توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} اخبار باشگاه پرسپوليس در فصل 90-89 {::}
Amir Argentina
03-04-2011, 18:18
معرفي هيئت مديره پرسپوليس تا پايان فروردين/ پرسپوليس تمام کننده ندارد
مجید فرخزادی در مورد آخرین وضعیت انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ضمن بیان این مطلب افزود: بحث شیرین هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تا پایان فروردین ماه حل و فصل خواهد شد!
عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در مورد اینکه آیا خودش هم در هیئت مدیره جدید حضور دارد؟، گفت: من همیشه کنار پرسپولیس بوده و آماده خدمت به این تیم و هوادارانش هستم.
وی در مورد شکست پرسپولیس برابر استقلال در شهرآورد هفتادم ضمن بیان مطلب فوق گفت: پرسپولیس در آن دیدار موقعیتهای بیشتری داشت اما در یک ضربه غافلگیرکننده دروازهاش را روی تیم استقلال باز شده دید، گرچه اگر بازیکنان این تیم از فرصتهایشان بهتر استفاده میکردند، پرسپولیس چنین نتیجهای را کسب نمیکرد.
وی در مورد اینکه آیا مشکل پرسپولیس علی دایی است؟، اضافه کرد: علی دایی زحمتش را میکشد و تیمش هم در این دیدار خوب بازی کرد. آنها موقعیتهای زیادی هم داشتند اما به نظر میرسد پرسپولیس تمام کننده خوبی ندارد.
مشاور رئیس سازمان تربیت بدنی در این خصوص افزود: باید مسئولان فکری برای این مشکل کنند زیرا این خلا تمام زحماتی که برای این تیم کشیده میشود را هدر میدهد.
منبع ([Only registered and activated users can see links]معرفي_هيئت_مديره_پرسپول س_تا_پايان_فروردين/_پرسپوليس_تمام_کننده_ندارد_)
Amir Argentina
04-04-2011, 12:34
رضايي: بايد بنيادكار را شكست دهيم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد در ديدار برابر بنيادکار به برتري برسيم.غلامرضا رضايي اظهار داشت: در چند ديدار اخير پرسپوليس واقعا بدشانسي آورد، تلاش ميکنیم در ليگ قهرمانان آسيا باانگيزه ظاهر شویم.
وي ادامه داد: بنياد کار تيم خوبي است. من از تيمهاي ازبکستاني شناخت دارم و سابقه بازي برابر اين تيمها را دارم.کار سختي در اين ديدار داريم و بازيکنان بايد با تمام توان بازي کنند تا به پيروزي برسيم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]رضايي:_بايد_بنيادكار_را_ كست_دهيم)
Perspolis_2011
04-04-2011, 12:40
حيدري: براي 3 امتياز به ميدان ميرويم
سپهر حيدري در نشست مطبوعاتي ديدار تيمهاي بنيادکار و پرسپوليس گفت: خوشحالم که به ازبکستان آمديم و ميدانم که در مقابل بنيادکار بازي سختي داريم. هر دو تيم در بازي فردا به دنبال پيروزي هستند و ميدانم که بنيادکار در بازي گذشته ضمن ارائه يک بازي خوب به حقش نرسيد. ما هم قاطعانه به ميدان ميآئيم و به دنبال هدف خود که کسب هر 3 امتياز است، هستيم.
وي در پاسخ به اين سوال که چه شناختي از مهاجمان بنيادکار دارد، عنوان کرد: من با اسمها کاري ندارم و فقط ميدانم که تيم حريف مهاجمان خوبي دارد. ما آنها را آناليز کرديم و از اين تيم شناخت خوبي داريم. برنامهريزي پرسپوليس براي مهار همه بازيکنان بنيادکار است.
حيدري در مورد بختهاي اول صعود از گروه سوم ليگ قهرمانان به مرحله حذفي يادآور شد: به نظرم هر 4 تيم گروه ما شانس صعود دارند و در اين گروه هر اتفاقي ميتواند بيفتد.
کاپيتان پرسپوليس در مورد دربي 70 و شکست تيمش مقابل استقلال گفت: اين بازي تمام شد و ديگر نميخواهيم به اين ديدار فکر کنيم. به استقلال احترام ميگذارم اما ديديد که در دربي خوب بوديم و به هيچ وجه حق ما شکست نبود. درست است که بازي را باختيم اما استقلاليها ميدانند که بازي يکطرفه بود و چون خوب بازي کرديم هوادارانمان هم از ما راضي بودند. اميدوارم مقابل بنيادکار هم همينطور باشيم و با دست پر به ايران باز گرديم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]حيدري:_براي_3_امتياز_به_م دان_مي رويم)
Amir Argentina
04-04-2011, 12:52
علي دايي: سه امتياز را ميخواهيم اما مساوي هم نتيجه بدي نيست
سرمربي پرسپوليس در نشست خبري پيش از بازي با بنيادکار ازبکستان اظهار کرد: فردا بازي سختي را با بنيادکار داريم، با توجه به شرايط جدول و وضعيت مشابه دو تيم هر دو تيم کار دشواري دارند. متاسفانه در بازي هاي قبل نتايج خوبي نگرفتيم اما اميدواريم که در اين بازي با دست پر از ازبکستان باز گرديم.
وي درباره شناخت پرسپوليس از بنيادکار گفت: من بنيادکار را خوب مي شناسم، آنها بازيکنان خوبي دارند و مربيشان نيز جلال کاسيموف است که خوب او را مي شناسم. ما يک دوره با هم هم بازي بوديم و کاسيموف از دوستان من است. بنيادکار نسبت به سال قبل خيلي تغيير کرده، البته دو سال پيش را نمي دانم که با پرسپوليس چگونه بازي کرد چرا که من در آن زمان بازي هاي اين دو تيم را پيگيري نمي کردم.
دايي افزود: در آن زمان هر دو تيم بازيکنان اسمي بزرگي داشتند، اما در فوتبال هيچ موقع اسم ها بازي نمي کنند. بازيکنان بنيادکار تغيير کرده اند اما ما اميدواريم که در مقابل آنها موفق باشيم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سوال يک خبرنگار ازبکستاني که از او پرسيد براي مشکل گلزني پرسپوليس چه برنامه اي داريد، گفت: ان شاالله از اين بازي شروع به گلزني بيشتر مي کنيم تا هم خيال شما راحت شود و هم خيال ما.
علي دايي در پاسخ به اين سوال که نبود مازيار زارع و غلامرضا رضايي در اين بازي چه تاثيري در کار پرسپوليس خواهد داشت؟ گفت: رضايي و زارع از بازيکنان خيلي خوب ما هستند که در اين بازي محرومند اما سعي مي کنيم با استفاده از بازيکنان ديگر جاي خالي آنها را پر کنيم.
دايي در پاسخ به اين سوال که اطلاعاتي که از بنيادکار به دست آورده ايد را چگونه در زمين پياده خواهيد کرد گفت: فردا در زمين بازي خواهيد ديد که چگونه از اين اطلاعات استفاده مي کنيم.
در ادامه نشست خبري سرمربي پرسپوليس يک خبرنگار ازبکستاني از او پرسيد شما بازيکن بسيار بزرگي بوديد اما تاکنون در مربيگري موفق نبوده ايد؟ که دايي هم پاسخ داد: من به نظر شما احترام مي گذارم. اين فقط نظر شماست. من تنها 4 سال است که مربي گري را آغاز کرده ام. يکسال توانستم سايپا را در ليگ ايران قهرمان کنم و پارسال هم پرسپوليس را قهرمان جام حذفي ايران کردم. با تيم سايپا در ليگ قهرمانان آسيا به عنوان تيم اول به دور بعد صعود کرديم. در تيم ملي ايران هم بعد از 20 و چند بازي تنها با يک باخت من را برکنار کردند. اين نمي تواند براي چهار سال مربيگري کارنامه بدي باشد.
علي دايي در پاسخ به اين سوال که آيا از کسب يک امتياز از بنيادکار راضي خواهيد بود گفت: مهم اين است که ما در زمين حريف بازنده نباشيم اما اول سعي مي کنيم سه امتياز بازي را بگيريم. در عين حال مساوي هم نتيجه بدي نيست چرا که به غير از الاتحاد که 6 امتياز دارد الوحده دو امتيازي است و پرسپوليس و بنيادکار هم يک امتيازي هستند پس اگر در اين بازي مساوي بگيريم چيزي را از دست نداده ايم.
دايي در پاسخ به اين پرسش که اگر از بنياد کار پيش افتاديد مانند تيم هاي عربي وقت کشي خواهيد کرد؟ گفت: من هيچ وقت موافق اين مسايل نيستم. ما هميشه به دنبال انجام بازي زيبا و جوانمردانه هستيم.
در پايان نشست خبري خبرنگاري از دايي پرسيد آيا خستگي روي کار بازيکنان پرسپوليس تاثيرگذار خواهد بود يا خير؟ که سرمربي پرسپوليس نيز پاسخ داد: مطمئنا بازيکنان ما در بازي قبل مقابل استقلال تلاش زيادي کرده اند و آن بازي از جمله بازي هايي بود که بازيکنان ما بيشتر از هر بازي ديگري دوندگي داشته اند اما من در تمرين ديروز نشاط و شادابي را ميان بازيکنان خودم ديدم و مطمئنا خستگي تاثيري روي عملکرد ما نمي گذارد.
منبع ([Only registered and activated users can see links]علي_دايي:_سه_امتياز_را_مي خواهيم_اما_مساوي_هم_نتيجه_ بدي_نيست_)
Amir Argentina
04-04-2011, 16:58
مياچ: پرسپوليس لياقت صعود به دور بعدي ليگ قهرمانان آسيا را دارد
اين مربي گفت: پرسپوليس لياقت صعود به دور بعدي ليگ قهرمانان آسيا را دارد و با پيروزي در اين ديدار اين شرايط را فراهم خواهيم کرد.
مياچ افزود: بنياد کار در چند سال گذشته سرمايهگذاري بسيار خوبي انجام داده و بازيکنان باتجربه را جذب کرده است. ما ديدار بنيادکار برابر الوحده را چندين بار آناليز کرديم و بازي اين تيم برابر الاتحاد را نيز ديديم. به نظرم نماينده ازبکستان از الوحده و الاتحاد ضعيفتر است و اگر بتوانيم سه امتياز اين ديدار را کسب کنيم، ميتوانيم تا رده دوم جدول صعود کنيم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]مياچ:_پرسپوليس_لياقت_صعو د_به_دور_بعدي_ليگ_قهرمانان_آ سيا_را_دارد_)
Perspolis_2011
04-04-2011, 17:07
هاشميان: براي صعود به دور دوم به پيروزي مقابل بنيادكار نياز داريم
وحيد هاشميان در مورد ديدار با بنيادکار در ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: بنيادکار تيم بسيار خوبي است و ازبکستانيها هميشه نشان دادند که سر سخت و قدرتمند هستند.
وي ادامه داد: چندين بار در جام ملتها سابقه بازي با ازبکستان و رويارويي با بازيکنان اين کشور را داشته ام. آنها در خانه خود بازي ميکنند و با استفاده از شرايط ميزباني براي پيروزي دست به هر کاري ميزنند.
مهاجم پرسپوليس تأکيد کرد: ما براي صعود به مرحله بعد به پيروزي در اين بازي نياز داريم و اميدوارم از اين فرصت به خوبي استفاده کنيم.
وي افزود: بازي در ليگ قهرمانان آسيا مقبال حريفان سخت است، اما براي صعود به دور دوم از هيچ تلاشي دريغ نميکنيم.
هاشميان در پاسخ به اين سئوال که کارشناسان گفته بودند، او در ديدار با استقلال عملکرد خوبي را نداشت، عنوان کرد: نميدانم کارشناسان چه صحنههايي را ديدند. من 3 هفته مصدوم بودم و ديدار با استقلال نخستين بازيام پس از مصدوميت بود و در آن مدتي هم که به ميدان رفتم به نظر خودم عملکرد خوبي داشتم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]هاشميان:_براي_صعود_به_دو _دوم_به_پيروزي_مقابل_بنيادك ار_نياز_داريم)
Perspolis_2011
05-04-2011, 11:04
پرسپوليس بدون برد مقابل ازبکها، چهارمين حضور در تاشکند
تیم پرسپولیس در حالی برای چهارمین بار در طول تاریخ خود مقابل تیمهای ازبک قرار می گیرد که در 3 بازی قبلی هیچگاه موفق به شکست تیمی از ازبکستان نشده است.
اولین بازی پرسپولیس با ازبک ها در جام باشگاههای 1997 بود که در بیروت با تیم نوف باخور به تساوی 1-1 رسید. در فصل 2003 لیگ قهرمانان پرسپولیس در تاشکند 1- صفر به پاختاکور باخت و در فصل 2009 لیگ قهرمانان نیز در تهران 1- صفر مغلوب بنیادکار شد.
اما پرسپولیس 3 بار در تاشکند به میدان رفته است که به جز شکست مقابل پاختاکور، تیمهای الطلبه عراق و نیسا ترکمنستان را شکست داده است و امروز برای چهارمین بار در شهر تاشکند به میدان می رود.
منبع ([Only registered and activated users can see links]پرسپوليس_بدون_برد_مقابل_ ازبکها،_چهارمين_حضور_در_تاش کند)
Perspolis_2011
05-04-2011, 15:56
تركيب پرسپوليس براي ديدار با بنيادكار اعلام شد
ترکيب تيم فوتبال پرسپوليس در ديدار با بنيادکار ازبکستان اعلام شد.کادرفني تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار امروز عصر برابر بنيادکار ازبکستان ترکيب تيم را به شرح زير اعلام کرد:
عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، حميد علي عسگر، عليرضا محمد، سامان آقازماني، محمد نوري، امير حسين فشنگچي، حسين بادامکي، هادي نوروزي و وحيد هاشميان
ديدار دو تيم از ساعت 17:30 امروز به وقت تهران در تاشکند آغاز ميشود.
منبع ([Only registered and activated users can see links]تركيب_پرسپوليس_براي_ديد ر_با_بنيادكار_اعلام_شد)
Amir Argentina
05-04-2011, 16:06
بنيادكار را شكست دهيم هواداران كمي با ما آشتي ميكنند!
بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس ايران بازي برابر بنيادكار ازبكستان را سخت توصيف كرد ولي پيروزي برابر اين تيم را دور از انتظار ندانست.
مجتبي زارعي درباره بازي فرداي سرخپوشان برابر بنيادكار ازبكستان اظهار كرد: فكر ميكنم بازي سختي پيش رو داريم ولي شرايط ما بسيار خوب است و بازيكنان با انگيزه بالا و آمادگي كامل منتظر بازي برابر بنيادكار هستند.
وي ادامه داد: ما توان پيروزي برابر بنيادكار را داريم و اگر فردا بازي خودمان را انجام دهيم، ديگر مهم نيست حريفمان در چه درجهاي از قدرت قرار دارد. ضمن اينكه اين تيم مثل سالهاي گذشتهاش قدرتمند نيست.
زارعي ادامه داد: پيروزي برابر بنيادكار باعث ميشود هواداران پرسپوليس كمي با ما آشتي كنند.
وي در پايان عنوان كرد: بازي در خارج از خانه بسيار سخت است ولي بايد منطقي بازي كنيم، من بازيكن سرعتي تيم هستم و اگر علي دايي به من اعتماد كند و من را به ميدان بفرستد، ميتوانم شايستگيهايم را ثابت كنم.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
Perspolis_2011
05-04-2011, 18:36
تداوم قعرنشيني شاگردان دايي با توقف برابر بنيادكار
ديدار دو تيم پرسپوليس و بنيادکار از ساعت 17:30 به وقت تهران در ورزشگاه جار و در حضور حدود 7 هزار تماشاگر آغاز شد و با تساوي بدون گل خاتمه يافت.
در نيمه دوم پرتاب اوت دستي از جمله تاکتيکهاي اصلي پرسپوليسي براي حمله به دروازه حريف بود که نتيجه نداد.
اين سومين ديدار دو تيم در مرحله گروهي مسابقات است.
تيم بنيادکار در دقيقه 67 به گل رسيد که کمک داور مسابقه اين گل را آفسايد اعلام کرد.
نواف شکرالله داور بحريني مسابقه به عليرضا محمد و حميد علي عسگر از پرسپوليس و جورجويچ از بنيادکار، کارت زرد نشان داد.
با اين تساوي پرسپوليس دو امتيازي شد و همچنان در رده چهارم و آخر جدول گروه سوم ليگ قهرمانان آسيا قرار دارد و بنياد کار نيز با دو امتياز تيم سوم جدول است.
ترکيب پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، حميد علي عسگر، عليرضا محمد، سامان آقازماني، محمد نوري، امير حسين فشنگچي( از دقيقه 75 مجتبي زارع)، حسين بادامکي، هادي نوروزي و وحيد هاشميان( از دقيقه 90 محمد منصوري)
سرمربي: علي دايي
منبع ([Only registered and activated users can see links]تداوم_قعرنشيني_شاگردان_ ايي_با_توقف_برابر_بنيادكار)
Amir Argentina
05-04-2011, 18:50
حيدري: مستحق برد بوديم
کاپيتان پرسپوليس گفت: در ديدار با بنياد کار مستحق پيروزي بوديم.
سپهر حيدري پس از تساوي بدون گل برابر بنياد کار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براي کسب 3 امتياز به ميدان آمديم تا دل هواداران را شاد کنيم. بازي خوبي انجام داديم و مستحق پيروزي بوديم.
وي ادامه داد: مساوي هم در خانه حريف خوب است. بنياد کار موقعيت خاصي براي گلزني نداشت.
منبع ([Only registered and activated users can see links]حيدري:_مستحق_برد_بوديم_)
Amir Argentina
05-04-2011, 21:33
كاشاني:تا زماني كه هستم به پرسپوليس خدمت ميكنم
حبيب کاشاني پس از تساوي بدون گل برابر بنيادکار عنوان کرد: از بازي راضي هستم. امروز عليرضا محمد و عليرضا حقيقي بعد از دو سه ماه براي پرسپوليس بازي کردند و بازي خوبي هم ارائه دادند. ما به برد نياز داشتيم اما گرفتن يک امتياز نيز در ازبکستان با ارزش بود. شايد همين يک امتياز باعث صعود پرسپوليس شود.
وي ادامه داد: بنيادکار تيم اول ازبکستان است و يک امتياز امروز شيرين بود. من نميدانم نتيجه بازي الاتحاد و الوحده چه شده، اما تصور ميکنم الاتحاد بتواند با دو گل الوحده را ببرد.
کاشاني تاکيد کرد: اميدوارم در 3 بازي برگشت جبران امتيازهاي از دست رفته شود و بتوانيم صعود کنيم تا دل هواداران شاد شود. فکر ميکنم دايي با بضاعتي که داشت، نتيجه خوبي گرفت زيرا مازيار زارع و غلامرضا رضايي غايب بودند. اين مساوي در پايان مرحله گروهي ميتواند به ما کمک کند.
کاشاني در ادامه در مورد شايعاتي مبني بر ديدار برخي افراد با علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت بدني براي احراز سرپرستي باشگاه پرسپوليس مطرح ميشود، گفت: متاسفانه اخباري به گوش ميرسد که نشاندهنده شيطنت برخي رسانهها است. هميشه گفتم تا زماني که در پرسپوليس هستم به اين تيم خدمت و با تمام وجودم براي پرسپوليس کار ميکنم.
کاشاني تاکيد کرد: خوشبختانه در تمام امور با سعيدلو هماهنگ هستم و مشکل خاصي در اين زمينه وجود ندارد و باز هم تاکيد ميکنم تا زماني که در پرسپوليس هستم بدون توجه به حاسيههاي هميشگي که در اطراف اين تيم وجود دارد با تمام توانم خدمت خواهم کرد.
وي در پايان يادآور شد: هيچ زمان به شايعات گوش نميدهم و از هواداران هم ميخواهم به چنين شايعاتي توجه نکنند
منبع ([Only registered and activated users can see links]كاشاني:تا_زماني_كه_هستم_ ه_پرسپوليس_خدمت_ميكنم)
Amir Argentina
06-04-2011, 17:47
حيدري: قصد بياحترامي به استقلاليها را نداشتم
سپهر حيدري درباره مصاحبهها و حواشي به وجود آمده پس از ديدار دربي عنوان کرد: هيچ وقت نميخواهم به مسئولان و هواداران استقلال بياحترامي کنم. پس از دربي مصاحبههايي انجام دادم و گفتم با احترام به کادر فني و هواداران آبيپوش، استقلال در دربي همانند بحرين وقت تلف ميکرد، اما برخيها از حرفهايم سوءبرداشت کردند.
وي ادامه داد: استقلال تيم بزرگي است و همواره به آنها احترام ميگذارم و قصد بياحترامي به اين تيم را نداشتم. اميدوارم آنها در ليگ قهرمانان شرايط خوبي داشته باشند و بتوانند موفق شوند.
حيدري درباره ديدار هفته آينده برابر ذوبآهن در ليگ برتر خاطرنشان کرد: بازي سختي است، اما ما براي گرفتن هر سه امتياز به ميدان ميرويم تا براي ديدارهاي آينده روحيه بهتري داشته باشيم و قدرتمندتر ظاهر شويم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]حيدري:_قصد_بياحترامي_ب _استقلاليها_را_نداشتم)
Amir Argentina
07-04-2011, 18:28
عليعسگر: سرنوشت صعود دست خودمان است
حميدرضا عليعسگر درباره تساوي پرسپوليس برابر بنيادكار تصريح كرد: بازي بسيار سختي داشتيم و بايد با كسب امتياز در اين ديدار به گونهاي عمل ميكرديم تا در بازيهاي آينده تكليف صعود دست خودمان باشد.
وي در مورد سرماخوردگي خود خاطرنشان كرد: هنگام ورود به ازبكستان دچار سرماخوردگي شدم، اما خدا را شكر ميكنم پس از استراحتهاي مطلق و تلاشهاي كادر پزشكي توانستم در تركيب اصلي حاضر شوم و هر چند كه صددرصد آماده نبودم، اما اميدوارم نمره مثبت گرفته باشم و پاسخ اعتماد دايي را داده باشم.
بازيكن پرسپوليس افزود: با اين تساوي به صعود اميدوار شديم و در ديدارهاي برگشت تكليف در دست خودمان است. با شكست حريفان در خانه ميتوانيم به مرحله بعدي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا راه يابيم.
