرتفع شد. اولادی با بازگشت تیم مس از اردوی تركیه به ایران به تمرینات این تیم اضافه خواهد شد. ارشاد یوسفی، نبی باقری ها، عادل كلاه كج، ارشاد یوسفی، مهرداد پولادی و مهرداد اولادی لیگ برتری های جذب شده این فصل مس محسوب می شوند.
khaf Esteghlali
11-07-2010, 19:50
عنایتی، رحمان رضایی، خلیلی و هاشمیان: ستاره های بدون تیم ([Only registered and activated users can see links])
یکشنبه 20 تیر 1389
این بازیکنان برای معرفی تیم جدید خود فرصت زیادی ندارند. بخصوص آنها که سال گذشته در یک تیم لیگ برتری بازی کرده اند
فصل نقل و انتقالات در آستانه اتمام است اما بعضی از بازیکنان باسابقه و سابقا ملی پوش هنوز باشگاه جدید خود را معرفی نکرده اند که از این بین باید به چند نفر اشاره ویژه کرد.
نفراتی مثل پژمان نوری کاپیتان ملوان، آندرانیک تیموریان بازیکن سابق فولام، وحید هاشمیان بازیکن سابق بوخوم، رضا عنایتی ستاره سابق استقلال و همینطور محسن خلیلی که ظاهرا امروز تکلیفش روشن می شود. این بازیکنان برای معرفی تیم جدید خود فرصت زیادی ندارند. بخصوص آنها که سال گذشته در یک تیم لیگ برتری بازی کرده اند.
فرصت انتقال بازیکنان در لیگ برتر 26 تیرماه به پایان خواهد رسید. گفته می شود نوری از تیم های نفت، شاهین و استیل اذین پیشنهاد دارد(ولی شاید در ملوان بماند)، هاشمیان مد نظر پرسپولیس است، رضا عنایتی احتمالا به تراکتور یا نفت آبادان می رود، انتخاب آندرانیک سپاهان خواهد بود (البته اگر به تیم خارجی نرود) و محسن خلیلی نفتی می شود، رحمان رضایی هم فعلا با پیشنهادی روبرو نیست؛ شاید هم باشد اما ما خبر نداریم.
ArtesheSorkh
13-07-2010, 13:36
در حالی که 20 روز دیگر به پایان فصل نقل و انتقالات لیگ برتر باقی مانده است، تیمهای لیگ برتری برای حضور مقتدرانه در لیگ دهم مشغول یارگیری هستند و تاکنون تعدادی از بازیکنان مورد نظر خود را جذب کرده اند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، این در حالیست که تاکنون تکلیف تیم هجدهم لیگ برتر مشخص نشده است و تیم نفت تهران نیز هنوز بازیکن جدیدی به خدمت نگرفته است. این گزارش نقل و انتقالات صورت گرفته در 16 تیم لیگ برتری را زیر ذره بین برده است. گفتنی است برخی از این بازیکنان هنوز با باشگاههای خود قرارداد رسمی امضا نکرده اند و امکان تغییر تیمشان وجود دارد.
پرسپولیس تهران:
رحمان احمدی(سپاهان)محمد نوری( صبای قم)امیرحسین فشنگچی(صبای قم)غلامرضا رضایی(فولاد) علیرضا نورمحمدی(راه آهن) مازیار زارع(الشارجه)
راه آهن تهران:
بهادر عبدی(شاهین) میرهانی هاشمی(سپاسی)امین متوسل زاده(سپاسی) حمید هدایتی(پیکان) ایمان رزاقی راد(پیکان) رودریگو لوپز(سرتائوزینهو برزیل) ریکاردو دی سوزا(برزیلیانس برزیل) مهدی زارعی(تربیت یزد) میثم آقایی(شن سا اراک)صادق بارانی(استقلال تهران)
سایپا کرج:
علیرضا لطیفی(صبای قم) جابر انصاری(صبای قم) عباس محمدرضایی(صبای قم) مصطفی صبری(سپاسی) میلاد غریبی(نفت و گاز گچساران)
پیکان قزوین:
ابراهیم میرزاپور(سایپا)صابر میرقربانی(پاس همدان) ناصر آذرکیوان(سایپا) محسن ارزانی(استقلال اهواز)مصطفی صالحی نژاد(ذوب آهن)
صبای قم:
مسعود غلامعلی زاد(پیکان قزوین)علیرضا نیکبخت واحدی(استیل آذین) هادی اصغری(پاس همدان)علیرضا میرشفیعیان(تراکتورسازی) سعید خانی(ابومسلم)
