توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} ارتش سرخ | فصل 90-89 {::}
TheSpecialOne
20-06-2011, 17:22
علی دایی با حکم کمیته فنی باز هم سرمربی پرسپولیس شد.جالبه کاشانی و دایی انقدر همو کوبیدن ولی
باز هم دایی سرمربی شد!عجب فوتبالی داریم بخدا استیلی و درخشان رو هفته ها سرکار گذاشتن تا باز هم
با دایی تمدید کنن!
حالا معلوم میشه چرا دایی هی میگفت : آقایون سرمربی فصل بعدشون رو مشخص کردن اما دارن به مردم دروغ میگن :دی !!!
شوخی... ولی به نظرم برای اولین بار یه کار خوب انجام شد و کمیته فنی سرمربی رو مشخص کرد... البته من که کاملاً با این انتخاب مخالفم ولی همینکه از راه فوتبالی دایی رو مربی کردن خبر خوبیه... دایی که بمونه کریم انصاری فر هم احتمالاً میاد و مشکل خط حمله حل میشه. از طرف دیگه دایی مبلغ قراردادشو به باشگاه بخشیده ! اگه ثروتشو میبخشید میتونستیم کل بازیکنای ایران رو بخریم ولی همین 500-600 میلیون هم عالیه.
یاد اون تیکه ی 90 افتادم که دایی وقتی فهمید کاشانی ازش برنامه خواسته خندید و گفت : اینم از اون حرفاست... !! :دی
ŞⱨệᶌḉⱨệὴӃὅ
20-06-2011, 19:32
2 ماه دعوا...2 ماه کشمکش...2 ماه آتش زیر خاکستر...2 ماه سکوت طرفین...2ماه موکول کردن دعوا به بعد از جام حذفی...دعوای شدید در 90 و......... ادامه همکاری طرفین!!!!!!!!:flat:
یعنی به معنای واقعی کلمه بدون شرح!:flat:
حالا تازه دایی ناز میکنه!گفته فکراشو میکنه و به زودی جواب نهاییش رو میگه!یعنی فقط تو ایران دو نفر میتونن اینطوری با هم درگیر بشن و بعد از کلی ماجرا دوباره به همکاریشون ادامه بدن...
نکته جالب دیگه اینه که کاشانی داره برای خودش درر نقل و انتقالات فعالیت میکنه..امروز بعد از توافق با مجتبی شیری باهاش تمدید کرد.پس این وسط نقش سرمربی در بستن تیم چیه؟
البته اینجا یه فرضیه خیلی قوی مطرح میشه...این که همه اینها فیلم بوده و از اول هم قرار بوده دایی برای فصل بعد بمونه و احتمالا تمام این فعالیت ها زیر نظر اونه.اینی که گفتم فقط یه فرضیه هست اما با توجه به این اتفاقات اخیر،احتمال این که حقیقت باشه زیاده.
پ.ن:بدون شرح :flat:
Hassan_Bar3lona
20-06-2011, 22:02
حبيب کاشاني و علي دايي؛ راند آخر؟
کاشاني کسي خواهد بود که سر حرفش ايستاده و دايي را با تمام ترشروييها و بداخلاقيها و گارد گرفتنهايش در سمتش ابقا کرده و دايي کسيست که حرف قاطع خودش را نقض کرده است
[Only registered and activated users can see links]
نیما حکمتی
علی دایی، لااقل در فضای مجازی، توسط کاربران، فردی معرفی میشود صادق و رک؛ بدون بر هم زدن این تصویر، بدون به میان کشیدن تناقضات بیشمار رفتاریگفتاری او، با احترام به آرای عمومی، این تصویر را با آغوش باز میپذیریم.
حبیب کاشانی هم در میان همین جمعیت، فردی شناخته شده است که حرف و عملش با هم یکی نیست و در محترمانهترین عنوان، سیاستباز است. حالا این دو نفر، با دو تصویر متفاوت در نگاه عام، بار دیگر به رسیدهاند؛ که رو در رو بودن یا کنار آمدنشان را به رای همان جمعیت مجازی صاحب رای واگذار میکنیم.