عليعسگر درباره تغيير پستش در اين بازي گفت براي پرسپوليس تمام تلاش خود را انجام ميدهم و هر جا كه لازم باشد به اين تيم كمك ميكنم. دنبال حاشيه نيستم و در تمامي شرايط سعي ميكنم كه بهترين بازي خود را انجام دهم. در بازي با بنيادكار با وجود اينكه شرايط 90 دقيقه بازي را نداشتم، اما خوشبختانه توانستم بازي كنم و تمام توان خود را نيز به عرصه نمايش گذاشتم. اميدوارم كه دايي از عملكردم راضي باشد.
|گزارش تمرين امروز پرسپوليس|
اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از بازي با بنيادکار و بازگشت از ازبکستان از ساعت 11:10 صبح امروز در ورزشگاه شهيد درفشيفر برگزار شد.
در اين تمرين که همه بازيکنان حاضر بودند با دستور دايي بازيکنان اصلي به مدت 40 دقيقه ريکاوري کردند و سپس به استخر و سونا رفتند. بازيکنان ذخيره نيز زير نظر مياچ و عبدي بهادامه تمرين پرداختند.
* حدود 15 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند که دقايقي با علي دايي به گفتوگو پرداختند گفتوگوي يک جانباز 70 درصد با علي دايي درباره شرايط پرسپوليس در نوع خود بسيار جالب بود دايي از حسن نيت اين هوادار نسبت به تيم فوتبال پرسپوليس تقدير و تشکر کرد.
* پرسپوليسيها در تمرين امروز با پيراهنهاي جديد خود تمرين کردند رنگ اين پيراهن نارنجي و سفيد بود.
* فيلم بازي ذوب آهن در برابر نماينده قطر در ليگ قهرمانان آسيا که شب گذشته برگزار شد امروز به علي دايي و آناليزور پرسپوليس تحويل داده شد.
* ابراهيم شکوري گزارش آخرين وضعيت مصدوميتش را به دايي ارائه کرد.
* غلامرضا رضايي و حقيقي بيشتر از سايرين تمرين کردند.
* تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 13 به پايان رسيد و فردا بعدازظهر پيگيري خواهد شد اين تيم روز يکشنبه در اصفهان به مصاف ذوب آهن ميرود.
منبع ([Only registered and activated users can see links]درخواست_کيروش_براي_دريا ت_اطلاعات_باشگاهها_و_بازي ها)
alibother
08-04-2011, 12:54
در آستانه دیدار با ذوبآهن/
ادامه نارضایتی هواداران از پرسپولیس/ 95 درصد به شکست رای دادند،3 درصد برد!
[Only registered and activated users can see links]
هواداران تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه دیدار با ذوب آهن شانس پیروزی تیمشان در این بازی را 3 درصد میدانند!
هوادار سرخ: تیم فوتبال پرسپولیس که در هفته های اخیر نتایج ضعیف و دور از انتظاری کسب کرده است، در هفته سوم رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا به لطف اشتباه داور این دیدار در پذیرفتن گل صحیح تیم بنیادکار به تساوی رضایت داد تا همچنان امیدهایش برای صعود زنده بماند.
این تیم که در رقابتهای لیگ برتر نیز شانس کمی برای قهرمان شدن دارد و حتی گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را هم در خطر می بیند، روز یکشنبه در هفته بیست و نهم لیگ برتر باید به مصاف ذوب آهن تیم دوم جدول رده بندی برود. در آستانه این دیدار هواداران پرسپولیس که به نظر می رسد کاملا از نتایج این تیم ناراضی هستند در نظرسنجی سایت باشگاه شرکت کرده اند.
در این نظر سنجی که تا ظهر روز جمعه بیش از 12 هزار و 400 نفر در آن شرکت کرده بود، کمتر از دو درصد به تساوی رای داده اند، حدود 3 درصد به برد پرسپولیس رای داده اند و بیش از 95 درصد به شکست شاگردان علی دایی برابر ذوب آهن رای داده اند.
البته هواداران تیم فوتبال پرسپولیس قبل از دیدار برابر بنیادکار نیز در این نظرسنجی شرکت کرده بودند که بیش از 88 درصد آنها به شکست تیمشان رای دادند اما به لطف اشتباه کمک داور و داور این دیدار، نظر آنها اشتباه از آب درآمد و پرسپولیس برابر حریف ازبک به تساوی رضایت داد!
منبع (havadaresorkh.com)
Amir Argentina
10-04-2011, 18:14
بغض پرسپوليس با 3 گل تركيد
ديدار تيم هاي ذوب آهن و پرسپوليس از ساعت 16:45 در ورزشگاه فولا شهر اصفهان در حضور 10 هزار تماشاگر آغاز شد که اين مسابقه در نهايت با نتيجه 3 بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد.
در حالي که ذوب آهن بازي را بهتر آغاز کرده بود در دقيقه 9 پرسپوليس صاحب يک ضربه ايستگاهي شد که توپ مازيار زارع به تير دروازه برخورد کرد.
در ادامه اين شاگردان ابراهيم زاده بودند که در دقيقه 19 صاحب فرصتي مناسب شدند اما ضربه رجب زاده را عليرضا نورمحمدي مدافع پرسپوليس از روي خط دروازه بيرون کشيد.
پرسپوليس در دقيقه 5+45 توسط اميرحسين فشنگچي به گل دست يافت تا با برد يک بر صفر به رختکن برود.
درحالي که به نظر مي رسيد ذوب آهن براي جبران نتيجه پرسپوليس را وادار به دفاع کند اين شاگردان دايي بودند که توانستند با حفظ دروازه خودي به تعداد گل هاي خود بيفزايند.
در دقيقه 66 وحيد هاشميان توانست دومين گل سرخپوشان و اولين گل خود براي اين تيم را به ثمر رساند.
در دقيقه 70 نيز محمد نوري توانست گل سوم پرسپوليس را بزند.
پرسپوليس با اين پيروزي 47 امتيازي شد و به دليل تفاضل گل کمتر نسبت به تراکتورسازي در رده پنجم قرار گرفت.
ذوب آهن نيز با همان 53 امتياز تا قبل از مشخص شدن نتيجه بازي استقلال و تراکتورسازي در رده دوم باقي ماند.
پرسپوليس با اين پيروزي و با توجه به شکست سپاهان مقابل مس کرمان به نفع استقلال 52 امتيازي که در رده سوم جدول قرار دارد، کار کرد.
شاگردان دايي در ديدار رفت نيز موفق شده بودند با نتيجه 2 بر صفر ذوب آهن را شکست دهند.
قضاوت اين مسابقه بر عهده سعيد مظفري زاده بود. وي به خلعتبري، حسيني و حدادي فر از ذوب آهن و سامان آقازماني و محمد نوري از پرسپوليس کارت زرد داد.
بازيکنان ذوب آهن:
شهاب گردان، محمد حسيني، فرشيد طالبي، علي احمدي، شاهين خيري، حسين ماهيني، قاسم حدادي فر، مهدي رجب زاده، کاسترو( 58- محمد قاضي)، اسماعيل فرهادي(70- جلال رافخايي)، محمدرضا خلعتبري.
سرمربي: منصور ابراهيم زاده
بازيکنان پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، عليرضا محمد، حميد علي عسگر، سامان آقازماني، مازيار زارع، اميرحسين فشنگچي(85- محمد منصوري)، محمد نوري، هادي نوروزي (73- مجتبي زارع)، وحيد هاشميان( 66 - آرفي)
منبع ([Only registered and activated users can see links]بغض_پرسپوليس_با_3_گل_تركي د)
Amir Argentina
10-04-2011, 18:37
دايي: امروز به خاطر غرورمان بازي كرديم
علي دايي پس از پيروزي 3 بر صفر مقابل ذوب آهن اظهار داشت: با تلاشي که انجام داديم توانستيم در اواخر نيمه اول به گل برسيم. نيمه اول در يکي دو مورد فرصت گلزني از دست داديم و تيم حريف هم موقعيت گلزني داشت.
وي افزود: در نيمه دوم با حملات بدون برنامه ذوب آهن روبرو شديم و توانستيم فشار ذوب آهن را کنترل کنيم و بر بازي مسلط شويم. روي ضد حملاتي که قبلا کار کرده بوديم از موقعيتهاي خود استفاده کرديم و توانستيم به سه امتياز مهم دست پيدا کنيم.
دايي تصريح کرد: از خيلي وقت پيش خوب بازي کردن را شروع کرديم اما موفق به گلزني نميشديم. امروز حقمان بود که سه امتياز را بگيريم.
سرمربي پرسپوليس درباره اينکه ذوب آهن به دليل استرس براي قرار گرفتن دوباره به صدر جدول نتوانست بازي هميشگي خود را انجام دهد گفت: در اين باره نميتوانم اظهار نظر کنم. من فقط ميتوانم در مورد تيم خودم حرف بزنم اما به هر حال استرس بازگشت به سمت جدول فشار را بيشتر ميکند بخصوص که استقلال در يک قدمي ذوب آهن است و اين استرس را بيشتر ميکند. شايد به همين دليل امروز نتوانستند راحت کار کنند اما بيشتر از اينکه استرس مانع از بازي خوب ذوب آهن شود بازي خوب بچههاي پرسپوليس باعث اين پيروزي شد.
دايي در ادامه گفت: ما امروز به خاطر غرورمان بازي کرديم. من فکر ميکنم مقابل بنيادکار ازبکسان هم نتيجه خوبي گرفتيم اما در اين مدت به ناحق فشارهاي زيادي روي پرسپوليس بود. ما را با گروههاي ديگر مقايسه کردند در حالي که من از 5 بازي گذشته تيمم رضايت دارم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که آيا براي فصل بعد و ماندن در اين تيم تصميمگيري کرده يا خير عنوان کرد: من يک مربي حرفهاي هستم و تا پايان اين فصل با پرسپوليس قرارداد دارم. نميتوانم از حالا اعلام کنم براي فصل بعد ميمانم يا ميروم. تا زماني که با اين تيم قرارداد دارم با تمام وجود کار ميکنم. مديران پرسپوليس ميتوانند هر تصميمي بگيرند حتي ميتوانند بعد از اين پيروزي من را عوض کنند. من تابع تصميم آنها هستم برخلاف چيزهايي که گفته ميشود همکاري سالمي با باشگاه دارم و به کارم اعتقاد دارم.
دايي در ادامه اين نشست در مورد تيم ذوبآهن اظهار داشت: اين شکست چيزي از ارزشهاي ذوبآهن کم نميکند. آنها کادر با دانشي دارند. در فوتبال از اين اتفاقات زياد ميافتد. پرسپوليس هم در خانه خود 4 گل از صبا خورد. ما سعي ميکنيم اين روند خوب را ادامه دهيم. من به بچهها ايمان دارم و حتي مطمئنم به دور دوم ليگ قهرمانان آسيا هم صعود ميکنيم.
دايي در پايان در مورد اينکه براي پرسپوليس چه مقامي را در پايان فصل تصور ميکند گفت: ما تمام سعي خود را ميکنيم که جزء سه تيم اول باشيم. حتي يک قهرماني به هواداران هديه کنيم. در سال 89 نتايج خوبي نگرفتيم اما سعي ميکنيم در سال 90 نتايج خوبي بگيريم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]دايي:_امروز_به_خاطر_غرور ان_بازي_كرديم)
|حاشیه های مراسم افتتاح رسمی سایت ناصر حجازی |
HAMID BARCA
12-04-2011, 21:35
دایی: ایران خیلی امنتر از عربستان است؛ جوابشان را با برد میدهیم
علی دایی پس از تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران عنوان کرد: بعد از بازی مقابل ذوبآهن با مشکل مصدومیتهای زیاد بازیکنان روبهرو شدیم به همین دلیل به دنبال این بودیم که در این یکی دو روزه بیشتر به دنبال ریکاوری بازیکنان باشیم. انشاءالله تمرینات اصلی خودمان را از فردا آغاز خواهیم زد تا ۲ روز مانده به بازی مقابل استیلآذین با این روندی که در پیش داریم به ۳ امتیاز بازی برسیم.
وی در خصوص احتمال قهرمان پرسپولیس گفت: باید باور کنیم که روی کاغذ برای قهرمانی شانس داریم اما کار خیلی سختی است مگر اینکه اتفاقات نادری در فوتبال بیفتد و ما بتوانیم قهرمان بشویم. انشاءالله در ۵ بازی پیشرو حداکثر امتیازها را میگیریم تا به بالای جدول بیائیم.
دایی ادامه داد: به هیچ عنوان دل به این نمیبندیم که از طریق جام حذفی به فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا صعود کنیم. سعی خواهیم کرد از لیگ برتر برای سال آینده راهی لیگ قهرمانان شویم. البته در جام حذفی هم تمام سعی خودمان را خواهیم کرد تا قهرمان شویم.
وی در جواب سؤالی درباره بازیهای پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا در دور برگشت تاکید کرد: بازیهای سختی در پیش داریم. از ۳ بازی باقیمانده ۲ بازی خانه انجام میشود. ما ابتدا میزبان بنیادکار هستیم و سپس در تهران رو در روی الاتحاد عربستان قرار خواهیم گرفت. فکر کنم با حمایت همه جانبه هواداران واقعی خودمان این دو تیم را در تهران شکست خواهیم داد. ما هیچ چیزی را از دست ندادیم و میتوانیم جبران کنیم علیرغم اینکه میدانم نتایج بازیهای دور رفت ما در لیگ قهرمانان آسیا خوب نبود.
دایی خاطرنشان کرد: دلیل امیدواری من به صعود از گروه خودمان در لیگ قهرمانان آسیا این است که ۲ بازی سرنوشتساز در ایران انجام میشود.
وی در خصوص همکاریاش در فصل آینده با پرسپولیس گفت: شاید فردا من در پرسپولیس نباشم اما دایی همیشه در فوتبال هست. چندی دیگر قراردادم با پرسپولیس تمام میشود. بعد از آن شاید باشگاه من را نخواهد یا من نخواهم با باشگاه عقد قرارداد کنم.
این مربی افزود: خدا را شکر آنقدر تیم است که آدم بخواهد در آن کار کند که همین مورد باعث میشود من نگران نباشم. نه تنها در ایران در جاهای دیگر هم میتوانم راحت کار کنم. البته من قلبم همیشه با پرسپولیس است و شک نکنید برای موفقیت این تیم تا روزی که هستم از جان مایه میگذارم و اگر نباشم برای پرسپولیس دعا میکنم.
به گزارش پرس نیوز ([Only registered and activated users can see links])، دایی در ادامه در جواب این سؤال که چرا عربستانیها اعلام کردند قصد آمدن به ایران را ندارند، گفت: به نظر من ایران از خیلی کشورها امنتر است مخصوصا از کشور عربستان. اینها یک سری دعواهای سیاسی است که با ورزشکاران و ورزش ربطی ندارد. من فقط تیم خودم را آماده میکنم تا جواب آنها را با یک برد شیرین بدهیم.
دایی در خصوص انتخاب کیروش به عنوان سرمربی تیم ملی گفت: انتخاب کیروش را تبریک میگویم اما تائیدیه من درباره انتخاب آقای کیروش اصلا مهم نیست. ایشان مربی بزرگی است. به نظر من خیلی کم اتفاق افتاده که چنین مربی در رده فوتبال ملی ما بیاید و کار کند اما هر مربی احتیاج به امکانات و ابزارهای لازم دارد تا موفق شود.
وی اضافه کرد: همه باید به ایشان کمک کنیم. تمام امکانات حرفهای را باید در اختیار کیروش قرار دهیم. وظیفه ما مربیها هم این است که هر کس تیم ملی خودش را دوست دارد حمایت کند و انشاءالله بازیکنان خوبی را تحویل کیروش دهد تا ایشان با تیم ملی موفق شود. باید دست به دست هم دهیم و از کیروش حمایت کنیم تا انشاءالله موفق شود. باید قبول کنیم کیروش جزء بزرگترین مربیانی است که به ایران آمده است و باید بستر لازم را برای او آماده کنیم.
سرمربی پرسپولیس در خصوص عدم حضور هواداران در ورزشگاهها گفت: دلایل زیادی وجود دارد که هواداران به ورزشگاه نمیآیند. وقت نامناسب بازیها از جمله آنهاست. برخی اوقات بازیها در وسط هفته برگزار میشود. اضافه شدن قیمت بلیتهای ورزشگاه هم تاثیرگذار است. من در یک برنامه تلویزیونی چند روز پیش میدیدم که یک هوادار جوان پرسپولیس ۲ هزار تومان همراه خودش داشت تا وارد استادیوم شود اما بلیت گرانتر بود.
دایی گفت: این عوامل دست به دست هم میدهد تا دچار مشکل شویم. البته وضعیت اجتماعی و اقتصادی مردم و خیلی چیزهای دیگر در این مورد نیز دخیل است. حتی وضعیت نامناسب ورزشگاهها نیز این اجازه را نمیدهد تا هواداران بچههای خودشان را به ورزشگاهها بیاورند. این موارد یکی دو تا نیست که بخواهم نام ببرم اما فکر کنم مثل همیشه هواداران پرسپولیس به ما لطف داشتند و من مطمئن هستم در بازیهای آینده بیشتر ما را حمایت خواهند کرد.
دایی درباره اختلافش با حبیب کاشانی گفت: خدا را شکر از روز اول مسائل کاری من و کاشانی جدا بوده و مسائل تیمی جدا. اینها افکار و خبرهایی است که برخی از نشریات چاپ میکنند. مطمئناً و صددرصد در برخی از موارد اختلاف سلیقه وجود دارد اما من هرگونه مشکلم با کاشانی را تکذیب میکنم.
وی یادآور شد: همیشه گفتهام کاشانی از قبل از اینکه من به پرسپولیس بیایم دوست عزیز من بوده و بعد قسمت شد که در باشگاه پرسپولیس هم من با ایشان کار کنم. اینها مسائلی است که ساخته و پرداخته برخی از افراد است. اگر من با کاشانی مشکل دارم همین الان هم میتوانم بروم و هیچ کس هم نمیتواند جلوی من را بگیرد یا ایشان اگر با من مشکل داشته باشند میتوانند سریع من را کنار بگذارند. این یک مسئله طبیعی است و نمیدانم این شایعات از کجا میآید. من و کاشانی به هیچ عنوان اجازه نمیدهیم که به پرسپولیس لطمه وارد شود و مهمترین هدف ما هم همین است.
دایی در پایان درباره سوءتفاهماتی که درباره صحبتهایش در خصوص نظرسنجی دیدار پرسپولیس و ذوبآهن پیش آمده گفت: منظور مصاحبه روز گذشته من سایت باشگاه نبود بلکه برخی سایتها و وبلاگها بود که معلوم نیست بر چه اساسی اقدام به نظرسنجی کرده بودند.
MU Lover
13-04-2011, 23:41
براي ديدن ال كلاسيكو آناليزور پرسپوليس فردا راهي اسپانيا ميشود
آناليزور تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي ديدن بازي رئال مادريد و بارسلونا فردا راهي اسپانيا خواهد شد.
با توجه به اينکه آناليزور باشگاه پرسپوليس از چندي قبل قصد داشت با ثبتنامي که انجام داده بازي دو تيم رئال مادريد و بارسلونا را در اسپانيا از نزديک تماشا کند با توجه به هماهنگيهاي انجام شده بالاخره موفق شد تا مجوز حضور در اين کشور و ديدن اين بازي را بگيرد.
از همينرو آناليزور فوتبال پرسپوليس (عاليپور) صبح فردا براي ديدن بازي دو تيم رئال مادريد و بارسلوناي اسپانيا راهي اين کشور خواهد شد.
منبع ([Only registered and activated users can see links] D9%86_%D8%A7%D9%84_%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%8A% D9%83%D9%88_%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%B2%D 9%88%D8%B1_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9 %8A%D8%B3_%D9%81%D8%B1%D8%AF%D8%A7_%D8%B1%D8%A7%D9 %87%D9%8A_%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8% A7_%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF)
HAMID BARCA
19-04-2011, 13:45
اسامی محرومین پرسپولیس و استیل
منبع:روزنامه ایران ورزشی:دی
ضارب دایی تبرئه شد
بخشش وحید اسماعیلی در سکوت مطلق رخ داد.
وحید اسماعیلی لیدر باشگاه پرسپولیس که با عنوان اختصاری ضارب علی دایی شناخته میشود، دیروز از طرف کمیته انضباطی از اتهاماتش تبرئه شد.
هوادار سرخ: اسماعیلی که دو ماه پیش بعد از درگیری با علی دایی در حوالی باشگاه پرسپولیس به شدت خبرساز شد، بعد از ارائه توضیحات، مورد بخشش قرار گرفته است. ظاهرا قرار منع حضور در ورزشگاهها که برای وی در نظر گرفته شده بود نیز دیگر وجود خارجی نخواهد داشت.
Amir Argentina
27-04-2011, 19:26
چهار تغيير در تركيب اصلي پرسپوليس
البته با توجه به مصدومان و محرومان پرسپوليس از جمله غلامرضا رضايي ،جلال اکبري و عليرضا نورمحمدي ليست بيست نفره به سختي تکميل شد . دايي مجبور شد نام روح الله سيف اللهي مهاجم جوان خود را در اين ليست قرار بدهد و به هتل المپيک ببرد.
همچنين مهدي شيري هم بعد از دو بازي سکو نشيني به اردوي تيم خود راه يافت.جالب اينکه محمد نوري و مجتبي زارع که از مصدوميت رنج مي برند هم به اردو رفتند تا شايد در آخرين دقايق مانده به مسابقه شرايط لازم براي حضور در بازي را پيدا کنند. پيش بيني مي شود چنانچه اين دو بازيکن شرايط حضور در ميدان را پيدا کنند مهدي شيري و روح الله سيف اللهي خط خورده هاي ليست نهايي باشند.
چهار تغيير در ترکيب اصلي پرسپوليس
هر چند شاگردان دايي در ديدار با نفت تهران بهترين پيروزي فصل پرسپوليس را رقم زدند اما پيش بيني مي شود ترکيب 11 نفره اين تيم در بازي با مس کرمان دچار تغييراتي عمده شود.با بازگشت سپهر حيدري به قلب خط دفاع احتمالا او در کنار مجتبي شيري قرار خواهد گرفت چرا که نورمحمدي کماکان محروم است و شانس بازي شيري نسبت به سکوبرت بيشتر به نظر مي رسد.