تراکتورسازی تبریز:
عباس محمدی(مس کرمان)مرتضی اسدی(صبای قم) داود دانش دوست(ابومسلم) رسول خطیبی(گسترش فولاد)محمد صادق طاهری(داماش لرستان)
پاس همدان:
امیر محبی(تراکتورسازی) نادر احمدی(فولاد) فرهاد خیرخواه(تراکتورسازی اودوچکوو انوکو( دوکسا قبرس)
سپاهان اصفهان:
رضا ناصحی(ابومسلم)محمدحسن رجب زاده(ابومسلم) هاشم بیک زاده(استقلال تهران) خسرو حیدری(استقلال تهران) فابیو جانواریو(استقلال تهران) میلوراد یانوش(پاختاکور ازبکستان) جواد کاظمیان(الامارات)
شاهین بوشهر:
محمد صادق کرمی(سپاسی شیراز) ایمان حیدری(راه آهن) احمد آل نعمه(سپاهان) امجد شکوه مقام(ابومسلم) مجید غلامی(ابومسلم) مسعود نظر زاده(برق شیراز) علی سلمانی(تربیت یزد)
استقلال تهران:
فیلیپه دی سوزا(ملوان انزلی) جواد شیرزاد(فولاد)فرزاد آشوبی(مس کرمان)میلاد میداودی(استقلال اهواز)ایمان مبعلی(الشباب دوبی)
استیل آذین تهران:
سوشا مکانی(پاس همدان) میلاد زنیدپور(راه آهن)سیاوش اکبرپور(استقلال)حسین کاظمی(استقلال) حسن اشجاری(ذوب آهن)مهرزاد معدنچی(الاهلی دوبی)
فولاد خوزستان:
روح الله بیگدلی(مس کرمان)رضا معقولی(استقلال اهواز)میثم خسروی(استیل آذین)رضا نوروزی(استیل آذین)
ملوان انزلی:
محمد همرنگ(صبای قم)محسن مسلمان(ذوب آهن)مهدی دغاغله(استقلال اهواز)اسماعیل شریفات(استقلال اهواز)هادی دهقانی(آلومینیوم هرمزگان)حمیدرضا دیوسالار(گسترش فولاد)مسعود پورمحمد جعفر(مهرکام)
مس کرمان:
نبی الله باقری ها(پرسپولیس)محمد منصوری(ذوب آهن)کیوان امرایی(ذوب آهن)ارشاد یوسفی(صبای قم)مهرداد پولادی(تراکتورسازی)شجاع خلیل زاده(مس رفسنجان)احمد حسن زاده(مس سرچشمه)جواد رحیمی(اتکا گلستان)لی آندره دیاز(برزیل)
ذوب آهن اصفهان:
مهدی رجب زاده(مس کرمان)حسین ماهینی(استقلال اهواز)جلال رافخاهی(ملوان انزلی)امید ابوالحسنی(پاس همدان)شاهین خیری(سپاهان)مجید نورمحمدی( راه آهن)
شهرداری تبریز:
وریا غفوری(پاس همدان) مسعود همامی(راه آهن) میثم بائو(پرسپولیس)شهرام گودرزی(سپاسی)محمد ایرانپوریان(سپاسی)
khaf Esteghlali
14-07-2010, 13:16
نصرتی با قراردادی دو ساله به تیم فوتبال استیل آذین پیوست
مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان با حضور در اردوی استیل آذین در اتریش قرارداد داخلی دو ساله با این تیم امضا کرد. محمد نصرتی که پیش از این قرارداد داخلی با تیم فوتبال تراکتورسازی امضا کرده بود، به دلیل صادر نشدن کارت بازیاش از سوی سازمان لیگ با مسئولان باشگاه استیل آذین به توافق رسید.
محمد نصرتی که همراه تیم ملی فوتبال کشورمان در اتریش است پس از حضور در اردوی استیل آذین ومذاکره با سردار آجرلو به توافق رسید و قرارداد داخلی به مدت 2 سال امضا کرد. مدافع سابق النصر امارات پس از بازگشت از اتریش قرارداد خود را در هیئت فوتبال ثبت می کند.
باشگاه استیل آذین از مدت ها قبل خواهان این مدافع ملی پوش بود که در نهایت موفق به امضای قرارداد با این بازیکن شد. با جذب محمد نصرتی استیل آذین شش سهمیه خود را جذب کرده است. سوشا مکانی، میلاد زنیدپور، حسین کاظمی، سیاوش اکبرپور و حسن اشجاری دیگر نفراتی بودند که برای رقابت های لیگ دهم با استیل آذین قرارداد بستند.