علی دایی سرمربی پرسپولیس شد. حتی گرفتن سه جام در فصل پیشرو، حتی به حقیقت پیوستن بخشیدن دستمزدش، چیزی از بازنده بودن دایی در نبرد با حاج حبیب کم نمیکند. اگر بعد از فرصت 12 ساعته، دایی مسئولیت نیمکت پرسپولیس را قبول کند، تمام کسانی که حافظهشان به قدر 2هفته قدرت دارد، فلاشبک میزنند و دو مرد را در برنامه نود به یاد میآورند؛ حاج حبیب را که در میان طعنه و تمسخر فردوسیپور، دایی را گزینهی اول پرسپولیس معرفی میکرد و شهریار را که با همان صداقت فرضی، محکم و باصلابت، هرگونه همکاری با کاشانی را منتفی میدانست.
حالا بعد از گذشت دو هفته، در زمان حال، باز هرکس در جای سابق خود قرار دارد؟ کاشانی کسی خواهد بود که سر حرفش ایستاده و دایی را با تمام ترشروییها و بداخلاقیها و گارد گرفتنهایش در سمتش ابقا کرده و دایی کسیست که حرف قاطع خودش را نقض کرده و دوباره به مدیری دست دوستی داده که اعتقاد دارد برای از میان برداشتن او، دست به هر کاری زده است.
قسمت دوم ماجرا وقتی رقم خواهد خورد که بعد از 12ساعت وعده شده، علی دایی این سمت اهدایی را پس بزند و جایش را به گزینهی دوم یعنی حمید استیلی بدهد. در چنین حالتی، دیگر چه کسی شک خواهد کرد که حاج حبیب با تاس رقیب یک جفت شش ارزشمند به دست آورده؛ هم فرد مورد علاقهاش سرمربی شده است و هم تمام حرفهای دایی و دیگران را مبنی بر انتخاب زودهنگام استیلی باطل کرده است و با زبان بیزبانی علی دایی را فردی دروغگو و اتهامزن معرفی میکند که حرفها و ادعاهایش پایه و اساس ندارد. و این شطرنج حاج حبیب است با مردی که مثل یک گلادیاتور ، با زور بازو - در اینجا قدرت زبان - کارهایش را پیش میبرد. همانطور که بار پیش، بعد از ادعای لابی کردن مربیان مختلف برای سرمربیگری تیمملی، خودش سرمربی شد و آن بازی را پذیرفت و لابی با خدا را تبدیل به لطیفهی فوتبالیها کرد و آخر هم خیلی راحت، در میان هیاهوی صدهزار صدای خشمگین، برای مدت 8 ماه به کنج انزوا خزید.
این میان دوباره، گوشت قربانی پرسپولیس و هوادارانش خواهند بود که گیر کرده میان بازی دو قطب و جناح، خون دل خواهند خورد و تاوان پس خواهند داد تا یکی پائین بیاید و دیگری بالا برود.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
نمیشد دنیزلی تو گزینه ها باشه؟
شک ندارم بی برنامه با 150 درصد آراء انتخاب میشد
یه فصل دیگه باید علی و حبیبو ( پت و مت) تحمل کنیم
نوشته بود استیلی با میشل هنکه دستیار سابق بایرن و هیتسفلد ( یه پا مغز متفکریه برا خودش) برای همکاری به توافق رسیده بود کاش استیلی میشد سرمربی بعد هنکه زیرآبشو میزد خودش میشد سرمربی با 1000 امتیاز قهرمان میشدیم
ولی الان نهایتا سوم میشیم و با یه روش ت...ی جام بسیار مهم و ارزنده حذفی رو میگیریم
تو چند روز دو تا خبر خوب شنیدم و به همین مناسبت تصمیم گرفتم یه پستی بدم :دی
بعد از مشکلات کاشانی و دایی و و اون حرفای دایی تو نود دیگه همه فهمیدن که دایی بر نمیگرده ، اما از اتفاقاتی که فقط توی ایران پیش میاد