همچنين با مصدوميت جلال اکبري و آمادگي نسبي شکوري اين بازيکن در جناح چپ خط دفاع به کار گرفته خواهد شد.بازي فوق العاده علي عسگري در گوش راست هم احتمالا دايي را مجاب خواهد کرد از اين بازيکن 21 ساله در همين پست ودر فاز تهاجمي بهره گيرد نه در دفاع چپ.اما چنانچه نوري به بازي با مس نرسد بادامکي آماده جاي او را در مرکز خط سه نفره خواهد گرفت و در اين صورت تياگو به عنوان هافبک دفاعي بازي خواهد کرد.در گوش چپ هم شانس بازي فشنگچي نسبت به منصوري پر رنگ تر به نظر مي رسد هرچند در اين پست ابهام بيشتري وجود دارد.
با توجه به بازي مفيد هادي نوروزي در راس خط حمله و گلزني اين بازيکن به احتمال فراوان بازهم او در اين پست بازي خواهد کرد.همچنين به نظر مي رسد عليرضا محمد بازهم بايد روي نيمکت بنشيند چرا که دايي جناح راست خط دفاع را به يک هافبک دفاعي جوان يعني سامان آقازماني سپرده است.
بدين ترتيب ترکيب اصلي پرسپوليس مقابل مس نسبت به بازي قبلي اش حداقل 4 تغيير و جابجايي خواهد داشت .
ترکيب 11 نفره سرخ ها مقابل مس احتمالا به عبارت زير است:حقيقي،حيدري،مجتبي شيري،شکوري ،آقازماني،مازيار زارع ،تياگو،علي عسگري،بادامکي،فشنگچي،نورو زي.
منبع ([Only registered and activated users can see links]چهار_تغيير_در_تركيب_اصلي _پرسپوليس_)
labkhande_ejbari20
27-04-2011, 20:41
مذاکره کاشانی با باقری برای لیگ یازدهم ([Only registered and activated users can see links])
کریم باقری کاپیتان سابق پرسپولیس که چند روز پیش به دیدار سرپرست باشگاه رفته بود، خواستار تسویه حساب مالی شد و حبیب کاشانی هم قول مساعد داد تا بزودی این مساله حل و فصل شود.
اما کاشانی در این جلسه از باقری درخواست کرد تا دوباره به میادین بازگردد و در لیگ یازدهم برای پرسپولیس به میدان برود.
قرار است مذاکرات کاشانی و باقری روزهای آینده ادامه پیدا کند.
ArtesheSorkh
27-04-2011, 20:47
وكيل مدافع باشگاه پرسپوليس از تاييد حكم تعليق فعاليت روزنامه «خبر ورزشي» به مدت 4 ماه خبر داد.
مصطفي شكري در گفتوگو با خبرنگاران با تشريح اين پرونده اظهار كرد: باشگاه پرسپوليس به دليل انتشار مطالبي حول محور نشر اكاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي از روزنامه خبر ورزشي و سايت خبر آنلاين طرح شكايت كرد و پرونده در دادگاه كيفري استان تهران مورد رسيدگي قرار گرفت.
وي افزود: مديرمسئول «خبر ورزشي» و «خبر آنلاين» در مقابل هيات قضايي شعبه 76 و هيات منصفه مطبوعات به بيان دفاعيات خود پرداخت و در نهايت دادگاه متهم را به پنج ماه حبس محكوم كرد كه اين حكم به دليل در نظر گرفتن سوابق متهم، به 4 ماه تعليق فعاليت روزنامه خبر ورزشي و سايت خبر آنلاين تبديل شد.
وكيل باشگاه پرسپوليس يادآور شد: پس از اعتراض مديرمسئول روزنامه خبر ورزشي به حكم صادره، پرونده در ديوان عالي كشور مطرح و مورد رسيدگي قرار گرفت و در نهايت راي دادگاه بدوي تاييد شد.
وي با ابراز تاسف از اين امر گفت: موضع ما اين نيست كه به دليل تخلف فرد يا افرادي كل يك نشريه تعليق شود؛ بلكه اميدواريم همكاران رسانهاي با رعايت رسالت اصلي خود مبني بر اطلاعرساني دقيق بتوانند حقوق افراد و مخاطبان را رعايت كنند.
شكري در پايان ابراز اميدواري كرد كه اين نوع مجازاتها سبب تغيير رويه برخي رسانهها در توجه به رسالت اصلي خود شود.
lkfu ([Only registered and activated users can see links])
red bavaria
06-05-2011, 10:43
پرسپوليس همچنان ركورددار است
تيم فوتبال "تيان جين تدا" با بيش از 26 هزار تماشاگر رکورد بهترين بازديد را در هفته پنجم ليگ قهرمانان آسيا از آن خود کرد.
در روز پنجم از بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا تعداد تماشاگران به مرز يک ميليون نفر نزديک شد.
تا اينجا حدود 823 هزار 846 نفر 80 بازي گذشته ليگ قهرمانان آسيا را ديدند که به طور ميانگين ده هزار و 298 نفر از هر مسابقه ديدن کردند. اما در بازيهاي هفته پنجم تيم تيانجين تدا از چين با 26 هزار تماشاگر در بازي خود مقابل جهجو يونايتد رکورد بيشترين تعداد تماشاگر را از آن خود کرد.
در اين بازي تيم چيني با سه گل مهمان خود را شکست داد تا بتوانند با اين نتيجه به مرحله بعد صعود کنند.
اما تماشاگران تيم پرسپوليس در بازي تيمشان در مقاب الاتحاد عربستان با حضور 25 هزار نفري رتبه دوم اين هفته را از آن خود کردند. اگرچه آنها نتوانستند ظرفيت کامل ورزشگاه بزرگ و 100 هزار نفر آزادي را پر کنند. با وجود پيروزي 3 بر 2 پرسپوليس مقابل تيم عربستاني سرخپوشان ايران به دليل پيروزي بنيادکار ازبکستان از صعود به مرحله بعد بازماندند.
در نهايت تيم کرهاي افث سئول در بازي مقابل العين امارات 23 هزار نفر را به ورزشگاه کشاند و با پيروزي 3 بر صفر مقابل اين تيم به مرحله يک هشتم نهايي صعود کرد با اين حال رکورد بيشترين تماشاگر در يک بازي در بازيهاي اين فصل همچنان به تيم پرسپوليس تعلق دارد که در بازي با بنيادکار در تهران بيش از 31 هزار نفر به ورزشگاه آزادي آمدند.
منبع ([Only registered and activated users can see links] 8%B3_%D9%87%D9%85%DA%86%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%B1%D 9%83%D9%88%D8%B1%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B1_%D8%A7%D8 %B3%D8%AA)
11-05-2011, 14:30
خودزني «پرسپوليس» با تيتر الخلاص
([Only registered and activated users can see links])
سايت گل- صبح امروز دو روزنامه منتسب به باشگاه پرسپوليس برخورد دوگانهاي را در قبال شكست اين تيم در امارات داشتند. روزنامه پيروزي براي تلطيف شكست دو بر صفر قرمزها از اين تيتر استفاده كرده است: «پرسپوليس زورش را براي سپاهان گذاشت.»
اما در نقطه مقابل، روزنامه «پرسپوليس» كه توسط سرپرست موقت باشگاه اداره ميشود امروز صفحه اولش را با تيتر معنادار «الخلاص» بسته است. با اين تيتر مسائلي كه در گذشته بين اين روزنامه و علي دايي رخ داده بود وسعت بيشتري پيدا ميكند. در اين ميان، سوالي كه پيش ميآيد اين است كه از نظر اين روزنامه با اين شكست كار چه كسي را بايد خلاص شده فرض كرد!!!؟
ArtesheSorkh
11-05-2011, 16:01
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که روزی از توانایی تیمش برای فتح سه جام خبر میداد و عنوان کرد در هر پست سه بازیکن همطراز دارد، امروز اعلام کرده پتانسیل سرخپوشان در حد همین نتایجی است که کسب کردهاند!
علی دایی که در دوران فوتبال خود یکی از پرافتخارترین مردان فوتبال ایران بود و در دوره مربیگری نیز به دو عنوان قهرمانی با سایپا و پرسپولیس دست پیدا کرد، فصل دهم لیگ برتر را با ناکامی بزرگی به پایان می برد.
دایی که هدایت پرسپولیس را در فصل دهم برعهده داشت در شرایطی از اواسط لیگ نهم به جای زلاتکو کرانچار روی نیمکت سرخپوشان نشست که پس از برکناری از تیم ملی، بدون تیم بود و حبیب کاشانی که به گفته خودش رفاقت دیرینه ای با دایی دارد او را به پرسپولیس آورد.
در حالی که هنوز هم کاشانی و دایی در مصاحبه هایشان عنوان می کنند هیچ اختلافی بین آنها وجود ندارد اما در هفته های گذشته اختلاف نظر آنها به خاطر جذب بازیکنان برای لیگ دهم به سوژه بسیاری از رسانه های ورزشی تبدیل شد.
این اختلافات در شرایطی مطرح شد که نگاهی به اظهارات علی دایی در طول لیگ دهم نشان می دهد که تناقض های زیادی در مورد گفته های او وجود داشته است که تاحدودی حق را به حبیب کاشانی می دهد.
تحمل 13 باخت در یک فصل (که احتمال دارد تعداد آنها افزایش هم پیدا کند)، شکست در بازی رفت و برگشت به استقلال. شکست در پنج بازی پی در پی. تحمل چهار باخت در ورزشگاه آزادی، ناکامی در دستیابی به عنوان قهرمانی لیگ برتر و دست آخر وداع زودهنگام با مسابقات لیگ قهرمانان آسیا.
این اتفاقات در شرایطی رخ داده که احتمال قهرمان نشدن پرسپولیس در جام حذفی نیز وجود دارد. این در حالی است که علی دایی در مصاحبه های قبلی اش عنوان کرده بود می خواهد تیمی ببندد که مدعی قهرمانی در سه جام باشد. نگاهی به اظهارات سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تناقض گفته های او از سال گذشته تاکنون را مشخص می کند:
پس از قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی- 4 خردادماه 1389:
علی دایی: "تمام سعی من این است که تیم را برای سه جام آماده کنم. تیمی با پتانسیل پرسپولیس می تواند در سه جام موفق باشد و در آسیا هم بدرخشد".
نشست خبری باشگاه پرسپولیس - 2 مردادماه 1389:
دایی: "پرسپولیس را به گونهای آماده کردیم که در هر سه جام مدعی بوده و حرفی برای گفتن داشته باشد. در هر پست سه بازیکن خوب داریم و می توانیم حتی در غیاب بازیکنان اصلی از نفرات دیگر استفاده کنیم".
یکی از موارد اختلاف دایی و کاشانی به خاطر بسته شدن تیم توسط دایی بود که وی معتقد بود بازیکنانی را که خواسته است باشگاه جذب نکرده و البته کاشانی این موضوع را رد کرد.
نشست خبری باشگاه پرسپولیس - 2 مردادماه 1389:
علی دایی: "80 درصد از بازیکنانی که من می خواستم به عضویت تیم پرسپولیس درآمدند. تیم پرسپولیس را در فصل نقل و انتقالات خودم بستم و بهانهای برای ناکامیهای احتمالی نخواهم داشت. اینکه نتوانستیم برخی از بازیکنانی که می خواستیم را جذب کنیم نباید بهانهای برای شکست باشد. امسال پرسپولیس دیگر را شاهد خواهید بود و با این تیم حرفهای زیادی برای گفتن خواهیم داشت!"
گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس - 12 شهریور 1389
علی دایی: " تیم ما پتانسیل بالایی دارد و اطمینان دارم که میتوانیم تا پایان لیگ صدرنشین جدول باشیم. ما پیش از شروع فصل اردوهای خوب و تمرینات فشردهای را پشت سر گذاشتیم. در طول لیگ هم تمرینات منظم و سختی را داشته و داریم. شرایط امسال برای پرسپولیس شرایط خوبی است و من فکر میکنم با پتانسیلهای موجود در این باشگاه، صدرنشینی و قهرمانی در لیگ، دور از انتظار نیست."
نشست خبری باشگاه پرسپولیس - 24 شهریور 1389
علی دایی با گذشت نیمی از نیم فصل اول از مسابقات لیگ برتر هم از قهرمانی تیمش می گفت: از قبل با نحوه مدیریت آقای کاشانی آشنا بودم و میدانستم به تیمی می آیم که لایق قهرمانی است و دیدید سال گذشته با مدیریت خوب ایشان قهرمان جام حذفی شدیم و اعتقاد دارم امسال میتوانیم در لیگ برتر و جام حذفی قهرمان شویم.
سرمربی پرسپولیس که مدعی است، تیم با نظر او بسته نشده در همان نشست خبری گفت: "بازیکنان جدید با توجه به نیازهای پرسپولیس جذب شدهاند، هرچند در ابتدای فصل درباره همین بازیکنان هم از ما انتقاد میشد!"
دایی برای اولین بار در پایان دیدار پرسپولیس - پاس همدان لب به انتقاد از بازیکنانش گشود و گفت: "ما موقعیت زیاد بدست می آوریم اما از آنها استفاده نمی کنیم. من هم که نمی توانم لخت شوم و به زمین بروم".
نشست خبری باشگاه پرسپولیس -12 آبان 1389
سرمربی پرسپولیس با اینکه تیمش خوب نتیجه نمی گرفت، بازهم از قهرمانی سرخپوشان می گفت: "از روزی که کار را با جدیت آغاز کردم به فکر قهرمانی بودم. امسال هدفمان قهرمانی در لیگ و جام حذفی است و تمام سعیمان را به کار میگیریم که به این دو هدف بزرگ دست یابیم".
پس از شکست برابر تراکتورسازی - 18 آذر 1389
علی دایی در روزهای ناکامی پرسپولیس هم از قهرمانی و موفقیت می گفت. سرمربی سرخپوشان پس از شکست برابر تراکتورسازی در نشست خبری گفت: "در پرسپولیس میمانم، این تیم را درست میکنم و قطعا روزی میروم که تیمم را قهرمان کرده باشم".
پس از تساوی برابر راه آهن - 24 بهمن 1389
دایی که معتقد بود، تیم خوبی بسته است در تاریخ 24 بهمن ماه 1389 و پس از دیدار با راه آهن شهرری به بازیکنان تاخت و لب به انتقاد گشود: "من در شرایط فعلی نمی توانم به بازیکنان بغل پا زدن یاد بدهم و فقط باید با همین شرایط بسازیم".
او که در تاریخ 2 دیماه 1389 و پس از دیدار مقابل سایپا از تولد پرسپولیسی جدید خبر داده بود، پس از تساوی با شهرداری تبریز در تاریخ 20 اسفندماه 1389 گفت: "من ناچارم با همین شرایط و همین بضاعت ادامه دهم. من واقعا مدیون بازیکنانم هستم چرا که بیش از حد توان خود بازی میکنند". این حرفهای دایی است که مدعی شده بود، پرسپولیس در هر پست سه بازیکن همطراز دارد!
پس از شکست برابر استقلال - 10 فروردین 90
اوج اظهارنظرهای علی دایی پس از بازی با استقلال در تاریخ 10 فروردین ماه 1390 بود که گفت: "با وجود همه انتقاداتی که می شود باید بگویم که پرسپولیس را من نبستهام! در ابتدای فصل ما شش جای خالی داشتیم که من بازیکنانی را وارد فهرست تیم کردم الان هم می بیند که بهترین عملکرد را داشتهاند و جزو بهترین بازیکنان پرسپولیس بودهاند. سایر بازیکنان قرارداد دو یا سه ساله با باشگاه داشتند و من نمی توانستم کاری انجام دهم".
این اظهارنظر علی دایی است که در تاریخ 2 مردادماه 1389 گفته بود: "تیم پرسپولیس را در فصل نقل و انتقالات خودم بستم و بهانهای برای ناکامیهای احتمالی نخواهم داشت".
نشست خبری قبل از بازی با مس کرمان - 3 اردیبهشت 1390
علی دایی که حالا تیمش به بن بست رسیده متفاوت از گذشته حرف می زند: « طی چند سال گذشته تیم پرسپولیس فقط یک بار آن هم در سال 86 قهرمان شده. قبل و بعد این سال پرسپولیس چه نتایجی کسب کرده؟ این تیم که بهترین مربی جهان به قول شما دنیزلی را داشته با این مربی چه نتایجی را گرفته است؟ ما چه نفراتی داریم و چه نتایجی گرفتهایم. شما مقایسه کنید همین تیم پرسپولیس را با تیمی که در سال 86 قهرمان شد و بازیکنانی که آن تیم داشت.
دایی که در تاریخ 2 مرداد 89 مدعی شده بود 80 درصد از نفراتی که مدنظر داشته جذب را کرده است، در نشست خبری 3 اردیبهشت ماه حرفهایی تازه زد: "من در ابتدای فصل یکسری بازیکن می خواستم که نتوانستیم جذب کنیم در نیم فصل هم نفرات مورد نظرم را هم نتوانستیم بگیریم. می خواهید اسامی آنها را بگویم الان موقعش نیست که بگویم اما مهرههایی که ما می خواستیم با قیمتهای بیشتر به دیگر باشگاهها رفتند".
حالاکه فصل 90 - 89 به روزهای پایانی خود نزدیک می شود، دایی متوجه شده تیمش ضعف دارد، خوب بسته نشده، گلزن ندارد و...
big master
14-05-2011, 20:39
علی دایی: امیدوارم احساس من غلط باشد، اما عدهای در باشگاه نمیخواهند من موفق باشم
محمودخان قسم خورد که هرگز چنین چیزی را نشنیده اما معاون باشگاه اصرار داشت که خبر را به خوردبین داده در حالی که خود من بودم و میتوانستند دیروز به من خبر بدهند
ماجرای محرومیت رضا نورمحمد مدافع پرسپولیس از بازی مقابل سپاهان، علی دایی را به شدت عصبانی کرد و کار را به جایی رساند که سرمربی پرسپولیس در پایان تمرین، در گفتوگو با خبرنگار گل، به شدت از مدیران پرسپولیس انتقاد کرد.
این در حالی بود که تصور اولیه همه انتقاد علی دایی از مسوولان کمیته انضباطی بود. اما دایی حرفهای دیگری زد.
به گزارش گل، دایی گفت: «امروز همه دستیارانم قبل از تمرین شاهد مکالمه من با آقای رسایی بودند. ایشان قبل از تمرین خبر محرومیت نورمحمد را به من دادند و وقتی من سوال کردم که چرا اینقدر دیر خبر را به من میدهید، جواب دادند دیروز با محمود خوردبین در این زمینه هماهنگ کرده بودیم. سپس من به خوردبین زنگ زدم و او گفت؛ اصلا در جریان نبوده...»
دایی با ذکر این نکته که خوردبین امروز گرفتار کاری بوده و به سر تمرین نیامده، ادامه داد: «محمودخان قسم خورد که هرگز چنین چیزی را نشنیده اما معاون باشگاه اصرار داشت که خبر را به خوردبین داده در حالی که خود من بودم و میتوانستند دیروز به من خبر بدهند تا تمرین ما طبق نفراتی که برای بازی با سپاهان داریم، انجام بشود.»
دایی در قسمت دیگری از حرفهایش گفت: «من امروز با تمام وجود احساس کردم عدهای در باشگاه هستند که دوست ندارند من موفق بشوم و تیم نتیجه بگیرد.
البته امیدوارم این احساس من غلط باشد.من از شما ميپرسم شما جاي من باشيد چه كاري انجام ميدهيد؟ من بايد اكنون از جيبم دفاع وسط پيدا كنم! اصلا شما جاي من بوديد چه مطلبي ميگفتيد؟
توجه كنيد من چند مصدوم و محروم همانطور كه قبلا هم گفتم روي دست خود دارم، اما هيچكس در مورد رضا نور محمدي به من اطلاعي نداد.
پيش از باز با الوحده با رضا نور محمدي كار ميكنم و در پست دفاع وسط او را براي بازي با سپاهان آماده مي كنم و در واقع تركيب دفاعيام را در بازي قبل از سپاهان ارنج ميكنم، اما دقيقه 90 به من ميگويند نور محمدي نميتواند بازي كند. ساير مدافعان تيم من از جمله سكوبرت مقابل سپاهان غايب است، آيا در اين شرايط از من چه انتظاري داريد؟ اما باز هم ميگويم با تمام تلاش خودم به اصفهان ميرويم تا انشاء الله دست پر به تهران برگرديم.»
جنگ بین علی دایی و حبیب کاشانی کاملا علنی شده و مشخص است که این دو به سرعت از هم جدا خواهند شد. مشخص نیست که آیا کاشانی تا پایان لیگ صبر میکند یا اگر فردا نتیجه بدی در بازی پرسپولیس مقابل سپاهان رقم بخورد، آنوقت دست به کار میشود. در حال حاضر علی دایی دوباره اعلام کرده در پایان لیگ علیه ماجراهای باشگاه افشاگری خواهد کرد که این جمله مستقیما متوجه حبیب کاشانی است.
Perspolis_2011
17-05-2011, 13:54
بازيكنان پرسپوليس به باشگاه دعوت شدند
بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر فردا به باشگاه دعوت شدند.
باتوجه به اتفاقات اخير در باشگاه پرسپوليس مسئولان اين باشگاه بازيکنان تيم را براي برگزاري جلسهاي به باشگاه فراخواندند. اين در حالي است که تا کنون کادر فني پرسپوليس به اين جلسه دعوت نشدند.
يکي از اعضاي کادر فني پرسپوليس اين خبر را تأييد کرد و گفت: ما از اين جلسه اطلاع داريم اما تا کنون هيچ کدام از اعضا کادر فني به اين جلسه دعوت نشدهاند.
منبع ([Only registered and activated users can see links]بازيكنان_پرسپوليس_به_با گاه_دعوت_شدند_)
Amir Argentina
18-05-2011, 13:12
علي دايي به ديدار سعيدلو رفت
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس امروز نشستي با رئيس سازمان تربيت بدني برگزار کرد.علي دايي امروز جلسهاي حدود دو ساعته با علي سعيدلو در محل سازمان تربيت بدني برگزار کرد. از مفاد جلسه خبري منتشر نشده اما با توجه به اتفاقات روزهاي اخير ميتوان گفت که محور صحبتها در اين باره بوده است. سعيدلو رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس است.
در هنگام خروج سرمربي پرسپوليس از سازمان تربيت بدني، دايي و سعيدلو با زبان آذري دقايقي با يکديگر صحبت کردند.