منبع
khaf Esteghlali
14-07-2010, 16:43
صباي قم 3 بازيكن جديد جذب كرد
عباس مرادي اظهار داشت: وحيد نعمتي، هافبك شموشك، وحيد حمدينژاد، مدافع آلومينيوم هرمزگان و مرتضي هاشمزاده را از پيام مشهد جذب كردهايم. مدت قرارداد نعمتي 3 ساله است و با دو بازيكن ديگر قرارداد 2 ساله امضا كردهايم.
وي ادامه داد: قرار است 5 بازيكن هم از تيم اميد و جوانان صبا كه از جوانان مستعد و بومي قم هستند به تيم اضافه شوند.
مرادي در مورد ديدارهاي تداركاتي صبا عنوان كرد: روز گذشته يك مسابقه دوستانه با استقلال جنوب تهران كه در دسته دو حضور دارد انجام داديم و دو برصفر به برتري رسيديم. دو بازي تداركاتي ديگر پيش از آغاز فصل خواهيم داشت كه يكي از آنها را در قم و روز 30 تير برگزار خواهيم كرد.
Alessandro
20-07-2010, 05:23
آخرین اتفاقات در آخرین روز انتقالات
در آخرین ساعات فصل نقل و انتقالات فوتبال ایران، قرمزها و آبی ها آخرین تلاش هایشان را به خرج دادند.
- ثبت قرارداد پرویز مظلومی، محمود فکری، بهتاش فریبا و سایر اعضای کادر فنی تیم فوتبال استقلال
- تمدید قرارداد محمد پروین و اشپیتیم آرفی بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس
- تمدید قرارداد روحالله عطایی بازیکن تیم فوتبال برای یک فصل دیگر
- مرتضی ایزدی مدافع فصل گذشته سایپا با قراردادی 2ساله به نفت تهران پیوست.
- محسن خلیلی با قراردادی یکساله به استیل آذین پیوست.
Alessandro
20-07-2010, 16:41
گزارش مهر از نقل و انتقالات پایانی تهرانیها/ رکورد استقلال و پرسپولیس
خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: در حالیکه فصل نقل و انتقالات دهمین دوره رقابتهای فوتبال لیگ برتر دوشنبه شب به پایان رسید که پرسپولیس بیشترین تمدید قرارداد، راه آهن بیشترین تغییر و استقلال کمترین جذب بازیکنان لیگ برتری را داشته است.
به گزارش خبرنگار مهر، طبق اعلام هیئت فوتبال استان تهران پس از پایان فصل نقل و انتقالات دهمین دوره رقابتهای فوتبال لیگ برتر، تیمهای تهرانی قرارداد 114 بازیکن خود را تمدید و 59 بازیکن جدید را به نفرات پیشین خود اضافه کردهاند که 38 بازیکن لیگ برتری، 9 بازیکن از لیگهای خارجی و 12 بازیکن از لیگهای دسته پائینتر به تیمهای تهرانی پیوسته اند.
در این بین تیم فوتبال پرسپولیس با تمدید 20 بازیکن فصل گذشته، نسبت به دیگر تیمهای تهرانی استخوانبدی خود را حفظ کردهاند و راه آهن شهرری هم تنها قرارداد 13 بازیکن خود را تمدید کرد. سایپا هم هیچ بازیکن خارجی را جذب نکرد تا تنها تیم تهرانی لیگ دهم باشد که تنها از بازیکنان ایرانی استفاده میکند.
همچنین استقلال تنها 4 بازیکن لیگ برتری را به خدمت گرفت و تیمهای پرسپولیس، سایپا، استیل آذین و پیکان هم از 6 سهمیه خود استفاده کردند. راه آهن با جذب 6 بازیکن از لیگهای پائینتر و همچنین 14 بازیکن جدید در فصل نقل و انتقالات در این دو بخش بالاتر از سایر تیمهای تهرانی قرار میگرفت.
در روز پایانی فصل نقل و انتقالات 25 بازیکن قراردادشان را با تیمهای تهرانی تمدید کردند که در این بین 10 بازیکن با استقلال، 5 بازیکن با راه آهن، 4 بازیکن با استیل آذین، 2 بازیکن با پرسپولیس، 2 بازیکن با نفت و 2 بازیکن با پیکان قراردادشان را تمدید کردند. ضمن اینکه 3 بازیکن به نفت، 2 بازیکن به پیکان و یک بازیکن به استیل آذین پیوستند.