من از اولش با موندن دایی موافق بودم ، شخصیت خیلی بزرگی داره ، با وجود این همه حاشیه بازم با این بازیکنای بی کیفیت بالاخره 2 تا جام حذفی گرفته
اول فصل اصلا با موندنش موافق نبودم ولی توی این فصلی که گذشت نظرم عوض شد
مطمئنم که پرسپولیس با دایی میتونه قهرمان لیگ بشه اگه مهره های خوبی رو براش فراهم کنن
اومدن کریمی هم خیلی خوشحالم کرد ، علی کریمی همیشه علی کریمیه ، بهترین بازیکن دهه اخیر فوتبال ایران الانشم میتونه تو اروپا بازی کنه ، یه غنیمته واسه ما و مطمئنم که تیم سود میکنه به شرطی که با کسی مشکل پیدا نکنه
الان تیم توی فاز حمله فقط 1 مهاجم هدف میخواد که اگه بتونیم رضا نوروزی رو بیاریم که عالی میشه ، زوج غلام رضایی و نوروزی و پشت سر اینا کریمی میتونه همه ی تیما رو با مشکل مواجه کنه
ولی توی دفاع هنوز مشکل داریم ، دفاه وسط ، راست و چپ ، واسه هر کدوم یه بازیکن میخوایم ، اون شکوری رو که باید با تیپا بندازن بیرون :دی ، سمت راست هم بازیکنا خیلی خوب نیستن ، وسط هم که نگو ، هر توپی رد بشه گله
جلال حسینی میتونه ضعف قلب دفاع رو پوشش بده
به هر حال هنوز اوایل نقل و انتقالاته و میشه امید داشت که تیمی بسته بشه واسه قهرمانی لیگ
pandora tomorrow
21-06-2011, 08:22
سلام
استیلی مربیتون شد ! دایی شرط رو رد کرد...
Oℓiveŗ Қάhn
21-06-2011, 09:49
ننوشته بود استیلی با میشل هنکه دستیار سابق بایرن و هیتسفلد ( یه پا مغز متفکریه برا خودش) برای همکاری به توافق رسیده بود
کجا اینو نوشته بود؟ [:lol:]
میشل هانکه از بزرگترین تئورسینهای فوتبال آلمانِ؛ احتمال همکاریش با استیلی [:lol:] به اندازه ی احتمال همبازی شدن ژاوی و بادامکیِ [:lol:]
خب امروز هم اعلام شد آقای دایی شرط کمیته فنی رو نپذیرفته و با این حساب استیلی انتخاب میشه! در کل روند انتخاب سرمربی برای پرسپولیس خیلی جالب و خنده داره؛ کمیته فنی [:lol:] که قاعدتا باید نقش مشاوره ای رو داشته باشه علی دایی رو به عنوان سرمربی "انتخاب" میکنه :flat:
توی متن بیانیه شون اومده که "پیشنهاد میشود آقای دایی به عنوان....." ولی عملا سرپرست باشگاه [:lol:] هیچ نقشی نداره و با یک سیکل خیلی مسخره، نهایتاً استیلی انتخاب میشه(البته اگه اینم کلاس نزاره :lol:).
حقیقتا دیگه هیچ احساسی به این تیم ندارم :hanghead:
Jack Wilshere
21-06-2011, 10:54
بچه تر كه بودم پرسپوليس كه ميباخت يا مساوي ميكرد تا چند روز حالم گرفته بود.
اينقدر منتظر ميشدم تا پنجشنبه يا جمعه برسه و پرسوليس بازي داشته باشه. واسه دربي لحظه شماري ميركدم.
اما حالا چي؟ به لطف اقايون كاري كردن كه ديگه واقعا از اون احساس و شور و حال ديگه هيچي واسمون نمونده.
فقط سياه بازي.ققط دورويي. فقط رابطه بازي. پرسپوليس امروز فقط رو اينها ميچرخه. فقط. نميدونم از جون اين تيم چي ميخوان. اما واقعا خدا ازشون نگذره. واقعا خدا ازشون نگذره كه عشق اين همه جوونو دست كسايي دادن كه....