دايي روز گذشته نيز جلسهاي نيمه تمام با حبيب کاشاني در باشگاه پرسپوليس برگزار کرد. سرمربي پرسپوليس با مسئولان اين باشگاه اختلافهاي عميقي دارد.
منبع ([Only registered and activated users can see links]علي_دايي_به_ديدار_سعيدلو _رفت)
Perspolis_2011
18-05-2011, 13:29
باقري: هنوز جوابي براي حضور در هيات مديره پرسپوليس ندادهام
کريم باقري در خصوص ديدارش با علي سعيدلو عنوان کرد: با توجه به دستوري که داده بودند به سازمان تربيت بدني رفتم و دقايقي با سعيدلو در مورد مسائل مختلف صحبت کردم. لازم نيست الان بگويم در جلسه چه اتفاقي افتاد اما اين ديدار خوب بود و من هميشه با سعيدلو ديدار ميکنم.
وي در جواب اين سؤال که آيا به عنوان هيات مديره پرسپوليس انتخاب شدهايد گفت: خير، هنوز خبري نيست. صحبتهايي در اين زمينه داشتهايم اما هنوز جوابي ندادهام. شما از طريق سازمان و يا باشگاه پيگيري کنيد که اگر قرار است خبري باشد اعلام کنند.
باقري در جواب سؤالي در خصوص شرايط پرسپوليس تصريح کرد: سعي ميکنم بازيهاي اين تيم را دنبال نکنم. فعلا درباره شرايط پرسپوليس حرفي نميزنم و همه چيز بماند براي بعد که اگر قسمت شد حرفهايم را ميزنم اما اميدوارم اين تيم بتواند در جام حذفي به مقام خوبي برسد تا دل هواداران پرسپوليس را شاد کند اگر چه کار سختي است.
کاپيتان پيشين پرسپوليس در پايان در مورد حواشي پيش آمده در اين باشگاه گفت: در مورد اين موضوع حرفي نميزنم چون که به من مربوط نميشود.
منبع ([Only registered and activated users can see links]باقري:_هنوز_جوابي_براي_ح ور_در_هيات_مديره_پرسپوليس_ن داده ام_)
Perspolis_2011
19-05-2011, 13:29
كاشاني دوباره به ديدار سعيدلو رفت
حبيب کاشاني با علي سعيدلو - رييس سازمان تربيت بدني - ديدار و گفتوگو کرد.به دنبال اتفاقات اخير باشگاه پرسپوليس، عصر امروز (چهارشنبه) حبيب کاشاني سرپرست اين باشگاه براي دومين بار طي دو روز گذشته در دفتر علي سعيدلو - رييس سازمان تربيتبدني - حاضر شد و در رابطه با مسائل و مشکلات به وجود آمده با وي گفتوگو کرد.
در رابطه با اتفاقات به وجود آمده در باشگاه پرسپوليس و اختلاف دايي با کاشاني، سرمربي سرخپوشان شب گذشته با رييس سازمان تربيتبدني ديدار کرد و کاشاني نيز دوشنبه شب با سعيدلو ديدار کرده بود.
منبع ([Only registered and activated users can see links]كاشاني_دوباره_به_ديدار_س عيدلو_رفت_)
red bavaria
19-05-2011, 13:36
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
در تمرين امروز سرخپوشان، سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس حاضر نشد درباره جلسه بازيکنان و کاشاني صحبت کند.
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس پس از جلسهاي که امروز بازيکنان با حبيب کاشاني در محل باشگاه داشتند از ساعت 17:30 در ورزشگاه درفشيفر دنبال شد.
در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس پس از گوش دادن به صحبتهاي دايي بدنهاي خود را گرم کرده و سپس به پاسکاري در حال حرکت، پرتاب و کنترل توپ، آقا وسط و بازي فوتبال در قالب دو تيم سفيد و قرمز پرداختند. در اين بازي دوستانه تيم اصلي پرسپوليس با لباس قرمز و تيم ذخيرهها با لباس سفيد بودند.
در پايان تيم اصلي موفق شد با نتيجه 6 بر يک تيم ذخيرهها را شکست دهد.
گلهاي تيم قرمز را آرفي 2 گل، علي عسگر 2 گل و حسين بادامکي و هادي نوروزي به ثمر رساندند و گل تيم سفيد را مهدي شيري وارد دروازه حريف کرد.
* در تمرين امروز سپهر حيدري، جلال اکبري، غلامرضا رضايي و سکوبرت غايب بودند.
* امير حسين فشنگچي و محمد نوري به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين کردند.
* دروازهبان ها زير نظر يحيوي تمرينات ويژهاي را انجام دادند.
* 70 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند. آنها ابتدا به تشويق علي دايي پرداختند و در خصوص جلسه امروز که در غياب دايي برگزار شد به بحث و تبادل نظر با يکديگر پرداختند.
* علي دايي در تمرين امروز بيشتر نظارهگر و مشغول خواندن روزنامه بود. مياچ بيشتر زمان تمرين را برعهده گرفته بود.
* دايي همچنين دقايقي با مولايي مربي بدنساز پرسپوليس به گفتوگو پرداخت.
* محمود خوردبين از خبرنگاران خواست تا درباره جلسه امروز از او سؤالي نپرسند.
* در پايان تمرين هواداران با يک بنر بزرگ که تصوير دايي روي آن بود، از سرمربي تيم پرسپوليس حمايت کردند.
منبع ([Only registered and activated users can see links] D8%B1%D9%8A%D9%86_%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2_% D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3)
Amir Argentina
19-05-2011, 13:41
زرينه:3 بازيكن پرسپوليس بازي مقابل پيكان را از دست دادند
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس از غيبت 3 بازيکن در ديدار مقابل پيکان خبر داد.دکتر فريد زرينه اظهار داشت: با وجود تلاشهايي که انجام داديم محمد نوري، فشنگچي و سکوبرت به دليل مصدوميتهايي که داشتند نميتوانند در بازي روز جمعه مقابل پيکان به ميدان بروند و به آنها استراحت دادهايم.
وي در خصوص تياگو نيز گفت: اين بازيکن امروز تمرين کرد و فردا تست نهايي خواهد شد و پس از آن نظر قطعي خودمان را درباره او اعلام ميکنيم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]زرينه:3_بازيكن_پرسپوليس_ ازي_مقابل_پيكان_را_از_دست_د دند_)
red bavaria
20-05-2011, 08:36
دايي: اگر نامحرم هستم چرا اخراجم نميكنيد؟
سرمربي پرسپوليس با اشاره به جلسه سرپرست اين باشگاه با بازيکنان گفت: اگر من نامحرم هستم چرا اخراجم نميکنيد.
علي دايي روز گذشته (پنجشنبه) در نشست خبري پيش از ديدار برابر پيکان با اشاره به شرايط جدول ردهبندي عنوان کرد: با وضعيتي که وجود دارد ميتوانيم در صورت کسب پيروزي رتبه چهارمي خود را تثبيت کنيم. البته مسابقه سختي پيش رو داريم چرا که پيکان براي فرار از سقوط ميجنگد و ما نيز به دنبال قرار گرفتن در رده چهارم هستيم.
وي ادامه داد: پيکان براي اينکه در ليگ برتر بماند انتحاري بازي خواهد کرد اما ما هم بعد از بازي با سپاهان تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتهايم و ميخواهيم از حيثيتمان دفاع کنيم.
دايي با بيان اينکه در طول اين فصل در خيلي از مسابقات مصدومان و محرومان زيادي داشته تصريح کرد: در بازي برابر پيکان نيز 6- 7 بازيکن خود را به همين دلايل در اختيار نخواهيم داشت با اين حال به فکر 3 امتياز هستم.
سرمربي پرسپوليس در ادامه به اختلاف خود با مسئولان باشگاه اشاره کرد و گفت: من هر چه که بوده در روزهاي گذشته شفاف گفتهام، من حقيقت را گفتهام ولي متأسفانه روزنامه منتسب به باشگاه من را محکوم کرد و مطالبي را نوشت که من ثابت ميکنم درست نيست.
دايي يادآور شد: در پرسپوليس آن آرامشي را که بايد داشته باشم نداشتم. در اين فصل حرفهاي زيادي را شنيدهام با اين حال آنها را تحمل کردم و چيزي نگفتم چرا که معتقدم ما يک خانواده هستيم و مسايلمان بايد درون خانواده حل شود.
وي با بيان اينکه تا روزي که کار ميکنم يک دروغ از من نخواهيد شنيد، اظهار داشت: بعد از بازي با سپاهان به خاطر برخي مسائل، مواردي را مطرح کردم و خيلي شفاف همه چيز را گفتم، مطمئن باشيد از من دروغ نخواهيد شنيد.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به محروميت رضا نورمحمدي تأکيد کرد: کميته انضباطي 19 ارديبهشت نامهاي را به باشگاه ارسال کرد که در آن قيد شده بود نورمحمدي نميتواند پرسپوليس را در ديدار با سپاهان همراهي کند اما يک روز مانده به بازي سپاهان من از ارسال اين نامه باخبر شدم پس وظيفه باشگاه چيست و چرا نبايد جلوتر به من اطلاع دهد؟ باشگاه چرا يک روز قبل به من اطلاع ميدهد که نورمحمدي نميتواند بازي کند؟
دايي ادامه داد: من اين سؤال را از مسئولان پرسيدم که در جواب گفتند ما در ابوظبي بوديم، سؤال من اين است چطور ميشود همه يک باشگاه در ابوظبي باشند. اگر من زودتر مطلع ميشدم نورمحمدي را در بازي با الوحده به ميدان نميفرستادم. متأسفانه در جلسه رسيدگي به اتفاقات ديدار پرسپوليس و استيل آذين هيچ نمايندهاي از سوي باشگاه حضور نداشت و بازيکن ما خودش زير صورتجلسه را امضا کرد.
وي گفت: آقايان اطلاعات کافي ندارند و در روزنامه منتسب به باشگاه مطالبي را چاپ ميکنند که درست نيست. در تاريخ 5 ارديبهشت نامهاي از سوي باشگاه پرسپوليس به کميته انضباطي ارسال شد که در آن نامه به محروميت همه بازيکنان از جمله نورمحمدي اعتراض شده بود. در اين نامه به محروميت رحمان احمدي هم اعتراض کرده بودند، خيلي خندهدار است، ما 4 ارديبهشت در ورزشکاه آزادي با نصر تهران بازي کرديم و در همان روز محروميت احمدي تمام شده بود اما باشگاه يک روز بعد از اين موضوع درخواست بخشش احمدي را کرده بود.
سرمربي سابق تيم ملي ايران با تأکيد بر اينکه هر حرفي که ميزنم سند و مدرک آن موجود است عنوان کرد: نورمحمدي خودش دنبال واخواهي و تغيير رأي کميته انضباطي بود. من در اين راه از وکيل خودم هم کمک گرفتم.
دايي تأکيد کرد: شب بازي با سپاهان به من گفتند نورمحمدي را ندارم و اين در حالي بود که به جز او مدافعان ديگري هم مصدوم بودند. وقتي زنگ زدم تا درباره دير ارسال شدن نامه باخبر شوم دروغهايي شنيدم، من به آقاي رسايي گفتم چرا نگفتي نورمحمدي محروم است که او گفت ديروز به آقاي خردبين گفته بودم من هم گفتم شما بايد به من ميگفتيد چون من مسئول فني تيم هستم.
وي درباره اين صحبتش که يک خبرنگار را روزمرد و خبرنگار پرسپوليس معرفي کرده بود، خاطر نشان کرد: من آنقدر جرأت و شهامت دارم که اشتباهم را تصحيح و بابت آن عذرخواهي کنم. من بعد از مسابقه با سپاهان گفتم يک خبرنگار آمده بود که روزمرد پرسپوليس بود و مزد خوش خدمتياش را هم گرفت ولي بعد متوجه شدم که آن خبرنگار مربوط به روزنامه پرسپوليس نبود. آن خبرنگار در روزنامه ايران ورزشي فعاليت ميکند.
اين مربي درباره اينکه گفته بود بيژن فلاني با بازيکنان پرسپوليس تماس گرفته تأکيد کرد: من حرف حق را زدم مگر حسين کعبي روز چهارشنبه در يکي از روزنامهها مصاحبه نکرد و گفت براي حضور در پرسپوليس با او تماس گرفته شده است. مطمئن باشيد که من سند دارم و همه بازيکناني که بيژن فلاني براي سال آينده با آنها تماس برقرار کرده حاضر هستند که شهادت دهند.
دايي يادآور شد: تا امروز سکوت کرده بودم اما ترجيح ميدهم و ديگر لازم نميبينم که سکوت کنم. من به کميته انضباطي فدراسيون دعوت شدم اما اين موضوع را در برنامه شبکه اول سيما و از زبان آقاي شريفي شنيدم. باشگاه نامهاي در اين باره به من نداد و چيزي نگفت. متأسفانه آنها در روزنامه منتسب باشگاه مطالبي را نوشتند که اگر تاريخ آنها را با هم مقايسه کنيد خندهتان ميگيرد. اگر ميخواهند کسي را محکوم کنند يک فرد باسواد را بياورند.
به گزارش فارس، دايي درباره جلسه کميته فني اظهار داشت: در اين جلسه آقاي کاشاني به من تهمت زدند، مطمئن باشيد بعد از اينکه قراردادم تمام شد اين موضوع را پيگيري ميکنم و آقاي کاشاني بايد تهمتي را که به من زده ثابت کند.
وي به اظهارنظر ديگري از کاشاني اشاره و خاطر نشان کرد: سرپرست باشگاه گفته در اين فصل من قول قهرماني دادم ، من کجا قول قهرماني دادم من فقط گفتم سعي ميکنيم که قهرمان شويم. هنوز هم ميگويم تلاش ميکنيم در جام حذفي به عنوان قهرماني دست يابيم شما اسم اين کار را قول دادن ميگذاريد.
دايي در ادامه نشست خبري به قراردادش اشاره کرد و گفت: قرارداد من 250 ميليون تومان است و تمديد آن را به قهرماني در جام حذفي و کسب سهميه آسيا منوط کردهام، من گفتم اگر قهرمان نشوم ميروم و اين حق را براي باشگاه قائل شدم که در اين صورت به دنبال گزينه خودشان بروند.
وي تأکيد کرد: تا امروز فکر ميکردم باشگاه مثل خانواده است و حريم خانواده بايد رعايت شود اما حرمتها حفظ نشد آنها ميتوانند هر کسي را که ميخواهند به عنوان مربي بياورند اما حرف من اين است که حرف و عملشان يکي باشد. من چسبيده به پرسپوليس نيستم و دنبال اين هم نيستم که براي خوشايند يکي، يکي ديگر را خراب کنم.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به جلسه روز چهارشنبه حبيب کاشاني با بازيکنان اين تيم گفت: در اين باره خيلي صحبت دارم، من ميگويم اگر قرار بود در اين جلسه درباره تيم صحبت شود چرا کادر فني دعوت نشد. شما کجاي دنيا سراغ داريد که مسئولان باشگاه جلسه بگذارند و فقط بازيکنان را دعوت کنند من اصلا اين موضوع را نميپذيرم، اگر اينگونه است پس سرپرست موقت باشگاه بعد از بازي با پيکان بيايد و به جاي من صحبت کند. اگر من نامحرم هستم چرا اخراجم نميکنيدو اگر محرم هستم چرا به اين جلسه دعوتم نکرديد.
دايي اضافه کرد: در اين جلسه کاشاني به بازيکنان گفته عکسالعمل نشان ندهيد ببخشيد مگر بازيکنان تا حالا در حمايت از من يا باشگاه عکسالعملي نشان دادهاند، چرا مثل من رک و پوشت کنده حرفتان را نميزنيد، اگر مسئله فني باشد شما از من ميپرسيد نه از بازيکن پس چرا کادر فني در جلسه روز چهارشنبه دعوت نشد؟ چرا از باشگاه به سرپرست تيممان زنگ زدند و گفتند ساعت 13 بازيکنان به باشگاه بيايند پس اگر جرأت داريد بگوييد دايي سرمربي پرسپوليس نيست.
وي يادآور شد: ميدانيد چرا در بازي با ذوب آهن و سپاهان هيچ يک از مسئولان باشگاه در اصفهان حضور نداشتند، من به شما ميگويم چون آنها احساس خطر ميکردند که ما بازي را ميبازيم، چرا در بازي با تيمهاي اول و دوم جدول هيچکس همراهمان نبود.
سرمربي پرسپوليس درباره اين صحبت کاشاني که "80 درصد خواستههاي دايي را تأمين کرده " اظهار داشت: من دو فهرست داشتم و باشگاه 80 درصد از ليست دوم من را جذب کرد. از خط دروازه تا نوک حمله بازيکن ميخواستم که مسئولان باشگاه نتوانستند آنها را جذب کنند. من از شما ميپرسم محمدرضا خلعتبري، سيد جلال حسيني، هادي عقيلي، مهدي رحمتي، ميلاد زنيدپور، کريم انصاريفرد الان کجا بازي ميکنند، اينها امروز در پرسپوليس هستند؟ عمادرضا در نيم فصل دوم به پرسپوليس آمد.
وي گفت: بهتر است با مردم رو راست باشيم، من دانشگاه شريف درس خواندهام و رياضي هم ميدانم و در رشته مهندسي تحصيل کردهام، نميدانم مسئولان باشگاه چگونه 80 درصد را محاسبه کردهاند. من فقط ميگويم با مردم رک و رو راست باشيد. مردم من را دايي کردهاند و زندگي من را ميدانند چون زندگيام در معرض ديد است.
به گزارش فارس، دايي در بخش ديگري از صحبتهايش به موضوع ليدرها پرداخت و گفت: مگر نه اين است که ليدر بايد تابع باشگاه باشد پس چطور همين ليدر ميتواند در يک مسابقه بيانيه بخواند. من فيلم اين موضوع را دارم و فيلم آن موجود است.چطور اينها عليه من شعار دادند و از ديگران حمايت کردند. اين موارد از کجا نشأت ميگيرد.من نميدانم کدام يک را باور کنم، شعارهايي که در يک مسابقه عليه من ميدهند و يا بيانيههايي که در بازي با نفت به نفع من ميخوانند.
وي درباره اينکه مسئولان باشگاه پرسپوليس ميگويند سکوت کردهايم تا تيم دچار تنش نشود و آرامش داشته باشد، گفت: شما حرف نزديد اما اطرافيانتان حرفهايتان را زدند.
اين مربي گفت: خيلي جالب است که بعد از بازي با سپاهان باجناق آقاي کاشاني که سردبير روزنامه باشگاه هم هست به من زنگ زد و بيآنکه با من سلام و احوالپرسي کند گفت اگر تا به امروز جوابتان را ندادهايم به خاطر اين است که احترامتان حفظ شود، من ميگويم اين آقا به من گفت تو مرده بودي و آقاي کاشاني تو را زنده کرد من هم جوابش را دادم و گفتم مگر کاشاني عيسي مسيح است که من را زنده کند، اصلا اين آقا چرا بايد به من زنگ بزند.
وي با اشاره به دوران پس از برکنارياش از سرمربيگري تيم ملي تأکيد کرد: من از مس، صبا، راهآهن، استيل آذين و سپاهان پيشنهاد داشتم، شما برويد و از مسئولان اين باشگاهها بپرسيد اما من گفتم ميخواهم استراحت کنم و در کنار خانوادهام باشم.
دايي به حضورش در پرسپوليس اشاره کرد و اظهار داشت: در روزهاي محرم به خاطر رفيقم که البته فکر ميکردم رفيقم است به پرسپوليس آمدم تا به اين تيم کمک کنم، من هيچ چيز نيستم و خداوند لطف کرده که امروز علي دايي شدم ولي خيليها که دوست داشتند با من عکس يادگاري بگيرند چيزهايي ميگويند که تأسفبرانگيز است.
اين مربي گفت: از کساني که زير و رو ميکشند بدم ميآيد. دوست دارم با کسي کار کنم که رو راست باشد. بعد از قراردادم با پرسپوليس اگر در اين تيم بمانم و يا به تيم ديگري بروم همه خواستههايم را مکتوب مينويسم که بعدا نگويند اين چيز را گفت و آن چيز را نگفت.
دايي در پاسخ به اين سؤال که آيا براي او اساماس آمده که در آن نوشته شده در بازي روز جمعه با پيکان از دايي حمايت شود اظهار داشت: ساعت 12:30 شب چهارشنبه اين اساماس براي من آمد اما من از هواداران ميخواهم فقط پرسپوليس را تشويق کنند من براي ده هزارمين بار ميگويم که مديون مردم هستم. مديون هواداراني که هميشه از من حمايت ميکردند. در زندگي ورزشيام فراز و نشيبهاي زيادي داشتهام و گاهي اوقات سرنوشتم به مو رسيده اما قطع نشده است.
مهاجم سابق تيم ملي در مورد تهديد مجتبي شريفي رئيس پيشين کميته انضباطي و يکي از خبرنگاران صدا و سيما عنوان کرد: ديگر زمان قلدري تمام شده است بعد از اتفاقي که آن ليدر در باشگاه به وجود آورد من گفتم چرا باشگاه بايد مأمن کساني باشد که عربدهکشي ميکنند، همه جاي من را ميدانند و مغازههايم را ميشناسند و ميدانند که سر تمرين هستم اگر فردي ميخواهد با من حرفي بزند و چيزي بگويد ميتواند به آنجا بيايد. چرا ليدر بايد داخل باشگاه داد و بيداد کند. در اخبار 20:30 هم بعضي مسائل طرح شده و خبرنگار برنامه تهديد شده است چرا نهادهاي نظارتي اين مسائل را پيگيري نميکنند. البته تا امروز هيچ کسي جرأت نکرده است که من را تهديد کند.
دايي در ادامه انتقاداتش از مسئولان باشگاه پرسپوليس گفت: اگر کسي بد است چرا به عيادتش ميرويد و از عکاس روزنامهتان ميخواهيد عکسش را بگيرد و اگر اين شخص بد است چرا هنگامي که من از او تعريف ميکنم ناراحت ميشويد. مردم قضاوت کنند که من راست ميگويم يا مسئولان باشگاه پرسپوليس. متأسفانه کاشاني يکي به نعل ميزند يکي به ميخ. او به بازيکنان گفته که جبهه نگيريد مگر بازيکنان جبهه گرفته بودند. مگر ميشود کادر فني در نشست مربوط به تيم حاضر نباشد اين کار مثل آن است که من يک ساعت با بازيکنان جلسه داشته باشم و درباره مسائل غير فني حرف بزنم.