اسامی بازیکنانی که بصورت رسمی قراردادشان در هیئت فوتبال تهران با تیمهای پایتخت ثبت کرده اند، را در زیر می خوانید:
پرسپولیس:
غلامحسین بادامکی، مهدی شیری، مجتبی شیری، جلال اکبری، ابراهیم شکوری، تیاگو آلوز فراگا، هادی نوروزی، علیرضا حقیقی، حمیدرضا عسگر، شیث رضایی، سپهر حیدری، علیرضا محمد، محمد منصوری، کریم باقری، مجتبی زارع، سامان آقازمانی، سعید حلافی، محمد مهدی الهایی، محمد پروین و اشبیتیم آرفی قراردادشان را با پرسپولیس تمدید کردند.
محمد نوری از صبای قم، غلامرضا رضاییفر از فولادخوزستان، امیرحسین فشنگچی از صبای قم، علیرضا نورمحمدی از راه آهن، رحمان احمدی از سپاهان اصفهان بازیکنان لیگ برتری بودند که به پرسپولیس پیوستند و مازیار زارع از الشارجه و هروه اوساله از مونز بلژیک هم از تیمهای خارجی با پرسپولیس قرارداد رسمی منعقد کردند.
در مجموع در فهرست 27 نفره پرسپولیس 20 بازیکن قراردادشان را با این تیم تمدید کردند، 5 بازیکن لیگ برتری به این تیم اضافه شده و 2 بازیکن هم از لیگهای خارجی به این تیم ملحق شدند.
استقلال:
فرهاد مجیدی، کیانوش رحمتی، مهدی امیر آبادی، مجتبی جباری، آرش برهانی، وحید طالبلو، هادی شکوری، پژمان منتظری، محمد محمدی، بیژن کوشکی، حنیف عمران زاده، محسن یوسفی، امیرحسین صادقی، مهرشاد مومنی، امیررضا روانخواه، فریدون رضایی و احسان پیرهادی قراردادشان را با استقلال تمدید کردند.
جواد شیرزاد از فولادخوزستان، فیلیپ آلوز دسوزا از ملوان بندرانزلی، فرزاد آشوبی از مس کرمان و میلاد میداوودی از استقلال اهواز از تیمهای لیگ برتری و ایمان مبعلی از تیم الشباب امارات، آندرسون ریکاردو سانتوز از برزیل و آندره لوئیز رکاتری از پارانا از تیمهای خارجی هم با عقد قرارداد رسمی به جمع آبی پوشان تهرانی ملحق شدهاند.
در مجموع در فهرست 24 نفره استقلال 17 بازیکن قراردادشان را با این تیم تمدید کردند، 4 بازیکن لیگ برتری به این تیم اضافه شده و 3 بازیکن هم از لیگهای خارجی به این تیم ملحق شدند.
راه آهن:
فرشید کریمی، ابوذر رحیمی، حسین پاشایی، ابراهیم کریمی، حامد نورمحمدی، مجید باجلان، محسن میرآبی، محمود آمنه، محسن زاهدی، حسین کوشکی، کمال کامیابینیا، پیمان میری ارجستان و محمدرضا خانزاده قراردادشان را با تیم راه آهن شهرری تمدید کردند.
حمید هدایتی از پیکان، امین متوسل زاده از مقاومت سپاسی شیراز، ایمان رزاقیراد از پیکان، بهادر عبدی از شاهین بوشهر، میرهانی هاشمی از مقاومت سپاسی شیراز و حسن رودباریان از تراکتورسازی تبریز بازیکنان لیگ برتری و رودریگو آنتونیو لوپز برشیدر و سیسرو ریکاردو دیسوزا هر دو از برزیلس بازیکنان شاغل در لیگهای خارجی هستند که به این تیم پیوستند.
همچنین مهدی زارعی از تربیت یزد، میثم آقایی از شنسای اراک، محمدصادق بارانی از استقلال، محمدصالح خلیل آزاد از برق شیراز، میثم خداشناس از تربیت یزد و علی اکبر مهدیپور از فولادنوین هم بازیکنانی بودند که از تیمهای دسته اولی به جمع نفرات راه آهن اضافه شدند.