بيخيال. پرسپوليس مباركه اقاي استيلي و كاشاني.
only red
21-06-2011, 12:02
استیلی ، کاشانی ! حتما مرزبان ، عزیزیان ، مهاجرانی و ..... ؟؟!!!!! :781:
فقط شب ها حواستون بهشون باشه جاهایی نرن !! :781: ما که هر چی اینجا زور زدیم نتونستیم جلوی مرزبان رو بگیریم شب ها جایی نره !!
Hossein_Higuain
21-06-2011, 14:07
بالاخره بعد از سال ها استیلی به نیمکت پرسپولیس برگشت.من از بین درخشان - استیلی و دایی دوست داشتم یکی از دو مربی اخر ری کار بیاد.با خبر اول که دایی اعلام شد خیلی خوشحال شدم چون دایی میتونست با مهره گیری خوب و ذهن توانایی که داره تیم رو بالا بکشه.اما از اختلافش با حبیب کاشانی بقیه خیلی برا تیم حاشیه ساز میشد و تیم رو از روند خودش کنار میبرد.
ولی حالا که استیلی سرمربی شد من به تیم امیدوارم.تیمی که افشین قطبی قهرمان کرد در واقع استیلی همه کاره تیم بود.خود قطبی هم اعلام کرد که مدیون حمید هستم.به هر حال استیلی از تیم شناخت خوبی داه و امیدارم بتونه خاطرات قهرمانی رو بازم برای ما زنده کنه.البته دیگه حاشیه هم نداره
[Only registered and activated users can see links]
شاید دیگر نایی برایم نمانده باشد ! ، خسته ام ، خسته از این همه بی مهری ، به راستی که در تیم من چه می گذرد ؟
یادش بخیر روزهای خوبمان ! روزهایی که آزاد بودیم از دست نا اهلان ، روزهایی که مردی از حقمان دفاع می کرد ! روزهایی که "سیاست" در تیم من معنا نداشت اما دیگر گذشت ، آن مرد رفت ... !
با صراحت کلامش ، با لرزش صدایش از آنها می گفت ، آنهایی که بر تیم ما تکیه کرده اند ! جایشان اینجا نیست اما اینجا هستند در کنار من و تو به اسم خدمتگذار محبوب ترین تیم آسیا اما دریغ از ذره ای خدمت.
دیگر گذشت روزهای با هم بودن ، روزهایی که "من و تو" سرنوشت تیممان را رقم می زدیم ، نا اهلان پشتِ در محبوس شده بودند و هر چه تلاش می کردند حریفش نمی شدند ، او با هواداران بود ؛ حرفش حرف هواداران بود ، به راستی که چه زیبا از سیاست سخن گفتند !
پشیمانم از این همه حمایت ! پریشانم از این همه "سیاست" ! ای کاش آنها می دانستند تیم من سیاسی نیست ، جایگاهش جایگاه "بوقچی ها" نیست !
آن روزهای خوب دیگر گذشت ، دوباره بوی گند سیاست در تیم من می آید ، بوی نا مردمی ، بوی باند بازی ، بوی فریادهای زشت بوقچی ... تصاویر زشتش ذهن مرا آزار می دهد ! دیگر تحمل این همه بی کفایتی را ندارم ، دیگر طاقت تماشای آن "پیشانی" عوام فریبانه را ندارم ! ؛ قلم در دستم نمی چرخد ! دکمه های کیبورد هم فشرده نمی شوند ، از پرسپولیس سیاسی متنفرم !
یادش بخیر روزهای خوب من و تو ، روزهایی که "رنگی" بودیم ، روزهایی که قهقهه می زدیم و از پیروزی های تیممان در خلوت نا اهلان شاد می شدیم اما دیگر گذشت ، تصویر سیاه و سفید است ، شاید خوابی بود کوتاه ، شاید یک مسکّن بود ، شاید "او" یک فرشته بود ، شاید ...
من چه بنویسم ؟ قلم در دست، تیمم آزاد نیست ... !
نوشته ی دوست خوبم کوروش کازرانی.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1