وي با بيان اينکه آدمي نيستم که بگويم امضايي که پايين آن مهر باشگاه خورده جعلي است، تصريح کرد: دلم از تهمت آقاي کاشاني به درد آمده و او بايد ادعايش را ثابت کند، اين موضوع را به سعيدلو هم گفتم.
اين را بدانيد که در آينده چيزهاي ديگري را هم ميگويم و آنها را ثابت ميکنم. من نيازي به آمار تيم ندارم چرا که خودم در متن آمار هستم، آمار را کساني ميخواهند که به بازيکنان و مربيان زنگ ميزنند.
وي با بيان اينکه سياست مسئولان باشگاه پرسپوليس يک بام و دو هوا است، يادآور شد: آنها در جمع بازيکنان ميگويند از دايي حمايت ميکنيم اما در روزنامه باشگاه من را ميکوبند. بازيکنان به خوبي رفتار آنها را متوجه ميشوند و ميدانند چه کسي راست ميگويد. چطور در بين بچهها از من حمايت ميکنند ولي در روزنامه باشگاه من را ميکوبند. اين نشان ميدهد که حرف و عملشان با هم فرق ميکند. مگر روزنامه براي آقاي کاشاني نيست. او ميگويد از من حمايت ميکند اما در روزنامهاش من را ميکوبد.
به گزارش فارس، دايي با اشاره به ليدرها تأکيد کرد: اينکه بدانيم چنين اساماسهايي را چه کساني ارسال ميکنند کار راحتي است همانطوري که پيش از اين ليدرهايي که با اساماسهاي خود سايت و خبرگزاري راه انداخته بودند را پيدا کرديم. آنها با خط دزدي براي افراد مختلف اساماس ميفرستادند الان عصر ارتباطات است و خيلي راحت ميتوان کساني که اساماس ميفرستند را پيدا کرد.
دايي ادامه داد: گفتند من از اردبيل تماشاگر آوردهام، من اردبيلي هستم و افتخار ميکنم که غيرت در آن حرف اول را ميزند. امام حسيني بودند مردم اين شهر را همه ميدانند، مطمئن باشيد اگر روزي بگويم اردبيليها به آزادي بيايند ديگر جاي سوزن انداختن در ورزشگاه نخواهد بود.
وي گفت: من خيلي جاها از حق و حقوق بازيکنان دفاع کردم، با شريفي و ديگران دهان به دهان شدم و روي خط آمدم مگر اينها وظيفه من است، من دلم به حال پرسپوليس و بازيکنان ميسوخت و در حالي که اينها وظيفه من نبود آنها را انجام ميدادم چون با بازيکنان رفيق هستم و هر کاري که از دستم بربيايد انجام ميدهم.
دايي تصريح کرد: از خيلي از مسايلي که رخ داده خندهام ميگيرد، در روزنامهشان حرفهاي من را سانسور ميکنند بعد ميگويند نميخواهيم مسايل را رسانهاي کنيم. هر موقع دوست داشته باشند با هم رو در رو حرف ميزنيم همه مردم هم آن را ببينند. طوري حرف ميزنند که ميشود هزار برداشت از آن کرد. آقاي کاشاني شما خيلي قشنگ صحبت ميکنيد و من نميتوانم مثل شما حرف بزنم. با اين حال باهوشتر از اين هستم که شما و امثال شما بتوانيد من را گول بزنيد. من زير و رو نميکشم.
منبع ([Only registered and activated users can see links] _%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%85_%D9%87%D8%B3 %D8%AA%D9%85_%DA%86%D8%B1%D8%A7_%D8%A7%D8%AE%D8%B1 %D8%A7%D8%AC%D9%85_%D9%86%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D9% 83%D9%86%D9%8A%D8%AF%D8%9F)
Perspolis_2011
20-05-2011, 14:36
كميته فني پرسپوليس فردا برگزار ميشود
نشست کميته فني باشگاه پرسپوليس فردا در محل اين باشگاه برگزار ميشود.
نشست کميته فني باشگاه پرسپوليس فردا(شنبه) ساعت 14 پس از اتمام ديدارهاي اين تيم در فصل جاري ليگ برتر باشگاههاي ايران، در محل باشگاه برگزار ميشود تا آخرين تصميمگيريها براي ادامه فعاليتهاي پرسپوليس گرفته شود.
کاشاني، خوردبين، دايي، عبدي و رسايي عضو اين کميته هستند.
منبع ([Only registered and activated users can see links]كميته_فني_پرسپوليس_فردا_ برگزار_مي شود)
Amir Argentina
20-05-2011, 14:59
پس از بازي با پيكان پرسپوليسيها 48 ساعت استراحت ميكنند
با تصميم علي دايي بازيکنان پرسپوليس پس از بازي با پيکان 48 ساعت استراحت خواهند کرد.
علي دايي، سرمربي فوتبال پرسپوليس شب گذشته برنامهاي را تا قبل از ديدار با سپاهان که قرار است 8 خرداد برگزار شود، به بازيکنان داد.
از همين رو بازيکنان پرسپوليس پس از بازي با پيکان به مدت 48 ساعت استراحت خواهند کرد و از روز دوشنبه تمرينات خود را پيگيري مي کنند.
گفتني است پرسپوليس تهران در روز هشتم خرداد در ديداري حساس در ورزشگاه آزادي به مصاف سپاهان اصفهان خواهند رفت.
منبع ([Only registered and activated users can see links]پس_از_بازي_با_پيكان_پرسپ ليسيها_48_ساعت_استراحت_مي كنند)
Amir Argentina
20-05-2011, 15:42
علي دايي:درصورت قهرمان نشدن درجام حذفي ازپرسپوليس ميروم
به گزارش خبرنگار ايرنا، ''''علي دايي'''' روز پنج شنبه در نشستي خبري پيش از بازي دو تيم پرسپوليس و پيکان در چارچوب ليگ برتر فوتبال ايران با اشاره به قرارداد 250 ميليوني خود براي هدايت پرسپوليس به مدت 12 ماه افزود: براساس يکي از بند هاي قرارداد، در صورتي که پرسپوليس در جام حذفي قهرمان شود قرارداد سرمربي تمديد خواهد شد.
دايي اضافه کرد: اطمينان دارم پرسپوليس در اين جام قهرمان مي شود و به اين دليل، در ابتداي فصل چنين قراردادي را امضا کردم.
وي با انتقاد از ''''حبيب کاشاني'''' سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: او توان آن را ندارد که مرا برکنار کند چرا که در غير اينصورت، تاکنون فرد ديگري جاي مرا در پرسپوليس گرفته بود.
دايي با بيان اينکه گفتار و رفتارش تفاوتي با هم ندارد، اظهار داشت: سرپرست باشگاه مي تواند هر فردي را به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب کند تا بلافاصله از اين تيم جدا شوم.
وي افزود: گاهي اتفاقاتي ميان مسوولان و بازيکنان تيم مي افتد که من به عنوان سرمربي از آن بي خبر هستم حال آنکه در هيچ جاي دنيا چنين نيست.
دايي گفت: تاکنون از حقوق بازيکنانم در برابر تصميمات نادرست مسوولان باشگاه دفاع کرده ام و حتي بارها با آنان به همين دليل درگير شده ام.
سرمربي تيم پرسپوليس اضافه کرد: در هيچ جاي دنيا، مسوولان باشگاه بدون اطلاع سرمربي با بازيکنان جلسه نمي گذارند و اگر چنين نيست حبيب کاشاني سرپرست باشگاه بجاي سرمربي نيز مي تواند در کنفرانس خبري حاضر شود.
دايي در واکنش به توصيه کاشاني به بازيکنان پرسپوليس که در برابر دايي جبهه نگيرند، گفت: با بازيکنانم مشکلي ندارم چرا که دو طرف وظايف خود را مي دانيم و شاگردانم فهم و درک بالايي دارند.
وي درباره اقدامات ليدرهاي تيم پرسپوليس عليه خودش در ورزشگاه ها گفت: مدارک و اسنادي دارم که نشان مي دهد اين شعارها، اعلاميه ها و بيانيه ها به چه منظور داده مي شود.
دايي گفت: همه مي دانند که ليدر بايد تابع باشگاه باشد؛ بنابراين چگونه است که مسوولان تيم پرسپوليس پس از برگزاري جلسات متعدد با ليدرها نمي توانند جلوي رفتار و حرکات آنان را در استاديوم بگيرند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه کاشاني نمي خواهد به طور مستقيم با او درگير شود، اظهار داشت: سرپرست روزنامه پرسپوليس که يکي از اقوام کاشاني است در گفت وگوي تلفني مدعي شده که سرپرست باشگاه مرا دوباره در فوتبال ايران احيا کرده است.
دايي اضافه کرد: در پاسخ به او گفتم در شرايطي به پرسپوليس آمدم که از چند تيم ديگر پيشنهاد داشتم ؛ از طرفي سرپرست باشگاه پرسپوليس بارها اعلام کرد که با تمام توان از من حمايت مي کند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تصريح کرد: آن زمان گمان مي کردم که با آمدن به پرسپوليس به کانون خانواده خود باز خواهم گشت.
دايي که دو روز پيش با ''''علي سعيدلو'''' معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني در خصوص وقايع اخير باشگاهش نشستي داشت، در اين باره گفت: اتهاماتي از سوي مسوولان باشگاه به من زده شده بود که بايد آقاي سعيدلو در جريان واقعيات قرار مي گرفت.
وي اظهار داشت: کاشاني بايد اتهامات زده شده را اثبات کند چرا که من اهل عقب نشيني نيستم و تا روشن شدن واقعيات، موضوع را پيگيري خواهم کرد.
سرمربي تيم پرسپوليس در ادامه با بيان اينکه پيامک هاي هدفمندي در راستاي تخريب روحيه بازيکنان پرسپوليس به دست آنان رسيده است، گفت: از مجامع نظارتي خواسته ام که اين مساله را پيگيري کنند تا مشخص شود چه کساني دوست ندارند پرسپوليس نتيجه بگيرد.
دايي درباره اظهار نظر کاشاني مبني بر اينکه 80 درصد بازيکنان مد نظر سرمربي پرسپوليس را در آغاز فصل جذب باشگاه کرده است، افزود: به هيچ وجه اينگونه نبوده است.
سرمربي پرسپوليس گفت: سرپرست باشگاه نتوانسته است بازيکنان مد نظر مرا در فهرست اوليه جذب کند، بنابراين در آن زمان فهرست ديگري به او داده شد که شايد به اين گفته کاشاني نزديک باشد.
دايي با نام بردن تز هادي عقيلي، سيد مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، محمد رضا خلعتبري و کريم انصاري فرد چند تن از ملي پوشان کشورمان گفت: آنها بازيکنان مد نظرم در نيم فصل اول بودند که هيچکدام به پرسپوليس نيامدند.
وي درباره آخرين بازي هفته 34 ليگ برتر فوتبال ايران در برابر تيم پيکان قزوين نيز گفت: به تمام تيم هاي انتهاي جدول قول مي دهيم که با تمام توان در بازي فردا حاضر شويم.
سرمربي تيم پرسپوليس گفت: ما براي تثبيت جايگاه چهارمي خود در جدول رده بندي به هر سه امتياز ديدار فردا نياز داريم، بنابراين بايد باهوش و خوش فکر عمل کنيم تا در اين مسابقه پيروز شويم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]علي_دايي:درصورت_قهرمان_ن شدن_درجام_حذفي_ازپرسپوليس_م يروم_)
KAMANGIR
20-05-2011, 16:11
با خواندن مطالب این لینک ، به دایی افتخار کنید ...
red bavaria
20-05-2011, 20:04
دايي: از اينكه پرسپوليس را انتخاب كردم ناراحت نيستم
سرمربي پرسپوليس گفت: از اينکه پرسپوليس را انتخاب کردم ناراحت نيستم.
علي دايي پس از برتري 5 بر يک مقابل پيکان قزوين در نشست خبري اظهار داشت: بازي خوبي به نمايش گذاشتيم. در همان نيمه اول هم ميتوانستيم کار را تمام کنيم اما يک اشتباه در خط دفاع باعث شد در اين نيمه مساوي شويم. در نيمه دوم آمديم تا پيروز شويم و ليگ را با برتري به پايان ببريم. بازيکنان، با غيرت و شرافت بازي کردند. به آنها گفته بودم سرنوشت خيلي از تيمها به بازي امروز بستگي دارد و مردانه بازي کنيم که خدا را شکر مردانه هم بازي کردند و توانستيم با يک پيروزي پرگل ليگ را تمام کنيم.
وي ادامه داد: اين برد را به هواداران واقعي پرسپوليس تبريک ميگويم، آنهايي که دلشان با اين تيم است و عاشق پرسپوليس هستند و به بازيکناني که زحمت کشيدند.
دايي در مورد اينکه تصور برتري 5 بر يک را در اين مسابقه داشت، گفت: با توجه به شرايط تيم و بازيکنان مصدوم و محروم، براي جبران شکست دور رفت به ميدان آمديم. ما در قزوين 3 بر صفر به اين تيم باخته بوديم و امروز خوشحالم که به جاي برد 4 بر يک با نتيجه 5 بر يک پيروز شديم و از امروز تمام تلاشمان موفقيت در جام حذفي است و با تمام قدرت به مصاف سپاهان خواهيم رفت.
سرمربي پرسپوليس در مورد تشويق شدن از سوي هواداران گفت: نظر خاصي در اين مورد ندارم. خود را مديون اين مردم ميدانم. آنها همواره ياور تيم بودند و من خود را مديون اين مردم ميدانم. افتخار ميکنم که خدا به من توفيق خدمت به اين مردم را داده و تنها آرزويم خدمت و خدمتگذاري به مردم است. انشاءالله بتوانم لياقت محبت و تشويقهاي مردم را داشته باشم.
دايي در مورد اينکه امروز هم پرسپوليس بازيکنان زيادي را در اختيار نداشت، گفت: مدتهاست به اين مسئله عادت داريم. بازيکنان ما در مواقع حساس و حياتي نشان دادند که مرد روزهاي سخت هستند و خدا را شکر ميکنيم که يک تيم هستيم. اين تيم متکي به فرد خاصي نيست و همواره يک تيم کامل هستيم و بازيکنانش در روزهاي سخت تواناييهايشان را به خوبي نشان دادند.
سرمربي پرسپوليس در مورد کيفيت ليگ دهم اظهار داشت: ليگ در اين فصل نسبت به سالهاي گذشته بسيار بهتر بود و حساسيت مسابقات بسيار بالا بود و مسابقات و بازيها نزديک به هم برگزار شد. سپاهان هفته قبل قهرمانياش مشخص شد و تيمهاي سقوط کننده امروز مشخص شدند. اين نشان از کيفيت فني بالاي مسابقات ليگ دارد. ليگ امسال با برنامهتر از فصول گذشته برگزار شد.
وي ادامه داد: سپاهان لياقت قهرماني در ليگ را داشت و امکانات خوبي هم در اختيار داشت. پرسپوليس هم به دليل بدشانسي يا ضعفهاي خود من و همچنين مسائل ديگر نتوانست به مقامي بهتر از چهارمي برسد. با اين حال تلاش ميکنيم در جام حذفي، سپاهان را با حضور هواداران در ورزشگاه آزادي شکست دهيم. ما ميخواهيم در جام حذفي قهرمان شويم و دست بردار هم نيستيم.
دايي در مورد اينکه پيشنهاد سپاهان را براي مربيگري قبول نکرده پشيمان نيست، گفت: به هيچ عنوان پشيمان نيستم. بعد از ماجراي تيم ملي مديران زيادي به من پيشنهاد کردند که همگي آنها مديران و آدمهاي بزرگي بودند. من از اينکه پرسپوليس را انتخاب کردم ناراحت نيستم و تک تک سلولهاي بدنم عاشق پرسپوليس هستند و اين هواداران را دوست دارم و ميخواهم به آنها خدمت کنم.
وي در مورد اينکه فصل آينده در پرسپوليس خواهد ماند يانه، گفت: لطفا از اين سوالات جانبي نپرسيد. تمام تمرکزم بر روي سپاهان است و ميخواهم با موفقيت پاسخگوي مردم باشم. من به موفقيت در جام حذفي فکر ميکنم.
منبع ([Only registered and activated users can see links] 7%D9%8A%D9%86%D9%83%D9%87_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE %D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3_%D8%B1%D8%A7_%D8%A7%D9%86 %D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8_%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%85_ %D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA_%D9%86%D9%8A% D8%B3%D8%AA%D9%85_)
حاشيه ديدار پرسپوليس و پيكان
طرفداران تيم فوتبال پيکان قزوين سرمربي پرسپوليس را به شدت تشويق کردند.
تيم فوتبال پيکان که در خطر سقوط به دسته اول قرار دارد امروز حدود 500 تماشاگر به ورزشگاه آزادي آورده است. آنها در جايگاه منتسب به استقلاليها نشستهاند و پيش از شروع مسابقه علي دايي سرمربي پرسپوليس را تشويق کردند. دايي هم به ابراز و احساسات آنها پاسخ داد.
* غلامپور مربي دروازهباني پيکان با عليرضا حقيقي و يحيوي مربي دروازه بانان پرسپوليس برخورد گرمي داشت. غلامپور همچنين با دايي نيز برخورد بسيار صميمانه اي داشت.
* حميد رسايي قائم مقام باشگاه، حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس، کيروش سرمربي تيم فوتبال ايران، ترابيان سرپرست تيم ملي و سپهر حيدري بازيکن پرسپوليس در جايگاه ويژه حضور دارند. کيروش براي چندمين مرتبه است که در ورزشگاه آزادي حاضر ميشود. او دفترچهاي در کنارش دارد و در کنار اسامي بازيکنان مطالبي را يادداشت ميکند.
* الونگ، جهانگير عسگري و ابراهيم ميرزاپور بازيکناني از تيم پيکان بودند که به سمت علي دايي رفتند اما رحمان رضايي بازيکن سابق پرسپوليس که اکنون در پيکان حضور دارد چنين کاري را انجام نداد.
* کادر فني پرسپوليس براي کادر فني پيکان دسته گل برد و هواداران پرسپوليس نيز پيش شروع مسابقه علي دايي را تشويق کردند.
* تماشاگران پرسپوليس همچنين شعار دادند " پرسپوليس قهرمان، اتحاد اتحاد "
منبع ([Only registered and activated users can see links] D8%AF%D8%A7%D8%B1_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D 9%84%D9%8A%D8%B3_%D9%88_%D9%BE%D9%8A%D9%83%D8%A7%D 9%86)
حاشيه ديدار پرسپوليس و پيكان قزوين 2
تماشاگران پيکان، تيم پرسپوليس را به ضد فوتبال متهم کردند.
تماشاگران پيکان در دو صحنه عليه پرسپوليس شعار سر دادند و اين تيم را به ضد فوتبال متهم کردند. بازيکنان پيکان روي گل دوم پرسپوليس معترض بودند و اعتقاد داشتند بازيکنان اين تيم قبل از گل مرتکب خطا بر روي ابراهيم ميرزاپور شده بودند.
* حبيب کاشاني در دقيقه 60 جايگاه ويژه را ترک کرد تا به کنار زمين برود و تماشاگران با ديدن او شعار دادند " کاشاني يادته باشه، دايي بايد باشه "، البته چند دقيقه بعد برخي تماشاگران شعار سر دادند " دايي - کاشاني پرسپوليس جهاني "
* ضيايي سرمربي صبا به شدت به قضاوت محسن قهرماني اعتراض داشت.
*سپهر حيدري بازيکن مصدوم پرسپوليس بين دو نيمه به رختکن اين تيم رفت.
*مديران ارشدي از سازمان بازرسي کل کشور و مديران مبارزه با مفاسد اقتصادي به عنوان تماشاگر ويژه در جايگاه ورزشگاه آزادي حاضر هستند. ميهماناني نيز از کشور تاجيکستان در ورزشگاه حضور دارند.
* محمدحسين ضيايي سرمربي پيکان در نيمه اول چند بار رحمان رضايي را کنار خط صدا زد و به او دستوراتي را متذکر شد. رضايي در اين بازي به عنوان مهاجم بازي ميکند.
* علي دايي نيز چند بار با حميد علي عسگر در جريان نيمه اول صحبت کرد و به او تذکرات تاکتکيي داد.
* ابراهيم ميرزاپور در نيمه دوم پيراهن آبي خود را عوض کرد و با پيراهن مشکي درون دروازه ايستاد.
* تماشاگران پرسپوليس پس از آنکه تيم محبوبشان گل زد، شعار دادند، "پيکان دسته دو پيوندتان مبارک ".
* علي دايي پس از گلزني تيمش به پيکان به طرز عجيبي شادي کرد و به هوا پريد. او پس از گلزني برخي از اعضاي کادر فني را در آغوش گرفت.
منبع ([Only registered and activated users can see links] D8%AF%D8%A7%D8%B1_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D 9%84%D9%8A%D8%B3_%D9%88_%D9%BE%D9%8A%D9%83%D8%A7%D 9%86_%D9%82%D8%B2%D9%88%D9%8A%D9%86_2)
red bavaria
20-05-2011, 20:25
پرسپوليس پيكان را چپ كرد و از تراكتور سبقت گرفت
تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه 5 بر يک پيکان قزوين را شکست داد و با تثبيت رتبه چهارمي، به حضور در ليگ قهرمانان آسيا براي فصل آينده اميدوارتر شد.
ديدار دو تيم پرسپوليس و پيکان از ساعت 18 در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 3 هزار تماشاگر برگزار شد.
هادي نوروزي در دقيقه 23 و مجتبي شيري در دقيقه 61 و حسين بادامکي در دقايق 80 و 90+4، مازيار زارع در دقيقه 85 براي پرسپوليس گلزني کردند و علي قرباني تک گل پيکان را در دقيقه 44 به ثمر رساند.پرسپوليس با اين پيروزي پنج بر يک جايگاه چهارمي خود را در ليگ برتر تثبيت کرد. سرخپوشان تهراني در جام حذفي حضور دارند و در صورت قهرماني شانس حضور در ليگ قهرمانان فصل بعد را دارند اما در صورتيکه يکي از دو تيم سپاهان و استقلال در جام حذفي قهرمان شوند در آنصورت پرسپوليس به رقابتهاي آسيايي راه پيدا خواهد کرد.
محسن قهرماني داور مسابقه به ميثم رضاپور از پيکان کارت زرد نشان داد.
با اين برد پرسپوليس 58 امتيازي شد و پيکان 33 امتيازي باقي ماند و به دسته اول سقوط کرد.