البته نام مسعود همامی دروازهبان مقاومت سپاسی شیراز هم در فهرست بازیکنان راه آهن در هیئت فوتبال بدون زمان ثبت قرارداد، وجود دارد اما این بازیکن با تیم شهرداری تبریز قرارداد امضا کرده است.
در مجموع در فهرست 27 نفره راه آهن شهری 13 بازیکن قراردادشان را با این تیم تمدید کردند، 6 بازیکن لیگ برتری به این تیم اضافه شده، 2 بازیکن هم از لیگهای خارجی و 6 بازیکن هم از تیمهای دسته اولی به این تیم ملحق شدند.
سایپا:
مهدی خیری، رضا محمودی، وحید شیخ ویسی، سیدامین منوچهری، سعید یوسفزاده، سیدحسین حسینی، محمدجواد آشتیانی، ابراهیم صادقی، کریم انصاریفرد، سعید قزلگچی، حبیب دهقانی، داریوش یزدانی، مجید ایوبی، مرتضی ابراهیمی، علی زینالیقلعه، وحید مهدیخانی و رضا خالقیفرد قراردادشان را با سایپا تمدید کردند.
مجید غلامنژاد از پاس همدان، علیرضا لطیفی از صبای قم، علی حقدوست از ابومسلم، عباس محمدرضایی از صبای قم، مصطفی صبری از تیم مقاومت سپاسی شیراز و جابر انصاری از صبای قم بازیکنان لیگ برتری هستند که با عقد قرارداد رسمی به تیم سایپا پیوستند. میلاد غریبی از نفت و گاز گچساران و سجاد شهباززاده از ذوب آهن اردبیل هم از تیمهای دستههای پائینتر با نارنجیپوشان کرجی قرارداد بستند.
نام امید شریفینسب هم که در تاریخ 25 خردادماه قراردادش را با تیم سایپا تمدید کرد، در فهرست این تیم هیئت فوتبال تهران قرار دارد اما این بازیکن عصر دوشنبه به تیم صنعت نفت آبادان پیوست.
در مجموع در فهرست بیست و پنج نفره سایپا 17 بازیکن قراردادشان را با این تیم تمدید کردند، 6 بازیکن لیگ برتری به این تیم اضافه شده و 2 بازیکن هم از تیمهای دسته اولی به این تیم ملحق شدند.
استیل آذین:
مهدی مهدوی کیا، علی کریمی، محمد غلامی، کاظم برجلو، محمدعلی عشوریزاد، فریدون زندی، حمید نشاط جو، مهدی محمدی، حسین کعبی، امیرحسین شاپورزاده، هادی ایمانی، محمد برجلو، رضا رحمتی، محمد اسماعیل نظری، حامد خسروی و بابک لطیفی قراردادشان را با تیم استیل آذین تمدید کردند.
محسن خلیلی از پرسپولیس، حسین کاظمی از استقلال، سوشا مکانی از تیم پاس همدان، میلاد زنیدپور از راه آهن شهرری، سیاوش اکبرپور از استقلال و حسن اشجاری از تیم ذوب آهن اصفهان از تیمهای لیگ برتری و "امجد راضی" از نیروی هوایی عراق و مهرزاد معدنچی از الاهلی امارات هم از تیمهای خارجی به این تیم ملحق شده اند.
در مجموع در فهرست بیست و چهار نفره استیل آذین 16 بازیکن قراردادشان را با این تیم تمدید کردند، 6 بازیکن لیگ برتری به این تیم اضافه شده و 2 بازیکن هم از تیمهای خارجی به این تیم ملحق شدند.
پیکان:
علی قربانی، محمود پوراسدالله، روح الله سلطانی، میلاد اسفینی فراهانی، علی سلمانی، مجید خدابندهلو، جهانگیر عسگری، علیرضا عباسفرد، میثم رضاپور، مهدی تاجیک، سیدامیر میربزرگی، حسن اسلامی، موسی شهبازی و روح الله عطایی قراردادشان را با این تیم تهرانی تمدید کردند.
ابراهیم میرزاپور از سایپا، صابر میرقربانی از پاس همدان، مصطفی صالحینژاد از ذوب آهن اصفهان، محسن ارزانی از استقلال اهواز، ناصر آذرکیوان از سایپا و محمدعلی امیری از ملوان از تیمهای لیگ برتری و شعیب امیری از شاهین اهواز و "ژونیور تورتا" از گلگهر سیرجان هم تیمهای دسته پائینتر به این تیم پیوستند.