در ليگ برتر براي تصاحب عنوان چهارمي تيم هاي پرسپوليس و تراکتورسازي رقابت نزديکي داشتند که در پايان سرخ پوشان پايتخت با اين پيروزي بالاتر از حريف تبريزي قرار گرفتند تا براي حضور در دوره بعدي ليگ قهرمانان آسيا اميدوارتر باشند.
*ترکيب پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، عليرضا نورمحمدي، عليرضا محمد، مجتبي شيري،ابراهيم شکوري، سامان آقازماني، مازيار زارع، محمد منصوري( از دقيقه 60 وحيد هاشميان)، حميد عليعسگر( از دقيقه 60 اشپتيم آرفي)، هادي نوروزي( از دقيقه 69 سعيد حلافي)، حسين بادامکي
*ترکيب پيکان:
ابراهيم ميرزاپور، محسن ارزاني، رحمان رضايي، روح الله سلطاني، علي قرباني( از دقيقه 62 عليرضا عباسفرد)، الونگ الونگ( از دقيقه 83 روح الله عطايي)، محمود پوراسدالله( از دقيقه 69 مجيد خدابندهلو)، علي سلطاني، جهانگير عسگري، ميثم رضاپور و جونيور تويا
سرمربي: محمد حسين ضيايي
منبع ([Only registered and activated users can see links] 8%B3_%D9%BE%D9%8A%D9%83%D8%A7%D9%86_%D8%B1%D8%A7_% DA%86%D9%BE_%D9%83%D8%B1%D8%AF_%D9%88_%D8%A7%D8%B2 _%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%83%D8%AA%D9%88%D8%B1_%D8%B3 %D8%A8%D9%82%D8%AA_%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA)
Perspolis_2011
21-05-2011, 13:27
ساعت ديدار پرسپوليس و سپاهان تغيير كرد
سازمان ليگ فدراسيون فوتبال زمان ديدار تيمهاي پرسپوليس و سپاهان از مرحله يک چهارم نهايي مسابقات جام حذفي را تغيير داد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، پيش از اين قرار بود مسابقه تيم هاي پرسپوليس و سپاهان از ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شود که زمان اين بازي از سوي سازمان ليگ با تغيير مواجه شد.
بر همين اساس، اين ديدار روز يکشنبه 8 خرداد ماه از ساعت 19:40 در ورزشگاه يکصد هزار نفري آزادي برگزار مي شود.
منبع ([Only registered and activated users can see links]ساعت_ديدار_پرسپوليس_و_سپ اهان_تغيير_كرد)
Amir Argentina
21-05-2011, 13:28
حيدري: مصدوميتها کمر پرسپوليس را شکست
سپهر حيدري کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيکنان تيم با پيروزي در ديدار با پيکان نشان دادند يکدل و هماهنگ شدهاند تا در جام حذفي به قهرماني دست يابند.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: مصدومیتها کمر تیم پرسپولیس را شکست. این مسئله جزو اتفاقات نادر در فوتبال ایران است که یک تیم در طول یک فصل با این تعداد مصدوم مواجه شود. تیم ما حداقل 10 بازیکن تاثیرگذارش را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد ولی با این شرایط هم توانست در لیگ به جایگاه چهارم دست یافته و همچنان مدعی قهرمانی در جام حذفی باشد.
مازیار زارع هافبک تیم پرسپولیس هم گفت: پیروزی برابر پیکان به اتحاد بیشتر تیم ما کمک کرد. از شنبه همه دست به دست هم میدهیم تا با قدرت در مسابقات جام حذفی شرکت کرده و عنوان قهرمانی این جام را بدست آوردیم.
هافبک تیم پرسپولیس همچنین تاکید کرد: در این فصل روزهای بد زیادی داشتیم و نتوانستیم به آنچه مستحقش هستیم، دست یابیم. البته خدا را شکر در لیگ چهارم شدیم و همچنان برای قهرمانی در جام حذفی شانس زیادی داریم.
تیم فوتبال پرسپولیس با پیروزی 5 بر یک برابر پیکان در هفته پایانی رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور با کسب 58 امتیاز جایگاه چهارم جدول ردهبندی لیگ را به خود اختصاص داد. تیم پرسپولیس در مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای جام حذفی باشگاههای کشور روز هشتم خردادماه میزبان سپاهان اصفهان است.
منبع ([Only registered and activated users can see links]حيدري:_مصدوميتها_کمر_پ سپوليس_را_شکست)
Amir Argentina
21-05-2011, 15:04
خودداري دايي از حضور در جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس
نشست کميته فني باشگاه پرسپوليس که قرار بود امروز برگزار شود، به دليل عدم حضور علي دايي به زمان ديگري موکول شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، پيش از اين قرار بود جلسه کميته فني باشگاه امروز با حضور کليه اعضاي اين کميته برگزار شود اما علي دايي سرمربي تيم پرسپوليس اعلام کرد با توجه به مشکلات و مسائل بوجود آمده، در حال حاضر امکان حضور در اين نشست را ندارد.
بر همين اساس، برگزاري اين جلسه به زمان ديگري موکول شد.
منبع ([Only registered and activated users can see links]خودداري_دايي_از_حضور_در_ لسه_كميته_فني_باشگاه_پرسپو يس)
Amir Argentina
22-05-2011, 12:39
بادامکی: همیشه تلاش کردم بازیکن موثری برای پرسپولیس باشم
حسین بادامکی هافبک انرژیک سرخپوشان که زننده دو گل از 5 گل تیم پرسپوایس برابر پیکان بود، اظهار داشت: خوب می دانیم که جایگاه ما چهارم جدول نیست و اگر امسال امتیازهایمان را از دست نمی دادیم، می توانستیم مدعی قهرمانی باشیم.
وی افزود: از دست دادن امتیازاتی که اصلا فکرش را نمی کردیم خیلی به ما ضربه زد. امسال مشکلات زیادی از بابت بدشانسی ها، محرومیت ها و مصدومیت ها داشتیم که متاسفانه نتوانستیم به حق خودمان در این دوره از مسابقات لیگ برسیم.
بادامکی در خصوص عملکردش تصریح کرد: من همیشه تلاش کردم بازیکن موثری برای پرسپولیس باشم و بازی های قابل قبولی را به نمایش بگذارم ولی به دلیل بدشانسی، در برخی از بازی ها با محرومان و مصدومان زیادی مواجه بودیم و مجبور می شدم برای پوشش و تغییر سیستم تیمی، در پست های متفاوتی بازی کنم که همین موضوع باعث شد تا حدودی از کیفیت عملکردم کاسته شود اما در کل بد نبودم.
هافبک پرسپولیس افزود: در تیم بزرگی مثل پرسپولیس موفقیت شخص مهم نیست بلکه باید به موفقیت های تیم فکر کرد.
حسین بادامکی در خصوص مسابقات جام حذفی تاکید کرد: فکر و ذکر همه ما جام حذفی است و به نظرم با گرفتن جام حذفی بتوانیم ذره ای از زحمات هوادارانمان را جبران کنیم ولی خوب می دانیم که رقیب ما در جام حذفی فقط سپاهان نیست. ما باید با تیم های دیگری هم بجنگیم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]اخبار-پرسپولیس/مصاحبه-ها/مصاحبه-بازیکنان/4087-بادامکی-همیشه-تلاش-کردم-بازیکن-موثری-برای-پرسپولیس-باشم.html)
Perspolis_2011
22-05-2011, 12:41
نوروزی: با برد سپاهان اولین گام را برای قهرمانی برمی داریم
هادی نوروزی مهاجم دونده و قدرتمند تیم فوتبال پرسپولیس که اولین گل سرخپوشان را در این دیدار به ثمر رساند، در خصوص این دیدار گفت: بچه های ما فوتبال زیبایی را به نمایش گذاشتند و ما در طول 90 دقیقه، بازی را در اختیار داشتیم و توانستیم با کسب 3 امتیاز در رده چهارم جدول قرار بگیریم.
نوروزی در مورد انجام وظایفش به عنوان یک مهاجم، طی یک فصل افزود: فکر می کنم امسال 8 گل زدم، خودم اصلا راضی نیستم، می توانستم گل های بیشتری بزنم که با بدشانسی موقعیت هایم تبدیل به گل نشد.
وی در مورد بازی های جام حذفی تصریح کرد: چشم همه هواداران ما به این جام است و باید تمرکز لازم برای بازی با سپاهان را داشته باشیم و فکر می کنم، هشتم خرداد یک فینال واقعی در ورزشگاه آزادی برگزار شود. ضمن اینکه با برد سپاهان اولین گام را برای قهرمانی برمی داریم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]اخبار-پرسپولیس/مصاحبه-ها/مصاحبه-بازیکنان/4086-نوروزی-با-برد-سپاهان-اولین-گام-را-برای-قهرمانی-برمی-داریم.html)
red bavaria
27-05-2011, 17:49
بياييد تا بخشي از سرود قهرماني پرسپوليس را بخوانيم
سرپرست باشگاه پرسپوليس، در پيامي از هواداران خواست در بازي روز يکشنبه مقابل سپاهان، با حضور در ورزشگاه آزادي به حمايت از تيم خود بپردازند.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، متن پيام حبيب کاشاني به هواداران پرسپوليس به شرح زير است:
" عزيزان هوادار، سلام
يکشنبه يکي از سرنوشت سازترين روزها براي تيم هميشه سرافراز و محبوب شما در پيش است. نه تنها بنده که افتخاري بالاتر از خدمتگزاري شما ندارم بلکه همه ارکان وظيفه شناس باشگاه، از جمله کادر محترم فني نيز در اين روز، بعد از لطف و مرحمت الهي، چشم به حضور گرم و حمايت هاي بي تکلف شما دوخته اند.
ما که به خاطر نقش لبخند زيباي يکايک شما، براي کسب قهرماني در جام حذفي همچون يد واحد شده ايم. و بي گمان، سکوهاي ورزشگاه بزرگ آزادي نيز در اين روز، دل به قدوم پر برکت شما خوش کرده است.
اي دوست داشتني ترين حاميان هميشگي
ترديد نداشته باشيد براي اين روز همه بازيکنان غيرتمند و افتخار آفرين تيم نيز، هم قسم شده اند که با شعار روحيه بخش شما، دل ميليون ها مشتاق منتظر در خانه ها را با پيروزي غرور آفرين خود، شاد نمايند.
اي حاميان واقعي
روز يکشنبه فرصتي است براي طنين انداز شدن سرود بزرگ سرخ. سرودي که از قلب ها مي جوشد و بر زبان ها جاري مي شود و با موج هزاران پرچم خوشرنگ قرمز مي خروشد. بياييد تا با تدابير خوب کادر محترم فني، هوشياري بازيکنان عزيز و حمايت هاي بي بديل شما، بخشي از سرود دلنشين قهرماني جام حذفي را براي پرسپوليس هميشه قهرمان، در ورزشگاه بزرگ آزادي طنين انداز نماييم.
سربلند باشيد
مخلص شما؛ حبيب کاشاني "
منبع ([Only registered and activated users can see links] D8%A7_%D8%A8%D8%AE%D8%B4%D9%8A_%D8%A7%D8%B2_%D8%B3 %D8%B1%D9%88%D8%AF_%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7% D9%86%D9%8A_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D 9%8A%D8%B3_%D8%B1%D8%A7_%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%D 9%86%D9%8A%D9%85)
R.M.D 2011
28-05-2011, 11:24
کریمی، مهدوی کیا ، رضا نوروزی و پتروویچ پرسپولیسی می شوند؟
گزارش سایت نزدیک به دولت از تغییرات احتمالی در پرسپولیس
مرجع خبری پرسپولیس : یکی از پایگاه های نزدیک به دولت از تغییر و تحولات گسترده در پرسپولیس و حضور چهره های سرشناس در این تیم در لیگ یازدهم خبر داده است.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس و به نقل از رجا نیوز؛ اگرچه رئيس سازمان ليگ تاريخ- رسمي نقل-وانتقال-هاي تيم-هاي ليگ برتري را 19 خرداد اعلام کرده است اما خيلي از تيم-ها زودتر از موعد دست به کار شده-اند.
يکي از اين تيم-ها پرسپوليس است که حتي صداي علي دايي را هم درآورده است. اگر حبيب کاشاني همچنان سرپرست موقت باشگاه پرسپوليس باشد بدون ترديد تيم فوتبال اين باشگاه با تغيير و تحولات اساسي روبه-رو خواهد شد.
محتمل ترین انتخاب حبیب کاشانی برای سرمربی گری در پرسپولیس دوست دیرینه اش حمید استیلی است و با همين احتمال از حالا جابجایی مهره ها به سمت این تیم آغاز شده.
سير تا پياز پرسپوليس
تنها مربي ايراني که می تواند علي کريمي را سر به راه کند استیلی است. خود علي کريمي چنين گفته: «در پرسپوليس باز شود جاي ديگري را نمي-شناسم.» علي کريمي با بيان اين جمله در سايت شخصي-اش نشان داد که براي بازگشت به پرسپوليس لحظه-شماري مي-کند. مدير سايتش مي-گويد تازگي-ها خيلي از پرسپوليس حرف مي-زند. اين مصاحبه آخرش نشان مي-داد که هوس بازگشت به سرش زده. من علي را مي-شناسم. او دوست دارد جلوي جمعيت دريبل بزند نه در تيمي مثل استيل-آذين که تماشاگر زيادي ندارد.»
مهدوي-کيا:- پرسپوليس مرا بخواهد...
مهدي هم خيلي دوست دارد سال آخر فوتبالش را به ياد دوران طلايي-اش دوباره در پرسپوليس بازي کند. مهدوي-کياي 34 ساله مي-گويد: «بايد ببينم چه پيش مي-آيد آيا سرمربي جديد مرا مي-خواهد؟ به هر حال من مي-خواهم در فصل جديد ناکامي ليگ دهم را فراموش کنم.» مهدي جزو معدود بازيکناني بود که با استيل-آذين قرارداد يک ساله داشت و براي جدايي از اين باشگاه مشکلي ندارد به خصوص اگر هدايتي هم به هيئت مديره پرسپوليس برود!
شايعه بازگشت فرخزادي و هدايتي
اين روزها شايعه بازگشت هدايتي و فرخزادي به پرسپوليس شنيده مي-شود که اگر چنين شود بسياري از معادلات عوض خواهد شد. البته هم وضعيت علي سعيدلو (رئيس مجمع پرسپوليس) در سازمان مبهم است و هم وضعيت حبيب کاشاني اما يک چيز مشخص است: «اين که اگر دايي در جام حذفي به سپاهان قلعه-نويي ببازد و حذف شود برکنار مي-شود. پيش از اين گفته مي-شد شايد دايي بعد از هفته پاياني ليگ و بازي با پيکان برکنار شود اما جلسه هفته گذشته-اش با علي سعيدلو شرايط را تا حدي به نفع او عوض کرد. جالب اين که سعيدلو قبل از ملاقات با دايي جلسه-اي 90 دقيقه-اي هم با حبيب کاشاني داشت جلسه-اي که از سوي کاشاني تکذيب شد: «کدام جلسه؟ اين را بايد از روزنامه-ها پرسيد.» سعيدلو اما حرف ديگري مي-زند: «قبل از دايي با کاشاني هم صحبت کردم و مشکلات حل شد البته اين بدان معنا نيست که هيچ اختلافي نباشد اما اميدوارم پرسپوليس در جام حذفي موفق شود...» اما آخرين واکنش کاشاني هم جالب بود: «پرسپوليس با علي دايي قهرمان جام حذفي مي-شود.»
-آخرين خبرها
اگر کريمي به پرسپوليس برگردد شايد رضا نوروزي هم به اين تيم بپيوندد البته برخلاف شايعات حسين کعبي در ليست مرد مورد علاقه کاشانی نيست اما نام-هايي چون غلامي، اولادي، پتروويچ، نوري و عبدا... کرمي در ليست ديده مي-شود.
بـرش
پرسپوليس با پايان فصل جاري مسابقه-هاي فوتبال دستخوش تغيير و تحول بزرگي خواهد شد. هرچند از مدت-ها- پيش صحبت- از تحقق آرزوی استيلي برای پیوستن به پرسپولیس است اما شايد با تغيير مديريت و حضور احتمالي حبيب کاشاني در وزارت ورزش گزينه-هاي داخلي و خارجي ديگري هم براي نيمکت داغ سرخ-ها باشد.
Amir Argentina
28-05-2011, 13:05
زارع: از سپاهان ترسي نداريم؛ فقط قهرماني ميخواهيم
هافبک پرسپوليس گفت: سپاهان تيم خوبي است اما هيچ ترسي از اين تيم نداريم.
مازيار زارع درباره ديدار فردا با سپاهان در جام حذفي اظهار داشت:سپاهان از بازيکنان و کادر فني خوبي برخوردار است و بازي دشواري در پيش داريم. به دنبال برد هستيم و از سپاهان ترسي نداريم چون قهرماني ميخواهيم. تنها دغدغه ما اين است که هواداران به ورزشگاه بيايند و پرسپوليس را تشويق کنند. اگر اين اتفاق بيفتد شانس پيروزي ما بيشتر ميشود.
وي در خصوص رقابتش در ميانه زمين با جانواريو گفت: ما به دنبال اين هستيم تا با يک کار تيمي حريف را غافل کنيم. همه بازيکنان سپاهان خوب هستند.
زارع در پايان در خصوص احتمال حضورش در تيم ملي گفت: انگيزه زيادي براي حضور در تيم ملي دارم و اميدوارم که جزء نفرات کیروش باشم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]زارع:_از_سپاهان_ترسي_ندا يم؛_فقط_قهرماني_ميخواهيم)
Perspolis_2011
28-05-2011, 13:11
تغيير زمان نشست خبري سرمربيان سپاهان و پرسپوليس
سازمان ليگ زمان نشست خبري سرمربيان دو تيم سپاهان و پرسپوليس را تغيير داد.
در حالي که قرار بود نشست خبري دايي و قلعهنويي از ساعت 19 امروز آغاز شود سازمان ليگ اعلام کرد اميرقلعهنويي ساعت 18 و علي دايي ساعت 19 به سؤالات خبرنگاران پاسخ ميدهند.
اين در حالي است که رسانهها به دير بودن زمان برگزاري نشست خبري اعتراض دارند و معتقدند اين موضوع به روند اطلاعرساني مطلوب آنها لطمه ميزند.
مسابقه دو تيم سپاهان و پرسپوليس ساعت 19:45 روز يکشنبه و در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
منبع ([Only registered and activated users can see links]تغيير_زمان_نشست_خبري_سرم ربيان_سپاهان_و_پرسپوليس_)
Perspolis_2011
29-05-2011, 13:34
آتشبس موقت دايي در جنگ با کاشاني
علي دايي در جريان کنفرانس مطبوعاتي ديروزش که در آستانه بازي با سپاهان برگزار شد کوچکترين اظهار نظري درباره حبيب کاشاني نکرد. اين دومين مصاحبه مطبوعاتي است که دايي آن را بدون حمله به سرپرست باشگاه پرسپوليس به پايان ميبرد.
به اين ترتيب به نظر ميرسد بعد از اختلافات دامنهدار اين دو نفر و مصاحبههاي تند دايي بر عليه کاشاني، حالا دو طرف به موقعيت آتشبس رسيدهاند و بايد منتظر فعلوانفعالات درگري در ادامه اين ارتباط بود. شايد علي دايي بعد از جلسه با سعيدلو به نتايج دلخواهش دست يافته و ديگر نيازي به ادامه حملات سنگينش احساس نميکند.
ضمن اينکه مسئله انتخاب وزير ورزش را هم نبايد ناديده گرفت. مسئلهاي که ميتواند کل اتفاقات باشگاه پرسپوليس را تحتالشعاع قرار داده و روند بازي را کاملا تغيير دهد.
منبع ([Only registered and activated users can see links]اخبار-پرسپولیس/اخبار-باشگاه/اخبار-عمومی/4205-آتشبس-موقت-دايي-در-جنگ-با-کاشاني.html)
red bavaria
30-05-2011, 13:58
اين بازي فراتر از فوتبال ايران بود
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پرسپوليس در روزي كه بايد ميبرد و استحقاقش را داشت برنده شد.
به گزارش فوتبال انلاين ، محمد نوري پس از پيروزي تيم فوتبال پرسپوليس مقابل سپاهان در مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي اظهار كرد: پرسپوليس واقعا در روزي كه بايد برنده ميشد به پيروزي رسيد، چرا كه استحقاق آن را داشت ما نبايد جلوي اين همه هواداراني كه به ورزشگاه آزادي آمده بودند، ميباختيم و خدا را شكر به هدفمان رسيديم پرسپوليس مقابل سپاهان خوب بازي كرد و مزد زحماتش را هم گرفت.
وي افزود: هر چند پرسپوليس در طول 90 دقيقه مي توانست كار سپاهان را تمام كرده و پيروز باشد، اما متاسفانه نتوانستيم به خوبي از موقعيتهايمان در طول بازي استفاده كنيم و كار به ضربات پنالتي كشيد، در پنالتي شانس مطرح است ، اما هم پرسپوليس يكي از پنالتيهايش را خراب كرد و هم سپاهان در چند ضربه موفق نبود. واقعا روز ما بود كه بتوانيم صعود به نيمه نهايي جام حذفي را جشن بگيريم. فكر ميكنم سطح اين مسابقه و نحوه برگزاري آن فراتر از سطح فوتبال كشور بود.
وي درباره مصدوميتش گفت: پزشكان من را دقيقه 90 توانستند به اين بازي برسانند. چرا كه به شدت آسيب ديده بودم. درد زيادي را در زانويم احساس ميكردم و هنوز هم احساس ميكنم در طول بازي هم چندين مرتبه ادامه كار برايم سخت شد ، اكنون هم به يخ درماني متوسل شدهام.
وي درباره ضربه پنالتي كه به ثمر رساند و سپاهانيها معتقد بودند كه پيش از زدن ضربه مكث كرده است، گفت: مكث من زياد نبود و فكر ميكنم به شيوه خيلي عادي پنالتي زدم. كارشناسان داوري ميتوانند نظر دقيقتري در اين باره بدهند. هر چند ديديد داور هم آن پنالتي را صحيح اعلام كرد.
دايي: تيم ملي را شكست داديم؛ ميخواهيم قهرمان شويم
به گزارش خبرگزاري فارس علي دايي پس از پيروزي پرسپوليس در ضربات پنالتي برابر سپاهان عنوان كرد: به تمام بازيكنانم خستهنباشيد ميگويم و از تمام مردم كه در ورزشگاه حاضر شدند تشكر ميكنم. اين پيروزي متعلق به هواداران واقعي پرسپوليس است، تماشاگراني كه بدون هيچگونه چشمداشتي به ورزشگاه آمدند و تيم را تشويق كردند.
وي ادامه داد: خدا را شكر ميكنم كه توانستيم سربلند از اين ديدار خارج شويم و جوابگوي محبتهاي مردم باشيم. بازيكنان پرسپوليس در اين ديدار مردانه فوتبال بازي كردند. البته سپاهانيها نيز بازي منطقي انجام دادند. امشب برابر تيم ملي به برتري رسيديم.
دايي با اشاره به اينكه فقط سپاهانيها در 10 دقيقه ابتدايي بازي حاكم بر بازي بودند خاطرنشان كرد: در دقايق ابتدايي سپاهانيها چندين موقعيت خطرناك روي دروازه ما ايجاد كردند اما پس از آن توانستيم بازي را در دست بگيريم مخصوصاً در 20 دقيقه پاياني سپاهانيها هيچ حرفي براي گفتن نداشتند.
وي يادآور شد: اشتباهات كمي در اين ديدار داشتيم كه تأثير زيادي بر روي بازي نداشت. بازيكنان از درون دروازه تا خط حمله با تعصب، عشق و غيرت بازي كردند و جواب محبتهاي مردم را دادند. هواداران نشان دادند كه هيچوقت ما را تنها نميگذارند و اميدوارم با دعاي خير آنها بتوانيم قهرمان جام حذفي شويم.
دايي در پاسخ به اين سؤال كه با پيروزي در اين ديدار آيا 50 درصد راه قهرماني را طي كرده گفت: من معتقدم 50 درصد را طي نكردهايم زيرا بازي سختي در اهواز برابر فولاد داريم. همه اين تيم را ميشناسند و ميدانند كه صاحب مربي بزرگي است و همچنين مديريت خوبي دارد. فولاد در هفتههاي اخير استراحت كرده و با نتايجي كه در هفتههاي پاياني كسب كرده بود با انگيزه زيادي برابر ما ظاهر خواهد شد.
سرمربي پرسپوليس گفت: ديدار حساسي برابر سپاهان داشتيم و در اين ديدار سنگين پس از 120 دقيقه توانستيم سپاهان را يكي از تيمهاي برتر ايران است شكست دهيم. اين تيم در ليگ قهرمانان نتايج خوبي كسب كرد و در اين ديدار نيز بازي خوبي را به نمايش گذاشت.
دايي درباره حضور پيشكسوتان در ورزشگاه آزادي عنوان كرد: از تمام كساني كه در ورزشگاه حاضر شدند تشكر ميكنم و حضور آنها ميتواند قوت قلبي براي بازيكنان باشد. به نظرم بايد پيشكسوتان در تمام عرصهها در كنار تيم باشند و استفاده بيشتري از آنها شود. بايد به آنها بها دهيم و آنها را وارد ميدان كنيم.
وي يادآور شد: من دوست داشتم امسال در جلسههاي فني سه چهار پيشكسوت در كنارم حضور داشته باشند و اشتباهات مرا گوشزد كند. فكر كنم بايد بيشتر قدر اين افراد را بدانيم و از آنها در فوتبال كشورمان استفاده لازم را ببريم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال كه طبق گفته رئيس هيات مديره باشگاه سپاهان اين تيم سقف قرارداد را رعايت نكرده و پرسپوليس نيز چنين اقدامي را انجام خواهد داد، خاطرنشان كرد: من راجعبه اين موضوعات صحبت نميكنم. در سطحي نيستم كه بخواهم جواب شما را بدهم زيرا من مسئول فني پرسپوليس هستم و كارم ارنج تركيب تيم است.
وي ادامه داد: همانطور كه تماشاگران مشاهده كردند پرسپوليس در ديدارهاي اخير بازي به بازي بهتر شده و ميتوانيم در ديدارهاي آينده نيز نمايش بهتري داشته باشيم. اميدوارم بتوانيم يك فصل خوب را رقم بزنيم.
دايي در مورد سهميههاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا گفت: به نظرم با توجه به حضور پرشور هواداران ايراني در ورزشگاه حق ايران كسب 5 سهميه در ليگ قهرمانان آسيا است. امارات 4 نماينده دارد و تمام نمايندگان آنها حذف شدند در حالي كه كشور ما با اين عظمت و طرفداران پرشور زياد استحقاق دارد بيش از 4 نماينده در ليگ قهرمانان آسيا داشته باشد.
دايي درباره تعويضهاي خود گفت: تمام تعويضهايي كه كردم براساس نكات تاكتيكي كه قصد داشتم در زمين اجرا شود، بود تا جناحين را قويتر كنم.
سرمربي پرسپوليس در پايان درباره تمديد قرارداد خود نيز گفت: فعلاً به فكر قهرماني در جام حذفي هستم و در مورد فصل آينده هيچ صحبتي نميكنم.
red bavaria
31-05-2011, 08:20
پروين: در فينال جام حذفي براي تشويق پرسپوليس به ورزشگاه ميآيم
علي پروين گفت: در بازي با سپاهان نشد که به ورزشگاه بيايم اما در فينال جام حذفي براي تشويق پرسپوليس در آزادي حضور خواهم يافت.
علي پروين درباره بازي روز گذشته پرسپوليس و سپاهان اظهار داشت: دو تيم بازي نفسگير و پاياپايي به نمايش گذاشتند. هر دو تيم کمي احتياط کردند چون باخت در جام حذفي يعني خداحافظي. پرسپوليس بازي را برد و از حالا بايد به فکر فولاد باشد. فولاد تيم خوبي است و يک بار ديگر پرسپوليس بايد با تمام وجود مثل بازي با سپاهان به ميدان برود.
وي خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: دست تک تک هواداران درد نکند. واقعا عشق کردم. بعد از مدتها 75 هزار هوادار را در ورزشگاه ديدم. پرسپوليس هر وقت نتيجه بگيرد مطمئن باشيد 100 هزار نفر هم به عشق اين تيم به ورزشگاه ميآيند. اين موضوع درباره استقلال هم صدق ميکند.
پروين در خصوص عدم حضورش در ورزشگاه آزادي در کنار ساير پيشکسوتان پرسپوليس گفت: کمي کسالت داشتم و نتوانستم روز گذشته به ورزشگاه بيايم اما انشاءالله در فينال براي تشويق پرسپوليس به ورزشگاه خواهم آمد تا در جشن قهرماني اين تيم شرکت کنم.
پروين در جواب اين سؤال که چرا پرسپوليس اين همه نوسان دارد، يادآور شد: تيم دايي نبايد وارد حاشيه ميشد. چند بار گفتم حاشيهها اين تيم را اذيت کرد در غير اين صورت در ليگ برتر هم ميتوانست موفق باشد.
پيشکسوت تيم فوتبال پرسپوليي در پايان در مورد گراميداشت ياد و خاطره حجازي در ورزشگاه آزادي گفت: باز هم ميگويم دست تک تک هواداران درد نکند. آنها نشان دادند که اسطورهها در يادشان باقي ميمانند. صحنههاي بسيار زيبايي بود که آتيلا حجازي شاهد اين ماجرا بود. از همه هواداران پرسپوليس که ياد و نام حجازي را گرامي داشتند تشکر ميکنم.
منبع ([Only registered and activated users can see links] _%D9%81%D9%8A%D9%86%D8%A7%D9%84_%D8%AC%D8%A7%D9%85 _%D8%AD%D8%B0%D9%81%D9%8A_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A _%D8%AA%D8%B4%D9%88%D9%8A%D9%82_%D9%BE%D8%B1%D8%B3 %D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3_%D8%A8%D9%87_%D9%88 %D8%B1%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D9%85%D9%8A% E2%80%8C%D8%A2%D9%8A%D9%85_)
تشكر باشگاه استقلال از هواداران پرسپوليس به دليل ارج گذاشتن به حجازي
باشگاه استقلال از اينکه هواداران پرسپوليس به مرحوم حجازي ارج گذاشتند، تشکر کرد.
به نقل از سايت باشگاه استقلال، محمد سررشتهداري، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال ابتدا درباره ديدار با ملوان گفت: مجموعه استقلال با تمام قوا خود را مهياي نبرد سرنوشتساز روز پنجشنبه ميکند و اميدواريم با ارائه يک بازي جوانمردانه جواز حضور در فينال جام حذفي را کسب کنيم.
وي ادامه داد: از باشگاه، مسئولان، کادرفني، بازيکنان و هواداران باشگاه پرسپوليس به پاس احترام و قدرداني آنها از اسطوره باشگاه استقلال، مرحوم ناصر حجازي سپاسگزاريم. آنها با رفتار خود ثابت کردند قدر و منزلت اسطوره تاريخساز باشگاه استقلال را ميدانند و آنچه در فوتبال ماندگار است ياد نيک است. از طرف روابط عمومي باشگاه استقلال از مجموعه پرسپوليس و هواداران عزيز تيم سرخپوش تهراني که در مراسم بزرگداشت حجازي و بازي با سپاهان سنگ تمام گذاشتند، سپاسگزار هستم.
منبع ([Only registered and activated users can see links] DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D 8%A7%D9%84_%D8%A7%D8%B2_%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D 8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9 %88%D9%84%D9%8A%D8%B3_%D8%A8%D9%87_%D8%AF%D9%84%D9 %8A%D9%84_%D8%A7%D8%B1%D8%AC_%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8 %B4%D8%AA%D9%86_%D8%A8%D9%87_%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8 %B2%D9%8A)
Perspolis_2011
01-06-2011, 12:56
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پشت درهاي بسته برگزار شد
آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران قبل از سفر به خوزستان صبح امروز پشت درهاي بسته برگزار شد.
تيم فوتبال پرسپوليس تهران در يکي از حساسترين بازيهاي خود فردا بعداز ظهر در چارچوب جام حذفي در اهواز به مصاف فولاد خوزستان خواهد رفت.
بر همين اساس تيم فوتبال پرسپوليس تهران آخرين تمرين خود را قبل از سفر به اهواز از ساعت 11 امروز پشت درهاي بسته برگزار کرد.
در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس پس از دويدن و کارهاي کششي، به کار با توپ، پاس کاري در حال حرکت در عرض زمين، زدن ضربات کاشته و پنالتي پرداختند.
* در تمرين امروز کريم باقري همراه با فرزندش حضور پيدا کرد. نکته جالب اين بود که او با ماشين علي دايي به تمرين آمد. وي ابتدا در رختکن جلسهاي با دايي داشت و سپس برخورد خيلي گرمي با بازيکنان داشت. بازيکنان نيز شعار "آقا کريم با تعصب " را سر دادند.
* حدود 50 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند اما با درخواست دايي پشت درهاي بسته ماندند.
* کريم باقري پس از گذشته چند جلسه تمرين کنار علي دايي نشست و نظارهگر تمرين شد. خندهها و شادابي دايي در تمرين امروز بسيار جالب توجه بود.
* محمد پروين، جلال اکبري و غلامرضا رضايي غايب بودند.
* يحيوي تمرينات ويژهاي را با دروازهبانان داشت.
* حسين بادامکي و محمد نوري بدون مشکل در تمرينات گروهي حضور پيدا کردند.
* تيم فوتبال پرسپوليس تهران ساعت 14:30 امروز راهي اهواز خواهد شد.
* محمود خوردبين دقايقي با دايي به گفتوگو پرداخت.
* تعدادي از هواداران در مقابل درب ورودي از دايي خواستند هر طوري شده پرسپوليس به فينال راه پيدا کند و در فينال جام حذفي استقلال را شکست دهد.
* دايي در تمرين امروز با لباس شخصي بود.
منبع ([Only registered and activated users can see links]تمرين_تيم_فوتبال_پرسپول س_پشت_درهاي_بسته_برگزار_شد)
Amir Argentina
01-06-2011, 13:16
باقري: از دايي بپرسيد چرا سر تمرين حاضر شدم
کاپيتان سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: من با دايي مشکلي نداشتم اما از ايشان بپرسيد چرا امروز سر تمرين بودم.کريم باقري در خصوص حضور امروزش در تمرين پرسپوليس اظهار داشت: من هميشه پرسپوليس را دوست دارم و به خاطر همين سعي ميکنم براي آرامش بيشتر فقط براي موفقيتش دعا کنم.
وي افزود: حضورم در تمرين امروز مسئله خاصي نبود. شما ميتوانيد با آقاي دايي صحبت کنيد و بپرسيد چرا من امروز سر تمرين بودم.
باقري ادامه داد: واقعا خوشحال هستم که اين خبر را از شما ميشنوم که با حضورم در تمرين به همه روحيه دادم. اين موضوع براي من بسيار خوشحال کننده است. اميدوارم پرسپوليس مانند بازي با سپاهان يک بازي زيبا و خوب مقابل فولاد خوزستان انجام دهد تا انشاءالله در جام حذفي قهرمان شود.
وي در پايان خاطرنشان کرد: خوشبختانه شرايط پرسپوليس را خوب ديدم و من بسيار به موفقيت اين تيم اميدوار هستم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]باقري:_از_دايي_بپرسيد_چر _سر_تمرين_حاضر_شدم_)
red bavaria
01-06-2011, 18:01
دعوت از 9 بازیکن پرسپولیس به تیم ملی
کارلوس کروش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران امروز (چهارشنبه) از 9 بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در اردوی تیم ملی دعوت کرد.
به گزارش فوتبال آنلاين سرمربی تیم ملی فوتبال ایران نام علیرضا حقیقی، رضا نورمحمدی، حمیدرضا علی عسگری، حسین بادامکی، مازیار زارع، محمد نوری، هادی نوروزی، امیرحسین فشنگچی و محمد منصوری را برای حضور در اردوی تیم ملی در فهرست خودش قرارداد.
خسرو والیزاده مدیررسانهای تیم ملی در اینباره گفت:« بازیکنان پیروزی تاکنون بدلیل اینکه درگیر رقابتهای جام حذفی هستند به اردو دعوت نشده بودند اما سرمربی تیم ملی امروز اعلام کرد که این 9 بازیکن آماده باشند تا هر زمان که کادر فنی اعلام کرد، خود را به اردو معرفی کنند.»
او این را گفت و ادامه داد:«مرحله دوم اردوی تیم ملی که از روز گذشته آغاز شده است، فردا به پایان می رسد و مرحله سوم پس از یک روز استراحت از روز شنبه 14 خرداد ماه آغاز می شود که تا روز دوشنبه طول می کشد.قرار است برای مرحله سوم از تیم های بازنده دو دیدار مرحله نیمه پایانی جام حذفی میان ملوان با استقلال و فولاد با پیروزی که پنجشنبه برگزار خواهد شد، بازیکنانی به اردو دعوت شوند.»
barca_2012
01-06-2011, 18:20
پيشبازي فولاد- پرسپوليس؛ پرسپوليس خسته...
نيمهنهايي جام حذفي باشگاههاي کشور؛ پنجشنبه 12خرداد؛ ساعت 19:40؛ فولاد خوزستان- پرسپوليس؛ ورزشگاه تختي اهواز
[/URL]
[Only registered and activated users can see links] [URL="[Only registered and activated users can see links]"]گالری عکس ([Only registered and activated users can see links])
زوم ([Only registered and activated users can see links])
پرسپولیس فولاد رضا نورمحمدی
سايت گل- امسال حتما يک پاي فينال جام حذفي ايران قرمز ميپوشد، اين را قرعه تيمها در مرحله نيمهنهايي مي گويد. اما اينکه اين تيم قرمزپوش از تهران ميآيد يا اهواز، سوالي است که براي پاسخ آن تا فردا شب بايد صبر کنيم. پرسپوليس در ليگ دهم تعداد باختهايش دورقمي هم شد اما به فولاد خوزستان نباخت و اگر اين طلسم در بازي فردا هم پابرجا بماند دايي براي دومين سال پياپي به فينال جام حذفي ميرسد.
وضعيت ميزبان
يک توصيه روانشناسانه براي جستجوي خوشبختي ميگويد: «وقتي براي دعاي باران ميروي حتما با خودت چتر هم ببر!» مجيد جلالي حتما از اين توصيه پيروي ميکند چون او تاريخ جشن قهرماني را هم براي فولادي ها تعيين کرده است. جلالي يک بار طعم قهرماني را با تيم صباباتري چشيده و حالا دنبال قهرمان کردن تيمي است که سابقه قهرماني در ليگ برتر را هم دارد. در ليگ برتر فولاد در اهواز از پرسپوليس عقب افتاد و سپس بازي را به تساوي کشاند. در تهران هم نتيجه سه بر يک به سود پرسپوليس شد اما اين بازي مي تواند اولين و مهمترين پيروزي جلالي بر دايي را رقم بزند.
وضعيت ميهمان
در آخرين روزهاي فصلي که پرسپوليسيها فراز و نشيب زيادي را از تيمشان ديدند، اين تيم در وضعيت خوبي به سر ميبرد. پرسپوليس در فاصله 14روز دو بار با سپاهان بازي کرد و به اين تيم نباخت. دروازه قرمزها 210دقيقه مقابل سپاهان بسته ماند و اين در حالي بود که سپهر حيدري هم در خط دفاعي اين تيم حضور نداشت. اگر در اهواز هم پرسپوليس همين اندازه در خط دفاعي صلابت نشان دهد صعود به فينال دور از دسترس نيست. بزرگترين مشکل پرسپوليس خستگي ناشي از بازي سنگين 4روز قبل و گرماي بيش از حد اهواز است.
ترکيب احتمالي فولاد
حضور ميثاق معمارزاده در دروازه فولاد در هالهاي از ابهام قرار دارد و به احتمال فراوان عليرضا سليمي جوان از دروازه فولاد محافظت خواهد کرد. در خط دفاعي کاملي مفرد و اميد خورج در وسط و حمودي و جماعتي در کنارهها به ميدان خواهند رفت. سيامک سرلک، کريم شاهوردي و بختيار رحماني کمربند مياني را محکم ميکنند تا آرش افشين و مهدي مومني به همراه رضا نوروزي به دروازه ميهمان تهراني حملهور شوند.
ترکيب احتمالي پرسپوليس
به نظر ميرسد پرسپوليس با همان ترکيب بازي با سپاهان به مصاف فولاد خواهد رفت. درون دروازه عليرضا حقيقي از هميشه آمادهتر به نظر ميرسد. نورمحمدي، مجتبي شيري، شکوري، آقازماني، بادامکي، زارع، نوري، محمد، عليعسگري و هادي نوروزي هم 10بازيکني هستند که بايد مقابل فولاد به ميدان بروند. تنها تغيير احتمالي در ترکيب پرسپوليس مي تواند حضور فشنگچي در ترکيب اصلي باشد که در صورت حضور، جانشين عليرضا محمد خواهد شد. منبع ([Only registered and activated users can see links])
Perspolis_2011
02-06-2011, 13:24
دايي: ميتوانستيم بازيكنان بيشتري در تيم ملي داشته باشيم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ميتوانستيم يکي دو بازيکن بيشتر هم در تيم ملي داشته باشيم چون لياقت بچههاي ما بسيار بالاست.
علي دايي در نشست خبري قبل از بازي مقابل فولاد خوزستان که بعدازظهر امروز برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما با دانش اينکه بايد مقابل يک تيم خيلي خوب بازي کنيم به اهواز آمدهايم. مجيد جلالي مربي بسيارخوب و استاد من بوده است. از ايشان خيلي چيزها ياد گرفتهام و مديون او هستم. اميدوارم فردا بازي زيبايي در مقابل فولاد به نمايش بگذاريم.
وي افزود: متاسفانه زمان براي ما کوتاه بود، به همين دليل خوب ريکاوري نکرديم؛ اما به اهواز آمديم تا ببريم و راهي فينال شويم.
دايي ادامه داد: فولاد در خط حمله بسيار خوب است؛ اما ما هم دفاع مستحکمي داريم. روي خط دفاع خودم حساب ويژهاي باز کردم و فردا قصد داريم گلي دريافت نکنيم و سپس زمين را با پيروزي ترک کنيم. بچههاي من در خط دفاع در چند وقت اخير بسيار خوب بودهاند.
وي در جواب سؤالي که به نظر شما بازي 120 دقيقهاي مقابل سپاهان پرسپوليس را خسته کرده است يا خير نيز گفت: من گفتم زمان ريکاوري کوتاه بود، اما بچهها زحمت کشيدند. به نظر من گرماي هواي اهواز ميتواند به ما صدمه بزند، اما اگر تيمي بخواهد قهرمان شود گرما و مسئله ديگر نبايد مشکلي برايش باشد.
وي در خصوص پيشبيني نتيجه بازي نيز تأکيد کرد: خيلي سخت است اين بازي را پيشداوري کنيم. ما سعي خواهيم کرد بازي خوبي را به نمايش بگذاريم تا به فينال برسيم. ما در اين بازي نيز مصدوماني داريم، اما به همين بازيکنان هم افتخار ميکنم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در جواب خبرنگاري که پرسيد آيا کاشاني در پرسپوليس بماند شما هم در اين تيم ميمانيد يا خير، اظهار داشت: من در اين مورد حرفي نميزنم.
دايي درباره هواداران تيم خود نيز يادآور شد: من هميشه مديون هواداران هستم.در بازي مقابل سپاهان جوي را که در ورزشگاه ديدم تا الان نديده بودم. خيلي زيبا و خوب بود و باعث شد تا پرسپوليس موفق شود. من باز هم از تمام هواداران واقعي تشکر ميکنم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در جواب يکي ديگر از خبرنگاران که پرسيد آيا شما با کاوه رضايي و نوروزي براي فصل آينده به توافق رسيدهايد يا خير يادآور شد: من تا به الان رضايي را نديدم، البته نوروزي را در بازي قبلي ديدم. در مرام ما نيست که بخواهيم اين کارها را انجام بدهيم همه چيز بايد سر وقت خود باشد.
دايي در جواب سوالي ديگر از خبرنگاران که نظر شما درباره قضاوت مظفريزاده چيست، گفت: نظر خاصي ندارم اميدوارم ايشان اشتباه تأثيرگذاري نداشته باشد.
وي درباره انتخابهاي کيروش سرمربي تيم ملي ايران از بازيکنان پرسپوليس گفت: ما نتايج و بازيهاي بدي انجام نداديم. اين پاسخ زحمات بازيکنان من است من نبايد در اين باره حرف بزنم بايد به تصميم ايشان احترام گذاشت. اما شايد ميتوانستيم يکي دو بازيکن بيشتر هم به تيم ملي داشته باشيم چون لياقت بچههاي ما بسيار بالاست.