در مجموع در فهرست 22 نفره پیکان 14 بازیکن قراردادشان را با این تیم تمدید کردند، 6 بازیکن لیگ برتری به این تیم اضافه شده و 2 بازیکن هم از دستههای پائینتر به این تیم ملحق شدند.
نفت تهران:
حمیدرضا فتحی، اسدالله میکائیلی، اسماعیل علی شیرازی، علیرضا عزتی کرامت، مهدی رفیعی، میثم آقابابایی، محمدحسین مهرآزا، مهدی محمدزاده، حامد فلاح زاده، هادی رکابی، حمیدطاهری فرد، سپهر میرمحمدصادق، حسین امامیان، امیررضا خانمحمدی، محمدرضا نیک نهالی، حسین رحیمی و سید ایمان موسوی قراردادشان را با این تیم تمدید کردند.
بهمن طهماسبی از سپاهان، سجاد فیض الهی از فولادخوزستان، مرتضی ایزدی از سایپا، حسین آشنا از فولادخوزستان و اصغر صغیری از پرسپولیس از تیمهای لیگ برتر و "مارسیو خوزه نارسیسو" از برزیل و "جادر داسیلوا ورادلیزی" از ولولین اوکراین از تیمهای خارجی به این تیم ملحق شده اند.
در مجموع در فهرست 24 نفره نفت 17 بازیکن قراردادشان را با این تیم تمدید کردند، 5 بازیکن لیگ برتری به این تیم اضافه شده و 2 بازیکن هم از تیمهای خارجی به این تیم ملحق شدند.
khaf Esteghlali
21-07-2010, 21:28
گزارش کامل گل از نقل و انتقالات لیگ برتر ([Only registered and activated users can see links])
فصل نقل و انتقالات بازیکنان لیگ برتری روز دوشنبه 28 تیر رسما به پایان رسید و البته تیم صنعت نفت آبادان تا امروز فرصت دارد تا قرارداد بازیکنان جدید خود را ثبت کند. تیم راه اهن با به خدمت گرفتن 14 بازیکن جدید بیشترین بازیکن را جذب کرده است و نفت آبادان تا امروز فقط 3 بازیکن جدید به خدمت گرفته است که کمترین تعداد بازیکن جدید در بین 18 تیم لیگ برتری این فصل است. پرسپولیس بر خلاف چند فصل اخیر که دچار تغییرات زیادی می شد، در این فصل فقط 7 بازیکن جدید را جذب کرده است. اسامی کامل بازیکنان جدید تیمهای لیگ برتری به این شرح است:
پرسپولیس تهران:
رحمان احمدی(سپاهان)محمد نوری( صبای قم)امیرحسین فشنگچی(صبای قم)غلامرضا رضایی(فولاد) علیرضا نورمحمدی(راه آهن) مازیار زارع(الشارجه) هروه اوساله(مونز بلژیک)
راه آهن تهران:
حسن رودباریان(تراکتورسازی) بهادر عبدی(شاهین) میرهانی هاشمی(سپاسی) امین متوسل زاده(سپاسی) حمید هدایتی(پیکان) ایمان رزاقی راد(پیکان) رودریگو لوپز(سرتائوزینهو برزیل) ریکاردو دی سوزا(برزیلیانس برزیل) مهدی زارعی(تربیت یزد) میثم آقایی(شن سا اراک)صادق بارانی(استقلال تهران) صالح خلیل آزاد(برق شیراز) میثم خداشناس (تربیت یزد) علی اکبر مهدی پور(فولاد نوین)
سایپا کرج:
مجید غلام نژاد(پاس)علی حقدوست( ابومسلم)علیرضا لطیفی(صبای قم) جابر انصاری(صبای قم) عباس محمدرضایی(صبای قم) مصطفی صبری(سپاسی) میلاد غریبی(نفت و گاز گچساران) سجاد شهباززاده(ذوب آهن اردبیل)
پیکان قزوین:
ابراهیم میرزاپور(سایپا)صابر میرقربانی(پاس همدان) ناصر آذرکیوان(سایپا) محسن ارزانی(استقلال اهواز)مصطفی صالحی نژاد(ذوب آهن) محمدعلی امیری(ملوان انزلی) شعیب امیری(شاهین اهواز) مارسیو جیوانینی(مس کرمان) جونیور تورتا(گل گهر سیرجان)
صبای قم:
فرزاد حاتمی( سپاهان اصفهان)مسعود غلامعلی زاد(پیکان قزوین)علیرضا نیکبخت واحدی(استیل آذین) هادی اصغری(پاس همدان)علیرضا میرشفیعیان(تراکتورسازی) سعید خانی(ابومسلم) مرتضی هاشمی زاده(پیام مشهد) وحید حمدی نژاد(آلومینیوم هرمزگان) وحید نعمتی(شموشک نوشهر) پائولو آلمیدا( یونیائو برزیل) واندو دا کوستا( آگویا برزیل)
تراکتورسازی تبریز:
علی مولایی(سپاهان)میثم منیعی( مس کرمان)عباس محمدی(مس کرمان)مرتضی اسدی(صبای قم) داود دانش دوست(ابومسلم) رسول خطیبی(گسترش فولاد)محمد صادق طاهری(داماش لرستان) علی علیزاده( برق شیراز) لئوناردو پیمنتا( بوایشتا برزیل) محمد نصرتی( النصر امارات)
پاس همدان:
سامان صفا(مس کرمان)امیر محبی(تراکتورسازی) نادر احمدی(فولاد) فرهاد خیرخواه(تراکتورسازی اودوچکوو انوکو( دوکسا قبرس) سعید لطفی(پیکان) اکمل هولماتوف(پاختاکور ازبکستان) هادی خیری(استقلال جنوب) حمید کاظمی(مهرکام تهران)مهدی آقا محمدی(ابومسلم) رامین خسروی
سپاهان اصفهان:
رضا ناصحی(ابومسلم)محمدحسن رجب زاده(ابومسلم) هاشم بیک زاده(استقلال تهران) خسرو حیدری(استقلال تهران) فابیو جانواریو(استقلال تهران) میلوراد یانوش(پاختاکور ازبکستان) جواد کاظمیان(الامارات) امید ابراهیمی(شهرداری بندرعباس) رضا عنایتی( الامارات) مهدی نصیری(سپاهان نوین) محمد سواری(سپاهان نوین)
شاهین بوشهر:
محمد صادق کرمی(سپاسی شیراز) ایمان حیدری(راه آهن) احمد آل نعمه(سپاهان) امجد شکوه مقام(ابومسلم) مجید غلامی(ابومسلم) مسعود نظر زاده(برق شیراز) علی سلمانی(تربیت یزد) ستار زارع( برق شیراز) لک چیرا(استیل آذین) اوچه ایهرومه(ونتسپیلس لتونی)
استقلال تهران:
فیلیپه دی سوزا(ملوان انزلی) جواد شیرزاد(فولاد)فرزاد آشوبی(مس کرمان)میلاد میداودی(استقلال اهواز)ایمان مبعلی(الشباب دوبی) اندره لوئیس(پارانا برزیل) اندرسون دوس سانتوس(سئول کره جنوبی)
استیل آذین تهران:
سوشا مکانی(پاس همدان) میلاد زنیدپور(راه آهن)سیاوش اکبرپور(استقلال)حسین کاظمی(استقلال) حسن اشجاری(ذوب آهن) محسن خلیلی(پرسپولیس)مهرزاد معدنچی(الاهلی دوبی) امجد راضی(نیرو هوایی عراق)
فولاد خوزستان:
روح الله بیگدلی(مس کرمان)رضا معقولی(استقلال اهواز)میثم خسروی(استیل آذین)رضا نوروزی(استیل آذین) میثاق معمارزاده(پرسپولیس تهران) امید خورج(پاس همدان) آندره زینهو(بوراک چاچاک صربستان) علیرضا سلیمی(فولاد یزد) مهدی مومنی(نساجی قائمشهر)
ملوان انزلی:
محمد همرنگ(صبای قم)محسن مسلمان(ذوب آهن)مهدی دغاغله(استقلال اهواز)اسماعیل شریفات(استقلال اهواز)هادی دهقانی(آلومینیوم هرمزگان)حمیدرضا دیوسالار(گسترش فولاد) مسعود پورمحمد جعفر(مهرکام) علی جراح کار(شیرین فراز) علی حسنی صفت(پتروشیمی تبریز)
مس کرمان:
عادل کلاه کج(پرسپولیس) نبی الله باقری ها(پرسپولیس)محمد منصوری(ذوب آهن)کیوان امرایی(ذوب آهن)ارشاد یوسفی(صبای قم)مهرداد پولادی(تراکتورسازی)شجاع خلیل زاده(مس رفسنجان)احمد حسن زاده(مس سرچشمه)جواد رحیمی(اتکا گلستان) لی آندره دیاز(برزیل) رسول کر(تربیت یزد) فرشاد قدیری(تربیت یزد)
ذوب آهن اصفهان:
مهدی رجب زاده(مس کرمان)حسین ماهینی(استقلال اهواز)جلال رافخاهی(ملوان انزلی)امید ابوالحسنی(پاس همدان)شاهین خیری(سپاهان)مجید نورمحمدی( راه آهن) حمید شفاعت(ذوب آهن نوین)حمید پرواز(امید ذوب آهن) وینسیوس اواندرو(رودز فرانسه)