دايي در پايان در مورد ماندن يا رفتنش در فصل آينده نيز تأکيد کرد: فعلاً که هستم تا ببينيم بعداً چه ميشود. من به هيچ عنوان به فکر بازي فينال هم نيستم که ميخواهيم در مقابل استقلال يا تيم ديگري قرار بگيريم. بعداز بازي با فولاد خوزستان درباره آن مسائل هم صحبت خواهيم کرد.
منبع ([Only registered and activated users can see links]دايي:_مي توانستيم_بازيكنان_بيشتري_د _تيم _ملي_داشته_باشيم)
Amir Argentina
02-06-2011, 13:30
حيدري: اميدوارم سوءتفاهمات حل شود تا در پرسپوليس بمانم
کاپتيان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم سوءتفاهمات حل شود تا من در پرسپوليس بمانم.
سپهر حيدري در نشست مطبوعاتي قبل از بازي با فولاد خوزستان در چارچوب جام حذفي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما بازي سختي را فردا در اهواز داريم مصدوميت من خوشبختانه با تلاشهاي دکتر زرينه و خانوادهام برطرف شده و در صورتي که دايي صلاح بداند آمادهام تا به پرسپوليس خدمت کنم.
وي افزود: اما اين را فراموش نکنيد که در حال حاضر مهم قهرماني پرسپوليس است نه بازي کردن من و ما بايد جواب محبتهاي هوادارانمان را بدهيم.
حيدري در خصوص انتخاب نشدنش به تيم ملي گفت: اين اتفاق نظر آقاي کيروش بود و من به نظر ايشان احترام ميگذارم. حالا دليلش مصدوميت من يا مسئله ديگري باشد.
وي در پايان در خصوص احتمال تمديد قراردادش با پرسپوليس نيز گفت: سوءتفاهماتي به وجود آمده است، اميدوارم آخر فصل اين سوءتفاهمات برطرف شود و سپس صحبتهاي خوبي داشته باشيم تا در خدمت پرسپوليس باشم در غير اين صورت شايد اتفاق ديگري بيفتد اما اين را بدانيد من پرسپوليس را خيلي دوست دارم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]حيدري:_اميدوارم_سوءتفاه ات_حل_شود_تا_در_پرسپوليس_بم نم)
Perspolis_2011
06-06-2011, 12:54
پرسپوليس براي فينال محروم ندارد
تيم فوتبال پرسپوليس در حالي فردا سه شنبه برابر ملوان در ورزشگاه آزادي ديدار رفت فينال جام حذفي را برگزار مي کند که هيچ محرومي ندارد.
با وجود اینکه بازی های جام حذفی بازیکنان با دریافت دو کارت زرد از دیدار بعدی تیم شان محروم می شوند اما پرسپولیس با وجود انجام چهار بازی مقابل نفت محمود آباد،داماش گیلان ،سپاهان و فولاد-که دو تایش 120 دقیقه ای بوده - بازیکن دو اخطاره ای برای بازی رفت فینال مقابل ملوان بندر انزلی ندارد.
اخطاری های پرسپولیس در بازی های حذفی به عبارت زیر است:
پرسپولیس 5 – نفت محمود آباد یک: غلامرضا رضایی
داماش یک_ پرسپولیس 2: مهدی شیری،محمد،تیاگو
پرسپولیس 4 – سپاهان 2: هادی نوروزی، حسین بادامکی ، محمد نوری ، مازیار زارع
فولاد صفر – پرسپولیس یک: حمید رضا علی عسگری ، سامان آقازمانی
منبع ([Only registered and activated users can see links]پرسپوليس_براي_فينال_محر م_ندارد_)
Amir Argentina
06-06-2011, 12:58
مازیار زارع خودش را ممنوعالمصاحبه کرد!
مازیار زارع هافبک شمالی تیم پرسپولیس خودش را ممنوعالمصاحبه و اعلام کرده تا بعد از بازی با ملوان مصاحبه نخواهم کرد.
البته زارع جواب تلفنهای خبرنگاران را میدهد اما به آنها تذکر میدهد که فعلا حرفی ندارد و نه در خصوص بازی، نه مردم انزلی و نه تیم ملوان مصاحبه نخواهد کرد و همه چیز را به بعد از بازی موکول کرده است.
باید دید چه چیزی باعث شده تا زارع از مصاحبه کردن و حرف زدن در مورد تیم سابقش رو برگردانده و البته این هافبک بعد از بازی چه حرفهایی را دارد که بزند. قطعا مصاحبه وی بعد از بازی رفت و برگشت فینال جالب خواهد بود.
منبع ([Only registered and activated users can see links]اخبار-پرسپولیس/اخبار-باشگاه/اخبار-بازیکنان/4366-مازیار-زارع-خودش-را-ممنوعالمصاحبه-کرد!.html)
Amir Argentina
06-06-2011, 18:06
حيدري: پرسپوليس و ملوان شايستهترين تيمهاي جام حذفي بودند
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پرسپوليس و ملوان شايستهترين تيمهاي جام حذفي بودند که به فينال رسيدند.سپهر حيدري که به همراه علي دايي در نشست خبري پيش از بازي شرکت کرده بود در پاسخ به سؤال خبرنگاري که به او گفت برخي از بازيکنان تيم پرسپوليس از اينکه فقط شما در نشستهاي خبري شرکت ميکنيد ناراحت هستند اظهار داشت: بعيد ميدانم چنين چيزي واقعيت داشته باشد. علاقهاي براي شرکت در در نشستهاي خبري ندارم و به احترام رسانهها در اين کنفرانسها حاضر ميشوم و فکر ميکنم هميشه کاپيتان تيم در کنفرانسهاي مطبوعاتي شرکت ميکند. شايد برخي خارج از تيم پرسپوليس دوست نداشتند که من در نشستهاي خبري شرکت کنم.
وي در مقابل ديدار فردا با ملوان گفت: علي دايي هميشه به من لطف داشته و به همين خاطر هم من 2 هفته زودتر از موعد به شرايط بازي رسيدم و مصدوميتم برطرف شد. پرسپوليس و ملوان دو تيم شايسته جام حذفي بودند که به فينال رسيدند. اميدوارم فردا تماشاگران يک ساعت قبل از بازي ورزشگاه را پر کنند و به تيم روحيه بدهند.
منبع ([Only registered and activated users can see links]حيدري:_پرسپوليس_و_ملوان_ ايستهترين_تيمهاي_جام_حذ في_بودند)
Perspolis_2011
07-06-2011, 18:20
باشگاه پرسپوليس خبر استعفاي كاشاني را تكذيب كرد
باشگاه پرسپوليس خبر استعفاي حبيب کاشاني را تکذيب کرد و آن را حاشيهسازي براي اين باشگاه دانست.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در اطلاعيهاي در واکنش به انتشار خبر استعفاي حبيب کاشاني پس از بازي فينال جام حذفي، اعلام کرد: در آستانه فينال حساس جام حذفي فوتبال باشگاههاي کشور، يکي از خبرگزاريها خبري را مبني بر تصميم سرپرست محترم باشگاه پرسپوليس براي استعفا پس از فينال جام حذفي منتشر کرده که از اساس، کذب است.
در اين اطلاعيه آمده است: در حالي که هواداران ميليوني پرسپوليس، مهياي دو بازي مهم و سرنوشت ساز و انشاءالله برگزاري جشن قهرماني تيم محبوشان هستند، انتشار خبري نادرست از سوي يک خبرگزاري، نگراني و سوالهاي زيادي را در اذهان هواداران بوجود آورده است. باشگاه پرسپوليس ضمن درخواست از همکاران مطبوعاتي و رسانهها، خبر استفاي سرپرست باشگاه پرسپوليس و آماده شدن متن استعفا براي ارائه به رياست سازمان تربيت بدني که از سوي برخي رسانه ها منتشر شده است را قويا تکذيب ميکند.
منبع ([Only registered and activated users can see links]باشگاه_پرسپوليس_خبر_است فاي_كاشاني_را_تكذيب_كرد)
Amir Argentina
09-06-2011, 14:22
پروين: پرسپوليس يك نيمه بدون روحيه مقابل ملوان بازي كرد
پيشکسوت فوتبال کشورمان گفت: در نيمه اول از ديدار رفت فينال جام حذفي ايران، شاگردان دايي يک نيمه بدون روحيه مقابل ملوان بازي کردند.
علي پروين در خصوص بازي روز گذشته پرسپوليس و ملوان بندر انزلي اظهار داشت: همانطور که اواسط بازي گفتم نيمه اول چنگي به دل نميزد و باور کنيد کمي ترسيده بودم، اما نيمه دوم پرسپوليس متفاوتي ديدم و لذت بردم.
وي افزود: در کنار اين حرفها بايد از ملوان هم تقدير کرد. اين تيم چقدر خوب شده، مرا ياد تيمهاي سابق ملوان انداخت. آنها جواناني دارند که هر يک در تيم ما يک پديده هستند و به اين تيم تبريک ميگويم.
پروين ادامه داد: پرسپوليسيها بدانند 90 دقيقه بسيار سختي را در پيش دارند، آنها نبايد اشتباهات نيمه اول بازي روز گذشته را تکرار کنند چون دچار مشکل ميشوند. پرسپوليس اول بايد در انزلي گل نخورد و بعد اگر ميتواند يک گل بزند.
وي خاطرنشان کرد: نميتوانم به انزلي بروم اما اميدوارم پرسپوليس دست پر برميگردد. به نظر من اين تيم در نيمه اول بازي مقابل ملوان يک کم بيروحيه بود به همين دليل توپ و ميدان را به حريف داد.
پروين ضمن تقدير از هواداران پرسپوليس نيز گفت: وقتي ميگوئيم اين هواداران در آسيا بيرقيب هستند نگوئيد که حرف بيربطي زدم. تمام حسن پرسپوليس هواداراني هستند که با جان و دل اين تيم را تشويق ميکنند حتي بعد از خوردن يک گل که بسيار لذتبخش بود. من از طرف خودم از تمام اين هواداران تشکر ميکنم.
منبع ([Only registered and activated users can see links]پروين:_پرسپوليس_يك_نيمه_ دون_روحيه_مقابل_ملوان_بازي_ كرد)
Perspolis_2011
09-06-2011, 14:44
دايي نظارهگر بود، پرسپوليسيها ضربات ايستاگي زدند
آخرين تمرين پرسپوليس قبل از رويارويي با ملوان در ديدار برگشت فينال جام حذفي ايران از ساعت 11 صبح امروز در ورزشگاه درفشيفر پيگيري شد.
در اين تمرين بازيكنان پس از گوش دادن به صحبت هاي دايي به 2 گروه تقسيم شدند. بازيكنان اصلي به زدن ضربات ايستگاهي، پنالتي، سانتر از جناحين و ضربه به گل و شوت زدن از داخل محوطه 18 قدم زير نظر مياچ پرداختند.
*بازيكنان ذخيره نيز زير نظر عبدي به كارهاي با توپ، پاسكاري در حال حركت و مرور كارهاي تاكتيكي پرداختند.
*در تمرين امروز محمد پروين حضور داشت و زير نظر زرينه تمرينات ويژهاي را انجام داد، اما غلامرضا رضايي و جلال اكبري از غايبان جلسه تمريني امروز سرخپوشان بودند.
*دايي امروز با لباس شخصي در تمرين حضور داشت و فقط نظارهگر عملكرد بازيكنان بود.
*محمود خوردبين، سرپرست تيم با گذشت 10 دقيقه از تمرين به ورزشگاه درفشيفر آمد و احوالپرسي گرمي با علي دايي داشت.
*به دستور دايي كليه بازيكنان قرار است براي همراهي پرسپوليس عازم انزلي شوند. برخي از بازيكنان جوان نميتوانند با هواپيما بعدازظهر امروز پرسپوليسيها را همراهي كنند،به همين دليل تصميم گرفته شد تا آنها با يك دستگاه خودرو صبح فردا به انزلي بيايند.
*پرسپوليسيها امروز تنها به مدت يك ساعت تمرين كرده و سپس به هتل المپيك رفتند و نهار را صرف كردند. آنها ساعت 16 امروز از فرودگاه مهرآباد عازم رشت ميشوند و سپس با يك دستگاه خودرو به انزلي ميروند.
*قرار است امشب فيلم بازيهاي ملوان مخصوصا ديدار رفت فينال جام حذفي در هتل سپيدكنار مورد ارزيابي قرار گيرد.
مسابقه رفت تيم هاي پرسپوليس و ملوان در ديدار رفت از فينال جام حذفي ايران در ورزشگاه آزادي با نتيجه 4 بر 2 به سود نماينده تهران به پايان رسيد و فردا مسابقه برگشت ساعت 17 در ورزشگاه تختي انزلي برگزار خواهد شد.
منبع ([Only registered and activated users can see links]اخبار-پرسپولیس/حواشی/حواشی-تمرینات/4443-برگزاري-آخرين-تمرين-پرسپوليس-قبل-از-سفر-به-انزلي.html)
Amir Argentina
13-06-2011, 12:29
كاشاني استعفايي نداده؛ بايد ببينم ميخواهد با كدام مربي كار كند
علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني در خصوص مباحث مطرح شده در جلسه اخير وي با حبيب کاشاني گفت: از طريق فدراسيون فوتبال وضعيت باشگاهها را پيگيري ميکنم و آنها مخصوصا وضعيت ليگ را گزارش ميدهند. حتي هيات رئيسه، ليگ دسته يک را به ما گزارش ميدهد اما به خاطر اينکه مسئول 2 باشگاه استقلال و پرسپوليس و رئيس مجمع 2 باشگاه هستم براي اين کار جلسه جداگانهاي ميگذارم. وضعيت ساير باشگاهها را هم پيگير هستم و با هيات مديرههايشان جلسه ميگذاريم و از فدراسيون گزارش ميخواهم.
رئيس سازمان تربيت بدني تصريح کرد: با فتح الله زاده و کاشاني جلسه گذاشتم. يکي از اين دو باشگاه (استقلال) نايب قهرمان ليگ برتر شد که امتياز خوبي بود و با اختلاف يک امتياز دوم شد. اين نشان ميدهد 2 تيم خيلي به هم نزديک هستند. در فينال جام حذفي هم بازي خوبي انجام شد و ملوان با همه توانمندياش به عنوان يک تيم خوب شهرستاني به فينال آمد. به نظر من هر دو تيم قهرمان هستند.
وي در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه در جلسهاي که با کاشاني داشتيد در مورد بحث استعفاي او نيز صحبتي به ميان آمد خاطرنشان کرد: کاشاني به بنده استعفا نداده و در جلسهاي گفته که ميخواهم بروم اما ما بحث کرديم که چرا استعفا بايد بدهد؟ بايد طراحي کنيم و ببينيم مشکلات چيست و ميخواهد با چه کسي کار کند و چه کسي را مربي بگذارد. اينکه کار را رها کنيم راحتترين کار است و حتي اگر کسي بخواهد استعفا بدهد اول سامان ميدهد و در وضعيت شلوغ استعفا نميدهد. بايد به پرسپوليس که جزء محبوبترين باشگاهها است، کمک کنيم.
سعيدلو درباره اينکه چه برنامههاي براي پرسپوليس دارد گفت: در اين هفته با کاشاني و فتح الله زاده و بازيکناني که ميروند جلسه ميگذاريم چرا که در فصل نقل و انتقالات هستيم اما طرفداران نگران نباشند. اين سال دوم است که پرسپوليس در جام حذفي به صورت پياپي قهرمان شده هر چند قرار نيست اينها هر سال اول شوند. بقيه تيمها هم هستند و زماني براي ما شيرين است که همه به ميدان بيايند.
رئيس سازمان تربيت بدني در ادامه گفتوگو در خصوص قانون سقف قراردادها براي فوتبال يادآور شد: اين قانون نيست و تصميمي است که آقايان در ليگ گرفتهاند و بنده هم خواستم گزارشي ارائه بدهند و قرار شده امروز گزارش کاملي بدهند.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا بحث قانون سقف قراردادها قرار است در ساير رشتهها هم اعمال شود تاکيد کرد: مهم اين است که حد و حدود همه مسائل را کنترل کنيم نه اينکه اينگونه باشد که ديکته کنيم. به عنوان مثال بازيکنان بسکتبال يا برخي از رشتهها گله دارند بنابراين يکي از سياستهاي سازمان تربيت بدني اين است که آنها را متعادل کند و نوع دريافتها طوري باشد که براي عدهاي سرخوردگي پيش نياورد.
سعيدلو درپايان درباره وزرات ورزش گفت: گزينه وزارت ورزش و جوانان را فقط رئيسجمهور ميداند و من اطلاعي ندارم.
گزينههايي براي اين وزارتخانه مطرح است اما گزينه نهايي را رئيس جمهور در هفته جاري اعلام خواهد کرد،
منبع ([Only registered and activated users can see links]كاشاني_استعفايي_نداده؛_ ايد_ببينم_ميخواهد_با_كدام _مربي_كار_كند)
Perspolis_2011
13-06-2011, 12:50
احمدی : قراردادم با پرسپولیس به پایان رسیده است
رحمان احمدی روز یکشنبه ضمن تبریک مجدد قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی به هواداران این تیم ،افزود: بسیار خوشحالم که در کسب این جام سهمی داشتم و همراه سایر بازیکنان سرانجام از شرمندگی هواداران در آمدیم.
وی ادامه داد: پرسپولیس در دهمین دوره رقابت های لیگ برتر فراز و نشیب های زیادی داشت اما با گرفتن جام حذفی قدری از این ناملایمات را که برمردم گذشت جبران کردیم.
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس تهران درخصوص برنامه آینده خود نیز گفت:درحال حاضر مشغول استراحت هستم و برهمین اساس تصمیم خاصی نگرفته ام.
وی درعین حال گفت: البته گفت و گوهایی با نمایندگان چندین تیم لیگ برتری داشته ام اما همچنان گزینه اولم برای بازی تیم پرسپولیس است.
دروازه بان تیم پرسپولیس دردهمین دوره رقابت های لیگ برتر تصریح کرد: با این همه ماندن و یا نماندنم در پرسپولیس درهاله ای ازابهام بوده و قطعی نیست چرا که تکلیف کادر مدیریتی و فنی این باشگاه برای فصل آینده مشخص نشده است.
منبع ([Only registered and activated users can see links]اخبار-پرسپولیس/مصاحبه-ها/مصاحبه-بازیکنان/4571-احمدی-قراردادم-با-پرسپولیس-به-پایان-رسیده-است.html)
Amir Argentina
13-06-2011, 15:29
دايي: از سپاهان پيشنهاد دارم اما فعلا صبر ميكنم
علي دايي در خصوص پيشنهاد باشگاه سپاهان به وي اظهار داشت: روز گذشته هم گفتم چند پيشنهاد خوب دارم. درباره حضورم در سپاهان صحبتهايي شده و پيشنهاد دارم اما هنوز به صورت جدي با آنها صحبت نکردهام و فعلا صبر ميکنم.
وي خاطرنشان کرد: از لطف مسئولان تيم خوب و بزرگ سپاهان سپاسگزارم. آنها هميشه به من لطف داشتهاند اما بايد مدتي صبر کنم.
دايي در خصوص احتمال حضورش در پرسپوليس در فصل آينده گفت: فعلا فقط صبر ميکنم. بايد ببينيم تکليف اين تيم چه ميشود اما باز هم ميگويم هر روز که بگذرد به ضرر پرسپوليس است.
منبع ([Only registered and activated users can see links]دايي:_از_سپاهان_پيشنهاد_ ارم_اما_فعلا_صبر_ميكنم)
The Golden Boy
15-06-2011, 19:13
علي كريمي به پرسپوليس بازگشت
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، علي كريمي، كاپيتان سابق پرسپوليس پس از توافق با سرپرست اين باشگاه، به عنوان اولين خريد سرخپوشان در فصل نقل و انتقالات، قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند.
كريمي روز شنبه با حضور در باشگاه پرسپوليس و ديدار با كاشاني، قراردادش با اين باشگاه را به امضا مي رساند.
كاشاني پس از شروع كار در باشگاه پرسپوليس، به عنوان اولين اقدام، علي كريمي را به اين تيم بازگرداند.
كريمي اولين صيد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات است.
سرخپوشان تهراني كه فصل گذشته را با دفاع از عنوان قهرماني در جام حذفي به پايان رساندند، آماده حضور پرقدرت در فصل آينده فوتبال ميشوند.
HAMID_MAN.UTD
20-06-2011, 17:10
علي دايي سرمربي پرسپوليس شد
کميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب کرد.
جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس امروز با حضور محمد پنجعلي، محمدرضا زادمهر و بيژن ذوالفقارنسب در باشگاه پرسپوليس برگزار شد و اعضا به بررسي
برنامههاي حميد استيلي، حميد درخشان و علي دايي پرداختند.
پس از بررسي برنامههاي اين سه مربي، کميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب کرد.
دايي مبلغ قراردادش را به باشگاه پرسپوليس بخشيد
علي دايي در نامهاي به باشگاه پرسپوليس مبلغ قراردادش براي فصل آينده را بخشيد.
بهمن دهقان نماينده تامالاختيار علي دايي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد تا نامه علي دايي را در اختيار مسئولان باشگاه قرار دهد.
متن اين نامه به شرح زير است:
"به نام خدا"
با توجه به اينکه ميخواهم پرسپوليسي در شأن اين تيم، روانه 3 جام معتبر در فصل جاري کنم ترجيح ميدهم مبلغ پيشنهادي قرارداد خودم را براي فصل آينده به منظور هديه به هواداران براي جذب بازيکنان شايسته، به باشگاه تقديم کنم. در صورت قهرماني فقط به همان مبلغ پاداشي که باشگاه در نظر ميگيرد بسنده ميکنم و مبلغ قراردادم را به باشگاه ميدهم تا براي جذب بازيکنان خرج کند. باز تاکيد ميکنم اين کمترين هديه من به هواداران بيشمار باشگاه پرسپوليس در سراسر ايران زمين است و در پاسخ محبتهاي بيدريغ هواداران اين اقدام را با کمال ميل انجام ميدهم. انشاءالله هميشه پرسپوليس موفق و مويد باشد و دل هواداران همانند بعد از قهرماني در جام حذفي که اشکهاي شوق آنها را در کوچه و بازار ميديدم شاد باشد. "
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1