شهرداری تبریز:
محمدرضا طهماسبی(پیکان)سعید دقیقی(پیکان) وریا غفوری(پاس همدان) مسعود همامی(راه آهن) میثم بائو(پرسپولیس)شهرام گودرزی(سپاسی)محمد ایرانپوریان(سپاسی) محسن نیسانی( سپاسی شیراز)بهنام بیرانوند(مس رفسنجان) داود نوشی صوفیانی(راه آهن) کارلوس ادواردو(پائولینا برزیل)
نفت تهران:
بهمن طهماسبی(سپاهان)حسین آشنا(فولاد) مرتضی ایزدی(سایپا) سجاد فیض اللهی(فولاد خوزستان) مارسیو خوزه نارسیسو(ایپاتینگا برزیل) جادر داسیلوا برازیرو(وولین اوکراین) امید عالیشاه(نساجی)
نفت آبادان:
رسول نویدکیا(سپاهان نوین) علی ممبینی(سپاسی شیراز) امید شریفی نسب(سایپا کرج)
ArtesheSorkh
29-05-2011, 14:05
رئیس سازمان لیگ برتر از بدون تغییر ماندن قوانین نقل و انتقالات بازیکنان در فصل جدید مسابقات لیگ خبر داد و گفت: لیگ یازدهم با همان قوانین فصل گذشته برگزار خواهد شد و سه تیمی که به لیگ دسته اول سقوط کردهاند جزو سهمیههای لیگ برتری هستند.
عزیز محمدی در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه فصل نقل و انتقالات لیگ یازدهم پس از فینال جام حذفی و از روز 19 خرداد آغاز خواهد شد اظهار داشت: قوانین نقل و انتقالات برای لیگ یازدهم نسبت به فصل قبل بدون تغییر خواهد بود و این موضوع را به اطلاع باشگاه ها نیز رسانده ایم.
رئیس سازمان لیگ برتر در خصوص این قانون که بازیکنان تیم های سقوط کرده به لیگ دسته اول، لیگ برتری محسوب می شوند یا نه، گفت: این قانون تغییری نکرده و بازیکنان سه تیم پاس همدان، پیکان قزوین و استیل آذین جزو بازیکنان سهمیه لیگ برتری محسوب میشوند و هر باشگاه نیز مجاز به استفاده از 6 بازیکن لیگ برتری خواهد بود.
وی همچنین در خصوص قانون منع استفاده از دروازه بان خارجی از سوی تیم های لیگ برتری اظهار داشت: پس از بحرانی که تیم های ملی ما در پست دروازه بانی با آن روبرو بودند، قانون ممنوعیت بکارگیری دروازه بانان خارجی در لیگ برتر اعمال شد و در طول سه فصل گذشته این قانون در لیگ برتر به اجرا درآمد و در فصل آینده نیز اعمال خواهد شد.
محمدی با تاکید دوباره بر رعایت سقف 350 میلیون تومان برای قرارداد مربیان و بازیکنان لیگ برتری به باشگاهها هشدار داد که در تنظیم قراردادها دقت کافی داشته باشند و از تنظیم قراردادهای صوری خودداری کنند چرا که سازمان لیگ با هرگونه تخلفی در این زمینه قاطعانه برخورد خواهد کرد و بازیکنانی که سقف تعیین شده را رعایت نکنند با محرومیت یکساله روبرو خواهند شد.
رئیس سازمان لیگ برتر همچنین در خصوص ارزیابی خود از بازدید ناظران AFC از تیمهای لیگ برتر ایران گفت: به نظر من با وجود اینکه برخی باشگاه های شهرستانی لیگ با مشکلاتی در زمینه ورزشگاه ها و امکانات سخت افزاری روبرو بودند ولی در مجموع تاکنون ارزیابی ناظران AFC از لیگ برتر ایران مثبت بوده با این همه امیدواریم تا با افزایش امتیازات بازرسان AFC از باشگاههای لیگ برتری چهار سهمیه خود را در لیگ قهرمانان آسیا تکرار کنیم.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1